Page 1

Sipoon Kruuna

Taiteilijan näkemys

NIKKILÄ KERROSTALOASUNTOJA

Nikkilän uusi tyylikäs keskustakortteli


2 yitkoti.fi/kruuna

HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa. Omilla kulmilla palvelut ovat lähellä ja aikaa riittää arjen ylellisyyksiin. Asiat hoituvat nappia painamalla, hissi vie ja bussi tuo. Autoa en tarvitse, sillä pyörällä pääsee ja kävely avaa aistit virkeimmilleen. Täällä tyytyväisyys tiivistyy, helppous on jokaisen etuoikeus ja hyville tarinoille löytyy koko ajan uusia aiheita!

Tu

om

It.

Ja

itie

lav

at .

e

iv u

ti e

itie us

at . . ap op Ha kk iv i o K j. äk ts Me

su ur Su

Ku

on

t rv i

ti e

Hi

ie

Martinkyläntien kj. Teollisuusalue Ah m a

j at ie

Le ppätie

Poh

t ie

K

ja o np

lku

np ol

ku

Is o

m ko ir k

aa

uo

1521

ku

S u ur s

n äe

tie

ja

t ie palai se n Kap

Kaupunki kylässä on konsepti, jonka mukaan YIT kehittää hyvien liikenneyhteyksien varrelle uusia kaupunkikeskuksia, joissa on keskitetysti sekä moderneja koteja että monipuolisia palveluita.

m ht i Le

u nk uo

tikko P uis M etsänri nn e

nk j.

s ur Su

n ilä kk Ni

ie Met sä t

Kaupunki kylässä – kaupunkien kestävää kehitystä

ursuo It. S u

1521

ta Ka

Or

Ora vat ie a vakj . Martink y lä nti e

ät

ie

l

ie

ie u tyt än o lk ap t aj Ka

Ko

Luk k ar in tie

M

e

e uti

s it Su

Re

ti po

Ky

ka Luk

äentie rinm

i jat hl a Pi

Suursuon Teollisuusalue

rh Ka

maps4news.com/©HERE

uj a

Lukk a rin

sik Su

m äenp olk u

Lue lisää: yitkoti.fi/lahella

Lö ö

tink

h Py

Lue lisää konseptista: yit.fi/kaupunkikylassa

u

Kirkonkylän Hautausmaa

Br

än

Pa

ie

ie

ppa la

lent bö

Ka

t il u he Ur

o

La

is e

n


Nikkilän uudistuvassa keskustassa nautit lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevista erinomaisista lähipalveluista. Ympärilläsi avautuvat kumpuilevat viljelymaisemat, joiden siluettia hallitsevat vanhojen kirkkojen tornit. Sipoossa asut kuin maalla, lähellä vehmasta luontoa ja järviä – merikään ei ole kaukana. Täällä luontaisetuina ovat Sipoonkorven kansallispuiston laajat metsäalueet ja viehättävät maalaismaisemat, joiden halki virtaa Sipoonjoki. Monipuolisia harrastusmahdollisuuksia alueella on runsaasti aina jääkiekosta ratsastukseen ja golfista lasketteluun.

HYVÄT KULKUYHTEYDET no n

l is ma Hu

t ie

t

Porvoon moottoritien ansiosta työmatkat pääkaupunkiseudun, Keravan ja Porvoon suuntaan ovat sujuvat. Helsinkiin on noin 30 kilometriä ja Nikkilä kuuluu Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän HSL-alueeseen.

Ky

l äti

e

Ka rt a

tie on

Sipoon Kruuna on osa uutta korttelikokonaisuutta, joka rakennetaan ns. OP-korttelin paikalle YIT:n Kaupunki kylässä -konseptin mukaisesti. Kolmen asuintalon lisäksi korttelin yhteyteen rakennetaan liiketiloja ja maanalainen pysäköintilaitos. Korttelin palvelutalo tarjoaa kotipalveluja myös naapuritaloihin. Modernin keskustakorttelin sijainti on erinomainen kunnantalon vieressä, terveyskeskuksen, kirjaston, koulujen, päiväkotien, apteekin ja kauppojen lähellä. Bussipysäkkikin löytyy mukavasti talon vierestä ja linja-autoasemalle on vain noin 500 metrin matka.

Po r nai s

t en

tie

V anha tie

alo n tie

Bub b

ik s

en

t ie

Rata polk u

Mi xinti e

Iso K yl ät ie

ltinti

e

I sot

Puis tot.

As e m an

MODERNI KORTTELI KESKUSTASSA

1494

Sv ä r df ä

K ulm

ntie

aks

ak se

ja

La

J u ss

ak u

S ed

os u

änti

e

on

Nikkilä Nickby

t ie

ulu

e Deger b er gin

hj. K o

ilä nti

t ie

Nikk

t.

Se

gri stie

1521

N ik

i aar

n antie

tie

ip u

ta Pu u

Tie

iit yn

BUSSIPYSÄKKI (talon vieressä) LINJA-AUTOASEMA (n. 500 m)

n

o nk Ka ar Jo ki pu ist ip olk u

in vi l Pi l

Jo k

kilä nt i e

JÄÄHALLI SIPOON KIRKKO

to is

k on

i

K i rk

It ä

se n

ja

k

uja

na np

ku ol

ato

ll o

ili n

e i np ap

ie nt

j. r gink P ilv

Si

ie in t

ie

Ho pea pa juku

be Run e

u ja id g fr

lant U ud ensil

KAUPAT, KIRJASTO, KOULUT, PÄIVÄKOTI TERVEYSKESKUS, APTEEKKI MONITOIMIHALLI

ri r hu

e nti

TALMA SKI TALMA GOLF

Asunto Oy Sipoon Kruuna

Nikkilän uusi, tyylikäs keskustakortteli

3


4

yitkoti.fi/kruuna


5 Asunto Oy Sipoon Kruuna

yitkoti.fi/kruuna

Suunniteltu toimivaksi. Rakennettu viihtyisäksi. Sipoon Kruuna tarjoaa viihtyisää ja remonttihuoletonta asumista uudenaikaisessa hissitalossa. Täällä voit unohtaa pihatyöt ja nauttia tuliterästä kodistasi hyvien palvelujen ja upean luonnon lähellä.

