Issuu on Google+

Tildelt visernes ea g U Specialpris 2008

Til samtlige husstande, kontorer og butikker

Tildelt n sk Vod ovprise 2009

Nr. 20 mandag/tirsdag 14.-15. maj 2012 11. ĂĽrgang Tlf. 98 29 33 22

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Ny mindelund indviet pĂĽ Aalborg Kaserner Omkomne soldater i international tjeneste fra de to regimenter, Dronningens Livregiment og Jyske TrĂŚnregiment, mindes med enkel, men smuk mindelund. Tekst og foto: Frank R. Sørensen n NĂ˜RRESUNDBY: Det er selvfølgelig med blandede følelser, at vi i dag kan indvie et mindesmĂŚrke, hvor vi kan ĂŚre og mindes vore omkomne soldater. Det er positivt, fordi vi nu har et sted, der respektfuldt tjener sit formĂĽl, men det er smerteligt, at vore kolleger og kammerater under løsning af deres opgaver i internationale operationer har mĂĽttet give deres liv. Et tab af liv, som smerter pĂĽrørende, venner og kammerater samt os her ved regimentet. SĂĽdan sagde chefen for Aalborg Kaserner, oberst Flemming Larsen, blandt andet i sin tale da han i torsdags, pĂĽ Jyske TrĂŚnregiments fødselsdag, indviede en ny

mindelund for de soldater der er omkommet i international tjeneste i tiden efter 2. Verdenskrig. - Vi skal aldrig glemme dem vi mistede. Derfor er det vigtigt, at vi nu har et mindesmÌrke og en mindelund, hvor vi kan Ìre deres minde pü en vÌrdig og ordentlig müde, sagde obersten videre i sin tale. Ved paraden var, udover Prinsens Livregiments Musikkorps, deltagende faner, soldaterforeninger, reprÌsentanter fra enheder og sidst men ikke mindst pürørende til nogle af de omkomne soldater, der blev foreviget pü mindesmÌrket. Mindelunden, eller kunstvÌrket, er udformet i enkel i snit, men udstrüler samtidig stor symbolsk vÌrdi.

Cirklen, en svagt buet, 5 meter lang og 2 meter høj mindemur og bÌnk, er støbt i grü beton. Overkant af bÌnk er af teaktrÌ. Stien fra vejen og hen mod cirklen symboliserer livet inden soldatens død. Gamle minder, det man nüede at gøre sammen. Cirklen symboliserer soldatens død og det der følger med denne tragiske hÌndelse. Stien, der fortsÌtter pü den anden side af cirklen, men stopper ude i grÌsset, symboliserer livet, der gür videre efter døden, fremtiden, nye veje det ukendte derude. De seks soldater der hver har füet en mindeplade pü monumentet er Konstabel Kurt Tage Jørgensen, JTRR 1944 – 1966 Cypern UNFICYP Hold 4. Konstabel Niels Ove Pedersen,

VI LĂ˜SER VI LĂ˜SER www.soj-el.dk

DRLR 1952 - 1974 Cypern UNFICYP Hold 21. Sergent Bent Viggo Søndergaard, JTRR 1954 – 1975 Cypern UNFICYP

Maj tilbud

SER www.soj-el.dk inden for inden for

el-installationer inden for el-installationer til industri el-installationer til og industri - landbrug landbrug VI LĂ˜SER www.soj-el.dk til industri - landbrug twill buks private kontor og private Sommer sort, hvid, sand, jord bĂĽde stumpe og langbuks kontor og private ioner

200,Hvidevarer

EDB-installation

Døgnvagt

Døgnvagt

Nu!

Buks + T-shirt

400,Jørgen Steins Vej 17 • 9380 Vestbjerg handel EDB-installation Hvidevarer Døgnvagt AUT. EL-INSTALLATĂ˜R JESPER RAVNSBECK 9829 6465 www.soj-el.dk • info@soj-el.dk Jørgen Steins Vej 17 • 9380 Vestbjerg 9829 6465 www.soj-el.dk • info@soj-el.dk AUT. EL-INSTALLATĂ˜R JESPER RAVNSBECK Gratis parkering ved døren.

ine owilner d a Sh gard Rulle gardiner l Lame gardiner ĂŠ s s i r l P enne Persi

– 20 %

Hvidevarer Døgnvagt Døgnvagt

AUT. EL-INSTALLATĂ˜R JESPER RAVNSBECK

Jørgen Steins Vej 17 • 9380 Vestbjerg -INSTALLATĂ˜R JESPER RAVNSBECK 9829 www.soj-el.dk • info@soj-el.dk

eins Vej 17 • 9380 Vestbjerg .dk • info@soj-el.dk

6465

9829 6465

Vodskovvej 30 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 30 57

G

LĂ˜RDA

AG– G–FRED

A

–ONSD

G TIRSDA

kortĂŚrmet, ensfarvet bomuld m/elastan lime, sort, pink, hvid

El-installation En god handel EDB-installation Hvidevarer

EDB-installation El-installation En god handel Hvidevarer EDB-installation

nø

T-shirt

kontor El-installation ogAlarm private En En god handel handel

i r f s m o M e g a d

u hos Br

400,-

inden for - landbrug el-installationer private til industri - landbrug

ritzen, TRR 1971 – 2003 Kosovo KFOR Hold 8. Seniorsergent Arne Ziegler, TRR 1957 – 2005 Irak Hold 6.

Oberst Flemming Larsen lĂŚgger en krans for de omkomne soldater der nu mindes i den nye mindelund pĂĽ Aalborg Kaserner.

www.soj-el.dk

ALLE OPGAVER

Hold 24. Kaptajn Frank Donskov Pedersen, DRLR 1954 – 1994 Kroatien UNPROFOR Hold 6. Overkonstabel Susanne Lau-

-20% pĂĽ alt i butikken

dog ikke pü undertøj, tilbehør og i forvejen nedsatte varer

Brunø

Alt børnetøj Alle vores str. 2-16 ür herresommervind %:#7"% 70%4,07 4*/%"- %30//*/(-6/% VODSKOV • VODSKOVVEJ 45 • TLF. 98 29 11 /‹33&46/%#: 41 +&3/#"/&("%& 70%4,077&+ /‹33&("%& 45"5*0/47&+ 7&45&3("%& jakker

 5*%-."5"4

5-'

5-'

5-'

5-'

5-'


Vodskov Avis

Gudstjenester

Bekendtgørelser

Onsdag den 16. maj 2012 Hassinghave kl. 14.15

14. maj 2012

Vi ønsker Mia

Opmagasinering i separate aflåste & opvarmede lokaler

Vor kære bror, svoger og onkel

Per Nielsen

Kr. Himmelfartsdag Torsdag den 17. maj 2012 Vodskov Kirke kl. 09.00 Erik Boye – Konfirmation kl. 11.00 Lisbeth S. Michelsen - Konfirmation Horsens Kirke

Ingen gudstjeneste

Hammer Kirke kl. 10.00 Carl Hertz-Jensen - Konfirmation Hammer Sognegård

Ingen gudstjeneste

Vodskov Baptistkirke Ingen gudstjeneste Bethaniakirken Tylstrup

Ingen gudstjeneste

Ajstrup Kirke kl. 10.00 Karin Braüner Mikkelsen Sulsted Kirke kl. 10.30 Ane Stoltze Katborg Vestbjerg Kirkecenter kl. 09.00 Ane Stoltze Katborg Vester Hassing Kirke kl. 14.00 Lisbeth Bukh – Jens Jacob Jensen – Fællesgudstjeneste v. Teglværkssøerne Hvorup Kirke

Søndag den 20. maj 2012 Vodskov Kirke kl. 09.00 Lisbeth S. Michelsen – Konfirmation kl. 11.00 Erik Boye - Konfirmation Horsens Kirke kl. 10.00 Carl Hertz-Jensen - Konfirmation

Hammer Sognegård

Ingen gudstjeneste Ingen gudstjeneste

Vodskov Baptistkirke kl. 17.00 Ole Skagen - Spisning Bethaniakirken Tylstrup kl. 10.30 Mark Knudsen Ajstrup Kirke kl. 10.00 Karin Braüner Mikkelsen Sulsted Kirke kl. 09.00 Ane Stoltze Katborg Vestbjerg Kirkecenter kl. 10.30 Ane Stoltze Katborg Vester Hassing Kirke kl. 11.00 Jens Jacob Jensen Hvorup Kirke

Ingen gudstjeneste

Nørre Uttrup Kirke kl. 10.00 Henrik Busk Rasmussen - Kirkekaffe

Ansvarshavende redaktør: Redaktør Frank R. Sørensen Udgiver: Aars Avis & Centraltrykkeriet A/S

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

– avisen med de lokale nyheder!

98 26 26 55

Vodskov, den 9. maj 2012 Familien Begravelsen har fundet sted

Hjertelig tak for venlig deltagelse ved vor kære far og svigerfar

hjertelig tillykke med konfirmationen den 17. maj. Vi glæder os til festen. Knus Mormor og morfar

DØDSBOER, MØBLER, TING OG SAGER afhentes og modtages

KIRKENS KORSHÆRS GENBRUG

Viggo Pedersens død og begravelse. Tak for kranse, blomster og pengegaver.

Bekendtgørelser: 98 29 33 22

Vodskovvej 57, 9310 Vodskov Telefon 98 29 23 33 mandag-fredag 13-17

På familiens vegne Børn og svigerbørn

Hjertelig tak for venlig deltagelse ved min kære søster og vores elskede faster

Marie Kristensens Mindefond

ÅRSMØDE Torsdag den 24 maj kl. 19.00 på Sulsted Kro. Bestyrelsen

Minna Sandens død og begravelse. Tak for blomster og kranse. På familiens vegne Marie og Inger

Ingen gudstjeneste

Nørre Uttrup Kirke kl. 10.00 Henrik Busk Rasmussen

Hammer Kirke

er stille sovet ind

Hjertelig Tak For venlig deltagelse ved vores kære Mor – Svigermor – Farmor – Oldemor

Lægehuset Vodskov Vodskovvej 22 · 9310 Vodskov Telefon 98 29 39 11 www.vodskovlaegehus.dk

Kresten Kehler Ruth Rendbæk

Åben konsultation uden forudgående Hanne Hulgaard aftale, hverdage kl. 8.30-9.30. Øvrig lægekonsultation efter aftale. Rikke Dolmer Sundhedsfaglig rådgivning og medicinbestilling kl. 8.00-10.00. Tidsbestilling kl. 13.00-14.00, onsdage undtaget Efter kl. 16.00 henvises til Lægevagten, tlf. 70 150 300

Hanne Kristensens bisættelse

En personlig afsked

Tak for de mange kranse og blomster På familiens vegne Helle - Lars - Morten

BANKOSPIL

Lokal bedemand

Bus afgår fra Nr. Halne kl. 17.10, Vadum 17.15 Vangen 17.30, Vikingevej, Forbindelsesvej, Lindholmsvej 17.35 Vestbjerg kl. 17.50 og Sulsted kl. 18.00

Faglig uddannet

Gitte Korsgaard

Kent Sigsgaard

BEGRAVELSESFORRETNING

Den Røde Gårds Vej 1 · 9310 Vodskov

Mandage kl. 19.00 i Tylstrup Hallen 5 kvarte grise à kr. 550,00 · 10 købmandskasser à kr. 200,00 5 oksekødspakker à kr. 375,00 + 25 blandede gevinster 2 kamstege og 3 hamburgerrygge Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening

Jesper Korsgaard

VODSKOV og OMEGNS DØGNVAGT 98 29 23 22 Kommer overalt!

www.bedemand-korsgaard.dk

VED DØDSFALD

Stort udvalg i kister, urner & ligtøj GAVLEN TYLSTRUP

LOPPEMARKED Second Hand

Onsdag d. 6. juni 2012 kl. 13.30 – 16.00 Kom og vær med til at fylde Aktivitetscentret Gavlen og evt. også haven hvis vejret tillader, med ting, du alligevel ikke bruger, passer eller træt af. Følg tidens trend og lad andre få glæde af tingene. Alt: Planter Stauder, tøj smykker brugskunst. m.m. ”Stadeplads” til billige penge. Er du er interesseret så kontakt os på tlf. 99 82 70 65 Centerrådet · Tylstrup Ældrecenter ”Gavlen” Luneborgvej 16G, Tylstrup.

Begravelse: Begravelse:

•• Kiste ) ) Kiste( hvid ( hvid Døgnvag •• Polstring afaf kiste t Polstring kiste •• Tøj Tøj/ sengelinned / sengelinned •• Ilægning i kiste Ilægning i kiste •• Kistepynt, årstidens blomster Per Elsvold Kistepynt, årstidens blomster •• 11Rustvogns-kørsel, ( max. 15 km km+takst ) Rustvogns-kørsel, (max. 15 +km km takst) •• Honorar, samtale i hjemmet. Intet aftenIntet aften og weekendtillæg weekendtillæg • og Honorar, samtale i hjemmet • Avis annonce

77.850, .350,--

Fast pris pris fra fra .............................. Fast ........................

AALBORG

www.aalborgbedemand.dk

Side 2

BEDEMAND

Erantisvej 12 · 9400 Nørresundby

Tlf. 98 19 13 14

Tryk: Tekst- og annoncemodtagelse: Annonce- og indleveringsfrister: OTM Avistryk Vodskov Avis, Vodskovvej 36, 9310 Vodskov Korrektur- og større annoncer: Onsdag kl. 12.00 Oplag: Tlf. 98 29 33 22 / 29 24 90 77 Øvrige annoncer: Torsdag kl. 12.00 9.422 ekspl. vodskovavis@vodskovavis.dk, www.vodskovavis.dk Småannoncer: Torsdag kl. 15.00 Avisen og dens annoncører påtager sig intet ansvar som følge af trykfejl i annoncer og tekst.

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 9-15*, Tirsdag kl. 9-12. Lørdag lukket

* Der kan være lukket i korte perioder, når vi er på kundebesøg


Vodskov Avis

14. maj 2012

Side 3

Nu blomster Paradisæbletræerne i Nellemanns Have Tekst: Frank R. Sørensen n SÆBY: Lørdag den 19. maj slår Nellemanns Have i Sæby dørene op for en forårsfest med Paradisæbletræerne i fuld flor. Forårsfesten åbnes midt på formiddagen ved borgmester Lars Møller og det bliver så starten på en festlig dag med masser af aktiviteter for hele familien. Umiddelbart efter borgmesterens åbning bliver der opvisning af springgymnaster og senere folkedans, hvor interesserede gerne må danse med. De musikglade kan også opleve lirekassemusik flere gange i løbet af dagen. Hele dagen er der stande, hvor naturvejledere fortæller om fasaner og andre fugle. Der er mulighed for at studere biavl, smage en bjesk, komme med på skattejagt eller være med i en af de mange andre aktiviteter der er i løbet af dagen. Nellemanns Have er en offentlig have på 6 ha med Nordeuropas største samling af paradisæbletræer, og festen afholdes på adressen Langtvedvej 23 i Sæby. Det er ni lokale foreninger der står bag forårsfesten.

