Issuu on Google+

Tildelt visernes ea g U Specialpris 2008

Til samtlige husstande, kontorer og butikker

Tildelt n sk Vod ovprise 2009

Nr. 38

tirsdag/onsdag 18.-19. sept. 2012 11. årgang

Tlf. 98 29 33 22

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Vestbjerg Aktivitetscenter stortrives i det gamle bibliotek Tekst og foto: Erik Amstrup n VESTBJERG: Med flytningen fra Marie Grubbesvej til den tidligere biblioteksbygning på Jørgen Steinsvej 7, har Vestbjerg Aktivitetscenter nu fået en bedre og mere central placering. - De nye lokaliteter er bedre, mere lyse og hyggelige. Tilmed er adgangsforholdene blevet mere handicapvenlige, sagde rådkvinde Tina French Nielsen da hun onsdag eftermiddag foretog den officielle indvielse af det nye aktivitetscenter. Tina French Nielsen understregede samtidigt, at Vestbjerg Aktivitetscenter – eller VAC som det hedder i daglig tale-, er et brugerstyret hus. Den slags kan kun drives, fordi byen har et en flok ildsjæle, som brænder for stedet.

- Det skal både centerrådet og de mange frivillige hjælpere have stor tak for. - I aktivitetscentret kan du lære meget om dig selv og sine kreative evner. Her kan du lære en masse om dig selv og dine kreative evner. - Du kan prøve kræfter med glasarbejde, maling på porcelæn eller maling. Du kan få god motion i form af linedance – og meget andet. Tine French Nielsen noterede også, at der er en linje fra gamle Vestbjerg Bibliotek til aktiviteterne i VAC. - I har ikke sluppet bøgerne helt. Bogbinding er nemlig én af faste aktiviteter, og også medlemmerne af Vestbjergs to læseklubber ”Bogfinkerne” og ”Læsehestene” mødes her i lokalerne. VAC har også en lang række andre aktiviteter på programmet, og så er der

VI LØSER VI LØSER www.soj-el.dk

selvfølgelig også plads til en hyggesludder over en kop kaffe, et slag kort eller et bankospil.

VAC har eksisteret siden 1998, hvor det opstod som ”Hobbygruppen” under Vestbjerg Aktivcenter i de

www.soj-el.dk Modeopvisninger onsdag d. 26. og torsdag d. 27. sept. Begge aftener kl. 19.00.

SER www.soj-el.dk inden for inden for

el-installationer inden for el-installationer til industri el-installationer til og industri - landbrug landbrug VI LØSER www.soj-el.dk til industri - landbrug private kontor og private kontor og private ioner

EDB-installation

Billetter á 50 kr. kan købes i forretningen fra onsdag d. 19. sept. kl. 9.30.

Hvidevarer

Døgnvagt

Døgnvagt

AUT. EL-INSTALLATØR JESPER RAVNSBECK

Jørgen SteinsDøgnvagt Vej 17 • 9380 Vestbjerg EDB-installation Hvidevarer En god handel Hvidevarer Døgnvagt Hvidevarer EDB-installation EDB-installation handel El-installation Døgnvagt AUT. EL-INSTALLATØR JESPER RAVNSBECK www.soj-el.dk • info@soj-el.dk Jørgen Steins Vej 17 • 9380 Vestbjerg www.soj-el.dk • info@soj-el.dk AUT. EL-INSTALLATØR JESPER RAVNSBECK

9829 6465

-INSTALLATØR JESPER RAVNSBECK 9829 Jørgen Steins Vej 17 • 9380 Vestbjerg www.soj-el.dk • info@soj-el.dk

eins Vej 17 • 9380 Vestbjerg .dk • info@soj-el.dk

6465

9829 6465

Få et godt kort på hånden...

hos VodskoV-hjallerup køreskole

inden for - landbrug el-installationer private til industri - landbrug

El-installation En god handel EDB-installation Hvidevarer

det tidligere bibliotek. - Og det fungerer perfekt, siger centerrådets formand Birthe Sørensen.

Formanden for Centerrådet Birthe Sørensen og rådkvinde Tina French Nielsen foran det ny- indviede Vestbjerg Aktivitetscenter, der er indrettet i dent tidligere biblioteksbygning.

ALLE OPGAVER

kontor El-installation ogAlarm private En En god handel handel

tidligere værkstedslokaler på Marie Grubbesvej. I august i år flyttede VAC sine alle sine aktiviteter til

Gratis parkering ved døren.

9829 6465

Vodskovvej 30 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 30 57

nyt hold tirsdag den 25. sept. kl. 18.00

næste hold Mandag d. 8. okt. kl. 18.00 v Vi tilbyder kort til:

Teorilokaler:

3 Bil 3 MC 3 BE 3 Traktor 3 Erhverv

Vodskov:

3 Køreteknik 3 Førstehjælpskursus

Hjallerup:

Vodskovvej 36 Østergade 24

VodskoV-hjallerup køreskole

v/ heidi Morell · tlf. 4046 5665 www.vodskov-køreskole.dk


Vodskov Avis

Side 2

Gudstjenester

11. september 2012

Bekendtgørelser

Torsdag d. 20. september 2012

PRÆMIEWHIST

Liselund, Vodskov kl. 14.30 Lisbeth S. Michelsen

Grete Bachmann

Søndag d. 23. september 2012

er stille sovet ind på Liselund Vodskov, den 15. september 2012

Horsens Kirke kl. 14.00 Erik Boye

Begravelsen finder sted fra Vodskov Kirke lørdag den 22. september kl. 11.00

Bustur til søfartsmuseet

Bethaniakirken, Tylstrup kl. 10.30 Bent Fodgaard, Thisted – Missionsgudstjeneste-Grønland Ajstrup Kirke kl. 10.00 Karin Braüner Mikkelsen Ingen gudstjeneste

Høstfest

i Brændskov forsamlingsHus Fredag d. 21. september kl. 19.00 - 01.00 holder vi igen høstfest i Brændskov Forsamlingshus. Madkurv og godt humør medbringes. HUSK at høre naboer og venner, om de ikke skal med til en god fest. ingen tilmelding. øl, vin og sælges.

Vestbjerg Kirkecenter kl. 10.30 Ane Stoltze Katborg - Høstgudstjeneste Vester Hassing Kirke kl. 09.30 Annelise Skjerning Hejlskov Hvorup Kirke kl. 14.00 Mogens G. Jensen - Høstgudstjeneste Nørre Uttrup Kirke kl. 10.00 Susanne R. Karamperis/Mogens G. Jensen – Høst- og familiegudstjeneste.

Mandag d. 24. september 2012 Attruphøj, Vodskov kl. 14.00 Erik Boye

Vodskovvej 22 · 9310 Vodskov Telefon 98 29 39 11 www.vodskovlaegehus.dk

Kresten Kehler Ruth Rendbæk

Åben konsultation uden forudgående Hanne Hulgaard aftale, hverdage kl. 8.30-9.30. Øvrig lægekonsultation efter aftale. Rikke Dolmer Sundhedsfaglig rådgivning og medicinbestilling kl. 8.00-10.00. Tidsbestilling kl. 13.00-14.00, onsdage undtaget Efter kl. 16.00 henvises til Lægevagten, tlf. 70 150 300

Menighedsrådet. Vestbjerg

BANKOSPIL

HØSTFEST

Mandage kl. 19.00 i Tylstrup Hallen

Bus afgår fra Nr. Halne kl. 17.10, Vadum 17.15 Vangen 17.30, Vikingevej, Forbindelsesvej, Lindholmsvej 17.35 Vestbjerg kl. 17.50 og Sulsted kl. 18.00

Høstgudstjeneste i Ajstrup Kirke Søndag den 30. september kl. 10.00

Efter gudstjenesten Kirkefrokost i Sognets Hus Traditionen tro bl.a. med auktion (Husk småpengene) og fællessang. Såvel i kirken som i Sognets Hus vil der være musikalske indslag. Traktementet i Sognets Hus koster 25,- kr. for voksne og 10,- kr. for børn. Tilmelding til spisningen senest torsdag d. 27. september til Sonja Andersen, tlf. 98 26 14 88 eller Elin Pedersen, tlf. 98 26 17 46. AllE Er vElKommEn!

5 kvarte grise à kr. 550,00 · 10 købmandskasser à kr. 200,00 5 oksekødspakker à kr. 375,00 + 25 blandede gevinster 2 kamstege og 3 hamburgerrygge Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening

Vodskovvej 22 · 9310 Vodskov · Telefon 98 29 39 11

---------------------------------------------------------# # #

GRATIS VACCINATION MOD ALMINDELIG INFLUENZA

for patienter, der er • fyldt 65 år • førtidspensionister • kronisk syge efter lægelig vurdering • gravide, der er mere end 12 uger henne • svært overvægtige (BMI >40) • for øvrige patienter kr. 150,00 (tilskudsmulighed til ”Danmark”)

Der vaccineres uden forudgående tidsbestilling følgende dage: Mandag 01.10.2012 13.00 – 14.30 Tirsdag 02.10.2012 10.00 – 11.30 09.10.2012 12.10.2012

10.00 – 11.30 10.00 – 11.30

Daglig leder: Frank R. Sørensen Udgiver: Aars Avis & Centraltrykkeriet A/S

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

En personlig afsked

Gitte Korsgaard

BEGRAVELSESFORRETNING

Den Røde Gårds Vej 1 · 9310 Vodskov

DØGNVAGT 98 29 23 22

Faglig uddannet

Kommer overalt!

www.bedemand-korsgaard.dk

Stort udvalg i kister, urner & ligtøj Begravelse: Begravelse:

I SulSted lægeklInIk

Lægehuset tilbyder også i år vaccination mod almindelig influenza. Vaccinen vil være til rådighed fra begyndelsen af oktober. Vi har afsat to eftermiddage hvor du kan komme til vaccination uden forudgående tidsbestilling. Torsdag den 4. oktober fra kl.13.00-15.30 Tirsdag den 23. oktober fra kl.13.00-15.30 Vaccinationen er gratis, hvis du tilhører en risikogruppe efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Ellers koster vaccinationen 200,00 kr. Gratis vaccination skal være gennemført inden den 31/12-2012. Hilsen lægerne og personalet i

Tryk: OTM Avistryk Oplag: 9.422 ekspl.

Tekst- og annoncemodtagelse: Vodskov Avis, Vodskovvej 36, 9310 Vodskov Tlf. 98 29 33 22 / 29 24 90 77 vodskovavis@vodskovavis.dk, www.vodskovavis.dk

Affotografering eller anden gengivelse af avisens annoncer, tekster og billeder må kun ske efter aftale med Vodskov Avis.

Kent Sigsgaard

VED DØDSFALD

Influenza vaccInatIon

SulSTed lægeklinik

Jesper Korsgaard

VODSKOV og OMEGNS

Lokal bedemand

Menighedsrådet

Lægehuset Vodskov

– avisen med de lokale nyheder!

Hjemkomst ca. kl. 17.00 Gratis adgang - tilmelding nødvendig senest søndag d. 23. september

Alle børn inviteres til at hjælpe med at bære høstens frugter ind under første salme. Kirkebilen kører som sædvanlig.

Lægehuset Vodskov

Tirsdag Fredag

tylstrup

og

Aalborg Søfartsmusseum er netop åbnet i ny form. Afgang fra Sognets Hus, Klitgårdsvej 34, Tylstrup kl. 14.00 PRÆCIS.

til Sonja Andersen på tlf. 98 26 14 88 eller til Elin Pedersen på tlf. 98 26 17 46.

levende musik Sponsorer:

tirsdag d. 25. september

•• Kiste ) ) Kiste( hvid ( hvid Døgnvag •• Polstring afaf kiste t Polstring kiste •• Tøj Tøj/ sengelinned / sengelinned •• Ilægning i kiste Ilægning i kiste •• Kistepynt, årstidens blomster Per Elsvold Kistepynt, årstidens blomster •• 11Rustvogns-kørsel, ( max. 15 km km+takst ) Rustvogns-kørsel, (max. 15 +km km takst) •• Honorar, samtale i hjemmet. Intet aftenIntet aften og weekendtillæg weekendtillæg • og Honorar, samtale i hjemmet • Avis annonce

77.850, .350,--

Fast pris pris fra fra .............................. Fast ........................

AALBORG

www.aalborgbedemand.dk

Ingen gudstjeneste

Baptistkirken Vodskov kl. 14.00 Annette Grarup - Høstfest

udflugt

Familien

Hammer Kirke kl. 10.30 Erik Boye

Sulsted Kirke

P.b.v HHIs Venner

* 28. september 1917

Vodskov Kirke kl. 10.00 Lisbeth S. Michelsen - Høstgudstjeneste

Hammer Sognegård

starter i Langholt Hallen mandag d. 1. oktober kl. 19.00 Dørene åbnes kl. 18.00 - Alle er velkomne

Vor kære

BEDEMAND

Erantisvej 12 · 9400 Nørresundby

Tlf. 98 19 13 14

Annonce- og indleveringsfrister: Korrektur- og større annoncer: Onsdag kl. 12.00 Øvrige annoncer: Torsdag kl. 12.00 Småannoncer: Torsdag kl. 15.00

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 9-15*, Tirsdag kl. 9-12. Lørdag lukket * Der kan være lukket i korte perioder, når vi er på kundebesøg.


Vodskov Avis

El-installatøren var i stødet Tekst og foto: Frank R. Sørensen n VODSKOV: Der var ikke noget at sige til at el-installatør Tommy Heby var i stødet i fredags for alle hans gode kontakter mødte talrigt op for at gratulere med de 40 år. Der var også en anden god grund til at gratulere

og begave Tommy Heby. Pr. 1. oktober 2011 solgte han Nordjysk El-Teknik til Niels Jørn Holm A/S og blev samtidig medejer af firmaet, der nu hedder Holm El & VVS A/S og selvfølgelig skulle det også fejres. Fittings, kabler, rør og andet godt i El og VVS forretningen måtte ryddes lidt

ÅBENT HUS

Da vi gerne vil sælge vort store, dejlige hus, holder vi åbent hus

søndag den 23. sept. kl. 14.00-16.00

af vejen en stund for at give plads til de mange lokale erhvervs- og forretningsforbindelser der lagde vejen forbi for at fejre dagen. Et digert gavebord bevidnede at Tommy Heby er en populær og velanskrevet elinstallatør. Det blev en dag der sad lige i elskabet.

