Designline 2013

Page 1

TID TIL

LUFTFORANDRING

THERMEX DESIGN-LINE 2012/2013

1


Godt indeklima med stil - din stil..!

Velkommen til THERMEX DESIGN-LINE 2012/2013. Et moderne program i emfang og emhætter, skabt til dig, der stiller krav til de ting, du omgiver dig med - æstetisk og funktionelt. Unikke, lydsvage og effektive emfang og emhætter i alle stilarter, smukt formgivet med respekt for detaljen, de gedigne materialer og ikke mindst den finish på overfladerne, som er et af den originale THERMEX’ særlige kendetegn. THERMEX DESIGN-LINE 2012/2013 giver dig en lang række forskellige designs at vælge i mellem - de fleste af dem endda tilsat personlige muligheder for at matche dine særlige ønsker til farve, form og størrelse. Og finder du alligevel ikke helt det unikke design du går efter, ja så fremstiller vi ganske enkelt din nye THERMEX præcis som du vil ha’ den. Du slår stregerne, vælger former, farver og materialer - vi bygger den. Det er dét vi mener med stil - DIN stil!

THERMEX-pigen Emma går under overskriften ”BAG OM THERMEX” tæt på en række nyttige tips og facts, som sikrer dig størst mulig nytte og glæde af en original Thermex-løsning

2


Indhold:

THERMEX Ny fjernbetjening by Jacob Jensen Design........................................................... 4 Thermex & køkkenspecialisterne.......................................................................... 5 Bag om Thermex - Unika....................................................................................... 6 Design dit eget emfang......................................................................................... 7

EMFANG & EMHÆTTER Integrata .............................................................................................................10 Design-Line..........................................................................................................20 Design-Line 7000.................................................................................................37

ARMATURER TrioTap..................................................................................................................40

EKSTERNE MOTORER OG TILBEHØR Eksterne motorer ................................................................................................42 Re-Box . ...............................................................................................................50 Tilbehør installation & tilpasning........................................................................52 Tilbehør til emfang..............................................................................................55 Ekstra features - Quick Fit...................................................................................57

BAG OM THERMEX Unika...................................................................................................................... 6 Lyd........................................................................................................................17 Hent Thermex App...............................................................................................19 Luft.......................................................................................................................28 Thermex Collection 2012/2013...........................................................................58

THERMEX lancerer ny fjernbetjening i løbet af 2012. Designet af Jacob Jensen Design.

Priserne i dette katalog er inkl. moms og weee-afgift, gældende indtil 31.03.2013 og annullerer tidligere oplyste priser. Der tages forbehold for pris- og trykfejl. THERMEX forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer. 3


By Jacob Jensen Design...

Betjenings

komfort i nyt design THERMEX introducerer i løbet af 2012 en ny fjernbetjening, udviklet og formgivet i samarbejde med berømte Jakob Jensen Design. Linierne er enkle og markante, brugerkomforten er unik og teknologien er i top. Den ny THERMEX fjernbetjening har bl.a. trinløs fingertouch “sliderregulering” og tydeligt display i smuk kontrast til det elegante stål. Én gang THERMEX - altid THERMEX. Hvis du allerede har et THERMEX emfang med Quickfit i dit køkken, så kan du hurtigt opgradere dit “gamle” emfang til den nye Jakob Jensen fjernbetjening. Du skal blot skifte styringsboxen. Besøg din køkkenspecialist og få mere at vide om ny betjeningskomfort i lækkert design.

4


THERMEX & køkkenspecialisterne

THERMEX er en designvirksomhed med mere end 50 års erfaring i ventilation og luftforandring, der er vores professionelle fundament. Vi flytter luft og skaber indeklima - med fleksible og innovative designprodukter til såvel private som professionelle køkkener. THERMEX har hovedsæde nord for Limfjorden i Hjørring - med hav på alle sider, masser af frisk luft og højt til loftet. Det er i disse inspirerende omgivelser, vi designer og udvikler de originale THERMEX emfang. Og det er her vi udtænker de fleksible og unikke koncepter, som sikrer at du populært sagt kan få din THERMEX præcis som du vil. Det er i butikkerne vi møder kunderne. Vi betragter derfor vores forhandlere og deres medarbejdere som “én af os”. Som THERMEX’ forlængede arm og lokale ansigt - og dermed helt afgørende for at opnå og fastholde den troværdighed, som er en af THERMEX’ kerneværdier. Og du er altid velkommen - også på www.thermex.dk, som byder på yderligere inspiration til en original THERMEX, der matcher dig og dit køkken.

5


unika

- bag om THERMEX emfang

”Du kan få dit nye THERMEX emfang præcis, som du vil. Finder du ikke den løsning, du søger blandt vores næsten 100 forskellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til dig. Og kun til dig..!”

Du slår stregerne - THERMEX bygger dit personlige emfang

Du kan ta’ udgangspunkt i en af modellerne i dette katalog eller noget du måske har set under andre himmelstrøg. Eller du kan starte fra “scratch”. Intet er umuligt - og alt er tilladt, næsten. Se det for dig. Visualisér dine ideer i en skitse, specificér mål, materialevalg, farver og køkkenplacering... og tag så hele molevitten med ind til din THERMEX forhandler, Der findes kun én som dig i hele verden.

som står klar til at bidrage med tips, ideer og gode råd.

Sådan et emfang kan du få i THERMEX kvalitet

Besøg også www.thermex.dk som byder på yderligere

Alle køkkener er personlige og unikke. Derfor kræver

inspiration til luftforandring i dit køkken.

de også hver sin unikke løsning, når det handler om luftforbedring og udsugning. Hos THERMEX får du næsten 100 forskellige modeller at vælge i mellem. Dækker alle stilarter og behov med indbygget, brugervenlig funktionalitet, smukke overflader og gennemtænkte detaljer. Alle med et hav af personlige muligheder på alle niveauer - design, farver, størrelser, materialer, hæve/ sænke funktioner, automatik, betjeningsfaciliteter... you name it. Vil du mere end dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til et specialemfang i THERMEX kvalitet.

6

Når vi si’r stål, så mener vi stål - og sådan er det hele vejen igennem Hos THERMEX gør vi os dagligt stor umage for at skabe original kvalitet. Fra inderst til yderst og smukt formgivet i gedigne materialer, der er præcis det, de hedder. Fri for unødvendige samlinger og tilført den uovertrufne overfladefinish, som THERMEX er kendt for. Dét har vi det bedst med - og sådan tror vi også du har det i din omhyggelige stræben efter det unikke emfang, der skal tilføre karakter og luftforandring i dit køkken de næste mange år.


Design dit eget emfang - og få den specialbygget af THERMEX

THERMEX DESIGN-LINE 2012/2013 giver dig en lang række forskellige designs at vælge i mellem - de fleste af dem endda tilsat personlige muligheder for at matche dine særlige ønsker til farve, form og størrelse. Og finder du alligevel ikke helt det unikke design du går efter, ja så fremstiller vi ganske enkelt din nye THERMEX præcis som du vil ha’ den. Du slår stregerne, vælger former, farver og materialer - vi bygger den. Det er også op til dig, hvor stort dit nye emfang skal være. Det kan være et slankt og stramt design. Eller måske et dobbeltemfang, fordi du har to komfurer? Det kan også sidde i loftet over kogeøen eller integreres med væggen? Tag en dyb indånding, se emfanget for dig og find blyant, linieal og papir. Kontakt så din THERMEX forhandler med din målskitse og glæd dig til originalt THERMEX emfang i special edition. Og husk: Intet er umuligt og alt er tilladt.

7


Mange udformninger - mange muligheder... Intet emfang er for stort eller småt til at vi kan klare det. THERMEX bygger dit design i størrelser op til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden i ét stykke stål uden samlinger. Men spørg alligevel hvis du ønsker noget der er større end det - så finder vi en løsning, evt. med mindre modifikationer. Normalt anvendes justerbare halogenspots på 20 W i børstet stål til vore belysninger, men der er også mulighed for at indbygge spots, leveret fra dig, hvis du har særlige ønsker til belysningen. Du får samtidig frit valg i alle de filtre, der anvendes i THERMEX egne designs - også her med mulighed for at tilpasse andre ønsker, bare sig til.

Hvilken farve? Hos THERMEX kan du få det næsten som du vil - her kan du vælge præcis den overflade du ønsker. Fra rustfrit stål - børstet eller blankpoleret - til flotte lakeringer i mere end 200 forskellige farver. Ønsker du farvematch med dine køkkenskabe, ja så klarer vi også dette. Alt hvad vi behøver er en farveprøve.

Har du særlige behov? Måske har du nogle helt særlige behov. Måske vil du have noget, som ingen andre har. Måske har du bare lyst til at “tænke helt ud af boxen” og glemme alt om traditioner. Uanset hvad, så kan du få skræddersyet dit originale og personlige THERMEX emfang.


FARVE

MOTOR

FUNKTION

Rustfri stål

Hvid - Ral 9010

Sort - Ral 9005

Intern motor

Forsænket

Aluminium

Alu-lak

Anden:

Ekstern motor

Lysdæmper

Væg

Hjørne

Se tegning

PLACERING Frithængende

9


THERMEX DESIGN-LINE 2012/2013

THERMEX Integrata - diskretion er en formsag THERMEX Integrata er ikke skabt for hverken at blive set eller hørt, tværtimod. Integrata går nemlig i ét med køkkenfladerne. Firkantet i loft eller væghængt. Måske til skabsindbygning i alle længder. Eller smukt gemt væk i din kogesektion, hvor Integrata kun dukker op, når du kalder den frem med din fjernbetjening. THERMEX Integrata har indbyggede halogenspots og kan endvidere anvendes til periodisk rumventilation og som effektiv udluftning over spabadet.