Bethaniakirken Tylstrup

Senior/Ældre-UDFLUGT Onsdag d. 23. juni afgang kl. 12.30 fra kirken Turen går over Sebbersund videre over til Salling, hvor vi drikker kaffe i Dommerby. Turen slutter med spisning i Aars. Hele arrangementet koster 170,- kr. Tilmelding: Jens Peter Kristensen tlf. 98 26 12 22 senest 20. maj Forventet hjemkomst ca. 20.00 Vi glæder os til at se alle pensionister og efterlønnere, så slut godt op om turen. Med venlig hilsen Træfudvalget

VAC – Vestbjerg Aktivitets Center

Marie Grubbesvej 6 – 9380 Vestbjerg – Tlf. 98 29 88 22

KUNSTUDSTILLING Malerier, glaskunst m.m.

Fernisering tirsdag den 22. maj kl. 13.00

Kom og se, hvad brugerne har fremstillet i løbet af vinteren.

Flot ser det ud når Paradisæbletræerne står i fuld flor. Privatfoto.

r s f å est r o F I NELLEMANNS HAVE

Lørdag den 19. maj kl. 10–15 Gratis forårsglæder for alle generationer Kl. 10.00 Åbning af forårsfesten Kl. 10.15 Springgymnaster optræder Kl. 11.00 og 14.00 Folkedanseropvisning og dans med publikum Kl. 11.45 og 13.00 Underholdning med harmonikamusik Kl. 12.30 og 14.30 Lirekassemusik Hele dagen er der stande, hvor naturvejledere fortæller om fasaner og andre fugle. Du kan se biavl, smage bjesk, og så er der skattejagt, friluftssjov og meget mere. Salg af paradisæbletræer, udplantningsplanter samt mad og drikke.

Udstillingen er åben: Tirsdag, den 22. maj kl. 13.00-17.00 Onsdag, den 23. maj kl. 10.00-15.00

Jo mere kultur – jo mere for pengene!

Alle er velkomne VAC - Marie Grubbesvej 6A, Vestbjerg

Annoncer: 98 29 33 22

www.mediecenter.dk

Skovgudstjeneste 2. pinsedag kl. 11.00 i Hammer Bakker Ved slugten mellem Brødland og Pebermosen

Velkommen på Langtvedvej 23 i Sæby. Se mere på www.nellemanns-have.dk

1 års fødselsdag Firmaet runder 1 år og det fejrer vi med en

Reception

palle@langholtgrafisk.dk pindskæret 7 . langholt 9310 VodskoV

51 96 73 47

w w w. l a n g h o l t g r a f i s k .dk

lørdag d. 19. maj fra kl. 15.00 Blomsterbakken 2, Vestbjerg Jeg tænder grillen op og vil gerne se kunder, leverandører, familie og venner af huset til en bid mad og lidt at drikke.

v. Peter Wittrup Blomsterbakken 2 9380 Vestbjerg Tlf. 28 77 18 48

Valentinsdag 14.1. februar Toscansk aften den juni 20122012*

Stor toscansk samt à kr. 495,00 pr. person 3 retter a kr.buffet 235,00 pr.vinsmagning person

Brunch hver søndag 9.00-13.00* Stor brunchtallerken a kr. 125,00 pr. person

Pilgrimsvandring Kl. 10.00 fra Vodskov Kirke (3 km), - ellers kan man følge skiltene fra de forskellige indfaldsveje med parkering ved Brødland, herfra er der ca. 300 m. Sognenes kirkebiler kører til gudstjenestestedet. Toiletvogn Opstillet på Brødland parkeringsplads. Kirkefrokost »Grøn frokost« Medbring madkurv, tæpper og spis frokost i det grønne efter gudstjenesten.

* Bordbestilling nødvendig på telefon 98 84 33 00/ slot@dronninglund-slot.dk Se mere om de kommende arrangementer på www.dronninglund-slot.dk

og kursus- E r i bryllups-SP BLud Vi er eksperte AN TR dt tilb R goTA etOR NE DI for os D: kt NY ngementer. Konta raHE ar

I tilfælde af regn holdes gudstjenesten kl. 11.30 i Vodskov Kirke, og efterfølgende »Grøn frokost« i Vodskov Sognegård. Er du i tvivl kan du på dagen, efter kl. 9.00 ringe til tlf. 98 25 64 16 eller se på hjemmesiden www.sulstedsogn.dk. Pinsegudstjenesten arrangeres af Folkekirken i Hammer & Horsens, Vodskov, Sulsted, Ajstrup, Vadum, og Vodskov Baptistkirke. På dagen er der indsamling til Folkekirkens Nødhjælp.

LAYOUT & TRYK: TYLSTRUP STEMPLER & TRYKSAGER 98 26 26 26

See mer meree på på www.dronningl w nglund und-sl -slot. ot dk d elllleerr kon eell kontak taktt os os på p telefon 98 84 33 3 00 00


Vodskov Avis

Side 4

14. maj 2012

SÆT ved SuperBrugsen Lidt ud over det sædvanlige TORSDAG 15. SEPTEMBER KUN ONSDAG TILBYDER VALGTILBUD -SLAGTEREN GÆLDER KUN TORSDAG OG FREDAG

DELIKATESSEN TILBYDER

Kalve Bøffer

Weekend platte KUN

59

4-6 stk.

TORSDAG FRA 10-18

PR. 100 GRAM

5

95

95

Vej selv slik Mange varianter

Othello lagkage

SLAGTEREN TILBYDER

Flank Steaks Fersk el. Marineret Frit valg

KUN

39;

BEGRÆNSET PARTI

PR. ½ KG

44

95

Jolly Time +pant

SLAGTEREN TILBYDER BEMÆRK:

UANSET FØRPRIS

100; SLAGTEREN TILBYDER

Svinemørbrad

KUN

Frost

Stort flot stjerneskud med 2 fisk, PR. rejer½m.m. KG

25

95

25;

DISSE TILBUD GÆLDER HELE UGEN:

Kæmpe PREMIUM BØFMARKED Tykstegsbøffer Ribeye Entrecote PR. GRAM Medaljoner

Stor hel fersk kylling 2 LITER

15

Donna Stella Primotivo Salento

øre Culotte steg KOM OG SMAG FREDAG

KUN

10;

Italien

SLAGTEREN TILBYDER

½ PRIS

Pr. flaske 50,-

FRA KL. 15.00

Træstammer

4 STK.

6 FLASKER

20; 150; 95 SuperBrugsen Vodskov SuperBrugsen Vodskov PR. ½ KG

1600 GR.

55;

SuperBrugsen Budolfi

Vingårdsgade 10 • 9000 Aalborg • 98 13 61 00 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 17 - Søndag 10 - 16

SuperBrugsen Nibe

54

Toften 1 A • 9240 Nibe • 98 35 10 04 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

Vi har posthus SuperBrugsen Skipperen åben slagterSjællandsgade 45 • 9000 Aalborg • 98 11 71 00 Vestre Allé 13 • 9000 Aalborg • 96 30 50 70 Åbningstider: Mandag - fredag 9 - 21 • Lørdag 9 - 18 • Søndag 10 - 17 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 18 • Søndag 10 - 17 afdeling Mandag SuperBrugsen - fredag kl. 9.00 – 19.00 SuperBrugsen Gistrup Støvring og delikatesse SuperBrugsen Færø Plads

SuperBrugsen Vejgaard Bymidte

Vejgaard Bymidte 10 • 9000 Aalborg • 98 12 14 11 Mandag- fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17 Gælder onsdagVodskov den 16. maj og fredag-lørdag den 18.-19. maj. SuperBrugsen

Vodskovvej 17 • 9310 Vodskov • 98 29 36 44 Mandag - Fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

. Lørdag kl. 8.00 – 18.00 AG Nøvlingvej 25 • 9260 Gistrup • 98 31 40 33 Hobrovej 53 • 9530 Støvring • 98 37 16 44 TORSD DAG T Den første og sidste søndag i -måneden kl. 10.00 – 17.00 E Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17 Mandag - fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 17 • Søndag 10 17 K S LUK Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 9–20 . Lørdag kl. 8–18 LFART E M M Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44K.RFax. . HI 98 29 37 02 www.superbrugsen.dk Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44


Vodskov Avis

14. maj 2012

Side 5

SÆT ved SuperBrugsen Lidt ud over det sædvanlige TORSDAG 15. SEPTEMBER Weekendmenu

SLAGTEREN TILBYDER VALGTILBUDtil- toGÆLDER KUN TORSDAG personer

Italiensk mørbrad med KUN FREDAG grøn pesto og parmaskinke

BAKE OFF TILBYDER

Durum Brød PR. 100 GRAM

5

Stenovns flutes, hvidløgssmør, kartofler medFRA ramløg TORSDAG 10-18 og peber, Cremefine, 1 fl Verosso Rødvin

95

kun

15;

Vej selv slik Mange varianter

6 flasker Savanha

Othello lagkage KUN

39; Spar 160,70

BEGRÆNSET PARTI

6 x 75 cl

169;

SAMlET PRIS

125; 6 flasker Gran Rosso

Så er d

en her

KUN

Italien

Spar Stort flot stjerneskud 279,75

199

Kæmpe PREMIUM BØFMARKED

+pant

6 flasker øre La Mascota KOM OG SMAG FREDAG

15

Flere BEMÆRK: varianter 2 LITER

KUN

10;

0,5 ltr.

10;

SuperBrugsen Budolfi + pant

½ PRIS

Italien Pr. flaske 50,-

Super vin fra FRAArgentina KL. 15.00

Træstammer

4 STK.

6 FLASKER

20; 150; ,-

35 Spar 2

6 x 75 cl

299; SuperBrugsen Vodskov

Vingårdsgade 10 • 9000 Aalborg • 98 13 61 00 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 17 - Søndag 10 - 16

SuperBrugsen Nibe

Toften 1 A • 9240 Nibe • 98 35 10 04 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

Vi har posthus SuperBrugsen Skipperen åben slagterSjællandsgade 45 • 9000 Aalborg • 98 11 71 00 Vestre Allé 13 • 9000 Aalborg • 96 30 50 70 Åbningstider: Mandag - fredag 9 - 21 • Lørdag 9 - 18 • Søndag 10 - 17 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 18 • Søndag 10 - 17 afdeling Mandag SuperBrugsen - fredag kl. 9.00 – 19.00 SuperBrugsen Gistrup Støvring og delikatesse SuperBrugsen Færø Plads

95

Donna Stella Primotivo Salento

Tykstegsbøffer Ribeye Entrecote PR. GRAM Medaljoner

Svaneke Øl

25;

6 x 75 cl

med 2 fisk, rejer m.m.

DISSE TILBUD GÆLDER HELE UGEN:

Jolly Time

igen!

SuperBrugsen Vodskov

SuperBrugsen Vejgaard Bymidte

Vejgaard Bymidte 10 • 9000 Aalborg • 98 12 14 11 Mandag- fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17 Gælder onsdagVodskov den 16. maj og fredag-lørdag den 18.-19. maj. SuperBrugsen

Vodskovvej 17 • 9310 Vodskov • 98 29 36 44 Mandag - Fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

. Lørdag kl. 8.00 – 18.00 AG Nøvlingvej 25 • 9260 Gistrup • 98 31 40 33 Hobrovej 53 • 9530 Støvring • 98 37 16 44 TORSD DAG T Den første og sidste søndag i -måneden kl. 10.00 – 17.00 E Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17 Mandag - fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 17 • Søndag 10 17 K S LUK Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 9–20 . Lørdag kl. 8–18 LFART E M M Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44K.RFax. . HI 98 29 37 02 www.superbrugsen.dk Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44


Vodskov Avis

Side 6

14. maj 2012

Dagplejen i Langholt havde tema om bondegård og dyr så børnene var klædt ud som små køer og dagplejemødrene som fodermestre.

Barnevognskortege fra Vodskov.

Festlig dagplejedag med masser af aktivitet Tekst og foto: Karen Krogh og Frank Sørensen n VODSKOV: I hele landet var der dagplejedag i onsdags og alle byerne her omkring havde forberedt dagen festligt. I Sulsted samledes de mindste til

underholdning fra de lidt større børn i idrætsklubben, og senere på dagen var det dagplejebørnene der selv optrådte. I både Daglig Brugsen i Sulsted og Tylstrup fik

Rejs sydpå! - Bestil solferien nu

børnene is og her var barnevognskortegen også forbi Solgården for at hilse på de ældre. I Langholt var dagplejerne samlet i hallens cafeteria og de fik besøg af både rådmand og leder. Temaet for børnene i Langholt var bondegård og bondegårdsdyr og til deres frokost var

lavet en børnebuffet, hvor man via små skilte kunne se fra hvilket dyr maden kom fra. Børnene var klædt ud som små kalve og dagplejemødrene havde kedeldragt på.

I Vodskov gik dagplejerne med deres pyntede barnevogne, som traditionen er alle steder, en tur gennem

byen op til Røverdalen, hvor de hygger sig resten af dagen.

I Vester Hassing fejrede de private dagplejere dagen hos Ilse Jørgensen som havde 25 års jubilæum.

Samler dem, du holder af

KRETA

Rejs fra Aalborg Dobbeltværelse med All Inclusive Nu fra

Louis Creta Princess dddd Dejligt, børnevenligt hotel med faciliteter for hele familien.

I Sulsted var alle samlet i klubhuset hvor de større børn underholdt dagplejebørnene.

4.998,-

Rejs 1 uge f.eks. 16/6 og 23/6

Bestil en solrig ferie på falklauritsen.dk eller ring på 7010 2688 Nævnte tilbud er pris pr. person. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner/rabatter. Forbehold for trykfejl. © Falk Lauritsen 2011.

DANMARKS BEDSTE CHARTERREJSEBUREAU

Overvejer du at flytte på plejehjem – så se her!

liselund friplejebOliger Skal opleves som det bedste sted - at bo - at gæste - at arbejde liselund er et moderne og aktivt hjem, med lyse og velindrettede boliger, hjemligt miljø og skøn natur. Alle, der er visiteret til plejehjem, kan frit vælge Liselund.

Børnenes buffet i Langholt havde små skilte på så de kunne se hvilket dyr maden kom fra.

