Page 1

Til samtlige husstande, kontorer og butikker

Nr. 18

tirsdag/onsdag 29.-30. april 2014 13. ĂĽrgang

Vodskov, Vestbjerg, Ajstrup, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing,Stae Staeog ogBouet Bouet Vodskov, Vestbjerg,Sulsted, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing,

Sü skal der gøres forürsrent i Vodskov by Tekst og foto: Erik Amstrup

pladser i Vodskov.

n VODSKOV/VESTBJERG: Pü søndag skal der for alvor gøres forürsrent pü veje og

I den anledning opfordres alle byens borgere til at møde op kl. 13.00 ved

Vodskov Baptistkirke pĂĽ Langbrokrovej, hvor SamrĂĽdet har affaldsposerne og ruter klar til de mange frivillige, der forhĂĽbentlige

møder op for at gøre Vodskov til en ren by. Det er ogsü ved Baptistkirken, hvor den affaldscontainer, der skal rumme alt det opsamlede affald, er stillet op. Det var Vodskov Samrüd der sidste ür tog initiativ til en �Ren By Dag, men i ür er det Baptistkirken, der stür i spidsen for affaldsindsamlingen.

Fra sidste ürs affaldsindsamling i Vodskov. Søndag eftermiddag skal der igen ryddes op i byen.

Sommer og sol

- I ür fylder Baptistkirken i Danmark 175 ür. Vi har derfor besluttet at markere jubilÌet ved at vise kirkens ansvar for miljøet- og ved at samarbejde og støtte op bag det gode projekt, siger kirkens forstander Bente Jensen. - Jeg tror, at vi alle grÌmmer os over de mange cigaretskod, øldüser, tyggegummi, hundeposer og andet,

der ligger og flyder i vores smukke by. Det er mit hüb, at �Ren By Dagen� ikke kun medvirker til, at det henkastede affald fjernes – men ogsü at indsamlingen har en prÌventiv virkning, fortsÌtter Bente Jensen. Hun opfordrer alle byens borgere til at møde op og give en hünd med. - Husk arbejdshandsker og eventuelt ogsü gule veste. - Har du kik pü steder, der ligger lidt lÌngere vÌk, er biler med trailere ogsü meget velkomne. Tag ogsü gerne dine børn eller børnebørn med. Dermed für du samtidigt muligheden for en god �pÌdagogisk miljøsnak� om, hvor vigtigt det er - ikke at smide affald i naturen. Bente Jensen oplyser, at der under Danmarks Na-

turfredningsforenings indsamlingsdag sidste ür blev indsamlet nÌsten 200.000 kg affald. Blandt det indsamlede affald var ikke mindre end 176.000 øl- og sodavandsdüser samt store mÌngder tyggegummi og cigaretskod. - Den slags er tankevÌkkende – og skulle vÌre let at undgü med bare lidt omtanke. Årets indsamlingsresultat i Vodskov indberettes til Danmarks Naturfredningsforening. Nür indsamlingen er slut er Vodskov Baptistkirke vÌrt ved pølser og brød til deltagerne. De grønne Spejdere i Vodskov har allerede meldt deres deltagelse i indsamlingen.

ar

0,

Find os

f.eks. fra

10

vi er klar med tøjet

sp

FĂĽ et godt kort pĂĽ hĂĽnden... pĂĽ

-

som foto

BemĂŚrk ny ad resse Langbrokrove j 11, Vodskov

hos VodskoV-hjallerup køreskole

nyt hold Mandag den 12. Maj kl. 18.00

T-shirt

350,Shorts

500,-

Mulighed For weekendhold Cardigan

400,Kjole

Gratis parkering lige ved døren.

500,-

ugehold i soMMerFerien v Vi tilbyder kort til:

Teorilokaler:

3 Bil 3 MC 3 BE 3 Traktor 3 Erhverv

Vodskov:

3 Køreteknik 3 FørstehjÌlpskursus

Hjallerup:

Langbrokrovej 11 Ă˜stergade 24

VodskoV-hjallerup køreskole Vodskovvej 30 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 30 57

v/ heidi Morell ¡ tlf. 4046 5665 www.vodskov-køreskole.dk

SKJORTE

m. korte ĂŚrmer eller

POLO T-ShiRT

vĂŚlg ml. mange farver Frit valg, pr. stk. 200,-

2 STK.

300,-

støtter

Brunø ¡

¡

 %:#7"% 70%4,07 4*/%"- %30//*/(-6/% VODSKOV • VODSKOVVEJ 45 98 41 VODSKOV VODSKOVVEJ 45 • TLF. TLF. 70 29 20 11 00/‹33&46/%#: 29 +&3/#"/&("%& 70%4,077&+ /‹33&("%& 45"5*0/47&+ 7&45&3("%& 5*%-."5"4

5-'

5-'

5-'

5-'

5-'


Vodskov Avis

Side 2

Gudstjenester Søndag den 4. maj 2014

Bekendtgørelser ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤ ❤ ❤❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Lørdag d. 10. maj ❤ ❤ i Vodskov Kirke ❤ ❤ ❤ kl. 14.00 ❤ ❤ vies ❤ ❤ Camilla H. ❤ ❤ ❤ Christiansen, ❤ ❤ datter af Annette og ❤ ❤ ❤ ❤ Claus Christiansen til ❤ ❤ Christian R. Buch, ❤ ❤ ❤ søn af Susanne ❤ Rieper-Holm og ❤ ❤ ❤ Knud Buch. ❤ ❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Kære mor og far!

Vodskov Kirke Kl. 10.00 Erik Boye Horsens Kirke Kl. 9.00 Mette Krogholm Pedersen Hammer Kirke Kl. 10.30 Mette Krogholm Pedersen Baptistkirken Kl. 19.00 Musikgudstjeneste i Nørresundby v/Lene Brohus, Bjarne Nielsen og Mads Lindholm Bethaniakirken - Tylstrup Kl. 10.30 Nadvergudstjeneste. Carsten Tinggaard Nielsen Ajstrup Kirke Kl. 10.00 Konfirmation, Karen Braüner Mikkelsen/ Ole Rysgaard Madsen

Stort PræmIer for ca. 15.000,Bemærk: De hele 50 ekstra fine gevinster

Vestbjerg Kirkecenter Kl. 10.30 Ane Stoltze Katborg

mandag den 5. maj kl. 19.00 i tylstruphallen

Vester Hassing Kirke Kl. 14.00 Per Stig Møller

Pladegevinster:

Nørre Uttrup Kirke Kl. 10.00 Konfirmation, Mogens G. Jensen

Tillykke med guldbrylluppet på lørdag. Vi glæder os til at fejre dagen med jer. Kærlig hilsen Julie, Nicklas, Hans og Iben

BankoSPIL

Sulsted Kirke Kl. 9.30 Konfirmation, Ole Raakjær Kl. 11.30 Konfirmation, Ole Raakjær

Hvorup Kirke

29. aPrIL 2014

Ingen gudstjeneste.

Lokal begravelsesforretning v/ Tina & Kent Sigsgaard Vi kommer gerne i Jeres hjem Træffes personligt døgnet rundt på tlf.

98 84 38 40 Omsorg, nærvær og respekt

Begravelse Sigsgaard www.begravelsesigsgaard.dk

5 x kontanter Et gavekort er sponseret af

5 5 5 5

à kr. 1.000,-

hamburgerrygge à købmandskasser à oksekødspakker à kamstege à

kr. kr. kr. kr.

250,350,300,325,-

Nr. Halne kl. 17.10 Vadum kl. 17.15 Vangen kl. 17.30 Vikingevej kl. 17.32 Forbindelsesvejen kl. 17.33 Lindholmsvej kl. 17.35 Nørresundby kl. 17.37 Vestbjerg kl. 17.50 Sulsted kl. 18.00

Jerslev Kro Klæstrup

Brønderslev: Knudsgade kl. 17.55 Rutebilstationen kl. 18.00 Fynsgade kl. 18.05 Ø.Brønderslev kl. 18.10

RØGFRIE LOKALER

vodskov BEgravElsEsforrEtning Vodskovvej 36 · 9310 Vodskov

En pErsonlig afskEd

Annonce- og indleveringsfrister Korrektur og større annoncer: Onsdag kl. 14.00 Øvrige annoncer: Torsdag kl. 12.00 Små annoncer: Torsdag kl. 15.00 Åbningstider: Mandag – fredag kl. 9 – 15.00 * Tirsdag Kl. 9 – 12.00* * Der kan være lukket i korte perioder, når vi er på kundebesøg. Tryk: OTM Avistryk Affotografering eller anden angivelse af avisens annoncer, tekster og billeder må kun ske efter aftale med Vodskov Avis.

holdes i Fodboldafd.’s Klubhus, Niels Lyhnesvej, Vestbjerg

Torsdag den 15. maj 2014 kl. 19.30. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Forelæggelse af regnskab for 2013 samt gennemgang af budget. 4. Indkomne forslag. 5. Valg. 6. Eventuelt.

Generalforsamling/Orientering om økonomien og efterfølgende valg af kasserer og revisor

Jesper Korsgaard

Tirsdag den 13. maj 2014 Kl. 19.00 – 21.00

Gitte Korsgaard

Sted: Aktivhuset i Vodskov Vodskovvej 23 - Mødelokalet på 1. sal

VED DØDSFALD

Stort udvalg i kister, urner & ligtøj

Kik ind på vores hjemmeside: www.oplevhammerbakker.dk Alle er velkomne!

Begravelse: Begravelse:

•• Kiste ) ) Kiste( hvid ( hvid Døgnvag •• Polstring afaf kiste t Polstring kiste •• Tøj Tøj/ sengelinned / sengelinned •• Ilægning i kiste Ilægning i kiste •• Kistepynt, årstidens blomster Per Elsvold Kistepynt, årstidens blomster •• 11Rustvogns-kørsel, ( max. 15 km + km takst ) Rustvogns-kørsel, (max. 15 km + km takst) •• Honorar, samtale i hjemmet. Intet aftenIntet aften og weekendtillæg weekendtillæg • og Honorar, samtale i hjemmet • Avis annonce

77.850, .350,--

Fast pris pris fra fra .............................. Fast ........................

AALBORG

Mette Wessel Fyhn som leder af Projekt Hærvejen kommer og fortæller om det arbejde der har ligget forud for indvielsen den 24. maj (i Aalborg kommune). At selve indvielsen skal foregå i Hammer Bakker gør det jo endnu mere interessant for os der bor omkring bakkerne.

(kort orientering fra de 4 grupper)

98 29 23 22

Fagligt uddannede

Foredrag / informationer omkring Hærvejen

Storgruppemøde

Vi fremsender gerne dokumentet ‘Min sidstE viljE'

www.bedemand-korsgaard.dk

www.vodskovavis.dk

i Vestbjerg Idrætsforening!

kl. 17.45 kl. 17.50

VEL MØDT Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening

Daglig leder: Erik Amstrup

Tlf. 98 29 33 22 vodskovavis@vodskovavis.dk

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Bus afgår fra

Træffes altid på tlf.:

Tekst- og annoncemodtagelse: Vodskov Avis, Vodskovvej 36, 9310 Vodskov

tELEFON 98 26 16 97

Der spilles 1-3 Banko plus rumlepotte. Ekstragevinst ved banko-vinder under 10 og 48 udråbte numre

Udgiver: Aars Avis & Centraltrykkeriet A/S

Oplag: 9.077 Dansk Oplagskontrol: 2 halvår 2012 / 1. halvår 2013

Mange gode og billige tilbud Vi afhenter gratis tøj, møbler, lamper, porcelæn, bøger og andre ting. Altid åben for indlevering af effekter efter aftale på

VESTBJERG IDRÆTSFORENING - Bestyrelsen

BEDEMAND

Erantisvej 12 · 9400 Nørresundby

Tlf. 98 19 13 14

www.aalborgbedemand.dk

– avisen med de lokale nyheder!

Gården ”Vesterholt”, Hjallerupvej 70, Tylstrup

FREDAg D. 2. Og LøRDAg D. 3. APRIL KL. 10.00-16.00

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde skriftligt senest 8 dage før generalforsamlingen. Forslag kan sendes til VIF, Byrholtvej 28, 9381 Sulsted.

Et sidste farvel - en del af livet

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

LOPPEMARKED ABBE PIERRES KLUNSERE

På gensyn Projekt Hammer Bakker

Lægehuset Vodskov Vodskovvej 22 · 9310 Vodskov Telefon 98 29 39 11 www.vodskovlaegehus.dk

Ruth Rendbæk Hanne Hulgaard

Åben konsultation uden forudgående Rikke Dolmer aftale, hverdage kl. 8.30-9.30. Øvrig lægekonsultation efter aftale. Crista Thornild Sundhedsfaglig rådgivning og medicinbestilling kl. 8.00-10.00. Tidsbestilling kl. 13.00-14.00, onsdage undtaget Efter kl. 16.00 henvises til Lægevagten, tlf. 70 150 300


Vodskov Avis

29. aPRIL 2014

Piger fra Sulsted vil kæmpe for elefanterne Tekstredigering: Jens Peter Bregnballe n SULSTED: Kampen har været hård – men Simone Westergren og Neckita Sudasharen, begge 16 år og fra Sulsted, er kommet igennem nåleøjet, i WWF Verdensnaturfondens landsdækkende skole-kampagne. De er nu med i opløbet om at blive Wildlife Reporters for WWF, og komme med på ekspedition i Kenya til sommer. Her skal den ulovlige handel med elfenben, som hvert år slår flere end 20.000 elefanter ihjel, sættes på dagsordenen. Det endelige opgør foregår i Ree Park, hvor det afgøres, hvem der skal repræsentere Nordjylland på ekspeditionen. Ét par skal repræsentere Nordjylland Simone Westergren og Neckita Sudasharen har ligesom 487 andre par, ansøgt om at blive udvalgt som Wildlife Reporters for WWF – og de har gjort det godt. Derfor er de nu iblandt de fem par, der skal kæmpe om at repræsentere Nordjylland på ekspedi-

tionen til Kenya. Fra Kenya skal Wildlife Reporterne rapportere hjem til nordjyderne om elefanternes situation – og hvad vi som danskere kan gøre for at hjælpe. På ekspeditionen har WWF Wildlife Reporterne base i Karen Blixen Camp, som ligger i naturreservatet Masai Mara. WWF leder på landsplan efter fem unge par til at deltage i ekspeditionen, tre fra Jylland, ét fra Fyn og ét fra Sjælland. Det afgøres i Ree Park d. 3.-4. maj, om Simone Westergren og Neckita Sudasharen bliver udtaget. Kampagnen sætter fokus på den omfattende handel med truede dyr, specielt elfenben og hvilke konsekvenser det har for Afrikas dyreliv. Man kan se mere på www. wildschool.dk

Vester Hassing Kirke

Sulsted-Ajstrup Efterløns- og Pensionistforening fejrer

65 ÅRS JUBILÆUM Fredag d. 23. maj kl. 17.30 – 24.00 på Tylstrup Kro Der serveres en tre-retters menu Derefter spilles der op til dans

Per Stig Møller og Kaj Munk

65 KR. PR. KUVERT

Søndag 4. maj kl. 14.00

- Kun for medlemmer -

Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Per Stig Møller prædiker i Vester Hassing Kirke

Tilmelding senest 10. maj, tlf. 29 25 43 03 Med venlig hilsen Bestyrelsen

Efter gudstjenesten:

SPAGHETTI-GUDSTJENESTE med DÅBSTRÆF Tirsdag den 6. maj kl. 17.00 i Horsens Kirke, Langholt Tag familien under armen og kom til spaghettigudstjeneste. Gudstjenesten varer ca. 1/2 time. Herefter er der spisning i sognegården for dem der har lyst. Spisningen er gratis. Med venlig hilsen Mette Krogholm Pedersen

Kl. 15.00 Café-eftermiddag Per Stig Møllers fordrag om Digterpræsten Kaj Munk Det er i år 70 år siden Kaj Munk blev hentet af Gestapo og snigmyrdet i en plantage nær Silkeborg. Kaj Munk var ven med sognepræst ved Vester Hassing Kirke H.H. Siegumfeldt. På grund af venskabet prædikede Kaj Munk ved en gudstjeneste i kirken i december 1940. Entré for arrangementet i sognegården 50 kroner inkl. et lettere traktement. Vi ses til endnu et godt arrangement Vester Hassing Menighedsråd. Læs mere på Vester Hassing Kirkes hjemmeside www.vesterhassingkirke.dk

Annoncer under bekendtgørelser: 98 29 33 22

DØDSBOER, MØBLER, TING OG SAGER afhentes og modtages

Vi er flyttet i nye lokaler Torvet 1, Nørresundby Åbent hus Fre. D. 2/5 kl 14-17

Side 3

KIRKENS KORSHÆRS GENBRUG

Vodskovvej 57, 9310 Vodskov Telefon 98 29 23 33 mandag-fredag 13-17

Velkommen i

Vodskov Baptistkirke Maj

Juni

Søndag den 4. kl. 19.00

Søndag den 1. kl. 10.00

Musikgudstjeneste i Nørresundby v/Lene Brohus, Bjarne Nielsen og Mads Lindholm

Vodskov Kirke GUD & SPAGHETTI Tirsdag d. 6. maj kl. 17.30 Gudstjeneste i børnehøjde, aftensmad og ingen opvask!

