GUDENÅPARKEN magasignet 2022

Page 1

GUDENÅPARKEN

TØRRING

Bozel Living.com
GUDENÅPARKEN · vinter 2022
beliggenhe d · Bo tæt på by og skov · Huse og områder · Fælleshuset · Strand, sø, s kov og park · Stay home camping i skoven · Sport og baner · Handel og køl · Grønne løsninger i Egholm Park · Ejendomsmæglere
Central
Forsidefoto: Hedensted Kommune Lev, leg og gør livet let GUDENÅPARKEN Brian Christiansen BOZEL LIVING Frank Petersen, Direktør +45 29 93 58 02 Frank@bozelliving.com www.bozelliving.com 2 | Gudenåparken

Gudenåparken er det smukke pilotprojekt for vores Home Resort koncept, ført ud i livet lige her i det midtjyske landskab. Man kan næsten mærke idyllen allerede. Gudenåparken ligger både praktisk nemt og naturligt perfekt. Her vil vi skabe rammerne for et fællesskabsbaseret mikrosamfund.

Gudenåparken ligger i god pendlerafstand fra mange arbejdspladser, og er omringet af den smuk ke midtjyske natur, med Gudenåen lige i baghaven.

Her kan I leve og lege, gøre livet let

Gudenåparken - indhold 4

BRIANS VISION 6

LEV OG LEG LIVET LET

CENTRAL BELIGGENHED I MIDTJYLLAND 10

BO TÆT PÅ BY, SKOV OG NATUR

VELKOMMEN TIL GUDENÅPARKEN

BOZEL - ZERO ENERGY LIVING 18 · HUSE OG OMRÅDEROVERSIGTSKORT OVER GUDENÅPARKEN

FÆLLESHUSET

22 · PARKEN, BEPLANTNINGEN, TORVET

· FITNESS & TRÆNING 26

KREATIV HUSET

VÆRKSTEDET

TIL KAMP MOD MADSPILD

SKOVEN & SUMPEN

· CHRISTINAS LUND

· BADESTRAND OG -SØ 34

BOLIGOMRÅDER OG HUSE I GUDENÅPARKEN 36 · ÅHUSENE

38 · SØ VILLA 40 · RÆKKEHUSENE 42 · SØHUSENE 44 · TINYHOUSES 46 · SØ VILLA ØST 48 · GÅRDHAVEHUSE 50 · ENERGI OG DESIGN 52 · FACADEBEKLÆDNING 53 · TAG 54 · VINDUER OG DØRE 55 · UDTRYK OG DESIGN 56 · BOZEL LIVING

·
·
8 ·
·
12 ·
14 ·
20 ·
24
·
27 ·
28 ·
28 ·
30
32
·
Gudenåparken | 3

BRIANS VISION

Fremtidens beboelse kræver nytænk ning og innovation. Hvis I oven i hatten tænker klima, økonomi og mest af alt mere tid med familien ind i ligningen, har I et godt bud på, hvordan det optimale hjem ser ud anno 2021, hvor bæredygtighed er et gennem gående tema. Med boligområdet Gudenåparken i Tørring har I et bære dygtigt boligområde, hvor indehaver af CoastZone Brian Christiansen tænker stort og fremadrettet. For ham betyder bæredygtighed alt, men kun

når det giver mening, og specielt bæredygtighed i livet betyder meget for ham. Initiativer som smart-teknologi i hjemmet, leveringsaftaler med de lokale dagligvarebutikker og optimal udnyttelse af energi og varme, er blot nogle af de ting, der er integreret i Gudenåparken. Gennem en række forskellige initiativer, der giver mening for parken, er den med til at sende et klart signal om at aftrykket på miljøet og klimaet skal tages seriøst.

4 | Gudenåparken SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN

GRØN OG PERSONLIG ENERGI

Hos Gudenåparken er det ikke kun den grønne energi, der er i fokus. Det er også den personlige energi, hvor jeres hjem og boligområde er med til at frigøre mere energi og tid, der tilsammen gør parken til et unikt og innoverende sted at bo. Med Brian Christiansens vision for parken, ”Lev og leg livet let”, skal familien og børnenes leg styrkes og fremmes.

Der er rig mulighed for at boltre sig i parkens skov, på bålpladsen og træningsområde og ikke mindst slænge sig på badestranden, og I er ikke længere væk fra jeres hus, end I kan se til det. Alligevel får I følelsen af friluftsliv og åben himmel, når der leges på tarzanbanen eller der laves mad over åben ild. Der skal være plads til samvær og afslapning, selv i en travl hverdag, så parkens beboere kan med lethed tilgå både urørt natur, gode fritidsaktiviteter og ikke mindst motionsmu ligheder, alt sammen indenfor de trygge rammer i Gudenåparken.

FÆLLESSKABETS CENTRALE ROLLE

Fællesskabet har en central rolle at spille for Gudenåparken. Med et væld af aktiviteter og fællesarealer tilgængelig for alle parkens beboere, kan I både bruge den ekstra tid sammen med familien og sammen med jeres naboer, for pasning af fællesområder og fælleshus tager parkens vicevært kyndig hånd om. Som Brian

Christiansen fremhæver, er dette i høj grad med til at frigøre mere tid til familien og naboerne, så I i stedet for at bruge tiden på at klippe hæk eller slå en alt for stor græsplæne, kan bruge tiden ved badesøen, i Kreativ huset, i fitness eller ved bålstedet, hvor I sammen kan nyde et glas vin, mens børnene leger i Skoven, helt fri for bekymrin ger om at hækken ikke er klippet. Fælleskøkkenet i Fælleshuset skal også fremhæves her, da bebo erne her har mulighed for at være sammen om at lave mad til fællesspisning.

I det moderne køkken er der plads til at I kan udfolde jeres kulinariske kundskaber i fællesskab, og på den måde bruge meningsfuld tid med hinanden. Tid til at lege og leve.

FREMTIDENS BOLIGOMRÅDE

Gudenåparken er et bud på fremtidens boligom råde, hvor I får mere for meget mindre, og I får ovenikøbet endnu mere tid sammen med familien og det der virkelig betyder noget.

Med energi for livet, et velfunderet fælles skab og fokus på et bæredygtigt hjem, taler Gudenåparken til dem der tænker på fremtiden; en fremtid hvor den personlige energi harmonerer med bæredygtighed, og hvor fællesskab, leg og afslapning bliver centrale elementer i hverdagen. Denne værdi lægger Brian Christiansen selv stor vægt på, og han og familien har allerede lagt beslag på en byggegrund i det nye boligområde.

Gudenåparken | 5 SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN

LEV OG LEG

Gør livet let

Gudenåparken er stedet hvor husdrømmen bliver til virkelighed, hvor der er plads og tid til at leve, uden stress i hverdag og weekend fordi huset skal males eller hækken skal klippes. Det har været vores mission med skabelsen af Gudenåparken – en ny måde at bo og leve på, hvor I kan bruge tid på lige netop det, I elsker. Helt enkelt: Lev og leg livet let!

Her er der tid til en dejlig sommerdag i haven med afslapning og livsglæde, hvor børnene spiller bold i haven eller i parken. Familie og venner kan bruge en lys sommeraf ten ved søen, omkring et bålfad, og nyde snobrød eller et køligt glas rosé. Haven og fællesarealerne bliver passet og plejet af områdets gartnerteam. Det gør jeres tid til fritid, som I kan bruge på det, I vil.

