Page 1


www.lamipro.dk

2


LAMIPRO er jysk kvalitet

4

Skærmvægge 6 Vinduesplader 8 Vægpaneler 9 Bordplader og planlimning af vaske

10

Hele og halve presseplader

12

Indholdsfortegnelse Linoleum og melamin

14

Eksteriør kompaktlaminat

16

Lønarbejde 18 Som du ønsker ...

19

Hurtig og effektiv levering

20

Hensyn til miljø og medarbejdere

23

www.lamipro.dk

3


LAMIPRO A/S er en solidt forankret familievirksomhed, hvor vi er stolte af vores håndværk og den tætte kontakt til kunderne. Vi råder over en moderne maskinpark og fremstiller vinduesplader, bordplader, vægpaneler og skærmvægge til våd- og tørrumsadskillelse samt meget andet.Vi udfører også opskæring og oplimning samt CNC-bearbejdning.

LAMIPRO er jysk kvalitet Alle produkter bliver fremstillet efter bestilling - som du ønsker dem. Fleksibilitet, kvalitet og service for kunderne er omdrejningspunktet for vores erfarne medarbejdere, og vores jyske sindelag giver sig udslag i, at en aftale er en aftale.Vi sætter en ære i at levere kvalitet til tiden. Vi sælger til danske tømmerhandlere, og hvis du er håndværker, inventarvirksomhed eller privatkunde, er du velkommen til at ringe for råd og vejledning.

4


Alle produkter bliver fremstillet efter bestilling - som du ønsker

Stabil vækst siden 1997 LAMIPRO er grundlagt den 1. januar 1997 i et nedlagt landbrug i Stånum, syd for Randers. Virksomheden er siden vokset støt og stabilt, og tre gange har LAMIPRO modtaget dagbladet Børsens gazelle-pris, som gives til “erhvervslivets hurtigløbere”. I 2004 flyttede LAMIPRO til Tunøvej i Randers for at få mere plads. I dag råder LAMIPRO over tre produktionshaller på i alt 3000 m² med moderne maskiner samt 200 m² kontor.

www.lamipro.dk

5


Nevada består af en 22 mm vandfast spånkerne belagt med højtrykslaminat samt et enkelt profilsystem i naturanodiseret aluminium. Skærmvæggene leveres i en standardhøjde på 185,8 cm og 206,8 cm med justerbare gulvfæster, men kan naturligvis leveres i formater efter dine ønsker. Selvlukkende hængsler, klemfri hængsler, gulvfæster, greb og skruer mv. leveres i rustfri stål og aluminium. Nevada kan blandt andet anvendes til toiletter, bruserum og lignende i virksomheder, institutioner, campingpladser, solcentre mv., hvor holdbarhed og rengøring er i højsædet. Monteringsvejledning medfølger.

6


Skærmvægge Nevada og Atlantic

Atlantic består af en 13 mm kompakt højtrykslaminat med en formstabil sort kerne samt et enkelt profilsystem i naturanodiseret aluminium. Skærmvæggene leveres i en standardhøjde på 185,2 cm og 206,4 cm med justerbare gulvfæster, men kan naturligvis leveres i formater efter dine ønsker. Selvlukkende hængsler, gulvfæster, greb og skruer mv. leveres i rustfri stål og aluminium. Atlantic kan blandt andet anvendes til svømmehaller, baderum, vådrum mv., hvor kravene til rengøring, slidstyrke og fugtbestandighed er i højsædet. Monteringsvejledning medfølger.

7


LAMIPRO fremstiller både skarpkantede og postformede vinduesplader med højtrykslaminat.Vinduespladerne produceres efter dit ønske.

Vinduesplader Laminatvinduespladerne er meget hygiejniske, behøver ingen vedligeholdelse og har en høj modstandsdygtighed overfor ridser og slid

8


Vægpaneler Vi har to serier:

• Atlantic består af 6 mm kompaktlaminat samt et enkelt profilsystem i naturanodiseret aluminium.

•N  evada består af 9 mm vandfast MDF-plade (v313) belagt med højtrykslaminat, samt et enkelt profilsystem i naturanodiseret aluminium.

