Page 1

ADVANCED MARINE TECH

FÖR DIG SOM VILL HA DET BÄSTA 2016


– 2 –


HISTORIA

AMT, Advanced Marine Tech, har inte fått sitt namn av en tillfällighet. Vi i teamet bakom AMTs båtprogram har 30 års erfarenhet av marin produktutveckling och vi har över 30.000 tillverkade båtar på vårt goda samvete. Den bakgrunden ger oss en unik kompetens – och i arbetet med AMT-programmet har vi kombinerat just avancerad marin ingenjörskonst och innovativ design med vår utvecklade passion för perfektion – för att skapa de bästa båtarna i segmentet 15-23 fot. AMT tillverkas i en av Finlands modernaste produktionsanläggningar där vi lagt stor vikt vid att producera båtar med en jämn hög kvalitet och en slutfinish på yttersta nivå.

PRESTANDA – MER ÄN BARA KNOP

Alla AMT-båtar levereras med fyrtaktsmotorer från Suzukis omfattande utombordarprogram – en garanti för att båtupplevelsen börjar i det ögonblick du vrider om startnyckeln. Dels ger det kompletta båtlösningar med god prestanda, bränsleekonomi och tillförlitlighet. Men även Suzukis omfattande helhetslösningar vad gäller båtförsäkring, båtarnas stöldskyddsmärkning och garanti. Jämförelsen är ganska enkel: en motorstark bil med för klena bromsar tillåter inte föraren att utnyttja prestandan. Ungefär samma regler gäller för en båt. Ett välbalanserat skrov i förhållande till en avvägd motorstyrka ger både förare och passagerare en positiv fartupplevelse – utan överraskningar. Följaktligen bygger vi skrov där vi sätter säkerheten i första rummet. Genom en hydrodynamiskt optimerad formgivning och 20° V-form har vi skapat lättdrivna skrov där kombinationen hög, torr och tyst gång är påtaglig. Där vi anger fartupplevelse i balans och respons istället för i knop. AMTs eget sätt att definiera prestanda.

FÖR DIG SOM VILL HA DET BÄSTA Vår tydliga vision med AMT har varit att göra båtlivet tillgängligt för alla. Därför har vi valt att servera allt vi kan av vår egen erfarenhet i ett komplett paket – för att du som väljer AMT skall få ett så smidigt och bekymmersfritt båtägande som möjligt. Vilket märks i listan över standardutrustning som inkluderar mycket av det som våra konkurrenter bara erbjuder som extrautrustning. Flera av våra båtmodeller är standardutrustade med badstege, reservbränsletank, brandsläckare, båtshake och paddel samt komplett förtöjningspaket med fendrar, ankare och tampar. Andra exempel på typiska AMTlösningar är de låsbara stuvutrymmena med samma nyckel för samtliga lås och de integrerade kapellgaragen. Ett annat exempel är AMTs alltid i hamn-konstruktion som innebär att båten alltid flyter och går att köra även om den skulle bli vattenfylld. Vilken AMT är du?

– 3 –


För dig som vill ha det bästa.

DESIGN ✓ Innovativ och elegant design med väl avvägda proportioner, färg- och materialval ✓ Mycket hög finish ✓ Made in Finland

PRESTANDA ✓ Mycket goda sjögenskaper och hög säkerhetsnivå ✓ Roliga att köra ✓ Ett mycket välbalanserat skrov med en perfekt viktfördelning ✓ Djup V-botten med tre par steglister ger ett tryggt beteende utan överraskningar ✓ Breda slag ger stabil, hög och torr gång

KOMFORT ✓ Integrerade Abloy-lås som fungerar med en (1) nyckel ✓ Grå durk ✓ Rymliga trossboxar i både för och akter ✓ Kapellgarage för snygg och smidig förvaring ✓ Väl skyddande vindrutor ✓ Rymliga sittbrunnar med gott om sittplatser och stuvutrymmen

SÄKERHET ✓ Alltid till hamn konstruktion ✓ Stabila räcken i syrafast stål ✓ Securmark stöldmärkt ✓ Höga fribord ✓ Ordentliga halkskydd ✓ Integrerad självläns ✓ Solida steglister ✓ Alla båtar testade och godkända av VTT

– 4 –


PRODUKTUTBUD 2016

230DC – 6.90 m

200DC – 6.05 m

185BR – 5.50 m

170BRs – 5.02 m

160R – 4.72 m

150R – 4.50 m

230BR – 6.90 m

200BR – 6.08 m

185R – 5.50 m

170R – 5.02 m

215PH – 6.40 m

200C – 6.08 m

Färgsättning:

190HT – 5.50 m

Färgsättning Du kan få alla modeller i tre olika färgsättningar: vit & grå, Suzuki Edition eller vit & röd. Standard är tvåfärgat skrov, vit och grå. Du kan även välja Suzuki Edition med vitt skrov och specialdekaler. En tredje variant är vitt skrov med röd foliering (tillval).

