Haukerødtunet, Sandefjor. Prospekt

Page 1

N D

RD

NDEFJORD

Bo idyisk og naer byen

Bo idyisk og naer byenidyisk naer byen

Bo idyisk og naer byen

Bo idyisk og naer byen


BRYGGA

BÅTHAVN

TOGSTASJON DAGLIGVAREBUTIKK

Bo idyisk og naer byen

HAUKERØDTUNET

Bo idyisk g naer byen

Oversikt er kun ment som indikasjon på beliggenhet over hva som finnes i nærområdet.

4

Bo idyisk og naer byen


BUGÅRDSPARKEN HELSEPARK

TENNISKLUBB

GOLFKLUBB

BUSSHOLDEPLASS

HAUKERØDTUNET

HAUKERØD-PUBEN

5


Innhold

Arkitektens ord............................................................ 9 Nærhet til det du trenger.. ......................................... 12 HAUKERØDTUNET

Nabolagsprofil. . ......................................................... 20 Mange gode løsninger.. ............................................. 24 Om leilighetene. . ....................................................... 27 Etasjeplaner.. ............................................................. 50 Plantegninger............................................................ 58 Utomhusplan........................................................... 106 Fordeler ved å kjøpe nytt. . ....................................... 108 Romskjema.............................................................. 112 Teknisk beskrivelse.................................................. 128 Nøkkelinformasjon. . ................................................. 132 Conceptor Bolig AS................................................. 140

6


HAUKERĂ˜DTUNET

3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

7


HAUKERØDTUNET

3D-bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

OM ARKITEKTEN PV arkitekter holder til i moderne lokaler i Larvik. I PV arkitekter jobber vi målrettet med prosesser som kombinerer idé, struktur og gjennomføring. På den måten utvikler vi god og fornuftig arkitektur. Arkitektkontoret ble etablert i 1993, og har de siste årene utvidet med flere dyktige ansatte for å møte en stadig voksende arbeidsmengde. I dag er vi 14 ansatte med variert bakgrunn og høy kompetanse innen våre definerte fagfelt. Kontoret ledes av Marika Maczko, og tolv av de ansatte er partnere. www.pvarkitekter.no

8


Arkitekten har ordet Boligene etableres med nær tilgang til dagligvarebutikk og offentlig transport. Rema-1000 butikk med parkering er planlagt etablert nærmest avkjørsel til Moveien, mens boligene ligger plassert tilbaketrukket fra veien mot landbruksarealene i øst. Leilighetenes skjermede beliggenhet gir beskyttede forhold mot støy fra veien.

Boligstørrelsen varierer fra 57 til 122 kvm, med flest leiligheter rundt ca. 80 og 90 kvm. De fleste leilighetene har to soverom, og flere har også to bad. Det er lagt vekt på god plassutnyttelse. De største leilighetene er etablert inntrukket i 4. etasje. To av disse har romslige takterrasser med panoramautsikt.

Oppbygging rundt et felles gårdsrom vil gi et trygt og skjermet uteområde. Utvendige svalganger gjøres brede slik at disse også kan benyttes til opphold. Det vil være åpne arealer mot øst og vest, slik at sollys vil slippe inn i felles gårdsrom store deler av dagen.

Estetisk sett har det vært lagt vekt på å utforme artikulerte fasader. Blant annet ved hjelp av materialskille, der tre og puss i fasadene vil være dominerende. Variasjon i fasadelivet skapes også ved å veksle mellom inntrukne og utadrettede balkonger, og utførelse av rekkverk på disse. Balkongene henvender seg i forskjellige retninger så langt det er mulig, for å gi mest mulig privat sfære den enkelte leilighet.

Det etableres beplantning i området som grenser mellom Rema-1000 og inn mot boligfeltet. Varierende type beplantning inkludert eføy/klatreplanter tilknyttet sikkerhetsgjerdet mot taket på butikken, skal fungere som en grønn buffer. Fellesanlegg for nedgravet miljøstasjon etableres ved innkjøring til P-kjeller. Det legges tilrette for sykkeltrafikk og gående, og det etableres en gang/buffersone inn mot bebyggelsen langs grensen mot sør og øst. Mot nord etableres det også gang/sykkelvei, som knytter seg til adkomstvei for boligdelen.

Boligprosjektet har ivaretatt universell utforming i planløsning og tilgjengelighet. Det etableres to heiser, begge med adkomst fra P-kjeller og underetasje.

9

HAUKERØDTUNET

Tiltaket gjelder oppføring av et boligkompleks bestående av 44 boenheter bygget opp rundt et fellesareal på plan over p-kjeller, med lekeplass og gode arealer for uteopphold.


HAUKERĂ˜DTUNET

3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme.

10


11 HAUKERØDTUNET


HAUKERØDTUNET

Nærhet til det du trenger Haukerødtunet ligger luftig og solrikt til øverst i Moveien, i et attraktivt boligområde med variert bebyggelse, kun litt over to kilometer fra Sandefjord sentrum. I Haukerødtunet borettslag trenger du ikke tenke på snømåking, gressklipping og utvendig vedlikehold – her kan du selv disponere tiden din til det du måtte ønske. Hverdagshandelen gjør du enkelt i en av de hyggelige dagligvarebutikkene som ligger rett ved prosjektet. Ikke langt unna ligger også handelssenteret på Pindsle, som er et populært sted å storhandle. I området finner du også barnehager, barneskoler, Runar idrettsanlegg som er et flott idrettsanlegg og som også har velpreparert lysløype om vinteren. Det er heller ikke langt til flotte Bugårdsparken med svømmehall og ypperlige treningsmuligheter. Bussen stopper rett utenfor døra og du er i Sandefjord sentrum på fire minutter. Det er også opparbeidet sammenhengende gang- og sykkelvei helt ned til byen. Er man glad i å fiske, sykle eller gå på ski er mulighetene mange. Goksjø med områdene rundt, er et av flere steder som er kjent for sine flotte turmuligheter, sommer som vinter. Sandefjord Golfbane med sin 18-hullsbane er heller ikke langt unna.

12


11 min

HAUKERØDTUNET

Sykle til Mokollen på 11 minutter. En av 10 flotte toppturer rett i nærheten.

13


12 min

HAUKERØDTUNET

Sykle ned til Color Line ferja på 12 min og ta båten til Sverige.

14


15 HAUKERØDTUNET


Handel, kultur og aktiviteter Sandefjord er en koselig kystby i Vestfold, hvor sentrum ligger rundt enden av Sandefjordsfjorden. Her finner du nær sagt alle fasiliteter og byen er et populært handelssted. Byen, som før var kjent for skipsbygging og hvalfangst, er også et yndet feriested, grunnet sin flotte beliggenhet rett ved fjorden. Utenfor blinker sjøen blå og fristende og nytes best i snekkefart. Sommerstid er det yrende liv langs bryggekanten og den travle småbåthavnen, og her er det et rikt utvalg av serveringssteder.

Idrett/Underholdning

HAUKERØDTUNET

Mulighetene for fysisk aktivitet er mange. Sykling kan gjøres både i terrenget og langs landeveien,og det samme gjelder for gå- og løpeturer. På vinterstid er det bare en kort spasertur med skiene på skulderen før du har tilgang på et løypenett som strekker seg over store deler av Vestfold. Hvis snøen glimrer med sitt fravær i vinterkulden ligger Goksjø der innbydende med en flott skøyteis. Ønsker du ikke selv å drive fysisk aktivitet kan tiden benyttes til å være håndballsupporter for Runar, eller heie frem Guttane i SF. Begge hjemme arenaene ligger i behagelig gangavstand fra prosjektet.

Mylder av cafeer Sjø og båtliv

I sentrum er det ikke langt mellom steder å få seg en matbit eller en kopp god kaffe. Enten det er en Cortado på Kaffebrenneriet, eller et hyggelig lunchmøte i bakgården med sørlandsatmosfære i nettopp Bakgården Cafe.

Sandefjord er en sjøfartsby med en stolt historie som hvalfangstsenter. Nå har fritidsbåtene tatt over, og byen kan skilte med båtplasser midt i sentrum. Herfra er det kort vei til skjærgårdsparadiset - finn gjerne din egne private holme!

Transport Mulighetene for å reise setter fler og fler av oss stor pris på. Sandefjord har blitt et viktig kommunikasjonsknutepunkt med tallrike bussruter i tillegg til at toget stopper i sentrum. Fra brygga er det flere daglige avganger til Strømstad enten med Fjord Line eller Color Line. En enklere hverdag i Haukerødtunet borettslag gir også muligheten for å benytte det gode ruteutvalget fra Torp flyplass, både innenriks og utenriks.

16


Sandefjord Golf Sandefjord golfbane er en 18-hulls park- og skogsbane som oppleves som både utfordrende og vakker. Banen er relativ flat, noe som gjør banen tilgjengelig for alle - såvel unge som gamle. Her er alle velkomne.

Et helt unikt sentrum

HAUKERØDTUNET

Hvalfangstmonumentet er skapt av kunstneren Knut Steen, og er et kjent og kjært landemerke. Hele skulpturen dreier sakte rundt sin egen akse, og viser seg stadig i nytt lys.

Spisesteder Det er et rikt og variert utvalg av spisesteder og kafeer. Velg mellom hyggelige sportsbarer for å følge ditt favorittlag, kulturelle musikkbarer, eller om du heller vil utfordre smaksløkene på for eksempel Kokeriet eller Brygga 11 - helt på bryggekanten.

Varer & handel Rett utenfor inngangsdøren finner du dagligvareforretning, bensinstasjon og gatekjøkken, mens Plantasjen bare er en kort spasertur unna. For større innkjøp kan man velge mellom handelsområdet på Pindsle med mange store kjedebutikker, eller en tur ned til sentrum. Her kan du velg mellom mange små og koselige spesialbutikker på gateplan, eller om du tar en tur inn på Hvaltorvet med sine nesten 60 forretninger.

17


18

HAUKERØDTUNET


19 HAUKERØDTUNET


TILHØRIGHET

VARER/TJENESTER

Nabolagsprofil

Sandefjord Moveien Bugården

40.5%

Kirkesogn

42.0%

Kommune

Grunnkrets BEFOLKNING

Sandefjord er en tradisjonsrik sjøfarts- og kulturby. TILHØRIGHET BEFOLKNING BEFOLKNING Næringslivet i kommunen er variert med blant annet

1.7 km 1.9 km

SandefjordKjøpesenter Vinmonopol Hvaltorvet

Stokke Senter TILHØRIGHET Joker Haukerød

18.3%

42.0% 42.0%

40.5% 40.5%

21.2%

18.3%

Pindsle apotek Apotek 1 Sandefjord Helsepark

VARER/TJENESTER

Kommune Sandefjord IT, logistikk og distribusjon, elektronikk, handel, Grunnkrets Moveien legemidler og engineering. Sandefjord har stor bredde Kirkesogn Bugården i sitt kultur, idrett og fritidstilbud. Vestfoldbanen og

3.1km km 3.3 13 km 0 km 0.7 km km Sandefjord 1.7 1.9 km Moveien

10.1%

0 km

1-7 kl.24 klasserklasser SKOLER, 1-10BARNEHAGER kl. 69klasser

Flerfamilier Par m/barn Par u/barn Enslig m/barn Enslig u/barn Flerfamilier Haukerød Par m/barn Paropplæringssenter u/barn Enslig m/barn Enslig u/barn bhg. og

Veslehaven bhg. Hundremeterskogen HaukerødSandefjord skole videregående skole Enebolig

BOLIGMASSE

MosserødHaukerød skole bhg. og opplæringssenter

83 % Rekkehus 5% Hybel/annet 12 %

Enebolig

H S

P A

S

J K

LADEP

F

SPORT

R H

E P

1880 elever 410 elever 170 elever 95 elever

2.4km km 0.6 5.7 km 0.7 km

0-5 år 3 21 avdelinger barn 1.4 0.3km km 1-7 kl. klasser 35830 elever Haukerød skole 0-5kl. år 6 avdelinger 100 barn 0.5 km Nivå Klasser/avd Elever/barn 63 Distanse 1-10 4 klasser elever 2 km Moe skole 0-5 år barn 0.7 km 1-7 kl. 24 410- elever km 2.4 km -klasser 18800.6 elever Mosserød skole

Mosserød skole BOLIGMASSE Veslehaven barnehage as SKOLER,Mokollen BARNEHAGER skole

BOLIGMASSE Moe skole Skagerak International School

1.9 km 7.3 km km 2.4

VARER

1-10 4 klasser Elever/barn 63 elever Distanse 2 km Nivåkl. Klasser/avd

Enslig m/barn Enslig u/barn

Sandefjord videregående skole Haukerød skole Skagerak International School Moe skole

EVO Sandefjord Vest Sandefjord lufthavn Torp Pro Gym Sandefjord

Sandefjord stasjon 2.4 km Nivå Klasser/avd Elever/barn Runarhallen 0.7 km Distanse Haukerød Idrettsplass 0.7 km 1-7 kl. 24 klasser 410 elever 0.6 km Haukerød 0 km EVO Sandefjord Vest km 1-10 kl. 6 klasser 951.9 elever 0.7 km Pro Gym Sandefjord 2.4 km 1-7 kl. 21 klasser 358 elever 1.4 km

6.4% 6.4%

7.4% 7.4%

2.4 km

0 km

SPORT

39.3% 39.3%

6.4%

7.4%

30.6% 30.6%

25.9% 25.9%

28.7% 28.7%

20.7% 20.7%

3%

Mosserød skole Haukerød Mokollen skole Par u/barn SKOLER, BARNEHAGER Flerfamilier Par m/barn 3%3%

7.3 km

32.4% 32.4%

SKOLER, BARNEHAGER

Sandefjord lufthavn Torp Haukerød skole Sandefjord stasjon Moe skole

39.3%

32.4%

2.4 km 30.6%

20.7%

Haukerød

25.9%

28.7%

Sandefjord stasjon

TRANSPORT

10.1% 10.1%

18.3% 18.3%

21.2% 21.2%

18.3% 18.3%

11.5% 11.5%

8.0%

8.0% 8.0%

11.5%

15.3%

14.9%

15.3% 15.3%

14.9% 14.9%

Norge Norge

5.6%

HAUKERØDTUNET

om om

3.3 km 13 km

Kiwi Laskentunet Kommune Pindsle apotek Apotek 1 Sandefjord Helsepark Europavei 18 passerer gjennom kommunen. Grunnkrets TILHØRIGHET Sandefjord er en tradisjonsrik sjøfarts- og kulturby. VARER/TJENESTER Fergeselskapene Color Line og Fjord Line driver LADEPUNKT FOR EL-BIL Kirkesogn Bugården i kommunen er variert med blant annet KommuneNæringslivet Sandefjord Hvaltorvet Kjøpesenter 3.3 km 3.1 km Sandefjord Vinmonopol fergeruter til Strømstad i Sverige, og Sandefjord IT, logistikk og distribusjon, elektronikk, handel, Stokke Senter 13 km Sandefjord Grunnkrets Fortum Moveien, 0.7 km Sandefjord er hurtigladestasjon en tradisjonsrik Kiwi sjøfartsog kulturby. Lufthavn, Torp, har flyforbindelserMoveien til nasjonale og legemidler og engineering. Sandefjord har stor bredde Joker Haukerød 0 km Kirkesogn internasjonale destinasjoner. Bugården Næringslivet i kommunen er variert med blant annet 1.7 km 0.7 Kiwi Laskentunet km idrett og Unge fritidstilbud. og Eldre Pindsle apotek Barni sitt kultur, Ungdom voksne Vestfoldbanen Voksne IT, logistikk og distribusjon, elektronikk, handel, Apotek 1 Sandefjord Helsepark 1.9 km (0-12 Europavei år) er en (13-18 (19-34 gjennom år)og kulturby. (35-64 år) (over 65 år) 18 år) passerer kommunen. Sandefjord tradisjonsrik sjøfartslegemidler og engineering. Sandefjord har stor bredde Fergeselskapene Color Line Fjord Line driver LADEPUNKT FOR EL-BIL Næringslivet i kommunen er variert medogblant annet OMRÅDE PERSONER HUSHOLDN. Sandefjord i sitt kultur, idrett og fritidstilbud. Vestfoldbanen og Vinmonopol 3.1 km til Strømstad i Sverige, handel, og SandefjordEldre Barn fergeruter Ungdom Unge voksne Voksne IT, logistikk og distribusjon, elektronikk, Kommune: Sandefjord 45266 20843Eldre Europavei 18 passerer gjennom kommunen. Barnår)TRANSPORT Ungdom Unge voksne Voksne (over 65 år) (0-12 (13-18 år) (19-34 år) (35-64 år) SPORT Fortum hurtigladestasjon Kiwi Moveien, Sandefjord 0.7 km Lufthavn, Torp, flyforbindelser tilbredde nasjonale og legemidler og engineering. Sandefjord har stor Haukerød 0 kmLine (0-12 år) (13-18 år) har (19-34 år) år) (over 65 år) Joker Grunnkrets: Moveien 288(35-64 112 Fergeselskapene Color Line og Fjord driver internasjonale destinasjoner. Kiwi Laskentunet 0.7 km i sitt kultur, idrett og fritidstilbud. Vestfoldbanen og Runarhallen 0.7 km OMRÅDE PERSONER HUSHOLDN. fergeruter til Strømstad i Sverige, og Sandefjord Sandefjord lufthavn Torp 7.3 km OMRÅDE 18 PERSONER HUSHOLDN. Europavei passerer gjennom kommunen. Haukerød Idrettsplass 0.7 km Kommune: Sandefjord 45266 20843 Lufthavn, Torp, har flyforbindelser til nasjonale og Kommune: Sandefjord 45266 20843 Fergeselskapene Color Line og Fjord Line driver FAMILIESAMMENSETNING LADEPUNKT FOR EL-BIL Grunnkrets: Moveien 288 112 internasjonale destinasjoner. Sandefjord stasjon 2.4 km EVO Sandefjord Vest 1.9 km Grunnkrets: Moveien fergeruter til Strømstad i Sverige, og 288 Sandefjord 112 Grunnkrets: Moveien Pro Gym Sandefjord 2.4 km Fortum hurtigladestasjon Kiwi Moveien, Sandefjord 0.7 km Lufthavn, Torp, har flyforbindelser til nasjonale og SPORT NorgeTRANSPORT Haukerød 0 km FAMILIESAMMENSETNING internasjonale destinasjoner. FAMILIESAMMENSETNING Runarhallen 0.7 km Sandefjord lufthavn Torp 7.3 km Grunnkrets: Moveien Haukerød Idrettsplass 0.7 km TRANSPORT Grunnkrets: Moveien

5.6% 5.6%

lom

Hvaltorvet Kjøpesenter Stokke Senter

1-10 kl. 6 -klasser 9 klasser 95 elever km 5.7 km 1700.7 elever Mokollen skole

83 %

1-7 kl. 0-521 358 elever 30 1.4 km 0.3 km årklasser 3 avdelinger barn Sandefjord videregående skole

Informasjon i Nabolagsprofilen kilder og det 83 kan% forekomme feil eller mangler i dataene. er basert på100 korteste kjørbare Enebolig MokollenVeslehaven skole 1-10 kl. 4årklasser 63 elever 2barn km barnehage aser hentet fra ulike 0-5 6 Distanser avdelinger 0.5 vei km Skagerak International School Rekkehus 5%

(*Distanse i luftlinje). Eiendomsprofil AS eller Eiendomsmegler 1 Buskerud Vestfold AS avd. Sandefjord BL kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i

Rekkehus 5% Hybel/annet 12 % dataene. Sandefjord videregående Veslehaven bhg. skole Hundremeterskogen Hybel/annet 12 % Skagerak International School

- 0-5bhg. 1880- elever 2.4 km 0.7 km år og -opplæringssenter - barn Haukerød

gjelder for Grunnkrets: Moveien grunnkrets. Kilder: SSB 2016, Norsk Eiendomsinformasjon 2012, Insight One Haukerød og opplæringssenter 1 Buskerud Vestfold AS avd.bhg. Sandefjord BL kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene.

