Page 1

EGGER & LAMIPRO


EGGER & LAMIPRO


EGGER & LAMIPRO

5

EGGER more from wood

6

ZOOM 8 EGGER og miljøet

10

MDF-plader 13 Melaminplader 14

Indholdsfortegnelse Laminater 15 ABS-kanter 17 Vindues- og bordplader

18

Møbelkomponenter 20 EGGER produktoversigt

4

23


EGGER & LAMIPRO Velkommen til LAMIPROs katalog omhandlende samarbejdet med østrigske EGGER. Kataloget vil præsentere EGGER som virksomhed, informere om LAMIPROs grundlæggende lagersortiment samt gøre rede for de mange muligheder og værdier, som samarbejdet kan tilbyde vores kunder. Vi håber, kataloget giver den ønskede inspiration og de rette svar, men er det ikke tilfældet, er De meget velkommen til at kontakte os. God fornøjelse med kataloget.

Med venlige hilsner LAMIPRO A/S

www.lamipro.dk

5


EGGER more from wood EGGER er en højt respekteret, østrigsk familievirksomhed, der i dag ejes af de to brødre, Michael og Fritz Egger, hvis far etablerede virksomheden i 1961. EGGER startede med en spånpladefabrik i den østrigske by, St. Johann, og det er siden blevet til 17 fabrikker samt 23 salgskontorer fordelt over hele verden. Der beskæftiges i dag over 7.000 medarbejdere og omsætningen har rundet EUR 2 mia. Virksomhedens værdier er dynamik, loyalitet, ansvarlighed, bæredygtighed og troværdighed, og deres mål er at være Europas førende producent af træbaserede løsninger via særdeles høj kvalitet, design, innovation og service samt et tæt og stærkt forhold til såvel ansatte som samarbejdspartnere. EGGER opererer inden for forretningsområderne møbel og inventar, konstruktion samt gulve, og de henvender sig til de tre målgrupper industri, professionel samt gør-det-selv.

6


Europas førende producent af træbaserede løsninger.


ZOOM EGGER efterlever på fornemmeste vis den stigende efterspørgsel på kombineret funktionalitet og design, og både arkitekter og møbelindustrien kan finde inspiration og aktuelle trends i EGGERs ZOOM-kollektion. ZOOM-kollektionen tilbyder innovative og moderne materialer i matchende farver. Lige fra laminat til melaminplader og videre til ABS-kanter. EGGERs design kan benyttes alle steder fra kontor til stue, fra køkken til badeværelse, fra gulv til dør. EGGER og LAMIPRO kan viderebearbejde produkterne enten direkte fra fabrikken eller hos LAMIPRO i Randers, og kunden kan selv bestemme niveauet af forædling, så det passer netop til det individuelle behov. Kollektionen giver inspiration til forskellige innovative løsninger, og man kan med fordel benytte flere af de integrerede tools som f.eks.VDS PROFI, hvilket er et ”VIRTUAL DESIGN STUDIO”.

8


EGGERs design kan benyttes alle steder fra kontor til stue, fra køkken til badeværelse, fra gulv til dør.

www.lamipro.dk

9


EGGER OG MILJØET Eksemplarisk og bæredygtigt skovbrug er toppriotet for EGGER. EGGER følger derfor de grundlæggende principper for bæredygtighed, da dagens handlinger påvirker kvaliteten af fremtidens miljø. Disse grundlæggende principper betyder, at EGGER blandt andet har investeret i miljøvenlig produktion, i moderne faciliteter, og at de udnytter deres vigtigste råvare – træ – til fulde i en lukket cyklus. Eksempelvis udnyttes træaffald samt andet ubrugeligt træ til at producere termisk energi til udnyttelse på nogle af fabrikkerne, ligesom der kun benyttes træ fra udtynding af skove, overskydende træ af udvalgt kvalitet fra savværker samt genbrugstræ af passende kvalitet.