– 5 –

Standard Rödfoliering Suzuki Edition


DC-SERIE Möt havet med stil! AMTs daycruiser levererar allt som kan behövas för den mest kräsne båtföraren. Övernattningsmöjlighet, klassens rymligaste sittbrunn och högsta AMT-finish i detaljerna förpackat i stabila och snabba skrov. ✓ 2-färgat skrov ✓ Kapellgarage ✓ Fast bränsletank ✓ Inbyggd och servicefri självläns ✓ Dubbla trossboxar i aktern och en i fören ✓ Alltid i hamn konstruktion ✓ Monteringsplats för kartplotter/ekolod ✓ Integrerade Abloylås ✓ Securmark Stöldmärkt ✓ Dynserie som standard ✓ Komfortstolar som standard ✓ Ingång till kabinen i mitten ✓ Luckor utan gångjärn till förvaringsutrymmen ✓ Gott om fotutrymme i U-soffan ✓ Endast kvalitetkomponenter ✓ Marknadens rymligaste båtar (allt utrymme nyttjas)

AMT 200DC

AMT 230DC

– 6 –


– 7 –


AMT 230DC

AMT 230DC är vår hittills största daycruiser. AMT 230DC är väl lämpad för både dagsturer samt längre utflykter. En stor och rymlig sittbrunn med en U-formad soffa är i fokus för ett bekvämt liv ombord. U-soffan kan enkelt konverteras till en bekväm solbädd eller en extra kojplats. Under soffan finns ett rymligt stuvutrymme försett med ett integrerat Abloylås liksom övriga stuvutrymmen ombord. Det heltäckande kapellet med full ståhöjd fälls enkelt ner och förvaras i det rymliga kapellgaraget när det inte används. Under fördäck finns sovplats för två vuxna. Förpiken har full sitthöjd och nås enkelt via en skjutdörr i mitten av båten. AMT 230DC levererar prestanda i toppklass och skrovet uppför sig tryggt i alla situationer. Man kan fullt ut njuta av båtens sportighet och elegans, samtidigt som alla ombord färdas säkert. AMT 230DC är en av marknadens mest utrustade båtar med t.ex. tryckvatten, tvåbatteri system, LED durkbelysning och pentrymodul. Alla motoralternativ till AMT 230DC levereras med Suzukis fina elektroniska reglagesystem. Utöver den omfattande standardutrustningen som exempelvis bogpropeller, teak, kylskåp och vattentoalett finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 230DC mer personlig.

– 8 –

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

690

Bredd cm

260

Vikt kg

1350

Antal personer Rek motorstorlek hk

8 150-300


AMT 200DC

Ett optimerat skrov med 20° V-form ger AMT 200DC underhållande egenskaper även för den kräsne båtföraren. Skrovets höga gångläge kombinerat med en djup, skyddad sittbrunn och höga fribord gör snabba färder till ett nöje för hela familjen. AMT 200DC erbjuder övernattning för två personer i en miljö med AMT-standard, vilket innebär bekvämlighetsdetaljer som spotbelysning, plats för kemisk toalett, öppningsbara fönster och en ytfinish som bara kan upplevas på plats i båten. Klassens största sittbrunn har gott om sittplatser och rejäla stuvutrymmen, en genomtänkt och lättöverskådlig förarmiljö med god sikt och bekväma offshore-stolar som kan vändas bakåt mot sittbrunnsbordet. Soffa, stolar och dynor är klädda i ett sobert och vattenavstötande tyg. Den öppningsbara vindrutan och trappans centrala placering ger en lika enkel och säker passage mellan sittbrun och fördäck som en bekväm åtkomst till ruffen. Väljer du en Suzuki DF150-TGX ingår dessutom Suzukis fina elektroniska reglagesystem. Utöver den omfattande standardutrustningen som exempelvis SeaStar hydraulstyrning och trimplan finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 200DC mer personlig.

– 9 –

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

608

Bredd cm

235

Vikt kg

950

Antal personer Rek motorstorlek hk

7 115-150


– 10 –


BR-SERIE Intresset för bowriders fortsätter att öka i Sveriges farvatten. En bowrider är den perfekta dagturbåten då den är flexibel vad gäller användningsområden och har skyddade kör- och passagerarplatser. AMTs bowriderprogram rymmer allt från sällskap och packning till roliga upplevelser på sjön. Sportighet, kvalitet och finess är receptet på en äkta bowrider från AMT: ✓ 2-färgat skrov ✓ Grå durk ✓ Kapellgarage ✓ Inbyggd och servicefri självläns ✓ Dubbla trossboxar i aktern och en i fören ✓ Alltid i hamn konstruktion ✓ Monteringsplats för kartplotter/ekolod ✓ Integrerade Abloylås ✓ Securmark Stöldmärkt ✓ Dynserie som standard ✓ Marknadens rymligaste båtar (allt utrymme nyttjas)