OMBETRÆKNING AF KLASSISKE OG ARKITEKTTEGNEDE MØBLER ELLER DINE FAVORIT MØBLER

- også salg af egne møbler Stort udvalg i møbelstoffer og læder

vi kan tilbyde hjælp efter behov. Frisklavet mad fra eget køkken, vaskeri, en stab af engageret plejepersonale og sygeplejersker. du er velkOmmen til en uforpligtende orientering og rundvisning på Liselund ved henvendelse til forstander, Lone Leth eller souschef Marne Kvesel.

liselund friplejebOliger

Hüttel-Sørensensvej 61 · 9310 Vodskov telefon 98 29 34 00 E-mail: liselund@mariehjem.dk · www.mariehjem.dk/liselund

- hvis dine møbler skal have nyt liv! Møbelpolster Jens Thomassen Uggerhalnevej 17 . Grindsted 9310 Vodskov . Tlf. 98 28 60 28

Både i DagligBrugsen i Sulsted og Tylstrup var der uddeling af is


Vodskov Avis

14. maj 2012

Side 7

Grillsæsonen er så småt startet

Jeg er alkoholiker

– men jeg drikker ikke mere

Her er 8 gode råd inden du tænder grillen. n GRILLSÆSON: Briketterne holder varmen, men trækul giver den bedste smag. Småt brandbart til grillen handler ikke kun om pris, men også om kvalitet. Her er otte gode råd fra Varefakta, om hvordan du finder de gode kul, inden du kaster dig over havegrillens fornøjelser. 1. Hvis du skal grille en hel steg, skal du bruge briketter, der holder temperaturen op til tre til fire gange så længe som trækul. Briketter er et blandingsprodukt, der består af knust kul blandet, formet og presset med eksempelvis majsmel. Briket-

ter giver den mest jævne varme. 2. Trækul er til gengæld udmærket til enkelte kødstykker som bøffer, pølser samt grøntsager. Trækul giver kødet en mere røget smag, hvilket hænger sammen med det høje indhold for eksempel fra nåletræ eller løvtræ. Til gengæld fuser det hurtigere ud. 3. Brændtiden, som bør fremgå af deklarationen, angiver hvor længe kullet kan holde en temperatur på 180 grader. Der er stor forskel på stenkulsbriketter, trækulsbriketter og trækul.

4. Deklarationen bør angive den mængde af aske, der er tilbage efter afbrændingen, og den må højst være 18 procent for briketter og 8 procent for kul. Der er ikke meget ved at komme hjem med en pose aske. 5. Og nu vi er ved talværdierne, så oplyser deklarationen også om bundet kulstof, som siger noget om evnen til at afgive varme. Det bundne kulstof skal udgøre mindst 60 procent for briketter og mindst 75 procent for trækul. Man kan altså helt enkelt sige, at jo mere kulstof, des bedre produkt.

Kino Hjallerup Billetbestilling 98 28 20 22 . www.hjallerup-kino.dk Tirsdag 15. kl. 19.30 Ons. 16. - søn. 20. kl. 20.00

Minnesota-behandling har hjulpet tusinder til et bedre liv – uden alkohol. Vi kan også hjælpe dig.

6. Størrelsen på briketter og kul er også angivet, og det er, fordi både kul og briketter virker bedst, når de har en vis størrelse. Mange meget små stykker kul og briketter har lav brændtid, derfor opererer Varefakta med minimumskrav.

Døgntelefon 70 20 40 80 www.tjele.com

Lotusmassage

7. Vandindholdet er der også grænser for. Det bør højst være 8 procent.

Giv livsglæde til dig selv eller en du holder af!

Har du smerter? Så kom her og få en behandling. På ca. 1 ½ time giver jeg en dybdegående kropsmassage, hvor jeg går ned og masserer de forskellige problempunkter som jeg finder undervejs.

8. Brændværdi er en frivillig oplysning, som kun er med, hvis producenten ønsker det. Brændværdi måles i kilojoule pr. kilo. Jo højere tallet er, des større er brændværdien. Kilde: Varefakta.

t

avekor Køb et g

1 1/2 time: kr. 500,eller vælg 1 time: kr. 400,-

Udsagn fra en af mine kunder: - Jeg har aldrig prøvet noget lignende, helt fantastisk dejligt.

Anita Christensen · Vodskovvej 25A · 9310 Vodskov · tlf. 40 84 97 54 Træffes bedst mellem kl. 8.00 – 9.00 · www.123hjemmeside.dk/lotusmassage.dk

N · · 3 12. æst j an og e h . o 2 0 o ld g 1 . ja st 5. n. ar t f eb i T er r. ylst i V ru • ny lokal køreskole, hvor du er i centrum. od p sk • ny afdeling af en allerede eksisterende ov køreskole. Vi har teorilokaler i tylstrup

ny KøresKole i VodsKoV

Brug venligst P-pladsen ved Centret!

Danmarkspremiere Ons. 16. - ons. 23. kl. 18 – 3D · Tors. - søn. også kl. 14 – 2D

Ole ”Bogart” Michelsen

Man. 21. - tors. 24. kl. 20.00 Politisk rænkespil

• Kørekort til bil, traktor, taxi og generhvervelse. • teorilokaler: luneborgvej 22 st., 9382 tylstrup og Vodskovvej 135, 9310 Vodskov • det nye teorilokale er beliggende lige udenfor Vodskov, gode busforbindelser og mulighed for at blive hentet til teori. Kristians KøresKole

Billetpris: 75 kr. T.f.a.

Billetpris: 60 kr. T.o.15

· se ugetilbud på vores hjemmeside: www.solsidensfarver.dk ·

Månedens tilbud MAJ

gori 2 in 1 5 ltr. vejl. 469,Nu . . . . .

359,-

demidekk oLiemaLing

1.249,-

9 ltr. vejl. 1.449,Nu . . . . . . .

Butinox Futura

999,-

9 ltr. vejl. 1.449,-. Nu . . . . . . . . . . . .

Lady væg 10 9 ltr. vejl. 1249,Nu . . . . . .

999,-

9 ltr. vejl. 1.606,Nu . . . . . .

tag kampen op med aLgerne

69,-

2 ½ L aFrens udvendig (Fortyndes 1:10) kun . . . . . . . . . . . . . . . . .

gori proFessionaL superdækkende

gori proFessionaL advance

• Med forbehold for trykfejl

Forlænget spilletid. 3D Billetpris: 75 kr. T.o.11

Luneborgvej 22, st.- 9382 Tylstrup tlf.: 5364 9382 www.kristianskoreskole.dk Email: kristian@koreskole.dk Facebook: Kristians Køreskole

1.299,Å

ÅBNINGSTIDER

lyse farver 9 ltr.

vejl. 1.606,Nu . . . . . . .

Mandag - fredag 9.00-17.30 Lørdag 9.00-13.00

899,-

Hos din professionelle maler får du råd og vejledning med i handlen.

SolSidenS Farver a/s Hjørringvej 80 · Nørresundby · Tlf. 98 17 20 98


Vodskov Avis

Side 8

Musicalen Joanna på Vestbjerg Skole Tekst og foto: Karen Krogh n VESTBJERG: Stykket handler om de unge på en københavner skole hvor der skal holdes en skolefest. Eleverne har de seneste måneder arbejdet med projektet, hvor de har øvet skuespil, sange og musik. De har også lavet kulisser og udsmykningen. Handlingen foregår i teenagemiljøet hvor den første kærlighed blomster, ligegyldigheden med de lærer der gerne vil give de unge viden, ungdomsgrupper der vil slås. Skoleleder Svendsen i stykket håbede at rødderne fra Rabalderstræde ikke ville komme og spolere festen. De unges valg af tøj og

sminke, diskussioner med forældrene om hvornår man skal være hjemme efter festen. En slags totalteater hvor publikum, som spiller forældrene, pludselig bliver inddraget. Der bliver stillet spørgsmål om hvornår man skal være hjemme, holdning til alkohol og cigaretter. Herefter startede teaterfesten med dans og show, hvor en aktiv DJ gav den hele armen og fik publikum med til at være med. Skuespillet fortsatte med at banden fra Rabalderstræde alligevel kom og ville slås. Politiet tilkaldes og de voksnes reaktion var, at nu kunne de ikke lave fest igen. Men de unge vælger

De yngre klasser så teaterforestillingen i Vestbjerg Skole

at blive venner i stedet for uvenner og det ender lykkeligt med at de fremover kan deltage i hinandens fester. Teater stykket ledsages hele vejen igennem med musiknumre af Gasolin og Kim Larsen, herunder naturligvis ”Rabalderstræde”. Andre klassikere som Kvinde min, Smukke Charlie og Midt i natten blev også spillet. Musikken og sangen blev fremført af eleverne og det store publikum så ud til at nyde turen i teatret. Musicallen blev også opført om aftenen for forældre, søskende og andre interesserede.

14. maj 2012

Vellykket onsdagshavetur trods dårligt vejr n HAVEN: Aftenturen onsdag den 9. maj til forårshaven hos Peter Christensen i Hjørring blev en dejlig tur. Selv om de fik flere regnbyger i løbet af dagen, var der fint opholdsvejr under hele besøget i den store have, hvor mange rhododendron allerede var begyndt at blomstre. Peter Christensen ved meget om planter og er en god fortæller, så gæsterne blev godt underholdt under rundturen i haven. Han har et større drivhus, hvor han dyrker blandt andet stedmoder, som han sæl-

ger til butikker og anlægsgartnere. Han begyndte at anlægge sin have for ca. 20 år siden, efter at han havde overtaget barndomshjemmet. Nogle gamle røn har overlevet og er nu stativ for klatrehortensia. De er med til at opdele haven. Haven ligger i åbent landskab nordvest for Hjørring, så det har været nødvendigt at skabe læ til havens planter. Han fremavler selv flere af sine planter. Lige indenfor havelågen ligger et smukt stenbed og der er flere mindre bede rundt om i haven. I nogle af bedene er der

sjældnere træer med underbeplantning af for eksempel Hosta og hasselurt. I et af bedene er der mange pæoner, som blomstrer senere på året. Ikke langt fra huset vokser et mammuttræ og man kan også finde ægte kastanje og flere træer med smuk bark. Øst for huset er der en afdeling med vandbassin og rhododendron og med en stor hæk af thuja, der giver læ på to sider.. Næste onsdagshave er onsdag den 16. maj hos Eva og Hans Jørgen Gregersen, Vedbendvej 11, Vestbjerg.

Et af stenbedene i den smukke Hjørring have. Privatfoto.

NYT MURERFIRMA Sulsted Murerfirma Murermester Rasmus Sørensen · Facaderenovering · Badeværelser · Fliser og klinkearbejde · Renovering

Ring 51 34 25 96

www.sulstedmurerfirma.dk · sulstedmureren@gmail.com Milbakvej 30 · 9381 Sulsted

Anlægsgartneren klarer alle dine grønne udfordringer!

Preben Abildgaard

Henrik Fuglsang Nørgaard

• Græsklipning af store og små arealer • Alle former for vedligeholdelse • Boligforeninger • Flisearbejde • Traktorfræsning • Alle former for rendegraver & entreprenørarbejde

Stokbrovej 48, 9381 Sulsted Tlf. 20 40 68 08


Vodskov Avis

14. maj 2012

Børnene fra 0.C havde lavet dette flotte Pippihus sammen med forældregruppen. Til venstre ses klassens lærer Lene Dall.

Spændende emneuge i Astrid Lindgrens verden n VODSKOV: Indskolingsbørnene på Vodskov Skole, det vil sige fra 0’ til 3. klasse havde i sidste uge nogle spændende dage med både teori og praktisk arbejde i deres emneuge, hvor hovedtemaet var Astrid Lindgrens verden. Alle elever gennemgik forfatteren med læsning og arbejde med flere af hendes bøger og hver klasse havde hver deres bod i form af en Astrid Lindgren afdeling, eksempelvis Pippihuset. Emneugen sluttede med en forårsfest for alle børn og forældre i indskolingen,

men inden festen blev sluppet løs, bød skoleleder Kim Malthe Skinbjerg velkommen med efterfølgende smuk sang af skolekoret og musik ved Annemette G. Hansen på klaver.

Efter velkomsten drønede de små festdeltagere ud til aftenens oplevelser som Røverdisco, finde guld, samle guldmønter eller komme i biografen.

AG

ØRD L – G A ED

–FR

-20% på alt i butikken

dog ikke på undertøj, tilbehør og i forvejen nedsatte varer

Alle vores herresommervindjakker

Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe var selvfølgelig også med ved skolefesten.

30,-

Alt børnetøj str. 2-16 år

-40% -20%

N Y H ED ! Jumbogiffel

Tilbuddet gælder til og med den 27. maj 2012.

FORÅRSFRISK! Croissant – med hindbær

5 stk.

nø u r B s ho TIRSD

De bager på dig! Frit valg 2 stk. 15,-

Eller

i r f s m o M e g da DAG S N O – AG

Indskolingsbørnene på Vodskov Skole emneugen med skolefest sammen med forældrene. Tekst og foto: Frank R. Sørensen

Side 9

BRUNØ

DYBVAD . VODSKOV . SINDAL . BRØNDERSLEV . NØRRESUNDBY . DRONNINGLUND


Vodskov Avis

Side 10

14. maj 2012

Urtehaven i Nørresundby er i forårshumør n NØRRESUNDBY: Urtehaven i Lindholm står nu i fuldt flor, tulipaner og forårsblomster står på sit højeste, frugttræerne er ved at komme i blomst og bøgehækken er smukt lysegrøn. Sundby Samlingernes mu-

seumshuse med de fine stuer er parate til at modtage gæster.

Urtehaven og i museumshusene ligger på Fr. Raschs Vej 9 i Lindholm.

Kristi Himmelfartsdag og den 28. maj er der åbent samt alle lørdage i maj og juni.

Stor aktivitet ved sundhedsuge på Liselund Tekst og foto: Karen Krogh n VODSKOV: I denne uge leves der ekstra sundt på Liselund. Men alting med måde, for i går stod den på hot dog på kajen i Hals. Som der stod i programmet for ugen, var det også lidt på

”gyngende grund” i forhold til det sundhedsmæssige, så at der også var en isbod taler vi slet ikke om. Aktivitetscentrene i Vadum, Nørresundby, Sulsted, Vester Hassing, Tylstrup, Hals og Vodskov er fælles om sundhedsugen. Der bydes på alt lige fra traveture,

dans, motion, petanque, cirkeltræning i maskiner, el-scooter tur, stavgang til frisk frugt fra SuperBrugsen i Vodskov. Som en del af arrangementet var hele ældreområdet med mere end 160 deltagere i onsdags på udflugt til Fjordparken i Hals. Sejlturen til Egense var også en del af ugens arrangement og den nød

alle, fortalte aktivitetsleder Hanne Kræfting. Det var også der hot dog og isene befandt sig. I mandags var rådmand Tina French Nielsen til fælles åbning og musikerne Siegfreds Fodvarmere underholdt. Spar Nord leverede flaskevand til de mange deltagere og der var sund frokost hele ugen.

