Page 1

1


Najboljši sladoledi tega poletja! Tudi v sladoledni sezoni 2014 Vam nudimo velik izbor različnih izdelkov lastne znamke, ki bodo skrbeli za ohladitev v vročih poletnih dneh. Nudimo Vam že več kot 50 vrst sladoledov lastne znamke SPAR! Veliko užitkov pri izbiri!

2


Gelateria – kot lepa Italija! Ljubite Italijo in italijanski okus sladoledov? Linija DESPAR Gelateria je ravno prava za Vas. V italijanski sladoledarni izdelani sladoledi očarajo z rahlo, lahko in kremasto konsistenco. Za vsak okus se najde pravi. Pustite se očarati z DESPAR Gelaterio.

despar SLADOLEDI originalni okusi Italije

DESPAR Gelateria Panna cotta-mascarpone-crema catalana-kava, 1700 ml

DESPAR Gelateria Kakav-vanilja-lešnik-pistacija, 1700 ml 3


Sladoledni užitek, ki se mu ni mogoče upreti! Sladoledni POSLADKI za posebne trenutke! Sladoled SPAR PREMIUM je kraljevi zaključek vsakega kosila ali večerje. Lahko ga uživamo samega ali s svežim sadjem.

SPAR PREMIUM SLADOLED Čokolada-karamel-Brownie, 500 ml Veliki, sočni koščki Browniejev s kremastim čokoladnim sladoledom.

SPAR PREMIUM SLADOLED Sorbet iz črnega ribeza, 500 ml Sorbet je z 41-odstotenim sadnim deležem čudovita sadna osvežitev. Penina s kepico sorbeta iz črnega ribeza SPAR PREMIUM je odlična!

SPAR PREMIUM SLADOLED Čokolada-karamel-Truffel, 500 ml

SPAR PREMIUM SLADOLED Makadamia, 500 ml

SPAR PREMIUM SLADOLED Vanilja, karamel-ameriški oreh, 500 ml

Kremni čokoladni sladoled s finim karamelnim prelivom. Koščki čokoladnih trufflov pričarajo izjemen okus sladoleda.

Vaniljevemu sladoledu s karameliziranimi avstralskimi oreščki makadamija se nihče ne more upreti – enostavno „najboljše za vsak dan!”

Kremni vaniljev sladoled s karamelnim prelivom in karameliziranimi ameriškimi orehi pecan – nepremagljiv užitek!

4


DESPAR PREMIUM SLADOLED Tiramisu, 100 g Mehak biskvit, potopljen v slastni sladoled z okusom tiramisuja, posut s kakavom.

DESPAR PREMIUM SLADOLED Temni tartuf, 2 x 90 g Tradicionalni italijanski čokoladni sladoled z delikatnim smetanastim sladoledom v jedru, posut s kakavom v prahu.

DESPAR PREMIUM SLADOLED Beli tartuf, 2 x 90 g Tradicionalni italijanski smetanastim sladoled z delikatnim kavnim sladoledom v jedru, posut s koščki beljakovega peciva meringa.

5


Spar Natur*pur Spar Natur*pur uvaja bio-poletje! Majhna proizvodnja sladoledov na jugu Avstrije proizvaja SPAR Natur*pur bio sladoledne specialitete iz najboljših sestavin iz kontroliranega, ekološkega kmetijstva.

SPAR Natur*pur BIO sladoled SPAR NATUR*PUR BIO vanilijev sladoled, 480 ml S pravo BIO burbonsko vaniljo.

SPAR Pralin-sladoled Užitek na potI! Pojdite na poletni izlet s 15-timi koščki slastnih sladolednih pralinejev, polnjenih z vaniljevim sladoledom, oblitih s kančkom čokolade ter posutih z drobljenimi mandlji ter z drobljenimi piškoti. Lonček je biološko razgradljiv.

