Skip to main content

TEST BANK for Your Office Microsoft Excel 2013, Comprehensive 1 Edition. Amy S. Kinser et al.

Page 1

Your Office Microsoft Excel 2013, Comprehensive 1e Amy S. Kinser et al (Test Bank All Chapters, 100% Original Verified, A+ Grade) Your Office: Microsoft Office 2013, Excel Comprehensive (Kinser et al.) Module 1 Workshop 1 Navigate, Manipulate, and Print Worksheets 1) A ________ application is a computer program has a user interface comprised of a grid of rows and columns. A) database B) spreadsheet C) matrix D) tabular Answer: B Diff: 1 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 2) The intersection of a row and column is called a ________. A) cell B) container C) chamber D) cubicle Answer: A Diff: 1 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 3) Formulas and functions begin with a(n) ________ sign. A) = B) # C) @ D) & Answer: A Diff: 1 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 4) Which of the following is NOT contained in a cell? A) Functions B) Formulas C) Subroutines D) Text Answer: C Diff: 2 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

1 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


5) The extension for Microsoft Excel 2013 workbooks is ________. A) .xlx B) .xls C) .xlxs D) .xlsx Answer: D Diff: 2 Page Ref: 47 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 6) When there are multiple worksheets, you can use the keyboard shortcut Ctrl + ________ to move one worksheet to right. A) Page Down B) Page Up C) Home D) End Answer: A Diff: 3 Page Ref: 50 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 7) The keyboard shortcut to move one column to the left is ________. A) Tab B) Shift + Tab C) Ctrl + Tab D) Alt + Tab Answer: B Diff: 3 Page Ref: 51 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 8) The keyboard shortcut to move to cell A1 is ________. A) Home B) Shift + Home C) Ctrl + Home D) Alt + Home Answer: C Diff: 2 Page Ref: 51 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

2 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


9) To move right one screen, you would use the keyboard shortcut ________. A) Page Down B) Shift + Page Down C) Ctrl + Page Down D) Alt + Page Down Answer: D Diff: 3 Page Ref: 51 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 10) Which of the following is NOT an example of worksheet documentation? A) Descriptive drop-down documentation menus B) Descriptive worksheet names C) Descriptive cell labels D) Descriptive column titles Answer: A Diff: 3 Page Ref: 52 Objective: Document Your Work Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 11) A comment is indicated by the presence of a ________ in the upper-right corner of a cell. A) red square B) blue square C) red triangle D) blue triangle Answer: C Diff: 2 Page Ref: 53 Objective: Document Your Work Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 12) To insert a comment into a cell, you click New Comment in the ________. A) Comments group on the REVIEW tab B) Comments group on the INSERT tab C) Documentation group on the REVIEW tab D) Documentation group on the INSERT tab Answer: A Diff: 3 Page Ref: 53 Objective: Document Your Work Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

3 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


13) Which of the following is typically NOT contained in a separate documentation worksheet? A) Author B) Modification dates C) Charts D) Modification history Answer: C Diff: 3 Page Ref: 54 Objective: Document Your Work Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 14) The base date for date and time data in Excel 2013 is ________. A) January 1, 1000 B) January 1, 1900 C) December 31, 999 D) December 31, 1899 Answer: D Diff: 3 Page Ref: 55 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 15) Which of the following data types is NOT automatically right-aligned by Excel? A) Text B) Numeric C) Date D) Time Answer: A Diff: 3 Page Ref: 55 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 16) The keyboard shortcut for Undo is ________. A) Ctrl + U B) Ctrl + Z C) Ctrl + Y D) Ctrl + W Answer: B Diff: 2 Page Ref: 56 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

4 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


17) To insert a line break or hard return in a cell, you would press ________. A) Enter B) Ctrl + Enter C) Alt + Enter D) Shift + Enter Answer: C Diff: 3 Page Ref: 58 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 18) Which of the following is NOT a cell range? A) A single cell B) Noncontiguous cells C) A table D) Contiguous cells Answer: C Diff: 3 Page Ref: 58 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 19) You can select a noncontiguous range of cells by pressing and holding the ________ key when using it in combination with other navigation keys and/or the mouse. A) Alt B) Ctrl C) F5 D) F7 Answer: B Diff: 2 Page Ref: 59 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 20) An example of a range of cells is ________. A) A1&A3 B) A1+A3 C) A1-A3 D) A1:A3 Answer: D Diff: 1 Page Ref: 59 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

