Issuu on Google+

Tildelt visernes ea g U Specialpris 2008

Til samtlige husstande, kontorer og butikker

Tildelt n sk Vod ovprise 2009

Nr. 15 onsdag/torsdag 11.-12. april 2012 11. årgang Tlf. 98 29 33 22

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Anne Marie Helger vil se Uggerhalne, før hun dør Tekst: Erik Amstrup n UGGERHALNE: Se Neapel og dø, lyder et velkendt gammel slogan for den kendte italienske by. For lidt over et år spurgte dagbladet Politikens rejsetillæg skuespilleren AnneMarie Helger, hvilket rejsemål hun absolut måtte se. Svaret kom prompte: Uggerhalne. Den udtalelse fik straks én af Uggerhalnes aktive borgere, tidligere landinspektør Hans Stochholm til at sende en invitation til sprælske og farvestrålende skuespillerinde. På grund af travlhed har Helger dog endnu ikke haft Anne Marie Helger og Hans Stochholm indgår en aftale: Den farverige og sprudlende dame kommer til Uggerhalne. (Privatfoto)

energi lån

100 års fest

Køb dit eget kraftværk Med et solcelleanlæg på taget producerer du din egen strøm og sælger overskuddet til energiselskabet. En god og grøn forretning for dig og for miljøet.

masser af gode tilbud Bukse r Udval gte m o Norm a l p r i s d e l l e r. 400 k NU r

– 40 % – 60 %

Udval g t e re stdess NU in Lige nu tilbyder Spar Nord i Nørresundby EnErgilån til en variabel årlig rente på 4,95% (ÅOP 5,42%). Lånet kan bruges til • SolEnErgi • VarmEpumpEr • JordVarmEanlæg

KangaROOS begyndte i 1979, da den amerikanske opfinder og jogging entusiast Robert Gamm kæmpede med problemet, at holde styr på sine småpenge og nøgle på sine daglige 10 km løbeture. Nød lærer nøgen kvinde at spinde og Gamm designede en løbesko med en lille lynlåslomme.

40 års jubilæum · 60 års fødselsdag Det fejres med

SKal vi tage en SnaK om dine energiforbedringer?

• laVEnErgi-VinduEr

er

tid til at imødekomme invitationen. - Nu er det imidlertid lykkedes at få personlig kontakt, siger en glad Hans Stochholm. Forleden åbnede Anne Marie Helger en udstilling en udstilling med sine mange farverige kjoler, som hun kalder ”Råbe Råbe Rober”. Her fik Hans Stochholm lejlighed til at forny sin invitation, som Anne Marie Helger gladelig tog imod. - Nu skal besøget i Uggerhalne koordineres med et tidspunkt, hvor den travle skuespillerinde i forvejen er i Nordjylland. Og det glæder både hun og vi os til. - Se Uggerhalne og dø. Der er dog masser af fest, farver og sprudlende liv i Anne Marie Helger. Derfor vil hun helt sikkert nå masser af andre rejsemål efter opholdet i Uggerhalne, tilføjer Hans Stochholm.

Smarte forårs-nyheder fra

Med lys i hæl

449,Med lys i hæl

gan er cardi v Strik rmet - 5 far kr. 400 angæ L

alpris r - norm et - 2 farve r. m k r 0 æ 0 t Kor malpris 6 - nor

% 0 4 – Shadowline – 20 %

449,-

NU

Rullegardiner - Lamelgardiner Plisségardiner – Persienner NU

Hver uge i april: Masser af nye tilbud og udtrækning af gavekort på 400,- og 600,- kr.

Str. 30 - 45

349,-

HUSK Demo-dag 18. april kl. 11-16

• IsolerIng mv. På gensyn i Spar Nord Nørresundby Torvet 6 Telefon 96 32 06 20

tættere på

Vodskovvej 30 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 30 57

Vodskovvej 25 D 9310 Vodskov Tlf. 98 29 30 09


Vodskov Avis

Side 2

Bekendtgørelser

Søndag 15. april 2012 Vodskov Kirke kl. 10.00 Lisbeth S. Michelsen Horsens Kirke kl. 10.30 Carl Hertz-Jensen Hammer Kirke

Ingen gudstjeneste

Hammer Sognegård

Ingen gudstjeneste

palle@langholtgrafisk.dk pindskæret 7 . langholt 9310 VodskoV

51 96 73 47

Baptistkirken Vodskov kl. 10.00 Jens Christensen Bethaniakirken, Tylstrup kl. 10.30 Philip Fodgaard

w w w. l a n g h o l t g r a f i s k.dk

Gudstjenester

TAK!

En stor og varm tak for den store opmærksomhed, som blev vist mig på min 80 års fødselsdag. Tak til personale, hjemmeplejen, sygeplejersker og til Gavlen’s personale, samt til naboer, familie og nære venner. Jeg var overvældet og rørt over den store opmærksomhed. Else Jensen, Solgården - Tylstrup. Ellen Andreasen Toftegårdsparken 2, Sulsted

80 år

Uggerhalne VandVærk

Tirsdag d. 10. april Stort tillykke fra Børn, Svigerbørn og børnebørn

holder

generalforsamling

Bethaniakirken Tylstrup

Onsdag den 25. april kl. 19.30 på grindsted Skole

Senior/Ældretræf

Ajstrup Kirke kl. 10.00 Karin Braüner Mikkelsen

Dagsorden iflg. vedtægterne.

Torsdag d. 12. april kl. 14.00

Sulsted Kirke kl. 10.30 Ane Stoltze Katborg

Bestyrelsen.

Gæst: Dyrlæge Hans Højgaard, Skanderborg. Emne: Mødet med folk og fæ i en alm. dyrlægepraksis. Alle er velkommen til en hyggelig eftermiddag, hvor vi synger og nyder kaffen i godt selskab.

Vestbjerg Kirkecenter kl. 14.00 Ane Stoltze Katborg

Vodskov Badminton Klub holder

Ingen gudstjeneste

Nørre Uttrup Kirke kl. 10.00 Mogens G. Jensen

generalforsamling torsdag den 26. april kl. 19.30

Lægehuset Vodskov Vodskovvej 22 · 9310 Vodskov Telefon 98 29 39 11 www.vodskovlaegehus.dk

Kresten Kehler

i Vodskov Hallen.

Dagsorden ifølge vedtægterne. Bestyrelsen

Ruth Rendbæk

Vodskov Mølles Venner

Åben konsultation uden forudgående Hanne Hulgaard aftale, hverdage kl. 8.30-9.30. Øvrig lægekonsultation efter aftale. Rikke Dolmer Sundhedsfaglig rådgivning og medicinbestilling kl. 8.00-10.00. Tidsbestilling kl. 13.00-14.00, onsdage undtaget Efter kl. 16.00 henvises til Lægevagten, tlf. 70 150 300

Lægeklinikken i Sulsted Doktorstien 5 9381 Sulsted Tlf. 98 26 12 66

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Kirsti Braaten Claus Nissen Erik Hauberg Nitnoi Winsløw

Efter generalforsamlingen vil de to Lions-clubber fortælle om deres spændende arbejde.

VED DØDSFALD

Udd. Bedemand

Signe Nygaard

Jette Nielsen

Søren Thomsen

Udd. Bedemand

Udd. Bedemand

Assistent

Hjælper med alt i forbindelse med bisættelse og begravelse. Træffes altid på tlf. 72 11 81 55 Samtale kan finde sted i hjemmet.

Aalborg Ny Begravelsesforretning Danmarksgade 5 A, Aalborg

Tlf. 72 11 81 55 www.aanb.dk

Ansvarshavende redaktør: Redaktør Frank R. Sørensen Udgiver: Aars Avis & Centraltrykkeriet A/S

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

– avisen med de lokale nyheder!

Med venlig hilsen Bestyrelsen

•• Kiste ) ) Kiste( hvid ( hvid Døgnvag •• Polstring afaf kiste t Polstring kiste •• Tøj Tøj/ sengelinned / sengelinned •• Ilægning i kiste Ilægning i kiste •• Kistepynt, årstidens blomster Per Elsvold Kistepynt, årstidens blomster •• 11Rustvogns-kørsel, ( max. 15 km km+takst ) Rustvogns-kørsel, (max. 15 +km km takst) •• Honorar, samtale i hjemmet. Intet aftenIntet aften og weekendtillæg weekendtillæg • og Honorar, samtale i hjemmet • Avis annonce

77.850, .350,--

Fast pris pris fra fra .............................. Fast ........................