9barnehage klasser Veslehaven as170 elever 5.7 km 0-5 år 3 avdelinger 30 barn 0.3 km Veslehaven bhg. Hundremeterskogen

Veslehaven barnehage as 0-5 mangler år 6 iavdelinger barn 0.5 km Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller dataene. Distanser er100 basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Eiendomsprofil AS Eiendomsinformasjon eller Eiendomsmegler 2012, 1 Buskerud AS avd. Sandefjord BL kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i elder for Grunnkrets: Moveien grunnkrets. Kilder: SSB 2016, Norsk InsightVestfold One 0-5 Veslehaven bhg. Hundremeterskogen år barn 0.7 km elder for Grunnkrets: grunnkrets. Kilder: 2016, Norsk Eiendomsinformasjon Insight One Buskerud Vestfold ASMoveien avd.dataene. Sandefjord BL kan ikkeSSB holdes ansvarlig for feil eller mangler i2012, dataene. Buskerud Vestfold AS avd. Sandefjord BL kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene. Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mang (*Distanse i luftlinje). Eiendomsprofil AS eller Eiendomsmegler 1 Buskerud Vestfold AS avd. S Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på dataene. korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Eiendomsprofil AS eller Eiendomsmegler 1 Buskerud Vestfold AS avd. Sandefjord BL Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei kan ikke holdes for feil ellerEiendomsmegler mangler i dataene. (*Distanse i luftlinje).ansvarlig Eiendomsprofil AS eller 1 Buskerud Vestfold AS avd. Sandefjord BL kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene.

20


IE

N

HAUKERØDTUNET

VE RA

VE RA

IE

N

MO VE IEN

21


10 min

HAUKERØDTUNET

Sykle inn til båthavna på 10 min. Nyt skjærgården på egen kjøl.

22


23 HAUKERØDTUNET


HAUKERØDTUNET

Mange gode løsninger Haukerødtunet består av to bygg med til sammen 44 leiligheter på mellom 57 til 122 kvm BRA. De fleste har to soverom, og det er lagt stor vekt å skapegod plassutnyttelse. I tilknytning til boligene er det planlagt å etablere en ny Rema-1000 butikk. Butikken blir plassert mot Moveien mens boligdelen blir trukket tilbake og plassert mot et stort og åpent landbruksareal mot syd. Prosjektet får fasader av vekselvis tre og puss, og vil sammen danne et lunt tun med grøntareal og lekeplass - et godt møtested sted for alle!

24


HAUKERĂ˜DTUNET 3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

25


HAUKERĂ˜DTUNET

3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

Klassisk eleganse - med enkle, stilrene flater i god kvalitet, har du et godt utgangspunkt.

26


Lyst, åpent og moderne

Store vindusflater som gir rikelig med lys er noe arkitekten har lagt særlig vekt på. Boligenes uteplasser får optimalt utsyn, men samtidig lite innsyn. Her er alt lagt tilrette for å skape den gode hjemmefølelsen. Velkommen inn!

27

HAUKERØDTUNET

Dette er moderne leiligheter designet med et tidløst og moderne utgangspunkt tilrettelagt for at du enkelt skal kunne sette ditt helt eget preg på ditt nye hjem.


HAUKERĂ˜DTUNET

3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

28


29 HAUKERØDTUNET


HAUKERĂ˜DTUNET

3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

30


31 HAUKERØDTUNET


32

HAUKERØDTUNET


HAUKERĂ˜DTUNET 3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

33


HAUKERØDTUNET

Bildet er kun ment som en illustrasjon.

34


Åpen stue-/kjøkkenløsning gjør leilighetene romslige og fleksible - her kan du nyte et godt selskap og dekke opp til mange. Kjøkkeninnrednig er Sigdal Uno i hvitt eller fra tilsvarende kvalitetsleverandør og type kjøkken. Integrerte hvitevarer kommer fra Siemens eller tilsvarende. Alle oppholdsrom får lys moderne eikeparkett med tilsvarende fotlist, noe som gir en sval nordisk atmosfære.

35

HAUKERØDTUNET

Et kjøkken med rene overflater og god funksjonalitet er noe alle drømmer om.


HAUKERØDTUNET

Bildet er kun ment som en illustrasjon.

36


37 HAUKERØDTUNET


38

HAUKERØDTUNET


HAUKERĂ˜DTUNET 3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

39


HAUKERĂ˜DTUNET

3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

40


Et moderne liv krever velvære og enkelt vedlikehold. Badene blir lyse og delikate og det vil bli anledning til å velge blant tre forskjellige fargetoner som et tilvalg. Det er valgt ut lyse fliser til vegg, 20x40 cm i hvit matt eller blank utførelse. På gulvet blir det 20x20 cm fliser og i dusjsonen 10x10 cm. Dusjvegger leveres i glass og det vil bli vegghengt toalett. Baderommet leveres også med downlights og behagelig gulvvarme. Det perfekte sted å starte en ny dag!

41

HAUKERØDTUNET

Velvære på badet


HAUKERĂ˜DTUNET

3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

42


43 HAUKERØDTUNET


44


HAUKERØDTUNET

Store vindusflater gir en luftig atmosfære og en deilig inne- /utefølelse - sommer som vinter.

3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

45


46

HAUKERØDTUNET


HAUKERĂ˜DTUNET 3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

47


48

HAUKERØDTUNET


49

HAUKERØDTUNET

ETASJEPLANER


2 1

23

43 42 41 40 39 38

27 26 25 24

17 16 15

N

BYGG A Plan U

Type tegning

Tegningsnr.

A21-3

Beskrivelse

PV arkitekter as

PV arkitekter as Postboks 10 Fritzøe Brygge 3285 Larvik

Tlf. 33 14 14 40

post@pvarkitekter.no

www.pvarkitekter.no

Revisjon nr.

Sign

Kontr

Kontroll

Kontroll

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

Sign.

Kontroll utførende

1:100

Målestokk

23.09.2019

Dato

17.48 Moveien GJELDENDE_2.pln

Filnavn

Sign.

Kontroll prosjekt.

Godkjent

Sanden 1 3264 Larvik Tlf.: Tlf. 33 14 14 40 post@pvarkitekter.no

� �lle re�g�eter �l��rer u��rende �or prosjekteringen, kopiering eller bruk av disse tegningene er �orbudt uten skri�lig sa�t�kke

Dato

Plan U. et - Boliger /P-kjeller - salgstegninger

Nr

Lokalisering:

ARK :

Prosjekteringsgruppen:

Fase:

Salgstegninger - Oversikt

Tiltakshaver

Bjørnar Eiendom AS

Prosjekt

Moveien

Tegningsnr.:

A21-3

Moveien 111-113 3221 Sandefjord

Gnr./Bnr./Festenr.:

41/24

Prosjektnr.:

17.48

Plan U. et - Boliger /P-kjeller

Type tegning:

50

A-001-B A-002-C A-003-C

34 33

51 50 49 48 47 46 45 44

32 31 30 29

35 14 13

22 21 20 19 18

12 11 10 9 8 7 6 5 4 3

28

HAUKERØDTUNET

Etasjeplaner UNDERETASJE P-kjeller/Boder

N

A-004-G


Type tegning

A21-4

Tegningsnr.:

A21-4

Dato

Revisjon nr.

Sign

Kontr

Sanden 1 3264 Larvik Tlf.: Tlf. 33 14 14 40 post@pvarkitekter.no

Godkjent

Kontroll

Kontroll prosjekt.

Sign.

Filnavn

17.48 Moveien GJELDENDE_2.pln

Dato

23.09.2019

Målestokk

Kontroll

Kontroll utførende

Sign.

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

51

5

4

3

2

1

0

Tegningsnr.

Beskrivelse

PV arkitekter as

� �lle re�g�eter �l��rer u��rende �or prosjekteringen, kopiering eller bruk av disse tegningene er �orbudt uten skri�lig sa�t�kke

Plan 1. Etasje - salgstegninger

Nr

Lokalisering:

ARK :

Prosjekteringsgruppen:

Fase:

www.pvarkitekter.no

post@pvarkitekter.no

Tlf. 33 14 14 40

PV arkitekter as Postboks 10 Fritzøe Brygge 3285 Larvik

Salgstegninger - Oversikt

Tiltakshaver

Bjørnar Eiendom AS

Prosjektnr.:

Plan 1. Etasje -

Type tegning:

17.48

41/24

Gnr./Bnr./Festenr.:

Moveien 111-113 3221 Sandefjord

Moveien

Prosjekt

BYGG A Plan 1

A-102-C A-103-C A-104-C

B-105-D B-104-C1 B-103-Bs B-102-B

HAUKERØDTUNET N

BYGG B Plan 1.

B-101-A

B-106-E

A-101-A

EL

A-105-D

N


N

A-201-A HAUKERØDTUNET

Etasjeplaner BYGG B Plan 2

Type tegning

Tegningsnr.

A21-5

Beskrivelse

PV arkitekter as

Dato

Revisjon nr.

Sign

Kontr

Kontroll

Kontroll

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

Sign.

Kontroll utførende

Målestokk

23.09.2019

Dato

17.48 Moveien GJELDENDE_2.pln

Filnavn

Sign.

Kontroll prosjekt.

Godkjent

Sanden 1 3264 Larvik Tlf.: Tlf. 33 14 14 40 post@pvarkitekter.no

� �lle re�g�eter �l��rer u��rende �or prosjekteringen, kopiering eller bruk av disse tegningene er �orbudt uten skri�lig sa�t�kke

Plan 2. Etasje salgstegninger

Nr

Lokalisering:

ARK :

Prosjekteringsgruppen:

www.pvarkitekter.no

post@pvarkitekter.no

Tlf. 33 14 14 40

PV arkitekter as Postboks 10 Fritzøe Brygge 3285 Larvik

Salgstegninger - Oversikt

Fase:

Tiltakshaver

Bjørnar Eiendom AS

Prosjekt

Moveien

Tegningsnr.:

A21-5

Moveien 111-113 3221 Sandefjord

41/24

Gnr./Bnr./Festenr.:

Prosjektnr.:

17.48

Type tegning:

Plan 2. Etasje

52

5

4

3

2

1

0

BYGG A Plan 2

A-202-C A-203-C A-204-C

B-205-D B-204-C2

B-203-Bs B-202-B

EL

B-201-A

B-206-E

A-205-D

N


Type tegning

Tegningsnr.

Dato

PV arkitekter as Postboks 10 Fritzøe Brygge 3285 Larvik

Tlf. 33 14 14 40

post@pvarkitekter.no

www.pvarkitekter.no

Tegningsnr.:

A21-6

Revisjon nr.

Sign

Kontr

Sanden 1 3264 Larvik Tlf.: Tlf. 33 14 14 40 post@pvarkitekter.no

Godkjent

Kontroll

Kontroll prosjekt.

Sign.

Filnavn

17.48 Moveien GJELDENDE_2.pln

23.09.2019

Dato

Målestokk

Kontroll

Kontroll utførende

Sign.

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

53

5

4

3

2

1

0

A21-6

Beskrivelse

PV arkitekter as

� �lle re�g�eter �l��rer u��rende �or prosjekteringen, kopiering eller bruk av disse tegningene er �orbudt uten skri�lig sa�t�kke

Plan 3. Etasje - salgstegninger

Nr

Lokalisering:

ARK :

Prosjekteringsgruppen:

Fase:

Salgstegninger - Oversikt

Tiltakshaver

Bjørnar Eiendom AS

Plan 3. Etasje -

Type tegning:

17.48

Prosjektnr.:

41/24

Gnr./Bnr./Festenr.:

Moveien 111-113 3221 Sandefjord

Moveien

Prosjekt

BYGG A Plan 3

A-302-C A-303-C A-304-C

B-304-C2 B-303-Bs B-302-B

HAUKERØDTUNET N

BYGG B Plan 3

B-305-D EL

B-301-A

B-306-E

A-301-A

A-305-D

N


A-402-E A-403-G

5

4

3

2

Type tegning

Tegningsnr.

A21-7

Beskrivelse

PV arkitekter as

Dato

Revisjon nr.

Sign

Kontr

Kontroll

Kontroll

Prosjektnr. for prosjekterende/lev.

Sign.

Kontroll utførende

Målestokk

23.09.2019

Dato

17.48 Moveien GJELDENDE_2.pln

Filnavn

Sign.

Kontroll prosjekt.

Godkjent

Sanden 1 3264 Larvik Tlf.: Tlf. 33 14 14 40 post@pvarkitekter.no

� �lle re�g�eter �l��rer u��rende �or prosjekteringen, kopiering eller bruk av disse tegningene er �orbudt uten skri�lig sa�t�kke

Plan 4. Etasje - salgstegninger

Nr

Lokalisering:

ARK :

Prosjekteringsgruppen:

www.pvarkitekter.no

post@pvarkitekter.no

Tlf. 33 14 14 40

PV arkitekter as Postboks 10 Fritzøe Brygge 3285 Larvik

Salgstegninger - Oversikt

Fase:

Tiltakshaver

Bjørnar Eiendom AS

Prosjekt

Moveien

Tegningsnr.:

A21-7

Moveien 111-113 3221 Sandefjord

41/24

Gnr./Bnr./Festenr.:

Prosjektnr.:

17.48

Type tegning:

Plan 4. Etasje -

54

A-401-A HAUKERØDTUNET

B-403 B-402 B-401

1

0

BYGG A Plan 4

N

Etasjeplaner BYGG B Plan 4

B-404

N


HAUKERĂ˜DTUNET 3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

55


56

HAUKERØDTUNET


57

HAUKERØDTUNET

PLANTEGNINGER


A-001.B

Bad 4,8 m2

BYGG A Type: 2-roms BRA: 65 m2 P-rom: 60 m2 Plan: U Markterrasse: 24,5 m2

VF 11,7 m2 Bod 3,5 m2

Sov 15,2 m2

Bad 4,8 m2 VF 11,7 m2

201-A

Sov 15,2 m2

VF 11,7 m2

Leilighet A-001.B

Stue/Kjøkken 26,6 m2

Sov 15,2 m2

Bod 3,5 m2

Sov 15,2 m2

Markterrasse 24,5 m2

BYGG A

2

3

4

Tegningsnr.

1

0

A21-5

5

4

5

Movei

2-roms Sak 17.48 Dato: 16.09.2019 BRA: 65 m2 P-ROM: 60 m2 0

Revisjon nr.

3

PV arkitekter as

Plan 2. Etasje salgstegninger

2

Leilighet A-001.B

Type tegning

m2 0 m2

5

BYGG A

5

2-roms BRA: 65 m2 A-001.B P-ROM: 60 m2

4

3

2

1

0

Leilighet A-001.B 4

Markterrasse 24,5 m2

2-roms BRA: 65 m2 P-ROM: 60 m2

N

3

Stue/Kjøkken 26,6 m2

Bod 3,5 m2

BYGG A

Bad 4,8 m2

2

Markterrasse 24,5 m2

Bad 4,8 m2

VF 11,7 m2

1

Markterrasse 24,5 m2

Stue/Kjøkken 26,6 m2

Bod 3,5 m2

HAUKERØDTUNET

-C

Stue/Kjøkken 26,6 m2

1

2

4

3

Leiligh

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-001.B

Dato: 16.09.2019

58

1:100


Korridor A 76,6 m2

A-002.C

Bad 4,8 m2

BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 72 m2 Plan: U Markterrasse: 12,9 m2

Bod 3,2 m2 VF 8,6 m2

Sov 14,2 m2

Stue/Kjøkken 34,5 m2

Korridor A 76,6 m2 Sov 8,0 m2 Bad 4,8 m2

Bod 3,2 m2

A-201-A

VF 8,6 m2

Sov 14,2 m2

Markterrasse 12,9 m2

Stue/Kjøkken 34,5 m2 Sov 8,0 m2

Bad 4,8 m2

Korridor A 76,6 m2

A-202-C

Bad 4,8 m2

BYGG A

Bod 3,2 m2

4

5

5

4

5

M

3-roms Sak 17.48 77 m2 Dato: 16.09.2019 BRA: P-ROM: 72 m2 0

Revisjon nr.

3

3

Tegningsnr.

2

2

4

3

2

1

Leilighet A-002.C

A21-5

1

1

0

Markterrasse 12,9 m2

PV arkitekter as

3-roms BRA: 77 m2 A-002.C P-ROM: 72 m2

ms 77 m2 M: 72 m2

8,0 m2

BYGG A

5

Plan 2. Etasje salgstegninger

het

4

Type tegning

GA

0

Leilighet A-002.C 3

Stue/Kjøkken 34,5 m2

Markterrasse 12,9 m2

BYGG A 2

Markterrasse 2 12,9 mSov

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2

N

1

VF 8,6 m2

Stue/Kjøkken 34,5 m2 Sov 8,0 m2

0

Bod 3,2 m2

Leilighet A-002.C

VF 8,6 m2

Sov 14,2 m2

Sov 14,2 m2

HAUKERØDTUNET

Korridor A 76,6 m2

1

2

3

4

L

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-002.C

Dato: 16.09.2019

59

1:100


13 BODER 82,7 m2

A-003.C

Bad 4,8 m2

BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 72 m2 Plan: U Markterrasse: 12,9 m2

Bod 3,2 m2 VF 8,6 m2

Sov 14,2 m2

13 BODER 82,7 m2 Bad 4,8 m2

VF 8,6 m2

Sov 14,2 m2

HAUKERØDTUNET

Stue/Kjøkken 34,5 m2

N

3

4

Markterrasse 12,9 m2

4

3

2

1

5

Movei

3-roms Sak 17.48 Dato: 16.09.2019 BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2 0

Revisjon nr.

3

2

Leilighet A-003.C

Tegningsnr.

5

2

Markterrasse Sov 2 12,9 8,0 m m

Stue/Kjøkken 34,5 m2

PV arkitekter as

A21-5

4

1

Plan 2. Etasje salgstegninger

3

0

Type tegning

m2 72 m2

VF 8,6 m2

BYGG A

5

3-roms BRA: 77 m2 A-003.C P-ROM: 72 m2

2

0

Leilighet A-003.C 4

Bod 3,2 m2

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2

Markterrasse 12,9 m2

BYGG A

Sov 14,2 m2

Leilighet A-003.C

Sov 8,0 m2

2

Bad 4,8 m2

BYGG A

VF 8,6 m2

Sov 14,2 m2

1

13 BODER 82,7 m2

13 BODER 82,7 m2 Bod 3,2 m2

Markterrasse 12,9 m2

Stue/Kjøkken 34,5 m2 Sov 8,0 m2

Bad 4,8 m2

Sov 8,0 m2

Bod 3,2 m2

201-A

-C

Stue/Kjøkken 34,5 m2

5

1

2

3

4

Leiligh

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-003.C

Dato: 16.09.2019

60

1:100


Bod 5,9 m2

A-004.G Sov 15,3 m2

BYGG A Type: 2-roms BRA: 70 m2 P-rom: 62 m2 Plan: U Balkong: 16 m2

Bod 5,0 m2 Stue/Kjøkken 27,4 m2

Sov 15,3 m2

VF 6,0 m2

A-201-A

Bad 4,8 m2

VF 6,6 m2

Sov 15,3 m2

14,2 m2

VF 6,6 m2

Stue/Kjøkken 27,4 m2

Balkong Leilighet A-004.G 16,0 m

2

3

4

2-roms BRA: 70 m2 P-ROM: 62 m2 0

Leilighet A-004.G

PV arkitekter as

M

2-roms Sak 17.48 70 m2 Dato: 16.09.2019 BRA: P-ROM: 62 m2 0

Revisjon nr.

5

5

Tegningsnr.

4

4

A21-5

3

Plan 2. Etasje salgstegninger

2

Type tegning

1

3

5

BYGG A

5

2

4

3

2

1

14,2 m2

Balkong 16,0 m2

14,2 m2

Balkong 16,0 m2

2-roms G A BRA: 70 m2 het A-004.G P-ROM: 62 m2

ms 70 m2 M: 620 m2 1

Stue/Kjøkken 27,4 m2

Bad 4,8 m2

Leilighet A-004.G 1

Bad 4,8 m2

VF 6,0 m2

2

0

VF 6,0 m2

Bod 5,0 m2

BYGG A VF 6,6 m2

BYGG A

Bod 5,0 m2

Bod 5,9 m2 Sov 15,3 m2

Bod 5,9 m2

HAUKERØDTUNET

Balkong 16,0 m2

Stue/Kjøkken 27,4 m2

N

Bad 4,8 m2

VF 6,6 m2

Bod 5,9 m2

A-202-C

VF 6,0 m2

1

2

3

4

L

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-004.G

Dato: 16.09.2019

61

1:100


A-101.A BYGG A Type: 3-roms BRA: 88 m2 P-rom: 83 m2 Plan: 1 Balkong: 18 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2 Balkong 16,2 m2 Bad 4,9 m2

S 13, Bod 3,8 m2

201-A

WC 2,4 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2 Balkong 16,2 m2

HAUKERØDTUNET

Bad 4,9 m2

-C

1

VF 10,4 m2

Sov 9,3 m2

VF 10,4 m2

Sov 9,3 m2

Sov 13,8 m2 Bod 3,8 m2

WC 2,4 m2

Balkong 16,2 m2

BYGG A

Bad 4,9 m2

Leilighet A-101.A Stue/Kjøkken 40,0 m2

Balkong 16,2 m2

VF 10,4 m2

Sov 9,3 m2

3-roms BRA: 88 m2 P-ROM: 83 m2

VF 10,4 m2

Sov 13,8 m2 Bod 3,8 m2

Bad 4,9 m2

Sov 9,3 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2

WC 2,4 m2

Sov 13,8 m2

Bod 3,8 m2

WC 2,4 m2

N 0

2

BYGG A 4

Leilighet A-101.A

PV arkitekter as

5

2

3

4

0

Revisjon nr.