10


… KUN FOR KØKKENSPECIALISTER

Int eg

rat a

THERMEX lancerer ny fjernbetjening i løbet af 2012. Designet af Jacob Jensen Design.

11


Integrata - Væg

Pris på specialfarve oplyses på forespørgsel

Produktspecifikationer

Væg model

• Rustfri • Bredde: 600 eller 900 mm • Fingertouchregulering med 3 trin + turbo, periodisk rumventilation, filterrensindikator samt 15 min. efterløb • Kantsug med metalfiltre • Leveres uden motor beregnet til ekstern motor • 230 V

Bredde

Farve

Varenr.

600

Rustfri

S413.99.1068.3 26.499,-**

900

Rustfri

S413.99.1098.3 27.599,-**

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se flap på brochurens bagside * S = Skaffevare ** Hertil lægges prisen for ekstern motor Leveringstid kan forekomme

Re-Box Tilbehør s 50

integrata væg 600 mm - kanaltilslutning Ø 160 mm 638 600 470

300 82.5

100

180 450

90

115

8

35

Fingertouchpanel medleveres løst, kan placeres efter eget ønske på væg etc.

200

integrata væg 900 mm - kanaltilslutning Ø 160 mm 938 900 770

100

180

300 82.5

450

90

115

8

35

200

Ekstern motor se flap 12

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

Pris u/motor


Integrata Kvadrat - loft

Integrata

Pris på specialmål eller -farve oplyses på forespørgsel

Produktspecifikationer

Loft model

• Hvidlakeret (RAL 9016) eller rustfri • 2 modulstørrelser: 600 mm og 1200 mm • 2 halogenspots pr. 600 mm modul • Lysdæmper • Kantsug med labyrintfiltre • Leveres med fjernbetjening • Mulighed for periodisk rumventilation • Leveres uden motor beregnet til ekstern motor • 230 V • THERMEX Quickfit (se side 57)

Bredde

Farve

Varenr.

600

Hvid

S423.17.1161.3 12.999,-**

600

Rustfri

S423.17.1168.3 13.999,-**

1200

Hvid

423.17.2161.3 14.999,-**

1200

Rustfri

423.17.2168.3 15.999,-**

Pris u/motor

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se flap på brochurens bagside ** Hertil lægges prisen for ekstern motor

Re-Box Tilbehør s 50

Quickfit

Lys

3 motorhastigheder

Eftersug

Turbo

Tænd/ sluk

Labyrintfilter

THERMEX lancerer ny fjernbetjening i løbet af 2012. Designet af Jacob Jensen Design.

544

4

54

100

600

Ø 200

0

60 1144

4

54

100

1200

Ø 200

0

60

Ø 200 Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

Ekstern motor se flap 13


Integrata Krystal - loft

Modelskifte i løbet af 2012 Pris på specialmål eller -farve oplyses på forespørgsel

Produktspecifikationer

Loft model

• Hvidlakeret ramme med hvid glasfront (RAL 9016) • Rustfri ramme med sort glasfront • Modulstørrelse: 1200 mm • 4 halogenspots • Lysdæmper • Kantsug med metalfiltre • Leveres med fjernbetjening • Mulighed for periodisk rumventilation • Leveres uden motor beregnet til ekstern motor • THERMEX Quickfit (se side 57)

Bredde

Farve

Varenr.

1200

Hvid

424.17.2161.3 24.999,-**

1200

Rustfri

424.17.2168.3 25.999,-**

Re-Box Tilbehør s 50

Pris u/motor

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se flap på brochurens bagside ** Hertil lægges prisen for ekstern motor

Lys

3 motorhastigheder

Eftersug

Turbo

Tænd/ sluk

Quickfit Labyrintfilter

THERMEX lancerer ny fjernbetjening i løbet af 2012. Designet af Jacob Jensen Design. 4 54

1144 100

1200Ø 200

0

60

Ø 200

Dekorationslys i kant

Ekstern motor se flap 14

Ø 200 Alle priser er inkl. moms og weee-afgift


Integrata

15


Integrata - til skabsindbygning

Pris på specialmål eller -farve oplyses på forespørgsel

Produktspecifikationer

Indbygnings model

• Rustfri • Halogenspots • Kantsug med labyrintfiltre • Leveres med fingertouch • Mulighed for periodisk rumventilation • Kan leveres uden motor beregnet til ekstern motor • 230 V • Luftmængde med indbygget motor: 1060 m³/t.* • Lydniveau: Indbygget silent motor: 40-59 dB (A) ** • THERMEX Quickfit (se side 57) • Fjernbetjening som ekstraudstyr (se side 4) * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Bredde

Varenr.

Motor

0 - 1200 mm

S423.99.8618.2

Indbygget 27.599,-

1200 - 2000 mm

S423.99.8628.2

Indbygget 32.999,-

0 - 1200 mm

S423.99.8618.3

Ekstern 25.899,-

1200 - 2000 mm

S423.99.8628.3

Ekstern 31.299,-

S = Skaffevare. (Leveringstid må påregnes) Lagerføres ej Ekstra tilbehør: Mulighed for andre indbygningsspots.

Re-Box Tilbehør s 50

Quickfit Labyrintfilter

Ekstern motor se flap 16

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

Pris


lyd

- bag om THERMEX emfang

”En larmende emhætte er en irriterende stressfaktor i et køkken, der skal være samlingspunkt for samvær og nærvær.

Med et originalt THERMEX emfang kan du reducere støjniveauet til en stille hvisken på to meters afstand...”

Råååbe-køkken eller samtalekøkken...?

Så er der luften tilbage og den har også lyde - præcis

Konstant støj fra emhætten kan være særdeles gene-

som vinden, der blæser. Luft- og kanalstøj afhænger af

rende og til daglig iritation for hele familien. På linje

aftrækket - jo større rør og jo færre buk og bøjninger,

med design og sugeevne er lyd/støj derfor et afgørende

des bedre. Er installationen stadig ikke lydløs nok, kan

kriterie, når der vælges emfang. Lydens betydning er

du yderligere støjdæmpe kanalerne med THERMEX’

ovenikøbet stigende i takt med køkkenets forvand-

lydisolerede aftrækssæt.

ling fra “produktionslokale” til livsstilsrum. Moderne indrettet med stilrene møbler og hårde overflader. Men mur, klinker, stål og glas absorberer ikke lyd og støjproblematikken er blevet endnu mere aktuel. Hvis du vil høre en original THERMEX, så skal du lytte godt efter... Lydniveauet i et originalt THERMEX emfang, der kører på laveste trin svarer til en stille hvisken på to meters afstand. Og laveste trin er faktisk mere end nok til at klare udsugningen før og efter koge-/stegeprocessen. Således kan du nøjes med at øge styrken (og støjen) ganske kort, mens em- og røgudvikling fra komfuret er på sit højeste og du alligevel har din fulde opmærksomhed på tilberedningen. Hele installationen giver lyd fra sig - ikke kun motoren Hvis du vælger emfang med indbygget motor, skal du generelt finde dig i et lidt højere lydtryk end emfang med ekstern motor. Her er støjen fjernet fra køkkenet sammen med motoren, der er placeret på loft, tag eller

Korrekt brug af emhætten reducerer støj betydeligt Selvom din bil har en topfart på 200 km/t, så er det til enhver tid dig, der bestemmer farten. Sådan er det også med emfang. Luk vinduerne og start emfanget på laveste trin fem minutter før du starter madlavningen. Med undertryk i køkkenet behøver motoren ikke køre for fulde omdrejninger og du og din familie kan nyde stilheden - og hinanden.

udvendig mur.

Du opnår det laveste lydtryk, hvis du vælger emfang med ekstern motor, placeret væk fra køkkenet og korrekt monteret med THERMEX’ lydisolerede aftræksrør.

17


Integrata - Bord

Produktspecifikationer

Bord model

• Rustfri med glasfront • Bredde: 560 - 860 mm • Elektronisk touchregulering med 4 trin • Timer (efterløb) • Kantsug med metalfiltre • Leveres med indbygget motor

Bredde

Farve

Varenr.

560

Rustfri/glas

525.05.0608.2 25.999,-

860

Rustfri/glas

525.05.1008.2 27.499,-

Tekniske data

Tilbehør

Varenr.

Pris

Recirkulationsfiltersæt, 56 cm

535.05.1000.9

309,-

Recirkulationsfiltersæt, 86 cm

535.05.2000.9

309,-

• 230 V • Effekt: 200 W • Luftmængde: 800 m³/t.* • Lydniveau: 59 dB (A) ** • Kanaltilslutning: Ø 150 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Re-Box Tilbehør s 50

18

Pris m/motor


id o r d r An

e

ll e e hon

p p A x e

m r e h T t n He

Til iP

2 7 2 l1 i t S M

S d n e S

un ter k

os Det k

sms alm.

takst

ex m r e p th

ap t n e :h skriv

.

Vores Thermex App tilbyder bl.a. ∙ Et stort udvalg af emfang/emhætter. ∙ Et stort udvalg indenfor ventilation. ∙ Overblik over Thermex design linier. ∙ Hent datablade på produkter. ∙ Bestil Thermex kataloger. ∙ Tips & Tricks.

Scan QR koden med din mobil og kom direkte til Thermex App..!

