Page 1

Sosedove novice

Najugodnejše pri sosedu

Akcija velja od 29. 5. do 4. 6. 2014 v vseh živilskih prodajalnah Mercator.

Radler Union

grenivka, pločevinka, 5 x 0,5 litra + 0,5 litra GRATIS Pivovarna Union

5+1

EUR

EUR

2,99

4,45

Cena na kos ob nakupu

6/1 = 0,75 €

Piščančja bedra

Cena na kos ob nakupu

6/1 = 0,94 € ali

EUR

0,99

EUR

Pivo Laško Zlatorog Banane cena za kg

IZDELEK

pločevinka, 5 x 0,5 litra + 0,5 litra GRATIS Pivovarna Laško

po vaši izbiri, ob predložitvi kupona, 20 % ceneje.

petek, 30. 5. 2014

5,60

Pivo Union

pločevinka, 5 x 0,5 litra + 0,5 litra GRATIS Pivovarna Union

IZDELEK

po vaši izbiri, ob predložitvi kupona, 20 % ceneje.

sobota, 31. 5. 2014

En kupon je možno unovčiti na en izbran izdelek ob enkratnem nakupu. Kupon velja v živilskih prodajalnah Mercator, ne velja pa v franšiznih prodajalnah in Mercator spletni trgovini.

En kupon je možno unovčiti na en izbran izdelek ob enkratnem nakupu. Kupon velja v živilskih prodajalnah Mercator, ne velja pa v franšiznih prodajalnah in Mercator spletni trgovini.

Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi kuponi za popust.

Kuponi se med seboj ne seštevajo in se izključujejo z vsemi ostalimi kuponi za popust.

Poslovni sistem Mercator, d.d., Dunajska 107, Ljubljana.

Poslovni sistem Mercator, d.d., Dunajska 107, Ljubljana.

Pri enem nakupu je možno unovčiti največ 3 kupone. Ob uveljavljanju kupona za 20 % popust na 1 izbrani izdelek vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko. Popust lahko uveljavite v petek, 30. 5. 2014, ob predložitvi originalnega kupona. Kupon izrežite iz letaka ali ga poiščite na prodajnih mestih. Popust ne velja za kavcijske vrednosti embalaž, nakup cigaret oziroma drugih tobačnih izdelkov, mobi kartic mobilnih operaterjev, poštnih vrednostnic, srečk, vozovnic, kolekov, vinjet, darilnih kartic Mercator ter darilnih bonov Zvezdar in Select box. Prav tako kupon ne velja za vinotoče. Popust pri tehtanih izdelkih velja le za količine, običajne za gospodinjstvo. Popust ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Za izbrani izdelek, na katerega kupec uveljavlja 20 % popust, se izdela ločen račun. Kupona ni mogoče uveljavljati v primeru obročnega odplačevanja, ob nakupu izdelka v najemnih mesnicah in najemnih ribarnicah, ob nakupu izdelkov iz programa zvestobe (Scandinavia) ter ob nakupu pnevmatik.

Pri enem nakupu je možno unovčiti največ 3 kupone. Ob uveljavljanju kupona za 20 % popust na 1 izbrani izdelek vas prosimo, da na to opozorite blagajničarko. Popust lahko uveljavite v soboto, 31. 5. 2014, ob predložitvi originalnega kupona. Kupon izrežite iz letaka ali ga poiščite na prodajnih mestih. Popust ne velja za kavcijske vrednosti embalaž, nakup cigaret oziroma drugih tobačnih izdelkov, mobi kartic mobilnih operaterjev, poštnih vrednostnic, srečk, vozovnic, kolekov, vinjet, darilnih kartic Mercator ter darilnih bonov Zvezdar in Select box. Prav tako kupon ne velja za vinotoče. Popust pri tehtanih izdelkih velja le za količine, običajne za gospodinjstvo. Popust ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Za izbrani izdelek, na katerega kupec uveljavlja 20 % popust, se izdela ločen račun. Kupona ni mogoče uveljavljati v primeru obročnega odplačevanja, ob nakupu izdelka v najemnih mesnicah in najemnih ribarnicah, ob nakupu izdelkov iz programa zvestobe (Scandinavia) ter ob nakupu pnevmatik.

Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

postrežena ali pakirana, cena za kg, Pivka


Poiščite označene izdelke in sodelujte v veliki nagradni igri. Nagradna igra traja od 8. 5. do 16. 7. 2014. Nakup ni pogoj za sodelovanje. Več informacij na www.mercator.si. Izbrani izdelki so vključeni v SMS nagradno igro od 22. 5. do 4. 6. 2014. Cena na kos ob nakupu

6/1 = 0,94 €

5+1

EUR

Pivo Union

pločevinka, 5 x 0,5 litra + 0,5 litra GRATIS, Pivovarna Union

5,60

Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

tri vrste: lešnik, kokos ali karamela, 120 g

6/1 = 0,94 €

Pivo Laško Zlatorog

5+1

EUR

pločevinka, 5 x 0,5 litra + 0,5 litra GRATIS, Pivovarna Laško

5,60

1,49

0,99 -33 %

EUR

Čokolada Dorina mlečna, 250 g

EUR

Pijača Fruc ISO pomaranča, 0,5 litra, PET

Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

EUR

Napolitanke Manner Mio

Cena na kos ob nakupu

2,49

1,79 -28 %

0,62

0,46 -25 %

EUR

Bonboniera Toffifee

1,69

125 g

Ob nakupu zgornjih izdelkov prejmete na koncu računa kodo, s katero lahko sodelujete v nagradni igri. Pošljite SMS s ključno besedo nogomet ter številko kode, ki jo prejmete na računu, na 4080 in sodelujte v nagradni igri (med besedo nogomet in kodo na kuponu mora biti presledek). S pravilno poslanim SMS-om si boste pridobili tudi večkratno sodelovanje v nagradni igri, ki poteka v živilskih prodajalnah Mercator od 8. 5. do 16. 7. 2014, ne pa tudi v franšiznih prodajalnah in Mercator spletni trgovini. Več informacij na www.mercator.si in na brezplačni številki 080 20 80. Podarili bomo Golf 1.2 TSI Trendline, 77 kW/105 KM 2-vratni v beli barvi.

