Collection 2014

Page 1

THERMEX COLLECTION 2014

THERMEX COLLECTION


Godt indeklima med stil – din stil Velkommen til THERMEX COLLECTION 2014. Markedets største program i emfang og emhætter, skabt til dig, der stiller krav til de ting, du omgiver dig med – æstetisk og funktionelt. Unikke, lydsvage og effektive emfang og emhætter i alle stilarter, smukt formgivet med respekt for detaljen, de gedigne materialer og ikke mindst den finish på overfladerne, som er et af den originale THERMEX’ særlige kendetegn. THERMEX COLLECTION 2014 giver dig ikke mindre end 100 forskellige designs at vælge i mellem – de fleste af dem endda tilsat personlige muligheder for at matche dine særlige ønsker til farve, form og størrelse. Og finder du alligevel ikke helt det unikke design du går efter, ja så fremstiller vi ganske enkelt din nye THERMEX præcis som du vil ha’ den.

Du slår stregerne, vælger former, farver og materialer – vi bygger den. Det er dét vi mener med stil – din stil!


THERMEX  collection 2014

Indhold Indledning 4-7 Find det rigtige emfang 8-9

EMFANG & EMHÆTTER » Collection Skabsintegrerede modeller

10- 31

Loftsintegrerede modeller 32-35 Bordintegrerede modeller 36-37 Vægmonterede modeller 38-65 Frithængende modeller 66-81 Lampemodeller 82-85

EMFANG & EMHÆTTER » Central-Line Skabsintegrerede modeller 86-98 Væg- & Frithængende modeller 99-103 Embox & Ideo

104-107

Motorer

108-109

Re-Box 110-111 Wasteminator - Køkkenkværn

112

Tips & gode råd 113-123 Eksterne motorer 124-127

Tilbehør 128-132 Skitsetegninger 133-143 Skitsetegninger motorer 144-147

3


4

THERMEX  collection 2014

unika – bag om Thermex emfang

”Du kan få dit nye Thermex emfang præcis, som du vil. Finder du ikke den løsning, du søger blandt vores næsten 100 forskellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til dig. Og kun til dig ..!”

Du slår stregerne – Thermex bygger dit personlige emfang Du kan ta’ udgangspunkt i en af modellerne i dette katalog eller noget du måske har set under andre himmelstrøg. Eller du kan starte fra “scratch”. Intet er umuligt – og alt er tilladt, næsten.

Der findes kun én som dig i hele verden. Sådan et emfang kan du få i Thermex kvalitet ... Alle køkkener er personlige og unikke. Derfor kræver de også hver sin unikke løsning, når det handler om luftforbedring og udsugning. Hos Thermex får du næsten 100 forskellige modeller at vælge i mellem. Dækker alle stilarter og behov med Intern, brugervenlig funktionalitet, smukke overflader og gennemtænkte detaljer. Alle med et hav af personlige muligheder på alle niveauer – design, farver, størrelser, materialer, automatik, betjeningsfaciliteter... you name it. Vil du mere end dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til et specialemfang i Thermex kvalitet.

Se det for dig. Visualisér dine ideer i en skitse, specificér mål, materialevalg, farver og køkkenplacering... og tag så hele molevitten med ind til din Thermex forhandler, som står klar til at bidrage med tips, ideer og gode råd. Besøg også www.thermex.dk som byder på yderligere inspiration til luftforandring i dit køkken.

Når vi si’r stål, så mener vi stål – og sådan er det hele vejen igennem Hos Thermex gør vi os dagligt stor umage for at skabe original kvalitet. Fra inderst til yderst og smukt formgivet i gedigne materialer, der er præcis det, de hedder. Fri for unødvendige samlinger og tilført den uovertrufne overfladefinish, som Thermex er kendt for. Dét har vi det bedst med – og sådan tror vi også du har det i din omhyggelige stræben efter det unikke emfang, der skal tilføre karakter og luftforandring i dit køkken de næste mange år.


THERMEX  collection 2014

Design dit eget emfang – og få den specialbygget af Thermex

THERMEX COLLECTION 2014 giver dig mange forskellige designs at vælge i mellem – de fleste af dem endda tilsat personlige muligheder for at matche dine særlige ønsker til farve, form og størrelse. Og finder du alligevel ikke helt det unikke design du går efter, ja så fremstiller vi ganske enkelt din nye THERMEX præcis som du vil ha’ den. Du slår stregerne, vælger former, farver og materialer – vi bygger den. Det er også op til dig, hvor stort dit nye emfang skal være. Det kan være et slankt og stramt design. Eller måske et dobbeltemfang, fordi du har to komfurer? Det kan også sidde i loftet over kogeøen eller integreres med væggen? Tag en dyb indånding, se emfanget for dig og find blyant, linieal og papir. Kontakt så din Thermex forhandler med din målskitse og glæd dig til originalt THERMEX emfang i special edition. Og husk: Intet er umuligt og alt er tilladt.

5


6

THERMEX  collection 2014

design Mange udformninger – mange muligheder... Intet emfang er for stort eller småt til at vi kan klare det. THERMEX bygger dit design i størrelser op til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden i ét stykke stål uden samlinger. Men spørg alligevel hvis du ønsker noget der er større end det – så finder vi en løsning, evt. med mindre modifikationer. Normalt anvendes justerbare halogenspots på 20 W i børstet stål til vore belysninger, men der er også mulighed for at indbygge spots, leveret fra dig, hvis du har særlige ønsker til belysningen. Du får samtidig frit valg i alle de filtre, der anvendes i THERMEX egne designs - også her med mulighed for at tilpasse andre ønsker, bare sig til.

Hvilken farve? Hos Thermex kan du få det næsten som du vil - her kan du vælge præcis den overflade du ønsker. Fra rustfrit stål – børstet eller blankpoleret – til flotte lakeringer i mere end 200 forskellige farver. Ønsker du farvematch med dine køkkenskabe, ja så klarer vi også dette. Alt hvad vi behøver er en farveprøve.

Har du særlige behov? Måske har du nogle helt særlige behov. Måske vil du have noget, som ingen andre har. Måske har du bare lyst til at “tænke helt ud af boxen” og glemme alt om traditioner. Uanset hvad, så kan du få skræddersyet dit originale og personlige Thermex emfang.


THERMEX  collection 2014

FARVE

MOTOR

FUNKTION

Rustfri stål

Hvid - Ral 9010

Sort - Ral 9005

Intern motor

Forsænket

Aluminium

Alu-lak

Anden:

Ekstern motor

Lysdæmper

Væg

Hjørne

Se tegning

PLACERING Frithængende

7


8

THERMEX  collection 2014

find det rigtige emFang

Hvilket emfang passer bedst til dit køkken Når du skal vælge emfang, skal du tænke dig rigtig godt om. Du skal overveje designet, størrelsen, støjniveauet, kapaciteten, energiforbruget, hvilke behov emfanget skal dække, hvad det skal kunne, og hvor det skal placeres. Du skal overveje, om emfanget skal være rundt, vertikalt eller

noget tredje, frithængende, vægmonteret eller Intern, om motoren skal sidde internt eller eksternt, og om du vil have udsugning eller recirkulation. Kun når du har gjort det, kan du vælge det emfang, der passer bedst til dit køkken.

skabsIntegrerede modeller

loftsintegrerede modeller

Bordintegrerede modeller

Super Silent

Monsun II

Integrata Lift

THERMEX tilbyder skabsintegrerede løsninger som en elegant og diskret installation. Hvis motoren placeres eksternt, er der god mulighed for at udnytte skabet til opmagasinering. Se side (10-31)

De loftsintegrerede modeller fra THERMEX er helt gemt væk i loftet – og kun sugefladen er synlig. Denne løsning sikrer dig det perfekte udsyn fra arbejdspladsen. Trådløs betjening. Se side (32-35)

Det bordintegrerede emfang fra THERMEX løfter sig op fra bordpladen, når det aktiveres. Resten af tiden er emfanget skjult i underskabet. Denne løsning giver et godt overblik og udsyn fra kogezonen. Se side (36-37)


THERMEX  collection 2014

Vægmonterede modeller

Frithængende modeller

lampemodeller

Vertical 310

Optica 7006

Decor 590

De vægmonterede modeller fra THERMEX kan monteres frit på væg eller mellem overskabe. Se side (38-65)

De frithængende modeller fra THERMEX er ideelle over kogeøen. Denne type giver effektivt sug og god arbejdsbelysning. Se side (66-81)

Lampemodellerne fra THERMEX er lidt specielle, idet de kun fungerer til recirkulation.Luften renses og returneres til køkkenet. Se side (82-85)

9


10 THERMEX  collection 2014

skabsINTEGREREDE MODELLER De skabsintegrerede løsninger kombinerer elegance og bedst mulig udnyttelse af skabspladsen. Med denne løsning kan man stadig anvende en del af skabsvolumen til opmagasinering.


THERMEX  collection 2014

produkter

Super silent Super Silent Plus LUNA POMPEI slim s3 vp Gemini II YORK

ALASKA turbo fs 302 manchester SWING OUT tfm 260 Steel

TFP 580-780 tfm 860-880 luton TF(M)H Indsatse TF(M)H KRYSTAL

11


12 THERMEX  Collection 2014

luft

– bag om Thermex emfang Thermex gi’r dig emfang, som du vil. Hele vejen igennem – fra luftindtag til luftafgang... Mange mennesker vurderer emfangets effektivitet ene og alene på sugekraften: luftmængde målt i m3 pr. time. Men også designet og placeringen spiller ind. Det er sværere at præstere en effektiv udsugning over en kogeø med luft på alle sider, end komfuret ved væggen. Og det er sværere at komme af med luften i mindre aftræksrør end i store og over lange afstande end korte aftræk. Det handler kort sagt om at være korrekt konfigureret til netop dit køkken – og derfor betaler det sig altid at tage fagfolkene hos vore forhandlere med på råd.

Her får du den power og det sug, du har brug for – og lidt til... Thermex leverer emfang i alle motorstørrelser, uanset om du er til intern eller ekstern motor. Hvor stor kapacitet, du har behov for, afhænger af dit køkken. Som tommelfingerregel skal du udskifte køkkenluften 10-20 gange i timen, flest gange i små køkkener. Du kan beregne den præcise motorkapacitet, baseret på dine egne køkkenmål på www.thermex.dk - og så skal du lige huske at lægge lidt til for at dække tryktabet i aftrækskanalerne. Se eksemplet på Tips & Facts siderne bagest i kataloget.

”THERMEX er Skandinaviens største brand i emhætter og emfang. Her får du innovative løsninger, der indeholder al den power vi har udviklet gennem mere end 50 år som specialister i ventilation og indeklima”

Det handler om principper, Thermex’ sugeprincipper: Filter i bund har størst suge- og filterflade, lavere lufthastighed og mindre luftstøj. Antallet af filtre i bunden (sugefladen) og luftmængden afgør effektiviteten. Kantsug isolerer emmen med usynlige luftstrømme hele vejen rundt. Sugekraften koncentreres i sprækken, lufthastigheden øges og lydniveauet bliver en anelse højere. Vertikal udsugning kombinerer filter i bund og kantsug. Her får du det bedste fra begge principper og masser af plads, så du nemt kan komme til gryderne. Også emfang til recirkulation, varmegenvinding og centralventilation Thermex programmet omfatter en række specialiteter, “født” til særlige forhold. Emfang til recirkulation til køkkener, hvor der ikke er aftræk til det fri. Med aktivt recirkulationsfilter, der ta’r lugten fra madosen, før den sendes retur til køkkenet igen. THERMEX Embox, der udnytter den varme emhætteluft i varmegenvindingsanlægget. Endvidere projektemfang til lejligheder, hvor emfanget kobles på ejendommens centrale ventilationssystem, der herefter udgør emfanget.


D HE 4 N Y 20 1

SKABSINTEGREREDE MODELLER

Super silent Pris fra kr. 2.999,-

Super silent - skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern 600 Rustfri Intern

Varenr. 520.19.1001.2 520.19.1008.2

Pris 2.999,3.499,-

LED LYS

Easy Clean LABYRINTFILTER

Super silent FT (Fingertouch) Bredde Farve Motor 600 Rustfri Intern 900 Hvid Intern

Varenr. Pris 520.21.1008.2 3.499,520.21.1091.2 4.999,-

SÆRLIGE EGENSKABER

SOFT TOUCH

EFTERSUG

Lavt lydniveau PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfrit stål eller hvidlakeret (RAL 9016) MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Labyrintfilter LYS 2x3 W LED lys TEKNISKE DATA

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter (2 stk.) Aftræksconverter (fra højre til venstre aftræk) Aftrækssæt Ø 162

Stregtegninger & mål » SE SIDE 133 Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Varenr. 535.19.3000.9 535.21.1420.9 830.51.2162.9

Pris 209,-/stk. 459,315,-

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal

230 V 850 m³/t 40-59 dB Ø 150 mm

skabsINTEGREREDE MODELLER » Super Silent

THERMEX  Classic-Line 13 - Super silent


D HE 4 N Y 20 1

skabsINTEGREREDE MODELLER » super silent PLUS

14 THERMEX  classic LINE - super silent plus

SKABSINTEGREREDE MODELLER

super silent Plus Pris fra kr. 3.499,-

super silent plus - skabsINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern 600 Rustfri Intern

Varenr. Pris 520.43.1001.2 3.499,520.43.1008.2 3.999,-

LABYRINTFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Easy Clean

SOFT TOUCH

Energivenlig LED belysning

Lavt lydniveau Labyrintfilter

EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Aftrækskonverter Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.43.9010.9 535.21.1420.9 830.51.2162.9

Pris 599,-/stk. 459,315,-

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvidlakeret/rustfri stål MÅL 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Labyrintfilter LYS 2x2,5 W LED lys TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 133

Ekstern motor:

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

230 V 550 m³/t 40-59 dB Ø 150 mm 195 W


SKABSINTEGREREDE MODELLER

luna Pris fra kr. 10.699,-

luna - skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern 600 Hvid For ekstern 600 Rustfri Intern 600 Rustfri For ekstern

Varenr. 405.99.4061.2 405.99.4061.3 405.99.4068.2 405.99.4068.3

Pris 12.799,10.699,13.499,11.399,-

LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfrit stål eller hvidlakeret

LABYRINTFILTER

Energivenlig LED belysning Labyrintfilter Softtouchregulering

SOFT TOUCH

Kan også leveres til centralventilation, se side 94

EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter TFMH 360 (2 stk.) Aftrækssæt Ø 162

Varenr. 535.19.3100.9 830.51.2162.9

Pris 209,-/stk. 31 5,-

PERIODISK UTSUGING

FILTERENS

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfrit stål eller hvidlakeret (RAL 9016) MÅL 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder+turbo FILTER Labyrintfilter LYS 2x3 W LED lys TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal

Stregtegninger & mål » SE SIDE 133

INtern motor:

Motor monteret i emfang

Ekstern motor:

Loft CKB motor

Tag TTP/VDA Tagmotor

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Væg V1200

230 V 550 m³/t 54 dB Ø 150 mm

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

skabsINTEGREREDE MODELLER » luna

THERMEX  15 century LINE - luna


skabsINTEGREREDE MODELLER » Pompei

16 THERMEX  DECOR LINE - POMPEI

SKABSINTEGREREDE MODELLER

POMPEI Pris fra kr. 7.399,-

POMPEI - buet front Bredde

Farve Motor

Varenr.

Pris

600 800 600 800

Rustfri Intern Rustfri Intern Rustfri For ekstern Rustfri For ekstern

419.17.8708.2 8.899,419.17.8798.2 10.399,419.17.8708.3 7.399,419.17.8798.3 8.899,-

SÆRLIGE EGENSKABER Softtouchbetjening,

LYSDÆMPER

4-trins regulering Slim-design

SOFT TOUCH

POMPEI - lige front Bredde 800 800

ALUFILTER

Farve Motor Rustfri Intern Rustfri For ekstern

Varenr. 419.17.8998.2 419.17.8798.3

Pris 10.399,8.899,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

ETTERSUG

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 600-800 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder + turbo FILTER Rundt metalfilter LYS 4x20 W halogenspots

FILTERENS

TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 500 m³/t 54 dB Ø 160 mm 280 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 133

INtern motor:

Motor monteret i emfang

Ekstern motor:

Loft CKB motor

Tag TTP/VDA Tagmotor

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Væg V1200

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM


skabsINTEGREREDE MODELLER » slim s3 vp

THERMEX  17 classic LINE - slim s3 vp

SKABSINTEGREREDE MODELLER

slim s3 vp Pris fra kr. 7.399,-

slim s3 vp - skabsINTEGRERET MODEL Bredde 600 900

Farve Motor Rustfri Intern Rustfri Intern

Varenr. Pris 520.42.3108.2 7.399,520.42.3198.2 8.499,-

PERIODISK UDSUG

SÆRLIGE EGENSKABER Dobbelte metalfiltre

GLAS TOUCH

Filterrensindikator Periodisk ventilation Glastouch panel

ALUFILTER

ETTERSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter (sæt) Aftrækssæt, Ø 160 mm

Varenr. 535.42.9200.9 830.51.2162.9

Pris 469,315,-

FILTERENS

Motor med dobbelt turbinehjul PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfri stål MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder + turbo FILTER Dobbelt metalfilter LYS 2x20 W halogenlys (Opdateres i løbet af 2014 med LED) TEKNISKE DATA

Stregtegninger & mål » SE SIDE 133

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 700 m³/t 56 dB Ø 150 mm 290 W


D HE 4 N Y 20 1

skabsINTEGREREDE MODELLER » GEMINI II

THERMEX  classic LINE - GEMINI II 18

SKABSINTEGREREDE MODELLER

GEMINI II Pris fra kr. 3.399,-

GEMINI II - skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 mm Hvid 1 motor std. 600 mm Hvid 1 motor lux.

Varenr. 520.25.4331.2 520.25.4332.2

Pris 3.399,3.899,-

SÆRLIGE EGENSKABER Indbygningsemhætte

TRYKKNAP

Nem at montere Brugervenlig

Mulighed for rustfri front Kan også leveres til centralventilation,

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter sæt Rustfrit stål front

ALUFILTER

se side 93 Varenr. 535.20.4100.9 536.25.5028.9

Pris 499,499,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvid MÅL 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER 2 alufilter LYS

2x28 W lys (E14)

TEKNISKE DATA

Stregtegninger & mål » SE SIDE 133

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V Std.: 250m³/t - Lux: 350m³/t Std.: 45-57 dB - Lux: 53-62 dB Ø 125 mm 150 W


SKABSINTEGREREDE MODELLER

york Pris fra kr. 1.299,-

york (hvid front) skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid 1 motor 600 Hvid 2 motorer

Varenr. 520.42.2101.2 520.42.2201.2

Pris 1.299,1.599,-

SÆRLIGE EGENSKABER Indbygningsemhætte med udtræk Hvidlakeret eller hvid med rustfri front Leveres med 1 eller 2 motorer

york (hvid med rustfri front) skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid/RF 1 motor 600 Hvid RF 2 motorer

ALUFILTER

Varenr. 520.42.2108.2 520.42.2208.2

Pris 1.399,1.649,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvidlakeret MÅL 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2x28 W lys TEKNISKE DATA

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter York 1 stk. pr. motor Aftræksæt, Ø 125 mm

Stregtegninger & mål » SE SIDE 134

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 229,315,-

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 1 motor: 300 m³/t 2 motorer: 400 m³/t 1 motor: 59 dB 2 motorer: 63 dB Ø 125 mm 1 motor: 240 W 2 motorer: 340 W

skabsINTEGREREDE MODELLER » york

THERMEX  19 yellow LINE - york


skabsINTEGREREDE MODELLER » alaska

20 THERMEX  yellow LINE - alaska

SKABSINTEGREREDE MODELLER

alaska Pris fra kr. 3.399,-

alaska - skabsINTEGRERET MODEL Bredde 600

Farve Motor Rustfri/glas Intern

Varenr. 520.21.3068.2

Pris 3.399,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfri/glas

TRYKKNAP

Alufilter 3 hastigheder PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter til Alaska

Varenr. Pris 535.21.9600.9 299,-

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfrit stål/glas MÅL 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2x20 W halogenspots TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 134

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

230 V 450 m³/t 58 dB Ø 100 mm 280 W


SKABSINTEGREREDE MODELLER

turbo Pris fra kr. 1.999,-

turbo - skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid 1 motor 600 Hvid 2 motorer 700 Hvid 2 motorer

Varenr. 521.20.0701.2 521.38.0721.2 524.38.0721.2

Pris 1.999,2.599,3.499,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Leveres med 1 el. 2 motorer (twin) Kan også leveres til centralventilation, se side 90 PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse KF 35 Recirkulationsfilter - 1 stk. pr. motor Aftrækssæt, Ø 127 mm

Varenr. 535.38.4007.9 830.51.2127.9

Pris 209,31 5,-

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvidlakeret (RAL 9003) MÅL 600-700 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Metalfilter LYS 2x28 W lys (E 14) TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 134

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

230 V 540 m³/t med 1 motor 720 m³/t med 2 motorer 63 dB Ø 125 mm 100-240 W

skabsINTEGREREDE MODELLER » turbo

THERMEX  21 classic LINE - turbo


skabsINTEGREREDE MODELLER » fs302

THERMEX  classic LINE - fs302 22

SKABSINTEGREREDE MODELLER

fs302 Pris fra kr. 1.799,-

fs302 - skabsINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern 600 Rustfri Intern

Varenr. Pris 520.25.1301.2 1.799,520.25.1308.2 2.799,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Leveres i hvid eller rustfrit stål 3- trins regulering Kan også leveres til centralventilation se side 89. PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse KF 26 recirkulationsfilter Aftrækssæt, Ø 127 mm

Varenr. 535.25.4100.9 830.51.2127.9

Pris 209,31 5,-

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvidlakeret (RAL 9003) eller rustfrit stål MÅL 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Metalfilter LYS 2x28 W lys (E14) TEKNISKE DATA

Stregtegninger & mål » SE SIDE 134

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 380 m³/t 63 dB Ø 125 mm 80-130 W


skabsINTEGREREDE MODELLER » manchester

THERMEX  yellow 23 LINE - manchester

SKABSINTEGREREDE MODELLER

manchester Pris fra kr. 1.049,-

manchester - skabsINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid 1 motor 600 Hvid 2 motorer 700 Hvid 1 motor

Varenr. 520.42.5011.2 520.42.5012.2 540.42.5021.2

Pris 1.049,1.299,1.399,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Hvidlakeret stål Leveres med 1 eller 2 motorer i 600 mm Fås også i 700 mm. PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter til Manchester Aftrækssæt, Ø 125 mm * 1 stk. pr. motor.