AALBORG

BEDEMAND

Erantisvej 12 · 9400 Nørresundby

Tlf. 98 19 13 14

BANKOSPIL

Mandage kl. 19.00 i Tylstrup Hallen

Bus afgår fra Nr. Halne kl. 17.10, Vadum 17.15 Vangen 17.30, Vikingevej, Forbindelsesvej, Lindholmsvej 17.35 Vestbjerg kl. 17.50 og Sulsted kl. 18.00

www.aalborgbedemand.dk

Begravelse: Begravelse:

Udd. bedemand Udd. bedemandSøren Thomsen Assistent Hede Signe Nygaard

Dagsorden i.h.t. vedtægterne Se vedtægterne på www.hammernyt.dk under samrådet. Alle er velkomne. Der bliver mulighed for at drøfte samrådets kommende opgaver efter generalforsamlingen.

5 kvarte grise à kr. 550,00 · 10 købmandskasser à kr. 200,00 5 oksekødspakker à kr. 375,00 + 25 blandede gevinster 2 kamstege og 3 hamburgerrygge Tylstrup Ungdoms- og Idrætsforening

Stort udvalg i kister, urner & ligtøj

Udd.Kirsten bedemand

onsdag den 25. april 2012 kl. 19.00 – 21.00 i Sportscafeen Grindstedhallen

Bekendtgørelser: 98 29 33 22

Der vil først være orientering fra den selvejende institution.

Konsultation efter aftale. Efter kl. 16 henvises til lægevagten, tlf. 70 150 300

Kirsten Hede

ordinær generalforsamling

Dagsorden iflg. vedtægterne

Telefontid til lægerne kl. 8-9 Recept og tidbestilling kl. 9-10 samt 13-15 eller via www.doktorstien.dk

Hanna Vig

holder

Mandag den 16. april kl. 19.30 Møllen, Møllebyggervej 4, Vodskov

www.doktorstien.dk

Udd. bedemand Hanna Vig

Samrådet for Grindsted og Uggerhalne

Træfudvalget

Vester Hassing Kirke kl. 10.30 Annelise Skjerning Hejlskov Hvorup Kirke

11. april 2012

En personlig afsked

Gitte Korsgaard

Lokal bedemand

Jesper Korsgaard

Kent Sigsgaard

VODSKOV og OMEGNS BEGRAVELSESFORRETNING

Den Røde Gårds Vej 1 · 9310 Vodskov

Faglig uddannet

DØGNVAGT 98 29 23 22 Kommer overalt!

www.bedemand-korsgaard.dk

Tryk: Tekst- og annoncemodtagelse: Annonce- og indleveringsfrister: OTM Avistryk Vodskov Avis, Vodskovvej 36, 9310 Vodskov Korrektur- og større annoncer: Onsdag kl. 12.00 Oplag: Tlf. 98 29 33 22 / 29 24 90 77 Øvrige annoncer: Torsdag kl. 12.00 9.422 ekspl. vodskovavis@vodskovavis.dk, www.vodskovavis.dk Småannoncer: Torsdag kl. 15.00 Avisen og dens annoncører påtager sig intet ansvar som følge af trykfejl i annoncer og tekst.

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 9-15*, Tirsdag kl. 9-12. Lørdag lukket

* Der kan være lukket i korte perioder, når vi er på kundebesøg


Vodskov Avis

11. april 2012

Side 3

Flot overskud hos HHI’s Venner Tekst: Frank R. Sørensen n LANGHOLT: HHI’s Venner, der står for Horsens Hammer Idrætsforenings Venner kunne med tilfredshed på den årlige generalforsamling forleden, konstatere at regnskabet viste et flot overskud på 20.000 kroner. Selv om idrætsforeningerne i Langholt for et par år siden tog navneforandring til Langholt Sportsklub, beholder vennerne det gamle

navn, da formålet nu er at støtte ungdomsarbejdet i Langholt Sportsklub. Formanden, Kaj Jensen, kunne oplyse at det flotte overskud var kommet hjem gennem præmiewhist der spilles hver mandag i vinterhalvåret og den årlige ølfest. HHI’s Venner har gennem årene støttet udlandsture for ungdomshold, rekvisitter, afslutningsfester, sociale arrangementer og mange

Morgensang og -kaffe

torsdag den 19. aPrIL kL. 9.00 - 10.30 I sognets Hus, kLItgårdsvej 34, tyLstruP Kom og vær med til at starte dagen ved at synge nogle gode morgensalmer sammen. Der serveres kaffe med rundstykker. gratis adgang.

Arr.: Ajstrup Menighedsråd

andre ting. Der er en god grund til at der er blevet holdt igen på støttefronten i 2011 da bestyrelsen har besluttet at støtte en multibane ved Langholthallen med et større beløb til glæde for

hele Langholts ungdom. Foreningerne i Langholt Sportsklub lægger stor vægt på idrættens sociale dimension og her er der ofte god støtte af HHI’s Venner. Formanden Kaj Jensen blev

genvalgt til bestyrelsen og fortsætter som formand. Generalforsamlingen sluttede på hyggelig vis med fællesspisning og en gang whist.

DØDSBOER, MØBLER, TING OG SAGER afhentes og modtages

KIRKENS KORSHÆRS GENBRUG

Vodskovvej 57, 9310 Vodskov Telefon 98 29 23 33 mandag-fredag 13-17

Vestbjerg IF Håndbold

Sogneaften

Besøg på Aalborg Teater Onsdag d. 18. april kl. 18.00 Af hensyn til rundvisning og evt. efterfølgende spisning er der behov for tilmelding senest: Onsdag d. 11. april til: Lone Skalborg Jeppesen tlf: 98255298 Pris: Voksne 50 kr. børn 25 kr.

Generalforsamling Torsdag den 26. april 2012 kl. 19.00. i Vestbjerg Hallens Cafeteria, Bakmøllevej 280 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer 6. Valg af revisor og revisorsuppleant 7. Fastsættelse af kontingent 8. Eventuelt Eventuelle forslag skal være bestyrelsen skriftligt i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Håndboldafdelingen er vært ved lidt til ganen og en forfriskning. Venlig hilsen og på gensyn Bestyrelsen i VIF Håndbold MØD OP OG FÅ INDFLYDELSE PÅ DIT BARNS FRITIDSINTERESSE. DER ER ET PAR LEDIGE PLADSER I BESTYRELSEN!!!!!

”Du får

smagen

til forskel”

Velkommen

Velkommen

- når du handler hos mesterslagteren... DANSK OKSEFARS 5 – 8% Pr. kg 65,-. Normalpris 90,Tá 5 kg. Spar 175,- ..............................................

275,7995 125,100,110,175,-

HUSARSTEG Klar til ovn. 4 – 5 pers. ............................... DANSKE HØJREBSBØFFER Tá 2 stk. Min 250 g. . ............................................. Tá 10 stk. FADKOTELETTER ........................

MORMORS KØKKEN

Spaghetti-Gudstjeneste / Dåbs-familiedag i Horsens Kirke & Sognegård Langholt Tirsdag d. 17. april kl. 17.00 Forløb: Kort gudstjeneste i kirken ca. ½ time Herefter er der spaghetti og kødsovs til alle i Sognegården Se mere på www.hammer-sogn.dk Tilmelding ikke nødvendig

Spaghetti-Gudstjeneste / Dåbs-familiedag i Hammer Kirke & Sognegård Torsdag d. 19. april kl. 17.00

HJEMMELAVET BØF m/løg Tá 2 bk. 2 pers. Pr. bk. 64,95 ...............................

KYLLING I KARRY m/ris Tá 2 stk. 2 – 3 pers. Pr. stk. 99,50. . ......................

HUSK! Vi laver alt mad ud af huset. Også pålægsfade - pålægskagemand og smørrebrød.

Forløb: Kort gudstjeneste i kirken ca. ½ time Herefter er der spaghetti og kødsovs til alle i Sognegården OBS! Kirkebilen kan benyttes! Se mere på www.hammer-sogn.dk Tilmelding ikke nødvendig

Se mere på vores hjemmeside www.tylstrupslagter.dk - lev sundt

med kød

mesterslagteren

Bo Frederiksen Luneborgvej 69 . Tylstrup

Tlf. 98 26 14 05

Åbent hus

denne weekend fra kl. 10.00 - 15.00 Køber du nyt køkken, bad eller garderobe i St. Ajstrup til en skarp pris, bliver du altid rådgivet af den samme konsulent fra start til slut.