Sipoon Kruunan viisikerroksisen hissitalon tasokkaasti varustetut kerrostalokodit on suunniteltu yksinasuville, pariskunnille ja pienille perheille. Kompakteissa kodeissa on toimivat ja tehokkaat pohjaratkaisut. Jokainen neliö on tarkkaan hyödynnetty esimerkiksi tilaa säästävien liukuovien ja tilaa jäsentävien väliseinien avulla.

VALOA JA VIIHTYISYYTTÄ Kruunan kotivalikoiman yksiöiden, kaksioiden ja kolmioiden koot ovat 26,5–56 m². Maantasossa sijaitsevassa 1–2 huoneen kodissa on oma laatoitettu ja suojaisa terassi. Muissa kodeissa on joko ranskalainen parveke tai tilava parveke. Keittiö, jossa on muun muassa kalusteuuni, keraaminen keittotaso ja astianpesukone, liittyy osaksi avaria oleskelutiloja. Pesutilojen lattioissa on keraamiset laatat ja lattiat on varustettu mukavuuslattialämmityksellä. Osassa kaksioita on erillinen vaatehuone ja suurimmissa kodeissa on oma sauna. Tutustu Kruunan kotiratkaisuihin ja valitse omasi!

Tutustu YIT Kodin rahoitusetuihin, yhtiölainaan ja 15 % maksuehtoon. Käytössäsi on myös taloyhtiön oma portaali, YIT Plus -palvelu. Uuden kodin hintaan sisältyy vapaavalintaiset sisustusmateriaalit vakiovalikoimastamme. Lue lisää yitkoti.fi/tiesitkö tai tämän esitteen sivuilta 6-13.


6 yitkoti.fi/kruuna

Uusi YIT Koti. Inspiraatioita elämään. Odotettavissa iloa, innostusta ja riemunkiljahduksia! Asumisen onni on isoja ja pieniä asioita yhdessä. Yksilölliset tarpeesi oivaltava tilankäyttö. Sisustus, jossa näkyvät ja tuntuvat omat toiveesi. Vapauden tunne ilman remonttihuolia. Virkistävä ja viihtyisä asuinympäristö, joka saa luovuutesi kukkimaan. Arkeasi helpottavat palvelut, joita voit vaikka tilata luoksesi. Mikä sytyttää sinut? Toiveiden täyttäminen on intohimomme, kerro omasi.

KOTEJA JÄRJELLÄ JA TUNTEELLA

yitkoti.fi


7

yitkoti.fi/tiesitko

UUSI ASUNTO EDULLISELLA MAKSUEHDOLLA 15 % rahoitusetu tarkoittaa, että maksat kaupanteon yhteydessä vain 15 % asunnon velattomasta hinnasta. Loppuosa maksetaan vasta lähellä asunnon valmistumista. TOIMI AJOISSA, HYÖDYT ENEMMÄN 15 %:n maksuehto mahdollistaa kaupan tekemisen jo rakentamisen alkuvaiheessa. Tästä on sinulle etua: • • • • •

Valittavanasi on enemmän vapaita asuntoja. Alussa voit vaikuttaa enemmän oman kodin sisustusratkaisuihin. Et maksa nykyisen kotisi asumiskulujen lisäksi rakenteilla olevan asunnon kuluja. 15 % rahoitusetu antaa sinulle aikaa järjestellä asunnon lopullisen rahoituksen. Saat aikaa vanhan asuntosi myymiseen.

YHTIÖLAINAN EDUT Yhtiölaina sopii sinulle, jos et halua sitoutua henkilökohtaiseen pankkilainaan. Saat yhtiölainan ilman erillisiä vakuuksia.*) Säästät aikaa ja vaivaa, sillä yhtiölaina on valmiiksi kilpailutettu. Yhtiölainassa maksetaan yleensä aluksi vain korkoja, jolloin rahaa voi käyttää esim. sisustamiseen. Asunto voi olla helpompi myydä, jos siinä on yhtiölainaa. Tällöin ostajat eivät karsiudu siksi, etteivät saa pankista niin isoa henkilökohtaista lainaa. *) Jos asunnon yhtiölainaosuudeksi jää enemmän kuin 50 % asunnon velattomasta hinnasta, maksetaan asuntoyhtiön ennakkotilille 3 – 4 kuukauden pääomavastikkeita vastaava summa. Kysy lisää YIT Asuntomyynnistä. YHTIÖLAINA JOUSTAA Ensimmäiset 1–2 vuotta asunnon valmistumisen jälkeen maksat yhtiölainasta yleensä ainoastaan korkoa. Tämän jälkeen korkoihin lisätään myös yhtiölainan lyhennykset, jolloin pääomavastikkeen suuruus nousee. Halutessasi voit maksaa osittain tai kokonaan oman osuutesi taloyhtiön lainasta juuri ennen kotisi valmistumista. Jos maksat yhtiölainan kokonaan pois jo ennen asunnon valmistumista, et maksa pääomavastiketta lainkaan. Voit myös myöhemmin lyhentää yhtiölainaa joko osittain tai kokonaan. Ylimääräinen lyhennys on yleensä mahdollista 1–2 kertaa vuodessa lainaehdoista riippuen. Jos myyt asunnon ennen laina-ajan umpeutumista, siirtyvät jäljellä oleva yhtiölaina ja siihen liittyvät pääomavastikkeet uuden omistajan vastuulle. Tarkemmat lainaehdot kerrotaan asunto-osakeyhtiön asiakirjoissa, joihin ostaja on velvollinen tutustumaan ennen kaupan tekoa.

