Page 1

REGELING

REGELING

KUNST EN CULTUUR VERBINDEN

KUNST EN CULTUUR VERBINDEN Heb je een mooi plan maar geen middelen? Zo kan het wel. Uitgebreide informatie over de regeling, het aanvraagformulier en een voorbeeldbegroting vind je op de website van Westland Cultuurweb: www.westlandcultuurweb.nl De Regeling Kleine Culturele Initiatieven is een regeling van de Gemeente Westland. Westland Cultuurweb voert de regeling uit. Een onafhankelijke commissie beoordeelt de aanvragen.

KUNST EN CULTUUR VERBINDEN EEN MOOI PLAN MAAR GEEN MIDDELEN? ZO KAN HET WEL!


SAMEN MET EEN BEELDEND KUNSTENAAR HET PLEINTJE OF DE STRAAT OPKNAPPEN?

EEN THEATERGROEP OP JE BUURTFEEST? Heb jij een mooi plan om met een culturele activiteit in je buurt of wijk mensen bij elkaar te brengen? Is er onvoldoende geld om je idee uit te voeren? Dan kun je een beroep doen op de Regeling Kleine Culturele Initiatieven. Dit is een subsidiepotje voor kleinschalige activiteiten die mensen verbinden door kunst en cultuur. De maximale bijdrage per activiteit bedraagt € 1500,.

EEN DANSAVOND ORGANISEREN IN HET WOONZORGCENTRUM OM DE HOEK? Dus: wil je iets moois organiseren waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten en komt er kunst en cultuur bij kijken, doe dan snel een aanvraag!

De regeling is bedoeld voor inwoners, verenigingen, scholen, maatschappelijke en commerciële organisaties in Westland die eenmalig een kleinschalige culturele activiteit willen organiseren. Voorwaarden is dat er verschillende partijen bij betrokken zijn en dat kunst en cultuur onderdeel uitmaken van het plan. Reguliere activiteiten komen niet voor een bijdrage in aanmerking.

Profile for Westland Cultuurweb

Flyer Regeling Kleine Culturele Initiatieven  

Flyer Regeling Kleine Culturele Initiatieven  

Advertisement