Wulff kalenterit 2025

Page 1

KALENTERIT 2025

SOPIVA KALENTERI JOKAISELLE

Miten sinä pidät itsesi ajan tasalla? Ota uusi vuosi haltuun ja hanki itsellesi sopiva kalenteri. Millainen kalenteri sopii juuri sinulle –iso vai pieni, klassisen tyylikäs vai säihkyvän värikäs?

Tarvitsetpa kalenteria henkilökohtaiseksi muistiinpanovälineeksi, tiimin johtamiseen tai koko liiketoiminnan suunnitteluun, kalenterivalikoimastamme löydät välineet työssäsi onnistumiseen. Valitse persoonaasi, elämääsi ja vuoden 2025 fiilikseen sopiva kalenteri laajasta valikoimastamme. Burde on vastuullinen valinta kalenteriksi: lähes 75 %:lla kalentereista on FSC-sertifiointi ja kansien nahka on keinonahkaa.

Tilaa ennakkoon

Kun tilaat työpaikkasi kale nterit ennakkoon, varmistat, että saat vuoden 2025 kalenterit hyvissä ajoin. Lisätietoa ennakkotilauksesta saat Wulffin yhteyshenkilöltäsi. Verkkokaupassa kalenterit ovat saatavilla syyskuussa.

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan Mahdollistamme paremmat ja kestävämmät työympäristöt ja täydellisen työpäivän. Teemme työpaikan sinne, missä työtäsi teet. Meiltä löydät tämän päivän työpaikkatuotteet: mm. kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Valikoimassamme on myös laadukkaita Canonin tulostus- ja dokumentinhallintapalveluja sekä taloushallintopalveluja. Asiakkaamme hankkivat meiltä myös messu-, tapahtuma- ja tilasuunnittelupalveluja. Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti valikoimaamme yhä vastuullisemmaksi ja asiakaskokemustamme alan parhaaksi. Uusimpia palvelujamme on henkilöstövuokraus. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

WULFF ASIAKASPALVELU

p. 0300 870 410

asiakaspalvelu@wulff.fi wulff.fi

Burde Publishing on jo monta vuotta keskittynyt tavoitteellisesti ympäristö- ja CSR-kysymyksiin. Sitoutumisemme kestävään tulevaisuuteen näkyy koko yrityksessä tuotannosta henkilökuntaan. Luomme turvallisuutta kuluttajillemme, asiakkaillemme, toimittajillemme ja työntekijöillemme investoimalla aktiivisesti kestävyysperiaatteiden toteutumiseen ja kaiken toimintamme kehittämiseen niiden mukaisesti.

Kehittämällä ympäristöystävällisiä tuotteita, lisäämällä myymättömien kalentereiden kierrätystä sekä lisäämällä kestävää kuljetusta, vähennämme ilmastovaikutustamme. Olemme olleet jo useita vuosia FSC®-sertifioituja, sekä Svensk Miljöbas-yhdistyksen ympäristödiplomin saanut yritys. Yhdessä toimittajiemme kanssa kannamme sosiaalisen vastuun kirjallisilla toimittajasopimuksilla, joiden mukaan toimittajien

on noudatettava kaikkia kansallisia ja kansainvälisiä lakeja ja määräyksiä, kuten esim. minimipalkka, työlainsäädäntö ja lapsityövoiman käytön kieltäminen.

Pyrimme olemaan houkutteleva työpaikka, jossa monimuotoisuus ja tasa-arvo ovat itsestäänselvyys. Työntekijöidemme hyvinvointi ja terveys ovat meille erityisen tärkeitä.

Filosofiamme on, että kun työntekijämme ja sidosryhmämme voivat hyvin, voimme mekin paremmin ja pystymme yhdessä tavoittelemaan menestystä.

Sisällysluettelo

3
Sivu Sivu
ympäristö Life Organizer 4 Life Planners 5 Scribble/Organizer & Notes 8 Goal Planner/Make it happen 9 Aikamuistio/Tuntimuistio 10 Päiväkirja 11 Viikkokalenterit 12 Pöytäkalenterit 17 Taskukalenterit 20 Järjestelmäkalenterit 23 Seinäkalenterit 24 Suunnitelmakalenterit 31 Stationery 34
Burde ja

Life Organizer Family

Koko: 163x229 mm.

Kaikki suunnitelmat perheelle yhdessä ja samassa viikkokalenterissa!

Palkintomoduuli tallentaa edistymistä kohti viikoittaisia tavoitteita. Paikka viikon ruokalistan merkitsemiseen. Kalenterin lopussa on muistilistoja, tarkistuslistoja ja tehtäväluetteloita ym. Tarra-arkit tekevät suunnittelusta vielä hauskempaa! Kuukausilovituksen avulla löydät kuukaudet helposti. Kalenterin takaosasta löytyy myös säilytystasku kuiteille tai irtosivuille. Kartonkikannet kultapainatuksella.

Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukot kuluvalle ja tulevalle vuodelle, vuosisuunnitelman kuluvalle vuodelle ja muistiinpanosivuja. Kalenteriosa: vk 1 2025-vk 1 2026. Suomenkielinen. Kierresidottu. FSC®-sertifioitu paperi.

Nro 394551, Life Organizer Family. 96129925 / EAN: 7333420129956

Life Organizer

Koko: 163x229 mm.

Tämä on kalenteri hänelle, joka haluaa järjestystä ja siisteyttä fiksulla ja tyylikkäällä tavalla. Kuukausilovituksen avulla löydät kuukaudet helposti. Kalenteriosan jälkeen löytyy runsaasti tilaa muistiinpanoille ja suunnittelulle. Kalenterin takaosasta löytyy tarra-arkkeja sekä säilytystasku kuiteille tai irtosivuille. Kartonkikannet painatuksella.

Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukot kuluvalle ja tulevalle vuodelle, vuosisuunnitelman kuluvalle vuodelle ja muistiinpanosivuja.

Kalenteriosa: vk 1 2025-vk 1 2026. Suomenkielinen. Kierresidottu. FSC®-sertifioitu paperi.

Nro 394550, Life Organizer. 96129525 / EAN: 7333420129550

Sisältää tarra-arkit

Sisältää tarra-arkit

4
Uutuus!
LIFE ORGANIZER

Life Planner, Essentials

Koko: 148x210 mm (A5).

Uutuus!

Henkilökohtainen kalenteri, joka keskittyy hyvinvointiisi ja tasapainoosi ja jossa on erilaisia työkaluja viikkosuunnitteluun. Luo oma ainutlaatuinen kalenterisi tarra-arkin avulla ja keskity siihen, mikä tekee sinulle hyvää. Jaa arkipäiväsi kolmeen osaan, kuten työ, liikunta ja tavoitteet tai mikä parhaiten heijastaa elämääsi ja tarpeitasi. Käytä tarkistuslistoja ja muistiinpano-osaa heijastamaan ja keskittymään siihen, mikä tekee sinut onnelliseksi. Painettu kartonkikansi kuminauhalla.

Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, kuukausisuunnitelma kuluvalle vuodelle,vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle ja muistiinpanosivuja. Paperitasku ja siirrettävät muoviset kirjamerkit. Kalenteriosa: vk 51 2024 – v 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC® Nro 394546, Life Planner, Essentials. 96106225 / EAN: 7333420106254

Life Planner, Floral

Koko: 105x148 mm (A6).

Uutuus!

Täydellinen elämänsuunnittelijasi pienessä ja näppärässä muodossa, jonka voit helposti kuljettaa mukanasi arjessasi! Se sisältää kaiken mitä elämänsuunnittelija tarvitsee päivittäisille tehtävälistoille, tilaa heijasteluille tai pienille arkitaiteillesi. Kuukausi- ja vuosisuunnitelmat tekevät päivän, viikon, kuukauden tai tulevan vuoden suunnittelusta yhtä helpoksi. Painettu kartonkikansi kuminauhalla.

Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle ja muistiinpanosivuja.

Kalenteriosa: vk 52 2024 – vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394547, Life Planner, Floral. 96103725 / EAN: 7333420103758

5
LIFE PLANNERS
Sisältää tarra-arkin

Life Planner, Pink

Koko: 148x210 mm (A5).

Hyvällä suunnittelulla voit viedä ideasi askeleen lähemmäksi todellisuutta.

Life Planner Pink on ihana kalenteri, johon suunnittelet tehtäväsi jotta aikaa jää myös tärkeille asioille. Viikko- ja kuukausisuunnittelun, tehtävälistojen sekä inspiroivien mietelauseiden lisäksi kalenteri sisältää myös työkaluja joilla pidät kirjaa voinnistasi. Anna Life Planner Pinkin tulla osaksi jokapäiväistä elämääsi ja tunne stressin vähenevän, koska kaikki on koottu yhteen ja samaan paikkaan! Painettu kartonkikansi, kuminauhalla.

Kalenteri sisältää juhlapyhät, liputuspäivät, vuosisuunnitelma kuluvalle vuodelle, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle. Suunnitteluluettelot. Paperitasku ja siirrettävät muoviset kirjamerkit. Kalenteriosa: vk 51 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394545, Life Planner, Pink. 96122725 / EAN: 7333420122759

Life Planner, Do More

Koko: 148x210 mm (A5).

Tyylikäs kalenteri, jossa on kaikki mitä tarvitset viikon suunnitteluun ja arjen järjestämiseen. Selkeät kellonajat, 7-22, auttaa toiminta-aikojen suunnittelussa. Kalenterin sisältö on neutraali mustavalkoisissa väreissä. Painettu kartonkikansi, kuminauhalla. Paperitasku ja siirrettävät muoviset kirjamerkit.

Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, vuosiruudukot kuluvalle sekä seuraavalle vuodelle, vuosisuunnitelma kuluvalle vuodelle, kuun vaiheet ja muistiinpanosivut.

Kalenteriosa: vk 51 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394553, Life Planner, Do More. 96127925 / EAN: 7333420127952

6
LIFE PLANNERS

Life Planner, Feel Good

Koko: 148x210 mm (A5).

Tämä on kalenteri sinulle, joka haluat tukea tasapainoisen ja hyvinvoivan elämän suunnitteluun ja arjen ajan jakamiseen sekä kiireiden että liikunnan, mutta myös harrasteiden, harjoitteiden, palautumisen ja rentoutumisen välillä. Kaiken ei tarvitse olla suorittamista, vaan on tärkeää jättää tilaa myös vapaalle pohdinnalle ja meditaatiolle. Harmonia löytyy selkeästä ajan rakenteesta viikkotasolla, jossa tilaa jää suunnittellulle, assosiaatioille, inspiroiville kuville ja teksteille. Voi hyvin!

Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle.

Kalenteriosa: vk 51 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394554, Life Planner, Feel Good. 96129325 / EAN: 7333420129352

Life Planner, Dream & Do

Koko: 163x229 mm.

Uutuus!

Suunnitteluväline, joka auttaa sinua tavoittamaan unelmia ja tavoitteita. Kalenteri sisältää moodboards-, checklist-, bucket-list, syntymäpäivä- ja muistiinpanosivuja sekä tilaa tavoitteille ja pohdintaan. Kalenteri on rakennettu eri tavoitteisiin: vuositavoitteisiin, puolen vuoden tavoitteisiin sekä osatavoitteisiin kuukausi- ja viikkotasolla. Kirjaa kuukauden saavutukset, haasteet sekä onnistumiset. Kalenteri sisältää myös pistesivuja, näin sinä pääset käyttämään luovia puoliasi. Painettu kartonkikansi, kuminauhalla. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle ja muistiinpanosivuja. Kalenteriosa: vk 50 2024 – vk 1 2026. Suomenkielinen. Sidottu. FSC®

Nro 394552, Life Planner, Dream & Do. 96128425 / EAN: 7333420128454

7
LIFE PLANNERS

Scribble

Koko: 148x210 mm (A5).

Tee suunnitteluhetkestäsi luova ja rentouttava! Scribblen avulla suunnittelusta on tullut luovaa. Kalenteri sisältää tyylikkäitä tarroja, joilla voit koristella toiveidesi mukaan. Jokainen aukeama on leikkisästi suunniteltu, tilaa löytyy täytettäväksi inspiroivilla väreillä, kuvilla ja tehtävillä. Kierrätetyn PP-kannen takana muovitasku, johon voi myös helposti vaihtaa oman kansikuvan. Kuminauhalla ja siirrettävä viivoitin.

Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, vuosiruudukko kuluvalle vuodelle, vuosisuunnitelmat kuluvalle sekä seuraavalle vuodelle ja muistiinpanosivut.

Kalenteriosa: vk 50 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Kierresidottu. FSC® Nro 394544, Scribble. 96122225 / EAN: 7333420122254

Organizer & Notes

Koko: 148x210 mm (A5).

Sisältää tarra-arkin

Kalenteri ja muistikirja yhdessä! Organizer & Notesin avulla saat runsaasti tilaa suunnitella jokaisen päivän. Ensimmäinen osa sisältää kalenterin, ja toinen osa sisältää rivilliset sivut luetteloillesi ja muistiinpanoillesi. Siirrettävien välilehtien avulla siirryt nopeasti ja sujuvasti viikkosuunnittelun ja muistiinpanojen välillä.

Kun sinulla on kaikki yhdessä paikassa, stressi vähenee ja voit keskittyä muihin asioihin. Painettu kartonkikansi, kuminauhalla ja siirrettävillä kirjamerkeillä.

Kalenterin aukeamalla yksi viikko ja kuluvan kuukauden kalenteritaulukko.

Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle sekä paljon muistiinpanosivuja.

Kalenteriosa: vk 50 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Kierresidottu. FSC®

Nro 394549, Organizer & Notes. 96104225 / EAN: 7333420104250

8
SCRIBBLE/ORGANIZER & NOTES

Goal Planner

Koko: 195x260 mm.

Kalenteri hänelle joka haluaa keskittyä tavoitteisiin ja tottumuksiin. Työskentele osatavoitteilla ja tavoitteilla, arvioi ja palkitse itsesi. Kalenteri keinonahkakannella, kuminauhalla ja merkkinauhalla. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukon, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle. Tavoitesuunnittelu sekä listaukset tottumuksille.

Kalenteriosa: vk 1 2025-vk 1 2026. Sidottu. Suomenkielinen. FSC®

Nro 394548, Goal Planner. 96127025 / EAN: 7333420127044

Make it happen

Koko: 148x210 mm (A5).

Kun sinulla tapahtuu paljon asioita samanaikaisesti, on helppo unohtaa osa niistä! Kalenteri Make It Happen, auttaa sinua järjestelemään arkeasi ja olemaan tehokas jokapäiväisessä elämässä niin, että sinun ei tarvitse muistaa kaikkea. Jokaisella aukeamalla löytyy listoja, joiden avulla voit suunnitella esimerkiksi ostoksesi, tapaamiset sekä hoidettavat asiat. Kartonkikansi, kuminauhalla. Paperitasku. Kalenterin aukeamalla yksi viikko ja muistilistat.

Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle vuodelle ja seuraavalle vuodelle, yleiset pyhäpäivät maailmalla, kalendaariset tiedot, auringon nousu- ja laskuajat ja muistiinpanosivut. Kalenteriosa: vk 51 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394543, Make it happen. 96127125 / EAN: 7333420127150

9 GOAL PLANNER/MAKE IT HAPPEN

AIKAMUISTIO/TUNTIMUISTIO

Aikamuistio/Tidjournal

Koko: 210x297 mm (A4).