Asunto Oy Sipoon Kruuna

YIT Kodin rahoitusratkaisut


8 yitkoti.fi/kruuna

yitkoti.fi/tiesitko

Elämäsi mukainen koti Kun nautit oman rakkaan kotisi tunnelmasta ja kaikista sen tyylikkäistä mukavuuksista, sinun ei tarvitse muuttaa minnekään, vaikka elämäntilanteesi muuttuisikin. ELO varusteet huolehtivat siitä, että uusi koti elää mukanasi kaikissa mukavissa vaiheissa, vauvavuosista vauhtivuosiin. ELO varusteluun kuuluvat mm. seinien erilaiset tuet sekä kalustekorkeuden muutokset. Seinärakenteissa on jo suunnitteluvaiheessa huomioitu ELO varusteiden sijoittelu. Siksi varusteiden asentaminen onnistuu myös myöhemmin, ilman suurempia remontteja. ELO varusteita voit tilata uuteen asuntoosi kaupanteon jälkeen. Saatavuudessa ja tilausaikataulussa sinua neuvoo YIT Asuntomyynti. ELO varusteiden hinnaston löydät osoitteesta yitkoti.fi/elo.


9

Kalustekorkeuden ja kalusteiden välitilan madaltaminen sekä alakaapistojen vaihtaminen laatikostoiksi lisäävät keittiön käytettävyyttä etenkin, jos kumartelu alas tai kurottelu ylös on hankalaa. Pistorasiat voidaan sijoittaa normaalikorkeutta alemmaksi tai ylemmäksi. Lisäturvaa tuovat mm. työtasoon asennettava tukikaide sekä pistorasioiden erillinen merkkivalolla varustettu turvakytkin. ELO MAKUUHUONEESSA Makuuhuoneen toimivuutta uudessa asunnossasi voidaan parantaa esim. liukuovilla sekä kalusteiden ja pistorasioiden korkeusvalinnoilla. Erilliseen vaatehuoneeseen voidaan asentaa liiketunnistimella toimiva valaistus.

ELO ETEISESSÄ Hyvä valaistus, liukuovikaapit ja pistorasioiden sijoittelu lisäävät uuden asuntosi eteisen käytettävyyttä ja helppokulkuisuutta. Lisäturvaa tuovat asunnon oveen asennettava turvalukko, ovisilmä ja varmuusketju.

ELO PESUHUONEESSA ELO varusteiden keskinäinen sijoittelu, kalustekorkeudet, valaistus ja värit suunnitellaan asukkaan tarpeiden mukaan. Tukikaiteet helpottavat ja turvaavat lasten sekä vanhempien liikkumista. Kaiteiden väri- ja materiaalivalinnoilla kylpyhuoneeseen on luotavissa yksilöllinen ja kodikas tunnelma.

Asunto Oy Sipoon Kruuna

ELO KEITTIÖSSÄ


10 yitkoti.fi/kruuna

yitkoti.fi/tiesitko

YIT Kodin sisustusteemat VALITSE UPEA KOKONAISUUS – ILMAN LISÄHINTAA Kun ostat uuden YIT Kodin ennen materiaalivalintojen tilauspäivää, saat samaan hintaan valita minkä tahansa kolmesta valmiista teemakokonaisuudesta (Kuura, Luoto, Hehku). Voit myös yhdistellä eri teemojen materiaaleja ja varusteita ilman lisäveloitusta. MIETI RAUHASSA, TOIMI AJOISSA Materiaalit valitaan kaupanteon jälkeen. Tarkista saatavilla olevat materiaalivaihtoehdot YIT Asuntomyynnistä. Palauta valintalomakkeet täytettyinä nimetylle muutostyöinsinöörillesi tai YIT Asuntomyyntiin. Viimeisen tilauspäivän ja muut tärkeät tiedot löydät YIT Kodin Materiaalivalinnat -aineistosta. Tilauspäivät ovat sitovia ja että niiden umpeuduttua YIT Rakennus Oy valitsee kotien materiaalit. Myöhemmin esitettyjä valintatoiveita emme voi toteuttaa. YIT Rakennus Oy hankkii ja asentaa kaikki tarvittavat materiaalit.


11 Asunto Oy Sipoon Kruuna

Huomioithan, että rakentamisen aikana esimerkiksi kodinkonetyyppi saattaa muuttua toiseksi vastaavanlaiseksi sen valmistajasta johtuen. Tästä ei luonnollisestikaan aiheudu sinulle lisäkustannuksia. Aukeaman kuvat ovat esimerkkejä jo toteutuneista YIT Kodeista. Irtaimisto ei sisälly tuotekokonaisuuteen. Kuvien todellinen värimaailma voi painoteknisistä syistä poiketa alkuperäisestä.


12

yitkoti.fi/kruuna

yit.fi/plus


13

Asunto Oy Sipoon Kruuna


14 yitkoti.fi/kruuna

KRUUNA

MYNTTI

Taiteilijan näkemys

MYNTTI KRUUNA

Liikerakennus

Taiteilijan näkemys


15

Asunto Oy Sipoon Kruuna Iso Kylätie 21–23, 04130 Sipoo Yhtiössä on yksi viisikerroksinen asuinkerrostalo.

Asunto Oy Sipoon Kruuna

ASUNTOYHTIÖ

ASEMAKAAVA Alueella on vahvistettu asemakaava, josta saa tietoja Sipoon kunnasta p. 09 2353 6000.

TONTTI

Kortteli 2001 Tontti 1 Kunta Sipoo Kunnanosa Nikkilä Tontin pinta-ala n. 5 962 m² Asuntojen lukumäärä 30 kpl Huoneistoala 1 102,5 m²

HUONEISTOT 1 h+kt+alk 26,5 m² 10 kpl 1 h+kt+alk 27,5 m² 4 kpl 2 h+kt 32,5 m² 1 kpl 2 h+kt 40,0 m² 5 kpl 2 h+kt+s 43,0 m² 5 kpl 3 h+kt+s 56,0 m² 5 kpl

AUTOPAIKAT Yhtiöllä on yhteensä 9 autopaikkaa, joista yksi (1 kpl) sijaitsee pihalla ja kahdeksan (8 kpl) paikkaa autohallissa.