Huset ligger på Gartnervænget 1 i Agersted op til Agersted Bakker. Har det jeres interesse, er I velkomne på søndag. Passer det ikke, kan I ringe på 98 85 43 57 eller 23 45 16 87 – og vi aftaler en anden tid.

Velkommen! Se mere på: www.home.dk

Sulsted–Ajstrup Efterløns- og Pensionistforening

ÅLETUR

MAndAg d. 8. okTobER Turen går til Trend kro Afgang: 9.30 Brugsen Tylstrup 9.35 Sulsted Kro 9.40 Toftegårdscenteret, Sulsted 9.45 Bakmøllevej, Vestbjerg Pris pr. person Kr. 300,Tilmelding på tlf. 40 33 86 02, senest d. 1. oktober. Tilmelding efter ”Først til mølle”- princippet. Med venlig hilsen Sulsted–Ajstrup Efterløns- og Pensionistforening

To kendte personer i Vodskov, fødselaren Tommy Heby til venstre og en af gæsterne, ejendomsmægler Torben Mølgaard Andersen, hyggede sig.

Hammer sognegård 27 ÅRS FØDSELSDAGSFEST m/morgenkaffebord

Side 3 Annoncer: 98 29 33 22

Stort Loppemarked

afhentes og modtages

KIRKENS KORSHÆRS GENBRUG

Vodskovvej 57, 9310 Vodskov Telefon 98 29 23 33 mandag-fredag 13-17

Lørdag den 22. sept. kl. 9 – 13 Flere familier afholder stort loppemarked i vognmandens garage på Bredholtvej 49, Ajstrup. Der sælges bl.a. brugskunst, tøj, sko, værktøj, nips og dippedutter, legetøj, babytøj og div. babyting Alt mellem himmel og jord, næsten

51 96 73 47 aloe vera

hos din lokale, uafhængige forhandler Jeg udsteder gratis forhandlerlicens og coaching, ring til:

Helle bay

Vestvej 32 B . Langholt 9310 Vodskov Telefon 29 25 10 81 Få gratis leveret i 9310 området.

For børnefamilier og alle andre interesserede.

Første gang i den nye sæson: onsdag d. 26. september kl. 17.00

Lotusmassage Giv livsglæde til dig selv eller en du holder af!

Har du smerter? Så kom her og få en behandling. På ca. 1 ½ time giver jeg en dybdegående kropsmassage, hvor jeg går ned og masserer de forskellige problempunkter som jeg finder undervejs.

Menighedsrådet

1 1/2 time: kr. 500,eller vælg 1 time: kr. 400,-

kort b et gave

Lørdag d. 22. september fra kl. 10.00 i Sognegården.

palle@langholtgrafisk.dk pindskæret 7 . langholt 9310 VodskoV

Køb Kvalitets

gud og spaghetti

Kort, børnevenlig gudstjeneste i Ajstrup Kirke kl. 17. Herefter fælles aftensmad (Spagetti og kødsovs) i Sognets Hus, Klitgårdsvej 34, Tylstrup. Det hele varer en god times tid. Tilmelding er ikke nødvendig, hverken til gudstjeneste eller mad! Maden koster 10,- kr. for voksne og 5,- kr. for børn.

DØDSBOER, MØBLER, TING OG SAGER

w w w. l a n g h o l t g r a f i s k.dk

11. september 2012

Udsagn fra en af mine kunder: - Jeg har aldrig prøvet noget lignende, helt fantastisk dejligt.

Anita Christensen · Vodskovvej 25A · 9310 Vodskov · tlf. 40 84 97 54 Træffes bedst mellem kl. 8.00 – 9.00 · www.123hjemmeside.dk/lotusmassage.dk

Der serveres kaffe og kagemand til alle, der kommer forbi for at ønske tillykke!

”Du får

Alle er velkomne.

smagen

Programudvalget i Hammer sogn.

til forskel” Besøg sundhedsbussen Sundhedscenter Aalborg tilbyder sundhedstjek i Sundhedsbussen til dig, der bor i Aalborg Kommune og er over 18 år. Et sundhedstjek består først og fremmest af en række målinger, dernæst en kort samtale med en sundhedskonsulent og efter ca. tre måneder en opfølgningssamtale.

SpejderneS fødSelSdag 36 år i langholt Familiegudstjeneste i Horsens Kirke Søndag d. 23. september kl. 14.00

Til samtalerne drøfter vi, hvad måleresultaterne kan betyde for din sundhed og hvad du selv gerne vil gøre for at ændre på vaner og få en bedre livsstil. Du er også velkommen til at komme og få en generel snak om sundhed. Sundhedsbussens køreplan: Vodskov: v/Brugsen. Torsdag den 27. september kl. 8.30-15.00 og fredag den 28. september kl. 8.30-14.00. Tidsbestilling nødvendig. Tidsbestilling kan ske ved henvendelse til: Sundhedscenter Aalborg. Tlf. 9931 3458 eller sundhedscenter@aalborg.dk. Læs mere om bussen på: www.aalborgkommune.dk/ sundhedsbussen.

- når du handler hos mesterslagteren... MESTERGRYDE Gryderet m/Skinkestrimler og grøntsager

Pr. kg. .................................................................

Hjemmelavet LASAGNE eller PASTA BOLOGNESE

100,175,25,5995 100,-

Tá 2 bk. Pr. bk. 99,50 ..........................................................

Lille HJEMMELAVET SYLTE

Pr. stk. .........................................................................

BAYONNESKINKE Hjemmelavet

Normal kr. 88,95 – Spar 29,-. Pr. kg. ......................... Tá 2 stk. Dansk SVINEMØRBRAD.....................

HUSK! Vi laver alt i mad ud af huset. Pålægsfade, pålægskagemand og smørrebrød på bestilling. Se mere på vores hjemmeside: www.tylstrupslagter.dk

Der er hjertestarter i bussen

- lev sundt

Efter gudstjenesten er der kagemand til alle i Sognegården

Velkommen til alle!

med kød

mesterslagteren

Bo Frederiksen Luneborgvej 69 . Tylstrup

Tlf. 98 26 14 05


Vodskov Avis

Side 4

11. september 2012

Lola Jensen sætter familiens hverdag på spidsen ”God Morgen – Danmark”s familieekspert besøger Vestbjerg Tekst: Erik Amstrup n VESTBJERG: Det siges, at opvaskemaskiner, vaskemaskiner, mikrobølgeovne og andre elektriske husholdningsredskaber er solgt på budskabet om, at familien dermed skulle få mere tid til samvær.

Lola Jensen, familievejleder

Gratis influenzavaccination

I virkeligheden er det gået lige modsat. Opvasken, hvor den ene stod med børste og balje – og den anden tørrede af med et viskestykke – alt mens der blev snakket hyggeligt om dagens begivenheder, er afløst af opvaskemaskinens sagte brummen, mens hele familien styrter ud af dørene til hver deres mange gøremål udenfor husets fire vægge.

For alle andre kun 160 kr.

Samtidigt kan mikrobølgeovnen takkes for, at familiens medlemmer ikke længere behøver at være til stede omkring spisebordet på samme tid, hvis de vil spise varm aftensmad.

Husk sygesikringsbevis

Alle de tekniske hjælpe-

Tilbydes alle over 65 år, førtidspensionister og visse kronisk syge (Se hvilke på www.stopinfluenza.dk)

midler har i sandhed givet familierne tid til kvalitetssamvær. Men bliver denne kvalitetstid så brugt?

- Hvem der bestemmer hjemme i familien? - Hvad giver os modet til at turde sige nej til vores børn.

Det er bl.a. det socialpædagogen og familievejleder Lola Jensen sætter fokus på, når hun onsdag den 10. oktober i Vestbjerg Kirkecenter holder foredraget ”Hvem bestemmer hjemme hos jer”. De fleste kender Lola Jensen fra ”Go`morgen Danmark” på TV 2.

To problemstillinger, som det kan være svært at få løst op, når alle i familien hver i sær har travlt med skole, arbejde, fritidsaktiviteter og madpakker, der skal smøres.

Når Lola Jensen kommet til Vestbjerg, vil hun med sin velkendte humoristisk spids sætte fokus på Familien Danmarks hverdag og få tilhørerne til at tænke over til evigtgyldige spørgsmål:

HVOR & HVORNÅR? Nørresundby Onsdag d. 3. oktober 2012 kl. 9:00 - 12:00 Vestergade Centret, Vestergade 22, Nørresundby Torsdag d. 4. oktober 2012 kl. 9:30 - 11:30 Lions Park, Lions Parken 6, Nørresundby Arrangeret i samarbejde med Lokalrådet Aalborg distrikt Nordvest

Sulsted Onsdag d. 3. oktober 2012 kl. 13:30 - 15:00 Toftegårdscentret, Toftegårdsvej 2, Sulsted Arrangeret i samarbejde med Lokalrådet Aalborg distrikt Nordvest

Tylstrup Torsdag d. 4. oktober 2012 kl. 12:30 - 14:00 Solgården ”Gavlen”, Luneborgvej 16, Tylstrup Arrangeret i samarbejde med Lokalrådet Aalborg distrikt Nordvest

Vestbjerg Tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 13:30 - 14:30 VAC Vestbjerg Aktivitetscenter, Jørgen Steins Vej 7, Vestbjerg Arrangeret i samarbejde med Lokalrådet Aalborg distrikt Nordvest

Vodskov Onsdag d. 3. oktober 2012 kl. 13:30 - 14:30 Plejehjemmet Liselund, Hüttel Sørensensvej 61, Vodskov Torsdag d. 4. oktober 2012 kl. 13:00 - 14:30 Aktivhuset, Vodskovvej 23, Vodskov Arrangeret i samarbejde med Lokalrådet Aalborg distrikt Nordøst

Bliv vaccineret hjemme Gør dit helbred, at du ikke kan møde op ovenfor, kan du blive vaccineret hjemme. For alle over 65 år, førtidspensionister og kronisk syge er det gratis. Ellers koster det 300 kr. Bestil tid på telefon 77 99 77 99 fra d. 17. - 28. september kl. 8:30 – 15:00 eller tilmeld dig på www. stopinfluenza.dk

Hver dag dør cirka 550 børn af polio, mæslinger og stivkrampe, fordi de ikke er vaccineret. Vi støtter UNICEFs arbejde med at få børn vaccineret. For hver person vi vaccinerer mod influenza, modtager UNICEF en vaccine fra os. Bliv vaccineret på en af de ovenstående adresser, så er du med til at støtte. Du kan også støtte UNICEF på www.verdensgaver.dk.

Søndag d. 23. september kl. 15.30 Søndag Serie den 2 kvinder: SIF – FJERRITSLEV 17. oktober kl. 15.30 IF

Mandag d. 24.Serie september kl. 18.30 6:

Lola Jensen giver i sit to timer lange foredrag tilhørerne inspiration til at se muligheder i det, der ofte kan ligne ”umulighedernes land”. Modsat de fleste andre arrangementer i Vestbjerg Kirkecenter, så skal der købes billetter til Lola Jensens evigt aktuelle foredrag. Billetterne sælges fra på torsdag i SuperSpar i Vestbjerg og Dagli`Brugsen i Sulsted. Udover foredraget inkluderer billetten også vin og ost. Arrangør er Sulsted Sogns menighedsråd.

7 mands kvinder: SIF – TAARS/UGILT IF Sulsted IF - Øster Sundby B32

Menighedsrådsvalget 2012 i Sulsted sogn... TÆPPER GARDINER

MØBLER SENGEUDSTYR

Luneborgvej 60 . Tylstrup . Tlf. 98 26 14 18

GUD - det rager mig! Menighedsrådsvalg i Sulsted Sogn I henhold til lov om valg til menighedsråd § 32 bekendtgøres det herved, at der

tirsdag den 13. november 2012

vil blive afholdt valg af 9 medlemmer til menighedsrådet. Afstemningen sker i henhold til kandidatlister, der kan indleveres på en godkendt blanket på nedennævnte adresser fra tirsdag den 25. september kl. 19.00, til tirsdag den 2. oktober 2012 kl. 19.00. De personer, hvortil kandidatlister kan indleveres, træffes i nævnte tidsrum alle hverdage fra kl. 17.00 til kl.19.00 Antallet af navne på en liste må ikke overstige det antal personer, der skal vælges, med mere end 6. Intet navn må opføres på en kandidatliste uden vedkommendes samtykke, der skal foreligge skriftligt for valgbestyrelsen. Kandidatlisterne skal være underskrevet af mindst 5 og højst 15 af menighedsrådskredsens vælgere som stillere. Ingen kan være stiller for mere end én kandidatliste eller for en liste, hvorpå den pågældende selv er opstillet. Ingen kan opstilles som kandidat på mere end én liste. Kandidatlister kan for valgbestyrelsen anmeldes at ville støtte hinanden (listeforbund). De foreslåede kandidater kan enten være anført i en af stillerne prioriteret rækkefølge eller sideordnet. Obligatoriske blanketter til kandidatlister fås hos formanden for valgbestyrelsen, hvor også blanketter til anmeldelse af listeforbund kan fås. Disse blanketter kan findes på menighedsrådets IT-skrivebord. Kandidatlister kan endvidere hentes på www.km.dk. Endvidere kan øvrige oplysninger om valget fås hos valgbestyrelsens formand. Valgbestyrelsen for Sulsted Sogn Formand: Harry Brix, Primulavej 8, 9380 Vestbjerg, Telefon 98 29 66 84 Kandidatlister kan indleveres til formanden samt: Manfred Christensen, Mejlstedparken 27, 9380 Vestbjerg, Telefon 98 29 61 30 og Ole Dørum Jensen, Stakladen 4, 9380 Vestbjerg, Telefon 98 29 68 15.