Et brætspil kaldet Jakkolo blev spillet under stor koncentration

Color Line præsenterer

MUSIK TUR/RETUR Panoramaudsigt, popmusik, shopping og masser af oplevelser. Det er hvad du kan se frem til på udvalgte afgange.

En lille bowlingbane fik mange op at stolene og det tog mange kegler

LIS & PER 30. & 31. maj

Dagsudflugt Pris pr. person Tur/retur fra

RICHARD RAGNVALD 6. & 7. juni

KJELL FRA X-FACTOR 12. & 13. juni

99.-

Ingen prisstigning her! Forsikringsselskabet Vendsyssel er vendelboernes lokale forsikringsselskab med hjemsted i Hjørring. Selskabet har eksisteret siden 1861.Vi er af den overbevisning, at vi er et godt alternativ til de store forsikringsselskaber. Vi prioriterer personlig betjening og høj service, som en selvfølge overfor vores forsikringstagere.

Selv en slags ringridning var en af aktiviteterne så den kunne kørestolsbrugerne også prøve

VOGNMAND / ENTREPRENØR med og uden kran • Lastvogne Containere • Gummiged • Minigraver • Rendegravere • Betonhammer til Rendegraver •

Ring til Henrik Kudsk Pedersen for at høre mere. Telefon 52 30 73 60

AFGANG FRA HIRTSHALS KL. 12.15

Sulsted

BESTIL PÅ COLORLINE.DK/EVENTS ELLER 99 56 19 00

Br. Seidelins Gade 6 :: 9800 Hjørring :: Tlf. 98 92 40 44 :: Fax 98 90 18 61 Mail: info@vendsyssel.nu :: www.vendsyssel.nu

Telefon 98 26 11 84 Jan: 20 44 30 06


Vodskov Avis

14. maj 2012

Side 11

VOdSKOV OPen By n gHT I Igen OV K S d VO

på lukket VodskoVVej torsdag d. 24. maj til kl. 21.00

Vodskovvej 30 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 30 57

Vodskovvej 45 . Vodskov Tlf. 98 29 11 41

Vodskov afd. Tlf. 96 38 50 50

med masser af

Fest, sjov i gaden og gode tilbud i tidsrummet kl. 17 – 21

Vodskov afdeling Vodskovvej 43 . 9310 Vodskov Tlf. 98 70 55 00

Strækningen, Vodskovvej til Solvænge, er lukket fra kl. 16.00 – 22.00 Hele dagen

Hele dagen

Brunø Vi rafler om procenterne – kom og gi’ et hug med 6 terninger og scor helt op til 36 % rabat på i forvejen ikke nedsatte varer – du gør en rigtig god handel. Konkurrence på kassebon om gavekort på 200,- 300,- og 500, kr. Corneliussen Giver ikke promiller, men masser af høje procenter på mange udvalgte varer. Vin-gaven Masser af dejlig øl fra Vin-Gavens ølbil og kvalitetsvin i mange flasker til billige penge - kom og smag lions Club Hammerpigerne Bod med salg af forskellige ting samt rullende lotteri med salg af lodder fra trillebør.

Vodskov

Vodskov Kro Fra kl. 16.30 – 21.00 serverer kroen stegt flæsk med persillesovs – pandekager og musik fra ”De Galvaniserede Leoparder” – Irsk folkemusik når det er bedst. JK·auto Stor bil-udstilling med miljøvenlige biler på Vodskovvej. Tog til tiden Få en tur i det sjove tog der kører rundt i området hele aftenen. Vodskov Kirke kl. 17.30 Modeopvisning med genbrugstøj i kirketeltet ved Biblioteket kommenteret af Carsten Michelsen. Salg af genbrugstøj, kager og blomster ..alt sammen til fordel for Mayaja, Vodskov Kirkes udviklingsprojekt i Tanzania, gennem DanMission!! kl. 20.00 Koncert i Vodskov Kirke med Nordjysk Pigekor.

HUSK: VI HAR ÅBENT PÅ SØNDAG

Lidt ud over det sædvanlige

Tlf.98 29 36 44

SLAGTEREN TILBYDER:

4 stk. oksemedaljoner

DELIKATESSEN TILBYDER:

AG KUN FRED18 KL. 10 -

KUN

99;

af tyksteg 650 gram

Dronninglund 95Sparekasse 24 . Tlf. 96 47 81 22 Vodskovvej 40E . 9310 Bodskov Peter Larsen kaffe 400 GRAM

Hindbærsnitter

4 STK.

20; SØ DAG FRA SØN

KUN

25;

Stjerneskud

6 flasker Verosso

Supervin fra norditalien 5 stjerner ud af 5 SUPER-PRIS mulige i vinavisen uge 29

199;

Vodskov Sodavand

Pepsi - Faxe Kondi Nikoline eller Egekilde. Excl. pant

Vebbestrup is

Vanille med chokolade

Vodskovvej 40Aeller . 9310 Vodskov 1,5 liter 2 STK. Nougat Tlf. 982995 2277 1 liter

Vores fødselsdag starter søndag den 28. august

Ved køb af mere end 6 flasker pr. kunde pr. dag er prisen op til 23,50 + pant pr. flaske.

8

35;

Gælder fra onsdag den 24. august til og med søndag den 28. august 2011

Vodskov Mølle Kunstudstilling ved Lizi Palsgaard og Charlotte Kjærager Thomsen med malerier, glaskunst, møbler, lamper, hylder, blomstervaser og nips som er beklædt med stof, servietter og maling til sidst dækket med limlak. Musik ved netto Ungdomsorkestre, bl.a. det lokale ”Jam in the Jar”, ”Late Extress” og ”Silver Lines” spiller på Netto’s P-plads fra kl. 17.30

Kirkens Korshær Kig ind og find det du mangler.

SuperBrugsen Budolfi

Vingårdsgade 10 • 9000 Aalborg • 98 13 61 00 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 17 - Søndag 10 - 16

SuperBrugsen Færø Plads

Sjællandsgade 45 • 9000 Aalborg • 98 11 71 00 Mandag - fredag 9 - 21 • Lørdag 9 - 18 • Søndag 10 - 17

SuperBrugsen Nibe

Toften 1 A • 9240 Nibe • 98 35 10 04 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 17 • Søndag 10 - 16

SuperBrugsen Skipperen

Vestre Allé 13 • 9000 Aalborg • 96 30 50 70 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 18 • Søndag 10 - 17

SuperBrugsen Vejgaard Bymidte

Vejgaard Bymidte 10 • 9000 Aalborg • 98 12 14 11 Mandag- fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

SuperBrugsen Vodskov

Vodskovvej 17 • 9310 Vodskov • 98 29 36 44 Mandag - Fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

vodskovavis@vodskovavis.dk

SuperBrugsen Gistrup

Nøvlingvej 25 • 9260 Gistrup • 98 31 40 33 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

Butik Hoffmeyer tilbyder lysende og energirigtige tilbud til den rigtige pris.

SuperBrugsen Støvring

Hobrovej 53 • 9530 Støvring • 98 37 16 44 Mandag - fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 17 • Søndag 10 - 17

Vodskov Genbrug Granlunden 1

apoteksudsalget Store rabatter på Natuvive Body Butter og udvalgte parfumer til herrer og damer. Blomsterpigen Kom og gæt vores land.

Vodskov Bibliotek Vodskovvej 28

Spar nord Bank Vær med i konkurrencen om et gavekort fra DTF Travel på 1500 kr.

Vodskov Motions Cykel Club Mød os på vor stand ved Mosquito Cykler på Vodskovvej.

Lions CLub

dronninglund Sparekasse kl. 17.00 – 21.00 Kom og få en smagsprøve på fransk nougat og hvidvin fra Alsace.

Vodskovs Venner kl. 18.00 – 20.00 - Salg af billetter til de to kæmpe halfester i Vodskov Hallen fredag 21. og lørdag 22. september. Musik ved Bjørn & Okay, Curly Band, Die Herren og Rocazino. Vær hurtig, der bliver rift om billetterne.

Børneloppemarked På P-pladsen bag Nørresundby Bank og Apoteksudsalget. Borde står til rådighed til børnenes boder

Bækgaard Optik kl. 17.00 – 21.00: Har vi udstilling fra Edgars. Vi viser hans seneste påfund, som er flasker der bliver smeltet om til unikke fade, smørebrætter og skåle. Vodskov Bibliotek kl. 19.00 – 21.00 - Bogsalg og byg det højeste bogtårn og vind en af de 3 fine præmier. Vodskov genbrug Varer til lavpris i butikken – kom og gør en god handel og støt en god sag. aktivhuset Kom og se udstillingen af årets arbejder. Der bydes på kaffe og hjemmebag.

3ien kl. 17.00 – 21.00 – Gå på opdagelse i hypnosens mystik og få afprøvet på egen krop den virkefulde elektroterapi massage. de Frivilliges Hus aalborg Fortæller om frivilligt socialt hjælpearbejde i De Frivilliges Hus i Aalborg.

VMCC

Vodskov Motions Cykel Club

Friplejebolig Vodskov

Socialdemokratiet

VodsKoV Mølle Følfodvej 29 Vodskov Tlf. 98 29 32 70

Liselund

i Horsens Hammer

VODSKOVVej 51 - Tlf. 98 29 44 77

Vodskovvej 41

liselund Friplejeboliger kl. 17.00 – 21.00 – Præsentation af projekt ny bus til beboerne, livet på Liselund og salg af magneter m.m.

Panasonic lyd & Billed Pølsevogn – Salg af Hot Dog kr. 10,-

VODSKOV

Apoteksudsalget Vodskov

Socialdemokratiet kl. 17.30 – 18.30 Mød Thomas Kastrup-Larsen foran Aktivhuset og hør hans tanker om Aalborg Kommunes fremtid.

SuperBrugsen kl. 17.00 – 21.00 Vi giver 20% på hele butikken med sædvanlig undtagelser. kl. 18.00 – 21.00 Teltet er åben og grillen er varm – Musikken spiller op og der er kolde fadøl og grill burger a’ 20,- kr. kl. 20.00 – Smider vi 100 bolde ud fra taget. Der er gevinster til 20 nummererede bolde.

Vodskov avis Kig ind og få et glas vin samt få 3 gode Basse historier for en 50’er.

Hammerpigerne

Vodskovs Venner

De Frivilliges Hus Aalborg

Oplev en ny og anderledes optiker

98 29 42 43

Vodskov samråd

Skippersmindevej 1 Vodskov

Vodskovvej 44 9310 Vodskov Tlf. 20 74 55 10

Kirkens Korshær Vodskovvej 57

Vodskov Kirke


Vodskov Avis

Side 12

14. maj 2012

Kirkens Korshær ny butik på Sundsholmen Tekst og foto: Karen Krogh n NØRRESUNDBY: Kirkens Korshær har åbnet endnu en genbrugsbutik her i foråret. På Sundshol-

men er der nu 800 m2 som samtidig bruges til fælles indleveringssted. Udover lager og butik er der masser af plads til udstillingen.

Overskuddet fra salget af møbler, tøj, isenkram og alt hvad en genbrugsbutik nu kan få ind, går til Kirkens Korshærs sociale arbejde. Det kan være hjælp til en-

ten en af varmestuerne, herberger eller til familiearbejdet. Arbejdet drives af frivillige landet over og i den ny butik er der et hold på 30-40 frivillige som bærer butikkens daglige drift. I Vodskov findes også en Kirkens Korshærs butik på Vodskovvej og planen er at gøre butikkerne mere synlige, så folk ved hvor de skal henvende sig med både med hjælp til dødsboer og ved flytninger. Kirkens Korshær er en kristen organisation som i år har 100 års jubilæum. Det er en privat, social, folkekirkelig hjælpeorganisation, der har sit virkeområde blandt samfundets marginaliserede og

udstødte grupper: ensomme, hjemløse, psykisk syge og misbrugere. Kirkens Korshær arbejder ud fra et kristent menneskesyn, det vil sige, at ethvert menneske er unikt og uendeligt værdifuld. Alle mennesker har krav på absolut respekt, uanset social status. Kirkens Korshær møder deres medmennesker i øjenhøjde, også selv om de ligger ned. Drives af frivillige og ansatte. Kirkens Korshær har omkring 400 ansatte og 7000

frivillige medarbejdere. Arbejdet støttes af stat og kommuner, men drives hovedsaglig for privat indsamlede midler. Pengene til Kirkens Korshærs arbejde kommer primært ind gennem indtjening fra mere end 200 genbrugsbutikker og privat indsamlede midler. Har du selv har lyst til at hjælpe med, kan du henvende dig på Sundsholmen til koordinator Ole Kjærsgaard.

tag med vodskov avis og apoLLo rejser tiL

buLgarien

BULGARIEN

direkte fra aaLborg Lufthavn - afrejse den 21. juni 2012 Ophold på: park hoteL ContinentaL i sunny beaCh Dobbeltværelser med bad/toilet samt balkon/terrasse Pension: Morgenmad

Let anretning på fLy-turen tur/retur pr person

kr.

160.-

kr.

175.-

transport fra Lufthavn tiL hoteLLerne tur/retur pr. person

prisen er kun pr. person ved 2 personer i samme væreLse

eller vore læser kan vælge ophold på:

hoteL ContinentaL

kr. 2.498,-

Ønskes væreLse

hoteL dunav i sunny beaCh Dobbeltværelser med bad/toilet samt køleskab samt balkon/terrasse

(aLene- meget begrænset antaL) tiLLæg pr. person

kr.

630,-

Ønskes ophoLd på hoteL dunav med aLL inkLusive tiLLæg pr person

kr.

1.000,-

Ønskes eneværeLse

Apollos servicekontor ligger i samme bygning som hotellet.

(meget begrænset antaL) tiLLæg pr person

kr.

980,-

kL.

21:55

kL.

18:20

afrejse – hjemkomst:

pension all inclusive: Morgenmadsbuffet, kl. 7.30-10.00 Frokostbuffet, kl. 12.00-14.00 Middagsbuffet, kl. 18.30-20.30 Snacks, is og kager, kl. 10.00-16.00 Kaffe, te og kakao. Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin. Baren er åben 10.00-22.00

torsdag den 21. juni 2012 fra aaLborg Lufthavn (sidste mØdetid)

hjemkomst: torsdag den. 28. juni 2012 tiL aaLborg Lufthavn.

Ønskes afbestiLLingsforsikring kr. 220,-

pr. person

Ønskes udvidet sygeforsikring: (hjemtransport) spØrg rejsekonsuLenten

På grund af den korte tidsfrist til afrejse beder vi vores læser om at ringe til direkte til apollo rejser, som vil sidder klar ved telefonen mandag til fredag mellem kl. 9:30-16:00, og svarer på spørgsmål samt bestilling af rejser Ring på telefon

70 13 06 00 vigtigt! Opgiv: Læs nr. 115 for at få denne pris.

