Page 1

BJERTNES PORTAL 1

Salgstrinn 2 - HUS A


BJERTNES PORTAL 2


BJERTNES PORTAL 3

Velkommen til Rotnes


BJERTNES PORTAL 4


Innhold Prosjektet.................................................................................. 07 Kart............................................................................................. 16 Nærområdet............................................................................... 17 Velkommen inn.......................................................................... 29

Utomhusplan............................................................................ . 70 Nabolagsprofil............................................................................ 72 Kjøpsprosess............................................................................ . 74 Vær smart - tenk nytt................................................................ . 76 Leveransebeskrivelse med romskjema..................................... . 78 Salgsoppgave............................................................................ 84

BJERTNES PORTAL 5

Etasjeplaner og plantegninger HUS A...................................... 43


BJERTNES PORTAL 6

Å bo i Bjertnes Portal – det handler om å leve godt!


VELKOMMEN TIL BJERTNES PORTAL

Bjertnes Portal er et spennende nytt boligprosjekt på Rotnes i Nittedal.

På gulvene blir det lys enstavs eikeparkett, som gir den gode, svale skandinaviske stilen.

Salgstrinn 2 vil bestå av 21 varierte leiligheter fordelt på 6 etasjer i hus A. Totalt blir det ca. 66 leiligheter når hele prosjektet er ferdigstilt.

Kjøkkeninnredningen får elegante hvite og glatte fronter type HTH KP-Mono eller tilsvarende kvalitet, og oppvaskbenk med kum i rustfritt stål. Integrerte hvitevarer er inkludert, og leveres av AEG eller tilsvarende anerkjent leverandør.

Bygningene får en spennende arkitektur med et variert fasadeutrykk, og husene skaper samtidig et stort tun som blir opparbeidet og beplantet. Her blir det gode og sosiale møteplasser, og et godt og trygt tumleområde for både barn og barnebarn. Det blir parkerings- og sportsbodanlegg under bakken, med heis til alle leilighetsplan.

Balkonger og terrasser leveres med trykk­ impregnerte terrassebord samt rekkverk og håndløper i tre, stål og glass. Perfekt for en sval sommerkveld. Din egne private oase midt på Rotnes. Velkommen til Bjertnes Portal.

Leilighetene vil oppleves som lyse og tiltalende, med store vindusflater som gir ekstra romfølelse.

Vegar Skredlund​

Christopher Lejonberg

95 40 84 49 / vs@sem-johnsen.no

47 37 10 31 / cl@sem-johnsen.no

BJERTNES PORTAL 7

Her kan du i andre salgstrinn velge mellom 21 flotte 2-, 3- og 4-roms fra ca. 36 - 112 kvm. De aller fleste boligene får privat terrasse, balkong eller takterrasse. Alle med sydvendt beliggenhet i et sentralt og veletablert område i Nittedal.


BJERTNES PORTAL 8

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Hus A sett fra fellestunet og syd, samt portalen opp mot Berget.


BJERTNES PORTAL 9


BJERTNES PORTAL 10

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 11


BJERTNES PORTAL 12

Kun ment som illustrasjon. Hus G ses til høyre og deler av Hus A ses til venstre. Avvik vil forekomme. Herunder manglende renovasjonsløsning, se utomhusplan for plassering.


BJERTNES PORTAL 13


BJERTNES PORTAL 14

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 15


KART

Nittedal stasjon Ro tn es sk ol e

La de st as jo n el -b il

Stas

BJERTNES PORTAL 16

Le ge

Ro tn es ha lle n

4

i Sush Pizza, burger & kebab

Café nt e Nybr

jons

eie lev

Tennissenter

U no -X

Rotnes Nedr

Nyg

å rd

n å rd e Nyg

Ø v re

Gl øm mi sp ort

Un gd . sk ol e

Vg s

M o se n te re t Re m a 10 00 verket K u lt u r en m F la m

Nittedal rådhus

Konseptuelt kartskisse. Forbehold om avvikende plassering.

Nitelva

Elkjøp

veie

Kruttverket

Gam

H ad el an d sv ei en

n

Bjertnes Portal, Berget 18 På Rotnes i Nittedal


NÆROMRÅDET

Få minutter i bil eller 10 minutter på sykkel og du er på Nittedal stasjon med togforbindelse til Oslo. Her er det gode parkeringsforhold. Toget til Oslo S tar ca. 30 minutter. Til Mosenteret tar det et par minutter til fots eller på sykkel. Bussholdeplass med hyppige avganger er også rett i nærheten langs Berget.

BJERTNES PORTAL 17

Bjertnes Portal ligger på Rotnes som er administrasjonssenteret i Nittedal kommune i Akershus. Rotnes har 6 630 innbyggere og god kommunikasjon til Oslo med buss og tog. Rotnes er også handelsentrum i Nittedal og har de fleste fasiliteter i tillegg til godt utbygd kommunal infrastruktur.


ET INNHOLDSRIKT OG VARIERT LOKALMILJØ

BJERTNES PORTAL 18

KLUBBHUS NIL Nittedal Idrettslag er et fleridrettslag som dekker idrettene fotball, ski, friidrett, innebandy og tennis, og som i tillegg har et bredt tilbud til de yngste gjennom rekrutteringsgruppa.

MARKA Marka byr på uante muligheter både sommer og vinter for den aktive eller den som ønsker seg en rusletur innover vakre Lillomarka. Velg mellom flere merkede løyper og stier, eller ta turen innom en av serveringshyttene for en varm kopp kakao en ruskete høstdag.

VARINGSKOLLEN Varingskollen i Hakadal. Alpinanlegget med en av Norges råeste terrengparker er virkelig verdt et besøk. Bakken ligger kun to tog-stoppesteder unna.

CAFÉ NYBRENT Kaffebar med fokus på god kaffe og bakevarer hver dag fra tidlig morgen. Her er det barnevennlig med en flott uteservering.

GOLF I NITTEDAL Golf er en av verdens største idretter og en av de største også i Norge. Her fra Hauger Golfklubb som ligger vakkert til og er et populært sted med en flott 18- hulls bane. Nittedal Golfklubb og Hakadal Golfklubb er gode alternativer i nærområdet for de aktive.


NITTEDAL LANDHANDLERI Café med lun atmosfære og super service på togstasjonen i Nittedal. Verdt et besøk!

BJERTNES VGS Bjertnes videregående skole ligger like ved Bjertnes Portal. Skolen har fem utdanningsprogram innen bygg- og anleggsteknikk, elektrofag, helse- og oppvekstfag, service og samferdsel og studiespesialisering.

KULTUR I Nittedal sentrum finner du områdets nye kulturhus, Kulturverket Flammen. Med realiseringen av Kulturverket Flammen starter en ny tidsregning for kulturlivet på Rotnes.

BJERTNES PORTAL 19

IDRETT I NITTEDAL Nittedal har mange aktive klubber for sport og idrett. På Rotnes finner du et flott idrettsanlegg ute i tilegg til Rotneshallen. Dette er en flerbrukshall som benyttes til en rekke forskjellige idretter. Her er det aktiviteter for barn og unge i alle aldre til alle årstider.

SHOPPINGSENTER Mosenteret ligger sentralt til på Rotnes og er Nittedals største handelssenter. På senteret finnes vinmonopol, bank, lekebutikk, apotek, eiendomsmegler, kjøreskole, bokhandel og en rekke klesbutikker m.m.


BJERTNES PORTAL 20

Bjertnes Portal – omgitt av et vakkert grønt landskap.


BJERTNES PORTAL 21


BJERTNES PORTAL 22

Bilder kun ment som illustrasjon. Hus A ses til venstre og hus B ses til høyre. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 23


BJERTNES PORTAL 24

Bilder kun ment som illustrasjon. Vestfasade hus B. Hus A synlig til venstre. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 25


BJERTNES PORTAL 26


BJERTNES PORTAL 27

Velkommen inn


BJERTNES PORTAL 28

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


VELKOMMEN INN Velg mellom 21 flotte 2- til 4-roms leiligheter fra ca. 36–112 kvm med en sydvendt beliggenhet i et sentralt og veletablert område.

Åpne og lyse rom med store vinduer gir et luftig inntrykk, og lune materialer som blant annet hvitpigmentert eikeparkett gir den gode hjemmefølelsen fra dag en. Helt nytt og moderne kjøkken, med smarte løsninger og godt utnyttet plass gir arbeidslyst. Selvsagt er hvitevarer inkludert, og integrert. Dette gir et elegant uttrykk og ikke minst praktisk, lekkert og lett å holde rent. Oppholdsrom får mye lys, og alle får egen utgang til privat balkong eller terrasse.

Glem vedlikehold for en stund - ta heller med avisen ut og nyt kaffen i den lune kveldsbrisen. På baderommet blir det keramiske fliser i harmoniske farger og detaljer som vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass. Det er både elegant og ikke minst praktisk. Alle rom males i lyse farger som standard. Du kan også velge andre farger og valører om du skulle ønsker å sette ditt eget preg på boligen. Alt er lagt til rette for at du skal trives i din helt nye bolig.

BJERTNES PORTAL 29

Her opplever du straks nybolig-følelsen og forstår at arkitektene har klart å skape det som skal bli akkurat ditt drømmehjem.


BJERTNES PORTAL 30

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

God arkitektur og smarte løsninger skaper drømmehjem.


BJERTNES PORTAL 31 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 32 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 33


BJERTNES PORTAL 34 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Garderobe er ikke inkludert.


BJERTNES PORTAL 35


BJERTNES PORTAL 36

Bilder kun men

Landlig og luftig. Nyt gode dager pĂĽ egen terrasse - det nye uterommet.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil fo


orekomme.

BJERTNES PORTAL 37

nt som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 38 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 39


BJERTNES PORTAL 40 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 41 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 42


Etasjeplaner og plantegninger

BJERTNES PORTAL 43

HUS A


ETASJEPLANER HUS A

N

A301-1.etg 4R 34 m²

BJERTNES PORTAL 44

A102-2.etg 4R 41 m²

A201 2R 50 m²

A202 2R 48 m²

A203 3R 65 m²

PLAN 2 N

Tiltakshaver:

Lokasjons fig.

Prosjekt:

Karu Eiendom AS

Entreprenør:

Tegnet:

Bjertnes

Prosjekt nr:

IFO

Gnr 14 / Bnr 2 Fase:

Rev

Endring

Utført

Kontr.

Målestokk:

30.11.2018

1 : 100

Hus A_Salgsplan 02 Felt

PROSEJKTERINGSUNDERLAG

Dato

Dato:

CBR 1407

Kontrollert:

A

-

Fag

A

-

Type

P

Type kode Orientering

-

20

-

02

-

A101 2R 36 m²

A105 3R 65 m²

A103 2R 50 m²

A102-1.etg 4R 38 m²

A104 2R 48 m²

PLAN 1 Lokasjons fig.

Tiltakshaver:

Karu Eiendom AS

Prosjekt:

Entreprenør:

Gnr 14 / Bnr 2 Fase:

Rev

Endring

Utført

Kontr.

Dato

Bjertnes

PROSEJKTERINGSUNDERLAG

Tegnet:

Prosjekt nr:

Dato:

CBR 1407

Kontrollert:

IFO

Målestokk:

30.11.2018

1 : 100

Format:

A3

Hus A_Salgsplan 01 Felt

A

-

Fag

A

-

Type

P

Type kode Orientering

-

20

-

01

-

Løpenr .

401

Rev.

Rev

Løpenr .

401


ETASJEPLANER HUS A

A401 4R 112 m²

A402 3R 73 m²

A403 4R 94 m²

PLAN 4

N

Tiltakshaver:

Lokasjons fig.

Prosjekt:

Karu Eiendom AS

Entreprenør:

Tegnet:

Bjertnes

Prosjekt nr:

IFO

Gnr 14 / Bnr 2 Fase:

Format:

A3Rev

Endring

Utført

Kontr.

Målestokk:

30.11.2018

1 : 100

Hus A_Salgsplan 04 Felt

PROSEJKTERINGSUNDERLAG

Dato

Dato:

CBR 1407

Kontrollert:

-

A

Fag

-

A

Type

Type kode Orientering

-

20

P

-

04

Rev.

A301-2.etg 4R 47 m²

A303 2R 50 m²

A302 3R 68 m²

A305 3R 65 m²

A304 2R 48 m²

PLAN 3 Lokasjons fig.

Tiltakshaver:

Karu Eiendom AS

Prosjekt:

Entreprenør:

Gnr 14 / Bnr 2 Fase:

Endring

Utført

Kontr.

Dato

Bjertnes

PROSEJKTERINGSUNDERLAG

Tegnet:

Prosjekt nr:

Dato:

CBR 1407

Kontrollert:

IFO

Målestokk:

30.11.2018

1 : 100

Format:

A3

Hus A_Salgsplan 03 Felt

A

-

Fag

A

-

Type

P

Type kode Orientering

-

20

-

03

-

Løpenr .

401

Rev.

-

Løpenr .

401

BJERTNES PORTAL 45

N

Format:

A3

Rev.


ETASJEPLANER HUS A N

A602 4R 95 m²

BJERTNES PORTAL 46

A601 3R 71 m²

PLAN 6 N

Tiltakshaver:

Lokasjons fig.

Prosjekt:

Karu Eiendom AS

Entreprenør:

Bjertnes Gnr 14 / Bnr 2

Tegnet:

Prosjekt nr:

IFO

Endring

Utført

Kontr.

PROSEJKTERINGSUNDERLAG

Dato

Målestokk:

30.11.2018

1 : 100

Format:

A3

Hus A_Salgsplan 06

Fase:

Rev

Dato:

CBR 1407

Kontrollert:

Felt

A

-

Fag

A

-

Type

20

Type kode Orientering

-

P

-

06

-

Løpenr .

Rev.

401

A501 4R 101 m²

A502 3R 63 m²

A503 4R 94 m²

PLAN 5 Lokasjons fig.

Tiltakshaver:

Karu Eiendom AS

Prosjekt:

Entreprenør:

Gnr 14 / Bnr 2 Fase:

Rev

Endring

Utført

Kontr.

Dato

Bjertnes

PROSEJKTERINGSUNDERLAG

Tegnet:

Prosjekt nr:

Dato:

CBR 1407

Kontrollert:

IFO

Målestokk:

30.11.2018

1 : 100

Forma

A

Hus A_Salgsplan 05 Felt

A

-

Fag

A

-

Type

P

Type kode Orientering

-

20

-

05

-

Løpenr .

401

R


at:

A3

Rev.