Ajanvarauskalenteri keinonahkakannella jonka aukeamalla kaksi päivää, tuntijaotus 07-21, 15 minuutin välein, kuukausitaulukot joka sivulla ja kuusi saraketta. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukot kuluvalle ja kahdelle seuraavalle vuodelle, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, kalendaariset tiedot, yleiset pyhäpäivät Euroopassa, taulukkoalmanakan vuosille 2025-2030 ja luettelon näiden vuosien tärkeistä päivistä.

Kalenteriosa: 01.01.2025 - 31.12.2025. Kaksikielinen: suomi/ruotsi. Parikierresidottu. FSC®-sertifioitu paperi.

Nro 394439, Aikamuistio/Tidjournal. 96100025 / EAN: 7333420100054

Tuntimuistio/Timjournal

Koko: 210x297 mm (A4).

Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-21 (arkipäivinä) puolen tunnin välein. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kalendaariset tiedot, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, taulukko-almanakan vuosille 2025-2030 ja luettelon näiden vuosien tärkeistä päivistä. Takana esiintaitettava vuoden taulukkokalenteri, Suomen kartta ja yleiset pyhäpäivät maailmalla. Kalenteriosa: vk 49 2024-vk 2 2026. Kaksikielinen: suomi/ruotsi. Parikierresidottu tai sidottu.

Parikierresidottu kalenteri

Nro 394441, Tuntimuistio/Timjournal, musta Eco-kansi, FSC® 96111125 / EAN: 7333420111159

Sidottu kalenteri

Nro 394440, Tuntimuistio/Timjournal, sininen keinonahkakansi, FSC® 96111025 / EAN: 7333420111050

Nro 394442, Tuntimuistio/Timjournal, roosa keinonahkakansi. 96111225 / EAN: 7333420111258

KAKSIKIELINEN

10
394441 394440 394442
KAKSIKIELINEN
ECO

Päiväkirja

Koko: 135x205 mm.

Kalenterin aukeamalla kaksi päivää, tuntijaotus 08-19, reilusti muistiinpanotilaa ja koko vuoden kuukausitaulukot.

Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, kalendaariset tiedot, auringon nousu- ja laskuajat, yleiset pyhäpäivät Euroopassa ja muistiinpanosivut.

Kalenterissa kuukausilovitus ja joka kuukausi alkaa kuukausisuunnitelmalla. Kalenteriosa: 01.01.2025 - 31.12.2025. Suomenkielinen. Parikierresidottu tai sidottu.

Parikierresidottu kalenteri.

Nro 394443, Vuosipaketti, FSC® 96102025 / EAN: 7333420102058

Nro 394446, musta Eco-kansi, FSC® 96512025 / EAN: 7333420512055

Nro 394451, Saga kukka, kartonkikansi kultapainatuksella, FSC® 96540125 / EAN: 7333420540157

Nro 394448, Textile beige, pellavatekstiilikansi. 96547425 / EAN: 7333420547453

Nro 394447, Textile musta, pellavatekstiilikansi. 96547325 / EAN: 7333420547354

Nro 394450, 4 in 1, kierrätetyn PP-kannen takana 4 aihetta muovitaskussa, kuminauhalla, FSC® 96598125 / EAN: 7333420598158

Sidottu kalenteri

Nro 394449, sininen keinonahkakansi, FSC® 96103025 / EAN: 7333420103055

Erillinen kansio joka sisältää parikierresidotun kalenterin.

Nro 394445, musta muovikansi. 96102325 / EAN: 7333420102355

Nro 394444, musta keinonahkakansi (tamppi). 96582125 / EAN: 7333420582157

Neljä luottokorttitaskua, yksi suurempi tasku ja kynänpidike.

11
394449
394443
394446
394451
394447 394444 394448
PÄIVÄKIRJA 394450 ECO
394445

Business

Koko: 148x210 mm (A5).

Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-20, palsta muistiinpanoille, kuluvan ja seuraavan kuukauden kalenteritaulukot.

Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot edelliselle, kuluvalle ja kahdelle seuraavalle vuodelle, kalendaariset tiedot, auringon nousu- ja laskuajat, yleiset pyhäpäivät maailmalla ja muistiinpanosivut. Kalenteriosa: vk 48 2024-vk 1 2026. Kolmikielinen: suomi/ruotsi/englanti. Parikierresidottu tai sidottu.

Parikierresidottu kalenteri

Nro 394457, musta Eco-kansi, FSC® 96514025 / EAN: 7333420514059

Nro 394469, Star, kierrätetty kartonkikansi hopeapainatuksella, kuminauhalla, FSC® 96540025 / EAN: 7333420540058

Nro 394470, Saga lehti, painettu kartonkikansi, kuminauhalla FSC® 96543325 / EAN: 7333420543356

Nro 394458, Saga kukka, kartonkikansi kultapainatuksella, FSC®

96543425 / EAN: 7333420543455

Nro 394459, Textile musta, pellavatekstiilikansi. 96547925 / EAN: 7333420547958

Nro 394460, Textile beige, pellavatekstiilikansi. 96548025 / EAN: 7333420548054

Nro 394461, Textile roosa, pellavatekstiilikansi. 96548125 / EAN: 7333420548153

Nro 394468, Style, painettu keinonahkakansi. 96564025 / EAN: 7333420564054

Nro 394466, 4 in 1, kierrätetyn PP-kannen takana 4 aihetta muovitaskussa, kuminauhalla, FSC® 96598225 / EAN: 7333420598257

Nro 394467, Solo valkoinen, kartonkikansi kultapainatuksella, kuminauhalla, FSC® 96599325 / EAN: 7333420599353

Sidottu kalenteri

Nro 394455, musta keinonahkakansi, FSC® 96104025 / EAN: 7333420104052

Nro 394465, Flora kukka, painettu pellavatekstiilikansi, kuminauhalla. 96588125 / EAN: 7333420588159

Erillinen kansio joka sisältää parikierresidotun kalenterin. Nro 394456, musta muovikansi. 96104325 / EAN: 7333420104359

12
394466 394459 394460 394461 394468 394470 394469 394458
VIIKKOKALENTERIT ECO ECO
394457

Forma Deluxe

Koko: 148x210 mm (A5).

Keinonahkakansi, kuminauhalla. Säilytystasku takakannessa.

Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-20, palsta muistiinpanoille, kuluvan ja seuraavan kuukauden kalenteritaulukot.

Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle sekä runsaasti muistiinpanosivuja. Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026. Kolmikielinen: suomi/ruotsi/englanti. Sidottu. FSC®-sertifioitu kermanvärinen paperi.

Nro 394462, Business oranssi. 96596025 / EAN: 7333420596055

Nro 394463, Business ruskea. 96596125 / EAN: 7333420596154

Nro 394464, Business musta. 96596225 / EAN: 7333420596253

13
394455 394465 394456 394467
VIIKKOKALENTERIT
394462
Paksumpi paperi!
394463 394464

Weekly

Koko: 148x210 mm (A5).

Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-19, muistiinpanotilaa ja koko vuoden kuukausitaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, kalendaariset tiedot, yleiset pyhäpäivät maailmalla, auringon nousu- ja laskuajat ja muistiinpanosivut. Kalenteriosa: vk 51 2024-vk 1 2026. Kolmikielinen: suomi/ruotsi/englanti.

Parikierresidottu kalenteri.

Nro 394471, Vuosipaketti, FSC® 96117025 / EAN: 7333420117052

Nro 394476, musta Eco-kansi, FSC® 96517025 / EAN: 7333420517050

Nro 394482, Saga lehti, painettu kartonkikansi, kuminauhalla, FSC®

96543525 / EAN: 7333420543554

Nro 394477, Saga kukka, kartonkikansi kultapainatuksella, FSC® 96543625 / EAN: 7333420543653

Nro 394478, Textile musta, pellavatekstiilikansi. 96547025 / EAN: 7333420547057

Nro 394479, Textile beige, pellavatekstiilikansi. 96547125 / EAN: 7333420547156

Nro 394480, Textile roosa, pellavatekstiilikansi. 96547225 / EAN: 7333420547255

Nro 394481, Solo valkoinen, kartonkikansi kultapainatuksella, kuminauhalla, FSC®

96599925 / EAN: 7333420599957

Erillinen kansio joka sisältää parikierresidotun kalenterin.