Lidt Bulgarien: i bulgarien finder du fantastiske brede og rene sandstrande, en smuk natur og rigtig god mad og vine. her er der plads til både børnefamilien og festaberne! hvilken by du end vælger er her hyggelige restauranter, shopping og velassorterede super­ markeder. vi tror du bliver overrasket over, hvor meget du får for pengene. Lavvandede og børnevenlige Bulgariens strande er virkelig dejlige kilometerlange og børnevenlige med finkornet, lyst sand. Grav fødderne ned i det varme sand, se udover Sortehavet og nyd det. Her er næsten altid mulighed for at leje solstole og parasoller. Vandet har et lavt saltindhold og er klart og rent. god shopping I Bulgarien får du meget for pengene når du er på restaurant eller tager på udflugter. Husk at shoppe, for i Bulgarien er der mange varer til virkelig gode priser. God mad til gode priser Bulgarsk mad er overraskende godt. Frisk salat med grøntsager med revet ost på. De bulgarske vine er ikke bare billige, flere af dem er også kendt for den høje kvalitet. Det er desuden den perfekte souvenir at tage med hjem! et land i forandring Bulgarien har en dramatisk historie som du kan udforske når du begiver dig ud på opdagelse i landet. Ikke mindst er det interessant at opdage sporene efter sovjettiden og se hvilken enorm forandring landet har gennemgået siden da. At se sig omkring De fleste vil genre se lidt ekstra på sin ferie. Fra Sunny Beach er det let at komme op langs kysten med lokalbus, eller hvorfor ikke tage det lille turist-tog til den nærtliggende og charmerende by Nessebar? Apollo tilbyder også en række spændende udflugter, blandt andet til Nessebar på aftenudflugt, shoppingtur til Varna eller en to-dages tur til Istanbul. shopping til gode priser Sunny Beach er virkelig det rette sted for den som elsker shopping. Det dejlige er at du fortsat kan handle til lave priser. Hovedgaden kaldes ”Blomstergaden” og her findes gadesælgere, som tilbyder alt mellem himmel og jord. Solbriller, t-shirts, ure og meget meget mere. På markedet og i de små lokale butikker sælges traditionel håndværk og keramik.

Dan har et godt tilbud Kom forbi og se vort showroom!

TØMRERFIRMAET DAN JENSEN A/S Luneborgvej 105 C. 9382 TYLSTRUP. TLF. 98 26 08 08 Dan.jensen@mail.dk www.tm-danjensen.dk

Se også www.bilgaardsparken.dk

Her finder du en

HJERTESTARTER

Skal du yde 1. hjælp og har brug for en hjertestarter..? Ring 112 Alarmcentralen og hent hjertestarteren på nærmeste adresse: Langholthallen . Øster Hassingvej 10 . Langholt Grindstedhallen . Hammervej 90 . Grindsted Tylstruphallen . Vestergårdsgade 10 . Tylstrup Sulstedhallen . Elkærvej 2 . Sulsted Vestbjerghallen . Bakmøllevej 280 . Vestbjerg Vodskov Hallen . Brorsonsvej 3 . Vodskov Vodskov Bibliotek . Vodskovvej 28 . Vodskov Vodskov Stationsparken . Smedepladsen 23 Super Brugsen Vester Hassing Vester Hassing Hallen

Hurtig hjælp og hjertestartere redder liv!

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet Vodskovvej 36 · 9310 Vodskov · Tlf.: 98 29 33 22 E-mail: vodskovavis@vodskovavis.dk


dsyssel 14. maj 2012

syssel d ov Bladet dsyssel Avis

syssel d ov Bladet Avis

e,

e,

.

.

LUFT/VAND IVT PremiumLine A plus (A plus 10, 12, 15)

Varmepumpen er specielt

LUFT/VAND udviklet til det nordiske klima. pel og rådyr. Måske IVTharer PremiumLine A plus (A plus 10, 12, 15) var det et normalt dansk

Let at placerere udedelen

Opfylder de strenge krav for

, og daræt■

G G

Horsens Din nye varmekilde findes i jorden, vandet eller luften Hammer pensionisterne besøgte Endelave Varmepumpe til jord-, klippe-,

pe-

Tekst og foto: Karen Krogh

vandet eller luften

JORD, KLIPPE, Sø/VAND og søvarme. Tekst: FrankHE R. Sørensen IVT Greenline (HE C6-11, HE E6-17)

erg proer”, hy, og prodarhysæt-

Side 13

Brug bolden tema i blå, rød og gul stue Din nye varmekilde findes i jorden,

JORD, KLIPPE, Sø/VAND IVT Greenline HE (HE C6-11, HE E6-17)

Danvargså ores anvor varTil gså ofaores astvor mpeTil jerg ofaer”, ast-

E E

Vodskov Avis

pga det meget lave lydniveau. at blive svanemærket. n VODSKOV: Forventsommervejr der gjorde at Varmepumpe til jord-, klippe-, Varmepumpen er specielt og søvarme. udviklet til det nordiske klima. ningsfulde medlemmer fuglelivet var ret synligt. af Horsens Hammer Opfylder de strenge krav Penfor Let at placerere udedelen at blive grunde svanemærket. pga det meget lavefra Gode til at varmepumpe IVT sionistforening tog vælge forle- enEfter køreturen lydniveau. gjorde den med bus turen ned det godt med en kop kaf• 5 års tryghedsgaranti gennem Jylland til Snap- fe innden sejlturen gik • Anbefalet af til Go´Energi Gode grunde at vælge en varmepumpe fra IVT tun, hvorfra en færge sej- tilbage til Snaptun, hvor • Svanemærkede varmepumper lede dem til Endelave. bussen holdt. • 5 års tryghedsgaranti

• Installeres af certificerede IVT forhandlere

• Anbefalet af Go´Energi

forskellige sanserum med diverse bolde, som kan mærkes, ligges på, pustes til og kigges på. 6´eren er en specialbørnehave som nu har 14 års erfaring i at have

o

o

Annoncér i Vodskov Avis 98 29 33 22 - det betaler sig!

Munkevej 10-12 · 9970 Strandby

CVR-nr. 31 76 69 07 Fax 98 28 40 16

Borgergade 46 . Klokkerholm . 9320 Hjallerup

Strandby 98 48 19 00

22 25 00ApS 58 JORDVARME JORDVARME ApS 22 25 00 58

CVR-nr. 31 76 69 07 Fax 98 28 40 16

Klokkerholm 22 25 00 58

Borgergade 46 . Klokkerholm . 9320 Hjallerup

98 63 19 11

Munkevej 10-12 · 9970 Strandby

Farsø 98 63 19 11

Vind efterårebtilletter til s koncert Tilmeld d er ig vo

SOLCELLER

SOLCELLER KOMPLETTE SOLCELLEANLÆG TILBAGEBETALINGSTID PÅ CA. 6 ÅR KOMPLETTE SOLCELLEANLÆG

re før den 1. s nyhedsbrev juli 2012 p å www.me d og deltag iecenter.dk i konkurr encen om 3 x 2 billetter.

TILBAGEBETALINGSTID PÅ CA. 6 ÅR IS GNEPR KAMPA RA F

,56.00000,-

SOMMERSJOV MED

IS GNEPR KAMPA RA F

56.0

4 KW

4 KW

FORDELE: FORDELE: ELREGNING ELREGNING + SPAR PENGE + SPAR PENGE MILJØ BEVIDST BEVIDST ++ MILJØ REN NATUR NATUR TIL TIL ++ REN DINE BØRN BØRN ;-);-) DINE

6

6

KW

KW

INTERESSERETSÅ SÅRING: RING:40 4098 9831 311010 INTERESSERET VVS VVS INSTALLATØREN INSTALLATØREN

serne stimuleres og både børn, pædagoger og forældre så ud til at have glæde af temaugen. Ugen sluttede med flot fodboldkage til alle.

n VODSKOV: Brug bolden, samarbejde og leg på tværs mellem de knap 50 børn, er grundteamet igennem ugen i børnehaven 6´eren. I bogstaveligste forstand bruges bolden som redskab både til spark, kast og balance. Der laves bolde i balloner, garn og tapetklister. Der leges med bold både ude og ind. Udenfor var en kæmpestor oppustelig boldbane LUFT/LUFT IVT Nordic Inverter ramme for den gruppe (12 KHR-N) børn på billedet nedenfor, 10 C funktion giver god der iført som farvestrålende LUFT/LUFT komfort i sommerhuset hele året. regntøj, spillede bold. Hver IVT Nordic Inverter (12 KHR-N) dag i ugen har sit tema for Varmepumpen er specielt udviklet til det nordiske klima. forskellige C funktion somgrupper. giver god Blå, 10de komfort i sommerhuset hele rød og gul stue skiftesåret. til at lave de forskellige lege. Varmepumpen er specielt udviklet til det nordiske klima. I onsdag var alle i Vodskov Hallen hvor der var aktiviteter med DGI. Fredag er der underholdning fra ”Det flyvende kuffertcirkus”. Desuden er der lavet Børnene i børnehaven 6`eren her under deres flotte skilt for temaugen.

• Opblev til 60% til din nuværende opvarmning Her der besparelse budtvarmepumper på æg-i forhold På hjemturen blev der • Svanemærkede gekage, en af turcertificerede i lukket IVT gjort holdt i Purhus og • Installeres forhandlere vogn skov og turentil din sluttede med opvarmning en • Op tilgennem 60% besparelse i forhold nuværende eng, hvor selskabet fik set populær spise, stegt flæsk en del af dyrelivet ude i og persillesovs. JORDVARME ApS ApS JORDVARME 00 58 naturenStrandby som for eksem-22 25Klokkerholm Farsø 98 48 19 00

børn med specielle behov sammen med de omkring de 40 børn i storgruppen. Ugens mål er at stimulere børnenes motoriske evner og bruge kroppen. San-

Sussi & Leo

Stemning og højt humør i et brag af en sommerfest!

Fredag den 1. juni

Spisning, live koncert og kitschet efterfest med DJ, som fortsætter natten ud!

Lises Pølsemenu Stegt flæsk m. Koncert- kr. 45,persillesovs billetter kr. 95,kr. 250,Unummererede pladser i Nordjyllands MedieCenter, Søparken 2, Aabybro. Tlf. 9824 2500 www.mediecenter.dk facebook.com/mediecenter

Skan koden og læs om koncerten på Internettet med din mobil.


Vodskov Avis

Side 14

Sælges: Campingvogn Knaus Südvind 400 FD, årg. 2006, totalvægt 1.200 kg, som ny, brugt 3 gange x 3 uger, vinteropbevaret i hal. Ny posemakise, solsejl med fiberstænger, nyt udendørstæppe, cykelstativ til 2 cykler og reservehjul. Pris kun 65.000 kr. Tlf. 61 70 41 48/61 70 02 93 Sælges: Ford Escort 1,6, 1991, pæn og velholdt, 140.000 km, farve: rød, leveres nysynet med træk og plader, pris 9.800 kr.  Tlf. 22 66 64 93 Sælges: Oliebrænder, Thermoline, købt i 2008, der er lavet service i 2011, er ok. Sælges for 550 kr.  Tlf. 98 46 63 65

LæSErTILbud – Vodskov Avis gør det muligt!

Skønne sommerdage i Toscana

Sælges: Lagerlokaler udlejes. Biler, både, campingvogne og flyttegods. Fra 100 kr. pr. måned. Tlf. 22 59 20 05

- slap af og gå på opdagelse under Italiens sol Samlet priS

2.599,-

Sælges: Pæn velholdt Fiat Punto, 5 dørs, årg. 2001, nysynet, tandrem ok, gode Sælges: Træ-/plastikvinduer dæk, Sølvfarvet, 12-19 km/l, og døre samt staldvinduer lav vægtafgift. Kr. 19.000. og døre. Termoglas efter mål. Peugoet 106, nysynet, 1,4 l, Montering af vinduer. årg. 1998. Bordeaux metal. Tlf. 98 28 17 05/40 32 17 05 172.000 km. God stand, 1517 km/l. Lav vægtafgift, kr. Sælges: Brænde klar til brug. 14.900. Træfældning, havearbejde, Tlf. 52 39 94 00 græsslåning, belægningsarKøbes: Sølv, mærket med bejde. 800, 830, 3 tårne eller Ster Tlf. 22 12 20 75 ling sølv (925). Toppris gives. Sælges: www.computer27 64 76 63 værkstedet.dk. Reparation Købes: Brugt guld, mærket og salg af computere. Opsætning til internet og med 8 kt (333) 14 kt (585) elmail. Fjernelse af virus. ler 18 kt (750). Toppris gives. 27 64 76 63 Udkørende service.  Tlf. 30 26 95 05 Købes: /Afhentes: Vi henter Sælges: Honda MC, kun skrot og du får vin, der smakørt 13.000 fra ny, rød, står ger godt. Nye og gamle landhelt som ny. Leveres synet brugsmaskiner og inventar.  Tlf. 21 22 95 64 og registreret. Kr. 18.800.  Tlf. 98 26 04 66 Købes: /Afhentes: Container Sælges: Beskæring af heste sættes ud. Udtjente maskii hele Nordjylland udføres til ner, gamle pandeplader, jern­ skrot, ring og få et tidspunkt rimelige priser.  Tlf. 31 95 49 09 for afhentning. 29 78 66 21 Sælges: Levende musik til festen. Rutineret, alsidig og Købes: /Afhentes: Industri­ ørevenligt diner-musik. Frisk skrot, landbrugsskrot. Vi gi­ver en vin der smager godt.  dansemusik for alle. Tlf. 98 95 80 19  Tlf. 98 81 14 58 Sælges: Meget fin fjerkræsplukker i rustfri udførelse til salg. Gulvmodel, 5000 kr.  Tlf. 98 25 44 13

pr. person i dobbeltværelse

Spar op til 519,-

Fototeca ENIT: Paola Ghirotti

Sælges: Enfurret plov, tohjulet vejhøvl, 120 cm fræser, fanggitre, gårdstrigle, Co2 svejser, tigsvejser, skovvogn m/ kran, 6 T tipvogn, harver, højtryksrenser, kompressor, stålmast, 2 T silo, cementtromle, 3000 l rustfri tank.  Tlf. 21 22 95 64

Sælges: Terassedør, træ, str. 212 x 85 cm 500 kr., vaskemaskine, Gram WDE 1250, 21/2 år, 500 kr., robotstøvsuger 500 kr., gammel Morsø brændeovn 200 kr.  Tlf. 98 46 01 16