1

Tegningsnr.

0

Movei

3-roms Sak 17.48 Dato: 16.09.2019 BRA: 88 m2 P-ROM: 83 m2

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

Type tegning

3-roms BRA:A-101.A 88 m2 Leilighet P-ROM: 83 m2 3-roms BYGG A

BRA: 88 m2 P-ROM: 83 m2

5

BYGG A

Leilighet A-101.A

3

4

3

2

1

5

1

2

3

4

Leiligh

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-101.A

Dato: 16.09.2019

62

1:100


Bad 4,8 m2

A-102.C BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 71 m2 Plan: 1 Balkong: 18 m2

VF 8,6 m2

Sov 14,0 m2

Stue/Kjøkken 34,3 m2 Sov 8,0 m2

Bad 4,8 m2

A-201-A

Bod 3,2 m2

Bod 3,2 m2

Balkong 18,0 m2

VF 8,6 m2

Sov 14,0 m2

Stue/Kjøkken 34,3 m2

Bad 4,8 m2

Bod 3,2 m2 VF 8,6 m2

N

BYGG A

4

Balkong 18,0 m2

Leilighet A-102.C

Tegningsnr.

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

M

3-roms Sak 17.48 77 m2 Dato: 16.09.2019 BRA: P-ROM: 71 m2 0

Revisjon nr.

: 77 m2 OM: 71 m2

5

PV arkitekter as

Type tegning

3-roms ghetBRA: A-102.C77 m2 P-ROM: 71 m2 ms

4

3

2

1

BYGG A

5

Leilighet A-102.C

GA

Balkong 18,0 m2

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 71 m2

BYGG A 3

2

Leilighet A-102.C

0

2

Balkong8,0 m 18,0 m2

Stue/Kjøkken 34,3 m2 Sov 8,0 m2

1

Stue/Kjøkken 34,3 m2 Sov

Bad 4,8 m2

Sov 14,0 m2

0

Bod 3,2 m2 VF 8,6 m2

Sov 14,0 m2

A-202-C

HAUKERØDTUNET

Sov 8,0 m2

1

2

3

4

L

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-102.C

Dato: 16.09.2019

63

1:100


Bad 4,8 m2

A-103.C BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 72 m2 Plan: 1 Balkong: 12,9 m2

Bod 2,6 m2

Stue/Kjøkken 34,5 m2

HAUKERØDTUNET

Sov 8,0 m2 Bad 4,8 m2

VF 8,6 m2

Stue/Kjøkken 34,5 m2 Sov 8,0 m2

Balkong 12,9 m2

Balkong 12,9 m2

5

Leilighet A-103.Cas PV arkitekter Tegningsnr.

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

Type tegning

Leilighet A-103.C

Movei

3-roms Sak 17.48 Dato: 16.09.2019 BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2 0

1

2

3

4

PV arkitekter as Revisjon nr.

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2

4

3

2

1

BYGG A

5

BYGG A

A-103.C

Balkong 12,9 m2

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2 0

4

Sov 8,0 m2

Leilighet A-103.C

VF 8,6 m2

N

Stue/Kjøkken 34,5 m2

BYGG A

Bod 2,6 m2

Sov 14,1 m2

m2 2 m2

Bod 2,6 m2

Sov 14,1 m2

Bad 4,8 m2

3

Balkong 12,9 m2

VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

2

Stue/Kjøkken 34,5 m2 Sov 8,0 m2

Bad 4,8 m2

-C

VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

201-A

1

Bod 2,6 m2

Sak 17.48

64

Dato: 16.09.2019

Leiligh

5

Moveien 111-113, Haukerød Leilighet A-103.C

1:100


Bad 4,8 m2

A-104.C BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 72 m2 Plan: 1 Balkong: 12,9 m2

Bod 2,6 m2 VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

Stue/Kjøkken 34,4 m2 Sov 8,0 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2

A-201-A

Balkong 12,9 m2

VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

Stue/Kjøkken 34,4 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2 VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

A-202-C

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2 VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

Stue/Kjøkken 34,4 m2 Sov 8,0 m2

BYGG A

Balkong 12,9 m2

Leilighet A-104.C

Stue/Kjøkken 34,4 m2 Sov 8,0 m2

N

HAUKERØDTUNET

Sov 8,0 m2

Balkong 12,9 m2

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2 Balkong 12,9 m2

0

4

3

2

1

5

BYGG A 0

1

2

3

4

Leilighet A-104.C

5

PV arkitekter as

BYGG A

Tegningsnr.

0

Revisjon nr.

OM: 72 m2

A21-5

BRA: 77 m2 ms P-ROM: 72 m2 : 77 m2

Plan 2. Etasje salgstegninger

G A 3-roms

ghet A-104.C

Type tegning

Leilighet A-104.C

M

3-roms Sak 17.48 77 m2 Dato: 16.09.2019 BRA: P-ROM: 72 m2 1

2

3

4

L

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-104.C

Dato: 16.09.2019

65

1:100


Sov 14,9 m2

A-105.D

HAUKERØDTUNET

-C

1

Sov 8,8 m2

Bod 2 2,9 m

Sov 14,9 m2

Stue/Kjøkken 2 32,7 m3,4WC Bad m 4,9 m

Sov 14,9 m2

WC 3,4 m2

Bad 4,9 m2

Sov 8,8 m2

2

2

Bod 2 2,9 m

14,1 m2

BYGG A

Stue/Kjøkken 32,7 m2

Bod 2 2,9 m

Sov 8,8 m2

VF 9,9 m2

Leilighet A-105.D

VF 9,9 m2

14,1 m2

VF 9,9 m2 Balkong 16,4 m2

WC 3,4 m2

Bad 4,9 m2

Bod 2 2,9 m

Stue/Kjøkken 32,7 m2

Sov 14,9 m2

201-A

VF 9,9 m2

WC 3,4 m2

Bad 4,9 m2

BYGG A Type: 3-roms BRA: 82 m2 P-rom: 77 m2 Plan: 1 Balkong: 16,4 m2

Sov 8,8 m2

14,1 m2

Balkong 16,4 m2

3-roms BRA: 82 m2 P-ROM: 77 m2

Balkong 16,4 m2

Stue/Kjøkken 32,7 m2

14,1 m2

N

2

3

4

BYGG A

Leilighet A-105.Das PV arkitekter

Movei

3-roms Sak 17.48

Leiligh

Dato: 16.09.2019

Tegningsnr.

A21-5

BRA: 82 m2 Leilighet A-105.D Plan 2. Etasje salgstegninger

3-roms BRA: 82 m2 P-ROM: 77 m2 Revisjon nr.

m2 7 m2

5

BYGG A

5

Type tegning

A-105.D

4

3

2

1

0 Balkong 16,4 m2

P-ROM: 77 m2 0

1

2

3

4

PV arkitekter as Sak 17.48

66

Dato: 16.09.2019

5

Moveien 111-113, Haukerød Leilighet A-105.D

1:100


A-201.A BYGG A Type: 3-roms BRA: 88 m2 P-rom: 83 m2 Plan: 2 Balkong: 16,2 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2

Balkong 16,2 m2

Bad 4,9 m2

VF 10,4 m2

Sov 9,3 m2

Bod 3,2 m2

A-201-A

Stue/Kjøkken 40,0 m2

Balkong 16,2 m2

VF 10,4 m2

Sov 13,8 m2 Bod 3,2 m2

A-202-C

WC 2,4 m2

BYGG A

Stue/Kjøkken 40,0 m2

Balkong 16,2 m2

Bad 4,9 m2

Leilighet A-201.A 3-roms BRA: 88 m2 P-ROM: 83 m2

VF 10,4 m2

Leilighet A-201.A

Leilighet A-201.A PV arkitekter as

0

Revisjon nr.

5

M

3-roms Sak 17.48 Dato: 16.09.2019 BRA: 88 m2 P-ROM: 83 m2

Le

Tegningsnr.

4

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

Type tegning

3-roms BRA: 88 m2 BYGG A Leilighet A-201.A P-ROM: 83 m2 3

5

BYGG A

5

3-roms BRA: 881m2 2 0 P-ROM: 83 m2

4

3

2

1

0

4

WC 2,4 m2

WC 2,4 m2

BYGG A 3

Bod 3,2 m2

Sov 13,8 m2

Bod 3,2 m2

N

2

Sov 13,8 m2

Bad 4,9 m2

Sov 9,3 m2

1

VF 10,4 m2

Sov 9,3 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2

Balkong 16,2 m2

HAUKERØDTUNET

Bad 4,9 m2

Sov 9,3 m2

0

WC 2,4 m2

1

2

3

4

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-201.A

Dato: 16.09.2019

67

1:100


Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2

A-202.C BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 71 m2 Plan: 2 Balkong: 18 m2

Sov 14,0 m2

Bod 2,6 m2

201-A

Stue/Kjøkken 34,3 m2

HAUKERØDTUNET

Sov 8,0 m2 Bad 4,8 m2

Sov 14,0 m2

Bad 4,8 m2

Sov 14,0 m2

Bod 2,6 m2 VF 8,7 m2

BYGG A

N

4

Balkong 18,0 m2

4

3

2

1

5

BYGG A

Leilighet A-202.Cas PV arkitekter Tegningsnr.

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

Type tegning

Movei

3-roms Sak 17.48 Dato: 16.09.2019 BRA: 77 m2 P-ROM: 71 m2 0

1

2

3

4

PV arkitekter as Revisjon nr.

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 71 m2 m2

Balkong 18,0 m2

Balkong 18,0 m2

5

Leilighet A-202.C

1 m2

Stue/Kjøkken 34,3 m2

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 71 m2

BYGG A

A-202.C

VF 8,7 m2

Sov 8,0 m2

Leilighet A-202.C

0

3

Bod 2,6 m2

Stue/Kjøkken 34,3 m2 Sov 8,0 m2

2

Balkong 18,0 m2

VF 8,7 m2

Sov 14,0 m2

1

Stue/Kjøkken 34,3 m2 Sov 8,0 m2

Bad 4,8 m2

-C

VF 8,7 m2

Sak 17.48

68

Dato: 16.09.2019

Leiligh

5

Moveien 111-113, Haukerød Leilighet A-202.C

1:100


38,6 m2

Bad 4,8 m2

A-203.C BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 72 m2 Plan: 2 Balkong: 12,9 m2

Sov 14,1 m2

Bod 2,6 m2 VF 8,6 m2 Stue/Kjøkken 34,5 m2 Sov 8,0 m2

Svalgang 38,6 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2

A-201-A

Balkong 12,9 m2

VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

Stue/Kjøkken 34,5 m2

Bad 4,8 m2

A-202-C

Bod 2,6 m2 VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

Svalgang 38,6 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2 VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

BYGG A

Stue/Kjøkken 34,5 m2

Balkong 12,9 m2

N

Sov 8,0 m2

Leilighet A-203.C

Stue/Kjøkken 34,5 m2 Sov 8,0 m2

HAUKERØDTUNET

Svalgang 38,6 m2

Sov 8,0 m2

Balkong 12,9 m2

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2

A 7

Balkong 12,9 m2

0

5

4

3

2

1

7 , 1 2 0 3 m C

BYGG A

BYGG A 0

1

2

3

4

Tegningsnr.

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

M

3-roms Sak 17.48 77 m2 Dato: 16.09.2019 BRA: P-ROM: 72 m2

L

A 7

0

Revisjon nr.

3-roms GA ghet A-203.C BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2 ms

PV arkitekter as

Type tegning

eilighet A-203.C

: 77 m2 OM: 72 m2

Leilighet A-203.C

5

1

2

3

4

5

7 , 1 2 0 3 m C

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-203.C

Dato: 16.09.2019

69 A 7

7 , 1 2 0 3 m

1:100


Bad 4,8 m2

A-204.C BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 72 m2 Plan: 2 Balkong: 12,9 m2

VF 8,6 m2 Stue/Kjøkken 34,4 m2

HAUKERØDTUNET

Sov 8,0 m2 Bad 4,8 m2

Sov 14,1 m2

Bad 4,8 m2

Sov 14,1 m2

Bod 2,6 m2 VF 8,6 m2

N

4

BYGG A

Stue/Kjøkken 34,4 m2

Balkong 12,9 m2

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2

Balkong 12,9 m2

Tegningsnr.

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

Movei

3-roms Sak 17.48 Dato: 16.09.2019 BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2 0

1

2

3

4

PV arkitekter as Revisjon nr.

BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2 m2

5

Leilighet A-204.Cas PV arkitekter Type tegning

Leilighet A-204.C

4

3

2

1

0

Balkong 12,9 m2

BYGG A

BYGG A

2 m2

VF 8,6 m2

Sov 8,0 m2

Leilighet A-204.C

5

3-roms A-204.C

Bod 2,6 m2

Stue/Kjøkken 34,4 m2 Sov 8,0 m2

3

Balkong 12,9 m2

Bod 2,6 m2

Sov 14,1 m2

2

Stue/Kjøkken 34,4 m2 Sov 8,0 m2

201-A

1

VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

Bad 4,8 m2

-C

Bod 2,6 m2

Sak 17.48

70

Dato: 16.09.2019

Leiligh

5

Moveien 111-113, Haukerød Leilighet A-204.C

1:100


Sov 14,9 m2

A-205.D

VF 9,9 m2

WC 3,4 m2

Bad 4,9 m2

BYGG A Type: 3-roms BRA: 82 m2 P-rom: 76 m2 Plan: 2 Balkong: 16,8 m2

Sov 8,8 m2

Bod 2,3 m2

Stue/Kjøkken 32,7 m2 Sov 14,9 m2

14,1 m2

Sov 8,8 m2

A-201-A VF Balkong 9,9 m m22 16,3 16,4

WC 3,4 m2

Bad 4,9 m2

Bod 2,3 m2 Sov 14,9 m2

Stue/Kjøkken 32,7 m2 Sov 14,9 m2

A-202-C

VF 9,9 m2

WC 3,4 m2

Bad 4,9 m2

Sov 8,8 m2

Bod 2,3 m2

BYGG A

HAUKERØDTUNET

VF 9,9 m2

WC 3,4 m2

Bad 4,9 m2

Sov 8,8 m2

Bod 2,3 m2

Stue/Kjøkken 32,7 m2

Leilighet A-205.D

14,1 m2

14,1 m2

Balkong 3-roms 16,3 m 16,4 BRA: 82 m2 P-ROM: 76 m2 2

Balkong 16,3 m2 16,4

Stue/Kjøkken 32,7 m2

14,1 m2

N

0

1

2

Leilighet A-205.D

5

BYGG A

PV arkitekter as

M

3-roms Sak 17.48 82 m2 Dato: 16.09.2019 BRA: P-ROM: 76 m2

L

Tegningsnr.

A21-5

Leilighet A-205.D Plan 2. Etasje salgstegninger

ghet A-205.D

0

3-roms BRA: 82 m2 P-ROM: 76 m2 Revisjon nr.

ms : 82 m2 OM: 76 m2

5

BYGG A 4

Type tegning

GA

3

4

3

2

1

0

Balkong 16,3 m2 16,4

1

2

3

4

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-205.D

Dato: 16.09.2019

71

1:100


A-301.A BYGG A Type: 3-roms BRA: 89 m2 P-rom: 83 m2 Plan: 3 Balkong: 16,2 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2 Balkong 16,2 m2 Bad 4,9 m2

VF 10,4 m2

Sov 9,3 m2

Bod 3,2 m2

201-A

WC 2,4 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2

HAUKERØDTUNET

Balkong 16,2 m2

-C

1

S 13,

Bad 4,9 m2

VF 10,4 m2

Sov 9,3 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2 Balkong 16,2 m2

BYGG A

Bod 3,2 m2

WC 2,4 m2

Leilighet A-301.A Sov 9,3 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2

Bad 4,9 m2

VF 10,4 m2

3-roms BRA: 88 m2 P-ROM: 83 m2

Balkong 16,2 m2

Sov 13,8 m2

Sov 13,8 m2 Bod 3,2 m2

WC 2,4 m2

Bad 4,9 m2

Sov 9,3 m2

VF 10,4 m2

N

Sov 13,8 m2

Bod 3,2 m2

WC 2,4 m2

2

3

4

Leilighet A-301.Aas PV arkitekter

BYGG A

Tegningsnr.

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

Movei

3-roms Sak 17.48 Dato: 16.09.2019 BRA: 88 m2 P-ROM: 83 m2 0

1

2

3

4

PV arkitekter as Revisjon nr.

BRA: 88 m2 83 m2

roms P-ROM: RA: 88 m2 ROM: 83 m2

Type tegning

Leilighet A-301.A

ilighet A-301.A

5

BYGG A

5

YGG3-roms A

4

3

2

1

0

Sak 17.48

72

Dato: 16.09.2019

Leiligh

5

Moveien 111-113, Haukerød Leilighet A-301.A

1:100


Bad 4,8 m2

A-302.C BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 71 m2 Plan: 3 Balkong: 18 m2

Sov 14,0 m2

Balkong 18,0 m2

VF 8,7 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2 VF 8,7 m2

Sov 14,0 m2

Bod 2,6 m2 VF 8,7 m2

Sov 14,0 m2

Stue/Kjøkken 34,3 m2 Sov 8,0 m2

BYGG A

18,0 m Leilighet A-302.CBalkong 2

Stue/Kjøkken 34,3 m2 Sov 8,0 m2

N

HAUKERØDTUNET

Stue/Kjøkken 34,3 m2 Sov 8,0 m2

Bad 4,8 m2

Stue/Kjøkken 34,3 m2

Bod 2,6 m2

Sov 14,0 m2

A-202-C

VF 8,7 m2

Sov 8,0 m2

Bad 4,8 m2

A-201-A

Bod 2,6 m2

Balkong 18,0 m2

3-roms BRA 77 m2 P-ROM: 71 m2

Balkong 18,0 m2

0

4

3

2

1

5

BYGG A 0

1

2

3

4

Leilighet A-302.C

5

PV arkitekter as

BYGG A

0

Revisjon nr.

m2

Tegningsnr.

msBRA 77 m2 77 m2 P-ROM: 71 OM: 71 m2

A21-5

ghet A-302.C 3-roms

Plan 2. Etasje salgstegninger

GA

Type tegning

Leilighet A-302.C

M

3-roms Sak 17.4877 m2 Dato: 16.09.2019 BRA P-ROM: 71 m2 1

2

3

4

L

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-302.C

Dato: 16.09.2019

73

1:100


Bad 4,8 m2

A-303.C

VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 72 m2 Plan: 3 Balkong: 12,9 m2

Stue/Kjøkken 34,5 m2 Sov 8,0 m2

Svalgang 38,6 m2 Balkong 12,9 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2

201-A VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

Stue/Kjøkken 34,5 m2

Svalgang 38,6 m2

Bad

4,8 m -C

SovBad 4,82m 8,0 m

HAUKERØDTUNET

gang 6 m2

2

Bod 2,6 m2

Stue/Kjøkken 34,5 m2

N

4

Sov 8,0 m2

Balkong 12,9 m2 Balkong 12,9 m2

Balkong 12,9 m2

4

3

2

1

5

BYGG A

Leilighet A-303.Cas PV arkitekter

5

Tegningsnr.

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

Type tegning

A-303.C

Stue/Kjøkken 34,5 m2

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2

BYGG A

3-roms BRA: 77 m2

Movei

3-roms Sak 17.48 Dato: 16.09.2019 BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2

Leilighet A-303.C 0

1

2

3

4

PV arkitekter as Revisjon nr.

m2 72 m2

VF 8,6 m2

Leilighet A-303.C

0

3

Bod 2,6 m2

BYGG A

VF 8,6 m2

Sov 8,0 m2

2

2

Sov 14,1 m2

Sov 14,1 m2

1

Bod 2,6 m2

Sak 17.48

74

Dato: 16.09.2019

Leiligh

5

Moveien 111-113, Haukerød Leilighet A-303.C

1:100


Bad 4,8 m2

A-304.C BYGG A Type: 3-roms BRA: 77 m2 P-rom: 72 m2 Plan: 3 Balkong: 12,9 m2

Sov 14,1 m2

Balkong 12,9 m2

VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2 VF 8,6 m2

Sov 14,1 m2

VF 8,6 m2

Stue/Kjøkken 34,4 m2 Sov 8,0 m2

BYGG A Bod 2,6 m2

HAUKERØDTUNET

Stue/Kjøkken 34,4 m2 Sov 8,0 m2

A-202-C

Leilighet A-304.C

Balkong 12,9 m2 Balkong 12,9 m2

3-roms BRA: 77 m2 P-ROM: 72 m2

Stue/Kjøkken 34,4 m2 Sov 8,0 m2

N 0 Balkong 12,9 m2 0

1

2

3

4

5

Leilighet A-304.C

PV arkitekter as

BYGG A

Tegningsnr.