Nro 394475, musta keinonahkakansi. 96117125 / EAN: 7333420117151

Kaksi luottokorttitaskua, yksi suurempi tasku ja kynänpidike.

Nro 394474, roosa keinonahkakansi (tamppi).

96537125 / EAN: 7333420537157

Kolme luottokorttitaskua, yksi suurempi tasku ja kynänpidike.

Nro 394472, beige keinonahkakansi (tamppi).

96577125 / EAN: 7333420577153

Kolme luottokorttitaskua, yksi suurempi tasku ja kynänpidike.

Nro 394473, musta keinonahkakansi (tamppi).

96587125 / EAN: 7333420587152

Kolme luottokorttitaskua, yksi suurempi tasku ja kynänpidike.

14
394476 394471 394479
394480 394478 394482
VIIKKOKALENTERIT ECO
394477

Weekly Deluxe

Koko: 176x250 mm (B5).

Tämä on eksklusiivinen sidottu suurempi kalenteri sinulle, joka pidät sekä suunnittelusta että tyylikkäästä muotoilusta. Pehmeät keinonahkakannet hopeapainatuksella, kuminauhalla ja merkkinauhalla. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelman kuluvalle vuodelle, vuosiruudukot kuluvalle ja tulevalle vuodelle, ja muistiinpanosivut. Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. FSC®

Nro 394483, Weekly Deluxe. 96596425 / EAN: 7333420596451

15
394475 394473 394474 394481
VIIKKOKALENTERIT
394472

Iso Notes-kalenteri

Koko: 148x210 mm (A5).

Kansiossa parikierresidottu kalenteri sekä erillinen parikierresidottu muistiinpanovihko viivoitetuilla sivuilla. Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-19 ja koko vuoden kuukausitaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, kalendaariset tiedot, yleiset pyhäpäivät maailmalla, auringon nousu- ja laskuajat ja muistiinpanosivut.

Kalenteriosa: vk 51 2024-vk 1 2026. Kolmikielinen: suomi/ruotsi/englanti.

Nro 394471, Vuosipaketti, FSC® 96117025 / EAN: 7333420117052

Nro 394484, musta keinonahkakansi. 96120525 / EAN: 7333420120557

Suuri viikkokalenteri

Koko: 148x210 mm (A5).

Kalenterin aukeamalla toinen sivu kalenteriviikko tuntijaotuksella 08-17 ja toinen viivoitettu muistiinpanoja varten. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelman seuraavalle vuodelle sekä irrallisen vuosisuunnitelman kuluvalle vuodelle ja vuosiruudukot edelliselle, kuluvalle ja seuraavalle vuodelle. Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu.

Nro 394452, Vuosipaketti, FSC® 96110025 / EAN: 7333420110053

Nro 394453, musta muovikansi, FSC® 96110625 / EAN: 7333420110657

Nro 394454, musta keinonahkakansi, (tamppi). 96580925 / EAN: 7333420580955

Neljä luottokorttitaskua, yksi suurempi tasku ja kynänpidike.

2-viikon pöytäkalenteri

Koko: 120x210 mm.

Kalenterin aukeamalla kaksi viikkoa. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot kuluvalle ja kahdelle seuraavalle vuodelle, kalendaariset tiedot, yleiset pyhäpäivät maailmalla, Suomen kartta, välimatkataulukon, muistiinpanosivut ja puhelinmuistion. Kalenteriosa: vk 47 2024-vk 2 2026. Kaksikielinen: suomi/ruotsi. Parikierresidottu. FSC® Nro 394485, musta Eco-kansi. 96116425 / EAN: 7333420116451

85430 / 96116319

16
394454 394453 394484
VIIKKOKALENTERIT ECO KAKSIKIELINEN
Kalenteri ja muistivihko samassa

Tasavallan Almanakka

Koko: 150x148 (A6).

Paperikannet. Kalenterin aukeamalla yksi kuukausi. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, kalendaariset tiedot, vuosisuunnitelma kuluvalle vuodelle, auringon ja kuun nousu- ja laskuajat eri paikkakunnilta, säätilastoja, tähtitieteelliset tiedot, tori- ja markkinapäivät sekä tietoa Suomesta.Kalenteriosa: 01.01.2025 - 31.12.2025. Suomenkielinen. Stiftattu. FSC®

Nro 394538, Tasavallan Almanakka. 96307025 / EAN: 7333420307057

Statskalender

Format: 150x148 (A6).

Pappersomslag. En månad per uppslag. Kalendern innehåller namnsdagar, nationella helgdagar, flaggdagar, månens faser, kalendariska uppgifter, årsplan för innevarande år, solens och månens upp- och nedgång för olika orter, vädertabeller, astronomiska faktasidor, torg- och marknadsdagar samt fakta om Finland. Kalendarium: 01.01.2025 - 31.12.2025. Svenskspråkig. Häftad. FSC®

Nro 394539, Statskalender.

96308025 / EAN: 7333420308054

Tiima Päivämuistio/Dagkalender

Koko: 75x115 mm.

SVENSKSPRÅKIG

KAKSIKIELINEN

Pieni ja kätevä pöytäkalenteri toimistokäyttöön. Kalenterin aukeamalla yksi päivä, tuntijaotus 08-19 ja kuluvan sekä seuraavan kuukauden kalenteritaulukko. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle. Kalenteriosa: 28.12.2024 - 02.01.2026. Kaksikielinen: suomi/ruotsi. FSC®

Nro 394535, Tiima Päivämuistio/Dagkalender. 96134025 / EAN: 7333420134059

Hiirimatto kuukausikalenterilla

Muovipinta, harmaa ylä- ja alaosa. Vaahtomuovinen alusta pitää hiirimaton kalenteritaulukot. Kalenterin aukeamalla edellisen sekä tulevan kuukauden kalenteritaulukko. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät ja kuun vaiheet. Kalenteriosa: tammikuu-joulukuu 2025. Suomenkielinen. FSC®

Nro 394542, Hiirimatto kuukausikalenterilla (koko 245x187 mm).

96638025 / EAN: 7333420638052

Nro 394541, Kuukausikalenteri (koko 240x152 mm).

96529725 / EAN: 7333420529756

KAKSIKIELINEN

Päivälehtiö/Dagblock

Koko: takaosa 130x175 mm, päivälehtiö 83x128 mm. Kalenterilehtiö seinälle jossa on irtirepäistävä lehti jokaiselle päivälle. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapäivät, liputuspäivät ja kuun vaiheet. Kalenteriosa: 01.01.2025 - 31.12.2025.

Kaksikielinen: suomi/ruotsi. FSC®

Nro 394536, Päivälehtiö/Dagblock. 96130125 / EAN: 7333420130150

Pöytäkalenteri Luonto

Koko: 148x210 mm.

Helposti koottava pöytäkalenteri. 12 kaunista luontokuvaa. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät ja liputuspäivät.

Kalenteriosa: tammikuu-joulukuu 2025. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394537, Pöytäkalenteri Luonto. 96153025 / EAN: 7333420153050

17
394539 394538
TASAVALLAN ALMANAKKA/TIIMA PÄIVÄMUISTIO/PÄIVÄLEHTIÖ/PÖYTÄKALENTERIT

Tiima Duo

Koko: 255x95 mm.

Kartonkiset kannet. Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-18 ja edellisen, kuluvan sekä kahden seuraavan kuukauden kalenteritaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot edelliselle ja seuraavaalle vuodelle. Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026. Kaksikielinen suomi/ruotsi. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394488, Tiima Duo. 96135825 / EAN: 7333420135858

Desk Calendar

Koko: 255x95 mm.