Læs mere på www.stopinfluenza.dk

Sulsted menighedsråd


Vodskov Avis

11. september 2012

Side 5

Tirsdagsklubben spillet i gang med Høstfest Tekst og foto: Karen Krogh n VODSKOV: Høstfesten tiltrak knap hundrede mennesker. Det var også fordi vi blev ekstra forkælet i dag, fortalte en af deltagerne. Vi får både fælles-

skab, musik, snitter og vin med kaffe og småkager bagefter, og det får vi jo ikke hver gang, fortalte hun smilende. Men jeg kommer nu hver gang, fortsatte hun, for det er fællesskabet der er det bedste. Formand Hardy

Andersen har sammen med en komite på seks andre, lagt program for efteråret og som han siger, tegner denne start med de mange deltagere, godt for sæsonen. Det kan bl.a. nævnes at den tidligere kriminalassistent

Hugo Mortensen kommer til byen sidst i oktober. Han siger om sig selv, i et filmklip på nettet, at han ikke har kvindetække og har en ikke sportslig kropsbygning, så det må jo vise sig. Den tidligere præst i Vodskov, Kristian Bork Sørensen, gæster også byen her i efteråret. Sæsonen slutter traditionen tro, med julefrokost i december.

SKAL KORTET VÆRE I TOP… SÅ RING PETER OP… Holdstart Personbil:

3. oktober

Holdstart Trailer-kørekort:

6. oktober

Peter-B’s Køreskole

Granlunden 4a, 9310 Vodskov Tlf. 22 13 69 43 www.peter-b.dk

Jo mere kultur – jo mere for pengene!

Annoncér i Vodskov Avis - vi skaber omsætning!

www.mediecenter.dk

Månedens tilbud

Stor gensynsglæde efter sommerferien, for de knap hundrede mennesker, der deltog til det første møde i tirdagsklubben, Høstfesten, hvor der både var musik, snitter og vin inden kaffen.

demideKK ultimate

9 ltr. Vejl. 1989. Nu

Crandals Galleri

1599,-

Efterårsudstilling

9 ltr. Vejl. 1449. Nu

På Crandals Galleri, Øster Hassingvej 34, Langholt, 9310 Vodskov

Fernisering lørdag d. 22 september 2012

Udstillere:

Akvarel: Tove Nielsen,Ebeltoft.

Kl. 13-16

Foto: Birthe Kjædegård, Vodskov.

Man kan besøge galleriet hver dag enten ved at kigge ind og se, om vi er hjemme. Når flaget er ude eller ved at ringe og aftale et besøg på Tlf. 23706604.

Decoupage: Kirsten Kristiansen, V.Hassing.

Lidt café-agtigt er det muligt at få en kop kaffe og en kage.

Ravsmykker: Jane Christensen, Aalborg.

Udstillingen varer til og med d. 16 december 2012.

Keramik: Winnie Fiil, Vodskov.

Unika: Pia Martinussen, Langholt. Blomsterdekorationer: Anni Hansen, Langholt

Fri entre. Alle er velkomne.

v. lægeexamineret massør/zoneterapeut

1249,-

1249,-

Korner murmaling 9 ltr. Vejl. 899

Nu

749,-

Joton siliKone emultion

superdæKKende lyse farVer. 9 ltr. Vejl. 1.606,Nu

899,-

lady væg 10

1199,-

9 ltr. Vejl. 1499,Nu

999,-

9 ltr. Vejl. 1249,Nu

Å

ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag 9.00-17.30 Lørdag 9.00-13.00

Hos din professionelle maler får du råd og vejledning med i handlen.

SolSidenS Farver a/s Hjørringvej 80 · Nørresundby · Tlf. 98 17 20 98

Øster Hassingvej 34, Langholt, 2370 6604, www.crandalsgalleri.dk

Vodskovs Massør & Zoneterapeut

9 ltr. Vejl. 1.449,-. Nu

sfarVer.dk N e id s l o .s w w w : hjemmeside s e r o V å p d u b il se uget gori professional

• Med forbehold for trykfejl

Maleri: Bent Jensen, Albertslund Olav Martinsen, Ringkøbing Marita Piela, Sverige Lambert Mortensen, Vodskov Svend Tillebeck, Langholt Anne Nielsen, Langholt Jette Crandal, Langholt.

Butinox futura

Butinox oliedeKK Beis

Kino Hjallerup Billetbestilling 98 28 20 22 . www.hjallerup-kino.dk

Brug venligst P-pladsen ved Centret!

Tirs. 18. - lør. 22. kl. 19.30 Søndag 23. kl. 16.00

Fre. 21. - lør. 22. kl. 21.30 Søndag 23. kl. 19.30

Lør. 22. - søn. 23. kl. 14.00

Man. 24. - ons. 26. kl 19.30 Søndag 30. kl. 16.00

Torsdag 27. - søndag 7. Danmarkspremiere

Billetpris: 70 kr.

Billetpris: 70 kr.

Billetpris: 70 kr. T.f.a.

Billetpris: 70 kr.

Billetpris: 75 kr.

Gitte Kyvsgaard

Vodskov Byvej 46 9310 Vodskov Tlf. 30 82 35 03 Klinikken er åben efter aftale.

*** Den skaldede frisør: Ekstra-forestillinger torsdag 20. og lørdag 22. kl. 16.00 ***


Vodskov Avis

Side 6

Ny privat dagplejer i Vodskov Efter 25 år ved den kommunale dagpleje, starter jeg som privat dagplejer den 1. oktober. Har du lyst til at høre lidt mere om min hverdag, så er du velkommen til at ringe på tlf. 61 77 90 05. Venlig hilsen Kirsten Jørgensen, Vodskov.

Aalborg info Delindsatsplan for grundvandsbeskyttelse Aalborg Byråd har den 10. september 2012 godkendt forslag til Delindsatsplan for grundvandsbeskyttelse, Vester Hassing Vandværk, Øster Hassing Vej med henblik på 12 ugers offentlighedsfase. Aalborg Kommune har truffet afgørelse om, at der ikke skal foretages en miljøvurdering af delindsatsplanen. Hele annoncen kan ses på www.forsyning.dk

Lovpligtige annoncer på teknik- og miljøområdet Aktuelle annoncer fra Teknik- og Miljøforvaltningen findes på www.aalborgkommune.dk/annoncer. Her kan du også se hvilke love, annoncerne udspringer fra. De seneste annoncer er: Stae - Vestervangsvej 15, 9310 Vodskov - Opstilling af solcelleanlæg på terræn. Tilladelse. Spørgsmål kan rettes til Teknik- og Miljøforvaltningen, kommunikationskonsulent Trine Elkjær på tlf. 9931 2121 eller tee-teknik@aalborg.dk.

11. september 2012

Grindsted pige giver debutkoncert Tekstredigering: Frank R. Sørensen n MUSIK: Saxofonist Henriette Jensen kommer til Aalborg og præsenterer sit debutkoncertprogram fredag den 28. september på Musikkonservatoriet i Aalborg. Startede med musikken i Grindsted En uge før hendes egentlige debutkoncert i Musikhuset Århus den 5. oktober, gæster Henriette Jensen det nordjyske for at præsentere sit program i den landsdel, hvor hendes store interesse for musikken i sin tid tog sin begyndelse. Henriette er født og opvokset i Grindsted og startede tidligt med at spille musik på Grindsted skole, hvor der dengang blev tilbudt musikundervisning efter skoletid af Aalborg Musikskole. Først var det blokfløjten der stod for spil, men senere, omkring 11-års alderen, blev den skiftet ud med saxofonen, og det har holdt ved! I dag står Henriette over for at afslutte solistuddannelsen og mange års musikstudier ved Det Jyske Mu-

sikkonservatorium i Århus og det bliver markeret med to debutkoncerter, en i Århus og en i hjemstavnen Aalborg. Mange koncerter i ind- og udland Forud for debutkoncerterne ligger mere end otte års konservatorie studier. Udover en kandidatgrad fra konservatoriet i Århus har Henriette også studeret to år i Amsterdam hos den hollandske saxofonvirtuos Arno Bornkamp. I dag går turen stadig jævnligt til Holland og udlandet for at spille koncerter, bl.a. med hendes saxofon kvartet Melisma Saxophone Quartet, der denne sommer bl.a. har været på turné til Skotland og Schweiz. Det var også med denne kvartet at hun sidste år blev udtaget til en stor kammermusik konkurrence i Japan, hvor kvartetten fik en finaleplads. Andre har måske hørt Henriette i danske Jutlandia Saxofonkvartet, som hun jævnligt spiller koncerter med rundt om i hele landet. Eller måske i Aalborg Symfoniorkester, hvor hun også jævnligt spiller med, -senest i denne sæsons åbningskoncert hvor hun medvirkede i

et værk af Benjamin Britten. Ved debutkoncerten vil Henriette præsentere et varieret program med smuk og virtuos musik for saxofon. Henriette spiller på flere forskellige saxofontyper, og der vil blive lejlighed til at høre både alt, sopran og tenorsaxofonen. Med på scenen har hun den russiske pianist Maria Eshpai, der

netop har modtaget ungdommens Sonning-pris. Desuden Hildur Heimisdóttir på cello, Emir Bosnjak på akkordeon og tre saxofonkollegaer: Johannes Nilsson, Anders Abelseth og Veronica Stubberud. Der er fri entre til koncerten og på: www.henriettejensen.com kan ses mere om Henriette Jensen.

Saxofonist Henriette Jensen. Foto: Nikolaj Lund.

Bang & Olufsen Aalborg City Syd Nibevej 22 A, 9200 Aalborg SV Tlf. 98181878, TYH@beostores.com Bang & Olufsen Randers Rådhustorvet 9, 8900 Randers C Tlf. 86420577, randers@beostores.com


FÆRØ PLADS og VEJGAARD SÆT ved SuperBrugsen Lidt ud over det sædvanlige Vodskov Avis

11. september 2012

HU VI HA SK R HVER ÅBENT SØ READAG G KL. K1U0NNFD -17

TILBYDER: TORSDAG DELIKATESSEN 15. SEPTEMBER 1/4 pålægskagemand

SLAGTEREN TILBYDER:

Ribbenssteg

TILBYDER SLAGTEREN TILBYDER VALGTILBUD -DELIKATESSEN GÆLDER KUN TORSDAG

Ribbensteg

¼ pålægskagemand BAGEREN TILBYDER:

PR. 1/2PR. KG½ KG

17

17 95 95

89 10; 5

PR. 100 GRAM

95

Vej selv slik Flæsk i skiver

Mange varianter SLAGTEREN TILBYDER

PR. ½ KG

Klar til at koge

KUN

BEGRÆNSET PARTI

KUN MANDAG DEN 24/9:

Dagmartærte

+pant

BEMÆRK: 2 LITER

2939; 95

800 GRAM

SPAR KUN

20% 10;

i vin-afd.

- også på i forvejen nedSuperBrugsen Budolfi satte 10varer Vingårdsgade • 9000 Aalborg • 98 13 61 00

89

95

95

KUN FREDAG

BAGEREN TILBYDER:

KUN FR

Medaljer

Snitzler, tern eller hvidløgssteg

Frit valg - uanset førpris

PR. STK.

10; Stort flot stjerneskud

50; 25; KUN

AARD G J E V N KU

med 2 fisk, rejer m.m.

KUN TIRSDAG DEN 25/9:

KUN ONSDAG DEN 26/9:

HelTILBUD GÆLDERPR. DISSE HELE STK. UGEN: Frugt-marked

159; 179;

svinekam Kæmpe 4 -PREMIUM 4,5 kg BØFMARKED

15

KOM OG SMAG FREDAG FRA KL. 15.00

Træstammer

2 KG POSE

5

95

Flere slags

Donna Stella Primotivo Salento Italien

øre

Coop hvedemel

EDAG

Skinkekød

Tykstegsbøffer Ribeye PR. STK. Entrecote PR. GRAM Medaljoner

15;

KUN

SLAGTEREN TILBYDER

Slagterens hjemmelavede Othello lagkage rullepølse

Jolly Time

Kun

TebollerTORSDAG FRA 10-18

8 stk.

SLAGTEREN TILBYDER:

35;

Side 7

10 STK. ½ PRIS

Pr. flaske 50,-

10;

Koteletter

4 STK. med skaft 6 FLASKER

20; 150;

Max. 5 poser Nibe SuperBrugsen Toften 1 A • 9240 Nibe • 98 35 10 04 pr. kunde

800-1000 gram

PR. PAKKE.

40;

SuperBrugsen Vejgaard Bymidte

SuperBrugsen Vodskov SuperBrugsen Vodskov

Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 17 - Søndag 10 - 16

Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

Vi har posthus åben slagterSjællandsgade 45 • 9000 Aalborg • 98 11 71 00 Vestre Allé 13 • 9000 Aalborg • 96 30 50 70 Åbningstider: Mandag - fredag 9 21 • Lørdag 9 - 18 • Søndag 10 - 17 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 18 • Søndag 10 - 17 afdeling Mandag SuperBrugsen - fredag kl. 9.00 – 19.00 SuperBrugsen Gistrup Støvring og delikatesse

Vejgaard Bymidte 10 • 9000 Aalborg • 98 12 14 11 Mandag- fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

Tilbudene til og med lørdag den 22. september 2012 - Der tages forbehold for fra trykfejl og19. udsolgte Gælder onsdagVodskov den til og med varer. lørdag den 22. september. SuperBrugsen Færø gælder Plads fra onsdag den 19. september SuperBrugsen Skipperen SuperBrugsen Vodskovvej 17 • 9310 Vodskov • 98 29 36 44 Mandag - Fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

. Lørdag kl. 8.00 – 18.00 Nøvlingvej 25 • 9260 Gistrup • 98 31 40 33 Hobrovej 53 • 9530 Støvring • 98 37 16 44 Den første og sidste søndag i måneden kl. 10.00 – 17.00 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17 Mandag 9 - 19 • Lørdag 8 - 17 • Søndag 10 Åbningstider: Mandag - fredag kl.- fredag 9–20 . Lørdag kl.- 178–18 . Søndag kl. 10-17 Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44 . Fax. 98 29 37 02 www.superbrugsen.dk Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44


Vodskov Avis

Side 8

KFUM-spejderne fra Sulsted-Tylstrup er superseje Tekst og foto: Tonnie Ehlers n SULSTED-tylstrup: Spejderne fra Sulsted-Tylstrup Gruppe viste i weekenden , at de er nogle super seje spejdere. Til den årlige distriktsturnering ved Flamsted Centret, hvor spejderne fra hele Aalborg Distrikt konkurrerer i halvandet døgn, stillede KFUM-Spejderne Sulsted-Tylstrup Gruppe i år op med tre patruljer. Spejderne, der skal klare sig uden hjælp fra voksne ledere, bliver prøvet i alle mulige discipliner, herunder mange traditionelle spejderfærdigheder som orientering og naturkendskab.