Områdets huse er designet på baggrund af principper om lav vedligeholdelse, og derfor kan I bruge jeres tid på familie og venner. Gudenåparken er et særligt fællesskab, hvor der er plads til folk fra alle stadier i livet – fra den nystiftede familie, som vil have et godt sted for børnene at vokse op, til forældreparret der har set børnene flyve fra reden, og nu vil have et sted, der passer til deres egne behov.

6 | Gudenåparken SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN

Vores mission med skabelsen af Gudenåparken har været, at skabe en ny måde at bo og leve på - en som giver tid og plads til at lege

” Gudenåparken | 7 SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN
Central
i Midtjylland 20 KM 35 KM 35 KM 70 KM 60 KM TØRRING 8 | Gudenåparken
beliggenhed

PENDLERAFSTANDE MED MANGE MULIGHEDER

Med motorvejen lige til Tørring er byen placeret centralt i forhold til et væld af arbejdspladser. På blot ½ times kørsel når I byer som Silkeborg, Herning, Skanderborg, Fredericia, Kolding, Billund og Middelfart, på kun 40 minutter Aarhus, og på 1 time Odense og Esbjerg. Med denne afstand har I adgang til arbejdspladser i flere for skellige brancher, ligesom store globale virksomheder som LEGO, Siemens og Bestseller også kan nås på denne tid. Hvis I vil helt til hovedstaden, er I på Rådhuspladsen på 2 timer og 15 minut ter, så storbylivet eller den forlængede weekend er aldrig længere væk, end I kan køre til det på overskuelig tid.

Kortet viser ca. afstande fra centrum af Tørring til centrum af de pågældende byer.

20
KM 25 KM 35 KM 65 KM
Gudenåparken | 9

CYKELAFSTAND FRA GUDENÅPARKEN TIL:

• Daginstitution – 1,4 km

• Skole – 1,3 km

• Gymnasium – 1,5 km

• Svømmehal – 1,2 km

• Fitness – 1,2 km

• Bibliotek – 1,2 km

• SuperBrugsen – 1,8 km

• Netto – 1,2 km

• Gudenåen – 50 m

• Åens udspring – 8,2 km

• Camping – 1,4 km

Bo tæt på by, skov og natur

Gudenåparken ligger ved Gudenåen i et fantastisk område med urørt natur i baghaven. Der er let adgang til alt man kunne tænke sig. Boligområdet ligger lige op af Tørring by, forbundet direkte med cykelsti og med korte afstande til hverdagens gøremål. I byen er der gode indkøbsmuligheder på torvet, som netop nu renoveres til et aktivt og levende samlingssted. Tørring byder på en komplet pakke af uddannelse, med kun 1300 meter til en velfungerende skole fra 0-10. klasse, en af de få skoler i landet, som tilbyder en musiktalent linje. I byen findes også en vuggestue,

et børnehus og Tørring gymnasium, som er præmieret for sit lærerengagement. Byen er derfor et oplagt sted for en børnefamilie at slå sig ned.

Tørring Idrætsforening tilbyder alle almindelige former for idræt for alle aldersgrupper, og nogle mere specifikke som løbeklubber, Crossfit og Triathlon klubben, som har en af Danmarks støwrste ungdomsafdelinger. Området omkring byen byder også på gode muligheder for aktivt udeliv, med afmærkede løbe- og vandreruter, åbent landskab og skove. I det lokale sportscenter Gudenåcentret findes et

væld af faciliteter til sport: En svømme hal, spinninglokaler, skydebaner, et fitnesscenter og endda en fysioterapik linik. I centret findes også et døgnåbent bibliotek og kontor til landbetjenten.

Butikkerne i Tørring garanterer gode muligheder for indkøb, og med det brede udvalg kan du finde alt hvad du skal bruge lokalt. Blandt byens butikker er den største SuperBrugsen, med en kæmpe delikatesse og en indbydende vinafdeling, alt sammen styret af en passioneret uddeler. Muligheden for dagligvarehandel er også styrket af de tre lavprisbutikker.

10 | Gudenåparken SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN

Haven og fællesarealerne bliver passet og plejet af områdets gartner team. Det gør jeres tid til fritid, som I kan bruge på det, I vil.

Gudenåparken | 11 SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN
12 | Gudenåparken SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN

Velkommen til Gudenåparken

Gudenåparken er til jer der søger en nem, spændende og bæredygtig bolig at bo i. Parken er skitseret som en moderne landsby, hvor boligerne ligger i små klynger omkring det centrale torv og hyggelige grønne haverum, som alt sammen er med til at skabe rammen om jeres fremtidige bolig, der gør livet lettere og enklere for jer. Med boligen følger muligheden for et fællesskab,

hvor I omgås og har glæde af hinanden i hverdagen, hvor omtanke og respekt for naturen er fælles værdier. Med Gudenåens udspring, en cen tralt placeret badesø og urørt skov lige i baghaven, er naturen allerede en inte greret og vigtig del af Gudenåparken. Alligevel vil vi med en række projekter gøre skoven til en endnu større del af området, som både skal fremme

områdets mange muligheder, men også fremme fællesskabsfølelsen og legen; alt sammen i en naturlig forlængelse af fællesområderne ved Fælleshuset. Så hvad end I er til indendørs eller uden dørs aktiviteter, skov eller strand, så har Gudenåparken et tilbud, som alle parkens beboere kan benytte sig af.

Gudenåparken | 13 SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN

Bozel - Zero energy living

Vi ved, hvordan fremtidens huse ser ud, og med den viden inviterer Bozel Living dig indenfor til fremtidens måde at bo på.

Det gør vi med vores nyskabende og energieffektive koncepthuse, som ikke bare er en arkitekttegnet fryd for øjet, men også huse som er både billige og behagelige at leve i. Vi skaber et unikt hjem til dig og din familie, hvor huslige bekymringer og problemer er fortid, men hvor der i stedet er plads til boligdrømme, fordybelse og en ny og bedre måde at leve på – lyder det som noget for jer?

For os handler det ikke kun om at bo godt, men også om at leve godt. Derfor taler vores nye projekt Gudenåparken ikke kun til jer, der vil bo i fremtidens huse, men også til jer som vil leve livet. Vi har gjort et stort stykke arbejde, for at gøre dit liv med et hus fra Bozel Living mere bæredygtigt – både for jer

men også for klimaet, så I i stedet kan fokusere på at nyde livet i fællesskab med familien og vennerne.

Forestil jer, at I kommer hjem fra arbejde. Det har været en hård dag, men hækken klipper ikke sig selv, og ukrudtet forsvinder heller ikke sådan bare. Men solen skinner alligevel fra en skyfri himmel, og I vil måske mest af alt helst sidde på terrassen og nyde nærvær med familien, i stedet for at skulle i gang med endnu mere arbejde. Dette er I fri for med et koncepthus fra Bozel Living i Gudenåparken, for der klarer parkens gartnerteam skærene, mens I har travlt med at nyde livet og legen i de dejlige, naturskønne omgivelser.

Når familien skal slå sig ned, og virkelig føle at I har et hjem, skal det både have et personligt præg og tilpasses familiens drømme og krav. Sådan tænker Frank Petersen, som er manden bag Bozel Living og han ved

godt, hvad han snakker om. Han har et hav af ideer, som kan hjælpe ønskerne og drømmene godt på vej, og med de sirligt udvalgte byggesystemer i ryggen, er han selv i gang med at udleve sin drøm om at skabe det ideelle hjem til sine mange kunder.

