Page 1

T A T L U ES

R R Ö F I G R ENE

- HØJT INDTJENINGS NIVEAU - HØJ AVANCE - DU SKAL KUN HANDLE ET STED - LEVERING TIL DØREN - MÅLRETTET MARKEDSFØRING - LEVERINGSSIKKERHED


VEM ÄR VI? Nutramino är Danmarks ledande företag inom försäljning av kosttillskott till fitnessbranschen och företaget har i dag 90 % av marknaden. Under de senaste två åren har företaget samtidigt tagit sig upp till en position som storleverantör av hälsosnackprodukter till kiosk- och bensinmarknaden. Företaget har under flera år i rad upplevt en fantastisk tillväxt och är nu redo att ta sig över sundet. Nutramino etablerades 2002 och är ett 100 % danskt varumärke med massor av “coolness”. Vi ser oss själva som en av de mest innovativa leverantörerna inom fitness nutrition och hälsosnacks. Vi kompromissar inte och därför ska Nutramino vara detsamma som de bästa produkterna vad gäller smak, innehåll, funktion och kvalitet.

VAD LÄGGER VI VIKT VID? Vi är kända för att kunna erbjuda en fullservicelösning för fitnessbranschen och därför kan vi leverera “hela paketet” till ditt gym. Vi har också displaylösningar och marknadsföringsmaterial för kiosk- ochmarknaden som gör det lätt och attraktivt att sälja våra produkter.

NUTRAMINO STÅR FÖR:

- professionalism

- innovation

- kvalitet

- hög servicenivå

- trovärdighet

- yrkeskompetens

- vetenskaplighet

VILKA PRODUKTER KAN NUTRAMINO ERBJUDA? Nutramino lägger stor vikt vid utveckling av kosttillskott med ett högt värde vad gäller näring, smak och kvalitet. Produkterna ska vara avgörande för prestationsförmågan, utbytet av träningen och den allmänna hälsan. Produkterna vänder sig till den moderna och hälsomedvetna kvinnan och mannen som fokuserar på en sund och aktiv livsstil. Vårt produktsortiment innehåller därför allt från sport- och fitnessprodukter till måltidsersättningar och sundare alternativ av snacks i farten.

HUR BLIR DU NUTRAMINO-ÅTERFÖRSÄLJARE? Vill du uppleva hög servicenivå och få möjlighet att erbjuda innovativa produkter från ett av Nordens starkaste varumärken? Kontakta Magnus Vuori: 073-391 40 09. Läs mer på vår hemsida www.nutramino.se


ENERGI FÖR RESULTAT


NUTRAMINO HJÆLPER DIG ALTID Med vores høje serviceniveau hjælper vi med alt fra indretning, opsætning af markedsførings- og kampagnemateriale, demo-arrangementer, foredrag og prissætning. Kontakta Magnus Vuori: 073-391 40 09.

Frederikssundsvej 62 b. 1 2400 København NV Denmark Phone: +45 3920 1097 Mail: info@nutramino.dk

NutraminoSverige  
NutraminoSverige  

Nutramino Sverige