Page 1

Design og trykk: Reklamehuset Wera

Shweigaards plass

i Skien

Schweigaards Plass er et av JMs prosjekter som tilfredsstiller våre interne krav om 25 % lavere behov for levert energi sammenlignet med kravene etter TEK 10.

Smarte Kvadrat Vi legger vekt på å bygge lyse, romslige og effektive boliger med gjennomtenkte planløsninger og praktiske detaljer. Du kan selv være med å påvirke en del av interiøret i din nye bolig.

Salg ved Skien Boligbyggelag Tone Darrud, mob: 901 83 801

Gunn-Heidi Kittilsen, mob: 971 84 337 E-post: salg@skien.bbl.no Adresse: Cappelens gate 11, 3733 Skien skien.bbl.no

Prosjektutvikler JM Norge - Telemark Tel: 35 54 33 50 Fax: 35 54 33 60 E-post: karianne.kleiv@jm.no Adresse: Lundegata 4 C, 3724 Skien

Arealeffektive og moderne leiligheter i hjertet av Skien sentrum


Shopping 2 minutter

JM er stolt over å kunne presentere dette flotte leilighetsprosjektet sentralt på Lie i Skien. Kun få minutter til fots og du befinner deg i hjertet av Skien sentrum. Schweigaards Plass bygges som et atrium, med en lun og trivelig park med benker, pergola og vannspeil i senter. Tunet skal beplantes med blomster, trær og busker.

Lei av å måke snø? Eller rake løv? Nå har du anledningen til å bo sentralt, samtidig som det er lettvint og komfortabelt. På Schweigaards Plass er hagearbeid og snømåking noe som hører fortiden til. Bruk heller tiden til det som gir deg livskvalitet og glede. Bilen parkerer du i kjelleren med heis til leilighetsetasjen.

Kaféliv 5 minutter

Trening 8 minutter

Restaurant 5 minutter

Velkommen til visningsdag med pepperkaker og gløgg, søndag 18. november kl. 14-15

Kafélivet i byen blomstrer, og sammen med flotte restauranter, puber, konsert­

scener, kino, Ibsenhuset har du et mangfoldig tilbud. Ønsker du muligheten for en utflukt med familie og venner i slusene til Telemarkskanalen, ligger M/S Victoria kun få minutters spasertur unna.

Foto: Tom Riis

VELKOMMEN TIL SCHWEIGAARDS PLASS

Kino 10 minutter

Foto: Dag Jenssen

Vil du ha sentral beliggenhet? Ønsker du å ta heis fra garasjen og inn i en varm og moderne leilighet?

Med sentrum rett utenfor døren finner du til sammen ca 200 butikker – fra Duestien i nord til bryggene i sør – en fin blanding av spesialbutikker og kjedebutikker.

Schweigaards Plass  

Ide, design og trykk: Reklamehuset Wera

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you