HUS A BJERTNES PORTAL 47 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


A101 2-ROMS

Leilighet A101

Leilighet

LeilighetA101 A101 Leilighet

BJERTNES PORTAL 48

Leilighet A101 Stue/kjøkken 16.9 m²

Entre 3.6 m²

Terrasse 10.6 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 16.9 16.9 m² m² Terrasse Terrasse 10.6 10.6 m² m²

Stue/kjøkken 16.9 m²

Bad

Entre Entre 4.2 m² 3.63.6 m² m²

Sov 8.0 m²

BadBad 4.24.2 m² m²

Entre

Sovm² 3.6 Sov 8.08.0 m² m²

Terrasse 10.6 m² Bad 4.2 m²

Sov 8.0 m²

0

Bjertnes

0

1

2

3

4

5

0 0

A101 Bjertnes Etasje: aru Eiendom AS 1 Gnr 14 / Bnr 2 Tegnet:

CBR

Dato:

LeilighetA101 A101 Leilighet Etasje: Etasje:

T cC i g tn e p o riy 7 0 t2 h

2

Kontrollert:

IFO

1 2 36 36

Antall rom:

Løpenr

. - 20BRA: - A101 Eiendom AS - 401 uruPEiendom AS 36 Løpenr e Type Type kode Orientering Løpenr kode Orientering P-rom: 36 . . 20 A101 20 A101 401 - 401

1 1 2 2 3 3A10 4 4 Leilighet Etasje:

Gnr 14Leilighet / Bnr 2 Bjertnes

nr 14 Type / Bnr 2rom: Type kode AntallOrientering

1

0

1

Antall rom: Antall rom:

2

3

BRA: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

P-rom: P-rom: Tegnet: Tegnet:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

Format:

Målestokk:

1:100

A4

19.12.2018

CBR Leilighet A101CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

P-rom:

1 2 36 36

Dato: Dato:

1 1BRA: 2 2P-rom: 4Tegnet: 5 3636 CBR 36 36

Kontrollert: Dato: Kontrollert:

IFO IFO 19.12.2018 19.12.2018

Kontrollert:

IFO

Må 19.12.2018Måles Format: Format:

A4A4

1:


HUS A

A102 Leilighet A102 4-ROMS 2.ETG

²

Bod 1.7 m²

Leilighet A102 Balkong 9.6 m²

Stue 13.8 m² Sov 11.3 m²

Leilighet A102

2.ETG

kken m²

Sov 6.9 m²

2. ETASJE

1.ETG 1.ETG

2.ETG

Bod 1.7 m² Sov 6.3 m²

1.ETG

2.ETG

Bad 4.3 m²

Bad 4.3 m²

Sov 6.3 m²

Balkong 9.6 m²

6.7 m²

Sov 6.9 m² Terrasse

Entre

Entre 3.6 m² 6.7 m²

17.3 m²

10.6 m²

1. ETASJE

2

3

Etasje:

1-2 4 Stue/kjøkken Sov 17.3 m² 79 6.9 m² 77.3

Tegnet:

Kontrollert:

CBR

Dato:

Terrasse 15.4 m²

IFO

Sov 11.3 m²

Format:

Målestokk:

17.12.2018

1

Felt

A

-

2 24 m2 Hage

4

Fag

A

Felt Orientering CBRType kode IFOFag

P - Dato:

5

0 1 2 Leilighet A102

4

1-2 4 BRA: 79 Etasje: 1-2 P-rom: 77.3 Antall rom: 4 Kontrollert: 0 Tegnet:1 2 3 BRA: 79IFO CBR P-rom: 77.3 Dato: 17.12.2018 Tegnet: Kontrollert: CBR IFO

3

5

4

5

0

Leilighet A102

Bjertnes

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

2.ETG

Gnr 14 / Bnr 2 A4

Type Løpenr .

20A- A102 - A- 401 - P

17.12.2018

3

Antall rom:

Etasje:

Type

2

Etasje:

Leilighet A102

Prosjekt: Løpenr . Antall rom: 1.ETG

3

1

Hage 24 m2

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

2.ETG Tiltakshaver: Eiendom AS Karu ASKaru Tegnet:Eiendom Kontrollert: Format: Målestokk:

takshaver:

Sov

1:1006.9 m²

A4

0

1-2 Bjertnes 4 0 - A102 - 401 ndom AS BRA: 79 2 Gnr 14 / Bnr Løpenr e Orientering P-rom: 77.3 . 1.ETG - A102 - 401

Bnr 2

kode Orientering Prosjekt:

Bod 1.7 m²

Terrasse 15.4 m²

0

endom AS

Balkong 9.6 m²

Stue Sov 13.8 11.3m² m²

Sov 6.9 m²

Hage 24 m2

nes

5 Sov 11.3 m²

Balkong 9.6 m²

P-rom:

Stue/kjøkken 17.3 m²

Terrasse 15.4 m²

4 / Bnr 2

4

Leilighet A102 BRA:

Bad 4.2 m²

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Sov 8.0 m²

Hage 24 m2

1 StueEntre 13.8 m² 6.7 m²

Antall rom:

Stue/kjøkken 17.3 m²

Terrasse 15.4 m²2.ETG

0

Balkong 9.6 m²

Stue/kjøkken 16.9 m² Stue/kjøkken

Bod 1.7 m²

Stue 13.8 m²

Bad 4.3 m²

Sov Sov 6.3 m² 11.3 m² Entre

Bod 1.7 m²

Bad 4.3 m²

Sov 6.3 m²

Entre 6.7 m²

rtnes

Leilighe

Leilighet A101

1.ETG

tue 8 m²

Leilighet A102

2.ETG

BJERTNES PORTAL 49

Entre 6.7 m²

1:100

Type kode Orientering

-

20 1.ETG - A102

-

Løpenr .

401

Leilighet A101 T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

2.ETG 1.ETG

Etasje: Antall rom: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

P-rom:

Dato:

17.12.2018 1 2.ETG 2 36 36

1

Leilighet A1 5

Format: 4 Etasje:

Målestokk:

A4

1:100 1-2 4 79 1:100 77.3

Antall rom: Format: Målestokk: BRA:

A4

T e p h iC n cto yrig 7 0 t2

P-rom: Tegnet:

CBR

Dato:

Kontrollert:

IFO

17.12.2018


A103 2-ROMS

Leilighet A

Leilighet A103 Entre 4.2 m² Bad 5.1 m²

LeilighetA103 A103 Leilighet

Leilighet A103 BJERTNES PORTAL 50

Entre Entre 4.24.2 m² m²

Stue/kjøkken 27.4 m² BadBad

5.15.1 m² m²

Entre 4.2 m²

Sov 9.4 m²

Bad 5.1 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 27.4 27.4 m² m²

SovSov 9.49.4 m² m²

Stue/kjøkken 27.4 m²

Terrasse 15.8 m² Sov 9.4 m² Hage 16 m2 Terrasse Terrasse 15.8 15.8 m² m²

Bjertnes

Gnr 14 / Bnr 2 Type kode Orientering

0

1

Løpenr .

2

3

4

5

Hage Hage 16 16 m2

Antall rom:

m2

0 0 BRA: 1 1

Terrasse 15.8 m²

1 2 Eiendom AS 50 uruEiendom BRA: AS Løpenr e Type Type kode Orientering Løpenr kode Orientering P-rom: . . 50 A103 -401 401 -2020 -A103

-

-

Tegnet:

CBR

Dato:

Kontrollert:

IFO

1 2 503 50

3

Tegnet: Leilighet A103Kontrollert: Leilighet A103 CBR IFO Etasje: Etasje:

Etasje:

-

2 2

P-rom:

T cC i g tn e p o riy 7 0 t2 h

401

Gnr Bnr2 2 nr 1414/ /Bnr Antall rom:

Hage 16 m2

0

1

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

2 BRA:

3

BRA:

CBR Leilighet A103CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

Antall rom: Antall rom: P-rom: P-rom: Tegnet: Tegnet:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

Format:

2

Leilighet A103

Leilighet A103

- 20 - A103 Bjertnes Bjertnes

1

Etasje:

ru Eiendom AS

e

0

P-rom:

1 2 50 50

Dato: Dato:

11 22 4 5050 5050

Dato:

Kontrollert: Kontrollert:

4 4

F

17.12.2018

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

5

Format: Format:

A4A4

Må Måles

1:


HUS A

A104 2-ROMS

Leilighet A1

Leilighet A104

Entre 4.6 m²

LeilighetA104 A104 Leilighet

Stue/kjøkken 25.3 m²

Leilighet A104 Entre Entre 4.6 m² 4.6 m²

BJERTNES PORTAL 51

Bad 3.9 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 25.325.3 m² m²

BadBad 3.9 m² 3.9 m²

Entre 4.6 m²

Stue/kjøkken 25.3 m² Sov 11.3 m²

Bad 3.9 m²

Sov Sov 11.311.3 m² m²

Terrasse 16.0 m²

Sov 11.3 m² Terrasse Hage 19 m2 Terrasse 16.016.0 m² m²

Terrasse 16.0 m²

Bjertnes

0

1

nr 14 / Bnr 2

Bjertnes Leilighet Eiendom AS Bjertnes Løpenr Type kode Orientering Etasje: .

/ Bnr Gnr Bnr 2- 2401 201414 - Gnr - /A104 Antall rom:

KaruEiendom Eiendom AS aru AS BRA:

Løpenr Orientering Løpenr ypeType TypeType kodekode Orientering P-rom: . .

-P P - -2020- A104 - A104- -401401 Tegnet:

CBR

Dato:

2

0

2 m2 Hage 19 Hage 19 m

3

4

Kontrollert:

0

IFO

0

1

Tegnet: Antall Antall rom:rom:

Tegnet: Tegnet:

1:100

17.12.2018

CBR CBR Leilighet A104 Etasje: Antall rom: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom:

1 2 48 48

Dato: Dato:

3 3

Kontrollert:

2 2 4 IFO5 4848 17.12.2018 48 48

CBR 3

2 BRA: BRA:

P-rom:Dato: P-rom:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

A4

2 2

1 Antall rom: 2 BRA: Leilighet A104 Leilighet A10448 Etasje: P-rom: Etasje: 48 1 1

T C ie h tn c p o riyg 7 0 t2

Målestokk:

1 1

0 Etasje:

Hage 19 m2

Format:

2

Leilighet A104

5

A104

1 2 48 48

1

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4A4

Form

A

M


A105 3-ROMS

Leilighet A105 Sov 8.1 m²

Bad 4.9 m²

Entre 5.3 m²

SovSov 8.18.1 m² m²

Sov 8.1 m²

LeilighetA105 A105 Leilighet

SovSov 12.0 12.0 m² m²

BadBad 4.94.9 m² m²

Leilighet A105

Sov 12.0 m²

Bad 4.9 m²

BJERTNES PORTAL 52

Leilighet A

Sov 12.0 m²

Entre Entre 5.35.3 m² m²

Entre 5.3 m²

Stue/kjøkken 29.9 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 29.9 29.9 m² m²

Stue/kjøkken 29.9 m²

Terrasse 11.5 m²

0

Terrasse Terrasse Hage 19 m2 11.5 11.5 m² m²

Bjertnes

0

1

2

3

Gnr 14 / Bnr 2

Tegnet:

CBR

Dato:

Kontrollert:

IFO

5

Antall rom:

Etasje: Etasje:

0

Hage 19 m2

1

1:100

A4

17.12.2018

2 BRA:

3

BRA:

CBR Leilighet A105CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

Antall rom: Antall rom: P-rom: P-rom: Tegnet: Tegnet:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

Målestokk:

2 2

BRA:A105 Leilighet Leilighet A105 P-rom:

T cC i g tn e p o riy 7 0 t2 h

Format:

2

Leilighet A105

0 0 Etasje: 1 1

2 Hage Hage 19 19 m2 m

Terrasse 11.5 m²

Leilighet uBjertnes Eiendom AS A105 Bjertnes Løpenr e Type kode Etasje: Orientering 1 . Gnr 2 - 401 nr 14 / /Bnr 2 A105 - 1420 -Bnr Antall rom: 3

Eiendom AS 65 uruEiendom BRA: AS Løpenr e Type Type kode Orientering Løpenr kode Orientering P-rom: 65 . . 20 A105 20 A105 401 - 401

4

1

P-rom:

1 3 65 65

Dato: Dato:

13 3 65 65

3

11 Kontrollert: 33 CBR 4 5 IFO 6565 Dato: 6565 17.12.2018 Tegnet:

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4A4

4 4

F

Må Måles

1:


HUS A

A201 2-ROMS

Leilighet A2

Leilighet A201 Entre 4.2 m² Bad 5.1 m²

LeilighetA201 A201 Leilighet

Leilighet A201

Entre Entre 4.2 m² 4.2 m²

Entre 4.2 m² Bad 5.1 m²

BJERTNES PORTAL 53

BadBad 5.1 m² 5.1 m²

Stue/kjøkken 27.4 m²

Sov 9.4 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 27.427.4 m² m²

Sov Sov 9.4 m² 9.4 m²

Stue/kjøkken 27.4 m²

Balkong 9.6 m² Sov 9.4 m²

Balkong Balkong 9.6 m² 9.6 m²

0

Bjertnes 0

nr 14 / Bnr 2

1

Balkong 9.6 m²

2

3

4

2 2 BRA: 50 P-rom: Leilighet A201 Leilighet A201 50 Etasje:

5

0 0

u Eiendom AS Bjertnes Leilighet A201 Løpenr Bjertnes Type kode Orientering . - P - A201Etasje: - 401 2

T cC i g tn e p o riy 7 0 t2 h

Antall rom:

CBR

Dato:

1 1

Kontrollert:

IFO

Tegnet:

Etasje: Etasje:

Gnr / Bnr Gnr 1414 / Bnr 22

Tegnet:

2

Leilighet A201 Antall rom:

2 KaruEiendom Eiendom AS aru AS BRA: 50 Løpenr Orientering Løpenr ypeType TypeType kodekode Orientering P-rom: . . - 20 - -P P- A201 - A201- -401401 50 20

1

0

1

2 BRA: BRA:

P-rom: P-rom: Tegnet: Tegnet:

Format:

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

CBR CBR Leilighet A201 Etasje: Antall rom: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

P-rom:

2 2 50 50

Dato: Dato:

3 3

Kontrollert:

IFO

2 2 3 4 5 Dato: 17.12.2018 5050 5050

Antall Antall rom:rom:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

2 2 CBR

2 2

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4A4

Fo

A

M


A202 2-ROMS

Leilighet A202

Leilighet A202 Entre 4.6 m²

LeilighetA202 A202 Leilighet

Bad 3.9 m²

Leilighet A202 BJERTNES PORTAL 54

Stue/kjøkken 25.3 m²

Entre Entre 4.6 m²

Sov4.6 m² 11.3 m² BadBad 3.93.9 m² m²

Entre 4.6 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 25.3 25.3 m² m²

Bad 3.9 m²

Balkong 9.6 m²

SovSov

11.3 Stue/kjøkken 11.3 m² m² 25.3 m²

Sov 11.3 m²

0 Balkong Balkong 9.69.6 m² m²

ertnes

Eiendom AS

0

1

3

Balkong 9.6 m²

Antall rom:

4

BRA:

5

P-rom: 0 0

T C ie h tn c p o riyg 7 0 t2

Løpenr .