Søndag den 11. kl. 10.00

Nadvergudstjeneste v/Chresten Eskildsen

Tirsdag den 13.

Pensionister og efterlønnere. Udflugt til Lønstrup.

MAHALIA JACKSON TRIBUTE

Søndag den 8. kl. 10.00

Pinsegudstjeneste v/Kjeld Grarup

Mandag den 9. kl. 11.00

Skovgudstjeneste. Sulsted Kirke.

Søndag den 15. kl. 10.00 Gudstjeneste v/Annette Grarup

Søndag den 18. kl. 10.00

Søndag den 22. kl. 10.00

Søndag den 25. kl. 17.00

Søndag den 29. kl. 17.00

Gudstjeneste v/Lars Nielsen, Skørping.

Koncert og CD-release med

Nadvergudstjeneste v/Karin Christiansen

Samtalegruppe 1 Emne: Hvad er temaet?

Gudstjeneste v/Vibeke Dalsgaard Grill-aften v/Annette Grarup og udvalget.

Onsdag d. 7. maj kl. 19.30 i Vodskov Kirke Orkesteret fremfører kendte negro- og gospelnumre af Mahalia Jackson i egne arrangementer og derigennem skabe en atmosfære af nærvær og intensitet. Fri entre

Med venlig hilsen www.vodskovkirke.dk

Menighedens tidligere forstander med familie. Vodskov Baptistkirke · Langbrokrovej 7 · 9310 Vodskov · www.vodskovbaptistkirke.dk


Vodskov Avis

Side 4

29. aPrIL 2014

#

SULSTED SOGN

len v a gst a l ps o l Ti

MAJ 2014

Sulsted Kirke · Vestbjerg Kirkecenter · Sulsted Sognegård Klik ind på www.sulstedkirke.dk og læs mere om sognets arrangementer Vores kirketjener gennem 18 år, Ingrid Larsen, fratræder sin stilling pr. 1. maj Fra den 1. maj vil man ikke længere blive mødt i døren i Sulsted sognegård og Vestbjerg kirkecenter af Ingrid Larsen, da hun har valgt at gå på pension. Der skal fra menighedsrådets og sognets side lyde en stor tak til Ingrid Larsen, som i sin tid ved Sulsted sogn altid upåklageligt har passet sit arbejde med stort engagement. Held og lykke med dit otium.

Menighedsrådsmøde i Sulsted sogn Onsdag den 14. maj kl. 19.30 i Sulsted sognegård Dagsorden kan findes på nettet ugen inden mødet: Sulstedkirke.dk.

Sommerkoncert Søndag den 25. maj kl. 19.00 i Sulsted Kirke På denne tidlige sommeraften vil Sulsted kirkes Spire- og Pigekor synge et udsnit af deres repertoire, der priser sommerens komme! Koret i Sulsted Sogn består tilsammen af 25 lokale piger i alderen 9 – 20 år. På programmet vil der også være fællessange. Der er gratis entré. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Glæden ved at være frivillig på hospice

Onsdag den 28. maj kl. 12.00 - 18.00

Åben Onsdag på Toftegårdscentret den 7. maj kl. 14.30 Lene Holm Mortensen og Nete Vogel fortæller om at arbejde som frivillige på KamillianerGaardens Hospice.

Kirketaxa Har man brug for taxa, der kan transportere kørestole til søndagsgudstjenester i Sulsted eller Vestbjerg, skal man ringe til Brønderslev Taxa tlf. 98 82 1700 senest lørdag kl. 12.00. Almindelig kirketaxa bestilles inden lørdag kl. 18.00 på samme telefonnummer.

Turen går i år til Aalborg i to busser, hvor der bliver 1 guidet tur gennem Aalborg og 1 guidet tur på havnefronten. Vi skulle gerne se nogle steder, vi ikke normalt får set! Der er kaffe og lagkage på Papegøjehaven. Efter kaffen byttes tur. Bus 1 kører fra Sulsted kro kl. 12.10, fra Toftegårdscenteret kl. 12.20 og fra Sognegården kl. 12.30. Bus 2 kører fra Hanebjælken i Vestbjerg kl.12.20 og Kiwi i Vestbjerg kl. 12.30 Vi er hjemme igen kl.18 ca. Det koster 100 kroner at deltage, tilmelding sker hos Mona Lisa Therkildsen på mail: monalisa@waoomail.dk eller telefonnummer: 98 26 11 72.

Gudstjenester i Sulsted Kirke 4. maj

Konfirmation Sulsted skole

7.a og 7.c 9.30 7.b 11.30

Ole Raakjær

11. maj

3. s. e. påske

10.30

16. maj

Bededag 10.30 Konfirmation Vestbjerg skole 7.a

Ane Stoltze Katborg

18. maj

4. s. e. påske 10.30 Konfirmation Vestbjerg skole 7.b

Ane Stoltze Katborg

25. maj

5. s. e. påske

10.30

29. maj

Kristi Himmelfarts dag

1. juni

Følg Sulsted Sogn på Facebook ......

Karin Braüner Mikkelsen

Andre Gudstjenester Klip ud til opslagstavlen

Årets sommerudflugt

Gudstjeneste på Toftehaven onsdag den 14. maj kl. 14.15 v. Ane Stoltze Katborg

Gudstjeneste på Toftegårdscentret onsdag den 21. maj kl. 14.15 v. Ole Raakjær

Friluftsgudstjeneste 2. pinsedag ved Sulsted kirke kl. 11.00 I samarbejde med Vodskov, Ajstrup og Horsens-Hammer sogne arrangerer vi igen i år friluftsgudstjeneste i Hammer Bakker. Efter gudstjeneste spiser vi medbragte madpakker i det grønne. Ved regn rykker vi ind i Sulsted kirke! Der kan bestilles kirkebil til gudstjenesten. Beboere fra Toftehaven eller fra boligerne ved Toftegårdscentret kan kontakte Ole Raakjær på 982611135 / 31332355 for kirkebil. Vi vil være behjælpelige hvis man sidder i kørestol.

Gudstjenester i Vestbjerg Kirkecenter 4. maj

2. s. e. påske

11. maj

3. s. e. påske

Ole Raakjær

16. maj

Bededag

10.30

Ole Raakjær

10.30

Ane Stoltze Katborg

18. maj

4. s. e. påske

10.30

Ole Raakjær

6. s. e. påske

10.30

Ane Stoltze Katborg

25. maj

5. s. e. påske

Ingen gudstjeneste

8. juni

Pinsedag

10.30

Ane Stoltze Katborg

29. maj

Kristi himmelfart

Ingen gudstjeneste

9. juni

2. pinsedag - Friluftsgudstjeneste 11.00 ved Sulsted kirke

Præsterne fra Sulsted, Ajstrup, Vodskov og Horsens-Hammer sogne

1. juni

6. s. e. påske

Ingen gudstjeneste

8. juni

Pinsedag

Sognepræst Ole Raakjær

Sognepræst Karin Bräuner Mikkelsen

Kongelysvej 11, 9380 Vestbjerg, tlf. 98 29 70 74 - 26 33 05 37 Email: ansk@km.dk

Kuskgårdsvej 3, 9381 Sulsted tlf. 98 26 11 35 - 31 33 23 55 E-mail: or@km.dk

Kaprifolievej 1, 9380 Vestbjerg tlf. 96 46 71 81 E-mail: kbmi@km.dk

Ane Stoltze Katborg Ingen gudstjeneste

9.00

Ane Stoltze Katborg Kordegn Inge Gregersen Træffetid i Sulsted præstegård: onsdag kl.10-14 og fredag kl.10-12 Træffes alle dage på telefonnummer: 40 44 03 00 E-mail: inmg@km.dk

#

Sognepræst Ane Stoltze Katborg

10.30


Vodskov Avis

29. aPRIL 2014

Side 5

Forårsparty med dans og musik i Syvsten n SYVSTEN: En sikker forårsbebuder kommer når Syvsten Hallen er rammen om forårsfesten. Denne aften er hallen dækket flot op til fælles spisning og i år er datoen: Lørdag den 10. maj. Musikken leveres af: Tårs Spillemændene, LandsbyMusikanterne, Midt i Ugen og Volstrup Harmonikaklub. Der serveres buffet og den kan bestilles i perioden 29. april og senest den 6. maj Alle drikkevarer og evt.

mad skal købes i hallen. Menuen består i år af en buffet med salatbord, kartofler, skinke og frikadeller og kaffe med chokolade. Spillemændene fra Tårs vil spille taffelmusik under spisningen. En aften hvor orkestrene skiftes til at være på scenen, og en aften hvor dansegulvet er fyldt fra første tone, med flere hundrede danseglade, fra det meste af Nordjylland. Det er Landsby-Musikanterne, der starter med at spille til dansen. Derefter

Volstrup Harmonikaklub spiller op til dans i Syvsten Hallen. Arrangørerne er: Volstrup Harmonikaklub, Syvsten Idrætsforening og SIF’s Venner.

Vodskov Tennis Club StanderhejSning 11.00

i klubhuset.

Åbent huS

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Kl. 13.00-14.00: Bestyrelsen. holdes der teknik træning Kl. 14.00-15.00: spiller de fremmødte en lille turnering Kom og oplev glæden ved tennisspillet

Din oprydnings- og organiseringsspecialist · Hjælper dig med at rydde op, sætter i system · Rådgiver og vejleder til at undgå at rodet genopstår · Hjælper til at genskabe den gode stemning hos dig

Mad, meninger og tro Mad, meninger og tro

Mad, meninger og tro

To temaaftner omkring håbet. Håbet vi lever i og håbet vi lever for.

Totemaaftner temaaftner omkring To omkringhåbet. Håbet vi lever i og håhåbet. Håbet vi lever i Sted: Program: bet vi lever for. og håbet viBethaniakirken lever for. Tylstrup

19.00 Undervisning

holder

afholder

Arrangementet er et tilløbsstykke, og det trækker normalt mange danseglade personer til. Det er en aften med masser af hygge og socialt samvær. En del foreninger kommer og har en fælles aften med egne medlemmer.

18.00 Spisning

Vodskov Tennis Club

søndag den 4. maj kl. RDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 26. marts 2009 kl. 19.00 Samme dag er der:

kommer Midt i Ugen på scenen. Volstrup Harmonikaklub afslutter danseaftenen med de sidste toner.

Hvor er rodet vokset dig over hovedet? I skuret, på kontoret eller f.eks. i det eksterne lagerrum?

Ring for uforpligtende tilbud på tlf. 2252 3046 www.ikkemererod.dk

Datoer: Sted:

Bethaniakirken Tylstrup Program: 19.30 Pause (nutidshåbet) Sted: Program: 08. maj: Håb for i morgen 18.00 Spisning 19.45 Kaffe og samtale 8. maj: Håb for i morgen (fremtidshåbet) 19.00 Undervisning (fremtidshåbet)Tylstrup 20.30 Afslutning Bethaniakirken 18.00 Spisning 19.30 Pause Datoer: 19.45 Kaffe og samtale 19.00 Undervisning 10. april: Håb for i dag. 20.30 Afslutning 19.30 Pause (nutidshåbet) til Søren Mortensen 22126340 TilmeldingTilmelding senest 3 dage før til - smort@stofanet.dk eller Arne Hansen 51222408 - brar98@gmail.com inden den dato du 08. maj: Håb for3 dage i eller morgen Søren Mortensen 22126340 smort@stofanet.dk 19.45 Kaffe og samtale vil deltage. Pris for servering 25 kr. Arne Hansen 51222408 -(fremtidshåbet) brar98@gmail.com 10. april: Håb for i dag.

Aalborg MassøreN

Tilbu en / g d på ravidit etsma Ca. 35 ssage min. m assage KU N 3 00 kr. Gælde r frem

ryg / b

- er flyttet til Vestbjerg

Lægeeksamineret fysiurgisk massør

til 1. ju

ni 201

Lone Bregendahl Svalegangen 80 9380 Vestbjerg

20.30 Afslutning Pris for deltagelse 25 kr.

Tlf. 29 24 30 70 www.lonebregendahl.dk

Bethaniakirken Tylstrup

Bestyrelsen

4

Forårsfriske priser!

