Kampanjblad Interiör JHL

Page 1

TID

INTERIÖR Erbjudandena gäller 1/11–28/11 2021

härliga jekt o r p a m hem

Upp till

20 % på interiör från ELFA

Snygga och tåliga trägolv Uppdatera verktygslådan


RR

Ditt LOKala interiörproffs!

Svårt med a lla val? Våra duktig a sä guidar dig r ljare ätt!

När det är dags att kicka igång ditt stora hemmafixarprojekt är du varmt välkommen till din lokala Woody-handlare. Våra 46 delägare har nästan 100 butiker runt om i landet, där det alltid finns experter på plats som kan guida dig rätt!

INTERIÖR EK FIXA PROJ

TET

a förverklrigna a drömm 32 sidor ion inspirat

Kök Badrum Förvaring Golv & vägg

Vi hjälper dig att lyckas Har du en köks- eller badrumsrenovering i tankarna? Är det dags att skapa en vettig plats för hemarbetet? Missa inte senaste numret av Fixa projektet – med tips, idéer och inspiration för allt som har med dina hemmaprojekt att göra. Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina drömmar.

Hämta hos din Woody-handlare eller läs online på woody.se


Årets färg 2022 bright skiesTM

Den lätta och luftiga blå kulören Bright SkiesTM har utsetts till årets färg av Nordsjös experter. Det är en vitaliserande nyans som ger samma effekt på kropp och själ som en klarblå himmel. Släpp in ljuset och skapa ett öppet, fräscht och livfullt rum!

Maxa förvaringen Hur ser din drömförvaring ut? Inbyggda garderober med skjutdörrar eller praktiska hyllsystem? I Elfas smarta förvaringssystem kan du enkelt stuva undan kläder, prylar och annat som du inte vill ha liggandes framme. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för ditt hem.

Upp till

20 % på interiör & dörrar*

Classic

Click-in system

Classic

Click-in system

Classic Slidingdoor Gallery

*Erbjudandet gäller hela Elfas sortiment Interiör och Dörr från Classic, fabrikstillverkat och lagervaror. (Gäller EJ Décor och Graphite).


ton i ton Låt badrummet vara den lugna oasen som du behöver i ditt hem genom att satsa på en minimalistisk inredning som aldrig går ur tiden. Med Svedbergs serie Forma får du fria händer att skapa ditt drömbadrum.

Paketpris

Just nu erbjuder Svedbergs ett badrumspaket i fem delar: LED-spegel, Tived, 60 cm Tvättställsblandare i krom, Tron Tvättställ, Munka, 60 cm Tvättställsskåp, Forma, 60x35 cm, vit Handtag E1 i krom, 128cc

Förverkliga din badrumsdröm öm Vedums vackra, funktionella och hållbara design lyfter hela ditt hem. Oavsett om du vill ha en modern, klassisk eller extra lyxig stil i badrummet eller tvättstugan så har vi flera kollektioner och kulörer att välja mellan. Alltid med genomarbetad design och omsorgsfullt utvalda detaljer. Kom in till vår utställning för att få inspiration och praktiska råd som hjälper dig att omvandla din idé till verklighet.

9 990:Ex. moms 7 992:Rek. pris 13 440:-


i verktygslådan

195:Ex. moms 156:Rek. pris 455:-

1 255:295:-

99:-

Ordinarie pris 349:-

Tving Korslaser GLL 2-10

Häftpistol Rapid 13 Rekylfri och lätthanterad. Avsedd för lättare möbeltapetsering, fastsättning av dekorationsmaterial, affischer etc.

Sexkantsnyckelsats Sexkantnyckelset med 10 nycklar. Levereras i 2-sidig hållare.

495:-

Horisontella och vertikala laserlinjer som är perfekta för användning på kort avstånd. Kompakt design och intuitiv manövrering för enkel hantering.

Mothållen är försedda med spårade gummiskydd för att minimera tryckskador och öka fixeringskraften. Vändbart huvud vilket möjliggör både in- och utvändig fastsättning. Klämkraft upp till 120 kg.

145:-

115:-

Ordinarie pris 675:-

Ex. moms 92:Rek. pris 166:-

Maskeringstejp Lämplig för allmänna ändamål inomhus såsom maskering, fixering och förslutning. 19 mm x 50 m. ������������������������ 19:Ordinarie pris 23,90:-

Lyftkudde Bitssats 100-delar.Komplett sats med alla bits. TX-bits med X-shape geometri som ger en överlägsen passform mellan bits och skruv.

Tjusiga Tjärö Tjärö är en unik serie parkett som nu också finns i en vacker vitpigmenterad variant. Tjärö är slitstark, formstabil och mycket lättlagd både för hobbysnickare eller fullfjädrat proffs.

Lyftkuddar för installation av fönster och dörrar med mera. Även för justering och lyft av vitvaror, köksoch badrumsinredningar, fixering vid limning eller som dörrstopp.

Märkpenna Märkpenna Pica Dry. Penna för uppmärkning i djupa hål. Djuphålsmärkare med 2,8 mm tjockt grafitstift som standard.

Släpp in ljuset i vinter Tarketts underbara ekträgolv har länge varit en favorit i de svenska hemmen. Inte så konstigt, eftersom det både är snyggt, slitstarkt och skönt att gå på. Tarketts golv finns i en mängd olika färger. Vilken stil passar hemma hos dig?