St. Ajstrup v/Nibe

KØKKEN- OG HVIDEVAREBRUGSEN Brugsvej 7 , St. Ajstrup, 9240 Nibe

Mandag - fredag kl. 9.00 - 17.30. Lørdag og søndag lukket. Husk! Det er en fordel at bestille tid i køkkenafdelingen. www.st-ajstrup.dk - kontakt@st-ajstrup.dk


Vodskov Avis

Side 4

11. april 2012

SÆT ved SuperBrugsen Lidt ud over det sædvanlige TORSDAG 15. SEPTEMBER SLAGTEREN TILBYDER VALGTILBUD -SLAGTEREN GÆLDER KUN TORSDAG TILBYDER

Farsbrød

Store koteletter

flere varianter eller

Skovruller

med skaft FRA 10-18 TORSDAG

med sovs

PR. 100 GRAM

5

95

FRIT VALG Kun

35;

Vej selv slik Mange varianter

Othello lagkage

SLAGTEREN TILBYDER

Fersk Dansk kylling Salmonellafri

BEGRÆNSET PARTI

1100 GR.

35;

39;

Kæmpe PREMIUM BØFMARKED

+pant

Tykstegsbøffer Ribeye PR. GRAM TILBYDER Entrecote KUN FREDAG Medaljoner

BEMÆRK: Luksus 2 LITER smørrebrød 3 skiver pålæg

10;

15;

SuperBrugsen Budolfi

SLAGTEREN TILBYDER

Nakkefilet Stort flot stjerneskud PR. ½ KG med 2 fisk, rejer m.m.

19

95

25;

15

Donna Stella Primotivo Salento

BAKE OFF TILBYDER

Italien

½ PRIS

FRA KL. 15.00

Træstammer

4 STK.

6 FLASKER

20; 150;

4 STK.

25; SuperBrugsen Vodskov

Vingårdsgade 10 • 9000 Aalborg • 98 13 61 00 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 17 - Søndag 10 - 16

SuperBrugsen Nibe

Toften 1 A • 9240 Nibe • 98 35 10 04 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

Vi har posthus SuperBrugsen Skipperen åben slagterSjællandsgade 45 • 9000 Aalborg • 98 11 71 00 Vestre Allé 13 • 9000 Aalborg • 96 30 50 70 Åbningstider: Mandag - fredag 9 21 • Lørdag 9 18 • Søndag 10 17 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 18 • Søndag 10 - 17 afdeling Mandag SuperBrugsen - fredag kl. 9.00 – 19.00 SuperBrugsen Gistrup Støvring og delikatesse SuperBrugsen Færø Plads

KUN

Pr. flaske 50,øre Napoleonshatte KOM OG SMAG FREDAG

KUN

Kun

19

95

DISSE TILBUD GÆLDER HELE UGEN:

Jolly Time

DELIKATESSEN

KUN

PR. ½ KG

SuperBrugsen Vodskov

SuperBrugsen Vejgaard Bymidte

Vejgaard Bymidte 10 • 9000 Aalborg • 98 12 14 11 Mandag- fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17 Gælder fra onsdag den 11. april til og med lørdag den 14. april. SuperBrugsen Vodskov

Vodskovvej 17 • 9310 Vodskov • 98 29 36 44 Mandag - Fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

. Lørdag kl. 8.00 – 18.00 Den første og sidste søndag i måneden kl. 10.00 – 17.00 Åbningstider: Mandag - fredag kl. 9–20 . Lørdag kl. 8–18 Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44 . Fax. 98 29 37 02 www.superbrugsen.dk Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44

Nøvlingvej 25 • 9260 Gistrup • 98 31 40 33 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

Hobrovej 53 • 9530 Støvring • 98 37 16 44 Mandag - fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 17 • Søndag 10 - 17


Vodskov Avis

11. april 2012

Side 5

SÆT ved SuperBrugsen Lidt ud over det sædvanlige TORSDAG 15. SEPTEMBER Sodavand VALGTILBUDCoop - GÆLDER KUN TORSDAG 1,5 ltr.

Spar

% 0 5

vef a h le

l på a

Vej selv slik Mange varianter

TORSDAG FRA 10-18

PR. 100 GRAM

5

6 flasker Palo Alto Reserva

39;

0 PARTI ,7BEGRÆNSET

20 Spar 2

6 x 75 cl.

+ pant

Anthon Berg Guldæske

199;

Kæmpe PREMIUM BØFMARKED

+pant

15

KUN

12

med 2 fisk, rejer KUNm.m.

59

95

Kellogg´s øre Cornflakes KOM OG SMAG FREDAG

2 LITER 4+2 breve

SuperBrugsen Budolfi

Stort flot stjerneskud

Tykstegsbøffer Ribeye Entrecote PR. GRAM Medaljoner

Knorr BEMÆRK: Hollandaise

95

KUN

500 gr.

Donna Stella Primotivo Salento Italien

½ PRIS

Pr. flaske 50,-

FRA KL. 15.00

Træstammer KUN

4 STK.

6 FLASKER

20; 150;

10; SuperBrugsen Vodskov

Vingårdsgade 10 • 9000 Aalborg • 98 13 61 00 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 17 - Søndag 10 - 16

SuperBrugsen Nibe

Toften 1 A • 9240 Nibe • 98 35 10 04 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

Vi har posthus SuperBrugsen Skipperen åben slagterSjællandsgade 45 • 9000 Aalborg • 98 11 71 00 Vestre Allé 13 • 9000 Aalborg • 96 30 50 70 Åbningstider: Mandag - fredag 9 21 • Lørdag 9 18 • Søndag 10 17 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 9 - 18 • Søndag 10 - 17 afdeling Mandag SuperBrugsen - fredag kl. 9.00 – 19.00 SuperBrugsen Gistrup Støvring og delikatesse SuperBrugsen Færø Plads

25;

DISSE TILBUD GÆLDER HELE UGEN:

Jolly Time

10;

+ pant

KUN

Rød, Hvid, Rosé

KUN

ALM.

5; 7;

95

Othello lagkage

LIGHT

SuperBrugsen Vodskov

SuperBrugsen Vejgaard Bymidte

Vejgaard Bymidte 10 • 9000 Aalborg • 98 12 14 11 Mandag- fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17 Gælder fra onsdag den 11. april til og med lørdag den 14. april. SuperBrugsen Vodskov

Vodskovvej 17 • 9310 Vodskov • 98 29 36 44 Mandag - Fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

. Lørdag kl. 8.00 – 18.00 Den første og sidste søndag i måneden kl. 10.00 – 17.00 Åbningstider: Mandag - fredag kl. 9–20 . Lørdag kl. 8–18 Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44 . Fax. 98 29 37 02 www.superbrugsen.dk Vodskovvej 17 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 36 44

Nøvlingvej 25 • 9260 Gistrup • 98 31 40 33 Mandag - fredag 9 - 20 • Lørdag 8 - 18 • Søndag 10 - 17

Hobrovej 53 • 9530 Støvring • 98 37 16 44 Mandag - fredag 9 - 19 • Lørdag 8 - 17 • Søndag 10 - 17


Vodskov Avis

Side 6

Opmagasinering Jo mere kultur – jo mere for pengene!

i separate aflåste & opvarmede lokaler

98 26 26 55

11. april 2012

Vodskov Idrætsforening godt styrket til 50-års jubilæet

www.mediecenter.dk

Stegt flæsk og persillesovs blev fordøjet under velforberedt årsberetning ved årets generalforsamling.

Annoncér i Vodskov Avis- vi skaber omsætning!

Tekst og foto: Frank R. Sørensen

Forårsmarked

i Vodskov FDF

Indsamling af loppeeffekter

n VODSKOV: Året 2011 var endnu et godt år for Vodskov IF Fodbold, både sportsligt og socialt, ja selv økonomisk. Og det vil denne beretning også afspejle. Sådan indledte formanden Ole Lund sin velforberedte årsberetning på den årlige generalforsamling i Vod-

skov Idrætsforenings fodboldafdeling. - I 2011 var planen at forankre eller forstærke de tiltag, der var blevet sat i søen, hvilket VI synes generelt er lykkedes. VI fik ikke opdateret ”køreplanen” i form af det synlige arbejdsredskab, men det har medført, at der var enighed om ”vejen frem”, sagde formanden videre i sin beretning der

Så er der atter tid til at tænke på afholdelse af Vores årlige FORÅRSMARKED og hermed også det tilbagevendende LOPPEMARKED, hvor der plejer at være mange, flotte ting og sager. Derfor har i gang i oprydning fra kælder til kvist og gerne vil af med tingene, kommer FDF gerne og henter. Vi samler ind

Lørdag den 14. april I er velkomne til at ringe til:

Leif Baunwall tlf. 98 29 23 60 eller Ole Wagner tlf. 98 29 39 69

for aftale om afhentning m.m. Effekter kan også afleveres ved Stampehuset, Henrik Stampes Vej, Vodskov.

Formanden for Vodskov Idrætsforenings fodboldafdeling, Ole Lund, aflægger sin årsberetning for 2011.