I år var der lagt særlig stor vægt på førstehjælp, hvor spejderne blev udsat for statister med forstuvede håndled, snitsår, brandsår, næseblod og meget andet. Alle statisterne var sminket ufatteligt realistisk, hvilket fik enkelte deltagere på turneringen til at indvende, at det måske var lidt for meget af det gode. Aftensmaden, som patruljerne selv laver over bål, er et af de steder, hvor der differentieres mellem de tre alderstrin, de er delt op i. De yngste, 4.-5. klasse, får udleveret ingredienserne til en ret samt en opskrift, de kan vælge at følge. Spejderne i 6.-8. klasse får udleveret ingredienserne, men må

kun læse opskriften meget kortvarigt og skal herefter lave maden ud fra dette. De ældste spejdere, 9. klasse til 16. år, får alene udleveret ingredienserne og skal lave deres mad ud fra deres kendskab til disse. Overnatningen foregår for de yngste i telt, de to andre alderstrin bygger deres bivuak i skoven. Her kan vejret også en hård dommer. Kommer der regn, vil det hurtigt vise sig om byggeriet lever op til den ønskede standard. En meget åben bivuak vil typisk være meget kold, hvorfor dette kan aflæses i humøret om morgenen. Ved alle opgaver, bliver

spejderne ud over den tekniske udførelse, også vurderet i evnen til at samarbejde i patruljerne. Alle skal inddrages, så den enkeltes kompetencer kommer hele patruljen til gode. I den yngste aldersgruppe, hvor Sulsted-Tylstrup Gruppe stillede op med 2 patruljer, blev det til meget flotte placeringer – en 1. og en 3. plads. I kategorien for spejderne i 6.-8. klasse gik det også meget godt, her blev det igen en rigtig flot 1. plads. Humøret var højt på turen hjem, men det har helt sikkert været nemt at falde i søvn søndag aften.

11. september 2012

Ældrerådet atter i chok – flere ældre – færre hænder. Usikre konsekvenser af besparelserne. Ved man overhovedet, hvad besparelserne resulterer i af utryghed, manglende pleje og omsorg, ensomhedsfølelse, følelsen af at være til ulejlighed. Budgetforslaget giver alvorlige serviceforringelser for ældre i hele Aalborg kommune. Forringelserne rammer især områder som personlig pleje – hjemmesygepleje - plejehjem – aktivitetscentre - genoptræning - og transport. Ældre, som overhovedet kan trænes til at gøre noget selv, gør det. Takket være Træning før Pleje, er der frigjort tid, som burde gå til omsorg og pleje af de svageste ældre. Igen skæres der på personlig pleje og hjemmesygepleje, med risiko for manglende opfølgende behandling og den nødvendige daglige pleje. Dette harmonerer dårligt med kommunens mål om færre og dermed dyrere genindlæggelser.

De supersejre KFUM-spejdere fra Tylstrup-Sulsted-gruppen.

Igen beskæres aktivitetsområdet. Det går ud over det n forvejen lavt prioriterede forebyggende indsats, som er så vigtig for menneskers velbefindende.

Ældrerådet afventer med spænding konsekvenserne af effektiviseringen på genoptræningsområdet – særligt med henblik på borgere bosat i landdistrikterne. Forringelserne i den kollektive trafik er en katastrofe, når man tænker på kravet om aktive og selvhjulpne ældre. Afskaffelse af en fast kontaktperson stemmer dårligt med Kommunens vision om en nem og enkel indgang til kommunens tilbud. På plejehjemsområdet er der i forvejen skåret ind til benet. Alligevel vil man nu spare på personalesiden. Tiden til omsorg er i forvejen begrænset. Med det nye budgetforslag bliver der kun til den mest nødvendige pasning. Flere ældre og færre hænder. Det hænger absolut ikke sammen. Ældrerådet er klar over de mange udfordringer, men må stadig protestere over de planlagte nedskæringer, der forringer livet for den enkelte borger. Aalborg Kommunes Ældreråd. Formand Karin Krog, Havbakken 7, Hou Næstformand Ellen Jensen, Hyllensgade 4 h. Hals

Overvejer du at flytte på plejehjem – så se her!

liselund friplejebOliger Skal opleves som det bedste sted - at bo - at gæste - at arbejde liselund er et moderne og aktivt hjem, med lyse og velindrettede boliger, hjemligt miljø og skøn natur. Alle, der er visiteret til plejehjem, kan frit vælge Liselund. vi kan tilbyde hjælp efter behov. Frisklavet mad fra eget køkken, vaskeri, en stab af engageret plejepersonale og sygeplejersker.

Preben Abildgaard

Henrik Fuglsang Nørgaard

du er velkOmmen til en uforpligtende orientering og rundvisning på Liselund ved henvendelse til forstander, Lone Leth eller souschef Marne Kvesel.

liselund friplejebOliger

Hüttel-Sørensensvej 61 · 9310 Vodskov telefon 98 29 34 00 E-mail: liselund@mariehjem.dk · www.mariehjem.dk/liselund


Vodskov Avis

11. september 2012

Side 9

Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis

Tirsdag den 18. september 2012

Kom til inspirationsdag i Svenstrup

SØNDAG KL. 11-14 Vi byder på lidt godt til hals og gane på Mosevangen 4, og har masser af gode tilbud på solenergi, vinduer og døre, samt køkken, bad og garderobe

Fantastisk tilbud på skydedøre

S I D S T E C H A N C E

SPAR 50%

Lige nu har vi et helt fantastisk tilbud på Classic skydedøre og indretning med individuelle mål.

på skydedøre og indretning

Vi tilbyder ikke mindre end 29 forskellige fronter, fra farvet eller transparent glas til flotte træsorter. Vores indretning er i 22 mm hvid luksusmelamin med smukke afrundede kanter og mulighed for en masse spændende tilbehør. Så kommer du langt for pengene hos uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller udvalg. Og på søndag giver naturligvis 50% rabat på det hele...

Mosevangen 4, Svenstrup, tlf. 72 20 70 98 www.unikkøkken.dk

EFTERÅRSTilbud - på vinduer og døre f.eks.: 7 stk. vinduer 118x118, 2 stk. facadedøre 94x209 samt 1 stk. terrassedør 88x209 i REHAU plast elementer, indadgående 70 mm. karm dreje/kip

KUN:

, 0 9 39.9 -

t.

ntere o m g o t e lever

i giver v g o t k e j eres pro g materialer J d e m m Eller ko ilbud i de mål o r. et godt t der passer hos je

Energisparetilskud ✿ G ives

til renoveringer hvor der spares på energiforbruget

✿ V ores

rådgivning, indhentning af tilskud og papirarbejde er gratis

✿ T ilskud

til såvel privat beboelse som til erhverv

✿ A rbejdet

udføres af dig eller din håndværker

✿ K ontakt

os inden påbegyndt renovering, så vi gratis kan rådgive dig

✿ V i

rådgiver gratis om alle byggetekniske installationer, herunder også solcelleanlæg

✿ T ilskud

overføres til din bankkonto efter færdigmelding

Eksempler på tilskud ✿ Døre, vinduer ✿ Solcelleanlæg ✿ Isolering af: Ydervægge, gulv, loft, varmerør ✿ Varmeanlæg, termostater, vejrkompensering ✿ Biobrændselskedler ✿ Kondenserende olie- og gaskedler ✿ Varmepumper, jordvarmeanlæg ✿ Lavenergibelysning, spændingsregulering ✿ Minikraftvarmeanlæg

v/Thomas Jespersen, Kastanievej 40 8800 Viborg, T. 4240 7171 midtjyskvinduer.dk

Flemming Daugaard • Åkandevej 13 8830 Tjele • Tlf. 30 26 68 13 Mail: Fl.daugaard@energimail.dk

11


Vodskov Avis

Side 10

En plastikflaske med gule ærter i og en tønde, ja, så var der pludselig karnevalsstemning.

11. september 2012

Et stykke madpapir for munden og den skønneste koncert lød ud over Vodskov.

De små sang sammen så det ku’ høres over hele landet Tekst og foto: Frank R. Sørensen n VODSKOV: Efter en gang opvarmning af stemmebåndene, klap i hænderne for at få varmen og lidt morgengymnastik så det knagede startede torsdagens sangarrangement på trekanten i Vodskov med et veloplagt sangkor bestå-

ende af børnehavebørn og deres pædagoger. Dagens tema var morgen så derfor var de fleste mødt op i nattøj for at synge for folk, der skulle på arbejde. Og hvad var mere nærliggende end at lægge ud med sangene ”Hej go’ da’ tag hatten af” og ”Go’ morgen sol”. Der blev danset, sunget og spillet på madpapir

samt lavet karnevalstoner med tøndeslag og bjældeklang. Det var femte år i træk at DRs Syngelyst kampagne blev sunget ud over hele landet. Nogle i nattøj som i Vodskov, andre gik på plejehjem for at synge for de ældre. Tanken med Syngedyst kampagnen er at puste liv i sangglæden hos store og

små børn og arrangementet er specielt rettet mod dagtilbud for de mindste, det være sig dagplejere, vuggestuer, børnehaver og integrerede institutioner. Rigtig mange var mødt op

Tekst: Erik Amstrup

HASSING: Også hos de kommunale dagplejere i

Hassing blev der sunget.

det var glade og opstemte børn der fulgte med deres pædagoger tilbage til børnehaven. Men inden de kom så langt skulle der selvfølgelig gives et ekstranummer.

Tylstrups børn sang for ”bedsterne” Tekst og foto: Erik Amstrup

To børnekoncerter i Vester Hassing

i Vodskov for at være med, ikke kun de unge sangstjerner, men også bedsteforældre og forældre var mødt op for at overvære børnenes glade sang. Jo, torsdag i sidste uge blev en kanon dag,

n TYLSTRUP: I Tylstrup benyttede de kommunale dagplejere ”Sangens dag” til at invitere deres børns

bedsteforældre med til en hyggelig formiddag i den fælles legestue i TUIs klubhus. Her underholdt børnene

med kendte børnesange, og efterfølgende var der fællesspisning, inden de sangglade børn kunne få sig en velfortjent ”middagsskraber” i barnevognene udenfor.

Det skete på Springvandspladsen i Vester Hassing, hvor der børnene med fagter og instrumental ledsagelse sang fire sange. Derefter tog de sangglade børn og deres dagplejere til Hassinghave, hvor de underholdt plejehjemmets beboere.

De små sang på Springvandspladsen i Vester Hassing. (Foto: Hanne Ovesen) n

VESTER

Stae og Vester

Og det var et festligt indslag, der vakte stor glæde. Hassinghave kvitterede efterfølgende for den fine mini-koncert med kiks og saftevand. Dagplejen i Tylstrup havde inviteret bedsteforældrene med til Sangens dag.

Ingen prisstigning her!

Har du ikke fået Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

senest onsdag med Post Danmark - så ring til Vodskov Avis på tlf. 98 29 33 22

Forsikringsselskabet Vendsyssel er vendelboernes lokale forsikringsselskab med hjemsted i Hjørring. Selskabet har eksisteret siden 1861.Vi er af den overbevisning, at vi er et godt alternativ til de store forsikringsselskaber. Vi prioriterer personlig betjening og høj service, som en selvfølge overfor vores forsikringstagere.

Dan har et godt tilbud Kom forbi og se vort showroom!

Ring til Henrik Kudsk Pedersen for at høre mere. Telefon 52 30 73 60

TØMRERFIRMAET DAN JENSEN A/S Br. Seidelins Gade 6 :: 9800 Hjørring :: Tlf. 98 92 40 44 :: Fax 98 90 18 61 Mail: info@vendsyssel.nu :: www.vendsyssel.nu

Luneborgvej 105 C. 9382 TYLSTRUP. TLF. 98 26 08 08 Dan.jensen@mail.dk www.tm-danjensen.dk

Se også www.bilgaardsparken.dk


Vodskov Avis

11. september 2012

SE HER!!!

KÆMPE RESTSALG ”FØRST TIL MØLLE” BUTINOX STONE COLOR DÆKKENDE Maling til udendørsfliser TRÆBESKYTTELSE og garagegulve m.m. Oliebaseret/vandig Skifergrå 3 liter SPAR 5 liter SPARKUN 300,KUN 500, 10 liter 2x5 liter AR KUN SP SPAR KUN 10 900,98,GORI SUPERDÆKKENDE VANDIG TRÆBESKYTTELSE Også velegnet til tag. Frit farvevalg

299; 699;

10 liter SPAR KUN 1000,-

Side 11

EFTERÅRS KLAR! 230· VINTERJAKKER

STR. 2-12 ÅR FRA

STR. 1-10 ÅR FRA

350·-

299; 499;

499;

EFTERÅRSHIT JUMPSUIT

ÅBNINGSTIDER:

Mandag - torsdag kl. 16.00 - 17.30 • Fredag kl. 14.00 - 17.30 Lørdag kl. 10.00 - 13.00 – eller ring for anden aftale!

tilSuper v

Hjallerup Arkaden 11 9320 Hjallerup Tlf. 21 24 81 10 kontakt@malerrys.dk www.malerrys.dk

ir ser

p t æ e t k stis vand

g a o t n fa ind

350·-

SPAR OP TIL

NYHED

· MALERFIRMA · MALERSALG · MALERGROSSIST

STR. 98-140. PIGE & DRENG FRA

STORT UDVALG I BABY REST.

Kom ind og se de mange andre gode tilbud!