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

Type tegning

Leilighet A-304.C

4

3

2

1

BYGG A

5

M

3-roms Sak 17.48 77 m2 Dato: 16.09.2019 BRA: P-ROM: 72 m2 0

Revisjon nr.

3-roms GG ABRA: 77 m2 ghet A-304.C P-ROM: 72 m2

ms

Stue/Kjøkken 34,4 m2

Bod 2,6 m2

A-201-A

Sov 14,1 m2

VF 8,6 m2

Sov 8,0 m2

Bad 4,8 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2

1

2

3

4

L

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-304.C

Dato: 16.09.2019

75

1:100


Sov 14,9 m2

A-305.D BYGG A Type: 3-roms BRA: 82 m2 P-rom: 76 m2 Plan: 3 Balkong: 16,3 m2

Bod 2 2,3 m

Stue/Kjøkken 32,7 m2

Sov 14,9 m2

201-A

HAUKERØDTUNET

-C

Sov 14,9 m2

Bod 2 2,3 m

Sov 8,8 m2

Stue/Kjøkken VF m2 32,7 9,9 m

WC 3,4 m2

14,1 m2

2

Bod 2 2,3 m

BYGG A

Sov 8,8 m2

Leilighet A-305.D

Stue/Kjøkken 32,7 m2

VF 9,9 m2

WC 3,4 m2

Bad 4,9 m2

Sov 8,8 m2

Sov 14,9 m2

Bad 4,9 m2

14,1 m2

VF 9,9 m2

WC 3,4 m2 Balkong 16,3 m2

Bad 4,9 m2

VF 9,9 m2

WC 3,4 m2

Bad 4,9 m2

Sov 8,8 m2

14,1 m2

Balkong 16,3 m2

Bod 2 2,3 m

3-roms BRA: 82 m2 P-ROM: 76 m2 Balkong 16,3 m2

Stue/Kjøkken 32,7 m2

14,1 m2

N Balkong 16,3 m2

1

2

3

4

5

4

3

2

1

0

5

BYGG A

A-305.Das PV arkitekter BYGG ALeilighet

Movei

Leilighet3-roms A-305.D BRA: 82 m2 Sak 17.48

Tegningsnr.

A21-5

P-ROM: 76 m2

3-roms BRA: 82 m2 arkitekter as P-ROM: 76PV m2 76 0

Revisjon nr.

m2 6 m2

Plan 2. Etasje salgstegninger

Type tegning

A-305.D

Leiligh

Dato: 16.09.2019

1

Sak 17.48

2

3

4

Dato: 16.09.2019

5

Moveien 111-113, Haukerød Leilighet A-305.D

1:100


A-401.A BYGG A Type: 3-roms BRA: 89 m2 P-rom: 83 m2 Plan: 4 Balkong: 16,2 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2 Balkong 16,2 m2 Bad 4,9 m2

VF 10,4 m2

Sov 9,3 m2

Bod 3,2 m2

A-201-A

WC 2,4 m2

Stue/Kjøkken 40,0 m2 Balkong 16,2 m2

VF 10,4 m2

Sov 9,3 m2

A-202-C

Sov 13,8 m2 Stue/Kjøkken 40,0 m2

Bod Balkong 3,2 m216,2 m

BYGG A

WC 2,4 m2

2

Leilighet A-401.A Stue/Kjøkken 40,0 m2

Balkong 16,2 m2

3-roms BRA: 88 m2 P-ROM: 83 m2 Bad 4,9 m2

VF 10,4 m2

Bad 4,9 m2

VF 10,4 m2

Sov 9,3 m2

Sov 9,3 m2

HAUKERØDTUNET

Bad 4,9 m2

Sov 13,8 m2 Bod 3,2 m2

WC 2,4 m2

Sov 13,8 m2

Bod 3,2 m2

WC 2,4 m2

N 0

BYGG A 0

1

2

3

4

Leilighet A-401.A PV arkitekter as 3-roms Sak 17.48

3

2

4

35

4

5

M

L

Dato: 16.09.2019

BRA: 88 m2 P-ROM: 83 m2 0

Revisjon nr.

12

Tegningsnr.

P-ROM: 83 m2

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

Type tegning

BYGG A 3-roms Leilighet A-401.A BRA: 88 m2 3-roms P-ROM: BRA: 88 m2 83 m2

1

5

BYGG A

5

Leilighet A-401.A

00

4

3

2

1

1

2

3

4

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet A-401.A

Dato: 16.09.2019

77

1:100


A-402.E BYGG A Type: 3-roms BRA: 81 m2 P-rom: 76 m2 Plan: 4 Balkong: 19,6 m2

Leilighet A-402.E

201-A

0

Bod 2,9 m2

WC 3,5 m2 HAUKERØDTUNET

Sov 7,0 m2

3-roms BRA: 81 m2 P-ROM: 76 m2

BYGG A

Leilighet A-402.E

0

3

4

5

1

WC 2 3,5 m2

Bad 4,9 m2

VF 7,9 m2

Sov 14,7 m2

2

Stue/Kjøkken 35,1 m2

Balkong 19,6 m2

N PV arkitekter as 0 ms A: 81 m2 Sak 17.48 Dato: 16.09.2019 OM: 76 m2 3

4

3

2

Bod 2,9 m2

Stue/Kjøkken 35,1 m2

Tegningsnr.

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

Bod 2,9 m2

Type tegning

Balkong 19,6 m2

1

0

5

Sov 7,0 m2

2

Revisjon nr.

n

Bad 4,9 m2

VF 7,9 m2

Sov 14,7 m2

-C

1

3-roms BRA: 81 m2 P-ROM: 76 m2

BYGG A

78

4

1

5

2

3

4

5

1


A-403.F BYGG A Type: 3-roms BRA: 121 m2 P-rom: 116 m2 Plan: 4 Takterrasse: 40,1 + 45,6 m2

4-roms BRA: 121 m2 P-ROM: 116 m2

BYGG A

Leilighet A-403.F

A-201-A

0

3

5

4

Takterrasse 40,1 m2

VF 16,1 m2

Stue/Kjøkken 59,2 m2

Sov 7,3 m2

Sov 7,3 m2

WC 3,8 m2

Sov 15,3 m2

Bad 4,9 m2

Bod 3,4 m2

HAUKERØDTUNET

g Svalgan2 52,1 m

A-202-C Takterrasse 45,6 m2

PV arkitekter as Sak 17.48

0

0

Moveien 111-113, Haukerø

1

2

3

4

1

2

3

4

5

4

Leilighet A-403.F

Tegningsnr.

A21-5

Plan 2. Etasje salgstegninger

5

4-roms BRA: 121 m2 P-ROM: 116 m2

0

1

Takterrasse 40,1 m2

g Svalgan2 52,1 m

g Svalgan2 52,1 m

79

VF 16,1 m2 Revisjon nr.

VF

3

2

BYGG A

Type tegning

Stue/Kjøkken 59,2 m2

1

0

5

g Svalgan2 52,1 m

1:10

Leilighet A-403.F

Dato: 16.09.2019

N 4-roms BRA: 121 m2 P-ROM: 116 m2

403.F

2 m2

2

1

Bod 3,4 m2

Stue/Kjøkken Sov m2m2 59,2 15,3

VF 16,1 m2 Bod 3,4 m2

2

3


B-101.A BYGG B Type: 3-roms BRA: 90 m2 P-rom: 83 m2 Plan: 1 Balkong: 40,4 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

Sov 8,9 m2 Sov 18,1 m2

Bad 4,9 m2

Sov 18,1 m2

WC 3,9 m2

Bad 4,9 m2

VF 10,4 m2

Bod 4,0 m2

HAUKERØDTUNET

Stue/Kjøkken 35,3 m2

Stue/Kjøkken 35,3 m2

3-roms BRA: 90 m2 P-ROM: 83 m2 N

3

4

kitekter as Dato: 16.09.2019

VF 10,4 m2

Leilighet B-101.A

0 m2 83 m2 2

WC 3,9 m2

Bod 4,0 m2

BYGG B

t B-101.A

Sov 8,9 m2

5

0

1

2

3

PV arkitekter as Sak 17.48

Balkong 40,4 m2

5

4

Moveien 111-113, Haukerød

Leilighet B-101.A Dato: 16.09.2019

Moveien

1:100 12,1 m

Sov Leilighe 8,9 m Sov 18,1 m2

Bad 4,9 m2

B-205-D

80

Sov 18,1 m2

Sov 8,9 m2

WC 3,9 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2 Bod 4,0 m2

V 10


Markterrasse 12,1 m2

Sov 8,7 m2

B-102.B1 Stue/Kjøkken 32,6 m2

VF 8,6 m2

WC 2,2 m2

BYGG B Type: 3-roms BRA: 83 m2 P-rom: 78 m2 Plan: 1 Markterrasse: 12,1 m2

Bod 3,1 m2

Markterrasse 12,1 m2

Sov 8,7 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

VF 8,6 m2

HAUKERØDTUNET

Sov 19,3 m2 Markterrasse 12,1 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

BYGG B Sov 8,7 m2

Leilighet B-102.B1

Bod 3,1 m2

VF 8,6 m2

Bad 4,8 m2

Markterrasse 12,1 m2

Sov 19,3 m2

WC 2,2 m2

Bod 3,1 m2

Bad 4,8 m2

WC 2,2 m2

Sov 8,7 m2

Sov 19,3 m2

Bod 3,1 m2

N

YGG B

eilighet B-102.B1

B

et B-102.B1 roms B-205-D

RA: 83 m2 3 m2

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2 Bad 4,8 m2

VF 8,6 m2

WC 2,2 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

4

3

2

1

0

BYGG B PV arkitekter

5

as

M

Leilighet B-102.B1 Sak 17.48

L

Dato: 16.09.2019

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2 0

1

2

3

4

5

PV arkitekter 81 as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-102.B1

Dato: 16.09.2019

1:100


Markterrass 11,8 m2

B-103.B2

Sov 8,7 m2

BYGG B Type: 3-roms BRA: 83 m2 P-rom: 78 m2 Plan: 1 Markterrasse: 11,8 m2

Sov 19,3 m2

Stue/ 32

Bad 4,8 m2

WC 2,2 m2

VF 8,6 m2

Bod 3,1 m2

Markterrasse 11,8 m2

Sov 8,7 m2

HAUKERØDTUNET

Sov 19,3 m2

Stue/Kjøkken Markterrasse 32,6 m2 11,8 m

VF 8,6 m2

2

Markterrasse 11,8 m2

Sov

WC 2,2 m2

Bad 4,8 m2

Sov 8,7 m2

Bod 19,3 m 3,1 m2

2

BYGG B

Bad 4,8 m2

Sov 19,3 m2

WC 2,2 m2

Bod 3,1 m2

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2 Stue/Kjøkken 32,6 m2

VF 8,6 m2

Bad 4,8 m2

WC 2,2 m2

Leilighet B-103.B2

Sov 8,7 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

VF 8,6 m2

Bod 3,1 m2

N

YGG B

eilighet B-103.B2

B-103.B2 -roms B-205-D

RA: 83 m2 2

4

3

2

1

0

5

BYGG B

PV arkitekter Leilighet B-103.B2as Sak 17.48

Movei

Leiligh

Dato: 16.09.2019

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2 0

1

2

4

3

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-103.B2

82

Dato: 16.09.2019

1:100


Markterrasse 20,1 m2

B-104.C1 BYGG B Type: 3-roms BRA: 58 m2 P-rom: 54 m2 Plan: 1 Markterrasse: 20,1 m2

Stue/Kjøkken 30,3 m2

Bod 2,5 m2

Markterrasse 20,1 m2

Stue/Kjøkken 30,3 m2

HAUKERØDTUNET

Sov 12,0 m2 Markterrasse 20,1 m2

Leilighet B-104.C1

Bod 2,5 m2

Bod 2,5 m2

2-roms BRA: 58 m2 P-ROM: 54 m2

Sov 12,0 m2

VF 6,0 m2

Sov 12,0 m2

VF 6,0 m2

Bad 4,9 m2

Stue/Kjøkken 30,3 m2

Stue/Kjøkken 30,3 m2

Bad 4,9 m2

BYGG B

Bad 4,9 m2

Markterrasse 20,1 m2

VF 6,0 m2

Bod 2,5 m2

VF 6,0 m2

N

GB

ghet B-104.C1

ms t B-104.C1 58 m2 B-205-D OM: m2 54 m2

4

3

2

1

0

BYGG B PV arkitekter

5

as

M

Leilighet B-104.C1 Sak 17.48

L

Dato: 16.09.2019

2-roms BRA: 58 m2 P-ROM: 54 m2 0

1

2

3

4

5

PV arkitekter 83 as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-104.C1

Dato: 16.09.2019

1:100


Markterrasse 12,4 m2

B-105.BD BYGG B Type: 2-roms BRA: 65 m2 P-rom: 61 m2 Plan: 1 Markterrasse: 12,4 m2 Markterrasse 12,4 m2