5 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


21) After selecting a row, pressing the shortcut key ________ will insert a new row above the selected row. A) Ctrl + I B) Ctrl + + C) Ctrl + # D) Ctrl + R Answer: B Diff: 3 Page Ref: 62 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 22) The Merge & Center button is located in the ________. A) Alignment group on the HOME tab B) Styles group on the HOME tab C) Alignment group on the PAGE LAYOUT tab D) Styles group on the LAYOUT tab Answer: A Diff: 3 Page Ref: 64 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 23) To select several contiguous columns, you ________. A) click the header of the first column, then double-click the header of the last column B) click the header of the first column, then right-click the header of the last column C) click the header of the first column, press and hold Shift, and click the header of the last column D) click the header of the first column, press and hold Ctrl, and click the header of the last column Answer: C Diff: 2 Page Ref: 66 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 24) To select noncontiguous rows, you ________. A) click the header of the first row, then double-click the header of each additional row B) click the header of the first row, then right-click the header of each additional row C) click the header of the first row, press and hold Shift, and click the header of each additional row D) click the header of the first row, press and hold Ctrl, and click the header of each additional row Answer: D Diff: 2 Page Ref: 66 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

6 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


25) In Excel, the height of the rows is measured in ________. A) points B) picas C) pixels D) ppm Answer: A Diff: 2 Page Ref: 67 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 26) To change the width of a column, you click Column Width in the ________. A) Cells group on the FORMAT tab B) Adjustment group on the FORMAT tab C) Cells group on the HOME tab D) Adjustment group on the HOME tab Answer: C Diff: 3 Page Ref: 67 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 27) To AutoFit the width of a column, you click Format and then click AutoFit Column Width in the ________. A) Cells group on the VIEW tab. B) Format group on the VIEW tab C) Cells group on the HOME tab D) Format group on the HOME tab Answer: C Diff: 3 Page Ref: 68 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 28) If a numerical value is too narrow to be displayed in a cell, a series of ________ characters is displayed. A) & B) @ C) % D) # Answer: D Diff: 2 Page Ref: 68 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

7 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


29) The keyboard shortcut to display the Save As dialog box is ________. A) Alt + A B) Alt + S C) Ctrl + S D) Shift + S Answer: C Diff: 2 Page Ref: 73 Objective: Manipulate Worksheets and Workbooks Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 30) You can rename a worksheet by ________ its tab and then typing the new name. A) double-clicking B) right-clicking C) pressing Ctrl and clicking D) clicking Answer: A Diff: 2 Page Ref: 75 Objective: Manipulate Worksheets and Workbooks Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 31) The keyboard shortcut for inserting today's date is ________. A) Ctrl + T B) Ctrl + D C) Ctrl + ; D) Ctrl + : Answer: C Diff: 3 Page Ref: 77 Objective: Manipulate Worksheets and Workbooks Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 32) You can copy a worksheet within a workbook, by ________, and then dragging a copy of the worksheet to its new location. A) double-clicking on the worksheet tab B) right-clicking on the worksheet tab C) clicking on the worksheet tab, pressing and holding Ctrl D) clicking on the worksheet tab, pressing and holding Shift Answer: C Diff: 2 Page Ref: 77 Objective: Manipulate Worksheets and Workbooks Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