Bozel Living

Bozel Living er stiftet af Frank Petersen og har eksisteret siden 2008. Vi har bygget 93 hjem, og tegnet 100-vis af spændende huse gennem 14 år.

I dag designer Bozel Living konceptuelle huse og bygger dem med nogle af Danmarks stærkeste totalentreprenører. Hos Bozel Living specialiserer vi os i nul-energi luksusboliger, der gør livet nemmere.

Når du kommer hjem i Gudenåparken, venter der ikke arbejde i haven. Det tager gartneren sig af. Du kan bare nyde livet på din terrasse. Hos Bozel Living speciali serer vi os i nul-energi luksusboliger, der gør livet nemmere.

14 | Gudenåparken SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN

HUSE TIL FREMTIDEN

Der er mange ting, man skal tage højde for, når man bygger huse. Det skal overholde lokalplanen, man skal bygge et ordentligt fundament, sørge for at det er isoleret, og så synes vi hos Bozel Living at man også skal tænke på klimaet og vores jord. Derfor har vi i hele vores byggekoncept indtænkt ideen om bæredygtige elementer; lige fra de materialer vi anvender, til forskellige produkter der genanvender og lagrer vand, varme og strøm. Det har vi bygget en hel livsstil op omkring, så man i alle aspekter af dagligdagen bruger vandet fra bruseren til flere formål, får skabt et bedre indeklima, og stræber efter at anvende mere grøn elektricitet. Når man så samtidig kan kombinere det med spændende og smarte byggeløsninger,

der skiller sig ud i bybilledet, så synes vi at et hus fra Bozel Living har rigtig mange fordele.

Vores lavenergihuse består af en række pro dukter fra velkendte producenter, der i sin helhed gør et hus fra Bozel Living til et grønt hus. Selve modulet er bygget op af vægsystemet Rockzero fra Rockwool, der både minimerer kuldebroer, holder på varmen, og er nemt at sætte sammen. Indvendigt har vi et væld af forskellige produkter, der har det til fælles at de gør kundens hverdag lidt mere grøn. F.eks. har vi både varmepumpen fra IKM og ventilationsvinduet fra Horngroup, der i fællesskab er med til at skabe det ideelle inde klima, så man med et hus fra Bozel Living ikke kun tænker på klimaets velvære, men også på sit eget. Alligevel skal klimaets ve og vel også fremhæves,

Gudenåparken | 15 SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN

og med VisBlue, der laver bæredygtige batterier, og Hydraloop, der genanvender vandet fra toilet og bruser, er det er stort skridt i den rigtige retning.

Vi bygger vores lavenergihuse med moduler. På den måde bliver byggeprocessen mere gnid ningsfri, og fordi de bliver fremstillet på fabrikker, får man hurtigere sat gang i byggeriet. På denne måde bliver det også nemmere at tilpasse det enkelte byggeri, så det passer til jeres ønsker, ligesom ekstrabyg nemt kan tilføjes. Fælles for hele modulhus-konceptet er derfor fleksibiliteten. Udover de mange muligheder for at tilbygge, kan det også nemt flyttes, og hvis man tilmed tilføjer nogle elementer fra Bozel Livings ADDONkoncept, så er det ikke længere kun huset, der er tilpasset dine ønsker, men derimod hele livsstilen vi gerne vil skabe omkring vores huse. Derfor kan vi både bygge småt og godt og stort og luksus – og alt derimellem, alt afhængigt af dine ønsker for fremtiden, uden at det kommer på bekostning af vores fokus på bæredygtighed.

Man er heller ikke begrænset, når man bygger med moduler, fordi selve modulerne også er lette

at bygge sammen. Så hvad end man ønsker sig ét enkelt modul på 60 kvm, eller man skal over i den helt anden ende med et på mere end 200 kvm, så kan man bygge til og fra, så det passer lige nøjagtigt til kundens ønsker. Alle færdiglavede moduler bliver løftet på plads med en kran, og kan lige sådan flyttes igen med en kran. Derfor er nedbrydning og at køre huse til deponering også fortid, og vi mener at måden man bygger frem tidens huse på, er bundet op på at man tænker fremtiden ind i byggeriet, så vi i fællesskab kan passe på vores jord og hjælpe klimaet på rette vej igen. Bozel Living bygger derfor ikke kun fremti dens hus baseret på design og teknik alene, men vi stræber også efter at forbinde den bæredygtige livsstil, samtidig med at det gode klima kommer på dagsorden. Lige såvel som vi skal bruge vores jord i mange år endnu, skal et hus fra Bozel Living også holde i mange generationer, og med denne helstøbte og bæredygtige løsning, mener vi at vi har et solidt fundament for at sige: hos Bozel Living bygger vi huse til fremtiden.

16 | Gudenåparken SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN
Du kan få mere for dine penge end du tror.

Sæt ord på jeres vildeste drøm. Giv los. Slip de kedelige tanker om, hvad der ikke kan lade sig gøre

DRØMMETYDER

Kreative tanker ud over det sædvanlige fra bozel.

Jo, Frank Petersen er besat. Og bosat. Efter 40 år med design og boligindretning er han stadig i gang fra kl. 6 om morgenen til sent om aftenen med at tegne og styre byggerier af drømmeboliger.

Hans redskab er den kreative proces, hvor fantasien får frit løb og overraskende meget kan lade sig gøre. At påstå man kan tyde folks drømme, kræver selvtillid. At ramme plet kræver erfaring. Den har Frank Petersen 40 år af. Erfaring er hans afsæt, når han bygger drømmehuse til sine kunder. De foreløbig over 80 Bozel Living-huse er alle endt med at se mere fantastiske ud, end ejerne drømte om kunne lade sig gøre, og udover de

færdigbyggede, har vi tegnet hundredvis af andre huse.

“Jeg spørger ind til kundernes dagligdag og hvilke behov, de har. Helt ned i detaljen som, hvordan vil I gerne spise aftensmad? Hvad laver I sammen i weekenden? Hvilket sted har I tænkt: Det her er det fedeste rum, jeg har været i. Beskriv det for mig. Sæt ord på jeres vildeste drøm. Giv los. Slip de kedelige tanker om, hvad der ikke kan lade sig gøre,” fortæller Frank Petersen entusiastisk. “Jeg tager kun derne på ordet. Slår streger på et stykke papir, mens de snakker. Som regel kan virkeligheden parres med fantasien, hvis man er kreativ, tænker grænseløst og kobler det højtsvævende med de givne rammer, byggegrundens udseende og selvfølgelig økonomi.”

” Gudenåparken | 17 SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN

Huse og områder

Gudenåparken er opdelt i syv områder, som hver har sin særlige karakter og historie. Fælles for alle områderne er Fælleshuset med plads til fælles aktiviteter, Skoven med plads til leg, Torvet med plads til samvær, Parken og selvfølgelig badestranden og -søen med plads til afslapning.

Der vil være en glidende overgang mellem alle områderne, hvilket skal være med til at sikre fællesskabsfø lelsen. Derfor fungerer alle fællesom råderne som et bindeled på tværs af parken, som både skal understøtte fællesskabet men også legen og hyggen med hinanden.