Se mere på www.st-ajstrup.dk eller ring på tlf. 98 35 53 11

Tilmelding til Søren Mortensen 22126340 - smort@stofanet.dkTilbud eller gælder fra 29. april Til 12. maj 2014 Arne Hansen 51222408 - brar98@gmail.com 3 dage inden den dato du

butinox oliedekkbeis

vil deltage. Pris for servering 25 kr.

s e r o v e s g Kom o n e k k i t u b i s Skagenshulgi køkkener og bad

eller

futura

9 Ltr. Før 1.499,-. nu

1.199,-

Vi har kun kVaLitetsMaLing = spar tid, spar penge og fÅ rÅd!

nosta an se det i hele landet) d e m t d l y f k este sted du (en

gori 2 in 1

Jotun premium mur

nu

nu

5 L. VejL. 499,-

Fra udstillingen i St. Ajstrup

359,-

9 ltr. Vejl. 1.559,-

1.249,-

demidekk ultimate 4,5 Ltr. vejl. 1.149,nu

899,-

bådmaling BLiV kLar tiL sejLesæsonen 2,5 L. MiLLe xtra VejL. 1219,nu n y e ti lb u d på • Med forbehold for trykfejl

St. Ajstrup v/Nibe

KØKKEN- OG HVIDEVAREBRUGSEN Brugsvej 7, St. Ajstrup · 9240 Nibe Mandag - fredag kl. 9.00 - 17.30 - Lørdag og søndag lukket

etning Bundsolid forr ed! at handle m

Hygea super 7 og 10 9 ltr. Vejl. 1199,-

9 Ltr. vejl. 1.999,nu

1.599,-

korner murmaling 9 Ltr. før 999,-

899,- 869,-

w w wÅ .S o l

nu

S id e n S Fa r

Åbningstider Mandag-fredag 9.00-17.30 Lørdag. . . . . . . 9.30-13.00

v e r .d k

h v er u g e

Karsten, mobil 20 77 50 16

SolSidenS Farver a/s Hjørringvej 80 · Nørresundby · Tlf. 98 17 20 98


Vodskov Avis

Side 6

29. aPrIL 2014

Detektorfolket kiggede på spændende fund fra Nordjylland Med en metaldetektor i hånden, finkæmmes den nordjyske muld og masser af arkæologiske fund ser dagens lys. Tekst og foto: Frank R. Sørensen

Aalborg Historiske Museum.

n ARKÆOLOGI: Onsdag aften i sidste uge dannede Lindholm Høje Museum en naturlig ramme for en detektoraften, arrangeret af detektorafdelingen ved

Det nordjyske detektorfolk er ret så populære hos Nordjyllands Historiske Museum. Med en metaldetektor finkæmmer de den nordjyske muld og fin-

Forårsparty

i syvsten Hallen den 10. maj 2014 kl. 18.00-23.30 med oplevelser – dans og musik Musik leveres af: Tårs Spillemændene Landsby Musikanterne Midt i ugen Volstrup Harmonikaklub

Varm buffet Med stort salatbord, 2 slags kartofler, skinke og frikadeller og flûtes. Kaffe med chokolade.

adgang fra kl. 17.15

Drikkevarer og mad skal købes i hallen

Betaling ved indgangen: Entré og buffet kr. 150,Entré dans kr. 50,Bestilling på tlf. 98 46 81 50/21 38 81 21 Antal buffeter bestilles mellem tirsdag den 29. april og tirsdag den 6. maj – begge dage inklusiv

Vi sælger også lagkage, kaffe, pølser og brød i Hallen På gensyn S.I.F.’s Venner Syvsten Idrætsforening Volstrup Harmonikaklub

der masser af arkæologiske fund, mange der kommer ind under danefæloven. Og for at takke de mange frivillige hjælpere, inviteres de registrerede samarbejdspartnere til en detektoraften en gang om året, hvor museets folk viser og fortæller om det sidste års fund. I sidste uge var det Christian Vrængmose Jensen der stod for præsentationen, der viste ret så spændende ting som en dolk fundet ved Svenstrup samt et meget smukt vedhæng på 3 cm, fundet ved Øster Hassing. Og dette fund, sammenlignet med lignende fund i England, er man sikre på at det er samme person der har fremstillet smykkerne, fundet i både

England og Øster Hassing. Derefter var der et kort foredrag ved, ph.a. stipendiat, Torben Trier Christiansen, om detektorfund ved Limfjorden. Flere af de fremmødte havde nogle af deres nye fund med til beskuelse, fund der endnu ikke havde fundet vej til museets arkiv. Men museet er utroligt glade for at detektorfolket er loyale med henhold til fundene, der alle bliver afleveret til museet som bevis på, hvordan vi engang har levet her i Nordjylland. Uden detektorfolket ville de fleste af disse værdifulde fund aldrig komme for dagens lys. Også på vores lokale breddegrader findes der flittige

Skovens Dag & Forårsmarked Søndag d. 4. maj kl. 10-16 Aktiviteter: Demonstration af: - Savværk og de materialer, der kan fremstilles - Trædrejning - Bueskydning m. gammeldags og moderne buer Ornitologisk Forening m. guidet tur kl. 13

Fugletur i Hammer Bakker

Diverse boder: Økologiske Grøntsager og udplantningsplanter · Honning Pileflet og Husflid · Norsk husflid i træ efter gl. nordiske traditioner Hjemmelavet Dukketøj til ¨Baby-born” Antikviteter og Second hand Fuglehuse og Mejsekasser Dyrenes beskyttelse Snobrødsbagning (hvis vejret tillader det) Cafe med salg af lune retter, kolde/varme drikke og bagværk

Onsdag, den 7. maj kl. 19:00 – 21:00 Mødested: Tidselbakken 2A (Vodskov kirke) Turledere: Anton T. Larsen og Svend Erik Mikkelsen Aftenstemning i Hammer Bakker. Vi går en tur og lytter på fuglenes aftensang. Der kan være en særlig stemning om aftenen, mens lyset bliver svagere. Det er den stemning, vi gerne vil fange, men også give et blik på fuglelivet dette forår. Tag kaffe med til turen hvis vejret er til udendørs kaffe. Den indtages i forlængelse af turen på bivuak-pladsen. Hvis der er stjerneklart, kigger vi på de første stjerner, der kommer frem, mens de sidste fugle falder til ro.

www.ideonskovbutik.dk Ideon Søhusevej 46 · 9380 Vestbjerg 96 38 30 33

Kik ind på vores hjemmeside: www.oplevhammerbakker.dk

Kino Hjallerup Billetbestilling 98 28 20 22 . www.hjallerup-kino.dk Tirs. 29. - lør. 3. kl. 19.30. – 3D. Lør.-søn. kl. 16.00 + søn. kl. 19.30. – 2D

Billetpris: 80 kr. – 10 års dag

Brug venligst P-pladsen ved Centret!

Lør. 3. - søn. 4. kl. 14.00

Billetpris: 70 kr. – 10 års dag

Børn, der fylder 10 år i 2014, går GRATIS i biografen lørdag den 3. maj

Man. 5. - søn. 11. kl. 19.30 Tors. 8. + søn. 11. også kl. 16.00

Biografklub Danmark Billetpris: 80 kr.

Sverri Müller Johannesen med sin smukke bronze fibel. amatørarkæologer med en metaldetektor der gør flotte fund. Sverri Müller Johannesen fra Grindsted havde en lille, men flot fibel i bronze, med til detektoraftenen. Et fund han har gjort i den sydlige del af Hammer Bakker.

I 2013 har 19 brugere indleveret 815 fund og siden 1980 har 95 brugere indleveret ikke mindre end 14.900 fund fra hele Nordjylland.

Aktuelt hos LOF Nord

Yoga i Vodskov Nyt v. Inez Nøvik

Onsdag 19.00 - 20.30, start 7. maj 7 gange. 375 kr. / 325 kr.* Vodskov Skole Dee er et yogahold, som passer for alle aldre og enhver krop. Du behøver ikke at være super smidig eller at have dyrket yoga før for at være med på dee hold. Vi arbejder med de klassiske yogasllinger og udfører øvelserne blidt og langsomt, så krop og sind får mulighed for at løse op for spændinger og udskille affaldsstoffer. Hver gang afsluer vi med en lang og god afspænding.

Yoga og akvarel v. Tove Riis Flensburg

Som kur mersus

4 dage hvor du kan fordybe dig i yoga og akvarelmaling. Er du stresset, trænger du l at stoppe op, så giv dig selv 4 dage hvor du kan fordybe dig i yoga og akvarelmaling, en perfekt kombinaon med bevægelse og kreavitet. Dagen starter med yoga - og åndedrætsøvelser, som forbereder tanker og sind på fordybelse i farvernes verden. Dereer fortsæer vi med akvarelmaling. Teknikken er vådt i vådt. Flydende farver og vådt papir. Det er ikke nødvendigt med kendskab l hverken yoga eller akvarel,, blot du har lyst l at gøre noget for dig selv. Underviseren medbringer materialer. Udgift hertil er kr. 200,00. Datoer og tider: 2/6, 3/6, 4/6, 5/6. Alle dage 9.00 - 15.25. Sted: Vestergade 16, 2. sal. 9400 Nørresundby. Priser: 980 kr. / 800 kr.* (eksl. materialer). Tilmelding: Fastnet 5918 3350 eller mobil 5018 3350. Kontor: Mandag-torsdag 9.00 - 15.00. Fredag lukket. Vesterbrogade 5, st.tv., 9400 Nørresundby www.lofnord.dk * Nedsat pris for pensionister og arbejdsledige bosiddende i Aalborg kommune


Vodskov Avis

29. aPRIL 2014

Side 7

Fødselsdag Med vilde festpriser

Slagter Hel Oksefilet

Uanset førpris

399,-

4,5 - 5,0 kg

Slagtermester Claus Hovaldt

Delikatesseleder Pia Sørensen

6 fl. Spier Vintage sydafrika

,70

Slagter Møre bøffer

Spar 320

6 flasker

4 sTk / 800-900 gr

279,-

Pr. pk.

Peberbøffer Medalioner TyksTegsbøffer

100,-

friT valg

Slagter Menu To Go

Slagter Roastbeef

2 møre bøffer

800 gr

Bay View sydafrika

1 fl. / 75 cl.

1 bowler salat

95

Spar 19,

1 bk flødekartofler Dessert: 2 bægre chokolademousse

Uanset førpris

59,Samlet pris

kun fredag kl. 9-18

Uddeler Kristian Henriksen

120,-

30,-

Karat Kaffe 400 gr.

Pr. pakke

Delikatesse Frokostplatte

19,-

flere varianter

Carlsberg pilsner eller Grøn Tuborg

Slagter Hamburgerryg u/ben

30 flasker

84

95

Pr. ½ kg.

24

95

Tilbud gælder fra onsdag den 30. april til og med lørdag den 3. maj.

SuperBrugsen Vodskov Åbningstider: Alle dage kl. 9-20 Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44

Pr. stk.

50,-

+ pant

Faxe kondi, Nikoline, Pepsi, Pepsi Max eller Egekilde 1,5 ltr.

Pr. flaske

9,+ pant


Vodskov Avis

Side 8

29. aPrIL 2014

”Kontaktpersonen” i menighedsrådet er personalechef I sidste uge startede vi en lille artikelserie om en række medarbejdere, som udfører et konkret arbejde i relation til kirkerne i Vodskov Avis’ udgivelsesområde.

Vi vil lade dem fortælle deres ufortalte historie, om deres hverdag. Og som vi kommer til at høre, så er der mere end liturgi, gudstjeneste og andagt i kirken.

Uanset om man nu som menneske er dybt troende, eller om man kun kommer i kirken ved juletid, så kan ingen af os benægte, at vi er vokset op i en kristen kultur, og

Konfirmationer 2014

i Ajstrup Kirke og Sulsted Kirke Listen er korrigeret i forhold til listen bragt i sidste uge!

Konfirmation i Ajstrup Kirke Søndag den 4. maj kl. 10.00 Provst Ole Rysgaard Madsen Sognepræst Karin Braüner Mikkelsen Christian Berendt Natascha Feldskov Larsen Oliver Nyborg Thomsen Esther Nørskov Mattesen Emma Idskov Mattesen Ellen Bølling-Ladegaard Thomas Aastrup Jensen Frederik Tue Larsen Annabel Boe Booker Andreas Legaard Hedemann Mikkel Vandborg Krogh Jensen Frederik Blok Larsen Jonas Mygind Sonnichsen Mads Henriksen

Konfirmation i Sulsted Kirke Søndag den 4. maj kl. 9.30 Sognepræst Ole Raakjær Nicolai Lyngsø Bach Maria Dyrmose Kristina Gelardi Henriksen Michelle Gade Jensen Nicklas Trolldenier Jensen Mads Grønning Larsen Lucca Algreen Nielsen Mathilde Hvarre Pedersen Sara Rosenørn de Lasson Sørensen Kristoffer Lindhardt Thomsen Kristine Ariesen-Rams Simon Lund Dahl Olivia Trudslev Fjeldgaard Sigurd Veirum Gunnarsson Kasper Jensen Nickolai Gøtz Jensen Emil Gustav Pedersen Lukas Bjørner Svensson Mikkel Skjødt Thomsen Christian Werenberg Bæk Frederik Werenberg Bæk Oliver Werenberg Bæk

Konfirmation i Sulsted Kirke Søndag den 4. maj kl. 11.30 Sognepræst Ole Raakjær Christoffer Bertelsen Jakob Christensen Jannick Overbeck Gustafson Pernille Høgh Hansen Sarah Olesen Hierzmann Louise Lyngs Jensen Camille Kirsten Jørgensen Andreas Mejlholm Larsen Katrine Gaardbo Mellergaard Marie Gelardi Sivesgaard Mille Lynnerup Skinbjerg Magnus Lehmann Steensen Patrick Rosengren Sørensen Anne-Kathrine Paaske Thomsen Emilie Ziegler Vestergaard

at den sætter sit præg på os. Kirkerne er ganske levende og bidrager aktivt til fælles kultur, og det fælles liv, som er nærende for os alle. Ofte bemærker vi nok ikke de mennesker, der løfter de mange kulturelle aktiviteter. Alle de, uanset om det nu er mennesker i kirken, sportsklubben eller Super Brugsen, der bidrager til at give os tilknytning, opleve fælleskab og det at høre til, skal vi påskønne. Tekst og foto: Jens Peter Bregnballe n KIRKESOGNE: Mona Therkildsen tog venligt imod på Sognegården på Kuskgårdsvej i Sulsted, da

avisen kom forbi. Vi aflagde Mona Therkildsen besøg, for at høre hende ad om hendes funktion som ”Kontaktperson” i menighedsrådet. Mona har siddet i menighedsrådet i ikke mindre end 25 år, og har derfor en lang erfaring fra dette arbejde. Hun har tidligere bestredet andre poster. Bl.a. har hun også været kasserer i menighedsrådet. Kontaktperson i menighedsrådet har hun været i 10 år. Kontaktpersonen i menighedsrådet er den person, der har menighedsrådets personalemæssige ansvar. Mona Therkildsen fortæller, at kirken jo er en almindelig arbejdsplads med alle de aspekter en arbejdsplads har. De ansatte i kirken er

Konfirmation i Sulsted Kirke Fredag den 16. maj kl. 10.30 Sognepræst Ane Stoltze Katborg Magnus Brøndbjerg Carstens Christian Vestergaard Frandsen Jacob Arnskov Holm Christian Kirkegaard Jensen Camilla Hvarre Johansen Kasper Nyborg Jørgensen Hjalte Larsen Alexander Hristou Marcussen Mikkel Gregor Møller Oliver John Nørgaard Sofie Skjødt Pedersen Andreas Winther Sørensen Mona Therkildsen er glad for det koordinerende arbejde. Konfirmation i Sulsted Kirke Søndag den 18. maj kl. 10.30 Sognepræst Ane Stoltze Katborg Christina Eva Baunwall Simon Sebastian Søndergaard Have Camilla Kingo Jacobsen Frederik Sass Jepsen Søren Katborg-Vestergaard Michael Alexander Birk Kunnerup Katrine Svanborg Larsen Jeppe Bjerggaard Mikkelsen Mads Paulsen Lukas Gulbæk Pedersen Tanja Kirkbak Petersen Jakob Svendsen Nikolaj Vinther Sørensen Simone Sloth Østergaard Mads Vittrup Andersen Cecilie Søe Arreborg