AMT 170BRs

AMT 185BR

AMT 200BR

AMT 230BR – 11 –


– 12 –


AMT 230BR

2015 lanserade AMT en helt ny bowrider - AMT 230BR mer av allting. En riktigt stor bowrider med samma sociala sittbrun som AMT 230DC. AMT 230BR fina och välbyggda skrov klarar motorer upp till och med 300hk men redan med 250hk nås en toppfart nära 50 knop. Det effektiva skrovet i kombination med Suzukis högpresterande motorer borgar även för en mycket låg bränsleförbrukning. En drömbåt för härliga dagturer. Oavsett om det är fiske, vattensport eller att ge sig ut för att njuta av våra härliga sjöar och skärgårdar som lockar så är AMT 230BR en underbar båt. Den fantastiskt fina och rymliga sittbrunnen, störst i klassen, inbjuder till härligt umgänge och det är gott om plats om man vill äta eller bara fika ombord. En förhöjd durkyta i fören skapar ett rejält stuvutrymme för exempelvis fiskeutrustning och vattensportsutrustning och gör in- och urstigning lättare. AMT 230BR har hela 6 st låsbara styvutrymmen. Addera AMT 230BRs höga finish och kvalitet så blir resultatet mer eller mindre oemotståndligt. Båten är utrustad med Suzukis fina elektroniska reglage för mjuk och smidig manövrering. Utöver den omfattande standardutrustningen finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 230BR mer personlig.

– 13 –

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

690

Bredd cm

260

Vikt kg

1250

Antal personer Rek motorstorlek hk

8 150-300


– 14 –


AMT 200BR

AMT 200BR har alla typiska kännetecken för den moderna bowridern med sportig elegans och fina sjöegenskaper. Framgången ligger dold i det lyckade 20° V-skrovet – som ger båten dess fina egenskaper och goda bränsleekonomi. Klassens rymligaste modell och de generösa utrymmena har optimerats för ett socialt båtliv. Stora ytor och rymlig u-soffa inbjuder till umgänge på akterdäck och den öppningsbara vindrutan ger enkel passage till fördäck. En förhöjd durkyta i fören skapar ett rejält stuvutrymme för ex. fiskeutrustning och vattensportsutrustning och gör in- och urstigning lättare. AMT 200BR har hela 6st låsbara styvutrymmen. Addera AMT 200BRs höga finish och kvalitet så blir resultatet mer eller mindre oemotståndligt. Väljer du en Suzuki DF150-TGX ingår dessutom Suzukis fina elektroniska reglagesystem. Utöver den omfattande standardutrustningen finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 200BR mer personlig.

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

608

Bredd cm

235

Vikt kg

900

Antal personer Rek motorstorlek hk

– 15 –

7 115-150


– 16 –


AMT 185BR

Bowrider konceptet kom för att stanna och blir bara populärare för varje år. AMT 185BR har en mycket praktisk och lämplig storlek som gör att båten både är lättskött och lätthanterlig utan att försaka fina sjöegenskaper. Ett tuff och elegant båt! De stora pulpeterna rymmer rejäla styvutrymmen och passagerarplatsen är ett praktiskt förvaringsfack. Utöver den omfattande standardutrustningen, med bland annat kapell, kapellgarage, dynserie, integrerade Abloylås, fast tank, hydraulstyrning och trimplan, finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 185BR mer personlig.

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

550

Bredd cm

224

Vikt kg

680

Antal personer Rek motorstorlek hk

– 17 –

7 70-115


– 18 –


AMT 170BRs

En perfekt båt för utflykter och vattensport för hela familjen. Utgångspunkten för planeringen av denna båt har varit att hela familjen ska kunna sitta skyddade bakom rutan och att även kapellet skall erbjuda ett regnskydd för samtliga. Utrymmena har aldrig tidigare utnyttjats så effektivt i klassen. Motsvarande innerutrymmen finner man normalt i båtar med 5,30-5,40 meters längd. Den djupa V-botten och det kompetenta skrovet ger en behaglig och säker gång. Utöver den omfattande standardutrustningen, med bland annat kapellgarage, dynserie, tre trossboxar, fast bränsletank och integrerade Abloylås, finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 170BRs mer personlig.

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

502

Bredd cm

205

Vikt kg

500

Antal personer Rek motorstorlek hk

– 19 –

6 50-80


R-SERIE AMTs R-serie har länge hyllats i båtpressen. Goda köregenskaper, hög kvalitet, välutformade förarplatser och torr, stabil gång är typiska egenskaper för AMTs styrpulpetbåtar. Alla utgör de ett smidigt och säkert val för ett härligt liv på sjön: ✓ 2-färgat skrov ✓ Grå durk ✓ Inbyggd och servicefri självläns ✓ Självläns som fungerar även då båten är lastad ✓ Alltid i hamn konstruktion ✓ Monteringsplats för kartplotter/ekolod ✓ Integrerade Abloylås som tillbehör ✓ Securmark Stöldmärkt ✓ Marknadens rymligaste båtar (allt utrymme nyttjas)

– 20 –


AMT 150R

AMT 160R

AMT 170R

AMT 185R – 21 –


AMT 185R

Utrustningsnivån och AMT 185Rs design har beskrivits i mycket positiva ordalag men mest uppmärksamhet har ändå båtens köregenskaper fått. ”Mycket behaglig i sjön” och ”lättmanövrerad” är bara ett par exempel. Framgången ligger dold i det lyckade 20° V-skrovet – som ger båten dess fina egenskaper och goda bränsleekonomi. Om man utöver det lägger till höga skyddande fribord, en mycket bekväm aktersoffa, praktiska stuvutrymmen (integrerade Abloylås som tillval), spöfack, en genomtänkt förarmiljö och AMT 185Rs unika kapellgarage är det inte konstigt att AMT 185R lyckas sticka ut bland dussinprodukterna i denna flitigt uppvaktade båtklass. Sportfiskarnas favoritbåt! De rena och stora durkytorna gör att båten är mycket populär ibland fiskare, båten är även väldigt lätt att lasta i och ur och har en fast bränsletank. Utöver den omfattande standardutrustningen, som bland annat omfattar tre trossboxar och hydraulstyrning, finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 185R mer personlig.