YHTEISET JA TEKNISET TILAT

Moderni kotitalo uuden ajan keskustakorttelissa

Rakennuksen kellarikerroksessa ja ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat väestönsuojat, jotka toimivat myös irtaimistovarastoina, erilliset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot, talovarasto sekä tekniset tilat. Jätehuolto on järjestetty syväkeräysastioin.

ARKKITEHTISUUNNITTELU Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy


16 yitkoti.fi/kruuna

3a. rappauspinta, ruskean oranssi 3b. maalattu betoni, kivimaali, 11 ruskean oranssi 7 4. maalattu betoni, kivimaali, vanilija 5. tumma kiviaines, 300 mm vaakajako 6. kuultomaalattu9 puu, 2b vaalean ruskea 3 7. parvekkeiden kaidelasi, vaalea opaali 9 3b ruskea 8. metallisäleikkö, maalattu, oranssin 9. peitelistat, räystäspellit, tummanharmaa 2b 2 10. metalli-ikkunat, peitelistat, räystäspellit, syöksytorvet, umbran harmaa 11. puu-alumiini-ikkunoiden ulkopuitteet, vesipellit, peitelistat, beige

4

8 7

5

parvekkeissa lasitusvaraus

6

10

1:8

olemassa oleva maanpinta

10

5

kaakkoon

otto-automaatti

5 9

4

tontin raja

10 olemassa oleva maanpinta

3

9

KOILLINEN koilliseen

3b

8 7

2b

2

9 3

2

9

10

1:8

7 9 11 3

5

9

10 3b

8

2b

otto-automaatti

10

5

7 10 1

tontin raja

11 olemassa oleva maanpinta

koilliseen10

1:8

31.5.2016

Oy Sipoon1 Kruuna LUODE 2

5

luoteeseen julkisivumateriaalit: 9

1. rappauspinta,3 lämmin 9valkoinen 2a. rappauspinta, tumma 3b 8 harmaa 2b 2b. maalattu betoni, kivimaali, tumma harmaa 7 lounaaseen 3a. rappauspinta, ruskean oranssi 3b. maalattu betoni, kivimaali, ruskean oranssi 11 4. maalattu betoni, kivimaali, vanilija STUU TOUKOKUUN 2016 TILANTEESEEN. PIDÄTTÄÄ MAHDOLLISUUDEN TIETOJEN JA PIIRUSTUSTEN MUUTOKSIIN. 5. tumma kiviaines,RAKENNUTTAJA 300 mm vaakajako USTUTTAVA MYYNTIASIAKIRJOIHIN JA VAHVISTETTUIHIN SUUNNITELMIIN KAUPPAKIRJOJEN ALLEKIRJOITTAMISEN YHTEYDESSÄ. 6. kuultomaalattu puu, vaalean ruskea 1 7. ja parvekkeiden kaidelasi, vaalea opaali vut koilliseen lounaaseen 8. metallisäleikkö, maalattu, oranssin ruskea 9. peitelistat, räystäspellit, tummanharmaa E PERUSTUU TOUKOKUUN 2016 TILANTEESEEN. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ MAHDOLLISUUDEN TIETOJEN JA PIIRUSTUSTEN MUUTOKSIIN. umbran harmaa 10.2 metalli-ikkunat, peitelistat, räystäspellit, 5syöksytorvet, N TUTUSTUTTAVA MYYNTIASIAKIRJOIHIN JA VAHVISTETTUIHIN KAUPPAKIRJOJEN ALLEKIRJOITTAMISEN YHTEYDESSÄ. 11. puu-alumiini-ikkunoiden ulkopuitteet,SUUNNITELMIIN vesipellit, peitelistat, beige olemassa oleva maanpinta

1:8

parvekkeissa lasitusvaraus olemassa oleva maanpinta

Asunto Oy Sipoon Kruuna

lounaaseen LOUNAS

julkisivumateriaalit:

9 9

4

1. rappauspinta, lämmin valkoinen 2a. rappauspinta, tumma harmaa 2b. maalattu betoni, kivimaali, tumma harmaa 7 3a. rappauspinta, ruskean oranssi E PERUSTUU TOUKOKUUN 2016 TILANTEESEEN. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ MAHDOLLISUUDEN TIETOJEN JA PIIRUSTUSTEN MUUTOKSIIN. 3b. maalattu betoni, kivimaali, ruskean oranssi 4. maalattu betoni, kivimaali, vanilija N TUTUSTUTTAVA MYYNTIASIAKIRJOIHIN JA VAHVISTETTUIHIN SUUNNITELMIIN KAUPPAKIRJOJEN ALLEKIRJOITTAMISEN YHTEYDESSÄ. 2b 5. tumma kiviaines, 300 mm vaakajako 6. kuultomaalattu puu, vaalean ruskea 7. parvekkeiden kaidelasi, vaalea opaali 8. metallisäleikkö, maalattu, oranssin ruskea 9. peitelistat, räystäspellit, tummanharmaa 10. metalli-ikkunat, peitelistat, räystäspellit, syöksytorvet, umbran harmaa 11. puu-alumiini-ikkunoiden ulkopuitteet, vesipellit, peitelistat, beige 5

vut koilliseen ja lounaaseen

11

6

parvekkeissa lasitusvaraus olemassa oleva maanpinta

kaakkoon

KAAKKO

9 9

4 11 7

2b


17 31.05.2016 Asunto Oy Sipoon Kruuna

Asunto Oy Sipoon Kruuna NIKKILÄNTIE

AS

OY

(tu

AS SI

lev a

(tu

ON

KO

ra

ke

PE

nn

EK

us

KA

)

ist

ISO KYLÄTIE

OY

SI P lev OO a N ra ke KLA nn A us VA )