Sælges: Udlejes: Depotrum 6-12 m2 (eller større). Aflåst og tørt. Kan beses. Aalborgvej 715, Hjallerup.  Tlf. 30 98 72 09

HHHH Hotel Biondi • 7 overnatninger • 7 morgenbuffeter • 7 tre-retters middage/ buffeter • ½ flaske vin pr. voksen • Swimmingpool • Aircondition på værelset • Kort afstand til Pisa og Firenze

Sol og sommer

Fototeca ENIT: Paola Ghirotti

Sælges: Gummitransportør, dozerblad, bagskovl 2 og 2,5 m, 6 m halmvogn, 11 m halmvognsanhænger, 4 WD jeep, Deutz 4005, Ferguson 35, Ford Super m/ front, kornvogn. hesteplove, hestestubharve, kornvalse.  Tlf. 21 22 95 64

Sælges: Stumpe- og loppemarked, med jenne gue sager. Gratis stadepladser.  Brøndenvej 74, Østervrå Den 17. maj kl. 10.00-16.00  Tlf. 21 63 59 77

Med forbehold for udsolgte datoer og trykfejl. Ekspeditionsgebyr fra kr. 59,-. Se betingelser på www.dtf-travel.dk

Sælges: 7 m2 brosten, antikke, små og store. Sælges billigt. 23 20 14 03 Sælges: Brændekløver, rundsav, El-kædesav, benzin kædesav, havefræser. 98 26 17 72 Sælges: 40 rummeter nåletræ i meterstykker sælges billigt. Flækket brænde klar til brug Tlf. 24234496

14. maj 2012

Bestil på dtf-travel.dk

Købes: Porcelæn, figurer, sølv, teak møbler, solur, karlekammerskabe, dødsboer.  Tlf. 40 28 50 55

Annoncekode: VOdSKOV

Sælges: Gravhund, ruhåret, Købes: Tømning og vurde10 uger, tæve, 2 gange or- ring af dødsboer, flytterester m.m. mekur. Tlf. 24 48 43 44 Tlf. 98 85 42 80

LOPPESERVICE... Annoncer, der er os i hænde SENEST FREDAG KL. 10.00, kommer med efterfølgende uge. 1. Antallet af ord i en loppeannonce må være

Hotellet ligger i den flotte kurby Montecatini Terme, hvor I kan slentre i de gamle gader, nyde de velgørende kurtilbud og tage på udflugt til Firenze, Pisa og Lucca

Tlf: 70 23 14 10

BYT MED STIHL...

LOPPE

Vi giver kr. 2000,for din gamle buskrydder!

SERVICE

MAX 15 ORD

2. Er annoncen over 15 ord, skal der indrykkes en ekstra annonce, også med max 15 ord - osv. 3. Prisen for en loppeannonce i ca. 40.000 aviser er 50 kr. inkl. moms

Brug nedenstående kupon til teksten: Udfyld venligst kuponen TYDELIGT.

SÆLGES

KØBES

Vejledende pris kr. 5.695,-

Byttepris kr. 3.695,incl. moms

Indryk din loppeannonce i 4 aviser, for kun

50.-

Oplag 40.000 aviser.

BYTTES

w w w w

Midtvendsyssel Avis, Hjallerup Rold Skov Bladet, Skørping Vodskov Avis, Vodskov Østvendsyssel Folkeblad, Dybvad

Annoncen må max indeholde 15 ord, ved mere end 15 ord, fordobles prisen osv. Annoncen skal være indleveret SENEST FREDAG KL. 10.00. Se kupon her på denne side.

Tlf.:

Lige en tand bedre! STIHL FS 240 C-E 37,7 cm³ • 7,4 kg • 1,80 m Et super tilbud til dig som bare Lydtryksniveau 98,0 dB(A), lydeffektniveau 105 dB(A)* vil have det bedste. Vibrationer venstre/højre (m/s²) 4,6/4,0 ** iht. Rådets direktiv 2006/42/EG = 2,5 (dB(A)) Kom med din gamle buskrydder *K-Faktor **K-Faktor iht. Rådets direktiv 2006/42/EG = 2 m/s² uanset fabrikat og stand... Så gør du en god handel...

Først til mølle..!

Prøv den hos fagmanden

Vodskovvej 36, 9310 Vodskov

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

www.skovvaerktoej.dk

Navn:

Kom i kontak t med

Adr.:

KONTANT

CHECK

Frimærker kan IKKE benyttes til betaling

»Lopperne« er for private og må ikke indeholde firmanavne (vil blive fjernet fra annoncen). INDLEVERES TIL:

40.000 husstande

Indryk en loppe annonce i

Telefon 9 8 29 3 3 2 2 Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet


Vodskov Avis

14. maj 2012

Klubmesterskaber og Miniton afslutning i Vodskov Badminton

Side 15

Vind billetter til

Årets sommerfest med Sussi & Leo fredag d. 1. juni i Jammerbugt Kulturcenter, Aabybro

Tekst og foto: Manuela Kjeldgaard n SPORT: Lørdag, den 28. april, var 28 spillere med til at gøre klubmesterskaberne i Vodskov Badminton til en god oplevelse for alle. Stævnet startet med doublerne, derefter havde Miniton deres afslutning for denne sæson. I starten af deres time blev ”de store” inddraget til forskellige stafetløb med ”de små”. Bagefter kunne ”de store” holde en lille frokostpause. Herefter fik de 10 Minitonbørn deres deltagermedaljer og klubmesterskaberne kørte videre med singlekonkurrencen. Dagen sluttede med præmieoverrækkelse til vinderne. Månedens spillere Asger, Casper, Frederik og Peter blev kåret og årets spiller, Martin, kunne tage imod et diplom og en ny ketcher. Resultaterne af stævnets kampe:

Gruppe I. U 15 turneringsspillere Single 1. Martin Thellefsen 2. Bjarke Møller 3. Tim Kjeldgaard 4. Mark Kjeldgaard 5. Mads Christensen Double: 1. Martin og Tim 2. Mark og Bjarke 3. Mads og Torben Gruppe II. U 15/U13 turneringsspillere Single 1. Anders Thellefsen 2. Simon Pedersen 3. Ebbe Cramer 4. Casper Andersen 5. Marie Topp 6. Trine Stenstrop Double: 1. Anders og Simon 2. Casper og Ebbe 3. Lasse og Jesper 4. Trine og Marie Gruppe III. U 15/13 øvede Single 1. Jesper Jensen 2. Christopher Sørensen

3. Lasse Gjøderum 4. Christian M. Madsen 5. Albert Grandjean 6. Katrine Røssel Double: 1. Christian og Albert 2. Christopher og Laurits 3. Katrine R. og Sofie 4. Katrine Chr. og Mikkel 5. Samuel og Pernille Gruppe IV. U 13/11 øvede Single 1. Sofie Topp 2. Samuel Abrahamsen 3. Mikkel Bech 4. Laurits Mumberg 5. Katrine Christensen Gruppe V. U 11/U9 nybegynder Single 1. Pernille Blok 2. Benjamin Saxov 3. Signe Grandjean 4. Nicolaj M. Andersen 5. Johanna Røssel 6. Jonas Peyron Double: 1. Asger og Jonas 2. Pernille og Johanna 3. Signe alene 4. Nicolaj og Benjamin

Sommerfest med stemning og højt humør

Fredag den 1. juni slutter Jammerbugt Kulturcenter sin forårssæson med et brag af en sommerfest, hvor legenderne Sussi & Leo gæster Aabybro. De vil tage pusten fra alle, når de i fuld firspring og med spas og løjer fortolker danske og udenlandske hits til den store guldmedalje. Aftenen starter med spisning. Stegt flæsk m. persillesovs eller en pølsemenu, og når Sussi & Leo, på deres vanligvis livsbekræftende måde, har underholdt publikum, er en disc-jockey parat til at tage over. Der er således lagt op til den helt store fest i sommernatten. Sussi & Leo er blevet kaldt kult, kitch, dårlig smag, genier, nyskabende, umusikalske, forrygende underholdende og meget mere. Uanset hvad man måtte mene, er det i hvert fald uomtvisteligt, at Sussi & Leo gang på gang trækker fulde huse til deres koncerter og shows, og at publikum kan er vilde med parret. ”Jeg glæder mig utrolig meget til festen i Jammerbugt Kulturcenter og ser frem til en fantastisk og underholdende aften” udtaler centrets direktør, Niels Eske Nyhus og fortsætter. ”Jeg ser frem til, at stemningen kommer til at minde om den, der var kendetegnende da Sussi og Leo var faste optrædende på Skansen i Skagen. Jeg har sørget for at rammerne er i orden til det – og jeg garanterer for store og velskænkede fadøl hele aftenen og natten med.”

Du kan købe billetter i forsalg til den 1. juni Koncertbillet kr. 250,-. Lises Pølsemenu kr. 45,-. Stegt flæsk m. persillesovs kr. 95,-. Køber du billetter gennem Vodskov Avis får du GRATIS 1 fadølkupon pr. billet (værdi 35,- kr.).

BESTILLINGSKUPON Antal billetter á 250,- kr. til Sommerfest: ______ Antal Pølsemenu á 45,- kr.: _____ · Antal stegt flæsk á 95,- kr.: _____

På billedet ses Minitonbørnene med deres medaljer og trænere.

Bestillingskuponen afleveres senest tirsdag 22. maj kl. 11.30 på Vodskov Avis, Vodskovvej 36, 9310 Vodskov, mrk.: Sussi & Leo - billetter.

KONKURRENCE

Vodskov Avis og Nordjyllands MedieCenter bortlodder 2 stk. billetter incl. spisning til sommerfesten, fredag den 1. juni. Vinderen udtrækkes blandt de rigtige indkomne løsninger:

På hvilken restaurant optrådte Sussi & Leo fast i en længere årrække? Bryggerkroen Nørresundby

Medaljevinderne i doublerne fra Gruppe III. Albert, Christian, Laurits, Christopher, Katrine og Sofie

Skansen Skagen

Karnappen Blokhus

Løsningen skal være Vodskov Avis, Vodskovvej 36, 9310 Vodskov, i hænde senest tirsdag 22. maj kl. 11.30. Mærk kuverten Sussi & Leo - konkurrence. Vinderne får direkte besked fra Vodskov Avis. Gevinsten kan ikke konverteres til kontanter.


Vodskov Avis

Side 16

Ugens film i Kino Hjallerup

Avengers 3D

14. maj 2012

Cirkusrevyen klar til årets premiere n UNDERHOLDNING: I alt er der solgt langt over 120.000 billetter på Bakken og i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor de syv

forestillinger fra 29. august til 2. september er utroligt populære. Næsten 90 procent af billetterne i Aalborg er solgte, men der er stadig

fine pladser specielt til forestillingen 2. september. - Netop de seneste års store succeser for Cirkusrevyen ligger et klart forventnings-

tirsdag 15. kl. 19.30 og fra onsdag 16. til søndag 20. kl. 20.00. Guden Loke vil have ubegrænset magt. Dét må for alt i verden ikke ske, for Loke er en skidt karl. SHIELDorganisationen indkalder derfor Thor, Captain America, Iron Man, Black Widow, Hawkeye og Bruce Banner/Hulk, idet kun en superheltealliance kan stå distancen mod Loke og hans hær. Imidlertid har superhelte også store egoer, som gør det svært at arbejde sammen. Forlænget spilletid. T.o.11

Gummi T - Danmarkspremiere 2D kl. 14 3D kl. 18. En animeret familiefilm baseret på Ole Lund Kirkegaards ’Gummi-Tarzan’ om den skvattede knægt Ivan Olsen. Til dagligt får Ivan bank og buksevand af skolens bøller, og når han kommer hjem til sin far, som er stor fan af Tarzan, får Ivan at vide, at han slet ikke er lige så dygtig og stærk som Junglens Konge. Han er kun en ”Gummi Tarzan”, men alting ændrer sig, da Ivan møder en heks og får superkræfter for en enkelt dag. Ivans far er begejstret for sin søns nye styrker, men det er ikke altid sjovt at være så stærk og dygtig. Og da superkræfterne ikke forsvinder som planlagt, beslutte Ivan sig for at finde heksen, så han igen kan blive sig selv. Vises sidste gang 10. juni.

På billedet ses holdet bag Cirkusrevyen er bagerst Henrik Lykkegaard, fra venstre er det Ditte Hansen, Niels Ellegaard, revydirektør Torben ”Træske” Pedersen, haldirektør Ernst Trillingsgaard, Lisbeth Dahl og Ulf Pilgaard.

pres på holdet bag revyen, igen med Lisbet Dahl som en af hovedkræfterne og instruktør bakket op af Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Ditte Hansen og Niels Ellegaard samt James Price som den musikalske styrmand. Premieren på Bakken Kristi Himmelfartsdag den 17. maj imødeses derfor med store forventninger, og den kommende uge bliver travl med de sidste prøver inden flere forpremierer med publikum på afvikles. Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center deltog i pressemøde og fotooptagelser forleden på Bakken og er som vanligt med i den sidste fase som Lisbet Dahls kunstneriske konsulent og højre hånd i de sidste og helt afgørende faser af revyens tilblivelse.

LæSERtiLbud – Vodskov Avis gør det muligt!

Feriedage i Sønderjylland

- gå på opdagelse i skønne byer og smukke landskaber Samlet priS

1.399,pr. person i minidobbeltværelse

Kamæleonen mandag 21. – torsdag 24. kl. 20.00 George Clooney har instrueret denne thriller og spiller overfor Ryan Gosling. En ung, idealistisk pressemedarbejder (Gosling) bliver fanget i et politisk magtspil under valgkampagnen for præsidentkandidaten Mike Morris (Clooney). Det er en historie om sex, ambition, loyalitet, svigt og hævn midt i magtens centrum. T.o.15

Annoncér i

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

telefon 98 29 33 22

HHH Hotel Norden • 5 overnatninger • 5 morgenbuffeter • Indendørs swimmingpool • Gratis trådløst internet

Cees van Roeden

Fra filmen ”Gummi T.”

Med forbehold for udsolgte datoer og trykfejl. Ekspeditionsgebyr fra kr. 59,-. Se betingelser på www.dtf-travel.dk

Spar Op til 53 %

Idylliske byer

Hotel Norden er et godt valg til en ferie med oplevelser og afslapning i Sønderjylland. Nyd Haderslevs stem­ ningsfulde brostensgader, fristende butikker og hyggelige caféer, og gå på opdagelse i historien ved Dybbøl Mølle og på Sønderborg Slot. I kan også tage på udflugt til Danmarks ældste by, Ribe, eller til Flensborg med seværdigheder og shopping.