Kartonkiset kannet. Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-18 ja edellisen, kuluvan sekä kahden seuraavan kuukauden kalenteritaulukot. Kalenteri sisältää vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot edelliselle ja kolmelle seuraavalle vuodelle ja yleiset pyhäpäivät maailmalla. Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026. Kuusikielinen: englanti, ruotsi, suomi, saksa, ranska ja espanja. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394486, Desk Calendar. 91135325 / EAN: 7333453135351

Tiima 14 Viikkomuistio

Koko: 255x95 mm.

Kartonkiset kannet. Kalenterin aukeamalla kaksi viikkoa, tuntijaotus 08-18 ja menneen, kuluvan sekä kahden seuraavan kuukauden kalenteritaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot edelliselle ja kolmelle seuraavalle vuodelle ja yleiset pyhäpäivät Euroopassa.

Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026. Kaksikielinen suomi/ruotsi. Parikierresidottu. FSC® Nro 394492, Tiima 14 Viikkomuistio. 96136025 / EAN: 7333420136053

Tiima Elegant

Koko: 255x95 mm.

Kartonkiset kannet. Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-18 ja menneen, kuluvan sekä kahden seuraavan kuukauden kalenteritaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot edelliselle ja kolmelle seuraavalle vuodelle, kalendaariset tiedot, auringon nousu- ja laskuajat sekä yleiset pyhäpäivät Euroopassa. Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394490, Tiima Elegant. 96135225 / EAN: 7333420135254

18 PÖYTÄKALENTERIT
KIELINEN
92259800 KAKSI-
KAKSIKIELINEN

Tiima Viikkomuistio Eco

Koko: 255x95 mm.

Kierrätyskartonkikannet. Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-18 ja menneen, kuluvan sekä kahden seuraavan kuukauden kalenteritaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle ja yleiset pyhäpäivät Euroopassa.

Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394491, Tiima Viikkomuistio. 96135025 / EAN: 7333420135056

Tiima Viikkomuistio

Koko: 255x95 mm.

Kartonkiset kannet. Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-18 ja menneen, kuluvan sekä kahden seuraavan kuukauden kalenteritaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot edelliselle ja seuraavalle vuodelle ja yleiset pyhäpäivät Euroopassa. Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Liimattu. FSC®

Nro 394487, Tiima Plankalender. 96135625 / EAN: 7333420135650

Tiima Plankalender

Format: 255x95 mm.

Kartongomslag. En vecka per uppslag, timindelning 08-18 och månadsöversikter för föregående, innevarande och de två nästföljande månaderna. Kalendern innehåller namnsdagar, nationella helgdagar, flaggdagar, månens faser, nationella helgdagar i Europa, årsplaner för innevarande och nästföljande år och årsöversikter för föregående och nästföljande år. Kalendarium: vk 52 2024-vk 1 2026. Svenskspråkig. Spiralbunden. FSC® Nro 394489, Tiima Plankalender. 96135625 / EAN: 7333420135650

Pöytätiima Eco

Koko: 305x90 mm.

Kierrätyskartonkikannet. Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-18 ja koko vuoden kuukausitaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle. Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394493, Pöytätiima Eco. 96148325 / EAN: 7333420148353 92259600

19 PÖYTÄKALENTERIT
SVENSKSPRÅKIG ECO ECO

Exclusive

Koko: 83x127 mm.

Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-20 ja kuluvan kuukauden kalenteritaulukko. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, kalendaariset tiedot, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle. Kalenteriosa: vk 50 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu kalenteri.

Nro 394416, Vuosipaketti, FSC® 96334025 / EAN: 7333420334053

Nro 394421, musta Eco-kansi, FSC® 96513425 / EAN: 7333420513458

Nro 394422, Textile beige, pellavatekstiilikansi. 96547525 / EAN: 7333420547552

Nro 394423, Textile roosa, pellavatekstiilikansi. 96547625 / EAN: 7333420547651

Nro 394424, Style, painettu keinonahkakansi. 96563425 / EAN: 7333420563453

Nro 394418, 4 in 1, kierrätetyn PP-kannen takana 4 aihetta muovitaskussa, kuminauhalla, FSC® 96598425 / EAN: 7333420598455

Erillinen kansio joka sisältää parikierresidotun kalenterin.

Nro 394417, musta muovikansi. Sisältää myös erillisen puhelinmuistion. FSC® 96334325 / EAN: 7333420334350

Nro 394419, roosa keinonahkakansi.

Sisältää myös erillisen muistilehtiön. 96334725 / EAN: 7333420334756

Nro 394420, musta keinonahkakansi.

Sisältää myös erillisen muistilehtiön. FSC® 96334925 / EAN: 7333420334954

394417

20
394420 394421 394423 394422 394418 394424
TASKUKALENTERIT
ECO
394419
394416

Exclusive Lompakko

Koko: 110x140 mm.

Korkealaatuinen nahkalompakko ja kalenteri samassa. Seteli- ja kuittitaskut, seitsemän luotto-korttitaskua ja kolikkotasku vetoketjulla. Toimitetaan parikierresidotun Exclusivekalenterin ja puhelinmuistion kanssa. FSC® Nro 394425, Lompakko ruskea nahka. 96393725 / EAN: 7333420393753

Interplano

Suomenkielinen/ruotsinkielinen

Koko 83x158 mm.

Kalenterin aukeamalla yksi viikko ja kuluvan kuukauden kalenteritaulukko, tuntijaotus 08-20. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, yleiset pyhäpäivät Euroopassa, kalendaariset tiedot, Suomen kartta ja välimatkataulukon.

Kalenteriosa: vk 52 2024-vk 1 2026.

Kaksikielinen: suomi/ruotsi. Parikierresidottu kalenteri.

Nro 394426, Vuosipaketti, FSC® 96366025 / EAN: 7333420366054

Nro 394431, musta Eco-kansi, FSC® 96513625 / EAN: 7333420513656

Nro 394429, 4 in 1, kierrätetyn PP-kannen takana 4 aihetta muovitaskussa, kuminauhalla, FSC® 96598625 / EAN: 7333420598653

Erillinen kansio joka sisältää parikierresidotun kalenterin ja erillisen puhelinmuistion.

Nro 394427, musta muovikansi, FSC® 96366225 / EAN: 7333420366252

Nro 394428, musta keinonahkakansi, FSC® 96366625 / EAN: 7333420366658

Nro 394430, roosa keinonahkakansi. 96366825 / EAN: 7333420366856

21
394428 394431 394427 394430
TASKUKALENTERIT
394429
394426 ECO KAKSIKIELINEN

Master

Koko: 83x158 mm.

Kalenterin aukeamalla yksi viikko ja kuluvan kuukauden kalenteritaulukko.

Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, yleiset pyhäpäivät Euroopassa, kalendaariset tiedot, Suomen kartta ja välimatkataulukon. Kalenteriosa: vk 51 2024-vk 1 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu kalenteri.

Nro 394432, Vuosipaketti, FSC® 96368025 / EAN: 7333420366856

Nro 394434, Textile beige, pellavatekstiilikansi. 96547725 / EAN: 7333420547750

Nro 394435, Style, painettu keinonahkakansi. 96563725 / EAN: 7333420563750

Erillinen kansio joka sisältää parikierresidotun kalenterin. Nro 394433, musta muovikansi, FSC® 96368225 / EAN: 7333420368249

Mininote

Koko: 75x104 mm.

Kalenterin aukeamalla kaksi viikkoa. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot edelliselle ja seuraavalle vuodelle, yleiset pyhäpäivät Euroopassa, auringon nousu- ja laskuajat, Suomen kartta, välimatkataulukon, muistiinpanosivut ja puhelinmuistion. Kalenteriosa: vk 46 2024-vk 3 2025. Suomenkielinen. Liimasidottu. FSC® Nro 394540, Mininote. 96321025 / EAN: 7333420321053

Ambassador

Koko: 158x83 mm.