3
1. Åhusene 2. Sø Villa Vest 3. Rækkehusene 4. Søhusene 5. Tinyhouses 6. Sø Villa Øst 7. Gårdhavehusene FACILITETER 8. Badestrand 9. Badesø 10. Torvet 11. Park 12. Fælleshuset 13. Værksted 14. Kreativ huset 15. Fitness 16. Skoven 17. Tarzanbane 18. Sump 19. Christinas lund 20. Træning 14 15 16 17 18 19 18 | Gudenåparken SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN
BOLIGOMRÅDER
Kommende
1 2 4 5 7 12 11 9 6 8 10 13 15 20 Gudenåparken | 19 SPECIALTILLÆG – GUDENÅPARKEN
udstykning med 40 DOMEA udlejnings boliger, forventes færdigt 2023

Fælleshuset

FÆLLESHUSET: det store samlingspunkt for Gudenåparken. Ligesom de andre fælles faciliteter, ligger huset ved det centrale torv, og det er derfor altid oplagt at kigge forbi og få en snak. Fællesfunktionerne består af den store fællessal, caféområde, køkken, pejsestue, gæsteværelser, yogarum og overdækket terrasse.

Kort sagt: her er alt hvad parkens beboere skal bruge, for at kunne pleje fællesskabet. Her samles I i større eller mindre grupper, spiller spil, tager del i fælles maddage, eller simpelthen bare hænger ud, alt sammen med udsigt til natur, skov og sø. Med de enorme syd-nord-vendte glaspartier på begge sider af bygningen, er Fælleshuset en integreret del af hele parken, uden at det føles som om, den står i vejen. Her kigger I fra skovkanten, gennem fælles salen og hele vejen hen til søen på den anden side, hvor parken gemmer på endnu en perle til parkens beboere.

Kommende udstykning 40 DOMEA Kommende udstykning med 40 DOMEA udlejnings boliger, forventes ærdigt 2023
12 20 | Gudenåparken FÆLLES FACILITETER

FÆLLESHUSET

• Ca. 300 m2

• Lukket rum til kold opbevaring

• Overdækket terrasse samt åben deponering/varegård.

• Borde og stole til ca. 60 perso ner fast og ca. 80 ekstra

• Tilstødende lagerrum med plads til borde og stole.

• Toiletter til damer, herrer og handicap toilet.

• Industrikøkken: renoveret lokale med brugte hvidevarer, som er blevet udskiftet løbende

• Cafeområde med skabe og service til ca. 100 personer.

• Pejsestue med fx brændeovn eller biogasovn

• Loungeområde med plads til ca. 15 personer.

• 3 værelser, heraf 1 familievæ relse, inkl. 1 badeværelse og 2 toiletter.

Gudenåparken | 21 FÆLLES FACILITETER

Parken, beplantningen, torvet

Rundt om Fælleshuset og hen til søen ligger den fælles park. Som en del af de fælles rekreative områder, er der her åbent rum, så parkens beboere har rigeligt med plads til at udfolde både leg og samvær, samtidig med at det er ideelt som samlingssted. Her vil I f.eks. kunne sidde og nyde det dejlige sommervejr.

De grønne og unikke engarealer og regnvejrsbede, som er en del af parkens udformning, spiller en central rolle i hele Gudenåparkens fokus på bæredygtighed, klima og natur, samtidig med at det er en fryd for øjet. Ligesom de grønne områder er blevet tilpasset landskabet og målene med hele parken, er hvert af de forskellige boligområder ligeså tilpasset, så de gennem beplantningen også er med til at fortælle en unik historie, der skriver sig ind i historien om at være et bæredygtigt boligområde. Alt dette er med til at omkranse endnu et område, hvor fællesskab, samvær og hygge er nøgleord.

11

10

De grønne og unikke eng arealer og regnvejrsbede, som er en del af parkens udformning, spiller en central rolle i hele Gudenåparkens fokus på bæredygtighed, klima og natur.

Kommende udstykning 40 DOMEA Kommende udstykning
DOMEA udlejnings
forventes ærdigt 2023
med
boliger,
22 | Gudenåparken FÆLLES FACILITETER

TORVET:

• Fælles udesamlingsområde imellem søen i syd og fælleshuset.

• Indrettet med forskellige rum til forsamling, samt vilde bede og LAR bassin

• Amfiscene i græs ned mod søen med plads til ca. 250 personer.

TORVET

Som levn fra gokartbanen nord for Fælleshuset, der før lå på store dele af området, hvor Gudenåparken nu ligger, er der efterladt et stort stykke asfalt, som skal blive til parkens torv. Omkranset af park og unik beplantning, kan området i samspil med det store festtelt anvendes til en lang række fællesarrangementer som loppemarked, petanquespil eller blot endnu et samlingspunkt for parkens beboere, hvor der er plads til leg og afslapning. Her er I også tæt på alle fællesfunktioner, og I vil med lethed kunne mødes over en kop kaffe, slappe

af og få en sludder, når I har afsluttet træningen eller hentet dagligvarer fra kølerummet. Det er også her parkens amfiscene ligger som en integreret del af det eksisterende landskab. Samtidig med at I har udsigt over sydsiden af parkens sø, kan I virkelig mærke roen fra den, som I sidder nede i dette lille gemmested. Her vil I kunne lave skuespil eller afholde minikoncerter, alt mens solen spejler sig i søens blanke overflade.

Gudenåparken | 23 FÆLLES FACILITETER

Fitness & Træning

Er I til traditionelle motions- og træ ningsmetoder, så ligger Fitness mellem skoven og Fælleshuset. Her finder I redskaber som i ethvert andet moti onscenter, så I kan styrke jeres fysiske sundhed. Så hvad end I er til stejle bakker på cyklen, løb eller styrke træning, kan I her holde pulsen oppe og konditionen ved lige. I tråd med hele målet for Gudenåparken, er der store, sydvendte vinduer, så I, selvom I er indenfor, har frit udsyn til skovens herligheder, som måske kan være med til at give indtrykket af at I cykler og løber ude i det fri. Muligheden for at rykke ud under halvtaget er også til stede, så I stadigvæk får følelsen af at træne udenfor, selvom regnen står ned i stænger.

Kommende udstykning med DOMEA udlejnings boliger, forventes ærdigt 2023

15 20 24 | Gudenåparken FÆLLES FACILITETER

FITNESS LOKALE:

• 9 stationer nyt og moderne udstyr.

• Udetræningsområde på terrasse mod skoven og arealet i skoven til crossfit inkl. 8 stationer.

I forlængelse af fitnesslokalet er der et pedelkontor med div. værktøj og redskaber til vedligehold.

Som en sidste del af Skoven, er der den udendørs træning. Som en udendørs forlæn gelse af fitnessrummet har I her muligheden for at rykke træningen helt ud i skoven. Her er det jer selv, der skal agere vægt, og på bedste crossfit-manér skal I løfte, hæve og skubbe de simple træningsredskaber, alt mens I er ude under åben himmel og nyder lysets spil i trækro nerne. Vejret spiller her ingen rolle, og ligesom det er centralt for Sumpen, er det her også kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de forskellige redskaber skal anvendes.

Gudenåparken | 25 FÆLLES FACILITETER

Kreativ huset

KREATIV HUSET:

• 1 keramikværksted med 2 drejeskiver og ovn til brænding, samt borde og reoler til værktøj og keramikting.

• 1 atelier med 2 staffelier og reol til div. malerting.

Kommende udstykning med DOMEA udlejnings boliger, forventes ærdigt 2023

14
26 | Gudenåparken FÆLLES FACILITETER

Værksteder

Driller cyklen, skal bilen have mere luft i dækkene? Så foregår det alt sammen i værkstedet. Hvad end I skal klare småreparationer eller vaske motor cyklen, scooteren eller cyklen, klares det alt sammen her. Ligesom Kreativ huset er tilgængeligt for alle parkens beboere, er Værkstedet det også. Med sin placering lige til vest for Fælleshuset, vil der helt naturligt komme til at være liv her. Hvis det kræver lidt ekstra hånd snilde, når cyklen skal vaskes eller bilen skal gennemgås på puslepladsen, er der her både plads til hjælp, gode råd og lidt dækspark.

VÆRKSTEDER

• 1 pusleplads til biler med div. værktøj, støvsuger, trykluft til at pleje bilen

• Reoler og værkstedsbord med div. værktøj.

• 1 værksted til cykler med 2 stk. cykelophæng samt værkstedsbord.

Kommende udstykning
40 DOMEA udlejnings
forventes ærdigt 2023
med
boliger,
14
Foto: Sten Rademaker / Unsplash
Gudenåparken | 27 FÆLLES FACILITETER

Sumpen & Skoven

Sumpen er for alvor her, fantasien får frie tøjler. Her bygger børnene huler og bygger videre på de allerede eksi sterende broer. De går på opdagelse omkring Sumpen. Måske opstår der en fortælling om trolde eller et sumpfolk, der plejede at bo der – kun fantasien sætter grænser. Hele Sumpen virker en smule forladt, og det er helt med vilje. I tråd med hele områdets urørte natur, indgår Sumpen som et centralt element, hvor naturen passer sig selv – ligesom børnenes leg også gør det her.

SKOVEN & SUMPEN

• Legeplads til mindre børn og 3-4 aktiviteter.

• Kreativlegepladsen ”Sumpen”, hvor der er 2 huler der kan bo sumptrolde i.

• Træningsområde med div. træningsaktiviteter

• Multibane til enten fodbold, håndbold, floorball eller basketball.

Kommende udstykning med DOMEA udlejnings boliger, forventes ærdigt 2023

16 18
28 | Gudenåparken FÆLLES FACILITETER

Med selve Skoven i den sydvestlige del af parken har I et stykke natur, som I kan kalde jeres eget, for det ligger lige i baghaven. Her kan I indånde den friske luft i en smuk natur, samtidig med at I er hjemme. I går så at sige ud i naturen, når I går hjem. I skoven er den urbane støj og larm erstattet af bækkens rislen og fuglenes kvidren. Her kan I udleve drømmen om det simple liv, som bestemt ikke skal forveksles med det pri mitive liv. Gennem en række forskellige områder placeret her, er der skabt plads til at familien har et sted at være, men vigtigst af alt, at børnene kan udfolde deres leg i et trygt og ordentligt miljø.

Gudenåparken | 29 FÆLLES FACILITETER

Christinas Lund

Christinas Lund er ”fælleshuset” under åben himmel. Med denne lejr er samværet med familien og fællesskabet med naboerne i højsædet. Lejren er opkaldt efter Christina, der har arbejdet hårdt på at realisere drømmen om Gudenåparken. Vi har valgt at opkalde Gudenåparkens lejr efter hende, da hendes samarbejde med kommunen, energi og dedikation har været med til at muliggøre hele projektet, og Christinas Lund skal derfor afspejle den styrke, som Christina besidder. Området er ikke det primitive spejderliv, men i stedet et robust udekøkken i jern, hvor I kan tilberede al slags mad over åben ild. Måske en fisk fanget i Gudenåen et lille stenkast væk, hvor I samtidig kan invitere jeres venner og naboer på et glas vin. Det vigtigste af alt er fællesskabet, og området gør det let at tage en aften ud af kalenderen og ind i skoven. Det er her snakken går, mens børnene leger i skoven. Ligesom jeres hus er lige i nærheden, er redska berne til at lave mad over bål også lige ved hånden. I skal blot koncentrere jer om at nyde livet og hinanden.

CHRISTINAS LUND

• ”Nak og æd” område

• Bålsteder,

• Køkkenhytte

• Udstyr til madlavning over bål, med tilhørende siddepladser på stubbe og bordbænkesæt.

Kommende udstykning med DOMEA udlejnings boliger, forventes ærdigt 2023

19
30 | Gudenåparken FÆLLES FACILITETER

“Nak og Æd” området er for dig der gerne vil nyde den lidt brændte smag af træ som sætter sig i maden når du tilbereder den over åben ild. Med Gudenåparkens udekøkkenredskaber kan du tilberede det meste af det du drømmer om.

Udekøkken i jern, hvor I kan tilberede al slags mad over åben ild eller i røgeovnen

Gudenåparken | 31 FÆLLES FACILITETER

Badestrand og -sø

Sidst, men ikke mindst, nærmest midt i hele Gudenåparken, ligger parkens charmerende åndehul: badesøen. Her har vi taget højde for de forskellige årstider der findes i landet, og gjort det til et centralt og attraktivt element, som beboere i alle aldre kan få glæde af. Søen er så ren at I kan bade i den, og med sin dybde på 120 cm kan I også sagtens svømme i den. Der er anlagt en decideret badestrand i nordenden, hvor fint strandsand og beachvolley går hånd i hånd, og lægger dermed ekstra tryk på det rekreative element, som parken også handler om. Beplantningen af dette område har taget inspiration fra det nordvestjyske klitlandskab, som kan give et tilflugts sted til fugle, samt et flot og afdæmpet farveudtryk.

Fordrer vejret ikke bikini og bade bukser, er der anlagt en sauna og et vildmarksbad, så tankerne bliver ledt hen på Finland. Men det er centralt i Jylland Gudenåparken ligger, og det ligger faktisk alt sammen lige midt i Gudenåparken. Tæt på natur og tæt på skov, uden I er alt for langt væk fra alle de andre ting, som også betyder noget for en.

Netop naturen skal være en del af dette område. Dette gøres ved at etablere en blomstereng rundt langs vandkanten, som giver farve, duft og øget biodiversitet, der tiltrækker insekter og fugle. Hvis der også plantes hvid hængepil, ved I for alvor, at I står ved en skovsø.

Kommende udstykning med 40 DOMEA udlejnings boliger, forventes færdigt 2023

Kommende udstykning med DOMEA udlejnings boliger, forventes ærdigt 2023
8 9
32 | Gudenåparken FÆLLES FACILITETER
Visualisering af strand og sø
Sauna og vildmarksbad STRANDEN • Strandområde ved søens nordende • Beachvolley • Vildmarksspa • Sauna Gudenåparken | 33 FÆLLES FACILITETER

Boligområder og huse

Gudenåparken er udlagt med syv områder, der hver har en særlig karakter og fremtoning. De individuelle ”kvarterer” er placeret omkring Fælleshuset, parken og søen. Bebyggelsens aktive centrum er Fælleshuset med festsal, café, køkken, pejsestue, yogarum og gæsteværelser. De øvrige aktivitetsrum er samlet syd for Fælleshuset. Gudenåparkens friarealer i Parken og Stranden ligger ved Badesøen og danner sammen med Skoven en zone af fællesfunktioner ned gennem området i nord-syd retningen, hvor områderne opdeler, samler og skaber specielle stemninger, ligesom ”kvartererne” er tilpasset de afveks lende landskabelige træk.