Stregtegninger & mål » SE SIDE 134

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 229,-* 31 5,-

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvidlakeret MÅL 600-700 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Metalfilter LYS

2x28 W lys (E 14)

TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 1 motor: 196 m³/t 2 motorer: 329 m³/t 1 motor: 56 dB 2 motorer: 61 dB Ø 125 mm 1 motor: 150 W 2 motorer: 248 W


skabsINTEGREREDE MODELLER » swing out

24 THERMEX  classic LINE - swing out

SKABSINTEGREREDE MODELLER

swing out Pris fra kr. 3.499,-

swing out - skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern

Varenr. Pris 520.42.4061.2 3.499,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Emhætten, der kun kan ses, når den er i funktion 3-trins regulering PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse KF 56 Recirkulationsfilter (2 stk.) Aftrækssæt Ø 127 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 229,-/stk. 315,-

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvidlakeret (RAL 9003) MÅL 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER 2 stk. alufiltre LYS 2x28 W lys (E 14) TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 134

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

230 V 580 m³/t 60 dB Ø 125 mm 280 W


THERMEX  25 classic LINE - tfm 260

INDSATSE

tfm 260 Pris fra kr. 2.299,-

tfm 260 - INDSATSE Bredde Farve Motor 600 Grålakeret Intern

Varenr. Pris 500.43.2608.2 2.299,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Kan monteres i overskab PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Grålakeret HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER 2 stk. metalfiltre LYS 2x28 W lys (E 14)

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfiltersæt Aftrækssæt, Ø 127 mm

Stregtegninger & mål » SE SIDE 134

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Varenr. Pris 535.43.4000.9 459,830.51.2127.9 315,-

TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 360 m³/t 62 dB Ø 127 mm 140 W

INDSATSE » tfm 260


D HE 4 N Y 20 1

skabsINTEGREREDE MODELLER » StEel

THERMEX  26 classic LINE - STEEL

SKABSINTEGREREDE MODELLER

SteEl Pris fra kr. 4.499,-

SteEl - skabSINTEGRERET MODEL Bredde 600 700 800

Farve Motor Rustfri Intern Rustfri Intern Rustfri Intern

Varenr. 527.42.4168.2 527.42.4178.2 527.42.4188.2

Pris 4.499,4.699,4.899,-

ALUFILTER

LED LYS

SOFT TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfri MÅL 600-700-800 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER 2 stk. alufiltre LYS 2 x 2,2 W LED

EFTERSUG

TEKNISKE DATA PERIODISK UDSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter KF57 Aftrækssæt Ø 150 mm

Stregtegninger & mål » SE SIDE 134

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Varenr. 535.42.8000.9 830.51.2162.9

Pris 179,315,-

FILTERENS

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 800 m³/t 56 dB Ø 150 mm 230 W


INDSATSE » tfP 580-780

THERMEX  27 classic LINE - tfP 580-780

INDSATSE

tfP 580-780 Pris fra kr. 8.199,-

TFP 580-780 - INDSATSE Bredde 580 780

Farve Motor Rustfri Intern Rustfri Intern

Varenr. Pris 513.43.1068.2 8.199,513.43.1088.2 8.799,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Indsats i rustfrit stål

KANTSUG

Kantsug Røgsensor

SOFT TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter Aftrækssæt Ø 150 mm

Varenr. 535.43.9000.9 830.51.2162.9

Pris 289,315,-

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 580-780 mm HASTIGHEDER 4 hastigheder FILTER Stål- og aluminiumsfilter LYS 2x20 W halogenlys TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 135

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

230 V 700 m³/t 57 dB Ø 150 mm 250 W


INDSATSE » tfm 860-880

28

THERMEX  indsatse - tfm 860-880

INDSATSE

tfm 860-880 Pris fra kr. 8.299,-

tfm 860-880 - INDSATSE Bredde 600 600 800 800

Farve Motor RF/Hvid glas Intern RF/Sort glas Intern RF/Hvid glas Intern RF/Sort glas Intern

Varenr. 513.35.1061.2 513.35.1062.2 513.35.1081.2 513.35.1082.2

Pris 8.299,8.299,8.799,8.799,-

LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER Indsats i rustfrit stål med sort el. hvid glas

GLAS TOUCH

Energivenlig LED-belysning Glastouch

KANTSUG

Kraftig motor

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter Aftrækssæt Ø 150 mm

Varenr. 535.35.3000.9 830.51.2162.9

Pris 209,31 5,-

ALUFILTER

EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfrit stål med sort eller hvid glas MÅL 600-800 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2x3 W LED lys TEKNISKE DATA

Stregtegninger & mål » SE SIDE 135

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 400-820 m³/t 48-63 dB Ø 150 mm 240 W


skabsINTEGREREDE MODELLER » luton

THERMEX  29 yellow LINE - luton

SKABSINTEGREREDE MODELLER

luton Pris fra kr. 3.399,-

luton - skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 600 Grålakeret Intern 800 Grålakeret Intern

Varenr. Pris 513.42.1068.2 3.399,513.42.1088.2 3.899,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Indbygningsemhætte i grålakeret

TRYKKNAP

2 stk. stålfiltre 3 hastigheder

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter K59 Aftrækssæt Ø 150 mm Aftrækssæt Ø 127 mm

Varenr. 535.42.9100.9 830.51.2162.9 830.51.2127.9

Pris 199,315,315,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Grålakeret MÅL 600-800 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2x20 W halogenspots TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 135

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

230 V 462 m³/t 48-62 dB Ø 150/120 mm 130 W


INDSATSE » TF(M)H Indsatse

30 THERMEX  TF(M)H Indsatse

INDSATSE

TF(M)H INDSATSE Pris fra kr. 6.599,-

TFH indsatse Vare TFH 360 TFH 380 TFH 390

Farve Motor Rustfri For ekstern Rustfri For ekstern Rustfri For ekstern

Varenr. 513.19.5158.3 513.19.5028.3 513.21.5168.3

Pris 6.599,6.599,13.899,-

LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER

Rustfrit stål LABYRINTFILTER

Labyrintfilter Mulighed for at flytte betjeningen

TFMH Indsatse Vare TF(M)H 360 TF(M)H 380 TF(M)H 390

Farve Motor Rustfri Intern Rustfri Intern Rustfri Intern

Varenr. 513.19.5158.2 513.19.5028.2 513.21.5168.2

Pris 8.699,8.699,15.999,-

SOFT TOUCH

PERIODISK UDSUG

Tilbehør Vare Recirkulationsfilter TFMH 360 (2 stk.) Recirkulationsfilter TFMH 380/390 (2 stk.) Aftrækssæt Ø 150 mm

Varenr. Pris 535.19.3100.9 209,-/stk. 535.19.3200.9 209,-/stk. 830.51.2162.9 315,-

EFTERSUG

FILTERENS

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfrit stål HASTIGHEDER 3 hastigheder + turbo FILTER Labyrintfilter LYS 2 x 3 W LED TEKNISKE DATA Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 135

Re-Box Recirkulering eller aftræk

Ekstern motor:

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Loft CKB motor

Tag TTP/VDA Tagmotor

Væg V1200

230 V 550 m³/t 54 dB Ø 150 mm 200 W


INDSATSE » indsatse - TF(M)H krystal

THERMEX  31 Indsatse - TF(M)H krystal

INDSATSE

TF(M)H KRYSTAL Pris fra kr. 7.199,-

TFH krystal indsatse Vare Farve Motor TFH 360 Krystal RF/Sort glas For ekstern TFH 380 Krystal RF/Sort glas For ekstern

Varenr. 513.21.8158.3 513.21.8028.3

Pris 7.199,7.199,-

LABYRINTFILTER

Rustfrit stål/glas SOFT TOUCH

TF(M)H krystal indsatse Vare Farve Motor TFMH 360 Krystal RF/Sort glas Intern TFMH 380 Krystal RF/Sort glas Intern

Varenr. wPris 513.21.8158.2 9.299,513.21.8028.2 9.299,-

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

Tilbehør Vare Recirkulationsfilter TFMH 360 (2 stk.) Recirkulationsfilter TFMH 380 (2 stk.) Aftrækssæt Ø 150 mm

FILTERENS

Varenr. Pris 535.19.3100.9 209,-/stk. 535.19.3200.9 209,-/stk. 830.51.2162.9 315,-

KANTSUG

Ekstern motor:

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Loft CKB motor

Tag TTP/VDA Tagmotor

Kantsug Labyrintfilter PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfrit stål/glas FILTER Labyrintfilter LYS 2x20 W halogenspots HASTIGHED 3 hastigheder + turbo TEKNISKE DATA Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 135

Re-Box Recirkulering eller aftræk

SÆRLIGE EGENSKABER

Væg V1200

550 m³/t 54 dB Ø 150 mm 200 W


32 THERMEX  collection 2014

LoftsINTEGREREDE MODELLER De loftsintegrerede modeller fra THERMEX er helt gemt væk under loftet, og kun sugefladen er synlig. Denne løsning sikrer det perfekte udsyn over kogezonen og rummet.


33 THERMEX  COLLECTION

produkter

monsuN monsun II


loftsINTEGREREDE MODELLER » monsun

THERMEX  34 decor LINE - Monsun

LOFTSINTEGREREDE MODELLER

FOTO

monsun Pris fra kr. 16.199,-

monsun - LOFTSINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 1200 Hvid 2 motorer 1200 Hvid For ekstern 1200 Rustfri 2 motorer 1200 Rustfri For ekstern

Varenr. 423.17.2261.2 423.17.2261.3 423.17.2268.2 423.17.2268.3

Pris 17.999,16.199,23.499,21.699,-

FJERNBETJENING

LYSDÆMPER

SÆRLIGE EGENSKABER Placeringen i loftet giver godt overblik over kogezonen

Lysdæmper Leveres med fjernbetjening

KANTSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Loft Podie, hvid, lav (højde 155 mm) Loft Podie, hvid, høj (højde 255 mm) Loft Podie, hvid, høj m/recirkulation (højde 255 mm) Recirkuleringsfilter (2 stk). Fladkanal 220 x 90 - L:1500l megaduct Samlemuffe 220 x 90 - Fladkanal megaduct Bøjning 220 x 90 - Ø 150 mm - Fladkanal megaduct

Varenr. 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.00.3050.0 535.19.5000.9 825.50.5915.9 825.50.5920.9 825.50.5961.9

Pris 6.199,6.199,6.499,309,-/stk. 395,270,320,-

EFTERSUG

ALUFILTER

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 1060 m³/t Lydniveau 40-64 dB Kanal 3 sider + top 220x90 eller Ø 160 mm Forbrug 220 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 136

INtern motor:

Motor monteret i emfang

Ekstern motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Loft CKB motor

Tag TTP/VDA Tagmotor

MODEL Loftsintegreret MATERIALE Hvidlakeret (RAL 9016) eller rustfri stål MÅL 1200 mm FILTER Alufilter LYS 4 halogenspots

Væg V1200

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation


D HE 4 N Y 20 1

LOFTSINTEGREREDE MODELLER

FOTO

monsun ii Pris fra kr. 16.199,-

monsun II - LOFTSINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 1200 Hvid 2 motorer 1200 Hvid For ekstern 1200 Rustfri 2 motorer 1200 Rustfri For ekstern

Varenr. Pris 423.26.2361.2 17.999,423.26.2361.3 16.199,423.26.2368.2 23.499,423.26.2368.3 21.699,-

FJERNBETJENING

SÆRLIGE EGENSKABER Placeringen i loftet giver godt overblik over kogezonen

KANTSUG

Effektivt kantsug med 2 filtre Leveres med fjernbetjening

PERIODISK UDSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Loft Podie, hvid, lav (højde 155 mm) Loft Podie, hvid, høj (højde 255 mm) Loft Podie, hvid, høj m/recirkulation (højde 255 mm) Recirkuleringsfilter (2 stk). Fladkanal 220 x 90 - L:1500l megaduct Samlemuffe 220 x 90 - Fladkanal megaduct Bøjning 220 x 90 - Ø 150 mm - Fladkanal megaduct

Varenr. 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.00.3050.0 535.26.1010.9 825.50.5915.9 825.50.5920.9 825.50.5961.9

Pris 6.199,6.199,6.499,249,-/stk. 395,270,320,-

LABYRINTFILTER

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 700 m³/t Lydniveau 44-56 dB Kanal 3 sider + top 220x90 eller Ø 160 mm Forbrug 220 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 136

INtern motor:

Motor monteret i emfang

Ekstern motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Loft CKB motor

Tag TTP/VDA Tagmotor

MODEL Loftsintegreret MATERIALE Hvidlakeret (RAL 9016) eller rustfri stål MÅL 1200 mm FILTER Labyrintfilter LYS 4 X 3 W LED

Væg V1200

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

loftsINTEGREREDE MODELLER » monsun ii

THERMEX  35 decor LINE - monsun ii


36 THERMEX  collection 2014

bordINTEGREREDE MODELLER De bordintegrerede løsninger fra THERMEX løfter sig fra bordpladen, når de aktiveres. Resten af tiden er de gemt væk i underskabet. Denne løsning giver et godt overblik og udsyn fra kogezonen.

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

produkter

integrata lift


bordintegrerede MODELLER » integrata lift

THERMEX  optica 37 LINE - integrata lift

BORDINTEGREREDE MODELLER

integrata lift Pris fra kr. 22.199,-

integrata lift - BORDINTEGRERET MODEL Bredde Farve Motor 840 Sort Intern 840 Sort Ekstern

FJERNBETJENING

Varenr. Pris 525.43.8008.2 22.199,525.43.8008.3 25.099,-

GLAS TOUCH

Tilbehør (se s. 128) Varenr. 535.43.9500.9 536.43.0008.9

Pris 509,1.699,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR 230 V 800 m³/t 37-59 dB Ø 150 mm 200 W

MODEL Bordintegreret MATERIALE Rustfrit stål/ sort glas MÅL 840 mm FILTER Alufilter TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal

350

350

87

177

150

Stregtegninger & mål » SE SIDE 136

Motor monteret i emfang

Effektivt frontsug

FRONTSUG

ALUFILTER

INtern motor:

Emfanget er diskret gemt væk i bordpladen, hæver sig når det aktiveres Leveres med fjernbetjening

Beskrivelse Recirkuleringsfilter til Integrata Lift Fjernbetjening

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal FORBRUG

SÆRLIGE EGENSKABER

Ekstern motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

350

Recirkulation

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt

230 V 760 m³/t 51 dB Ø 150 mm


38 THERMEX  collection 2014

Vægmonterede MODELLER De vægmonterede modeller fra THERMEX kan monteres frit på væggen elller mellem overskabe. De skråtstillede modeller giver brugeren et godt overblik over kogezonen.


THERMEX  collection 2014

produkter

Decor 600 Leeds decor 786 Decor 941 decor 995 røsnæs cardiff decor 1021

Decor 310 decor 810 bristol derby optica 665 optica 660 gt optica 885 Selby

LIVERPOOL CAMBRIDGE PRESTON II VERTICAL 805 Vertical 880 VERTICAL 310 VERTICAL 840 VERTICAL 570

39


VÆGMONTEREDE MODELLER » decor 600

40 THERMEX  decor LINE - Decor 600

VÆGMONTEREDE MODELLER

decor 600 Pris fra kr. 13.099,-

decor 600 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Rustfri Intern

Varenr. Pris 527.18.6068.2 13.099,-

LED-LYS

En Thermex klassiker i rustfrit stål SOFT TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

Tilbehør (se s. 128) ALUFILTER

Beskrivelse Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Væg. Kanal, lang, væg Længde 1450 mm Aftrækssæt Ø 150 mm * incl. evt. tilskæring

Varenr. Pris 537.99.0008.9 1.599,537.21.1508.9 3.299,- * 830.51.2162.9 315,-

SÆRLIGE EGENSKABER

LYSDÆMPER

FILTERENS

Softtouchpanel med mange funktioner PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder + turbo FILTER Alufilter LYS 2 x 3 W LED TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 1060 m³/t 40-59 dB Ø 160 mm 245 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 137

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt


VÆGMONTEREDE MODELLER

leeds Pris fra kr. 2.699,-

leeds - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern 600 Rustfri Intern

Varenr. Pris 526.20.9061.2 2.699,526.20.9068.2 2.699,-

TRYKKNAP

SÆRLIGE EGENSKABER Hvidlakeret eller rustfri

ALUFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Hvidlakeret eller rustfri MÅL 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter (2 stk) LYS 2 x 28 W (E 14)

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter til Leeds (sæt) Aftrækssæt Ø 127 mm

Varenr. 535.20.4900.9 830.51.2162.9

Pris 249,315,-

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 220 V Luftmængde 600 m³/t Lydniveau 62 dB Kanal Ø 125 mm Forbrug 250 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 137

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

VÆGMONTEREDE MODELLER » ca

THERMEX  41 yellow LINE - leeds


VÆGMONTEREDE MODELLER » DECOR 786

42

THERMEX  decor LINE - decor 786

VÆGMONTEREDE MODELLER

decor 786 Pris fra kr. 4.699,-

decor 786 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern 600 Sort Intern 600 Rustfri Intern 700 Hvid Intern 700 Sort Intern 700 Rustfri Intern 900 Hvid Intern 900 Sort Intern 900 Rustfri Intern

Varenr. Pris 527.42.7861.2 4.699,527.42.7862.2 4.699,527.42.7878.2 6.499,527.42.787.1.2 6.199,527.42.7872.2 6.199,527.42.7878.2 6.499,527.42.7891.2 6.499,527.42.7892.2 6.499,527.35.1098.2 7.099,-

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter KF57 Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Specialkanal RF 2x1000 mm

Varenr. 535.42.8000.9 537.99.0008.9 537.42.6008.9

Pris 179,1.599,- 3.299,-

LED LYS

SOFT TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Klassisk emhætte i rustfri stål og i hvid eller sort lakeret Energivenlig LED-belysning Soft touch

EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER ALUFILTER

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfri, hvid eller sortlakeret MÅL 600-700-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder + turbo FILTER Alufilter LYS 2 x 2 W LED-lys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 56 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 250 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 137

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


VÆGMONTEREDE MODELLER

decor 941 Pris fra kr. 5.199,-

decor 941 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern 600 Sort Intern 600 Rustfri Intern 700 Hvid Intern 700 Sort Intern 700 Rustfri Intern 900 Hvid Intern 900 Sort Intern 900 Rustfri Intern

Varenr. Pris 527.42.3161.2 5.199,527.42.3162.2 5.199,527.42.3168.2 5.299,527.42.3171.2 5.299,527.42.3172.2 5.299,527.42.3178.2 5.899,527.42.3191.2 5.299,527.42.3192.2 5.299,527.42.3198.2 6.699,-

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse KF 56 recirkulationsfilter (2 stk.) Specialkanal, væg 2x1000 mm Aftrækssæt, Ø 127 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1033.9 830.51.2127.9

Pris 229,-/stk. 3.299,315,-

TRYKKNAP

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Denne model fås i Hvidlakeret, sort eller rustfrit stål Motor med dobbelt turbinehjul PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Hvidlakeret, sort eller rustfri MÅL 600-700-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 450 m³/t Lydniveau 48 dB Kanal Ø 125 mm Forbrug 270 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 137

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

VÆGMONTEREDE MODELLER » DECOR 941

THERMEX  43 decor LINE - decor 941


VÆGMONTEREDE MODELLER » decor 995

44 THERMEX  decor LINE - decor 995

VÆGMONTEREDE MODELLER

decor 995 Pris fra kr. 8.899,-

decor 995 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Rustfri Intern 900 Rustfri Intern

Varenr. Pris 527.42.9648.2 8.899,527.42.9948.2 9.499,-

TRYKKNAP

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfrit stål

ALUFILTER

Motor med dobbelt turbinehjul PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse KF 56 recirkulationsfilter (2 stk.) Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2162.9

Pris 229,-/stk. 315,-

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 137

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

230 V 730 m³/t 56 dB Ø 150 mm 290 W


VÆGMONTEREDE MODELLER

VÆGMONTEREDE MODELLER » røsnæs

45 THERMEX  century LINE - røsnæs

røsnæs Pris fra kr. 15.299,-

røsnæs - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern 600 Hvid For ekstern 800 Hvid Intern 800 Hvid For ekstern Leveringstid kan forekomme.

