Page 1

TID

INTERIÖR Erbjudandena gäller 1/11–28/11 2021

härliga jekt o r p a m hem

Upp till

Hållbara tips på baksidan!

20 % på interiör från ELFA

Snygga och tåliga trägolv Uppdatera verktygslådan


RR

Ditt LOKala interiörproffs!

Svårt med a lla val? Våra duktig a sä guidar dig r ljare ätt!

När det är dags att kicka igång ditt stora hemmafixarprojekt är du varmt välkommen till din lokala Woody-handlare. Våra 46 delägare har nästan 100 butiker runt om i landet, där det alltid finns experter på plats som kan guida dig rätt!

INTERIÖR EK FIXA PROJ

TET

a förverklrigna a drömm 32 sidor ion inspirat

Kök Badrum Förvaring Golv & vägg

Vi hjälper dig att lyckas Har du en köks- eller badrumsrenovering i tankarna? Är det dags att skapa en vettig plats för hemarbetet? Missa inte senaste numret av Fixa projektet – med tips, idéer och inspiration för allt som har med dina hemmaprojekt att göra. Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina drömmar.

Hämta hos din Woody-handlare eller läs online på woody.se


LANSERINGSKAMPANJ VÄRDECHECK PÅ VITVAROR FÖR MINST 25 000 KR

KAMPANJ

Nya modellprogrammet på kök är här – det firar vi med ett unikt erbjudande där du får en värdecheck på vitvaror för minst 25 000 kr*. Läs mer om kampanjen och hitta din butik på woody.se.

UNIKT ERBJUDANDE Elektrisk servodrive på köpet när du köper kök hos Woody, 1/11–28/11. Öppna sopskåpet med endast en liten knuff. Perfekt för kladdiga händer. Värde 2 995 kr. * Avser vitvaror inom utvalt fokussortiment från Siemens, Neff, Electrolux eller RørosHetta under perioden 1/10-6/12 samt vid köp av kökssnickerier för minst 110 000 kr. Se detaljerade villkor på ballingslov.se

Maxa förvaringen Hur ser din drömförvaring ut? Inbyggda garderober med skjutdörrar eller praktiska hyllsystem? I Elfas smarta förvaringssystem kan du enkelt stuva undan kläder, prylar och annat som du inte vill ha liggandes framme. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för ditt hem.

Upp till

20 % på interiör & dörrar*

Classic

Click-in system

Classic

Click-in system

Classic Slidingdoor Gallery

*Erbjudandet gäller hela Elfas sortiment Interiör och Dörr från Classic, fabrikstillverkat och lagervaror. (Gäller EJ Décor och Graphite).


ton i ton Låt badrummet vara den lugna oasen som du behöver i ditt hem genom att satsa på en minimalistisk inredning som aldrig går ur tiden. Med Svedbergs serie Forma får du fria händer att skapa ditt drömbadrum.

Paketpris

Just nu erbjuder Svedbergs ett badrumspaket i fem delar: LED-spegel, Tived, 60 cm Tvättställsblandare i krom, Tron Tvättställ, Munka, 60 cm Tvättställsskåp, Forma, 60x35 cm, vit Handtag E1 i krom, 128cc

Bygg säkra badrum med LIP! När du bygger ett kaklat badrum är det viktigt att välja ett tätskiktssystem som gör att både du som entreprenör och beställaren kan känna er trygga. Med LIP Foliesystem 27 får du en tålig och stark folie med ett högt ånggenomgångsmotstånd (mer än 4,2 miljoner s/m), vilket innebär att du kan använda det i nästan alla golv- och väggkonstruktioner. Foliesystem 27 är dessutom enkelt att montera. LIP Foliesystem 27 – enkelt för dig och säkert för kunden!

Se instruktionsfilmen

9 990:Ex. moms 7 992:Rek. pris 13 440:-


i verktygslådan

965:Ex. moms 772:Rek. pris 1 369:-

195:Ex. moms 156:Rek. pris 455:-

175:Ex. moms 140:Rek. pris 311:-

Häftpistol Rapid 13 Rekylfri och lätthanterad. Avsedd för lättare möbeltapetsering, fastsättning av dekorationsmaterial, affischer etc.

9 nycklar i kromvanadinstål. Med klotformat sexkanthuvud i långa nyckeländan, vilket möjliggör vridning även vid 30° lutning.

Ex. moms 1 196:Rek. pris 2363:-

Lyfttving Korslaser 1000R

Sexkantsnyckelsats

1 495:-

Kompakt och lätt korslaser med en horisontal och en vertikal laserlinje i rött. Självnivellerande med magnetisk pendeldämpning.

Lyft- och spännverktyg med enhandsgrepp som lyfter 150 kg upp till 21,5 cm. Justerar med millimeterprecision vid till exempel montering av dörrar, fönster, reglar, balkar, golv och väggar med mera.

295:-

495:-

115:-

Ex. moms 236:Rek. pris 380:-

Ex. moms 396:Rek. pris 793:-

Ex. moms 92:Rek. pris 166:-

Enhandstving Bitssats 46 delar. Impact bits med blandat utförande med magnetisk bitshållare samt ringmagnet. Lämpliga för slagskruvdragare.

Maskeringstejp Lämplig för allmänna ändamål inomhus såsom maskering, fixering och förslutning. 19 mm x 50 m. ������������������������10:(8:- ex. moms) Rek. pris 13:-

Tjusiga Tjärö Tjärö är en unik serie parkett som nu också finns i en vacker vitpigmenterad variant. Tjärö är slitstark, formstabil och mycket lättlagd både för hobbysnickare eller fullfjädrat proffs.

300 mm. Snabbinställning och skena av stål. Tryckbricka med plastskydd. Den fasta backen är vändbar för invändig spänning och töjning utåt. Spännkraft 150 kg. Finns även som 150 mm.

Märkpenna Märkpenna Pica Dry. Penna för uppmärkning i djupa hål. Djuphålsmärkare med 2,8 mm tjockt grafitstift som standard.

Släpp in ljuset i vinter Tarketts underbara ekträgolv har länge varit en favorit i de svenska hemmen. Inte så konstigt, eftersom det både är snyggt, slitstarkt och skönt att gå på. Tarketts golv finns i en mängd olika färger. Vilken stil passar hemma hos dig?


HÄRDADE TRÄGOLV Spara på naturens resurser utan att kompromissa med estetiken i ditt hem. Med Bjelins härdade trägolv får fler träd stå kvar i skogen, eftersom tillverkningen endast kräver en tiondel av virket jämfört med traditionellt trägolv. Den miljövänliga Woodura®-tekniken optimerar materialåtgången och härdar träet för att skapa ett upp till tre gånger tåligare golv. Och med 30 års garanti kan ditt golv vara med om livets alla stunder – från vilda barnlekar till stökiga dansgolv.

20 % på Ekvalla och Hagalid*

Eleganta Ekvalla Ett klassiskt ekgolv förhöjer känslan i varje hem. Ekvalla är ett lättskött och slitstarkt golv med breda plankor och bevarade kvistar och ådringar som lyfter fram träets naturliga karaktär. 2 000 x 185 mm.

Himmelska Hagalid Det vita, mattlackerade golvet Hagalid skapar ett ljust och behagligt rum som håller för både vardag och fest. Ett hållbart trägolv för ett stilrent hem! 2 000 x 185 mm.

*Erbjudandet gäller härdat trägolv från Bjelins serier Hagalid Pro och Ekvalla Pro.

Bygg för framtiden Med Finjas ECO-linje blir det enklare för dig att välja hållbara byggprodukter. Hela produktserien är klimatpositiv och medför ett sänkt koldioxidavtryck. Den senaste nyheten är 310 F ECO, golvavjämning i bulk, som fungerar på flertalet underlag och dessutom tål tillskjutande fukt. Tack vare en gedigen receptoptimering och förändringar i logistiken släpper 310 F ECO ut hela 16 procent mindre koldioxid än 310 F. Dessutom erbjuder Finja praktisk leverans med pumpbil till byggarbetsplatsen.


lys upp i mörkret!

1 995:Ex. moms 1 596:Rek. pris 2 575:-

1 245:-

Ex. moms 836:Rek. pris 1 581:-

Pannlampa Gleam 600

Arbetslampa Vapor 6500

Arbetslampa Shine 2500

Lampan ger en bred, blänkfri ljusbild, viket ger ett bra arbetsljus framför allt på nära avstånd. Uppladdningsbar.