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

550

Bredd cm

224

Vikt kg

630

Antal personer Rek motorstorlek hk

– 22 –

7 70-115


– 23 –


– 24 –


AMT 170R

AMT 170R uppfyller basbehoven med råge – detta är en båt med en lång rad användningsområden. Hos AMT 170R har inga ytor lämnats åt slumpen. En väldisponerad sidopulpet med stor skyddande vindruta ger en optimalt utnyttjad durk med en generös passage mellan för- och akterdäck. Båten upplevs som större än sina 17 fot. Fyra rymliga och separata stuvar (integrerade Abloylås som tillval) ger även gott om sittplatser. Den djupa V-botten och det kompetenta skrovet ger en behaglig och säker gång. Klassens största durkyta. AMT 170R kännetecknas av sin standardutrustning, den osänkbara ”alltid i hamn” konstruktionen och det unika självlänsningssystemet. Utöver standardutrustningen finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 170R mer personlig.

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

502

Bredd cm

205

Vikt kg

500

Antal personer Rek motorstorlek hk

– 25 –

6 50-80


AMT 160R

AMT 160R är en otroligt rymlig och stabil sidopulpetbåt i 4,70 metersklassen. Båten har många moderna finesser och bekvämligheter som du normalt sett hittar på större båtar. Boxar för förtöjningslinor i både för och akter, integrerad självläns, grå durk, förvaringsutrymmen (integrerade Abloylås som tillval), kapellgarage samt plats för kartplotter är alla egenskaper som uppskattas. Som övriga AMT-båtar har även AMT 160R ett kompetent skrov med djup V-botten som gör gången mjuk och torr, den har klassens största durkyta och är lätt att lasta i och ur. AMT 160R kännetecknas av sin standardutrustning, den osänkbara ”alltid i hamn” konstruktionen och det unika självlänsningssystemet. Utöver standardutrustningen finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 160R mer personlig.

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

472

Bredd cm

205

Vikt kg

450

Antal personer Rek motorstorlek hk

– 26 –

5 40-60


AMT 150R

AMT 150R – äkta AMT-kvalitet i den smidiga 4,5 metersklassen. AMT 150R har ett kompetent skrov med djup V-botten som gör gången mjuk och torr. Säker, stabil och osänkbar – detta är en båt för ung som gammal och den är ett utmärkt insteg i AMTflottan. En genomtänkt interiörlayout med väl tilltagna stuvutrymmen (integrerade Abloylås som tillval) och ankarbox gör båten lätt att rengöra och den fungerar idealiskt som fiskebåt. AMT 150R har även klassens största durkyta och är lätt att lasta i och ur. Båten är lättdriven och kräver ingen stor motor, vilket gör valet ännu mer prisvärt. AMT 150R kännetecknas av sin standardutrustning, den osänkbara ”alltid i hamn” konstruktionen och det unika självlänsningssystemet. Utöver standardutrustningen finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 150R mer personlig.

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

450

Bredd cm

195

Vikt kg

350

Antal personer Rek motorstorlek hk

– 27 –

5 30-50


HT-, C- & PH-SERIE ✓ 2-färgat skrov ✓ Fast bränsletank ✓ Integrerade Abloylås ✓ Trossboxar i aktern och fören ✓ Alltid i hamn konstruktion ✓ Monteringsplats för kartplotter/ekolod ✓ Securmark Stöldmärkt ✓ Komfortstolar som standard ✓ Endast kvalitetkomponenter ✓ Marknadens rymligaste båtar (allt utrymme nyttjas)

– 28 –


AMT 190HT

AMT 200C

AMT 215PH

– 29 –


AMT 215PH

AMT 215PH har samma föredömliga köregenskaper som övriga AMT modeller. Ett rejält skrov med hög stäv i kombination med ett rymligt akterdäck, stora förvaringsutrymmen och en skyddande hytt med övernattningsmöjlighet gör att båten fungerar i alla väderförhållanden. Det robusta skrovet tål tuffa tag. Det öppna rymliga akterdäcket med sina höga fribord ger en bekväm och trygg vistelse ombord och rejäla räcken garanterar en säker förflyttning mellan akterdäck och fördäck. Säkerheten förstärks ytterligare genom AMTs beprövade ”alltid-i-hamn” koncept, som gör båten till marknadens säkraste. Väljer du en Suzuki DF150-TGX eller den DF200-APX ingår dessutom Suzukis fina elektroniska reglagesystem. AMT 215PH är den perfekta skärgårdsbåten för transport eller fiske i alla väder och med värmare ombod kan säsongen förlängas rejält. Det finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 215PH mer personlig.