SOFT TOUCH

Varenr. Pris S405.99.1311.2 17.399,S405.99.1311.3 15.299,S405.99.3311.2 18.499,S405.99.3311.3 16.399,-

SÆRLIGE EGENSKABER Hvidlakeret (RAL 9016)

LED LYS

Gelænder/krydderihylde leveres i rustfri Energibesparende LED belysning

LABYRINTFILTER

Labyrintfilter Kan også leveres til centralventilation, se side 98

EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter TFMH 360 (2 stk.)

Varenr. Pris 535.21.3100.9 209,-/stk.

Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Kanal, lang, væg, 200 x 200 mm, hvid Længde 1900 mm Aftrækssæt Ø 162

402.99.1000.9 S450.99.4911.9 830.51.2162.9

PERIODISK UDSUG

2.299,4.199,- 315,-

FILTERENS

MODEL Vægmonteret MATERIALE Hvidlakeret (9016) m. gelænder i rustfri MÅL 600-800 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder+turbo FILTER Labyrintfilter LYS 2x3 W LED lys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 550 m³/t Lydniveau 54 dB Kanal Ø 150 mm

Stregtegninger & mål » SE SIDE 137

INtern motor:

Motor monteret i emfang

EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Tag TTP/VDA Tagmotor

Loft CKB motor

Væg V1200

Re-Box Recirkulering eller aftræk

Recirkulation

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt


D HE 4 N Y 20 1

VÆGMONTEREDE MODELLE » cardiff

46 THERMEX  yellow LINE - cardiff

VÆGMONTEREDE MODELLER

cardiff Pris fra kr. 6.199,-

cardiff - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Rustfri Intern 600 Rustfri Ekstern loft 600 Rustfri Ekstern væg 900 Rustfri Intern 900 Rustfri Ekstern loft 900 Rustfri Ekstern væg

GLAS TOUCH

Varenr. Pris 527.26.1068.2 6.199,527.26.1068.3 7.999,527.26.1068.4 7.999,527.26.1098.2 6.699,527.26.1098.3 8.499,527.26.1098.4 8.499,-

SÆRLIGE EGENSKABER Leveres i rustfri stål

ALUFILTER

Betjeningsvenligt glastouch Kan også leveres til centralventilation, se side 97 PRODUKTSPECIFIKATIONER

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR

Kombi 1200 Væg

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER 3 stk. alufiltre LYS 2 x 20 W halogenlys

Kombi 1200 Loft

Strøm 230 V Luftmængde 1200 m³/t Lydniveau 56 dB Kanal Ø 150 mm FORBRUG 256 W Beskrivelse Recirkuleringsfilter (sæt) Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning ect. Specialkanal - væg, RF L: 1950 mm Aftrækssæt - Ø160 mm

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Varenr. 535.26.1000.9 537.99.0008.9 537.26.7008.9 830.51.2162.9

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Pris 259,1.599,3.299,315,-

230 V 500 m³/t 37-54 dB Ø 150 mm 180 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 137 INtern motor:

Motor monteret i emfang

TILKØB EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Væg V1200

Tag TTP/VDA Tagmotor

Loft CKB motor

Re-Box Recirkulering eller aftræk

Recirkulation

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt


VÆGMONTEREDE MODELLER

decor 1021 Pris fra kr. 7.499,-

decor 1021 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Rustfri Intern 900 Rustfri Intern 1200 Rustfri Intern 600 Rustfri Ekstern 900 Rustfri Ekstern 1200 Rustfri Ekstern

Varenr. Pris 527.42.2168.2 7.499,527.42.2198.2 7.899,527.42.3128.2 12.599,527.42.2168.3 12.099,527.42.2198.3 12.499,527.42.3128.3 17.199,-

SOFT TOUCH

Stilrent retangulært horisontalt design

230 V 800 m³/t 56 dB Ø 150 mm

Forbrug

230 W

Motor med dobbelt turbinehjul

ALUFILTER

Eftersug EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal

SÆRLIGE EGENSKABER

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 600-1200 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys

Tilbehør (se s. 128)

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR

Beskrivelse KF 57 recirkulationsfilter Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, væg længde 2 x 1000 mm. Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.42.8000.9 537.99.0008.9 537.42.6008.9 830.51.2162.9

w Pris 179,1.599,- 3.299,315,-

Strøm 230 V Luftmængde 600 m³/t Lydniveau 49 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 270 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 137

INtern motor:

Motor monteret i emfang

Ekstern motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Loft

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt

VÆGMONTEREDE MODELLE » Decor 1021

THERMEX  decor LINE - Decor 1021 47


VÆGMONTEREDE MODELLE » Decor 310

THERMEX  decor LINE - decor 310 48

VÆGMONTEREDE MODELLER

decor 310 Pris fra kr. 10.399,-

decor 310 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri Intern

LED LYS

Varenr. Pris 527.35.1098.2 10.399,-

SÆRLIGE EGENSKABER Energimærke A Energivenlig LED-belysning

LYSDÆMPER

Slider regulering Lysdæmper

GLAS TOUCH

EFTERSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter KF57 Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Væg. Forlængeradaptor, væg, L:850 mm Aftrækssæt, Ø 150 mm

Varenr. Pris 535.35.3000.9 209,537.99.0008.9 1.599,- 537.35.1010.9 3.299,830.51.2162.9 315,-

ALUFILTER

Eftersug PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 900 mm HASTIGHEDER 10 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 1 W LED-lys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde max 705 m³/t Lydniveau 33-59 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 105 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 138

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


VÆGMONTEREDE MODELLER » decor 810

THERMEX  49 decor LINE - decor 810

VÆGMONTEREDE MODELLER

decor 810 Pris fra kr. 7.799,-

decor 810 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Rustfri Intern 600 Rustfri Ekstern 900 Rustfri Intern 900 Rustfri Ekstern

Varenr. Pris 527.26.8068.2 7.799,527.26.8068.3 9.399,527.26.8108.2 8.299,527.26.8108.3 9.899,-

SÆRLIGE EGENSKABER Klassisk retangulært design

LYSDÆMPER

Rengøringsvenlig Mange lækre funktionsmuligheder Kantsug

GLAS TOUCH

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

FJERNBETJENING

PRODUKTSPECIFIKATIONER

230 V 800 m³/t 37-59 dB Ø 150 mm 200 W

KANTSUG

PERIODISK UDSUG

Tilbehør (se s. 128)

ALUFILTER

Beskrivelse Recirkulationsfiltersæt Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Kanal, lang. Væg længde 2x1000 mm Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.26.1000.9 537.99.0008.9 537.26.1010.9 830.51.2162.9

Pris 259,1.599,- 3.299,315,-

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 5 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 800 m³/t 37-59 dB Ø 150 mm 200 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 138

INtern motor:

Motor monteret i emfang

Ekstern motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Loft

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


VÆGMONTEREDE MODELLE » SELBY

50

THERMEX  yellow LINE - SELBY

VÆGMONTEREDE MODELLER

Selby Pris fra kr. 6.699,-

Selby - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri Intern

Varenr. Pris 527.15.1098.2 6.699,-

GLAS TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Stilrent design

PERIODISK UDSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER ALUFILTER

EFTERSUG

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter

Varenr. Pris 535.15.1000.9 249,-

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V LUFTMÆNGDE 1060 m³/t Lydniveau 56 dB Kanal Ø 160 mm Forbrug 230 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 138

INtern motor:

Motor monteret i emfang

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


VÆGMONTEREDE MODELLER

Bristol Pris fra kr. 3.199,-

BRISTOL - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Rustfri/glas Intern 900 Rustfri/glas Intern

Varenr. Pris 545.21.2268.2 3.199,545.21.2298.2 3.199,-

TRYKKNAP

Rustfri med glasskærm LED LYS

ALUFILTER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter til Bristol væg Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Spec. kanal, væg, RF - L: 2x1000 mm Aftrækssæt, Ø 160 mm

Varenr. 535.21.6300.9 537.99.0008.9 537.21.1009.9 830.51.2162.9

Pris 209,1.599,3.299,315,-

SÆRLIGE EGENSKABER Energibesparende LED belysning PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfri stål/glas MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter (2 stk) LYS 2 x 1,5 W LED TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 220 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 48-62 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 190 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 138

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt

VÆGMONTEREDE MODELLER » bristol

THERMEX  51 yellow LINE - bristol


VÆGMONTEREDE MODELLER » derby

THERMEX  52 yellow LINE - derby

VÆGMONTEREDE MODELLER

derby Pris fra kr. 3.899,-

derby - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Rustfri/glas Intern 700 Rustfri/glas Intern 900 Rustfri/glas Intern

Varenr. Pris 545.21.2068.2 3.899,545.21.2078.2 3.899,545.21.2098.2 3.899,-

GLAS TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfri med glasskærm

LED LYS

Energibesparende LED belysning Glastouch

ALUFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter Derby 900 mm (sæt) Recirkuleringsfilter Derby 600/700 mm Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Spec. kanal, væg, RF - L: 2x1000 mm Aftrækssæt, Ø 150 mm

Varenr. Pris 535.21.6200.9 209,535.21.6300.9 209,537.99.0008.9 1.599,537.21.1009.9 3.299,830.51.2162.9 315,-

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål/glas MÅL 600-700-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 1,5 W LED TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 800 m³/t 48-62 dB Ø 150 mm 190 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 138

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


VÆGMONTEREDE MODELLER

OPTICA 665 Pris fra kr. 6.599,-

optica 665 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Rustfri/glas Intern 700 Rustfri/glas Intern

Varenr. Pris 545.23.6658.2 6.599,545.23.6758.2 6.599,-

TRYKKNAP

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfri med glasskærm

ALUFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfri stål/glas MÅL 600-700 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.23.0665.9 830.51.2162.9

Pris 209,315,-

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230V Luftmængde 760 m³/t Lydniveau 58 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 160 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 138

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

VÆGMONTEREDE MODELLER » OPTICA 665

THERMEX  53 optica LINE - optica 665


VÆGMONTEREDE MODELLER » Optica 660 GT

54 THERMEX  OPTICA LINE - OPTICA 660 GT

VÆGMONTEREDE MODELLER

OPTICA 660 GT Pris fra kr. 12.899,-

OPTICA 660 GT - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri/glas Intern 900 Rustfri/glas Ekstern

Varenr. Pris 545.42.6808.2 12.899,545.42.6808.3 15.999,-

GLAS TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfri med glasskærm

ALUFILTER

Glastouch Motor med dobbelt turbinehjul

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR

FILTERENS

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Strøm 230 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 56 dB Kanal Ø 150 mm FORBRUG 230 W

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse KF 57 recirkulationsfilter

Varenr. 535.42.8000.9

Pris 179,-

Stålskærm, væg (Tillægspris) Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Kanal, lang, væg længde 1950 mm Aftrækssæt, Ø 162 mm

527.42.1508.9 2.299,537.99.0008.9 1.599,537.42.1608.9 3.299,830.51.2162.9 315,-

Stregtegninger & mål » SE SIDE 138

INtern motor:

Motor monteret i emfang

EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Loft

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og glas MÅL 900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys (Opgraderes til LED i løbet af 2014) TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Recirkulation

230 V 700 m³/t 56 dB Ø 150 mm 290 W


VÆGMONTEREDE MODELLER

OPTICA 885 Pris fra kr. 13.599,-

OPTICA 885 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri/glas Intern 900 Rustfri/glas Ekstern

Varenr. Pris 545.42.4498.2 13.599,545.42.4498.3 16.699,-

GLAS TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfri med glasskærm

EFTERSUG

Filterrensindikator Motor med dobbelt turbinehjul

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR

ALUFILTER

Strøm 230 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 48-60 dB Kanal Ø 150 mm FORBRUG 256 W

FILTERENS

PERIODISK UDSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse KF 57 recirkulationsfilter Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Kanal, væg længde 2 x 1000 mm (Tillægspris) * incl. evt tilskæring Aftrækssæt Ø 162 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.99.0008.9 537.42.6008.9

Pris 229,1.599,3.299,-

830.51.2162.9

315,-

Eftersug PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og glas MÅL 900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder + turbo FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 660 m³/t 48 dB Ø 150 mm 200 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 138

INtern motor:

Motor monteret i emfang

EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Loft

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt

VÆGMONTEREDE MODELLER » OPTICA 885

THERMEX  55 OPTICA LINE - OPTICA 885


56


VÆGMONTEREDE MODELLER

liverpool Pris fra kr. 7. 199,-

liverpool - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600/900 Rustfri/glas Intern

Varenr. Pris 540.21.5000.2 7.199,-

TRYKKNAP

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfrit stål og glas

FRONTSUG

Frontsug Der medfølger 2 glasplader. 1 stk 600 mm og 1 stk. 900 mm

ALUFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER BUNDSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter til Liverpool (sæt) Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.21.8000.9 830.51.2162.9

Pris 209,315,-

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfri. Der medfølger glasplader i 600 og 900 mm MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter + kantsug LYS 2 x 20 W halogenlys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 220 V Luftmængde 700 m³/t Lydniveau 60 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 190 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 139

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

VÆGMONTEREDE MODELLER » liverpool

THERMEX  57 yellow LINE - liverpool


VÆGMONTEREDE MODELLER » cambridge

58 THERMEX  yellow LINE - cambridge

VÆGMONTEREDE MODELLER

cambridge Pris fra kr. 5.699,-

cambridge - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Rustfri/glas Intern 900 Rustfri/glas Intern

Varenr. Pris 540.21.5262.2 5.699,540.21.5292.2 6.699,-

GLAS TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfrit stål og sort glas

LED LYS

Glastouch betjening Energibesparende LED belysning

FRONTSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER ALUFILTER

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 3 W LED TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter Cambridge (sæt) Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.21.8000.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 209,1.599,315,-

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal

230 V 600 mm - 415-660 m³/t 900 mm - 435-675 m³/t 50-60 dB Ø 150 mm

Stregtegninger & mål » SE SIDE 139

INtern motor:

Motor monteret i emfang

Vendbart aftræk

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


VÆGMONTEREDE MODELLER

VÆGMONTEREDE MODELLER » preston II

THERMEX  59 yellow LINE - preston II

preston II Pris fra kr. 9.099,-

preston II - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Sort Intern 600 Sort Ekstern loft 600 Sort Ekstern væg 900 Sort Intern 900 Sort Ekstern loft 900 Sort Ekstern væg

TEKNISKE DATA VED Ekstern MOTOR

Varenr. Pris 540.23.2068.2 9.099,540.23.2068.3 11.199,540.23.2068.4 11.199,540.23.2098.2 9.799,540.23.2098.3 11.899,540.23.2098.4 11.899,-

Kombi 1200 Væg

Kombi 1200 Loft

Strøm 230 V Luftmængde 1200 m³/t Lydniveau 56 dB Kanal Ø 150 mm FORBRUG 256 W

GLAS TOUCH

Rustfrit stål og glas LED LYS

FRONTSUG

ALUFILTER

EFTERSUG

Tilbehør (se s. 128) Varenr. 535.23.0570.9 535.23.0575.9 537.23.1019.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Alufilter Energibesparende LED belysning

PERIODISK UDSUG

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Preston II 60 cm Recirkuleringsfilter Preston II 90 cm (2 stk.) Forlængeradaptor L:2x980 mm * Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø 162 mm * Passer med nederste del af standardkanal (480+980)

SÆRLIGE EGENSKABER

Betjeningsvenlig touch-regulering PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfri/sort glas MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 4 hastigheder FILTER Alufilter LYS LED lys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR

Pris 209,209,-/stk. 3.299,1.599, 315,-

Strøm 230 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 48-60 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 256 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 139

INtern motor:

Motor monteret i emfang

Vendbart aftræk

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

TILKØB EKSTERN motor:

Væg V1200

Tag TTP/VDA Tagmotor

Loft CKB motor

Re-Box Recirkulering eller aftræk

Recirkulation

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt


D HE 4 N Y 20 1

VÆGMONTEREDE MODELLER » VERTICAL 805

60 THERMEX  Vertical LINE - vertical 805

VÆGMONTEREDE MODELLER

vertical 805 Pris fra kr. 9.499,-

vertical 805 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 900 mm Hvid Intern 900 mm Sort Intern

Varenr. 540.42.9291.2 540.42.9292.2

Pris 9.999,9.499,-

GLAS TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Touch regulering

FRONTSUG

Energivenlig LED-belysning Moderne design

ALUFILTER

LED LYS

Tilbehør (se s. 128) EFTERSUG

Beskrivelse Varenr. Pris Recirkulationsfilter KF56 (2 stk). 535.42.9000.9 229,-/stk. Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Vægmodel Tillægspris 537.99.0008.9 1.599,Aftrækssæt, Ø 150 mm 830.51.2162.9 315,-

PERIODISK UDSUG

FILTERENS

Designet til ergonomisk brugervenlighed PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Hvid eller sort MÅL 900 mm HASTIGHEDER 4 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2x2,2 W LED TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 860 m³/t Lydniveau 48-68 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 254 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 139

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


61

fedtfri – bag om Thermex emfang

Jo bedre emfang, des mindre køkkenrengøring

Rene fedtfiltre – virker bedst

Når kartoflerne koger og koteletterne steger, er det ikke kun duften der spreder sig i køkkenet. Luften er fyldt med damp, os og ultra-små fedtperler, som sætter sig på overflader, vægge, loft og møbler. Medmindre du har et emfang, som magter sin opgave, er der nemlig lagt op til endnu en gang rengøring af fedtbelagte overflader i hele køkkenet.

Fedtfiltrene skal holdes så rene som muligt for at bevare effektiviteten. Alt efter hvor tit og hvilken type mad du tilbereder, skal du regne med at rense dine metalfiltre cirka en gang om måneden... men det er jo også en hel del nemmere end en komplet køkkenrengøring. Læg filtrene i blød i vand og sæbe og skrub dem med en børste.

Thermex emfang har metalfilter til opsamling af fedtpartiklerne Et korrekt dimensioneret og installeret Thermex emfang sikrer dig en effektiv udsugning. Ikke blot af fugt og røg - også af fedtpartiklerne. Alle Thermex modeller har fedtfilter i metal. Emfanget suger den fedtmættede luft gennem filteret. Når luften møder det kolde metal, nedkøles den og fedtpartiklerne sætter sig fast.

Sådan undgår du fedtede fingre på de elegante ståloverflader Tidens trend med rustfrit stål er elegant, men også en lille smule upraktisk. Selv den mindste berøring sætter sine alt for tydelige “fingeraftryk” på stålfladerne.