19


THERMEX DESIGN-LINE 2012/2013

20


… KUN FOR KØKKENSPECIALISTER

Desig

n-Line

THERMEX Design-Line “Less is more” er filosofien bag THERMEX Design-Line, der omfatter ikke mindre end 14 forskellige modeller. Alle formgivet med et minimalistisk udtryk - og et elegant “pift” af italiensk design. Med THERMEX Design-Line får du frit valg på alle hylder. Frithængende eller væghængt med indbygget motor eller til kombination med ekstern motor. Eller de mange Design-Line modeller til recirkulation med aktivt recirkulationsfilter. Her får du en frit svævende løsning som var det en eksklusiv loftslampe - vel at mærke uden at forstyrre køkkenindretningen med den traditionelle aftrækskanal. Recirkulation er oplagt til placeringer, hvor der ikke umiddelbart kan skabes aftræk til det fri.

21


22


Design-Line

Kubisma

Produktspecifikationer

Væg model

• Rustfrit stål • Bredde: 900 mm • 4 x 20 W halogenspots • Kantsug med labyrintfilter • Glastouch med mange funktioner • Mulighed for periodisk rumventilation • Leveres med indbygget motor eller uden motor, beregnet til tilslutning til ekstern motor • Fast kanal: 270 x 270 mm - længde 1000 mm • THERMEX Quickfit (se side 57)

Bredde

Farve

Varenr.

900

Rustfri

412.99.9008.x*

Pris u/motor

Pris m/motor

12.999,-** 14.599,-

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se flap på brochurens bagside

Frithængende model Bredde

Farve

Varenr.

Pris u/motor

900

Rustfri

422.99.9008.x*

Pris m/motor

14.099,-** 15.699,-

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se flap på brochurens bagside

Tekniske data

* **

• 230 V • Effekt: 300 W • Luftmængde med indbygget motor: 1060 m³/t.* • Lydniveau: Indbygget motor: 40-59 dB (A) ** • Kanaltilslutning: Ø 160 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13 270

Tilbehør

270

1000

900

Varenr.

Pris

Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. 402.99.1000.9

tillægspris

2.099,-

Væg, lang kanal 270 x 270 mm, rustfri Længde: 1950 mm 450.99.2918.9

tillægspris

4.999,-*

Frith., lang kanal 270 x 270 mm, rustfri Længde: 1950 mm 450.99.2908.9

tillægspris

4.999,-*

* Incl. evt. tilskæring

Pynteflange til loftsafslutning - kan ikke anvendes til kanal med hældning

70

0 51

Indsæt 2 for indbygget motor eller 3 for uden motor i stedet for x i varenr. Hertil lægges prisen for ekstern motor

270

270

Væg, 270 x 270 mm, rustfri

458.99.9158.9

1.299,-

Frith., 270 x 270 mm, rustfri

458.99.9258.9

1.299,-

1000

70

900

0 60

Re-Box

Quickfit

Labyrintfilter

Tilbehør s 50

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

Ekstern motor se flap 23


Pompei

Pris på specialmål eller -farve oplyses på forespørgsel

Produktspecifikationer

Model - buet front

• Rustfrit stål • Bredde: 600 eller 800 mm • 4 stk. 20 W halogenspots • Rundt metalfilter (1 stk. i 600 mm og 2 stk. i 800 mm) • Fingertouchregulering med 3 trin + turbo, periodisk rumventilation, filterrensindikator, lysdæmper samt 15 min. efterløb • Leveret med indbygget motor eller uden motor beregnet til tilslutning til ekstern motor • THERMEX Quickfit (se side 57 )

Bredde

Farve

Varenr.

Pris u/motor

600

Rustfri

419.17.8708.x*

10.799,-** 12.499,-

800

Rustfri

419.17.8798.x*

12.999,-* 14.699,-

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se flap på brochurens bagside

Model - lige front Bredde

Farve

Varenr.

Tekniske data

800

Rustfri

419.17.8998.x*

• 230 V • Effekt: 102 W • Luftmængde med indbygget motor: 500 m³/t.* • Lydniveau: Indbygget motor: 54 dB (A) ** • Kanaltilslutning: Ø 160 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se flap på brochurens bagside

Tilbehør s 50

Quickfit

24

Pris u/motor

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

Pris m/motor

12.999,-* 14.699,-**

* Indsæt 2 for indbygget motor eller 3 for uden motor i stedet for x i varenr. ** Hertil lægges prisen for ekstern ventilator.

Re-Box

Ekstern motor se flap

Pris m/motor


Lazio

Design-Line

Produktspecifikationer

Væg model

• Lazio leveres kun efter ordre, kan fås i rustfrit stål som væg- eller frithængende model i 2 udførelser: • Bredde: 0 - 1200 mm med max 3 stk. labyrintfiltre og 4 stk. 20 W halogenspots • Bredde: 1201 - 2000 mm med max 5 stk. labyrintfiltre og 4 stk. 20 W halogenspots • Fingertouchregulering med 3 trin + turbo, periodisk rumventilation, filterrensindikator, lysdæmper samt 15 min. efterløb • Leveres med indbygget motor eller uden motor beregnet til ekstern motor • Fast kanal: 270 x 270 mm • THERMEX Quickfit (se side 57)

Bredde

Farve

Varenr.

0 - 1200

Rustfri

S419.99.8508.x**

20.399,-

21.999,-

1201 - 2000

Rustfri

S419.99.8608.x**

22.599,-

24.199,-

Ved bredde over 1200 mm kan der monteres ophængskrog til wire ophæng

Tekniske data • 230 V • Effekt: 102 W • Luftmængde med indbygget motor: 1060 m³/t.* • Lydniveau: Indbygget motor: 40-59 dB (A) ** • Kanaltilslutning: Ø 160 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Pris u/motor

Pris m/motor

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se flap på brochurens bagside * S = Skaffevare

Frithængende model Bredde

Farve

Varenr.

Pris u/motor

Pris m/motor

0 - 1200

Rustfri

S419.99.9608.x*

22.599,-

24.199,-

1201 - 2000

Rustfri

S419.99.9708.x*

24.799,-

26.399,-

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se flap på brochurens bagside Leveres kun efter ordre - Leveringstid må påregnes * Indsæt 2 for indbygget motor eller 3 for uden motor i stedet for x i varenr. ** Hertil lægges prisen for ekstern motor * S = Skaffevare

Re-Box Tilbehør s 50

Quickfit Labyrintfilter

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

Ekstern motor se flap 25


Pisa - med automatisk åbning af front

Produktspecifikationer

Væg model

• Hvid • Bredde: 800 mm • 4 hastigheder • Lys: Halogenspots 2 x 20 W • Metalfilter • Touch betjening • Filter indikator • Timer • Automatisk åbning af front

Bredde

Farve

Varenr.

Motor

800

Hvid

527.42.1401.2

Indbygget 20.999,-

Tilbehør

Recirkuleringsfilter

Tekniske data • 230 V • Luftmængde: 900 m³/t.* • Wattforbrug 200 W • Wattforbrug ved lågemotor 20 W • Lydniveau: 36 - 55 dB** • Kanaltilslutning: Ø 150 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Re-Box Tilbehør s 50

290

593

426

800

26

Pris

Varenr.

Pris

535.42.8000.9

159,-


Alicante

Design-Line

Produktspecifikationer

Frithængende model

• Rustfrit stål • Bredde: Ø 550 mm • Lys: 4 x 1 W LED • Recirkulering med recirkulationsfilter • Fjernbetjening

Bredde

Farve

Varenr.

550

Rustfri

528.05.2118.2 19.999,-

Tekniske data

Tilbehør

Recirkuleringsfilter

Pris

Varenr.

Pris

535.05.5000.9

309,-

• 230 V • Wattforbrug: 135 W • Luftmængde: 550 m³/t.* • Lydniveau: 50 dB ** * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

27


”THERMEX er Skandinaviens største brand i emhætter og emfang. Her får du innovative løsninger, der indeholder al den power vi har udviklet gennem mere end 50 år som specialister i ventilation og indeklima”

luft

- bag om THERMEX-suget... THERMEX gi’r dig emfang, som du vil. Hele vejen

skal du lige huske at lægge lidt til for at dække tryk-

igennem - fra luftindtag til luftafgang

tabet i aftrækskanalerne. Se eksemplet på Tips & Facts

Mange mennesker vurderer emfangets effektivitet ene

siderne bagest i kataloget.

og alene på sugekraften: luftmængde målt i m3 pr. time. Men også designet og placeringen spiller ind. Det er

Det handler om principper, THERMEX’ sugeprincipper:

sværere at præstere en effektiv udsugning over en

Filter i bund har størst suge- og filterflade, lavere

kogeø med luft på alle sider, end komfuret ved væggen.

lufthastighed og mindre luftstøj. Antallet af filtre i bun-

Og det er sværere at komme af med luften i mindre

den (sugefladen) og luftmængden afgør effektiviteten.

aftræksrør end i store og over lange afstande end korte

Kantsug isolerer emmen med usynlige luftstrømme

aftræk. Det handler kort sagt om at være korrekt konfigu-

hele vejen rundt. Sugekraften koncentreres i sprækken,

reret til netop dit køkken - og derfor betaler det sig altid

lufthastigheden øges og lydniveauet bliver en anelse

at tage fagfolkene hos vore forhandlere med på råd.

højere. Vertikal udsugning kombinerer filter i bund og kantsug. Her får du det bedste fra begge principper og masser af plads, så du nemt kan komme til gryderne. Også emfang til recirkulation, varmegenvinding og centralventilation THERMEX programmet omfatter en række specialiteter, “født” til særlige forhold. Emfang til recirkulation til køkkener, hvor der ikke er aftræk til det fri. Med aktivt recirkulationsfilter, der ta’r lugten fra madosen, før den sendes retur til køkkenet igen. THERMEX Embox, der udnytter den

Her får du den power og det sug, du har brug for - og lidt til... THERMEX leverer emfang i alle motorstørrelser, uanset om du er til intern eller ekstern motor. Hvor stor kapacitet, du har behov for, afhænger af dit køkken. Som tommelfingerregel skal du udskifte køkkenluften 10-20 gange i timen, flest gange i små køkkener. Du kan beregne den præcise motorkapacitet, baseret på dine egne køkkenmål på www.thermex.dk - og så

28

varme emhætteluft i varmegenvindingsanlægget. Endvidere projektemfang til lejligheder, hvor emfanget kobles på ejendommens centrale ventilationssystem, der herefter udgør emfangets ”motor”.