Køb dit eget Nøglelotteri energi lån

kraftværk

Prøv lykken, køb en nøgle og du er måske den heldige vinder.

Svend Thomsens EFTF. 70 27 14 05

Reception

Vi gentager Med succes fra sidste år med salg af et solcelleanlæg på taget producerer nøgler, i ugerne op til Forårsmarkedet. du din egen strøm og sælger overskuddet til De 700 nøgler sælges ved SuperBrugsen og energiselskabet. En god og grøn Netto i Vodskov af vores raske børn og unge forretning for dig og

for miljøet. I perioden: 10. april – 20. april ... i anledning af at generationsskiftet nu er vel har I alle for at købe nøgler gennemført, glæderchancen jeg mig til at kunne servicere nye som og gamle måske kunder. Samtidigt har jeg vinder rundet blive af en de 40 år, og derfor vil vi gerne se kunder og FRUGTKURV til værdi 500,00 forrretningsforbindelser til en uformel reception . på Hjallerup Træ og Spærfabrik. og en SUPERGEVInST,

begge Fredag den 30.gevinster september kl. 13.00

sponseret af Panasonic Lyd & Billed, Vodskov. Lige nu tilbyder

Alt i Murerarbejde Nybyggeri Renoveringer Tilbygninger Badeværelser Specialopgaver

N · · 3 12. æst j an og e h . o 2 0 o ld g 1 . ja st 5. n. ar t f eb i T er r. ylst i V ru • ny lokal køreskole, hvor du er i centrum. od p sk • ny afdeling af en allerede eksisterende ov køreskole. Vi har teorilokaler i tylstrup

ny KøresKole i VodsKoV

Lånet kan bruges til PRØVES PÅ HUSK nØGLERnE SKal vi tage • SolEnErgi en SnaK om FORÅRSMARKED KL 12.00

På forhånd tak • JordVarmEanlæg Vodskov FDF

• Kørekort til bil, traktor, taxi og generhvervelse. • teorilokaler: luneborgvej 22 st., 9382 tylstrup og Vodskovvej 135, 9310 Vodskov • det nye teorilokale er beliggende lige udenfor Vodskov, gode busforbindelser og mulighed for at blive hentet til teori.

dine energiforbedringer?

• laVEnErgi-VinduEr

Med venlig hilsen • IsolerIng mv. Annoncesponsorer: gensyn i Spar Nord Vodskov Hjallerup På Træ og Spærfabrik A/S HTS

Vodskovvej 27B Håndværkervej 36 · 9320 Hjallerup · Tlf. 98 28 15 67 Telefon 96 38 50 50

tættere på

Billetbestilling 98 28 20 22 . www.hjallerup-kino.dk

Billetpris: 60 kr. T.o.11

Lovpligtige annoncer fra Forsyningsvirksomhederne Annoncer fra Forsyningsvirksomhederne findes på www.forsyning.dk/forsyningsvirksomhederne/annoncer Aktuelt Spildevandsplanlægning - Vedtaget ændring af spildevandsplanen vedrørende 10 vedtagne lokalplaner. Spildevandsplanlægning - Forslag til ændring af spildevandsplanen for Kærhave-bakken, Klarup.

Luneborgvej 22, st.- 9382 Tylstrup tlf.: 5364 9382 www.kristianskoreskole.dk Email: kristian@koreskole.dk Facebook: Kristians Køreskole

Kino Hjallerup Tirs. 10. - tors. 12. kl. 19.30

Aalborg info

Kristians KøresKole

Henrik Sørensen

stadioninspektøren er en vigtig brik i det spil, sagde formanden Ole Lund der til slut i sin beretning manede til at der stadig er et stykke arbejde der skal gøres, hvis klubben skal fortsætte den positive fremgang. Regnskabet der viste et pænt overskud blev godkendt ligesom formandens beretning. Ved afstemning blev der vedtaget at kontingent for det nye år er uændret. På valgsiden blev der genvalg til Ole Lund og Dorte Østergaard Sørensen og Stig Persson blev nyvalgt til bestyrelsen. Claus Juul, Jette Philipsen, Carsten Segerstrøm og Mads Marklund fortsætter i bestyrelsen. Flemming Søe og Otto Korsgaard blev genvalgt som suppleanter til bestyrelsen. Søren Stenstrup og Michael vilsen genvalgtes som revisorer med Henning Christensen som suppleant. Under eventuelt berettede bestyrelsen at man fra sommeren 2012 vil sammenlægge årgangene to-og-to fra U13, årgang 2000-2001, til U19.

www.svendthomsen.dk

Spar Nordhar i Vodskov til en Vi håber rigtig mange lyst EnErgilån at støtte så tag godt variabel årlig rente på 4,95% (ÅOP 5,42%). imod vores sælgere.

• VarmEpumpEr

kom ud i alle klubbens fjerneste kroge og ikke efterlod mange spørgsmål blandt de cirka 40 medlemmer der var mødt op. Medlemsfremgangen er fortsat stigende fra 389 til 406 aktive medlemmer i alderen 5 til 66 år. Udover en sportslig gennemgang af alle holdene både på dame og herresiden blev de aktiviteter klubben har deltaget i gennemgået i kronologisk rækkefølge. Her kan blandt andet nævnes markeringen af DBU’s kåring til Årets Børneklub 2010. Der har været fællesspisninger, militære mesterskaber i fodbold, microfodboldskole, karneval, Vodskov Cup samt kurser nog fodboldrejser. Fremtiden byder på en af de helt store aktiviteter, nemlig klubbens 50-års jubilæum der fejres i maj måned. foruden jubilæet er kalenderen fyldt med mange aktiviteter som diverse fodboldskoler, Vodskov Cup og andre traditionelle arrangementer. - Den daglige drift af Vodskov IF omgivelser skal fortsættes på det ”solide spor”,

Brug venligst P-pladsen ved Centret!

Lør. 14. - søn. 15. kl. 14.00 3D-film

Fre. 13. - søn. 15. kl. 19.30 Fantastisk 3D-film

Man. 16. - fre. 20. kl. 19.30 Nu i imponerende 3D

For-premiere Kun søndag 22. kl. 19.30

Billetpris: 70 kr. T.f.a.

Billetpris: 70 kr. T.o.7

Helaftensfilm. Billetpris: 85 kr. T.o.11

Billetpris: 70 kr. Østvendsyssel Filmklub og Biografklub Danmark: Halv pris


Vodskov Avis

11. april 2012

Side 7

Crandals Galleri fejrede fem års jubilæum n LANGHOLT: Der var ikke langt fra idé til handling, da Crandals Galleri i Langholt for fem år siden slog dørene op til sin første udstilling. Idéen viste sig tilmed at være både livskraftig og langtidsholdbar. Tilmed sprudler det kunstneriske miljø stadig omkring det lille hyggelige galleri, der gennem sin fem årige levetid har givet og stadig giver især lokale

kunstnere mulighed for at udstille deres værker. Det var derfor også en glad galleriejer, Jette Crandal, der skærtorsdag kunne byde både publikum og de otte udstillende kunstnere velkommen til ferniseringen på den kombinerede jubilæums- og påskeudstilling. - Den kreativitet, fantasi og glæde, vi har oplevet gennem de mange udstillinger, er guld værd. Vi har vist aldrig oplevet, at der er blevet

Galleriejer Jette Crandal byder velkommen til jubilæumsog påskeudstilling

sagt nej til at være med til at lege, sagde Jette Crandal i sin velkomst. Crandals jubilæumsudstilling byder på otte forskellige kunstnere, hvoraf nogle vil være gode kendinge for galleriets faste gæster, mens andre udstiller i Langholt for første gang. Dermed kan Crandals Galleri endnu engang byde på en alsidig udstilling med mange ”forskellige farver på paletten”. De otte udstillende kunstnere er: Margit Poulsen, Brovst (Årets kunster 2011 på Dronninglund Kunstcenter) – New Zealandske Ann Morrison (Bosiddende i Hals) - Ole Verner Pihl, Aalborg – Anette Kappel Skovhus, Odder – Grethe Hansen, Vodskov – Svend Tillebeck, Langholt – Anne Nielsen, Langholt, Søstrene Lisbeth og Käthe Boel, Annie Skov – Vodskov og Vinnie Fiil, Vodskov - Birthe Bjerre (Fjerritslev), Pia Martinussen, Langholt Jane Christensen, Aalborg og Jette Crandal, Langholt. Jubilæumsudstillingen i Crandals Galleri kan ses hver weekend til og med den 17. juni. Og også efter aftale.

Crandals Galleri bød på noget godt til både øje og gane.