”Helt slippe for køkkenrengøring gør du aldrig, men... Med et Thermex emfang undgår du at bruge unødige kræfter på fedtpartikler, som kun hører hjemme ét sted... i emfangets metalfilter og ikke på hverken køkkenbord, møbler eller pynteting”


VÆGMONTEREDE MODELLER » VERTICAL 880

62 THERMEX  Vertical LINE - vertical 880

VÆGMONTEREDE MODELLER

vertical 880 Pris fra kr. 12.899,-

vertical 880 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 800 Rustfri Intern 800 Rustfri Ekstern

Varenr. Pris 540.43.8098.2 12.899,540.43.8098.3 16.499,-

SOFT TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER

FRONTSUG

Lækkert touch betjening

Designet til ergonomisk brugervenlighed Vaskbar alufilter og kantsug ALUFILTER

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Strøm 230 V Luftmængde 740 m³/t Lydniveau 40 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 320 W

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og glas MÅL 800 mm HASTIGHEDER 4 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.43.9900.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 509,1.599,315,-

Loft

Re-Box Recirkulering eller aftræk

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 740 m³/t 48 dB Ø 150 mm 320 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 139

INtern motor:

Motor monteret i emfang

EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


VÆGMONTEREDE MODELLER » VERTICAL 310

THERMEX  Vertical 63 LINE - vertical 310

VÆGMONTEREDE MODELLER

vertical 310 Pris fra kr. 12.999,-

vertical 310 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri/sort glas Intern 900 Rustfri/hvidt glas Intern

Varenr. 540.35.3098.2 540.35.3091.2

Pris 12.999,12.999,-

LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER Designet til ergonomisk brugervenlighed

GLAS TOUCH

Energivenligt LED-belysning Slider regulering for let betjening

BUNDSUG

EFTERSUG

Tilbehør (se s. 128) ALUFILTER

Beskrivelse Recirkulationsfilter Tilpasning af standardkanal, skæring afhældning etc. Forlængeradaptor L:850 mm Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. Pris 535.35.3000.9 209,537.99.0008.9 1.599,537.35.1010.9 3.299,830.51.2162.9 315,-

Energimærke A PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og sort glas Rustfrit stål og hvidt glas MÅL 900 mm HASTIGHEDER 10 hastigheder FILTER Alufilter LYS 3 x 3 W LED TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 139

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

230 V max 705 m³/t 33-59 dB Ø 150 mm 105 W

Kanal tilpasning muligt


VÆGMONTEREDE MODELLER » VERTICAL 840

64 THERMEX  Vertical LINE - vertical 840

VÆGMONTEREDE MODELLER

vertical 840 Pris fra kr. 13.599,-

vertical 840 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 550 Sort/rustfri Intern 800 Sort/rustfri Intern

Varenr. Pris 540.20.1062.2 13.599,540.20.1082.2 17.199,-

FRONTSUG

SÆRLIGE EGENSKABER Designet til ergonomisk brugervenlighed

ALUFILTER

Lækkert glas touch betjening på 800 mm Leveres i to størrelser Vaskbar alufilter og kantsug PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter for bredde 550 mm Recirkulationsfilter for bredde 800 mm Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.20.3000.9 535.20.5000.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 999,829,1.599,315,-

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og glas MÅL 550-800 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder i 550 mm HASTIGHEDER 4 hastigheder i 800 mm FILTER Alufilter LYS Halogenlys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 139

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt

230 V 550 mm: 590 m³/t 800 mm: 630 m³/t 62 dB Ø 150 mm 290 W Recirkulation


VÆGMONTEREDE MODELLER

vertical 570 Pris fra kr. 16.799,-

vertical 570 - vægmonteret MODEL Bredde Farve Motor 600 Rustfri Intern 900 Rustfri Intern 600 Rustfri Ekstern 900 Rustfri Ekstern

Varenr. Pris 540.42.1268.2 16.799,540.42.1298.2 19.899,540.42.1268.3 16.799,540.42.1298.3 19.899,-

FRONTSUG

Designet til ergonomisk brugervenlighed EFTERSUG

Eftersug samt periodisk ventilation Motor med dobbelt turbinehjul

ALUFILTER

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Strøm 230 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 48-60 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 256 W

FILTERENS

PERIODISK UDSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter KF57 Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Specialkanal - Væg - længde 2 x 1000 mm Aftrækssæt, Ø 162 mm

SÆRLIGE EGENSKABER

Varenr. Pris 535.42.8000.9 179,537.99.0008.9 1.599,537.42 .6008.9 3.299,830.51.2162.9 315,-

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og glas MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 4 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 660 m³/t 45 dB Ø 150 mm 200 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 139

INtern motor:

Motor monteret i emfang

EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Loft

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt

VÆGMONTEREDE MODELLER » vertical 570

THERMEX  vertical 65 LINE - vertical 570


66 THERMEX  collection 2014

FRITHÆNGENDE MODELLER De frithængende modeller fra THERMEX er ideelle til placering over kogeøer. Filterfladens nærhed til kogezonen giver effektiv opfangning af emmen.


THERMEX  collection 2014

produkter

RONDA 600 pLUS oxford Decor 992 rømø cardiff Decor 310 Selby

Decor 1021 bristol derby optica 660 gt optica 7006 Decor 920

67


THERMEX  decor LINE - Ronda 600 Plus

D HE 4 N Y 20 1

frithængende MODELLER » Ronda 600 Plus

68

FRITHÆNGENDE MODELLER

Ronda 600 Plus Pris fra kr. 13.099,-

RONDA 600 plus - frithængende MODEL Bredde Farve Motor Ø 600 Rustfri Intern Ø 600 Rustfri Ekstern loft Ø 600 Rustfri Ekstern væg

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR

Varenr. 528.26.6068.2 528.26.6068.3 528.26.6068.4

LED-LYS

Pris 13.099,16.299,16.299,-

En Thermex klassiker i rustfrit stål GLAS TOUCH

Kombi 1200 Loft EFTERSUG

ALUFILTER

Tilbehør (se s. 128) Varenr. 537.99.1008.9 537.26.6068.9 830.51.2162.9

4 ekstra kantsugsfiltre PRODUKTSPECIFIKATIONER

Strøm 230 V Luftmængde 1200 m³/t Lydniveau 56 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 230 W

Beskrivelse Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Kanal adaptor L: 1000 mm. Aftrækssæt Ø 162 mm

Rundt filter Energivenlig LED-belysning

PERIODISK UDSUG

Kombi 1200 Væg

SÆRLIGE EGENSKABER

MODEL Frithængende MATERIALE Rustfrit stål MÅL Ø 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder + turbo FILTER Alufilter LYS 4 x 2 W LED TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR

Pris 2.299,4.799,315,-

Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 575 m³/t 36-58 dB Ø 160 mm 245 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 140

INtern motor:

Motor monteret i emfang

TILKØB EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Væg V1200

Tag TTP/VDA Tagmotor

Loft CKB motor

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt


frithængende MODELLER » oxford

THERMEX  69 yellow LINE - oxford

FRITHÆNGENDE MODELLER

oxford Pris fra kr. 7.599,-

oxford - frithængende MODEL Bredde Farve Motor Ø 600 Rustfri Intern

Varenr. 528.21.5018.2

LED LYS

Pris 7.599,-

SÆRLIGE EGENSKABER Rund stilren emhætte i rustfrit stål Energivenlig LED-belysning

SOFT TOUCH

Softtouch regulering ALUFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Frithængende MATERIALE Rustfrit stål MÅL Ø 600 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 4 x 1,5 W LED

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Tilpasning af standardkanal, ingen hældning Aftrækssæt Ø 162 mm

Varenr. 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 2.299,315,-

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 48-63 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 270 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 140

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt


frithængende MODELLER » decor 992

70 THERMEX  decor LINE - decor 992

FRITHÆNGENDE MODELLER

decor 992 Pris fra kr. 10.499,-

decor 992 - frithængende MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern 600 Rustfri Intern 900 Hvid Intern 900 Rustfri Intern

Varenr. Pris 528.42.6001.2 10.499,528.42.6008.2 12.499,528.42.9001.2 10.599,528.42.9008.2 12.599,-

TRYKKNAP

SÆRLIGE EGENSKABER Fåes i hvidlakeret eller rustfrit stål

ALUFILTER

Trykknappanel Motor med dobbelt turbinehjul PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse KF 56 recirkulationsfilter (2 stk.) Specialkanal, FH 2x1000 mm Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1034.9 830.51.2162.9

Pris 229,-/stk. 4.799,315,-

MODEL Frithængende MATERIALE Hvidlakeret eller rustfri MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS Halogenlys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 140

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

230 V 730 m³/t 56 dB Ø 150 mm 290 W


FRITHÆNGENDE MODELLER

frithængende MODELLER » rømø

THERMEX  71 century LINE - rømø

rømø Pris fra kr. 15.899,-

rømø - frithængende MODEL Bredde Farve Motor 600 Hvid Intern 600 Hvid For ekstern 900 Hvid Intern 900 Hvid For ekstern Leveringstid kan forekomme.

Varenr. S425.99.1311.2 S425.99.1311.3 S425.99.4311.2 S425.99.4311.3

SOFT TOUCH

Pris 17.999,15.899,18.299,16.199,-

SÆRLIGE EGENSKABER Hvidlakeret (RAL 9016)

LED LYS

Gelænder/krydderihylde leveres i rustfri Energibesparende LED belysning

LABYRINTFILTER

Labyrintfilter Kan også leveres til centralventilation, se side 98

EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Tilbehør (se s. 128)

PERIODISK UDSUG

Beskrivelse Recirkulationsfilter TFMH 360 (2 stk.) Recirkulationsfilter TFMH 380 (2 stk.)

Varenr. 535.19.3100.9 535.19.3200.9

Pris 209,-/stk. 209,-/stk.

Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Kanal, lang, frithængende, 200 x 200 mm, hvid. Længde 1900 mm Aftrækssæt Ø 162

402.99.1000.9

2.299,-

S450.99.4901.9 830.51.2162.9

4.199,315,-

FILTERENS

MODEL Vægmonteret MATERIALE Hvidlakeret (9016) m. gelænder i rustfri MÅL 600-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder+turbo FILTER Labyrintfilter LYS 2x3 W LED lys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 550 m³/t Lydniveau 54 dB Kanal Ø 150 mm

Stregtegninger & mål » SE SIDE 140

INtern motor:

Motor monteret i emfang

EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Væg V1200

Tag TTP/VDA Tagmotor

Loft CKB motor

Re-Box Recirkulering eller aftræk

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


D HE 4 N Y 20 1

frithængende MODELLER » cardiff

THERMEX  72 yellow LINE - cardiff

FRITHÆNGENDE MODELLER

cardiff Pris fra kr. 10.799,-

cardiff - frithængende MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri Intern 900 Rustfri Ekstern, loft 900 Rustfri Ekstern, væg

GLAS TOUCH

Varenr. Pris 528.26.1098.2 10.799,528.26.1098.3 12.599,- 528.26.1098.4 12.599,-

SÆRLIGE EGENSKABER Leveres i rustfri stål

ALUFILTER

Betjeningsvenligt glas touch Kan også leveres til centralventilation, se side 97

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR

Kombi 1200 Væg

Kombi 1200 Loft

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Strøm 230 V Luftmængde 1200 m³/t Lydniveau 56 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 230 W

MODEL Frithængende MATERIALE Rustfrit stål MÅL 900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 4 x 20 W halogenlys

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter (sæt)

Varenr. 535.26.1000.9

Pris 259,-

Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, frithængende L: 1950 mm Aftrækssæt - Ø162 mm

537.99.0008.9 537.26.7508.9 830.51.2162.9

2.299,4.799,315,-

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal

230 V 500 m³/t 37-54 dB Ø 150 mm

Stregtegninger & mål » SE SIDE 140

INtern motor:

Motor monteret i emfang

TILKØB EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Væg V1200

Tag TTP/VDA Tagmotor

Loft CKB motor

Re-Box Recirkulering eller aftræk

Recirkulation

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt


FRITHÆNGENDE MODELLER

decor 310 Pris fra kr. 15.599,-

decor 310 - Frithængende MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri Intern

Varenr. Pris 528.35.1098.2 15.599,-

LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER Energimærke A

LYSDÆMPER

Energivenlig LED-belysning Slider regulering

GLAS TOUCH

EFTERSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter

Varenr. Pris 535.35.3000.9 209,-

Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Frith. 537.99.0008.9 Specialkanal, frithængende L: 1950 mm 537.35.1015.9 Aftrækssæt - Ø150 mm 830.51.2162.9

2.299,4.799,315,-

ALUFILTER

Lysdæmper Eftersug PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 900 mm HASTIGHEDER 10 hastigheder FILTER Alufilter LYS 4 x 1 W LED-lys TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde max 705 m³/t Lydniveau 33-59 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 105 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 140

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt

frithængende MODELLER » DECOR 310

THERMEX  73 decor LINE - decor 310


lyd 74

– bag om THERMEX emfang

”En larmende emhætte er en irriterende stressfaktor i et køkken, der skal være samlingspunkt for samvær og nærvær. Med et originalt Thermex emfang kan du reducere støjniveauet til en stille hvisken på to meters afstand...”

Råååbe-køkken eller samtalekøkken ...? Konstant støj fra emhætten kan være særdeles gene-rende og til daglig iritation for hele familien. På linje med design og sugeevne er lyd/støj derfor et afgørende kriterie, når der vælges emfang. Lydens betydning er ovenikøbet stigende i takt med køkkenets forvandling fra “produktionslokale” til livsstilsrum. Moderne indrettet med stilrene møbler og hårde overflader. Men mur, klinker, stål og glas absorberer ikke lyd og støjproblematikken er blevet endnu mere aktuel.

Så er der luften tilbage og den har også lyde - præcis som vinden, der blæser. Luft- og kanalstøj afhænger af aftrækket - jo større rør og jo færre buk og bøjninger, des bedre. Er installationen stadig ikke lydløs nok, kan du yderligere støjdæmpe kanalerne med Thermex’ lydisolerede aftrækssæt.

Hvis du vil høre en original Thermex, så skal du lytte godt efter ... Lydniveauet i et originalt Thermex emfang, der kører på laveste trin svarer til en stille hvisken på to meters afstand. Og laveste trin er faktisk mere end nok til at klare udsugningen før og efter koge-/stegeprocessen. Således kan du nøjes med at øge styrken (og støjen) ganske kort, mens em- og røgudvikling fra komfuret er på sit højeste og du alligevel har din fulde opmærksomhed på tilberedningen.

Hele installationen giver lyd fra sig – ikke kun motoren Hvis du vælger emfang med Intern, skal du generelt finde dig i et lidt højere lydtryk end emfang med ekstern motor. Her er støjen fjernet fra køkkenet sammen med motoren, der er placeret på loft, tag eller udvendig mur.

Korrekt brug af emhætten reducerer støj betydeligt Selvom din bil har en topfart på 200 km/t, så er det til enhver tid dig, der bestemmer farten. Sådan er det også med emfang. Luk vinduerne og start emfanget på laveste trin fem minutter før du starter madlavningen. Med undertryk i køkkenet behøver motoren ikke køre for fulde omdrejninger og du og din familie kan nyde stilheden – og hinanden.


frithængende MODELLER » SELBY

THERMEX  YELLOW-LINE - SELBY 75

FRITHÆNGENDE MODELLER

SELBY Pris fra kr. 10.799,-

SELBY - frithængende MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri Intern

Varenr. Pris 528.15.1098.2 10.799,-

GLAS TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Stilrent enkelt design i rustfri stål

EFTERSUG

ALUFILTER

PERIODISK UDSUG

Glastouch PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Frithængende MATERIALE Rustfrit stål MÅL 900 mm FILTER Alufilter LYS 4 x 20 W halogenspots

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter til Selby

Varenr. 535.15.1000.9

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR

Pris 249,-

Strøm 230 V LUFTMÆNGDE 1060 m³/t Lydniveau 56 dB Kanal Ø 160 mm Forbrug 320 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 140

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation


frithængende MODELLER

76

THERMEX  decor LINE - decor 1021

FRITHÆNGENDE MODELLER

» DECOR 1021

decor 1021 Pris fra kr. 13.999,-

decor 1021 - FRITHÆNGENDE MODEL Bredde Farve Motor Varenr. 900 Rustfri 528.42.2198.2 Intern 1200 Rustfri 528.42.3128.2 Intern 900 Rustfri 528.42.2198.3 Ekstern 1200 Rustfri 528.42.3128.3 Ekstern * incl. ekstern motor

Pris 13.999,15.699,18.599,20.299,-

SOFT TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Klassisk retangulært design

EFTERSUG

Motor med dobbelt turbinehjul Timerfunktion og filterrensindikator

ALUFILTER

Eftersug Halogenbelysning

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR PRODUKTSPECIFIKATIONER

Strøm 230 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 56 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 216 W

MODEL Frithængende MATERIALE Rustfri stål MÅL 900-1200 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 4 x 20 W halogenlys

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse KF 57 recirkulationsfilter Tilpasning af kanal, skæring etc. Specialkanal, frit. længde 1950 mm Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.42.8000.9 537.99.1008.9 537.42.6508.9 830.51.2162.9

Pris 1 79,2.299,4.799,315,-

Stregtegninger & mål » SE SIDE 140

INtern motor:

Motor monteret i emfang

EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Loft

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 40-56 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 230 W

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


FRITHÆNGENDE MODELLER

bristol Pris fra kr. 7.099,-

bristol - frithængende MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri/glas Intern

Varenr. Pris 545.21.6860.2 7.099,-

LED LYS

Rustfri med glasskærm TRYKKNAP

Energibesparende LED belysning

ALUFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og glas MÅL 900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 4 x 1,5 W LED

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter Bristol frith. (sæt)

Varenr. 535.21.6200.9

Pris 209,-

Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Spec. kanal, FH, RF - L: 2x1000 mm Aftrækssæt, Ø 162 mm

537.99.1008.9 537.21.1019.9 830.51.2162.9

2.299,4.799,315,-

SÆRLIGE EGENSKABER

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 220 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 48-62 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 190 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 141

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk

Recirkulation

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt

frithængende MODELLER » BRISTOL

THERMEX  77 yellow LINE - bristol


frithængende MODELLER » derby

THERMEX  78 yellow LINE - derby

FRITHÆNGENDE MODELLER

derby Pris fra kr. 7.199,-

DERBY - frithængende MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri/glas Intern

LED LYS

Varenr. Pris 545.21.2198.2 7.199,-

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfri med glasskærm Energibesparende LED belysning

GLAS TOUCH

Glastouch ALUFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter Derby 900 mm (sæt)

Varenr. 535.21.6200.9

Pris 209,-

Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Spec. kanal, FH, RF - L: 2x1000 mm Aftrækssæt, Ø 162 mm

537.99.1008.9 537.21.1019.9 830.51.2162.9

2.299,4.799,315,-

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og glas MÅL 600-700-900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER Alufilter LYS 4 x 1,5 W LED TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

230 V 800 m³/t 48-62 dB Ø 150 mm 190 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 141

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation

Kanal tilpasning muligt


FRITHÆNGENDE MODELLER

optica 660 GT Pris fra kr. 12.899,-

optica 660 GT - frithængende MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri/glas Intern 900 Rustfri/glas Ekstern

Varenr. Pris 545.42.6908.2 12.899,545.42.6908.3 15.999,-

GLAS TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Leveres i rustfri stål med glasskærm

ALUFILTER

Glastouch Motor med dobbelt turbinehjul

EFTERSUG

TEKNISKE DATA VED EKSTERN MOTOR

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Strøm 230 V Luftmængde 800 m³/t Lydniveau 40 dB Kanal Ø 160 mm Forbrug 216 W

FILTERENS

PERIODISK UDSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse KF 57 recirkulationsfilter Stålskærm, frithængende. Tilpasning af kanal, skæring etc. Specialkanal - længde 1950 mm. Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. 535.42.8000.9 528.42.1508.9 537.99.1008.9 537.42.2508.9 830.51.2162.9

Pris 179,4.099,2.299,4.799,315,-

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm Luftmængde Lydniveau Kanal Forbrug

Stregtegninger & mål » SE SIDE 141

INtern motor:

Motor monteret i emfang

EKSTERN motor:

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Loft

Re-Box Recirkulering eller aftræk

MODEL Frithængende MATERIALE Rustfrit stål og klar glas MÅL 900 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder FILTER 2 stk. alufiltre LYS Halogenlys (Opdateres i løbet af 2014 til LED)

Recirkulation

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

230 V 700 m³/t 56 dB Ø 150 mm 290 W

Kanal tilpasning muligt

frithængende MODELLER » Optica 660 GT

THERMEX  79 optica LINE - optica 660 GT


frithængende MODELLER » optica 7006

THERMEX  80 optica LINE - optica 7006

FRITHÆNGENDE MODELLER

optica 7006 Pris fra kr. 13.599,-

optica 7006 - frithængende MODEL Bredde Farve Motor 900 Rustfri/glas Intern 900 Rustfri/glas For ekstern

SÆRLIGE EGENSKABER

LED LYS

Varenr. Pris 442.15.6098.2 15.599,442.15.6098.3 13.599,-

Stilrent enkelt design i rustfri stål og glas SOFT TOUCH

Decorationslys i flere farver LED belysning

ALUFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER DECO LYS

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Tilpasning af standardkanal. Ingen hældning

Varenr. 402.99.1000.9

Pris 2.299,-

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 620 m³/t Lydniveau 60 dB Kanal Ø 160 mm Forbrug 216 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 141

INtern motor:

Motor EKSTERN monteret motor: i emfang

Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Væg V1200

Tag TTP/VDA Tagmotor

MODEL Frithængende MATERIALE Rustfrit stål og klart glas MÅL 900 mm FILTER 5 lags alufilter LYS 4 x 1,5 W LED-lys

Loft CKB motor

Re-Box Recirkulering eller aftræk

Recirkulation

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Kanal tilpasning muligt


frithængende MODELLER » Decor 920

THERMEX  81 decor LINE - Decor 920

FRITHÆNGENDE MODELLER

decor 920 Pris fra kr. 16.999,-

decor 920 - frithængende MODEL Bredde Farve Motor Ø 320 Rustfri Intern

Varenr. 528.43.3208.2

Pris 16.999,-

SOFT TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Motor med dobbelt turbinehjul Intern røgsensor

ALUFILTER

4 hastigheder samt timer EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Frithængende MATERIALE Rustfrit stål MÅL Ø 320 mm HASTIGHEDER 4 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W halogenlys

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkulationsfilter Aftrækssæt, Ø 162 mm

Varenr. Pris 535.43.8000.9 289,830.51.2162.9 315,-

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 900 m³/t Lydniveau 38-59 dB Kanal Ø 150 mm Forbrug 250 W Stregtegninger & mål » SE SIDE 141

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Re-Box Recirkulering eller aftræk Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM

Recirkulation


82 THERMEX  collection 2014

lampeMODELLER Lampemodeller fra THERMEX er specielle. Derved at luften passerer gennem et recirkuleringsfilter og returneres til køkkenet. Aftræk er derfor ikke nødvendigt.