2


Slika je simbolična.

1. Nagrada:

2 x Volkswagen Golf

4. Nagrada:

4 x 2 osebi SP v košarki 2014 v nagrado je vključen prevoz in namestitev

2. Nagrada:

5. Nagrada:

3. Nagrada:

6. Nagrada:

1x TV Philips 42 PUS7809 1x TV Sony 50W805

7x plinski žar 400

uradni licenčni izdelki nogometnega prvenstva

Ker radi delamo dobro, želimo v Mercatorju skupaj z vami spodbujati razvoj lokalnih nogometnih društev. Podprete jih z glasovanjem na naši spletni strani preko kode, ki jo prejmete ob nakupu označenih izdelkov. Devet društev z največ prejetimi glasovi bo deležno posebne donacije. Aktivnost traja od 1. 6. do 16. 7. 2014. Več na www.mercator.si. Nogomet_RDD_214x56_oglas v letakuV5.indd 5/21/14 10:05 AM STRAN 1

3


VEČ KOT

KUPUJEM

CENEJE

GARANTIRANO

NAJNIZJA

izdelkom priznanih blagovnih znamk zagotavljamo enako ali najnižjo redno ceno na trgu*

VSAK DAN

REDNA CENA!

MOJ IZDELEK

Glasujte za Moj izdelek, mi pa mu bomo zagotovili garantirano najnižjo redno ceno. Z vsakim oddanim glasom na naši Facebook strani ali preko SMS sporočila sodelujete v nagradnem žrebanju za paket izdelkov. Glasovanje bo potekalo v 4 krogih, v vsakem krogu pa bosta izbrana 2 izdelka, ki bosta prejela največ glasov. Ta teden lahko izbirate med spodnjimi 8 izdelki. Od 26. 5. do 1. 6. 2014 glasujte na naši Facebook strani ali pošljite SMS s ključno besedo GNC, presledek in zaporedno številko izdelka na telefonsko številko 4080 (na primer, če želite glasovati za izdelek pod zaporedno številko 25, pošljite SMS z vsebino: GNC 25).

V 2. krogu glasovanja ste izbrali naslednja

2 izdelka

25

Bonboni Haribo

gumijasti črvi z okusom sadja, 200 g

MOJ IZDELEK

28

26

27

Bonboniera Bajadera 300 g, Kraš

29

Arašidi Nic Nac

v hrustljavem pikantnem testu, 125 g

30 Čaj Teekanne

gozdni sadeži, 50 g, filter

31

MOJ IZDELEK

Smetana Dukat

za kuhanje, 200 g

Francoski rogljiči

mini, zamrznjeni, 1 kg, Pekarna Pečjak

32

Goveja juha Argo domača, 30 g

Detergent Persil

za pranje perila, Expert Duo Capsule Color, 48 kapsul

Več informacij je na voljo na spletni strani www.mercator.si ali brezplačni telefonski številki 080 20 80. *V aktivnosti Garantirano najnižja cena so vključeni izdelki znanih blagovnih znamk in svežega programa, ki jim garantiramo enako ali najnižjo redno ceno med primerjanimi trgovskimi družbami Spar, Tuš, Hofer in Lidl in veljajo v njihovih trgovinah v Republiki Sloveniji. Primerjava se nanaša izključno na redne cene izdelkov in ne vključuje morebitnih akcij in izrednih popustov, ki jih izvajajo posamezni navedeni trgovci. Cena je oblikovana na osnovi popisa rednih cen enakih izdelkov na področju maloprodaje v Sloveniji. Popis bo družba Mercator d.d. vršila najmanj enkrat mesečno oz. po lastni presoji tudi pogosteje. Akcija Garantirano najnižja cena velja od 13. 3. 2014 do preklica, ki se objavi izključno na prodajnih mestih družbe Mercator d.d.. Spisek izdelkov, za katere veljajo garantirano najnižje cene, je na voljo na spletni strani www.mercator.si ter pri poslovodji prodajalne. V kolikor boste pri trgovcih Spar, Tuš, Hofer ali Lidl v okviru njihovih rednih cen kupili blago, ki ima nižjo ceno od Mercatorjevih Garantirano najnižjih cen, vam bomo razliko med Mercatorjevo Garantirano ceno in morebitno nižjo ceno pri zgoraj navedenih konkurentih povrnili na Pika kartico ali transakcijski račun. Vračilo lahko zahtevate s predložitvijo originalnih računov Mercatorja in zgoraj navedenega konkurenta družbi Mercator d.d. in sicer na vsaki blagajni živilskih prodajaln družbe Mercator d.d.. Družba Mercator d.d. si pridržuje pravico, da navedene račune fotokopira in da na hrbtno stran predloženih originalnih računov jasno zapiše okoliščino, da je bila na osnovi predloženih računov že vložena zahteva za izplačilo razlike v ceni. Vsak račun je mogoče v povrnitev predložiti samo enkrat. Obljuba vrnitve razlike v ceni v primeru ugodnejšega nakupa velja od 13. 3. 2014 do preklica. Mercator d.d. lahko navedeno akcijo kadarkoli prekliče s takojšnjim učinkom. Preklic se objavi izključno na prodajnih mestih družbe Mercator d.d.. Preklic ne velja za že izvršene nakupe. Več informacij je na voljo na spletni strani www.merator.si ter pri poslovodji prodajalne ali brezplačni telefonski številki 080 20 80.

4


Novo na tržnicah v Mercatorju • Zdaj lahko vidite, kdo je pridelal vašo zelenjavo,

kje in kako. Prek QR kod do več informacij o izbranih pridelovalcih. • Na tržnicah iz domačih krajev sta sadje in zelenjava slovenska. • Pridelki iz domačih krajev so obrani v času prave zrelosti in najkasneje v 48 urah dostavljeni na naše police. • Zaradi kratke transportne poti imajo pridelki višjo hranilno vrednost, več vitaminov ter bolj razvito aromo in okus.