8 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


33) The file extension PDF stands for ________. A) Portable Data File B) Portable Data Format C) Portable Document File D) Portable Document Format Answer: D Diff: 3 Page Ref: 79 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 34) Which of the follow is NOT a worksheet view? A) Normal view B) Page Layout view C) Spreadsheet Preview D) Page Break Preview Answer: C Diff: 3 Page Ref: 80 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 35) To print headings on multiple pages, you click Print Titles in the ________. A) Headings group on the PAGE LAYOUT tab B) Page Setup group on the PAGE LAYOUT tab C) Headings group on the PAGE VIEW tab D) Page Setup group on the PAGE VIEW tab Answer: B Diff: 3 Page Ref: 85 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 36) Headers and footers contain ________ section(s). A) one B) two C) three D) four Answer: C Diff: 3 Page Ref: 85 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 37) A formula is a built-in program that would be used to find the average of a series of numbers. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

9 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


38) When using a what-if analysis, you change values in spreadsheet cells to see the effects on calculated values of interest. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 39) When collecting data in a spreadsheet, each row contains a record. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 40) A worksheet is a file containing at least one workbook. Answer: FALSE Diff: 1 Page Ref: 47 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 41) The default time interval for automatically saving Excel files is every five minutes. Answer: FALSE Diff: 3 Page Ref: 49 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 42) The active worksheet has a white tab with bold letters and a thick bottom border. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 49 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 43) To make a different worksheet active, you click Change Worksheet in the Selection group on the HOME tab. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 49 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 44) To make a different worksheet active, you right-click the worksheet scroll arrows and select the worksheet in the Activate dialog box. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 50 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

10 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


45) A cell reference is a combination of a row number followed by a column letter such as 12C. Answer: FALSE Diff: 1 Page Ref: 50 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 46) To move up one screen, you use the Ctrl + Page Up keyboard shortcut. Answer: FALSE Diff: 3 Page Ref: 51 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 47) When using a touch screen, the Excel 2013 commands on the Ribbon and in shortcut menus are rearranged to accommodate the use of a fingertip. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 52 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 48) A comment is added to an individual cell. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 52 Objective: Document Your Work Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 49) Information such as the modification history of a workbook would be found in a separate documentation worksheet. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 54 Objective: Document Your Work Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 50) Clicking a cell and then right-clicking in the formula bar displays the insertion point in the formula bar. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 54 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 51) The dollar sign ($) and comma (,) are stored as part of a numeric cell value. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 55 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

11 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


52) In Excel, date and time data are special forms of numeric data. Answer: TRUE Diff: 3 Page Ref: 55 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 53) By default, Excel places all information in a single line in a cell. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 57 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 54) A contiguous cell range consists of multiple cells where at least one cell is not directly adjacent to other cells. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 58 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 55) When cutting and pasting the contents of a cell, everything in the cell, including formatting, is moved. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 58 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 56) When copying and pasting the contents of one cell into another, the destination cell has a dashed border. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 59 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 57) Dragging and dropping is an effective method for moving the contents of a cell or a range of cells to others cells. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 60 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 58) To edit the contents of a cell, you right-click the cell to enter edit mode. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 61 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

12 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


59) Merge & Center can only be applied to horizontal cell ranges. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 64 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 60) To select a column, click the letter in the header. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 66 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 61) The width of columns is defined in points. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 67 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 62) The AutoFill property adjusts the height of a row so that its cell contents fit in the row. Answer: FALSE Diff: 1 Page Ref: 68 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 63) To remove a cell from a worksheet, you select the cell and press the Delete key. Answer: FALSE Diff: 1 Page Ref: 70 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 64) If you mistakenly delete a worksheet, you can recover it by pressing Undo. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 74 Objective: Manipulate Worksheets and Workbooks Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 65) When you insert a new worksheet, it is inserted to the right of the active worksheet. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 75 Objective: Manipulate Worksheets and Workbooks Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

13 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


66) You can move a worksheet within a workbook, by clicking and holding on the worksheet tab and dragging the worksheet to its new location. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 77 Objective: Manipulate Worksheets and Workbooks Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 67) Adobe System's PDF reader application CANNOT be used to edit a document that was saved with the pdf extension. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 79 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 68) In Page Layout, default page breaks are indicated by dashed blue lines. Answer: TRUE Diff: 3 Page Ref: 81 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 69) Headings place information at the top of each printed page. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 85 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 70) The normal page margins are 0.5 inches top, bottom, left, and right. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 87 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 71) When printing a workbook, the default print range is Print Active Sheets. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 88 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 72) A(n) ________ is an equation that produces results such as numbers or text. Answer: formula Diff: 2 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