83

produkter

Decor 590 Decor 595


frithængende MODELLER » decor 590

84 THERMEX  decor LINE - decor 590

lampeMODELLER

decor 590 Pris kr. 19.699,-

decor 590 - lampeMODEL Bredde Farve Motor 707 Rustfri Intern

Varenr. 528.20.5908.2

Pris 19.699,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Emfanget renser luften og returnerer luften tilbage til køkkenet Wireophængt i loftet og kræver ikke aftræk PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Frithængende MATERIALE Rustfrit stål MÅL Bredde: 707 mm HASTIGHEDER 3 hastigheder+turbo FILTER Alufilter LYS 1 x 40 W halogen lys

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter "long life"

Varenr. 535.20.1590.9

Pris 1.309,-

TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 400 m³/t Lydniveau 62 dB Forbrug 250 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 141

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Recirkulation

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM


frithængende MODELLER » Decor 595

THERMEX  decor LINE - Decor 595 85

D HE 4 N Y 20 1

LAMPEMODELLER

Decor 595 Pris kr. 9.999,-

Decor 595 - frithængende MODEL Bredde Farve Motor 400x400 Hvid Intern

Varenr. 528.43.3001.2

Pris 9.999,-

SOFT TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Emfanget renser luften og returnerer

ALUFILTER

luften tilbage til køkkenet Wireophængt i loftet og kræver ikke aftræk

DECO LYS

ETTERSUG

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Recirkuleringsfilter "long life"

Varenr. 535.43.9020.9

Pris 499,-

ophængt i loftet og kræver ikke aftræk PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Frithængende MATERIALE Hvid MÅL 400 x 400 mm HASTIGHEDER 4 hastigheder FILTER Alufilter LYS 2 x LED TEKNISKE DATA VED INTERN MOTOR Strøm 230 V Luftmængde 480 m³/t Lydniveau 49 dB Forbrug 185 W

Stregtegninger & mål » SE SIDE 141

INtern motor:

Motor monteret i emfang Læs mere » SE SIDE 108 OG FREM

Recirkulation

Læs mere » SE SIDE 110 OG FREM


86 THERMEX  collection 2014

modeller til centralventilation

Thermex Central-Line er en fleksibel produktlinie, specielt udviklet til projektejendomme med centralt ventilationsanlæg. Central-Line går på tværs af hele Thermex programmet med udvalgte modeller til såvel indbygning som væghængt og frithængende. Betjeningen er mekanisk eller med fingertouch betjeningspanel. Samtlige Thermex Central-line modeller kan også tilkobles gængse varmegenvindingsanlæg.


THERMEX  collection 2014

produkter

skabsintegreredemodeller

væg- & Frithængende modeller

Central Plan 250 / 251 Central FS 302 Central k702 Central FSK-495-11 Central CV1200 Central GEMINI II Central Luna Central TFHCE 460 Central CPE II

Central Cardiff central røsnæs / Rømø Central 902 central 761 II Central 900

87


skabsINTEGREREDE MODELLER » Central plan 250/volume 251

88 THERMEX  central LINE - Central plan 250/251

SKABSINTEGREREDE MODELLER

central plan 250/251 Pris fra kr. 3.599,-

plan 250 med metalspjæld Bredde Farve 600 Hvid

Varenr. Pris 530.30.2250.2 3.599,-

plan 250 med switch & metalspjæld Bredde Farve 600 Hvid

Varenr. Pris 530.30.2300.2 4.499,-

SÆRLIGE EGENSKABER Plan/Volume er forsynet med patentbeskyttet indreguleringsspjæld i metal samt studs til trykfaldsmåling Spjæld styret af timer Timer med 5-60 minutters tidsforløb før spjæld lukkes Vaskbart filter

volume 251 med metalspjæld Bredde Farve 600 Hvid

ALUFILTER

Varenr. Pris 530.30.2251.2 4.899,-

Stregtegninger & mål » SE SIDE 142

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvid MÅL 598 mm FILTER Polyesterfilter LYS 11 W lysrør (G23 sokkel) TEKNISKE DATA grundventilation forceret ventilation Kanal

Ved projekter indhent venligst tilbud!

72 m³/t. 144 m³/t. Ø 125 mm


SKABSINTEGREREDE MODELLER

central fs 302 Pris kr. 2.499,-

central fs 302 - skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve 600 Hvid

Varenr. 530.25.5121.2

Pris 2.499,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Leveres i hvid (RAL 9003) Mulighed for regulering af forceret drift Med switch PRODUKTSPECIFIKATIONER

Stregtegninger & mål » SE SIDE 142

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvidlakeret (RAL 9003) MÅL 600 mm FILTER Alufilter LYS 2x28 W lys (E 14) TEKNISKE DATA grundventilation forceret ventilation Kanal

Ved projekter indhent venligst tilbud!

72 m³/t. 144 m³/t. Ø 125 mm

skabsINTEGREREDE MODELLER » central FS 302

THERMEX  central LINE - central fs 302 89


skabsINTEGREREDE MODELLER » K 702

90 THERMEX  central LINE - CEntral K702

SKABSINTEGREREDE MODELLER

central K702 Pris fra kr. 2.499,-

centraL K702 - skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve 600 Hvid

Varenr. 530.20.5701.2

Pris 2.499,-

SÆRLIGE EGENSKABER Hvidlakeret (RAL 9003) Mulighed for recirkulering af forceret drift

centraL K702 - med switch Bredde Farve 600 Hvid

ALUFILTER

Varenr. Pris 530.20.5711.2 3.199,-

Stregtegninger & mål » SE SIDE 142

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvidlakeret (RAL 9003) MÅL 600 mm FILTER Metalfilter LYS 2x28 W lys (E 14) TEKNISKE DATA grundventilation forceret ventilation Kanal

Ved projekter indhent venligst tilbud!

72 m³/t. 144 m³/t. Ø 125 mm


SKABSINTEGREREDE MODELLER

central fsk-495-11 Pris kr. 6.899,-

central fsk-495-11 - skabSINTEGRERET MODEL Beskrivelse Farve FSK-495-11 Grålakeret stål

Varenr. 530.30.5067.2

Pris 6.899,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Anvendes til centraludsugning Beregnet til montering i overskab Leveres med indreguleringsspjæld til luftgennemstrømning og forcering Spjældet styres af en mekanisk timer som er indstilbar fra 5-60 min.

Stregtegninger & mål » SE SIDE 142

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Grålakeret stål MÅL 598 mm FILTER Alufilter LYS Lysrør 11 W TEKNISKE DATA grundventilation forceret ventilation Kanal

Ved projekter indhent venligst tilbud!

72 m³/t. 144 m³/t. Ø 125 mm

skabsINTEGREREDE MODELLER » centralFSK-495-11

THERMEX  91 central LINE - fsk-495-11


THERMEX  central LINE - central CV1200

D HE 4 N Y 20 1

SKABSINTEGREREDE MODELLER

central CV1200 Pris fra kr. 3.599,-

central CV1200 - skabSINTEGRERET MODEL Varenr. Pris 530.26.5010.2 3.599,530.26.5011.2 3.999,-

ALUFILTER 60

40

Beskrivelse Farve 600 Hvid 600 Hvid Med skørt

20

skabsINTEGREREDE MODELLER » central cV1200

92

TIMER

SÆRLIGE EGENSKABER Mulighed for regulering af forceret drift Timerfunktion: 20, 40, 60 min Med switch

Stregtegninger & mål » SE SIDE 142 SOFT TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvidlakeret MÅL 600 mm FILTER Alufilter LYS 2 x 28 V (E 14) TEKNISKE DATA grundventilation forceret ventilation Kanal

Ved projekter indhent venligst tilbud!

72 m³/t. 144 m³/t. Ø 125 mm


skabsINTEGREREDE MODELLER » Central GEMINI II

THERMEX  central 93 LINE - central GEMINI ii

D HE 4 N Y 20 1

SKABSINTEGREREDE MODELLER

Central Gemini II Pris kr. 3.599,-

centraL GEMINI II - skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve 600 mm Hvid

Varenr. 530.25.5041.2

Pris 3.599,-

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Indbygningsemhætte Beregnet til montering i overskab Mulighed for switch

central GEMINI II - med switch Bredde Farve 600 Hvid m/switch Tilbehør Bredde 600 mm

Varenr. 530.25.5061.2

Pris 4.399,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER Farve Stålfront

Varenr. 536.25.5028.9

Stregtegninger & mål » SE SIDE 142

Pris 499,-

MODEL Skabsintegreret MATERIALE Hvid MÅL 600 mm FILTER 2 alufilter LYS 2x28 W lys (E 14) TEKNISKE DATA grundventilation forceret ventilation Kanal

Ved projekter indhent venligst tilbud!

72 m³/t. 144 m³/t. Ø 125 mm


SKABSINTEGREREDE MODELLER

central luna Pris fra kr. 11.599,-

central luna - skabSINTEGRERET MODEL Bredde Farve 600 Hvid 600 Rustfri

Varenr. Pris S405.99.4061.4 11.599,S405.99.4068.4 12.299,-

LED LYS

ALUFILTER

Materiale i rustfrit stål eller hvidlakeret Alufilter

60

40

Stregtegninger & mål » SE SIDE 142

SÆRLIGE EGENSKABER Luna til centralventilation

20

skabsINTEGREREDE MODELLER » central luna

94 THERMEX  central LINE - central luna

TIMER

Fingertouchregulering Timerfunktion: 20, 40, 60 min Lydniveau: 27 dB på grundventilation

SOFT TOUCH

Med switch PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfrit stål eller hvidlakeret (RAL 9016) MÅL 600 mm FILTER Alufilter LYS 2x2 W LED TEKNISKE DATA

Ved projekter indhent venligst tilbud!

grundventilation forceret ventilation Lydniveau Kanal

72 m³/t 144 m³/t 27 dB Ø 125 mm


skabsINTEGREREDE MODELLER » central tfhce 460 II

THERMEX  central LINE 95 - central tfhce 460 II

D HE 4 N Y 20 1

SKABSINTEGREREDE MODELLER

central tfhce 460 II Pris kr. 7.499,-

central tfhce 460 II - skabsINTEGRERET MODEL Bredde TFHCE 460

Farve Rustfri

Varenr. 530.26.5018.3

Pris 7.499,-

LED LYS

TFHCE 460 til centralventilation ALUFILTER

Leveres med godkendt spjæld Alufilter

40

20

60

Stregtegninger & mål » SE SIDE 143

SÆRLIGE EGENSKABER

TIMER

Timerfunktion: 20, 40, 60 min Lydniveau: 27 dB på grundventilation Med switch

SOFT TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Rustfri stål MÅL 548 mm FILTER Alufilter LYS 2x2 W LED TEKNISKE DATA grundventilation forceret ventilation Lydniveau Kanal

Ved projekter indhent venligst tilbud!

72 m³/t 144 m³/t 27 dB Ø 125 mm


SKABSINTEGREREDE MODELLER

central cpe Pris fra kr. 8.899,-

central CPE - skabSINTEGRERET MODEL Varenr. 513.12.9918.3 513.12.9818.3

Pris 9.799,8.899,-

ALUFILTER 60

40

Beskrivelse Farve CPEG med trafo Grålakeret stål CPEA Grålakeret stål

20

skabsINTEGREREDE MODELLER » central CPE

96 THERMEX  central LINE - central CPE

TIMER

SÆRLIGE EGENSKABER Indbygningsemhætte beregnet til ventilation i een-familiehuse Kan også monteres i overskab

Stregtegninger & mål » SE SIDE 143

CPEG med spjæld, trafo og regulering SOFT TOUCH

Softtouchbetjening Spjæld styres af timer fra 5-60 min. PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Skabsintegreret MATERIALE Grålakeret stål MÅL 548 mm FILTER Alufilter LYS 2x20 W halogenspots TEKNISKE DATA grundventilation Lydniveau Kanal

Ved projekter indhent venligst tilbud!

72 m³/t 30 dB Ø 125 mm


D HE 4 N Y 20 1

VÆG- & FRITHÆNGENDE MODELLER

Central Cardiff Pris fra kr. 10.799,-

Central Cardiff - vægmonteret MODEL Bredde Farve 600 Rustfri 900 Rustfri

Varenr. Pris 540.26.4168.2 10.799.540.26.4198.2 11.199,-

GLAS TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER Glastouch

ALUFILTER

Timer Med switch

40

20

60

TIMER

PRODUKTSPECIFIKATIONER

central Cardiff - Frithængende MODEL Bredde Farve 900 Rustfri

Varenr. Pris 540.26.5198.2 13.399,-

Stregtegninger & mål » SE SIDE 143

Tilbehør (se s. 124) Beskrivelse Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Vægmodel. Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc.

Varenr.

Pris

537.99.0008.9

1.599,-

Frithængende model Specialkanal, lang, længde 2x1000 mm. Tillægspris Specialkanal lang. Frith. længde 2x1000 mm.

537.99.1008.9 537.26.7008.9 537.26.7508.9

2.299,3.299,4.799,-

TEKNISKE DATA

Ved projekter indhent venligst tilbud! Kanal tilpasning muligt

MODEL Væg/frithængende MATERIALE Rustfrit stål MÅL 600 - 900 mm FILTER Stålfiltre LYS 2x20 W halogenspots - Væg model 4x20 W halogenspots - Frithængt model

grundventilation 72 m³/t forceret ventilation 144 m³/t Lydniveau 30 db Kanal Ø 125 mm

VÆG- & Frithængende MODELLER » Central Cardiff

THERMEX  central 97 LINE - Central Cardiff


THERMEX  central LINE - central røsnæs / Rømø

VÆG- & FRITHÆNGENDE MODELLER

central røsnæs / RØMØ Pris fra kr. 16.199,-

central røsnæs - vægmonteret MODEL Bredde Farve 600 Hvid 800 Hvid

Varenr. Pris S405.99.1311.4 16.199,S405.99.3311.4 17.299,-

LED LYS

ALUFILTER

Med switch Varenr. Pris S425.99.1311.4 16.799,-

SOFT TOUCH 60

40

Stregtegninger & mål » SE SIDE 143

Varenr. 402.99.1000.9 S450.99.4911.9

Pris 2.299,4.199,-

S450.99.4901.9

4.199,-

Ved projekter indhent venligst tilbud! Kanal tilpasning muligt

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TIMER

Tilbehør (se s. 128) Beskrivelse Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Kanal, lang, væg, 200 x 200 mm, hvid. Længde 1900 mm Kanal, lang, frithængende, 200 x 200 mm, hvid. Længde 1900 mm

Hvidlakeret (RAL 9016) gelænder leveres i rustfri Timerfunktion 20, 40, 60 min

central RØMØ - Frith. MODEL Bredde Farve 600 Hvid

SÆRLIGE EGENSKABER

20

VÆG- & Frithængende MODELLER » central røsnæs / RØMØ

98

MODEL Væg- eller frithængt MATERIALE Hvidlakeret (RAL 9016) MÅL 600-800 mm FILTER Alufilter LYS 2x2 W LED TEKNISKE DATA grundventilation forceret ventilation Lydniveau Kanal

72 m³/t 144 m³/t 27 dB Ø 125 mm


VÆGMONTEREDE MODELLER » central 902

THERMEX  central 99 LINE - central 902

VÆGMONTEREDE MODELLER

central 902 Pris fra kr. 5.099,-

central 902 - vægmonteret MODEL Bredde Farve 600 Rustfri 900 Rustfri

Varenr. Pris 530.20.9068.2 5.099,530.20.9098.2 5.099,-

central 902 - vægmonteret MODEL med switch Bredde Farve 600 Rustfri 900 Rustfri

Varenr. Pris 530.20.9168.2 5.799,530.20.9198.2 5.799,-

Stregtegninger & mål » SE SIDE 143

ALUFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Rustfrit stål

TRYKKNAP

Mulighed for regulering af forceret drift PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål MÅL 600-900 mm FILTER Alufilter LYS 2 x 20 W lys TEKNISKE DATA grundventilation 72 m³/t forceret ventilation 144 m³/t Lydniveau 27 dB Kanal Ø 125 mm

Ved projekter indhent venligst tilbud!


VÆG- & Frithængende MODELLER

100 THERMEX  central LINE - central 761-II

VÆG- & FRITHÆNGENDE MODELLER

» central 761-II

central 761-II Pris fra kr. 11.599,-

central 761-II - vægmonteret MODEL Bredde Farve 600 Rustfri/glas 900 Rustfri/glas

Varenr. Pris 540.26.0768.2 11.599,540.26.0798.2 11.599,-

LED LYS

Rustfri med glasskærm ALUFILTER

SOFT TOUCH

40

TIMER

Tilbehør (se s. 128) Varenr.

Pris

537.99.0008.9

1.599,-

537.99.1008.9 537.26.1020.9 537.26.1025.9

2.299,3.299,4.799,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Væg/Frithængende MATERIALE Rustfrit stål og glas MÅL 600-900 mm FILTER Alufilter LYS 2x2 W LED Væg 4x2 LED Frithængt TEKNISKE DATA

Ved projekter indhent venligst tilbud! Kanal tilpasning muligt

Med switch

60

20

Varenr. Pris 540.26.1798.2 15.099,-

Stregtegninger & mål » SE SIDE 143

Beskrivelse Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. Vægmodel. Tilpasning af std.kanal, skæring af hældning etc. Frithængende model. Specialkanal, lang, længde 2x1000 mm. Specialkanal lang. Frith. længde 2x1000 mm.

Timerstyring 20-40-60 min. Lydniveau 27 dB ved grundventilation

central 761-II - Frithængende MODEL Bredde Farve 900 Rustfri/glas

SÆRLIGE EGENSKABER

grundventilation 72 m³/t forceret ventilation 144 m³/t Lydniveau 27 dB Kanal Ø 125 mm


VÆGMONTEREDE MODELLER » central 900

THERMEX  central 101 LINE - central 900

VÆGMONTEREDE MODELLER

central 900 Pris kr. 22.599,-

central 900 - vægmonteret MODEL Bredde Farve 900 Rustfri/sort glas

Varenr. Pris 540.23.7092.2 22.599,-

LED-LYS

Rustfri og sort glas BUNDSUG

Stregtegninger & mål » SE SIDE 143

LED belysning Touch-panel

FRONTSUG

GLAS TOUCH

Tilbehør (se s. 128) ALUFILTER 60

20

Pris 1.599,3.299,-

40

Beskrivelse Varenr. Tilpasning af standardkanal, skæring af hældning etc. væg 537.99.0008.9 Forlænger Adaptor L: 2x980 mm* 537.23.1019.9 * Passer med nederste del af standardkanal. (480+980)

SÆRLIGE EGENSKABER

TIMER

Indstillelig spjæld PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og sort glas MÅL 900 mm FILTER Alufilter LYS LED lys TEKNISKE DATA grundventilation 72 m³/t forceret ventilation 144 m³/t Kanal Ø 125 mm

Ved projekter indhent venligst tilbud! Kanal tilpasning muligt


energi 102

– bag om Thermex emfang

Genbrug varmen fra komfuret til boligopvarmning Flere og flere boliger udstyres med varmegenvindings-anlæg i takt med enegiprisernes himmelflugt og en øget bevidsthed om vore fælles, fremtidige klimaproblemer. Et varmegenvindingsanlæg - eller varmeveksler – er populært sagt et avanceret ventilationsanlæg, der bruger varmeenergien i den luft, der skal ledes væk fra huset til at opvarme den friske luft, der tilføres udefra.

Du opnår to fordele. For det første kan du ventilere din bolig og få et bedre indeklima – og for det andet sparer du på varmeregningen fordi du genbruger den energi, som allerede har opfyldt sin primære funktion, fx den varme luft der opsamles af emfanget over komfuret Thermex Embox – den sikre forbindelse mellem emfang og varmegenvindingsanlæg Alle Thermex emhætter med intern eller ekstern motor kan tilsluttes varmegenvindingsanlæg via Thermex Embox og udnytte luften fra emhætten til opvarming af den kolde luft udefra. Thermex Embox er elektronisk styret til fokuserering på varmegenvinding fra aftræks-røret, når emfanget er i drift.