PO

AP11

AP12

AP13

AP14

AP15

AP23

AP24

AP16

AP28

AP31

NNUS

ist

PP

PP

ist

PP

RAKE

A

ist

V

N MY

A

NTTI

ist

ist

SIPOO

ist

AS OY

V

ist

SIPOO

N KRU

KE

UNA

B

Leikki

ist

AS OY

PP

LIIKE

ALL

ist

EN

NN

AP32

JÄTE

KA

ist

AP30

HA

AP29

KI

AP27

I PI

ist

AP26

ALL

AP25

ist

II

Oleskelu

AP10

ist

AP9

ist

AP8

H TO

AP22

AP7

JÄTE

AP21

AP6

AU

AP20

AP5

ist

AP19

AP4

ist

ist

AP3

ist

AP18

AP2

IN KILL OON Y SIP s) AS O ennu a rak (tulev

AP17

ist

Tom

ist

AP1

JK

AJO H ALLIIN

A TONT JO ILLE ist

ist

AP33

ist

HL

ist

Suojelt

MUUR

I

IAV IK ÄLI .J AIK. TE JÄÄT KE ERÄ

KART

YS

PAP

SJ

AP35

AP36

PAP

AP34

SJ

VÄ L

u rake

nnus

KART

ist

S

KATO

P

0

10 5

20

L/M

SJ

(AK37

BIO

) AK3 8 AK 39 AK 40

BIO

AP41

AP42

asemapiirros TÄMÄ ESITE PERUSTUU TOUKOKUUN 2016 TILANTEESEEN. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ MAHDOLLISUUDEN TIETOJEN JA PIIRUSTUSTEN MUUTOKSIIN. OSTAJAN ON TUTUSTUTTAVA MYYNTIASIAKIRJOIHIN JA VAHVISTETTUIHIN SUUNNITELMIIN KAUPPAKIRJOJEN ALLEKIRJOITTAMISEN YHTEYDESSÄ.


8 9 10 11 12 13

7 6 5 4 3 2

SPK

TALOVAR

1

HISSI

SIIV

VAR

VAR 14

A +13,80

+14,00

ist

15

I TT

21

YN

UVV/LVV

AP28

16

M ON IPO

S OY

+14,10

AP27

KE VÄ

YS

(AP29)

TE

20

AS

ist

AP26

17

LA

PO

HJ

A

RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ MAHDOLLISUUDEN TIETOJEN JA

19

VA A

PIIRUSTUSTEN MUUTOKSIIN. OSTAJAN ON TUTUSTUTTAVA

18

TU

10m

12

13

14

15

16

17

18

19

20

AP30

7

8

9

10

11

VSS/VAR

22

21

ist

AP31

6

5

4

3

2

1

UVV

23

TELE

+13,80

AP32

24

B

25

26

VAR

SPK

HISSI

B1 1-2H+KT 32,5 m2

ist

AP33

27

28

LJH

AP34

TO H

P

AL

31.5.2016

LI

Asunto Oy Sipoon Kruuna

ET

MYYNTIASIAKIRJOIHIN JA VAHVISTETTUIHIN SUUNNITELMIIN

5m

LIA

IK.

maantasokerros

UL

KAUPPAKIRJOJEN ALLEKIRJOITTAMISEN YHTEYDESSÄ.

Mittaviiva 1:200

yitkoti.fi/kruuna

1:200

5m

Mittakaava 1:200

TU

TÄMÄ ESITE PERUSTUU TOUKOKUUN 2016 TILANTEESEEN.

MAANTASOKERROS 18

TU

UL

ET

TU

VA A

LAP

OH

JA

TELE

MUURI

PYSÄKÖINTIHALLIN AJOLUISKA

AU


Asunto Oy Sipoon Kruuna

Asunto Oy Sipoon Kruuna

1.krs

Otto NCR 6636

A22 LIIKETILA 177,0 m2

AS

TÄMÄ ESITE PERUSTUU TOUKOKUUN 2016 TILANTEESEEN. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ MAHDOLLISUUDEN TIETOJEN JA

PIIRUSTUSTEN MUUTOKSIIN. OSTAJAN ON TUTUSTUTTAVA

MYYNTIASIAKIRJOIHIN JA VAHVISTETTUIHIN SUUNNITELMIIN

5m

10m

KAUPPAKIRJOJEN ALLEKIRJOITTAMISEN YHTEYDESSÄ.

Mittaviiva 1:200

1:200

ist

YN

I TT

A23 LIIKETILA 60,0 m2

M ON IPO

S OY

st

ist st

A

+16,80

st

HISSI

A3 2H+KT 42,5 m2

ist

A1 2H+KT+S 45,5 m2

A2 1H+KT 33,0 m2

st

st

ist

B5 1H+KT+alk 26,5 m2

B6 2H+KT 40,0 m2

T-VAR

SIIV

+16,80

B4 1H+KT+alk 26,5 m2

B

st

st

UVV/LVV

30

HISSI

ist

29

B3 3H+KT+S 56,0 m2

st

st

B2 2H+KT+S 43,0 m2

P

31.5.2016

5m

Mittakaava 1:200

19

1. KERROS


Asunto Oy Sipoon Kruuna

liiketila 146,5 m2

5m

A24 LIIKETILA 139,5 m2

10m

AS

M ON IPO

S OY

YN

I TT

A8 2H+KT 42,5 m2

A7 2H+KT+S 54,0 m2

st

st

A

+19,80

st

HISSI

A6 2H+KT 42,5 m2

A4 2H+KT+S 45,5 m2

A5 1H+KT 33,0 m2

st

st

B11 1H+KT+alk 26,5 m2

B12 2H+KT 40,0 m2

TÄMÄ ESITE PERUSTUU TOUKOKUUN 2016 TILANTEESEEN. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ MAHDOLLISUUDEN TIETOJEN JA PIIRUSTUSTEN MUUTOKSIIN. OSTAJAN ON TUTUSTUTTAVA MYYNTIASIAKIRJOIHIN JA VAHVISTETTUIHIN SUUNNITELMIIN KAUPPAKIRJOJEN ALLEKIRJOITTAMISEN YHTEYDESSÄ.