»Sem Davorin Simončič, kmet iz Velikega Mraševega. Na naši kmetiji pridelujemo integrirano zelenjavo:paprike, paradižnik, solato, kumare, bučke, radič in zelje. Zahvaljujem se vam za vaše zaupanje.«

»Naša kmetija v Sečoveljski dolini se ukvarja s pridelavo zelenjave in sadjarstvom. Največ pridelamo paradižnika, jedilnih buč in kakija. Pridelujemo integrirano zelenjavo, zato je naša zelenjava okusna in zdrava. Hvala za zaupanje in nakup naših proizvodov.«

ZAGOTAVLJAMO KONTROLO KAKOVOSTI VSAKI 2 URI

Pri nas že na voljo slovenski mladi krompir.

Sodelujemo z več kot 100 domačimi dobavitelji sadja in zelenjave, velikimi zadrugami in manjšimi pridelovalci. www.mercator.si/si/iz-domacih-krajev/pridelujemo-le-najboljse

5


TOP PONUDBA

Sarajevski čevapčiči Z'dežele pakirani, 480 g Celjske mesnine

EUR

Piknik plošča

puranje meso, pakirano, 800 g Perutnina Ptuj V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR

6,70

4,69 -30%

4,39

2,99 -31%

EUR

Klobasa za žar

z mozzarelo, pakirana, cena za kg Meso Kamnik

7,84

5,99 -23%

Redne pike

5

+

dodatnih pik

EUR

Svinjski kare

s kostjo, postrežen, cena za kg Meso Kamnik, Panvita MIR

EUR

6,44

PRIHRANEK

EUR

Piščanec PP

pakiran, cena za kg Perutnina Ptuj 6

5,39 16 %

EUR

Svinjski vrat*

3,29 -34%

2,79

Mlado goveje pleče

brez kosti, postreženo, cena za kg različni dobavitelji

Mercator, kotleti, pakirani, 480 g

4,99

EUR

Domači pršut

postrežen ali pakiran, cena za kg Pršutarna Lokev na Krasu

8,93

22,99

13,79 -40%

*Dodatne pike prejme kupec ob nakupu izdelka Svinjski vrat Mercator ob predložitvi Pika kartice. Dodatne pike ne veljajo v franšiznih prodajalnah Mercator.

6,99

EUR EUR

PRIHRANEK

EUR

Kamniška klobasa

domača, pakirana, cena za kg Meso Kamnik

21 %

10,99

7,59 -30%


TOP PONUDBA EUR

Lokavska panceta narezek, pakirana, 100 g Pršutarna Lokev na Krasu

2,29

1,79 -21%

EUR EUR

Posebna salama

dolga, postrežena, cena za kg Perutnina Ptuj

EUR

Šunkarica

postrežena, cena za kg, MDK

6,99

4,39 -37%

Hrenovke Frankfurter XXL postrežene, cena za kg Panvita MIR

7,99

4,99 -37%

EUR

Prešana slanina

s poprom, cela ali kos, postrežena ali pakirana, cena za kg, Kras

7,69

3,99 -48%

12,49

7,99 -36%

EUR

Šunka Ave

lahka, pakirana, 500 g Panvita MIR

3,79

2,65 -30%

Domači želodec

narezek, pakiran, 100 g, MDK

EUR

Zimska salama Gavrilović pakirana, 320 g

7,79

4,59 -41%

EUR EUR

2,29

1,59

PRIHRANEK

30 %

EUR

Tirolska salama

mini, pakirana, 400 g Meso Kamnik

EUR

2,99

1,99

PRIHRANEK

33 % 7


IZBRANE IZDELKE SVEŽE PEČEMO VSAKI 2 URI. V več kot 450 prodajalnah s pečmi.

EUR

Kruh Matevž

EUR

2,29

Polbeli hlebček

hlebec, črni, 1 kg, cena za kos Pekarna Grosuplje

0,94

500 g, cena za kos Pekarna Grosuplje

EUR

Ciabatta

koruzna, postrežena, 100 g, cena za kos Pekarna Grosuplje

st Žito toa

0,65

Sirova štručka Don Don

bela, mlečna, postrežena, 100 g, cena za kos

EUR EUR

Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana. Popust se obračuna na blagajni.

0,89

0,62

PRIHRANEK

30 %

Lumpi radi dobro jedo V liniji Lumpi najdete visokokakovostne izdelke, s katerimi lahko pripravite hranljiv in okusen obrok za vašega otroka.

Čokoladno mleko Lumpi

Riževa bombeta Lumpi riževo mešano pekovsko pecivo, 50 g, cena za kos

trajno, 200 ml EUR

1,39

EUR

Sir Lumpi

0,37

pakiran, 140 g

brez konzervansov 8

EUR

0,43

EUR

Mlečni namaz Lumpi

0,29

50 g

odlicen napitek, ki hitro potesi lakoto vasega otroka

narejen iz svezega sira, smetane (25 %) in masla

brez aditivov


1,99

Listnato testo

razvaljano, zamrznjeno, 500 g, Pekarna Pečjak EUR

2,89

TOP PONUDBA

EUR

PRIHRANEK

31 %

Jogurt Mu

tekoči, dve vrsti: 1,3 % ali 3,2 % m. m., 500 g Ljubljanske mlekarne

0,92

EUR EUR

1,09

EUR

PRIHRANEK

Sir Trapist

15 %

postrežen, cena za kg Mlekarna Celeia

9,49

6,64 -30%

10+2

Margarina Margo 250 g

EUR EUR

0,97

0,69

PRIHRANEK

EUR cena za 3 kose

28 %

Sirni namaz ABC

več vrst, 2 x 100 g + 100 g GRATIS

1,98

cena za kos 0,99

EUR

Alpsko mleko

3,5 % m. m., 10 x 1 liter + 2 x 1 liter GRATIS (velja za posebno pakiranje cel karton, 10 + 2 GRATIS), Ljubljanske mlekarne