Bestil på dtf-travel.dk Annoncekode: VOdSKOV

tlf: 70 23 14 10


Vodskov Avis

14. maj 2012

Side 17

ANNONCER til næste uges avis (med Open By Night arrangementet)

skal pga Kr. Himmelfarts dag

indleveres senest

På billedet ses Signe, Mark, Pernille, Mads, Mikkel, Bjarke, Anders, Tim og Marie. Katrine mangler.

tirsdag d. 15. maj kl. 14.00

10 Aalborgmesterskaber til Vodskov Badmintonklub Tekst og foto: Manuela Kjeldgaard n SPORT: Aalborgmesterskaberne i badminton, der er et af de sidste stævner for denne sæson, blev i år arrangeret af Lindholm Badminton Klub. 22 spillere fra Vodskov var tilmeldt, 10 af dem kannu kalde sig Aalborgmester 2012. I den yngste række vandt Pernille Blok i damedouble U9 sammen med en pige fra en anden klub. I U11 B vandt Katrine Christensen også i damedouble med en X-makker. I U11 D slog Mikkel Bech og Signe Grandjean til i mixeddouble. Tim Kjeldgaard vandt både i herresingle og mixeddouble i U13 Eliterækken. De fleste kampe

spillede klubbens U13 mesterspillere. Anders Thellefsen vandt i herresingle og i mixeddouble sammen med Marie Topp. Vodskovs ældste deltager Bjarke Møller og Mark Kjeldgaard vandt i herredouble i U15 Mester-række. Her vandt Bjarke også i herresingle. I U15 A-rækken vandt Mads Christensen i herredouble med Rasmus fra Aalborg. Ud over alle de flotte førstepladser var der 11 andenpladser til Vodskovs spillere. Tre af Vodskovs deltager var nødt til at stille op i højere rækker, da der ellers ikke var andre tilmeldte i deres alders- eller niveaugruppe. Igen en stor succes for klubben.

Håndværkere ”Byrholt” Handyman-service - For virksomheder og private ·

Håndværkerhjælp / Vikarudlejning Rep.- og vedligeholdelses-opgaver Ombygningsopgaver Oprydningsopgaver ude og inde Opmuring, oppudsning og vandskuring Udskiftning af døre og vinduer

: Handyman-Nord

Malerarbejde ude og inde ”Helt Solgt” service Totalrydning af dødsboer o.lign. Græsslåning med havetraktor Belægningsarbejde Opsætning af stakit og lamelhegn

Timepris: kun kr. 220,00 +moms ”Byrholt” Byrholtvej 32, 9381 Sulsted. Telefon 98 29 68 88 Eller kontakt: Robert Mølgaard direkte på mobil: 30 12 70 88

Langholt AP Mureren S Ian Morvang

Tlf. 28 60 34 02

www.langholtmureren.dk ianmorvang@hotmail.com

Hierzmann Tømrer & Snedker

Hans Bilgaards Eftf. Aps Luneborgvej 27 9382 Tylstrup

induer

Energiv

98 26 14 28 - 40 54 14 28

TYLSTRUPMUREREN

ApS

AUT. KLOAKMESTER • Nybygning • Landbrugsbyggeri • Omforandring • Totalentreprise

v/Ib E. Nielsen, Enighedsvej 39, Kraghede, 9382 Tylstrup, www.tylstrupmureren.dk

tlf. 96 46 70 09

Her får du råd til luksus...

Landinspektør med lokalkendskab Landinspektør Søren Lange – Tlf. 26221120 Luneborgvej 65, 9382 Tylstrup Firmaadresse: Landinspektørfirmaet Søren Lange Slotsgade 31, 9000 Aalborg – Tlf. 98120611 www.s-lange.dk Landinspektørfirmaet Søren Lange udfører arbejde indenfor alle områder af fast ejendoms regulering, projektudvikling, planlægning m.v.

Bil 20 43 17 97

Alt malerarbejde udføres ✔ Private ✔ Erhverv ✔ Færdigmalede fodlister og gerigter ✔ Sprøjtelakering af døre og låger Få et uforpligtende tilbud...

snedker- og malerarbejde

Mosevangen 4, Svenstrup, tlf. 72 20 70 98 www.unikkøkken.dk

snedkerinden.dk v/Marie Bang • Mobil 30 23 86 16

SOLSIDENS MALERFIRMA A/S Følfodvej 25 . 9310 Vodskov Tlf. 98 17 60 32 . 98 17 90 67 . Fax. 98 17 99 22 E-mail: kg@solsidensmaler.dk . www.solsidensmaler.dk

BANKO hver torsdag kl. 18.30 i Vodskov Hallen


Vodskov Avis

Side 18

14. maj 2012

Mc Tour Nord er på hjul igen Stærkt n SPORT: Selv om vejret har været drilagtigt, er alle motorcyklister for længst ude at køre.

jer selv og andre i trafikken, sagde formanden, inden han hejste klubflaget for en god sæson uden uheld.

- Det er en farlig periode, vi går i møde. Bilisterne har igennem hele vinterperioden ikke været vant til at være opmærksomme på, at der er motorcyklister på vejene. Vi er også kommet ud af træning. Rutiner skal genopbygges. Derfor tager vi og mange bilister fejl i bedømmelsen af den hastighed, vi kører med. Derved opstår mange meningsløse ulykker. Regn altid med at blive overset, sagde formand for MC Tour Nord, Jens Peder Bjerg, ved klubbens standerhejsning og dermed sæsonstart.

Stort aktivitetsniveau Inden sæsonstart har der været afholdt generalforsamling i motorcykelklubben, der holder til i Langholt. Jens Peder Bjerg kom i sin beretning ind på færdselssikkerheden med naturligt fokus på motorcyklister. Han beskrev de situationer i trafikken, som ofte fører til ulykker med motorcyk-

ler impliceret. Situationer, som man skal være yderste agtpågivende over for. - Igennem hele året har der været et overordentligt flot fremmøde til både ture og til klubaftener, sagde formaden blandt andet. Forskellige forbedringer sker løbende i klublokalerne til alles bedste. Optimale klublokaler Det betyder så også, at der i den nærmeste fremtid skal ske forskellige tiltag. Her nævnte formanden, at gulvet i værkstedet skal males,

og køkkenet skal have en overhaling. Til sidste takkede Jens Peder Bjerg alle for en stor indsats for at få klubben til at fungere og ikke mindst et rart sted at være. Der var en særlig tak til Gurli Munk for indsatsen bag baren. Lige fra spændende øl og marcipanbrød til gløgg og æbleskiver op til jul har hun også sørget for. Man kan se mere om MC Tour Nord på mctournord. dk

Kør sikkert Jens Peder Bjerg understregede også, at det er vigtigt, at klubbens medlemmer kører sikkert og forsvarligt. - Vi kører med hinandens liv i hænderne, og det kræver, at man viser både respekt og ydmyghed overfor de kræfter, man sidder med i gashåndtaget. Pas godt på Der var ikke specielt varmt vejr ved MC Tour Nords standerhejsning. Til gengæld var kaffen varm.

Grindsted Autoværksted ApS Uggerhalnevej 43 Grindsted · 9310 Vodskov

Tlf. 98 28 61 45

Bestil dit næste bilsyn på www.pavabilsyn.dk

n PENGE: Nørresundby Banks resultat før skat for 1. kvartal 2012 viser en markant stigning til 35,3 mio. kr. mod 5,4 mio. kr. for 1. kvartal 2011. Resultatet er bl.a. positivt påvirket af stigende netto rente- og gebyrindtægter samt positive kursreguleringer, ligesom de samlede omkostninger er på uændret niveau med 2010 og 2011. For 1. kvartal 2012 skal i øvrigt fremhæves: Resultat før skat forrenter egenkapitalen med 2,7 % svarende til 10,8 % p.a. Nedskrivninger på udlån m.v. under budgettet. Kernekapital på 16,6 % og solvens på 16,8 %. Indlån 500 mio. kr. større end udlån. Kundetil-

gang større end forventet. Tilsynsdiamantens grænseværdier er overholdt. Ejendomseksponeringen falder fra 24,97 % til 21,90 %. Landbrugseksponering 4 %. Med baggrund i det realiserede primære resultat for 1. kvartal 2012 på 39,1 mio. kr. fastholdes de tidligere udmeldte forventninger om et primært resultat før kursreguleringer og nedskrivninger på udlån m.v. i niveauet 140 - 160 mio. kr. Kvartalsrapporten er vedhæftet og endvidere tilgængelig på bankens hjemmeside www.noerresundbybank.dk under ”Om banken - Investor Relations - Selskabsmeddelelser”.

Motormarked

Biler sælges • STORT UDVALG af importerede biler til gule og hvide plader. • ALT I REPARATION af person- og varebiler. • LÅN BIL, mens din bil repareres.

resultat for 1. kvartal i Nørresundby Bank

TYlSTrUP aUToHandel

Bliv sat i den rette bås med en rubrikannonce Tlf. 98 29 33 22

& dÆKCenTer

Køb

Salg

KommiSSion af biler

alT i aUTorePeraTion graTiS lånebil ved STørre reParaTioner ring På Tlf. 98 26 27 27 - eller kik ind til dit lokale værksted...

LEVETIDSGARANTI mod rust! Stikprøvekontrol hos FDM

Se vores salgsbiler

www.tylstrupauto.dk · tylstrup.auto@mail.dk Winterhawk 2 Evo 4x195/65R15 91T - Pris 2198,4x205/60R16 92H - Pris 3698,-

PAVA Center Nørresundby Sundsholmen 33 . Telefon 98 19 18 22 www.pava9400.dk

Vang Mark 48 . 9380 Vestbjerg www.huggeren.dk . www.98296300.dk . www.refero.dk

• Dæk og alufælge • Køb og salg af brugte biler • Alt i autoreparationer • Klargøring til syn • Vaskehal • Aircon Service • Autotransport

* ISO 9000 – 2001 godkendt

Kai Guldborg

Rasmus Henriksen

Kig ind til

guldborg biler

Irene Holms Vej 2 . 9380 Vestbjerg Tlf. 28 28 58 37

Priser ekskl. mont. og afbalancering

Sulsted Autoværksted

Affald er mange ting

98 29 63 00 / 98 29 45 00

Vestbjerg bAkke

ViNTER Dæk

Effektiv rustbeskyttelse

Den dejlige bil du købte for år tilbage bliver også til affald! Vestbjerg Autogenbrug A/S er godkendt* affaldsbehandler. Vi giver mindst 1500 kr. for din gamle bil når du afleverer den hos os.

Auto-tilbud frA

Elkærvej 77 - 9381 Sulsted Reparation og servicering af alle mærker Tlf. 9826 1124 / 4038 1033 Specialist i autoskader og dæk Reparation og servicering af alle mærker Klargøring til syn Specialist i autoskader og dækGRATIS LÅGRATIS NEBIL Klargøring til syn LÅNEBIL VED Se 200 salgsklare biler på: AUTOSKADE Se 200 salgsklare biler på: www.bilgaardenhostrup.dk www.bilgaardenhostrup.dk Vi Vi finder finder gerne gerne din din ønskebil ønskebil -- også også fabriksny fabriksny Finansieringtilbydes tilbydes- -også ogsåtiltilældre ældrebiler biler Finansiering

Sudergaards Autoservice v/ Morten Sudergaard

Karolinevej 3 . Grindsted . 9310 Vodskov Tlf. 9828 6432 . Mobil 2084 6432 www.sudergaard-auto.dk

• 4-hjuls udmåling • Aircon service • Forsikringsskader • Skiftning af autoruder • Klargøring til syn • GODE TILBUD PÅ DÆK • GRATIS LÅNEBIL ved større reparationer/service

Sudergaards Autoservice v/ Morten Sudergaard

Karolinevej 3 . Grindsted . 9310 Vodskov

Sude

v/ Mort

Karoline


Vodskov Avis

14. maj 2012

Side 19

Danske militærmesterskaber i fodbold afviklet i Vodskov Mange rosende ord til Vodskov Stadion der lagde grønsvær til de militære fodboldmesterskaber for 2. år i træk. Tekst og foto: Frank R. Sørensen

erløjtnant ved Søværnet i Århus Laura S. Thomsen.

n VODSKOV: Idrætsforeningen på Aalborg Kaserner var igen i år arrangør af de danske militærmesterskaber i fodbold og ligesom sidste år var det Vodskov Stadion der lagde grønsvær til de mange kampe der blev spillet tirsdag og onsdag i sidste uge.

Der blev uddelt præmier til de tre bedste hold i hver gruppe. Veteraner blev vundet af Søværnets Idrætsforening Holmen København. Ældre Old Boys af Flyve-

station Aalborg. Yngre Old Boys af Vordingborg. Hos kvinderne blev det Aalborg Kaserner der løb med førstepladsen. I seniorrækken, for 11-mands hold, vandt Livgarden med Hærens Officersskole som nummer 2. General Erik Darre sendte

en stor tak til Vodskov Idrætsforening for et godt samarbejde og et veltilrettelagt stævne og kunne slutte stævnet med at fortælle at i 2013 kommer de militære fodboldmesterskaber atter til Vodskov, for tredje år i træk.

De 400 deltagere fra hele landet var alle ansatte ved forsvaret, Søværnet, Flyvevåbnet og Hæren. Vejret var lidt drilsk med kraftig regn på finaledagen, men hvad gør det, forsvarets ansatte er jo vant til noget af hvert, så der blev spillet igennem for at vinde. Præmieoverrækkelsen onsdag blev foretaget af general Erik Darre, chef for Forsvarets Sundhedstjeneste og formand for Dansk Militær Idræt, chef for Aalborg Kaserner oberst Flemming Larsen samt premi-

På billedet spiller Livgarden mod Skive i en af de indledende kampe. Livgarden vandt til sidst finalekampen.

General Erik Darre uddeler præmier for en 2. plads til Aalborg Kaserner. Herren i den røde trøje er såmænd VI’s formand, Ole Lund.

Boligmarkedet LEJLIGHED I LANGHOLT 3 værelser, 74 kvm. Husleje Kr. 4.000,- + forbrug Depositum 3 mdr.s husleje Oberst Flemming Larsen uddeler mesterskabspræmien til Livgarden for finalesejr i senior rækken.

Henvendelse: Tlf. 98 26 08 08

Håndværkere Udskiftning af Drivhusglas termoruder

Tylstrup VVS

Vodskov Malerforretning

Udskiftning af termoruder Alt glarmesterarbejde udføres Forsikringsskader Alt i glas, spejle og forsikringsskader

Kristian Larsen - Malermester

GLARMESTERFIRMAET

Tlf. 98 29 33 80

ApS

Følfodvej 27 . 9310 Vodskov

ALT MALERARBEJDE UDFØRES...