Anlægsgartneren klarer alle dine grønne udfordringer! • Græsklipning af store og små arealer • Alle former for vedligeholdelse • Problemer med mos i græsplænen • Boligforeninger • Flisearbejde • Traktorfræsning • Alle former for rendegraver & entreprenørarbejde

Stokbrovej 48, 9381 Sulsted Tlf. 20 40 68 08

graveren, gravermedhjælperen, organisten, kirkesangeren, sognemedhjælperen og præsten. De forskellige jobfunktioner er fysisk placeret flere forskellige steder, hvorfor det ikke altid er nemt at koordinere de forskellige funktioner, derfor har Mona Therkildsen startet ugentlige kaffemøder, som kan få koordinationen til at glide bedre. Personalepleje består også i to årlige personalefester, hvor man nyder hinandens og medinviterede familiers selskab. Mona Therkildsen nævner, at hun i dag er pensioneret, og at hun ofte har tænkt, at koordination og samarbejde med medarbejderne i kirken altid foregår i almindelig arbejdstid, hvorfor det vil være svært for en almindelig arbejdende, at få det til at fungere. Ofte har man brug for at medarbejderne er fleksible, hvorfor samarbejde med medarbejderne er vigtigt. F.eks. er graveren en dygtig sanger, hvorfor han derfor kan vikariere for sangeren. Nogle gange er graveren forhindret, hvorfor sangeren også kan starte klokkespillet. Kontaktpersonen står selvfølgelig for ansættelser og senest har de ansat en sognemedhjælper. Der føres jobsamtaler og årlige lønforhandlinger. Der lægges ferieplaner og udarbejdes vikarplaner. Mona Therkildsen står også for jobudviklingssamtaler. Senest har hun tilrettelagt, at man fik en jobrotationsvikar ind, så graveren kunne komme på kursus. Kort sagt er Kontaktpersonen i menighedsrådet talerøret for menighedsrådet overfor det ansatte personale, og samtidigt den der formidler personalets holdninger til menighedsrådet. I kraft af de mange år Mona Therkildsen har haft som kontaktperson påtænker hun at få beskrevet rammerne for arbejdet udførligt, så en evt. ny person på posten vil kunne løfte opgaven fra dag 1 uden de store problemer. Man kan jo kalde det en beskrivelse af, ”hvad plejer vi at gøre i de og de sammenhænge.”


Vodskov Avis

29. aPRIL 2014

Side 9

Ideon markerer ”Skovens Dag” Tekst og foto: Erik Amstrup n VESTBJERG: På søndag

er det ”Skovens Dag”. Dagen bliver også markeret hos Ideon på Søhusevej i

Hammer Bakker. Her du bl.a. kan få et indblik i savværksdrift og se

hvad, der kommer ud, når træet har været i berøring med savklingerne. Desuden byder Ideon på en demonstration i trædrejning og skydning med gammeldags og moderne buer. Ideon benytter samtidig ”Skovens Dag” til at holde et forårsmarked med et stort antal boder, hvor du eksempelvis kan købe økologiske grøntsager og udplantningsplanter, honning og meget andet.

logisk Forening på en fugletur med Svend Erik Mikkelsen som guide. Formålet med Skovens Dag er at øge danskernes viden om skovbruget.

naturen, miljøet og skovgæsterne. Skovenes træ er verdens mest miljøvenlige råstof og er en nøgle til en fossilfri fremtid, hvis skoven vel at mærke dyrkes bæredygtigt.

Næsten alle får nogle af deres bedste oplevelser i skoven. Men næsten ingen kender skovbruget - eller ved, hvad skovdrift betyder for skovens udseende,

Find også Vodskov Avis på Facebook

Desuden inviterer OrnitoFinn og Kathrine Nielsen fra Ideon inviterer til Skovens Dag på søndag

Aalborg Info Lovpligtige annoncer Aktuelle annoncer fra By- og Landskabsforvaltningen samt Miljø- og Energiforvaltningen findes på www.aalborg.dk/annoncer. De seneste annoncer er: Vodskov – Hammer Bakker - Institutionsområdet Revideret forslag til kommuneplantillæg, lokalplan og miljøvurdering.

Skolebestyrelsen i Vestbjerg gør klar til valg Tekst: Erik Amstrup n VESTBJERG: Mandag aften holder Vestbjerg Skole informationsmøde om, hvad der sker, når den nye skolereform træder i kraft efter sommerferien. - Det bliver en spændende og anderledes skole, hvor der helt sikkert sker tiltag, som vil vende op og ned på det, som vi kender i dag, siger formanden for skolebestyrelsen på Vestbjerg Skole, Kjeld Schulz.

Han slår fast, at det er vigtigt at have en stærk skolebestyrelse, der kan bidrage med nye ideer. - Vi skal ikke styre – men guide skolen og deltage i en dialog om, hvad der gør Vestbjerg Skole til den bedste. - Det er også vigtigt, at skolebestyrelsens sammensætning er bredt funderet, så flest mulige forældre føler sig repræsenteret.

Spørgsmål kan rettes til hhv. By- og Landskabsforvaltningens kundecenter på tlf. 9931 2000 og Miljø- og Energiforvaltningens kundecenter på tlf. 9931 9400.

Aalborg Kommune

periode sættes ekstra fokus på skolebestyrelsens opgaver. Samtidigt skal de nye tiltag i forbindelse med skolereformen følges nøje. - Det er vigtigt, at skolebestyrelsen er aktiv, så der skabes gode rammer for den bedste skole.

Vodskov FDF Kjeld Schulz – Vigtigt med stærk skolebestyrelse. (Privatfoto)

- På Vestbjerg Skole har vi valg hvert andet år, så kun den halve skolebestyrelse udskiftes på samme tid.

UdflUgt – Tag med ”Bag Facaden” i Aalborg Kongres- & Kulturcenter Mandag den 5. maj

Kl. 11.00 - 13 Til frokost kan der ved den nye shelterplads/bålhytte købes Pulled Pork med burger-bolle og salat, pizza, der bages mens du venter, samt sodavand

Pris 45 kr.

Kl. 12.00 Nøglelotteriet udtrækkes - kom og prøv om den nøgle du har købt passer. Du kan vinde en frugtkurv til en værdi af 500 kr. eller et Panasonic minianlæg. Sponsor for begge gevinster er Lyd og Billed.

Afgang fra sognegården i Horsens (Langholt) i privat biler kl. 18.30. Rundvisningen i Aalborg Kongres og Kultur Center begynder kl. 19.00

Serie - Vrå/Børglum IF den 2: 17.SIF oktober kl. 15.30

Serie 6:

Kl. 10.00 Morgensang og indledning ved præst Erik Boye Indvielse af shelter og bålplads ved byggeudvalget Åbning af markedet ved kredsledelsen Markedet åbner med Loppemarked Tombolaer Blomstermarked Crazy-bod Cafeteria og vaffelbod Bålplads og fiskedam Flagbod og spillemaskine

er der mulighed for at komme med programudvalget fra Horsens Sogn ind ”Bag Facaden i Aalborg Kongres og Kultur Center.” Alle er velkomne.

Onsdag d. 30. april kl. 18.30 Søndag

Lørdag 3. maj kl. 10-15 Kl. 09.15 Optog gennem byen med Crazy Band

Kjeld Schulz forudser, at der i den kommende valg-

Han slår samtidigt på tromme for det kommende skolebestyrelsesvalg på skolen. I maj skal der nemlig vælges fire medlemmer til bestyrelsen for en ny fireårig periode.

Forårsmarked

Tilmelding: Senest fredag den 2. maj, til Lulu Horslev Koch på mail: lulu@huskminmail.dk eller på telefon: 98 16 00 51 / 22 96 52 13

Kl. 14.00 Storkeleg på plænen foran Stampehuset. Kl. 14.45 Vinderen af spillemaskinen og den husstandsomdelte folder udtrækkes. Kl. 15.00 Markedet slutter.


Vodskov Avis

Side 10

29. aPrIL 2014

Interview med Ole Houmann:

Hvorfor berette om dilemmaerne Tekst og foto: Jens Peter Bregnballe n vestbjerg: Vi har allerede her på avisen bragt en anmeldelse af bogen ”Dilemma” af Ole Houmann. Vi har nu været på besøg hos Ole Houmann, som har fortalt om det at være forfatter til bogen. Ole Houmann, debuterende forfatter her i april måned, kalder sig selv budgetbisse. Forfatteren er nordjyde af fødsel og han er uddannet økonom fra Handelshøjskolen i Aarhus. I sin aktive karriere har han som økonomidirektør i et par nordjyske virksomheder levet af at passe på andre folks penge. - I mit job har jeg haft et

utal af rejser, og de har ofte været til eksotiske steder i verden, fortæller Ole Houmann. I en periode var han oppe på 100 rejsedage årligt, mange timer i fly, i lufthavne og på hotelværelser. Ole Houmann fortæller, at hans store passion altid har været historie. Ole Houmanns kuffert var altid fyldt med historiske fagbøger, og han begyndte at drømme om at skrive en bog med et historisk tema, når han skulle pensioneres. Besættelsestiden med dens mange dilemmaer optog ham meget, så det blev bogens tema. Da han som 67-årig blev pensioneret, satte han sig dagen efter klar ved sin PC,

og han begyndte at skrive. Ved et lykketræf kom Ole Houmann i kontakt med journalist Hanne Nautrup, der har givet ham sproglig sparring under skriveprocessen. Ole Houmanns mangeårige ven Jens SchmidtAndersen, der er uddannet tegner fra Kunstværkerskolen, illustrerer bogens personer, tanker og begivenheder. VELUX FONDEN har igennem sin støtte muliggjort udgivelsen på Forlaget Mellemgaard. Man skal ikke tro, at en bog let bliver færdig. Ole Houmann sagde ved pensionisttilværelsens start farvel til et stort fagligt netværk af jurister og økonomer. I sit

med og uden kran • Lastvogne Containere • Gummiged • Minigraver • Rendegravere • Betonhammer til Rendegraver •

Sulsted

Telefon 98 26 11 84 Jan: 20 44 30 06

Ole Houmann nævner bogen ”DANMARK BESAT - Krig og hverdag 194045” et digert værk på 959 sider, som en spændende bog, men mener at bogens omfang afholder mange almindelige mennesker fra at gå i gang med den. Ole ønsker at fremstille historien mere tilgængelig uden at forsimple den. Da Ole havde samlet meget materiale til sin bog, manglede han det menneskelige aspekt i kød og blod. Det blev den 92 årige Villy Faurholt Troelsen, som kom til at skabe liv i historien om besættelsens dilemmaer. Villy Faurholt Troelsen´s personlige oplevelser som modstandsmand var en kompleks historie. Da Ole Houmann spurgte Villy Faurholt Troelsen, om hvorfor han aldrig havde fortalt andre om sine oplevelser under krigen, så havde han svaret: ” Manden i nr. 24 – det var ham jeg skød”. Ansvaret for et andet menneskes død havde været svært for Villy Faurholt Troelsen at bære. Selv

Ole Houman fortæller i sit hjem om sit forfatterskab.

VOGNMAND / ENTREPRENØR

liv har Ole altid trukket på andre menneskers viden, hvor egen viden ikke slog til, derfor var det naturligt for ham at opbygge et nyt netværk, han kunne trække på i sin nye opgave, det var at skrive en bog om besættelsen. Som det naturligste i verden begyndte han på Historiestudiet ved Aarhus Universitet. Journalist Hanne Nautrup hjalp ham med den sproglig form. Da han selv troede bogen var færdig, og han henvendte sig til forlaget, så oplevede han mange skuffelser og overraskelser, for forlagets styrende proces, og dialog med forlagsredaktionen tog et helt år mere før bogen kunne erklæres færdig.

Dan har et godt tilbud Kom forbi og se vort showroom!

TØMRERFIRMAET DAN JENSEN A/S Luneborgvej 105 C. 9382 TYLSTRUP. TLF. 98 26 08 08 Dan.jensen@mail.dk www.tm-danjensen.dk

Se også www.bilgaardsparken.dk

i dag ved vi godt, at nogen vi den ene dag kalder terrorister, den næste dag kan være frihedskæmpere og omvendt. Uenigheden efter krigen om modstandskæmpernes moralske ret eller uret til henrettelser af stikkere gjorde det svært at være andet end tavs, for de tidligere modstandsskæmpere.

fortæller, hvor vi kommer fra, hvilke selvforståelser vi har måttet revidere. I forhold til besættelsestiden, så blev den jo anledning til, at man ændrede den nationale selvforståelse fra at være en lille selvtilstrækkelig nation til et land, der rakte ud i verden får at få åben handel og udveksling med andre lande.

Ole Houmann svarer på spørgsmålet, hvorfor vi skal interessere os for historie: - Interessen for historie må vi bevare, fordi historien

Lige nu arbejder Ole Houmann på sin næste bog, som han kalder Arv & Gæld, og det er en historien om krigens tabere og vindere.

Den danske sprog er en svær én Vi starter med LÅS, der i flertal er LÅSE, men flertal af GÅS er GÆS - ikke GÅSE. Vi taler om FOD - er der flere, si’r vi FØDDER, men skønt vi siger FLOD, vi aldrig siger FLØDDER. Er der EN, hedder det DEN, er der TO, si’r vi DISSE. Hvorfor fa’en hedder PEN i flertal så ikke PISSE? At flertal af MAND er MÆND - ikke MÆNDER er svært at forstå, når en TAND bli’r til TÆNDER. Og skønt et flertal af AND som bekendt hedder ÆNDER, så hører man aldrig, at SPAND bli’r til SPÆNDER. En anden mærkværdighed her til lands i tredie person det er HAN, HAM og HANS. Er det så sund logik - ja, derom spø’r jeg kuns at man ikke om damer siger HUN, HUM og HUNS? At SYNGE i datid på dansk er SANG, men GYNGEs imperfektum er ikke GANG. Og hvem kan forstå, hvorfor SPRINGE er SPRANG, når BRINGE ikke i datid er BRANG? Korrekt hedder datid af BRINGE jo BRAGTE, hvor er så logikken, når man siger BAGTE på basis af infinitiven AT BAGE? Et andet eksempel: det hedder AT TAGE. Det bøjes i datid ved, at man siger TOG. ... Skulle BAGE så ikke give BOG? Når BRINGE er BRAGTE, skulle BAGTE være BINGE, men så måtte RAGTE være datid af RINGE dog RAGTE det findes på dansk faktisk ikke, derfor må vi hellere la’ spørgsmålet LIGGE. Digtet er skrevet af Gonzalo Vargas fra Chile. Da Pinochet overtog magten i Chile i 1973, blev forfatteren Gonzalo Vargas anholdt og anklaget for at være en farlig intellektuel på grund af de kritiske holdninger til regimet, som kom til udtryk i hans bøger. Han blev tilbageholdt i et torturcenter og systematisk udsat for forskellige former for tortur. Vargas blev tilbageholdt uden retssag, uden sigtelse og uden dom i over to år. Efter sin løsladelse flygtede han til Danmark, hvor han bor i dag med sin familie og arbejder som frivillig foredragsholder for Amnesty. Gonzalo Vargas - 1974, Chile ”En af mine fangevogtere fortalte mig, at Amnesty International havde haft kontakt til de militære myndigheder, og takket været Amnesty og andre organisationer, der greb ind i elvte time, blev jeg til sidst løsladt.”


