Page 1

Til samtlige husstande, kontorer og butikker

Nr. 50

tirsdag/onsdag 10.-11. dec. 2013 12. ĂĽrgang

Vodskov, Vestbjerg, Ajstrup, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing,Stae Staeog ogBouet Bouet Vodskov, Vestbjerg,Sulsted, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing,

Bjørn & Okay og TUI–Tylstrup holder �sølvbryllup� Tekst og foto: Erik Amstrup n TYLSTRUP: Nür julen er vel overstüet og tømmermÌndene oven pü nytürsaften har lagt sig, er der ikke sü meget at glÌde sig til, nür januar og februar melder sig med mørke, kulde, frost og blÌst. - Men südan behøver det ikke at vÌre.

- Vi laver bare en stor fest med masser af glad dansemusik og rigelige mÌngder god mad. Der var ikke langt fra tanke til handling, da idÊen i 1989 blev undfanget i TUI – Tylstrup Ungdoms- og IdrÌtsforening. Et af landets mest populÌre dansktoporkestre �Bjørn & Okay� blev straks engageret. IdÊen skulle samtidigt vise sig at vÌre langtidsholdbar.

Henrik Bøg fra TUI lover et brag af et 25-ürs jubilÌumsfest med Bjørn & Okay

Nür TUI lørdag den 1. februar slür dørene op til ürets store folkefest, bliver det 25. gang Bjørn & Okay gür pü scenen for at spille op til dans i Tylstrup Hallen. - Det er faktisk ret sü imponerende, at vi har en festtradition der rÌkker et pÌnt stykke ind i sidste ürhundrede – endda ürtusinde, siger Henrik Bøg fra

Amourette Spotlight fra

BH

370,-

Bjørn & Okay kan stadig fü den gule flyver til at lette under Tylstrup Hallens tag. Lørdag den 1. februar 2014 gør de det for 25. gang. TUI. - Sølvbrylluppet mellem �Bjørn & Okay� og TUI vil da ogsü blive markeret med et ekstraordinÌrt brag af en fest. - De fire garvede musikanter skal naturligvis pü vanlig vis sende publikum ud

pü dansegulvet, men vi har ogsü engageret �De galvaniserede Leoparder� til at spille under spisningen.

- Vi sÌtter ogsü to rejsegavekort pü hver 2.500 pü højkant i vort amerikanske lotteri, tilføjer Henrik Bøg.

- Maden leveres af Tylstrups slagtermester Bo Frederiksen, der blandt meget andet byder pĂĽ helstegt okseinderlĂĽr og krydderkam.

Gennem samtlige ür har �de røde lygter� vÌret tÌndt, nür Bjørn & Okay spiller i Tylstrup Hallen. - Derfor forventer vi ogsü,

DamesTøVler Frasorterede

Gabor støvle Brun str. 37½ - 40

Strik eller Skjorter

200,-

(flere modeller)

Før 300,-

Gabor støvle sort str. 36½ - 41

Hver uge i december trĂŚkker vi lod om gavekort pĂĽ 500 kr.

Vodskovvej 30 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 30 57

Forsalget af billetter er netop startet. Det sker efter �først til mølle�-princippet.

30% pĂĽ uDValgTe

Trusse

Stort udvalg i: Undertøj i uld og bomuld. Natkjoler pyjamas morgenküber hjemmedragter

at billetterne til �sølvbryllupsballet� den 1. februar 2014 nÌrmest bliver flüet vÌk. Mon ikke ligefrem, at det bliver ürets julegaveidÊ i Tylstrup og omegn?

Julepris:

200,-

Gabor støvlet Blü str. 38- 41

Spar 100,-

Kom inD og se flere af Vores goDe TilbuD og nyheDer

Vodskovvej 25 D 9310 Vodskov Tlf. 98 29 30 09

Se ogsĂĽ andre julegave hits pĂĽ side 5

Findes i mange farver og modeller.

Brunø ¡

¡

 %:#7"% 70%4,07 4*/%"- %30//*/(-6/% VODSKOV • VODSKOVVEJ 45 98 41 VODSKOV VODSKOVVEJ 45 • TLF. TLF. 70 29 20 11 00/‹33&46/%#: 29 +&3/#"/&("%& 70%4,077&+ /‹33&("%& 45"5*0/47&+ 7&45&3("%& 5*%-."5"4

5-'

5-'

5-'

5-'

5-'


Vodskov Avis

Side 2

Gudstjenester

Bekendtgørelser

Søndag den 15. december 2013

sogneeftermiddag

Vodskov Kirke kl. 10.00 Erik Boye Horsens Kirke

Ingen gudstjeneste

Hammer Kirke kl. 14.00 Erik Boye

10. DECEmber 2013

Tirsdag d. 17. dec. kl. 14.00 i Sognets Hus

VODSKOV SAMRÅD

Generalforsamling OG VINSMAGNING

Mandag d. 20. januar kl. 19.00 i Vodskov Hallens Café. Nærmere information følger.

Klitgårdsvej 34, Tylstrup.

Vodskov Baptistkirke kl. 19.30 Julen synges ind v/koret

Traditionen tro inviteres til adventshygge med bankospil og julehistorie. Der serveres gløgg og æbleskiver.

Bethaniakirken Tylstrup kl. 10.30 Philip Fodgaard

Gratis adgang. Menighedsrådet.

Ajstrup Kirke kl. 10.00 Karin B. Mikkelsen

KONCERT OG FÆLLESANG

Sulsted Kirke kl. 10.30 Ole Raakjær Ingen gudstjeneste

Vester Hassing Kirke kl. 11.00 Jens Jacob Jensen Nørre Uttrup kl. 16.30 Mogens G. Jensen

juleSPIl

Bemærk: De hele 50 ekstra fine gevinster Mandag den 9. og 16. december kl. 19.00 i tylstruphallen

Pladegevinster:

Alle er velkomne · Gratis Adgang Kirkebil kan benyttes ved bestilling Arrangør Koncertudvalget i Horsens-Hammer Kirker.

Gavekort 500 kr.:

Marie Pedersen, Margrethevej 13, 9320 Hjallerup Hanne Andreasen, Tryvej 9, 9320 Hjallerup Pernille Højholt, Nellikevej 15, 9310 Vodskov Karen Marie Juhl, Katholmvej 1, 9320 Hjallerup Helle F. Christensen, Sæbyvej 220, 9320 Hjallerup Bo Skinbjerg, Østermarksvej 103, 9320 Hjallerup

· Zoneterapi · Fysiurgisk massage · Massage med varme sten Vodskovs Massør & Zoneterapeut Gitte Kyvsgaard FDZ-zoneterapeut (RAB-registreret) lægeeksamineret massør Gi’ et Gavekort Vodskov Byvej 46, Vodskov i juleGave Tlf. 30 82 35 03 - eller ønsk dig et ..!

Bodil Sørensen, Søndermarken 45, 9320 Hjallerup Maggie Kjær, Søndermarken 81, 9320 Hjallerup Anna M. Møller, Christiansvej 22, 9320 Hjallerup Bodil Ovesen, Syrenparken 12, 9320 Hjallerup Dorthe Olsen, Grandisvej 2, 9320 Hjallerup Sonja Pedersen, Kingosvej 7, 9320 Hjallerup Lisbeth Bruun, Hegely 71, 9320 Hjallerup

Række-gevinster.

Ænder samt 15 julekasser à kr. 200,Der spilles 1-3 Banko plus rumlepotte. Ekstragevinst ved banko-vinder under 10 og 48 udråbte numre

Fællessang fra kl. 19.00 Koncert kl. 19.30

Efter koncerten er der gløgg og æbleskiver i Sognegården

Henny Andersen, Irisvej 6, 9330 Dronninglund Mette N. Lildal, Slugten 20, 9380 Vestbjerg Palle Johannesen, Hegely 202, 9320 Hjallerup Jane Toft, Lindevej 57, 9370 Hals Jane Kirkegaard, Holmgårdsvej 19, 9320 Hjallerup Ditte Tannert, Munkegade 15, 9900 Frederikshavn

Gavekort 200 kr.:

15 julekasser à kr. 350,5 hamburgerrygge à kr. 250,5 kamstege à kr. 325,-

Åben sangaften med Christine Hjort Bjerre og Lene Holt Nielsen.

Vi synger Advent og julen ind med musik, salmer og solosang.

Gavekort 1000 kr.:

Stort

Køb Kvalitets

aloe vera

Gevinsterne skal afhentes hos Bodil O, Hjallerup Centret 6, 9320 Hjallerup.

Bus afgår fra Nr. Halne kl. 17.10 Jerslev Kro kl. 17.45 Vadum kl. 17.15 Klæstrup kl. 17.50 Vangen kl. 17.30 Vikingevej kl. 17.32 Brønderslev: Forbindelsesvejen kl. 17.33 Knudsgade kl. 17.55 Lindholmsvej kl. 17.35 Rutebilstationen kl. 18.00 Nørresundby kl. 17.37 Fynsgade kl. 18.05 Vestbjerg kl. 17.50 Ø.Brønderslev kl. 18.10 Sulsted kl. 18.00 Obs.: Der er ingen spil d. 23. december Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening

RØGFRIE LOKALER

Lægehuset Vodskov Ruth Rendbæk

Daglig leder: Erik Amstrup Udgiver: Aars Avis & Centraltrykkeriet A/S

hos din lokale, uafhængige forhandler Jeg udsteder gratis forhandlerlicens og coaching, ring til:

Helle bay

VED DØDSFALD

Vestvej 32 B . Langholt 9310 Vodskov Telefon 29 25 10 81

Stort udvalg i kister, urner & ligtøj Begravelse: Begravelse:

•• Kiste ) ) Kiste( hvid ( hvid Døgnvag •• Polstring afaf kiste t Polstring kiste •• Tøj Tøj/ sengelinned / sengelinned •• Ilægning i kiste Ilægning i kiste •• Kistepynt, årstidens blomster Per Elsvold Kistepynt, årstidens blomster •• 11Rustvogns-kørsel, ( max. 15 km km+takst ) Rustvogns-kørsel, (max. 15 +km km takst) •• Honorar, samtale i hjemmet. Intet aftenIntet aften og weekendtillæg weekendtillæg • og Honorar, samtale i hjemmet • Avis annonce

77.850, .350,--

Fast pris pris fra fra .............................. Fast ........................

Hanne Hulgaard

Åben konsultation uden forudgående Rikke Dolmer aftale, hverdage kl. 8.30-9.30. Øvrig lægekonsultation efter aftale. Crista Thornild Sundhedsfaglig rådgivning og medicinbestilling kl. 8.00-10.00. Tidsbestilling kl. 13.00-14.00, onsdage undtaget Efter kl. 16.00 henvises til Lægevagten, tlf. 70 150 300

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Hjallerup Handels& Erhvervsforening

Følgende har vundet i anden trækning af Hjallerups store julespil:

Hvorup Kirke kl. 10.00 Mogens G. Jensen

Vodskovvej 22 · 9310 Vodskov Telefon 98 29 39 11 www.vodskovlaegehus.dk

Hjallerups julespil 2013

I HORSENS KIRKE, LANGHOLT Tirsdag den 17. december kl. 19.00

AALBORG

BEDEMAND

Erantisvej 12 · 9400 Nørresundby

Tlf. 98 19 13 14 Tryk: OTM Avistryk Oplag: 9.422 ekspl.

Tekst- og annoncemodtagelse: Vodskov Avis, Vodskovvej 36, 9310 Vodskov Tlf. 98 29 33 22 / 29 24 90 77 vodskovavis@vodskovavis.dk, www.vodskovavis.dk

Affotografering eller anden gengivelse af avisens annoncer, tekster og billeder må kun ske efter aftale med Vodskov Avis.

Få gratis leveret i 9310 området. www.aalborgbedemand.dk

Vestbjerg Kirkecenter

– avisen med de lokale nyheder!

HUSK!

vodskov BEgravElsEsforrEtning Den Røde Gårds Vej 1 · 9310 Vodskov

En pErsonlig afskEd Et sidste farvel - en del af livet Vi fremsender gerne dokumentet ‘Min sidstE viljE'

Træffes altid på tlf.:

98 29 23 22

www.bedemand-korsgaard.dk Fagligt uddannede

Annonce- og indleveringsfrister: Korrektur- og større annoncer: Onsdag kl. 14.00 Øvrige annoncer: Torsdag kl. 12.00 Småannoncer: Torsdag kl. 15.00

Jesper Korsgaard

Gitte Korsgaard

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 9-15*, Tirsdag kl. 9-12. Lørdag lukket * Der kan være lukket i korte perioder, når vi er på kundebesøg.


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Side 3

Afsløring af ny paddehattekunst i Uggerhalne n UGGERHALNE: Lørdag formiddag afslører Samrådet for Grindsted & Uggerhalnes udvalg for Byudvikling og Byforskønnelse et kunstværk i Uggerhalne. Samrådet har siden sin start ønsket at opstille kunstvær-

ker i Uggerhalne og Grindsted. Udfordringerne har været mange, bl.a. kunsttype, kunstner, placering, finansiere osv. Opgaven blev placeret i Forskønnelsesudvalget,

hvis medlemmer hurtigt blev enige om, at det måtte være noget med træ for at markere byernes placering ved Hammer Bakker. En ide om at det kunne være noget der, af en ”kunstner” med motorsav, blev skåret ud af et egetræ, blev forfulgt. Resultatet er, at Svend Erik Thomasen, Lild Strand har skåret tre paddehatte på hver knap to meter ud af en velegnet egestamme, sponseret af Simon Madsen, Grindsted.

Simon Krogh, Gandrup har velvilligt stillet en egnet plads til rådighed på den græsklædte trekant. En placering som sikrer, at byens borgere og forbipasserende kan nyde synet af paddehattene, der skyder op ad græsset tæt på skoven. Vognmand Niels Christian Skindbjerg sponserer sand og hjælp med maskineri ved opsætning.

det og ”montering” af hattene. Havearkitekt Ole Kjær, Grindsted har rådgivet og stillet sin ekspertise til rådighed under hele processen. Det er Samrådets håb, at byernes borgere vil tage godt i mod paddehattene,

Kunst

Adskillige borgere i Uggerhalne og Grindsted har hjulpet til ved gravearbej-

i uggerhalne Lørdag den 14. december kL. 10 indvier / afsLører vi 3 paddehatte i UggerhaLne

Julekoncert i Ajstrup kirke med efterfølgende gløgg og æbleskiver i Sognets hus, Klitgårdsvej 34, Tylstrup.

Onsdag den 11. dec. kl. 19.30 Mit hjerte altid vanker. Jule- og vinterkoncert med Amaryllis - AAU’s Kammerkor

Fællessalmesang, kollekt og velsignelse v/ sognepræst Karin B. Mikkelsen.

Advokat

Gratis adgang.

Tage Kragbak

SUPERKVALITET

EGE NATURA TWEED Spar 50,- pr.kvm.

100% Ren ny uld 1080g. luvvægt. 400 – 500 cm. bredde. Kan udskæres efter specialmål. Permanent antistatisk behandlet. Meget flot tætvævet tæppe som kan bruges til alle formål i boligen. Leveres i 6 farver. Normalpris pr. kvm. 318,-

Ole

Anita

NU KUN PR. KVM.

SUPER-PLET-VÆK

BERBER/ BOUCLÉ

Poul E

Jørgen

Michael

Spar op til 80,- pr. kvm.

100% Polypropylene, 300 – 400 – 500 cm. bredde. Kraftig kvalitet i flere gode farver. Kan udskæres efter specialmål Før op til pr. kvm. 148,NU FRA PR. KVM.