Stue/Kjø 36,6

VF 5,3 m2

Stue/Kjøkken 36,6 m2

HAUKERØDTUNET

Bod 3,0 m2

Bad 4,8 m

Sov 13,3 m2

Markterrasse 12,4 m2

VF 5,3 m2

Bad 4,8 m2

BYGG B

Sov Leilighet B-105.D 13,3 m Bod

Stue/Kjøkken 36,6 m2

2

3,0 m2

2-roms BRA: 65 m2 P-ROM: 61 m2

Markterrasse 12,4 m2 VF 5,3 m2

Bod 3,0 m2

N

B-105.D

4

3

2

1

0

Bad 4,8 m2

Sov 13,3 m2

Stue/Kjøkken 5 m2 36,6

BYGG B

PV arkitekter Leilighet B-105.Das

2 1 m2 3

Sak 17.48

0

5

B-205-D

ekter as

BYGG B

1

Leiligh

Dato: 16.09.2019

2-roms BRA: 65 m2 P-ROM: 61 m2 4

Movei

2

3

VF 5,3 m2

Bod 3,0 4m2

Bad 4,8 m2

Sov 13,3 m2 5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-105.D

84

Dato: 16.09.2019

Moveien 111-113, Haukerød

1:100


2,9 m Bod 3,2 m2

Bod 3,0 m2

VF 6,8 m2

B-106.E

Gang 8,2 m2

BYGG B Type: 3-roms BRA: 92 m2 P-rom: 88 m2 Plan: 1 Markterrasse: 20,3

Stue/Kjøkken 40,6 m2

VF 6,8 m2

Sov 13,3 m2

Bod 3,0 m2

Markterrasse 20, 3 m2

Bad 4,8 m2

Sov 7,3 m2

WC 2,9 m2 Bod 3,2 m2

S 13

Gang 8,2 m2

Sov 7,3 m2

Bod 3,2 m2

VF 6,8 m2

Sov 13,3 m2

Sov 14,2 m2

Stue/Kjøkken 40,6 m2

BYGG B

Sov 7,3 m2

Markterrasse 20, 3 m2 Gang 8,2 m2

Leilighet B-106.E

Bad 4,8 m2

Bod 3,0 m2

VF 6,8 m2

Sov 14,2 m2

Sov 7,3 m2

3-roms BRA: 92 m2 P-ROM: 88 m2 Markterrasse 20, 3 m2

Bad 4,8 m2

Stue/Kjøkken 40,6 m2

N BYGG B PV arkitekter

BYGG B

Leilighet B-106.E

t B-106.E3-roms

BRA: 92 m2 B-205-D P-ROM: 88 m2

4

3

2

1

0

m2

Sov 13,3 m2

Bod 3,0 m2

Gang 8,2 m2

WC 2,9 m2

Markterrasse 20, 3 m2

Bad 4,8 m2

WC 2,9 m2

HAUKERØDTUNET

Sov 14,2 m2

Stue/Kjøkken 40,6 m2

5

as

M

Leilighet B-106.E Sak 17.48

L

Dato: 16.09.2019

3-roms BRA: 92 m2 P-ROM: 88 m2 0

1

2

3

4

5

PV arkitekter 85 as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-106.E

Dato: 16.09.2019

1:100


B-201.A BYGG B Type: 3-roms BRA: 90 m2 P-rom: 83 m2 Plan: 2 Balkong: 12,6 m2

Sov 8,7 m2

Stue/Kjøkken

Sov 17,8 m2

Sov 17,8 m2

WC 3,9 m2 Bad 4,9 m2

WC 3,9 m2 Bad 4,9 m2

VF 10,6 m2

HAUKERØDTUNET

Bod 3,5 m2

Stue/K 35

Leilighet B-201.A 3-roms Balkong BRA: 90 m2 12,6 m P-ROM: 83 m2

Balkong 12,6 m2

2

m2 N

3

Stue/Kjøkken 35,3 m2

BYGG B

201.A

Bod 3,5 m2

4

5

0

1

3

2

5

4

r as

PV arkitekter as111-113, Haukerød Moveien

16.09.2019

Sak 17.48

Leilighet B-201.A Dato: 16.09.2019

Sov 17,8 m2

Movei

Leiligh

1:100

3 Bad 4,9 m2

Sov 8,7 m2

B-205-D

Stue/Kjøkken Bod 3,5 m2

Sov 17,8 m2

86 WC 3,9 m2


Balkong 11,8 m2 Sov 8,7 m2

B-202.B1

VF 8,6 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

WC 2,2 m2

BYGG B Type: 3-roms BRA: 83 m2 P-rom: 78 m2 Plan: 2 Balkong: 11,8 m2

Bod 2,6 m2

Balkong 11,8 m2 Sov 8,7 m2 Sov 19,3 m2

HAUKERØDTUNET

VF 8,6 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

Leilighet B-202.B1

Bod 2,6 m2

Bad 4,8 m2

Sov 8,7 m2

Sov 19,3 m2 VF 8,6 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

BYGG B

Balkong 11,8 m2

Sov 8,7 m2

WC 2,2 m2

Bod 2,6 m2

Bad 4,8 m2

WC 2,2 m2

Balkong 11,8 m2

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2

Bod 2,6 m2

Bad 4,8 m2

VF 8,6 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

WC 2,2 m2

Sov 19,3 m2

N

YGG B

ilighet B-202.B1

oms t B-202.B1 B-205-D RA: 83 m2 ROM: 78 m2

4

3

2

1

0

BYGG B PV arkitekter

5

as

M

Leilighet B-202.B1 Sak 17.48

L

Dato: 16.09.2019

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2 0

1

2

3

4

5

PV arkitekter 87 as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-202.B1

Dato: 16.09.2019

1:100


Balkong 11,6 m2

B-203.B2

Sov 8,7 m2

BYGG B Type: 3-roms BRA: 83 m2 P-rom: 78 m2 Plan: 2 Balkong: 11,6 m2

Sov 19,3 m2

Stue/Kjøk 32,6 m

Bad 4,8 m2

WC 2,2 m2

VF 8,6 m2 Bod 2,6 m2

Balkong 11,6 m2 Sov 8,7 m2

HAUKERØDTUNET

Sov 19,3 m2 Stue/Kjøkken 32,6 m2 Balkong 11,6 m2

VF 8,6 m2 WC 2,2 m2

Bad 4,8 m2

BYGG B

Sov 19,3 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2 VF 8,6 m2

Leilighet B-203.B2 Bad 4,8 m2

Sov 8,7 m2

Bod 2,6 m2

Sov 19,3 m2

WC 2,2 m2

Balkong 11,6 m2

Sov 8,7 m2

Bod 2,6 m2

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

WC 2,2 m2

Bad 4,8 m2

VF 8,6 m2 Bod 2,6 m2

N 4

3

2

1

0

5

BYGG B

PV arkitekter Leilighet B-203.B2 as

BYGG B

Leilighet B-203.B2

203.B2 3-roms B-205-D BRA: 83 m2

P-ROM: 78 m2

Sak 17.48

Movei

Leiligh

Dato: 16.09.2019

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2 0

1

2

3

PV arkitekter as Sak 17.48

4

88

Dato: 16.09.2019

5

Moveien 111-113, Haukerød Leilighet B-203.B2

1:100


B-204.C2 BYGG B Type: 3-roms BRA: 72 m2 P-rom: 67 m2 Plan: 2 Balkong: 11,9 m2

Stue/Kjøkken 31,3 m2

Bod 2,6 m2

Sov 6,9 m2

VF 9,0 m2

Sov 6,9 m2

Stue/Kjøkken 31,3 m2

BYGG B Bod

Balkong 11,9 m2

Sov 13,2 m2

VF 9,0 m2

Stue/Kjøkken 31,3 m2

2,6 m Leilighet B-204.C2

Balkong 11,9 m2

Stue/Kjøkken 31,3 m2

N

Bod 2,6 m2

ilighet B-204.C2

B-205-D RA: 72 m2 m2 ROM: 67 m2

Sov 6,9 m2

VF 9,0 m2

2

HAUKERØDTUNET

Balkong 11,9 m2

YGG B

toms B-204.C2

Balkong 11,9 m2

Bad 4,8 m2 Bod 2,6 m2

3-roms BRA: 72 m2 P-ROM: 67 m2

Sov 6,9 m2

VF 9,0 m2

Sov 13,2 m2

Bad 4,8 m2

Sov 13,2 m2

Bad 2 4,8 m0

4

3

2

1

5

BYGG PVB arkitekter as

M

Leilighet B-204.C2 Sak 17.48 Dato: 16.09.2019

L

3-roms BRA: 72 m2 P-ROM: 67 m2 0

1

2

3

4

5

89

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-204.C2

Dato: 16.09.2019

1:100


19,6 m2

B-205.BD BYGG B Type: 2-roms BRA: 65 m2 P-rom: 61 m2 Plan: 2 Balkong: 19,6 m2

Stue/Kjøkk 36,7 m2

Balkong 19,6 m2

VF 5,3 m2

Stue/Kjøkken 36,7 m2

Bod 2,6 m2

Bad 4,8 m2

Sov 13,3 m2

HAUKERØDTUNET

Balkong 19,6 m2

VF 5,3 m2

Bad 4,8 m2

BYGG B

Stue/Kjøkken 36,7 m2

Leilighet Sov B-205.D Balkong 19,6 m2

13,3 m2

Bod 2,6 m2

2-roms BRA: 65 m2 P-ROM: 61 m2

VF 5,3 m2

Stue/Kjøkken 36,7 m2

Bod 2,6 m2

Bad 4,8 m2

Sov 13,3 m2

N BYGG B

B-205.D

m2 61 m2

BYGG B

Leilighet B-205.D

VF 5,3 m2

PV arkitekter Leilighet B-205.D as Sak 17.48

1

Bad 4,8 m2

Movei

Leiligh

2

Sov 13,3 m2

2

3

PV arkitekter as Sak 17.48

5

Dato: 16.09.2019

2-roms Bod BRA: 65 m2 2,6 m P-ROM: 61 m2 0

B-205-D

4

3

2

1

0

4

90

Dato: 16.09.2019

5

Moveien 111-113, Haukerød Leilighet B-205.D

1:100


2,8 m Bod 2,7 m2

Bod 2,6 m2

VF 6,9 m2

B-206.E BYGG B Type: 3-roms BRA: 92 m2 P-rom: 88 m2 Plan: 2 Balkong: 19,4 m2

Bod 2,6 m2

VF 6,9 m2

Gang 8,2 m2

Stue/Kjøkken 41,1 m2

Bad 4,8 m2

Sov 7,3 m2

VF 6,9 m2

Balkong 19,4 m2

Gang 8,2 m2 Sov 7,3 m2

Sov 7,3 m2

Leilighet B-206.E

Sov 14,2 m 2

Sov 14,2 m 2

3-roms BRA: 92 m2 P-ROM: 88 m2 Balkong 19,4 m2

Bad 4,8 m2

Stue/Kjøkken 41,1 m2

Gang 8,2 m2

Stue/Kjøkken 41,1 m2

BYGG B

Sov 13,3 m2

Bod 2,6 m2

Bad 4,8 m2

Sov 13,3 m2

Bod 2,6 m2

Sov 14,2 m 2

WC 2,8 m2 Bod 2,7 m2

WC 2,8 m2

Sov 13,3 m2

HAUKERØDTUNET

Balkong 19,4 m2

Bad 4,8 m2

Sov 7,3 m2

Bod 2,7 m2

VF 6,9 m2

Gang 8,2 m2

Stue/Kjøkken 41,1 m2

WC 2,8 m2

S 13

2

N BYGG B PV arkitekter

5

as

M

Leilighet B-206.E Sak 17.48

BYGG B

Leilighet B-206.E

t B-206.E

2 m2

4

3

2

1

0

3-roms B-205-D BRA: 92 m2

L

Dato: 16.09.2019

3-roms BRA: 92 m2 P-ROM: 88 m2 0

1

2

3

4

5

PV arkitekter 91 as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-206.E

Dato: 16.09.2019

1:100


B-301.A BYGG B Type: 2-roms BRA: 90 m2 P-rom: 83 m2 Plan: 3 Balkong: 12,6 m2

Stue/Kjøkken 32,

Sov 8,9 m2 Sov 18,1 m2

Bad 4,9 m2

Sov 18,1 m2

WC 3,9 m2

Bad 4,9 m2

VF 10,6 m2

HAUKERØDTUNET

Bod 3,5 m2

Bod 3,5 m2

Stue/Kjøkken 35,3 m2

BYGG B

301.A

Stue/K 35

Leilighet B-301.A 3-roms Balkong 12,6m2 m BRA: 90 P-ROM: 83 m2

Balkong 12,6 m2

2

m2 5

N

4

3

WC 3,9 m2

er as

: 16.09.2019

0

1

3

2

4

5

Moveien 111-113, Haukerød PV arkitekter as Sak 17.48

Leilighet B-301.A Dato: 16.09.2019

Sov 8,9 m2 Sov 18,1 m2

B-205-D

92

Sov Movei 18,1 m2

1:100

Leiligh

Stue/Kjøkken 32,

Bad 4,9 m2

WC 3,9 m

Bod 3,5 m2


Balkong 11,8 m2 Sov 8,7 m2

B-302.B1 BYGG B Type: 3-roms BRA: 83 m2 P-rom: 78 m2 Plan: 3 Balkong: 11,8 m2

1

Stue/Kjøkken 32,6 m2

VF 8,6 m2

Bod 2,6 m2

WC 2,2 m2

Balkong 11,8 m2 Sov 8,7 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

VF 8,6 m2

HAUKERØDTUNET

Sov 19,3 m2 Balkong 11,8 m2

Sov 8,7 m2

BYGG B

Leilighet B-302.B1 Sov 19,3 m2

VF 8,6 m2

Bod 2,6 m2

Sov 19,3 m2

VF 8,6 m2

Bod 2,6 m2

WC 2,2 m2

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2

WC 2,2 m2

Bad 4,8 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

N

BYGG B

eilighet B-302.B1

t B-302.B1

WC 2,2 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2

Balkong 11,8 m2

Bad 4,8 m2

Sov 8,7 m2

-roms B-205-D m2 BRA: 83 m2

4

3

2

1

0

BYGG B PV arkitekter

5

as

M

Leilighet B-302.B1 Sak 17.48

L

Dato: 16.09.2019

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2 0

1

2

3

4

5

PV arkitekter 93 as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-302.B1

Dato: 16.09.2019

1:100


Balkong 11,6 m2

B-303.B2

Sov 8,7 m2

BYGG B Type: 3-roms BRA: 83 m2 P-rom: 78 m2 Plan: 3 Balkong: 11,6 m2

Sov 19,3 m2

Stue/Kjøk 32,6 m

Bad 4,8 m2

VF 8,6 m2

Bod 2,6 m2

WC 2,2 m2

Balkong 11,6 m2 Sov 8,7 m2

HAUKERØDTUNET

Sov 19,3 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

Bad 4,8 m2

VF 8,6 m2

Sov 8,7 m2

Sov 19,3 m2

Bad 4,8 m2

WC 2,2 m2

Sov 8,7 m2

Sov 19,3 m2

BYGG B

Stue/Kjøkken 32,6 m2

VF 8,6 m2

Leilighet B-303.B2 WC 2,2 m2

3

4

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2

Bod 2,6 m2

Stue/Kjøkken 32,6 m2

VF 8,6 m2

WC 2,2 m2

Bod 2,6 m2

Bad 4,8 m2

Balkong 11,6 m2

Balkong 11,6 m2

Bod 2,6 m2

N 2

1

0

BYGG PVBarkitekter

BYGG B

Leilighet B-303.B2

3-roms 303.B2 BRA: 83 m2 B-205-D

P-ROM: 78 m2

Leilighet B-303.B2 Sak 17.48

5

as

Movei

Leiligh

Dato: 16.09.2019

3-roms BRA: 83 m2 P-ROM: 78 m2 0

1

2

3

4

5

PV arkitekter as 94

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-303.B2

Dato: 16.09.2019

1:100


Balkong 11,9 m2

B-304.C BYGG B Type: 3-roms BRA: 72 m2 P-rom: 67 m2 Plan: 3 Balkong: 11,9 m2

Stue/Kjøkken 31,3 m2

Sov 6,9 m2

VF 9,0 m2

Bod 2,6 m2

Balkong 11,9 m2

Sov 6,9 m2

Sov 13,2 m2

HAUKERØDTUNET

Stue/Kjøkken 31,3 m2

Balkong 11,9 m2

VF 9,0 m2

Bod 2,6 m2

BYGG B

Balkong 11,9 m2

Leilighet B-304.C Stue/Kjøkken 31,3 m2

Bod 2,6 m2

Sov 6,9 m2

VF 9,0 m2

N

GG B

lighet B-304.C

m2

B-205-D

Stue/Kjøkken 31,3 m2

3-roms BRA: 72 m2 P-ROM: 67 m2

Bod 2,6 m2

Sov 6,9 m2

VF 9,0 m2

Sov 13,2 m2

Bad 4,8 m2

Sov 13,2 m2

Bad 4,8 m2

4

3

2

1

0

oms A: 72 m2 t B-304.C ROM: 67 m2

Bad 4,8 m2

BYGG B PV arkitekter

5

as

M

Leilighet B-304.C Sak 17.48

L

Dato: 16.09.2019

3-roms BRA: 72 m2 P-ROM: 67 m2 0

1

2

3

4

5

PV arkitekter 95 as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-304.C

Dato: 16.09.2019

1:100


19,6 m2

B-305.D BYGG B Type: 2-roms BRA: 65 m2 P-rom: 61 m2 Plan: 3 Balkong: 19,6 m2

Stue/Kjøkk 36,6 m2

Balkong 19,6 m2

VF 5,3 m2

HAUKERØDTUNET

Stue/Kjøkken 36,6 m2

Bod 2,6 m2

Bad 4,8 m2

Sov 13,3 m2

Balkong 19,6 m2

VF 5,3 m2

Bad 4,8 m2

BYGG B

Stue/Kjøkken 36,6 m2

Leilighet Sov B-305.D Balkong

2 m2 13,3 m19,6

Bod 2,6 m2

2-roms BRA: 65 m2 P-ROM: 61 m2

VF 5,3 m2

Stue/Kjøkken 36,6 m2

Bod 2,6 m2

Bad 4,8 m2

Sov 13,3 m2

N

B-305.D

0

B-205-D 3

2

Leilighet B-305.D

4

BYGG B 5

1

2

as

5

Movei

Bad 4,8 m2

Leiligh

Dato: 16.09.2019

2-roms BRA: 65 m2 2,6Bodm P-ROM: 61 m2

m2 61 m2 2

VF BYGG PVB arkitekter 5,3 m

Sak 17.48

4

3

2

1

0

3

Sov 13,3 m2 2

4

5

PV arkitekter as 96

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-305.D

Dato: 16.09.2019

1:100


2,8 m Bod 2,7 m2

S 13

Bod 2,6 m2

VF 6,9 m2

B-306.C BYGG B Type: 3-roms BRA: 92 m2 P-rom: 88 m2 Plan: 3 Balkong: 19,4 m2

Gang 8,2 m2

Stue/Kjøkken 40,8 m2

Bad 4,8 m2

Sov 7,3 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,6 m2

VF 6,9 m2

Gang 8,2 m2

Stue/Kjøkken 40,8 m2

Sov 7,3 m2

Bod 2,6 m2

Balkong 19,4 m2 Sov 7,3 m2

Sov 7,3 m2

Leilighet B-306.E Sov 14,2 m2

Sov 14,2 m2

3-roms BRA: 92 m2 P-ROM: 88 m2 Balkong 19,4 m2

Bad 4,8 m2

Stue/Kjøkken 40,8 m2

Gang 8,2 m2

BYGG B

Gang 8,2 m2

Sov 13,3 m2

Bod 2,6 m2

Stue/Kjøkken 40,8 m2

Sov 13,3 m2

2

Bad 4,8 m2

VF 6,9 m2

Bad 4,8 m2

VF 6,9 m2

Bad

Sov 4,8 m 14,2 m2

WC 2,8 m2 Bod 2,7 m2

WC 2,8 m2

Sov 13,3 m2

HAUKERØDTUNET

Bod 2,7 m2

Balkong 19,4 m2

Bad 4,8 m2

WC 2,8 m2

2

N 5

BYGG B

PV arkitekter Leilighet B-306.E as Sak 17.48

BYGG B

Leilighet B-306.E

t B-306.E

2 m2

4

3

2

1

0

3-roms B-205-D BRA: 92 m2

M

L

Dato: 16.09.2019

3-roms BRA: 92 m2 P-ROM: 88 m2 0

1

2

4

3

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B-306.E

97

Dato: 16.09.2019

1:100


B-401 VF 14,7 m2 Bod 2,4 m2

VF 14,7 m2

Sov 7,7 m2

Bod 2,4 m2

HAUKERØDTUNET

Stue/Kjøkken 62,1 m2

WC 3,6 m2

Sov 14,4 m2

Sov 7,6 m2

Bad 4,9 m

Bad 4,9 m2

Takterrasse 32,0 m2 Balkong 23,1 m2

Sov 14,4 m2

Sov 7,6 m2

Balkong 23,1 m2

VF 14,7 m2

Takterrasse Sov 32,0 m2 14,4 m2

WC 3,6 m2

Sov 7,6 m2

VF 14,7 m2 Bod 2,4 m2

Sov 7,7 m2

Bod 2,4 m2

Stue/Kjøkken 62,1 m2

4-roms BRA: 123 m2 P-ROM: 119 m2

Bad 4,9 m2

2

1

0

3

4

5

Sov 7,7 m2 Bad 4,9 m2

BYGG B

Leilighet B H4101

Takterrasse 32,0 m2

PV arkitekter as

Sak 17.48

4-roms BRA: 123 m2 P-ROM: 119 m2 0

B-203-Bs 1

2

3

4

Dato: 16.09.2019

4-roms BRA: 123 m2 5 B-204-C2 98 P-ROM: 119 m2

BYGG B

0

1

B-205-D Leilighet BYGG B H4101 B 2

3

4

5

WC 3,6 m2

N

B

Balkong 23,1 m2 Stue/Kjøkken 62,1 m2

Stue/Kjøkken 62,1 m2

e

Sov 7,6 m2

BYGG B Type: 4-roms BRA: 123 m2 P-rom: 119 m2 Plan: 4 Balkong: 23,1 m2 Takterrasse: 32 m2

Leilighet B H4101


B-402 3,6 m2

BYGG B Type: 4-roms BRA: 108 m2 P-rom: 102 m2 Plan: 4. Balkong: 34,7 m2

Sov 7,6 m2

Sov 7,6 m2

Stue/Kjøkken 47,7 m2

VF 11,9 m2

Bod 2,9 m

Bad 4,9 m2

Balkong 34,7 m2

Sov 7,6 m2

Sov 7,6 m2 Sov 16,2 m2

Stue/Kjøkken 47,7 m2 Balkong 34,7 m2

VF 11,9 m2 Bod 2,9 m2

Bad 4,9 m2

BYGG B 3,6 m2

Sov 7,6 m2

Leilighet B H4102

Balkong 34,7 m2

Sov 7,6 m2

Sov 7,6 m2 Sov 16,2 m2

Stue/Kjøkken 47,7 m2

Sov 7,6 m2

WC 3,1 m2

HAUKERØDTUNET

3,6 m2

VF 11,9 m2

4-roms BRA: 108 m2 P-ROM: 102 m2

Bad 4,9 m2

Bod 2,9 m2

WC 3,1 m2

Sov 16,2 m2

Stue/Kjøkken 47,7 m2

VF 11,9 m2

N

B

Balkong 34,7 m2

Bad 4,9 m2

BYGG B

Bod 2,9 m2

WC 3,1 m2

4

3

2

1

0

PV arkitekter as

M

Sak 17.48

L

Dato: 16.09.2019

BYGG B

Leilighet B H4102

Leilighet B H4102 4-roms BRA: 108 m2 4-roms BRA: 108 m2

et B H4102B-205-D

5

P-ROM: 102 m2 0

1

2

3

994

5


B-403 BYGG B Type: 3-roms BRA: 102 m2 P-rom: 98 m2 Plan: 4 Balkong: 19,6 m2

Stue/Kjøkken 55,9 m2 Balkong 19,6 m2

Sov 7,1 m2

Bad 4,8 m2

VF 9,4 m2

Korridor A 31,2 m2

Sov 13,3 m2

Stue/Kjøkken 55,9 m2 Bod 2,6 m2

Balkong 19,6 m2

Sov 7,1 m2

HAUKERØDTUNET

Bad 4,8 m2

VF 9,4 m2

Korridor A 31,2 m2

Balkong 19,6 m2

WC 4,3 m2

WC 4,3 m2

Stue/Kjøkken 55,9 m2

BYGG B

Sov

Bad 4,8 m2

Leilighet B H4103 VF 9,4 m2

Korridor A 31,2 m2

en

Sov 7,1 m 13,3 m2

3-roms 2,6Bodm BRA: 102 m2 P-ROM: 98 m2

2

WC 4,3 m2

2

Sov 7,1 m2

ad 8 m2

VF 9,4 m2

Sov 13,3 m2

Bod 2,6 m2

WC 4,3 m2

N Sov 13,3 m2 Bod 2,6 m2

3

2

1

0

4

5

BYGG B

BYGG B

Leilighet B H4103

PV arkitekter as Leilighet B3-roms H4103 Sak 17.48

Dato: 16.09.2019

BRA: 102 m2 P-ROM: 98 m2

3-roms BRA: 102 m2 P-ROM: 98 m2 PV arkitekter as

103

2

1

0

Sak 17.48

B-205-D 0

1

2

3

3

4

Dato: 16.09.2019

100

4

5

5

Moveien 111-113, Haukerød Leilighet B H4103

1:100


Bod 2,7 m2

VF 6,9 m2

Bod 2,6 m2

B-404 BYGG B Type: 3-roms BRA: 92 m2 P-rom: 88 m2 Plan: 4 Balkong: 19,4 m2

Stue/Kjøkken 40,8 m2

Balkong 19,4 m2

Sov 13,3 m2

VF 6,9 m2

Bod 2,6 m2

Sov 7,3 m2

Bod 2,6 m2

Gang 8,2 m2

Stue/Kjøkken 40,8 m2

WC 2,8 m2

Sov 7,3 m2

Sov 13,3 m2 Bod 2,6 m2

Balkong 19,4 m2

Gang 8,2 m2

Stue/Kjøkken 40,8 m2

Sov 14,2 m2

BYGG B

Sov 14,2 m2 Bad 4,8 m2

VF 6,9 m2

Bad 4,8 m2

Bod 2,7 m2

Sov 13,3 m2

HAUKERØDTUNET

Gang 8,2 m2

WC 2,8 m2

Stue/Kjøkken 40,8 m2

VF 6,9 m2

Bad 4,8 m2

Sov 7,3 m2

WC 2,8 m2 Bod 2,7 m2

Gang 8,2 m2

Leilighet B H4104 Balkong Sovm2 19,4

14,2 m2

Sov 7,3 m2

3-roms BRA: 92 m2 P-ROM: 88 m2

Bad 4,8 m2

od m2

S 13,

kong ,4 m2

N

GB

4

3

2

1

0

5

BYGG B

Leilighet B H4104

PV arkitekter as

BYGG B

Leilighet B H4104

het B H4104

3-roms s B-205-D 92 m2 BRA: 92 M: 88 m2

M

3-roms Sak 17.48 BRA: 92 m2 Dato: 16.09.2019 P-ROM: 88 m2

m2

0

1

2

4

3

L

5

PV arkitekter as

Moveien 111-113, Haukerød

Sak 17.48

Leilighet B H4104

Dato: 16.09.2019

101

1:100


HAUKERĂ˜DTUNET

3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

102


103 HAUKERØDTUNET


104

HAUKERØDTUNET


105

HAUKERØDTUNET

UTOMHUSPLAN


Grønne uteområder Uteområdene vil bli ferdig opparbeidet med plen,

HAUKERØDTUNET

planter, lekeplass og hyggelige sitteplasser. Et solrikt felles uteområde med sosiale møteplasser til glede for alle - både store og små.