10,50

Mleku in mlečnim izdelkom se ni treba odpovedati! www.l-m.si

Jogurt Mu

Alpsko mleko

brez laktoze, marelica, 500 g EUR

1,49

1,12 -24%

EUR

Jogurt Mu brez laktoze, 1,6 % m. m., 500 g

1,59

1,24 -22%

brez laktoze, 1,6 % m. m., 1 liter

Sir Jošt

brez laktoze, 45 % m. m., vak. pak., 330 g

EUR

4,09

3,25 -20%

EUR

1,49

1,25 -16%

9


TOP PONUDBA

ZA PIKNIK

EUR

Paprika, zelena ali rdeča, cena za kg ali Jajčevci, cena za kg

1,79

1+1 Eko

EUR cena za 2 kosa

2,46

Eko paradižnik

v grozdih, pakiran, 500 g + 500 g GRATIS

cena za kos 2,46

EUR EUR

Krompir mladi, cena za kg

0,39

0,35

PRIHRANEK

10 %

EUR

Kumare

0,69

cena za kg

3+1

jagode

EUR

Marelice

Vsestransko

Srebrna radgonska penina

0,75 litra Ob nakupu kar tona (3 x ameznih pos ali S) + 0,75 litra GR ATI penine, ske gon rad e brn Sre , nic stekle 500 g i, aric koš v , ode prejmete jag GR ATIS.

polsuho, peneče vino, 3 x 0,75 litra + 0,75 litra GRATIS Radgonske gorice

EUR cena za 4 kose

1,79

23,91

+

cena za kos 7,97

cena za kg

Začinjeno, naravno in zabavno 1x

7 - dnevne

6 xi robot

njsk kuhi hen A id K it c

družinske počitnice za 4 osebe v Pine beach resortu v Pakoštanih.

ma 6 0 ji c a x Ma es

Že 60 let. DARILO ZA NAKUP

tro

Prvih 1000 prispelih kuponov bomo nagradili z eko kuhinjsko krpo MAESTRO. Več informacij o nagradni igri na www.maestro.si. Nakup ni pogoj za sodelovanje v žrebanju za glavne nagrade. Nagradna igra poteka od 19.5. do 7.7.2014.

Zbirajte znake 100% natur in osvojite nagrado! 10

Slike so simbolične. Organizator nagradne igre je  Žito d.d., Šmartinska cesta 154, 1000 Ljubljana.

Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

Aperitiv


EUR

TOP PONUDBA

1,09

0,76 -30%

Pašteta Gavrilović jetrna, 100 g

3+1

Olje Filippo Berio

Paprika Natureta

oljčno, ekstra deviško, 0,5 litra

fileti, 530 g

EUR

Tunina Rio Mare

5,98

v oljčnem olju, 3 x 120 g + 120 g GRATIS

EUR

Namaz Natureta

s papriko, 530 g

2,69

1,99 -26%

EUR EUR

1,49

1,19

PRIHRANEK

EUR

20 %

4,49

3,79 -15%

Omaka Tartufata Zigante 130 g

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

Juha Knorr

tri vrste: špargljeva 80 g, fižolova s testeninami 101 g ali porova 77 g

1,19

0,89 -18%

EUR

Jušna kocka Knorr

dve vrsti: kokošja ali goveja 120 g

1,55

1,29 -14%

EUR EUR

12,79

Ob nakupu 2 izdelkov Mlinotest Divita sušenih testenin

GRATIS

Kotányi začimbna mešanica Toskana

8,69

PRIHRANEK

32 % Slike so simbolne.

EUR

Akcija velja za izdelke: Pirini špageti Divita 500 g, Pirini rezanci Divita 250 g, Ajdovi rezanci Divita 250 g, Sojini rezanci Divita 250 g, Polnozrnati rezanci Divita 250 g, Pirini perseniki Divita 500 g, Polžki 31 Divita šport 500 g.

Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana in ne velja v franšiznih prodajalnah. Gratis se obračuna na blagajni. Letak z recepti je na voljo v času akcije in degustacij v izbranih Mercator prodajalnah. Količina letakov je omejena.

11


TOP PONUDBA EUR

Čokolada Kinder Bueno 3 x 43 g

EUR

Čokolada Milka Joy, 100 g

EUR

Bonboni Mentos

tri vrste: grozdje 38 g, Halls Rainbow 37,5 g ali jagoda Mix* 37,5 g *V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

0,99

0,75 -24%

Čokolada Milka

z lešniki in rozinami, 300 g

0,62

0,39 -37%

dje in a s o h Bio su oberasco iN oreščk

EUR

EUR

Napolitanka Tortica

čokolada, 25 g, Kraš

2,69

1,99 -26%

Čokolada Kraljestvo živali 15 g, Kraš

0,34

0,23 -32%

EUR EUR

Čokoladne bananice Casali

1,99

300 g

15popust% Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana in ne velja v franšiznih prodajalnah. Popust se obračuna na blagajni

12

EUR

mešani, z rozinami in brusnicami, 250 g

1,59 -10%

0,44

0,32 -27%

1,59

PRIHRANEK

EUR

Oreščki Odlično

1,77

20 %

2,59

1,59 -38%


TOP PONUDBA

! Novo

Čips Chio

Salsa de Janeiro, 150 g EUR

1,79

1,25 -30%

Bonboni Haribo gumijevi kisli špageti, več vrst, 200 g EUR

EUR

2,29

1,37 -40%

EUR

Flips Pom Bär

1,89

Original, 125 g

1,19

PRIHRANEK

37 %

Čokolino Lino

Plus, 400 g, Podravka V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR EUR

3,99

3,19

PRIHRANEK

20 %

imi buje izomaltulozo; z naravn Zobkom prijazno, saj vse tena. glu in sov van zer kon ih bar vil, izvlečki zelišč; brez umetn

! Novo EUR

Čaj Hipp

instant, trije okusi: Roibos, melisa ali kamilica, 200 g V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

4,89

3,89 -20%

EUR

Džem D'arbo

Diabetik, tri vrste: borovnica, marelica ali jagoda, 330 g

3,19

2,79 -12%

hrana o a k š o r t O alibi K n i o i Babyb

EUR EUR

Keksi Bambi

Plazma, 150 g

1,19

0,83

PRIHRANEK

30 %

20popust% Akcija velja v hipermarketih Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana. Popust se obračuna na blagajni.