- A202 - 401 Bjertnes Leilighet Bjertnes 20

2

CBR

A202

Etasje: Etasje:

Etasje:

CBR

Dato:

Kontrollert:

IFO

2 2 48 2 2 48

3 3

Kontrollert:

IFO

Leilighet A202 Leilighet A202 Dato: 17.12.2018

Gnr Bnr2 2 nr 1414/ /Bnr Antall rom:

Tegnet:

1 1

Tegnet:

2 2 Eiendom AS 48 uruEiendom BRA: AS Løpenr e Type Type kode Orientering Løpenr kode Orientering P-rom: 48 . . 20 A202 20 A202 401 - 401

2

Leilighet A202 Etasje:

14 / Bnr 2

ype kode Orientering

1

0

1

Antall rom: Antall rom:

2

3

BRA: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom: P-rom: Tegnet: Tegnet:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Format:

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

CBR Leilighet A202CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom:

2 2 48 48

Dato: Dato:

22 22 4 4848 4848

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

4 4 Format:

A4

5 Format: Format:

A4A4

Må Måles

1:


HUS A

A203 3-ROMS

Leilighe

Leilighet A203 Sov 8.1 m²

Bad 4.9 m²

Sov 12.0 m²

LeilighetA203 A203 Leilighet

Entre 5.3 m² Sov Sov 8.18.1 m²m²

Bad 4.9 m²

Leilighet A203

Sov Sov 12.0 12.0 m²m²

Sov 12.0 m²

Entre Entre 5.35.3 m²m²

Entre 5.3 m²

BJERTNES PORTAL 55

Sov 8.1 m²

Bad Bad 4.94.9 m²m²

Stue/kjøkken 29.9 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 29.9 29.9 m²m²

Stue/kjøkken 29.9 m²

Balkong 9.6 m²

0 Balkong Balkong 9.69.6 m²m²

Bjertnes

0

1

2

3

4

5

00

Gnr 14 / Bnr 2 Type

Type kode Orientering

P 14 Gnr 14 Bnr 2 -Gnr -/ /20 - 2A203 Bnr Etasje:

Antall rom:

Karu Eiendom AS aru Eiendom BRA:AS

Type Type

Type kodeOrientering Orientering Type kode

A203

Dato:

Etasje: 11

22

LeilighetA203 A203 Leilighet P-rom: BRA:

Balkong 9.6 m²

Løpenr .

T C ie h tn c p o riyg 7 0 t2

Etasje: Etasje:

2 401

Løpenr Løpenr

3 65 65

P-rom: . . A203 401 - PP - - 2020- -A203 - -401 Tegnet: Kontrollert:

CBR

Leilighet A2 Antall rom:

Karu Eiendom AS Bjertnes Leilighet Bjertnes

IFO

0

1

Antall rom: Antall rom:

2 BRA: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom: P-rom:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Tegnet: Tegnet:

Format:

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

CBR CBR Leilighet A203 Etasje: Antall rom: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom:

2 3 65 65

Dato: Dato:

3

1

323

3 65 65

22Tegnet: Kontrollert: 33CBR IFO 5 654 65 Dato: 17.12.2018 65 65

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4 A4


A301 4-ROMS

Leilighet A301

3.ETG

Sov 7.6 m²

Leilighet A301

Sov 10.6 m²

Sov 7.7 m²

Entre 7.7 m²

Kjøkken 15.4 m²

Leilighet A301 Leilighet A301

Bad 3.ETG 2.8 m²

Leilighet A301

Bad 5.0 m²

3. ETASJE

2.ETG

BJERTNES PORTAL 56

Sov 7.6 m²

TG

Leilighet A301

3.ETG

2.ETG

3.ETG

2.ETG

Sov 7.7 m²

3.ETG

2.ETG

3.ETG

Sov 7.6 m²

Sov 7.7 m²

Sov 7.6 m²

Entre 7.7 m²

Stue 17.7 m²

Sov 10.6 m²

Stue 17.7 m²

Sov 10.6 m²

0 Sov 7.6 m²

Kjøkken 15.4 m²

Sov Balkong 10.6 m² 9.3 m²

Bad 5.0 m²

Bad 2.8 m²

Balkong 9.3 m²

Bad 2.8 m² Stue 17.7 m²

Sov 10.6 m²

2

3

Entre 7.7 m²

Sov 10.6 m²

4

5

Sov 7.6 m²

Sov

Entre 7.7 m² 7.7 m²

Sov 7.7 m²

2-3 Antall rom: Bad 4 Kjøkken 5.0 m² Entre 15.4 m² BRA: 81 7.7 m² BadBad P-rom: 5.0 2.8 m² m² 81 Etasje:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Bad 2.8 m²

Tegnet:

3.ETG

Bad 2.8 m²

1

Leilighet A301

Kjøkken Stue 15.417.7 m² m²

Kjøkken 15.4 m²

ETG

Sov 7.7 m²

Kontrollert:

CBR

2. ETASJE

Dato:

Entre 7.7 m²

Format:

IFO

A4

Målestokk:

1:100

Bad 5.0 m²

17.12.2018

Kjøkken 15.4 m²

Bad 5.0 m²

0

0

ertnes

1

2

3

4

5

Etasje:

A301 siendomLeilighet AS

Antall rom:

2-3 Bjertnes nr202 - A301 Antall - 401 rom: 4 2.ETG m AS BRA: Gnr 14 81 / Bnr 2 Prosjekt: Løpenr entering P-rom: 81 Tiltakshaver: . Karu Eiendom AS

-

Felt

A

401

Tegnet:Type Fag

Kontrollert: Type kode Orientering

- ACBR - P Dato:

20IFO - A301

A

Antall rom:

0 CBR 1

Bjertnes

Format: Løpenr .

- 401 A4

-

Tegnet:

3.ETG

Tiltakshaver:

17.12.2018Felt

P-rom: Etasje:

T e p h iC n to c rig y 7 0 t2

.

2.ETG

2-3 4 81 812-3

3

4

2

3

Fag

A

BRA:

Dato:

Gnr 14 / Bnr 2 Målestokk: 1:100

-

P

Type kode Orientering

-

20

- A301 T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Kontrollert:

T e p h iC n to c rig y 7 0 t2

Karu Eiendom AS Type

81

Leilighet A301IFO CBR Tegnet:

3.ETG

2.ETG

IFO 2 81 17.12.2018

P-rom:

T cto p iC n e yrig 7 0 t2 h

4

Kontrollert:

3.ETG

Løpenr .

401

Etasje: Antall rom: BRA: 2.ETG P-rom:

2-3 17.12.2018 4 81 3.ETG 81

Dato:

5

4 0

Leilighet A301

BRA:

Etasje: Løpenr

301

2

0 A301 1 Leilighet

14 / Bnr 2

pe kode Orientering Prosjekt:

1

1

5 2

3

Leilighet A301

Format:

3A4 Etasje: 4

Antall rom: BRA:

Format:

A4

P-rom:

Tegnet:

CBR

Dato:

Målestokk:

1:100 5 2-3 4 81 Målestokk: 81 1:100

Kontrollert:

IFO

17.12.2018

Format:

A4 T C ie yrig ctn p o 7 0 t2 h


HUS A

A302 3-ROMS

Leilighet A

Leilighet A302 Entre 3.7 m²

Bad 5.0 m²

Sov 6.9 m²

Leilighet Leilighet A302 A302

Leilighet A302

ntre 7 m² Stue/kjøkken 30.2 m²

Bad Bad 5.0 5.0m² m²

Sov Sov 6.9 6.9m² m²

Entre 3.7 m²

Bad 5.0 m²

Sov 6.9 m²

Gang Gang 5.0 5.0m² m²

Gang 5.0 m²

Stue/kjøkken 30.2 m²

Entre Entre 3.7 3.7m² m²

Sov 11.9 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 30.2 30.2m² m²

Balkong 9.6 m²

BJERTNES PORTAL 57

Gang 5.0 m²

Sov Sov 11.9 11.9m² m²

Sov 11.9 m²

0

Balkong

Type kode Orientering

0

1

2

3

4

5

Løpenr

A302

3 Antall rom: 3 Karu AS Karu Eiendom Eiendom BRA: AS 68 Type Type Løpenr Type Typekode kode Orientering Orientering Løpenr P-rom: .. -- PP -- 20 20 --A302 A302 -- 401 401 68

Kontrollert:

IFO

11

0

CBR A302 Leilighet Leilighet A302IFO Etasje: Etasje:

Gnr Gnr14 14// Bnr Bnr22

Dato:

Kontrollert:

BRA: 0 T cC i g tn e p o riy 7 0 t2 h

Etasje:

CBR

Tegnet:

Antall rom:

. - 20 - A302 - 401 Bjertnes Leilighet Bjertnes

Tegnet:

P-rom:

3 3 268 2 68

Etasje:

9.6 m² ru Eiendom AS

pe

2

Leilighet A302

Bjertnes

Gnr 14 / Bnr 2

P

1

Balkong Balkong 9.6 9.6m² m²

0

1

2BRA: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

P-rom: P-rom:

T ce i g tn p o C yri 7 0 t2 h

Tegnet: Tegnet:

Format:

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

CBR Leilighet A302CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

P-rom:

3 3 68 68

Dato:

Antall Antallrom: rom:

Dato: Dato:

3

3317.12.2018 33 4 5 68 68 68 68

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4 A4

33


A303 2-ROMS

Leilighet A303

Leilighet A303 Entre 4.2 m² Bad 5.1 m²

LeilighetA303 A303 Leilighet

Leilighet A303

Entre Entre 4.24.2 m² m²

Stue/kjøkken 27.4 m²

Entre 4.2 m²

BJERTNES PORTAL 58

BadBad 5.15.1 m² m²

Bad 5.1 m² Sov 9.4 m² Stue/kjøkken Stue/kjøkken 27.4 27.4 m² m²

SovSov 9.49.4 m² m²

Stue/kjøkken 27.4 m²

Sov Balkong 9.4 m² 9.6 m²

Balkong Balkong 9.69.6 m² m²

0 Balkong 9.6 m²

ertnes

0

1

2

3

4

Bjertnes Leilighet Bjertnes iendom AS

0

A303

3 Gnr Bnr2 2 . nr / /Bnr 2014 401 -14A303 - rom: Antall 2 Eiendom AS 50 uruEiendom BRA: AS Løpenr e Type Type kode Orientering Løpenr kode Orientering P-rom: 50 . . A303 -401 401 -2020 -A303

-

-

Tegnet:

CBR

Dato:

Kontrollert:

T cC i g tn e p o riy 7 0 t2 h

IFO

0

1

T cto p iC n e g yri 7 0 t2 h

T cto p iC n e g yri 7 0 t2 h

Antall rom: Tegnet: Antall rom:

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

CBR Leilighet A303CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

2

P-rom:

3 2 50 50

22

Dato: Dato:

3

Kontrollert:

3 4 5 CBR IFO BRA: 5050 P-rom: 50 P-rom: Dato: 17.12.2018 50 2 BRA:

Tegnet: Tegnet:

Format:

1

3 Antall rom: 2 Leilighet A303 BRA: 50 Leilighet A303 Etasje: P-rom: Etasje: 50 33

Etasje: Løpenr pe kode Orientering

-

2

Leilighet A303 0 1 2 3

5

Etasje:

14 / Bnr 2

1

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4A4

4 4

Format:

A4

Må Måles

1:


HUS A

A304 2-ROMS

Leilighet A3 Leilighet A304

Entre 4.6 m²

Leilighet Leilighet A304 A304 Bad 3.9 m²

Leilighet A304

Entre Entre 4.6 4.6m² m²

BJERTNES PORTAL 59

Entre 4.6 m²

Stue/kjøkken 25.3 m²

Bad Bad Sov 3.9 3.9m² m² 11.3 m² Stue/kjøkken Stue/kjøkken 25.3 25.3m² m²

Bad 3.9 m² Sov Stue/kjøkken Sov 11.3 11.3 m² 25.3 m²m²

Balkong 9.6 m²

Sov 11.3 m² Balkong Balkong 9.6 9.6m² m²

0

Balkong 9.6 m²

2

Leilighet A304

Bjertnes 0

nr 14 / Bnr 2

1

2

3

4

00

Antall rom:

-- PP -- 20 -20 --A304 A304 Tegnet: CBR

Dato:

11

33

Antall rom:

2 48 Løpenr Løpenr . . 48 401 401

T C ie h tn c p o riyg 7 0 t2

Etasje: Etasje: Tegnet:

0

Karu Karu Eiendom Eiendom AS BRA: AS Type Typekode kode Orientering Orientering P-rom:

3 22 2 BRA: 50 Leilighet A304 Leilighet A304 P-rom: 50 Etasje:

5

u Eiendom AS Bjertnes Bjertnes Leilighet A304 Løpenr Type kode Orientering . Etasje: 3 20 14 -Gnr - A304 // Bnr Gnr 14 Bnr-22401 Type Type

1

Kontrollert:

IFO

1

2BRA: 3 BRA: Dato:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom: P-rom:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Tegnet: Tegnet:

Format:

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

CBR Leilighet A304CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom:

3 2 50 50

33

CBR 22

Antall Antallrom: rom:

Dato: Dato:

Kontrollert:

IFO

4 5 50 50 17.12.2018 50 50

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4 A4

Fo

A


A305 3-ROMS

Leilighet

Leilighet A305

Sov 8.1 m²

Sov 12.0 m²

Bad 4.9 m²

LeilighetA305 A305 Leilighet

Entre 5.3 m² SovSov 8.18.1 m² m²

Sov 8.1 m²

Stue/kjøkken 29.9 m²

Leilighet A305

Sov 12.0 m²

Bad 4.9 m²

BJERTNES PORTAL 60

SovSov 12.0 12.0 m² m²

BadBad 4.94.9 m² m²

Entre Entre 5.35.3 m² m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 29.9 29.9 m² m²

Entre 5.3 m²

Stue/kjøkken 29.9 m²

Balkong 9.6 m²

0 Balkong Balkong 9.69.6 m² m²

Bjertnes

0

1

Gnr 14 / Bnr 2

2

3

4

Karu Eiendom AS A305 Bjertnes Leilighet Bjertnes Løpenr Type Type kode Orientering . Etasje: A305 3 P 20 401 Gnr Bnr2 2 nr 1414/ /Bnr Antall rom:

CBR

Dato:

0 0

Kontrollert:

IFO

0

1

Antall rom: Antall rom:

2

3

BRA: BRA:

T cto p iC n e g yri 7 0 t2 h

P-rom: P-rom: Tegnet: Tegnet:

T cto p iC n e g yri 7 0 t2 h

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

Antall rom:

3 33

BRA:

Etasje: Etasje:

Format:

Etasje: 1 1 2 2

LeilighetA305 A305 Leilighet P-rom:

T cC i g tn e p o riy 7 0 t2 h

3

Eiendom AS 65 uruEiendom BRA: AS Løpenr e Type Type kode Orientering Løpenr kode Orientering P-rom: 65 . . 20 A305 20 A305 401 - 401 Tegnet:

Leilighet A30

5

Balkong 9.6 m²

1

CBR Leilighet A305CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

P-rom:

3 3 65 65

Dato: Dato:

3 65 65

4 4

Kontrollert: 3 3 Tegnet: IFO 3 3 CBR 4 5 Dato: 6565 17.12.2018 6565

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4A4

Må Måles

1:


HUS A

A401 4-ROMS

Leilighet Sov 6.7 m²

Sov 8.7 m²

Stue/kjøkken 44.7 m²

Gang 7.0 m² Sov Sov 6.7 6.7m² m²

Sov

Sov Bod 8.7 8.7m² m² 2.5 m²

Bad 4.8 m²

Sov 6.7 m²

Sov 8.7 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 44.7 44.7m² m²

Leilighet Leilighet A401 A401

Entre 4.8 m²

Gang Gang 7.0 7.0m² m²

Leilighet A401 BJERTNES PORTAL 61

Leilighet A401

Bad Entre 3.6 Entre m²

4.8 4.8m² m²

Stue/kjøkken 44.7 m²

Gang 7.0 m²

Bod Bod 2.5 2.5m² m²

Bad Bad 4.8 4.8m² m² Entre

4.8 m² Sov

Bod 2.5 m²

Bad 4.8 m²

Bad Bad 18.4 m² 3.6 3.6m² m²

Takterrasse 9.6 m² Bad 3.6 m² Sov Sov 18.4 18.4m² m²

Takterrasse Takterrasse 9.6 9.6m² m²

0

Sov 18.4 m²

Leilighet A401

Bjertnes

Takterrasse 9.6 m²

Gnr 14 / Bnr 2

0

1

aru Eiendom AS Løpenr Type Bjertnes Type kode Orientering Leilighet Bjertnes . P - 20 - A401 - 401 Etasje:

2

3

4

Etasje:

5

00Antall rom: 11 BRA:

A401

4 Antall rom: 4 Karu AS Karu Eiendom Eiendom BRA: AS 112 Type Type Løpenr Type Typekode kode Orientering Orientering Løpenr P-rom: .. -- PP -- 20 20 --A401 A401 -- 401 401 109.5 CBR

Dato:

Kontrollert:

IFO

0

1

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

2BRA: BRA:

Tegnet: Tegnet:

1:100

A4

17.12.2018

CBR Leilighet A401CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T cC i g tn e p o yri 7 0 t2 h

112 A401 109.5

P-rom:

4 4 112 109.5

Dato: Dato:

44 CBR

IFO

44 3 Dato: 112 4 17.12.2018 5 112 109.5 109.5

Antall Antallrom: rom:

P-rom: P-rom:

T cto p iC n e yrig 7 0 t2 h

Målestokk:

33

P-rom:

Etasje: Etasje:

Format:

4

224

Leilighet Leilighet A401 Tegnet: Kontrollert:

T cC i g tn e p o riy 7 0 t2 h

Gnr Gnr14 14// Bnr Bnr22

Tegnet:

1

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4 A4


A402 3-ROMS

Leilighet A4

Leilighet A402

LeilighetA402 A402 Leilighet

Bad 4.4 m² Entre 4.2 m²

Leilighet A402

BJERTNES PORTAL 62

Stue/kjøkken 39.8 m²

Entre Entre 4.24.2 m² m²

Sov 7.9 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 39.8 39.8 m² m²

SovBadBad 11.34.4 m²4.4 m² m²

Bad 4.4 m² Entre 4.2 m²

Stue/kjøkken 39.8 m²

SovSov 11.3 11.3 m² m²

SovSov 7.97.9 m² m²

Balkong 9.6 m²

Sov 11.3 m²

Sov 7.9 m²

Balkong Balkong 9.69.6 m² m²

0

Bjertnes

Balkong 9.6 m²

0

nr 14 / Bnr 2

1

2

3

4

Etasje:

0 0

u Eiendom AS Bjertnes Leilighet A402 Bjertnes Løpenr Type kode Orientering . Etasje: A402 - 401 4 - 20 - Bnr Gnr nr 1414/ /Bnr 22

CBR

Dato:

1 1

Kontrollert:

T C ie h tn c p o riyg 7 0 t2

IFO

Tegnet: 4

Etasje: Etasje:

0

1

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

2 BRA:

3

BRA:

CBR Leilighet A402CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Antall rom: Antall rom: P-rom: P-rom: Tegnet: Tegnet:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Format:

4 2 2

3 BRA: 73 Leilighet A402 73 P-rom: Leilighet A402

Antall rom:

Tegnet:

2

Leilighet A402

5

Antall rom:

3 Eiendom AS 73 uruEiendom BRA: AS Løpenr e Type Type kode Orientering Løpenr kode Orientering P-rom: 73 . . 20 A402 20 A402 401 - 401

1

P-rom:

4 3 73 73

Dato: Dato:

Kontrollert:

4

CBR 33 4

Dato: 7373

7373

3 3

5

IFO

4 4

Fo

A

17.12.2018

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4A4

Må Måles

1:


HUS A

A403 4-ROMS

Leilighet A Sov 8.1 m²

Bad 4.9 m²

Leilighet A403

Sov 15.7 m²

Entre 3.3 m²

Leilighet Leilighet A403 A403

Gang 4.5 m²

Sov 8.1 m²

Bad Bad 4.9 4.9m² m²

Bad 4.2 m²

Bad 4.9 m²

Bod 2.3 m²

Sov Sov 15.7 15.7m² m²

Sov 7.2 m²

Sov 15.7 m²

Leilighet A403 BJERTNES PORTAL 63

Sov Sov 8.1 8.1m² m²

Entre Entre 3.3 3.3m² m² Gang Gang 4.5 4.5m² m²

Entre 3.3 m²

Bad Bad 4.2 4.2m² m²

Bod Bod 2.3 2.3m² m²

Gang 4.5 m²

Sov Sov 7.2 7.2m² m²

Stue/kjøkken 35.6 m²

Bad 4.2 m²

Bod 2.3 m²

Sov 7.2 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 35.6 35.6m² m²

Balkong 9.6 m²

0

Stue/kjøkken 35.6 m²

Bjertnes

aru Eiendom AS

ype

P

Type kode Orientering

0

1

2

3

4

Etasje: Antall rom:

5

00

BRA:

Løpenr .

401

4 Antall rom: 4 Karu AS Karu Eiendom Eiendom BRA: AS 94 Type Type kode Orientering Løpenr Type Type kode Orientering Løpenr P-rom: .. -- PP -- 20 20 --A403 A403 -- 401 401 91.7

Etasje: Etasje:

Etasje:

CBR

Dato:

Kontrollert:

IFO

0

1

Antall Antallrom: rom:

2BRA: BRA:

P-rom: P-rom:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Tegnet: Tegnet:

Format:

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

CBR Leilighet A403CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

4 4 22 94 91.7

Tegnet: Kontrollert: Leilighet A403 Leilighet CBR A403IFO

Balkong 9.6 m²

Gnr Gnr14 14// Bnr Bnr22

Tegnet:

11

P-rom:

T C ie h tn c p o riyg 7 0 t2

Leilighet A403

20 - A403 -Bjertnes Bjertnes

Leilighet A403

Balkong Balkong 9.6 9.6m² m²

Gnr 14 / Bnr 2

1

P-rom:

4 4 94 91.7

Dato: Dato:

Dato:

3

44 44 17.12.2018 4 5 94 94 91.7 91.7

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4 A4

33


A501 4-ROMS

Leilighet A5

Leilighet A501

Sov 6.8 m²

Stue 24.4 m²

BJERTNES PORTAL 64

Sov 8.8 m²

SovSov 8.88.8 m² m²

Gang Gang 5.55.5 m² m²

Gang Takterrasse 5.5 m² 8.8 m²

Bod 2.4 m²

Leilighet A501

Entre Entre 5.85.8 m² m²

Bad 3.6 m²

BadBad 4.44.4 m² m²

Entre

BodBod 5.8 m² 2.42.4 m² m²

Bad 4.4 m²

Entre 5.8 m²

Bad 4.4 m²

Bod 2.4 m²

Stue Stue 24.4 24.4 m² m²

Stue 24.4 m²

LeilighetA501 A501 Leilighet

Gang 5.5 m²

SovSov 6.86.8 m² m²

Sov 6.8 m²

Sov 8.8 m²

Kjøkken/spisestue 15.4 m²

BadBad 3.63.6 m² m²

Takterrasse Takterrasse 8.88.8 m² m²

Sov 15.6 m²

Kjøkken/spisestue Kjøkken/spisestue

15.4 Bad 15.4 m² m² 3.6 m²

Takterrasse 8.8 m²

SovSov 15.6 15.6 m² m²

Kjøkken/spisestue 15.4 m²

0

Sov 15.6 m²

Bjertnes

0

1

nr 14 / Bnr 2

Bjertnes Leilighet uBjertnes Eiendom AS

Tegnet:

CBR

Dato:

3

4

0 0Etasje:1 1

T C ie h tn c p o riyg 7 0 t2

IFO

0

1

Antall rom: Antall rom:

2 BRA:

BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom: P-rom: Tegnet: Tegnet:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Format:

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

2 2

5 3 Antall rom: 4 BRA: LeilighetA501 A501101 Leilighet P-rom: Etasje: 98.6 Etasje: 5

Løpenr .

Kontrollert:

2

Leilighet A501

5

A501

Gnr 14/ /-Bnr Bnr2 2 - 401 5 A501 nr- 1420 Antall rom: 4 Eiendom AS 101 uruEiendom BRA: AS Løpenr e Type Type kode Orientering Løpenr kode Orientering P-rom: . . 98.6 20 A501 20 A501 401 - 401 Type kode Orientering Etasje:

2

1

CBR Leilighet A501CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom:

5 4 101 98.6

Dato: Dato:

5

3

4 4

Tegnet:

4

Kontrollert:

For

Kontrollert: Kontrollert:

Format: Format:

Må Måles

4 3 CBR 4 5 IFO 101 101 Dato: 98.617.12.2018 98.6

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

A4A4

A

1:


HUS A

A502 3-ROMS

Leilighet A5

Leilighet A502

Leilighet Leilighet A502 A502 Entre 4.2 m²

Leilighet A502 Bad 4.4 m²

BJERTNES PORTAL 65

Stue/kjøkken 31.5 m²

Bad .4 m²

Sov 6.8 m²

Bad Bad 4.4 4.4m² m²

Entre Entre 4.2 4.2m² m²

Sov 11.3 m²

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 31.5 31.5m² m²

Takterrasse 8.3 m²

Entre 4.2 m²

Bad 4.4 m²

Stue/kjøkken Redundant Room Sov Sov 6.8 6.8m² m²

Sov Sov 11.3 11.3m² m²

Takterrasse Takterrasse 8.3 8.3m² m²

Sov 38.3 m²

0

Sov 11.3 m²

Takterrasse 8.3 m²

Etasje:

0

Eiendom AS Type kode Orientering

-

1

2

3

4

Antall rom:

5

BRA:

Leilighet A502

5 Gnr Gnr14 14// Bnr Bnr22 Antall rom: 3 Karu AS Karu Eiendom Eiendom BRA: AS 63 Type Type Løpenr Type Typekode kode Orientering Orientering Løpenr P-rom: .. 20 --A502 A502 -- 401 401 63 - PP -- 20

Kontrollert:

IFO

5 3 22 63 63

33

Tegnet: Kontrollert: Leilighet A502 Leilighet A502 CBR IFO Etasje: Etasje:

Etasje:

Dato:

11

P-rom:

Løpenr

CBR

00

T C ie h tn c p o riyg 7 0 t2

. 20 - A502 - 401 Bjertnes Bjertnes

Tegnet:

2

Leilighet A502

Bjertnes

nr 14 / Bnr 2

1

Dato:

0

1

Antall Antallrom: rom:

2BRA: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom: P-rom:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Tegnet: Tegnet:

Format:

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

CBR Leilighet A502CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

P-rom:

5 3 63 63

Dato: Dato:

3

55 17.12.2018 33 4 5 63 63 63 63

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4 A4

Form

A


A503 4-ROMS

Leilighet A

Bad 4.9 m²

Sov 8.1 m²

Leilighet A503

Sov 15.7 m²

Entre 3.3 m² Bad Bad 4.94.9 m²m²

Sov Sov 8.18.1 m²m²

LeilighetA503 A503 Leilighet

Gang 4.4 m²

Sov Sov 15.7 15.7 m²m²

Bad 4.9 m²

Sov 8.1 m²

BJERTNES PORTAL 66

Entre Entre 3.33.3 m²m²

Leilighet A503

Bod 2.3 m²

Sov 15.7 m²

Sov 7.2 m²

Gang Gang 4.44.4 m²m²

Entre 3.3 m²

Bod Bod Stue/kjøkken 2.32.3 m²m²35.8 m²

Gang 4.4 m²

Bod 2.3 m²

Sov Sov 7.27.2 m²m²

Sov 7.2 m² Stue/kjøkken Stue/kjøkken 35.8 35.8 m²m²

Balkong 9.6 m²

Stue/kjøkken 35.8 m²

0 Balkong Balkong 9.69.6 m²m²

Bjertnes

Gnr 14 / Bnr 2

0

1

2

3

4

aru Eiendom AS Bjertnes Leilighet A503 Løpenr ype Type kode Orientering Bjertnes . P - 20 Etasje: A503 - 401 5 Gnr 14 / Bnr 2

Leilighet A503 Bje

5

00

Balkong 9.6 m²

Tegnet:

CBR

Dato:

Kontrollert:

IFO

ekt: Etasje:

11

Antall rom: BRA: aver: P-rom:

T C ie h tn c p o riyg 7 0 t2

22

5 3 3 44 4 Gnr 14 94 Karu Eie 91.7

LeilighetA503 A503 Leilighet Type Type Tegnet: Fag Kontrollert: 55CBR A - IFO P - 2 4 Etasje: Etasje:

nr 14 / Bnr 2 Antall rom:

4 Eiendom AS 94 uuEiendom BRA: AS Løpenr e Type Type kodeOrientering Orientering Løpenr kode P-rom: 91.7 . . 20 A503 20 A503 401 - 401

1

0

1

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

3

CBR Leilighet A503CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

2

BRA: BRA: P-rom: P-rom: Tegnet: Tegnet:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Format:

Antall rom: Antall rom:

P-rom:

5 4 94 91.7

Dato: Dato:

4 Dato: 944 94 91.7 91.7

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

5 17.12.2018 Format: Format:

A4 A4

Mål Måles

1:1


HUS A

A601 3-ROMS

Leilighet A601

Leilighet A601

Leilighet A601 A601 Leilighet

Sov 8.9 m²

Leilighet A601 Entre 4.4 m²

Bad 5.1 m²

Sov Sov 8.9m² m² 8.9

Bad 5.1 m²

Takterrasse 57.9 m²

Stue/kjøkken 33.3 m²

Sov 8.9 m²

Gang Entre Entre 4.4m² m² 1.6 m² 4.4 Bad Bad 5.1m² m² 5.1

Gang .6 m²

Takterrasse Takterrasse 57.9m² m² 57.9

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 33.3m² m² 33.3

Takterrasse 57.9 m²

Stue/kjøkken 33.3 m²

Sov 13.0 m²

Entre 4.4 m² Bad 5.1 m²

Sov 13.0 m²

Gang Gang 1.6m² m² 1.6

Sov Sov 13.0m² m² 13.0

Gang 1.6 m²

Sov 13.0 m²

0

ertnes

0

4 / Bnr 2

1

2

3

4

6 11 22 3 BRA: 71 Leilighet A601 Leilighet A601 P-rom: 71 Etasje:

T e p rig iC n to c 7 0 t2 h y

Antall rom:

3 71 Løpenr Løpenr . . 401 71 401

Etasje: Etasje: Tegnet:

0

Karu Eiendom Eiendom AS Karu BRA: AS PP

Typekode kode Orientering Orientering Type

--

20 20

2

3

00

33

Antall rom:

endom ASLeilighet A601 Bjertnes Bjertnes Løpenr . Etasje: 20 Gnr A601 401 6 14 // Bnr Bnr Gnr 14 22 Type Type

1

Leilighet A601

5

e kode Orientering

--

BJERTNES PORTAL 67

Entre 4.4 m²

A601 --- A601 Tegnet: P-rom:

CBR

Dato:

Kontrollert:

IFO

1

CBR

2

BRA: BRA: Dato: P-rom: P-rom:

T cto p iC n e yrig 7 0 t2 h

T cto p iC n e yrig 7 0 t2 h

Tegnet: Tegnet:

Format:

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

CBR Leilighet A601 CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T e p yrig iC n cto 7 0 t2 h

P-rom:

6 3 71 71

Dato: Dato:

Kontrollert: 66

33IFO 3 4 5 71 71 17.12.2018 71 71

Antallrom: rom: Antall

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format:

A4

Format: Format:

A4 A4


A602 4-ROMS

Leilighe

Leilighet A602 Bad 4.9 m² Bad 4.5 m²

Entre 6.4 m²

Leilighet A602 A602 Leilighet

Sov 15.7 m²

35.7 m²

Bad Bad 4.5m² m² 4.5

Entre Entre 6.4m² m² 6.4

BJERTNES PORTAL 68

Leilighet A402

Bad Bad 4.9Stue/kjøkken m² 4.9 m²

Bod 3.2 m²

Sov 7.3 m²

Sov Sov 15.7m² m² 15.7

Sov 8.3 m²

Bod Bod 3.2m² m² 3.2

Stue/kjøkken Stue/kjøkken 35.7m² m² 35.7

Bad 4.4 m²

Sov Sov 7.3m² m² 7.3

Entre 4.2 m²

Stue/kjøkken 39.8 m² Sov Sov 8.3m² m² 8.3

TakterrasseSov 23.5 m²11.3 m² Sov 7.9 m²

Takterrasse Takterrasse 23.5m² m² 23.5

0 Balkong 9.6 m²

Bjertnes0

1

2

3

4

5

00

Gnr 14 / Bnr 2

Tegnet:

CBR

Dato:

Kontrollert:

IFO

33

BRA: Leilighet A602 A602 Leilighet P-rom:

T C ie h tn c p o riyg 7 0 t2

Etasje: Etasje:

4

ru Eiendom AS 95 u Eiendom BRA: AS Løpenr Typekode kode Orientering Orientering Løpenr ee Type P-rom: 91.8 .. 20 A602 20 A602 401 - 401

Leilighet A6

11 Etasje:22

Antall rom:

Karu Eiendom Bjertnes LeilighetAS A602 Bjertnes Løpenr Type Type kode Orientering Etasje: . Gnr 14 Bnr P // -Bnr 2022- A602 6- 401 - 14 Gnr Antall rom:

0

1

Målestokk:

1:100

A4

17.12.2018

BRA:

CBR Leilighet A402CBR Etasje: Antall rom: BRA:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

2 BRA:

P-rom: P-rom: Tegnet: Tegnet:

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

T C ie h ctn p o yrig 7 0 t2

Format:

Antallrom: rom: Antall

P-rom:

4 3 73 73

Dato: Dato:

3

1

6 44 4 95 91.8

66 Tegnet: Kontrollert 44 CBR IFO 4 5 95 95 Dato: 17.12.2018 91.8 91.8

Kontrollert: Kontrollert:

IFO IFO 17.12.2018 17.12.2018

Format: Format:

A4 A4

Må Mål

1


HUS A BJERTNES PORTAL 69 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


UTOMHUSPLAN

+126.048 8.3m

1:17

+127.420 +145.000 C+ 138.51

C+ 135.43

A

+143.404

+127.269

Innkjøring garasje

+126.261

+127.118

INNKJØRING GARASJE

+125.740

+127.420

+126.187

BJERTNES PORTAL 70

+126.382

G

husker

B

+143.404 Sandkasse

klatrestativ

+125.867

+126.328

+145.000

+125.975 Innkjøring garasje

+127.340 Sklie

+127.420

+126.732

+127.211

+125.790

+125.640

+125.940 +127.420

+125.907 +122.180 Innkjøring garasje

+127.006

+145.000

+145.000

C+ 138.39

+126.690 C+ 140.77

C+ 141.47

C+ 138.29

Bygg under regulering

Utomhusplanen er ikke å anse som et kart, men kun ment for å orientere om tomtens planlagte opparbeidelse og arrondering. Tomtens opparbeidelse og arrondering er ikke endelig fastsatt og kan bli endret.


Dette dokumentet er utarbeidet av Felix Arkitekter AS for den oppdragsgiver og det oppdrag som er angitt nedenfor. Dokumentet er Felix Arkitekter AS` eiendom og skal bare benyttes til det formål oppdraget gjelder og skal ikke gjøres tilgjengelig i større utstrekning enn formålet tilsier.

Dette dokumen angitt nedenfor oppdraget gjeld

Tre Gangvei Kjørbar vei Hekk Tak - Sedum

8.3m

Gress

Tre

1:17

Sandkasse

Gangvei

+145.000

Pergolatak

C+ 138.51

Kjørbar vei

Dette dokumentet er utarbeidet av Felix Arkitekter AS for den oppdragsgiver og det oppdrag som er angitt nedenfor. Dokumentet er Felix Arkitekter AS` eiendom og skal bare benyttes til det formål oppdraget gjelder og skal ikke gjøres tilgjengelig i større utstrekning enn formålet tilsier.

Terrasser / Takterrasser

C+ 135.43

Hekk

Tredekke i private hager Innkjøring garasje

Lekeplass +126.261

Rev

+126.382

1:17

+125.740

Tredekke i private hager

RIE : RIBr :

Gangvei

Lekeplass

RIA:

Lokasjons fig.

+145.000

Kjørbar vei

Belegningsstein

Hekk

Parkering

Tak - Sedum Gress

Ledelinje

Sandkasse Prosjekt:

+126.732

+125.790

+125.640

1407

A G UT ARK :

RIB : RIV : RIE : RIBr : RIA:

Plasstøpte betongheller

Tiltakshaver:

+125.907

Tegningsnummer

Markert sti

Pergolatak

+125.940

Rev

LARK :

Sluk

Innkjøring garasje

+125.975

Innkjøring garasje

Sklie

Terrasser / Takterrasser

RIV :

Grønn passasje +125.867

+126.328

Pergolatak

RIB :

Markert sti

Sandkasse

1407

A G UT 00 202

Tre

Dato

Sandkasse

Prosjektnr.

TEGNFORKLARING

Plasstøpte betongheller klatrestativ

Kontr.

ARK :

Ledelinje

husker

Utført

LARK :

Sluk

8.3m

Endring

Tegningsnummer: (Fag, Type, Typekode, Orientering, Løpenummer)

+125.740

Parkering +126.187

Gress

Bilder kun ment som illustrasjon. Hus A til høyre. Avvik vil forekomme.

Belegningsstein

118

Tak - Sedum

BJERTNES PORTAL 71

26.048

Bjertnes AS Terrasser / Takterrasser

Lokasjons fig.

Grønn passasje

+122.180

Entreprenør:

Tredekke i private hager Innkjøring garasje

+145.000

+145.000

Lekeplass

C+ 140.77

+145.000

FORLØPIG

Prosjekt nr:

1407 Parkering

Sluk

Endring

Tegningsnummer: (Fag, Type, Typekode, Orientering, Løpenummer) Tegnet: Kontrollert:

Fase:

C+ 138.29

ing garasje

Rev

Belegningsstein

C+ 141.47

A G UT 00 202

SLE

IFO

Dato:

Målestokk:

Format:

20.12.2018

1:200 ARK :

Utomhusplan

LARK : RIB :

Utført

Kontr.

Dato

Prosjektnr.

1407

Prosjekt:

A1 Tiltakshaver:


NABOLAGSPROFIL NABOLAGSPROFIL BERGET 18, 1482 NITTEDAL

SKOLER, BARNEHAGER

NIVÅ KLASSER /AVD

ROTNES SKOLE

19 KL

400

1 km

8-10 KL

10 KL

244

0.6 km

-

26 KL

500

0.6 km

BJERTNES BARNEHAGE

0-6 ÅR

3 AVD

50

0.6 km

ROTNES FUS KULTURBARNEHAGE

0-6 ÅR

-

90

0.7 km

NYGÅRD BARNEHAGE

0-6 ÅR

4 AVD

71

1.3 km

BJERTNES VIDEREGÅENDE SKOLE

Vurdert av 53 lokalkjente

KM

1-7 KL

NITTEDAL UNGDOMSSKOLE

Bjertnes/Nygård

ELEVER /BARN

Opplevd trygghet: 8,6 /10

Barn (0-12 år)

Kvalitet på skolene: 7,5 /10

13.7%

22.8%

43.0%

Ungdom (13-18 år)

2.5%

8.3%

16.7%

22.8%

Godt vennskap

5.1%

Naboskapet: 7,4 /10

17.5%

BJERTNES PORTAL 72

BEFOLKNING

44.3%

Veldig trygt

Unge voksne (19-34 år)

OMRÅDE

PERSONER

Kommune: Nittedal

23213

Grunnkrets: Bjertnes

79

Voksne (35-64 år)

Eldre (over 65 år)

HUSHOLDNINGER

9471 27

Veldig bra TRANSPORT

VARER/TJENESTER

Oslo Gardermoen

43.3 km

Oslo S Nittedal

24.3 km 1.7 km

Rotnes

0.5 km

SPORT

Mosenteret Nittedal Senter Hagansenteret

0.7 km 7.7 km

Bunnpris Nittedal Meny Åneby

1.6 km 4.7 km

Apotek 1 Nittedal

0.7 km

Nittedal Vinmonopol

0.7 km

Nittedal sentralidrettsanlegg Bjertneshallen

0.2 km 0.6 km

Coop Mega Nittedal Rema 1000 Nittedal

0.7 km 0.9 km

SvingInn Nittedal Nittedal Helsestudio

0.7 km 1 km

Shell/7-Eleven Hakadal Mix Hagan Kiosk

6 km 7.3 km

st1 Nittedal Esso On The Run Nittedal

0.7 km 1.7 km

For kilder og annen info om Nabolagsprofil se neste side. Copyright © Eiendomsprofil AS 2018


SPESIELT ANBEFALT FOR

Rotnes er et tettsted og administrasjonssenteret i Nittedal kommune i Akershus, og ligger ved

Familier med barn Etablerere Husdyreiere Godt voksne

Nitelva og Riksvei 4. Fylkesgrensen til Oslo ved Skillebekk ligger omtrent 12 kilometer sør for Rotnes. Gjennom Rotnes går Gjøvikbanen, tog fra Rotnes til Oslo S tar ca. 30 minutter. Det går egne lokalbusser gjennom Rotnes som bringer folk til togstasjonen eller rundt i bygda. Via ved Riksvei 4 kommer man raskt til Oslo, eller ved overgang til Lillestrøm.