+19,80

B10 1H+KT+alk 26,5 m2

B

st

B9 3H+KT+S 56,0 m2

HISSI

B7 1H+KT+alk 27,5 m2

st

st

st

B8 2H+KT+S 43,0 m2

P

31.5.2016

5m

Mittakaava 1:200

2.krs

Mittaviiva 1:200

1:200

yitkoti.fi/kruuna

2. KERROS 20


Asunto Oy Sipoon Kruuna

1:200

5m

Asunto Oy Sipoon Kruuna

3.krs

Mittaviiva 1:200

10m

AS

M ON IPO

S OY

YN

I TT

A13 2H+KT 42,5 m2

A12 2H+KT+S 54,0 m2

st

st

A

+22,80

st

HISSI

A11 2H+KT 42,5 m2

A9 2H+KT+S 45,5 m2

A10 1H+KT 33,0 m2

st

st

B17 1H+KT+alk 26,5 m2

B18 2H+KT 40,0 m2

TÄMÄ ESITE PERUSTUU TOUKOKUUN 2016 TILANTEESEEN. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ MAHDOLLISUUDEN TIETOJEN JA PIIRUSTUSTEN MUUTOKSIIN. OSTAJAN ON TUTUSTUTTAVA MYYNTIASIAKIRJOIHIN JA VAHVISTETTUIHIN SUUNNITELMIIN KAUPPAKIRJOJEN ALLEKIRJOITTAMISEN YHTEYDESSÄ.

+22,80

B16 1H+KT+alk 26,5 m2

B

st

B15 3H+KT+S 56,0 m2

HISSI

B13 1H+KT+alk 27,5 m2

st

st

st

B14 2H+KT+S 43,0 m2

P

31.5.2016

5m

Mittakaava 1:200

21

3. KERROS


Asunto Oy Sipoon Kruuna

5m

10m

AS

O

Y

A17 2H+KT 42,5 m2

TT YN

M A16 N 2H+KT+S O 54,0 POm2

SI

st

I

st

A

+25,80

st

HISSI

A15 3H+KT+S 77,0 m2

A14 2H+KT+S 45,5 m2

st

st

B24 2H+KT 40,0 m2

B23 1H+KT+alk 26,5 m2

+25,80

B22 1H+KT+alk 26,5 m2

B

st

TÄMÄ ESITE PERUSTUU TOUKOKUUN 2016 TILANTEESEEN. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ MAHDOLLISUUDEN TIETOJEN JA PIIRUSTUSTEN MUUTOKSIIN. OSTAJAN ON TUTUSTUTTAVA MYYNTIASIAKIRJOIHIN JA VAHVISTETTUIHIN SUUNNITELMIIN KAUPPAKIRJOJEN ALLEKIRJOITTAMISEN YHTEYDESSÄ.

B21 3H+KT+S 56,0 m2

HISSI

B19 1H+KT+alk 27,5 m2

st

st

st

B20 2H+KT+S 43,0 m2

P

31.5.2016

5m

Mittakaava 1:200

4.krs

Mittaviiva 1:200

1:200

yitkoti.fi/kruuna

4. KERROS 22


Asunto Oy Sipoon Kruuna

1:200

5m

Asunto Oy Sipoon Kruuna

5.krs

Mittaviiva 1:200

10m

AS

O

Y

A21 2H+KT 42,5 m2

TT YN M N A20O O P2H+KT+S SI 54,0 m2

st

I

st

A

+28,80

st

HISSI

A19 3H+KT+S 76,5 m2

A18 2H+KT+S 45,5 m2

st

st

B30 2H+KT 40,0 m2

B29 1H+KT+alk 26,5 m2

+28,80

B28 1H+KT+alk 26,5 m2

B

st

TÄMÄ ESITE PERUSTUU TOUKOKUUN 2016 TILANTEESEEN. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ MAHDOLLISUUDEN TIETOJEN JA PIIRUSTUSTEN MUUTOKSIIN. OSTAJAN ON TUTUSTUTTAVA MYYNTIASIAKIRJOIHIN JA VAHVISTETTUIHIN SUUNNITELMIIN KAUPPAKIRJOJEN ALLEKIRJOITTAMISEN YHTEYDESSÄ.

B27 3H+KT+S 56,0 m2

HISSI

B25 1H+KT+alk 27,5 m2

st

st

st

B26 2H+KT+S 43,0 m2

P

31.5.2016

5m

Mittakaava 1:200

23

5. KERROS


L

26,5 m²

OH

24

st

yitkoti.fi/kruuna

PARVEKE

1 h + kt + alk B4 B10 B16 B22 B28

1. 2. 3. 4. 5.

LTO

rk (PK)

KERROS KERROS KERROS KERROS KERROS

KPH

ET

SK/PY

P

31.5.2016

JK/PK

ALK

TOIMI VA PIK K U Y KSIÖ

KT

APK (MU)

L

VA LOIS A T IL A RUOK A ILUL L E

OH

Asunto Oy Sipoon Kruuna

st

1H+KT+ALK 26,5 m

LTO

2

rk (PK)

KPH ET

SK/PY

JK/PK

ALK

B5

1. krs

B17

3. krs

B29

5. krs

PA RV EK E T UO L IS ÄT IL A A

PARVEKE

KT APK (MU)

L

OH

26,5 m² RANSKALAINEN PARVEKE

1 h + kt + alk B5 B17 B29

LTO

rk (PK)

KPH

1. KERROS 3. KERROS 5. KERROS

ET

SK/PY

P JK/PK

ALK

KT

TOIMI VA PIK K U Y KSIÖ

APK (MU)