6

SPAR Pralin-sladoled, 15 koščkov


Spar Free From Ni samo za ljudi z laktozno intoleranco! Končno lahko tudi kupci, ki so preobčutljivi za laktozo, uživajo v sladoledu. Dva nova kremasta sladoleda, lešnik in čokolada, bosta razveselila marsikatero srce. Sladoleda vsebujeta manj kot 0,1 g laktoze v 100 g izdelka.

SPAR FREE FROM Sladoled z lešniki, 480 ml

brez laktoze

SPAR FREE FROM Sladoled s čokolado, 480 ml

7


Zamrznjen jogurt ZAmrznjen jogurt – bolj odštekan kot kadarkoli prej! Zamrznjen jogurt je pakiran v biološko razgradljivih lončkih, ki jih je možno 100-odstotno kompostirati.

Žlička je v pokrovu! SPAR ZAMRZNJEN JOGURT Jagoda, 250 ml

SPAR ZAMRZNJEN JOGURT Kivi-kosmulja, 250 ml

SPAR ZAMRZNJEN JOGURT Ananas-kokos, 250 ml

8


Mega Bar Klasika na palčki! Priljubljen vaniljev sladoled, obdan s hrustljavim slojem odlične čokolade, po želji posutim z mandeljni. Izbirate lahko tudi med manjšimi sladoledi; minibar s štirimi različnimi čokoladnimi glazurami. Vsaka zase je okusno doživetje za vsa čutila!

SPAR MINIBAR klasičen, 8 x 50 ml

SPAR MEGA BAR Vanilja, 3 x 120 ml

SPAR MEGABAR Mandelj, 3 x 120 ml

9


Sladoled kot iz slaščičarne! SPARove sladoledne kreacije s sladoledom SPAR ice creation! Ne glede na to, za katero vrsto sladoleda se boste odločili, boste navdušeni nad nežnimi kombinacijami iz kremastega sladoleda z osvežilnimi sadnimi okusi!

SPAR KREMNI SLADOLED Čokolada, 950 ml

SPAR KREMNI SLADOLED Amarena, 950 ml

SPAR KREMNI SLADOLED Banana-love, 950 ml

SPAR KREMNI SLADOLED Pistacija-lešnik, 950 ml

SPAR KREMNI SLADOLED Breskev-melba, 825 ml

10


SPARove mini sladoledne kreacije – Majhne, vendar vredne!

Žlička je v pokrovu!

Na voljo so tudi majhna pakiranja, popolnoma novih, zanimivih okusov. Še posebej praktična je žlička v pokrovu, ki vabi k užitku na prostem.

SPAR KREMNI SLADOLED Črni gozdiček, 200 ml

SPAR KREMNI SLADOLED Sacher torta, 200 ml

SPAR KREMNI SLADOLED Jogurt-breskev, 200 ml

11


Sladoledi v kornetu – SPAR Conte! Zabava za vroče poletne dni! S sladoledi SPAR Conte naznanjamo »ledeno dobo 2014« ponujamo različne vrste sladoledov za vsak okus in vsako priložnost. SPAR CONTE Cookies, 4 x 120 ml Kremni vaniljev sladoled v hrustljavem temnem čokokornetu in piškoti „Cookies a la Oreo”. Velik hrustljav in slasten užitek.

SPAR CONTE Chocolate, 4 x 120 ml

SPAR CONTE Cappuccino, 4 x 120 ml

Temna čokolada iz najboljših vrst kakava ter pridih bele čokolade dajejo kremastim sladoledom SPAR Conte Chocolate nezamenljiv okus.

Prava Skušnjava! Kremasto lahek in čudovito topljiv!

12


SPAR CONTE Gozdni sadeži, 4 x 120 ml Mešanica iz kremastega vaniljevega sladoleda s sadnim sladoledom iz gozdnih sadežev poskrbi za poseben sadni užitek.

SPAR CONTE Breskev-melba, 4 x 120 ml Le kdo bi se lahko uprl kremastemu breskovemu sladoledu s finim prelivom?