14 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


73) A(n) ________ is a built-in program that performs a task such as finding the sum of a series of numbers. Answer: function Diff: 2 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 74) When collecting data in a spreadsheet, each ________ is a field in a record. Answer: column Diff: 3 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 75) When using Excel, a spreadsheet is also referred to as a(n) ________. Answer: worksheet Diff: 2 Page Ref: 46 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 76) The keyboard shortcut for quickly saving files is ________. Answer: Ctrl + S Diff: 2 Page Ref: 49 Objective: Understand Spreadsheet Terminology and Components Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 77) The keyboard shortcut to move one column to the right is ________. Answer: Tab Diff: 3 Page Ref: 51 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 78) To move up one row, you would use the ________ + Enter keyboard shortcut. Answer: Shift Diff: 3 Page Ref: 51 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 79) A red triangle in the upper-right corner of a cell indicates the existence of a(n) ________. Answer: comment Diff: 2 Page Ref: 53 Objective: Document Your Work Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

15 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


80) Documentation such as the author and modification history are contained a separate documentation ________. Answer: worksheet Diff: 2 Page Ref: 54 Objective: Document Your Work Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 81) To place the insertion point in the contents of a cell, you ________ the cell. Answer: double-click Diff: 2 Page Ref: 54 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 82) ________ data contains a combination of letters, numbers, and special characters available on a keyboard. Answer: Text Diff: 1 Page Ref: 55 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 83) ________ data contains numbers and special characters such as the period (.) and hyphen (-). Answer: Numeric Diff: 1 Page Ref: 55 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 84) ________ data is automatically left-aligned by Excel. Answer: Text Diff: 2 Page Ref: 55 Objective: Enter and Edit Data Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 85) A(n) ________ cell range consists of cells directly adjacent to one another. Answer: contiguous Diff: 2 Page Ref: 58 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 86) When pasting the contents of one cell into another, the cell receiving the contents is called the ________ cell. Answer: destination Diff: 2 Page Ref: 58 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

16 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


87) You can select a contiguous range of cells by pressing and holding the ________ key when using it in combination with other navigation keys and/or the mouse. Answer: Shift Diff: 2 Page Ref: 59 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 88) When copying and pasting the contents of one cell into another, the source cell has a(n) ________ border. Answer: dashed Diff: 2 Page Ref: 59 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 89) After selecting a column, pressing the shortcut key ________ will insert a new column. Answer: Ctrl + + Diff: 3 Page Ref: 62 Objective: Manipulate Cells and Cell Ranges Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 90) The height of rows is defined in ________. Answer: points Diff: 2 Page Ref: 67 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 91) The ________ property adjusts the width of a column so that its cell contents fit in the column. Answer: AutoFit Diff: 1 Page Ref: 68 Objective: Manipulate Columns and Rows Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 92) You can use ________ to copy information from one cell, or a series of contiguous cells, into contiguous cells by dragging its handle in the desired direction. Answer: AutoFill Diff: 2 Page Ref: 76 Objective: Manipulate Worksheets and Workbooks Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 93) The ________ view is used to show page margins, print headers and footers, and page breaks. Answer: Page Layout Diff: 2 Page Ref: 80 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 17 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


94) You can use ________ to manually adjust the location of page breaks. Answer: Page Break Preview Diff: 2 Page Ref: 80 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 95) In Page Layout, an inserted page break is indicated by a(n) ________ line. Answer: solid blue Diff: 3 Page Ref: 82 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 96) ________ shows you what your document will look like when it is printed. Answer: Print Preview Diff: 1 Page Ref: 83 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 97) ________ place information at the bottom of each printed page. Answer: Footers Diff: 1 Page Ref: 85 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 98) The white spaces at the edges of a printed page are called ________. Answer: margins Diff: 1 Page Ref: 87 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 99) When using ________ orientation, the horizontal dimension of the paper is longer. Answer: landscape Diff: 1 Page Ref: 88 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 100) When using ________ orientation, the vertical dimension of the paper is longer. Answer: portrait Diff: 1 Page Ref: 88 Objective: Preview, Export, and Print Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