34 | Gudenåparken HUSE OG BYGGEGRUNDE

liciliti velles int optates vendiscid et esequam dolori conem iuntem aceperum fugitibus Accuptaquas corrovitatis sust fuga. Labor adiscil modis nis sincips untusant alique nimi, autem aut aut

Gudenåparken | 35 HUSE OG BYGGEGRUNDE

ÅHUSENE

Ved ankomsten på Gudenåparkens sydside ligger Alléen. Her bydes I velkommen af bøgetræer på begge sider af det flotte gadeforløb. Træerne vil med tiden samle og balancere de lidt større huse, der opføres i denne del af Parken. Husene kan bygges i to plan og få et flot kig mod syd til Egholm Mølle Sø.

Her har I mulighed for at skabe jeres helt egen ramme om tilværelsen med et designhus, hvor der er plads til alle drømmene. Husene designes ud fra jeres ønsker, så alle behov opfyldes. Store værelser, wellness-SPA atelier eller hjemmebiograf, slip fantasien løs og skab jeres drømmehus. Det bliver helt unikt med parkens fællesskab samt udsigt til skov, sø og selve Gudenåen.

8 byggegrunde

Byg op til 260 m2 i to etager

De fleste af grundene har lækker udsigt til Gudenåen

Kommende udstykning med 40 DOMEA udlejnings boliger, forventes færdigt 2023

1 36 | Gudenåparken HUSE OG BYGGEGRUNDE

Byggegrundene på ”Åhusene” giver mulighed for at drømme stort. Se mere på side 14-17

Gudenåparken | 37 HUSE OG BYGGEGRUNDE

SØ VILLA

VEST

Ved beliggende op til Parken og Badesøen finder i Søbrinken. De fleste af grundene har en lille privat strandbred ned til søen mod øst. Her er mulighed for at indrette en terrasse ned mod søen, så I kan nyde sollysets reflekser på vandet mens I nyder et glas vin. Husene kan udføres i ét og to plan, så de tilpasses præcist til jeres behov.

Søbrinken ligger perfekt placeret tæt på alle parkens fællesfunktioner; Fælleshuset, Parken, Skoven og Badestranden.

Kommende udstykning med 40 DOMEA udlejnings boliger, forventes færdigt 2023

7 byggegrunde

Byg op til 270 m2

Direkte adgang til søen

2 38 | Gudenåparken HUSE OG BYGGEGRUNDE

Byggegrundene på

”Søvilla vest” giver mulighed for at drømme stort. Se mere på side 14-17

Gudenåparken | 39 HUSE OG BYGGEGRUNDE

RÆKKEHUSENE

Langs Gudenåparkens vestside ligger Plantagen med dens grupper af frugttræer strøet ud på de grønne enge. Her bliver der bygget ca. 26 rækkehuse i et spændende design med materialer i bedste kvalitet. Plantagens beboere får nem adgang til Skoven, Søen og Fælleshuset med Parken. Samtidig er området placeret lidt væk fra aktiviteterne, så I på en gang har glæde af alle Gudenåparkens tilbud samtidig med at I kan få ro til at nyde naturen.

Kommende udstykning med 40 DOMEA udlejnings boliger, forventes færdigt 2023

28 nøgleklar rækkehuse

101 m2 bolig med 37 m2 carport og redskabsrum

3 40 | Gudenåparken HUSE OG BYGGEGRUNDE
Gudenåparken | 41 HUSE OG BYGGEGRUNDE

SØHUSENE

Længst mod nord ligger Skråningen med den flotte udsigt mod Badesøen, Parken og Fælleshuset. Her bygger vi 10 gårdhavehuse i et moderne nordisk design. Husene indrettes så de er perfekte til dem, der søger en nem ramme for livet nu og i fremtiden. I får en bolig med optimale pladsforhold til et par eller en lille familie. Køkken/alrum med spiseplads og opholdszone er designet med et skrånende loft, der skaber et flot rum med optimale lysforhold. Boligen samler sig om den praktiske gårdhave, der giver jer et solfyldt uderum beskyttet mod vind og indkig.

Skråningen og Æblehaven bygges og sælges som en andelsboligforening. Dermed får I den tryghed der ligger i en overskuelig økonomi og fælles aftaler for servicering og vedligehold.

9 nøglefærdige Søhuse med carport

120 m2 bolig med terrasse direkte ud til søen

Kommende udstykning med 40 DOMEA udlejnings boliger, forventes færdigt 2023

4 42 | Gudenåparken HUSE OG BYGGEGRUNDE
Nord facade Syd facade Vest facade Nordfacade 9293 6414 5586 6414 5586 6414 5586 6414 8793 4870 5130 3000 13000 3500 6000 5793 6414 5586 6414 5586 6414 5793 6000 3000 60500 60500 3000 5953 4047 13000 14.14 m² Soveværelse 15.79 m² Terrasse 10.16 m² Værelse 15.82 m² Soveværelse 16.40 m² Terrasse 16.46 m² Terrasse 15.79 m² Terrasse 15.52 m² Terrasse 15.78 m² Terrasse 10.06 m² Værelse 10.06 m² Værelse 8.60 m² Hal / trappe 16.72 m² Terrasse 10.31 m² Hal / trappe 8.54 m² Værelse 17.42 m² Soveværelse 4.69 m² Badeværelse 6.13 m² Badeværelse 2.96 m² Toilet 8.67 m² Hal / trappe 9.65 m² Værelse 9.13 m² Værelse 15.04 m² Soveværelse 4.82 m² Badeværelse 6.83 m² Værelse 12.88 m² Soveværelse 6.98 m² Hal / trappe 7.75 m² Værelse 5.27 m² Badeværelse 22.15 m² Terrasse 6.50 m² Værelse 6.98 m² Værelse 8.39 m² Hal / trappe 4.15 m² Badeværelse 2.96 m² Toilet 8.67 m² Hal trappe 9.65 m² Værelse 9.13 m² Værelse 15.46 m² Soveværelse 4.82 m² Badeværelse 2.96 m² Toilet 8.67 m² Hal trappe 9.65 m² Værelse 9.13 m² Værelse 15.04 m² Soveværelse 4.82 m² Badeværelse 2.96 m² Toilet 8.67 m² Hal / trappe 9.65 m² Værelse 9.13 m² Værelse 15.04 m² Soveværelse 4.82 m² Badeværelse 10.06 m² Værelse 10.06 m² Værelse 8.60 m² Hal trappe 17.42 m² Soveværelse 4.69 m² Badeværelse 18.14 m² Terrasse BP Nord Facade BP Syd facade BP Vest facade F F F Syd facade Vest facade Nordfacade 9707 5586 6414 5586 6414 5586 6414 5586 9207 5793 6414 5586 6414 5586 6414 5586 6414 5793 3000 551928057202805720280572028057202805720280572028057202805513 4047 5953 3000 4870 5130 3000 13000 13000 6207 3000 6.11 m² Bryggers 53.65 m² køkken alrum 40.61 m² køkken alrum 4.72 m² Badeværelse 6.69 m² Bryggers 4.98 m² Badeværelse 6.69 m² Bryggers 40.58 m² køkken alrum 42.80 m² køkken alrum 3.80 m² Bryggers 3.53 m² Toilet 42.93 m² køkken alrum 5.50 m² Bryggers 4.75 m² Badeværelse 5.50 m² Bryggers 40.27 m² køkken alrum 9.66 m² kontor 4.41 m² Badeværelse 6.69 m² Bryggers 40.58 m² køkken alrum 4.75 m² Badeværelse 6.69 m² Bryggers 40.58 m² køkken alrum 4.75 m² Badeværelse 3.53 m² Toilet 42.93 m² køkken alrum 5.50 m² Bryggers 5.23 m² Badeværelse BP Nord Facade BP Syd facade BP Vest facade Navn: Mål: Dato: Bautavej 1A 8210 Aarhus V +45 29 93 58 02 frank@bozel.dk Tegning: Tegn Nr: © copyright må kun kopires efter aftale med Bozel CVR: 36730536 bozelhouses.com bozelhouses Tegnet af: Adresse: KS: Papirstørrelse: A3 1 : 175 A.115 BP Ground floor xx.xx.xxxx Author Checker Underetage Overetage Gudenåparken | 43 HUSE OG BYGGEGRUNDE