13


TOP PONUDBA EUR

Sladoled Pikapolonica

0,89

na palčki, 4 x 60 ml, Leone

EUR

Sladoled Piran

več okusov, 1 liter, Ljubljanske mlekarne V novi podobi

3,79

2,49 -34%

Nov okus: jagoda - stracciatella

EUR

Sladoled žogica

0,89

na palčki, 4 x 60 ml, Leone

! Novo

Slovenski izdelki

EUR

Sladoled Bonus plus trije okusi: čokolada, jagoda - stracciatella ali vanilija, 1 liter

0,99

EUR

Sladoled Bonus plus

1,49

na palčki, vanilija, 7 x 75 ml

Presenečenje za ljubitelje jagod -  novi Magnum Jagoda in bela čokolada!

30popust% Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana. Popust se obračuna na blagajni

14

EUR

Ledena kava Cafemio

tri vrste: Macchiato, Intenso ali Cappucino, 250 ml V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

1,39

1,11 -20%


3+3

Ob nakupu 3 kosov ledenega čaja Fructal, vipavska breskev, 1,5 litra, prejmete 3 kose pijače Fruc, pomaranča – brusnica, 0,5 litra GR ATIS

EUR

Ledeni čaj Fructal

Vipavska breskev, 3 x 1,5 litra + pijača Fruc, pomarančabrusnica, 3 x 0,5 litra GRATIS

TOP PONUDBA

sličice Panini

Pijača Ora

Original, gazirana, 1,5 litra, Radenska

Ob nakupu Coca Cole, 2 x 2 litra, prejme kupec na blagajni 1x posebni paketek 3/1 Panini sličic

EUR

3,27

Coca Cola

gazirana, 2 x 2 litra + 1 x paketek sličic Panini 3/1 GRATIS

0,69

EUR EUR

2,99

0,89

PRIHRANEK

*

VEČ KOSOV, NIŽJA CENA Pijača Hello Kitty

Sirup Pika

bezeg - limona, 1 liter Dana

dve vrsti: Multi ali jagoda, 0,35 litra ali

Pijača Ben

Redna cena za 1 kos 1,09

OB NAKUPU 2 KOSOV ALI VEČ = 1 KOS

0,76 -30%

Pijača Sola

negazirana, limona, 1,5 litra Pivovarna Union EUR

0,99

0,79 -20%

EUR

Pijača Schweppes gazirana, več vrst: Tonic Water, Bitter Lemon*, Ginger Ale ali Tangerine, 1,5 litra

1,29

1,05 -18%

EUR EUR

3,09

1,85

PRIHRANEK

40 %

Odlično dopolnjuje jedi z žara.

Pijača Laško Malt ananas, 0,5 litra, pločevinka Pivovarna Laško EUR

0,74

0,62 -16%

Pijača Laško Malt

Pivo Laško

ananas, 0,33 litra, steklenica Pivovarna Laško EUR

0,62

0,53 -14%

temno, 0, 33 litra, steklenica Pivovarna Laško EUR

1,09

0,98 -10%

Suhe mesnine Govedina Divjačina

Metliška črnina 2011

suho, kakovostno, rdeče vino, 1 liter KZ Metlika

EUR

3,98

2,99 -24%

Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

jagoda, 0,35 litra

EUR

22 %

15


Ali ste vedeli?

ŽEJA?

Naravne mineralne vode so odlična kombinacija vode in raztopljenih mineralnih snovi.  Izvirajo iz podzemnih globin, zato so zaščitene pred onesnaženjem; zagotovljena je njihova prvobitna čistost  Njihova kakovost je nadzirana, saj razni postopki z namenom izboljšanja mikrobiološke in kemijske slike niso dovoljeni.  Vsako naravno mineralno vodo v prometu mora predhodno priznati pristojno ministrstvo za prehrano, kar za preostale  Najbolje jo pogasi voda. embalirane vode ni potrebno. Mehurčki ogljikovega dioksida v naravnih mineralnih vodah imajo številne pomembnejše funkcije kot le to, da delujejo Na voljo so naravne mineralne, izvirske in namizne  poživljajoče. Med drugim skrbijo za to, da raztopljene mineralne snovi v naravni mineralni vodi ostajajo v topni obliki in so vode v majhnih in velikih embalažah.

tako laže dostopne za človekov organizem.

! Novo

NAMIZNA VODA MERCATOR

Odlična rešitev: za poletna kampiranja in piknike,  za gospodinjstva, na območjih s težavami s pitno vodo. 

EUR

Voda Oshee

Vitamin H20, tri vrste: z magnezijem, z minerali ali Slim*, 555 ml *V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

VEČ KOSOV, NIŽJA CENA

! Novo

0,92

0,69 -25%

! Novo

Redna cena za 1 kos 0,43

EUR

Voda

Mercator, negazirana, namizna, 6 litrov

OB NAKUPU 2 KOSOV ALI VEČ = 1 KOS

1,09 ita

dev Izdelki Ce

EUR

Voda Zala

negazirana, izvirska, 1,5 litra Pivovarna Union

0,35 -18%

EUR

Pijača Oaza

limeta - kumkvat - beli čaj, 1,5 litra, Radenska

0,79

0,63 -20%

EUR

Voda Costella

negazirana, robida borovnica - gozdna jagoda, 1,5 litra

s sladili, tri vrste: magnezij - limona 80 g, multivitamin - pomaranča 90 g, vitamin C - limona, 80 g ali kalcij - limona 90 g

EUR EUR

16

0,60 -31%

Šumeče tablete Krüger

20popust%

Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana in ne velja v franšiznih prodajalnah. Popust se obračuna na blagajni.