Det blir parkering i kjeller under byggene med heis til alle etasjene.

106


HAUKERØDTUNET

Illustrasjon avvik kan forekomme.

HER KOMMER REMA-1000

107


HAUKERØDTUNET

Fordeler med å kjøpe nytt Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene - du og din nye leilighet starter med blanke ark, sammen!

108


Forutsigbarhet og garanti Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig under oppføring, må budstadoppføringsloven følges.

Bedre standard og mindre vedlikehold Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle mangler som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.

109

HAUKERØDTUNET

Kjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig.


110

HAUKERØDTUNET


111 HAUKERØDTUNET

ROMSKJEMA


ROMSKJEMA

Haukerødtun ROM

ROMBESKRIVELSE FOR LEILIGHETER

ENTRE

GULV

VEGG

HIMLING

ELEKTRO

14 mm 3-stavs lys eike-parkett m/eik tilsvarende fotlist.

Sparklet og malt gipsplate/ betong. Farge: Tidløs 1024, glans 07.

Nedforet gipshimling. Sparklet og malt Farge: Klassisk hvit 9918, Glans 05 matt

1 stk. takpunkt m/ 2 stk. takpunkt hvi 1 stk. dobbel stikk 2 stk. dobbel stikk over 5m2.

Det kan i tillegg forekomme innkassinger Vegglampe utv. v/ for tekniske fotocelle – fellesan installsjonser. utvendig inngang)

HAUKERØDTUNET

1 stk. ringeknapp u Videoskjerm og m ytterdør.

1 stk. multidetekto

GANGAREAL (der slike forekommer)

14 mm 3-stavs lys eike-parkett m/eik tilsvarende fotlist.

Sparklet og malt gipsplate/ betong. Farge: Tidløs 1024, glans 07.

Nedforet gipshimling. Sparklet og malt Farge: Klassisk hvit 9918, Glans 05 matt Det kan i tillegg forekomme innkassinger for tekniske installsjonser.

29.03.2019 112

1 stk. takpunkt m/ 2 stk. takpunkt hvi 1 stk. dobbel stikk 2 stk. dobbel stikk over 5m2.


Haukerødtunet

ng.

t t

ELEKTRO 1 stk. takpunkt m/ bryter. 2 stk. takpunkt hvis entre er over 5m2. 1 stk. dobbel stikkontakt. 2 stk. dobbel stikkontakt hvis entre er over 5m2.

SANITÆR/ SPRINKLER Sprinkelhode i tak.

VENT/ VARME Lufttilførsel og eventuelt avtrekk via ventilasjonsaggregat.

ANNET FG - godkjent sylinderlås m/ innbruddsforsterket sluttstykke.

inger Vegglampe utv. v/inngangsdør med fotocelle – fellesanlegg (når egen utvendig inngang).

ng.

t t

HAUKERØDTUNET

1 stk. ringeknapp utv. v/inngangsdør. Videoskjerm og modul for åpning av ytterdør. 1 stk. multidetektor for brann.

1 stk. takpunkt m/ egen bryter. Sprinkelhode i tak/vegg. 2 stk. takpunkt hvis gang er over 5 m2. 1 stk. dobbel stikkontakt. 2 stk. dobbel stikkontakt hvis entre er over 5m2.

Lufttilførsel og eventuelt avtrekk via ventilasjonsaggregat.

inger

side 1 av 6 113


ROMSKJEMA

Haukerødtun ROM

ROMBESKRIVELSE FOR LEILIGHETER VEGG

HIMLING

14 mm 3-stavs lys eike-parkett m/eik tilsvarende fotlist.

Sparklet og malt gipsplate/ betong. Farge: Tidløs 1024, glans 07.

Nedforetog gipshimling. Sparklet malt betong Sparklet og med synlige malt v-fuger. Farge: Klassisk hvit Eventuelt: 9918, Glans 05 matt Nedforinger gipshimling. Det kanKlassisk i tillegghvit Farge: forekomme 9918, Glans innkassinger 05 matt. for tekniske installsjonser. Det kan i tillegg forekomme innkassinger for tekniske installsjonser.

Keramisk flis 10 x 10 cm mellom benk og overskap i innredningssone.

HAUKERØDTUNET

ENTRE KJØKKEN

Haukerødtun ELEKTRO

GULV

takpunkt m/2 1 stk. stikkontakt 2 stk. takpunkt hvi m/komfyrvakt. dobbel stikk1 1 stk. stikkontakt dobbel stikkf 12 stk. stikkontakt 1over stk.5m2. stikkontakt f 1 stk. stikkontakt f utv. v/f 1Vegglampe stk. stikkontakt – fellesan 1fotocelle stk. takpunkt i kj inngang) 1utvendig stk. LED lys list under overskap. ringeknapp 21 stk. dobbel stikku og m 1Videoskjerm stk. enkel stikkon ytterdør. bryter. 2 stk. stikkontakt v 1 stk. multidetekto plass).

1 stk. multidetekto STUE GANGAREAL (der slike forekommer)

14 mm 3-stavs lys eike-parkett 14 mmm/eik 3-stavs m/eik lys eike-parkett tilsvarende m/eik fotlist. tilsvarende fotlist.

Sparklet og malt gipsplate/ betong. Sparklet og malt gipsplate/ Farge: Tidløs 1024, glans betong. 07. Farge: Tidløs 1024, glans 07.

29.03.2019 114

29.03.2019

Sparklet og malt betong med synlige v-fuger. Nedforet gipshimling. Farge: Klassisk hvit Sparklet og malt 9918, Glans 05 matt. Farge: Klassisk hvit 9918, Glans 05 matt Det kan i tillegg forekomme innkassinger Dettekniske kan i tillegg for forekomme innkassinger installsjonser. for tekniske installsjonser.

2- roms leilighete 7 stk. stikkontakter stikk på egen 1 stk.v/tak takpunkt m/ 3-roms leiligheter 2 stk. takpunkt hvi 9 stk. stikkontakter 1 stk.v/tak dobbel stikk på stikk egen 2 stk. dobbel stikk 4-roms leiligheter over 5m2. 11 stk. stikkontakt stikk v/tak på egen Alle rom: Tomrør m/trekketr ZIP-screen. TV/Bredbånd: 2 stk. Stikkontakte 1 stk. dobbel stikk 1 stk. multidetekto 1 stk. uttak forbere 1 stk. uttak (trekke telefon/data. Varmeovn som sty ventilasjonsanlegg etter varmeberegni


Haukerødtunet

SANITÆR/ SPRINKLER tong 1 stk. stikkontakt 25A for komfyrtopp Ettgreps blandebatteri, ng. takpunkt m/ bryter. Sprinkelhode i tak. r. m/komfyrvakt. 2 stk. takpunkt hvis entre er over 5m2. type FM Mattson eller 1 stk. stikkontakt 16A for stekeovn tilsvarende, normal t dobbel stikkontakt. 1 stk. stikkontakt for avtrekksvifte t 2 dobbel stikkontakt hvis entre er kvalitet, forniklet stuss 1 stk. stikkontakt for oppvaskmaskin og avsteng for over 5m2. t 1 stk. stikkontakt for kjøleskap/fryser oppvaskmaskin t. stk. stikkontakt for microovn med Sprinkelhode i tak/vegg. inger 1 Vegglampe utv. v/inngangsdør 1 stk. takpunkt i kjøkkentak Vannstopper i fotocelle – fellesanlegg (når m/bryter egen 1 stk. LED lys list med 3 downligt kjøkkenbenk utvendig inngang). inger under overskap. 2 stikkutv. under overskap. 1 stk. dobbel ringeknapp v/inngangsdør. 1 stk. enkel stikkontakt vedåpning tak m/ av Videoskjerm og modul for bryter. ytterdør. 2 stk. stikkontakt v/gulv (hvis det er plass). 1 stk. multidetektor for brann.

VENT/ VARME Slim Line Lufttilførsel kjøkkenog eventuelt ventilator. avtrekk via Avtrekk fra ventilasjonskjøkken aggregat.går via ventilasjonsanlegget.

1 stk. multidetektor for brann.

2- roms leiligheter: Sprinkelhode i tak/vegg. 7 stk. stikkontakter og 1 stk. enkel stikk på egen bryter. 1 stk. v/tak takpunkt m/ egen bryter. Sprinkelhode i tak/vegg. 3-roms leiligheter: 2 stk. takpunkt hvis gang er over 5 m2. 9 stk. stikkontakter og 1 stk. enkel 1 stk. v/tak dobbel stikk påstikkontakt. egen bryter. 2 stk. dobbel stikkontakt hvis entre er 4-roms leiligheter: over 5m2. 11 stk. stikkontakter og 2 stk. enkle stikk v/tak på egen bryter. inger Alle rom: Tomrør m/trekketråd for utvendige ZIP-screen. TV/Bredbånd: 2 stk. Stikkontakter. 1 stk. dobbel stikk for Europlugg. 1 stk. multidetektor for brann. 1 stk. uttak forberedt for antenne. 1 stk. uttak (trekkerør) forberedt for telefon/data. Varmeovn som styres av ventilasjonsanlegget etter varmeberegning.

tong r. t ng. t. t t inger

115

Lufttilførsel og eventuelt avtrekk via Lufttilførsel ventilasjonsog eventuelt aggregat. avtrekk via ventilasjonsaggregat.

ANNET Kjøkkeninnredning FG - godkjent Sigdal type m/ Uno Hvit sylinderlås eller tilsv., laminat innbruddsforsterket benkeplate m/rett kant. sluttstykke. Fabrikat blir fastsatt senere. Håndtak i rustfritt stål, T-grep. Integrerte hvitevarer av type Siemens eller tilsvarende som induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys, disse leveres med møbelfronter. Overskap og høyskap avsluttes med foring mot tak. Foring fuges mot tak.

side 1 av 6 side 2 av 6

HAUKERØDTUNET

Haukerødtunet ELEKTRO


ROMSKJEMA

Haukerødtun ROM

ROMBESKRIVELSE FOR LEILIGHETER

HAUKERØDTUNET

ENTRE SOVEROM

BAD

GANGAREAL (der slike forekommer)

WC

Haukerødtun ELEKTRO

GULV

VEGG

HIMLING

14 mm 3-stavs lys eike-parkett m/eik tilsvarende fotlist.

Sparklet og malt gipsplate/ betong. Farge: Tidløs 1024, glans 07.

Nedforetog gipshimling. Sparklet malt betong Sparklet og med synligemalt v-fuger. Farge: Klassisk hvit matt 9918, Glans 05 matt.

1 stk.soverom: takpunkt m/ Alle hvi 12 stk. takpunkt m/b dobbel stikk 31 stk. Stikkontakte dobbel stikk 12 stk. boks (med lo overantenne 5m2. / telefo for Det kan i tillegg (Ved bestilling av Vegglampe utv. v/ forekomme innkassinger økes iht til krav.) – fellesan for tekniske 1fotocelle stk. multidetekto utvendig inngang) installsjonser. Tillegg i hovedsov ringeknapp 1 stk. dobbel stikku Videoskjerm og m ytterdør. Fliser Fliser 20x40cm Standard Sparklet og malt betong Gulvvarme: Varm multidetekto 20x20cm hvit, blank eller matt. Farge: Klassisk hvit 31 stk. LED downli 3 fargevalg. 9918 silkematt. himling. Dusjområdet er 1 stk. dimmer for d nedsenket 1 stk. stikkontakt f kvadratisk og A). flislagt med 1 stk. stikkontakt f 10x10 cm. A). 14 mm 3-stavs Sparklet og malt gipsplate/ Nedforet gipshimling. 1 stk. takpunkt m/ Sparklet og malt lys eike-parkett betong. 2 stk. takpunkt hvi Tilkobling av lysp m/eik Farge: Tidløs 1024, glans Farge: Klassisk hvit 1 stk. dobbel stikk innredning. 9918, Glans 05 matt tilsvarende 07. 2 stk. dobbel stikk fotlist. over 5m2. Det kan i tillegg forekomme innkassinger for tekniske installsjonser. Fliser Sparklet og malt gipsplate/ Nedforet gipshimling. Gulvvarme: Varm 20x20cm Sparklet og malt betong. 3 stk. LED downli 3 fargevalg. Farge: Tidløs 1024, glans Farge: Klassisk hvit himling. 9918, Glans 05 matt 07. 1 stk. dimmer for d

Tilkobling av lysp innredning.

29.03.2019 116

29.03.2019


Haukerødtunet

tong ng. r. t t.t

Alle 1 stk.soverom: takpunkt m/ bryter. 12 stk. takpunkt m/bryter hvis entre er over 5m2. 31 stk. Stikkontakter. dobbel stikkontakt. 12 stk. boks (med lokk) med trekkerør dobbel stikkontakt hvis entre er for antenne / telefon/data. over 5m2. (Ved bestilling av TV uttak må el uttak inger økes iht til krav.) Vegglampe utv. v/inngangsdør med 1fotocelle stk. multidetektor for brann. – fellesanlegg (når egen utvendig inngang). Tillegg i hovedsoverom: 1 stk. dobbel stikkontakt. ringeknapp utv. v/inngangsdør. Videoskjerm og modul for åpning av ytterdør. tong Gulvvarme: Varmekabler m/termostat. t 31 stk. LED downlights nedforet multidetektor for ibrann. himling. 1 stk. dimmer for downlights 1 stk. stikkontakt for vaskemaskin (16 A). 1 stk. stikkontakt for tørketrommel (16 A). ng. 1 stk. takpunkt m/ egen bryter. Tilkobling av lyspunkt/stikk i 2 stk. takpunkt hvis gang er over 5 m2. innredning. t 1 stk. dobbel stikkontakt. t 2 stk. dobbel stikkontakt hvis entre er over 5m2.

inger

ng.

t t

Gulvvarme: Varmekabler m/termostat. 3 stk. LED downlights i nedforet himling. 1 stk. dimmer for downlights Tilkobling av lyspunkt/stikk i innredning.

SANITÆR/ SPRINKLER Sprinkelhode i tak/vegg. tak.

VENT/ VARME Lufttilførsel og og eventuelt eventuelt avtrekk avtrekk via via ventilasjonsventilasjonsaggregat. aggregat.

ANNET

Gulvsluk. Ettgreps blandebatteri, type Grohe el tilsv., normal kvalitet. Dusjvegger/dør i herdet glass i kvadratisk utførelse. Dusjbatteri m/termostat. Vegghengt toalett Sprinkelhode i tak/vegg. Fordelerskap for vann montert i vegg over sisterne. Tilkobling og avløp for vaskemaskin. Sprinkelhode i tak

Avtrekk via Heldekkende hvit ventilasjons- servant i 90cm bredde aggregat. med tilhørende skuffeseksjon under og tilhørende speilskap over i innredningens bredde med LED lys i baldakin. Det er stikk i Lufttilførsel speilskap, samt stikk og eventuelt plassert i innredning avtrekk via /skuffeseksjon. ventilasjons- Teknisk skap til vvs plasseres i bad. aggregat.

Ettgreps blandebatteri, type Grohe el tilsv., normal kvalitet. Vegghengt toalett Sprinkelhode i tak

Avtrekk via Servantskap (40cm) i ventilasjons- grund utførelse og aggregat. utkraget vask. Speilskap (40cm) med LED lys og stikkontakt.

210 høye FG -cm godkjent garderobeskap sylinderlås m/ m/ slagdør type hvit glatt innbruddsforsterket med stålhåndtak. sluttstykke. Totalt leveres det 1 meter pr sengeplass.

side 1 av 6 117

side 3 av 6

HAUKERØDTUNET

Haukerødtunet ELEKTRO


ROMSKJEMA

Haukerødtun ROM

ROMBESKRIVELSE FOR LEILIGHETER

ENTRE BOD / TEKNISKROM

Haukerødtun ELEKTRO

GULV

VEGG

HIMLING

14 mm 3-stavs Våtromsbelegg lys eike-parkett m/ oppbrett. m/eik Farge: Lys grå tilsvarende fotlist.

Sparklet og malt gipsplate/ betong. Farge: Tidløs 1024, glans Våtromsmaling: 07. Farge: Tidløs 1024, silkematt.

Nedforet gipshimling. T-profil Sparklet og himling. malt Farge: Klassisk hvit 9918, Glans 05 matt

1Sikringsskap stk. takpunktm/au m/ 2Tilkopling stk. takpunkt hvi av vent 1type stk.Nilan dobbel stikk Compa 2tilsvarende stk. dobbel stikk anlegg over 1 stk.5m2. taklampe m/ Det kan i tillegg 1 stk. fireveis stikk forekomme innkassinger Vegglampe utv. v/ ventilasjonsaggreg for tekniske fotocelle – fellesan 1 stk. dobbel stikk installsjonser. utvendig inngang) 1 stk. multidetekto

HAUKERØDTUNET

1 stk. ringeknapp u Videoskjerm og m ytterdør.

1 stk. multidetekto

YTTERDØRER/ ENTREDØR GANGAREAL (der slike forekommer)

14 mm 3-stavs lys eike-parkett m/eik tilsvarende fotlist.

Sparklet og malt gipsplate/ betong. Farge: Tidløs 1024, glans 07.

Det kan i tillegg forekomme innkassinger for tekniske installsjonser.

29.03.2019 118

29.03.2019

Nedforet gipshimling. Sparklet og malt Farge: Klassisk hvit 9918, Glans 05 matt

1 stk. takpunkt m/ 2 stk. takpunkt hvi 1 stk. dobbel stikk 2 stk. dobbel stikk over 5m2.


Haukerødtunet

SANITÆR/ SPRINKLER Sikringsskap m/automatsikringer. Gulvsluk. ng. 1 stk. takpunkt m/ bryter. Sprinkelhode i tak. Tilkopling av ventilasjonsaggregat 2 stk. takpunkt hvis entre er over 5m2. Husbrannslange. type Compact P Nordic EK eller Tilkopling av t 1 stk.Nilan dobbel stikkontakt. tilsvarende anlegg. t 2 stk. dobbel stikkontakt hvis entre er varmtvanns bereder 1 stk. taklampe m/ kuppel og bryter. Sprinkelhode i tak. over 5m2. 1 stk. fireveis stikkontakt i ventilasjonsaggregat. inger Vegglampe utv. v/inngangsdør med 1 stk. dobbel stikk ved gulv. fotocelle – fellesanlegg (når egen 1 stk. multidetektor utvendig inngang). for brann. 1 stk. ringeknapp utv. v/inngangsdør. Videoskjerm og modul for åpning av ytterdør. 1 stk. multidetektor for brann.

VENT/ VARME Avtrekk via Lufttilførsel ventilasjonsog eventuelt aggregat. avtrekk via ventilasjonsaggregat.

ANNET Sikringsskap FG - godkjent(er evt. plassert i vindfang). sylinderlås m/ Ventilasjonsaggregat innbruddsforsterket type: Nilan Compact P sluttstykke. Nordic EK. Varmegjenvinner med varmepumpe og varmtvanns bereder eller tilsvarende. Oppvarming skjer via ventilasjonsanlegget etter varmeberegning. Ventilasjon med innebygget varmepumpe har mulighet for svalfunksjoner.

Hovedinngangsdører leveres i alu./glass. Alle dører i P-kjeller, ng. 1 stk. takpunkt m/ egen bryter. Sprinkelhode i tak/vegg. Lufttilførsel sluse leveres som 2 stk. takpunkt hvis gang er over 5 m2. og eventuelt lakkert eller t 1 stk. dobbel stikkontakt. avtrekk via galvanisert ståldør. t 2 stk. dobbel stikkontakt hvis entre er ventilasjons- Alle leiligheter leveres med entredør/ytterdør over 5m2. aggregat. fra Swedoor el. tilsv. med kikkehull, inger anslagsterskel og FGgodkjent lås. Farge på dør etter arkitektens beskrivelse. Brann- og lydkrav iht. TEK17. Boddører i 1.etg leveres som Troax nettingelementer eller tilsvarende, klar til hengelås. side 1 av 6

119

side 4 av 6

HAUKERØDTUNET

Haukerødtunet ELEKTRO


ROMSKJEMA

Haukerødtun ROM

ROMBESKRIVELSE FOR LEILIGHETER

ENTRE INNERDØRER

Haukerødtun ELEKTRO

GULV

VEGG

HIMLING

14 mm 3-stavs lys eike-parkett m/eik tilsvarende fotlist.

Sparklet og malt gipsplate/ betong. Farge: Tidløs 1024, glans 07.