L

Mittaviiva 1:100

5m

OH

RANSKALAINEN PARVEKE

R A NSK A L A INEN PA RV EK E T UO VA LOISU U T TA

Mittakaava 1:100

5m


L

OH

26,5 m²

25

1 h + kt + alk B11 B23

LTO

Asunto Oy Sipoon Kruuna

RANSKALAINEN PARVEKE

rk (PK)

KPH

2. KERROS 4. KERROS

ET

SK/PY

P

31.5.2016

JK/PK

ALK

TOIMI VA PIK K U Y KSIÖ

KT APK (MU)

L

OH

Asunto Oy Sipoon Kruuna

1H+KT+ALK 27,5 m B7

2. krs

B13

3. krs

B19

4. krs

B25

5. krs

31.5

2 RANSKALAINEN PARVEKE

R A NSK A L A INEN PA RV EK E T UO VA LOISU U T TA

PARVEKE

st

LTO

OH

ALK

K)

KPH

rk SK/PY

27,5 m² JK/PK

S

KT

B

APK (MU)

L

ISO

1 h + kt + alk B7 B13 B19 B25

2. 3. 4. 5.

PARVEKE

PA RV EK E!

KERROS KERROS KERROS KERROS

st

LTO

OH

P

ALK

(PK)

M A K U UHUONEEN OLOINEN A L KOV I

KPH

Mittaviiva 1:100

rk

5m

SK/PY

JK/PK

S

KT

B

APK (MU)

K ÄT E VÄ K EI T T IÖ

Mittakaava 1:100

5m

L


OH

MH

32,5 m²

26 yitkoti.fi/kruuna

ET

2 h + kt

ist

KPH (PK) SK/PY LTO

B1 MA ANTASOKERROS JK/PK

KT

P APK

31.5.2016 L

(MU)

OH

MH

Asunto Oy Sipoon Kruuna

2H+KT 40,0 mOM2A A IDAT T U PIK K UPIH A!

B6

1. krs

B12

2. krs

B18

3. krs

B24

4. krs

B30

5. krs

PARVEKE

st

ist MH

OH

L

40,0 m² KT

APK (MU)

VH

rk

JK/PK

PY

LTO

(PK/KR)

KPH

PARVEKE

ISO PA RV EK E!

ET

SK

2 h + kt B6 B12 B18 B24 B30

st

1. 2. 3. 4. 5.

KERROS KERROS KERROS KERROS KERROS

MH

OH

P

L

KT

Mittaviiva 1:100

5m APK (MU)

VH

rk

VA AT EHUONE

JK/PK

PY

KPH LTO

ET SK

(PK/KR)

Mittakaava 1:100

5m


S OH

43,0 m²

PH (PK)

rk

27 PARVEKE

Asunto Oy Sipoon Kruuna

LTO

PARVEKE

KT

APK (MU)

2 h + kt + s

SK/ PY

JK/PK

L

B2 B8 B14 B20 B26

1. 2. 3. 4. 5.

st

KERROS KERROS KERROS KERROS KERROS

st

ALK

MUK AVA ST I K A A PPI T IL A A M A K U UHUONEES S A

P

31.5.2016 MH SK/PY

S AUN A

S OH L

Asunto Oy Sipoon Kruuna

3H+KT+S 56,0 m2

PH (PK) LTO

SK/ PY

B3

1. krs

B9

2. krs

B15

3. krs

rk ET KT

S

PH PY

B21

4. krs

B27

5. krs

APK (MU)

SK/ PY

JK/PK

L

(PK/KR)

LTO

PARVEKE

PA L JON K A A PPI T IL A A K EI T T IÖS S Ä

MH2

56,0 m² OH

MH1

S AUN A SK/ PY

3 h + kt + s B3 B9 B15 B21 B27

1. 2. 3. 4. 5.

KERROS KERROS KERROS KERROS KERROS

ET

PH PY

SK

P

rk

PA L JON K A A PPI T IL A A K EI T T IÖS S Ä

S

(PK/KR)

LTO

MH2

APK (MU)

Mittaviiva 1:100

5m L

KT

JK/PK

OH

st

PARVEKE

Mittakaava 1:100

5m

AVA R A OLOHUONE

MH1


28 yitkoti.fi/kruuna

RAKENNUSTAPASELOSTUS 27.5.2016

ASUNTOYHTIÖ

Väliovet

Asunto Oy Sipoon Kruuna sijaitsee Sipoon keskustassa, Nikkilän alueella. Yhtiössä on yksi 5-kerroksinen hissillinen kerrostalo. Osoite: Iso Kylätie 21-23, 04130 Sipoo. Yhtiö omistaa määräosan korttelin 2001 tontista 1. Tontin yhteisomistajien kesken on tehty hallinnanjakosopimus. Hallinnanjakosopimuksessa on sovittu mm. yhteisistä leikki- ja oleskelualueista, maantasoautopaikoista ja pysäköintihallista.

Väliovet ovat valkoisia tehdasmaalattuja laaka- tai liukuovia pohjapiirustusten mukaisesti. Saunan ovi on kokolasiovi.

RAKENTEET JA JULKISIVUT Asuinrakennus on perustettu paaluille. Perustusrakenteet ovat teräsbetonia. Alapohjana on kantava teräsbetonilaatta. Väli- ja yläpohjat ovat pääosin ontelolaattarakenteiset. Ulkoseinät ovat betonielementtirakenteisia ja niiden ulkopintana on osin rappaus ja osin maalattu betoni. Rakennuksessa on tasakatto, jonka katteena on bitumikermi. PARVEKKEET

Lattiat Asuinhuoneiden lattiat ovat laminaattia. Lattiamateriaalia ei asenneta kiintokalusteiden alle. Lattiapäällysteeseen tehdään tarvittaessa valmistajan ohjeiden mukaisesti liikuntasauma, joka peitetään listalla. Pesu- ja kylpyhuoneen sekä saunan lattioissa on keraamiset laatat. Seinät Asuinhuoneiden seinät maalataan. Maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Keittiöiden työtason ja kaapiston väliin asennetaan laatta tai laminaatti. Pesu- ja kylpyhuoneen seinissä on keraamiset laatat. Saunan seinät paneloidaan. Katot

Parvekkeiden parvekelaatat ovat teräsbetonirakenteisia ja parvekkeilla on alumiinirunkoinen lasirakenteinen kaide.