18 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


101) Match the following keyboard shortcuts to the movement of the active cell. I. Enter II. Shift + Enter III. Home IV. Ctrl + Home V. Tab A. Column A of the current row B. Down one row C. One column to the right D. Up one row E. Cell A1 Answer: B, D, A, E, C Diff: 3 Page Ref: 51 Objective: Navigate Within Worksheets and Workbooks, and Navigate Among Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 102) Match the following terms to their definition. I. Cell reference II. Cell range III. AutoFill IV. Workbook V. PDF A. Copies information from a cell or cells to contiguous cells B. Document representation standard C. Selected worksheet cells D. Combination of a column letter and a row number E. File with at least on worksheet Answer: D, C, A, E, B Diff: 3 Page Ref: Multiple Pages Objective: Multiple Objectives Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

19 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


103) Match the following terms to their definition. I. Portrait II. Landscape III. Function IV. Formula V. What-if analysis A. Horizontal dimension of the paper is longer B. An equation that produces a result C. Used to see how changing cell values affects calculated cells D. Vertical dimension of the paper is longer E. Built-in program that performs a task Answer: A, D, E, B, C Diff: 3 Page Ref: Multiple Pages Objective: Multiple Objectives Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 104) Match the following buttons to their action. I. II. III. IV. V. A. Copy B. Wrap Text C. Cut D. Save E. Paste Answer: D, B, E, C, A Diff: 2 Page Ref: Multiple Pages Objective: Multiple Objectives Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

20 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


105) Match the following buttons to their action. I. II. III. IV. V. A. Dialog box launcher B. Merge & Center C. Page Layout view D. Page Break Preview E. Normal view Answer: B, A, E, C, D Diff: 3 Page Ref: Multiple Pages Objective: Multiple Objectives Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 106) Match the following pointers to their use. I. II. III. IV. V. A. Column width adjustment B. Move cells C. Move worksheet D. Vertical Page Break E. Copy cells Answer: B, E, A, C, D Diff: 3 Page Ref: Multiple Pages Objective: Multiple Objectives Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

21 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


Your Office: Microsoft Office 2013, Excel Comprehensive (Kinser et al.) Module 1 Workshop 2 Format, Functions, and Formulas 1) The keyboard shortcut for apply the Comma format is ________. A) Ctrl + ! B) Ctrl + , C) Ctrl + Shift + ! D) Ctrl + Shift + , Answer: C Diff: 3 Page Ref: 97 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 2) Which of the following is NOT a numerical format? A) Integer B) Accounting C) Short Date D) General Answer: A Diff: 3 Page Ref: 97 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 3) How many options are there for aligning the contents within a cell? A) Two B) Four C) Six D) Eight Answer: C Diff: 3 Page Ref: 101 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 4) is the ________ button. A) Bottom Align B) Top Align C) Align Right D) Align Left Answer: C Diff: 1 Page Ref: 102 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

1 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


5) ________ Format Painter allows you to use it multiple times. A) Right-clicking B) Double-clicking C) Clicking while pressing Ctrl D) Clicking while pressing Alt Answer: B Diff: 2 Page Ref: 105 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 6) The Cell Styles gallery is displayed by clicking Cell Styles in the ________. A) Cells group on the HOME tab B) Styles group on the HOME tab C) Cells group on the PAGE LAYOUT tab D) Styles group on the PAGE LAYOUT tab Answer: B Diff: 3 Page Ref: 107 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 7) The Picture dialog box is displayed by clicking Pictures in the ________. A) Illustrations group on the INSERT tab B) Show group on the INSERT tab C) Illustrations group on the PAGE LAYOUT tab D) Show group on the PAGE LAYOUT tab Answer: A Diff: 3 Page Ref: 108 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 8) is the ________ button. A) Find Illustrations B) Snap to Grid C) Align Objects D) Insert Picture Answer: C Diff: 2 Page Ref: 108 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