Moon

Inn-Line Design-Line

Produktspecifikationer

Frithængende

• Rustfrit stål eller hvid • Bredde: Ø 500 mm • 4 hastigheder. • Lys: 3 x 20 W halogenspots • Elektronisk softtouch regulering • Recirkulering med recirkulationsfilter der medleveres • Metalfilter

Bredde

Farve

Varenr.

500

Rustfri

S528.43.1038.2 14.299,-

500

Hvid

S528.43.1031.2 12.999,-

Tekniske data

Pris

S = Skaffevare. (Leveringstid må påregnes)

Tilbehør

Recirkuleringsfilter

Varenr.

Pris

535.43.9400.9

319,-

• 230 V • Wattforbrug: 150 W • Luftmængde: 390 m³/t.* • Lydniveau: 55 dB** * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Moon

ø 500

170

ø 20

min 850 max 1250

50

ø 235 ø 205

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

29


Vintage

Produktspecifikationer

Frithængende

• Rustfrit stål • Bredde: Ø 631 mm • 4 hastigheder. • Lys: 3 x 20 W halogenspots • Elektronisk softtouch regulering • Recirkulering med recirkulationsfilter der medleveres • Metalfilter

Bredde

Farve

Varenr.

631

Rustfri

S528.43.1028.2

Tekniske data

Recirkuleringsfilter

20.299,-

S = Skaffevare. (Leveringstid må påregnes)

Tilbehør

Varenr.

Pris

535.43.9400.9

319,-

• 230 V • Wattforbrug: 150 W • Luftmængde: 390 m³/t.* • Lydniveau: 55 dB** * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

30

Pris

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift


Madrid

Design-Line

Produktspecifikationer

Frithængende model

• Rustfrit stål/sort glasfiber • Bredde: Ø 500 mm • Lys: LED • Aluminiums filter • Fjernbetjening • Recirkulering med recirkulationsfilter

Bredde

Farve

Varenr.

500

Sort/RF

528.05.1802.2

Tekniske data

Recirkuleringsfilter

Tilbehør

Pris 26.399,-

Varenr.

Pris

535.05.4000.9

319,-

• Luftmængde: 450 m3/t.* • Lydniveau: 55 dB**

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

31


Monza

Produktspecifikationer

Væg model

• Rustfrit stål/sort glas • Bredde: 800 mm • 4 hastigheder • Lys: 3 x 1 W LED • Metalfilter • Touchregulering

Bredde

Farve

Varenr.

Motor

900

Sort

540.05.2002.2

Indbygget 20.999,-

900

Sort

540.05.2002.3

Ekstern 25.599,-

Pris

Tilbehør Tekniske data • 230 V • Mulighed for aftræk bagud • Luftmængde: 800 m³/t.* • Lydniveau: 55 dB ** • Kanaltilslutning: Ø 150 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Vare

Varenr. Pris

Recirkuleringsfilter

535.05.4100.9

Kanal, rustfrit stål

537.05.1008.9 3.149,-

Re-Box Tilbehør s 50

Tekniske data ekstern motor • 230 V • Luftmængde: 1000 m³/t.* • Lydniveau: 62 dB**. Lydniveau er målt ved motorens placering. Estimeret lydniveau i køkken: 40 dB • Kanaltilslutning: Ø 160 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13 • Motor kan monteres på loft (Her anvendes medfølgende ben og flange) • Motor dimensioner: H: 255 mm. B: 302 mm. D: 302 mm

32

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

489,-


Trento - med automatisk ĂĽbning

Design-Line

Produktspecifikationer

VĂŚg model

• Rustfrit stül/sort glas • Bredde: 800 mm • 4 hastigheder • Lys: Halogenspots 2 x 20 W • Metalfilter • Timer • Filterrensindikator • Automatisk übning og lukning af front • Mulighed for recirkulering

Bredde

Farve

Varenr.

800

Rustfri

540.42.9018.2

Pris 17.499,-

Tilbehør

Vare

Varenr. Pris

Recirkuleringskit

535.42.9300.9 1059,-

Tekniske data • 230 V • LuftmĂŚngde: 900 mÂł/t.* • Wattforbrug 200 W • Wattforbrug ved lĂĽgemotor 20 W • Lydniveau: 36 - 55 dB** • Kanaltilslutning: Ă˜ 150 mm * FritblĂŚsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Re-Box Tilbehør s 50

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

33


34


Design-Line

Palermo

Produktspecifikationer

Væg model

• Rustfri stål/glas • Kan leveres med sort eller hvidt glas • Bredde: 900 mm • LED belysning • Labyrintfilter • Glas touch-regulering • 4 hastigheder • Mulighed for recirkulering med recirkulationsfilter • Timer • Filterrensindikator • Periodisk boligventilation • Thermex Quickfit (se side 57)

Bredde

Tekniske data

Tilpasning af standardkanal,

• 230 V • Wattforbrug: 240 W • Luftmængde: 1060 m³/t.* • Lydniveau: 40-59 dB** • Kanaltilslutning: Ø 160 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Farve

Varenr.

Motor

Pris

900 Rustfri/hvid

540.17.1091.2

Indbygget

14.699,-

900 Rustfri/sort

540.17.1098.2

Indbygget

14.699,-

900 Rustfri/hvid

540.17.1091.3

Ekstern

21.299,-

900 Rustfri/sort

540.17.1098.3

Ekstern

21.299,-

Tilbehør

Varenr.

Pris

Recirkulationsfilter

535.17.1100.9

289,-

Aftrækssæt Ø 162 mm

830.51.2162.9

600,-

skæring af hældning etc.

537.99.0008.9

tillægspris

1.399,-

Lang kanal, væg rustfri Længde: 1650 + 550 mm

537.17.1008.9

tillægspris

2.899,-*

* Incl. evt. tilskæring

Re-Box

Quickfit

Labyrintfilter

Tilbehør s 50

270

250 80-580

440

550

Tekniske data • 230 V • Wattforbrug: 230 W • Luftmængde: 1200 m³/t.* • Lydniveau: 56 dB**. Lydniveau er målt ved motorens placering. Estimeret lydniveau i køkken: 40 dB • Kanaltilslutning: Ø 160 mm • Motor kan monteres udvendig på væg eller på loft (Her anvendes medfølgende ben og flange) • Motor dimensioner: H: 480 mm. B: 445 mm. D: 165 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

35


Vertical Prato 2 01 DE 2 N D HE NGE Y N HÆ IT FR

Produktspecifikationer

Frithængende model

• Rustfri stål/sort glas • 3 x 35 W halogenspots • Stålfilter • Soft touch regulering • 3 hastigheder • Lysdæmper • Timer • Filterrensindikator • Periodisk boligventilation

Bredde

Farve

Varenr.

Pris

900

Rustfri/sort glas

540.35.2098.2

17.999,-

Tilbehør

Varenr.

Pris

Recirkulationsfilter

535.35.3000.9

189,-

Tekniske data • 230 V • Luftmængde: 820 m³/t.* • Lydniveau: Intern motor: 40-58 dB (A)** • Kanaltilslutning: Ø 150 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Re-Box Tilbehør s 50

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

36


7003 Væg

Design-Line 7000

Pris på specialmål eller -farve oplyses på forespørgsel

Produktspecifikationer

Væg model

• Rustfri stål • Bredde: 900 mm • 4 x 20 W halogenspots • Labyrintfilter • Fingertouchregulering med 3 trin + turbo, filterrensindikator, samt 15 min. efterløb • Aftræksrør: 270 x 270 mm, længde 1000 mm • 7003 leveres i rustfrit stål med indbygget motor på 1060 m³/t eller med ekstern motor - til loft, væg eller tag • 7003 kan også leveres i specialmål med max. bredde 1200 mm • Thermex Quickfit (se side 57)

Bredde

Farve

Varenr.

900

Rustfri

441.99.3098.2 14.399,-

Med ekstern motor - loft/væg/tag* 900 Rustfri

441.99.3098.x 17.499,-

Tekniske data • 230 V • Wattforbrug motor: 245 W • Luftmængde med indbygget motor: 1060 m³/t.* • Lydniveau: Intern motor: 40-59 dB (A)** • Kanaltilslutning: Ø 160 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Re-Box

Pris

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se side 57

Tilbehør

Varenr.

Pris

Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc.

402.99.1000.9

tillægspris 2.099,-

Lang kanal, 270 x 270 mm, rustfri Længde: 1950 mm

450.99.2918.9

tillægspris

4.999,-*

* Incl. evt. tilskæring

pynteflange til loftafslutning - kan ikke anvendes til kanal med hældning 270 x 270 mm, rustfri

458.99.9158.9 1.299,-

Ved valg af ekstern motor - loft/væg/tag Indsæt tal i varenr. istedet for x: 7 for tagventilator på 800 m3/t. 8 for lofts/vægventilator på 1200 m3/t.