Vodskov Avis

29. aPRIL 2014

Side 11

Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis

3

Tirsdag den 29. april 2014

A

.dk EL

FORÅRS NYHEDER I HJALLERUP

J .H www

LØRDAG 3. MAJ HANDLER VI TIL KL. 14.00

®

LL

D

HUSK

ERUPHA

N

TORVETILBUD gælder hele ugen – så længe lager haves

STORT UDVALG TIL HELE FAMILIEN

Str. 41-46.. Vejl. 599,TORVEPRIS

Str. 20-40

500,TIL VOKSNE

KUN UGE 18

Str. 40-46 m. aftagelig bagrem TORVEPRIS

STORT UDVALG I BØRNETØJ

199,-

FRA

600,-

KJOLE 600,-

HERRE SANDAL

FRA

200, ÷25% BUKSEDRAGT

350,-

FRA

Str. 36-47

KJOLER

AMBRÉ SKO

TIL BØRN/JUNIOR

Husk Mors Dag den 11. maj

På gaden har vi masser af sommersandaler (sidste års modeller) NU

STÆRKT NEDSAT

v. Ellen Olsen HJ AL LER 93 UP 81 2 8 CENTRET 14 . TLF. 9

5

Velkommen til en god handel

HJALLERUP CENTRET 6 · TELEFON 98 28 14 71 Ung mode • Damemode • Lingeri • Baby- & børnemode

Mød os på

FORÅRSNYHEDER

KNICKERS OG SHORTS Kæmpe udvalg

FRA BUTIK FRANK

FRIT VALG

300,-

T-SHIRTS 1 stk. 150,-

TA’

2 STK.

250,SKJORTE m. korte ærmer eller POLO T-SHIRT 1 stk. 200,-

TA’

2 STK.

300,-

HUSK – DEN BY DU ØNSKER I MORGEN, SKAL DU BRUGE I DAG ...


Vodskov Avis

Side 12

Aftenfugletur i Hammer Bakker

Per Stig Møller prædiker i Vester Hassing Kirke

Tekst og foto: Erik Amstrup n VODSKOV: Næste onsdag aften inviterer Projekt Hammer Bakker endnu engang på en fugletur.

Samtidigt fortæller han om digterpræsten Kaj Munk n VESTER HASSING: På søndag er der gudstjeneste i Vester Hassing Kirke med efterfølgende Café-eftermiddag i Vester Hassing Sognegård. Prædikant er tidligere udenrigsminister og nuværende medlem af Folketinget Per Stig Møller (Kons), der efter gudstjenesten sætter fokus på Kaj Munk ved en Café-eftermiddag i Sognegården. Hvorfor Kaj Munk? Digterpræsten Kaj Munk havde et nært venskab med daværende sognepræst ved Vester Hassing Kirke H.H. Siegumfeldt. De to havde en omfattende brevkorrespondance. Og netop på grund af dette venskab, prædikede Kaj Munk ved en gudstjeneste i Vester Hassing Kirke i 1940. I år er det 70 år siden, Kaj Munk blev hentet af Gesta-

Turen starter ved Vodskov Kirke, hvorfra de fuglekyndige guider Anton T. Larsen og Svend Erik Mikkelsen leder tilhørerne ind i Hammer Bakker.

po og myrdet i en plantage nær Silkeborg. Hvorfor Per Stig Møller? Det er mange år siden, men Kaj Munk er ikke glemt. Per Stig Møller har blandt andet skrevet de store og omfattende bøger med titlerne ”Munk” og ”Mere Munk”. Han vil på baggrund af sit indgående kendskab til Kaj Munk, fortælle om nogle af grundene til, at Munk også er værd at beskæftige sig med i dag.

Arter vejret sig, bliver det også muligt at kikke på stjernerne, mens fuglene falder til ro.

Søndagsrengøring på cykelstien Tekst: Erik Amstrup n VODSKOV: - Man behøver ikke at ligge på den lade side, selvom der er dejligt vejr og høj sol på himmelen, fortæller Villy Andersen fra Vodskov.

mer på at fjerne det affald, der lå henkastet på cykelstien på strækningen fra Engholm og til den gamle Halsvej ved Vodskov. Og det blev til en hel del. - Nu er der i hvert fald et stykke ren natur. Så længe det varer, siger Villy Ander- Svend Erik Mikkelsen (billede) er sammen med Anton T. sen. Larsen guider på aftenfugleturen i Hammer Bakker.

Langholt Invest fortsat bedst

Generalforsamlingen i år var da også rekordstor med over 70 deltagere. Hobbyinvestorerne i Langholt Invest gav også i 2013 de professionelle danske investeringsforeninger bag-

hjul. Sådan har det været siden en gruppe af byens borgere i 1995 stiftede foreningen, som dels har til formål at investere medlemmernes indskud bedst muligt og dels at arbejde for byens fortsatte udvikling. De gode resultater har givet tilgang de seneste år, og nye indskud var i 2013 på ca. 50 mio. kr. Udbytte for 2013 blev på

Bliv forårsklar med have- og BelægningsarBejde

hele 4,49 %, hvor de professionelle foreninger var under 1 % i gennemsnit og mange havde direkte tab. Foreningens resultat for de sidste 10 år er på 69 % hvor middelafkastet for de professionelle foreninger ifølge investeringsforeningernes brancheforening IFR er på omkring 45 %. De seneste års finansuro, hvor mange desværre har lidt store tab, har gjort det yderligere attraktivt at investere sikkert i Langholt Invest. Finanskrisen og gældskrisen i Sydeuropa har medført en meget lav rente i Danmark, ligesom pengeinstitutterne har lave renter. Det har givet mange nye medlemmer i Langholt Invest.

• Alt indenfor grøn pleje, nyanlæg og belægningsarbejde • Vi tilbyder alle former for materialer til haven: granitskærver, jord, flis, pyntebark, spagnum, brosten m.m. (til afhentning el. levering)

JM Brolægning & Haveservice v. Jacob Madsen – Tlf. 26 16 05 52 E-mail: jacob@jmservice.dk – www.jmservice.dk

Et af formålene med turen er at fange den specielle stemning, der er, når det skumrer. Turen varer et par timer. Og det er en god idé at medbringe kaffe.

Villy Andersen ryddede op i naturen.

Hvorfor den 4. maj? Den 4. maj 1945 om aftenen lød Befrielsesbudskabet fra BBC, der afslut- I søndags brugte han tre titede 5 års tysk besættelse af Danmark. Denne dag markeres stadig med lys i vinduerne, og bliver i år markeret i Vester Hassing Kirke og Sognen LANGHOLT: Langholt gård. Invest har vokseværk, og det betyder stadig mange nye medlemmer og store indskud, der samlet rundede de 178 mio. i 2013 og i dag er tæt på 200 mio. kr.

Tidligere udenrigsminister Per Stig Møller (Kons) prædiker i Vester Hassing Kirke på søndag og fortæller om digterpræsten Kaj Munk ved efterfølgende caféeftermiddag i Sognegården.

29. aPrIL 2014

Formanden Andy Jensen havde gode nyheder til medlemmerne af Langholt Invest.

Der var i 2013 i alt 545 medlemmer fordelt over hele Danmark. Siden årsskiftet er det vokset yderligere og de samlede indskud er nu tæt på 200 mio. kr. Bestyrelsen forventer for 2014 et udbytte på om-

kring samme niveau som i 2013, måske lidt lavere. - Det høje udbytte er uden tvivl hovedårsagen til den store tilgang de seneste år, oplyste formanden Andy Jensen. Deltagerne på generalforsamlingen var da også ganske tilfredse med bestyrelsens beretning om det forløbne år. Indskuddene administreres og forvaltes effektivt af den lille forenings bestyrelse, der da også blev genvalgt. Der er flere årsager til de gode resultater, der har givet et akkumuleret udbytte på 69 % over 10 år, siger Andy Jensen. Først og fremmest er det foreningens investeringsstrategi ved valg af langfristede obligationer og så en god timing, hvor vi får valgt de rigtige tidspunkter for investering af foreningens midler - Dertil kommer en meget billig og effektiv administration med meget lave omkostninger.


Vodskov Avis

29. aPRIL 2014

Side 13

Vestbjergs Volleyspillere i deres nye spilletrøjer.

Nye spillertrøjer til Vestbjerg Volleyball Tekst og foto: Erik Amstrup n Vestbjerg: Mikael Nyby er netop tiltrådt som ny formand for Vestbjerg Volleyball. Han vil sammen med den nye øvrige bestyrelse arbejde målrettet på at fastholde og udbygge det grundlag, klubben bygger på. Vestbjerg Volley fungerer godt – både socialt og sportsligt I den sæson, der netop går på hæld, har klubben været stærkt repræsenteret ved stort set alle stævner, hvor

der er opnået mange fine placeringer og medaljer. Der skal også fremover satses på at få flere børn til at spille volleyball. Kids Volley i Vestbjerg har et godt ry, og både børn og forældre er glade for træningen i klubben. I onsdags fik Vestbjergs Volleyball spillere nye spilletrøjer, der er doneret af Dronninglund Sparekasse. Step In, 3D-CT og Elgiganten, der alle har rødder i Vestbjerg.

Overvejer du at flytte på plejehjem – så se her!

liselund friplejebOliger Skal opleves som det bedste sted - at bo - at gæste - at arbejde

Nordjyllands billigste bilsyn Bestil tid eller benyt vores Drive-In

Forårst ilbud KUN

kr. 350

,-

Følfodvej 3

Du finder os hos Autotorvet

9310 Vodskov Palle mobil: 24 20 12 74 Tlf. 75 711 511 www.trekantensbilsyn.dk

liselund er et moderne og aktivt hjem, med lyse og velindrettede boliger, hjemligt miljø og skøn natur. Alle, der er visiteret til plejehjem, kan frit vælge Liselund. vi kan tilbyde hjælp efter behov. Frisklavet mad fra eget køkken, vaskeri, en stab af engageret plejepersonale og sygeplejersker. du er velkOmmen til en uforpligtende orientering og rundvisning på Liselund ved henvendelse til forstander, Marne Kvesel, tlf. 98 29 34 00.

liselund friplejebOliger

Hüttel-Sørensensvej 61 · 9310 Vodskov telefon 98 29 34 00 E-mail: liselund@mariehjem.dk · www.mariehjem.dk/liselund

Åbningstider: Mandag 8.00-16.00 Tirsdag 8.00-17.00 Onsdag 8.00-16.00 Torsdag 8.00-16.30 Fredag 8.00-14.00


Vodskov Avis

Side 14 Købes: Porcelæn, figurer, sølv, teak møbler, solur, karlekammerskabe, dødsboer.  Tlf. 40 28 50 55 Købes: Gl. jern købes/afhentes. Evt. nedskæring.  Tlf. 40 28 61 89 Købes: /Afhentes: Vi henter skrot og du får vin, der smager godt. Nye og gamle landbrugsmaskiner og inventar.  Tlf. 21 22 95 64 Sælges: Ægte Shæferhvalpe er salgsklare den 28/4. Efter AK forældre. Se mere på uggertawn.dk Tlf. 98286509

Sælges: Hø, tørt i minibig 300 kr. – Halm i minibig og rundballer 130 kr. Tlf. 40 20 99 66 Sælges: Sava kartofler 25 kg 60 kr. – 50 kg – 100 kr. Læggekartofler 3 kr. pr. kg. Tlf. 22 40 21 65 Sælges: Sorte og hvide dværghøns – lægger æg – samt en styrthjelm. Tlf. 24 93 69 82 Sælges: Træ-/plastikvinduer og døre samt staldvinduer og døre. Termoglas efter mål. Montering af vinduer. Tlf. 98 28 17 05/40 32 17 05

LOPPE

SERVICE

50.-

Indryk din loppeannonce i 4 aviser, for kun Oplag 40.000 aviser.

w Midtvendsyssel Avis, Hjallerup w Rold Skov Bladet, Skørping w Vodskov Avis, Vodskov w Østvendsyssel Folkeblad, Dybvad Annoncen må max indeholde 15 ord, ved mere end 15 ord, fordobles prisen osv. Annoncen skal være indleveret SENEST FREDAG KL. 10.00. Se kupon her på denne side.

Vodskovvej 36, 9310 Vodskov

29. aPrIL 2014

Sælges: Lagerlokaler udlejes: Flyttegods, biler, både og campingvogne fra 100 kr. pr. måned. Tlf. 22 59 20 05 Sælges: www.computerværkstedet.dk. Reparation og salg af computere. Opsætning til internet og mail. Fjernelse af virus. Udkørende service.  Tlf. 30 26 95 05 Sælges: Brænde: Gran, 200 kr. pr. m. Løv fra 295 kr. pr. m. Kan evt. leveres mod merbetaling. Tlf. 28 59 12 49/21 26 43 30 Sælges: Kvalitets-WRAP sælges. Løsdriftsstald med fold udlejes. Super rideterræn ved Jyske Ås. www.broenden-landbrug.dk  Tlf. 26 44 39 59 Sælges: Momsregnskab til den lille virksomhed. www.bogholderiservice.info Kontakt Lisbeth, 98 37 10 02

Blomsterforretningen Viola i Tylstrup er genåbnet

Sælges: Loppemarked 1. og 3. weekend i måneden kl. 10-15, Aalborgvej 560, Flauenskjold. Mange fine ting. Effekter modtages.  Tlf. 20 10 32 92

Lager og opbevaringsrum (nye lokaler)

24 m3 kr. 700 pr. md. 36 m3 kr. 1.080 pr. md. 132 m3 kr. 1.500 pr. md. priserne er ekskl. moms Første måned gratis. Henvendelse 5150 8189 eller 4020 9322

Sælges: Loppemarked/Garagesalg den 10.-11. maj fra kl. 10.00-17.00, Lindenovsvej 17, Dronninglund: Egetræsbord, vægur, havemøbler, tøj, glas, nips, golfsæt, billeder, kosmetik + mange spændende ting. Tlf. 20 45 18 07 Sælges: Loppemarked lørdag 3. maj kl. 10-16 i gården ved Ørum Lagerpark, Bjørnbækvej 33, 9320 Hjallerup: Bagagerums-/loppemarked. Der vil være en del til halv pris. Har du lyst til at være med? Tlf. 50 96 96 64

For tre år siden lukkede Blomsterforretningen Viola på Luneborgvej 93 i Tylstrup. Nu er forretningen blevet genåbnet med de samme velkendte folk bag disken: Janie og Kaj Jensen. - Vi starter med buketter, dekorationer, sammenplantninger, udplantningsplanter og begravelsesbinderi. Så må vi jo hen af vejen se, om vi også skal have andre ting på hylderne, smiler Janie Jensen. (Foto: Erik Amstrup)

www boostingbusiness www.boostingbusines g @boostingbusin s.dk dkk kontakt@boostingbusiness.dk g

Sælges: 4 hjulet el-scooter. Pæn, velholdt og i orden.  Tlf. 20 12 32 20

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

LOPPESERVICE... Annoncer, der er os i hænde SENEST FREDAG KL. 10.00, kommer med efterfølgende uge. 1. Antallet af ord i en loppeannonce må være

MAX 15 ORD

2. Er annoncen over 15 ord, skal der indrykkes en ekstra annonce, også med max 15 ord - osv. 3. Prisen for en loppeannonce i ca. 40.000 aviser er 50 kr. inkl. moms

Brug nedenstående kupon til teksten: Udfyld venligst kuponen TYDELIGT.