Kalenterin aukeamalla kaksi viikkoa, tuntijaotus 09-19. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, Suomen kartta, välimatkataulukon, kalendaariset tiedot, yleiset pyhäpäivät Euroopassa ja erillisen puhelinmuistion. Kalenteriosa: vk 43 2024-vk 5 2026. Suomenkielinen. Parikierresidottu kalenteri. FSC®

Nro 394436, musta muovikansi. 96362825 / EAN: 7333420362858

Plan

Koko: 83x158 mm.

Keltainen paperi. Kalenterin aukeamalla yksi viikko ja kuluvan kuukauden kalenteritaulukko, tuntijaotus 08-20. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, Suomen kartta, välimatkataulukon, kalendaariset tiedot, yleiset pyhäpäivät Euroopassa. Kalenteriosa: vk 44 2024-vk 9 2026. Kaksikielinen: suomi/ruotsi.

Parikierresidottu kalenteri.

Nro 394437, Vuosipaketti.

96363025 / EAN: 7333420363053

Nro 394438, musta keinonahkakansi, erillinen lyijytäytekynä ja puhelinmuistio. 96363625 / EAN: 7333420363657

22
394435 394434
TASKUKALENTERIT
394432 KAKSIKIELINEN 394433

COMPACT, järjestelmäkalenteri

Kalenterikoko: 79x127 mm.

Kansikoko: 110x150 mm.

Helppokäyttöinen järjestelmäkalenteri. Sisältää 18 kuukauden peruspaketin. Kalenterin aukeamalla yksi viikko. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kalendaariset tiedot, muistiinpanosivut ja puhelinmuistion.

Kalenteriosa: vk 33 2024-vk 5 2026.

Kaksikielinen: suomi/ruotsi. Rei’itetty kalenteri. Nro 394558, Peruspaketti, FSC® 95420525 / EAN: 7333420420558

Nro 394559, musta keinonahkakansi. 96421125 / EAN: 7333420421159

Kannessa neljä luottokorttitaskua, kolikkotasku, setelitasku, kuittitasku ja kynänpidike.

REGENT, järjestelmäkalenteri

Kalenterikoko: 95x170 mm.

Kansikoko: 135x195 mm.

KAKSIKIELINEN

Järjestelmäkalenteri joka menoon. Sisältää 17 kuukauden peruspaketin. Kalenterin aukeamalla yksi viikko. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, kuun vaiheet,kalendaariset tiedot, yleiset pyhäpäivät

Euroopassa, muistiinpanosivut ja puhelinmuistion.

Kalenteriosa: vk 32 2024-vk 1 2026.

Kaksikielinen: suomi/ruotsi. Rei’itetty kalenteri.

Nro 394560, Peruspaketti, FSC® 95460525 / EAN: 7333420460554

Nro 394561, musta keinonahkakansi. 96461125 / EAN: 7333420461155

Kannessa kuusi luottokorttitaskua, kolikkotasku, kuittitasku ja kynänpidike.

BUSINESS,

järjestelmäkalenteri

Kalenterikoko: 148x210 mm (A5). Kansikoko: 185x235 mm.

Suuri ja tilava järjestelmäkalenteri. Sisältää 13 kuukauden peruspaketin. Kalenterin aukeamalla yksi viikko, tuntijaotus 08-20, palsta muistiinpanoille, kuluvan ja seuraavan kuukauden kalenteritaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät, kuun vaiheet, vuosisuunnitelmat kuluvalle ja seuraavalle vuodelle, vuosiruudukot edelliselle, kuluvalle ja kahdelle seuraavalle vuodelle, kalendaariset tiedot, auringon nousu- ja laskuajat, yleiset pyhäpäivät maailmalla, muistiinpanosivut ja puhelinmuistion.

Kalenteriosa: vk 48 2024-vk 1 2026. Kolmikielinen: suomi/ruotsi/englanti. Rei’itetty kalenteri.

Nro 9394555, Peruspaketti, FSC® 96480125 / EAN: 7333420480156

Nro 394556, musta keinonahkakansi. 96481125 / EAN: 7333420481153

Kannessa viisi luottokorttitaskua, suuri kolikkotasku vetoketjulla, kuittitasku ja kynänpidike.

Nro 394557, ruskea nahkakansi. 96487925 / EAN: 7333420487957

Kannessa viisi luottokorttitaskua, suuri kolikkotasku vetoketjulla, kuittitasku ja kynänpidike.

23 JÄRJESTELMÄKALENTERIT
394559 394561 KAKSIKIELINEN 394556 394557

SEINÄKALENTERIT

Luonto

Koko: 295x390 mm.

12 kaunista luontokuvaa. Aukeamalla kahden seuraavan kuukauden kalenteritaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kansalliset pyhäpäivät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394518, Luonto. 96177825 / EAN: 7333420177858

Luontokaverit

Koko: 250x352 mm (avattuna).

12 hauskaa kuvaa eläinystävistämme. Aukeamalla edellisen sekä tulevan kuukauden kalenteritaulukko. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kansalliset pyhäpäivät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394520, Luontokaverit. 96178825 / EAN: 7333420177858

Seinätasku

Koko: 250x352 mm (avattuna).

12 kaunista luontokuvaa. Joka kuukaudelle säilytystasku laskuja, kuitteja ja muita tärkeitä tositteita varten. Aukeamalla edellisen sekä tulevan kuukauden kalenteritaulukot. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kansalliset pyhäpäivät ja kuun vaiheet. Staattinen päiväjuoksija. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394507, Seinätasku. 96172525-W / EAN: 7333420172051

Väggficka

Format: 250x352 mm (uppslagen).

12 vackra naturbilder. Förvaringsficka varje månad för räkningar och andra viktiga papper. Föregående och kommande månad på varje uppslag. Kalendern innehåller namnsdagar, flaggdagar, nationella helgdagar och månens faser. Statisk datummarkör. Svenskspråkig. Spiralbunden. FSC® Nro 394508, Väggficka. 96172225 / EAN: 7333420172259

24
SVENSKSPRÅKIG

Pienet eläinkalenterit

Koko: 160x320 mm (avattuna).

12 kuvaa eläimistä.. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät ja kansalliset pyhäpäivät. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394514, Wild animals.

96176725 / EAN: 7333420176752

Nro 394512, Kissanpennut.

96177025 / EAN: 7333420177056

Nro 394513, Koiranpennut.

96177125 / EAN: 7333420177155

Suuret eläinkalenterit

Koko: 295x390 mm.

12 kuvaa eläinystävistämme. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kansalliset pyhäpäivät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394515, Kissat.

96177525 / EAN: 7333420177551

Nro 394516, Hevoset.

96177625 / EAN: 7333420177650

Nro 394517, Koirat.

96177725 / EAN: 7333420177759

25 SEINÄKALENTERIT
394515
394517 394516
394512 394514 394513

SEINÄKALENTERIT

Kuukausikalenteri Elegant

Koko: 350x270 mm.

12 sivua. Seinäkalenteri jossa on paljon tilaa muistiinpanoille. Joka kuukaudella on myös vuosiruudukko. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät ja liputuspäivät. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394509, Kuukausikalenteri Elegant. 96170825 / EAN: 7333420170859

Uutuus!

Perhekalenteri Moderni

Koko: 220x430 mm (ilman paperitaskua).

12 sivua. Moderni suunnitelmakalenteri viidellä sarakkeella. Kätevä paperitasku tärkeille papereille ja kynänpidike. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kansalliset pyhäpäivät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394528, Perhekalenteri Moderni. 96175125 / EAN: 7333420175151

Simply

Koko: 110x430 mm.

12 sivua. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja kuun vaiheet. Kaksikielinen: suomi/ruotsi. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394511, Simply. 96176825 / EAN: 7333420176851 KAKSIKIELINEN

Maisema

Koko 300 x 400 mm. Aukeaman toisella sivulla kuva ja toisella kuukausikalenteri sekä kuukausitaulukot edelliselle ja kahdelle seuraavalle kuukaudelle. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät ja kuun vaiheet. Parikierresidottu. Ripustuskoukku. Kielisyys suomi, ruotsi, englanti.