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

640

Bredd cm

240

Vikt kg

1250

Antal personer Rek motorstorlek hk

– 30 –

7 115-200


PH-SERIEN AMT 215PH en riktig Pilothouse båt. Perfekt för dig som ställer stora krav på båtlivet och vill ha en längre säsong på sjön. Säker, stabil, rymlig och tålig. Sjöns snyggaste och tåligaste pickup.

– 31 –


AMT 200C

AMT200C är en 6-meters mittkabinbåt med en traditionell dörr i fören och en skjutdörr i aktern. Båten är en riktig multifunktionsbåt för den som vill åka tryggt och säkert i alla väder. Kabinen, som är störst och bekvämast i klassen, erbjuder ett skyddat utrymme för 6 personer och är perfekt för dig som vill få plats med mycket packning m.m i kabinen. Separata stolar fram och en bred soffa bak gör att alla passagerare sitter i färdriktingen. Båten har en unik lösning med tre separata takluckor som ger luftighet i kabinen samt goda möjligheter att njuta av fint väder. Väljer du en Suzuki DF150-TGX ingår dessutom Suzukis fina elektroniska reglagesystem. Utöver den omfattande standardutrustningen finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT mer personlig.

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

608

Bredd cm

238

Vikt kg

1080

Antal personer Rek motorstorlek hk

– 32 –

6 115-150


C-SERIEN Bekväm och trygg i alla väder. AMT 200C levererar multifunktioner till dig som vill vara på sjön ofta. Smart utformade takluckor gör denna båt lika trevlig att färdas i under högsommarvärme såväl som klara höstdagar!

– 33 –


AMT 190HT

AMT 190HT är en modern Hard top båt. AMT 190HT har en dörr i vindrutan för lättare ombord- och urstigning, rejäl pulpet och stora rutor på sidorna vilket ger utmärkt sikt. Det täckta fördäcket och taket erbjuder bra skydd för både passagerare och utrustning, samtidigt som den öppna sittbrunnen ger möjligheten att njuta av det fina vädret. Båten har som standard en integrerad fläkt för vindrutan som också kan kompletteras med en värmare. Automatisk länspump och täta stuvfack gör att man inte behöver lyfta upp kapellet vid första regnskur. Stort fokus har lagts vid de inre utrymmena som bjuder på ombonade övernattningsmöjligheter i en stor koj. Utöver den omfattande standardutrustningen finns en mängd noga utvalda tillbehör som gör din AMT 190HT mer personlig.

TEKNISKA FAKTA

Längd cm

550

Bredd cm

224

Vikt kg

730

Antal personer Rek motorstorlek hk

– 34 –

7 70-115


HT-SERIEN Den perfekta båten för härliga upptäcktsresor. AMT 190HT ger skydd mot väder och vind och erbjuder den klassiska HT-båtens övernattningsmöjligheter - men nu i ett modernt, stabilt och lättdrivet skrov.

– 35 –


– 36 –


STANDARDUTRUSTNING 150R

• 2-färgat skrov • Grå durk • Självläns • Klass 3 låsögla • Pulpit, stävögla och badstege i syrafast stål. • Knapar rostfritt (4 st) • Handtag inre (4 st) • Vindruta med båge i syrafast stål • Elserie med automatsäkringar och huvudbrytare • 12 V eluttag • Elektrisk länspump • Lanterna • NFB Styrning • 2 st torra stuvutrymmen • Ankar/trossbox i aktern • Sittunderlag/halkskydd i cellplast • Brandsläckare • Paddel/båtshake • 5L reservtank • Securmark stöldmärkning

160R

170R

• Elektrisk länspump

• Elektrisk länspump

• Lanternor • NFB-styrning • 2 st torra stuvutrymmen • Ankarbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Brandsläckare • Båtshake/paddel • Kapellgarage • 5L reservtank • Securmark stöldmärkning

• Lanternor • NFB-styrning • 6 st torra stuvutrymmen • Trossbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Brandsläckare • Paddel/båtshake • Kapellgarage • 5L reservtank • Securmark stöldmärkning

• 2-färgat skrov • Grå durk • Självläns • Klass 3 låsögla • Räckserie , knapar, stävögla, handtag och badstege i syrafast stål • Mugghållare • Elserie med automatsäkringar och huvudbrytare • 12 V eluttag

• 2-färgat skrov • Grå durk • Självläns • Klass 3 låsögla • Räckserie, knapar, stävögla, handtag och badstege i syrafast stål • Mugghållare • El-serie med automatsäkringar och huvudbrytare • 12 V eluttag