HÄRDADE TRÄGOLV Spara på naturens resurser utan att kompromissa med estetiken i ditt hem. Med Bjelins härdade trägolv får fler träd stå kvar i skogen, eftersom tillverkningen endast kräver en tiondel av virket jämfört med traditionellt trägolv. Den miljövänliga Woodura®-tekniken optimerar materialåtgången och härdar träet för att skapa ett upp till tre gånger tåligare golv. Och med 30 års garanti kan ditt golv vara med om livets alla stunder – från vilda barnlekar till stökiga dansgolv.

20 % på Ekvalla och Hagalid*

Eleganta Ekvalla Ett klassiskt ekgolv förhöjer känslan i varje hem. Ekvalla är ett lättskött och slitstarkt golv med breda plankor och bevarade kvistar och ådringar som lyfter fram träets naturliga karaktär. 2 000 x 185 mm.

Himmelska Hagalid Det vita, mattlackerade golvet Hagalid skapar ett ljust och behagligt rum som håller för både vardag och fest. Ett hållbart trägolv för ett stilrent hem! 2 000 x 185 mm.

*Erbjudandet gäller härdat trägolv från Bjelins serier Hagalid Pro och Ekvalla Pro.

Bygg för framtiden Med Finjas ECO-linje blir det enklare för dig att välja hållbara byggprodukter. Hela produktserien är klimatpositiv och medför ett sänkt koldioxidavtryck. Den senaste nyheten är 310 F ECO, golvavjämning i bulk, som fungerar på flertalet underlag och dessutom tål tillskjutande fukt. Tack vare en gedigen receptoptimering och förändringar i logistiken släpper 310 F ECO ut hela 16 procent mindre koldioxid än 310 F. Dessutom erbjuder Finja praktisk leverans med pumpbil till byggarbetsplatsen.


t! e r k r ö m i lys upp

774:-

Från

339:-

995:-

Ordinarie pris 1 159:-

Glob

Ledslinga Flexibel och anpassningsbar LED-slinga för byggarbetsplatser, korridorer, trappor, ställningar och hiss-schakt. Elkabel köpes seperat.

Rundstrålande lampa med LED som ger ett bländfritt allmänljus perfekt för inomhusarbete. 2 st nätuttag 230 V med självstängande lock och 5 m lång H07RN-F-kabel 3G1,5.

Pannlampa Bekväm pannlampa med bred, vinklad stråle som lyser upp hela din arbetsyta (180°) utan att du behöver vrida på huvudet. Tack vare inbyggt sensoralternativ kan lampan slås på och av utan att du rör lampan vilket ger maximal frihet och flexibilitet under användning.

Lampa 9000 lumen Robust arbetsbelysning med två ljuslägen 9000/4500 lumen. Arbetslampan har ett handtag för bättre mobilitet och på baksidan av lampan finns 3 stycken 230 V jordade uttag. Den opala skärmen förhindrar bländande ljus.

UST ROB T S U B O S R ROBU T

2 125:Ordinarie pris 2477:-

S K R U V FA S T S SK KR RU UV V FA FA S ST T

D E N U LT I M ATA G I P S S K I V A N ! D E NEn U LT I M vägg ATA G I P SKIVAN! ultrarobust enS D E NDu U LT I M ATAsomGtålI P Ssmäll SKIVAN! slipper kostsamma reparationer om olyckan är framme. En ultrarobust vägg som tål en smäll En ultrarobust väggreparationer tål enom smäll Du slipper kostsamma olyckan är framme. Ultrabra skruvfäste i som väggen Du kostsamma reparationer ombokhylla olyckan var är framme. Sättslipper upp lampor, tv:n eller montera en du vill.

Ultrabra skruvfäste i väggen Ultrabra skruvfäste i väggen Sätt upp lampor, tv:n alla eller montera en bokhylla var du vill. Ultrastark – med gipsens goda egenskaper Sätt upp lampor, tv:n ellerpåmontera var gips. du vill. Bearbetas och monteras samma en sättbokhylla som vanlig Ultrastark – med alla gipsens goda egenskaper Ger en brandsäker, robust och jämn vägg. Ultrastark – monteras med allapå gipsens goda egenskaper Bearbetas och samma sätt som vanlig gips. Bearbetas och monteras påoch samma som vanlig gips. Ger en brandsäker, robust jämnsätt vägg. Ger en brandsäker, robust och jämn vägg.

Robust & skruvfast Robust & skruvfast

Robust & skruvfast ULTRABOARD ULTRABOARD ULTRABOARD

® ® ®


Gör entré Innerdörren är en detalj som ofta glöms bort, trots att den kan lyfta nästan vilket rum som helst. Genom att tänka på både form och funktion blir det enklare att välja rätt dörrar till ditt hem. Följ gärna bostadens arkitektur och din inredningsstil för att skapa en röd tråd. Om du är modig kan du satsa på en statement-dörr som verkligen fångar din blick! Fundera på hur ni använder rummet och hur ni rör er hemma. Skjutdörrar kan vara ett praktiskt alternativ för att kunna skärma av de sociala ytorna, medan ljudisolerade dörrar passar perfekt till sovrummet. Swedoor erbjuder ett brett sortiment med innerdörrar i olika stilar och utföranden, så att du enkelt kan hitta en dörr som passar hemma hos dig.

Upp till

25 % på Advance-line innerdörrar*

*Erbjudandet gäller på leverantörens ordinarie bruttopris.

ik! Välkommen till din but

Läs mer om kampanjen jhl.woody.s på e

JÄRRESTADS HÄRADS LANTMANNAFÖRENING JÄRNVÄGSGATAN 14, 272 93 TOMMARP 0414-285 30 WWW.JHL.NU

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Erbjudandena kan inte kombineras med andra rabatter, och gäller 1/11-28/11 2021, om inget annat anges. Lokala avvikelser kan förekomma vad gäller sortiment och pris. Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris.