Page 1


LAMIPRO är danskkvalité

4

Skärmväggar

6

Fönsterbänkar

8

Väggpaneler

9

Bordskivor och planlimning av vaskar i bänkskivor

10

Pressning av hela och halva skivor

13

Innehållsförteckning

2

Linoleum och Melamin

14

Exteriört kompaktlaminat

16

Beställningsarbete

18

Precis så som du önskar…

19

Snabb och effektiv leverans

20

Hänsyn till miljön och våra medarbetare

23


www.lamipro.se

www.lamipro.se

3


LAMIPRO A/S är ett stabilt förankrat familjeföretag, vi är stolta över vårt hantverk och de täta kontakterna till våra kunder. Vi har en modern maskinpark och tillverkar fönsterbänkar, bänkskivor, väggpaneler och skärmväggar till våta- och torra utrymmen samt mycket mer. Vi utför också uppskärning och limning samt CNC-bearbetning.

LAMIPRO är danskkvalité Alla produkter tillverkar vi efter din beställning – precis som du önskar dem. För oss på LAMIPRO är det viktigt med kvalitet och service till våra kunder. Vi är ett ansvarstagande företag som sätter kunden i centrum. För oss är det en självklarhet att leverera rätt produkt i rätt tid. Vi säljer till återförsäljare men är du en byggare, ett snickeri eller en privatkund är du välkommen att ringa oss för råd och vägledning.

4


Alla produkter tillverkar vi efter din beställning – precis som du önskar dem.

Vi har växt stabilt sedan 1997 LAMIPRO grundades den 1 januari 1997 i ett nedlagt lantbruk i Stånum, söder om Randers på Jylland. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och stabilt. I Danmark har LAMIPRO tre gånger belönats med Gasellpriset, som ges till ”näringslivets snabbväxare”. År 2004 flyttade LAMIPRO till nya lokaler i Randers för att få mer plats. LAMIPRO har idag 3000 kvm produktionsareal med moderna maskiner samt 200 kvm kontor.

www.lamipro.se

5


Nevada består av en 22 mm vattenfast spånskiva belagd med högtryckslaminat samt ett enkelt profilsystem i naturanodiserat aluminium. Skärmväggarna levereras i en standardhöjd på 206,8 cm med justerbara pelarfötter, men kan givetvis levereras i andra format efter dina önskemål. Självstängande gångjärn, klämfria gångjärn, pelarfötter, handtag och skruvar m.m. levereras i rostfritt stål och aluminium. Nevada kan bland annat användas till toaletter, duschar och liknande verksamheter, institutioner, campingplatser m.m. där kraven på hållbarhet och renlighet är det viktigaste. Monteringsanvisning medföljer.

6


Skärmväggsystemen Nevada och Atlantic

Atlantic består av ett 13 mm kompakt högtryckslaminat med en svart kärna samt ett enkelt profilsystem i naturanodiserat aluminium. Skärmväggarna levereras i en standardhöjd på 206,4 cm med justerbara pelarfötter, men har ni andra önskemål kan vi givetvis ordna det. Självstängande gångjärn, pelarfötter, handtag och skruvar m.m. levereras i rostfritt stål och aluminium. Atlantic kan bland annat användas till simhallar, duschar och liknande verksamheter. Där kraven på renlighet, slitstyrka och fuktbeständighet är det viktigaste. Monteringsanvisning medföljer.

7


LAMIPRO tillverkar både skarpkantade och postformade fönsterbänkar med högtryckslaminat. Fönsterbänkarna produceras efter dina önskemål.

Fönsterbänkar Fönsterbänkar i laminat är mycket hygieniska, underhållsfria och är motståndskraftiga mot repor och slitage.

8


Väggpaneler Vi har två system:

• Atlantic består av 6 mm kompaktlaminat samt ett enkelt profilsystem i naturanodiserat aluminium.

• Nevada består av 9 mm vattenfast MDF (v313) belagd med högtryckslaminat samt ett enkelt profilsystem i naturanodiserat aluminium.

Båda system levereras med en standardhöjd på 242 cm, men har du andra önskemål kan vi givetvis ordna det. Monteringsanvisning medföljer.

www.lamipro.se

9


Bordsskivor och planlimning av vaskar i bänkskivor LAMIPRO producerar skrivbord, konferensbord och bänkskivor i kök helt efter dina önskemål. Kärnan i bordsplattorna är spånskivor, MDF eller plywood och vi kan framställa bordsskivorna med massiv trä kant, fasad kant, laminatkant, rundkant eller ABS-kant – alla med högtryckslaminat eller linoleum på översidan. Bordsskivor med laminat är mycket hygieniska samt att de är underhållsfria och är motståndskraftiga mot repor och slitage. Bordsskivor med den miljövänliga naturprodukten linoleum ger ett varmt och spännande intryck.

10


www.lamipro.se

11


12


Pressning av hela och halva skivor Spånskivor, MDF och plywood limmar vi med laminat eller linoleum efter dina önskemål. Vi limmar kontralaminat på baksidan av plattan till och med en tjocklek på 16 mm, men om tjockleken på plattan är över 16 mm så limmar vi ett balanspapper på baksidan.

www.lamipro.se

13


Möjligheterna är många med linoleum och melamin. Melamin utgör ofta kärnan i skåp, hyllor och andra inventarier. Materialet är lätt att arbeta med och mycket ekonomiskt i bruk.Vi producerar plattorna efter er order.

Linoleum och Melamin Linoleum är en mycket spännande och miljövänlig naturprodukt som framställs av bland annat linolja, harts och ett mjöl av kork. LAMIPRO erbjuder till exempel limning, sågning och CNCbearbetning.

14


www.lamipro.se

15


Exteriört kompaktlaminat Exteriört kompaktlaminat är ett i särklass starkt och hållbart material exempelvis till balkongfronter och fasader till skolor, lägenheter, stall, kontor- och industribyggnader och mycket annat. Det är därför ett riktigt bra alternativ till aluminium, glas, plast, betongelement m.m. – såväl funktionellt som ekonomiskt. Exteriört kompaktlaminat är motståndskraftigt mot fukt och UV-strålning, det är mycket är rep- och slagtåligt och det är svårt att överföra flera kemikalier som exempelvis graffiti.

16


www.lamipro.se

17


Beställnigsarbete LAMIPRO erbjuder CNC-bearbetning, uppskärning och limning av spånskivor, MDF och plywood i olika tjocklekar samt bearbetning av laminat och linoleum efter Era önskemål.

18


Vi är stolta över vårt hantverk och den täta kontakten med kunderna

Utöver vårt standardsortiment har vi även med stor framgång tillverkat följande:

• Utskärningar i kompaktlaminat • Skyddsdörrar • Dörrar med aluminiumkarm • Sänggavlar i kompaktlaminat • Fönsterlister • Socklar • Skåp • Hyllor • Bord och bänkar • Stolssitsar • Med mera…

Precis så som du önskar…

www.lamipro.se

19


Vi sänder normalt färdigvaror samma dag, som du beställer dem. I kraft av vår flexibla och produktiva egenproduktion kan vi erbjuda snabb och konkurrenskraftig leverans av ej lagerförda produkter.

Snabb och effektiv leverans Du får vid beställning ett leveransdatum och vi lägger stor vikt på att hålla leveranstiden, då vi vet hur viktigt det är för Ert byggprojekt.

20


För oss är det en ära att leverera rätt produkt i rätt tid

www.lamipro.se

21


22


Hänsyn till miljön och våra medarbetare LAMIPRO värnar om miljön och vi önskar belasta den så lite som möjligt. Spånskivor är vårt viktigaste råmaterial och vi använder i stigande grad skivor som är baserade på återanvändning – bestående av överskottsmaterial av spån och flis från skogen samt från trä- och möbelindustrin. LAMIPRO använder sig av vattenbaserade lim- och lackprodukter för att skona den yttre miljön och för att ta hänsyn till våra anställda. Profilerna till skärmväggarna är av aluminium - ett material som kan återanvändas genom att smältas och formas på nytt. Vi sorterar allt vårt avfall och eftersträvar hela tiden att minimera vår belastning av miljön.

www.lamipro.se

23


Lamipro A/S Gnejsv채gen 7 341 34 Ljungby Telefon 0372-102 09 Fax 0372-102 99 Mail lamipro@lamipro.se Web

www.lamipro.se

Lamipro Sverige  

Lamipro Sverige

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you