Asuinhuoneiden katot on ruiskutasoitettu. Alaslasketut katot ovat tasoitettuja ja maalattuja. Saunan sekä pesu- ja kylpyhuoneen katot paneloidaan.

IKKUNAT JA OVET

Kalusteet

Ikkunat ovat kolmilasisia sisään aukeavia puuikkunoita, joiden uloin puite ja ulkokarmin pinta on polttomaalattua alumiinia. Parvekeovet ovat lasiaukollisia puuikkunaovia, joiden ulkopinta on alumiiniverhoiltu ja polttomaalattu kuten ikkunoissa. Ranskalaisen parvekkeen ovet ovat ikkunaovia. Asuntojen kerrostaso-ovet ovat puuviilupintaisia. ASUNTOJEN SISÄTILAT

Keittiökalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia, vakiomallisia kalusteita. Keittiökaappien ovet ovat mikrolaminaatti tai mdf-ovia. Keittiön työtasot ovat laminaattipintaisia tasoja. Päältäpäin tasoon upotettu allas on ruostumatonta terästä. Makuuhuoneiden ja eteisten komeroiden ovet ovat melamiinipintaisia. Kalusterungot ovat väriltään valkoisia. Pesu- ja kylpyhuoneen kalusteet ovat vakiomallisia kylpyhuonekalusteita.

Väliseinät

Koneet ja laitteet

Huoneistoja rajaavat väliseinät ovat betoniseiniä. Asunnon sisäiset väliseinät ovat pääosin metallirunkoisia kipsilevyseiniä. Pesu- ja kylpyhuoneen seinät ovat pääosin metallirunkoisia, kosteisiin tiloihin soveltuvia levyseiniä, ja ne vesieristetään sertifioiduin menetelmin.

Keittiöissä on kalusteuuni, keraaminen keittotaso, astianpesukone ja jääkaappipakastin sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Pesu- ja kylpyhuoneessa on liitännät ja tilavaraus pyykinpesukoneelle. Osassa asunnoissa on tilanvaraus myös kuivausrummulle.


29

HUOMAUTUS

Asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, joka on kytketty kiinteistön sähköön. Huoneistokohtaisen koneen ansiosta asunnon ilmanvaihdon tehokkuutta voidaan säätää liesikuvusta. Ruoanlaittotilanteissa voidaan liesikuvun kautta kulkevaa ilmamäärää kasvattaa. Lisäksi pakkaskaudella IV-koneiden tuloilmaa esilämmitetään sähköllä. Lämmityksenä on termostaatein ohjattava vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Pesutiloissa on asunnon sähköön liitetty mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa on etäluettava kylmän ja lämpimän käyttöveden kulutuksen mittaus. Asunnot varustetaan sähköverkkoon liitettävillä palovaroittimilla.

Kohteen rakenteita ja materiaaleja voidaan vaihtaa toisiin samanarvoisiin. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

JÄRJESTELMÄT Asunnoissa on laajakaistainen tietoliikennekaapelointi, joka mahdollistaa kiinteän internet-liittymän. Ulko-ovessa on koodilukkojärjestelmä. Yhtiössä on kaapelitelevisiojärjestelmä. YHTEISTILAT Ulkoiluvälinevarastot, talovarasto, tekniset tilat ja väestösuoja/huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat kellari- ja ensimmäisessä kerroksessa. Naapuriyhtiö Asunto Oy Sipoon Myntillä on hallinnanjakosopimuksen mukaisesti käyttöoikeus Asunto Oy Sipoon Kruunan tiloissa sijaitsevaan tekniseen tilaan ja väestönsuojaan, väestönsuojan osalta väestönsuojelua palvelevaan käyttöön. YHTEISET PIHA-ALUEET JA AUTOPAIKOITUS Piha-alueet ja istutukset tehdään erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. Yhtiöllä on yhteensä 9 autopaikkaa. Yksi autopaikka sijaitsee pihalla ja 8 autopaikkaa pysäköintihallissa. Maantasoautopaikat on varustettu autolämmityspistokkeilla. Pysäköintihalli on lämmittämätön, autopaikat on varustettu autolämmityspistokkeilla. Pysäköintihallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Jätehuolto järjestetään syväkeräysastioin.

Ostajien on mahdollista muuttaa asuntonsa varustelua ja pintarakenteita Materiaalivalinnat ja muutostyöt -aineiston mukaisesti.

Asunto Oy Sipoon Kruuna

TALOTEKNIIKKA


30

yitkoti.fi/kruuna


31

Asunto Oy Sipoon Kruuna


KOTEJA JÄRJELLÄ JA TUNTEELLA

yitkoti.fi/kruuna

ESITTELY JA MYYNTI YIT Asuntomyynti Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki Puh. 020 433 2990* RAKENTAJA YIT Rakennus Oy Asuintalot Uusimaa PL 36, 00621 Helsinki Puh. 020 433 111** (*Puhelun hinta 0,088 eur/min) (**Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) - kotimaan lankaliittymistä, 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) - kotimaan matkapuhelimista)

facebook.com/YitKoti yitkoti.fi

Sipoon Kruuna Asuntoesite YIT  

Sipoon Kruunan asuntoesite. YIT Tutustu tarkemmin osoitteessa yitkoti.fi/kruuna

Sipoon Kruuna Asuntoesite YIT  

Sipoon Kruunan asuntoesite. YIT Tutustu tarkemmin osoitteessa yitkoti.fi/kruuna