SÆLGES

KØBES

BYTTES

Sælges: Minitraktor med kost, skovvogn, dozerblad, vejhøvl på hjul, lille bagskovl, stor kartoffelrenser, Bobcat rendegraver. Tlf. 21 22 95 64 Sælges: Flotte blå luksus duer 40 kr. pr. stk. Hvid stålport til garage.  Tlf. 20 61 55 06 Sælges: 1 furet 16’’ plov, gasgruekedel, Ballerup køkkenmaskine, lille kødhakker, gammel vandpumpe til pynt.  Tlf. 98 81 13 79 Sælges: Dværghøne med 12 kyllinger 350 kr. 15 stk. dværghøns 400 kr. IH275-13 6.500 kr. Tlf. 40 13 65 39 Sælges: Otium lænestol meget velholdt 450 kr. læderstol med skammel 150 kr. Kondicykel. Tlf. 98 83 16 36 / 29 65 29 83 Sælges: Loppemarked lørdag-søndag den 3.-4. maj kl. 10–16 på Askøgade 3, 9740 Jerslev. Sælges: Honda Super Magna 700, kørt 32.200 km. Flot og kører godt. Pris kr. 37.000.  Tlf. 22 34 82 62 Sælges: Handymand udfører alt indenfor tømrer/snedker arbejde, have/belægningsopgaver, forefaldende arbejde m.m. og malerarbejde.  Tlf. 51 89 02 93

Tlf.: Navn: Adr.:

KONTANT

CHECK

Frimærker kan IKKE benyttes til betaling

»Lopperne« er for private og må ikke indeholde firmanavne (vil blive fjernet fra annoncen). INDLEVERES TIL:

Kom i kontakt med

40.000 husstande Indryk en loppe annonce i Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Telefon 9 8 29 3 3 2 2 Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

MAGASINER F LY E R S HJEMMESIDER FOLDERE P L A K AT E R LOGODESIGN BANNERE BEACHFLAG ROLL-UPS Himmerlandsgade 150

G AS GIV DEN

E N I L N el O io s rofes n me d en p g snin webR Slø E KIDEGOD VI E

|

9600 Aars

|

TIL DET!

Tlf. 20 30 65 43


Vodskov Avis

29. aPRIL 2014

Folk strømmede til loppemarked i Hostrup

Rene Stricker Jensen ny formand for Uggerhalne Vandværk n UGGERHALNE: Efter 16 år i bestyrelsen – heraf de 14 som formand - ønskede Jørn Tolbod ikke genvalg, da Uggerhalne Vandværk forleden holdt generalforsamling. I stedet valgtes René Stricker Jensen, der med ni år i bestyrelsen kan betegnes som en værdig afløser. I sin sidste formandsberetning kunne Jørn Tolbod fortælle, at Uggerhalne Vandværk for tiden har 147 forbrugere, og at der årligt leveres 20.000 kubikmeter vand. - De seneste år har vandforbruget været faldende. Det skyldes, at medlemmerne er blevet bedre til at spare på vandet. Samtidigt har én af vandværkets tidligere storforbruger, gården ”Faurholt” ikke længere dyrehold.

I weekenden var der loppemarked i den store hal på Byrholtvej i Hostrup. Her var der et stort udvalg af blomster, krydderurter og alskens ting og sager. Og helt sikkert også noget, du ikke anede, du havde brug for. Mange fik gjort sig en god handel i den 700 kvm store hal. Loppemarkedet var arrangeret Blomster-Jørn og KræmmerJacob.

tidssikret lang tid fremover, sagde Jørn Tolbod. Regnskabet viste et underskud på godt 49.000 kr., hvilket dog ikke gav bekymrede miner. Pengene er nemlig brugt til renoveringer. Uggerhalne Vandværk er stadig økonomisk velpostret.

(Foto: Erik Amstrup).

Sommerligt forårsmarked i Vestbjerg Selvom lørdagens forårsmarked på Vestbjerg gamle Skole måtte konkurrere med et meget flot forårsvejr, var der alligevel pænt besøg på de mange stande, hvoraf flere var rykket udendørs. Her kunne du købe alt lige fra hjemmelavet syltetøj til dukketøj, gamle kufferter og klassiske ølkasser. Billedet - fra én af de udendørs stande - snyder lidt. Der blev altså ikke solgt effektive slankemidler på forårsmarkedet.

Efter generalforsamlingen består vandværkets bestyrelse foruden formanden René Stricker Jensen af Rasmus Cardel (Næstformand), Jens Jørn Pedersen (Kasserer), Jesper Kristensen og den nyvalgte Kim Jespersen. Den 31. maj markerer Uggerhalne Vandværk sit 75 års jubilæum med en reception, hvor interesserede også kan besigtige værket.

(Foto: Erik Amstrup).

Håndværkere Langholt AP Mureren S

- Der er investeret i en større renovering af vandværket, således at det nu er frem-

Ian Morvang

Tlf. 28 60 34 02

Det er vigtigt at komme godt fra start!

Vilh. Johansen og Søns eftf.

Landinspektør med lokalkendskab

Vi laver alt i glarmesterarbejde f.eks.

Firmaadresse: Landinspektørfirmaet Søren Lange Slotsgade 31, 9000 Aalborg – Tlf. 98120611 www.s-lange.dk Landinspektørfirmaet Søren Lange udfører arbejde indenfor alle områder af fast ejendoms regulering, projektudvikling, planlægning m.v.

· Termoruder · Drivhusglas · Spejle · Forsikringsskader · Døgnvagt.

Vodskov Avis · tlf. 98 29 33 22

TYLSTRUPMUREREN

ApS

Se også Vodskov Avis på VODSKOVAVIS.DK

Tænker I på ombygning, tilbygning eller helt nyt?

www.langholtmureren.dk ianmorvang@hotmail.com

Landinspektør Søren Lange – Tlf. 26221120 Luneborgvej 65, 9382 Tylstrup

Jørgen Tolbod ønskede efter 14 års virke ikke at genopstille som formand for Uggerhalne Vandværk.

Glarmesterfirmaet

Tekst: Erik Amstrup

Side 15

Tlf. 98 17 04 46 www.mesglas.dk

v/Ib E. Nielsen, Enighedsvej 39, Kraghede, 9382 Tylstrup, www.tylstrupmureren.dk

tlf. 96 46 70 09 Bil 20 43 17 97

www.ArKiteKthuSetVodSKoV.dK

Alt malerarbejde udføres ✔ Private ✔ Erhverv ✔ Færdigmalede fodlister og gerigter ✔ Sprøjtelakering af døre og låger Få et uforpligtende tilbud...

AUT. KLOAKMESTER • Nybygning • Landbrugsbyggeri • Omforandring • Totalentreprise

Kontakt Arkitekthuset Vodskov A/S på tlf. 98 29 42 66 – vi tager gerne et uforpligtende møde.

Annoncér i Vodskov Avis - vi skaber omsætning! 98 29 33 22

SOLSIDENS MALERFIRMA A/S Følfodvej 25 . 9310 Vodskov Tlf. 98 17 60 32 . 98 17 90 67 . Fax. 98 17 99 22 E-mail: kg@solsidensmaler.dk . www.solsidensmaler.dk

BANKO hver torsdag kl. 18.30 i Vodskov Hallen


Vodskov Avis

Side 16

THE AMAZING SPIDERMAN 2 – 3D

3D: FRA MANDAG 28. APRIL til lørdag 3. maj KL. 19.30 2D: Lørdag 3. maj kl. 16 og søndag 4. maj kl. 16.00 og 19.30 Filmen ’The Amazing Spider-Man 2 handler om den nørdede teenager Peter med superheltekræfter. Sidst vi så Peter Parker, var han blevet klogere på sine egne evner. Han havde også besejret sin første superskurk, The Lizard, men det betyder ikke nødvendigvis, at han nu kan læne sig tilbage og fange bil- og tasketyve resten af sit superhelteliv. Den utilregnelige gamle ven, Harry Osborn, gør ikke situationen lettere for Peter. Forlænget spilletid.

DETEKTIVERNE - Ny dansk børnefilm LØRDAG OG SØNDAG KL. 14.00 Den idealistiske 13-årige Matilde beslutter sig for at åbne et detektivbureau, der skal hjælpe de svage og fattige med de sager, som politiet ikke vil røre ved. Snart har hun overtalt den overvægtige karate-heltwannabee Gustav og den fingernemme Mensa-nørd Tobias til at være med. Men da de vil redde Gustavs onkel fra den skruppelløse bagmand Jo, har de snart både hærdede kriminelle, politiet og en hel by i hælene.

Lørdag 3. maj er 10-års-dagen. Alle børn, der bliver 10 år i 2014, kan gå gratis i biografen denne dag.

ÉN DU ELSKER HVER AFTEN FRA MANDAG 5. MAJ KL. 19.30 TORSDAG 8. OG SØNDAG 11. MAJ OGSÅ KL. 16.00

Mahalia Jackson Tribute giver koncert i Vodskov Kirke Tekst og foto: Erik Amstrup n VODSKOV: Onsdag den 7. maj er der koncert og CD-release i Vodskov Kirke med Mahalia Jackson Tribute. Kvartetten fremfører kendte negro- og gospelnumre i Mahalia Jacksons egne arrangementer, hvorved der skabes en atmosfære af nærvær og intensitet.

Jakob Mygind har sin helt egen og meget følsomme saxofonsound. Han er kendt fra mange sammenhænge i det nordjyske, bl.a. i Match Brothers og Hasseris Kirkes orkester.

Mahalia Jackson består af Margrete Grarup (sang), Jakob Mygind (sax), Ole Bech (guitar) og Niels Ole Sørensen (Hammond B3).

Ole Bech er garant for et roligt og sikkert guitarspil med forrygende soli pakket i underspillet intensitet. Ole Bech er ligeledes fast medlem af Hasseris kirkes orkester.

Margrete Grarup har et fantastisk vokalt overskud og er berømt for en nærværende jazzfeel og intens

Niels Ole Sørensen er til daglig organist i Bangsbostrand og Skæve Kirker. Desuden spiller han ham-

Mahalia Jackson Tribute giver koncert i Vodskov Kirke med et repertoire – sammensat af kendte negro- og gospelnumre. mondorgel i mange forskellige sammenhænge - både kirkejazz (Organica) og funky souljazz orkestre. Mahalia Jackson Tribute indspillede for nyligt en live-cd, som kan købes efter

koncerten. Her bliver der også lejlighed til at få en snak med musikerne over et glas vin og en pindemad. Der er gratis entré til koncerten.

Er du polleninvalid? n HØFEBER: Antallet af birkepollen er eksploderet, og tusinder af danskere lider ekstra meget af høfeber i disse dage. Pollensæsonen for birk er

normalt kort og intens med flest birkepollen i luften i slutningen af april og begyndelsen af maj, så det er nu, at allergien skal behandles med effektive hjæl-

pemidler. Allergi har ramt ca. hver femte dansker – et tal der fortsat er støt stigende. Det er blevet så almindeligt at have allergi, at det ikke længere betragtes som en sygdom men mere som en uhelbredelig gene, man må lære at leve med. Men manglende behandling, forståelse og respekt for sygdommen, gør det endnu svære at tackle. At være allergiker beskrives af flere som at være handicappet eller polleninvalid – stærke ord for en ”gene” godt 1 million danskere døjer med.

Omring hver femte dansker har allergi. Heldigvis er der hjælp at hente.

VIOLA BLOMSTER GENÅBNER

Biografklub Danmark Én du elsker er en følelsesladet fortælling om et møde mellem to fortabte skæbner, en voksen mand og en dreng. Thomas Jacob bor i Los Angeles og er en verdensberømt rockmusiker med succes og mange brændte broer. Da han vender tilbage til Danmark for at indspille nyt album, tropper hans voksne datter, Julie, op med barnebarnet, den 11-årige Noa, og snart bliver Thomas mod sin vilje tvunget til at tage sig af drengen. De to begynder, stik imod alle odds, langsomt at finde hinanden igennem musikken. Men så indtræffer katastrofen, og Thomas må se i øjnene, at han skal træffe et valg, der forandrer hans liv for altid.

soulpower. Hun spiller blandt meget andet i Hasseris kirkes orkester.

MORS DAG

- Udplantningsplanter - Buketter - Dekorationer - Begravelsesbinderi - Sammenplantninger

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 10 – 17 Lørdag-søndag kl. 10 – 14

Viola Blomster Luneborgvej 93, Tylstrup Tlf. 40 78 83 91

- Tre ud af fire med høfeber føler sig trætte, irritable og har koncentrationsbesvær. Halvdelen besværes under udendørs aktiviteter såsom havearbejde og cykling, og lige så mange sover dårligere om natten, hvilket kan dræne én for overskud, forklarer læge Jerk W. Langer.

palle@langholtgrafisk.dk pindskæret 7 . langholt 9310 VodskoV

51 96 73 47

w w w. l a n g h o l t g r a f i s k.dk

Ugens film i Kino Hjallerup

29. aPrIL 2014

Gå til lægen Uanset årsagen til allergi, er det væsentligt at gå til lægen, så man er sikker på at få optimal behandling. Alt for mange allergikere selvbehandler, og derfor ender de med et halvdårligt resultat. Men der forskes meget i høfeber og allergi, og der findes i dag effektive lægemidler, som stort set kan afhjælpe alle symptomer og dermed give en langt bedre livskvalitet. Fem gode råd, hvis du lider af pollenallergi - Gå til lægen! Lægen kan hjælpe dig til at få det bedre med den rigtige behandling, bl.a. ny effektiv receptpligtig medicin. - Hvordan har du det? Tjek dine symptomer på en VAS-skala (visuel analog skala) og del resultatet med din læge. En VAS-skala fås gratis på apoteket eller ved din læge. - Tør ikke tøj og sengetøj udendørs, da pollen kan sætte sig i tøjet. - Driller din pollenallergi om natten, så tag et brusebad og vask håret før sengetid for at fjerne pollen i håret og på kroppen, så du ikke generes under søvnen. - Skal du ud så brug solbriller, det kan forhindre en del pollen i at trænge ind i øjnene.


Vodskov Avis

29. aPRIL 2014

Side 17

Pas på forårets dyreunger

Mange børn skader dyreunger i velmente forsøg på netop at hjælpe dem. n forår: Forårets komme er tiden, hvor mange dyre-

unger kommer til verden, og Falcks vildt- og dyre-

Vodskovs Serie 2 vandt en let, men vigtig sejr over Sindal Tekst: Jens Kalør n VODSKOV: Kampen mod Sindal var vigtig. Et nederlag ville betyde at, Vodskov for alvor var bundhold, mens Vodskov med en sejr vil rykke op i tabellen og efterlade Sindal isoleret i bunden. Det viste sig, at Sindal ikke kunne matche Vodskov. Sindals niveau i denne kamp var ikke til Serie 2.

konsulent, Allan Bruun Rasmussen, får i disse uger henvendelser om forladte dyreunger i naturen, men også på fodboldbaner og golfbaner, som netop er et yndet opholdssted for især harekillinger.