SE VORES HJEMMESIDE: www.vejgaard-tm.dk

Vel mødt! Menighedsrådet

Venlig hilsen Ole Schwarz Formand for Samrådet i Grindsted & Uggerhalne

KVALITETSVINYLER Spar op til 100,- pr. kvm.

Kom ind og se Nordjyllands største og bedste udvalg. Vi har altid mindst 120 ruller på lager i bredder 200 -300 400 cm.

GRATIS

opmåling og tilbud

Ring og få et uforbindende tilbud på mont. eller afslibning af trægulv

NU FRA PR. KVM.

Bemærk alle vores vinyler kan udskæres efter mål

BEMÆRK 2 SPECIALFARVER – BEGRÆNSET PARTI

100% Cantana garn – 400 cm. bredde. Kan udskæres efter specialmål. 10 års garanti mod pletter og gennemslid. Permanent antistatisk behandlet. Normalpris pr. kvm. 199,NU KUN PR. KVM.

GIGANTISK RESTMARKED Spar op til 400,- pr. kvm.

Ca. 7000 kvm. tæppe/vinylrester i alle størrelser. Kom med målene og vi finder resten. Uanset før pris sælges alle rester

JULEGAVEIDE

EGE FUNKY FEET Spar 25%

100% polyamid. Tæppet kan udskæres efter dine mål og tegninger. Let at pletrense. Laves i 9 flotte farver.

NU KUN PR. KVM.

AFPASSEDE TÆPPER

50,-

Vi har frasorteret en del løse tæpper i sofabord ogNU spisebordsstørrelser samt forskellige andre KUN PR. KVM. størrelser i løbere.

Åbningstider: Alle hverdage 7.30 - 18.00. Lørdage 9.00 - 13.00

Vi har ALTID kaffe på kanden!

DIN

garanti for en god handel

EGE CANTANA JUBI

Hos os har alle mere end 30 års erfaring - det gør en forskel for dig! SE VORES HJEMMESIDE: www.vejgaard-tm.dk

Ole schwarz, formand for samrådet, vil sige et par ord og Ole kjær fra forskønnelsesudvalget vil fortælle lidt om paddehattenes tilblivelse. herefter vil der blive serveret gløgg, sodavand og lune æbleskiver. alle er velkomne! samrådet håber, at flest mulig vil støtte initiativet!

Kirkebilen kan bestilles på tlf. 98 81 10 72.

Tlf. 9631 8800 tk@kragbak-olsen.dk

Kim

den 20. august indviede vi de 3 første paddehatte i grindsted med en festlig afsløring og mange mennesker. nu er turen kommet til Uggerhalne. vi mødes på hjørnet af grindstedvej og vodskovvej i Uggerhalne.

TÆPPER TÆPPER TÆPPER TÆPPER TÆPPER TÆPPER JUL PÅ TOPPEN I VEJGAARD - 49 år på toppen i Vejgaard... TÆPPER TÆPPER TÆPPER 68,TÆPPER 268,TÆPPER TÆPPER TÆPPER 138,50,- TÆPPER TÆPPER464,68,-

I august blev der opstillet paddehatteskulpturer i Grindsted. På lørdag afsløres der tre nye af slagsen i Uggerhalne. (Arkivfoto)

w

nyde synet af dem og være med til at værne om dem. - Vi håber, at rigtigt mange borgere møder op til afsløringen af paddehattene lørdag formiddag, hvor der også serveres gløgg, sodavand og æbleskiver, siger formanden for Grindsted Uggerhalne Samråd, Ole Schwarz.

SPAR HELT OP TIL

NU KUN PR. KVM.

50%

Hadsundvej 68 Tlf. 98 13 94 99

HUSK

vi flytter stadig møblerne med et smil

Vejgaard Tæppemontering HADSUNDVEJ 64 • 66 • 68 • TELEFON 98 13 94 99


Vodskov Avis

Side 4

10. DECEmber 2013

Arne Nikolajsen, mekaniker i Langholt, 70 år d. 13. december:

Langholts pålidelige bildoktor Tekst og foto: Lone Andrup

Biler og motorer fangede tidligt Arnes interesse, og allerede som 14-årig kom han i lære hos Hjallerup Motor Co., hvor han fik håndværket lært fra grunden.

n LANGHOLT: På selve Luciadag, lysets dag, d. 13. december fylder Langholts afholdte og evigt unge mekaniker 70 år. Arne Nikolajsen blev født på en gård i Grindsted ved Hammer Bakker i krigens hidtil værste år, 1943, hvor samarbejdet med besættelsesmagten ophørte, og jagten på de danske jøder var gået ind.

Arne Nikolajsen har således arbejdet professionelt med biler i 56 år og har haft værksted på adressen på Gravsholtvej i næsten et halvt århundrede. Siden 1965, hvor han giftede sig med fru Lea, som var omsorgsassistent ved institutionen i Hammer Bakker, og parret nedsatte sig i Langholt.

DØDSBOER, MØBLER, TING OG SAGER

Heldigvis er Arne Nikolajsen stadig aktiv, om end i mindre målestok end før, da værkstedet i perioder gav arbejde til to-tre svende og lige så mange lærlinge, som alle nød godt af hans

afhentes og modtages

KIRKENS KORSHÆRS GENBRUG

Vodskovvej 57, 9310 Vodskov Telefon 98 29 23 33 mandag-fredag 13-17

pædagogiske evner, omhu og rolige væremåde. Arne begyndte tidligt at lære fra sig med motorlære på aftenskole, og i 1990’erne arrangerede han kurser i ’Kend din bil’ for de af byens damer, der ville lære selv at skifte olie eller en pære, men også de, der bare var i tvivl om, hvor man skulle hælde benzinen i, følte sig respekterede og velkomne på hans værksted, som altid har været et rart sted at komme: − Der er ingen olieplettede kalendere med halvnøgne damer på væggene, der er rent og ryddeligt alle vegne, værktøj bliver vedligeholdt og

lagt på plads efter brug, og tonen er venlig og afslappet. Vi er mange, der ikke ville vide, hvad vi skulle stille op, hvis ikke Arne var der til at tage sig kærligt af vore køretøjer. Arne har været min mekaniker igennem 30 år og fire biler. Før Arnes tid var jeg på fornavn med samtlige Falckmænd i Nordjyllands Amt, for mine gamle rustbunker brød sammen de mest ubelejlige steder. Nu kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har set en Falckmand, og jeg kan ikke længere telefonnummeret til Falck udenad.

Urmose

Juletræer Normannsgran sælges fra 30. november

Hvis fru Hyacinth kørte på motorcykel, siger Arne Nikolajsen, så ville hun vælge en engelsk Velocette, som dette fine eksemplar, der meget snart bliver køreklart igen.

Åbent alle dage 10-16 Vodskovvej 125, Vodskov, Tlf. 2282 1328 11/11/13 10.26

Originale Normannsgran

Juletræer sælges Vi tilbyder de smukkeste træer og udstrakt service i form af spidsning af roden, netning og montering af juletræsfod og evt. levering. find og udmærk træet nu, hvor udvalget er størst til senere afhentning ell. levering.

fra 29. nov. åben hver dag kl. 14 - 16 Lørdag og søndag fra kl. 10 - 16

tingvejens Skovbrug Tingvejens Skovbrug Tingvej 110 . 9310 Vodskov

98 60 29 43 42 15 66 00

I Hammer Bakker sælges hver dag fra 20/11 til 23/12

sælges fredage, lørdage og søndage kl. 10.00-16.00 fra 29/11 til 23/12 kl. 10.00-16.00

Juletræer

(fæld evt. selv) Pyntegrønt, kranse og dekorationer

Kør ca. 1,5 km mod nord fra Vodskov Kirke og følg vejen gennem Bakkerne til første P-plads på venstre side.

Kirkebakke Skovbrug Tlf. Tlf. 98 30 29 98 68 86 18 11 - www.kirkebakke.dk

I begyndelsen af vort bekendtskab kunne jeg finde på at bede Arne om at huske frostvæske, eller jeg prøvede at overbevise ham om, at forlygterne måtte være indstillet forkert. Yderst høfligt blev jeg så forvisset om, at alt var, som det skulle være, og at der var helt styr på både frostvæske, lygter og alt andet, der hørte under hans domæne. Siden har jeg ikke blandet mig i Arnes arbejde, hvilket har bekommet mine biler særdeles godt. Igennem årene har alle hans glade og trofaste kunder fra Langholt og et forbløffende stort opland anbefalet ham varmt til familie, venner og kollegaer som en dygtig og fair mekaniker. − Og kun-

derne strømmede til, for folk som Arne findes ikke andre steder. På et tidspunkt udvidede Arne motorinteressen med et pilotcertificat og en Cessna, som stod opstaldet på Sæby Flyveplads, hvor han havde sin gang i 25 år. Nu er det fine gamle biler og motorcykler, han bruger sine fritimer på. Fru Nikolajsen og børnene fejrer Arne hjemme på dagen. Vi er mange, der ville ønske, at vi holdt os lige så godt, som Arne og alle de biler, han har haft imellem hænderne, gør. Bare man kunne være sikker på at have sin pålidelige mekaniker også i de næste 70 år.

Du kan også læse Vodskov Avis på WWW.VODSKOVAVIS.DK

Julehygge i skoven

Køb juletræet hvor det gror - fæld evt. selv. Vi sælger også sprøjtefri juletræer. Endvidere sælges: • Pyntegrønt • Kirkegårdsdekorationer • Juledekorationer • Adventskranse • Div. julepynt • Skottiehunde af gran • Pindsvin af fyr Ved køb serveres gløgg og æbleskiver. (Kun weekend) Børneridning 7. & 8. dec. samt 15. & 21. dec. Fra kl. 13.00-15.00 åbent hver dag fra kl. 10-16 start den 23. november.

Brødlandshus Skovbrug Hammer Bakker

Hjørnet af Søhusevej/Gennem Bakkerne tlf. 98 28 66 22 Mød os på www.broedlandshus.dk Mail: broedlandshus@Mail.tele.dk

WEEK

ENDT

ILBUD 5 kg friskk li p pet .N..o..b..il. is ved kø......... b Max. 1 af juletræ bundt pr. kun de

20,-

Hver w H e Gravteisr weekeeknedn: glögg d: G r a til de tis glög og stliilkdveovkosknse g og slikepin ne til bør kkepdined e til bn øe rnneen e

palle@langholtgrafisk.dk pindskæret 7 . langholt 9310 VodskoV

51 96 73 47

Vesterbæk juletræer Normannsgran

i Hammer Bakker

Lørdag og søndag kl. 10-16 Mandag - fredag kl. 11-16 I weekender slikposer til børnene og gløgg til de voksne v/køb af juletræ. Velkommen skoV selV Nu også Grethe og Holger Vesterbæk 21 . 9310 Vodskov Kør ad Tingvejen mellem Vestbjerg og Vodskov. Kør 800 m ad Vesterbækvejen v/skibakken.

VaNg stort ud røNt i pyNteg

Juletræer og Pyntegrønt Normann – Omorika - Rødgran Friskfældede træer - eller fæld selv Friskkfældede eller fæld selv Pyntegrønt i flot kvalitet

w w w. l a n g h o l t g r a f i s k.dk

Urmose_annonce_2_spalter_farver.indd 1

Dagens fødselar, som vi kender ham: I fuld gang i sit velordnede værksted.

Alle slags pyntegrønt i flot kvalitet

Lørdage og søndage samt 23/12 Lørdage søndage, kl. 10og – 16.30 samt 22. & 23. dec., kl. 10 – 16.30

Den Røde Gård Den Røde Gård Den Røde Gårds Vej 2 Den Røde Gårds Vej 2 9310 Vodskov 9310 Vodskov 98 29 30 02 – 40 88 14 02 98 29 30 02 – 40 88 14 02 niels@denroedegaard.dk drg@c.dk


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Advents- og julekoncert i Horsens Kirke Tekst og foto: Erik Amstrup n LANGHOLT: Hvis julestemningen ikke allerede har indfundet sig, skal det nok ske, når Christine Hjort Bjerre og Lene Holt Nielsen næste tirsdag aften

giver en uformel jule- og adventskoncert i Horsens Kirke i Langholt. Her venter der publikum en stemningsfuld aften med julemusik fra det meste af verden, bl.a. en arie fra Händels ”Messias” og helt sikkert også ”Dejlig er Jorden”. Lene Hjort Bjerre, der er uddannet operasanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, er ansat som sognemedhjælper og kirkesanger i Horsens og Hammer Kirker, hvor hun også beskæftiger sig med sang og musik, bl.a. for de allermindste ved babysalmesang og musikalske legestuer. Lene Holt Nielsen er organist i Horsens og Hammer Kirker og leverer også musikledsagelsen ved sognets forskellige kulturelle arrangementer. I 1987 blev hun uddannet som cellist med diplom ved Det Jyske Musikkonservatorium. Derfor skal publikum nok også forvente, Lene Holt Nielsen vil give nogle cellosoloer undervejs koncerten.

Udover orglet mestrer Lene Holt Nielsen også celloen.

En halv times tid inden advents- og julekoncerten er der afslutning på efterårets åbne sangaftener, hvor der bliver lejlighed til at synge fællessang.

Der er gratis adgang. Kirkebil kan benyttes ved bestilling.

200,alle vores vinterjakker i de kendte mærker

spar

899,-

2,7 L VejL 749,nu

2 SorTerinGS GLaSVæV Fra pr M

2,- kr

2 SorTerinGS GrundeT GLaSVæV Fra pr M FraSorTereT MiLjøVæV Fra

9,95 pr M

40%

Operasanger Christine Hjort Bjerre.

fratrækkes ved kassen

garant jeans

TerpenTin ForTyndbar Grå

nu

flotte herreskjorter julepris

butinox gulvMaling 1L VejL 339,nu

hits

før 300,-

JuleTilbud på maling 9 ltr , vejl pris 1269,-

julegave

Efter koncerten serveres der gløgg og æbleskiver i Sognegården.

alle Tilbud gælder Fra 10. Til 31. december

lady væg 10 *****

Side 5

16950 37450

med stræk. før 400,-

julepris

300,-

bet tør Er du lø ideer for gave ort t gavEk - så gi’ e til Brunø

5,- kr sælges Kun i hele ruller

Vi har kun kVaLiTeTSMaLinG = spar tid, spar penge og fÅ rÅd!

Hygea super 7 og 10 9 ltr Vejl 1199,nu 1 stk. 869,2 x 9 ltr

• Med forbehold for trykfejl

ny e Tilb ud på

Hygea super 7

1399,-

4,5 ltr Vejl 749,nu 1 stk. 599,2 x 4,5 ltr

999,-

w w w.S ol Si de nS Fa rv er .d Å

k

hv er ug e

björn borg 2-pack julepris

jbs strømper multifarvet

julepris 3 par

pyjamas julepris fra

350,- 100,- 200,-

HUSK vi Har et Stort Udvalg i tæpper, vinyl og SolafSKærmning. Åbningstider Mandag-fredag 9 00-17 30 Lørdag 9 30-13 00

MelleM jul og nytÅr Fredag 27/12 9 00-17 30 Lørdag 28/12 9 30-13 00

Søndag 29/12 9 30-13 00 Mandag 30/12 9 00-17 30 Tirsdag 31/12 9 00-13 00

SolSidenS Farver a/s Hjørringvej 80 · Nørresundby · Tlf. 98 17 20 98

dronninglund dybvad vodskov brønderslev sindal 7020 0029


Vodskov Avis

Side 6

10. DECEmber 2013

Hammer god adventskoncert Tekst og foto: Dennis Villumsen Serup n GRNDSTED: Hammerkoret indtog Hammer Sognegård tirsdag med deres samlede stemme. De sang

december, advent og ikke mindst julen ind ved den årlige adventskoncert. Ved arrangementet fremførte de adskillige klassiske julesange som ”Barn Jesus i en krybbe lå”, og inddrog

publikum ved at synge salmer som ”Nu tændes tusind julelys” i samspil med dem. Højdepunktet og den lille Lene Holt fordrejning, var en flot og hurtig fremført julemedley, hvor koret

havde inkorporeret 10 forskellige julesange i én og samme sang. Medleyen var for at give et sangeksempel, der lavede parallel til krisetiden og sparetiden, som vi lever i. Kirketjener Ingrid Larsen viser den ødelagte tyverialarm i Vestbjerg Kirkecenter. En ny alarm blev straks installeret.