Tilbehør s 50

Quickfit Labyrintfilter

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

37


7003 Frithængende

Pris på specialmål eller -farve oplyses på forespørgsel

Produktspecifikationer

Frithængende model

• Rustfri stål • 4 x 20 W halogenspots • Labyrintfilter • Fingertouchregulering med 3 trin + turbo, filterrensindikator, samt 15 min. efterløb • Aftræksrør 270 x 270 mm, længde 1000 mm • 7003 leveres i rustfrit stål med indbygget motor på 1060 m³/t eller med ekstern motor - til loft, væg eller tag • 7003 kan også leveres i specialmål med max. bredde 1200 mm • Thermex Quickfit (se side 57).

Bredde

Farve

Varenr.

Pris

900

Rustfri

442.99.3098.2

14.399,-

Med ekstern motor - loft/væg/tag* 900 Rustfri

442.99.3098.x

17.499,-

Tekniske data • 230 V • Wattforbrug motor: 245 W • Luftmængde med indbygget motor: 1060 m³/t.* • Lydniveau: Intern motor: 40-59 dB (A)** • Kanaltilslutning: Ø 160 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se side 57

Tilbehør

Varenr.

Pris

Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc.

402.99.1000.9

tillægspris

2.099,-

Lang kanal, 270 x 270 mm, rustfri Længde: 1950 mm

450.99.2908.9

tillægspris

4.999,-*

* Incl. evt. tilskæring

Pynteflange til loftafslutning - Kan ikke anvendes til kanal med hældning 270 x 270 mm, rustfri

458.99.9258.9

Re-Box Ved valg af ekstern motor - loft/væg/tag

Tilbehør s 50

• Indsæt tal i varenr. istedet for x:

Quickfit

• 7 for tagventilator på 800 m3/t. • 8 for lofts/vægventilator på 1200 m3/t.

Labyrintfilter

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

38

1.299,-


7006 Frithængende

Design-Line 7000

012 2 D

HE

NY

Produktspecifikationer

Frithængende model

• Rustfri stål/glas • Bredde: 900 mm • 5 lags metalfilter i midten • LED belysning 4 x 1,5 W • Elektroniske trykknapper

Bredde

Farve

Varenr.

Pris

900

Rustfri

442.15.6098.2

14.699,-

Med ekstern motor - loft/væg/tag* 900 Rustfri

442.15.6098.x

17.799,-

Tekniske data • 230 V • Wattforbrug motor: 216 W • Luftmængde med indbygget motor: 620 m³/t.* • Lydniveau: Intern motor: 60 dB (A)** • Kanaltilslutning: Ø 160 mm * Fritblæsende i.h.t IEC 61591 ** Lydtryk i.h.t IEC 60704-2-13

Ekstern motor til loft, tag eller udvendig væg - se side 63

Tilbehør

Varenr.

Pris

Tilpasning af standardkanal

402.99.1000.9

2.099,-

tillægspris

Ved valg af ekstern motor - loft/væg/tag Indsæt tal i varenr. istedet for X:

Re-Box

7 for tagventilator på 800 m3/t. 8 for lofts/vægventilator på 1200 m/t.

Tilbehør s 50

Quickfit

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

39


Armaturer - stærke sager fra THERMEX

Det moderne køkken er stilrent, funktionelt og brugervenligt. Disse nøgleord er også overskriften for de to THERMEX armaturer, Triotap i henholdsvis blank og børstet rustfrit stål. Begge leverer kogende vand direkte fra vandhanen, naturligvis med indbygget børnesikring og “Tube in Tube” funktion, så ingen brænder fingrene på amaturet. Værs’go, nu er sutteflasken skoldet... og stempelkaffen klar på sekunder.


TrioTap

Armaturer

KOLDT · VARMT · KOGENDE

vand fra samme hane

!

• Koldt - Varmt - Kogende vand direkte fra samme hane! • Indbygget børnesikringsfunktion. • »Tube in Tube« funktion så man ikke brænder sig på hanen efter man har anvendt kogefunktionen. • Montering under sokkel for fuld udnyttelse

THERMEX TrioTap 3-i-1 blandingsbatteri Varenr.

Pris

770.67.3208.9

Krom

10.999,-

770.67.3308.9

Børstet stål

12.499,-

Tekniske data • 230 V • Effekt: 1500 W • Kapacitet vand: 4,7 liter • Max. Amp.: 10 A • Max. tryk: 600 kPa • Mål (L x B x H): 550 x 211 x 143 mm • Opvarmningstid til 100°: 22 minutter • Forbrug ved standby: 32 W • Temperaturområde: 0 - 115°

af underskab. Spar skabsplads! • VA godkendt.

Blandingsventil, som gør det muligt, at bruge det kogende vand fra TrioTap som alm. varmt vand

Montering under sokkel. Mål: 550 x 211 x 143 mm.

Børnesikring til det kogende vand. Tryk ned på knap og drej.

Nyt greb lanceres i løbet af 2012. Mulighed for håndfri betjening.

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

41


THERMEX DESIGN-LINE 2012/2013

42


… KUN FOR KØKKENSPECIALISTER

Ekst mot erne tilbe orer & hør

Stærke motorer og smukke detaljer Med THERMEX kan du skræddersy præcis den løsning, der er optimal for dig. Det gælder ikke blot i farve, form og størrelse, men hele setup’et fra kogezone og ud i det fri. På langt de fleste emfang kan du vælge mellem intern og ekstern motor, som placeres “støjfrit” på loft, tag eller udvendig væg. Det hele suppleres af et stort og alsidigt tilbehørsprogram, som fuldender den effektive installation med smukke detaljer - fra skråtskårne kanaler og forlængerrør til vægpaneler og gryderiste i rustfrit stål.

43


TTP Tagventilatorer E220P E280P XL E120P

TTP er et komplet system til udluftningsventilation samt ventilation af bl.a. tagkonstruktion, lofter og krybekældre. Tagventilatoren kan anvendes som hele boligens udluftningsventilation eller til dele af den. P-Modellen er meget nem at montere på forskellige taghældninger ved at justere røret, så det er vertikalt, og fastgøre det med de skruer, der medfølger. S-Modellen kan placeres direkte oven på en ventilationskanal eller på en lyddæmper, som står på et plan underlag. Kan også bruges til tag med lav hældning. Alle modeller fås sort.

E280S XL

E220S

E120S

Tagventilatorer Tagventilatorer

E120P/E120S

E220P / E220S

E280PXL/E280SXL

Tilslutning (V)

230

230

230

Wattforbrug

58

85

225

Reguleringsmulighed

thyristor

thyristor

thyristor

Luftmængde m3/t. ved O m/m VS

380

860

1620

Hastighed i omdr.

2500

2600

2700

Temperatur af transporteret luft

80⁰C

80⁰C

80⁰C

Lydniveau (dBA - 3 mtr.)

50

52

58

Tagventilatorer E120P / E120S Type

Varenr.

Vejl. pris

Tagventilator E120P, sort

240.40.0010.0 4.179,-

Tagventilator E120S, sort

240.40.0011.0 3.859,-

Tagventilatorer E220P / E220S Type

Varenr.

Vejl. pris

Tagventilator E220P. Sort

240.40.0110.0 6.099,-

Tagventilator E220S. Sort

240.40.0111.0 4.839,-

Taghætte til udluftning. Sort 240.40.0117.0 2.649,-

E120P

E220P

E280P

Tagventilatorer E280P XL / E280S XL Type

Varenr.

Vejl. pris

Tagventilator E280P, XL. Sort 240.40.0120.0 14.149,Tagventilator E280S, XL. Sort 240.40.0121.0 12.649,Taghætte til udluftning. Sort 240.40.0127.0 4.139,-

Taghætte til centralstøvsuger E120PS

44

E220S

E280S

Type

Varenr.

Ø 44/50 mm

750.40.1010.9 2.229,-

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

Vejl. pris


TTP

Eksterne motorer 6

3

2 1

4

7 5

Type 1 - til tegltag Type 2 - til betontag Type 3 - til tagpap Type 4 - til tagplader Type 5 - til tagpap eksisterende tag Type 6 - til tagpap - 0⁰ hældning. Lægges mellem over og underpap Type 7 - udvendige riste

Tilbehør til E220P / E220S / E120P / E120S

Hældning

Varenr.

Vejl. pris

Universal Teglgennemføring f/E220. Sort, Ø 160 mm

Type 1

0-45⁰

240.40.0112.0

1.959,-

Gennemføring Betontag f/E220. Sort, Ø 160 mm

Type 2

0-37⁰

240.40.0113.0

1.269,-

Gennemføring paptag f/E220. Sort, Ø 160 mm

Type 3

0-45⁰

240.40.0116.0

1.039,-

Gennemføring profileret pladetag f/E220. Sort, Ø 160 mm

Type 4

0-27⁰

240.40.0114.0

1.149,-

Gennemføring Classic pap/ståltag f/E220. Sort, Ø 160 mm

Type 5

0-35⁰

240.40.0115.0

1.149,-

Gennemføring paptag f/E220. Sort, Ø 160 mm

Type 6

0⁰

240.40.0118.0

1.149,-

Tilbehør til E280P / E280S XL

Hældning

Varenr.