Nro 394534, Maisema. 96173025 / EAN: 7333420173041

26

Autot

Koko: 295x390 mm.

12 hienoa autokuvaa. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kansalliset pyhäpäivät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC® Nro 394519, Autot. 96178025 / EAN: 7333420178053

Parikierresidottu

Triplaner

Koko: 285x615 mm.

12 sivua: kolmen kuukauden kalendaario aina näkyvissä, jossa kuluva kuukausi löytyy keskeltä. Yläreunassa koko vuoden kuukausitaulukot. Ripustinreikä ja siirrettävä päiväosoitin. Kolmikielinen kalenteriosa: suomi/ruotsi/englanti. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394506, Triplaner. 96174525 / EAN: 7333420174550

Sisältää tarra-arkin

Seinäkalenteri Scribble

Koko: 297x420 mm.

12 sivua. Kalenteri jossa on reilusti tilaa muistiinpanoille ja suunnittelulistoille. Voi värittää oman mielensä mukaan. Mukana tarra-arkki jota voi käyttää kalenterissa. Kalenteri sisältää juhlapyhät. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC® Nro 394523, Seinäkalenteri Scribble. 96176925 / EAN: 7333420176950

27 SEINÄKALENTERIT

SEINÄKALENTERIT

Seinäkalenteri Mini

Koko: 120x215 mm.

Seinäkalenteri, jossa jokaisella aukeamalla yksi kuukausi. Pieni helposti sijoitettava kalenteri ihanilla kukkakuvilla. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, juhlapyhät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394524, Seinäkalenteri Mini. 96178325 / EAN: 7333420178350

Carpe Diem

Koko: 300x600 mm (avattuna).

12 kuvaa. Kauniit ja harmoniset kuvat yhdessä mietelauseiden kanssa. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät ja liputuspäivät. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394521, Carpe Diem. 96179425 / EAN: 7333420179456 Uutuus!

Seinäkalenteri Kukka

Koko: 210x297 mm (A4).

Seinäkalenteri luonnon kuvituksilla. Kauniisti kuvitettu aihe erottuu selvästi mustasta taustasta ja toimii kuin taulu. Kuukausikalenterissa on mahdollisuus tehdä muistiinpanoja. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, juhlapyhät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394526, Seinäkalenteri Kukka. 96179925 / EAN: 7333420179951

Dream & Do

Koko: 250x450 mm. 12 kuvaa. Seinäkalenteri, jokaisella aukeamalla yksi kuukausi. Kalenteri sisältää kauniita kuvia, mietelauseita kultapainatuksella, juhlapyhät ja liputuspäivät. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394522, Dream & Do. 96172425 / EAN: 7333420172457

28

Perhekalenteri Kätevä/ Familjekalender Praktisk

Koko: 295x390 mm.

12 sivua. Yksinkertainen seinäkalenteri koko perheen menoille. Kuudella sarakkeella. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kansalliset pyhäpäivät ja kuun vaiheet. Kaksikielinen: suomi/ruotsi. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394529, Perhekalenteri Kätevä/Familjekalender Praktisk. 96175925 / EAN: 7333420175953

KAKSIKIELINEN

Perhekalenteri

Koko: 250x420 mm.

Pastelli

12 sivua. Seinäkalenteri, jossa jokaisella aukeamalla yksi kuukausi ja viisi saraketta. Sisältää neljä tarra-arkkia. Kalenteri sisältää nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394531, Perhekalenteri Pastelli. 96173125 / EAN: 7333420173157

Sisältää tarra-arkit

Perhekalenteri Color

Koko: 250x410 mm.

Seinäkalenteri pastellinvärisillä sivuilla ja kultapainatuksella. Jokaisella aukeamalla yksi kuukausi ja kuusi saraketta. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, juhlapyhät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394530, Perhekalenteri Color. 96174325 / EAN: 7333420174352

Perheen Kuukausikalenteri

Koko: 350x270 mm.

12 sivua. Mia Hortonin suunnittelema kuukausikalenteri koko perheelle. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhääivät, liputuspäivä ja kuun vaiheet. Parikierresidottu. Suomenkielinen. FSC®

Nro 394525, Perheen Kuukausikalenteri. 96176225 / EAN: 7333420176257

29 SEINÄKALENTERIT

Seinäkalenteri Life Organizer

Koko: 297x420 mm.

A3-kokoinen seinäkalenteri, jossa on paljon tilaa arjen organisointiin. Muodikkaan ulkoasun ja tyylikkäiden pastellivärien ansiosta kalenterille löytyy helposti paikka. Koristele kalenterisi mukana tulevilla tarroilla. Näin tuot suunnitteluun persoonallisuutta! Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, juhlapyhät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394527, Seinäkalenteri Life Organizer. 96178125 / EAN: 7333420178152

KAKSIKIELINEN

Seinäkalenteri Black & White

viidellä sarakkeella

Koko: 295x390 mm.

Yksinkertainen ja tyylikäs perhekalenteri jossa löytyy tilaa koko perheen suunnitelmille. Sitten siitä näkee helposti, mitä itse kullakin on tekeillä.

Kalenteri sisältää juhlapyhät, liputuspäivät ja kuun vaiheet.

Kaksikielinen: suomi/ruotsi. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394532, Seinäkalenteri Black & White viidellä sarakkeella. 96175725 / EAN: 7333420175755

Klassinen Suomi

Koko: 297x420 mm.

Kuvittaja Niklas Johanssonin piirtämiä kauniita maisemakuvia Suomesta. Kalenteri sisältää nimipäivät, liputuspäivät, kansalliset pyhäpäivät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394510, Klassinen Suomi. 96173325 / EAN: 7333420173355

KAKSIKIELINEN

Seinäkalenteri Black & White kahdella sarakkeella

Koko: 210x297 mm.

Perhekalenteri pienemmälle perheelle tai parille.

Yksinkertainen ja tyylikäs seinäkalenteri joka sopeutuu joka paikkaan.

Kalenteri sisältää juhlapyhät, liputuspäivät ja kuun vaiheet.

Kaksikielinen: suomi/ruotsi. Parikierresidottu. FSC®

Nro 394533, Seinäkalenteri Black & White kahdella sarakkeella 96174925 / EAN: 7333420174956

30
SEINÄKALENTERIT

Seinälehti Office

Koko: 400x600 mm.

Seinälla pidettävä selkeä vuositaulukko. Kolmikielinen: suomi/ruotsi/englanti. FSC®

Nro 394497, Seinälehti Office. 96504025 / EAN: 7333420504050

Seinälehti

Idea

Koko: 520x740 mm.

Iso ja selkeä vuositaulukko. Kääntöpuolella sekä suomen- että ruotsinkieliset pienennetyt kalenterit. FSC®

Nro 394501, Seinälehti Idea. 96506525 / EAN: 7333420506559

KAKSIKIELINEN

Suuri Tiima

Koko: 490x360 mm.

Kaksipuolinen suuri ja selkeä seinälehtikalenteri, jossa toisella puolella kuukaudet tammikuu-kesäkuu 2025, toisella kuukaudet heinäkuu-joulukuu 2025. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. FSC®

Nro 394496, Suuri Tiima. 96503525 / EAN: 7333420503558

Seinälehti Business

Koko: 850x590 mm.

Iso ja selkeä suunnitelmakalenteri. Muistiinpanotilaa jokaiselle päivälle. Kalenteri sisältää liputuspäiviä, valittuja kirkkopyhiä ja juhlapyhiä. Kääntöpuolella sekä suomen- että ruotsinkieliset pienennetyt kalenterit. FSC®

Nro 394500, Seinälehti Business. 96506025 / EAN: 7333420506054

KAKSIKIELINEN

31 SUUNNITELMAKALENTERIT

Seinälehti Tiima

Koko: 195x210 mm.