PH Lamper stjålet i Vestbjerg Kirkecenter Tekst og foto: Erik Amstrup

Der var grangiveligt spor af gran, da det jo var en adventskoncert. 20 af Hammer korets medlemmer var tilstede, og ønskede publikum en glædelig jul via deres klingende julesange og salmer.

Kino Hjallerup Billetbestilling 98 28 20 22 . www.hjallerup-kino.dk Midnat tirs.-ons. kl. 00.01 Ons. 11. - søn. 22 kl. 19.30

Forlænget spilletid 3D: 105 kr. 2D: 95 kr

Brug venligst P-pladsen ved Centret!

Onsdag 11. og søndag 15. kl. 16.00

Lør. 14. - søn. 15. kl. 14.00 Lør 21. - søn. 22 - man. 23. 14.00

Baby-bio Fredag 13. dec. kl. 09.30

Østvendsyssel Filmklub Billetpris: 70 kr. T.f.a.

Billetpris: 60 kr. T.f.a

Biografklub Danmark Billetpris: 80 kr.

n VESTBJERG: I ly af stormens rasen brød tyve torsdag aften ind i Vestbjerg Kirkecenter, hvor de målrettet gik efter tre PH–lamper. Tyvene skaffede sig adgang ved at banke cylinderen i hoveddøren ind. Derefter ødelagde de panelet til alarmen, hvorefter de på få minutter fjernede PH–lamperne og forsvandt. Det hele tog kun ganske få minutter. Alarmen gik kl. 20.10. Allerede tretten minutter senere var vagtselskabet fremme på stedet.

OK holder fest Vi hjælper dig med at finde vej i den mærke tid

ket yskas l K O Gratis første 100 til de r på kunde . 14.00! fra kl fredag

Det fejrer vi med en gratis OK-lyskasket til de første 100 kunder fredag den 13/12 kl. 14-18. Du kan også få et OK Benzinkort - og mere end 670 steder at tanke billig benzin og diesel.

Vodskov

Da var tyvene for længst borte. Der er ingen tvivl om, at det er professionelle folk med en bestillingsseddel i lommen, der står bag tyveriet af de tre PH–lamper, som har lyst op i hall og kontor lige siden Vestbjerg Kirkecenter blev taget i brug for omkring 30 år siden. De tre PH-lamper anslås at have en samlet værdi på mindst 25.000 kr. - Men det er kun et slag på tasken, siger en ærgerlig kirketjener Ingrid Larsen. Tyveriet er anmeldt til Nordjyllands Politi, der meget gerne modtager tip på tlf. 96 30 14 48.


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Slagter Hjemmelavet rå rullepølse

Side 7

Pr. ½ kg.

24

95 Slagtermester Claus Hovaldt

Slagter Okseculotter

Slagter Hamburgerryg

Lurpak

Uddeler Kristian Henriksen

Pr. ½ kg.

Amarone

44

95

Quintus, Veneto, Italien 75 cl. Perfekt til julemaden

Pr. stk.

100,-

Spar 90,95

99,-

250 gr.

9,-

Julemanden kommer på besøg Aflever din julesok i butikken

tille din s e b t a Husk d eller n a e d e t g frisksla os slagteren h kalkun

lørdag d.14. december, og julemanden vil fylde den med godter om natten.

Dansk And

½ kg.

49

95

Fransk Berberi And

Delikatesseleder Pia Sørensen

½ kg.

44

95

Kalkun ½ kg.

26

95

Sokkerne er klar søndag morgen.

Julepynt Spar

40%

Fratrækkes ved kassen

Tilbud gælder fra onsdag den 10. til og med lørdag den 14. december.

SuperBrugsen Vodskov Åbningstider: Alle dage kl. 9-20 Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44

Husk juletræssalg Lørdag den 14. december Der mulighed for udbringning i Vodskov by.


Vodskov Avis

Side 8

Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis

JULEGAVER A

EL

LL

ERUPHA

Gå på og vind en ekstra julegave

VELOURSÆT KUN

350;

25%

÷

PÅ ALT

Før op til 250,NU FRIT VALG

en automat på Vodskovvej. Kvinden blev truet med knytnæver til at udlevere pengene. Det lykkedes hende imidlertid at søge

tilflugt i et pizzeria, hvorfra politiet blev tilkaldt. Kort efter blev de to drenge, der kommer fra en ungdomsinstitution i Vodskovområdet, anholdt.

Lions Hammerpigerne supplerede julehjælpen i Sulsted og Vodskov Sogne Tekst og foto: Erik Amstrup

BH RESTSALG

50;

n VODSKOV: Fredag formiddag fik sognepræsterne Ane Stoltze Katborg i Vestbjerg og Lisbeth Solmunde Michelsen i Vodskov besøg af tre Hammerpiger fra Lions Club. Med sig havde pigerne to pengegaver til supplering af de midler, sognene i Sulsted og Vestbjerg anvender til julehjælp til økonomisk vanskeligt stillede familier.

BABY- / BØRNE NATTØJ

100;

n VODSKOV: Søndag aften ved 18-tiden forsøgte to drenge på henholdsvis 14 og 16 år at begå røveri mod en 60-årig kvinde, der netop havde hævet penge i

N

Giv et gavekort

Str. 54-152 1 SÆT

Røveriforsøg mod kvinde

D

J .H www

Lørdagsåbent kl. 9.30 - 15.00. Søndagsåbent kl. 10.00 0.00 - 15.00.

.dk

®

10. DECEmber 2013

2 SÆT

160;

HJALLERUP CENTRET 6 · TELEFON 98 28 14 71 Ung mode • Damemode • Lingeri • Baby- & børnemode

Vodskov Avis var med, da Hammerpigerne blev budt indenfor på præstekontoret hos en glad Lisbeth Michelsen, der over en kop kaffe og julesmåkager, fortalte om den hjælp, sognet hvert år ved juletid giver familier, der nærmest ”må leve på en sten” for få pengene til at slå til. - Vi annoncerer om hjælpen i Vodskov Avis. Derefter får min kollega Erik Boye og jeg ansøgninger og henvendelser, som behandles i sognets udvalg for julehjælp. Udover sognets to præster består udvalget også af me-

nighedsrådets kasserer. - Vi har også kontakt med Aalborg Kommunes ”Ydelses og Socialcenter”. I år har Sulsted Sogn fået fire henvendelser om julehjælp, mens Vodskov har fået 17. - Antallet af ansøgninger ligger nogenlunde på linje på sidste års, men er end del større end i 2011. Det svinger noget fra år til år, konstaterer Lisbeth Michelsen. Det er ret forskelligt, hvordan julehjælpen uddeles i de forskellige sogne. Nogle steder får familierne en pakke med en flæskesteg, legetøj til børnene og den slags. - Her i Vodskov har vi dog valgt at give en check. Familierne ved jo selv bedst, hvad netop de lige har behov for, tilføjer Lisbeth Michelsen. Lisbeth Michelsen og Erik Boye besøger personligt hver familie for at overrække checken. Midlerne til julehjælpen kommer blandt andet fra

kollekterne ved søndagsgudstjenesterne, indsamlinger, anonyme givere og en frimurerloge. - Og så selvfølgelig fra de meget generøse Hammerpiger fra Lions, smiler Lisbeth Michelsen. Hun fortæller også et lille sandt ”juleeventyr”. - For nogle år siden gav vi julehjælp til en mor og hendes datter. Få år senere bankede datteren på min dør. Og det var ikke som jeg først troede for at få julehjælp. - Nej, datteren kom med et bidrag til julehjælpen. - Mor og jeg var så taknemmelig for den hjælp, vi fik dengang. Nu har vi lidt overskud – og vil gerne give et lille bidrag. Ja, et virkeligt og sandt juleeventyr, der overgår det, Charles Dickens skrev. Liljan Nørgaard kunne fortælle, at de midler, som Lions Hammerpigerne uddeler til humanitære formål i lokalområdet, kommer fra forskellige aktiviteter, bl.a. ved salget af den årlige Hammer Bakker-kalender.

SPINNING RINGE I STERLING SØLV FRA KR. 159,COMBINATION FOR EVERY OCCASION A

Østergade 6 • 9320 Hjallerup • 9828 1019 www.guldsmed-clausen.dk

HUSK – DEN BY DU ØNSKER I MORGEN, SKAL DU BRUGE I DAG... Hammerpigerne på besøg hos sognepræst Lisbeth Michelsen med en check til Vodskov Sogns julehjælp.


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Side 9

Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis

3

Tirsdag den 10. december 2013

JULEGAVER

399,-

Str. 36-41

Herre. Sort fløjl. Str. 39-47

TAMARIS DAMESTØVLE

RIEKER HERRESTØVLE med ægte lammeuldfoer

Str. 36-41

699,-

599,RIEKER DAMESTØVLE med ægte

A

Med kap

Kenneth Cole ur 1000,-

349,369,-

749,-

5

.dk

EL

Til ter S øs Smykker Fra

98,Skagen ur 1298,-

Stort udvalg i kufferter, dametasker, v. Ellen Olsen tegnebøger og punge HJAL LER 93 UP 81 til damer og herrer! 2 8 CENTRET 14 . TLF. 9

N

Armbånd Fra 195,-

Uden kap

419,-

ERUPHA

Fossil ur 1295,-

SANITA TRÆSKO Str. 36-47.

lammeuldfoer. Str. 36-41

LL

Til Bror

Til Far

299,-

ROHDE HJEMMESKO

J .H www

Så er det Hjallerup! Os med den gode service!

JULEGAVEIDEER ROHDE HJEMMESKO

®

D

Lørdagsåbent kl. 9.30 - 15.00 Søndagsåbent kl. 10.00 - 15.00

Til M o

r

Mød os på

Adidas ur 750,-

HJALLERUP OPTIK Hjallerup Centret 16 . 9320 Hjallerup Tlf. 98 28 23 23 . E-mail: hoptik@mail.dk

SMYKKER

÷20% UDVALGTE GEORG JENSEN SMYKKER

30-40%

÷

PRISER FRA

795; Se vinduet samt smykkeudstillingen i butikken.

Østergade 6 • 9320 Hjallerup • 9828 1019 www.guldsmed-clausen.dk

HUSK – DEN BY DU ØNSKER I MORGEN, SKAL DU BRUGE I DAG ...


Vodskov Avis

Side 10

10. DECEmber 2013

400 nytårshummere fra Amerika på vej til Vodskov Vodskov Kro forkæler nytårskunderne med friske, levende sorthummere og en stribe andre lækkerier. Tekstredigering: Frank R. Sørensen n VODSKOV: Vodskov får fornemt besøg. 400 sprællevende, friskfangede hummere fra den amerikanske østkyst ved Maine er bestilt og lander på Vodskov Kro i dagene op til nytårsaften. De indgår i Ole Larsens ekstraordinært festlige nytårsmenu i år. Skaldyrenes konge - Jeg er rigtig glad for og stolt over at kunne præsentere mine kunder, både de

gamle trofaste og de nye, for en nytårsmenu med friske, nykogte sorthummere. Sorthummerne regnes for skaldyrenes konge, og det vil kunderne heller ikke være i tvivl om, når de sætter tænderne i nytårsmenuen i år, siger ”Hovmesteren”, Ole Larsen. Og der er ingen grund til at holde sig tilbage, hvis man skulle være lidt bange for, om man nu også kan håndtere sådan et ”dyr”. Hele retten er let at spise– uden at synet og oplevelsen af den flotte hummer går tabt.

Festfyrværkeri af en nytårsmenu Nytårsaften 2013 bliver Vodskov-borgernes mulighed for en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Laks, Foie gras og rejer på små stykker brød, canapeer, er starten på nytårsmenuen. Så følger hummer med syltede torskestykker og brøndkarse-creme som den egentlige forret. Er man slet ikke til hummer, kan der i stedet for bestilles kalvecarpaccio som forret. Oksemørbrad i svampe og krydderurter med cremet

25 års Jubilæumsfest med

BJØRN & OKAY

1990

flødesauce følger som hovedret efter hummeren. Den serveres i en særlig udgave med rodfrugter i cannelloni og farseret tomat med løg surbise. De fleste foretrækker nok at vente en stund med desserten efter denne ”start” på nytårsmenuen. Men så venter man også på noget godt. Chokolade- og brombærtrøffel på kransekagebund med hindbær og solbærkonfekt lyder nytårsdesserten fra Vodskov Kro på. - Ja, jeg har haft lyst til at forkæle kunderne lidt eks-

tra i år. De første to år her på kroen har de jo været rigtig trofaste og gjort mine nytårsmenuer ud af huset til en overvældende succes. Det er jeg taknemlig for, og det vil jeg gerne kvittere

for med en rigtig godbid og et festfyrværkeri af en nytårsmenu. Den slags skal ikke bare være forbeholdt de store byer. Vi vil vise, at Vodskov også kan være med, siger Ole Larsen.

2014

Lørdag 1. februar 2014 kl. 17.30

”Hovmester” Ole Larsen Vodskov kro, er klar til at tage imod de amerikanske sorthummere. Privatfoto.

I 2014 er det 25 år siden, TUI startede traditionen med en årlig Bjørn & Okay-fest, midt i den mørke og kolde vintertid.

Det skal fejres med et BRAG af en FEST. gå sammen med venner, naboer, familie og få rabat på billetprisen ved samlet køb:

åregeavtes ide Jul

1 – 10 billetter pr. stk. Over 10 billetter pr. stk.

200,190,-

Billetter kan købes allerede nu hos: Louise Nielsen – Tlf. 51 50 28 59 Henrik Bøg – Tlf. 40 75 02 52 Anni Mattesen – Tlf. 98 26 18 83/21 48 85 43 Der bliver rift om billetterne … Efter først-til-mølle …

aMerikansk

2 rejsegavekort 2.500,- til arrangør: tylstrup ungdomsog idrætsforening

Mesterslagteren Bo Frederiksen, tylstrup, Byder på:

n VODSKOV: Der deltog i år 80 medlemmer i Horsens Hammer Pensionistforenings julefrokost på Liselund.

• Helstegt okseinderlår og krydderkam

Der var underholdning af ”Vollerup Girls”, der også

• stort salatbord • Frugttærte med flødeskum og cremefraiche.

- rejser med indhold annoncesponsor: - rejser med indhold

fik sangstemmerne ret på gled hos de fremmødte. Inden de glade og veltilpasse deltagere forlod julefrokosten, blev der sluttet af med fællesangen ”Skuld gammel venskab regn forgo”.