185R

170BRs

185R

170BRs

• 2-färgat skrov • Grå durk • Självläns • Klass 3 låsögla • Räckserie , knapar, stävögla, handtag och badstege i syrafast stål • Mugghållare • El-serie med automatsäkringar och huvudbrytare • 12 V eluttag • Elektrisk länspump • Lanternor • Komfortstolar + stolsöverdrag • Sittunderlag/halkskydd i cellplast • Hydraulstyrning (Baystar +) • Fast 100L bränsletank • Bränslefilter • 6 st torra stuvutrymmen • Trossbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Ankarbox i fören • Brandsläckare • Paddel/båtshake • Kapellgarage • 5L reservtank • Securmark stöldmärkning

• 2-färgat skrov • Grå durk • Självläns • Klass 3 låsögla • Räckserie, knapar, stävögla, handtag m.m. i syrafast stål • El-serie med automatsäkringar och huvudbrytare • 12 V eluttag • Elektrisk länspump • Lanternor • NFB-styrning • Fast 60L bränsletank • 5L reservtank • Bränslefilter • 5 st torra stuvutrymmen med integrerade Abloy-lås • Abloy brygglås • Trossbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Komfortstolar + Stolsöverdrag • Dynserie • Mugghållare • Brandsläckare • Paddel/båtshake • Ankare, 5,5 kg inkl. 30 m lina • Förtöjningslinor (2 st) • 4 st fendert + linor • Kapellgarage • Vindskydd mellan pulpeter • Securmark stöldmärkning

EXTRAUTRUSTNING 150R

• Pulpetöverdrag • Dynserie • Akterkapell • Abloy låskit • Förvaringskapell • Hamnkapell • Mittbänk • Räckserie • Köljärn • Röd foliering

160R

• Pulpetöverdrag • Dynserie • Akterkapell • Abloy låskit • Vattenskidbåge • Förvaringskapell • Hamnkapell • Köljärn • Röd foliering

170R

• Pulpetöverdrag • Dynserie • Akterkapell • Vattenskidbåge • Abloy låskit • Förvaringskapell • Teak-serie • Köljärn • Röd foliering

– 37 –

• Pulpetöverdrag • Dynserie • Akterkapell • Vattenskidbåge • Abloy låskit • Förvaringskapell • Teak-durk • Trimplan • Köljärn • Röd foliering

• Akterkapell • Vattenskidbåge • Teak • Förvaringskapell • Hamnkapell • Kapell till fören • Köljärn • Röd foliering


STANDARDUTRUSTNING 185BR

• 2-färgat skrov • 12 V eluttag • Grå durk • Paddel/båtshake • Självläns • Ankare, 5,5 kg inkl. • Klass 3 låsögla 30 m lina • Räckserie, knapar, stävögla, • Förtöjningslinor (3 st) handtag och badstege i • 4 st fendert + linor syrafast stål • Fendertfästen (2 st) • El-serie med automatsäk- • Akterkapell ringar och huvudbrytare • Kapellgarage • 12 V eluttag • Trimplan • Elektrisk länspump • Securmark stöld• Lanternor märkning • Hydraulstyrning (Baystar +) • Fast 100L bränsletank • 10L reservtank • Bränslefilter • 7 st torra stuvutrymmen, med integrerade lås • Abloy brygglås • Trossbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Dynserie • Komfortstolar + stolsöverdrag • Mugghållare • Brandsläckare

200BR

230BR

200DC

200BR

230BR

200DC

• 2-färgat skrov • Brandsläckare • Grå durk • Paddel/båtshake • Självläns • Ankare, 7,5 kg inkl. • Klass 3 låsögla 30 m lina • Räckserie, knapar, stävögla, • Förtöjningslinor handtag och badstege i (2 st 6 m, 1 st 10 m, syrafast stål dimension 14 mm) • Elserie med automatsäk• 4 st fendert + linor ringar och huvudbrytare • Fenderfästen (4 st) • 12 V eluttag (2 st) • Akterkapell • Lanternor • Kapellgarage • Hydraulstyrning (Seastar) • Trimplan • Vindrutetorkare sb • Securmark stöld• Fast bränsletank 140L märkning • Reservtank 10L • Bränslefilter • 7 st torra stuvutrymmen med integrerade Abloy-lås • Abloy brygglås • Trossbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Manuell länspump • Komfortstolar + stolsöverdrag • Dynserie (inte i fören) • Mugghållare

• 2-färgat skrov • 4 st fendert + linor • Teaklaminat serie • Ankare 7,5 kg inkl. • Självläns 30 m lina • Räckserie, knapar, stävögla, • Paddle/båtshake handtag och badstege i • Akterkapell syrafast stål • Kapellgarage • Elserie med automatsäk• Handfat ringar och huvudbrytare • Dynor i fören • 12 V eluttag • Trimplan • Lanternor • Bogpropeller • Hydralstyrning (Seastar) • NMEA2000 nätverk • Vindrutetorkare sb • Securmark stöld• Vindrutetorkare bb märkning • 220L fast tank • Bränslefilter • 5 st torra stuvutrymmen med integrerade Abloy-lås • Trossbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Manuell länspump • Komfortstolar + stolsöverdrag • Dynserie • Mugghållare • Brandsläckare • Förtöjningslinor (2 st 6 m, 1 st 10 m, dimension 14 mm)