TINYHOUSES

Længst mod nord ligger Skråningen med den flotte udsigt mod Badesøen, Parken og Fælleshuset. Her bygger vi 10 gårdhavehuse i et moderne nordisk design. Husene indrettes så de er perfekte til dem, der søger en nem ramme for livet nu og i fremtiden. I får en bolig med optimale pladsforhold til et par eller en lille familie. Køkken/alrum med spiseplads og opholdszone er designet med et skrånende loft, der skaber et flot rum med optimale lysforhold. Boligen samler sig om den praktiske gårdhave, der giver jer et solfyldt uderum beskyttet mod vind og indkig. Skråningen og Æblehaven bygges og sælges som en andelsboligforening. Dermed får I den tryghed der ligger i en overskuelig økonomi og fælles aftaler for servicering og vedligehold.

5 færdigbyggede 2-værelses tinyhouses - 74 eller 87 m2

Grunde fra 193 m2

Kommende udstykning med 40 DOMEA udlejnings boliger, forventes færdigt 2023

5 44 | Gudenåparken HUSE OG BYGGEGRUNDE
Gudenåparken | 45 HUSE OG BYGGEGRUNDE

SØ VILLA ØST

På østsiden af Badesøen ligger Søbredden, hvor der bliver plads til at bygge jeres drømmehus. I første parket ned til søen har vi syv parceller, hvor I kan bygge jeres perfekte sommerterrasse med kig til søen og sol fra morgen til aften. Husene kan udføres i ét eller to plan, så der er plads til alle jeres drømme. Søbredden ligger optimalt i Gudenåparken; tæt på Fælleshuset, Parken, Badesøen og den tilhørende strand.

8 byggegrunde, heraf 5 direkte ned til søen

Byg op til 270 m2 drømmehus

Hvordan skal din Sø Villa se ud? Måske et Bozel Living Split House beklædt med træ? Vend magasinet for at læse mere om vores Designhuse på side 48-49

Kommende udstykning med 40 DOMEA udlejnings boliger, forventes færdigt 2023

6 46 | Gudenåparken HUSE OG BYGGEGRUNDE

Skal der være Sø Villa, så lad der være Sø Villa! Gå hele vejen med et drømmehus designet efter dine ønsker. Vend magasinet for at læse mere om Bozel Living Signaturhuse på side 54-55

Bozel Living Flexhouse er modulopbyggede typehuse med karakter. Vend magasinet for at læse mere om vores Designhuse på side 48-49

Gudenåparken | 47 HUSE OG BYGGEGRUNDE

GÅRDHAVEHUSE

I gåafstand til Fælleshuset, Parken og Badesøen har vi placeret Æblehaven. Her bygger vi 10 gårdhavehuse i et moderne nordisk design. Husene indrettes så de er perfekte til dem, der søger en nem ramme for livet nu og i fremtiden. I får en bolig med optimale pladsfor hold til et par eller en lille familie. Køkken/alrum med spiseplads og opholdszone er designet med et skrående loft, der skaber et flot rum med optimale lysforhold. Boligen samler sig om den praktiske hårdhave, der giver jer et solfyldt uderum beskyttet mod vind og indkig.

Skråningen og Æblehaven bygges og sælges som en andelsboligforening. Dermed får I den tryghed der ligger i en overskuelig økonomi og fælles aftaler for servicering og vedligehold.

12 nøglefærdige Gårdhavehuse

110 m2 bolig med 2 terrasser og carport

Gårdhavehusene er i skrivende stund under opførsel. Derfor ser du på disse sider 3D-renderinger –visualiseringer af arkitektens vision. Billedet til venster viser et af de første færdigt byggede Gårdhavehuse i Gudenåparken. Se flere fotos på Bozelliving. com efterhånden som de kommer.

Kommende udstykning med 40 DOMEA udlejnings boliger, forventes færdigt 2023

7
48 | Gudenåparken HUSE OG BYGGEGRUNDE
Gudenåparken | 49 HUSE OG BYGGEGRUNDE

ENERGI OG DESIGN

Bozel Living har udviklet en række boliger, der passer til Gudenåparkens idegrundlag. Designet er moderne og spændende baseret på den nordiske tradition, hvor dagslyset og kontakten til naturen er i centrum. Vi har valgt byggesystemer, der sikrer et lavt energiforbrug, høj holdbarhed og optimal udnyttelse af arealerne. Det giver jer en fremtidssikret bolig med et godt indeklima og lavt energiforbrug. Boligernes materialer er alle valgt ud fra ønsket om at anvende bæredygtige materialer.

Blandt de valgte materialer er ydervægssystemet Rockzero fra Rockwool. Den facadeopbygning giver det mindste varmetab med

minimumtykkelse. Rockzero er udført af materialer, der kan genbruges i stort omfang. Til tagene har vi valgt at anbefale Palsgaards spær og tagkas sette løsninger Palsgaards produkter er af høj kvalitet både teknisk og miljømæssigt. Ved brug af tagkassetter sikrer vi en hurtig lukning af byggeriet, så konstruktionerne skærmes mod vind og vejr, samtidig giver det en kortere byggeperiode. Det giver en bedre økonomi for alle parter.

Til boligens opvarmning har vi valgt et innovativt system fra Horn Group med ventilationsvinduet og IKMs revolutionerende varmepumpe. Alt i alt giver det et optimalt indeklima og minimale udgifter til opvarmning.

50 | Gudenåparken UDTRYK OG DESIGN

Ventilationsvinduet bygger på gammelkendt viden fra det såkaldte ”Russervindue”, der blev brugt til Vinterpaladset i Skt. Petersborg. En teknik hvor man ved hjælp af en forsats ramme forvarmer den friske luft, der ledes ind i boligen.

Til Gudenåparken har Brian Christiansen og Bozel Living samlet en række materialer, der sikrer smukke og robuste overflader, der patinerer på en flot måde. Materialernes farver er holdt i en jordskala, der sikrer ro og harmoni, men samtidig giver jer plads til at finde det udtryk, I holder af. Facadematerialerne kan oftest blandes, så der opstår et spil imellem lyst/mørkt, tungt/let og koldt/varmt. Det giver mulighed for at skabe afveksling og spændende overgange.