0,87

1,56

1,29

PRIHRANEK

17 %


TOP PONUDBA EUR EUR

Gel Afrodita

za prhanje, več vrst, 400 ml

3,79

2,45 -35%

Toaletni papir Paloma

dve vrsti: exclusive ali Football Edition, 3 - slojni, 10 rolic

2,99

1,94 -35%

Zobna ščetka Aquafresh

HD Whitening, medium

EUR

Šampon Subrina Recept

za lase, več vrst, 400 ml

EUR

3,99

2,79

PRIHRANEK

30 %

Zobna pasta Aquafresh

HD, dve vrsti: Tingling Mint ali Iluminating Mint, 75 ml

EUR EUR

3,89

anti Deodorea Niv

EUR

Barva Palette Deluxe za lase, več odtenkov

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

5,99

4,49 -25%

3,09

PRIHRANEK

20 %

EUR EUR

4,89

3,66

PRIHRANEK

25 %

20popust% Akcija velja v vseh živilskih prodajalnah Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana. Popust se obračuna na blagajni.

17


TOP PONUDBA

1+1 ,24 EUR

o pranje 0

en 40 pranj -

EUR cena za 2 kosa

4,29

cena za kos 4,29

EUR

Detergent Perwoll

Detergent Persil

za pranje občutljivega perila, več vrst, 1 liter + 1 liter GRATIS

za pranje perila, več vrst, prah 3 kg ali gel 2,92 litra

13,49

9,99 -25%

Detergent Finish

za strojno pomivanje posode, Quantum Regular, 48 tablet

EUR

Mehčalec Silan

tri vrste: Morning Sun*, Mediteran ali Sensitive*, 2 x 2 litra

EUR

6,29

*V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

16,69

11,89 -28%

Sveča Vestina

Premium, elektronska

EUR

Detergent Pril

za ročno pomivanje posode, dve vrsti: Fresh & Lemon ali Aloe Vera & Hand-nails*, 2 x 450 ml + 450 ml GRATIS *V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

18

2,29

EUR EUR

4,79

3,59

PRIHRANEK

25 %


PRIPRAVLJENI

EUR

NA IGRO

1,99

Žoga Smoby Real Madrid Ø 23 cm, PVC

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

Nogometni gol in žoga dim.: 96 x 64 x 42 cm

5,99

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

Nogometna žoga Brasil-Salvador umetno usnje

9,99

SAMO V HIPERMARKETIH

6,99

PRIHRANEK

30 %

Redne pike

+10

dodatnih pik

EUR

Nogometni dres za dečke

10,99

vsebuje: majico in hlače, vel.: od 4 do 12 let

Fotelj Fun

EUR

napihljiv, v obliki žoge, dim.: 108 x 108 x 68 cm Dodatne pike prejme kupec ob nakupu fotelja Fun ob predložitvi Pika kartice.

9,99

SAMO V HIPERMARKETIH

Kenguru Freeon

otroški, 2 v 1, dve možnosti nošenja, enostavna namestitev, široke podložene naramnice omogočajo boljšo porazdelitev teže in lažje nošenje, mehko podložen za otrokovo udobje, primeren za otroke težke od 3,6 do 9,1 kg, testiran po standardu EN 13209-2:2005 SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

21,99

EUR

Posodica za opazovanje Žuželk SAMO V HIPERMARKETIH

2,49

EUR

Ženski natikači

vel.: od št. 36 do št. 41 ali

Moške japonke

vel.: od št. 40 do št. 47

7,79

SAMO V HIPERMARKETIH

19


TOP PONUDBA

EUR

5,49

Bazen Summer Set dim.: 102 x 25 cm

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

EUR

Rokavčki Hello Kitty ali Cars

1,99

EUR

Obroč

napihljiv, z naslonom, dim.: 119 cm

SAMO V HIPERMARKETIH

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

Blazina Aqua Lounge dim.: 160 x 84 cm

8,79

SAMO V HIPERMARKETIH

Vesla Bestway

plastična, dim.: 124 cm SAMO V HIPERMARKETIH

5,99

20 %

pravokotni, dim.: 305 x 183 x 56 cm SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

Čoln Hydro-Force Naviga dim.: 255 x 127 cm

PRIHRANEK

električna 12 V

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

POPUSTI do

V šotorih pred Mercator centri Kranj Primskovo, Ljubljana Šiška, Celje in Maribor Tabor od 30. 5. do 13. 6. 2014 oz. do razprodaje zalog. 20

46,69

Tlačilka Bestway

20 %

OUTLET od

54,99

SAMO V HIPERMARKETIH

4,79

PRIHRANEK

29,99

Bazen Deluxe

6,99

PRIHRANEK

EUR EUR

6,99

EUR

9,99

15 %

7,99

PRIHRANEK

20 %


TOP PONUDBA

Parni likalnik Alpina

moč 2000 W, dno iz nerjavečega jekla, velikost rezervarja 166 ml, avtomatsko čiščenje / samočiščenje, dolžina kabla: 1,5 m, vrsta likanja: suho, parno ali vertikalno

EUR

Kuhinjska krpa Vafel

EUR

12,99

2,49

več vrst in barv, vel.: 50 x 70 cm, cena za kos

SAMO V HIPERMARKETIH

Sesalnik Gorenje VC1821 DP-WR moč 1800 W, sesalna moč 360 W, HEPA filtracija, gumirana kolesa, nastavljiva moč motorja, teleskopska cev SAMO V HIPERMARKETIH

Za svilnato mehke noge

Pedikurni aparat Vitamaxx

rotacijski, hitro vrtljivi nastavki omogočajo varno in udobno odstranjevanje trde kože stopal, priložen: 1 nastavek za grobo in 1 nastavek fino brušenje in čistilna krtačka

EUR

17,99

SAMO V HIPERMARKETIH

Ventilator Vivax FS-40

stoječi, moč 50 W, premer 40 cm, 3 hitrosti delovanja, samodejno nihanje, nastavljiva višina, 2 leti garancije