SKITØJ

FLYVERDRAGT

Hulabalu Str. 68-104 Vejl. 600,KUN

499,-

50%

BOXER SHORTS PIGE & DRENG STR. 6-16 ÅR HJALLERUP CENTRET 6 · TELEFON 98 28 14 71

Ung mode • Damemode • Lingeri • Baby- & børnemode Mød Bodil O på

flotte p til vores nye, older vi o e n re ø d å sl t på a rer, h Mens vi venter er af gode tilbud og nye va ss a m butik med

g l a s s g n i n g Omby Udvalgte Christina Design ure

50%

Five Season Str. 122-170 Vejl. 1400,KUN

800,Color Kids

Alle solbriller i butikken

50%

Str. 6-12 år KUN

1000,Hjallerup Centret 10 9320 Hjallerup . Tlf. 96 46 70 00

Alle Guess smykker i butikken

50%

Alle Lorus ure i butikken

25% BUTIKKEN HOLDER LUKKET FRA LØRDAG 22. SEPT. TIL TIRSDAG 2. OKT.

HJALLERUP OPTIK Hjallerup Centret 16 · 9320 Hjallerup Telefon 98 28 23 23 · E-mail: hoptik@mail.dk


Vodskov Avis

Side 12

11. september 2012

Over 400 besøgende til Gourmetsmagning i Vodskov Hallen Tekst og foto: Karen Krogh

Aalborg Chokoladens overflødighedshorn var et meget godt udtryk for udbuddet af mad i Vodskov Hallen i lørdags.

n VODSKOV: En tilfreds initiativtager, Morten H Kristensen fra Vin-Gaven, fortæller at der helt sikkert bliver Gourmet smagning igen næste år. Det er 4. år i træk og de mange besøgende fik dagen igennem smagt og drukket sig igennem de lækre varme retter, koldt øl, oste, kaffe, chokolade og

vine. Der var lige fra Sushi til spanske og italienske oste og kød specialiteter. Alle de deltagende forretninger havde sat alle sejl til og de mange besøgende viste stor tilfredshed med udbuddet. Mange havde inviteret deres ægtefælle med og flere fulgtes med venner så de sammen kunne nyde Gourmet dagen. Vodskov Kro var med for første gang Et nyt tiltag i år var Sushi fra Jin Shing i Nørresundby. Her ses Sushimesteren, Tam sammen med den unge assistent Soawalak. og de havde dækket op til fest på flere runde borde. Det var også med til at sætte en festlig stemning og hele hallen kunne fyldes op med flere nye udstillere i år. René Djernis, indehaver af Spanish Wine Selection var der sammen med sin fa-

En tilfreds Morten H Kristensen, initiativtager til Gourmet-dagen, her sammen med sin datter Anne, som også hjalp til.

Kromand Ole Larsen og indehaver Jens Rosstrup havde sat alle sejl og tilbød både jomfruhummerbisque, butterdejssnegle, irsk oksehøjreb og en hel særlig tilberedt italiensk Pancetta, stegt i 5 timer. Med sprødt svær, indrullede abrikoser, nødder og krydret med lakrids fik mange en smagsprøve. Som dessert var der Tiramisu til alle. ti

NY HE

lF or en in ge r

D

Tilbud til foreninger i Vodskov, Sulsted og Vestbjerg

milie som også havde charcuteri og olivenolier med fra Spanien. 10 frivillige fra Lions hjalp til. Skovbutikken Ideon og Café Vodskov Hallen var med og flere købte Sushi eller ost, vin og chokolade med hjem til aftensmad.

Jonna Dam Jensen fra Café Vodskov Hallen havde lavet et udvalg af hendes retter og her tilbyder hun en af de mindste besøgende en smagsprøve på chokolademousse.

Bagbutikkens udvalg af de mange oste, stod folk i kø for at smage. Der var sat ekstra folk på i dagens anledning og både Heidi Jakobsen, indehaver Frode Baggesen og Henrik Mouritzen. Hanne Jungersen stod for servering af charcuteri, olivenolie, brød og tilbehør.

Til ejer- og grundejerforeninger, som drømmer om:

• internet med hastighedsgaranti • knivskarpt og fremtidssikret TV uden brug af boks - inkl.

og mange andre kanaler

• det hele til konkurrencedygtige priser.

Frem til den 31. december 2012 kan I få gratis gravning og etablering, hvis jeres forening laver en aftale med os. Se mere og book et møde med en af vores konsulenter på www.bredbaandnord.dk/forening

Håndværkervej 27 | 9700 Brønderslev | Telefon 98 88 99 90

Skovbutikken Ideon fra Hammer Bakker, havde et udbud med af deres brød og kager. Indehaverene og ægteparret Finn og Katrine Nielsen havde også hjemmelavet grønsagssuppe som smagsprøve.


Vodskov Avis

11. september 2012

Nyt ambulatorium i Sulsted effektiviserer hjemmesygeplejerskers arbejdstid Spildtid i biler veksles til bedre tid til patienter Tekst og foto: Erik Amstrup n SULSTED: Tirsdag eftermiddag foretog områdechef i Ældreområde Nord den officielle indvielse af det nye sygeplejeambulatorium i Sulsted. Ambulatoriet har til huse på Toftegårdscentret, og det er herfra du fremover kan møde områdets hjemmesygeplejersker, når du eksempelvis skal have skiftet forbindinger og stomiposer, have indsprøjtninger, målt blodtryk, udleveret datoafmålt medicin osv. Kort sagt alle de opgaver,

som sygeplejerskerne hidtil har udført ude i borgernes egne hjem. - Nogle vil nok påstå, at kommunen kun skærer ned. Men der er ikke tale om besparelser her. I stedet udnytter vi ressourcerne langt bedre. - Når hjemmesygeplejersker fremover har fast arbejdsplads på ambulatoriet i Sulsted, undgår vi masser af spildtid. Sygeplejerskerne skal nemlig ikke længere bruge deres tid i at køre i bil fra det ene hjem til det andet. - I stedet kan hun nu frem-

over bruge sin tid langt mere effektivt til det, hun er uddannet og god til. - Samtidigt skal de ældre ikke sidde hjemme og vente på, at hjemmesygeplejersken dukker op i løbet af dagen. Fremover afsættes der nu aftalte tidspunkter, hvor hver enkelt borger kan møde op og få sin vante behandling af hjemmesygeplejersken Dermed er fjernes al unødvendig tidsspilde for både hjemmesygeplejerske og patient på én gang. Leder af hjemmesygeplejen i Område Nord – Land, Grethe Beck understreger dog, at borgere, som ikke er mobile, naturligvis forsat vil få besøg i hjemmene. Patienter, der modtager behandling af hjemmesygeplejen, er altid henvist af en praktiserende læge.

Hjemmesygeplejerske Britta Simonsen måler blodtrykket på en af de gæster, der mødte op til tirsdagens indvielse af sygeplejeambulatoriet i Sulsted. Blodtrykket var helt, som det skulle være.

Sygeplejeambulatoriet i Sulsted er en del af Aalborg Kommunes tilbud om sygepleje til borgere i området Tylstrup, Sulsted og Vadum.

Side 13

Try Efterskole fejrer 25 års jubilæum Tekst og foto: Frank R. Sørensen n TRY: På fredag kan Try Efterskole hejse det store flag og samtidig fejre skolens 25 års jubilæum. Indtil 2006 var efterskolen bedre kendt som Efterskolen i Bakkerne og havde til huse på Skeldal, i folkemunde Avlsgården. Men det daværende Nordjyllands Amt, der ejede bygningerne, solgte stedet og bestyrelse og skolens ledelse måtte ud og finde nye lokaliteter og det var noget af en mundfuld for skolen. Et stort stykke arbejde og troen på at skolen havde en fremtid gjorde at der hurtigt blev fundet en løsning. Try Efterskole blev købt og hele skolen flyttede til de nye lokaliteter, hvor de blev godt modtaget af lokalbefolkningen. Forstander siden 1992, Mogens Gregersen og personale har arbejdet målrettet og seriøst med at få efterskolen til at fungere med eleverne som centrum, det er jo dem det hele drejer sig om. Og arbejdet med at få indrettet efterskolen, der nu hedder Try Efterskole, er lykkedes så godt at man i jubilæumsåret kan starte med et fuld-

tegnet nyt skolehold. Det er da også en meget tilfreds formand for skolens bestyrelse, Jørn Nielsen og forstander, Mogens Gregersen der tager imod på fredag. Skolens mål at være en moderne progressiv efterskole er lykkedes. Når

et hold elever forlader Try Efterskole er det med masser af livsmod og lærdom i rygsækken mod et bedre og meningsfyldt liv. Jubilæumsdagen fejres fredag eftermiddag med en reception på Try Efterskole.

Der er i forbindelse med 25 års jubilæet lavet et flot jubilæumsskrift med tekst og billeder fra skolens 25 års virke.

NYT MURERFIRMA Sulsted Murerfirma Murermester Rasmus Sørensen · Facaderenovering · Badeværelser · Fliser og klinkearbejde · Renovering

Ring 51 34 25 96

www.sulstedmurerfirma.dk · sulstedmureren@gmail.com Milbakvej 30 · 9381 Sulsted

- vi er her for dig

Å E R V E A T H S L A H VE M SK ? . . 2 1 0 2 S I R SPORTSP Dronninglund Sparekasses Sportspris 2012 skal uddeles.

Forslag til modtager af Årets Sportspris 2012

Navn: Adr.:

Sportsprisen er tiltænkt en god

Postnr:

SPORTSPRÆSTATION ydet af en enkeltperson, et hold eller en

Indsendt af:

Begrundelse skal vedlægges

By:

Indsendes eller afleveres i Dronninglund Sparekasse senest den 23. oktober 2012

forening bosiddende i Dronninglund Sparekasses naturlige virkeområde.

Dronninglund Sparekasse

Prisen er på kr. 5.000,00.

Slotsgade 42 · 9330 Dronninglund · Telefon 98 84 17 22 E-mail: mail@dronspar.dk www.dronspar.dk


Vodskov Avis

Side 14 Sælges: Bøgebrænde. 1. kl. Savet og kløvet. 25 – 30 cm. Tørt og klar til brug. Kan evt. leveres. Tlf. 98 26 17 47 Sælges: Ægte schæfer hvalpe. Se mere på www.uggertown.dk Tlf. 4037 9069 Sælges: El-Crosser, Jupiter L4 med 4 hjul. Nypris 30.000, sælges for 8.000 kr.. Tlf. 98 56 18 96 Sælges: Loppemarked d. 22.-23. sept. Møbler, nips, rulleskøjter, smykker, blomster, legetøj o.s.v. Wiffertsholmvej 75, Solbjerg, Bælum. Tlf. 25 38 76 52

Sælges: Brønderslevs bedste el-scooter. Jupiter L4 med 4 store hjul, nye batterier 19/10-2011. Service på scooteren 4/11-2011. 100% stabilitet. 10.500 kr. Tlf. 21 12 35 73 Sælges: Ejendomsservice. Indendørs- eller udendørs maling, tømrerarbejde, havearbejde, træfældning, udskiftning af vandhaner/toiletter, mindre svejseopgaver. Tlf. 23 42 28 56 Sælges: Bagskovl 2 m 2.000 kr., 1 furet plov 700 kr., Ford Dexta diesel 12.000 kr., MF 31 7.000 kr., IH 624 slidt 8.000 kr. eller giv et bud. Tlf. 40 13 65 39

Sælges: Gummitransportør, dozerblad, bagskovl, 6 m Sælges: Meget brugt værkhalmvogn, 4 WD jeep, Ford tøj, ridesadel, gl. bord. Super m/ front, kornvalse, 3 Tlf. 24 24 80 65 T Bobcat rendegraver med Sælges: Restvare-/loppe­ sokkel og oprenserskovl, marked. Nips, legetøj, Tuppallegaffel med 3-punktsop- perware, døre, vinduer, hæng. butiksinventar, sko, strømper, Tlf. 21 22 95 64 byggematerialer, hegn, legeSælges: To-hjulet vejhøvl, hus. Det meste nyt. Kom og 120 cm fræser, fanggitre, tøm 400 kvm. Røllenvej 27, gårdstrigle, skovvogn m/ Syvsten. Lørdag og søndag kran, 6 T tipvogn, cement- kl. 10–16. tromle, 3000 l rustfri tank., 6 T Sælges: Træ-/plastikvinduer larvebåndsrendegraver med og døre samt staldvinduer ensilagegreb og 3 skovle. og døre. Termoglas efter mål. Tlf. 21 22 95 64 Montering af vinduer. Sælges: Ny Kildemoes bed- Tlf. 98 28 17 05/40 32 17 05 stemorcykel, 7 gear, lås og Sælges: Udlejes: Depotrum støttefod, lys for og bag. 6-12 m2 (eller større). Aflåst og 2.800 kr. Ny 26’’ pigecykel tørt. Kan beses. Aalborgvej med 3 gear, lys for og bag 715, Hjallerup. med lås. 1.500 kr. Tlf. 30 98 72 09 Tlf. 21 12 35 73 Sælges: www.computerSælges: Sjældent velplejet værkstedet.dk. Reparation og WV Polo 1.6L, stationcar, salg af computere. Opsætning 1999, 174.000 km. Tandrem til internet og mail. Fjernelse af skiftet, soltag og træk. virus. Udkørende service. Nysynet, rustbehandlet, nye Tlf. 30 26 95 05 dæk. En rigtig flot bil. 23.900 kr. Billig bil, 1 ejer. Opel Astra Sælges: Lagerlokaler udle1.6 l motor, m. træk. Pæn ef- jes: Flyttegods, biler, både ter alder, nysynet. 8.900 kr. og campingvogne. Fra 100 Tlf. 52 39 94 00 kr. pr. måned. Tlf. 22 59 20 05

LOPPESERVICE... Annoncer, der er os i hænde SENEST FREDAG KL. 10.00, kommer med efterfølgende uge. 1. Antallet af ord i en loppeannonce må være

MAX 15 ORD

2. Er annoncen over 15 ord, skal der indrykkes en ekstra annonce, også med max 15 ord - osv. 3. Prisen for en loppeannonce i ca. 40.000 aviser er 50 kr. inkl. moms

Brug nedenstående kupon til teksten:

Sælges: Beskæring af heste i hele Nordjylland udføres til rimelige priser. Tlf. 31 95 49 09

Købes: /Afhentes: Container sættes ud. Udtjente maskiner, gamle pandeplader, jern­ skrot, ring og få et tidspunkt for afhentning. Tlf. 29 78 66 21