Gudenåparken | 51 UDTRYK OG DESIGN

FACADEBEKLÆDNING

Tegl og skifer Puds Mursten og teglskaller

Facadetegl kan opsættes på en let ydervægskonstruktion som Rockzero. Det giver en tynd ydervæg med optimal isoleringsevne. Det giver god varmeøkonomi og lidt ekstra plads i boligen. Facadetegl løsningen er god for miljøet, da vi sparer på ressour cerne til produktion og brænding. Slidstærk og vedligeholdelsesfri.

Pudsede flader giver mulighed for at skabe et let moderne udtryk med skarpe præcise former. Pudsfladerne kan kombineres med andre materialer som tegl, træ og metal, så der opstår et spil mellem fladerne

Mursten patinerer smukt og er nærmest vedligeholdelsesfri. Teglskaller giver samme udtryk som mursten, og materi aleforbruget og energien til fremstilling reduceres. Fugen udgør ca. 20% af en muret flade, og kan ændre hele udtrykket. Fugen kan give muren en fladevirkning eller den kan understrege et forbandt /mønster i murværket.

EKSEMPLER NATURSKIFER FARVE EKSEMPLER

Barcelona silver white Sort/grå Barcelona plain Hvid Pantheon Earth Black Grøn Silver Phantom Pantheon Earth Nordic Red Monaco Pantheon nordic Beach Yellow Goodwood Vivid Black Beige Silver Ghost Sandstone Sort
52 | Gudenåparken UDTRYK OG DESIGN
Silver Shadow

TAG

Træ Metal

Træprofiler kan give mange spæn dende udtryk. Varmebehandlede træprofiler sikrer overflader, der patinerer på en flot måde. De kræver minimalt vedligehold og er skånsom over for miljøet. Metoden bygger på den brænding af træoverfladen som kendes fra nordisk og japansk håndværk helt tilbage til vikingetiden.

EKSEMPLER

Metalbeklædning af facader er et moderne alternativ til træ eller f.eks. fibercement.

Metalbeklædte flader kan ligesom træ indgå i et samspil med andre facadematerialer, det gælder tegl, puds og træ. Her giver metalover fladen en spændende kontrast til de øvrige materialer.

EKSEMPLER

Tagbeklædning

Til tagene i Gudenåparken har vi valgt materialer, der understreger det moderne lette udtryk, der er parkens designprofil.

Tage kan udføres med tagpap, med græsdækning eller med metalbaner. Tagpapbeklædte tage der udføres med ensidig taghældning eller som saddeltage udføres med listedækning, så de synlige tagflader får en markant struktur.

TAGPAP

GRÆS

METAL

Mahogni bejdset Kobber Termo ask (natur) Termo fyr (natur) Brændt Lyst (grå) Sortmalet Mørkt (sort) Lyst (grå) Mørkt (sort) Kobber
Gudenåparken | 53 UDTRYK OG DESIGN

VINDUER OG DØRE

Vinduer og døre

For at få et harmonisk udtryk i Gudenåparkens designprofil kan du vælge mellem to vinduesprofiler, Velfac og Kronevinduet i farveto nerne RAL 9018 papyrushvid, RAL 7011 jerngrå, RAL 7016 antrasitgrå, RAL 7021 sortgrå.

Indgangsdøre kan udføres i de samme farvetoner eller terrakottarød. Desuden kan man vælge at udføre indgangsdøre i træ som eg eller mahogni.

VINDUER OG DØRE

Dette Tinyhouse med facade og tag af termofyr samt sortgrå vinduer og døre, får et minimali stisk, indbydende og naturligt look.

DØRE

Facaden af naturskifer suppleret med detlaje i lyse trælameller giver sammen med de sorte vinduer og det flade tag med tagpap dette gårdhavehus et nutidigt og stilrent udseende

RAL 9018 papyrushvid RAL 7011 jerngrå Eg Mahogni RAL 7016 antracitgrå
54 | Gudenåparken UDTRYK OG DESIGN
RAL 7021 sortgrå

UDTRYK OG DESIGN

De udvalgte materialer og farver skal sikre en god sammenhæng mellem indviduelle ønsker og et smukt bybillede

Også der hvor der står ens huse op og ned af hinanden, vil der være rig mulighed for at give sin egen bolig et udtryk efter eget valg.

Gudenåparken | 55 UDTRYK OG DESIGN

BOZEL LIVING

Frank Petersen

Direktør

Bautavej 1A 8210 Aarhus V

T: +45 29 93 58 02

M: frank@bozel.dk

Hos Bozel Living tænker vi landsdæk kende og bygger lokalt – vi skaber altså boliger med lokale entreprenører i hele landet.

Vi har faste samarbejdspartnere i alle afkroge af landet, og skaber gennem topprofessionelle leverandører et sikkert byggeri fra første streg på papiret til nøgleoverdragelsen.

Vores ønske er, at alle vores kunder får et specialdesignet hus med detaljer som bygger på ejerens personlighed, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed og bliver noget helt særligt.

Vi er funderet i den jyske muld hvor en aftale er en aftale og prisen er prisen.

Derfor kommer der heller ingen uven tede fakturaer eller tidsfristforlængelser. Vi holder budgettet og er færdige til aftalt tid – altid!

VI UDFORDRER DEN

TRADITIONELLE BYGGEMETODE

Hos Bozel Living udfordrer vi den tra ditionelle byggemetode, som er brugt af næsten alle typehusfirmaerne, hvor man bygger med letbeton og beklæder konstruktionen med mursten. Vi mener nemlig ikke, at den byggemetode er hverken stærk nok eller isolerende nok til fremtidens klimakrav. Derfor har vi valgt at gå hele vejen, og designer udelukkende huse der bygges med materialer og metoder der resulterer i de stærkeste og mest isolerede huse på markedet

3 BYGGEMETODER

Vi bygger på 3 forskellige metoder, alt afhængig af hvilket type hus I ønsker jer.

Vi skaber super stærke betonhuse med ISOBYG konceptet. Og med RockZero har vi mulighed for at skabe en ny type koncepthuse, hvor vi kan bygge nemt, hurtigt, solidt, energivenligt og ikke mindst prisrigtigt. Begge systemer har gode isoleringsevner, og bidrager derfor til gode fugt og varme - egenskaber, som giver dit hus godt indeklima.

RockZero systemet er oven i købet grundstenen i vores spændende modulhuse, som bliver samlet på fabrik til kørt direkte til byggegrunden, næsten klar til indflytning.

ROCKBOX Hos Bozel Living vægtes den ideelle varmeisolering og energieffektivitet højt ud fra vores fokus på klima og bæredygtighed, og det var derfor et oplagt valg at inddrage Rockzero® som et bærende element i vores koncepthuse. Som navnet antyder, er det udledt af byggesystemet Rockzero fra Rockwool®, som er et modulært alt-i-ét-byggesystem, der muliggør nem og hurtig on-site montering. Fleksibiliteten med Bozels RockBox gør det nemt for vores kunder at tilpasse deres kommende hjem alt efter deres behov, ligesom de også ved at det med Rockzero lever op til de højeste standarder inden for byggebranchen. Det bedste er kun godt nok, når I skal lægge grundstenene til jeres fremtidige hjem, og med en RockBox fra Bozel Living får I derfor det ypperste inden for byggeteknisk kunnen, ligesom det samtidig lever op til Bozels ideer om bæredygtighed.

56 | Gudenåparken
Bautavej 1A · 8210 Aarhus V 29 93 58 02 Frank@bozelliving.com www.bozelliving.com