2 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


9) The Table Styles gallery is displayed by clicking Format as Table in the ________. A) Themes group on the HOME tab B) Styles group on the HOME tab C) Themes group on the PAGE LAYOUT tab D) Styles group on the PAGE LAYOUT tab Answer: B Diff: 3 Page Ref: 109 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 10) To change a table back into a range, you click Convert to Range in the ________. A) Tools group on the DESIGN tab B) Styles group on the DESIGN tab C) Tools group on the VIEW tab D) Styles group on the VIEW tab Answer: A Diff: 3 Page Ref: 110 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 11) The Themes gallery is displayed by clicking Themes in the ________. A) Themes group on the HOME tab B) Styles group on the HOME tab C) Themes group on the PAGE LAYOUT tab D) Styles group on the PAGE LAYOUT tab Answer: C Diff: 3 Page Ref: 111 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 12) COUNT, AVERAGE, MIN, and MAX are examples of Excel ________. A) formulas B) functions C) arguments D) expressions Answer: B Diff: 1 Page Ref: 112 Objective: Create Information with Functions Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

3 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


13) The AutoSum button is located in the ________. A) Function Library on the HOME tab B) Number group on the HOME tab C) Function Library group on the FORMULAS tab D) Number group on the FORMULAS tab Answer: C Diff: 3 Page Ref: 112 Objective: Create Information with Functions Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 14) ________ is the SUM keyboard shortcut. A) Ctrl + = B) Alt + = C) Ctrl + + D) Alt + + Answer: B Diff: 3 Page Ref: 114 Objective: Calculate Totals in a Table Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 15) The Total Row check box is located in the ________ group on the DESIGN tab. A) Table Style Options B) Number Styles C) Functions D) Totals Answer: A Diff: 3 Page Ref: 118 Objective: Calculate Totals in a Table Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 16) When cell D4 containing the formula =A4*B5 is copied to cell E2, the formula in cell E2 is ________. A) =A4*B5 B) =B4*C5 C) =B2*C3 D) =A2*B3 Answer: C Diff: 2 Page Ref: 120 Objective: Create Information with Formulas Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

4 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


17) The first argument in the SUBTOTAL function identifies the ________. A) number of decimal places in the result B) cell range C) number of significant digits in the result D) statistic to be calculated Answer: D Diff: 3 Page Ref: 120 Objective: Calculate Totals in a Table Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 18) Which of the following lists follows Excel's order of operations? A) Parentheses Exponentiation Addition and subtraction Multiplication and division B) Parentheses Exponentiation Multiplication and division Addition and subtraction C) Exponentiation Parentheses Multiplication and division Addition and subtraction D) Exponentiation Parentheses Addition and subtraction Multiplication and division Answer: B Diff: 2 Page Ref: 121 Objective: Create Information with Formulas Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 19) Which of the following is Excel's symbol for multiplication? A) # B) & C) x D) * Answer: D Diff: 1 Page Ref: 121 Objective: Create Information with Formulas Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

5 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


20) Following Excel's order of operations, what is the result of the formula =10-4/2*(5-2)? A) 9 B) 13 C) 8.5 D) 4 Answer: D Diff: 2 Page Ref: 121 Objective: Create Information with Formulas Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 21) The Conditional Formatting button is located in the ________. A) Cells group on the FORMAT tab B) Styles group on the FORMAT tab C) Cells group on the HOME tab D) Styles group on the HOME tab Answer: D Diff: 3 Page Ref: 123 Objective: Use Conditional Formatting to Assist Decision Making Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 22) To remove conditional formatting from a range of cells, after selecting the range of cells, ________. A) click Conditional Formatting, point to Clear Rules, and select Clear Rules from Selected Cells B) click Conditional Formatting and click Delete Rules C) press Backspace D) press Delete Answer: A Diff: 3 Page Ref: 129 Objective: Use Conditional Formatting to Assist Decision Making Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 23) To hide a row of information, you place the mouse pointer over the row heading, ________. A) click once, and in the Arrange group, click Hide Row B) click once, and in the View group, click Hide Row C) double-click and click Hide from the shortcut menu D) right-click and click Hide from the shortcut menu Answer: D Diff: 2 Page Ref: 129 Objective: Hide Information in a Worksheet Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