Vodskovvej 135 Tlf. 75407627 75 76 Tlf. 98 25 75 98 76 ·25 Mobil

Mobil 40 27 75 76

Kvalitet til tiden - ring 98 29 31 10 rubrik ANNONCER : 98 29 3 3 2 2

Langholt El-service

El-arbejde af enhver art udføres, såvel reparationer som ny-installationer. Tilbud gives uden forbindende.

TømReR- og bygningssnedkeRi Aps · Telefon 98 29 39 77

v/ Per Nielsen Aut. El-installatør

Horsensvej 4, Langholt 9310 Vodskov

Tlf. 98 25 75 77

Ring for uforpligtende tilbud eller gå ind på

www.ks-aps.dk

VVS Installatøren er på vej... Nyt og reparationer Indretning af badeværelser Forsikringsskader Hovedentrepriser Kloakarbejde Blikkenslagerarbejde

VVS

Aut. VVS-installatør & kloakmester LEO NIELSEN

Installatøren

Kirkevej 22 ● 9310 Vodskov ● Tlf. 98 29 31 10 ● Bil 40 98 31 10 www.vvsinst.dk ● e-mail: vvs@vvsinst.dk


Vodskov Avis

Side 20

Ugens tv OnsDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Aftenshowet 09.25 Formiddagsprogram. 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Kontant 12.35 Eftermiddagsprogram. 15.10 Jamies køkken 16.00 Børne TV 17.00 Hercule Poirot 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Drømmehaver 18.30 TV Avisen med Sporten 19.05 Aftenshowet 20.00 Kender Du Typen? 20.30 Søren Ryge præsenterer 21.00 TV Avisen med Sporten 21.30 Min bedste vens bryllup 23.05 Pacific Paradise Police 23.50 Natfjernsyn DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 14.40 Eftermiddagsprogram. 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Stasi - Østtysklands hemmelige politi 18.55 Omars Ark - Var folkekirken en god ide? 19.10 Store dyr under kniven 20.00 Quiz i en hornlygte 20.30 Krysters kartel - Spanien special 21.00 A-klassen 21.25 Den bitre ende - med Bruun og Trangbæk 21.45 DR2s ARK - Var TV en god idé 22.00 Det gådefulde søslag 22.30 Deadline 23.00 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.10 Amys ret 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogram. 16.00 Nyhedsblok 16.15 Giro d´Italia: 11. etape 17.35 Giro d´Italia: Studiet 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Nyhedsblok 20.00 Liebhaverne 20.35 Desperate Housewives 21.25 Dagens mand 22.00 Nyhedsblok 22.35 Natholdet 23.25 Krop umulig! 00.15 Natfjernsyn

tORsDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 10.40 Sherlock Holmes: Pengeafpressernes konge 12.25 Opbrud. Dansk film 13.45 Hurlum Haj. Amr. tegnefilm fra 2006 15.00 Superbror. Prisvindende dansk spillefilm 16.30 Hun så et mord: Sammensværgelsen 18.00 Drømmehaver 18.30 TV Avisen med Sporten 19.00 De vilde svaner 20.00 Her er dit liv 21.00 TV Avisen med Sporten 21.20 Efter Brylluppet. Dansk dramafilm 23.20 Taggart: En bøn for de døde 00.10 Jagten over havet 01.40 Lægerne DR2 14.40 Ledreborg slotspark - fremtidens barokhave 15.10 Hvad med sovsen? 15.40 DR Friland: Forår på Friland 16.10 Kriminalinspektør Clare Blake: Bortførelsen 16.55 Historien om telefonen 17.10 Den perfekte bagdel 18.00 Spioner i DDR 18.45 The Daily Show - ugen der gik 19.10 Store dyr under kniven: Hvalen 20.00 Musikalske vidunderbørn 20.50 Sagen genåbnet: Mørke tanker 22.30 Deadline 22.50 Rudo & Cursi 00.25 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 08.00 Go’ morgen Danmark 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Frode og alle de andre rødder. Dansk familiekomedie fra 2008 13.35 How to Eat Fried Worms 15.00 Giro d´Italia: Studiet 15.15 Giro d´Italia: 12. etape 17.15 SuperMatchen 18.00 Nyhedsblok 18.10 SuperMatchen 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Zirkus Nemo 2011 21.00 Da Vinci mysteriet 23.25 Rune Klan: Tre-i-en. 2 afsnit 00.35 Most Wanted 02.20 Natfjernsyn

FReDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 09.30 Formiddagsprogram. 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 De vilde svaner 13.15 Mord på hjernen 15.00 DR Update - nyheder og vejr 15.25 Her er dit liv 16.25 Hun så et mord 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Drømmehaver 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Disney sjov 20.00 Hva’ så Danmark? 21.00 TV Avisen 21.30 The River Wild 23.20 Døden på krydstogt 00.45 Rocky II DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 14.40 Manden med regnskovsplanten 15.10 Hvad med sovsen? 15.40 DR-Friland: Finish på Frilandshuset 16.10 Kriminalinspektør Clare Blake: Bortførselsen 16.55 Store danskere - Tove Ditlevsen 17.35 Det dobbelte liv i DDR 19.05 Sherlock Holmes 20.00 Lord of War 21.55 Det gådefulde søslag 22.30 Deadline 22.50 You Kill Me 00.20 Anderson-klanen TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.10 Amys ret 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogram. 16.15 Giro d´Italia: 13. etape 17.35 Giro d´Italia: Studiet 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Vejret 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Zirkus Nemo 2011 21.10 A Good Year. Amr. romantisk drama fra 2006 23.05 Best of Bremen 23.40 The Tournament. Eng. action-thriller fra 2009 00.15 Lie to Me 02.05 Natfjernsyn

LØRDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 11.10 Victorious 11.40 Troldspejlet 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Tidens tegn - TV på tegnsprog 13.10 Merlin 13.55 Himmelblå 14.45 Downton Abbey 15.25 Kæledyr med handicap 16.15 Hun så et mord 17.40 Før søndagen 18.00 Min Sport på vej mod OL 18.20 Held og Lotto 18.30 TV Avisen med Vejret og Sporten 19.05 Savannens stærke hunner 20.00 The Forbidden Kingdom. 21.35 Sherlock 23.05 Lærenemme Rita 00.50 The Express. DR2 08.05 Morgenandagten på DR2 14.05 Nyheder fra Grønland 14.35 OBS 14.40 Sortskægs forsvundne sørøverskib 15.30 Dokumania 17.00 Besat af berømmelse 18.30 Quiz i en hornlygte 19.00 Fra Muld til Guld Camillas krydderurter 19.30 En go´ frokost - med Anders Lund Madsen 19.40 Sådan er forældre 20.00 DR2 Tema 22.30 Deadline 22.55 A-Klassen 23.20 Natfjernsyn TV2 05.30 Morgen TV - mest for børn 09.00 Nyhederne med Weekend Weekend 12.50 SuperMatchen 13.40 SuperMatchen 15.00 Giro d´Italia: Studiet 15.15 Giro d´Italia: 14. etape 17.15 SuperMatchen 18.00 Nyhederne 18.05 Regionale nyheder 18.10 SuperMatchen 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 LørdagsSporten 20.00 Hvem vil være millionær? 20.50 SuperMatchen 21.40 SuperMatchen 22.50 Behind Enemy Lines 00.40 Snakes On a Plane 02.25 New Girl. Amr. komedieserie. 2 afsnit 03.25 Natfjernsyn

14. maj 2012

sØnDAg

16. - 22. maj 2012

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 11.10 Victorious 11.30 Ponyskolen 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 BingoBoxen 12.30 Prinsesse på vej - portræt af Marie Cavallier 13.30 Kongehuset indefra 14.00 Prinsessedåb 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 OBS 19.05 Ekspedition Ny Guinea 20.00 Downton Abbey 21.00 21 Søndag 21.40 Fodboldmagasinet 22.10 Inspector Rebus 23.20 Blod, sved og ris 23.50 Verdens skrappeste forældre 00.45 Ross Kemp i Afghanistan DR2 13.40 DR Klassisk 14.40 Jægeren 15.30 Fodbold: Superliga, direkte 18.00 Historien om konservesdåsen 18.25 Diamanternes forførende verden 19.15 Giganten og det nye stjerneskud 20.00 Sådan er forældre 20.20 En go´ frokost - med Peter Ingemann 20.30 Jimmys madfabrik 21.00 Titanic: Storhed og fald 21.50 River Cottage - høne med gåsefod 22.00 Fra Muld til Guld Camillas krydderurter 22.30 Deadline 23.00 Natfjernsyn TV2 05.30 Morgen TV - mest for børn 09.00 Nyhederne med Weekend Weekend 11.05 Venner 11.30 New Girl 12.00 Nyhederne med Weekend Weekend 14.10 Hvem vil være millionær? 15.00 Prinsessedåb i Møgeltønder 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Lie to Me 20.50 Vejret 21.00 In the Electric Mist. Amr. krimi-drama 22.45 Best of Bremen 23.15 Natholdet. 3 afsnit 01.05 Station 2 Special 01.50 Natfjernsyn

MAnDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Aftenshowet 09.30 Formiddagsprogram. 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 21 Søndag 12.50 Eftermiddagsprogram. 16.00 Børne TV 17.00 Hun så et mord 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Drømmehaver 18.30 TV Avisen med Sporten 19.05 Aftenshowet 20.00 Gal eller normal 21.00 TV Avisen med Horisont og Sporten 22.00 Kriminalkommissær Foyle 23.35 Historien om det europæiske Melodi Grand Prix 00.25 Lægerne DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 12.20 Hemmelige steder 12.50 Formiddagsprogram. 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 FBI´s historie 18.50 Historien om tandbørsten 19.10 Hvordan Jorden blev grøn 20.00 AnneMad i Spanien 20.30 Bølgen. Tysk drama fra 2008 22.10 Historien om cowboybuksen 22.30 Deadline 23.00 Oligarker på kunstkøb 23.50 Sagen genåbnet: Den første sag 01.30 Europa eller kaos? TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.10 Amys ret 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogram. 16.00 Nyhedsblok 16.15 Venner. 4 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Nyhedsblok 20.00 Hvem vil være millionær? 20.50 Station 2 21.40 Station 2 Efterlyst 22.00 Nyhedsblok 22.35 Toppen af poppen 23.05 De unge kiruger 23.35 Kystpatrulje Miami 00.05 Lie to Me 00.55 Natfjernsyn

tIRsDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Tidens tegn - TV på tegnsprog 09.30 Formiddagsprogram. 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Horisont 13.05 Ha’ det godt 13.35 Aftenshowet 15.00 DR Update - nyheder og vejr 15.10 Jamies køkken 16.00 Børne TV 17.00 Hun så et mord 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Drømmehaver 18.30 TV Avisen med Sporten 19.05 Aftenshowet 20.00 Bonderøven 20.35 TV Avisen 21.00 Det Europæiske Melodi Grand Prix 2012, 1. semifinale 23.00 Natfjernsyn DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 12.25 Hemmelige steder 12.55 Eftermiddagsprogram. 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 FBI´s historie 18.50 Historien om støvsugeren 19.10 Hvordan Jorden blev grøn 20.00 Naturen koster kassen 20.30 Fristaden i frigear 21.00 Dokumania 22.30 Deadline 23.00 Europa eller kaos? 23.30 Vild med engelsk 00.20 Sagen genåbnet TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.10 Amys ret 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogram. 16.15 Giro d´Italia: 16. etape 17.35 Giro d´Italia: Studiet 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Nyhedsblok 20.00 Donorbørn 20.50 Ingen kære mor 21.25 Herre i eget hus 22.00 Nyhedsblok 22.35 Toppen af poppen 23.05 Verdens vildeste veje 23.50 Kystpatrulje Miami 00.20 Natfjernsyn

UGE 20 - 2012

The River Wild DR1 fredag kl. 21.30 Amr. action-drama fra 1994 med bl.a. Meryl Streep og Davis Strathairn. Gail tager sin mand og søn med på rafting-ferie på en flod, som hun kender fra sin tid som rafting-guide. Men Gails familie er ikke de DR1 torsdag kl. 20.00: “Her er dit liv”

TV2 torsdag kl. 21.00: ”Da Vinci mysteriet”

eneste, der er på farten i det øde bjergområde. Wade og Terry er på flugt fra politiet efter et blodigt bankrøveri. De bemægtiger sig båden og tvinger Gail til at sejle ned af den allerfarligste del af den brusende flod.

Lærenemme Rita DR1 lørdag kl. 23.05 Eng. drama fra 1983 med bl.a. Julie Walters og Michael Caine. Frisøren Rita er kørt fast i ægteskab og arbejde. Hun melder sig derfor ind på Åbent Universitet og får den forsumpede Frank som vej-

leder. Franks liv ligger i ruiner, men Ritas snusfornuft, humor og ægte tørst efter lærdom bryder langsomt gennem hans skal af selvhad og desillusionering, og han begynder at genopdage sin egen lidenskab for litteratur.

DR1 lørdag kl. 20.00: “The Forbidden Kingdom” Et action-eventyr, som for første gang forener Jackie Chan og Jet Li i samme film.

The Tournament DR1 fredag kl. 20.00: ”Hva’ så Danmark?” Felix Smith sammen med hans to faste holdkaptajner Lisbet Dahl og Jonatan Spang.

TV2 fredag kl. 23.40 Eng. action-thriller fra 2009 med bl.a. Ving Rhames og Robert Carlyle. Hvert syvende år får tredive af verdens bedste lejemordere mulighed for at bevise, hvem der er den bedste ved at konkurrere til døden med hinanden. Blandt de konkur-

rerende er Joshua Harlow, der ønsker at hævne sig på en af de andre deltagere. En anden er den alkoholiske præst Father MacAvoy, der er kommet med i turneringen ved en misforståelse, men nu ikke kan komme ud af den igen udover ved at vinde den!

TV2 lørdag kl. 20.00: ”Hvem vil være millionær?” Hans Pilgaard får fint besøg af svømmerne Lotte Friis og Rikke Møller Pedersen

Behind Enemy Lines

TV2 fredag kl. 21.10: “A Good Year” Max arver et vinslot i Provence, men er han nu også den eneste retmæssige arving til slottet?

TV2 lørdag kl. 22.50 Amr. krigsdrama fra 2002 med Owen Wilson og Gene Hackman. Flådepiloten Chris Burnett bliver skudt ned over Bosnien, da han tilfældigt filmer soldater, der arbejder på en massegrav. Han redder sig

ved hjælp af sit katapultsæde, men på jorden er han jaget vildt i fjendens territorium. Her bliver han forfulgt af både hemmeligt politi og talrige fjendtlige tropper igennem et krigshærget landskab, der er præget af anarki, landminer og massegrave.

DR1 søndag kl. 22.10: “Inspector Rebus”

TV2 søndag kl. 21.00: “In the Electric Mist”


Vodskov avis nr 20 2012