Claus fra SuperBrugsen Vodskov kåret som Danmarks slagtermester nr. 1 Som bevis på den ærefulde titel kører Claus nu kvit og frit en hel måned i en smart Mini Cooper. Tekst og foto: Frank R. Sørensen n VODSKOV: Slagtermester i SuperBrugsen Vodskov, Claus Hovaldt, er blevet kåret til Danmarks slagtermester nummer 1 og det betyder at han i hele april måned kører kvit og frit rundt i en Mini Cooper fra SuperBrugsen, et makkerpar der allerede nu er synlig i bybilledet og vil være det resten af måneden. - Konceptet bag udnævnelsen af Danmarks slagtermester nummer 1 blev lanceret af SuperBrugsen i foråret 2011, for at synliggøre, at vi har nogle rigtig gode slagtere rundt om i Danmark, fortæller uddeler Kristian Henriksen, SuperBrugsen

-vi holder åbent hus

med oplevelser – dans og musik i Syvsten Hallen Lørdag den 21. april 2012 kl. 18.00 – 24.00

SØNDAG D. 15. APRIL

Musik leveres af: Taars Spillemændene Vodskov-Vestbjerg Harmonikaklub Volstrup Harmonikaklub

kl. 10-15 Du kan: • • • •

Antal menuer bestilles mellem tirsdag 10. april og tirsdag 17. april begge dage inkl. på tlf. 98 46 81 50 / 23 26 81 50 el. 98 40 17 45 / 29 70 17 45

slå til bolden på driving range spille golf på par 3 banen deltage i sjov puttekonkurrence nyde en varm kop kaffe i klubhuset

Alle er velkomne. Arrangementet er gratis.

Menu: Sprængt svinekam m/tilbehør Kaffe m/chokolade

Arrangører: Volstrup Harmonikaklub Syvsten Idrætsforening og S.I.F.’s Venner

Annoncesponor:

Solbriller tilalle alle - også dig! Solbriller alle ogsåtiltil til dig! Linser tiltil – –også dig!

Prøv at spille golf

Kom og besøg os på golfens dag:

Entre inkl. menu: 150,Entre dans: 50,-

om den ærefulde titel, der denne gang gik til Vodskov. Kriterierne for at vinde er ganske enkle, slagtermesteren skal være god til at sælge varer, særlig med fokus på SuperBrugsens Premium oksekød fra Australien. Claus Hovaldt og resten af afdelingen arbejder nu videre med håb om, at yderligere gode tal kan skaffe ham en rejse til Australien, som er hovedpræmien i denne konkurrence.

Golf er fantastisk og for alle

Forårsparty

Der sælges drikkevarer, pølser og kaffe. Drikkevarer skal købes i hallen.

Vodskov og fortsætter. - Vi har en rigtig god slagter- og delikatesseafdeling der gang på gang viser fremgang grundet det store udvalg af førsteklasses kød og delikatessevarer, fortæller Kristian Henriksen, der er stolt og glad over, titlen fandt vej til Vodskov. Bilen har været på tur fra København over Sjælland, Fyn, Sønderjylland, Midtjylland og nu, hvor de nordjyske butikker kæmper

– Sæby afd.

erhold:

Vi starter begynd

. APRIL TIRDAG DEN 17 MAJ TIRSDAG DEN 1.

Kirkevej 12 9330 Dronninglund tlf: 33 15 10 20 www.dronninglund-golfklub.dk

TISe GRsA prøv

synet nyeste udstyr med d

s Grati ve ø r Kom ind og prøv nsp sy Du får kyndig råd og vejledning

de nye flotte solbriller som af vores optiker Lene som har netop er i butikken. stor erfaring indenfor briller og Prøv voresnu synsprøverum med det nyeste en kontaktlinser. Har du udstyr brug– herunder for styrke i trykmåler som kan vise tegn på din nye solbrille er det også muligt. begyndende grøn stær.

Du får kyndig råd og vejledning af vores Solbriller fra 598,optiker Lene som har stor erfaring indenfor briller og kontaktlinser. Priser fra 598,Med fra 1198,Med enkeltstyrkeglas fra enkeltstyrkeglas Med flerstyrkeglas fra Med flerstyrkeglas fra 2298,1 dagslinser2298,fra Månedslinser fra 1198,-

160,-

248,-

Ring og bestil tid til en gratis synsprøve Åben: Tirsd.- torsd. 9.30 -17.30 · Fred. 9.30 -18.00 · Lørd. 9.30 -12.30 - du finder os ved kroen… Smedepladsen 5 · 9310 Vodskov

Åben: Tirsd.-torsd. 9.30-18.00 . Lørd. 9.30-12.30 Telefon 9.30-17.30 98 29 40 00. ·Fred. www.baekgaardoptik.dk Smedepladsen 5 . 9310 Vodskov Telefon 98 29 40 00 . lene@baekgaardoptik.dk . www.baekgaardoptik.dk


Vodskov Avis

Side 8

11. april 2012

Den rene og skære torsdagsfest i Sulsted Tekst og foto: Erik Amstrup n SULSTED: Der var meget stille i Sulsted Langfredag.

Til gengæld var der fest, farver, glad musik, masser af lækker grillmad og ikke mindst masser af glade fest-

stemte mennesker i Sulsted Hallen aftenen før, hvor Sulsted IF holdt sin traditionsrige skærtorsdagsfest. I år var festen arrangeret af et helt nyt udvalg, der havde valgt at spille ud med en markant fornyelse. Først og fremmest med mere bredtfavnende populærmusik, leveret af showbandet Kepler & Friends og

ikke mindst hovednavnet Zididada, der er kendt for sine mange populære hits. Men også maden, der i år blev tilberedt udendørs på store grills af grill-verdensmesteren Martin Mygdam og hans assistenter. Der var tilmed indrettet en lille hyggecafé i hallens cafeteria, hvor ørene og ikke benene kunne hvile sig. Mellem 300 og 400 glade

mennesker var mødt op for at få sig en hyggelig aften. Som det fremgår af billederne og Vodskov Avis` uofficielle opinionsundersøgelse, kunne festdeltagerne i Sulsted lide den nye måde at feste på. - Vi har kun fået positiv respons. Alt gik efter planen, og der skal lyde stor ros til Martin Mygdam for hans mad og alle de frivillige, der leverede et stort stykke arbejde – både før, under og efter festen.

- Også musikken med Kepler and Friends og Zididada var på toppen, sagde Heidi Damsgaard fra festudvalget ”dagen derpå”. Hun glædede sig samtidigt over, at det professionelle vagtfirma, der var hyret til at holde ro og orden, havde fuldstændigt styr på tingene. Derfor var der ingen ballade. - Nu er næste udfordring bliver at få fulgt op på dette års fest i 2013.

Inden festen havde mange frivillige hjælpe travlt med at pynte Sulsted Hallen – og bl.a. folde servietter (Privatfoto)

Til en god fest med smukke piger – er der også altid friske ungersvende.

Martin Mygdam og hans assistenter havde travlt ved det store grills, der var opstillet udenfor Sulsted Hallen.

Der var god søgning mod baren: - Er det Carlsberg eller Tuborg?

Skål for en god fest

Her er den T-shirts, jeg trækker i, når jeg skal se fjernsyn.

Alle Sulsteds friske piger var selvfølgelig til Skærtorsdagsfest. - Hvad ellers?

Grillmester Martin Mygdam sørgede masser af lækkert kød. – Men der var også masser af gode og flotte ben, som ikke sådan uden videre lod sig bide i..

Jeg har vundet et par tangatrusser i festlotteriet. – Hvis du bliver et par timer mere – Vodskov Avis, skal jeg nok tage dem på.

Ikke bare er Sulsteds piger dejlige – de er også i højt humør

Højt humør hos disse glade ungersvende. Her sammen med en af Sulsteds flotte piger

To skjønne piger, der forstår at give kam til dit hår ….


Vodskov Avis

11. april 2012

Side 9

Fodboldspillerne fra SVIFs U 17 – hold servicerede under hele Skærtorsdagsfesten og sikrede sig et kontant tilskud til en Spanienstur.

tter til Vind bilslekoncerter v efteråret nyhedsbre

Der var stil over bordpyntningen

Det nye udvalg bag Skærtorsdagsfesten havde alle gode grunde til at se glade ud.