Nedforet gipshimling. Sparklet og malt Farge: Klassisk hvit 9918, Glans 05 matt

1 stk. takpunkt m/ 2 stk. takpunkt hvi 1 stk. dobbel stikk 2 stk. dobbel stikk over 5m2.

Det kan i tillegg forekomme innkassinger Vegglampe utv. v/ for tekniske fotocelle – fellesan installsjonser. utvendig inngang)

LISTVERK

HAUKERØDTUNET

1 stk. ringeknapp u Videoskjerm og m ytterdør.

1 stk. multidetekto

GANGAREAL TERRASSER (der slike PLAN U OG 1. forekommer)

14 mm 3-stavs Betongheller lys eike-parkett Underliggende m/eik konstruksjon tilsvarende har fall til fotlist. sluk/terreng.

Sparklet og malt gipsplate/ betong. Farge: Tidløs 1024, glans 07.

BALKONGER

Impregnert gulvbord 28x120mm

Type rekkverk: Front montert Lakkert spilerekkverk Glassrekkverk Vegg med pusset fasade på utsiden og tre-kledning på innside.

TAKTERRASSER

Impregnert gulvbord 28x120mm

Type rekkverk: Glassrekkverk montert på innside av gesims/vegg

29.03.2019

120

29.03.2019

Nedforet gipshimling. Ubehandlet betong Sparklet og malt Farge: Klassisk hvit 9918, Glans 05 matt

1 stk. takpunkt m/ tak/vegglam 21 stk. takpunkt hvi dobbel stikk 1Tomrør stk. dobbel stikk for persien 2 stk. dobbel stikk over 5m2.

Det kan i tillegg forekomme Ubehandlet innkassinger betong 1 stk. tak/vegglam for tekniske 1 stk. dobbel stikk installsjonser. Tomrør for persien

Ubehandlet betong der dette forekommer.

2 stk. tak/vegglam 1 stk. dobbel stikk Tomrør for persien


Haukerødtunet

ng.

t t

1 stk. takpunkt m/ bryter. 2 stk. takpunkt hvis entre er over 5m2. 1 stk. dobbel stikkontakt. 2 stk. dobbel stikkontakt hvis entre er over 5m2.

SANITÆR/ SPRINKLER Sprinkelhode i tak.

VENT/ VARME Lufttilførsel og eventuelt avtrekk via ventilasjonsaggregat.

inger Vegglampe utv. v/inngangsdør med fotocelle – fellesanlegg (når egen utvendig inngang).

ng.

t t

ANNET Innvendig i leiligheter FG - godkjent monteres innerdører sylinderlås m/ Swedoor Easy Cleverinnbruddsforsterket line el. tilsv. og sluttstykke. standard farge NCC S0502-Y med tettelist i karm. Listefri løsning mellom vegg/tak i alle rom bortsett fra bod. Listefri løsning på vinduer og dører i yttervegg. Gerekter på innerdører leveres i glatt utførelse. Malt Farge: Klassisk hvit 9918

1 stk. ringeknapp utv. v/inngangsdør. Videoskjerm og modul for åpning av ytterdør. 1 stk. multidetektor for brann.

1 stk. tak/vegglampe forbryter. lys. takpunkt m/ egen Sprinkelhode i tak/vegg. 1 stk. dobbel stikkontakt. 2 takpunkt hvis gang er over 5 m2. Tomrør for persienner v/vindu 1 stk. dobbel stikkontakt. 2 stk. dobbel stikkontakt hvis entre er over 5m2.

Lufttilførsel og eventuelt avtrekk via ventilasjonsaggregat.

inger 1 stk. tak/vegglampe for lys. 1 stk. dobbel stikkontakt. Tomrør for persienner v/vindu.

der

2 stk. tak/vegglampe for lys. 1 stk. dobbel stikkontakt. Tomrør for persienner v/vindu

side 1 av 6 121

side 5 av 6

HAUKERØDTUNET

Haukerødtunet ELEKTRO


ROMSKJEMA FOR FELLESAREALER

HAUKERØDTUNET

ROM

Haukerødtun

ROMBESKRIVELSE FOR FELLESAREALER GULV

VEGG/ SØYLER Sparklet og malt gipsplate/ betong. Farge: Tidløs 1024 glans 07. Avvikende farge på dør etter arkitektens beskrivelse.

HIMLING

TRAPPEROM INNGANGSPARTI KORRIDOR SLUSE

Flis 30x30cm sklihemmende R11

HEIS

Belegg

Stål og speil.

Plater/stål.

Forskriftsmessig b heissjakt.

FELLES BODAREAL

Støv- binding av betongoverflater

Bodvegger i plan underetasje avsluttes ca. 200mm fra tak pga tekniske installasjoner . Utføres i system Troax el. tilsv. Tett overflate mot fellesareal og netting mellom enhetene. 2 strøk sprøytemalt betong/gips med Farge: Hvit

2 strøk sprøytemalt betong Farge: Hvit

Takmontert kupler i bod. Lysarmaturer for f 1 stk. veggbryter v Tilrettelagt for stik

GARASJEKJELLER

Impregnering av betongoverflater

2 strøk sprøytemalt betong- overflater. Farge: Hvit

2 strøk sprøytemalt betong Farge: Hvit

Belysning i nødve 1. stk stikkontakt f på søyle/veggskive for lading av el- bi

29.03.2019 122

Malt betong med synlige v-fuger i toppen av trappehus. Resterende areal: sparklet og malt betong med synlige v-fuger, eventuelt T-profil og lydplater Farge: Klassisk hvit 9918, Glans 07

ELEKTRO/ VARME Belysning etter lys Port - telefon med video ved hovedin Oppkopling av dø av Lås og Beslags Varmeovn monter Stikk for støvsugin Ledelys og multid


s.

tong r, g

t

ELEKTRO/ VARME Belysning etter lysberegning. Port - telefon med calling og video ved hovedinngang. Oppkopling av dørautomatikk (levert av Lås og Beslagsleverandøren) Varmeovn montert på vegg Stikk for støvsuging o.l. Ledelys og multidetektor for brann.

SANITÆR/ SPRINKLER Sprinkelhode i tak.

VENT

ANNET

Forskriftsmessig.

Postkasser. Dørautomatikk.

Forskriftsmessig belysning/stikk i heissjakt.

Heis leveres som båreheis.

Takmontert kupler i tak for belysning i bod. Lysarmaturer for fellesarealene. 1 stk. veggbryter ved hoveddør. Tilrettelagt for stikk i bod (tilvalg).

Sprinkelhode i tak.

Forskriftsmessig

Belysning i nødvendig grad. 1. stk stikkontakt for hver 10 plass. på søyle/veggskive. Det tilrettelegges for lading av el- bil som tilvalg.

Sprinkelhode i tak.

Forskriftsmessig

Dør fra system Troax el. tilsv.med hengelås til den enkelte bod. Sylinderlås med systemnøkkel til hoved- dør.

side 6 av 6 123

HAUKERØDTUNET

Haukerødtunet


ROMSKJEMA FOR FELLESAREALER

Haukerødtun ROM

ROMBESKRIVELSE FOR LEILIGHETER

TEKNISKE ENTRE ROM

VEGG

HIMLING

Epoxy 14 mm malt 3-stavs betong med lys eike-parkett Farge: m/eik Lys grå tilsvarende fotlist.

og malt gipsplate/ 2Sparklet strøk sprøytemalt betong.med Farge: Hvit betong Farge: Tidløs 1024, glans 07.

gipshimling. 2Nedforet strøk sprøytemalt Sparklet og malt betong Farge: Hvit Farge: Klassisk hvit 9918, Glans 05 matt

UTOMHUS

HAUKERØDTUNET

TEKNISKE ROM

Epoxy malt betong med Farge: Lys grå

Haukerødtun ELEKTRO

GULV

Haukerødtunet 2 strøk sprøytemalt betong med Farge: Hvit

2 strøk sprøytemalt betong Farge: Hvit

UTOMHUS

Hovedintaksskap Fordelerskap til fellesanlegg og leiligheter med målere. Belysning i nødvendig grad. 1 stk. dobbel stikkontakt. El-tilførsel til teknisk utstyr. Se Situasjonsplan

Hovedintaksskap 1 stk. takpunkt m/ Fordelerskap fe 2 stk. takpunkttilhvi leiligheter med må 1 stk. dobbel stikk Belysning i nødve 2 stk. dobbel stikk 1over stk.5m2. dobbel stikk El-tilførsel til tekn Det kan i tillegg forekomme innkassinger Vegglampe utv. v/ for tekniske fotocelle – fellesan Se Situasjonsplan installsjonser. utvendig inngang)

Sprinkelhode i tak. Sluk

1 stk. ringeknapp u Videoskjerm og m ytterdør.

Forskriftsmessig

1 stk. multidetekto

Se Situasjonsplan

Merknader: 1) Sikringsskap og fordelingsboks for svakstrøm (tele og antenne) plasseres i fell Merknader: Etasjehøyder i Leilighetsplaner ca. 2,55 m. Nedforede partier får fri høyde ca. 1) Sikringsskap 2) og fordelingsboks for svakstrøm (tele og antenne) plasseres i felles gang/bod 2) Etasjehøyder i Leilighetsplaner ca. 2,55 m. Nedforede partier får fri høyde ca. 2,20 m. 3) Det leveres systemnøkkel til hoveddør, inngangsdør til leilighet og dører gener 3) Det leveres systemnøkkel til hoveddør, inngangsdør til leilighet og dører generelt som beboere skal ha tilgang til. 4) Det leveres antall elektropunkter etter NEK 400:2018 (beregning etter størrelse på leilighet.) Det monteres komfyrvakt ved platetopp i kjøkken. 4) Det leveres antall elektropunkter etter NEK 400:2018 (beregning etter størrelse 5) Høyde på garasjeport ca. 2,10 m. GANGAREAL 14 mm 3-stavs Sparklet og malt gipsplate/ Nedforet gipshimling. 1 stk. takpunkt m/ 5) Høyde på garasjeport ca. 2,10 m. Sparklet og malt (der slike lys eike-parkett betong. 2 stk. takpunkt hvi forekommer)

m/eik tilsvarende fotlist.

Farge: Tidløs 1024, glans 07.

Farge: Klassisk hvit 9918, Glans 05 matt

Det kan i tillegg forekomme innkassinger for tekniske installsjonser. side 7 av 6

29.03.2019

29.03.2019 124

29.03.2019

1 stk. dobbel stikk 2 stk. dobbel stikk over 5m2.


Haukerødtunet

SANITÆR/ SPRINKLER Hovedintaksskap Sprinkelhode i tak. ng. 1 stk. takpunkt m/ bryter. fellesanlegg og 5m2. Sluk 2Fordelerskap stk. takpunkttilhvis entre er over leiligheter med målere. t 1 stk. dobbel stikkontakt. i nødvendig t 2Belysning stk. dobbel stikkontaktgrad. hvis entre er 1 stk. dobbel stikkontakt. over 5m2. El-tilførsel til teknisk utstyr. inger Vegglampe utv. v/inngangsdør med fotocelle – fellesanlegg (når egen Se Situasjonsplan utvendig inngang).

VENT/ VARME ForskriftsLufttilførsel messig og eventuelt avtrekk via ventilasjonsaggregat.

ANNET FG - godkjent sylinderlås m/ innbruddsforsterket sluttstykke.

Se Situasjonsplan

1 stk. ringeknapp utv. v/inngangsdør. Videoskjerm og modul for åpning av ytterdør. 1 stk. multidetektor for brann.

tenne) plasseres i felles gang/bod rtier får fri høyde ca. 2,20 m. eilighet og dører generelt som beboere skal ha tilgang til. eregning etter størrelse på leilighet.) Det monteres komfyrvakt ved platetopp i kjøkken.

ng.

t t

1 stk. takpunkt m/ egen bryter. Sprinkelhode i tak/vegg. 2 stk. takpunkt hvis gang er over 5 m2. 1 stk. dobbel stikkontakt. 2 stk. dobbel stikkontakt hvis entre er over 5m2.

Lufttilførsel og eventuelt avtrekk via ventilasjonsaggregat.

inger

side 1 av 6 125

side 7 av 6

HAUKERØDTUNET

Haukerødtunet ELEKTRO


126

HAUKERØDTUNET


127

HAUKERØDTUNET

TEKNISK BESKRIVELSE


TEKNISK BESKRIVELSE Hvitevarer: Integrerte hvitevarer på kjøkken som koketopp (induksjon), stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/ fryseskap av anerkjent fabrikat er inkludert. Synlige varer har stål utførelse.

1.0 TEKNISK BESKRIVELSE Denne beskrivelsen samt Rombeskrivelse. gjelder for leilighetsbygget i Haukerødtunet. Dersom det skulle forekomme at denne tekniske beskrivelsen og rombeskrivelse er i motstrid, gjelder rombeskrivelsen foran teknisk beskrivelse. Denne prosjektbeskrivelsen og rombeskrivelsen gjelder foran tegninger.

Bad: Det blir levert 90 cm baderomsinnredning, avhengig av plassen på badet, i hvit slett utførelse av type Foss Badinett eller liknende. 90 cm seksjon leveres med overskap samt speil med lysarmatur. Alle bad får sluk og leveres med 90x90 cm dusjhjørne.

HAUKERØDTUNET

2.0 OVERFLATER BYGGET/ INNREDNINGER/ UTSTYR Bærekonstruksjoner og fasader: Huset bygges i plasstøpt betong og/ eller prefabrikkerte betongelementer. Fasader hovedsaklig i vedlikeholdsfrie materialer. I fasaden er det tenkt benyttet puss, platekledning og royalimpregnert trekledning. Takkonstruksjon i betong/ stålplatetak med skråskåret isolasjon for takfall.

Soverom: Det leveres 210 cm høye garderobeskap med hvite slette fronter. Det leveres 1 m pr. sengeplass. 2.2 VVS: Rørleggerarbeider/baderomskabinleverandør: Baderomsinnredning i bad/ vaskerom, og servant i wc-rom. Klosett leveres pr bad/ wc-rom. Sanitærutstyr leveres i hvit porselen. Blandebatterier leveres som ett-greps armatur. Dusjhjørne 90x90 cm leveres med ett-greps hånddusj. Kjøkkenkum med blandebatteri, kran og avløp for vaskemaskin. Det monteres husbrannslange i kjøkkenbenk.

Innvendige vegger: Vegger i oppholdsrom og wc leveres med overflate av sparklet gips/ betong som males i lys farge. Bad leveres med keramiske fliser. Himlinger: Himlinger leveres med overflate av sparklet gips/betong som males hvit. Synlige v-fuger grunnet skjøter i plattendekker vil kunne forekomme. Det vil være behov for noe nedforinger og noe innkassinger for nødvendige tekniske installasjoner. I bod i leiligheter leveres systemhimling.

2.3 ELEKTRO Anlegget omfatter tekniske punkter iht. NEK 400, siste forskrift. Dette gir meget god fordeling av punkter i tillegg til uttak for TV og Bredbånd. Sikringsskap vil plasseres i bod/ entre. Plassering av punkter vil fremgå av elektrotegninger som vil bli tilsendt kjøper med frist for bestilling av evt. tilvalg. Det installeres elektriske varmekabler i bad.

Gulv: Gulv belegges med parkett i alle arealer bortsett fra bad, wc og bod/teknisk rom. Bod/Teknisk rom får våtromsbelegg m/ oppbrett. Bad og WC flislegges. Felles bodarealer/sportsboder får støvbundet betonggulv. Balkonger: Balkonger leveres som vist på tegning. Rekkverk i stål/aluminium/glass/puss. På gulv leveres impregnerte terrassebord. 2.1 INNREDNINGER Kjøkken: Leilighetsplanene viser kun omfanget av kjøkken-innredningen, dvs. samlet lengde på underskap og overskap. Kjøkkeninnredningen vil bli av anerkjent fabrikat som Sigdal type Uno Hvit eller tilsvarende. Det vil være mulig med flere valg av overflate på kjøkken. Håndtak i stål, kjøkkenhette samt lys under overskap leveres som standard. Det vil ikke være mulig å flytte funksjonene i kjøkkenet. Utbygger forbeholder seg retten til å bytte leverandør.

2.4 VARME/ VENTILASJON/ VARMEGJENVINNING Oppvarming vil bli med ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner, varmepumpe og varmtvannsbereder. Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning og oppvarming via ventilasjon. Temperert og filtrert friskluft tilføres oppholdsrommene samtidig som luft trekkes ut fra kjøkken og våtrom. Slimline uttrekksvifte for balansert ventilasjon er std. i kjøkken. 2.5 VANN- OG AVLØPSANLEGG Takvann og overvann, vann og spillvann via kommunalt ledningsnett. 2.6 VEI OG PARKERING Parkering i underetasje med adkomst til leilighet via heis eller trapp. Gjesteparkering etableres. Uteområdet blir opparbeidet iht. godkjent utomhusplan.

128


3.6 LETTVEGGER Utføres med stålstendere. Vegger mot baderom isoleres.

2.7 FELLES BODER Hver leilighet får egne sportsboder i plan U./ eller leilighetsplan

3.7 BLIKKENSLAGER Beslag leveres i plastbelagt stål.

2.8 RENOVASJON Det leveres miljøstasjon i tråd med gjeldende offentlige krav.

4.0 TELE OG TV Det leveres tomrørsanlegg med kontakter til TV og Bredbånd i hver leilighet.

2.9 POSTKASSER Postkasser med lås leveres til hver bolig.

3.1 GRUNN OG FUNDAMENTER Bygget er fundamentert på peler med konstruktiv betongplate. 3.2 YTTERVEGGER I u. etg. er det betongvegger. I øvrige etasjer er det puss, trepanel etc. Utbygger står fritt i forhold til kjøper i valg av konstruksjon/ materialbruk på yttervegger. Yttervegger isoleres iht. TEK 17.

6.0 TOMTEARBEIDER Tomtearealer blir opparbeidet iht. situasjonsplan. Arealer som ikke blir asfaltert blir opparbeidet med belegningsstein, plen eller beplantet.

3.3 VINDUER OG DØRER Alle vinduer og dører til leilighetene leveres med lavenergiglass og skal tilfredsstille forskriftsmessige krav til støy- og brannklasse. Vinduer og dører leveres hvitmalte. Foringer og listverk leveres hvitmalt. Inngangsdører til leiligheter leveres med forsikringsgodkjent lås. Dørene leveres i malt utførelse med samme farge utvendig og innvendig. Farge og type håndtak spesifiseres av arkitekt i detaljprosjekteringen. Utvendig kles vinduene med aluminium. Det tilrettelegges for montasje av utvendige persienner eller screen etter tilvalg. 3.4 INNVENDIG Innvendige dører og skyvedører leveres i slett utførelse med hvite karmer, innerdører får gerikter (lister) i hvitmalt glattutførelse. Overgang mellom tak og vegg er listefritt. Eikelister på gulv. 3.5 INNVENDIGE VEGGER Skillevegger mellom leiligheter blir utført i betong eller doble stålstendervegger med gipsplater iht. gjeldende brann- og lydkrav. Elektriske føringer legges synlig på utsiden av leilighetsskilleveggene for ikke å svekke lydtekniske egenskaper.

129

HAUKERØDTUNET

5.0 ANDRE INSTALLASJONER Heis: Det leveres heis. Heisen går fra u. etg. opp til øverste etasje. Heisen har tilgjengelighet fra alle leilighetsplan. Heisen vil være en såkalt “båreheis”. Porttelefon: Til leilighetene monteres ringetablå ved hovedinngangsdør med porttelefon, samt fjernstyrt låsåpner til hovedinngangsdør.

3.0 BYGNINGSMESSIG INFORMASJON


130

HAUKERØDTUNET


131

HAUKERØDTUNET

NØKKELINFORMASJON


NØKKELINFORMASJON

HAUKERØDTUNET

INNFLYTTING OG UTBYGGINGSREKKEFØLGE Avhengig av tilstrekkelig salg vil byggetiden vil være ca 20 måneder. Beslutning om tidspunkt for igangsettelse tas av styret i utbyggingsselskapet og er blant annet avhengig av tilstrekkelig forhåndssalg og nødvendige offentlige godkjenninger. Hvis det besluttes igangsetting av prosjektet meddeles samtidig planlagt overtakelse. Forpliktende overtakelsesmåned vil bli varslet kjøper 3 måneder før overtagelse. Endelig overtagelsesdato vil bli gitt med 10 ukers skriftlig varsel fra selger. Interessenter/ kjøpere må ta hensyn til mulighetene for utsettelse i forbindelse med planlegging av salg av nåværende bolig. Dersom oppstart endres, forskyves planlagt overtakelsestidspunkt tilsvarende, uten at dette utløser noe krav på dagmulkt fra kjøper. Forsinket overtagelse etter at endelig overtagelsesdato er varslet, gir kjøper krav på dagmulkt på 0,75 promille av total kjøpesum jamfør bustadoppføringsloven § 18. Selger kan kreve at overtagelse skjer tidligere enn forventet. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom kjøper krever endringer eller tilleggsarbeider, eller dersom vilkårene nevnt i bustadoppføringsloven § 11 er oppfylt. Kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om fradeling eller tinglysing av hjemmelsovergang ikke er gjennomført på overtakelsesdagen.