• Flødekartofler

under spisningen underholder: de galvaniserede leoparder

lotteri

Pensionistjulefrokost på Liselund

LEOPARDER

Vodskov Kirke Flemming Danstrup 50 års jubilæumskoncert lørdag d. 14. december kl. 15.00 i Vodskov Kirke Medvirkende: Aalborg Pigekor og Sangkoret Side by Side Begge kor med Flemming Danstrup som dirigent Alle er velkommen til en glad og musikalsk eftermiddag.


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Side 11

Julestemt Sundbykor stadig på toppen efter hundrede år Tekst og foto: Erik Amstrup n VESTBJERG: Frydefuldt. Det er et af de adjektiver, der absolut skal tages i anvendelse, når årets julekoncert i Vestbjerg Kirkecenter skal beskrives.

Tirsdag aften leverede Sundbykoret under ledelse af dets faste dirigent Line Jensen endnu engang en fornem koncert, der satte publikum i den helt rigtige julestemning. Sundbykoret kunne tidli-

gere på året fejre sit 100-års jubilæum. På trods af sin høje alder er koret stadig vitalt og livskraftigt. Sang og musik gør mennesker glade og er ligefrem livsforlængende. Aftenens program var sam-

Bestil gaven senest d. 15.dec!

PH 3/2

mensat af en række af julens velkendte sange og salmer, hvor også publikum fik mulighed for at synge med. Sundbykoret blev i nogle af numrene akkompagneret af Jens E. Rasmussen på klaver og orgel.

sortforkromet Design: Poul Henningsen

PH 3/2 Bord - før: 6.295. Nu:

4.995 3.195

PH 3/2 Pendel - før: 3.995. Nu:

www.louispoulsen.com Prissammenligningen er baseret på en sammenligning mellem den vejledende udsalgspris og den vejledende kampagnepris. Kampagneperioden løber fra den 4. november til og med den 15. december 2013

vodskov bolighus

Tirsdag aften gav Sundbykoret sin årlige julekoncert i Vestbjerg Kirkecenter.

Plovhusene 1 DK - 9310 Vodskov Tlf. 98293188

w w w. v o d s k o v b o l i g h u s . d k

Adventsgaver Til ham, hende og børnene G L A S D

Adventsgave

U LG LG SA DA US UD LG LG SA til ham DA US UD G UDSAL

Brillestel nedsat med Brillestel nedsat med

med kap. Fra

349,Træsko

uden kap. Fra

349,-

Flere varianter

Kom ind og se vores store udvAlg i tAsKer & tegnebøger gAveKort udstedes også

S LG til alle – også til dig! OA Hpersonlig Briller rådgivning Service og DKS D UÆ AALRG G B DSA personlig Service og rådgivning Service og U OPTIK Briller tilrådgivning alle –personlig også til dig! personlig rådgivnin Onsdag den 2. januar

Nye briller starter stOre udsalg! T voresden 2. januar DOnsdag Onsdag den 2. januar E GOfester. tilSjulens Julens starter vores stOre udsalg! starter vores stOre udsalg! E S

GFlerstyrkeglas: Brillestel – Oog Kom prøv !r hpr.ossæt fratrækkes. kr. 1000,D U e Flerstyrkeglas: d T e D h ynedsat med tik GOdeNnye d oppr. r kr. 1000,sæt fratrækkes. a Enkeltstyrkeglas: a g laS brillestel! Bækkr. leGfratrækkes. il R B t 500,pr. sæt iv S S e Enkeltstyrkeglas: RoGR iii Raph pr. - Nyt p toG 500,sæt keR fratrækkes. – aukr. N øNS

Flerstyrkeglas: gaver finder kr. 1000,- pr. sæt fratrækkes. T du hos D O G Enkeltstyrkeglas: SE E S kr. 500,- pr. sæt fratrækkes. G O Bækgaard ringoog bestil tid u – mk S ! iG te. T UD til Dtil gratis synsprøve DSD eog ring og bestil tid bestil tidD et BO Dring Optik e U G m t D til gratis synsprøve l D y til gratis synsprøve ER N eR fN

25 % 25 % 25 % 2 par50 99,% SALG D U 50 % G 50 % UDSALLG 70 % UDSA 70 % 70 % Camel aCTive sTrømper

Træsko

OPEN LTG og A IGH NService YS UBD

– så er der god tid til dig!

rieker sTøvle brun. Før 699,-

Nu 499,-

YRHoEGD L ke – så er der god tid til dig! - Butik– så erRRder ilogletid til dig! TI 2013 ieBntilRgod Rjanuar te Tilbuddet gælder 31. e A D L e omed h g K g Nogykan ikke kombineres R e e b l yrftilbud andre eller rabatter. ri TS SolaBRfdilragtilsmed RE Tilbuddet gælder til og med 31. januar 2013 oR Tilbuddet gælder og med rdÅ ning31. januar 2013 O F og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. p å og kan ikke kombineres tilbud eller rabatter. nye br medEandre ? FESilleTr R

Service og personlig rådgivning

Onsdag den 2. 9.30 januar Åbningstider: Tirsdag-torsdag 9.30 -17.30 · Fredag 9.30 -18.00 · Lørdag -12.30 Astro starter vores stOre udsalg! Åbningstider: Tirsdag-torsdag 9.30 -17.30 · Fredag 9.30 -18.00 · Lørdag 9.30 -12. Smedepladsen 5 – lige ved Vodskov Kro · 9310 Vodskov · Telefon 98 29 40 00 · www.baekgaardoptik.dk Åbningstider: Tirsdag-torsdag 9.30 -17.30 · Fredag 9.30 -18.00 · Lørdag 9.30 -12.30 BrillestelSmedepladsen lommekikkert 5 – lige ved Vodskov Kro · 9310 Vodskov · Telefon 98 29 40 00 · www.baekgaa Smedepladsen 5 – lige ved Vodskov Kro · 9310 Vodskov · TelefonFlerstyrkeglas: 98 29 40 00 · www.baekgaardoptik.dk

Service og personlig rådgivning R DU E nedsat med by Night kl. 817-21 Open x 21 AR TIL kr. 1000,- pr. sæt fratrækkes.

NYHEDER HOS KL ETS 100,R Enkeltstyrkeglas: - Spar 20-50 % på solbriller Å R BÆKGAARD OPTIK! Ofratrækkes. ? 25 % 50nyemlDåselup kr. 500,- pr.F sæt - Brillerens kun 10 ikrbutikken. Nu er de brillestel TER S E Lommelup F ring ogkom bestilog tidse de flotte smykker. -Kom Besøg fra Gade & være Juul din Design, og prøv, det50,kan næste brille! 50 % m. LED lys til gratis synsprøve Ring og bestil tid til en 100,-for at din nye brille GRATIS SYNSPRØVE! - Bestil - Der er nu mulighed 70 %en synsprøve – så er der god tid til dig!

Tilbuddet gælder til og med 31. januar 2013

og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. kan betales over 10 eller 20 måneder. Rente og gebyrfrit.

NYHEDER HOS BÆKGAARD OPTIK!

Ring· Fred. og 9.30 bestil tid· Lørd. til en Åben: Tirsd.- torsd. 9.30 -17.30 -18.00 9.30synsprøve. -12.30

Smedepladsen 5 · 9310 Vodskov Åbningstider: 9.30 -17.30 · Fredag 9.30 -18.00 · Lørdag 9.30 -12.30 Telefon 98 29Tirsdag-torsdag 40 00 · www.baekgaardoptik.dk Smedepladsen 5 – lige ved Vodskov Kro · 9310 Vodskov · Telefon 98 29 40 00 · www.baekgaardoptik.dk

Nu er de nye brillestel i butikken. Kom og prøv, det kan være din næste brille! Ring og bestil tid til en


Vodskov Avis

Side 12

10. DECEmber 2013

Adventsgaver Til ham, hende og børnene

Jul hos »Rigtige Mænd«

3iEN Fodklinik

skorTe og sTrik

GaVEKorT Til bådE HENdE oG HaM Luksus behandLing fodbehandLing m. lak, peeling og softcreme

495,-

(til hende)

aLmindeLig fodbehandLing

355,-

(til både hende og ham)

NYHED!

skJorTe kr. 499,95

StørrelSe 2 xl – 8xl Prøv det nye

striPLac

– også på hænderne Norm. pris 200,-

JuLePris

150,-

Fodpleje elektroterapi

sTrik kr. 499,95

sÆTPris kr. 800,-

Parkering lige ved døren – gode busforbindelser

Vodskovvej 24 9310 Vodskov

98 29 42 43 Mobil: 41 40 25 71 HUSK: Tidsbestilling

TøJ Til MÆnd Med forMaT

Østergade 29A - Nørresundby - www.rigtige-maend.com - TLF. 98 22 34 46

Hårde pakker Hos lyd & billed iPad mini

Wi-Fi. 16 GB. 7,9” display

Panasonic TX-L42E6Y 42” Full HD LED TV 100 Hz DVB-T/T2/C med MPEG2/4 Smart TV med WiFi Sort eller sølv finish

5.499,-

pris: Spar 1.000,- kr.

pris:

Panasonic TX-L42FT60Y 42” Full HD LED TV 1600 Hz DVB-T/T2/C med MPEG2/4 Smart TV med WiFi og Hexa processor Mulighed for optagelse via USB (ekstra tilbehør)

8.999,-

pris: Spar 1.000,- kr.

Panasonic DMR-BCT73ENK Blu-ray afspiller/optager

Indbygget harddisk på 500 GB DVB-C med MPEG2/4 Optag 2 forskellige programmer samtidig Smart TV med Wifi . . . . . . . . . . . . . pris:

5.499,-

2.299,-

Scansonic M6 Sounddock til iPhone/iPod AUX indgang · Indbygget subwoofer. Dockstik passer ikke til iPhone 5/S/C iPhone medfølger ikke

499,-

pris: Spar 800,- kr.


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Side 13

Adventsgaver Til ham, hende og børnene

To super juletilbud på Granlunden 1 ved Afrodite og Zaks

ÅRETS MANDELGAVE

Afrodite Hudpleje

Glæd en du holder af med et gavekort til f.eks. Ansigtsbehandling · Farvning af vipper og bryn Hårfjerning med voks · Manicure · Pedicure · Make up

Priser fra

200 kr.

KUN

129,95

rt Gl aFvoerkkæolelse ti

19 års erfaring som selvstændig kosmetolog

frisør

KUN

NY UDGAVE AF DET KLASSISKE BEZZERWIZZER MED 5.000 NYE SPØRGSMÅL

399,95

SPAR 100,-

SKRÅGADE 10, 9400 NØRRESUNDBY, TASKEEKSPERTEN.DK

Adventsgaver fra 10,- kr. til store og små

Powder brush 25,00 kr

Refleksbånd 20,00 kr

Eyeshadow 20,00 kr

Trafikvest 20,00 kr

Tlf. 88 82 29 79

hudpleje clinique Tlf. 60 14 54 18

Julegaveideer

Køb gavekort værdi 500 kr. - betal 400 kr.

Super tilbud: køb 3 produkter og betal kun for 2 (Pakket i flot gavepose) Vi har også gode tilbud på glattejern og føntørrer.

BØGER OG PAPIR NØRRESUNDBY

Bamse- og snefnugrefleks 10,00 kr

ZAKS

d o fr A ite

Onlinebooking på www.Zaks.dk

Julehandel i Nørresundby Slip for trafikkaos og køb dine julegaver i ro og fred Nørresundbys mange butikker bugner af gode julegaveidéer

Vodskov Apoteksudsalg Vodskovvej 41 • Vodskov

Velkommen til stressfri julehandel


Vodskov Avis

Side 14

10. DECEmber 2013

Universitetskor synger julen ind i Ajstrup Kirke n TYLSTRUP: Til dette års traditionsrige julekoncert får Ajstrup Kirke onsdag aften besøg af det velsyngende universitetskor Amaryllis fra Aalborg. Amaryllis har været en del af Aalborgs kulturelle landkort siden starten af 2010. Koret består af studerende, tidligere studerende og personale ved Aalborg Universitet og tæller ca. 20 sangere.

Jule

Ved koncerten i Ajstrup Kirke vil Amaryllis synge et spændende program af julemusik og vintersange, ligesom der bliver sunget både klassisk og et par Lennon/McCartney-sange. Selv kalder koret deres program, som opføres i flere kirker, for ”Mit hjerte altid vanker” efter Brorsons kendte julesalme.

ster og musik af blandt andre Jeppe Aakjær, Thorvald Aagaard, Grundtvig, Carl Nielsen og Anders Öhrwall. Og ikke mindst af Per Drud Nielsen, korets dirigent. Han har gennem årene både komponeret og arrangeret utallige korsatser med stor stilsikkerhed, fornem sans for at opbygge

harmonierne og udnytte stemmernes formåen, når man har et kor på professionelt niveau. Han har bl.a. komponeret tre satser til kærligheden, baseret på Paulus’ 1. brev til Korinterne (kap. 13) – der indeholder det kendte vers ”Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre;

men størst af dem er kærligheden.” Julekoncerten er i øvrigt – som der er tradition for i mange kirker - udformet som en musikgudstjeneste, hvor der ”lånes” lidt af gudstjenestens liturgi, såsom fælles salmesang, kollekt og velsignelse, der integreres i korprogrammet.

Denne del står sognepræst Karin Braüner Mikkelsen for. Efter onsdag aftens koncert serveres der gløgg og æbleskiver i Sognets Hus i Tylstrup. Alle er velkomne til at deltage både i kirken og sognehuset. Der er gratis adgang begge steder.

Der vil desuden indgå tek-

gaveidé model allegro

m/ lækker blød læder eg natur stel m/stjernefod vejl. pris 6.890,over 40% jubi-rabat Nu

Onsdag aften giver Universitetskoret Amaryllis årets julekoncert i Ajstrup Kirke.

3.998,-

VOGNMAND / ENTREPRENØR

fodhviler før 1.770,Nu

med og uden kran • Lastvogne Containere • Gummiged • Minigraver • Rendegravere • Betonhammer til Rendegraver •

999,-

Kæmpe udvalg i læderstuer til levering inden jul 3+2 pl. sofa fra 7.999,-

Sulsted

Telefon 98 26 11 84 Jan: 20 44 30 06

seattle læderstue 3 + 2 pl. sofa

m/ kraftig nordisk semianilin læder i mørk cacao-farve. massiv eg / sæbe stel. Koldskumspuder vejl. pris 15.598,-. jubi-rabat 6.000,-. jubilæumspris

9.598,-

25 forsKellige spisestuer til levering inden jul, bl.a.:

Vi forbinder energi og mennesker

Salg af ejendom - Elsamvej 85, Vodskov

sm 10 spisebord

massiv bøg sæbe m/2 vippeplader 100 x 183 x 275

6 stole sm 66 m/læder vejl. pris 26.493,spar 10.494,Nu

Energinet.dk udbyder herved en landbrugsejendom uden bygninger til salg. Ejendommen er beliggende: Elsamvej 85, 9310 Vodskov, matr.nr. 83d m.fl. V. Hassing By, V. Hassing

15.999,-

Kæme udvalg i

Kæmpe udvalg i

Ejendommens areal udgør 512.521 m2, heraf vej 3.205 m2.