Sælges: Brænde sælges. Gran 200 kr. pr. m. Løv fra 295 kr. pr. m. Kan evt. lev. Købes: Volvo 650mod mer-betaling i Nord/ 700 til reservedele. Midtjylland. Landbrugsmaskiner evt. Tlf. 21 26 43 30 kommission. Malkeudstyr til bindestalde. Sælges: Festmusik til enhver Sælges: Fangegitre, mellemlejlighed. Mange genrer + gitre, kirkestolslåger, combiegne sange. Keyboard, pia- låger m. m. Svinestaldsno eller harmonika og sang. inventar, skillerum og døre, 3 Lang erfaring. leds Dalbo knasttromle. Hø i Tlf. 98 81 14 58 wrapballer (,imibig). Sælges: Planter: Bredbladet Tlf. 98 86 16 52 kirsebærlaurbær á 25 Købes: Tyskerhjelme 1939kr. Mass. fyrretræsbord, 45 efterlyses samt andre ting. 115x74 + 4 fletstole 500 kr. Tlf. 61 85 26 98 eller Convection ovn (ny) 500 kr. email: helm1420@gmail.com Tlf. 42 18 80 92 Købes: /Afhentes: Industri­ Sælges: 2 og 3 pers. sofaer i skrot, landbrugsskrot. Vi gi­ver råhvidt stof. Ialt kr. 2000. en vin der smager godt.  Tlf. 23 84 24 07 Tlf. 98 95 80 19 Sælges: Mursten til at hæve Købes: Porcelæn, figurer, din hulvej. Kan afhentes gra- sølv, teak møbler, solur, karletis. Thorup Hedevej 3, 9330 kammerskabe, dødsboer. Dronninglund. Tlf. 40 28 50 55 Tlf. 98 85 71 88 Købes: Gl. jern og biler Købes: /Afhentes: Vi henter afhentes/købes. Nedskæskrot og du får vin, der sma- ring af staldanlæg, maskiner, ger godt. Nye og gamle land- industrianlæg og lignende. brugsmaskiner og inventar. Tlf. 40 28 61 89 Tlf. 21 22 95 64

LOPPE

SERVICE Indryk din loppeannonce i 4 aviser, for kun

11. september 2012

Nu kan du og din rollator atter få et sikkerhedstjek Tekst: Erik Amstrup n VODSKOV: En rollator er et uundværligt hjælpemiddel for de fleste gangbesværede. Ligesom en bil skal en rollator også til regelmæssige eftersyn. Derfor indbyder Aalborg Kommunes Ældreområde Nord atter brugerne til det årlige rollatortræf i, som holdes onsdag den 26. september i Gandrup Hallen Her vil din rollator blive tjekket for tekniske fejl, som typisk er slidte hjul og bremser. Fysioterapeuter vil også være behjælpelige med at indstille rollatoren, så den passer til dig.

Udover de tekniske eftersyn – og gode råd bliver der også socialt samvær på rollatortræffet. Bl.a. med morgenkaffe, fællesspisning, sang g forskellige motionsøvelser, ligesom der gives gode råd om, hvordan du undgår fald. Det er aktivitetsmedarbejderne og centerrådene i ældreområde Nord, der står bag ”Rollatortræffet”. Forhåndstilmelding er nødvendig, hvilket skal ske til aktivitetscentrene Hassinghave og Liselund. Her kan du også få oplysning om transport til og fra Gandrup Hallen.

50.-

Oplag 40.000 aviser.

w w w w

Midtvendsyssel Avis, Hjallerup Rold Skov Bladet, Skørping Vodskov Avis, Vodskov Østvendsyssel Folkeblad, Dybvad

Annoncen må max indeholde 15 ord, ved mere end 15 ord, fordobles prisen osv. Annoncen skal være indleveret SENEST FREDAG KL. 10.00. Se kupon her på denne side.

Vodskovvej 36, 9310 Vodskov

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Udfyld venligst kuponen TYDELIGT.

SÆLGES

KØBES

BYTTES

Kom i kontak t med

40.000

Tlf.:

husstande

Navn:

Pinseliljer

Narcis ’Actaea’

Adr.:

KONTANT

En rollator er et uundværligt hjælpemiddel for mange gangbesværede. Nu kan din rollator få et sikkerhedstjek og blive indstillet, så den passer perfekt til dig.

CHECK

Frimærker kan IKKE benyttes til betaling

»Lopperne« er for private og må ikke indeholde firmanavne (vil blive fjernet fra annoncen). INDLEVERES TIL:

Indryk en loppe annonce i Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Telefon 98 29 3 3 22

Den rigtige gammeldags duftende pinselilje. Pose med 5 store løg Tilbud: Ta’ 3 poser og få den ene GRATIS

kr. 39,95

Åbningstider: Mandag - fredag 10.00-17.30 Lørdag 10.00-13.00 Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Bo Grønt Dronninglund Østre Ringgade 2 · 9330 Dronninglund Telefon: 98 84 11 49 www.bo-groent-dronninglund.dk


Vodskov Avis

11. september 2012

Side 15

Tag med Vodskov Avis og Falk Lauritsen Rejser til

EGYPTEN

1 uges ophold. Frit valg med afrejse den 12. november, 19. november eller 26. november 2012.

DIREK TE FRA A ALBOR G LUFTH AVN Mosaique

Vi har forhandlet med Falk lauritsen om et rigtigt godt tilbud til vores læser. Lidt om Ægypten El Gouna / Hurghada: Her er ivrige sælgere i hæsblæsende basarer, boblende vandpibecaféer med soundtrack af store divaer og uvurderlig kulturarv med biblioteket i Alexandria og pyramider opført for herskere og faraoer, som skulle have et godt afsæt til et himmelsk liv efter døden. Egypten har rigtig meget at byde på – også mange tusind årlige solskinstimer, langstrakte, gyldne badestrande, flotte koralrev og nogle af de allerbedste dykkersteder i verden. Egypten i overblik Egypten ligger i det nordlige Afrika med grænser til Libyen i vest, Sudan i syd og Gaza-striben og Israel i øst. Landet er et af de tættest befolkede lande på det afrikanske kontinent, og størsteparten af de ca. 79 mio. indbyggere bor ved Nilens bredder på et areal, der er mindre end Danmarks. Hurghada i overblik Det og meget andet har bevirket, at Hurghada - der ligger i det østlige Egypten og i dag bebos af 60.000 mennesker - på få år har forvandlet sig fra at være et lille undseeligt fiskerleje til at være Rødehavets mest populære feriemål. At byen fortsat er i rivende udvikling, afspejles af de mange byggeprojekter i området, men det er ikke nyt alt sammen. I den gamle bydel, Sekalla kan man f.eks. se resterne af det gamle fiskerleje, som byen er bygget op omkring. Her og i Downtown El Dahar ligger mange af byens gode, små restauranter og barer og bag fiskerlejet ligger den nyopførte marina med butikker, barer og spisesteder af et mere moderne tilsnit. El Gouna Store oplevelser er der ligeledes i El Gouna, som er et nyere ferieområde - og et mere roligt og velplejet alternativ til Hurghada - opført af en egyptisk telecom-millardær. Smukke sandstrande og fine, små laguner indrammes af palmer og byggerier holdt i arabisk stil, og på havnefronten kan man sætte linsesuppe, krydrede kødboller, vegetariske frikadeller og fisk til livs på en af de udendørs restauranter. Også her er der store oplevelser under vandet og store oplevelser i baglandet, og spa- og wellness-steder tilbyder ekstra selvforkælelse.

1. Ophold på hotel Mosaique 4* I El Gouna Flotte, nyindrettede værelser med eget bad, toilet og hårtørrer. Alle værelser har balkon og er udstyret med aircondition, satellit tv og safeboks. Brug af telefon og minibar afregnes direkte med hotellet. I dobbeltværelserne kan I bo op til tre personer. Hotellet tilbyder desuden familieværelser med plads op til fire personer, heraf minimum to børn. Pension: Morgenmad ELLER VORES LÆSERE KAN VÆLGE:

Three corn ers

Ophold på hotel Three Corners Ocean View 3+ I El Gouna Rummelige, moderne dobbeltværelser beliggende i Soleil eller Du Port hoteldelen, med bad, toilet og hårtørrer samt balkon eller terrasse. Værelserne er indrettet med aircondition, satellit tv og safeboks. Brug af telefon og lille køleskab afregnes direkte med hotellet. I værelserne er der plads til tre personer. Pension: All Inklusive Mad: De tre hovedmåltider fra buffet, eftermiddagskaffe med kage samt snacks i løbet af dagen. Drikkevarer: Lokale mærker i vin, øl, spiritus, sodavand, mineralvand, juice, kaffe og te. Anden service: Håndklædeservice, busservice til stranden. Faciliteter: Bordtennis, dart og petanque. 2. Let anretning på flyrejsen tur/retur pr. person, kr. 160.3. Transport fra lufthavn til hotel tur/retur pr. person, kr. 110.4. Visumgebyr til Egypten, tillæg pr. person, kr. 150.-

Prisen er kun pr. person ved 2 personer i samme værelse på Mosaique

3.498.-

Ønskes eneværelse (begrænset antal), tillæg pr. person . . . . . . . . . . . . . . kr.

770.-

Ønskes ophold på Three Corners m. all inklusive, tillæg pr person. . . . . . . kr. 1.000.Admistrationstillæg pr. person. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr.

50.-

Ønskes ekstra sygeforsikring, tal med rejsekonsulenten. Afrejse: Mandage d. 12., 19., 26. nov. 2012, Aalborg lufthavn. (sidste mødetid) . . . kl. 06:10 Hjemkomst: Mandagen efter til Ålborg lufthavn. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kl. 20:10

På grund af den korte tidsfrist til afrejse beder vi vores læser om at ringe til vores kontakt personer hos Falk lauritsen rejser som vil sidde klar ved telefonen mandag til fredag mellem kl. 9:30 – 17:00 og svare på spørgsmål samt bestilling af rejser. Ring på telefon 70 10 26 88. Husk at opgiv Læs nr. 115 for at få denne speciale pris.


Vodskov Avis

Side 16

Ugens film i Kino Hjallerup THE LADY

11. september 2012

Motions- og surfdag på Toftegårdscentret

HVER AFTEN KL. 19.30 TIL OG MED LØRDAG 22. SEPTEMBER (Østvendsyssel Filmklub) Østvendsyssel Filmklub begynder den ny sæson med filmen om Aung San Suu Kyi. I 1988 rejser Aung San Suu Kyi fra Oxford til hjemlandet Burma for at besøge sin syge mor. Landet er i oprør, og gaderne er fyldt med demonstranter, der kræver demokratiske reformer. Folkets stemme bliver holdt nede og den karismatiske Suu Kyis politiske engagement bliver vakt til live, og hun bliver hurtigt talskvinde for oprørsbevægelsen. Det totalitære styre anbringer Suu Kyi i husarrest i mere end 15 år uden mulighed for at se sin familie. Hun modtog Nobels Fredspris in absentia i 1991 og er netop blevet valgt ind i det Burmas parlament. T.o.15

THE EXPENDABLES 2 FREDAG OG LØRDAG KL. 21.30 SØNDAG KL. 19.30 Det ligger i deres job som lejesoldater, at de bliver sendt på missioner, hvor tab kan påregnes, men når de oplever at gå i en fælde, hvor en af deres kammerater bliver slagtet, så kan man ikke regne med, at de bare lader det passere. Eller med andre ord: Sylvester Stallone sadler atter op med sit unikke hold af actionstjerner fra hele verden; her er både Bruce Willis og Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris og Jean Claude Van Damme – og gensyn med Jason Statham. T.o.15

MODIG LØRDAG OG SØNDAG KL. 14.00 Prinsesse Merida er ikke, som prinsesser er flest. For det første er hun en mesterlig bueskytte, og for det andet er hun fast besluttet på at styre sin egen vej i livet. Men da Merida trodser en ældgammel skik, som er hellig for landets huserende magter, bringer hun riget på kanten af ødelæggelse. Hun er nu tvunget til at se meningen med ægte mod i øjnene, så hun kan ophæve en forfærdelig trolddom - inden det er for sent.

ALBERT NOBBS MANDAG 24., TIRSDAG 25. OG ONSDAG 26. SEPTEMBER KL. 19.30 SØNDAG KL. 16.00 I 1800-tallets Irland er kvinderne stærkt undertrykte, så Albert Nobbs (Glenn Close) har skabt sig en ny identitet. Forklædt som mand arbejder hun som butler på et af de fineste hoteller i Dublin. Her udspiller hverdagen sig med diverse dramaer både blandt personalet og gæsterne. Men da den unge maler Hubert Page (Janet McTeer) dukker op, bliver der for alvor rykket ved noget inde i Albert, der måske kunne få hende til at lade masken falde og turde gå efter sine drømme. T.o 11

Filmen om Marie Krøyer har Danmarkspremiere i Kino torsdag 27. september.

n SULSTED: Mullerne blev rørt ved forskellige aktiviteter som blandt andet Krolf, basketball, bowling og brætspil, da Toftegårdscentret i torsdags holdt idrætsdag for sine brugere.

Samtidigt benyttede aktivitetscentret anledningen til at deltage i den såkaldte Seniorsurf-dag, hvor ældre, der ikke normalt bruger computer og internet, kan få en indføring i den moderne tekniks mange

muligheder. Efter de fysiske anstrengelser blev grillen tændt – og pølserne kastet på risten. (Foto: Erik Amstrup)

Populær museumsleder fejret med maner Stort rykind da Sundby Samlingernes leder rundede de 70 år i sidste uge. Tekst og foto: Frank R. Sørensen n NØRRESUNDBY: Jeg fortsætter til Sundby Samlingerne er sikret for fremtiden. Ordene kommer fra museumsleder Ketty

Johansson da hun i sidste uge tog imod gratulanter fra nær og fjern på Bryggerkroen i Nørresundby da Sundby Samlingerne fejrede hendes 70 års fødselsdag. Og skal museet have en sikker fremtid er der god

På billedet ses Ketty Johansson sammmen med en af de mange gratulanter, Hugo Pedersen, der var hendes første formand i sundby Samlingerne.