Embox’en er endvidere sikret med et effektivt rensefilter, der beskytter genvindingsanlægget mod fedtpartiklerne fra køkkenluften. Der er flere kontante energibesparelser at hente, hvis du bruger dit emfang korrekt Et emfang, der kører på højeste trin, bruger halvanden gang så meget strøm som på laveste trin. Højeste trin er faktisk kun nødvendigt, når der koges eller steges mad, som lugter, emmer eller oser meget. Luk vinduerne og start emfanget fem minutter før du skal stege/koge. Sådan får du skabt det fornødne undertryk i køkkenet. Dermed behøver motoren ikke køre på maksimal effekt, hvilket sparer på eludgifterne. Den lave og mere målrettede sugeeffekt sparer samtidig på varmeudgifterne, fordi du udskifter mindre af den varme (luft), der er og skal være i dit køkken.

”Alle THERMEX emfang i Central-Line kan tilsluttes boligens varmegenvindingsanlæg. Du sparer på varmeregningen – og verden slipper for unødvendigt CO2”


103

CEntral-Line Til alle modeller i THERMEX Central-line kan rekvireres dimensionerings- og indregulerings diagrammer for grund- og forceret ventilation.

Grundventilation

Forceret ventilation

Dimensioneringsdiagram

Dimensioneringsdiagram

Indreguleringsdiagram

Indreguleringsdiagram


104

Luft ud

Frisk luft ind

Varmegenvinding

embox & ideo Bedre indeklima, mindre varmeregning.


105

Embox Fedtfilter Motorstyret spjæld

Indblæsning frisk luft

Udsugning boligluft

THERMEX Embox & Ideo Genbrug energien i den luft, der udluftes til opvarmning af den friske luft udefra. Du sparer energi, får et bedre indeklima og sparer miljøet for CO2. Med Embox kan du tilslutte de fleste Thermex emfang til boligens eksisterende varmegenvindingsanlæg. Har du behov for en nyinstallation, får du yderligere fordele med en rendyrket Thermex løsning med Embox og Ideo. Du opnår en energieffektivitet på op til 95% og slipper helt for motorstøj fra dit emfang. Ideo (varmeveksleren) fungerer nemlig samtidig som ekstern motor for alle modeller i Thermex Central-Line.


EMBOX & IDEO » embox

THERMEX  EMBOX 106

EMBOX & IDEO

Embox Pris kr. 7.299,-

EMBOX TIL VARMEGENVENDING Beskrivelse Embox

Varenr. Pris 530.00.1000.2 7.299-

Alle Thermex emhætter med intern eller ekstern motor kan tilsluttes varme genvindingsanlæg via Thermex Embox. Med motorstyret luftspjæld, der er elektronisk styret til fokuserering på varmegenvinding fra aftræksrøret, når emfanget er i drift. Thermex Embox er endvidere sikret med effektivt rensefilter, der beskytter genvindingsanlægget mod fedtpartiklerne fra køkkenluften.

TEKNISKE DATA KANAL

Ø 150 / Ø 160


EMBOX & IDEO » embox

THERMEX  IDEO 107

EMBOX & IDEO

IDEO Pris kr. 21.399,-

IDEO Beskrivelse Ideo

Varenr. Pris 760.34.1000.2 21.399,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER 2 indbyggede el ventilatorer/motorer Trådløs fjernbetjening op til 150 m Trådløs boost Indløbsfilter med præfilter Udsugningsfilter 100% sommer-bypass med frikøling Vandret/lodret monteringsbeslag

Dimensions (mm)

Accessories

Kit ANT. 200 IDEO Antenna offering greater coverage. s Antenna up to 200 metres

Vertical cap

Kit H IDEO drain Lying down drain kit.

ouse extrat units

.

Avanceret selvkalibreringssystem der altid sikrer balanceret ventilation uanset rørføringer TEKNISKE DATA STRØM LUFTMÆNGDE LYDNIVEAU KANAL IDEO-HE 275 ECOWATT

IDEO-HE 275 ECOWATT

Automatisk indregulering af luft-flow

230 V 45/90 - 325 m³/t 22,9-35,5 dB (A) Ø 150 / Ø 160


108 THERMEX  collection 2014

Mulighed for recirkulation Til køkkener og placeringer, hvor der typisk ikke er luftaftræk til det fri. Luften suges først gennem et fedtfilter og herefter et filter med aktivt kul, der fjerner lugte. Emfang med recirkulation fjerner ikke fugt fra luften. Kulfiltre skal skiftes én til to gange årligt.


109

motorer

Smukke detaljer og sublim sugeevne Med THERMEX kan du skræddersy præcis den løsning, der er optimal for dig Det gælder ikke blot i farve, form og størrelse, men hele setup'et fra kogezone og ud i det fri. På langt de fleste emfang kan du vælge mellem intern og ekstern motor, som placeres "støjfrit" på loft, tag eller udvendig væg.

Det hele suppleres af et stort og alsidigt tilbehørsprogram, som fuld-ender den effektive installation med smukke detaljer – fra skråtskårne kanaler til forlængerrør.

ekstern motor

intern motor

Motoren er placeret på loft, tag eller udvendig mur. Udsugningskapaciteten er som regel højere end ved tilsvarende emfang med intern motor. Lydniveauet er markant lavere, fordi støjkilden er fjernet fra køkkenet.

Motoren er Intern i emfanget. Sugeevnen er optimal og det kompakte emfang er let at montere. Intern motor har dog som regel et højere lydniveau end emfang med ekstern motor.

Motorer

THERMEX  collection 2014


110 THERMEX  collection 2014

Re-Box

Der er penge i at genbruge varmen THERMEX Re-Box lader dig frit vælge, om du vil sende den forurenede varme luft ud i det fri, eller om du vil rense luften og genbruge den. Sidstnævnte kan mærkes på varmeregningen. Om vinteren er der således penge at spare ved at lade den varme luft passere gennem Re-Box’ens vaskbare filter inden den sendes retur til køkkenet. Det vaskbare filter skal vaskes i opvaskemaskinen og derefter tørres i ovnen, hvorved det genaktiveres. Denne proces skal gentages efter cirka 3 måneders normal brug. Filtret skal udskiftes efter ca. 3 år. Om sommeren kan du vælge at sende luften direkte udendørs ved at skyde aftræksadapteren ind i Re-Boxen. THERMEX Re-Box fastmonteres internt i køkkenet under loftet eller eksternt i loftsrum eller lignende.

!

Med Re-Box fra THERMEX kan du spare mellem 500 og 1000 kr. årligt på varme­regning.

Intern Re-Box THERMEX Re-Box fastmonteres internt i køkkenet. Leveres i hvid. Kan anvendes til hele THERMEX' program, såvel vandrette som skrå lofter til kip.

intern Re-Box Model Farve Mål i cm Intern til væg Hvid B: 45,5 D: 45 H: 4,3 Intern til frith. Hvid B: 45,5 D: 45 H: 4,3 Recirkuleringsfilter (1 stk.) Longlife

Varenr. Pris 535.99.1100.9 4.399,535.99.1101.9 4.399,535.42.8001.9 949,-


ekstern Re-Box

!

THERMEX Re-Box fastmonteres eksternt i loftsrum. Re-Box leveres i termisk isoleret box og kan anvendes til hele THERMEX’ program og emfang med både intern og ekstern motor. Re-Box kan også eftermonteres på allerede eksisterende emfang.

Ekstern Re-Box Model Farve Mål i cm Ekstern Hvid B: 53 D: 27,8 H: 48,2 Recirkuleringsfilter (1 stk.) Longlife

Varenr. Pris 535.99.2000.9 6.699,535.42.8001.9 949,-

111

Med Re-Box fra THERMEX kan du spare mellem 500 og 1000 kr. årligt på varme­regning.

Re-Box

THERMEX  collection 2014


Wasteminator THERMEX

køkkenkværn

Thermex har fornøjelsen at præsentere et produkt der gør affaldsposen lidt lettere og miljøet i dit køkken bedre 3 skubbejern presser madrester ud gennem rist med 1.500 omdrejninger pr. minut.

Praktisk prop anvendes til at skubbe affaldet ned i kværnen.

3 rivejern flår madrester i ganske små stykker med 1.500 omdrejninger pr. minut.

Studs til opvaskemaskine. Kan tilkobles opvaskemaskinens afløb således at sæbeholdigt vand renser kværnen.

Med luftpåvirket start/stop knap der kan placeres i vask eller i underskab.

Husk at det kan kræve tilladelse fra kommunen at montere en affaldskværn. Du bør kontakte din kommune og høre nærmere.

generel info

tekniske specifikationer

Cirka 1/3 del af køkkenaffaldet i en typisk husholdning er af en beskaffenhed, der kan gå igennem en affaldskværn. Wasteminator giver mindre arbejde med at tømme affaldsposen og en bedre hygiejne i køkkenet.

• Type: QJA37. • Effekt: 370W (1/2 HK). • Spænding: 230VAC. 1-fase. • Leveres med Schuko-stik og skal ekstrabeskyttes jf. stærkstrømsbekendtgørelsen. • Induktionsmotor: med1500 omdr. /min.

Køkkenkværnen Wasteminator fungerer ved at organisk affald, såsom madrester, grøntsager, frugtkød o.lign. skylles ned gennem afløbet og ud gennem kværnen. Inde i selve kværnen er der monteret en roterende metalskive med nogle metalklodser som med 1.500 omdrejninger pr. minut presser madresterne ud gennem en rist, hvorefter 3 rivejern flår madresterne i ganske små stykker, som herefter skylles ud gennem afløbet.

Thermex står naturligvis til rådighed med yderligere rådgivning og vejledning: Varenr.

Beskrivelse Pris

780.67.1000.2

Wasteminator 3.699,-

målskitse


THERMEX  collection 2014

113

Tips & Gode råd

få det bedstE ud af diT THERMEX emfang Valget af størrelsen på emfangets motor er helt afgørende for emfangets ydeevne. Generelt kan det siges, at jo længere aftræksrør der findes i installationen, jo kraftigere skal motoren være for at kunne kompensere det modtryk der opstår i en aftrækskanal.

Sådan undgår du fedtede fingre på de elegante ståloverflader

Op til 7m

Tidens trend med rustfrit stål er elegant, men også en lille smule upraktisk. Selv den mindste berøring sætter sine alt for tydelige “fingeraftryk” på stålfladerne. Denne ulempe kan du undgå helt og aldeles, hvis du vælger fjernbetjening, der fås som standard eller ekstraudstyr til flere THERMEX emfang. Så undgår du enhver fysisk kontakt, og du har et “fingerfrit” emfang.

anbefales Intern eller lille/ mellem­stor motor.

Over 7m

anbefales stor ekstern motor.

Der er flere kontante energibesparelser at hente, hvis du bruger dit emfang korrekt Et emfang, der kører på højeste trin, bruger halvanden gang så meget strøm som på laveste trin. Højeste trin er faktisk kun nødvendigt, når der koges eller steges mad, som lugter, emmer eller oser meget. Luk vinduerne og start emfanget fem minutter før du skal stege/koge. Sådan får du skabt det fornødne undertryk i køkkenet. Dermed behøver motoren ikke køre på maksimal effekt. Den lave og mere målrettede sugeeffekt sparer samtidig på varmeudgifterne, fordi du udskifter mindre af den varme (luft), der er og skal være i dit køkken.


114 THERMEX  collection 2014

Sådan fungerer et emfang

Indeklima og rumventilation

Det er ikke nok bare at åbne vinduet

Der bliver i dag stillet meget skrappe lovkrav til isolering af huse. Det er naturligvis godt for varmeregningen, klimaet og vores fælles planet. Desværre betyder højisolering samtidig at vore boliger ikke kan ånde - til skade for både bygninger og beboere. Det er dét problem dit emfang skal løse for køkkenet, der uden sammenligning er det rum i boligen, hvor behovet for udluftning er størst.

Et korrekt monteret emfang danner et undertryk i køkkenet, så damp, fugt og os ikke spreder sig til resten af boligen. På den måde er emfanget med til at forbedre luften i hele boligen. Til gavn og glæde for såvel beboerne som for bygningen. Emfanget suger den fedtmættede luft ud gennem filteret. Når luften strømmer gennem filteret, nedkøles den, så fedtpartiklerne sætter sig fast. Jo større emfanget er i forhold til komfuret, desto bedre udluftning får du. Om du så skal vælge væghængt eller frithængende, intern eller ekstern motor, udluftning eller recirkulation, så handler det i bund og grund om dine personlige valg og ønsker i match med bygningens rent fysiske muligheder og begrænsninger. Det er disse tekniske valg, vi ønsker at føre dig sikkert igennem på disse Tips & Fact sider. Har du spørgsmål herudover, så er du altid velkommen hos de mere end 900 danske THERMEX forhandlere, der alle arbejder med samme mål som som os: At sikre dig det fuldstændige beslutningsgrundlag, når du skal vælger den THERMEX løsning, som du skal glæde dig over hver eneste dag de næste mange år.


I tilfældet med loftsintegrerede modeller

Max. 3 m

skal man være opmærksom på, at afstanden fra kogezone til filterflade er længere end normal. Denne type model er normalt udstyret med kantsug og tilstopningsfrit labyrintfilter, hvilket øger effektiviteten. THERMEX anbefaler, at afstanden mellem kogeplade og filter ikke overstiger 3 meter.

Undgå tab af sugestyrke I det omfang det er muligt, bør brugen af 90° bøjninger minimeres. Én 90˚ bøjning giver lige så stort tab i sugestyrke som én meter slange/rør. Afkort altid slanger og rør, så installationen er kortest muligt. Jo længere installation, jo større tryktab = mindre sugestyrke. Brug altid størst mulig slangediameter. Er din emhætte/motor født med Ø160, skal du som minimum bruge Ø160 slange osv. Hvis du bare går en størrelse ned, kan det mindske effekten med op til 66%.

Fjern uønsket støj THERMEX anbefaler altid, at der bruges kondens/lydisoleret slange/rør i hele installationen, dette modvirker uønsket støj og fugt. Hvis du har købt et produkt med ekstern motor, kan du med fordel købe og installere en lyddæmper mellem emfang og motor. Lyddæmperen kan dæmpe lyden af luft gennem installationen yderligere. (kontakt din forhandler for yderligere info)

Kanaltilpasning

lad THERMEX skræddersy emfangets aftræksrør På et stort antal modeller er det muligt at tilpasse emfangets aftræksrør til dit køkken. THERMEX kan afkorte, forlænge eller skære aftræksrør til smig til fx lofter med hældning.

Hvis standardkanal skal være længere, så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris.

Rene fedtfiltre virker bedst Fedtfiltrene skal holdes så rene som muligt for at bevare effektiviteten. Alt efter hvor tit og hvilken type mad du tilbereder, skal du regne med at rense dine metalfiltre cirka en gang om måneden - men det er jo også en hel del nemmere end en komplet køkkenrengøring. Læg filtrene i blød i vand og sæbe og skrub dem med en børste eller læg dem i opvaskemaskinen.

Den optimale afstand THERMEX anbefaler at du monterer dit emfang i en højde på 50-70 cm over dit komfur samt min. 65 cm over gaskomfur.

50-70 cm

115

I nogle situationer har loftet hældning også kaldet loft til kip. THERMEX kan her skære kanalen i smig.

KanaltilpasniNg

THERMEX  collection 2014


116 THERMEX  collection 2014

VENTILATION & MOTOR

Der er overordnet fem muligheder, når man skal vælge emfang til køkkenet. Hvilken løsning man skal vælge er dels bestemt af boligens fysiske rammer, dels af ens egne ønsker.

Intern motor

Recirkulation

Recirkulering

Til køkkener og placeringer, hvor der typisk ikke er luftaftræk til det fri. Luften suges først gennem et fedtfilter og herefter et filter med aktivt kul, der fjerner lugte. Emhætter med recirkulation fjerner ikke fugt fra luften. Kulfiltret skal skiftes én til to gange årligt.

Centralventilation

Ekstern motor

Intern motor

Ekstern motor

Centralventilation

Motoren er Intern i emfanget. Sugeevnen er optimal og det kompakte emfang er let at montere. Intern motor har dog som regel et højere lydniveau end emfang med ekstern motor.

Motoren er placeret på loft, tag eller udvendig mur. Udsugningskapaciteten er som regel højere end ved tilsvarende emfang med intern motor. Lydniveauet er markant lavere, fordi støjkilden er fjernet fra køkkenet.

De fleste THERMEX modeller fås også til centralventilation. Her kobles emfanget på ejendommens centrale ventilationsanlæg og man slipper helt for egen motor – og den tilhørende støj.

Varmegenvinding

Varmegenvinding Alle THERMEX emhætter med intern eller ekstern motor kan tilsluttes varmegenvindingsanlæg via THERMEX c, der er forsynet med et særligt filter der beskytter anlægget mod fedtpartikler.


THERMEX  collection 2014

SUGEPRINCIPPER & FILTRE

Kantsug Emfang med kantsug har et eksklusivt design med filtrene godt gemt væk inde i emfanget. Kantsug – eller spaltesug – skaber usynlige luftstrømme hele vejen rundt om kogezonen. Det er disse luftstrømme, der isolerer em/ damp, så den ikke undslipper. Emfangets udsugning er koncentreret i sprækken. Lufthastigheden øges og lydniveauet bliver en anelse højere.

Filter i bund Emfang med filter i bunden har størst suge- og filterflade, lavere lufthastighed og mindre luftstøj. Hertil er filtrene nemme af afmontere i forbindelse med rengøring. Det er antallet af filtre i bunden (sugefladen) og luftmængden, der er afgørende for effektiviteten. Opfangningsgraden kan øges betydeligt ved at hæve filterbunden, og det er naturligvis en fordel, hvis emfanget dækker hele kogesektionen.

Vertikal udsugning Emfang med vertikal udsugning giver plads og bevægelsesfrihed omkring kogesektionen. Designet er ergonomisk og man kan uden besvær komme til og fra gryder og pander. Emfang med vertikal udsugning kombinerer filter i bunden med kantsug og giver dig det bedste fra begge sugeprincipper.

Metalfilter ta’r fedtet

Aktivt recirkulationsfilter

Emfanget suger den fedtmættede luft ud gennem filteret. Når luften strømmer gennem filteret, nedkøles den, så fedtpartiklerne sætter sig fast. Da metal yder en meget effektivt nedkøling, er hele denne proces mest effektiv, hvis fedtfilteret er af metal, hvilket det er på alle THERMEX-modeller.

Aktivt recirkulationsfilter anvendes på emfang med recirkulation, der ikke har aftræk til det fri. Kulfiltret renser luften for lugt, men ikke fugt. Filtret skal rengøres jævnligt, men kan ikke renses og bør udskiftes 1-2 gange årligt afhængig af hvor meget der koges og steges.

117


118 THERMEX  collection 2014

helt stille

”Du opnår det laveste lydtryk, hvis du vælger Thermex emfang med ekstern motor, placeret væk fra køkkenet og korrekt monteret med Thermex' lydisolerede aftræksrør" - Emma

Så tæt på lydløs som muligt Lydniveauet i et originalt THERMEX emfang, der kører på laveste trin svarer til en stille hvisken på 2 meters afstand. Og laveste trin er faktisk mere end nok til at klare udsugningen før og efter selve koge-/stegeprocessen, hvor du naturligvis øger styrken (og lydniveauet) efter behov.

Motorstøj En kraftig motor har en større udsugningskapacitet, men støjer også tilsvarende mere. Du kan redu-cere støjen ved at nedsætte motorhastigheden. Det nedsætter samtidig luftmængden, men som du lige har læst ovenfor, så er laveste trin rigeligt størstedelen af tiden.

Luftstøj og kanalstøj Luft i bevægelse medfører støj. Præcis som når vinden suser, opstår der lyde når den møder forhindringer. Jo mere lige - med færrest mulige buk og bøjninger - du kan placere dit aftræk og jo større kanaler luften transporteres igennem, des mindre vil det støje.

Vi opfatter lyd som dobbelt så høj for hver 3 db lydniveauet hæves


THERMEX  collection 2014

LYDNIVEAUER

Lydniveau i db

Lydniveau i db

140

140 Smertegrænse

130

Sirene

120 110

80

130

Sirene

120 Bilhorn

100 90

Smertegrænse

110

Bilhorn

100 S-tog

Telefon & Støvsuger Trafikeret gadehørne

70

90 80

S-tog

Telefon & Støvsuger Trafikeret gadehjørne

70

60

Normal samtale

60

Normal samtale

50

Fuglesang

50

Fuglesang

40

Hvisken

40

Hvisken

30

30

20

20

10

10

0

Hørbar Grænse

0

Hørbar Grænse

119


120 THERMEX  collection 2014

KAPACITET & DIMENSIONERING Hvor meget power skal du bruge..? Hvor stor kapacitet har du behov for til at skabe den optimale luftforandring? Det afhænger af størrelsen på dit køkken. Som tommelfingerregel skal dit emfang udskifte luften i dit køkken 1020 gange i timen, med størst luftskifte i små køkkener. Hvis dit køkken fx måler 4,0 x 5,0 m med 2,5 m til loftet har du ialt 50 m3 luft i rummet. I dette køkken har du behov for et emfang med en kapacitet på 500-1.000 m3/t for at være korrekt dimensioneret.