Repræsentantskabsmøde viste at Dronninglund Sparekasse er solid Der er netop afholdt ordinært repræsentantskabsmøde i Brønderslev kommunes eneste selvstændige pengeinstitut Dronninglund Sparekasse. n PENGE: Bestyrelsesformand Højer Yde Skaksen kunne berette om et godt år. Årets resultat blev et overskud på 11,8 mio. kr. mod sidste års underskud på 9,9 mio. kr. Højer Yde Skaksen oplyste, at bestyrelsen betragter resultatet som meget tilfredsstillende. Sparekassens primære drift er faldet fra 52,7 mio. kr. til 50, 9 mio. kr, hvilket bl.a. skyldes fald i gebyrindtægter på grund af generel faldende aktivitet. Indlånsoverskud Nedskrivninger på udlån og garantier er faldet fra 40 mio. kr. mod 67 mio. kr. året før. Højer Yde Skaksen bemærkede at nedskrivningerne stadig ligger på et højt niveau, trods et pænt fald. Tallet fortæller os at konjunkturerne ikke er vendt i vores virkeområde, konkluderede Højer Yde Skaksen. Udlån er steget med 2 % til 1.817 mio. kr. og indlån med 4 % til 1.877 mio. kr., hvilket vil sige at sparekassen pt. har et indlånsoverskud. God likviditet Højer Yde Skaksen kunne ydermere fortælle at sparekassen likviditet er god. Der er en overdækning på hele 147 %, hvor Finanstilsynet forlanger 50 %. På de øvrige målepunkter i den såkaldte Tilsynsdiamant holder Dronninglund Spa-

rekasse sig ligeledes langt inden for de fastsatte krav og er således mellem de ”artige drenge i klassen”, udtrykte Højer Yde Skaksen. Sparekassen har i 2011 fået 1425 nye kunder og 415 nye garanter. Tre genvalg til bestyrelsen Om fremtiden sagde Højer Yde Skaksen, at der kommer nye krav til solvensen, men Sparekassen har heller ingen problemer ved at opfylde de nye krav. Højer Yde Skaksen rundende sin beretning af med at gøre opmærksom på at Sparekassen gerne vil have mere garantkapital og derfor fortsætter sparekassen sin høje forrentning af garantkapital på opsigelse. Der var genvalg til bestyrelsen til tømrermester Jens Kaasgaard, fhv. autoforhandler Tage Larsen og stats. aut. revisor Niels Jørgen Pedersen. Ingen overvejelser om fusion Herefter var der vedtægtsændringer på dagsordenen. Der er kommet nye kapitaldækningsregler som i praksis betyder, at når garantkapitalen medregnes i Sparekassens kernekapital, så skal forrentningen af garantkapitalen endeligt godkendes på det ordinære repræsentantskabsmøde med udgangspunkt i årets

ig vores Tilmeld d 1. juli 2012 på før den r.dk diecente www.me nkurrencen i ko og deltag r. 2 billette x 3 om

Gitte Hænning

overskud og frie reserver før betaling af renter til garantkapitalen. Vedtægtsændringerne blev enstemmigt vedtaget. På spørgsmålet om, hvorvidt Sparekassen har gjort sig nogle overvejelser omkring fusion, svarede bestyrelsesformand Højer Yde Skaksen præcist og klart, at Sparekassen ingen overvejelser har i den retning, og at sparekassen både kan og vil være selvstændig.

Preben Abildgaard

KONCERT MED

Henrik Fuglsang Nørgaard

Fredag den 27. april kl. 20 · Billetter a 250 kr. Unummererede pladser i Nordjyllands MedieCenter, Søparken 2, Aabybro. Tlf. 9824 2500 www.mediecenter.dk facebook.com/mediecenter

Skan koden og læs om koncerten på Internettet med din mobil.


Vodskov Avis

Side 10

11. april 2012

OMBYGNINGSSALG En hel Oksefilet 4,5 - 5,0 kg

Langstilkede Roser 60 cm. Ass. farver

Kan skæres ud i bøffer af slagtermesteren

10 Stk.

KUN

25,-

399,Rød Karat kaffe

Faxe Sodavand

400 g Pr. pose

33 cl. Afhentningspris Flere varianter

30 Flasker

49

95

CHOKPRIS

25,-

+ pant

Højst 2 kasser pr. kunde til den anførte pris i tilbudsperioden. Herefter er prisen 99,95 pr. kasse + pant

Højst 8 poser pr. kunde til den anførte pris i tilbudsperioden. Herefter er prisen 35,95 pr. pose

Tilbuddene gælder fra onsdag den 11. april til og med lørdag den 14. april Købmand Jeppe Nørgaard

Løvvang Shopping Center Løvbakken 4 DK-9400 Nørresundby Butik tlf: 99 340 500

Åbningstider Man - Fre 08:00 - 19:00 Lør 08:00 - 18:00 Ved søndagsåbent 10:00 - 17:00

Masser af GRATIS P-pladser

Husk Bageren Åbner kl. 7:00 mandag til fredag

Vi har fået ny bager. Fremover får vi vores brød fra Gistrup Bageri Haals. Der er kun 7 km fra Vodskov til Løvvang SuperBest HUSK! Du kan betale med alle disse kort i SuperBest


Vodskov Avis

11. april 2012

Side 11

Kom og se vores nye flotte butik OTA Solgryn

Kærgården

950 g Pr. pakke

250 g

Højst 5 bægre pr. kunde til den anførte pris i tilbudsperioden. Herefter er prisen 18,75 pr. bæger

UNDER 1/2 PRIS

9

95

KUN

9

95

Højst 5 pakker pr. kunde til den anførte pris i tilbudsperioden. Herefter er prisen 20,95 pr. pakke

Rynkeby Blandet Saft C

Lambi

Toiletpapir eller køkkenrulle 12 eller 6 ruller Pr. pakke

Alm. eller light Pr. liter

UNDER 1/2 PRIS

UNDER 1/2 PRIS

8

95

25,Højst 5 pakker pr. kunde til den anførte pris i tilbudsperioden. Herefter er prisen 52,95 pr. pakke

Højst 5 liter pr. kunde til den anførte pris i tilbudsperioden. Herefter er prisen 21,95 pr. liter

Tilbuddene gælder fra onsdag den 11. april til og med lørdag den 14. april Købmand Jeppe Nørgaard

Løvvang Shopping Center Løvbakken 4 DK-9400 Nørresundby Butik tlf: 99 340 500

Åbningstider Man - Fre 08:00 - 19:00 Lør 08:00 - 18:00 Ved søndagsåbent 10:00 - 17:00

Masser af GRATIS P-pladser

Husk Bageren Åbner kl. 7:00 mandag til fredag

Vi har fået ny bager. Fremover får vi vores brød fra Gistrup Bageri Haals. Der er kun 7 km fra Vodskov til Løvvang SuperBest HUSK! Du kan betale med alle disse kort i SuperBest


Vodskov Avis

Side 12

11. april 2012

Simon Westergaard Microafdelingen Peter Andersen blev årets håber på forældre- kåret som årets engagement ildsjæl i Vestbjerg VIF- spiller IF Fodbold Tekst og foto: Erik Amstrup

Derfor kunne formanden for Microafdelingen Lars Møller da også glæde sig over fortsat tilgang til klubben af børn, der vil spille fodbold.

lidt indendørsfodbold. - U 8 udgør 10 – 12 drenge og enkelte piger, der gennem et weekend-kursus i spilforståelse, har udviklet deres spil markant. - På U 9 er der næsten tyve børn. Det er fortrinsvis drenge, der stort set vinder alt, de stiller op i. Lars Møller bebudede, at der i den nye sæson oprettes et nyt pigehold med fokus på forældreinvolvering.

- Vi har haft fokus på udvikling og leg - og fik i efteråret endelig fat i en træner til U 6, som både leger med børnene og involverer forældrene i træningen. - U 7 er en kæmpe årgang med mellem 20 og 30 drenge og piger, der med to hold har deltaget i efterårsturnering, ligesom de har trænet

- I Microafdelingen har vi nogle ideer til, hvordan det kan gøres. Vi er heller ikke blinde for, at det bliver én af de helt store udfordringer i Vestbjerg. - Bare tænk på de udfordringer, fodboldbestyrelsen står med, understregede Lars Møller.

n VESTBJERG: De helt unge fem til niårige spillere i Microafdelingen udgør på mange måder fremtiden for fodboldafdelingen i Vestbjerg Idrætsforening.

Tekst og foto: Erik Amstrup

Tekst og foto: Erik Amstrup n VESTBJERG: Vestbjerg

Årets ildsjæl 2011 i Vestbjerg IF fodbold sammen med seniorformand Finn C. Pedersen.