Boligmarkedet Andelslejlighed i Tylstrup Skøn nyere andelslejlighed beliggende centralt i roligt kvarter nær indkøb og busforbindelser, sælges billigt ved hurtig handel. Lejligheden består af stue med åben forbiindelse til køkken, badeværelse, grovkøkken og 2 værelser. Desuden er der mindre redskabsskur samt carport. Der er nye hvidevarer og der medfølger gardiner, hvaemøbler og haveredskaber. Mdl. husleje kr. 3.585,Fællesudgifter, omfattende al udvendig vedligeholdelse, forsikringer, renovation, udvendig belysning, græsslåning og snerydning m.v. kr. 814,-. Andelsbevis kr. 150.000,-. Henvendelse tlf. 21 62 15 41.

brug for en ildsjæl der kan tage kampen op. Det ligger lige som i luften at Aalborg Kommune har planer om at beskære tilskuddet til museet betragteligt. Det tog nu ikke humøret fra fødselaren, der overhovedet ikke ligner en der har 70 år bag sig, med de mange gæster der mødte op ikke kun med gode gaver, men også med rosende og anerkendende ord, så har museumslederen en god platform at arbejde ud fra. For Sundby Samlingerne kan vi bestemt ikke undvære. Ketty Johansson er født på herregården Kokkedal og blev i 1984 ansat ved Nørresundby Byhistoriske Samling for senere, i 1987, at blive museumsleder af Sundby Samlingerne. Her har hun været en god inspiration og hendes ildsjælsarbejde med at samle og skabe udstillinger fra dengang farfar var ung har i mange år været hendes liv. Udover museumsarbejdet er Ketty Johansson også en meget aktiv person på mange andre områder, som når der skal kæmpes for kunst og kultur i Nørresundby eller der skal holdes et foredrag om de lokalhistoriske samlinger.


Vodskov Avis

11. september 2012

Side 17

Aktivitetscenter Liselund sendte 60 på løbetur i Hammer Bakker Tekst: Erik Amstrup n VODSKOV: Der var ekstra fokus på sundhed og trivsel på Aktivitetscentret

Liselund i Vodskov i sidste uge. Kulminationen skete torsdag aften, hvor godt 60

løbere og vandrere deltog i en fem kilometer lang rute, fra friplejeboligerne ud i de naturskønne Hammer Bakker.

- Der blev både løbet hurtigt og gået i rask tempo – og alle fik sig udover det hyggelige sociale samvær også af frisk luft og god

blev præmieret. Deltagerne i løbet var Liselunds ansatte og deres familier.

Efter de sunde fysiske udfoldelser blev der serveret sandwich, øl og sodavand, ligesom de hurtigste løbere

Efter løbet meldte der sig en sund træthed, en god samvittighed og koldt vand.

Løberne venter på startskuddet.

Håndværkere

VOGNMAND / ENTREPRENØR

• • • • • •

motion, fortæller aktivitetsmedarbejder ved Liselund, Bente Aaagard.

Lastvogne med og uden kran Containere Gummiged Minigraver Rendegravere Betonhammer til Rendegraver

”Byrholt” Handyman-service - For virksomheder og private ·

Håndværkerhjælp / Vikarudlejning Rep.- og vedligeholdelses-opgaver Ombygningsopgaver Oprydningsopgaver ude og inde Opmuring, oppudsning og vandskuring Udskiftning af døre og vinduer

: Handyman-Nord

Malerarbejde ude og inde ”Helt Solgt” service Totalrydning af dødsboer o.lign. Græsslåning med havetraktor Belægningsarbejde Opsætning af stakit og lamelhegn

Timepris: kun kr. 220,00 +moms ”Byrholt” Byrholtvej 32, 9381 Sulsted. Telefon 98 29 68 88 Eller kontakt: Robert Mølgaard direkte på mobil: 30 12 70 88

Sulsted

Telefon 98 26 11 84 Jan: 20 44 30 06

Langholt AP Mureren S Ian Morvang

Annoncér i Vodskov Avis - det betaler sig!

Tlf. 28 60 34 02

www.langholtmureren.dk ianmorvang@hotmail.com

Hierzmann Tømrer & Snedker

Hans Bilgaards Eftf. Aps Luneborgvej 27 9382 Tylstrup

induer

Energiv

98 26 14 28 - 40 54 14 28

TYLSTRUPMUREREN

ApS

AUT. KLOAKMESTER • Nybygning • Landbrugsbyggeri • Omforandring • Totalentreprise

v/Ib E. Nielsen, Enighedsvej 39, Kraghede, 9382 Tylstrup, www.tylstrupmureren.dk

tlf. 96 46 70 09

OMBETRÆKNING AF KLASSISKE OG ARKITEKTTEGNEDE MØBLER ELLER DINE FAVORIT MØBLER

- også salg af egne møbler Stort udvalg i møbelstoffer og læder

Landinspektør med lokalkendskab Landinspektør Søren Lange – Tlf. 26221120 Luneborgvej 65, 9382 Tylstrup Firmaadresse: Landinspektørfirmaet Søren Lange Slotsgade 31, 9000 Aalborg – Tlf. 98120611 www.s-lange.dk Landinspektørfirmaet Søren Lange udfører arbejde indenfor alle områder af fast ejendoms regulering, projektudvikling, planlægning m.v.

Bil 20 43 17 97

Alt malerarbejde udføres ✔ Private ✔ Erhverv ✔ Færdigmalede fodlister og gerigter ✔ Sprøjtelakering af døre og låger Få et uforpligtende tilbud...

- hvis dine møbler skal have nyt liv! Møbelpolster Jens Thomassen Uggerhalnevej 17 . Grindsted 9310 Vodskov . Tlf. 98 28 60 28

snedker- og malerarbejde

snedkerinden.dk v/Marie Bang • Mobil 30 23 86 16

SOLSIDENS MALERFIRMA A/S Følfodvej 25 . 9310 Vodskov Tlf. 98 17 60 32 . 98 17 90 67 . Fax. 98 17 99 22 E-mail: kg@solsidensmaler.dk . www.solsidensmaler.dk

BANKO hver torsdag kl. 18.30 i Vodskov Hallen


Vodskov Avis

Side 18

11. september 2012

Tylstrup Badminton gjorde det igen Klubben mestrer perfekt værtskab ved store stævner Tekst: Erik Amstrup n TYLSTRUP: Tylstrup Badminton var i weekend

vært for et stort stævne med 84 spillere fra 25 forskellige klubber. Der blev i alt spillet 150

kampe i rækkerne U 15A, B, C og D samt U 17 A, B og C. Tylstrup var selv repræsenteret med 13 spillere. De indledende kampe blev spillet lørdag, mens der søndag var semifinaler og finaler. Tylstrup Badminton fik selv del i medaljehøsten.

- Klubbens ungdomsspillere gav stævnet rigtig god opbakning ved at tælle kampene. Samtidigt fik vi god hjælp fra klubbens egne forældre og seniorer til at varetage opgaven som linjedommere, fortæller Marianne Thomsen fra Tylstrup Badminton.

Hun tilføjer, at klubbens næste store arrangement bliver den 27. november, hvor Danmarks bedste badmintonspiller Peter Gade kommer til Tylstrup.

Sensommer ridestævne i Langholt Tekst: Frank R. Sørensen

Camilla Balle-Petersen og Sara Rosenørn spiller Damedouble i U17A.

Biler sælges • STORT UDVALG af importerede biler til gule og hvide plader. • ALT I REPARATION af person- og varebiler. • LÅN BIL, mens din bil repareres.

Jo mere kultur – jo mere for pengene! www.mediecenter.dk

Jesper Vestergaard og Marlene Thomsen på andenpladsen. Christian Larsen og Signe Hovmøller Christensen på første pladsen U15C mixdouble.

Annoncer 98 29 33 22

Uggerhalnevej 43 Grindsted · 9310 Vodskov

Tlf. 98 28 61 45

Sulsted Autoværksted Elkærvej 77 - 9381 Sulsted & dÆKCenTer Tlf. 9826 1124 / 4038 1033

Køb * ISO 9000 – 2001 godkendt

Den dejlige bil du købte for år tilbage bliver også til affald! Vestbjerg Autogenbrug A/S er godkendt* affaldsbehandler. Vi giver mindst 1500 kr. for din gamle bil når du afleverer den hos os.

Salg

KommiSSion af biler

alT i aUTorePeraTion graTiS lånebil ved STørre reParaTioner ring På Tlf. 98 26 27 27 - eller kik ind til dit lokale værksted... Se vores salgsbiler

98 29 63 00 / 98 29 45 00 Vang Mark 48 . 9380 Vestbjerg www.huggeren.dk . www.98296300.dk . www.refero.dk

www.tylstrupauto.dk · tylstrup.auto@mail.dk

Ekspedition ved syn med: • Nummerplade-udlevering • Omregistrering • Afmelde nummerplader Sundsholmen 33 9400 Nørresundby Tlf. 9819 1822 / 2332 1311

Kai Guldborg

Rasmus Henriksen

Kig ind til

guldborg biler

v/ Morten Sudergaard

Karolinevej 3 . Grindsted . 9310 Vodskov Tlf. 9828 6432 . Mobil 2084 6432 www.sudergaard-auto.dk

• 4-hjuls udmåling • Aircon service • Forsikringsskader • Skiftning af autoruder • Klargøring til syn • GODE TILBUD PÅ DÆK • GRATIS LÅNEBIL ved større reparationer/service

Sudergaards Autoservice Karolinevej 3 . Grindsted . 9310 Vodskov

Auto-tilbud frA

• Dæk og alufælge • Køb og salg af brugte biler • Alt i autoreparationer • Klargøring til syn • Vaskehal • Aircon Service • Autotransport

Sudergaards Autoservice

v/ Morten Sudergaard

Vestbjerg bAkke Ingen kø hos os efter nummerplader!

Stævnet løber over hele dagen med dressur og spring.

Priser ekskl. mont. og afbalancering

TYlSTrUP aUToHandel

Affald er mange ting

n LANGHOLT: Vester Mølle i Langholt gentager på lørdag sidste års succes med et sensommer ridestævne. Der rides eller køres efter Fjordhestens Sports reglement. I nogle af klasserne samles der point i den landsdækkende Fjordhesteturnering. Det er ryttere og kuske, der er medlem af Fjordhesten Danmark og del-

tager med fjordheste med stamtavle der automatisk deltager i den læandsdækkende FJ-tour. Der forventes et stort deltagerantal så der bliver nok at se til for de frivillige hjælpere der giver en hånd med ved ridestævnet.

ViNTER Motormarked Dæk Winterhawk 2 Evo 4x195/65R15 91T - Pris 2198,4x205/60R16 92H - Pris 3698,-

Grindsted Autoværksted ApS

Peter Gade skal lave en træning for klubbens børn samt give en opvisningskamp,

Irene Holms Vej 2 . 9380 Vestbjerg Tlf. 28 28 58 37

Reparation og servicering af alle mærker Specialist i autoskader og dæk Reparation og servicering af alle mærker Klargøring til syn Specialist i autoskader og dækGRATIS Eftersyn af Aircondition LÅGRATIS NEBIL Klargøring til syn LÅNEBIL VED Se 200 200 salgsklare salgsklare biler biler på: på: AUTOSKADE Se www.bilgaardenhostrup.dk www.bilgaardenhostrup.dk

Vi finder gernegerne din ønskebil - også fabriksny Vi finder din ønskebil - også fabriksny Finansiering tilbydes også til ældre Finansiering tilbydes til rente frabiler 2,95% - også til ældre biler

Sude

v/ Mort

Karoline


Vodskov Avis

11. september 2012

VIF Old Boys Hammer-holdet omkring 1972: Erik Pedersen -- Preben Madsen - Gert Hesche - Poul ”Tagdækker” -- Leif Mogensen -Stig Hylleberg Poul Rafn -- Kaj Tranum -- Poul Larsen - Mogens Christensen - ? - ?

Side 19

VIF 1975 Old Boys-holdet Preben Madsen – Gert Hesche – Thorkild Madsen – Leif Mogensen – Stig Hylleberg Per Henriksen – Erik Pedersen Jens Erik Arentoft – Svend Erik Pedersen – Mogens Christensen Hans Larsen – Knud Mogensen – Erik Christensen – Poul Rafn – Kaj Tranum – Poul Larsen

Vestbjergs fodboldveteraner til gule ærter og en snak om gamle dage Tekst: Erik Amstrup n VESTBJERG: Spillede de nu selv så godt – de mere eller mindre bedagede mænd, der i dag overværer indsatsen på grønsværen fra Vestbjergs nuværende fodboldspillere. Og fra tribunen ofte kommer med høje belærende tilråb om, hvordan de elleve lokale helte skal gebærde sig?

Hukommelsen spiller ofte et puds, hvor kun de allerbedste præstationer indfanges i erindringens stormaskede net, mens de mindre forsvinder sporløst i glemslens store ocean. - Gamle mænd sætter engang i mellem deres egne ungdomspræstationer på fodboldbanerne i et ganske urealistisk lys. - Derfor har vi besluttet at invitere Vestbjergs IF´s

tidligere Oldboys spillere til en sammenkomst, hvor menuen består af gule ærter og gamle minder. Og måske kan vi få afstemt oplevelserne, smiler Jens Filmholm. Vestbjerg Idrætsforening har i alt sendt invitation ud til 75 af klubbens tidligere Old-Boys – spillere. - Vi håber, at rigtigt mange møder op til arrangemen-

tet, der holdes fredag den 5. oktober i VIF´s klubhus, tilføjer Jens Filholm. - Skulle vi have glemt at invitere nogle af de gamle Old Boy–spillere håber vi, at de selv vil tilmelde sig arrangementet på mailadressen: Jens.Filholm@mail. dk. - Vi skulle gerne have alle med til dette hyggelige arrangement, slutter Jens Filholm.

Boligmarkedet LejLighed LanghoLt

med altan. 4 værelser Leje: Kr. 5.000,Depositum: 3 måneders husleje. Ingen hund. tlf. 98 26 08 08

Bliv sat i den rette bås med en rubrikannonce Tlf. 98 29 33 22

Andelsbolig i VodskoV til sAlg 87 m2 i et plan i Ravndalen 3 tæt ved Hammer Bakker. Boligen har stue, spisekøkken, soveværelse, værelse, kontor og bryggers med opgang til stort loftrum. Lukket have med cykelskur, redskabsrum, terrasse og lille græsareal. Husleje: 2984 kr. inkl. fællesudgifter. Pris: 795.000 kr. Kontakt: 26 70 51 90 eller Mail: racedog@ofir.dk.