45x45 cm - fra

fra

Skønnet kontantpris er kr. 7.200.000.

pYNtepuder

Kr. 149,-

galleri Kr. 148,-

Luneborgvej 57-59-60 . 9382 Tylstrup Åben: Mandag-fredag 10.00-17.30 · Lørdag 10.00-13.00

Tilbud skal afgives på særlig tilbudsblanket, der kan hentes på: www.energinet.dk/ejendomsudbud. Købstilbud skal være Energinet.dk i hænde senest den: 7. februar 2014 kl. 12.00

Rettidigt indkomne tilbud vil blive åbnet på Energinet.dk’s adresse den 11. februar 2014 kl. 13.00. For yderligere information om ejendommen henvises til: www.energinet.dk/ejendomsudbud. Ubetinget købstilbud indsendes pr. post i lukket kuvert mærket ”TILBUD ELSAMVEJ 85 – må ikke åbnes af intern post” til: Energinet.dk Tonne Kjærsvej 65 7000 Fredericia Att.: Bitten Nielsen


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Side 15

Flemming Danstrup fejrer 50 års dirigentjubilæum i Vodskov Kirke Tekst og foto: Frank R. Sørensen n VODSKOV: Den tidligere Vodskov lærer og kordirigent, Flemming Danstrup kan i disse dage fejre sit 50 års jubilæum som kordirigent. Han startede sin karriere med Vodskov Pigekor som, med tiden blev et af Danmarks bedste sangkor. På billedet ses Flemming Danstrup i selskab med Lone Jensen, Lenette Andersen og Helle Pedersen, da det gamle Vodskov Pigekor var samlet i 2004. Arkivfoto.

Næste års Skærtorsdagsfest i Sulsted næsten på skinner Tekst og foto: Erik Amstrup n SULSTED: Forberedelserne til næste års Skærtorsdagsfest i Sulsted Hallen er gået i gang.

- Der er endnu ikke taget stilling til, hvem der skal levere festmaden. Men vi garanterer, at det bliver det rene ”mums”, fortsætter Claus Borregaard.

- Det kommer næppe som den store overraskelse at festen holdes på skærtorsdag, som i 2014 falder den 17. april, afslører Claus Borregaard fra festudvalget.

Billetsalget til Skærtorsdagsfesten starter allerede i starten af det nye år, hvor billetterne kan købes til en fordelagtig pris med en gratis fadøl ”oveni hatten”.

- Vi har allerede genengageret bandet ”SixPack”, som gjorde det fantastisk sidste gang og effektivt fik sat gang i festen.

- Vi håber også, at mange firmaer vil benytte lejligheden til at holde en firmafest. I den forbindelse kan der benyttes et ”visitkort”, som medarbejderne kan bruge i baren. Så afregner vi det hele bagefter, slutter Claus Borregaard. Det er Sulsted Idrætsforening, der står som arrangør af Skærtorsdagsfesten.

Claus Borregaard: - Vi er næsten helt klar med Skærtorsdagsfesten 2014.

Udover Claus Borregaard består festudvalget af Anja Pedersen, Ulla Poulsen, Morten Pedersen, Max Danielsen og Cecilie Fisker Mikkelsen.

Det bliver igen ”SixPack”, der skal få Sulsted Hallens tag til at lette af begejstring.

Han startede sit virke på Vodskov Skole med sin første koncert i Vodskov Kirke i 1963, derfor er det også naturligt at jubilæumskoncerten holdes samme sted, nu på lørdag den 14. december.

Flemming Danstrup var dirigent for Vodskov Pigekor i 21 år, der også var kendt fra Radio og TV. Sangkoret deltog i 15 år i

Sangerdysten, hvor Flemming Danstrup i flere år var dommer. Med i jubilæumskoncerten

på lørdag medvirker Aalborg Pigekor og koret Side by Side, begge kor under musikalsk ledelse af Flemming Danstrup.

Flemming Danstrup dirigerer det gamle Vodskov Pigekor i Vodskov Kirke 2004. Arkivfoto.


Vodskov Avis

Side 16

Pga julens helligdage og ”skæv” trykning af aviserne i jule-nytårsperioden, er vi nødt til at køre med opstrammede

indleveringsfrister for annoncer til

Vodskov Avis

Uge 51

Vodskov Avis udkommer som normalt, tirsdag d. 17. og onsdag d. 18. december. Annoncer afleveres

onsdag d. 11. december kl. 12.00

10. DECEmber 2013

Medarbejderne i Huset Venture Nordjylland på førstehjælpskursus n NØRRESUNDBY: TRYG Fonden har bevilget førstehjælps- og hjertestarterkursus til medarbejderne i Huset Venture Nordjylland. Huset Venture Nordjylland er en socialøkonomisk virksomhed i Nørresundby, der løser bogholderiopgaver for menighedsråd og private virksomheder. Huset udarbejder også hjemmesider og grafisk materiale af en hver art. Derudover er det også en rummelig virksomhed, der tager et særligt hensyn til, at man skal kunne arbejde, selvom man har en fysisk begrænsning.

- Her i huset passer vi på hinanden. Derfor er vi også glade for, at TRYG Fonden har valgt at bevilge os midler til et kursus i førstehjælp, siger direktør Inger Steen Møller.

sistent Tove Aagaard, som har deltaget i de 2 kursusdage.

Dette kursus er nu afviklet over 2 lørdage, hvor husets medarbejdere har fået kyndig instruktion i at give første hjælp samt i at betjene den nyindkøbte hjertestarter. - Vi håber naturligvis, at vi aldrig får brug for hjertestarteren, men det giver en stor tryghed, at den er i huset tilføjer regnskabsas-

Medarbejderne i Huset Venture i Nørresundby har været på førstehjælpskursus.

www boostingbusiness www.boostingbusines g s.dk dk k kontakt@boostingbusiness.dk @boostingbusin g

Færdigt annoncemateriale senest fredag d. 13. december kl. 12.00

Uge 52

Vodskov Avis udkommer fredag d. 27 og lørdag d. 28. december Annoncer afleveres

tirsdag d. 17. december kl. 12.00

Færdigt annoncemateriale senest torsdag d. 19. december kl. 12.00

Uge 01

Vodskov Avis udkommer torsdag d. 2. og fredag d. 3. januar Annoncer afleveres

torsdag d. 19. december kl. 15.00

Færdigt annoncemateriale senest torsdag d. 27. december kl. 15.00

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Vodskovvej 36 . 9310 Vodskov . Telefon 98 29 33 22 E-mail: vodskovavis@vodskovavis.dk – www.vodskovavis.dk

- vi skaber omsætning

✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

MAGASINER F LY E R S HJEMMESIDER FOLDERE P L A K AT E R LOGODESIGN BANNERE BEACHFLAG ROLL-UPS Himmerlandsgade 150

GIV DEN

G AS

E N I L N el O rofession me d en p g snin webR Slø E KIDEGOD VI E

|

9600 Aars

|

TIL DET!

Tlf. 20 30 65 43


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Side 17

“Repeat the sounding joy - Repeat, repeat, the sounding joy”, sang Vodskov koret og Vodskov Ungdomskor i sangen ”Joy To The World”, som løseligt oversat betyder “Gentag den rungende glæde – gentag, gentag den rungende glæde”. OG den rungende glæde blev i den grad gentaget gennem Vodskov Kirkes Julekoncert.

Julen sunget ind i Vodskov Kirke Julekoncert i Vodskov Kirke var en dejlig varm start på den kommende kolde decembermåned. Det skabte den helt rigtige julestemning for de lyttende. Tekst og foto: Dennis Villumsen Serup n VODSKOV: Det startede med små stemmer, der lige nøjagtig fyldte kirken ud med modige flotte toner. Efterfulgt af smukt samspil mellem store og små stemmer, idet Børnekoret skulle optræde sammen med Ungdomskoret i ”Solsorte decemberfugl” og ”Luk julefreden ind”. Det samme samspil i to sange gentog sig, da de rene stemmer i Ungdomskoret skulle synge sammen med de modne stemmer i Vodskov koret i ”Joy To The World” og ”Away in A Manger”.

Resten af koncerten var blandet med flere deciderede julesange samt julesalmer fra de forskellige kor. Som ekstranummer havde Vodskovs skolekor fået lov til at kvidre med to sange i kl. 17-forestillingen. Det gav dem anledning til at sidde på de forreste rækker, hvor de under den øvrige del af koncerten kunne lade sig inspirere af byens mange stemmer. Koncerten var smukt fremført og tilrettelagt af korene, deres dirigenter samt lærere. Yderligere deltog Ida Bundgaard på fløjte og Naya Windbirk på klarinet samt Erik Boye, liturg.

d u b l i t r e t Vin KUN

, 0 5 3 . kr

Nordjyllands billigste bilsyn Tre af pigerne fra Vodskov Kirkes børnekor – koret talte kun seks piger. Deres optræden var fremført med renhed – og denne skinnede endnu mere klart igennem i kontrasten med den næsten mastodontiske kirke. Denne var sprængfyldt med glæde over julen og forventninger fra hobevis af stolte forældre, bedsteforældre, venner og andet godtfolk.

Bestil tid eller benyt vores Drive-In

Følfodvej 3

Du finder os hos Autotorvet

9310 Vodskov Palle mobil: 24 20 12 74 Tlf. 75 711 511 www.trekantensbilsyn.dk

Dan har et godt tilbud Kom forbi og se vort showroom!

TØMRERFIRMAET DAN JENSEN A/S Luneborgvej 105 C. 9382 TYLSTRUP. TLF. 98 26 08 08 Dan.jensen@mail.dk www.tm-danjensen.dk

Se også www.bilgaardsparken.dk

Åbningstider: Mandag 8.00-16.00 Tirsdag 8.00-17.00 Onsdag 8.00-16.00 Torsdag 8.00-16.30 Fredag 8.00-14.00


Vodskov Avis

Side 18 Købes: Porcelæn, figurer, sølv, teak møbler, solur, karlekammerskabe, dødsboer.  Tlf. 40 28 50 55 Købes: Gl. jern købes/afhentes. Evt. nedskæring.  Tlf. 40 28 61 89

Sælges: Bøgebrænde savet og kløvet. 25 – 30 cm. Tørt 600 kr. pr. r. m. Gran 300 kr. pr. r.m. Gl. Vråvej 65. Tlf. 98 26 17 47

Sælges: Køkkenmaskine, Ballerup Master Mixer, gasapparat, Ballerup Ideal.  Tlf. 98 81 13 79

10. DECEmber 2013

Den søde juletid er indbrudstid

Sælges: Træ-/plastikvinduer Sælges: www.computer- og døre samt staldvinduer værkstedet.dk. Reparation og og døre. Termoglas efter mål. salg af computere. Opsætning Montering af vinduer. Købes: 2-4 Limousine-kvier, til internet og mail. Fjernelse af Tlf. 98 28 17 05/40 32 17 05 max. 1 år, købes. Polet el. virus. Udkørende service. uden horn  Tlf. 30 26 95 05 Sælges: Askebrænde, 3 m., Tlf. 23 81 09 98 40 cm, nyskovet, tørt, 325,Sælges: Savet og kløvet nåle- kr. inkl. moms. Køb før afgift. Købes: /Afhentes: Vi henter træ. Mindstesalg 5 kasserum-  Tlf. 23 90 46 14 skrot og du får vin, der sma- meter. Mulighed for levering. ger godt. Nye og gamle land- Dronninglund, Tlf. 20 40 88 43 Sælges: Nordmanns granbrugsmaskiner og inventar. træer og pyntegrønt. Hver  Tlf. 21 22 95 64 Sælges: Pyntegran 10 kr. Ju- søndag kl. 13-15.  Kibsgårdmosevej 4, Sælges: Flamingo-granulat letræer 100 kr. Vestermarksvej 57 9340 Aså, tlf. 20 48 34 81 til hulmursisolering. Sække  Tlf. 22 59 20 05 á ¼ kubikmeter (250 ltr.) pr  Sælges: Udlejes: Depotrum sæk. 60,-. Indblæsningsma- Sælges: Minitraktor med 6-12 m2 (eller større). Aflåst n julen: Det ser desværre ud til, at Danmark igen i år skine kan lejes. kost, skovvogn, dozerblad, og tørt. Kan beses. Tlf. 40 76 51 17 vejhøvl på hjul, lille bagskovl, Aalborgvej 715, Hjallerup. topper listen som det mest Tlf. 30 98 72 09 Sælges: Døre glatte teak. 5 stor kartoffelrenser, Bobcat  indbrudsplagede land i stk. str. 72,5x200 cm, 1 stk. rendegraver. Sælges: Brænde. Gran Tlf. 21 22 95 64 str. 82,5x200 cm, 1 stk. med 200 kr. pr. m. Løv fra 295 kr. pr. Norden. Sådan lyder i hvert glas str. 82,5x200 cm sælges Sælges: Super godt og tørt m. Kan evt. lev. mod merbeta- fald meldingen fra Det Krisamlet for kun 350,- kr. En- hø, fås også som wraphø i ling. keltsalg pr. stk. 75,- kr. med minibig eller rundballer, vel-  Tlf. 28 59 12 49/21 26 43 30 minalpræventive Råd. glas 150,egnet til heste. Tlf. 2924 9077  Tlf. 20 62 56 09 Sælges: Musik til privatfe- – I Danmark blev der i ster, incl. gratis ny 40 års jubiSælges: Musikanlæg/sang- Sælges: 2 Brd. Andersson læums CD. Ørevenlig musik, første kvartal af 2013 beanlæg, bestående af forstær- lænestole, formstøbt bøg. keyboard/piano/harmonika & gået fire gange så mange ker, 2x120w, 2 stk. højttalere Samlet kr. 2500,- Rustikt fyr- sang. á 150w, 2 stk. super højttaler- retræs sofabord, 144x122, kr. Tlf. 98 81 14 58 indbrud som i Sverige og stativer. Alt som nyt. Samlet 1500,- ni gange så mange indbrud pris kr. 5.000. Tlf. 98 84 16 14 Sælges: Loppemarked: Søndag 15.12. kl. 10-16 samt som i Norge i forhold til  Tlf. 98 28 45 30 salg af juletræer og pynteindbyggertal. Det skyldes gran.  Albækvej, Klokkerholm blandt andet, at nordmæn Tlf. 21 79 99 61

Igen i år ventes julefreden forstyrret af ubudne gæster. Danske husejere er særligt udsatte for indbrud, fastslår Det Kriminalpræventive Råd. Ved at følge en række råd kan du måske forhindre, at tyven kommer ind.

Kom i kontak t med

40.000 husstande - Indryk en loppe annonce

LOPPESERVICE... Annoncer, der er os i hænde SENEST FREDAG KL. 10.00, kommer med efterfølgende uge. 1. Antallet af ord i en loppeannonce må være

MAX 15 ORD

2. Er annoncen over 15 ord, skal der indrykkes en ekstra annonce, også med max 15 ord - osv. 3. Prisen for en loppeannonce i ca. 40.000 aviser er 50 kr. inkl. moms

Brug nedenstående kupon til teksten: Udfyld venligst kuponen TYDELIGT.