Obsežen dodatni pribor

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

EUR

27,99 15,99

Parni čistilnik Cleanmaxx

ročni, moč: 800 W, obsežen dodatni pribor: okrogla krtačka in kotna šoba za čiščenje težko dostopnih mest, nastavek za čiščenje oken, široka šoba za čiščenje keramike s čistilno krpo, fleksibilni podaljšek, merilna posodica za vodo SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

Orhideja

enostebelna, več barv, v lončku

Dobrovnik, Prekmurje

5,99

Orhideja

enostebelna, več barv, v keramičnem lončku

EUR EUR

111,90

66,99

PRIHRANEK

EUR

40 %

8,99 21


OBARVAJTE Darilo - 12 delni set skodelic

Aparat Gourmet Maxx Eismaxx

za pripravo sladoleda, priprava do 500 ml sladoleda, porcioniranje direktno iz aparata v skodelice SAMO V HIPERMARKETIH

Komplet 3 posod EUR

39,99

Mešalnik Silva Schneider SM 7500 Smoothie

EUR

moč 250 W, meša direktno v posodi, funkcija lomljenja ledu, varnostni izklop, nedrseče gumijaste nogice, komplet 3 posod za smoothie

29,99

V SUPERMARKETIH IN HIPERMARKETIH

Steklenica s kozarcem

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR

Terilnik

za drobljenje začimb, keramičen, bel

EUR

EUR

12,79

4,29

Podstavek

za posodo, inox

3,49

SAMO V HIPERMARKETIH

SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

Set kozarcev Malta

za vodo 220 cl ali sok 250 cl, 6 kozarcev

6,09

SAMO V HIPERMARKETIH

4,87

PRIHRANEK

20 %

EUR EUR

Kelih Malta

za sladoled, 285 cl

2,79

SAMO V HIPERMARKETIH

2,23

PRIHRANEK

20 %

Vrč Malta

s pokrovom, 1480 cl SAMO V HIPERMARKETIH

EUR EUR

Doza Malta 800 cl

SAMO V HIPERMARKETIH

22

2,49

1,99

PRIHRANEK

20 %

EUR EUR

6,29

5,03

PRIHRANEK

20 %


SVOJ DOM

EUR

od

Doza Ambient

za shranjevanje hrane, različne velikosti

EUR

Mreža

za zaščito pri cvrtju, Ø 29 cm

EUR

0,99 naprej

2,19

SAMO V HIPERMARKETIH

30-delni

SAMO V HIPERMARKETIH

Kvalitetna lita alu plošča

EUR EUR

Žar plošča Severin KG 2388

električna, moč gretja 2400 W, visoko kvalitetna lita alu plošča z oblogo proti prijemanju, snemljiv napajalni kabel z nastavljivim regulatorjem temperature, prestrezni predal za maščobo SAMO V HIPERMARKETIH

10popust% EUR

Set ponev

Ø 20 ali 24 cm, obloga proti prijemanju SAMO V HIPERMARKETIH

34,99

Jedilni servis Kasa

53,79

29,99

PRIHRANEK

44 %

osode Linija pkser Mi

6,99 Akcija velja v hipermarketih Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana. Popust se obračuna na blagajni.

h

i odinjsk p s o g a Linij v izdelko

20popust% Akcija velja v supermarketih in hipermarketih Mercator v okviru razpoložljivega prodajnega asortimana in ne velja v franšiznih prodajalnah. Popust se obračuna na blagajni.

23


VIKEND AKCIJA

Masa za čevapčiče

pakirana, 1 kg, cena za kos, MDK EUR

Akcija velja od 30. 5. do 2. 6. 2014

v vseh živilskih prodajalnah Mercator.

1+1 EUR

Nektarine

5,99

3,79 -36%

1,69

rumene, cena za kg

EUR

EUR cena za 2 kosa

Sladoled Quattro

dve vrsti: stracciatella-bela čokolada-kakao-lešnik ali jagoda-vanilija-višnja-zuppa inglese, 1650 ml + 1650 ml GRATIS

6,49

cena za kos 6,49

Polenta Zlato polje

za hitro pripravo, 250 g, Žito

20 %

prihranek ob nakupu s Pika kartico

0,70

EUR

0,45 -35%

Keksi Leibniz masleni, 200 g

1,35

0,95 -29%

Imetniki Pika kartice lahko v času od 1. do 14. junija 2014, vstopnice za koncert

Deep Purple & Gibonni, ki bo 16. 7. 2014 na Kongresnem trgu, kupite z 20 % popustom. Cenejše vstopnice lahko kupite na prodajnih mestih Mercator: • Hipermarket Ljubljana Šiška • Hipermarket Rudnik • Hipermarket Šmartinka • Hipermarket Maribor Pobrežje • Hipermarket Ptuj • Hipermarket Brežice • Hipermarket Kamnik • Hipermarket Jesenice • Hipermarket Kranj Savski otok • Hipermarket Škofja Loka • Hipermarket Postojna in v poslovalnicah M holidays po vsej Sloveniji.

Z eno Pika kartico je možno kupiti največ štiri karte. Več na www.mercator.si

Zaradi aktivnosti prilagajanja rednih cen glede na najugodnejšega konkurenta je cena ob nakupu lahko tudi nižja. Več informacij o aktivnosti na www.mercator.si ali 080 2 080.

Ponudba označena s tem znakom velja v Mercatorjevih mesnicah.

Letak je natisnjen na ekološkem papirju. Ko letaka ne potrebujete več, ga odvrzite v zabojnike za ločeno zbiranje papirja.