EXTRAUTRUSTNING 185BR

• Hamnkapell • Bord med fot • Vindrutetorkare SB • Kapell till fören • Vattenskidbåge • Teak • Teaklaminat serie • Förvaringskapell • Radio/CD + 2 st högtalare • Köljärn • Röd foliering

• Hamnkapell • Bord m. fot & soldyna • Vindrutetorkare babord • Kapell till fören • Vattenskidbåge • Teak-serie • Teaklaminat serie • Radio/CD + 2 st högtalare • Kylbox CD30-draglåda • Kylbox CDF18 bärbar • Dynor i fören • Tryckvatten m. slang och dusch 40L • Durkbelysning LED • Värmare Webasto ST2000 (Diesel) • Förvaringskapell • Köljärn • Röd foliering

• Förvaringskapell • Teak-serie • Bord m. fot & soldyna • Värmare Webasto ST2000 (Diesel) • Vattenskidbåge • Hamnkapell • Radio/CD + 2 st högtalare • Radio/CD + 4 st högtalare • Kompass (Ritchie) • Ankarwinsch (Engbo) • Durkbelysning LED • 2-batterisystem • Tryckvatten m. slang & dusch 40L • Kylbox CD30 draglåda • Kapell till fören • Röd foliering

– 38 –

• 2-färgat skrov • Mugghållare • Självläns • Diskho • Klass 3 låsögla • Kylbox (passiv) • Räckserie, knapar, stävögla, • Brandsläckare handtag och badstege i • Paddel/båtshake syrafast stål • Ankare, 7,5 kg inkl. • Elserie med automatsäk30 m lina ringar och huvudbrytare • Förtöjningslinor • 12 V eluttag (2 st 6 m, 1 st 10 m, • Lanternor dimension 12 mm) • Hydraulstyrning (Seastar) • 4 st fendert + linor • Trimplan • Fendert fästen (4 st) • Vindrutetorkare sb • Manuell länspump • Fast 140L bränsletank • Akterkapell • 10L reservtank • Kapellgarage • Bränslefilter • Securmark stöld• 4 st torra stuvutrymmen märkning med integrerade Abloy-lås • Abloy brygglås • Låsbar kabin med 2 st kojplatser • 2 st skrovfönster (öppningsbara) • Trossbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Dynserie • Innerbelysning

• Bord med fot och soldyna • Vindrutetorkare BB • Hamnkapell • Vattenskidbåge • Myggnät i ruff (2 st) • Teak-serie • Teaklaminat serie • Kemisk WC • Kylbox CDF18 bärbar • Tryckvatten m. slang och dusch 40L • Durkbelysning LED • Värmare Webasto ST2000 (Diesel) • Förvaringskapell • Radio/CD + 2 st högtalare • Köljärn • Röd foliering


230DC

• 2-färgat skrov • Självläns • Klass 3 låsögla • Räckserie, knapar, stävögla, handtag och badstege i syrafast stål • Teak • Bord med fot och soldyna • Vattentoalett • Trimplan • Kyl, Waeco CR50 • Tryckvatten med slang och dusch 40L • 2-batteri system • LED durkbelysning • Pentrymodul • Komfortstolar + stolsöverdrag • Elserie med automatsäkringar och huvudbrytare • 12 V eluttag • Lanternor • Hydraulstyrning Seastar • Vindrutetorkare sb • Vindrutetorkare bb • Fast 220L bränsletank • Bränslefilter

230DC

• 3 st torra stuvutrymmen med integrerade Abloy-lås • Abloy brygglås • Låsbar kabin med 2 st kojplatser • 2 st skrovfönster • Trossbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Dynserie • Innerbelysning • Mugghållare • Diskho • Brandsläckare • Paddel/båtshake • Ankare 7.5 kg ink. lina • Förtöjningslinor (3 st) • 4 st fendert + linor • Fendert fästen (4 st) • Manuell länspump • Akterapell • Kapellgarage • Bogpropeller • NMEA 2000 nätverk • Securmark stöldmärkning

• Hamnkapell • Myggnät i ruff (2 st) • Värmare Webasto ST2000 • Kokplatta Wallas 800 • Vattenskidbåge • Ankarwinsch (Engbo) • Kompass (Ritchie) • Förvaringskapell • Radio/CD + 2 st högtalare • Radio/CD + 4 st högtalare • Röd foliering

190HT

200C

215PH

190HT

200C

215PH

• Trimplan • Dynserie • 2-färgat skrov • Mattserie • Räckserie, knapar, stäv• Innerbelysning LED ögla, handtag och • Mugghållare badstege i syrafast stål • Brandsläckare • Elserie med automat• Paddel/båtshake säkringar och huvud• Ankare, 5,5 kg inkl brytare 30 m lina • 12 V eluttag • Förtöjningslinor (3 st) • Elektrisk länspump • 4 st fendert + linor • Manuell länspump • Akterkapell • Lanternor • Kapellgarage • Hydraulstyrning • Securmark stöld(Baystar +) märkning • Tiltbar ratt • Vindrutetorkare sb • Integrerad vindrutefläkt • Fast bränsletank 100L • 10L reservtank • Bränslefilter • 5 st torra stuvutrymmen med Abloy-lås • Abloy brygglås • Trossbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • 2 st Kojplatser • Komfortstolar + stolsöverdrag