Ledslinga Sunlit En kraftfull lampa med SMD-teknik. Belysning från tre olika ljuskällor som kan vinklas för bästa möjliga effekt.

1 045:-

Ex. moms 996:Rek. pris 1 494:-

Funktionell klotlampa LED, utformad för att ge ett spridande allmänljus. Kan även hängas upp tack vare krok i botten.

1 365:-

10 m. 180 små ledlampor per Ex. moms 1 092:meter. Avsedd för att märka ut Rek. pris 1 544:trappor, hisschakt samt allmänbelysning på byggarbetsplatser. Elkabel köps separat. Finns även i 3 m.

UST ROB T S U B O S R ROBU T

S K R U V FA S T S SK KR RU UV V FA FA S ST T

D E N U LT I M ATA G I P S S K I V A N ! D E NEn U LT I M vägg ATA G I P SKIVAN! ultrarobust enS D E NDu U LT I M ATAsomGtålI P Ssmäll SKIVAN! slipper kostsamma reparationer om olyckan är framme. En ultrarobust vägg som tål en smäll En ultrarobust väggreparationer tål enom smäll Du slipper kostsamma olyckan är framme. Ultrabra skruvfäste i som väggen Du kostsamma reparationer ombokhylla olyckan var är framme. Sättslipper upp lampor, tv:n eller montera en du vill.

Ultrabra skruvfäste i väggen Ultrabra skruvfäste i väggen Sätt upp lampor, tv:n alla eller montera en bokhylla var du vill. Ultrastark – med gipsens goda egenskaper Sätt upp lampor, tv:n ellerpåmontera var gips. du vill. Bearbetas och monteras samma en sättbokhylla som vanlig Ultrastark – med alla gipsens goda egenskaper Ger en brandsäker, robust och jämn vägg. Ultrastark – monteras med allapå gipsens goda egenskaper Bearbetas och samma sätt som vanlig gips. Bearbetas och monteras påoch samma som vanlig gips. Ger en brandsäker, robust jämnsätt vägg. Ger en brandsäker, robust och jämn vägg.

Robust & skruvfast Robust & skruvfast

Robust & skruvfast ULTRABOARD ULTRABOARD ULTRABOARD

® ® ®


Gör entré Innerdörren är en detalj som ofta glöms bort, trots att den kan lyfta nästan vilket rum som helst. Genom att tänka på både form och funktion blir det enklare att välja rätt dörrar till ditt hem. Följ gärna bostadens arkitektur och din inredningsstil för att skapa en röd tråd. Om du är modig kan du satsa på en statement-dörr som verkligen fångar din blick! Fundera på hur ni använder rummet och hur ni rör er hemma. Skjutdörrar kan vara ett praktiskt alternativ för att kunna skärma av de sociala ytorna, medan ljudisolerade dörrar passar perfekt till sovrummet. Swedoor erbjuder ett brett sortiment med innerdörrar i olika stilar och utföranden, så att du enkelt kan hitta en dörr som passar hemma hos dig.

Upp till

25 % på Advance-line innerdörrar*

*Erbjudandet gäller på leverantörens ordinarie bruttopris.

Hållbara projekt i höst! Vi på Woody hjälper dig med ditt miljö- och hållbarhetsarbete. Handla hållbart med Hållbara Val Vi märker upp våra miljöanpassade produkter både i butiken och på nätet, så att du lätt kan minska din miljöpåverkan.

Vad betyder märkningen? BASTA Databas med bygg- och anläggningsprodukter som uppfyller olika krav på kemiskt innehåll. Syftet är att fasa ut ämnen med farliga kemiska egenskaper.

Läs mer om kampanjen på Woody.s e

FSC Garanterar att träråvaran är spårbar och från ett skogsbruk som tar hänsyn till både miljö och arbetsförhållanden.

PEFC Garanterar att träråvaran är spårbar och från ett skogsbruk som främjar miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.

Svanen Produkter med hög kvalitet och låg klimatoch miljöpåverkan tack vare små energiförluster och stränga krav på material och i tillverkning.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Erbjudandena kan inte kombineras med andra rabatter, och gäller 1/11-28/11 2021, om inget annat anges. Lokala avvikelser kan förekomma vad gäller sortiment och pris. Rabatterna gäller på leverantörens ordinarie bruttopris.