SÆLGES

KØBES

BYTTES

Sælges: Spisebord, hvid laminat, bøgekant + plade, kr. 200,- 2 spisebordsstole, bøg med flaskegrønt sæde, kr. 125,- stk. Tlf. 98 84 16 14

Lager og opbevaringsrum (nye lokaler)

24 m3 kr. 700 pr. md. 36 m3 kr. 1.080 pr. md. 132 m3 kr. 1.500 pr. md. priserne er ekskl. moms Første måned gratis. Henvendelse 5150 8189 eller 4020 9322

dene er langt bedre til at sikre deres hjem, fortæller Anne Lerche, analytiker hos Det Kriminalpræventive Råd. Positive udsigter Ifølge Danmarks Statistik var Hovedstaden i 2012 landets mest indbrudsplagede region med mere end 14.000 indbrud. Nordjylland var betydeligt mindre plaget af indbrud med cirka 76 procent færre anmeldelser, hvilket gør regionen til det sted i landet, hvor der bliver begået færrest indbrud. Midt imellem ligger Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region

LOPPE

SERVICE Indryk din loppeannonce i 4 aviser, for kun

Tlf.:

Heldigvis er der bedring at spore i tallene, da det samlede antal indbrud i hele landet er faldet sammenlignet med 2009. – Faldet kan skyldes, at det er blevet nemmere for den enkelte dansker at sikre sit hjem. Overvågningsudstyr er i dag lavet så simpelt, at private selv kan sætte det op derhjemme. Samtidig er ekstra låse på døre og vinduer hurtigt monteret, og det kan betyde en stor forskel for tyvens adgang til hjemmet, siger Kim Møller-Nielsen, der er direktør i ABUS-Gruppen DK, som producerer forsikringsgodkendte låse, alarmer og udstyr til videoovervågning. Anne Lerche nikker genkendende til tendensen. – En af grundende til, at det lysner i statistikken, er, at danskerne generelt er blevet bedre til at tænke sikkerhed ind i deres hjem. Men der skal stadig en større indsat til, hvis vi skal bringe antallet af indbrud længere ned, understreger hun. Sæt tyven uden for døren Det Kriminalpræventive Råd påpeger, at den danske indbrudsbølge hvert år topper i julen, hvilket for-

mentlig skyldes, at mange ikke er hjemme. Du kan selv gøre en indsats for at sikre dit hjem, når du tager på juleferie, så du kan nyde højtiden med fred i sindet: - Invester i en solid, indbrudssikker hoveddør, og montér forsikringsgodkendte låse på alle døre og vinduer. Hvis du bor i lejlighed, kan du snakke med din ejer- eller boligforening om at få indbrudssikret døren til opgangen - En alarm kan forstyrre tyvens arbejde, og måske skræmme tyven væk - Kig på dit hus med indbrudstyvens øjne: Er det nemt for tyven at stikke af? Er der rådne vindueskarme eller uhensigtsmæssige gemmesteder? - Sensorer, der tænder for det udendørs lys, eller overvågning kan afskrække indbrudstyve - Værdifulde genstande bør ikke kunne ses fra vejen - Sørg for, at det ser ud som om, at der er nogen hjemme i juledagene: Aftal med naboen, at de skubber posten ind ad brevsprækken, fylder skraldespand eller parkerer deres bil i din indkørsel - Sørg for, at tyven ikke har adgang til en stige – og lås dine haveredskaber inde.

50.-

Oplag 40.000 aviser.

Navn: Adr.:

KONTANT

Sælges: 1800-tals mørkt egetræs langbord, 140x87, kr. 3950,- Pernillastol, grønt uldbetræk, kr. 3000,-  Tlf. 98 84 16 14

Sjælland, hvor der blev anmeldt indbrud henholdsvis 9.550, 8.906 og 7.290 gange.

CHECK

Frimærker kan IKKE benyttes til betaling

»Lopperne« er for private og må ikke indeholde firmanavne (vil blive fjernet fra annoncen). INDLEVERES TIL:

w w w w

Midtvendsyssel Avis, Hjallerup Rold Skov Bladet, Skørping Vodskov Avis, Vodskov Østvendsyssel Folkeblad, Dybvad

Annoncen må max indeholde 15 ord, ved mere end 15 ord, fordobles prisen osv. Annoncen skal være indleveret SENEST FREDAG KL. 10.00. Se kupon her på denne side.

Vodskovvej 36, 9310 Vodskov

Den smukke pige kan næppe skræmme nogen væk. Men det kan alarmen.

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

: 98 29 33 22

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Side 19

Rekord mange nordjyder går ned med stress Øget arbejdspres, forandringer og frygt for ikke at kunne følge med fører til flere henvendelser om stress, lyder det fra Falck Healthcares psykologer. n NORDJYLLAND: Det er ofte flere forhold på nordjydernes arbejde, som får bægeret til at flyde over, når det gælder stress og udbrændthed. Følelsen af ikke at slå til griber om sig og den faglige stolthed bliver ramt, når opgaver tårner sig op og bliver uoverstigelige. Det vurderer chefpsykolog Annette Gaard fra Falck Healthcare, som rådgiver medarbejdere i institutioner, firmaer og organisationer. Her har man alene i Nordjylland oplevet en stigning i antallet af henvendelser om stress på 16 procent på tre år. - Stress sætter spørgsmål ved egen formåen ikke kun på jobbet, men også hjemme. Selvom danskernes arbejde er meget forskelligt, så er vi præget af en performancekultur, og alle kan blive ramt af følelsen af ikke at kunne magte opgaven længere. Folk er i tvivl, om de gør det godt nok, siger Annette Gaard. Tendensen hos Falck Healthcare bekræftes af tal fra Arbejdsskadestyrelsen.

På landsplan er antallet af psykiske sygdomme, begrundet i arbejde, steget fra 2990 tilfælde i 2006 til 4468 sidste år. Det er en stigning på 49 procent, mens det samlede antal anmeldte erhvervssygdomme er steget med 11 procent.

Nye træningsdragter til Grindsteds fodbolddrenge

Bange for fyring Ifølge Annette Gaard skyldes de mange stresshenvendelser hos Falck Healthcare, at mange medarbejdere oplever et uholdbart arbejdspres kombineret med større jobusikkerhed. - Vi ser, at mange medarbejdere bliver bange for at miste jobbet og derfor presser sig selv for hårdt. Det sker blandt andet fordi det er blevet sværere at skifte job, og fordi der jævnligt varsles nedskæringer og fyringsrunder, siger hun. Samtidig undgår mange medarbejdere at følge op på en kritisk kommentar fra chefen eller kolleger, fordi de ikke vil fremstå som et problem - især ikke i fyringstider. Og det kan også føre til mistrivsel og stress.

Grindsteds Sportsklubs U13 og U14-fodbolddrenge vil fremover være standsmæssigt påklædt, når de skal i kamp. Drengene har netop fået nye træningsdragter, sponseret af Dronninglund Sparekasse i Vodskov og Alfa Laval (Privatfoto).

Håndværkere Langholt AP Mureren S Ian Morvang

Tlf. 28 60 34 02

www.langholtmureren.dk ianmorvang@hotmail.com

Tænker I på ombygning, tilbygning eller helt nyt? Det er vigtigt at komme godt fra start! Kontakt Arkitekthuset Vodskov A/S på tlf. 98 29 42 66 – vi tager gerne et uforpligtende møde.

Landinspektør med lokalkendskab Landinspektør Søren Lange – Tlf. 26221120 Luneborgvej 65, 9382 Tylstrup

Hos Falck Healthcare har man i Nordjylland oplevet en stigning i antallet af henvendelser om stress på 16 procent de seneste tre år.

Boligmarked Giv et bud 3-værelses andelsbolig Hammelmosevej 18, 9382 Tylstrup sælges. 88,7 m2. Boligydelse 3.675 kr. Fællesudgifter 800 kr., à conto varme 500 kr. pr. måned. Andelsværdi 216.000 kr. Advokatfirmaet Åse Gahner Klemmensen Luneborgvej 58, 9382 Tylstrup Tlf. 98 26 27 33

Firmaadresse: Landinspektørfirmaet Søren Lange Slotsgade 31, 9000 Aalborg – Tlf. 98120611 www.s-lange.dk Landinspektørfirmaet Søren Lange udfører arbejde indenfor alle områder af fast ejendoms regulering, projektudvikling, planlægning m.v.

Vodskov Avis · tlf. 98 29 33 22

TYLSTRUPMUREREN

ApS

AUT. KLOAKMESTER • Nybygning • Landbrugsbyggeri • Omforandring • Totalentreprise

v/Ib E. Nielsen, Enighedsvej 39, Kraghede, 9382 Tylstrup, www.tylstrupmureren.dk

tlf. 96 46 70 09 Bil 20 43 17 97

www.ArKiteKthuSetVodSKoV.dK

Alt malerarbejde udføres ✔ Private ✔ Erhverv ✔ Færdigmalede fodlister og gerigter ✔ Sprøjtelakering af døre og låger Få et uforpligtende tilbud...

SOLSIDENS MALERFIRMA A/S Følfodvej 25 . 9310 Vodskov Tlf. 98 17 60 32 . 98 17 90 67 . Fax. 98 17 99 22 E-mail: kg@solsidensmaler.dk . www.solsidensmaler.dk

BANKO hver torsdag kl. 18.30 i Vodskov Hallen


Vodskov Avis

Side 20

Ugens film i Kino Hjallerup HOBITTEN: DRAGEN SMAUGS ØDEMARK HVER AFTEN KL. 19.30 FRA ONSDAG 11. TIL OG MED SØNDAG 22. DECEMBER MELLEM JUL OG NYTÅR HVER DAG KL. 16.00 Hobbitten Bilbo Sækker, troldmanden Gandalf den Grå og 13 dværge er på vej mod dværgenes kongerige Erebor, som de skal tilbageerobre fra dragen Smaug. I Dunkelskoven møder de formskifteren Beorn og nogle fæle kæmpeedderkopper. Flere store udfordringer venter kompagniet på deres færd - ikke mindst, da de til sidst står over for den frygtindgydende drage. T.o.11 Forlænget spilletid. Forhøjede billetpriser.

JUL I BAKKEKØBING LØRDAG OG SØNDAG KL. 14.00. Figurerne fra ”Bjergkøbing Grand Prix” er tilbage. Ludvig ønsker sig hvid jul i Bakkekøbing. Theodor Fælgen vil gerne hjælpe, så han opfinder verdens kraftigste snekanon. Men så forsvinder både Fælgen og hans maskine. Det er op til Ludvig og hans ven, Sofus, at redde situationen, julen og Fælgen, før vejret går helt amok. Dansk tale. T.f.a.

EN SANG FOR MARION TIRSDAG 10. DECEMBER KL. 19.30 ONSDAG 11. OG SØNDAG 15. DECEMBER KL. 16.00 Østvendsyssel Filmklub En sang for Marion’ er en hjertevarm og inspirerende komedie om livslang kærlighed mellem ægtefæller og skøn musik. Gnavpotten Arthur elsker sin altid optimistiske kone Marion højt, men da Marion rammes af alvorlig sygdom, tvinges Arthur til at droppe sin mavesurhed og overtage sin kones plads i koret. Med hjælp fra den unge dirigent Elizabeth siger Arthur modvilligt ja til en stor personlig udfordring, der bringer nye toner ind i hans liv.

10. DECEmber 2013

14 kandidater stiller op til valg i TryghedsGruppen n Nordjylland: Der er valg til repræsentantskabet blandt medlemmerne af TryghedsGruppen i Region Nordjylland i perioden den 21. januar til den 4. februar 2014. I alt 14 kandidater stiller op. Bestyrelsesformand i TryghedsGruppen Jørgen Huno Rasmussen, glæder sig over in-teressen for valget og ser frem til, at de 14 kandidater som de første kan vælge at bruge en ny digital valgplatform til at interagere med medlemmerne, der også kan stemme digitalt for første gang. . Med den nye digitale platform kan kandidaterne bl.a. modtage feedback fra medlemmerne og i det hele taget gøre brug af de muligheder, det digitale univers tilbyder. - Jeg håber, at det vil være med til at skabe et endnu

mere levende valg, hvor flere af vores medlemmer stemmer – og gerne gør brug af de nye digitale muligheder for at stemme også, siger han. Følgende kandidater stiller op: - Kristian Bengaard, Aalborg - Jens Bigum, Aars - Anders Hjulmand, Aalborg - Niels Jørgen Jensen, Vodskov - Anne Louise Duus Kinnerup, Aalborg - Henning Krabbe, Brønderslev - Morten Lemvigh, Aalborg - Lone Poulsen, Hurup Thy - Lars Hvilsted Rasmussen, Skørping - Mikkel Kaffka Schwarz, Aalborg - Ole Stavad, Brovst - Leif Stiholt, Sæby - Jens Otto Størup, Hirtshals - Henrik Sørensen, Vadum

Arbejder for øget tryghed Repræsentantskabet er TryghedsGruppens øverste myndighed. I Region Nordjylland skal der vælges otte repræsentanter, der i en femårig periode skal varetage en række centrale opgaver i TryghedsGruppen. Det handler bl.a. om at bestemme størrelsen og temaerne for TrygFondens uddelinger og almen-nyttige arbejde og om at få indflydelse på udviklingen i TryghedsGruppen. Siden sidste valg til repræsentantskabet i Region Nordjylland for fem år siden er der gennem TrygFonden uddelt over to en halv mia. kroner til danskernes tryghed. Tryg-Fonden står bl.a. bag livreddertårne på flere strande i regionen, besøgshunde på plejehjem og forskning i bl.a. sygdomsforebyggelse.

Tirsdagsfrokost med jul som tema Tekst og foto: Dennis Villumsen Serup n VODSKOV: Det netop overståede kommunalvalg og alle andre kommunalvalg bliver altid holdt på en tirsdag i november. Og traditionen for at holde arrangementer på en tirsdag er også noget Tirsdagsklubben selvsagt holder i hævd. Derfor blev årets julefrokost i klubben, også i år

Hele det kvindelige hold bag Tirsdagsklubben. Typisk er nogle af dem at finde i køkkenet, når de kokkererer ved tirsdagsklubarrangementerne. På dagen var der brug for alle ledige hænder. holdt på den første tirsdag i december. Det er sjovt og hyggeligt at være til stede, når klubben og dens medlemmer stimler sammen, idet det er med åbne arme og stor glæde i ansigterne. - Vi ser jo kun hinanden hver tirsdag, og nogen kommer måske kun hver anden tirsdag, så der er masser af gensynsglæde og snak mellem alle – der sker jo meget på en uge, som der skal berettes om, udtaler John Schødt om tirsdagene.

SORG OG GLÆDE BABYBIO FREDAG 13. DECember FORMIDDAG KL. 9.30 Biografklub Danmark Nils Malmros ’Sorg og glæde’ tager sit udgangspunkt i vinteren 1984. Filminstruktøren Johannes har været ude for at holde et foredrag, og da han kommer hjem er katastrofen sket. Hans kone Signe har i en psykose dræbt deres ni måneder gamle datter, Maria.

Hvis mundende på medlemmerne ikke allerede løb i vand, så kom de i hvert fald til det, når de nærmede sig buffetbordet. Dette var spækket med julelækkerrier, så selv avisens udsendte var tæt på slå benene op og nyde delikatesserne.

En tirsdagsklub, hvor der er jul på menuen, skruer naturligvis yderligere en tand op for hyggen – og det var også tilfældet sidste tirsdag i Vodskov Sognegård.


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Side 21

Bagbutikken rykker foran Tekst og foto: Dennis Villumsen Serup n VODSKOV: ”I en lille butik der gynger, sidder Frode, og synger – synger om de ting der gi’r livet værdiiii”. Den eller en lignende sang

kunne ostebutikejer Frode Baggesen meget vel sidde og synge, når han tænker tilbage på udfordringerne ved starten og etableringen af en ny slags butik i det nordjyske, og hvordan den nu er blevet en succes i

byen, kommunen og resten af landet. Succes i resten af landet fordi Frode samtidig har opkøbt en webshop, hvor de pakker oste og andre delikatesser til hele landets osteelskere. Nu rykker butikken så teltpælene op, og river en væg ned, for at flytte 20 meter om på den anden side af

bygningen – Bagbutikken bliver således til forbutikken. Navnet på butikken bliver nok ikke Forbutikken, men Frode er i gang med at tænke på et nyt navn i forbindelse med flytningen. - Idéer modtages gerne, udtaler osteelskeren fornøjet.