Dybde

Resultat: Størrelsen på dit køkken:

38,775 m3

Dit emfang skal have en kapacitet på 10-20 luftskifte pr. time - svarende til

Indtast dit køkkens mål:

388-776 m3 pr. time

Loftshøjde:

4,7 Bredde: m Dybde: m 3,3 Beregn

På www.THERMEX.dk finder du en kapacitetsberegner. Indtast målene på dit køkken - beregneren gi’r dig størrelsen på den korrekte emhætte.

Typisk luftshøjde: 2,6 m

Du skal sikre dig kapacitetsoverskud til at udligne tryktab i installationen

1 m aftræksrør til loft 1 stk. 90° bøjning = 1 m aftræksrør 3 m aftræksrør 1 stk. motor 1 m aftræksrør 1 stk. taghætte = 1 m aftræksrør

Bøjning

Total: 7 m aftræksrør

Sådan beregner du tryktab:

Hvis du trækker det totale tryktab fra motorens sugekapacitet, har du den aktuelle motors reelle sugekapacitet i din installation.

Taghætte

Eksempel på beregning af tryktab i typisk installation

Der vil være tryktab i alle installationer på grund af luftmodstand i kanaler og bøjninger. Og jo læng-ere/tyndere aftrækket er, des større er tryktabet, som fragår resultatet af det regnestykke, du har foretaget ovenfor. Du skal altså have et emfang med et kapacitetsoverskud, der minimum svarer til tryktabet.

Hvis du vil beregne hvor meget tryktab (mindre luftmængde) der er i din installation, skal du vide hvor meget tab pr. meter aftræksrør, der gælder for din motor (se skema). Dette tal (tryktab pr. m) ganger du med den samlede rørlængde (antal meter) i din installation = det totale tryktab.

2,5 m

Tryktab beregnet på intallationseksemplet med 7 meter aftræksrør

Suge- kapacitet

Ø aftræksslange

Tryktab pr. m

500 m³/t 800 m³/t 1.200 m³/t 2.000 m³/t 2.000 m³/t

160 160 160 160 200

20 m³/t 30 m³/t 40 m³/t 140 m³/t 50 m³/t

Antal m aftræksrør x x x x x

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0

Tryktab ialt = = = = =

140 m³/t 210 m³/t 280 m³/t 980 m³/t 350 m³/t

Tabet i eksemplets aftræksrør vil være 30 m3/t x 7 = 210 m3/t, hvis du vælger en motor der yder 800 m3/t. I køkkenet vil emfanget altså “kun” udsuge 590 m3/t - resten går tabt i installationen.


Tips & Facts

THERMEX  collection 2014

11 11 11

1

22

2 10

30

2 250

600

Diagram 1

Diagram 2

1 Gå vandret ind i diagram 1 indtil 160 mm nås.

1 Gå til 70 Pa i diagram 2. Og derefter vandret ind in-

2 Herefter lodret ned – så kan du aflæse modtrykket: 10 Pa. Modtrykket, 10 Pa, ganges med det antal meter (7) der er i installationen. Så fremkommer det totale modtryk:

dtil kurven for den valgte motor rammes: 800 m/t. 2 G å derefter lodret ned, og aflæs den luftmængde (600 m/t) som en motor på 800 m/t vil yde med 7 m aftræksrør Ø 160 mm.

7 x 10 Pa = 70 Pa.

Hvad betyder det for tryktabet, hvis du vælger et aftræksrør på 127 mm i stedet for den foreskrevne dimension: Ø 160 mm: Diagram 1

Diagram 2

1 Gå vandret ind i diagram 1 indtil du når Ø 127 mm.

1 Gå ind på Y-aksen ved 210 Pa og ram kurven for CKB

2 Herefter lodret ned – så kan du aflæse modtrykket: 30 Pa. Modtrykket, 50 Pa, ganges med det antal meter (7) der er i installationen, hvorefter det totale modtryk fremkommer: 7 x 30 Pa = 210 Pa.

800. På X-aksen aflæses ca. 250 m/t. Hvis man skal bruge Ø 127 mm aftræksrør, skal den samlede længde på aftræksrøret. altså reduceres, så det samlede modtryk bliver 150 Pa - eller mindre hvilket svarer til max. 5 m aftræksrør.

121


122 THERMEX  collection 2014

Installation & montering

Nemt at montere en THERMEX løsning Hvis du er fingernem, kan du sagtens selv klare monteringen. Når du køber et THERMEX produkt, får du naturligvis en udførlig monteringsvejledning med. Her leder vi dig step-by-step gennem hele installationen. Vi går tæt på alle detaljerne og viser dig hvordan du fx fører aftrækket gennem dampspærren i loftet med tætheden i behold.

Intern

Dansk

Thermex emfang Dning monTering & vejle

Hvis du ikke selv har mod på opgaven, så anbefaler vi at du overlader opgaven til din THERMEX forhandler. Her finder du også alt nødvendigt tilbehør til såvel emfanget som monteringen - forlængerrør, skråtskårne kanaler etc.

Intern Emfang med Intern, tilsluttes aftræk ud til det fri gennem tag eller mur. Emfang til recirku-lering har ingen aftræk til det fri. Et aktivt recirkulationsfilter renser luften inden den sendes retur til rummet igen.

Extern motor Emfangets motor placeres væk fra emfanget, f.eks. på loft, tag eller udvendig mur. Det giver større udsugningskapacitet og støjer mindre. De fleste THERMEX modeller fåes også for tilkobling til ejendommens centrale ventilationsanlæg, dvs. uden egen motor.

Extern motor


THERMEX  collection 2014

Daglig brug & vedligeholdelse

røret er for småt dimensioneret i forhold til aftræksrøret. Gode aftræksforhold giver effektiv funktion og dermed et lavere elforbrug.

Daglig rengøring

Skab undertryk i køkkenet Tænd for emhætten 5 minutter før du går i gang med madlavning, så er undertrykket klar til effektiv udsugning. Når maden er færdig kan du passende reducere styrken og lade emhætten køre 10-15 minutter, så luften renses helt. Det kan være fristende at åbne køkkenvinduet, men lad være. Det vil forstyrre luftcirkulationen omkring emfanget og hindre emfanget i at skabe det undertryk, der netop skal suge dampen, lugten og madosen ud af køkkenet før den spreder sig til resten af boligen. Der skal dog være tilførsel af frisk luft, f.eks. gennem luftventil eller en dør på klem. Har du samtidig tændt op i brændeovnen eller pejsen som kræver luft til forbrændingen, bør du lade et vindue være åbent i dette rum.

Spar på strømmen Et emfang der kører på højeste trin bruger halvanden gang så meget energi som et emfang, der kører på laveste trin. Højeste trin er kun nødvendigt, når der koges eller steges mad, som lugter stærkt eller oser.

Gode aftræksforhold Virker emfanget ikke tilfredsstillende, kan det skyldes at aftræksrøret har for mange knæk, eller at taghætten/mur-

Tør fedtfilteret af med en opvredet klud efter hver madlavning. Hvis dit emfang har recirkulationsfilter, bør du skifte kulfiltret 1-2 gange årligt efter behov. Det kræver en meget lille indsats hver dag at holde dit emfang rent og effektivt. Her er nogle enkle tip.

Lakeret emfang Emfanget rengøres med en fugtig klud med sulfo/opvaskemiddel. Brug aldrig slibemiddel.

Emfang med glasoverflader Emfanget rengøres med en fugtig klud med sulfo opvaskemiddel. Efterbehandles med 3M Polish. Glaspladen rengøres med almindeligt vinduesrens.

Stålemfang Emfanget rengøres med en fugtig klud med opvaskemiddel. Efterbehandles med 3M Polish.

Metalfilter Det er vigtigt at rengøre filteret mindst hver anden måned. Filteret tages ud og rengøres med almindeligt opvaskemiddel.

Recirkulationsfilter Et cirkulationsfilter kan ikke rengøres, men skal udskiftes. Hvor ofte afhænger af hvor meget der koges og steges. Hvis emfangets fedtfilter rengøres jævnligt, skal du påregne at udskifte recirkulationsfiltret 1-2 gange årligt.

Husk! Brug aldrig åben ild under dit emfang, fx ved flambering.

123


124 THERMEX  collection 2014

eksterne motorer

CKB LOFTSMOTOR

SÆRLIGE EGENSKABER

Velegnet til placering på loft og er let at montere. Meget effektiv og lydsvag motor. Motor­ hus udført i elektrogalvaniseret, elfenbensfarvet plade. Leveres med indsugningsflange. Fås i 3 størrelser: CKB 800, CKB 1200 og CKB 2000.

CKB 800 5.899,-* Varenr. 225.34.3508.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 175 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 800 Hastighed i omdr. 1300 Lydniveau (dB) 54 Vægt i kg 8,0 Mål i mm H:405/D:245/B:470

* Inkl. lyd/kondensisolering

CKB 1200 7.299,-* Varenr. 225.34.3512.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 300 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1200 Hastighed i omdr. 1300 Lydniveau (dB) 60 Vægt i kg 12,0 Mål i mm H:500/D:390/B:490

Kabinet og motorhus i galvaniseret plade Indsugningsflange leveres til alle 3 typer Spec. lyd/kondensisoleringsboks medleveres til alle 3 typer Service og rengøringsvenlig

CKB 2000 8.999,- * Varenr. 225.34.3518.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 460 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 2000 Hastighed i omdr. 1400 Lydniveau (dB) 65 Vægt i kg 16,0 Mål i mm H:540/D:430/B:540

Lydniveau er målt ved motorens placering. Estimeret lydniveau i køkken: 40 dB

V 1200 vægmotor Lydsvag og effektiv centrifugalvent­­i­lator til montering udvendig på væg. Udblæsning nedadvendt. Denne ventilator er velegnet til ud­sugning fra emfang etc., når ventilatoren ikke kan anbringes på loft/tag.

Skitsetegninger & mål » SE SIDE 144 motor Tilbehør » SE SIDE 128

V 1200 8.299- * Varenr. 240.21.2968.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 130 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1200 Hastighed i omdr. 2500 Lydniveau (dB) 53 Vægt i kg 8,0


THERMEX  collection 2014

VDA tagmotor

125

SÆRLIGE EGENSKABER

Lydsvag tagventilator beregnet til sammenkobling med emfang uden motor. VDA-serien kan reguleres af samtlige emfang uden motor. VDA findes i 3 størrelser med en luftmængde fra 1250-1800 m³/t.*

Fremstillet i vejrbestandig glasfiber Vertikal udblæsning Lufttemperatur op til 40˚C Motor med Intern termosikring Kanaltilslutning passer til faste rør Rust- og fugtighedsbeskyttet

VDA 180/2 - Lav Ø160 17.399,-*

VDA 200/4 - Lav Ø160 19.899,-*

VDA 225/4 - Lav Ø160 19.999,-*

Varenr. 240.99.2160.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 100 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1370 Hastighed i omdr. 2800 Lydniveau (dB) 63 Vægt i kg 5,5

Varenr. 240.99.2200.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 120 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1250 Hastighed i omdr. 1400 Lydniveau (dB) 53 Vægt i kg 11,0

Varenr. 240.99.2225.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 300 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1800 Hastighed i omdr. 1400 Lydniveau (dB) 57 Vægt i kg 12,5

VDA 180/2 - Høj Ø160 17.749,-*

VDA 200/4 - Høj Ø160 20.249,-*

VDA 225/4 - Høj Ø160 20.349,-*

Varenr. 240.99.2162.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 100 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1370 Hastighed i omdr. 2800 Lydniveau (dB) 63 Vægt i kg 5,5

Varenr. 240.99.2202.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 120 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1250 Hastighed i omdr. 1400 Lydniveau (dB) 53 Vægt i kg 11,0

Varenr. 240.99.2222.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 300 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1800 Hastighed i omdr. 1400 Lydniveau (dB) 57 Vægt i kg 12,5

* Pris inkl. tilbehør - tilslutningsplade, rør med kontraspæld, samt lav/høj tagfundament

Skitsetegninger & mål » SE SIDE 145 motor Tilbehør » SE SIDE 128

Lydniveau er målt ved motorens placering. Estimeret lydniveau i køkken: 40 dB.


126 THERMEX  collection 2014

eksternE motorER

TTP tagmotor Lydsvag tagventilation fremstillet i vejrbestandigt materiale. Kan reguleres af samtlige THERMEX Blue Line emfang uden motor. P-modellen er til montering på tag med hældning og kan med lethed justeres til tagets hældning. S-modellen er beregnet til flade tage.

SÆRLIGE EGENSKABER Vertikal udblæsning Kanaltilslutning passer til faste rør Fremstillet i vejrbestandigt kunststof Kan med lethed adskilles og renses

E120S 4.299,Varenr. 240.40.0011.0 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 58 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 380 Hastighed i omdr. 2500 Temperatur af transportererr luft 80°C Lydniveau (dBA - 3 mtr.) 50 Dimension Ø125

E220P 6.699,-

E120P 4.599,-

E220S 5.299,Varenr. 240.40.0111.0 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighed i omdr. 2600 Temperatur af transportererr luft 80°C Lydniveau (dBA - 3 mtr.) 52 Dimension Ø160

Skitsetegninger & mål » SE SIDE 146 motor Tilbehør » SE SIDE 128

Varenr. 240.40.0010.0 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 58 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 380 Hastighed i omdr. 2500 Temperatur af transportererr luft 80°C Lydniveau (dBA - 3 mtr.) 50 Dimension Ø125 Ø125 Husk fundament (se s. 82)

Varenr. 240.40.0110.0 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighed i omdr. 2600 Temperatur af transportererr luft 80°C Lydniveau (dBA - 3 mtr.) 52 Dimension Ø125 Ø160 Husk fundament (se s. 82)


kombi motor 1200 I kataloget tilbydes emfangene med eksterne motorer både til loft og væg. Der er her tale om KOMBI 1200 væg og KOMBI 1200 loft. KOMBI 1200 væg leveres med vejrbestandig rustfri stålkappe. KOMBI 1200 loft leveres med stålfødder til montering i loftrum. Husk at kondensisolere KOMBI 1200 loft samt slanger.

Kombi 1200 Væg Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 230 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1200 Hastighed i omdr. 2600 Lydniveau (dBA - 3 mtr.) 56 Kombi 1200 væg leveres kun i forbindelse med samkøb af emfang

Kombi 1200 Loft Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 230 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1200 Hastighed i omdr. 2600 Lydniveau (dBA - 3 mtr.) 56 Kombi 1200 loft leveres kun i forbindelse med samkøb af emfang

Skitsetegninger & mål » SE SIDE 146 motor Tilbehør » SE SIDE 128

127

SÆRLIGE EGENSKABER VÆG Fremstillet i vejrbestandigt rustfrit stål Elegant design til placering på ydervæg LOFT Kanaltilslutning passer til faste rør Leveres med praktiske stålfødder til montage i loftrum

Motorer

THERMEX  collection 2014


128 THERMEX  collection 2014

TILBEHØr Bag emfangenes smukke ydre gemmer der sig en verden af funktionelt og gennemtænkt tilbehør, som du glæder dig over hver dag, du bruger emfanget. THERMEX kan levere tilbehøret både som supplement til emfanget, men også til selve monteringen.

RENGØRING

tilbehør til TTP tagmotor Gennemføring til E220P / E120P

THERMEX tilbyder stål-plejemidler såsom 3M Polish.

Universal Teglgennemføring

Beskrivelse 3M Polish, 600 ml

Varenr. 499.99.9999.9

Pris 259,-

Varenr. 240.40.0112.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-45° Pris 2.199,-

Gennemføring Betontag

Varenr. 240.40.0113.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-37° Pris 1.499,-

Gennemføring paptag

Varenr. 240.40.0116.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-45° Pris 1.199,-

LYDDÆMPER Er motoren monteret eksternt kan du med fordel yderligere reducere motorstøjen samt luftstøjen med en lyddæmper.

Gennemføring profileret pladetag

Varenr. 240.40.0114.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-27° Pris 1.299,-

Gennemføring Classic pap/ståltag

Varenr. 240.40.0115.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-35° Pris 1.299,-

Taghætte til udluftning

Beskrivelse Varenr. Ø160 mm 515.99.0160.9 Ø200 mm 515.99.0200.9

Pris 2.199,3.299,-

Varenr. 240.40.0117.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Pris 2.899,-

Gennemføring paptag

Varenr. 240.40.0118.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0° Pris 1.299,-


129

Fladkanal THERMEX kan levere et retangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Fladkanal er især velegnet, hvor der ikke er så meget plads, f.eks oven på overskabe, samt over forsænkede lofter etc. 10

1

14 Samlenippel Mål Ø150 mm Varenr. 862.50.6931.9 Pris 210,-

Tape Mål 50 mmx4,6 mtr. Varenr. 815.50.1231.9 Pris 125,-

2

Spændbånd Mål 6"- 60 - 165 mm, pr. stk. Varenr. 815.16.8206.9 Pris 60,-

15

11 Fladkanal Mål 220x90 mm - L.: 1500 mm Varenr. 825.50.5915.9 Pris 395,-

Plastrør Mål Ø150 mm - 1 mtr. Varenr. 852.50.1106.9 Pris 445,-

Aftrækssæt 2 mtr. flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15x15 Mål Ø160 mm Varenr. 830.51.2162.9 Pris 315,-

12

3

Flexibel Slange plast (6 mtr. længde) Mål Ø160 mm - pr. meter Varenr. 800.70.4162.9 Pris 120,-

Samlemuffe Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5920.9 Pris 270,-

4

13 Loft/vægbeslag for kanal Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5922.9 Pris 50,-

16

Aftrækssæt - lyd/kondensisoleret 2 m lyd/kondensisoleret flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15x15 Mål Ø162 mm Varenr. 830.51.6162.9 Pris 700,-

Flexibel Slange lyd/kondensisoleret Mål Ø162 mm - pr. meter Varenr. 810.16.5160.9 Pris 370,-

5 Flexslange Mål 220x90 mm – L.: 3 mtr. Varenr. 825.50.5933.9 Pris 545,-

7

2

6 HORISONTAL Bøjning 90° Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5950.9 Pris 320,-

11

6 7 Bøjning 90° Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5961.9 Pris 320,-

3

6 8 Overgang Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5970.9 Pris 340,-

8

9 Bøjning 90° Mål Ø150 mm Varenr. 854.50.6901.9 Pris 405,-

15

Tilbehør – fladkanal

THERMEX  collection 2014


130 THERMEX  collection 2014

TILBEHØR installation Fladkanal

204 x 60 = Ø 125

Pris

Filtre

Varenr. Pris

800.50.5331.9

Flexsl. 204 x 60 mm, længde 3 mtr.

530,-

Viledonfilter til emhætter

536.99.3700.9 115,-

815.50.1231.9

Tape 50 mm x 4,6 mtr.

125,-

Viledonfilter meter mål pr. mtr.

536.99.3800.9 270,-

825.50.5401.9

Bøjning 204 x 60 - Ø 125 mm

320,-

825.50.5701.9 Overgang 204 x 60 - Ø 125 mm

320,-

Flexibel slange plast (6 mtr. længde)

825.50.6401.9

Bøjning 204 x 60 - Ø 150 mm

320,-

Flexibel slange Ø 127 mm - pr. meter

800.70.4127.9 100,-

830.50.5011.9

Udvendig rist m/spjæld 204 x 60

110,-

Flexibel slange Ø 160 mm - pr. meter

800.70.4162.9 120,-

830.50.5811.9

Muffe 204 x 60 mm fittings

110,-

Flexibel slange Ø 200 mm - pr. meter

800.70.4202.9 145,-

832.50.1151.9

Murplade f/204 x 60 mm

125,-

852.50.5151.9

Fladkanal 204 x 60 mm - Længde: 1,5 mtr.

395,-

Flexibel slange plast (15 mtr. længde)*

854.50.5501.9

Bøjning 90 gr horisontal 204 x 60 mm

295,-

Flexibel slange

Ø 127 mm - pr. kasse 800.71.5127.9

1.070,-

854.50.5601.9

Bøjning 90 gr vertikal 204 x 60 mm

295,-

Flexibel slange

Ø 160 mm - pr. kasse 800.71.5160.9

1.720,-

854.50.6200.9

Indblæsnings/Udsugningsventil Ø 150 plast

585,-

* I kasse med meter mærkning

854.50.7100.9

T-stykke Fladkanal 204 x 60 mm

405,-

864.50.5201.9

Samlemuffe for 204 x 60 mm

245,-

Flexibel slange lyd/kondensisoleret Lydisoleret Ø 127 mm - pr. meter

810.16.5127.9 290,810.16.5160.9 370,810.16.5200.9 390,-

Fladkanal

220 x 90 = Ø 150

Pris

Lydisoleret Ø 160 mm - pr. meter

825.50.5115.9

Murplade f/220 x 90 125,-

Lydisoleret Ø 200 mm - pr. meter

825.50.5915.9

Fladkanal 220 x 90 - Længde: 1500 mm 395,-

825.50.5920.9

Samlemuffe 220 x 90 mm 270,-

825.50.5905.9

Udvendig rist 240,-

825.50.5922.9 Loft/vægbeslag for kanal 220 x 90 50,825.50.5927.9

Samlemuffe m/spjæld 220 x 90 250,-

825.50.5933.9

Flexslange 220 x 90 Længde: 3 mtr. 545,-

825.50.5950.9

Bøjning 90 gr. Horisontal 220 x 90 320,-

825.50.5960.9

Bøjning 90 gr. Vertical 220 x 90 320,-

825.50.5961.9

Bøjning 220 x 90 - Ø 150 mm 320,-

825.50.5970.9 Overgang 220 x 90 - Ø 150 mm 340,825.50.5977.9 Overgang t/udvendig rist 125,-

Spændbånd 6" - 60 - 165 mm

pr. stk.