SPAR CONTE Mleko-karamel, 4 x 120 ml V proizvodnem procesu se sladkano mleko počasi kuha, tako da dobi karakteristično karamelno sladek okus. Prelit je z najbolj finim karamelom.

13


Cool otroški sladoledi pri SPAR-u! Velike otroške oči in srca odraslih! Z osvežilnimi vrstami otroških sladoledov razveselimo vsako otroško srce.

SPAR SLADOLED Chocolinos, 10 x 60 ml Majhni čokoladni sladoledni užitki, obdani s hrustljavim čokoladnim prelivom – čokoladni užitek za velike in majhne otroke!

0,00€

SPAR SLADOLED Čokobanana, 4 x 70 ml Živijo banana! Kremast bananin sladoled s kančkom čokolade, to so nove bananine palčke, oblite s čokolado za otroke.

SPAR SLADOLED Colorello, 8 x 40 ml Živobarvno poletje! Živobarvna pokrajina in živobarvni ljudje – in kaj pri tem ne sme manjkati? Živobarvni sladoled z imenom SPAR Colorello!

14


SPAR SLADOLED Mlečne palčke, 10 x 31 g Za vse oboževalce mlečnega sladoleda! Slastna kombinacija mleka in čokolade v obliki SPAR-ovih mlečnih palčk je pravi hit za otroke, ki imajo v vročih poletnih dneh najraje mlečni sladoled.

SPAR SLADOLED Piratska skrinja, 498 ml Otok zakladov, karta in velika skrinja zlata! S štirimi zakladi okusov iz SPAR-ove skrinje zakladov se bodo sanje malih piratov uresničile!

SPAR SLADOLED Živalska parada, 8 x 70 ml Živalski vrt je pobegnil! Ste mislili, da so žirafe, pingvini, sloni in opice le v živalskem vrtu? Potem ste se zmotili! Sedaj jih imamo tudi v obliki otroških sladoledov. SPAR-ova živalska parada živali v štirih različnih okusih.

15


Sladoled za vso družino! Sladoledno veselje za VSo družino! Vanilja, straccialtella ali kava – ljubitelji sladoleda boste poskusili vse in boste navdušeni. SPAR-ovi ice cream sladoledi v banjici skrbijo za sladoledni užitek za celo družino. Ni se jim mogoče upreti.

SPAR SLADOLED Jagoda-vanilja, 1000 ml

SPAR SLADOLED Vanilja, 1000 ml

16


SPAR SLADOLED Stracciatella, 1000 ml

SPAR SLADOLED ト経kolada-vanilja, 1000 ml

SPAR SLADOLED Kava-vanilja, 1000 ml

17


„S“ KOT SUPER DOBRO! „s“ KOT SUPER DOBRO! Sladoledna klasika, hrustljav vafelj, polnjen s kremastim sladoledom z okusom jagode, lešnika in čokolade. Posebej praktično družinsko pakiranje. Veliko sladoleda za malo denarja.

S-BUDGET SLADOLED Čokolada, 1000 ml

S-BUDGET SLADOLED Vanilja, 1000 ml

S-BUDGET SLADOLEDNE PALČKE Čokolada, 6 x 110 ml

S-BUDGET SLADOLEDNE PALČKE Čokolada-mandelj, 6 x 110 ml

V prodaji predvidoma od julija 2014 dalje.

V prodaji predvidoma od julija 2014 dalje.

18


S-BUDGET CONTE Jagoda, 6 x 120 ml

S-BUDGET CONTE Vanilja, 6 x 120 ml

S-BUDGET CONTE ト経kolada-vanilja, 6 x 120 ml

S-BUDGET CONTE Leナ。nik, 6 x 120 ml

19


NAJBOLJŠI SLADOLEDI TEGA POLETJA!

SAMO PRI NAS Pridržujemo si pravico do spremembe asortimana. Slike so simbolne. SPAR SLOVENIJA d.o.o. Ljubljana, Letališka cesta 26 www.spar.si

Spar in Interspar katalog Sladoledi  

http://Vsikatalogi.si/spar-katalog

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you