Kommer du alligevel i kontakt og bringer dyreunger med hjem er her en række gode råd fra vildtkonsulenten:

- Næsten alle dyrearter forlader generelt deres unger i mange af døgnets timer for netop selv at tage føde til sig, og desværre har det den konsekvens, at mange børn opfatter dyreungerne som forladte, hvilket i størstedelen af tilfældene er forkert, siger Allan Bruun Rasmussen.

- Finder du dyreunger og er i tvivl kontakt da Dyrenes Vagtcentral på 1812.

- Sæt ungen tilbage så tæt på findestedet som muligt

- Dyreunger og specielt harekillinger kan flyttes væk fra fodbold- og golfbaner til nærmeste bevoksning Husk, at det er en skrøne, at vildt forlader deres unger efter menneskeberøring

servespækket Vodskovhold en god kamp, hvor forsvaret og vikarierende målmand Rasmus Fuglsang stod godt og holdt nullet. Vodskov vandt kampen med hele 4-0, og det var ikke et mål for meget.

Harekillinger kommer til verden i perioden fra februar til marts. (Foto: Falck) - Det eneste tidspunkt, hvor du skal tage dig af dyreunger er, hvis du med sikkerhed kan sige, at moderen er skadet - eller eksempelvis trafikdræbt. I så fald kan du altid kontakte Dyrenes Vagtcentral 1812, som sørger for at de forladte dyreunger kommer med Falcks dyreambulance til en vildtplejestation med henblik på genudsættelse. Hare Haren føder sine unger fra februar til september, så allerede nu ses harekillinger i stort antal i naturen. Harekillinger ligger og trykker sig i det meste af døgnet, og i mange tilfælde kommer moderen først tilbage for at give dem føde efter mørkets frembrud og helt hen imod midnat.

En god sejr til Vodskov, som nok skal forvente mere modstand i næste kamp på lørdag, når det ubesejrede tophold Sulsted kommer på besøg. Der er dømt herrefight.

Samtidig spillede et reRålam fødes oftest i maj. (Foto: Falck)

Ræv Rævehvalpe fødes i slutningen af marts. I starten af april og allerede en måned gamle begynder de at lege uden for graven og strejfe lidt omkring. Typisk når rævehvalpen er nogle måneder gammel, strejfer den længere omkring. Netop her støder mennesker til tider på hvalpen, som ofte er både ret nysgerrig og tillidsfuld. Rådyr Rålam fødes ofte i maj måned og ligesom andre dyreunger er rålammet ladt alene det meste af døgnet. Den første måned er lammet alene i op mod 18 – 20 timer i døgnet. Dog kommer råen jævnligt tilbage og ammer.

Håndværkere

Projekt3 2013_Layout 1 02/05/13 09.30 Side 1

m

4

ge

i

rf

e mr

a rm

e nn

r 0å

TømReR- og bygningssnedkeRi Aps · Telefon 98 29 39 77 ø

et

l ka

o tl

Di

Tømrermester

Ole Madsen

H Nørresundby Hån U S K Tømrerforretning tidlsvkæurke!rVi tilbyder: Nyt tag • Tilbygninger Ny-byg • Bolig renovering Udskiftning af vinduer og døre Alt i snedker- og tømrerarbejde

Kristian Larsen - Malermester Følfodvej 27 . 9310 Vodskov

Tlf. 98 29 33 80 ALT MALERARBEJDE UDFØRES...

og vi rydder selvfølgelig op efter os...

Tlf. 98 17 98 48 • Mobil 30 35 90 40 info@nrsundby-tomrer.dk • www.nrsundby-tomrer.dk

Ring for uforpligtende tilbud eller gå ind på

Kvalitet og personlig service

www.ks-aps.dk

Tylstrup VVS

d

Vodskov Malerforretning

ApS

rubrik ANNONCER:

Nyt og reparationer Badeværelser Energioptimering Alternativ energi Fjernvarmeservice Blikkenslagerarbejde Totalentrepriser

vi er klar til at rykke ud

98 29 33 22

Kirkevej 22 | 9310 Vodskov | Tlf. 98 29 31 10 | www.vvsinst.dk | email: vvs@vvsinst.dk


Vodskov Avis

Side 18

29. aPrIL 2014

Vestbjerg Tennisklub startede sæsonen i høj sol n Vestbjerg: Vestbjerg Tennisklub kunne ikke ønske sig nogen bedre start på sæsonen. Det føltes ak-

kurat som højsommer – og i hvert fald var der både sol og søndag.

Motormarked Den dejlige bil du købte for år tilbage bliver også til affald! Vestbjerg Autogenbrug A/S er godkendt* affaldsbehandler. Vi giver op til 3.000 kr. for din gamle bil når du afleverer den hos os.

* ISO 9000 - 2001 godkendt

Affald er mange ting

98 29 63 00 / 98 29 45 00

Vang Mark 48 . 9380 Vestbjerg www.huggeren.dk - www.98296300.dk - www refero.dk

Auto-tilbud frA

Vestbjerg bAkke • Dæk og alufælge • Køb og salg af brugte biler • Alt i autoreparationer • Klargøring til syn • Vaskehal • Aircon Service • Autotransport

Kai Guldborg

Rasmus Henriksen

Kig ind til

guldborg biler

Irene Holms Vej 2 . 9380 Vestbjerg Tlf. 28 28 58 37

Reparation og servicering af alle mærker Specialist i autoskader og dæk Reparation og servicering af alleGmærker Klargøring til syn RA Specialist i autoskader og dækLÅNEBTIS 3 års garanti på reservedele GRATISIL Klargøring til syn LÅNEBIL VED Se 200 200 salgsklare salgsklare biler biler på: på: AUTOSKADE Se www.bilgaardenhostrup.dk www.bilgaardenhostrup.dk

Efter at Dannebrog var sendt til tops og dannede en smuk kontrast til den skyfri blå himmel, blev de teglrøde tennisbaner straks indtaget af børn og voksne. Andre nød en kold øl og en grillristet pølse. Tennistræningen starter for alvor mandag den 5. maj – for både begyndere, let øvede og voksne. Perfekt vejr til en grillet pølse ved standerhejsning i Vestbjerg Tennisklub.

Mælkebøtten - en blomsterbutik i det åbne landskab Tekst: Jens Peter Bregnballe n VEster hassing: I marts måned sidste år åbnede blomsterbutikken Mælkebøtten, som er en butik beliggende i smukke landlige omgivelser i udkanten af Vester Hassing. Butikken ejes af Karina Teilskov og Stefan Lynge Sørensen, som begge er uddannede blomsterdekoratører, hun i 2000 og han i 2001. De har således begge stor erfaring indenfor deres fag. Butikken indgår også i Interflorasamarbejdet, hvilket ses som en anerkendelse af butikkens kvalitet. Karina Teilskov og Stefan

Stefan gør bæltet klart. (Foto: Karina Teilskov) Lynge Sørensen har nu også fået deres helt egen hjemmeside, hvor man også kan

Vi finder gernegerne din ønskebil - også fabriksny Vi finder din ønskebil - også fabriksny Finansiering tilbydestilbydes - ogsåtiltilrente ældre Finansiering frabiler 2,95% - også til ældre biler

Grindsted Autoværksted Uggerhalnevej 43 9310 Vodskov Tlf. 98 28 61 45 grindstedauto@mail.dk · Køb og salg af biler · Servicering og reparation af alle bilmærker (speciale VW-AUDI-SKODA-SEAT). · Service på nye biler uden garantien bortfalder. · Autoreparationer og service til den rigtige pris. · Hurtig levering af reservedele. · Fabriksgaranti opretholdes.

· Klima/Air-con service og reparation. · Reparation/renovering af gearkasser · Testudstyr til fejlfinding. · Tjek og klargøring til syn. · 4-hjulsudmåling. · Opgørelse og reparation af forsikringsskader. · Kundebiler holder dig kørende. Op til 3 års garanti på reservedele!

Stefan anretter bæltet på ginen. (Foto: Karina Teilskov)

Boligmarked Ældre ægtepar ønsker at leje 2½ - 3 værelses lejlighed i stueplan – eventuelt lille hus, gerne étplans i Vodskov. Henvendelse til Vodskov Avis vodskovavis@vodskovavis.dk

bestille blomster. Den 6. april deltog Blomsterbutikken Mælkebøtten i Distriktsmesterskabet i Blomster Design i Aalborg Storcenter. Her fik de lejlighed til at vise, at de var dygtige med deres hænder. Stefan Lynge Sørensen deltog med Karina Teilskov som sin assistent. Distriktsmesterskabet startede kl. 7.00, hvor deltagerne fik præsenteret de to opgaver og hilst på dommerne. Den første opgave lød på, at de skulle lave et påskeæg ud fra nogle bestemte materialer, som de fik udleveret. Den opgave havde de to timer til at løse (fra kl. 8.00 – 10.00). Den næste opgave gik ud på, at de skulle lave et blomsterbælte - igen ud fra afgrænsede materialer, som de fik udleveret. Bæltet skulle passe til en kjole, der skulle bruges til et modeshow. Kravet var, at det

skulle være et robust bælte, der kunne sidde godt fast på en gine. Denne anden opgave havde de 1½ time til at løse (fra 10.30 – 12.00) Kl. 12.00 skulle alle deltagere forlade området, medens deres ting blev bedømt, og de måtte først komme tilbage igen kl. 14.30. I alt var der 22 deltagere og 4 dommere. Der vurderedes ud fra 4 kriterier: Idé – opbygning – farvesammensætning – teknik. Der kunne gives op til 25 point for hvert kriterium. Man kunne således få i alt 100 point pr. opgave pr. dommer. Stefan Lynge Sørensen´s opgaver blev bedømt af 2 dommere, og i opgave 1 fik han 168 point ud af 200 mulige. For opgave 2 fik han 189 point ud af 200 mulige, og det gav ham en samlet 4. plads, hvor der var meget få point op til 3. pladsen.


Vodskov Avis

29. aPRIL 2014

Side 19

Ugens tv ONSDAG DR1 05.15 Det vilde Indien 06.05 Der er noget i luften 06.35 Formiddagsprogram. 12.15 Skattejægerne 12.45 Kender Du Typen 13.25 Eftermiddagsprogram. 17.00 Fader Brown 17.50 TV Avisen 18.00 Under hammeren 18.30 TV Avisen med Sporten og Vores vejr 19.05 Aftenshowet 19.55 TV Avisen 20.00 Spise med Price på tur 20.40 Med regentparret i Kina 21.30 TV Avisen med Penge og Sporten 22.30 Vegas 23.10 Whitechapel IV 23.55 OBS 00.00 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Madmagasinet Bitz & Frisk 11.30 Akkari og Khader 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Erkendelsens time 13.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.10 Akkari og Khader 18.40 Lancaster-bombemaskinen 19.30 Han, hun og godset 20.00 Dommer for en Dag 20.30 Sange der ændrede verden 20.40 Sagen genåbnet 22.20 Mig og mit skæg 22.30 Deadline 23.00 Putins fjende 00.00 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Hva’ bruden ikke ved 14.30 Stjernerne på slottet 15.20 Alarm 112 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Hvem bor hvor? 20.35 Broadchurch 21.25 Alarm 112 22.00 Nyhedsblok 22.40 Specialtjenesten 23.15 Flugtkongerne 00.15 Natfjernsyn

TORSDAG DR1 05.15 Det vilde Indien 06.05 Formiddagsprogram. 12.20 Skattejægerne 12.45 Kender Du Typen 13.25 Eftermiddagsprogram. 17.00 Fader Brown 17.50 TV Avisen 18.00 Under hammeren 18.30 TV Avisen med Sporten og Vores vejr 19.05 Aftenshowet 19.55 TV Avisen 20.00 Gintberg på Kanten 20.30 Mit liv som plejebarn 21.00 Sindssygehospitalet med Anders Lund Madsen 21.30 TV Avisen med Bag Borgen og Sporten 22.30 Taggart: Dødsdømt 23.40 I farezonen 00.30 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Penge 11.30 Sådan er det bare 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Frank går efter magten 13.00 Eftermiddagsprogram. 18.10 Helvedes helte 18.40 Roald Amundsen - forsvundet på Nordpolen 19.30 Han, hun og godset 20.00 Debatten 21.00 Detektor 21.30 Dårlig Nyt 22.00 Nærkontakt 22.30 Deadline 23.00 Hvad er værst - sukker eller fedt? 23.50 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Hva’ bruden ikke ved 14.35 Stjernerne på slottet 15.20 Alarm 112 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed 20.50 Station 2 22.00 Nyhedsblok 22.40 Skæbner i kvindefængslet 23.30 Elementary 00.25 Natfjernsyn

30. april - 6. maj 2014 FREDAG DR1 05.15 Det vilde Indien 06.05 Der er noget i luften 06.35 Hairy Bikers store kokkedyst 07.20 Formiddagsprogram. 12.20 Skattejægerne 12.45 Kender Du Typen 13.25 Hammerslag 13.55 Hercule Poirot 15.25 Eftermiddagsprogram. 17.50 TV Avisen 18.00 Auktionshuset 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Disney Sjov 20.00 Cirkusrevyen 2010 21.00 TV Avisen med Vores vejr 21.25 Det’ indviklet. Amr. romantisk komedie 23.15 My Soul to Take 00.55 Kodenavn: Jane Doe 02.20 Natfjernsyn

LØRDAG DR1 05.05 Drømmen om landet 06.05 Der er noget i luften 06.35 Formiddagsprogram. 10.35 Mord på hjernen 12.15 Spise med Price på tur 12.55 Ved du hvem du er? 13.55 Sommer 14.50 En ny begyndelse 15.35 I Love Trouble 17.30 Cirkusrevyen 2013 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 18.58 Held og Lotto 19.00 Forældreløse dyrebørn 19.25 Eurovision Song Contest bag kulissen 20.00 Downton Abbey IV 20.50 Kriminalkommissær Barnaby 22.25 Kommissær George Gently 23.55 Streets of Blood. 01.30 Natfjernsyn

DR2 06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Kontant 11.30 DR2 Undersøger 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Dommer for en dag 13.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.10 Nærkontakt 18.40 Den umulige flodrejse 19.30 Han, hun og godset 20.00 Nære fjender. Fr. krigsdrama 21.45 Store danskere - Osvald Helmut 22.30 Deadline 23.00 60 Minutes 23.45 The Daily Show 00.05 Natfjernsyn

DR2

MANDAG DR1

05.05 Drømmen om landet 06.05 Der er noget i luften 06.35 Det vilde Afrika 07.30 Formiddagsprogram. 11.00 Verdens vildeste øer - Hebriderne 11.55 Downton Abbey IV 12.45 Inspector Morse 14.30 Eftermiddagsprogram. 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Europa i Glimmer - Danmark 19.30 Eurovision Song Contest bag kulissen 20.00 Sommer 21.00 21 Søndag 21.40 Fodboldmagasinet 22.10 Agent 007 - Spioner dør ved daggry 00.20 Inspector Morse 02.05 Natfjernsyn