Hipermarketi: Brežice, Tovarniška cesta 10 • Celje, Opekarniška cesta 9 • Domžale, Cesta talcev 4 • Jesenice, Spodnji Plavž 5 • Kamnik, Kovinarska cesta 36 • Koper, Dolinska cesta 1 A • Kranj - Primskovo, Cesta Staneta Žagarja 69 • Kranj - Savski otok, Stara cesta 25 • Ljubljana - Šiška, Cesta Ljubljanske brigade 33 • Ljubljana - Šmartinska, Šmartinska cesta 102 • Ljubljana - Rudnik, Jurčkova cesta 223 • Maribor - Pobrežje, Puhova ulica 1 • Maribor- Tabor II, Ulica Eve Lovše 1 • Murska Sobota, Plese 1 • Nova Gorica, Industrijska cesta 6 • Nova Gorica - mesto, Prvomajska ulica 35 • Novo mesto - Bršljin, Ljubljanska cesta 47 • Postojna, Tržaška cesta 59 • Ptuj, Špindlerjeva ulica 3 • Slovenj Gradec, Ronkova ulica 4 a • Škofja Loka, Kidričeva cesta 43 b • Velenje, Šaleška cesta 1 Supermarketi: Ajdovščina, Vipavska cesta 6 • Bohinjska Bistrica, Trg svobode 1 • Boštanj, Boštanj 80 • Celje - Solidarnost, Iršičeva ulica 2 • Celje - Nova vas Celje, Ulica bratov Vošnjakov 1 • Cerklje, Slovenska cesta 10 • Cerknica, Cesta 4. maja 4 a • Črnomelj, Zadružna cesta 16 • Grosuplje, Brvace 1 A • Idrija, Gregorčičeva ulica 47 • Ilirska Bistrica, Vojkov drevored 28 • Ivančna Gorica, Vodotučine 18 • Kisovec, Borovniško naselje 1 • Koper - Kolodvorska, Kolodvorska cesta 4 • Koper - Krožna, Krožna cesta 1 • Kranj - Kokrica, Cesta na Brdo 5 • Krško, Cesta krških žrtev 132 a • Lenart v Slovenskih goricah, Industrijska ulica 7 • Lendava, Kolodvorska ulica 2 a • Lesce, Rožna dolina 51 • Litija, Ježa 2 c • Ljubljana - Brdo, Cesta na Brdo 19 • Ljubljana - Poljanska/Mesarska, Mesarska cesta 11 • Ljubljana - Fužine, Nove Fužine 33 • Ljubljana - Štepanjsko naselje, Parmska cesta 2 • Ljubljana - Črnuče, Pot k sejmišču 32 • Ljubljana - Slovenčeva, Slovenčeva ulica 23 • Ljubljana - Zaloška, Zaloška cesta 1 • Ljubljana - Parmova, Parmova ulica 51 • Ljubljana - Koseze, Podutiška cesta 30 • Ljubljana - Nove Jarše, Beblerjev trg 2 • Ljutomer, Ulica Ludvika Bratuša 8 • Logatec, Tržaška cesta 3 • Maribor - Jagoda, Ptujska cesta 155 • Medvode, Medvoška cesta 3 • Nova Gorica - Ledine, Rejčeva ulica 22 • Novo mesto II - Novo mesto, Pod Trško goro 83 • Ormož, Ljutomerska cesta 32 b • Pesnica pri Mariboru - Pesnica, Pesnica pri Mariboru 43 B • Petrovče - Levec, Levec 71 A • Portorož - Lucija, Obala 142 • Ptuj - Supermesto Ptuj, Ormoška cesta 30 • Ravne na Koroškem - Ravne, Dobja vas 126 • Slovenska Bistrica, Ljubljanska cesta 36 • Slovenske Konjice, Slomškova ulica 1 a • Šempeter pri Gorici, Ulica Nikole Tesle 10 • Šempeter v Savinjski dolini - Šempeter, Savinjska ulica 2 • Šentjernej, Trubarjeva cesta 44 • Šentjur pri Celju - Šentjur, Kolodvorska ulica 9 • Škofja Loka - Podlubnik, Podlubnik 139 • Šmarje pri Jelšah - Jelša, Obrtniška ulica 11 • Šmartno ob Paki, Šmartno ob Paki 84 c • Tolmin, Na Logu 21 • Trbovlje - HIT Trbovlje, Trg Franca Fakina 2 a • Trebnje, Stari trg 48 • Tržič, Cesta Ste Marie Aux Mines 4 • Velenje - Tržnica Velenje, Kidričeva cesta 45 • Vrhnika, Robova cesta 6 • Zreče, Cesta na Roglo 11 • Žalec, Celjska cesta 7 • Žalec - Žana Žalec, Mestni trg 2 • Železniki, Na kresu 26

Produkcija: Mercator d.d., Dunajska cesta 107, Ljubljana. Vse slike so simbolne. Cene so v EUR z vštetim DDV. Cene veljajo v času akcijske ponudbe le za omejene količine blaga oziroma do razprodaje zalog. Posamezna prodajalna ima v ponudbi akcijske izdelke v obsegu svojega prodajnega sortimenta. Popust, namenjen končnemu potrošniku, velja za običajne količine gospodinjskega nakupa iz zalog prodajnega prostora. Pika popust velja ob nakupu s Pika kartico, pri čemer so do popusta upravičeni vsi imetniki Pika kartice (fizične osebe). Popusti ne veljajo ob nakupu s poslovno Pika kartico. Kupec, ki zahteva izdajo poenostavljenega ali popolnega računa (originalni račun) na naslov, ki ni naslov končnega potrošnika, fizične osebe, tega nakupa ne more poravnati s plačilno-kreditno Pika kartico in ni upravičen do obračuna Pikinih popustov ali do pripisa pik v primeru plačila z gotovino ali drugimi plačilnimi sredstvi. Nekaterim izdelkom iz ponudbe nismo dodatno znižali cene. Izdelki iz akcijske ponudbe so na voljo po akcijskih cenah tudi v spletni trgovini v okviru prodajnega asortimenta. Pridržujemo si pravico do sprememb. Dekoracije na slikah niso vključene v ceno izdelkov, ki so predstavljeni v letaku. Za morebitne napake se opravičujemo in vas prosimo, da nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 2 080. Obiščite našo spletno stran www.mercator.si. in www.facebook.com/Mercator. Maj 2014.

Katalog mercator sosedove novice 28 5 4 6 2014  
Katalog mercator sosedove novice 28 5 4 6 2014  

http://vsikatalogi.si/mercator-katalog

Advertisement