BJERTNES/NYGÅRD Vurdert av 53 lokalkjente

Dårlig

Varierende

Bra

Veldig bra

TRYGGHET DER BARNA FERDES Mange usikre

Trygge, med noen unntak

Trygge

STØYNIVÅET Støy dag og natt

Støynivå om dagen

Lite støynivå

VEDLIKEHOLD VEIER Lite velholdt

Nokså velholdt

Godt velholdt

VEDLIKEHOLD HAGER Lite velholdt

Nokså velholdt

DEMOGRAFI

Godt velholdt

KOLLEKTIVTILBUD

8,3

Dårlig

Ikke så bra

Bra

Veldig bra

TRAFIKK

6,9

Mye Trafikk

Trafikk til tider

Lite trafikk

GATEPARKERING

9,0

Vanskelig

Varierende

Vanskelig til tider

Lett

TURMULIGHETENE

7,2

Kun langs veiene

Dårlig

8,3 9,6

Bra

FAMILIESAMMENSETNING

7,3

På gang/sykkelveier Nærhet til skog og mark

AKTIVITETSTILBUD

7,6

7,0

Meget bra

Nabolag

7,5

Norge

36% er gift

70% har bolig på over 120 kvm 65% av boligene er eldre enn 20

Flerfamilier

27.7% 9.5%

Par m/barn

Par u/barn

5.6%

34.9%

3.4%

14% eier hytte

2.1%

92% eier sin egen bolig

29.7%

33% har inntekt over 500.000

21.4%

25.8%

39% har høyskoleutdanning

39.9%

59% er barnefamilier

Enslig m/barn

Enslig u/barn

år 65% bor i enebolig 100% av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

LIVSSTIL

(Bjertnes grunnkrets)

Aktiviteter:

Idrettsarrangementer, hagearbeid, båtliv, TV-spill

Interesser:

TV, radio og musikkutstyr, motor, IT

Radio & TV-vaner:

Vintersport, friidrett, fotball, hestesport, alpint

Lesevaner:

Nasjonale aviser på papir og nett, reiseblader, moteblader, tegneserier

Forbruk:

Elektronikk, bil, blomster og planter

Ferievaner:

Bil og motorsykkelferie, båtferie, aktive ferier

Bilmerker:

Toyota, Mitsubishi, Nissan, Volkswagen, Mercedes Benz

Informasjon i Nabolagsprofil er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Vurderingene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er aggregerte data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Livsstilsbeskrivelsene er levert av InsightOne som har delt Norges befolkning inn i Mosaic(tm)-grupper etter demografiske kjennetegn. De er basert på offentlig statistikk, i hovedsak fra SSB (Statistisk sentralbyrå) samt spørreundersøkelser om holdninger, forbruk, medievaner osv. Eiendomsprofil AS eller

BJERTNES PORTAL 73

KVALITET PÅ BARNEHAGENE


BJERTNES PORTAL 74

KJØP AV NY BOLIG Kjøp av bolig er en viktig beslutning. Her kan du gjøre deg kjent med kjøpsprosessen fra signering til tiden etter innflytting.

KJØPETILBUD Kjøpetilbud kan leveres megler, scannes og sendes inn på e-post eller sendes med MMS, eller inngis gjennom digital budgivning (bankID) på hjemmesiden.

BYGGESTART / LØFTING AV FORBEHOLD Har du skrevet kontrakt før byggestart, får du skriftlig informasjon om at forbehold er løftet og byggestart vedtatt.

KJØPEKONTRAKTEN Kjøpekontrakten utgjør en del av salgsdokumentene og vil etter aksept av kjøpetilbud bli utfylt med aktuelle kjøpesum og kjøper(e)s personalia og sendt per e-post for elektronisk signering med BankID. Dersom kjøper foretrekker kontraktsmøte ved meglers kontor og signatur på tradisjonelt vis, så legger megler til rette for det.

JEVNLIG INFORMASJON Bygging er en prosess. Du får jevnlig informasjon om fremdriften underveis. I tillegg vil det bli sendt ut informasjon om tilbud og frister som omhandler tilvalg. SAMEIET STIFTES Stifting av sameiet blir som regel gjennomført på et konstituerende årsmøte/sameiermøte. På møtet velges blant annet representanter til styret i sameiet.


BJERTNES PORTAL 75

FORHÅNDSBEFARING 2-3 uker før overtakelsesforretningen blir du innkalt til forhåndbefaring. Her blir det sjekket om det finnes feil eller mangler i boligen. Det blir skrevet protokoll som også undertegnes. OVERTAKELSESFORRETNING På overtakelsesforretningen går vi på nytt gjennom boligen, og sjekker eventuelle utbedringer som er gjort. Protokoll blir skrevet nå også, og undertegnet. Strømskjema blir fylt ut, og du får se hvor sportsbod og evt. parkeringsplass er lokalisert. INNFLYTTING Megler vil sende deg innbetalingsinnstruks før overtagelse. Det er viktig at hele oppgjøret er innbetalt innen overtagelse. Hvis hele oppgjøret er innbetalt, kan du flytte inn straks overtakelses­ forretningen er gjennomført.

FULLFØRELSESGARANTI Forskuddsgarantien trappes ved overtakelse opp til 5 % av kontraktsbeløpet og gjelder i 5 år. Den er en sikkerhet for oppfyllelse av eventuelt mangelsansvar. 1-ÅRSBEFARING Du får tilbud om 1-årsbefaring ca. 1 år etter at boligen er ferdigstilt. Da går vi gjennom boligen sammen med deg. REKLAMASJONSTIDEN Du har rett til å reklamere på feil og mangler i 5 år fra overtakelsesdatoen. Det er likevel svært viktig at det reklameres straks, og senest innen tre måneder etter at du oppdager feil eller mangler. Dersom du ikke reklamerer innen fristen, kan ditt eventuelle krav bortfalle.


VÆR SMART, TENK NYTT

BJERTNES PORTAL 76

Å kunne flytte inn i en helt ny bolig er en fantastisk følelse. Det finnes en lang rekke praktiske og håndfaste fordeler ved å kjøpe nytt.

LAVE OMKOSTNINGER Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny bolig fremfor gammel. Når du kjøper en brukt selveierbolig betaler du dokumentavgift til staten på 2,5 prosent av kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger. FORUTSIGBARHET OG GARANTI Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig under oppføring, må budstadoppføringsloven følges. Forbrukerkjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggteknisk standard enn for bare noen år siden. Det bygges med bedre isolasjon, balansert ventilasjon, vannbåren varme og bedre brannsikkerhet m.m.

Ved kjøp av helt ny bolig trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaring før overtakelse, ved overtakelse og 1 år etter overtakelse. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig. Å STARTE MED BLANKE ARK ER ALLTID SMART Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene – du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen! I tillegg flytter man inn i et nytt bomiljø samtidig med sine fremtidige naboer. Det er mye lettere å knytte bånd når man har samme utgangspunkt kontra det å flytte inn i et etablert bomiljø hvor alt er ”satt”.


BJERTNES PORTAL 77


LEVERANSEBESKRIVELSE

BJERTNES PORTAL 78

Denne leveransebeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det vil forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet vil vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør og vindusform, bygningsmessige detaljer, fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, beplantning, utomhuselementer etc. Der produktnavn og leverandør er nevnt i leveransebeskrivelsen, tas det forbehold om produkttilgjengelighet på utførelsestidspunkt. Prosjektet bygges i henhold til teknisk forskrift TEK 17. FUNDAMENTERING, KONSTRUKSJONER, DIVERSE Bygningene fundamenteres på avrettet fjell eller komprimert pukk. Bygningene utføres med bærekonstruksjon av betong i kjeller, og trekonstruksjon i øvrige etasjer. Etasjeskille mellom leilighetene vil bestå av trekonstruksjon med gipshimling, ca. 60 cm etasjedekke mellom boliger. Netto takhøyde ca. 2,4 m. I bad/wc og (deler av) entré og gang vil det bli nedforet himling og lavere takhøyde, ned mot ca. 2,2 m. Ytterveggene utføres i bindingsverk med isolasjon. Overflater er en kombinasjon av trepanel og betongbaserte plater. Vegger og dekke i garasjeanlegg støpes. Takkonstruksjon av tretak med isolasjon i himling. Utvendige beslag og taknedløp leveres i plastbelagt stålutførelse i enhetlig farge. TERRASSER / BALKONGER Terrasser og balkonger leveres med trykkimpregnerte terrassebord. Rekkverk og håndløper utføres i tre/stål/ glass. Det leveres skyvedører fra oppholdsrom til balkonger/terrasser. VINDUER OG VINDUSDØRER Utføres i tre og er hvitmalt innvendig fra fabrikk. Energiglass i henhold til forskriftskrav.

INNVENDIG TRAPPEROM OG HEIS Trapp har keramiske fliser i inntrinn og reposer. Opptrinnene er ubehandlet. Veggene i trapp og heissjakt vil få hvit overflatebehandling. Det leveres heis fra garasjeanlegg til alle etasjeplan.

STANDARD INNVENDIG BEHANDLING GULV Gulv i bad/wc og i entré leveres med fliser og varmekabler. Se nærmere spesifikasjon i romskjema. Øvrige rom leveres med 14 mm 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett som standard. Det vil bli anledning til å velge 1-stavs natur eikeparkett uten tillegg i pris, forutsatt bytte i hele leiligheten og innen nærmere fastsatt frist. VEGGER Vegger på baderom har keramiske fliser. Flisformat fremkommer av romskjema. Det vil bli mulig å velge mellom fire ulike flisfarger innenfor samme produktserie, uten tillegg i pris. Øvrige vegger i boligen males lyse/hvite som standard. Det vil bli anledning å velge mellom fire utvalgte standardfarger, begrenset til én farge per rom. Fargene vil bli presentert i selgers tilvalgsbrosjyre. TAK/HIMLINGER, INNKASSINGER OG TEKNISKE FØRINGER Himlinger er av gipsplater som sparkles og males hvite. I enkelte rom kan det forekomme helt eller delvis nedforede platehimlinger og innkassinger for å skjule rørføringer etc. Rør- og kanalføringer vil i hovedsak bli skjult bak eller i innkassinger. Slike konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som øvrige deler av den konstruksjonen den tilhører. Innkassinger er ikke vist på kontraktstegning. INNERVEGGER Leilighetsskillevegger utføres med dobbelt stenderverk, isolert og gipsplater på hver side. Øvrige innvendige vegger kles også med gipsplater.


BJERTNES PORTAL 79 Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


KJØKKEN Kjøkkeninnredning med hvite og glatte fronter type HTH KP-Mono eller tilsvarende. Leveringsomfang fremgår av kontraktstegningen, og innredningen leveres i standard høyde. Takhøye skap kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen under forutsetning av at det er plass til dette. Nedfelt oppvaskbenk leveres med kum i rustfritt stålbeslag. Kjøkken leveres med integrerte hvitevarer (kombiskap kjøl/frys, oppvaskmaskin, induksjonsplatetopp og stekeovn) fra AEG Electrolux eller tilsvarende. Se nærmere beskrivelse og spesifikasjoner i romskjema.

BJERTNES PORTAL 80

GARDEROBE Det leveres ikke garderobeskap som standard, men dette kan bestilles i forbindelse med tilvalgs­ prosessen. Mulig plassering av garderobe er antydet på kontraktstegning. Det tas forbehold om at plassering av garderobeskap må tilpasses detaljprosjekterte løsninger. BAD Det leveres baderomsmøbel med heldekkende servantplate og underskap med hvite, glatte fronter. Speil, lys i eller over speil, dusjarmatur montert på vegg, innsvingbare dusjvegger i herdet glass. Toalettet blir veggmontert med dempet toalettsete og moderne trykkplate. LED downlights i himling. Sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Elektrisk oppvarming av baderomsgulv. Se nærmere beskrivelse og spesifikasjoner i romskjema. WC Elektrisk oppvarming av flislagt gulv. Malte vegger. Veggmontert toalett med dempet toalettsete og moderne trykkplate. Servant, ettgreps servantbatteri og speil med lys i (alternativt lys over speil). INNVENDIGE DØRER Innvendige dører leveres med glatte fronter i hvitmalt utførelse og med dørvridere i matt stål. Hvitmalte karmer og tilnærmet flate terskler. HOVEDINNGANGSDØR LEILIGHET Inngangsdørs innside leveres i hvitmalt utførelse fra fabrikk. Hovedinngangsdør til hver leilighet tilfredsstiller gjeldende brannkrav. Sammen med entré/entrédør gir dette forskriftsmessig lydisolering til rom for varig opphold. Dør leveres med FGgodkjent lås.

LISTVERK / UTFORINGER / GERIKTER I overgang mellom gulv og vegg leveres gulvlister hvitmalt fra fabrikk, sett bort fra baderom hvor det fuges mellom gulvflis og veggflis. Det blir listefri overgang mellom vegg og himling som fuges og males. Utforinger rundt vinduer i hvit utførelse. Alle gulvlister og gerikter rundt innvendige dører og vinduer leveres glatte og hvitmalt fra fabrikk med synlig stifting. VENTILASJON Det leveres balansert ventilasjon med avtrekk fra bad og kjøkken. Aggregat plasseres enten i innvendig bod, himling i entré eller bad, evt. i kjøkkenhette på mindre 2-roms boliger. Inntak og avkast til aggregatet via yttervegg eller over tak. ELEKTRISK Hver leilighet vil ha egen måler. Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten. På lyd- og brannvegger mellom leiligheter og mot fellesareal vil det være åpent anlegg. Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK 400:2018. Se for øvrig romskjema. Det leveres utelys og dobbelt stikk på balkong/ terrasse. Forskriftsmessig lys i garasjeanlegg, sluser, trapper og korridorer. Belysning i sportsboder/fellesbod og garasjeanlegg leveres med bevegelsesføler. Varmekabel med føler i Aquadren foran garasjeporten. Ladepunkt for el-bil kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen. Nettkapasitet er foreløpig ikke kjent, og det må tas høyde for strømregulering sett oppimot boligene. TV/INTERNETT/TELEFON Det leveres fiber. Leilighetene blir utstyrt med et trekkerør med lokk for TV/data. Selger vil på vegne av sameiet opprette avtale for leveranse av TV-signaler og internett før overtagelse. Selger forbeholder seg retten til å inngå konkurransedyktig avtale med valgfri leverandør med maks tre års bindingstid for sameiet. Det legges opp til mulighet for IP-telefoni fra leverandør av bredbånd, dersom det ønskes fasttelefon. OPPVARMING OG VARMT VANN Det etableres et felles varmeanlegg i teknisk rom i forbindelse med garasjekjeller for alle byggene som står over anlegget. Dette er vannbårent anlegg basert på energibrønner. Brønner blir boret ned i grunnen under garasjeanlegget.


TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt.

TILVALGSMULIGHETER Utover de valgalternativer som følger av denne leveransebeskrivelse med romskjema, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger.

PORTTELEFON Det monteres ringetablå ved hovedinngangsparti og callinganlegg med kamera forberedt for skjermvisning. Svarapparat med åpningsknapp i hver leilighet. Skjermvisning i leilighet kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen. I tillegg leveres ringeknapp ved egen inngangsdør.

Tilvalg omfatter parkett, fliser, maling/farger, kjøkken, baderomsinnredning, garderobeløsninger, innvendige dører, hvitevarer, vvs-utstyr, antall og plassering av ekstra punkter for elektro, TV og bredbånd, samt parkeringsplass i felles garasjeanlegg (begrensede muligheter).