En af de først kunder i butikken gik på jagt i Bagbutikkens lækkerier.

Skriv endelig ind...

Janni Antine Riis Jensen er bag- og frontkvinden i Bagbutikken imperiet, og hun har været der siden den spæde start – derfor er successen også til hendes fortjeneste.

Vennen og kunden Karen Krogh bliver holdt tæt af Bagbutikejer Frode Baggesen.

På Vodskov Avis er vi meget glade for de frivillige i sportsklubberne, der skriver referater til avisen. Det opfordrer vi hermed flere til. Dog håber vi at I vil skrive korte artikler. Det er lettere for jer der-

ude, og det er lettere for os at arbejde med, så vi ikke af pladshensyn skal redigere i jeres tekster. Altså skriv kort og præcist uden for mange detaljer. Mange tak.

Håndværkere

Projekt3 2013_Layout 1 02/05/13 09.30 Side 1

m

4

ge

i

rf

e mr

a rm

e nn

r 0å

TømReR- og bygningssnedkeRi Aps · Telefon 98 29 39 77 ø

et

l ka

o tl

Di

Tømrermester

Ole Madsen

H Nørresundby Hån U S K Tømrerforretning tidlsvkæurke!rVi tilbyder: Nyt tag • Tilbygninger Ny-byg • Bolig renovering Udskiftning af vinduer og døre Alt i snedker- og tømrerarbejde

d

Vodskov Malerforretning Kristian Larsen - Malermester Følfodvej 27 . 9310 Vodskov

Tlf. 98 29 33 80

og vi rydder selvfølgelig op efter os...

Tlf. 98 17 98 48 • Mobil 30 35 90 40 info@nrsundby-tomrer.dk • www.nrsundby-tomrer.dk

Ring for uforpligtende tilbud eller gå ind på

ALT MALERARBEJDE UDFØRES...

Kvalitet til tiden - ring 98 29 31 10

www.ks-aps.dk

VVS Installatøren er på vej...

Tylstrup VVS

ApS

rubrik ANNONCER: 98 29 33 22

Nyt og reparationer Indretning af badeværelser Forsikringsskader Hovedentrepriser Kloakarbejde Blikkenslagerarbejde

VVS

Aut. VVS-installatør & kloakmester LEO NIELSEN

Installatøren

Kirkevej 22 ● 9310 Vodskov ● Tlf. 98 29 31 10 ● Bil 40 98 31 10 www.vvsinst.dk ● e-mail: vvs@vvsinst.dk


Vodskov Avis

Side 22

Borgmesteren og TV-manden

Motormarked TYlSTrUP aUToHanDel & DÆKCenTer Køb

Salg

KommiSSion af biler

ALT I AUTOREPERATION GRATIs LåNEbIL vEd sTøRRE REPARATIONER RING På TLf. 98 26 27 27 - eller kik ind til dit lokale værksted... se vores salgsbiler www.tylstrupauto.dk

tylstrup.auto@mail.dk

Vi giver op til 3.000 kr. for din gamle bil når du afleverer den hos os.

n AALBORG: I mange år har de haft et professionelt forhold til hinanden. Som journalist og politiker. Men da TV-manden Jørgen Pyndt besluttede at skrive en bog om Aalborgs afgående borgmester Henning G. Jensen, kom de to tæt på hinanden gennem mange og lange samtaler om de 40 år, arbejderknægten fra Lindholm har været med i byrådspolitik.

40 år med masser af fingeraftryk og et mere end solidt præg på den udvikling, der har transformeret Aalborg fra en traditionel industriby til den moderne undervisnings-, handels- og serviceby, vi kender i dag.

Den kommer også meget tæt på privatmennesket Henning G. Jensen gennem samtaler med hans familie, venner og omgangskreds og med levende reportager fra bl.a. Aalborg og Lindholm Stadion og vennerne i kortspilklubben.

Men bogen – ”Henning G. – politisk og privat” – beskæftiger sig ikke kun med politikeren Henning G. Jensen.

- For mig har det været ikke så lidt af en øjenåbner at lære mennesket bag politikeren at kende, og derfor er jeg overbevist om, at bogen vil være med til at nuancere det billede, mange mennesker har af Henning G. Jensen.

* ISO 9000 - 2001 godkendt

Affald er mange ting Den dejlige bil du købte for år tilbage bliver også til affald! Vestbjerg Autogenbrug A/S er godkendt* affaldsbehandler.

10. DECEmber 2013

- Som politiker mener mange jo, at han er rasende dygtig, men også dominerende, brutal og magtfuldkommen – men som privatperson er det helt andre karaktertræk, der dominerer: Empatisk, hensynsfuld, engageret og interesseret og med en aldrig svigtende omsorg for mennesker, der af den ene eller den anden grund kommer skævt i vej i livet, siger Jørgen Pyndt, der også fremhæver Hen-

98 29 63 00 / 98 29 45 00

Vang Mark 48 . 9380 Vestbjerg www.huggeren.dk - www.98296300.dk - www refero.dk

Bliv sat i den rette bås med en rubrikannonce

Biler sælges • STORT UDVALG af importerede biler til gule og hvide plader. • ALT I REPARATION af person- og varebiler. • LÅN BIL, mens din bil repareres.

Jørgen Pyndt og Henning Gunnar Jensen fotograferet på stadion i Aalborg. Fodbold er Henning Gunnar Jensens store passion, sammen med travsport og kortspil. (Udsnit af foto fra bogen, fotograf: Per Kolind).

Motormarked

Grindsted Autoværksted ApS Uggerhalnevej 43 Grindsted · 9310 Vodskov

Tlf. 98 28 61 45

Reparation og servicering af alle mærker Specialist i autoskader og dæk Reparation og servicering af alleGmærker Klargøring til syn RA Specialist i autoskader og dækLÅNEBTIS 3 års garanti på reservedele GRATISIL Klargøring til syn LÅNEBIL VED Se 200 200 salgsklare salgsklare biler biler på: på: AUTOSKADE Se www.bilgaardenhostrup.dk www.bilgaardenhostrup.dk

Vi finder gernegerne din ønskebil - også fabriksny Vi finder din ønskebil - også fabriksny Finansiering tilbydes også til ældre Finansiering tilbydes til rente frabiler 2,95% - også til ældre biler

TRYGHED GENNEM DIN LOKALE FORHANDLER

kør sikker

med gode vinterdæk priser fra din lokale

OG 5 ÅRS GARANTI PÅ DINE DÆK*

forhandler

vinterkørsel

*Se hvilke dæk der er omfattet af 5 års garanti på Dæktryg.dk

W442 I*CEPT RS 175/65R14 82T

4 DÆK 1.636,E

C

Når du kører med vinterdæk bremser din bil 40-45% bedre

71dB

S943 205/55R16 91T

Biler købes kontant - Vi er altid friske på en hurtig handel - Bytter gerne både biler og MC’er KOM IND OG FÅ EN SNAK!

· Husk vi laver også værkstedsarbejde på både MC’er og biler · 399,- i timen + moms · 3 års garanti på stumper

Autoriseret MC-forhandler af

www.jensenbike-cars.dk Hjørringvej 125, Nørresundby Tlf. 96 320 322

C

C

70dB

Priserne er inkl. moms, ekskl. fælge, montering og afbalancering og er gældende indtil den 31. december 2013. Montering af dæk på stålfælge kr. 119,eller på alufælge kr. 149,- pr. stk.

Køb/Salg af biler 200 biler på lager

Bilgården Hostrup A/S

Alt i autoreparationer, mekanisk arbejde og forsikrings- www.bilgaarden skader hostrup.dk

v/Ib Jensen Sulsted Kirkevej 1 9381 Sulsted T Telefon 98 29 71 77

Alt i autoreparationer, Mekanisk arbejde og forsikringsskader

- også kommisionssalg

Tylstrup Autohandel

v/Michal Sudergaard Tylstrupvej 35 · 9382 Tylstrup Tlf. 98 26 27 27

DE BEDSTE DÆK FINDER DU PÅ DÆKTRYG.DK

115876 13

Jens en s B ik e & Ca rs a P s

4 DÆK 2.596,-

ning G. Jensens formidable hukommelse og kendskab til sin by som kendetegn for manden, der går af som borgmester til nytår. Bogen giver også et dybt indblik i Henning G. Jensens familiebaggrund og opvækst, en tid med mange glæder, men også store sorger – en baggrund og en opvækst, som har været den røde tråd i næsten alt, hvad han har foretaget sig politisk. Som menigt byrådsmedlem, som socialrådmand gennem 16 år og som borgmester i 16 år, inden han til nytår giver stafetten videre til Thomas Kastrup-Larsen. - Det har været fascinerende at dykke ned i Henning G. Jensens liv. Det er jo lidt af et eventyr, at han, der blev født som den 10. og sidste i børneflokken og kun vejede 800 gram ved fødslen, slog sig vej til borgmesterposten i Aalborg. - Gennem uddannelse, hårdt arbejde, gå-på-mod, vilje til magt og en ekstrem veludviklet politisk flair – og med familiens udelte opbakning gennem alle årene. Det hele blev sat i perspektiv for Henning G. Jensen, da han i august 2012 blev ramt af en blodprop i hjertet og måtte gennem en stor operation. Det fortæller han levende og reflekteret om i bogen, siger Jørgen Pyndt, der er fratrådt sin stilling på TV2/ Nord og har planer om at skrive flere bøger, også om Aalborg.

Spejdere sælger juletræer n SULSTED: På lørdag har de blå spejdere fra Vestbjerg deres årlige juletræssalg ved Kiwi, Dagli’Brugsen, Sulsted og Brugsen i Nørhalne. Udover juletræerne sælger spejderne også hjemmelavede bolsjer og juleknas.


Vodskov Avis

10. DECEmber 2013

Ugens tv OnsDAg

DR1 06.00 Der er noget i luften 06.30 Naboerne 06.55 Dage i haven 07.25 Formiddagsprogram. 12.00 Hammerslag 12.40 Spekulanterne slår til igen 13.20 Eftermiddagsprogram. 17.00 Landsbyhospitalet 17.50 TV Avisen 18.00 Antikduellen 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 19.30 Pagten 19.55 TV Avisen 20.00 Kender du typen? 20.30 Guld på Godset, Jul 21.30 TV Avisen med VM Studiet og Penge 22.30 Homeland III 23.20 Gangstertvillingerne 00.05 Natfjernsyn DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Danmark på piller 13.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.20 Livets planet 19.10 Jul på Vesterbro. 2 afsnit 19.35 Dag II 20.00 Nak & Æd 20.40 Sagen genopåbnet 22.30 Deadline 23.00 Jul på Vesterbro 23.15 Albinoer i Afrika 00.15 The Daily Show 00.35 Magtspil i fængslet 01.20 Natfjernsyn TV2 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.30 Grænsepatruljen 12.00 Nyhedsblok 12.25 Liebhaverne 12.55 Alarm 112 13.25 Stor, større - megafamilier 14.15 Moderne Mamma 14.30 The Good Wife. 2 afsnit 16.10 Tvillingerne og Julemanden 16.40 The Julekalender 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 19.40 Tvillingerne og Julemanden 20.10 VM Håndbold: Danmark Serbien, direkte 22.00 Nyhedsblok 23.05 Ringenes Herre - Eventyret om ringen 02.05 Natfjernsyn

tORsDAg

DR1 06.00 Der er noget i luften 06.30 Naboerne 06.55 Formiddagsprogram. 12.00 Hammerslag 12.40 Eftermiddagsprogram. 17.00 Landsbyhospitalet 17.50 TV Avisen 18.00 Antikduellen 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 19.30 Pagten 19.55 TV Avisen 20.00 Aktionshuset II 20.30 So F***ing Special i USA 21.00 Puk og Herman - Mit livs måltid 21.30 TV Avisen med VM Studiet og Bag Borgen 22.30 Taggart: Vandtæt 00.10 Water Rats 00.55 Natfjernsyn DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Sort arbejde II 13.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.20 Livets planet 19.10 Jul på Vesterbro. 2 afsnit 19.35 Dag II 20.00 Debatten 21.00 Veteranerne 21.30 Absurdistan 21.55 Det slører special edition 22.20 UgeEkspressen 22.30 Deadline 23.00 Jul på Vesterbro 23.15 Natfjernsyn TV2 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 09.15 Svømning: EM i Herning, direkte 12.00 Nyhedsblok 12.25 Liebhaverne 12.55 Alarm 112 13.25 Eftermiddagsprogram. 16.00 Nyhedsblok 16.25 Svømning: EM i Herning, direkte 18.35 Svømning: EM Studiet 19.00 Nyhedsblok 20.00 Tvillingerne og Julemanden 20.35 Jul på D’Angleterre 21.25 CPH Lufthavnen 22.00 Nyhedsblok 22.45 Ringenes Herre - De to tårne 01.50 Natfjernsyn

FReDAg

DR1 06.00 Der er noget i luften 06.30 Naboerne 06.55 Dage i haven 07.25 Formiddagsprogram. 12.00 Hammerslag 12.40 Eftermiddagsprogram. 17.00 Landsbyhospitalet 17.50 TV Avisen 18.00 Auktionshuset II 18.30 TV Avisen med Sporten 19.00 Disney sjov 19.30 Pagten 20.00 VM Håndbold: Optakt 20.15 VM Håndbold, direkte 20.45 TV Avisen 20.55 VM Håndbold, direkte 22.05 Vores Vejr 22.15 Beck 23.40 U-571. Amr. thriller 01.30 Natfjernsyn DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Veteranerne 13.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.20 Livets planet 19.10 Jul på Vesterbro. 2 afsnit 19.35 Dag II 20.00 The Boat That Rocked 22.05 Tidsmaskinen om bryllupper 22.30 Deadline 23.00 Jul på Vesterbro 23.15 Søndag Live Quiz 23.45 60 Minutes 00.30 Natfjernsyn TV2 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 09.15 Svømning: EM i Herning, direkte 12.00 Nyhedsblok 12.25 Liebhaverne 12.55 Alarm 112 13.25 Eftermiddagsprogram. 15.15 Tvillingerne og Julemanden 15.45 The Julekalender 16.00 Nyhedsblok 16.25 Svømning: EM i Herning, direkte 18.35 Svømning: EM Studiet 19.00 Nyhedsblok 20.00 Tvillingerne og Julemanden 20.30 Tror du på julemanden? 22.10 VM Håndbold og EM Svømning: Studiet 22.50 Ringenes Herre - Kongen vender tilbage 02.10 Natfjernsyn

