{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

ART

®

Löydä hehku, jonka sait syntymälahjaksi


Aitoa kauneutta

LUONNOLLISESTA KOOSTUMUKSESTA

Vahva, itsevarma, aito – paras tyyli on luonnollinen. Olemme luoneet ART-ihonhoitosarjan auttamaan sinua löytämään hehkun, jonka olet saanut syntymälahjaksi: voit tuntea itsesi luonnollisen kauniiksi joka päivä. ART-sarjan tuotteet sisältävät luontaisia ainesosia ja puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka ravitsevat ja tasoittavat ihoa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä hyödyntää perinteistä viisautta ja viimeisintä kauneudenhoidon tutkimusta: tuloksena on luontaisista ainesosista valmistettuja, toimivia tuotteita vastalääkkeenä keinotekoiselle ympäristölle. Helppo ihonhoitorutiinimme on riittävän hellävarainen jokaiselle ihotyypille, ja aktiiviset, kohdistetut ratkaisut tuottavat yksilöllisiä tuloksia. Näiden tuotteiden kehittelyssä on käytetty uusimpia ratkaisuja. Tuotteet on valmistettu bioaktiivisista ainesosista, joita ihosi kaipaa. Ne tuovat kasvoillesi kestävän hehkun.

Ihosi on kuin taideteoksen kangaspohja —valmistele se huolella.


Vaihe 1:

PUHDISTUS

Jos haluat, että ihosi on pehmoinen, pidä sitä hyvänä joka päivä! ART Gentle Cleanser poistaa lian, epäpuhtaudet, meikin ja kuolleet ihosolut tehokkaasti ilman voimakkaita kemikaaleja, jotka kuivattavat ihoa tai muuttavat sen herkkää pH-arvoa. Tämä puhdistusaine puhdistaa ihon ja pesee pois ihohuokosia tukkivat jäämät eteeristen Sandalwood-, Frankincense-, Lavender- ja Lemon-öljyjen avulla. Ihosta tulee puhdas ja vastustamattoman pehmeä. ART Gentle Cleanser -puhdistusaineen käyttö • Käytä ART Gentle Cleanser -puhdistusainetta kaksi kertaa päivässä (tai liikunnan tai hikoilun jälkeen). • Pese kädet, ennen kuin kosket kasvoihisi puhdistaaksesi ne. Käsien pesu estää bakteereja siirtymästä käsistä kasvojen ihohuokosiin. • Pese kasvosi haalealla vedellä ja taputtele iho kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä. Älä hankaa, sillä se ärsyttää ihoa.


Vaihe 2:

KASVOVESI

Kasvovesi on kuin ihon palautuspainike. Ihohuokosia puhdistaessa tämä ihohuokoset sulkeva ja ihoa silottava vaihe jää usein väliin. ART Refreshing Toner -kasvovesi on hellävarainen eikä kuivata ihoa. Se karkottaa loputkin epäpuhtaudet ja tasapainottaa ihoa tuoden sille samalla puhtaiden eteeristen öljyjen, vihreä tee -uutteen ja muiden luontaisten uutteiden silottavan vaikutuksen. ART Refreshing Toner -kasvoveden käyttö • Lisää pieni määrä ART Refreshing Toner -kasvovettä vanupalloon tai vanulappuun ja painele hellävaraisesti iholle. Anna kasvoveden kuivua. • Käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. Ainutlaatuisen koostumuksen sisältämä eteerinen Peppermint-öljy saa ihon kihelmöimään miellyttävällä tavalla. • Kasvoveden käyttäminen on yksinkertainen vaihe, jolla on suuri merkitys ihohuokosten puhdistamisen ja pienentämisen kannalta ja joka tekee ihosta sileämmän ja tasaisemman näköisen.


Vaihe 3:

KOSTEUTUS

Päivittäinen kosteutus on keskeinen hyvän ihon salaisuus, joka ei ole kovin salainen. Tämä tärkeä vaihe kosteuttaa ja ravitsee ihoa. ART Light Moisturiser ei vain kosteuta: se häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä ja luo pinnan, joka lukitsee sisälleen aiemmin levitettyjen tuotteiden hyödylliset vaikutukset. ART Light Moisturiser -kosteusvoiteen kirkastava ja nopeasti imeytyvä koostumus on kehitetty rasvaiselle ja normaalille iholle. Voiteessa on edistyneitä kasviuutteita, kuten nopal-kaktuksen lehtiuutetta, puhtaita eteerisiä Sandalwood- ja Frankincense-öljyjä ja lumipisaran sipuliuutetta. Tämä luontainen tekniikka muodostaa kosteuttavan koostumuksen, joka raikastaa ihohuokosia. ART Light Moisturiser -kosteusvoiteen käyttö: • Levitä pyörivin liikkein ja hellävaraisesti yksi pumppaus ART Light Moisturiser - kosteusvoidetta kasvojen ja kaulan iholle kaksi kertaa päivässä. • Puhdista ja tasapainota iho käyttämällä ensin ART Gentle Cleanser -puhdistusainetta ja ART Refreshing Toner -kasvovettä. • ART Light Moisturiser -kosteusvoiteen rasvaton koostumus luo sileän, kirkkaan ja tasaisen pohjan kauneudenhoitorutiinillesi.


ART

®

-ihonhoito

Aito kauneus säteilee sisältäpäin. Kehittynyt ihonhoitojärjestelmämme sisältää luontaisia uutteita, jotka ravitsevat ihoa ja paljastavat todellisen kauneuden ilman synteettisiä ainesosia. Jokainen ART-tuote on huolellisesti suunniteltu virkistämään ihoa puhtaimmilla saatavilla olevilla aineilla: • Puhtaat eteeriset Seed to Seal -öljyt: ART-tuotteissa käytetyt eteeriset öljyt ovat tunnettuja siitä, että ne ravitsevat ja kaunistavat ihoa. • Orkideankukkauute: orkideoiden kyky pitää sisällään ja käyttää vettä tehokkaammin kuin muut kasvit tunnetaan hyvin. Usein perinteisissä kauneudenhoitotuotteissa käytetty orkideauute kosteuttaa tehokkaasti. ART-sarjan tuotteissa se auttaa ihoa imemään ja säilyttämään kosteutta ja häivyttää ryppyjä. • Erityinen kasviuutesekoitus: auttaa ART-tuotteita säilymään luonnollisella tavalla. Löydä hehku, jonka sait syntymälahjaksi, käyttämällä puhtaita ja ihoa hemmottelevia tuotteita!


Lisätietoja yrityksestä, kolmivaiheisesta ARTihonhoitojärjestelmästä ja kohdennetuista ratkaisuista sekä vahvasta sitoumuksestamme puhtaaseen Seed to Seal -prosessiin on osoitteessa YoungLiving.com.

®

Meistä on tärkeää varjella planeettaamme. Ensiluokkainen tuotantoprosessimme valmistaa maailman puhtaimmat öljyt.

Kutsumme prosessia nimellä ®

Se ei ole vain iskulause – se on kutsumuksemme.

#24596 FI v.1

Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London W4 5YS YoungLiving.com

Profile for Young Living Europe

ART Booklet – FI  

ART Booklet – FI  

Profile for yleurope