815.16.8206.9 60.-

8" - 60 - 215 mm

pr. stk.

815.16.8208.9 80,-

Aftrækssæt

2 mtr. flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15 x 15 Aftrækssæt Ø 127 mm

830.51.2127.9 315,-

Aftrækssæt Ø 162 mm

830.51.2162.9 315,-

Aftrækssæt - Lyd/kondensisoleret 2 m lyd/kondensisoleret flexslange, 2 stk spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15 x 15

Fladkanal

Plastrør Pris

852.50.1104.9

Plastrør Ø 100 1 mtr. 275,-

Aftrækssæt Ø 127 mm

830.51.6127.9 700,-

852.50.1105.9

Plastrør Ø 125 1 mtr. 360,-

Aftrækssæt Ø 162 mm

830.51.6162.9 700,-

852.50.1106.9

Plastrør Ø 150 1 mtr. 445,-

825.50.1181.9

Reduktion 150 - 125 mm 135,-

Flanger og universal overgang

825.50.1191.9

Reduktion 125 - 100 mm 130,-

Universalflange 82-160

820.52.0508.9 135,-

854.50.4901.9

Bøjning 90 gr. Ø 100 mm 140,-

Vægflange 80-100-125-150 mm

820.98.1001.9 205,-

854.50.5000.9

Grenrør Ø 150 hvid 425,-

Overgang 10 x 15

825.52.1010.9 135,-

854.50.5901.9

Bøjning 90 gr. Ø 125 mm 185,-

Overgang 15 x 15

825.52.1015.9 135,-

854.50.6901.9

Bøjning 90 gr. Ø 150 mm 405,-

862.50.6932.9

Samlenippel m/kontrasjæld Ø 150 mm 210,-

862.50.4931.9

Samlenippel Ø 100 mm

862.50.5931.9

Samlenippel Ø 125 mm 150,-

862.50.6931.9

Samlenippel Ø 150 mm 210,-

140,-

Lamelriste

Lamelventil 15 x 15 mm - grå

830.52.2000.9 130,-

Klapventil

830.52.3000.9 130,-

15 x 15 mm - hvid


THERMEX  collection 2014

131

TILPASNING Skæring af hældning på lang kanal Forlængeradaptor - Ekstra Lang kanal Skæring af hældning på standardkanal Standardkanal

Hvis der ønskes tilpasning på en standardkanal, skæring af hældning, etc. er prisen: Vægmodel: Kr. 1.599,- eller kr. 2.299,Frithængende: Kr. 2.299,Hvis Standardkanal skal være længere så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris. OBS! Ved ekstra lang kanal fratrækkes prisen på den oprindelige standard-kanal. Priserne på kanaler/adaptorer fremgår af nedenstående liste.

Century-line Varenr.

Pris

Produkttilpasning: Skæring af hældning etc. på standardkanal. Produktændring

402.99.1000.9

2.299,-

Kanal, væg lang Hvid 200 x 200 mm Century-line

L: 1900 mm

S450.99.4911.9

4.199,-

Kanal, frithængende, lang Hvid 200 x 200 mm Century-line

L: 1900 mm

S450.99.4901.9

4.199,-*

* Tillægspris incl. evt. tilskæring

Decor, Optica, Vertical-line: Varenr.

Pris

Produkttilpasning: Skæring af hældning på standardkanal, lang kanal eller forlængeradaptor Vægmodel

537.99.0008.9

1.599,-

Frithængende

537.99.1008.9

2.299,-

Kanal, lang, vægmodel, RF Decor 600 / Ronda

537.21.1508.9

3.299,-*

537.26.1010.9

3.299,-*

537.35.1010.9

3.299,-*

537.42.1608.9

3.299,-*

Spec. Kanal, vægmodel, RF Decor 785/1021/Optica 885/Vert. 570 L: 2 x 1000 mm

537.42.6008.9

3.299,-*

Forlængeradaptor frithængende, RF Ronda 600 PLUS II

537.26.6068.9

4.799,-*

Kanal, lang, frithængende, RF Decor 310 L: 1950 mm

537.35.1015.9

4.799,-*

Kanal, lang, frithængende, RF Optica 660 L: 1950 mm

537.42.2508.9

4.799,-*

498.00.2000.0

6.199,-**

Central-line, Yellow-line

Varenr.

Pris

Forlænger adapter vægmodel RF, Central 900, Preston II

L: 980 mm

537.23.1019.9

3.299,-*

Kanal, lang, væg RF, Bristol, Derby

L: 2x1000 mm

537.21.1009.9

3.299,-*

Specialkanal, væg, Central 761 II

L: 2x1000 mm

537.26.1020.9

3.299,-*

Specialkanal, FH, Central 761 II

L: 2x1000 mm

537.26.1025.9

4.799,-*

Kanal, lang, frithængende RF, Bristol, Derby

L: 2x1000 mm

537.21.1019.9

4.799,-*

Spec. Kanal, vægmodel, RF Decor 810

L: 2 x 1000 mm

Forlængeradaptor vægmodel, RF Decor 310 / Vertical 310 Kanal, lang, vægmodel, RF Optica 660

L: 1450 mm

L: 850 mm

L: 1450 mm

L: 1000 mm

* Tillægspris incl. evt. tilskæring Hæve/sænke monteringsbord (se foto) ** nettopris

* Tillægspris incl. evt. tilskæring

Hæve/sænkebord Max. belastning: 60 kg Max. udfoldet højde 80 cm


132 THERMEX  collection 2014

Tilbehør

Adaptor til forsænket loft Materiale

Varenr.

Pris

452.99.9901.9

2.699,-

Gældende for alle frithængende modeller: Monteringsadaptor

Metal

Adaptor ved forsænket loft. Kan anvendes til alle frithængende modeller

Dampspærre Materiale

Varenr.

Pris

Ø 125 mm

Aluminium

871.64.0125.9

1.089,-

Ø 160 mm

Aluminium

871.64.0160.9

1.149,-

Dampspærregennemføring Anvendes når aftræk fra emfang skal gennem loft og dampspærring. Findes i 2 størrelser: Ø 125 - Ø 160 mm

3M Polish

Indhold

Varenr.

Pris

3M Polish

600 ml. flaske

499.99.9999.9

259,-

3M Polish

Halvmåne Vægpaneler Materiale

Varenr.

Pris

600 x 300 mm

Rustfri

469.99.0608.9

629,-

800 x 400 mm

Rustfri

469.99.0808.9

729,-

900 x 450 mm

Rustfri

469.99.0908.9

829,-

469.99.9999.9

229,-

Silikonelim til vægpanel

Vægpaneler


133

collection 2014-2015 På de næste sider kan du gå på opdagelse i vores mange skitser og modeller, så du kan finde det helt rigtige emfang til dit drømmekøkken …

skabsintegrerede modeller

SUPER SILENT

» se side 13

Bredde: 600-900 mm

SUPER SILENT PLUS

» se side 14

Bredde: 600

LUNA

» se side 15

Bredde: 600 mm

POMPEI

» se side 16

Bredde: 600-800 mm

SLIM S3 VP

» se side 17

Bredde: 600x900 mm 173

GEMINI II

» se side 18

Bredde: 600 mm 558 8-858 Ø125

374 30

30

60

0-

90

70

0

2

0

42

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

SKITSETEGNINGER » COLLECTION 2014-2015

THERMEX  collection 2014


skabsintegrerede modeller

SKITSETEGNINGER » COLLECTION 2014-2015

134 THERMEX  collection 2014

YORK

» se side 19

Bredde: 600 mm

TURBO

» se side 21

FS 302

» se side 22

Bredde: 600 mm

» se side 23

Bredde: 600-700 mm

TFM 260

» se side 20

Bredde: 600 mm

Bredde: 600-700 mm

MANCHESTER

ALASKA

SWING OUT

» se side 24

Bredde: 598 mm

» se side 25

Bredde: 600 mm

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

STEEL Bredde: 600-700-800 mm

» se side 26


496 - 677

2 Bredde: 580-780 mm

» se side 27

Ø150

2

» se side 28

496 - 677

264

63.2

Indbygnin

gsmål 283.2-46

30

86.

TFM 860-880 Bredde: 600-800 mm

283.2-4

Ø150

30

3.2

10 82

254.4

254.4

86.2

10 82

skabsintegrerede modeller

TFP 580-780 64

135

493-6 74 539-7 18

8

25

4 28493-674 539-7 18

8

25

luton

4

28

» se side 29

Bredde: 600-800 mm

TF(M)H Indsatse 390

» se side 30

Bredde: 900 mm 148

TFMH 390

306 266

887

370

129

368 735

403

148

TFH 390

169,8 129

570

368

887

TF(M)H Indsatse 360 TFMH 390

» se side 30

Bredde: 600 mm

403

TF(M)H KRYSTAL Indsatse 360

» se side 31

Bredde: 600 mm 148

148

10 - Flange til bagkant center 2,8

10 - Flange til bagkant center 2,8 262 212

262 212

TFHM 360

TFMH 360 Krystal

265,6

547

506,6

265,6

547

277

75,8

506,6

75,8

TFMH 360/380

277

148

TFH 360 Krystal

148

265,6

506,6

277

547

TF(M)H Indsatse 380

265,6

277

547

» se side 30

Bredde: 800 mm

116 75,8

506,6

116 75,8

TFH 360

TF(M)H KRySTAL INDSATSE 380

» se side 31

Bredde: 800 mm 148

TFMH 380

148

262 212

744

705,6

75,8

351,6

351,6

744

400

400

TFH 380 Krystal

TFH 380

148

148

400

705,6 744

351,6

400

116 75,8

351,6

116 75,8

705,6 744

75,8

262 212

705,6

10 - Flange til bagkant center 2,8

TFMH 380 Krystal

10 - Flange til bagkant center 2,8

SKITSETEGNINGER » COLLECTION 2014-2015

THERMEX  collection 2014


loftintegrerede modeller

MONSUN

MONSUN ii

» se side 34

Bredde: 1200 mm Overgangsstykke

Overgangsstykke

Ø160

Ø160

220

220

90

Indbygningsmål: 1170x570

Indbygningsmål: 1170x570 Aftræk: 90x220

MONSUN ii

» se side 35

Bredde: 1200 mm - UDEN MOTOR Overgangsstykke

Ø160

220

90

88

6

310

6

560/840

Aftræk: 90x220

251

Bredde: 840 mm

267 92 88 360

546/826 560/840 580/860

110 6

88

6

310

ø 150

310

560/840

6

» se side 37

85

6

267

80 30

92

546/826

92

546/826

580/860

110

580/860

360

80 30

251267

267

735

ø 148

735

ø 148

251

ø 150 85

ø 150 85

BORDintegrerede modeller

integrata lift

735

ø 148

80 30

Indbygningsmål: 1170x570

267

» se side 35

Bredde: 1200 mm - MED MOTOR

110

SKITSETEGNINGER » COLLECTION 2014-2015

136 THERMEX  collection 2014

267

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

360

90

Aftræk: 90x220


» se side 40

Bredde: 600 mm

leeds

» se side 41

Bredde: 600 mm

decor 786

» se side 42

Bredde: 600-700-900 mm 5

28

decor NIMES 941

24 » se side 43

600-700-900 mm Bredde: 880 mm 256

28

min. 700 - max 1165 675 100

VÆGintegrerede modeller

decor 600

137

500

decor 995

00

0-9

-70

0 60

600

-70

» se side 44

0-9

00

røsnæs NIMES

24 » se side 45

Bredde: 600-800 880 mm mm

Bredde: 600-900 mm

200 200

200 200

625

625

500

500

100

100

500

cardiff

» se side 46

Bredde: 598-898 mm

500

600

800

decor 1021

» se side 47

Bredde: 600-900-1200 mm 256

28

5

588-1078

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

SKITSETEGNINGER » COLLECTION 2014-2015

THERMEX  collection 2014


decor 310

» se side 48

decor 810

» se side 49

Bredde: 600-900 mm

Bredde: 900 mm

Selby NIMES

24 » se side 50

bristol

» se side 51

Bredde: 900 mm

900 mm Bredde: 880

Dansk

6

264

28

Dansk

500 - 980

TekNIske eGeNskABer

Modelnummer: 545.21.6658.2; 545.21.6758.2; 545.21.6958.2 TekNIske eGeNskABer Samlet kraft: 90 W Motorkraft: 170 W Modelnummer: 545.21.6658.2; 545.21.6758.2; 545.21.6958.2 Halogenlys: 2x10 W Samlet kraft: 90 W Spænding: 220 V - 240 V 60 Motorkraft: 170 890 Frekvens: 50 Hz0W Halogenlys: 2x10 W Filter: 6 lags filter Spænding: 220 V - 240 V Betjening: trykknap Frekvens: 50 Hz optica 665 6 lags filter » se side 53 Filter: Betjening: trykknap 500

derby

» se side 52

Bredde: 600-700 mm sTØrreLse:

Bredde: 600-700-900 mm 264

6

28

sTØrreLse:

500

500 - 980

600 -

890

optica 660 GT

» se side 54

Bredde: 900 mm 259

NAvN pÅ De vIGTIGsTe DeLe optica 885 » se side 55 1. Krog skorsten NAvN900 pÅmm De vIGTIGsTe2. indre DeLe Bredde: 1. Krog 3. Ydre skorsten

318

500

Max 1085

vægmonterede modeller

SKITSETEGNINGER » COLLECTION 2014-2015

138 THERMEX  collection 2014

3. Ydre skorsten

5. Fastgørelseskrog

2. indre skorsten

4. Udsugningsrør

4. Udsugningsrør 8. Blæser

90

0

490

5. Fastgørelseskrog 6. Hærdet glas

6. Hærdet glas Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

8. Blæser 7. aluminiumfilter


Âť se side 57

cambridge

Âť se side 58

Bredde: 600-900 mm

Bredde: 600-900 mm

preston II

Âť se side 59

vertical 805

Âť se side 60

Bredde: 600-900 mm

Bredde: 600-900 mm

vertical 880

Âť se side 62

vĂŚgmonterede modeller

liverpool

139

vertical 310

Âť se side 63

Bredde: 900 mm

Bredde: 800 mm

vertical 840

Âť se side 64

Bredde: 550-800 mm Model 550

MĂĽl kanal: B

D

H

800 mm: 550 mm:

259 mm 259 mm

460 mm 460 mm

242 mm 342 mm

vertical 570

Âť se side 65

Bredde: 600-900 mm 256

285

1020-1

490

0

34

Model 800

1000

366 600

-900

BemĂŚrk: MĂĽl er vejledende og kan ĂŚndres uden forudgĂĽende varsel.

SKITSETEGNINGER Âť COLLECTION 2014-2015

THERMEX  collection 2014


Ronda 600 plus

» se side 68

Bredde: Ø 600

oxford

» se side 69

Bredde: Ø 600 mm Ø 285

1000

65 600

decor 992

» se side 70

rømø

» se side 71

Bredde: 600-900 mm

Bredde: 600-900 mm 210

300 200

200

200 200 625

540 - 820

625

500

240

100

100

900

cardiff

0

60

» se side 72

600

600

600

decor 310

900

» se side 73

Bredde: 900 mm

475

Bredde: 900 mm

500

475

FRITHÆNGENDE modeller

SKITSETEGNINGER » COLLECTION 2014-2015

140 THERMEX  collection 2014

285

272

40 600

Selby NIMES

898

75 » se side 24

900 mm Bredde: 880

decor 1021

» se side 76

Bredde: 900-1200 mm 284

328

545 660 - 1025

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.


» se side 77

Bredde: 900 mm

derby

» se side 78

Bredde: 900 mm 300

320 300

500 - 1000

320

500 - 1000

90

0

90

60

60

0

FRITHÆNGENDE modeller

bristol

141

900

900

optica 660 GT

» se side 79

Bredde: 900 mm

optica NIMES 7006

24 » se side 80

Bredde: 880 900 mm

decor 920

» se side 81

Bredde: Ø 320 mm

LAMPE modeller

decor 590

» se side 84

Bredde: Ø 707 mm

DECOR 595 Bredde: Ø 400 mm

590-1350

390

4

56

279 707

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

» se side 85

SKITSETEGNINGER » COLLECTION 2014-2015

THERMEX  collection 2014


142 THERMEX  collection 2014

SKABSINTEGREREDE modeller

central plan 250 / volume 251 » se side 88

central NIMES fs 302

24 » se side 89

600 mm Bredde: 880

Bredde: 598 mm

central k702

» se side 90

CENTRAL FSK-495-11

» se side 91

Bredde: 598 mm

Bredde: 600 mm

41

Ø 125

120

6

598

central CV1200

» se side 92

Bredde: 600 mm

central GEMINI II Bredde: 600 mm

CENTRAL LUNA

» se side 94

Bredde: 600 mm Ø 125

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

29 x ma

19

5

47

» se side 93


SKABSINTEGREREDE modeller

CENTRAL TFHCE 460

» se side 95

Bredde: 548 mm

central cpe

143

» se side 96

Bredde: 548 mm

central CARDIFF

» se side 97

Bredde: 600-900 mm

central røsnæs

» se side 98

Bredde: 600-800 mm 200 200

200 200

625

625

500

500

100

100

500

central rømø

» se side 98

Bredde: 600 mm

600

central 902

500

800

» se side 99

Bredde: 900 mm 2 200 00

625

500 100

600

central 761-II

600

» se side 100

Bredde: 600-900 mm

central 900 Bredde: 900 mm

FRITH.

VÆG

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

» se side 101

SKITSETEGNINGER » COLLECTION 2014-2015

THERMEX  collection 2014


144 THERMEX  collection 2014

Eksterne motorer Eksterne motorer fås oftest med større sugekapacitet, fordi motoren er flyttet væk fra køkkenet og placeret et sted, der gør det muligt at øge kapaciteten samtidig med at støjen reduceres. Vælg bl.a. mellem følgende modeller: CKB MOTORER

» se side 124

CKB 800

CKB 1200

CKB 2000

V 1200 MOTOR

» se side 124 A

C

B

øE

G

F D A

B

C

D

øE

F

G

440 438 187 170 148 215 390

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.


THERMEX  collection 2014

VDA TAGMOTORER

» se side 125

INFO:

VDA 180/2 - Ø160 Ø 390 Ø 320 Ø40 Ø10(x4)

245 30

Ø146

245

300

VDA 200/4 - Ø160 Ø 500 Ø 404 Ø68 Ø10(x4)

400 40

Ø190

330

435

VDA 225/4 - Ø160 Ø 550 Ø 434 Ø68 Ø10(x4)

445 40

145

Ø212

435

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

330

Lavt fundament til fladt tag Højt fundament til tag med hældning


146 THERMEX  collection 2014

TTP MOTORER E120P

» se side 126 E120S

E220P

E220S

KOMBI 1200 VÆGMOTOR

» se side 127 443

475

174

KOMBI 1200 LOFTMOTOR

440

431

24

6

23

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

334

» se side 127
Oplev Thermex i virkeligheden, før du vælger...

Besøg vore showrooms eller en af vore THERMEX-forhandlere. Du er altid velkommen..! Thermex er Skandinaviens ubetinget største brand i emhætter og emfang med mere end 50 års erfaring og knowhow i indeklima, ventilation og udsugning samt ikke mindst i formgivning og finish af excellente overflader i stål og glas. Thermex eksponeres og præsenteres i Thermex showrooms i Hjørring og Rødovre – samt hos et særdeles velkvalificeret og engageret forhandlernet, der dækker hele landet.

Thermex Showroom Farøvej 30 · 9800 Hjørring Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

Du er til enhver tid velkommen til at kigge videre på de ideer, du har fået i dette katalog. Og her får du ligeledes mere at vide om alle de muligheder, som du har for at tilsætte dine egne personlige ønsker til det Thermex emfang, som du skal glæde dig over de næste årtier. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med luftforandringen for fremtiden.

Thermex Showroom Valhøjs Allé 190 · 2610 Rødovre Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

Thermex Scandinavia A/S Hjørring Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Tlf. +45 98 92 62 33 Rødovre Valhøjs Allé 190 2610 Rødovre Tlf. +45 36 70 70 29 www.thermex.dk info@thermex.dk

Priserne i dette katalog er inkl. moms og weee-afgift, gældende indtil 31.03.2015 og annullerer tidligere oplyste priser.

www.thermex.dk

Der tages forbehold for pris- og trykfejl. Thermex forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.