• Bord med fot • Stolsöverdrag • Kemisk WC • Vattenskidbåge • Vindrutetorkare BB • Mörkläggningsgardin • Teak-serie • Hamnkapell • Förvaringskapell • Radio/CD + 2 st högtalare • Röd foliering

• 2-färgat skrov • Brandsläckare • Självläns • Paddel/båtshake • Klass 3 låsögla • Ankare 7,5 kg inkl. • Räckserie, knapar, stäv30 m lina ögla, handtag och bad• Förtöjningslinor (3 st) stege i syrafast stål • 4 st fendert + linor • Elserie med automatsäk- • Manuell länspump ringar och huvudbrytare • Securmark stöld• 12 V eluttag märkning • Lanternor • Hydraulstyrning (Baystar +) • Trimplan • Vindrutetorkare (2 st) • Fast 140L bränsletank • 10L reservtank • Bränslefilter • Låsbar kabin • 3 st takluckor • Trossbox i fören • Vindrutetorkare sb • Vindrutetorkare bb • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Komfortstolar + stolsöverdrag • Dynserie i kabinen • Abloy låskit • Innerbelysning • Mugghållare

• Bord med fot • Kemisk WC • Mörkläggningsgardin • 2-batterieri system • Kylskåp Waeco CR50 • Värmare Webasto ST2000 • Kokplatta Wallas 800 • Radio/CD + 2 st högtalare • Köljärn • Röd foliering

– 39 –

• Självläns • 2-färgat skrov • Klass 3 låsögla • Räck, knapar (8 st), stävögla, handtag och badstege i syrafast stål • Elserie med automatsäkringar och huvudbrytare • 12 V eluttag • Lanternor • Hydraulstyrning (Seastar) • Trimplan • Taklucka • Vindrutetorkare sb • Vindrutetorkare bb • Fast bränsletank 220L • Bränslefilter • Abloy låskit • Abloy brygglås • Låsbar kabin • 2 st kojplatser • Trossbox i fören • 2 st ankar/trossboxar i aktern • Taklucka

• Bord med fot • Klaffbänk 40 cm • Klaffbänk 80 cm • Sökarljus m fjärrkontroll • Kemisk WC • Vattentoalett • Mörkläggningsgardin • Värmare Webasto ST2000 • Tryckvatten m. slang och dusch 40L • Akterkapell • Kylaggregat kylbox (Coldmachine VD-15) • 2-batterisystem • LED durkbelysning • Kompass (Ritchie) • Arbetsljus akterdäck

• Dynserie i kabinen • Innerbelysning • Mugghållare • Diskho • Brandsläckare • Paddel/båtshake • Ankare 7,5 kg inkl. 30 m lina • Förtöjningslinor (2 st 6 m, 1 st 10 m, • Dimension 14 mm ) • 4 st fendert + linor • Manuell länspump • Integrerad fläkt för vindrutan • Securmark stöldmärkning

• Sjövattenpump/däckspolning • Yttre styrposition (ratt + reglage) • Radio/CD, 2 högtalare • Radio/CD 4 högtalare • Radarfäste • NMEA 2000 nätverk • Kokplatta Wallas 800 • Däckslucka • Skyddsplatta motorbrunn • Rostfria akterportar • Bogpropeller (Kan ej kombineras med vattentoalett och kemtoalett • Röd foliering


YTTERLIGARE INFORMATION För mer information om de olika AMT-modellerna besök gärna våra hemsida www.amtboats.se. Där hittar du hela vårt produktutbud, våra paketpriser och mycket mer. På hemsidan kan du även, med hjälp av vår sökfunktion ”återförsäljare” i toppmenyn, hitta din närmaste AMT-återförsäljare. Scanna in QR-koden till vänster eller gå in på www.amtboats.se

SUZUKI FÖRSÄKRING I samarbete med Atlantica erbjuder Suzuki dig en båtförsäkring till en förmånlig premie samt ett säkerhetspaket som gör det svårare för tjuven att ta båten. I säkerhetspaketet ingår bland annat ett aktivt söksystem och märkning av motor med Securmark Stöldmärkning. Du kan få upp till 48,7% rabatt på premien.

7 ÅRS MOTORGARANTI Alla AMT-båtar levereras med utombordare från Suzuki med marknadens bästa garantier.

KGK Motor AB, Sollentuna, förbehåller sig rätten att utan föregående avisering ändra på utrustning, färger, priser, material och andra objekt för att passa lokala förhållanden. Varje modell kan upphöra utan avisering. Kontakta din återförsäljare om eventuella ändringar. Bilder i denna broschyr visar produkter med exrautrustning och de faktiska färgerna kan skilja sig mot färgåtergivningen i broschyren. Vi reserverar oss för eventualla ändringar, avvikelser och feltryck. Best nr: RAMT2016 Layout och produktion: Westberg & Höök Design AB, www.whdesign.se

– 40 –

KGK Motor AB 19181 Sollentuna Sweden www.suzuki.se

Amt 2016  
Amt 2016