Vejl. pris

Gennemføring Betontag f/E280. Sort, Ø 200 mm

Type 2

0-43⁰

240.40.0123.0

1.839,-

Gennemføring paptag f/E280. Sort, Ø 200 mm

Type 3

0-45⁰

240.40.0126.0

1.499,-

Gennemføring profileret pladetag f/E280. Sort, Ø 200 mm

Type 4

0-47⁰

240.40.0124.0

1.839,-

Gennemføring Classic pap/ståltag f/E280. Sort, Ø 200 mm

Type 5

0-47⁰

240.40.0125.0

1.499,-

Gennemføring paptag f/E280. Sort, Ø 200 mm

Type 6

0⁰

240.40.0128.0

2.189,-

Udvendig riste

Varenr.

Vejl. pris

Udv. rist, 150 x 150 med fluenet og studs. Ø 100 mm, grå

Type 7

218.40.0100.9

369,-

Udv. rist, 240 x 240 med fluenet og studs. Ø 125 mm, grå

Type 7

218.40.0125.9

529,-

Udv. rist, 240 x 240 med fluenet og studs. Ø 160 mm, grå

Type 7

218.40.0160.9

539

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

45


VDA Tagventilatorer

Produktspecifikationer

Tagventilator VDA

• Lydsvag tagventilator beregnet til sammenkobling med emfang uden motor. • VDA-serien kan reguleres af samtlige emfang uden motor i Design-Line serien. VDA findes i 3 størrelser med en luftmængde fra 1250-1800 m³/t.*

Type

Varenr.

VDA 180/2 - Lav Ø 160

240.99.2160.2 15.899,-*

VDA 200/4 - Lav Ø 160

240.99.2200.2 18.079,-*

VDA 225/4 - Lav Ø 160

240.99.2225.2 18.199,-*

Tekniske data

* Pris inkl. tilbehør - tilslutningsplade, rør med kontraspæld, samt lavt tagfundament

• Vertikal udblæsning • Lufttemperatur op til 40˚C • Motor med indbygget termosikring • Kanaltilslutning passer til faste rør • Rust- og fugtighedsbeskyttet

Pris

VDA 180/2 - Høj Ø 160

240.99.2162.2 16.219,-*

VDA 200/4 - Høj Ø 160

240.99.2202.2 18.399,-*

VDA 225/4 - Høj Ø 160

240.99.2222.2 18.519,-*

Lyddæmper Ø 160

515.99.0160.9 1.999,-

Lyddæmper Ø 200

515.99.0200.9 2.999,-

* Pris inkl. tilbehør - tilslutningsplade, rør med kontraspæld, samt høj tagfundament

Type

Med Hældning

46

VDA 180/2

VDA 200/4

VDA 225/4

Tilslutning (V)

230

230

230

Wattforbrug

400

120

300

Luftmgd. m³/h v. 0 vs.

1370

1250

1800

Hastighed i omdr.

2900

1400

1400

Lydniveau (dB)

63

53

57

Vægt i kg

5,5

11,0

12,5

Lydniveau er målt ved motorens placering. Estimeret lydniveau i køkken: 40 dB Mål i mm

A

B

C

D

E

F

G

H

VDA180

300

245

320

390

30

245

40

146

VDA200

435

330

404

500

40

400

68

190

VDA225

435

330

434

550

40

445

68

212

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift


CKB Loftsventilatorer

Eksterne motorer

Lyddæmper Ø 160 mm Totaldiameter: Ø 270 mm Længde: 600 mm

Produktspecifikationer

Loftsventilator

• Velegnet til placering på loft og er let at montere. Meget effektiv og lydsvag motor. Motorhus udført i elektrogalvaniseret, elfenbensfarvet plade. Leveres med indsugningsflange. CKB-serien kan reguleres af samtlige emfang uden motor i motor i Design-Line serien. Fås i 3 størrelser: CKB 800, CKB 1200 og CKB 2000.

Bredde

Varenr.

CKB 800

225.34.3508.2 5.499,-*

CKB1200

225.34.3512.2 6.799,-*

CKB2000

225.34.3518.2 8.299,-*

Lyddæmper Ø 160

515.99.0160.9 1.999,-

Lyddæmper Ø 200

515.99.0200.9 2.999,-

Tekniske data • 230 V • Kabinet og motorhus i galvaniseret plade • Indsugningsflange leveres til alle 3 typer • Spec. lyd/kondensisoleringsboks medleveres til alle 3 typer • Service og rengøringsvenlig

Pris

* Inkl. lyd/ kondensisolering

Tilbehør Type

CKB 800

CKB 1200

CKB 2000

Tilslutning (V)

230

230

230

Wattforbrug

175

300

460

Luftmgd. m³/h v. 0 vs.

800

1200

2000

1300

1300

1400

Lydniveau (dB)

54

60

65

Vægt i kg

8,0

12,0

16,0

Højde

Dybde

Bredde

CKB 800

540

280

480

CKB 1200

500

390

490

CKB 2000

540

430

540

Hastighed i omdr.

Mål I mm incl. lyd- og kondensisoleringsboks.

CKB 800

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

CKB 1200

CKB 2000

47


Murventilator M 800

Murventilator M 800

Model

• THERMEX Murventilator M 800, kan monteres på indersiden af muren og dermed blæse luften udad gennem hul i muren. Alternativt kan M-800 mures ind i selve muren således at ventilatoren er gemt væk og optager et minimum af plads.

Type

Varenr.

Murventilator M 800

240.34.0160.2 3.899,-

Type

DT800

Tilslutning (V)

230

Wattforbrug

124

Luftmgd. m³/h v. 0 vs.

800

Hastighed i omdr.

2740

Lydniveau (dB)

51

I begge tilfælde anbefales at anvende udvendigt jalousi VK 40. THERMEX M 800 murventilator er fremstillet i stålplade med stor modstandsdygtighed overfor korrosion. Beskrivelse Motoren er IP 44 klasse B beskyttet med kuglelejer og termisk beskyttelse mod overbelastning.

Pris

Væg

Udefra

Indefra

Væg MÅL i mm

A

B

C

D

E

F

G

H

400

350

418

157

6

28

330

130

Lydniveau er målt ved motorens placering. Estimeret lydniveau i køkken: 40 dB

Udefra

48

Indefra

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift


V 1200 Vægventilator

Eksterne motorer

Produktspecifikationer

Vægventilator

• Ventilator beregnet til montering udvendig på væg • V1200 kan reguleres af samtlige emfang uden motor i motor i Design-Line serien.

Type

Farve

Varenr. Pris

1200

Rustfri

240.21.2968.2 7.699,-

Tekniske data • 230 V • Motor med indbygget termosikring • Teleskoprør Ø 155 mm - 190 - 380 mm • Kanaltilslutning Ø 160 mm • Nedadvendt udblæsning • Leveres i rustfrit stål

Type

V1200

Tilslutning (V)

230

Wattforbrug

120

Luftmgd. m³/h v. 0 vs.

1200

Hastighed i omdr.

255

Lydniveau (dB)

53

Vægt i kg

8,0

Lydniveau er målt ved motorens placering. Estimeret lydniveau i køkken: 40 dB

Mål i mm V1200

A

B

C

D

ø E

F

G

444

475

208

174

155

208

382

A

C

B

øE

G

F D

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

49


HE

012 2 D

NY

Thermex Re-Box (INTERN)

Universalbox for recirkulering eller aftræk.

Med Re-Box (intern) fra Thermex kan du nu frit vælge om du vil sende den

Om sommeren kan du vælge at sende luften direkte udendørs ved at skyde

forurenede luft ud i det fri, eller om du vil rense luften og genbruge den.

aftræksadapteren ind i Re-Boxen.

Om vinteren er der penge at spare ved at lade den varme luft passere

Re-Box fra Thermex leveres i hvid RAL 9016. Kan anvendes til hele Thermex

gennem Re-Box’ens vaskbare filter inden den sendes retur til køkkenet. Det

program, såvel vandrette som skrå lofter til kip.

vaskbare filter skal vaskes i opvaskemaskinen og derefter tørres i ovnen hvorved det genaktiveres. Denne proces skal gentages efter cirka 3 måneders normal brug. Filtret skal udskiftes efter ca. 3 år.

Ved sommerdrift: Montering af aftræksadapter.

Ved vinterdrift: Montering af vaskbart recirkuleringsfilter.

Aftræksadapter monteres i øverste rille.

Afslutningsristen monteres ved hjælp af magneter.

Recirkuleringsfiltret er vaskbart og skal renses hver 3. måned. Filtret vaskes i opvaskemaskine på max temperatur og ved brug af normalt opvaskemiddel.

Afblændingsplade for recirkulering monteres i øverste rille.

Efter vask tørres filter i ovnen ved 100°c i 15-20 minutter. Filtret bevarer sin evne til at absorbere lugte i 3 år, hvorefter det skal udskiftes. Recirkuleringsfilter monteres i nederste rille.

Model

Farve

Mål i cm

Varenr.

Pris

Re-Box Intern til væg

Hvid

B: 45,5 D: 45 H: 4,3

535.99.1100.9

3.999,-

Re-Box Intern til frith

Hvid

B: 45,5 D: 45 H: 4,3

535.99.1101.9

3.999,-

535.42.8001.9

869,-

Re-Box

Recirkuleringsfilter (1 stk) Longlife

50

Afslutningsristen monteres ved hjælp ad magneter.

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift


NY

HE

012 2 D

Tilbehør

Thermex Re-Box (EKSTERN)

Universalbox for recirkulering eller aftræk.

 

Spjæld lodret pos. = luft retur til bolig. Spjæld vandret pos. = luft til aftræk Luft til aftræk

Luft retur til bolig

Luft fra emfang

Med Re-Box (ekstern) fra Thermex kan du nu frit vælge om du vil sende den

Om sommeren kan du vælge at sende luften direkte udendørs ved at skyde

forurenede luft ud i det fri, eller om du vil rense luften og genbruge den.

spjældet i vandret position.

Om vinteren er der penge at spare ved at lade den varme luft passere

Re-Box leveres i termisk isoleret box og kan anvendes til hele Thermex

gennem Re-Boxens 2 vaskbare filtre inden den sendes retur til køkkenet.

program og til emfang med ekstern motor.

Det vaskbare filter skal vaskes i opvaskemaskinen og derefter tørres i ovnen

Thermex Re-Box kan også eftermonteres på allerede eksisterende emfang.

hvorved det genaktiveres. Denne proces skal gentages efter cirka 3 måneders normal brug. Filtret skal udskiftes efter ca. 3 år.

Ved sommerdrift:

Ved vinterdrift:

Ved sommerdrift skubbes spjældet ind i det vandrette slot. Herved tvinges luften gennem afgangsslangen ud i det fri.

De to vaskbare filtre kan med lethed trækkes op og skubbes ned i rillen. Recirkuleringsfiltret er vaskbart og skal renses hver 3. måned. Filtret vaskes i opvaskemaskine på max temperatur og ved brug af normalt opvaskemiddel.

Ved vinterdrift skubbes blændplade ned i det lodrette slot, herved tvinges luften op og ud gennem de to vaskbare filtre.

Efter vask tørres filter i ovnen ved 100°c i 15-20 minutter. Filtret bevarer sin evne til at absorbere lugte i 3 år, hvorefter det skal udskiftes. Den rensede luft kan blæses retur til køkkenet gennem en loftsventil

Isoleringsboxen’s topdel skubbes ned.

Re-Box Model

Farve

Mål i cm

Varenr.

Re-Box Extern

Hvid

B: 53 D: 27,8 H: 48,2

535.99.2000.9

5.999,-

535.42.8001.9

869,-/pr. stk.

Recirkuleringsfilter (2 stk) Longlife

Pris

51


Installation

52

Filtre

Varenr.

Flexsl. 204 x 60 mm, længde 3 mtr. 490,-

Viledonfilter til emhætter

536.99.3700.9 105,-

815.50.1231.9

Tape 50 mm x 4,6 mtr. 115,-

Viledonfilter meter mål pr. mtr.

536.99.3800.9 245,-

825.50.5401.9

Bøjning 204 x 60 - Ø 125 mm 285,-

825.50.5701.9

Overgang 204 x 60 - Ø 125 mm 285,-

825.50.6401.9

Bøjning 204 x 60 - Ø 150 mm 285,-

Flexibel slange

Ø 127 mm - pr. meter

800.70.4127.9 90,-

830.50.5011.9

Udvendig rist m/spjæld 204 x 60 95,-

Flexibel slange

Ø 160 mm - pr. meter

800.70.4162.9 110,-

830.50.5811.9

Muffe 204 x 60 mm fittings 100,-

Flexibel slange

Ø 200 mm - pr. meter

800.70.4202.9 135,-

832.50.1151.9

Murplade f/204 x 60 mm 115,-

852.50.5151.9

Fladkanal 204 x 60 mm - Længde: 1,5 mtr. 500,-

854.50.5501.9

Bøjning 90 gr horisontal 204 x 60 mm 395,-

854.50.5601.9

Bøjning 90 gr vertikal 204 x 60 mm 260,-

854.50.6200.9

Indblæsnings/Udsugningsventil Ø 150 plast 520,-

854.50.7100.9

T-stykke Fladkanal 204 x 60 mm 360,-

Flexibel slange lyd/kondensisoleret

864.50.5201.9

Samlemuffe for 204 x 60 mm 215,-

Lydisoleret

Ø 127 mm - pr. meter

810.16.5127.9 270,-

Fladkanal

220 x 90

Lydisoleret

Ø 160 mm - pr. meter

810.16.5160.9 340,-

Lydisoleret

Ø 200 mm - pr. meter

810.16.5200.9 360,-

825.50.5115.9

Murplade f/220 x 90 110,-

825.50.5915.9

Fladkanal 220 x 90 - Længde: 1500 mm 570,-

Spændbånd

825.50.5920.9

Samlemuffe 220 x 90 mm 240,-

6" - 60 - 165 mm pr. stk.

815.16.8206.9 50,-

825.50.5905.9

Udvendig rist 215,-

8" - 60 - 215 mm pr. stk.

815.16.8208.9 70,-

825.50.5922.9

Loft/vægbeslag for kanal 220 x 90 40,-

825.50.5927.9

Samlemuffe m/spjæld 220 x 90 220,-

825.50.5933.9

Flexslange 220 x 90 Længde: 3 mtr. 485,-

825.50.5950.9

Bøjning 90 gr. Horisontal 220 x 90 420,-

825.50.5960.9

Bøjning 90 gr. Vertical 220 x 90 285,-

825.50.5961.9

Bøjning 220 x 90 - Ø 150 mm 300,-

825.50.5970.9

Overgang 220 x 90 - Ø 150 mm 300-

825.50.5977.9

Overgang t/udvendig rist 110,-

Plastrør

852.50.1104.9

Plastrør Ø 100 1 mtr. 245,-

852.50.1105.9

Plastrør Ø 125 1 mtr. 320,-

852.50.1106.9

Plastrør Ø 150 1 mtr. 395,-

Flanger og universal overgang

825.50.1181.9

Reduktion 150 - 125 mm 120,-

Universalflange 82-160

820.52.0508.9 125,-

825.50.1191.9

Reduktion 125 - 100 mm 115,-

Vægflange 80-100-125-150 mm

820.98.1001.9 185,-

854.50.4901.9

Bøjning 90 gr. Ø 100 mm 125,-

Overgang 10 x 15

825.52.1010.9 125,-

854.50.5000.9

Grenrør Ø 150 hvid 375,-

Overgang 15 x 15

825.52.1015.9 125,-

854.50.5901.9

Bøjning 90 gr. Ø 125 mm 160,-

854.50.6901.9

Bøjning 90 gr. Ø 150 mm 360,-

Lamelriste

862.50.4931.9

Samlenippel Ø 100 mm 125,-

Lamelventil

15 x 15 mm - grå

830.52.2000.9 120,-

862.50.5931.9

Samlenippel Ø 125 mm 135,-

Fast lamelrist

grå

830.52.2500.9 135,-

862.50.6931.9

Samlenippel Ø 150 mm 185,-

Klapventil

15 x 15 mm - hvid

830.52.3000.9 120,-

Fladkanal

204 x 60

800.50.5331.9

Pris

Pris

Pris

Pris

Flexibel slange plast pvc-fri (6 mtr. længde)

Flexibel slange plast -pvc-fri (15 mtr. længde)* Flexibel slange

Ø 127 mm - pr. kasse

800.71.5127.9 990,-

Flexibel slange

Ø 160 mm - pr. kasse

800.71.5160.9 1.590,-

* I kasse med meter mærkning

Aftrækssæt 2 mtr. flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15 x 15 Aftrækssæt

Ø 127 mm

830.51.2127.9 575,-

Aftrækssæt

Ø 162 mm

830.51.2162.9 600,-

Aftrækssæt - Lyd/kondensisoleret 2 m lyd/kondensisoleret flexslange, 2 stk spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15 x 15 Aftrækssæt

Ø 127 mm

830.51.6127.9 960,-

Aftrækssæt

Ø 162 mm

830.51.6162.9 1.085,-

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift


FLADKANAL 204X60= Ø127 MM

Thermex kan levere et retangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Fladkanal er især velegnet hvor der ikke er så meget plads f.eks oven på overskabe, samt over forsænkede lofter etc.

REDUKTION

Ø 125-100 mm Best.nr. 825.50.1191.9 Ø 150-125 mm Best.nr. 825.50.1181.9

BØJNING

204x60 - Ø 125 mm Best.nr. 825.50.5401.9 204x60 - Ø 150 mm Best.nr. 825.50.6401.9

UDVENDIG RIST MURPLADE

med spjæld 204x60 mm Best.nr. 830.50.5011.9

SAMLENIPPEL

Ø 100 mm Best.nr. 862.50.4931.9 Ø 125 mm Best.nr. 862.50.5931.9 Ø 150 mm Best.nr. 862.50.6931.9

204x60 mm Best.nr. 832.50.1151.9

SAMLEMUFFE

til fladkanal 204x60 mm Best.nr. 864.50.5201.9

BØJNING 90

Ø 100 mm Best.nr. 854.50.4901.9 Ø 125 mm Best.nr. 854.50.5901.9 Ø 150 mm Best.nr. 854.50.6901.9

OVERGANG

204x60 - Ø 125 Best.nr. 825.50.5701.9

VERTIKAL BØJNING 90

204x60 mm Best.nr. 854.50.5601.9

TAPE

50 mmx4,6 mm Best.nr. 815.50.1231.9

HORISONTAL BØJNING 90

204x60 mm Best.nr. 854.50.5501.9

FLEXIBEL SLANGE

204x60 mm Best.nr. 800.50.5331.9 Længde 3 mtr.

FLADKANAL

204x60 mm, lgd. 1500 mm Best.nr. 852.50.5151.9

PLASTRØR 1 MTR.

Ø 100 mm Best.nr. 852.50.1104.9 Ø 125 mm Best.nr. 852.50.1105.9 Ø 150 mm Best.nr. 852.50.1106.9

SAMLEMUFFE

til flexibel slange 204x60 mm Best.nr. 830.50.5811.9

FLADKANAL 220X90 = Ø 160 MM

Thermex kan levere et retangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Fladkanal er især velegnet hvor der ikke er så meget plads f.eks oven på overskabe, samt over forsænkede lofter etc.