Håndværkere Udskiftning af Drivhusglas termoruder

Tylstrup VVS

Vodskov Malerforretning

Udskiftning af termoruder Alt glarmesterarbejde udføres Forsikringsskader Alt i glas, spejle og forsikringsskader

Kristian Larsen - Malermester

GLARMESTERFIRMAET

Tlf. 98 29 33 80

ApS

Følfodvej 27 . 9310 Vodskov

ALT MALERARBEJDE UDFØRES...

Vodskovvej 135 Tlf. 75407627 75 76 Tlf. 98 25 75 98 76 ·25 Mobil

Mobil 40 27 75 76

Kvalitet til tiden - ring 98 29 31 10 rubrik ANNONCER : 98 29 3 3 2 2

Langholt El-service

El-arbejde af enhver art udføres, såvel reparationer som ny-installationer. Tilbud gives uden forbindende.

TømReR- og bygningssnedkeRi Aps · Telefon 98 29 39 77

v/ Per Nielsen Aut. El-installatør

Horsensvej 4, Langholt 9310 Vodskov

Tlf. 98 25 75 77

Ring for uforpligtende tilbud eller gå ind på

www.ks-aps.dk

VVS Installatøren er på vej... Nyt og reparationer Indretning af badeværelser Forsikringsskader Hovedentrepriser Kloakarbejde Blikkenslagerarbejde

VVS

Aut. VVS-installatør & kloakmester LEO NIELSEN

Installatøren

Kirkevej 22 ● 9310 Vodskov ● Tlf. 98 29 31 10 ● Bil 40 98 31 10 www.vvsinst.dk ● e-mail: vvs@vvsinst.dk


Vodskov Avis

Side 20

11. september 2012

Hestefolket invaderede Kinnerup Tekst og foto: Karen Krogh

Stedets lille maskot er hesten Felix, som bød de mange besøgende velkommen. Her sammen med en af de ansatte, Gitte Nymark Smidt

n KINNERUP: Tidlig morgen søndag var der allerede mange besøgende til åbent hus og det blev bare ved, fortalte en af indehaverne Anne-Marie Sørensen. Der kom omkring 2000 mennesker i løbet af dagen og det er dobbelt så mange som sidste år. Ridefolket mødes og så på de forskellige opvisninger, lige fra Oldenborg show

Anne-Marie Sørensen, til højre, er en af de tre indehavere i Kinnerup Heste-Artikler. Både hendes far og onkel er medejere og hele familien var i gang til Åbent hus i søndags.

Ugens tv OnsDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Østersøen rundt - set fra oven 09.20 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Hos Clement 12.35 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Hun så et mord 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Skattejægerne 18.30 Nyhedsblok 19.05 Aftenshowet 19.55 TV Avisen 20.00 Sporløs 20.40 Mit publikum 21.30 Nyhedsblok 22.30 Ryggen mod muren 23.30 OnsdagsLotto 23.35 Natfjernsyn DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 08.25 Formiddagsprogrammer 11.00 En sag for Sierra. 2 afsnit 13.15 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Den israelske James Bond 18.45 The Daily Show 19.10 Kampen om kloden 20.00 TV! TV! TV! 20.30 Kærlighedens Laboratorium 21.00 So Ein Ding 21.30 Hotel Zimmerfrei 22.00 Danske Mad Men 22.30 Deadline 23.00 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Go’ morgen Danmark 11.30 Air Ways 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.10 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.10 Cykling: VM i enkeltstart 17.00 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Nyhedsblok 20.00 Upgrade 20.35 Desperate Housewives. Amr. dramaserie 21.25 Dagens mand 22.00 Nyhedsblok 22.30 Krop umulig fedme 23.25 Nedtælling 00.35 Helikopter i krigszonen 01.30 Natfjernsyn

tORsDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Østersøen rundt - set fra oven 09.20 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Skattejægerne 18.30 Nyhedsblok 19.05 Aftenshowet 19.55 TV Avisen 20.00 Bonderøven 20.30 So F***ing Special 21.00 Undskyld vi er her 21.30 TV Avisen 21.55 Bag Borgen 22.20 Sporten 22.30 Miss Marple 00.00 Natfjernsyn DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 08.25 Formiddagsprogrammer 12.25 Den 25. time 13.15 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Kong George V og dronning Mary 18.55 Sange der ændrede verden 19.05 Kampen om kloden 20.00 Debatten 20.45 The Body Farm 21.45 Taggart: Skeletter 22.30 Deadline 23.00 Smagsdommerne 23.40 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Go’ morgen Danmark 11.30 Air Ways 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogrammer 15.05 Beverly Hills 90210 16.00 Nyhedsblok 16.15 Lie to Me 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danamrk 18.50 Nyhedsblok 20.00 Velkommen til virkeligheden 20.50 Fangerne 21.25 Alarm 112 22.00 Nyhedsblok 22.30 Krop umulig - den tredje alder 23.25 Nedtælling 00.35 Natfjernsyn

FReDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Østersøen rundt - set fra oven 09.20 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Bag Borgen 12.35 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Børne TV 17.00 Hun så et mord 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Skattejægerne 18.30 Nyhedsblok 19.00 Disney sjov 20.00 Husk Lige Tandbørsten 21.00 Nyhedsblok 21.25 The Break-Up 23.05 Frankie og Johnny 00.55 We’re Here to Help 02.15 Natfjernsyn DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 08.25 Formiddagsprogrammer 11.40 Den 25. time. 2 afsnit 13.15 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Kong George V og dronning Mary 18.55 Sange der ændrede verden 19.05 Sherlock Holmes 20.00 Ondine 21.40 Husker du - da pigtråd blev langhåret 22.30 Deadline 23.00 Debatten 23.45 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Go’ morgen Danmark 11.25 Airport 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogrammer 15.05 Beverly Hills 90210 16.00 Nyhedsblok 16.15 Lie to Me 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Nyhedsblok 20.00 Vild med dans 21.30 Live fra Bremen 21.50 Vild med dans - afgørelsen 22.20 Live fra Bremen 23.00 Den blinde vinkel 23.35 Edison. Amr. actionthriller fra 2005 01.15 From Hell 03.20 Natfjernsyn

Her finder du en

HJERTESTARTER

til Haflinger tyroler show. Der var rodeotyr og gratis pølser og kaffe hele dagen. I Kinnerup Heste-Artiklers store rideudstyrsbutik var der livlig handel. Og udenfor i det et markedstelt, var der masser af tilbud. Der var et show med de flyvende islændere og Karina Madsen gav dressuropvisning. Den populære hestetræner, Maj-Britt Carter fik mange af tilskuerne til at følge med i hendes arbejde. Anne-Marie Sørensen fortalte videre, at der var pølser til alle og hun sammen med de to øvrige ejere, nemlig sin far og onkel, nød dagen. Vi er et stort familieforetagende hvor alle er involveret. Selv vores ansatte, som har gjort et stort stykke arbejde i forberedelserne, var glade for dagen. Vi har fået gode tilbagemeldinger på de evalueringsskemaer som flittigt blev udfyldt, fortsatte Anne-Marie Sørensen. Det bliver helt sikkert til en tilbagevendende event, sluttede hun glad.

LØRDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 11.40 Troldspejlet 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Tidens tegn - TV på tegnesprog 13.10 Arvingen til Glenbogle. 2 afsnit 15.00 Mord på hjernen 16.40 Husk Lige Tandbørsten 17.40 Før søndagen 17.50 Bonderøven 18.20 Held og Lotto 18.30 Nyhedsblok 19.05 Så stort - og så med modelbiler 20.00 Matador 20.55 Beck: Ukendt afsender 22.25 Hercule Poirot 00.10 Natfjernsyn DR2 08.05 Morgenandagten på DR2 08.30 Formiddagsprogrammer 13.00 Naturtid 14.00 Danskernes Akademi 16.00 OBS 16.05 Kunstnerportrætter - Peter Brandes 16.35 Kunstnerportrætter - Erik A. Frandsen 17.05 Dokumania 18.40 Hughs kamp for kyllingen 19.30 Guerilla Gartnerne 20.00 DR2 Tema 22.30 Deadline 22.55 Hotel Zimmerfrei 23.25 Fjellkøbing 23.55 Natfjernsyn TV2 05.30 Morgen TV - mest for børn 09.00 Go’ morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.05 Eftermiddagsprogrammer 14.05 Vild med dans 15.35 Vild med dans - afgørelsen 16.00 Hvem vil være millionær? Mig og mit band 16.50 SuperMatchen: KIF Kolding København - Skjern (m) 17.50 Nyhedsblok 17.55 SuperMatchen: KIF Kolding København - Skjern (m) 19.00 Nyhedsblok 19.45 LørdagsSporten 20.00 Voice - Danmarks største stemme 21.05 Simon & Malou 22.45 The Italian Job 00.35 Natfjernsyn

sØnDAg

Skal du yde førstehjælp og har brug for en hjertestarter..? Ring 112 Alarmcentralen og hent hjertestarteren på nærmeste adresse: Langholthallen Øster Hassingvej 10 . Langholt Grindstedhallen . Hammervej 90 . Grindsted Tylstruphallen . Vestergårdsgade 10 . Tylstrup Sulstedhallen . Elkærvej 2 . Sulsted Vestbjerghallen . Bakmøllevej 280 . Vestbjerg Vodskov Hallen . Brorsonsvej 3 . Vodskov Vodskov Bibliotek . Vodskovvej 28 . Vodskov Vodskov Stationsparken Smedepladsen 23 . Vodskov Vesterhassing Hallen & SuperBrugsen Vesterhassing

Hurtig hjælp og hjertestartere redder liv!

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet Vodskovvej 36 · 9310 Vodskov · Tlf.: 98 29 33 22 E-mail: vodskovavis@vodskovavis.dk

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 BingoBoxen 12.25 Eftermiddagsprogrammer 14.00 Gudtjeneste i DR Kirken 14.45 Mit publikum 15.40 Den store bagedyst 16.45 Håndbold: Viborg Champions League kvalifikationskamp (k) 18.30 Nyhedsblok 19.00 Den fantastiske planet 20.00 Forbrydelsen III 21.00 21 Søndag 21.40 Fodboldmagasinet 22.10 Fængslet 22.40 Vera: Regimentet 00.10 Kontant 00.40 Natfjernsyn DR2 08.30 De Omvendte 09.00 24 timer vi aldrig glemmer - kampen om magten 09.50 Formiddagsprogrammer 12.55 DR K: Sonning talenterne 2012 14.00 Eftermiddagsprogrammer 18.00 Dokumania 19.30 Madfabrikken - Supersized 20.00 Kærlighedens Laboratorium 20.30 F***ing Special 21.00 Scott & Bailey 21.45 River Cottage - surbrød 22.00 Guerilla Gartnerne 22.30 Deadline 23.00 På den 2. side 23.30 Natfjernsyn TV2 05.30 Morgen TV - mest for børn 09.00 Go’ morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.05 Voice - Danmarks største stemme 13.15 Cykling: VM landevej 17.10 Velkommen til virkeligheden 18.00 Nyhedsblok 18.20 Hjem igen 18.50 Nyhedsblok 20.00 Verdens mindste kæledyr 20.50 Vejret 21.00 X-kærester 22.40 Live fra Bremen. 2 afsnit 23.35 Jacob Wilson Live fra Comedy Zoo 00.20 Dagens mand 00.50 Station 2 Special: På vagt med fodpatruljen 01.40 Natfjernsyn

19. - 25. sep. 2012 MAnDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Køer - helt privat! 09.30 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Hun så et mord 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Vores Liv: Skattejægerne 18.30 Nyhedsblok 19.05 Aftenshowet 19.55 TV Avisen 20.00 Hængt ud på forsiden 20.40 Price og Blomsterberg 21.00 Danmarks skønneste hjem 21.30 Nyhedsblok 22.30 Whitechapel: Gangstertvillingerne 23.15 Natfjernsyn DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 08.30 Formiddagsprogrammer 11.40 Den 25. time. 2 afsnit 13.10 Eftemiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Forbudstiden 18.45 The Daily Show 19.05 Materialernes hemmelighed 20.00 Fedt, Fup og Flæskesteg 20.30 Brudte favntag 22.30 Deadline 23.00 Problemet med eksperter! 23.50 The Daily Show - ugen der gik 00.15 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Go’ morgen Danmark 11.25 Airport 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogrammer 15.05 Beverly Hills 90210. Amr. ungdomsserie 16.00 Nyhedsblok 16.15 Lie to Me. Amr. krimiserie med Tim Roth 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Nyhedsblok 20.00 Hvem vil være millionær? 20.50 Station 2 21.40 Station 2 Efterlyst 22.00 Nyhedsblok 22.30 Aspiranterne 23.05 Natholdet 23.40 Natfjernsyn

tIRsDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Grise - helt privat! 09.30 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Hun så et mord 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Vores Liv: 18.30 Nyhedsblok 19.05 Aftenshowet 19.55 TV Avisen 20.00 Den store bagedyst 21.00 Kontant 21.30 TV Avisen 21.55 Hos Clement 22.20 Sporten 22.30 Kommissær Winter 23.30 Natfjernsyn DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 08.30 Formiddagsprogrammer 11.35 Den 25. time. 2 afsnit 13.10 Eftermiddagsprogrammer 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Forbudstiden 18.45 The Daily Show 19.05 Materialernes hemmelighed 20.00 Kina, knald og fald 20.30 Økonomi for dummies 20.55 Dokumania 22.30 Deadline 23.00 Europa eller kaos? 23.30 The Daily Show 23.50 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Go’ morgen Danmark 11.30 Airport 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogrammer 15.05 Beverly Hills 90210 16.00 Nyhedsblok 16.15 Lie to Me 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Nyhedsblok 20.00 Toppen af poppen 20.45 Andreas Bo - indenrigs 20.50 Toppen af poppen - by night 21.25 Hjem igen 22.00 Nyhedsblok 22.30 Station 2 Politirapporten 23.05 Natholdet 23.40 Natfjernsyn


Vodskov avis nr 38 2012