Begge serier leveres med en standardhøjde på 242 cm, men vi kan tilpasse størrelserne efter dine behov. Monteringsvejledning medfølger.

www.lamipro.dk

9


Bordplader og planlimning af vaske LAMIPRO producerer skrive-, konference- og køkkenbordplader i mål og form efter dit ønske. Kernen i bordpladerne er spån-, MDF- eller krydsfinerplade, og vi kan fremstille bordpladerne med trækant, faset kant, laminatkant, rundkant eller ABS-kant - alle med højtrykslaminat eller linoleum på overfladen. Bordplader med laminat er meget hygiejniske, de behøver ingen vedligeholdelse og har en høj modstandsdygtighed overfor ridser og slid. Bordplader med det miljøvenlige naturprodukt linoleum giver et varmt og spændende udtryk.

10


www.lamipro.dk

11


Hele og halve presseplader Spån-, MDF- og krydsfinerplader oplimer vi med laminat eller linoleum efter dit ønske. Vi limer kontralaminat på bagsiden af tykkelser til og med 16 mm, mens der ved tykkelser over 16 mm kommer balance på bagsiden. Pladerne bliver ikke renskåret.

12


www.lamipro.dk

13


Mulighederne er mange med linoleum og melamin. Melamin udgør ofte kernen i skabe, hylder, lysninger og andet inventar. Materialet er nemt at forarbejde og meget økonomisk i brug.Vi forarbejder pladerne efter ordre.

Linoleum og melamin Linoleum er et meget spændende og miljøvenligt naturprodukt fremstillet af blandt andet linolie, harpiks og træmel. LAMIPRO tilbyder for eksempel oplimning og opskæring.

14


www.lamipro.dk

15


Eksteriør kompaktlaminat Eksteriør kompaktlaminat er et særdeles stærkt og holdbart materiale til eksempelvis altanfronter og facader til skoler, beboelseshuse, kontor- og industribygninger, stalde, lagerbygninger og meget andet. Det er dermed et rigtigt godt alternativ til aluminium, glas, plast, betonelementer med mere – såvel funktionelt som økonomisk. Eksteriør kompaktlaminat er modstandsdygtig overfor fugt og UV-stråling, det er meget ridse og slagfast, og det er hårdfør overfor flere kemikalier som eksempelvis graffiti.

16


www.lamipro.dk

17


Lønarbejde LAMIPRO tilbyder CNC-bearbejdning, opskæring og oplimning af spån-, MDFog krydsfinersplader i forskellige pladetykkelser samt bearbejdning af laminat og linoleum efter dit ønske.

18


Vi er stolte af vores håndværk og tætte kontakt til kunderne

Udover standardsortiment har vi med succes fremstillet følgende:

• Udskæringer i kompakt-laminat • Skydedøre • Døre med alu-karm • Sengegavle i kompakt-laminat • Fenderlister • Sokler • Indmad til skabe • Indmad til reoler • Borde og bænke • Stolesæder

Som du ønsker...

www.lamipro.dk

19


Vi afsender normalt færdigvarer samme dag, som du bestiller dem, og i kraft af vores fleksible og omfattende egenproduktion kan vi tilbyde hurtig og konkurrencedygtig levering af produktionsordrer.

Hurtig og effektiv levering Du får ved bestillingen en præcis afsendelsesdato, og vi lægger stor vægt på at overholde leveringstiderne, da vi ved, hvor afgørende dette er for et byggeprojekt. Vores salgs- og leveringsbetingelser er i øvrigt i henhold til Trækon 2002.

20


Vi sætter en ære i at levere kvalitet til tiden

www.lamipro.dk

21


Hensyn til miljø og medarbejdere Som andre ansvarlige virksomheder værner LAMIPRO om miljøet, som vi ønsker at belaste mindst muligt. Spånplader er vores vigtigste råmateriale, og vi anvender i stigende grad plader, som er baseret på genbrug - for eksempel overskudsmateriale i form af spåner og flis fra skove samt træ- og møbelindustrien. LAMIPRO benytter sig af vandbaserede lim- og lakprodukter for at skåne det ydre miljø og tage hensyn til arbejdsmiljøet for vores ansatte. Profilerne til skærmvæggene er af aluminium - et materiale der kan genbruges ved, at det smeltes og formes på ny. Vi sorterer alt vores affald og tilstræber hele tiden at minimere vores belastning af miljøet.

www.lamipro.dk

23


LAMIPRO A/S Tunøvej 1 8940 Randers SV Telefon 86 44 84 55 Fax 86 44 72 83 E-mail lamipro@lamipro.dk Web

www.lamipro.dk

Lamipro  

LAMIPRO er en produktionsvirksomhed, der blandt andet fremstiller vinduesplader, bordplader og vægpaneler/skærmvægge til våd- og tørrumsadsk...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you