BØJNING

UDVENDIG RIST OVERGANG

SAMLEMUFFE

220 x 90 - Ø 150 mm Best.nr. 825.50.5961.9

Best.nr. 825.50.5905.9

Til udvendig rist Best.nr. 825.50.5977.9

220x90 mm Best.nr. 825.50.5920.9 med spjæld: 220x90 mm Best.nr. 825.50.5927.9

MURPLADE

VERTIKAL BØJNING 90

HORISONTAL BØJNING 90

LOFT/VÆG BESLAG

220x90 mm Best.nr. 825.50.5115.9

220x90 mm Best.nr. 825.50.5960.9

220x90 mm Best.nr. 825.50.5950.9

Best.nr. 825.50.5922.9

OVERGANG

220x90 - Ø 150 Best.nr. 825.50.5970.9

TAPE

50 mmx4,6 mm Best.nr. 815.50.1231.9

FLADKANAL

220x90 mm, lgd. 1500 mm Best.nr. 825.50.5915.9

FLEXIBEL SLANGE

220x90 mm Best.nr. 825.50.5933.9 Længde 3 mtr.

53


Loftafslutning Adaptor til forsænket loft

Varenr.

Pris

452.99.9901.9

2.499,-

Gældende for alle frithængende modeller: Monteringsadaptor

Metal

Pynteflange til loftsafslutning - Kan ikke anvendes til kanal med hældning

Varenr.

Pris

Pynteflange til væg 270 x 270 mm

Rustfri

458.99.9158.9

1.299,-

Pynteflange til frith. 270 x 270 mm

Rustfri

458.99.9258.9

1.299,-

Dampspærre

Varenr.

Pris

Ø 125 mm

Aluminium

871.64.0125.9

1.000,-

Ø 160 mm

Aluminium

871.64.0160.9

1.060,-

Adaptor ved forsænket loft. Kan anvendes til alle frithængende modeller

Dampspærregennemføring Anvendes når aftræk fra emfang skal gennem loft og dampspærring. Findes i 2 størrelser: Ø 125 - Ø 160 mm

Tilpasning Skæring af hældning på lang kanal

Hvis der ønskes tilpasning på en standardkanal, skæring af hældning, etc. er prisen:

Forlængeradaptor - Ekstra Lang kanal

Skæring af hældning på standardkanal

Vægmodel:

Kr. 1.399,- eller kr. 2.099,-

Frithængende:

Kr. 2.099,-

Hvis Standardkanal skal være længere så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris.

Standardkanal

OBS! Ved ekstra lang kanal fratrækkes prisen på den oprindelige standardkanal. Priserne på kanaler/adaptorer fremgår af nedenstående liste.

Tilbehør Design-line

Varenr.

Produkttilpasning: Skæring af hældning etc. på standardkanal. Produktændring

402.99.1000.9 2.099,-

Produktændring (Palermo)

537.99.0008.9

1.399,-

Pris

Kanal, lang, væg Kanal, væg lang RF - Palermo

L:1600+550 mm

537.17.1008.9

2.899,-*

Kanal, væg lang RF 270 x 270 mm - Kubisma - 7003

L:1950 mm

450.99.2918.9

4.999,-*

L:1950 mm

450.99.2908.9

4.999,-*

498.00.2000.0

5.499,-*

Kanal, lang, frithængende Kanal, FH, lang RF 270 x 270 mm - Kubisma, - 7003

Hæve/sænke monteringsbord Hæve/sænke monteringsbord (se foto) * nettopris

54

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

Hæve/sænkebord Max. belastning: 60 kg Max. udfoldet højde 80 cm


Tilbehør

Tilbehør emfang

SteelREN Vare

Varenr.

Pris

SteelREN Stålpuds 200 ml flaske

499.99.1000.

219,-

SteelREN Fedtrens 200 ml flaske

499.99.2000.9

199,-

3M Polish 600 ml. flaske

499.99.9999.9

339,-

Vare

Varenr.

Pris

Grydestang Ø 16 mm, 1 m, 6 kroge & beslag

460.99.0308.9 1.299,-

Grydestang Ø 16 mm Pr. meter

460.99.0208.9

Gryderist 60 rulleskinner RF

468.99.1658.9 3.799,-

Gryderist 80 rulleskinner RF

468.99.1858.9 4.099,-

Gryderist 100 rulleskinner RF

468.99.2058.9 4.499,-

Vægbeslag min. 2 stk. Pr. stk.

460.99.0008.9

259,-

Kroge

460.99.0007.9

59,-

Diverse tilbehør

Pr. stk.

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

619,-

55


Tilbehør emfang

THERMEX kan levere en serie tilbehør, både som supplement til emfanget eller emhætten men også til monteringen. Vægpanaler i glas og rustfrit stål.

Halvmåne vægpaneler Vare

Materiale

Varenr.

Pris

600 x 300 mm

Rustfri

469.99.0608.9

899,-

800 x 400 mm

Rustfri

469.99.0808.9 1.099,-

900 x 450 mm

Rustfri

469.99.0908.9 1.199,-

Silikonelim til vægpanel

ED

H NY

56

2 201

469.99.9999.9

209,-

Vægpanel i glas Vare

Materiale

Varenr.

Pris

800 x 450 x 6 mm

Sort glas

545.23.0010.9

999,-

900 x 450 x 6 mm

Sort glas

545.23.0011.9 1.099,-

1000 x 450 x 6 mm

Sort glas

545.23.0012.9 1.199,-

800 x 450 x 6 mm

Hvid glas

545.23.0020.9

900 x 450 x 6 mm

Hvid glas

545.23.0021.9 1.099,-

1000 x 450 x 6 mm

Hvid glas

545.23.0022.9 1.199,-

Alle priser er inkl. moms og weee-afgift

999,-


Quick Fit Ekstra features

THERMEX Quick Fit Med et THERMEX “Quick Fit” emfang kan du nemt og bekvemt selv udskifte emfangets transformator eller styringsenhed, hvis uheldet er ude. Begge dele er indkapslet i det unikke ”THERMEX QUICK FIT SYSTEM”, der lynhurtigt og enkelt kan fjernes og erstattes af nye enheder. Det betyder, at du slipper for at tilkalde servicemontøren til servicering af produkter med THERMEX Quick Fit. Dét klarer du nemlig selv - ganske enkelt.

God betjening bliver endnu bedre Alle THERMEX emfang med Quickfit kan opgraderes til anvendelse med fjernbetjening, når THERMEX introducerer et nyudviklet betjeningskoncept. Den nye fjernbetjening er designet af Jacob Jensen Design. Lanceres i løbet af 2012.

57


58


Se også THERMEX COLLECTION 2012/2013 Værs’go: 168 sider med yderligere THERMEX produkter og inspiration.

THERMEX Safe - ekstra sikkerhed med indbygget brandsikring i dit emfang

Design-Line 7000 fås også med ekstern motor på loft, væg eller tag De tre forskellige modeller i DesignLine 7000 er med indbygget motor, men kan også leveres med ekstern loft-/vægmotor på 1200 m3/t eller en tagventilator på 800 m3/t.

Emfang til centralventilation til boligforeninger og projektejendomme

Tagventilatorer til Design-Line 7000

For de fleste modellers vedkommende er prisen: Design-Line 7000 med indbygget motor:

kr. 14.399,-

Design-Line 7000 m/ekstern motor på loft/væg/tag kr. 17.499,-

Spørg hos din THERMEX forhandler

Loft/væg ventilator til Design-Line 7000 59


Oplev THERMEX i virkeligheden, før du vælger...

Besøg vore showrooms eller en af vore THERMEX-forhandlere. Du er altid velkommen..! THERMEX er Skandinaviens ubetinget største brand i emhætter og emfang med mere end 50 års erfaring og knowhow i indeklima, ventilation og udsugning samt ikke mindst i formgivning og finish af excellente overflader i stål og glas. THERMEX eksponeres og præsenteres i de tre THERMEX showrooms i Hjørring, Rødovre og Middelfart - samt hos et særdeles velkvalificeret og engageret forhandlernet, der dækker det hele landet. Du er til enhver tid velkommen til at kigge videre i vores showroom eller hos vores forhandlere. Og her får du ligeledes mere at vide om alle de muligheder, som du har for at tilsætte dine egne personlige ønsker til det THERMEX emfang, som du skal glæde dig over de næste årtier.

THERMEX Showroom Farøvej 30 · 9800 Hjørring Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med luftforandringen for fremtiden.

ermex Scandinavia A/S

THERMEX Showroom Valhøjs Allé 190 · 2610 Rødovre Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00. THERMEX viser endvidere udpluk af programmet på permanemt udstilling hos Byggecentrum i Middelfart.

Thermex Scandinavia A/S

THERMEX SCANDINAVIA A/S Farøvej 30 · DK-9800 Hjørring · Tlf. 98 92 62 33 · Fax: 98 92 60 04 Valhøjs Allé 190 · DK-2610 Rødovre · Tlf. 36 70 70 29 · Fax: 36 70 74 13 www.thermex.dk · info@thermex.dk Scan QR koden med din mobil og kom direkte til Thermex App..! Send SMS til 1272-skriv:hentapp thermex. Det koster kun alm. sms takst.

Priserne i dette katalog er inkl. moms og weee-afgift, gældende indtil 31.03.2013 og annullerer tidligere oplyste priser. Der tages forbehold for pris- og trykfejl. THERMEX forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer.

60


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.