UTOMHUSARBEIDER Arealet utvendig blir opparbeidet i henhold til foreløpig utomhusplan vedlagt prospektet og vil i hovedsak bestå av ferdiggress, tilsådde arealer, interne gangveier, prydbusker og miljøbelysning. Inngangspartier og interne gangveier støpes, hellelegges og asfalteres. Nedgravde avfallsbrønner blir montert som vist på utomhusplan. Lekeplass opparbeides med lekeapparater, benker og bord. Det er avsatt areal for sykkelparkering, areal fremkommer av utomhusplan. Asfaltert gjesteparkering som vist på utomhusplan. Postkassestativ leveres samlet i fellesareal. GARASJE- OG SPORTSBODANLEGG Det leveres oppvarmet garasjeanlegg under byggene. Innkjøring og garasjeanlegg asfalteres. Aquadren leveres ved garasjeport. 50 % av plassene i garasjeanlegget leveres med lademulighet. I garasjeanlegget vil det være mulig å ivareta lading av alle biler. Det settes opp et ladesystem som automatisk sluser tilgjengelig strøm til de bilene som lades til enhver tid. Strøm til hele ladesystemet vil være på et abonnement for sameiet, og de fordeler kostnad enten selv eller via forretningsfører, etter avleste målinger på hvert ladepunkt.

Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsbrosjyre hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Bestillinger etter denne tilvalgsbrosjyren avtales med og faktureres direkte fra entreprenør. Det gis ikke fradrag i kjøpesum ved tilvalg selv om kjøper evt. anser ny utførelse som rimeligere enn standardutførelsen. For tilvalg gjelder betingelser i tilvalgsbrosjyre/avtale som blir presentert av selger (evt. gjennom entreprenør) ved oppstart av tilvalgsprosess. Det er ikke anledning til å flytte på vinduer, elektriske installasjoner, sjakter eller avløp og vanntilførsel. Se for øvrig også ytterligere informasjon om tilvalg gitt i salgsoppgaven. FORBEHOLD Alle opplysninger i denne leveransebeskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standard. Se tilhørende salgsoppgave hvor forbehold er utdypet. Nittedal, 2. desember 2019 Bjertnes AS v/ Karu Eiendom AS

BJERTNES PORTAL 81

SPRINKLER OG BRANNVARSLING Leilighetene blir utstyrt med sprinkelanlegg. Rørføringer vil i stor grad bli lagt i vegger, himlinger eller innkassinger. Det vil kunne forekomme synlig rørføringer. Alle sprinklerhoder blir synlig. Det vil være brannvarsling i bygget.

Alle 3- og 4-romsleiligheter som blir solgt i Bjertnes Portal vil ha ladepunkt/boks til 1 parkeringsplass inkludert i prisen. Resterende må tilleggsbestille ladepunkt/boks dersom de vil ha lademulighet. Dette vil også gjelde dersom noen kjøper parkeringsplass som ikke følger leilighet. Se den enhver tid gjeldende prisliste med hensyn til hvilke leiligheter det medfølger parkeringsplass. Det medfølger til hver leilighet 1 stk. sportsbod i kjeller. Gulv i sportsbodanlegg støpes. Størrelse på sportsbodene vil variere, men det skal leveres et minimumsareal i henhold til bestemmelser i TEK 17.

Det leveres vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue, gang og soverom. Videre leveres elektrisk oppvarming av gulv på bad/wc og i entré. Varmtvann leveres via felles varmtvannsystem fra teknisk rom.


ROMSKJEMA – BJERTNES PORTAL, NITTEDAL ROMSKJEMA ROM

GULV

ENTRE

Flis 30x30 cm i Sparklet og malt grå farge som gips. standard. Farge: Brukket hvit Hvite fotlister. (NCS: 0502-Y)

GANG

14 mm 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Hvite fotlister.

STUE / KJØKKEN

14 mm 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Hvite fotlister.

VEGG

Sparklet og malt gips. Farge: Brukket hvit (NCS: 0502-Y) Sparklet og malt gips.

HIMLING

VARME OG SANITÆR

VENT.

Sparklet og LED downlights med bryter. hvitmalt gips. Stikkontakt ved gulv.

Elektrisk gulvvarme.

Balansert ventilasjon iht. forskriftskrav.

Sparklet og LED downlights med bryter. hvitmalt gips. Stikkontakt ved gulv.

Vannbåren gulvvarme.

Sparklet og LED downlights med bryter i hvitmalt gips. kjøkkenhimling.

Ettgreps blandebatteri med Balansert stoppekran for oppvaskventilasjon iht. maskin. Stuss og avløp for forskriftskrav. LED belysning under overskap oppvaskmaskin. kjøkken. Slimline Vannbåren gulvvarme. ventilator i Lampepunkter ved, eller i, børstet stål himling i stue. under overskap.

Farge: Brukket hvit (NCS: 0502-Y) Flis 10x10 cm i hvit/lys farge mellom benkeplate og overskap.

SOVEROM

14 mm 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett.

BJERTNES PORTAL 82

Hvite fotlister.

Sparklet og malt gips. Farge: Brukket hvit (NCS: 0502-Y)

ELEKTRO

Stikkontakter ved gulv. Sparklet og Plafond/taklys med bryter. hvitmalt gips. Stikkontakter ved gulv.

Vannbåren gulvvarme.

I soverom under ca. 10 kvm leveres LED downlights. Taklys med bryter.

EVT. 14 mm 1-stavs Sparklet og malt Sparklet og INNVENDIG hvitpigmentert gips. hvitmalt gips. BOD / GARD. eikeparkett. ROMSKJEMA – BJERTNES PORTAL, NITTEDAL Stikkontakt ved gulv.

Farge: Brukket hvit (NCS: VEGG0502-Y)

ROM

Hvite fotlister. GULV

BAD/WC

Flis 30x30 cm i Flis 30x60 cm i grå Sparklet og Stikkontakt for vaskemaskin og grå farge som farge som standard. hvitmalt gips. kondenstørketrommel. standard. Flis legges liggende. Lys i eller over speil samt LED I dusjsonen downlights i himling. leveres grå flis i format ca. 5x5 Elektrisk gulvvarme. cm.

HIMLING

ELEKTRO

Balansert ventilasjon iht. forskriftskrav. SANITÆR

VENT.

Heldekkende servantplate Balansert med underskap. Speil ventilasjon iht. over innredning og forskriftskrav. ettgreps blandebatteri. Dusjvegger i herdet glass og ettgreps dusjbatteri med dusjarmatur.

Kran/avløp for vaskemaskin. Fordelerskap for varme og sanitær.

Trykkimpregnerte terrassebord.

SPORTSBOD Malt eller

støvbundet betong.

GARASJEANLEGG

Asfalt.

Lyspunkt med innvendig bryter. 1 stk. dobbel stikkontakt. Nettingvegger mellom boder og mot korridor type Troax eller tilsv. Malt eller støvbundet betong.

Kjøk kontr kjøkk høytr børst valgf produ stålu hvite plate komb

Balansert ventilasjon iht. forskriftskrav.

Vegghengt toalett med trykkplate.

BALKONG/ TERRASSE

INNR

I gjestetoalett/WC leveres håndvask i porselen uten innredning under. Avrenning til takrenne.

Malt eller støvbundet betong.

Nødvendig belysning.

Iht. forskriftskrav.

Malt eller støvbundet betong.

Nødvendig belysning etter gjeldende norm for garasjeanlegg. Stikkontakter for drift. Se leveransebeskrivelse for info om ladepunkter el-bil.

Iht. forskriftskrav.

INNR

Besk


05.08.2019 ROMSKJEMA – BJERTNES PORTAL, NITTEDAL

VARME OGROM SANITÆR

VENT. GULV

INNREDNING / ANNET VEGG HIMLING

ENTRE Elektrisk gulvvarme.

Balansert Flis 30x30 cm i Sparklet og malt ventilasjon iht. gips. grå farge som forskriftskrav. standard. Farge: Brukket hvit Hvite fotlister. (NCS: 0502-Y)

ANNET/GENERELT

ELEKTRO

VARME OG SANITÆR

VENT.

Listverk: Sparklet og LED downlights med bryter. Elektrisk gulvvarme. Balansert hvitmalt gips. ventilasjon iht. Alt listverk leveres brukket hvitmalt (NCS: 0502-Y) med Stikkontakt ved gulv. forskriftskrav. synlig stifting

Innerdører: Sparklet og LED downlights med(NCS: bryter.0502-Y). Vannbåren gulvvarme. Glatte og hvite hvitmalt gips. Stikkontakt ved gulv. Låssystem: Farge: Brukket hvit Hvite fotlister. (NCS: 0502-Y) Felles inngangsdører leveres med vrider og lås av børstet stål. Låsesystem fellesarealets STUE / med 14 Ettgreps blandebatteri Balansert Kjøkkeninnredning som vist på og mm 1-stavs Sparklet og malt Sparklet LED downlights med på bryter i Ettgrepsinngangsdører. blandebatteri med Balansert KJØKKEN ventilasjon iht. kontraktstegning/ stoppekran for oppvaskhvitpigmentert gips. hvitmalt gips. kjøkkenhimling. stoppekran for oppvaskventilasjon iht. forskriftskrav. kjøkkentegning. Fronter i maskin. Stuss og avløp for eikeparkett. maskin. Stuss og avløp for forskriftskrav. Elektrisk anlegg: høytrykkslaminat oppvaskmaskin. Farge: Brukket hvitmed håndtak i LED belysning under overskap oppvaskmaskin. Skjult anlegg med unntak av installasjoner ved lyd- og Slimline børstet0502-Y) stål. Laminatbenkeplate i Hvite fotlister. (NCS: kjøkken. Slimline betongvegger/himlinger. Sikringsskap med automat­ventilator i ventilator i valgfri farge (innenfor standard Vannbåren gulvvarme. Vannbåren gulvvarme. børstet stål produktserie). Flis 10x10 cm iOppvaskkum i Lampepunkter ved, eller i, i bod, entré eller gang. Omfang børstet stål sikringer blir plassert under overskap. hvit/lys stålutførelse. Integrerte farge mellom himling i stue. og punkter kommer på egen elektrotegning under overskap. stikkontakter hvitevarer; og stekeovn, induksjonsbenkeplate på et senere samt kjøkkentegninger. Brann- og platetopp, oppvaskmaskin og overskap. Stikkontakter vedtidspunkt gulv. røykvarsler i alle leiligheter i henhold til forskriftskrav. Det kombiskap kjøl/frys. kan forekomme mindre endringer av plassering SOVEROM Vannbåren gulvvarme. Balansert 14 mm 1-stavs Sparklet og malt Sparklet og Plafond/taklys med bryter. Vannbåren gulvvarme. av Balansert ventilasjon iht. gips. hvitpigmentert hvitmalt gips. ventilasjon iht. el-punkter. forskriftskrav. eikeparkett. Stikkontakter ved gulv. forskriftskrav. Farge: Brukket hvit Ventilasjonssystem: Hvite fotlister. (NCS: 0502-Y) I soverom under ca. 10 kvm leveres LED downlights. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning, i henhold EVT. Balansert 14 mm 1-stavs Sparklet og malt Sparklet og Taklys med bryter. Balansert til forskriftskrav. INNVENDIG hvitpigmentert ventilasjon iht. gips. hvitmalt gips. ventilasjon iht. BOD / GARD. eikeparkett. ROMSKJEMA – BJERTNES PORTAL, NITTEDAL 05.08.2019 forskriftskrav. Stikkontakt ved gulv. forskriftskrav. Sprinkel: Farge: Brukket hvit Hvite fotlister. (NCS: 0502-Y) / ANNET GULV VEGG HIMLING ELEKTRO SANITÆR VENT. Garasje, boder og leiligheter leveres sprinklet. SANITÆR ROM VENT. INNREDNING 14 mm 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett.

Sparklet og malt gips.

30x30 cm i Flis 30x60 under cm i grå Sparklet og HeldekkendeBAD/WC servantplate Flis Balansert Beskrevet sanitær. grå farge som ventilasjon iht. farge som standard. hvitmalt gips. med underskap. Speil standard. forskriftskrav. Flis legges liggende. over innredning og ettgreps blandebatteri. I dusjsonen Dusjvegger i herdet glass leveres grå flis i format ca. 5x5 og ettgreps dusjbatteri cm. med dusjarmatur.

Kran/avløp for vaskemaskin. Fordelerskap for varme og sanitær.

Stikkontakt for vaskemaskin og Heldekkende servantplate Balansert Lydvegger: kondenstørketrommel. med underskap. Speil ventilasjon iht. over innredning og Leilighetsskillevegger utføres som doble isolerte lyd-forskriftskrav. og Lysbrannvegger i eller over speil samt LED ettgreps blandebatteri. i henhold til forskriftskrav. downlights i himling. Dusjvegger i herdet glass Takhøyde: Elektrisk gulvvarme. og ettgreps dusjbatteri Generell takhøyde er 2,4 m.med Detdusjarmatur. tas forbehold om lokale nedforinger og innkassinger, se leveransebeskrivelse. Vegghengt toalett med trykkplate. Oppvarming: Kran/avløp for Vannbåren oppvarming av leiligheter ved gulvarme fra vaskemaskin. fornybar energikilde. Elektrisk oppvarming av gulv Fordelerskap for varme og i baderom, gjestetoalett/wc sanitær. og entré.

I gjestetoalett/WC leveres håndvask i porselen uten innredning under. TrykkAvrenning tilBALKONG/ takrenne. TERRASSE impregnerte terrassebord.

I gjestetoalett/WC leveres Garasjeanlegg: håndvask i porselen uten Under bebyggelsen med adkomst via under. heis/trapp til innredning Lyspunkt med Se innvendig til prisliste takrenne.med boligplan. den enhver tidAvrenning gjeldende bryter. hensyn til hvilke leiligheter det medfølger parkeringsplass. 1 stk. dobbel stikkontakt.

Vegghengt toalett med trykkplate.

SPORTSBOD Malt Iht. eller

støvbundet forskriftskrav. betong.

GARASJEANLEGG

Asfalt. Iht. forskriftskrav.

Nettingvegger mellom boder og mot korridor type Troax eller tilsv. Malt eller støvbundet betong.

Malt eller støvbundet betong.

Postkasser: Nødvendig belysning. Iht. forskriftskrav. Postkasser til samtlige leiligheter plasseres i fellesarealer.

Malt eller støvbundet betong.

Det tas et generelt forbehold om rett til endringer i Iht. Nødvendig belysning etter gjeldende norm formen da uten at det skal forringe den forskriftskrav. beskrivelsen, garasjeanlegg. forutsatte standard og kvalitet. Se også Stikkontakter for drift. Se leveransebeskrivelse. leveransebeskrivelse for info om ladepunkter el-bil.

Kjøkk kontra kjøkke høytry børste valgfri produk stålutf hvitev plateto kombi

BJERTNES PORTAL 83

GANG Vannbåren gulvvarme.