Idrætsforenings fodboldafdeling har kåret Peter Andersen som årets ildsjæl 2011. Dermed indtræder Peter Andersen, der gennem en årrække på mange forskellige måder har været synonym med fodboldafdelingen, i klubbens egen ”Hall of Fame”. Blandt de mange opgaver, den aldrig nej- sigende Peter Andersen har påtaget sig er: Fodboldspiller, holdleder, træner, kampfordeler, kasserer, indkøber, P-vagt, Web Master, seniorudvalgsmedlem, festarrangør – og helt sikkert også en 20 – 30 ekstra opgave, som det lød i begrundelsen.

Flere unge spiller fodbold i SVIF Tekst og foto: Erik Amstrup n VESTBJERG: SVIF – samarbejdet om fodboldungdommen fra U 10 til U 19 mellem idrætsforeningerne i Sulsted og Vestbjerg fungerer fint. Og personligt ser jeg frem til det fortsatte samarbejde, sagde formanden for ungdomsafdelingen Carsten Nielsen i sin beretning på generalforsamlingen i Vestbjerg IF Fodbold. - I 2012 fortsatte vi den gode tendens med fremgang i antallet af spillere, hvor vi fra 2010 til 2011 gik fra 198 til 237. - Vi ser samtidigt flere eksempler på børn og unge, der efter længere pauser, at-

ter vender tilbage til klubben. Det tager jeg som tegn på, at det er sjov at gå til fodbold, og at vor klub er et sted, hvor der – uanset evner og ambitioner – er plads til alle, forsatte Carsten Nielsen. Ungdomsformanden glædede sig samtidigt over, at SVIF – fodboldspillerne rent sportsligt klarede sig ganske fornuftigt gennem 2011. - Tendensen er, at vore hold i SVIF samler sig stadig mere omkring mellemniveauet, idet vi i år har flere hold i B-rækken og færre i A – og C rækkerne. - Glædeligt er det, at bundniveauet ser ud til at hæve

SVIF U 13 gjorde det godt ved Nørhalne Cuppen i 2011

sig. Til gengæld er det mindre godt, at vort topniveau bliver ringere. -Det er naturligvis et problem, vi arbejder på at løse. Udover turneringen har SVIF - fodboldspillerne deltaget i diverse stævner, bl.a. Nørhalne og Vildbjerg Cupperne med fine resultater og flere hold i slutspil og finaler. - Resultaterne er dog ikke det vigtigste. Det er mindst lige så vigtigt, at spillerne har det sjovt og godt med hinanden, når de er sammen om at dyrke deres fælles interesse for fodbold, understregede Carsten Jensen.

Også ungdomsformanden appellerede til, at flere tager del i det bestyrelsesarbejde, der er essentielt for en velfungerende fodboldklub. Lige nu mangler der to nye personer i bestyrelsen. - Jeg har nu været ungdomsformand i over to år og har efterhånden fået styr på de fleste opgaver. Der dukker dog stadig nye ting op, som jeg skal sætte mig ind i. Samtidigt havner stadigt flere opgaver hos mig. - Da jeg er den eneste, der beskæftiger mig med ungdomsafdelingen, sker det somme tider, at den service, jeg gerne vil give, ikke bliver så god, som jeg ønsker. - Skal vi oven i alt dette også gennemføre nogle af de visioner, vi har i klubben og i SVIF, er og bliver det en umulig opgave for én enkelt mand. - Alternativet er, at der uddelegeres flere opgaver til forældrene omkring på de enkelte hold. Men på visse områder er det nødvendigt, at nogle af opgaverne udføres centralt i klubbens ledelse. - Skal vi arbejde med at hæve vort generelle niveau, kan det kun gøres gennem en samlet indsats og ikke spredt ud på de enkelte hold, konkluderede Carsten Jensen.

n VESTBJERG: Vestbjerg Idrætsforenings fodboldafdeling har kåret Simon Westergaard som årets fodboldspiller 2011/2012. I begrundelsen hedder det: Simon Westergaard har udviklet sig markant de seneste år og har tilmed hjulpet

de ældre hold, U 10 og U 11 – drengene. Simon Westergaard går altid forrest på sit hold, såvel til træning som til kampe. Han er tilmed en god kammerat. Simon Westergaard er derfor en spiller, som bliver til stor gavn for Vestbjerg IF Fodbold i de kommende år.

Det sociale liv blomstrer hos Vestbjergs fodboldseniorer Tekst og foto: Erik Amstrup

jyske mestre på eget græs.

n VESTBJERG: Det var en tilfreds formand for Seniorudvalget under Vestbjerg IF Fodbold, Finn C. Pedersen, der på generalforsamlingen gjorde status over spillernes indsats på grønsværen. - Rent sportsligt tog vi hul på 2011 med fuld besætning på vore fire hold: Damesenior 7 mands, Herresenior 7 mands og to herreseniorhold i henholdsvis Serie 6 og Serie 3. - Resultatmæssigt blev det et svingende forår, hvor især vore to 7 mandshold gjorde det godt. Ikke mindst damerne, der blev suveræne puljevindere og efterfølgende nummer to i kampen om det nordjyske mesterskab. - Også herrerne blev suveræne puljevindere og nord-

Til gengæld konstaterede Finn C. Pedersen, at det gik knap så godt for 11 mands -rækkerne., hvor Vestbjergs nye Serie 6 hold fik gode lærepenge og hår på brystet. - Det samme gjaldt for Serie 3 holdet, der efter foråret måtte rykke ned i Serie 4.

Seniorformand i Vestbjerg IF Fodbold: Det sociale liv blomster i klubben.

- I fuld forståelse med klubben valgte vore to seniortrænere Anders Bohøj og Henning Pedersen at standse. Heldigvis fandt vi en god nødløsning, idet det tidligere seniortrænerteam Ole Nielsen og Michael Kaufmann sagde ja til at overtage rorpinden, sagde Finn C. Pedersen Efter sommerpausen var det kun Vestbjergs to 11-mandshold, der kom på græs Det blev en god sæson, hvor Serie 6 endte på en flot andenplads i puljen, mens Serie 4 rykkede op i Serie 3 med kun ét nederlag i bagagen. I sin beretning pegede Finn C. Pedersen på, at det vigtigste i en fodboldklub ikke kun er sporten – men også det sociale liv. - Og det blomstrer her i Vestbjerg IF. Det er en sand fornøjelse at følge de unge mennesker og deres omgang med hinanden.


Vodskov Avis

11. april 2012

Side 13

Vestbjerg IF Fodbold har hårdt brug for flere hjælpende hænder

Politi undersøger brand i Nejst

Tekst og foto: Erik Amstrup

To børn fra Grindsted mødte X-faktor Ida i Aalborg

n VESTBJERG: Både sportsligt og økonomisk blev 2011 et særdeles godt år for Vestbjerg Idrætsforenings fodboldafdeling. - Vi har en klub, der fungerer rigtigt godt med gode trænere, mange nye medlemmer og gode sportslige resultater, sagde foreningens formand Allan Pedersen på foreningens generalforsamling. - Til gengæld blev 2011 også et år, hvor der blev

Formand for Vestbjerg IF Fodbold Allan Petersen – Brug for flere medlemmer i bestyrelsen.

trukket ekstra hårdt på de kun fire bestyrelsesmedlemmers arbejdsindsats, og netop derfor har vi hårdt brug for flere hjælpende hænder, hvis det hele skal hænge ordentligt sammen. - Med en bestyrelse, der ikke er fuldtallig, er vi fire meget pressede og hængt hårdt op på mange forskellige arbejdsopgaver: - En formand, der udover at være formand, også er medlem af SVIF – udvalget, ungdomsudvalget og hovedbestyrelsen. - En Mikro-formand, der tillige har måttet påtage sig opgaven som kasserer. Ungdomsformanden er sekretær og medlem af ungdomsudvalget. - Ungdomsformanden er tillige sekretær, mens seniorformanden udover bestyrelsesarbejdet i fodboldafdelingen holder mange møder i seniorudvalget. Alle fire bestyrelsesmedlemmer er desuden aktive i Nørhalne Cup – udvalget og holder flere møder med

Bestyrelsesarbejde i VIF Fodbold n VESTBJERG: Bestyrelsen i Vestbjerg Idrætsforenings fodboldafdeling mødes én gang månedligt i sæsonen og hver anden måned udenfor. Det bliver typisk til ni bestyrelsesmøder om året. Møderne starter typisk

kl. 19 og varer til 22 tiden. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med fodbold – eller bestyrelsesarbejde. Jo flere skuldre, desto lettere bliver det at løfte opgaverne.