DR2

06.30 Debatten 07.30 Nyheder fra Grønland 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.05 Kinesiske sværvægtere 09.00 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.05 Rejsen fra Golan til Damaskus 13.00 Eftermiddagsprogram. 15.20 DR2 Tema: Forbudt kærlighed 18.15 Londons naturhistoriske museum 19.15 Den umulige flodrejse 20.00 DR2 Tema: Sådan opdrager du en vinder 22.30 Deadline 23.00 Den engelske patient 01.30 Natfjernsyn

TV2 06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Hva’ bruden ikke ved 14.35 Stjernerne på slottet 15.20 Alarm 112 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Voice - junior 21.05 Fortryllet. Amr. eventyrmusical fra 2007 med bl.a. Amy Adams 22.55 War of the Worlds. Amr. science-fiction film fra 2005 00.50 Snakes On a Plane 02.40 Natfjernsyn

SØNDAG DR1

TV2

05.05 Drømmen om landet 06.05 Der er noget i luften 06.35 Formiddagsprogram. 12.25 Skattejægerne 12.50 Kender Du Typen 13.30 Hammerslag 14.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 Fader Brown 17.50 TV Avisen 18.00 Under Hammeren 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 20.00 Danmarks skønneste sommerhus 20.30 Eurovision Song Contest bag kulissen 21.00 Sådan er det skøre sind 21.30 TV Avisen med Horisont og Sporten 22.30 Unge Morse 00.05 Natfjernsyn

DR2

06.30 Kampen om bananen 08.00 DR2 8.00 - Nyheder 08.10 Afghanske kvinder i hæren 09.00 Formiddagsprogram. 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.05 Historien om Apartheid 13.00 Eftermiddagsprogram. 16.45 Danske vidundere: Møns Klint 17.15 100 rifler 19.00 Javel, hr. statsminister. 2 afsnit 20.00 Dem der gør os tynde 20.45 River Cottage - kagebagning 21.00 Søndag Live 22.30 Deadline 23.00 På den 2. side i Europa 23.30 Mordet i Beirut 00.15 Natfjernsyn

TV2

06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Go’ morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.10 Hvem vil være millionær? 13.00 Voice - junior 14.05 Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed 14.55 The Game Plan 16.50 SuperMatchen: Studiet 17.05 SuperMatchen 17.50 Nyhederne 17.54 Regionale nyheder 18.00 SuperMatchen 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 LørdagsSporten 20.00 Lyden af lørdag 20.55 Just Like Heaven 22.30 Farlige teorier 00.50 Red Planet 02.35 Natfjernsyn

TIRSDAG DR1

DR2

06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Bag Borgen 11.30 Detektor 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.30 Dårligt Nyt 13.00 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.05 Dårlig Nyt 18.30 Knæk koden - tallene 19.30 Han, hun og godset 20.00 The Newsroom 21.00 Frank går efter magten 21.30 Akkari og Khader 22.00 Dommer for en dag 22.30 Deadline 23.00 Jagten på min fars morder 00.00 Natfjernsyn

06.30 DR2 Morgen med DR2 Nyheder 11.05 Horisont 11.30 Frank går efter magten 12.00 DR2 12.00 - Nyheder 12.31 Eftermiddagsprogram. 17.00 DR2 Dagen med DR2 Nyheder 18.10 Michael Jeppesen møder... 18.30 Knæk koden - former 19.30 Han, hun og godset 20.00 Det sejler - Slagteriet i Hanstholm 20.30 Helvedes helte 21.00 Dokumania 22.30 Deadline 23.00 Mandela - myten og mig 00.25 The Daily Show 00.45 Natfjernsyn

TV2

06.00 Morgen TV - mest for børn 09.00 Go´morgen Danmark 12.00 Nyhederne 12.15 Lyden af lørdag 13.10 Liebhaverne 13.45 Undercover Boss 14.35 Olsen-banden 16.00 Kurs mod fjerne kyster 16.50 SuperMatchen: Studiet 17.05 SuperMatchen 17.50 Nyhederne 17.54 Regionale nyheder 17.55 SuperMatchen 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Pengene på bordet 21.00 Bad Teacher 22.35 Broadchurch 23.30 Station 2 00.35 Specialtjenesten 01.10 Natfjernsyn

05.05 Drømmen om landet 06.05 Der er noget i luften 06.35 Hairy Bikers store kokkedyst 07.20 Formiddagsprogram. 12.25 Skattejægerne 12.50 Kender Du Typen 13.30 Hammerslag i Thyborøn 14.00 Hercule Poirot 15.30 Hun så et mord 17.00 Fader Brown 17.50 TV Avisen 18.00 Under Hammeren 18.30 Nyhedsblok med Aftenshowet 20.00 Hammerslag 20.40 TV Avisen med Sporten 21.00 Eurovision Song Contest 2014, 1. semifinale 23.00 Beck 00.35 I farezonen 01.25 Natfjernsyn

TV2

06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Han, hun og haven 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Hva’ bruden ikke ved 14.35 Stjernerne på slottet 15.20 Alarm 112 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Hvem vil være millionær? 20.50 Danmarks dejligste badehoteller 21.25 Fotofælden 22.00 Nyhedsblok 22.40 Krop umulig! 23.35 Natfjernsyn

06.00 Nyhedsblok 06.30 Go’ morgen Danmark 11.25 Go’ appetit 12.00 Nyhedsblok 12.20 Have haves 12.50 Byg et liv på landet 13.45 Hva’ bruden ikke ved 14.35 Stjernerne på slottet 15.20 Alarm 112 15.55 Grænsepatruljen 16.25 CPH Lufthavnen. Dansk reportageserie 17.00 Nyhedsblok med Go’ appetit og Go’ aften Danmark 20.00 Kurs mod fjerne kyster 20.50 Razzia - Miljø- og Naturstyrelsen rykker ud 21.25 Station 2 Politirapporten 22.00 Nyhedsblok 22.40 Dags Dato 23.50 Natfjernsyn

UGE 18 - 2014

My Soul to Take

DR1 fredag kl. 23.15 Amr. gyser fra 2010 med bl.a. Max Thieriot og John Magaro. For 16 år siden blev en seriemorder med personlighedsspaltning skudt af politiet i den lille by Riverton. Før han døde, svor han, at han en DR1 torsdag kl. 20.00: “Gintberg på Kanten”

TV2 torsdag kl. 20.50: “Station 2”

dag ville vende tilbage for at myrde de syv børn, der blev født samme dag. Nu begynder de syv, der nu er teenagere, at dø én efter én. Er morderen vendt tilbage fra de døde? Har hans sjæl taget bolig i en af de syv? Kun én af dem kender svarene.

Streets of Blood DR1 lørdag kl. 23.55 Amr. actionfilm fra 2009 med bl.a. Val Kilmer og 50 Cent. I New Orleans i tiden efter orkanen Katrina arbejder narkobetjenten Andy under cover i et evigt forsøg på at fange byens mange narkogangstere. Hans faste partner

er død under orkanen. Men det, der ved første øjekast lignede et uheld, viser sig måske i virkeligheden at være et mord. Sammen med sin nye partner, den temperamentsfulde Stan, forsøger Andy at opklare omstændighederne omkring dødsfaldet.

DR1 lørdag kl. 20.50: “Kriminalkommissær Barnaby” Barnaby indvilger i at være dommer i en cricketkamp og indblandes i en spionsag.

Fortryllet DR1 fredag kl. 21.25: “Det’ indviklet” Det er ikke ukompliceret at indlede en affære med sin eksmand.

TV2 fredag kl. 21.05 Amr. eventyrmusical fra 2007 med bl.a. Amy Adams og James Marsden. Den smukke Giselle lever et fortryllet liv i tegnefilmsverdenen Andalasia, hvor hun skal giftes med den charmerende Prins Edward. Prinsens onde stedmor, Dronning Narissa forpurrer dog

brylluppet og sender Giselle til den virkelige verden, nærmere bestemt det barske New York. Her opdager hun, at livet ikke er så fortryllet alligevel. Heldigvis kommer skilsmisseadvokaten Robert hende til undsætning, og Giselle udvikler varme følelser for ham, selvom hun er lovet bort til Edward.

TV2 lørdag kl. 20.00: ”Lyden af lørdag” Rasmus Thude, Julie Berthelsen, Emmelie De Forest og Frederik Vedersø gæster showet.

Just Like Heaven

TV2 fredag kl. 22.55: ”War of the Worlds” Tom Cruise og Dakota Fanning i Steven Spielbergs science-fiction film.

TV2 lørdag kl. 20.55 Amr. romantisk komedie fra 2005 med bl.a. Reese Witherspoon og Mark Ruffalo. Elizabeth er en ung, meget travl hospitalslæge. Da hun endelig en aften er på vej på en ”blind date”, kommer hun

ud for en bilulykke. Mens hun ligger i dyb koma, udlejes hendes lejlighed til arkitekten David, hvis kone netop er død. Elizabeth begynder nu at dukke op lejligheden, men med evner og fremtoning som et spøgelse.

DR1 søndag kl. 22.10: “Agent 007 - Spioner dør ved daggry”

TV2 søndag kl. 22.35: “Broadchurch”


Ugens citat ... Universiteterne bør kræve, at de studerende møder velforberedte op til timen. Ja, i det mindste, at de mødet op! På mange af landets universiteter behøver man ikke at møde op til timerne eller aflevere nogle opgaver i løbet af et semester. Vodskov,Vestbjerg, Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Sulsted, Ajstrup, Tylstrup, Tylstrup, Grindsted, Grindsted, Uggerhalne, Uggerhalne, Langholt, Langholt, Vester Vester Hassing, Hassing, Stae Stae og og Bouet Bouet Detog eneste, Vodskov, Vodskov, Vestbjerg, Vestbjerg, Sulsted, Sulsted, Ajstrup, Tylstrup, Tylstrup, Grindsted, Grindsted, Uggerhalne, Uggerhalne, Langholt, Langholt, Vester Vester Hassing, Hassing,Stae Stae og Bouet Bouetdu behøver, er at møde op til eksamen. BA –studerende i Virksomhedskommunikation på CBS Mette Viktoria Parbst i Politiken Nr. 18 · tirsdag/onsdag 29. - 30. april 2014 · 13. årgang

Vestbjerg IF Fodbold stadig lukningstruet:

NU ER DET ALVOR Tekst og foto: Erik Amstrup n VESTBJERG: Ud over bestyrelse og udvalg mødte kun 15 personer op til torsdagens generalforsamling i Vestbjerg IF Fodbold. - Da hovedparten af de 15 samtidigt er medlemmer, der i forvejen er involveret i klubben, må vi betragte

fremmødet som særdeles skuffende. Ikke mindst set i lyset af, at vi på forhånd havde tilkendegivet, at klubbens fortsatte eksistens hænger i en meget tynd tråd, hvis det ikke lykkes at få nye folk i bestyrelsen, siger formanden for Vestbjerg IF Fodbold Allan Petersen.

- Hvis det beskedne fremmøde samtidigt er udtryk for manglende villighed til at påtage sig et organisatorisk ansvar for klubbens drift, ser det mildest talt ikke opmuntrende ud. - Ud over de personer, der allerede er involveret i ungdomsarbejdet i klubben, havde kun to tilkendegivet, at de gerne stiller sig til rådighed. Men da ét bestyrelsesmedlem samtidigt ikke ønskede genvalg, står vi nu netto med én person til at deltage i arbejdet. - Der er således stadig et godt stykke vej op til de fem - seks ekstra personer, som vi mener, er nødvendige for at sikre klubbens overlevelse, understreger Allan Petersen. Der var genvalg til formanden. Også ungdoms-

+

Værd at vide

LÆGEVAGTEN: 70 150 300 Aalborg Sygehus, Hobrovej 18, 9000 Aalborg Hverdage kl. 16.00-08.00 Weekend kl. 00.00-24.00 (Adgang via hovedindgangen) Al kontakt til lægevagten skal være telefonisk. Du vil komme til at tale med en læge. Hav altid dit sygesikringskort klar når du ringer.

formanden erklærede sig villig til at tage ét år mere for at hjælpe det nye ungdomsudvalg og tage del i det organisatoriske arbejde, såfremt det lykkes at finde det ekstra antal personer, der kræves i bestyrelsen. Carsten Nielsen blev årets ildsjæl i Vestbjerg IF Fodbold. - Status er, at det stadig er nødvendigt for klubbens overlevelse, at flere folk melder sig på banen til primært at tage del i det organisatoriske arbejde, tilføjer Allan Petersen. ”Stillingsbeskrivelserne” kan ses på klubbens hjemmeside. Ud over de organisatoriske udfordringer drøftede generalforsamlingen i Vestbjerg IF Fodbold også en udvidelse af SVIF-samarbejdet med Sulsted IF. Generalforsamlingen

Her finder du en

HJERTESTARTER

Skal du yde førstehjælp og har brug for en hjertestarter..? Ring 112 Alarmcentralen og hent hjertestarteren på nærmeste adresse: VodskoV:

Budolfi Apotek, Algade 60, Aalborg – Tlf. 98 12 06 77

Har du kendskab til en hjertestarter, der ikke findes på listen, så send en mail til vodskovavis@vodskovavis.dk

rede samtidig Tobias Pedersen (U14-Drenge) som

årets spiller, mens Carsten Nielsen blev årets ildsjæl.

suLsted:

Sulstedhallen (i indgangspartiet) Toftegårdscentret (udvendig v. indgangen) tyLstrup:

Tylstruphallen (i indgangspartiet) grindsted:

Grindstedhallen

(i forgangen ind til hal og klublokaler)

Hammer kirke

Vodskovhallen

(i kirketårnet lige indenfor døren til højre)

Vodskov sognegård (inde i hovedgangen) Vodskov Bibliotek (i vindfanget) Vodskov Stationspark

Super Brugsen i Vester Hassing

(i hovedgangen til højre for kontoret)

(fælleshuset Smedepladsen 23)

Bananen - Bodil Hjorths Vej 10 (på facaden på hjørnet af bygningen)

Store Tingbakke 72 - fælleshuset (Udenfor, ved indgang til kontor/vaskeri)

Egebakken - skole - gennem bakkerne 2

DØGNÅBENT APOTEK

kå-

Tobias Pedersen (U14) blev kåret som årets spiller.

(Indenfor hoveddøren i trappeopgang vest)

Kastanjebo - Gennem Bakkerne 23A (Fælleshuset, ind til venstre. Ring på - døgnvagt) Vestbjerg:

Vester hassing:

(til højre for indgangen til butikken)

Vester Hassing hallen

(inde i hovedhallen - lige indenfor til højre) nørresundby:

F24 Benzintank - Hjørringvej 59 (ophængt på facaden af F24 stationen)

Aalborg Kaserner - Gl. Høvej 34 (på muren til højre for indkørslen)

bouet/nørre uttrup: Kvickly Bouet (I kiosken)

Løvenborgparken/Fælleshuset

(på muren til højre umiddelbart før køkkendøren)

Vestbjerghallen (i hovedindgangen til højre) Vestbjerg Fitnessenter (udendørs v. indgang)

NUBIs klubhus · Hjørringvej 83 (lige til højre for døren ind til køkkenet)

LanghoLt:

rærup I/S Reno Nord (Rærup deponi, Halsvej 70) (I administrationsbygningen ved vægten)

Langholthallen

(Udenfor, ved indgangen)

Vodskov avis nr 18 2014