6 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


24) To hide or show gridlines in a worksheet, you click Gridlines in the ________. A) Workbook Views group on the VIEW tab B) Show group on the VIEW tab C) Workbook Views group on the HOME tab D) Show group on the HOME tab Answer: B Diff: 3 Page Ref: 130 Objective: Hide Information in a Worksheet Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 25) The Show Formulas button in located in the ________. A) Show group on the VIEW tab B) Formula Auditing group on the VIEW tab C) Show group on the FORMULAS tab D) Formula Auditing group on the FORMULAS tab Answer: D Diff: 3 Page Ref: 131 Objective: Document Functions and Formulas Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 26) The keyboard shortcut to hide or show formulas in a worksheet is ________. A) Ctrl + ~ B) Ctrl + @ C) Alt + ~ D) Alt + @ Answer: A Diff: 2 Page Ref: 132 Objective: Document Functions and Formulas Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 27) Excel can present information in tabular and graphical formats. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 96 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 28) The Comma format is just the Accounting format with the currency symbol. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 97 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 29) is the Currency button. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 97 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 7 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


30) When using the Currency number format, zero values are displayed as a long dash (–) at the decimal position. Answer: FALSE Diff: 3 Page Ref: 99 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 31) When adding a fill color to a cell, the color palette is displayed by clicking the Fill Color button. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 103 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 32) You should use at most three fonts in a worksheet. Answer: TRUE Diff: 3 Page Ref: 105 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 33) A table style is a predefined set of formatting properties that control the appearance of a table. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 109 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 34) Striping uses alternating background colors of rows or columns to aid in visually tracking information. Answer: FALSE Diff: 1 Page Ref: 109 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 35) When using a table, is the Sort arrow. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 110 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 36) Once a range of data has been converted to a table, it CANNOT be converted back into a range. Answer: FALSE Diff: 1 Page Ref: 110 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 8 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


37) The default Excel theme is the Office theme. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 111 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 38) You can apply a different theme to each worksheet in your workbook. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 111 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 39) Formatting does not change the data value, it only changes its appearance. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 111 Objective: Format Cells, Cell Ranges, and Worksheets Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 40) The AutoSum button is located in the Editing group on the HOME tab. Answer: TRUE Diff: 3 Page Ref: 112 Objective: Create Information with Functions Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 41) You can use AutoSum function be selecting either the destination cell or the source cell(s). Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 112 Objective: Create Information with Functions Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 42) The argument for the COUNT function is limited to a range of contiguous cells. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 113 Objective: Create Information with Functions Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 43) Clicking the AutoSum button displays a list of additional numeric functions such as COUNT and MAX. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 115 Objective: Create Information with Functions Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

9 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


44) The MAX function finds the largest number in a range of numeric cells. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 116 Objective: Create Information with Functions Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 45) To find the smallest numerical value in a range of cells, you would use the MIN function. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 116 Objective: Create Information with Functions Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 46) When you format a range as a table, you must name every column in the table. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 117 Objective: Calculate Totals in a Table Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 47) By applying a filter to a table, you can determine which data are shown. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 117 Objective: Calculate Totals in a Table Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 48) Adding a total row to a table only allows you to sum the columns. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 117 Objective: Calculate Totals in a Table Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 49) Only visible data is a table is used by the SUBTOTAL function in calculating results. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 117 Objective: Calculate Totals in a Table Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive 50) When first argument in the SUBTOTAL function is in the range 101-111, only the visible values in the specified range are used. Answer: TRUE Diff: 3 Page Ref: 120 Objective: Create Information with Formulas Text: Your Office: Microsoft Excel 2013 Comprehensive

10 Copyright © 2014 Pearson Education, Inc.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
TEST BANK for Your Office Microsoft Excel 2013, Comprehensive 1 Edition. Amy S. Kinser et al. by welldoneassistant - Issuu