Ripustinreikä kalenterin yläreunassa. Kaksipuolinen. Sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät ja kuun vaiheet.

Kaksikielinen: suomi/ruotsi. FSC®

Nro 394495, Seinälehti Tiima.

96502025 / EAN: 7333420502056

Seinälehti Plana

Koko: 600x400 mm.

Muistiinpanotilaa jokaiselle päivälle. Kaksipuolinen. Kalenteri sisältää juhlapyhät ja liputuspäivät. Kaksikielinen: suomi/ruotsi. FSC®

Nro 394499, Seinälehti Plana.

96505025 / EAN: 7333420505057

KAKSIKIELINEN

KAKSIKIELINEN

Vuosiprojekti

Koko: 790x297 mm, taitettuna A4.

Avattuna koko vuosi nähtävissä. Suomenkielinen. Kalenteri sisältää valittuja kirkkopyhiä ja juhlapyhiä.Huom. Kaksi vuosikertaa samaan aikaan myynnissä. FSC®

Nro 18212, Vuosiprojekti 2025. 96230025 / EAN: 7333420230058 Nro 394503, Vuosiprojekti 2026. 96230026 / EAN: 7333420230065

Lomasuunnitelma Plan

Koko: 405x297 mm, taitettuna A4. Kaksipuolinen lomasuunnittelukalenteri, jossa toisella puolella kesälomakuukaudet toukokuu-syyskuu 2025, toisella talvilomakuukaudet lokakuu-huhtikuu 2025-2026. Kalenteri sisältää valittuja kirkkopyhiä ja juhlapyhiä. Suomenkielinen. FSC®

Nro 394505, Lomasuunnitelma Plan. 96236925 / EAN: 7333420236951

32 SUUNNITELMAKALENTERIT

Lompakkotiima

Koko: 100x77 mm.

Kartonkinen lompakkokalenteri. Kalenteri sisältää nimipäivät, kansalliset pyhäpäivät, liputuspäivät, ja kuun vaiheet. Suomenkielinen. FSC®. Nro 394494, Lompakkotiima. 96313525 / EAN: 7333420313553 Uutuus!

Seinälehti Kukka

Koko: 420x297 mm.

Kaksipuolinen seinälehtikalenteri, jossa toisella puolella kuukaudet tammikuu-kesäkuu 2025, toisella kuukaudet heinäkuu-joulukuu 2025. Muistiinpanotilaa jokaiselle päivälle. Kalenteri sisältää juhlapyhät. Suomenkielinen. FSC®

Nro 394498, Seinälehti Kukka. 96507025 / EAN: 7333420507051

Vuositaulukko

Koko: 120x366 mm.

Uutuus!

Pystykalenteri pöydälle, jossa on nimipäivät, liputuspäivät, kansalliset pyhäpäivät ja kuun vaiheet. Kalenteri sisältää myös vuosiruudukot edelliselle, kuluvalle ja kolmelle seuravalle vuodelle. Suomenkielinen. FSC®

Nro 394504, Vuositaulukko. 96155125 / EAN: 7333420155153

Seinälehti Suomen kartta

Koko: 600x820 mm.

Seinälehtikalenteri jossa on Suomen kartta. Koko vuoden kuukausitaulukot. Kaksikielinen: suomi/ruotsi. FSC®

Nro 394502, Seinälehti Suomen kartta. 96508525 / EAN: 7333420508553

33 SUUNNITELMAKALENTERIT

DotNotes

DotNotes-muistikirjassa keräät kaikki tehtävälistat, post-it laput ja muistiinpanot yhteen paikkaan. Suunnittele, väritä, kirjoita, suttaa – sinä päätät! Content-sivulla luot oman rekisterisi, samalla kun rakennat mieleisesi ja yksilöllisen kalenterin tai muistikirjan.

DotNotes

Koko: 148x210 mm (A5).

Keinonahkakannet, kuminauhalla ja lukunauhalla. Paperitasku takakannessa. Sisältää numeroidut pistesivut 1-186. Kermanvärinen happovapaa paperi. 100 g, 96 lehteä. Sidottu. FSC®

Nro 85478, DotNotes, musta. 92732800 / EAN: 7392620732809

Nro 85479, DotNotes, roosa. 92732900 / EAN: 7392620732908

Kierresidottu

Koko: A5.

Kova PP-kansi jonka takana muovitasku mihin voi myös vaihtaa oman kuvan. Siirrettävä viivoitin. Sisältää pistesivut. 100 g. 70 lehteä. Kierresidottu. FSC®.

Nro 12037, DotNotes A5, kierresidottu. 92739900 / EAN: 7392620739907

Muistikirja A5

Koko: 148x210 mm (A5).

Painettu kartonkikansi, viivoitettu, 70 g, 150 lehteä. Parikierresidottu. FSC®

Nro 14916, Black. 92744700 / EAN: 7392620744703

Nro 14919, Green. 92745000 / EAN: 7392620745007

Muistikirja A5

Koko: 148x210 mm (A5).

Painettu kartonkikansi, viivoitettu, 70 g, 150 lehteä. Parikierresidottu. FSC®

Nro 18323, Notebook, Blue. 92746600 / EAN: 7392620746608

Nro 18324, Notebook, Pink. 92746800 / EAN: 7392620746806

34
STATIONERY

Muistikirja Soft

Koko: 148x210 mm (A5) .

Sidottu muistikirja pehmeällä keinonahkakannella ja kuminauhalla. Viivoitettu, 80 g, 96 lehteä.

Nro 75339, Muistikirja Soft, roosa, A5. 92705300 /EAN 7392620705308

Nro 75338, Muistikirja Soft, vihreä, A5. 92705200 /EAN 7392620705209

Muistikirja

Koko: 148x210 mm (A5).

Parikierresidottu kartonkikannella. 70 g, 150 lehteä.

Nro 75348, Muistikirja O, valkoinen, blanko. 92722500 / EAN 7392620722503

Muistikirja pellavatekstiili

Koko: A5.

Sidottu, blanko, 90 g, 120 lehteä. FSC®-sertifioitu paperi.

Nro 75328, Muistikirja, musta. 92615300 /EAN 7392620615317

Muistikirja

pellavatekstiili

Koko: A5.

Sidottu, viivoitettu, 90 g, 120 lehteä. FSC®-sertifioitu paperi.

Nro 75326, Muistikirja, musta. 92615100 /EAN 7392620615102

Muistikirja pellavatekstiili

Koko: A4.

Sidottu, blanko, 90 g, 96 lehteä. FSC®-sertifioitu paperi. Nro 75327, Muistikirja, musta. 92723000 /EAN 7392620723005

Muistikirja pellavatekstiili

Koko: A4.

Sidottu, viivoitettu, 90 g, 96 lehteä. FSC®-sertifioitu paperi. Nro 75350, Muistikirja, musta. 92610000 /EAN 7392620610008

35 STATIONERY
75328 75348 75339 75327 75326 75338 75350

WULFF

Kilonkartanontie 3 02610 Espoo wulff.fi

WULFF SOPIMUSMYYNTI

Wulff asiakaspalvelu p. 0300 870 410 asiakaspalvelu@wulff.fi

WULFFINKULMA VERKKOKAUPPA

Kuluttaja-asiakkaat p. 020 798 0300 Yritysasiakkaat p. 0300 870 407 wulffinkulma.fi asiakastuki@wulffinkulma.fi

MYYMÄLÄT

Wulffinkulma Helsinki

Ristipellontie 23 00390 Helsinki p. 0300 870 412 helsinki@wulffinkulma.fi

Wulffinkulma Lahti

Kauppakeskus Maili

Ajokatu 55 15500 Lahti p. 0300 870 410 asiakaspalvelu@wulff.fi

Wulffinkulma Turku

Läntinen Pitkäkatu 21-23 20100 Turku p. 0300 870 413 turku@wulffinkulma.fi

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.