LØRDAg

DR1 05.40 På skinner 06.20 Naboerne. 5 afsnit 08.15 Maggies nye liv 09.05 Formiddagsprogram. 11.50 Mig og Tourettes 12.50 Julen tur/retur 13.10 Eftermiddagsprogram. 15.35 Miss Marple: Spil med spejle 17.30 Guld på Godset, Jul 18.30 TV Avisen med Sporten 18.58 Held og Lotto 19.00 Shanes eventyrlige Jul hos Maise Njor 19.30 Pagten 20.00 Dyrlægens plejebørn 21.45 Kriminalkommissær Barnaby: Dyret indeni 23.20 Kriminalinspektør Banks 00.50 Natfjernsyn DR2 06.30 Debatten 07.30 Nyheder fra Grønland 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.05 Supervulkaner 09.00 Formiddagsprogram. 12.05 Engen - fra istiden og til nu 13.00 DR2 13.00 - Nyheder 13.01 Knæk koden - tallene 14.00 Eftermiddagsprogram. 17.40 Amerikas Hairy Bikers 18.05 Livets planet 18.55 Jul på Vesterbro. 2 afsnit 19.20 Nak & Æd 20.00 DR2 Tema: Slikaften på DR2 22.30 Deadline 23.00 Jul på Vesterbro 23.10 Too Big to Fail 00.45 Natfjernsyn TV2 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Nyhedsblok 09.20 Svømning: EM i Herning, direkte 12.00 Nyhederne 12.15 Hvem vil være millionær? 13.05 Stardust 15.15 Tvillingerne og Julemanden 15.40 The Julekalender 16.00 Nyhedsblok 16.20 Svømning: EM i Herning, direkte 18.35 Svømning: EM Studiet 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 VM Håndbold og EM Svømning: Studiet 20.00 Tvillingerne og Julemanden 20.35 Four Christmases 22.05 Die Hard 00.20 Tre mand og en bank 02.10 Natfjernsyn

Side 23

11. - 17. december 2013

sØnDAg

DR1 05.25 På skinner 06.05 Der er noget i luften. 5 afsnit 08.15 OBS 08.20 Formiddagsprogram. 12.00 Julen tur retur 12.20 Bleak House 13.20 Skiskydning World Cup: Le Grand Bornand 14.10 Price og Blomsterberg jul 14.40 Shanes eventyrlige Jul på Egeskov Slot 15.10 Inspector Morse 16.50 Tre mand og en lille dame 18.30 TV Avisen med Sporten 19.00 Price og Blomsterberg jul 19.30 Pagten 21.00 21 Søndag 21.45 Camilla Läckbergs I betragterens øje 23.15 Kriminalkommissær Foyle: Angrebsmål 00.50 Natfjernsyn DR2 06.35 Dokumania 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.01 Skavlan 09.00 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.10 Menneskets store vandring 13.00 Eftermiddagsprogram. 16.45 Livet længe leve 18.40 Jul på Vesterbro. 2 afsnit 19.00 Korthuset 20.00 River Cottage. 2 afsnit 21.00 Søndag Live 22.30 Deadline 23.00 Jul på Vesterbro 23.15 Den forunderlige kvanteverden 00.05 Natfjernsyn TV2 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Nyhederne 09.10 Vejret 09.15 Svømning: EM i Herning, direkte 12.00 Nyhederne 12.10 Mestrenes mester 13.00 Eftermiddagsprogram. 16.20 Svømning: EM i Herning, direkte 18.35 Svømning: EM Studiet 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Tvillingerne og Julemanden 20.30 VM Håndbold: Danmark TBA, direkte 22.30 VM Håndbold og EM Svømning: Studiet 23.25 Station 2 Politirapporten 23.55 Catch Me If You Can 02.15 Natfjernsyn

MAnDAg

DR1 06.00 Der er noget i luften 06.30 Naboerne 06.55 Dage i haven 07.25 Formiddagsprogram. 12.00 Hammerslag 12.40 Eftermiddagsprogram. 17.00 Landsbyhospitalet 17.50 TV Avisen 18.00 Antikduellen 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 19.30 Pagten 19.55 TV Avisen 20.00 Sporløs - sådan gik det 20.50 Madmagasinet Bitz & Frisk 21.20 Jul hos Claus Dalby 21.30 TV Avisen med VM Studiet 22.00 Camilla Läckbergs Venner for livet. Sv. krimi fra 2012 23.30 Natfjernsyn DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Det slører special edition 13.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.15 Den fantastiske planet 19.05 Jul på Vesterbro. 2 afsnit 19.35 Dag II 20.00 DR2 undersøger: Omskæring 20.30 Hotel Adlon - en familiesaga 22.30 Deadline 23.00 Jul på Vesterbro 23.45 The Daily Show 00.05 Jagten på min fars morder 01.05 Det uberørte Kina 01.50 Natfjernsyn TV2 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.30 Grænsepatruljen 12.00 Nyhedsblok 12.25 Liebhaverne 12.55 Eftermiddagsprogram. 14.35 Cecilie & madklubben 15.20 The Good Wife 16.10 Tvillingerne og Julemanden 16.40 The Julekalender 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Tvillingerne og Julemanden 20.35 Hvem vil være millionær? 21.25 Skiskolen 22.00 Nyhedsblok 22.45 G.I. Joe: The Rise of Cobra 00.45 Natfjernsyn

tIRsDAg

DR1 06.00 Der er noget i luften 06.30 Naboerne 06.55 Dage i haven 07.25 Formiddagsprogram. 12.00 Hammerslag 12.40 I hus til halsen 13.20 Eftermiddagsprogram. 17.00 Landsbyhospitalet 17.50 TV Avisen 18.00 Antikduellen 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 19.30 Pagten 19.55 TV Avisen 20.00 Året i Kongehuset 2013 21.05 Kontant 21.30 TV Avisen med VM Studiet 22.00 Irene Huss 23.30 Mord i skærgården - Stille nu 00.15 Natfjernsyn DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.01 Verdens vanskeligste konflikt 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 DR2 Live: Statsministerens spørgetime 14.00 Eftermiddagsprogram. 18.15 Den fantastiske planet 19.05 Jul på Vesterbro. 2 afsnit 19.35 Dag II 20.00 So ein Ding 20.30 Dokumania 22.30 Deadline 23.00 Jul på Vesterbro 23.15 Bortført af Nordkorea 00.05 The Daily Show 00.30 Natfjernsyn TV2 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.30 Grænsepatruljen 12.00 Nyhedsblok 12.25 Liebhaverne 12.55 Akut 24 13.30 Stor, større - megafamilier 14.20 Moderne Mamma 14.35 Stjerner på stribe 15.20 The Good Wife 16.10 Tvillingerne og Julemanden 16.40 The Julekalender 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Tvillingerne og Julemanden 20.35 Jul i Tivoli 21.05 Mestrenes mester 22.00 Nyhedsblok 22.45 Drive 00.30 Natfjernsyn

UGE 50 - 2013

Beck: Levende begravet

DR1 fredag kl. 22.15 Svensk krimi fra 2009 med bl.a. Peter Haber og Mikael Persbrandt. En trækiste findes nedgravet i en sandkasse på en legeplads. I kisten ligger der en kendt anklager - død efter at være blevet levende begraDR1 torsdag kl. 21.00: “Puk og Herman - Mit livs måltid”

TV2 torsdag kl. 20.35: ”Jul på D’Angleterre”

vet. Sporene fører Beck til en rockerbande, hvis leder netop er blevet løsladt fra fængslet. Men da også rockerbossen findes myrdet, må Beck erkende, at sagen er mere uhyggelig end først antaget - der er en sadistisk seriemorder på spil i Stockholm.

Elegy - skønhedens magt DR1 lørdag kl. 00.50 Amr. drama fra 2008 med bl.a. Penélope Cruz og Ben Kingsley. I årevis har den ældre, feterede litteraturprofessor David Kepesh holdt sig fri af faste forhold. Til gengæld har han ikke ligefrem holdt

fingrene fra de kvindelige studerende. Hans seneste erobring bliver den unge cubansk-amerikanske skønhed Consuela. Men til sin egen forbløffelse går David hen og forelsker sig denne gang, og det kommer til at vende op og ned på hans liv.

DR1 lørdag kl. 20.00: ”Dyrlægens plejebørn” Dyrlæge Linager sammen med charmerende Winnie, der flytter ind som plejebarn hos

Tror du på julemanden? DR1 fredag kl. 23.40: “U-571” Jon Bon Jovi og Matthew McConaughey i action-thrilleren U-571.

TV2 fredag kl. 20.30 Amr. familiefilm fra 1994 med bl.a. Tim Allen og Eric Lloyd. Da julemanden falder ned fra den fraskilte far Scott Calvins tag, ifører Scott sig julemandens dragt. Nu farer Scott og sønnen Charlie af sted til Nordpolen, for den der ifø-

rer sig dragten, må overtage julemandens pligter! I løbet af det næste år tager Scott en del ekstra kilo på og et stort hvidt skæg spirer frem. Året efter dukker rensdyrkanen og julemandens elver op - og nu bliver det klart for alle, at Scott er den nye julemand. Men kan han klare jobbet?

TV2 lørdag kl. 20.35: “Four Christmases” Brad og Kate bliver tvunget til at fejre jul ikke mindre end fire gange på én dag!

Die Hard

TV2 fredag kl. 22.50: ”Ringenes Herre - Kongen vender tilbage” Elijah Wood som hobitten Frodo i den storslåede eventyrfilm.

TV2 lørdag kl. 22.05 Amr. actionfilm fra 1988 med bl.a. Bruce Willis og Bonnie Bedelia. Hæsblæsende action med Bruce Willis som New Yorkbetjenten John McClane, der ene mand tager kampen op mod en flok terrorister.

McClane skal mødes med sin kone Holly, der er til firmajulefest i et højhus i Los Angeles. Julehyggen bliver brat afbrudt, da en flok svært bevæbnede terrorister anført af Hans Gruber tager hele selskabet som gidsler.

DR1 søndag kl. 21.45: “Camilla Läckbergs I betragterens øje”

TV2 søndag kl. 23.55: “Catch Me If You Can”


Ugens citat ... ”De mangler lort under neglene.” 3F’s nye formandsformand Per Christensen i Ekstra Bladet om den akademikerstyrede top hos Socialdemokraterne.

Vodskov,Vestbjerg, Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Sulsted, Ajstrup, Tylstrup, Tylstrup, Grindsted, Grindsted, Uggerhalne, Uggerhalne, Langholt, Langholt, Vester Vester Hassing, Hassing, Stae Stae og og Bouet Bouet Vodskov, Vodskov, Vestbjerg, Vestbjerg, Sulsted, Sulsted, Ajstrup, Tylstrup, Tylstrup, Grindsted, Grindsted, Uggerhalne, Uggerhalne, Langholt, Langholt, Vester Vester Hassing, Hassing,Stae Staeog ogBouet Bouet

Nr. 50 · tirsdag/onsdag

10. - 11. december 2013 · 12. årgang

Mystisk bilbrand i Vodskov industrikvarter Tekst og foto: F rank R. Sørensen n

VODSKOV:

Hunden

Molly, der bor Røllikevej i Vodskov bliver i disse dage godt forkælet og kræset om. Natten til tirsdag i sidste

OVERVEJER DU AT FLYTTE PÅ PLEJEHJEM – så se her!

LISELUND FRIPLEJEBOLIGER Skal opleves som det bedste sted - at bo - at gæste - at arbejde LISELUND er et moderne og aktivt hjem, med lyse og velindrettede boliger, hjemligt miljø og skøn natur. Alle, der er visiteret til plejehjem, kan frit vælge Liselund. VI KAN TILBYDE hjælp efter behov. Frisklavet mad fra eget køkken, vaskeri, en stab af engageret plejepersonale og sygeplejersker.

uge, blev dens ejer, malermester Karsten Guldborgs nattesøvn pludselig brudt lidt over midnat, da Molly nærmest gik amok og ikke ville falde til ro. Karsten Guldborg fik tøjet på igen og udenfor konstaterede han en kraftig røg som han troede kom fra en brand hos tømrerfirmaet Kjærsgaard & Simonsen og fik alarmeret Aalborg Beredskabscenter. Men hunden, Molly, blev

ved med at gø og det viste sig da også at være berettiget for udenfor, ved bagdøren, stod en frysende og forkommen mand kun iført undertøj. Det viste sig at han var chauffør på en lastbil der holdt parkeret ved tømrerfirmaet med et parti vinduer, der skulle leveres tirsdag morgen. Chaufføren, der overnattede i førerhuset, forklarede at han pludselig vågnede og opdagede at der

var brand i bilen og fik kun det tøj, han havde på, med ud. Området ved Kjærsgaard & Simonsen er videoovervåget og Politiet fik en kopi med af båndet da aktiviteter omkring lastbilen på

det tidspunkt branden startede, skulle kigges nærmere efter i sømmene for at sikre at branden ikke var påsat. Udover at lastbilens førerhus brændte, blev også et parti af vinduerne røgskadet.

Salg reparation service af computere Personlig computer hjælp Er computeren i stykker eller er den bare ” TRÆLS ” så ring for et uforpligtende tilbud

DU ER VELKOMMEN til en uforpligtende orientering og rundvisning på Liselund ved henvendelse til konst. forstander, Marne Kvesel, tlf. 98 29 34 00.

LISELUND FRIPLEJEBOLIGER

Hüttel-Sørensensvej 61 · 9310 Vodskov telefon 98 29 34 00 E-mail: liselund@mariehjem.dk · www.mariehjem.dk/liselund

+

Værd at vide

LÆGEVAGTEN: 70 150 300 Aalborg Sygehus, Hobrovej 18, 9000 Aalborg Hverdage kl. 16.00-08.00 Weekend kl. 00.00-24.00 (Adgang via hovedindgangen) Al kontakt til lægevagten skal være telefonisk. Du vil komme til at tale med en læge. Hav altid dit sygesikringskort klar når du ringer.

DØGNÅBENT APOTEK Budolfi Apotek, Algade 60, Aalborg – Tlf. 98 12 06 77

V/ Allan Aggerholm

Mobil:

3026 9505

www.Computerværkstedet .dk

Her finder du en

HJERTESTARTER

Skal du yde førstehjælp og har brug for en hjertestarter..? Ring 112 Alarmcentralen og hent hjertestarteren på nærmeste adresse: VodskoV:

Vodskovhallen

(i hovedgangen til højre for kontoret)

Vodskov sognegård (inde i hovedgangen) Vodskov Bibliotek (i vindfanget) Vodskov Stationspark (fælleshuset Smedepladsen 23)

Bananen - Bodil Hjorths Vej 10 (på facaden på hjørnet af bygningen)

Store Tingbakke 72 - fælleshuset (Udenfor, ved indgang til kontor/vaskeri) Vestbjerg: Vestbjerghallen (i hovedindgangen til højre)

Malermester Karsten Guldborg er glad og stolt over Molly’s kvikke reaktion i de små nattetimer, hvor hun gjorde opmærksom på, at noget var galt udenfor.

suLsted: Sulstedhallen (i indgangspartiet) Toftegårdscentret (udvendig v. indgangen) tyLstrup: Tylstruphallen (i indgangspartiet) grindsted:

Grindstedhallen

(i forgangen ind til hal og klublokaler)

Hammer kirke

(i kirketårnet lige indenfor døren til højre) Vester hassing:

Super Brugsen i Vester Hassing (til højre for indgangen til butikken)

Vester Hassing hallen

(inde i hovedhallen - lige indenfor til højre) nørresundby:

F24 Benzintank - Hjørringvej 59 (ophængt på facaden af F24 stationen)

Aalborg Kaserner - Gl. Høvej 34 (på muren til højre for indkørslen)

bouet/nørre uttrup: Kvickly Bouet (I kiosken)

Løvenborgparken/Fælleshuset

Vestbjerg Fitnessenter (udendørs v. indgang)

(på muren til højre umiddelbart før køkkendøren)

LanghoLt:

rærup I/S Reno Nord (Rærup deponi, Halsvej 70) (I administrationsbygningen ved vægten)

Langholthallen

(på højre væg i vindfanget v. hovedindgang)

Vodskov avis vil gerne holde oversigten over hjertestartere opdateret. har du kendskab til en hjertestarter, der ikke findes på listen, så send en mail til vodskovavis@vodskovavis.dk

Vodskov avis nr 50 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you