Page 56

54 | welkom #03

AANTREKKELIJKE COMMUNICATIE

Graviteit

SMART ODOUR MANAGEMENT

Odoro

BOEKHOUDKUNDIGE EN FISCALE DIENSTEN

Pro-count

Hello from the other side! Wij zijn Graviteit, Gentse creatieve wezens die de krachten bundelen om bedrijven te ondersteunen op strategisch, visueel en tekstueel vlak. Ons doel als communicatiebureau: zorgen dat jouw zaak niet blijft zweven tussen de concurrentie. Samen plaatsen we jouw onderneming op de kaart! Sterke communicatie komt tot zijn recht wanneer deze op maat gemaakt is. Daarom zetten we elke klant in het middelpunt van zijn eigen sterrenstelsel. We bekijken welke krachten er leven in jouw omgeving. Enkel zo kan jouw bedrijf groeien. Klaar om aan de slag te gaan met jouw communicatie? Laten we afspreken. Wie weet voel jij de aantrekking tot Graviteit? Imago / positionering / strategie / branding / on- & offline design / logo / webdesign / mailings / reclamedrukwerk / advertisement / story­telling / content management / social media / copywriting / blogging / seo / …

Geurverspreiding vanuit bedrijven treedt in verschillende sectoren op, zoals bijvoorbeeld de voedings­ industrie, de chemische sector of de afvalverwerkende sector. Dit kan zowel vervelend zijn voor de omwonenden als voor het bedrijf zelf. Als ondernemer wil je je immers kunnen toeleggen op je kernactiviteiten. ODORO ondersteunt bedrijven in de optimale beheersing van hun geur­emissies. Als erkend deskundige brengen wij de geurimpact op de omgeving op een objectieve manier in kaart, evalueren we preventieve maatregelen en adviseren we bij de keuze of de optimalisatie van een behandelingstechniek. De basis is een goede werking van de juiste installaties, met een sterke koppeling naar operationele efficiëntie en kostenbesparing. ODORO staat voor industriële geurbeheersing met 20 jaar expertise en gebruikt hierbij zowel sensorische technieken als chemische analyses en digitale platformen.

Pro-count is een kantoor dat boekhoudkundige en fiscale diensten aanbiedt. Aan het hoofd staat zaakvoerder Peter Ronsse, samen met zeven ervaren dossierbeheerders. Deze combinatie maakt van Procount een sterk, gebalanceerd boekhoudkantoor in hartje Oudenaarde. Het bedrijf is ontstaan in september 2017. Peter Ronsse nam het bedrijf over waar hij toen aan de slag was en doopte het om tot Pro-count. Er kwamen slechts enkele kleine wijzigingen. Het bedrijf werd onder andere gemoderniseerd. De klant krijgt nu de keuze met welk boekhoudprogramma er wordt gewerkt. Dit zorgt voor een grotere transparantie. Pro-count biedt aan zowat iedereen zijn diensten aan. Starters, eenmanszaken, vennootschappen, vrije beroepen, loontrekkenden … Elke klant krijgt een persoonlijke dossierbeheerder. Zo wordt de klant op korte termijn bijgestaan met het best mogelijke advies.

// CONTACT Graviteit – Aantrekkelijke communicatie www.graviteit.be hello@graviteit.be

// CONTACT Gert De Bruyn 0474 482 391 info@odoro.be www.odoro.be

// CONTACT Stationsstraat 26 9700 Oudenaarde 055 31 70 48 info@pro-count.be

Ondernemers 03/18