10


“

TrĂŚaffald benyttes til at producere energi til fabrikkerne

www.lamipro.dk

11


12


MDF-PLADER Medium Density Fibreboards fra EGGER er perfekt tilpasset møbelkonstruktion og inventarløsninger. Pladerner er pudset på begge sider, hvilket giver en perfekt overflade for laminering eller lakering. Sammenlignet med mange andre træbaserede materialer har MDF blandt andet følgende positive egenskaber: - Mindre nedbøjning - Bedre skruefasthed MDF-pladerne kan produceres med en tykkelse fra 8 mm op til 40 mm. i formaterne 5610 x 2070 mm og 2800 x 2070 mm. EGGER og LAMIPRO tilbyder opskæring på mål, CNC-bearbejdning, oplimning og kantning enten direkte fra fabrikken i Tyskland, eller hos LAMIPRO i Randers.

www.lamipro.dk

13


MELAMINPLADER Melaminplader er velegnede til interiør, og EGGERs brede farvekollektion tilbyder omfattende muligheder for møbelkonstruktion og design af interiør. Udvalget af melaminplader i ZOOM indeholder klassiske designs, moderne designs samt trend-designs i forskellige overflader, hvilke kan kombineres med mange af EGGERs andre produkter. Melaminpladerne kan produceres med en tykkelse fra 8 mm op til 38 mm i formaterne 5610 x 2070 mm og 2800 x 2070 mm. EGGER og LAMIPRO tilbyder opskæring på mål, CNC-bearbejdning, boring og kantning, enten direkte fra fabrikken i Tyskland eller hos LAMIPRO i Randers. Se www.lamipro.dk for design-kollektion

14


LAMINATER EGGERs dekorative laminater kombinerer høj slidstyrke med attraktive designs. Laminaterne er opbygget af et farvet, imprægneret papir, et eller flere imprægnerede kernepapirer samt et balancepapir på bagsiden. Disse komponenter presses under højt tryk samt ved høj varme. Udvalget af laminater i ZOOM indeholder klassiske designs, moderne designs samt trend-designs i forskellige overflader, hvilke kan matches med mange af EGGERs andre produkter. Laminaterne kan produceres med en tykkelse fra 0,15 mm op til 1,2 mm i flere forskellige længder. EGGER og LAMIPRO tilbyder opskæring på mål og oplimning, enten direkte fra fabrikken i Tyskland/ Østrig, eller hos LAMIPRO i Randers. Se www.lamipro.dk for design-kollektion.

www.lamipro.dk

15


16


ABS-KANTER ABS-kanter fra EGGERs fabrik i Tyrkiet giver pladerne en fremragende finish – uanset om det er melamin-, bord- eller vinduesplader. ABS-kanterne er perfekt afstemte med de designs, der findes i ZOOM – både når det gælder farve og overflade. Se www.lamipro.dk for design-kollektion.

www.lamipro.dk

17


VINDUESOG BORDPLADER Med postformet forkant tilbyder EGGER og LAMIPRO vindues- og bordplader til forskellige formål. Begge dele er egnede, hvor der efterspørges slidstærk kvalitet og holdbarhed. Pladernes overflade kræver ingen speciel vedligeholdelse, samt er nemme at rengøre. Se www.lamipro.dk for design-kollektion.

18


www.lamipro.dk

19


MØBELKOMPONENTER Alle EGGERs plader kan forarbejdes til færdigbearbejdede komponenter af høj kvalitet, som kan benyttes til forskellige formål i køkken, bad og kontor såvel som til inventar og kommercielle projekter. EGGERs komponenter er individuelle produkter af høj kvalitet, som kan produceres i trendy designs og materialer. Talrige komponenter i forskellige dimensioner og materialer bliver forarbejdet på moderne produktionsanlæg for at imødekomme præcist det ønske, som kunden har. Stor erfaring, moderne maskiner og kvalitetsstyring sikrer præcis fræsning, boring mm., hvilket resulterer i produkter af meget høj kvalitet.

20


www.lamipro.dk

21


22

Akustik-løsninger

Kompaktlaminat

DHF – loft og væg

Kanter

Gulve

Gulvplader

Låger

Møbelkomponenter

Lakerede plader

Oplimede laminatplader

Laminater

Letvægtsplader

MDF-plader

Melaminplader

Mineral-plader A2

OSB

OSB-MDF kompositplader

Rå plader

Massiv træ

Tynde spånplader


EGGER PRODUKTOVERSIGT EGGER producerer mange forskellige produkter udover de i dette katalog omtalte. Denne side giver et let overblik.

Tynde MDF-plader

Vinduesplader

Bordplader

www.lamipro.dk

23


LAMIPRO A/S Tunøvej 1 8940 Randers SV Telefon +45 86 44 84 55 Fax +45 86 44 72 83 E-mail lamipro@lamipro.dk Web

www.lamipro.dk

Egger Lamipro  

Egger og Lamipro

Egger Lamipro  

Egger og Lamipro