INNRE

INNR

Beskre


SALGSOPPGAVE

FAKTA OM EIENDOMMEN SELGER OG HJEMMELSHAVER Bjertnes AS, org.nr. 983 929 753 Postboks 175, 2011 Strømmen

BJERTNES PORTAL 84

OVERTAGELSE OG INNFLYTTING Byggestart forventes 3. kvartal 2020. Forventet ferdigstillelse er 2. kvartal 2022, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende, og utløser ikke dagmulkt. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtagelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtagelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av eiendommen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtagelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtagelsesperioden. Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt dersom ikke byggearbeidene er igangsatt per 28.02.2021. Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en elektronisk håndbok som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i boligen, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider/produkter. MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE / FERDIGATTEST Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at kjøper ikke overtar. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest på boligene. Kjøper er gjort oppmerksom på at slik ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelse og avhenger av blant

annet årstid for opparbeidelse av uteareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen. FELLESKOSTNADER Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og omfanget av disse. Fellesutgiftene skal dekke blant annet vannbåren oppvarming og varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter (ekskl. eiendomsskatt), tv/bredbånd med kr 299,- per måned, forretningsførsel, samt renhold, drift og vedlikehold av fellesarealer og tekniske installasjoner. Første års driftsbudsjett er utarbeidet av selger i samråd med forretningsfører og budsjetterte felleskostnader beløper seg gjennomsnittlig til ca kr 41 per kvm BRA per måned, hvorav 30 % fordeles likt på alle seksjoner og 70 % fordeles etter sameiebrøken (areal/BRA). Kjøper vil være forpliktet til å dekke sin forholdsmessige andel av sameiets felleskostnader i henhold til eierseksjonsloven og sameiets vedtekter. Endelig budsjett fastsettes av styret. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Det presiseres at driftsutgifter for garasjeanlegg fordeles likt per parkeringsplass, ca. kr 250,- per måned, og betales følgelig kun dersom man eier parkeringsplass i garasjeanlegget. PRISER Boligprisene fremkommer av prislisten som følger som vedlegg til denne salgsoppgaven. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på boliger og parkeringsplasser som ikke er solgt.


I tillegg må kjøper betale likviditetstilskudd/ oppstartskapital tilsvarende 3 måneders fellesutgifter til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Dette er ikke en kjøpsomkostning og beløpet vil innkalles fra den enkelte kjøper av sameiets forretningsfører som en engangsinnbetaling i forbindelse med fakturering av fellesutgifter fra og med overtagelse. BETALINGSPLAN Det forutsettes at 10 % av kjøpesum innbetales til meglers klientkonto når selger har hevet sine forbehold og stilt bankgaranti etter bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger og tilvalg) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av boligen. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende I kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger som påløper på grunn av kjøpers mislighold. GARANTIER Boligene selges i henhold til bustadoppføringslova, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av

kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper (gjelder kun kjøpere som er forbrukere). Dette følger av bustadoppføringslova § 12, og slik garanti skal være stilt av selger senest ti virkedager etter at selger har løftet sine forbehold, og må uansett være stilt før megler på vegne av selger kan innkreve delinnbetaling/forskudd. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. LIGNINGSVERDI OG EIENDOMSSKATT Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Skatteetaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi og eiendomsskatt. Det tas forbehold om at regelendringer kan medføre endret ligningsverdi for boligene. Det er eiendomsskatt i Nittedal kommune. Kontakt skattemyndighetene for nærmere informasjon om sats og bunnfradrag. FORRETNINGSFØRSEL Forretningsfører for sameiet blir Usbl, med en tidsbegrenset kontrakt som selger har inngått på vegne av sameiet før konstituerende årsmøte/ sameiemøte. Kjøper aksepterer at selger har valgt forretningsfører etter eget skjønn for de tre første årene av sameiets drift. FORSIKRING Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring. MATRIKKEL OG ADRESSE Gnr. 14, bnr. 2 og 1266 i Nittedal kommune. Eiendommene vil bli sammenslått til én eiendom og endelig matrikkel er foreløpig ikke kjent. Seksjonsnummer for hver bolig fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. Eiendommenes adresse er per i dag Berget 18 og Berget 20, 1482

BJERTNES PORTAL 85

KJØPSOMKOSTNINGER OG LIKVIDITETSTILSKUDD Dokumentavgift til staten: 2,5 % av andel tomteverdi. Dette utgjør dokumentavgift på ca. kr 105,- per kvm BRA. Gebyr for tinglysning av skjøte, f.t. kr 525,-. Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån, f.t. kr 729,- per obligasjon inkl. attest. Seksjoneringsgebyr kr 5 000,-. Se prisliste for total kjøpesum inklusive kjøpsomkostninger for den enkelte bolig. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.


Nittedal. Endelig adresse og husnummer fastsettes av kommunen på et senere tidspunkt, før overtagelse.

BJERTNES PORTAL 86

TOMT Eiet tomt på ca. 6 418 kvm. Det vil bli foretatt grensejusteringer i forbindelse med utbyggingen. Det tas forbehold om mindre justeringer i tomtearealet. REGULERINGSFORHOLD Gjeldende reguleringsplan ble vedtatt 16.11.2015 og omfatter gjeldende prosjekt Bjertnes Portal, men også flere bygninger sør for prosjektet der eiendommene i skrivende stund har andre eiere og det ikke foreligger planer om utvikling av blokkbebyggelse. Reguleringsplanen regulerer området til boligbebyggelse, herunder boligblokker, kombinasjonsformål bolig/offentlig eller privat tjenesteyting, uteoppholdsareal herunder lekeplass og felles uteoppholdsareal, energianlegg (nettstasjon) samt samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur herunder vei/kjørevei, gang-/sykkelvei, veigrunn, grøntareal og parkeringsplass. I vest og nord grenser eiendommen til område regulert til idrett (fotballøkke og idrettsanlegg), og i øst til offentlig vei. HEFTELSER/ERKLÆRINGER/RETTIGHETER/ FORPLIKTELSER Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnbøkene viser. Grunnboksutskrift for de to aktuelle eiendommene følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Grunnboksutskriftene omfatter eiendommene før seksjonering. De fremtidige seksjonene vil være fri for rene pengeheftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser (Eierseksjonsloven § 31). Det forekommer at servitutter/erklæringer blir tinglyst som penge­ heftelser uten at dette har begrensninger for råderetten. Selger kan også tinglyse bestemmelser som er nødvendige for å gjennomføre prosjektet, pålagt av offentlige myndigheter eller nødvendige bestemmelser knyttet til sameiet eller naboforhold. Det er per i dag tinglyst totalt 13 avtaler/heftelser/ erklæringer på de to eiendommene, kontakt megler for nærmere informasjon. Pantedokument til selgers bank og til megler (pant og urådighetserklæring) vil bli innfridd og slettet i forbindelse med kjøpers overtagelse av seksjonen.

AVTALEMESSIGE FORHOLD Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøpetilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til aksjeselskaper, samt om de vil akseptere salg av flere seksjoner til samme kjøper. Merk at eierseksjonslovens § 23 ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme juridiske person. Foreløpige vedtekter for sameiet er utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører Usbl og utgjør en del av salgsdokumentene. Oppdaterte og komplette vedtekter sendes til kjøperne fra Usbl i forbindelse med innkalling til konstituerende årsmøte/ sameiemøte. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere årsmøter/sameiemøter. Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt for alle salg i prosjektet. Det forutsettes at kjøpetilbud er lagt inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og en eventuell aksept av kjøpetilbud fra selger gis under samme forutsetning. Standard kjøpekontrakt følger som vedlegg til denne salgsoppgaven. Det kan være aktuelt med reseksjonering frem til siste seksjon er solgt, og kjøper/sameier kan ikke motsette seg å undertegne nødvendige begjæringer/erklæringer i denne sammenheng. Kjøper/sameier plikter å medvirke til slik reseksjonering så fremt dette ikke forringer verdien av kjøpers/sameiers egen seksjon. LOVGRUNNLAG Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (gjelder kun forbrukere) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn, ikke Bustadoppføringslova. Det vil ved salg til aksjeselskap også kreves høyere forskuddsbeløp enn 10 %. Kontakt megler for nærmere informasjon. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner (Eierseksjonsloven) for eierseksjonssameiet og driften av dette.


Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. De andre sameierne har, i henhold til Eierseksjonslovens § 31, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. AVBESTILLING Kapittel VI i Bustadoppføringslova gir kjøper en avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer kjøper måtte ha gjort skal i slike tilfeller uansett betales av kjøper. Selger kan kreve utbetaling av kjøpers delinnbetaling til dekning av avbestillingsgebyr eller vederlag etter dette punkt. ADGANG TIL UTLEIE Eier får full råderett over egen seksjon og kan fritt leie den ut til boligformål.

AREALANGIVELSER Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten – dette er boligens bruksareal (BRA) fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Arealer påført i prospektets plantegninger er i noen tilfeller avrundet til nærmeste halve kvadratmeter. Arealer oppgitt på de enkelte rom på kontraktstegning kan bli justert i forbindelse med detaljprosjekteringen. Det presiseres at verken sportsbodareal i felles anlegg eller privat balkong-/terrasseareal er medregnet i bruksarealene oppgitt for den enkelte bolig i prospekt og prisliste. ENERGIMERKING Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke per tid. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler. Energiattesten vil for øvrig utgjøre en del av FDV-dokumentasjonen (Forvaltning, drift og vedlikehold) kjøper får ved overtagelsen. TILVALG OG ENDRINGER Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg til boligene. Mulige tilvalg vil bli presentert i en egen tilvalgsbrosjyre (evt. elektronisk) og omfatter blant annet ulike typer parkett, veggfarger, fliser, fronter på kjøkken- og baderomsinnredninger, diverse vvs-utstyr og endringer i elektroinstallasjoner. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/selger i separat avtale. Eventuelle tilvalgsbestillinger innbetales til meglers klientkonto, eller faktureres direkte fra entreprenør/selger. Endringer utover de som fremkommer i tilvalgsbrosjyren må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas, og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke

BJERTNES PORTAL 87

EIERFORM OG ORGANISERING Eierseksjonene vil tilhøre et eierseksjonssameie. Selger forbeholder seg retten til å organisere og fordele parkeringsplasser og sportsboder på den måten som for selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som en særskilt næringsseksjon. I forbindelse med overtagelser beholder selger fordelingsrett til parkeringsplasser og sportsboder inntil alle seksjoner er overlevert. Selger kan også velge å organisere garasjeanlegget som en anleggs­ eiendom (eget bnr), og som et eget garasjesameie (tingsrettslig realsameie) hvor hver sameier eier en ideell realandel. Eierandelen med rett til parkeringsplass er tinglyst på den enkelte matrikkel (boligseksjon), for alle aktuelle eiendommer med rettigheter til parkeringsplass i Bjertnes Portal Garasjesameie sin eiendom. Eierandel med rett til bod er tinglyst med en realandel til de som bodene betjener. Eierandelen er fordelt etter antall parkeringsplasser og antall boder. Se vedtekter utarbeidet av selger i samråd med forretningsfører Usbl for nærmere informasjon.


BJERTNES PORTAL 88

tillates er endring av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, må interessent/kjøper være kjent med og akseptere at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpetilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger. Konferer megler for nærmere informasjon. Alle kostnader forbundet med tilvalg skal være innbetalt før overtagelse.

er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til dette. Alle opplysninger i leveranse­ beskrivelse og salgsoppgave er gitt med forbehold om selgers rett til endringer som er hensikts­ messige og/eller nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller lignende.

EIENDOMSMEGLER Nyeboliger AS, org.nr.: 997 812 824 (Sem & Johnsen Prosjektmegling) Pb. 1488 Vika, 0116 Oslo ved ansvarlig megler Vegar Skredlund Eiendomsmegler/Prosjektleder Mobil: 95 40 84 49. E-post: vs@sem-johnsen.no

Alle illustrasjoner, 3D-perspektiver, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, så som f.eks. møbler, gardiner og gardinoppheng, lamper, blomsterkasser mm. og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boliger. Innvendige 3D-perspektiver er tatt fra arkitekttegninger av ulike boliger og gjenspeiler ikke en aktuell leilighet. Interessenter oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende bygningsmasse mv.) før innlevering av kjøpetilbud.

Megler har et vederlag på 1,00 % eks. mva. av salgssummen samt et oppgjørshonorar på kr 3 500,- eks. mva. per enhet. Dersom handel ikke kommer i stand, har megler ikke krav på provisjon. Vederlag og utlegg betales av selger. I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv., er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av involverte parter. Dersom partene ikke oppfyller krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. FORBEHOLD Byggestart er avhengig av at 60 % av salgsverdien av de totalt 66 leilighetene i Hus A, B og G er forhåndssolgte. Byggestart er videre avhengig av at ramme- og igangsettelsestillatelser blir gitt fra myndighetene i god tid før planlagt byggestart. Endelig er byggestart avhengig av at det inngås en for selger tilfredsstillende entrepriseavtale. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saks­ behandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelsen,

Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at den ikke kan anses som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse, men er ikke endelig fastsatt og kan endres i forbindelse med detaljprosjekteringen. Selger står fritt til å endre boligbetegnelse i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall boliger i prosjektet. Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert kjøpetilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til aksjeselskaper samt om de vil akseptere salg av flere boliger til samme kjøper. Kjøpetilbud forutsettes inngitt på selgers standard kjøpekontrakt og budskjema/midlertidig kjøpekontrakt som vil bli benyttet ved salg. Selgers standard kjøpekontrakt forutsettes gjennomgått før kjøpetilbud inngis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kjøpekontrakten som følge av offentlige krav m.m.


Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn. Hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i budskjema/midlertidig kjøpekontrakt. Ved eventuell endring i eierskap eller navnendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 30 000,- inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers forutgående samtykke. Selger kan uten nærmere begrunnelse nekte slikt samtykke. Ervervet vil etter eventuelt samtykke kunne tinglyses direkte til tredjemann, men selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår for øvrig kun forholde seg til førstegangskjøper. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør. Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt, leveransebeskrivelse og

salgsoppgave. Følgende dokumenter utgjør en del av denne salgsoppgaven: • Leveransebeskrivelse • Plantegning • Etasjeplan • Prisliste • Foreløpig utomhusplan • Budskjema/Midlertidig kjøpekontrakt • Selgers standard kjøpekontrakt • Foreløpige vedtekter • Grunnboksutskrifter • Reguleringsplan- og bestemmelser Oslo 26.11.2019

BJERTNES PORTAL 89

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


BJERTNES PORTAL 90


BJERTNES PORTAL 91


vycom.no BJERTNES PORTAL 92

Vegar Skredlund​ 95 40 84 49 / vs@sem-johnsen.no

Christopher Lejonberg 47 37 10 31 / cl@sem-johnsen.no

Profile for voice reklamebyrå

Bjertnes Portal hus A  

Bjertnes Portal hus A