EIENDOMMEN Gårdsnummer 41, bruksnummer 24 i Sandefjord kommune 0710. (Under fradeling, annet Gnr/Bnr kan bli aktuelt) Tomtens totale størrelse er 9 409 kvm på eiet tomt. Arealet til ny dagligvareforretning med parkeringsareal er under fradeling. Borettslagets tomt er stipulert til å bli ca. 4 630 kvm. Hjemmelshaver til tomten er Bjørnars Eiendom AS, organisasjonsnummer 985 224 382 ADRESSE Eiendommen har adresse Moveien 111 A og B, 3221 Sandefjord (kan bli endret ved fradeling) REGULERING Eiendommen ligger i et regulert område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse nåværende (kommuneplan) og offentlig eller privat tjenesteyting – nåværende. Reguleringsbestemmelser for området kan fås av megler. Mer informasjon finner du på sandefjord.kommune.no. ORGANISERING Leilighetene blir organisert som et borettslag tilknyttet Boligbyggelaget Usbl, kalt Haukerød tunet borettslag.

FERDIGATTEST ELLER MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE FORKJØPSRETT Medlemmer i Boligbyggelaget Usbl har forkjøpsrett i ovenFerdigattest eller midlertidig brukstillatelse vil foreligge nevnte prosjekt. Ved bruk av forkjøpsrett til ny bolig kan før overtagelse. samme medlemskap ikke brukes til ny forkjøpsrett ved kjøp av bolig før 24 måneder er gått. Karantenetiden gjelder ENERGIMERKING Boligene vil få en individuell energiattest som bekrefter fra det tidspunkt Usbl bestemmer. Ved tildeling fordeles energimerket. Boligene tilstrebes minimum energiklasse C. boligene basert på medlemmenes valg i rekkefølge etter ansiennitet. Medlemmet må være ajour med kontingentbeEnergiattest utleveres ved henvendelse til megler. talingen ved tildeling. SELGER EIERFORM Boligene selges av Haukerød Bolig AS, Borettslaget eier eiendommen. Andelseierne vil eie andeorganisasjonsnummer 922 529 736. ler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt leilighet. Det er planlagt inntil 44 andeler i borettslaget. MEGLER Eiendomsmegler 1 BV AS, BORETT organisasjonsnummer 980 832 632 Selger forbeholder seg retten til å overføre en borett etter borettslagsloven § 2-13 i forbindelse med overtagelsen. OPPDRAGSNUMMER Boretten gir full rådighet over boligen og andelen bortsett Oppdragsnummer for prosjektet: 7028190003 fra at kjøper ikke har stemmerett på borettslagets geneOppdragsnummer for leilighetene: ralforsamling før andelen er overført. Selger har en frist på 7028190121-7028190164 2 år regnet fra første bolig i borettslaget er overtatt til å overføre andelen på kjøper.

132


OMKOSTNINGER/GEBYRER TIL STATENS KARTVERK Etableringsgebyr per andel for organisering/stifting av boligselskapet er kr 4 300 Registrering av borett

kr 430

Registrering av andel

kr 430

Hjemmelsoverføring

kr 430

Eventuell pantenotering (per pant)

kr 430

Pantattest

kr 250

Likviditetstilskudd/oppstartskapital til borettslaget

kr 5 000

Kjøper betaler 2,5% dokumentavgift til staten av tomteverdien. Pr. andel/bolig

kr 8 500

Totale omkostninger/gebyrer

kr 19 770

FORVALTNING Borettslaget vil bli forvaltet av Boligbyggelaget Usbl, avdeling Sandefjord

Vi tar forbehold om at endringer i offentlige gebyrer og endelig fastsettelse av tomteverdi kan påvirke omkostningenes størrelse.

KJØPESUM, OMKOSTNINGER OG AVGIFTER Boligene selges til fast pris i henhold til prisliste. Selger står fritt til å endre priser på usolgte enheter. For omkostninger i forbindelse med kjøp og innflytting henvises det til vedlegg til prospekt, salgsopplysninger og prisliste.

Kjøpere som ikke er medlem i Usbl, må melde seg inn og betale gjeldende innmeldingsavgift på kr 300 og årskontingent på kr 300. Vi tar forbehold om at endringer i offentlige gebyrer kan påvirke omkostningenes størrelse.

TOTALPRIS Den totale kjøpesummen (totalpris) for boligen består av INNSKUDD Innskuddet er den delen av kjøpesummen som kjøper må innskudd, andel fellesgjeld og omkostninger. finansiere på egenhånd. Det samme gjelder likviditetstilskudd/oppstartskapital til PARKERING borettslaget og omkostningene. Det gjøres oppmerksom Det medfølger en garasjeplass til hver av leilighetene. på at selger/megler kan kreve finansieringsbevis og/eller foreta kredittvurdering før kontraktsinngåelse. Kjøper samBETALINGSBETINGELSER Ved kontraktsinngåelsen betales 10% av total kjøpesum tykker i dette. (forskudd). Beløpet forfaller til betaling ved utstedt garanti jamfør bustadoppføringsloven § 12. Beløpet må være fri kapital, det vil si at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Resterende beløp og omkostninger betales innen overtagelse. Megler besitter kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting. Dersom selger stiller nødvendige garantier i henhold til bustadoppføringsloven § 47 kan delinnbetaling overføres selger.

FELLESGJELD Felleslånet er planlagt som et annuitetslån med flytende rente. Det betyr at renten vil endre seg i samsvar med den generelle renteutviklingen og påvirke felleskostnadene tilsvarende, uavhengig av budsjettperiode. Renteutgiftene er for tiden fradragsberettiget med 22 % etter gjeldende regler, forutsatt at andelseieren har tilstrekkelig skattbar inntekt. Fellesgjelden utgjør 50 % av totalprisen. Fellesgjelden er planlagt å bestå av et lån med 40 års løpetid, hvor av 20 års

133

HAUKERØDTUNET

SERVITUTTER/HEFTELSER Det er ingen servituttene registrert på eiendommen per salgsstart. Grunnboksutskrift er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter som erklæringer/avtaler. Andelene vil overdras fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt og utinglyst panterett til borettslaget på 2 G. Borettslagets panterett sikrer innenfor pålydende den enkelte andelseiers oppfyllelse av felles forpliktelser. Kjøper må akseptere at det på eiendommen tinglyses pantobligasjon som sikkerhet for fellesgjelden, fellesobligasjon for borettslaget og ytterligere servitutter/erklæringer dersom offentlig myndighet krever det eller det er nødvendig i forbindelse med deling av eiendommen hvis det blir flere byggetrinn. Slike servitutter/erklæringer kan være erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av energi/nettverk, eller nødvendig ved etablering av flere boligselskaper eller liknende.


HAUKERØDTUNET

avdragsfrihet. Se vedlagte prisliste for stipulert rentesats. Borettslaget vil bli innmeldt i sikringsfond via forretningsføRenter på felleslånet betales av borettslaget gjennom deler rer (Usbl) slik at borettslaget er sikret mot eventuelle manav de månedlige felleskostnadene som betales av andelsei- glende betaling av fellesutgifter. erne. TINGLYSTE HEFTELSER, FORPLIKTELSER OG RETTIGHETER Nedbetaling av din andel av fellesgjelden (IN-ordning) Borettslaget vil etablere en ordning for individuell nedbeta- Boligene selges fri for pengeheftelser med unntak av ling av andel fellesgjeld. Dette gjør at du kan innbetale hele borettslagets legalpant. eller deler av andel fellesgjeld i tillegg til egenkapitaldelen. Dette får virkning på de månedlige felleskostnadene som GARANTIER blir redusert tilsvarende reduksjonen i kapitalkostnadene For de boligene som blir solgt etter bustadoppføringslofor den innfridde del av andel fellesgjeld. Nedbetaling av ven vil selger stille de nødvendige garantier i samsvar med andel fellesgjeld kan gjøres 2 ganger i året, med minimum bestemmelsene i bustadoppføringsloven §§ 12 og 47. kr 100 000 per innbetaling. Ordningen er betinget av at LIKNINGSVERDI fellesgjelden løper med flytende rente. Det presiseres at nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan re- Boligens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i verseres. Ordningen trer i kraft etter at byggelånet er kon- forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som vertert. årlig beregnes av Statistisk sentralbyrå. Likningsverdien Har du spørsmål til dette eller ønsker ytterligere forklaring, for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert bosatt) vennligst ta kontakt med ansvarlig megler eller forretnings- er anslått til 25 prosent av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Likningsverdien for fører. sekundærboliger (alle andre boliger du måtte eie) er anslått til 70 prosent av den beregnede kvadratmeterprisen FELLESKOSTNADER Andelseierne må betale månedlige felleskostnader. multiplisert med boligens areal. Felleskostnadene består av månedlige kapitalkostnader Se nærmere informasjon på skatteetaten.no. (renter på andel fellesgjeld) og driftskostnader. Driftskostnadene for hver bolig er stipulerte beløp. Se prisliste. Driftskostnadene dekker blant annet kommunale avgifter, årsavgift til TV-/kabelselskap, vedlikehold av heis, snømåking og utvendig vedlikehold av fellesareal, serviceavtaler på ventilasjon, à konto varme og varmtvann, forretningsførerhonorar, revisjon, forsikring av bygninger og andre driftskostnader. Utgifter til strøm, oppvarming, telefon og innboforsikring kommer i tillegg til felleskostnadene. Disse utgiftene betales av hver enkelt beboer. Flere forhold påvirker størrelsen på driftskostnadene, blant annet endringer i lønns-, pris- og avgiftsnivå på de tjenestene/produktene som borettslaget har eller velger å inngå avtaler om. Dagens stipulerte driftskostnader er lagt til grunn for beregning av total månedlig felleskostnad.

MEGLERS RETT TIL Å STANSE GJENNOMFØRINGEN AV EN TRANSAKSJON I henhold til lov av 6. mars 2009 nummer 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering med videre er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven § 147 a, 147 b eller 147 c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Andel fellesgjeld og stipulerte felleskostnader for den enkelte bolig fremgår av prislisten. Enkelte kostnader fordeles LOVVERKET Boligene selges etter bestemmelsene i bustadoppføringslikt på alle.

134


loven (lov av 13. juni 1997 nummer 43), loven sikrer kjøper en tilfredsstillende byggelånsfinansiering og endelig rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, styrebeslutning om igangsetting i prosjektstyre innen dato 1. mars 2020 jamfør § 3. Så snart ovennevnte forbehold er avklart, vil kjøper motta skriftlig melding om hvorvidt utbyggingsarbeidene er besluttet igangsatt. Dersom utbygging er besluttet igangsatt, vil meldingen til kjøper også inneholde opplysninger om planlagt overtakelse. Dersom forbeholdene ikke er avklart innen 1. september 2020 eller det blir klart før dette tidspunkt at forbeholdene ikke vil bli oppfylt innen fristen(e), har selger rett til å annulTOLERANSEKRAV Toleransekrav for utførelse er i henhold til NS 3420 klasse lere kontrakten. Kjøper skal i så fall få eventuelt innbetalt forskuddsbeløp inklusive opptjente renter refundert av selsiste revisjon. Toleranseklasse 3420 benyttes også der kontrakten omfat- ger gjennom megler og stilt § 12 garanti vil bli kansellert og ter leveranse som krever annen toleranseklasse, eksempel- returnert garantisten. Utover dette har selger intet ansvar overfor kjøper. vis betong/puss, parkett, belegg, flis og lignende. Detaljert informasjon vedrørende toleranseklasser for de SELGERS FORBEHOLD/AVVIK enkelte materialer/fag kan Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer fås ved henvendelse til megler. som er hensiktsmessige eller nødvendige, eksempelvis på grunn av offentlige godkjenninger. Rammesøknad er godAREALBEREGNING kjent. Det gjøres oppmerksom på at endelig detaljprosjekArealer per bolig fremkommer i vedlagte prisliste. tering ikke er avsluttet. Detaljprosjektering av byggenes Arealet er angitt i henhold til NS 3940. bæresystem, ventilasjonssjakter, rørføringer med mer kan BRA (bruksareal): Dette er areal målt fra innside av ytter- medføre mindre endringer av rommene, samt plassering vegg eller vegg mot nabo. Innvendige skillevegger er med og størrelser på vinduer i enkelte boliger. Det samme gjelder kjøkken og bad som vil kunne få endringer når det i dette arealet. gjelder plassering av installasjoner som følge av tilpasning P-rom (primærrom): Dette er beregnet BRA med fradrag mot sjakter. Endelig utforming av tekniske sjakter må avfor areal til bod og veggene rundt boden. Innvendige skil- vente detaljprosjekteringen og det kan derfor forekomme endringer av lengde og/eller bredde på disse. Videre kan levegger er også med i dette arealet. vindus- og balkongplasseringen i den enkelte leilighet avPå tegningene er det angitt et romareal som er nettoarealet vike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre branntekniske krav. avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger. Enkelte romareal kan bli redusert som følge Mindre avvik kan forekomme i boligens areal grunnet endring i bærekonstruksjon, inntegning av sjakter etc. Forutsatt av innkassede rørføringer. at dette ikke fører til vesentlige endringer av leveransen, vil SELGERS FORBEHOLD VEDRØRENDE IGANGSETTING dette ikke medføre krav om prisreduksjon eller prisavslag. Utbygger har rett til å foreta endringer som nevnt ovenfor, Selger tar følgende forbehold for gjennomføring av men vil alltid tilstrebe at endringer utføres på en slik måte avtalen: at boligens generelle bruksverdi og standard ikke påvirkes • Alle nødvendige offentlige tillatelser er gitt, og tillatelse- vesentlig. Kjøper skal varsles om slike endringer på henne som gis etter selgers vurdering ikke medfører urimelig siktsmessig måte innen rimelig tid. tyngende vilkår for selger. Illustrasjoner og bilder i tegnings- og salgsmateriale er • Utbygger tar forbehold om at det oppnås et tilstrekkelig ment som eksempler og kan vise forhold som ikke er i samforhåndssalg av leilighetene minimum 15 stk., som utløser svar med leveranse. Dette kan være møblering, fargevalg,

135

HAUKERØDTUNET

Bustadoppføringsloven kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at prosjektet er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nummer 93. Selger står likevel fritt til å selge etter bustadoppføringsloven.


HAUKERØDTUNET

dør- og vindusform, antall vinduer, bygningsmessige detal- usolgte boliger uten varsel. Dette kan påvirke borettslagets jer, for eksempel fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, samlede fellesgjeld. Selger/megler tar forbehold om trykkfeil i vedlagte materialvalg, beplantning etc. prisliste. Plassering av teknisk utstyr i kjøkken er ikke endelig beslutSelger forbeholder seg retten til å endre antall andeler i tet og vil kunne avvike fra det som vises på tegningene. borettslaget. Selger er ikke bundet dersom ikke et tilstrekkelig antall boliger er solgt eller nødvendige offentlige tillatelser for UTLEIE igangsetting av byggearbeidene ikke er gitt. Dersom disse Eventuell utleie av boligen er mulig i henhold til forbeholdene ikke er avklart innen en fastsatt frist har sel- borettslagsloven § 5-3 - 5-6, men krever samtykke fra ger rett til å kansellere kontrakten. Kjøper har i en slik situ- borettslagets styre. asjon rett til å få innbetalt beløp, samt opptjente renter på klientkonto tilbakebetalt. Selger kan tinglyse bestemmel- HVITVASKING ser som vedrører borettslaget, naboforhold eller forhold Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og pålagt av myndighetene. Selger kan også dele tomten om er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige dette er nødvendig ved oppdeling av prosjektet i flere byg- transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regetrinn. Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan gler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, transporteres uten etter samtykke av selger. Ved godkjen- herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse. ning av selger kreves et gebyr, kr 50 000,-, for transport av kjøpekontrakt. Selger står fritt til å godkjenne en transport. PERSONVERNLOVEN Garantier kan ikke transporteres uten etter samtykke fra I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom garantist. Selger tar forbehold om endelig antall andeler i på at interessenter som henvender seg til megler vil bli registrert for videre oppfølging. borettslaget Prospekt og romskjema skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav: De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift.

MEGLERS VEDERLAG Meglers vederlag inkludert oppgjør er avtalt til kr 40 000,per enhet inkludert merverdiavgift for de salg som aksepteres før overlevering av boligene. Tilrettelegging kr 35 000,-. Megler mottar bonus ved 60% solgt innen 6 mnd. kr 100 000,- og 100% solgt innen ferdigstillelse kr 200 000,-.

SÆRSKILTE BESTEMMELSER Kjøper kan avbestille boligen inntil overtakelse har funnet sted. Ved avbestilling kommer reglene i bustadoppførings- SALGSVILKÅR Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, samt loven kapittel VI til anvendelse. følgende vedlegg: Kontrakten kan ikke transporteres og gjelder individuelt for hver kjøper. Hvis selger aksepterer en transport, plikter kjø- 1) Prisliste per å betale et behandlingsgebyr til selger. 2) Selgers prospekt Det er innført forbud mot å selge andelen fra yrkesutøver til en som ikke kan eie andelen etter reglene i borettslagsloven § 4-1 og 4-2. For eksempel innebærer dette at samme person ikke kan kjøpe to eller flere andeler i ett og samme borettslag. Heller kan ikke en juridisk person kjøpe en eller flere boliger for å videreselge før innflytting. Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for

3) Vedtekter 2) Budsjett for borettslaget Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle vedlegg.

136


Forbrukerinformasjon ved inngivelse av kjøpetilbud:

VELKOMMEN! Vi i Eiendomsmegler 1 er stolte av å kunne presentere prosjektet Haukerødtunet borettslag som nå legges ut for salg. Vi har gledet oss lenge å kunne tilby solrike leiligheter ved fritt beliggende med kort vei til sentrum, idretsanlegg og flotte turområder. Lett adkomst til E 18 og en behagelig avstand fra Torp.

Alle kjøpetilbud skal være skriftlige og levert sammen med kopi av gyldig legitimasjon, og skal oversendes signert via e-post eller levert direkte til megler. Skjemaet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn til finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson, samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart. Selger står fritt til å forkas- Jeg har solgt mange boligprosjekter Sandefjord og omegn, og har 24 års erfaring som eiendomsmegler. te eller akseptere ethvert kjøpetilbud. Min erfaring og inngående lokalkunnskap bidrar til å gi deg et trygt boligkjøp. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i beskrivelsen. Vedlegg finner du på prosjektets hjemmeside www.haukerødtunet.no

STIAN DURSETT Avdelingsleder Sandefjord t: 992 77 710 e: stian.dursett@em1.no EiendomsMegler 1 BV www.eiendomsmegler1.no

137


138

HAUKERØDTUNET


9 min

HAUKERĂ˜DTUNET

Sykle inn til trivelige Sandefjord pĂĽ 9 min. Her finner du kafeer, restauranter og shopping.

139


HAUKERØDTUNET

Foto: Trygve Indrelid, NTB Scanpix

CONCEPTOR BOLIG AS Til venstre Frank Johannessen prosjektleder. Til høyre Lasse Skjelbred administrerende direktør

140


Engasjert og solid boligutvikler

Kvalitet fra A til Å Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter i sine satsingsområder. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016 og har en verdijustert egenkapital på ca. 500 millioner kroner. Målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder av boligkjøpere. Lasse Skjelbred er adm. direktør for selskapet som har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker. Selskapet er et heleid datterselskap i Conceptor-konsernet. Conceptor AS har en verdijustert totalbalanse på MNOK 1.700. Conceptor Bolig AS hadde en verdijustert egenkapital på ca. 500 millioner kroner pr. 31.12.2018. Conceptor AS er et holdingselskap som omfatter både eiendomsinvesteringer og finansielle investeringer.

For mer informasjon se www.conceptorbolig.no

141

HAUKERØDTUNET

Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCityområdet og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling.


HAUKERĂ˜DTUNET

3D bilder er kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme

142Grafisk design: vY Communication 3D-illustrasjoner: EVE Images Foto: vY Communication Stockfoto: GettyImagesvycom.no

www.haukerødtunet.no

Bo idyî€ isk og naer byen

Stian Dursett Avd.leder/Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF EiendomsMegler 1 Sandefjord M: 99 27 77 10 - E: stian.dursett@em1.no