VOGNMAND / ENTREPRENØR med og uden kran • Lastvogne Containere • Gummiged • Minigraver • Rendegravere • Betonhammer til Rendegraver •

klubbens spillere. - Vi håber derfor at kunne få valgt et nyt bestyrelsesmedlem, der vil påtage sig kassereropgaven. Desuden er det vort ønske, at vi i nær fremtid kan oprette et ungdomsudvalg bestående af forældre fra alle vore ungdomshold, så vi fire i bestyrelsen ikke alene skal stå med alt arbejdet, understregede Allan Pedersen. I sin beretning fremhævede Allan Pedersen betydningen af Vestbjerg IF´s engagement i Nørhalne Cuppen, der med 60.000 kr. giver klubben en afgørende indtægt, som alene er baseret på frivillige hjælpere. - Her har vi brug for mange hænder, og derfor er det vigtigt at få nye med. Vore erfaringer viser, at har man været med én gang, så fortsætter man. - I bestyrelsen vil vi igen prøve andre muligheder for at få vagterne besat. Kan vi ikke finde folk, går vi det ud over indtægterne og dermed vore medlemmer. Allan Pedersen rettede til slut en tak til Vestbjerg IF´s sponsorer og de mange frivillige, der på hver sin vis får klubben til at til at fungere. På grund af det ringe fremmøde til generalforsamlingen, lykkedes det ikke at få valgt nye til bestyrelsen. Kun fem medlemmer udover den kun fire mands store bestyrelse var mødt op.

n TYLSTRUP: Der er så stor mystik omkring en brand, der 2. påskedag udbrød i ejendom på Nejstvej i Tylstrup, at politiets teknikere

Tekst og foto: Freelancer Carsten Christensen n GRINDSTED: X-factor Ida, vinderen af X-factor 2012 optrådte på Gammel Torv i Aalborg fredag den 30 marts. To børn fra Grindsted, Nynne og Emil Stiller på henholdsvis 9 og 7 år, ventede spændt på at komme til at møde hende, efter deres fader vandt billetter til dem i radioen. I Grindsted går Nynne hvileløst rundt og venter på at klokken bliver 17.00, så hun kan komme ind og stå i Quick køen sammen med sin lillebror. Først skulle koncerten overstås og så skulle de i alt 30 med Quick kø billetter stille sig i en kø, hvor der ikke var andre der fik muligheden. Her kunne man virkelig begynde at mærke spændingen på de to børn, der skulle ind at møde vinderen af X-factor 2012. De havde hjemmefra lavet noget karton, som Ida skulle skrive på. Så oprandt mødet. De var blevet lukket ind i det specielle område, hvor kun folk med de vundne billetter kunne komme til. Her var der en hyggelig stemning og Ida tog sig god tid til alle dem, der gerne ville have en autograf. Både Nynne og Emil fik ført korte samtaler med Ida, som var et stort smil under hele seancen.

Tilgængelighed • Tillid • Nærhed Tilgængelighed • Tillid • Nærhed Tilgængelighed • Tillid • Nærhed

Personlig gennemgang af dine forsikringer Personlig gennemgang Personlig gennemgang Personlig gennemgang dine forsikringer afafdine forsikringer Alt samlet på én af dine forsikringer privat/erhverv police Alt samlet på én Alt samletpå påén énpolice police Alt samlet Bredere dækning police Bredere dækning Bredere - bedre dækning overblik --bedre bedreoverblik overblik Bredere dækning - bedre overblik

nu går i gang med en tilbundsgående undersøgelse af omstændighederne. Der har to gange tidligere i år, torsdag den 8. marts og

Bagefter var det et par stolte børn, der hver havde fået autografer fra vinderen af X-factor 2012. De synes begge Ida var en rigtig sød pige og løb efterfølgende stolte ud til deres mor, for at vise de flotte autografer Ida havde lavet.

torsdag den 29. marts i år, været brand i huset. Ved branden 2. påskedag blev bygningen totalskadet.

Der blev også stolt proklameret fra Nynne, at nu skulle hele klassen se hendes autograf og specielt klasselæreren skulle se begge autografer, da Nynne tidligere på ugen, havde fortalt oppe i klassen, at hun skulle møde Ida.

X-faktor Ida skriver autograf til Nynne Stiller fra Grindsted.

Se også www.bilgaardsparken.dk

Godaw, mit navn er Carsten Juul fra Kærsgaard Køkkener Ring 96 32 39 29 – så kommer jeg hjem til dig og tegner dit nye køkken!

KÆRSGAARD KØKKENER

Sulsted

Telefon 98 26 11 84 Jan: 20 44 30 06

Kontakt Kontaktvores voresassurandør assurandørJohn Kim Springborg Kærgaard Kontakt vores assurandør Kim kkn@kab.dk Kærgaard på tlf. 40 30 25 1289 2039 00eller eller email: email: jsp@kab.dk på tlf. på tlf. 40 25 89 39 eller email: kkn@kab.dk Kontakt vores assurandør Kim Kærgaard på tlf. 40 25 89 39 eller email: kkn@kab.dk

Punkt 1 - Kærsgaard Hjørringvej 42, 9400 Nørresundby


Vodskov Avis

Side 14 Sælges: 3 pers. London sofa. Cognacfarvet læder, bøg lak gavle 500 kr. Tlf. 30 48 11 16 Sælges: Trehjulet crosser 130 S (73 amp), 4 år gl. 8.000,- gr. dødsfald. 60 86 78 45 Sælges: Servante med kande/fad, pris 1400 kr.  Tlf. 28 68 73 49 Sælges: Pigecykel, 24”, mrk. Fuji 1500.-. Brændeovnsskærm 200.-. Læderjakke, kort model, sort m/hvid, til dreng, str. M.  Tlf. 98 18 58 17 Sælges: Autostol, Rømer King, 15-30 kg 600 kr. New Baby Born klapvogn 75 kr. Højstol 50 kr. Potte 50 kr..  Tlf. 98 18 58 17

Sælges: Gummitransportør, dozerblad, bagskovl 2 og 2,5 m, 6 m halmvogn, 11 m halmvognsanhænger, 4 WD jeep, Deutz 4005, Ferguson 35, Ford Super m/ front, kornvogn. hesteplove, hestestubharve, kornvalse.  Tlf. 21 22 95 64 Sælges: Enfurret plov, tohjulet vejhøvl, 120 cm fræser, fanggitre, gårdstrigle, Co2 svejser, tigsvejser, skovvogn m/ kran, 6 T tipvogn, harver, højtryksrenser, kompressor, stålmast, 2 T silo, cementtromle, 3000 l rustfri tank.  Tlf. 21 22 95 64 Sælges: Garagesalg: Cykler, græsslåmaskiner og meget andet. Lørdag og søndag den 14. og 15. april kl. 10–14. Hjørringvej 480, Østervrå  Tlf. 40 76 95 80 Sælges: Flydende gangbro, trykimpræg., 8 år gammel, 16 x 2,3 x 0,6 m, kan afhentes samt en 20 m2 kølecontainer til rimelig pris. Sæby Ring efter kl. 18.00  Tlf. 98 46 77 28

Sælges: Fabriksny Curtis bedstemorcykel, alu-citybike 28’’ med meget lav indstigning (25 cm), 7 gear, lys, kurv, lås. Pris 2.800 kr.  Tlf. 21 12 35 73 Sælges: Hvid pigecykel 26’’, lys, kurv, lås. Pris 1.500 kr.  Tlf. 21 12 35 73 Sælges: Superhø, wraphø, frøgræs, byghalm, minibig til løbende levering.  Tlf. 60 81 21 36 Sælges: Rød Golf på gule plader. Masser af køretid til syn. Afhentningspris 5.000 kr.   Tlf. 21 47 96 64 Sælges: Schæferhvalp, Dixie - er stambogsført, chippet, vaccineret og har sundhedsbog. Se mere på www.kennelasdal.dk Tlf. 20 89 84 14 / 98 86 99 90 Sælges: Bøgballe B700 1.800 kr., 1 furet plov 650 kr., Jøla bagskovl 1.700 kr., 4 hjulet ponyvogn 1.400 kr. Vicon gødningsspreder 1.800 kr. Kongskilde harve 1.500 kr. Pony vallak 3 år.  Tlf. 40 13 65 39 Sælges: Toyota Yaris 1,5 Verso, årg. 6/00 - synet 6/32012 på plader, træk m.m. Pris 38.000 kr.  Tlf. 21 75 77 80 Sælges: Flagstænger oliebeh. el. hvidmalet f.eks. 8 m 800 kr. el. 10 m 1.200 kr. Armeret betonsokkel 400 kr. Fri levering max 25 km fra Østervrå. Tlf. 23 44 75 92 / 98 95 61 40 Sælges: Bøgballe B700 1.800 kr., 1 furet plov 650 kr., Jøla bagskovl 1.700 kr., 4 hjulet ponyvogn 1.400 kr. Vicon gødningsspreder 1.800 kr. Kongskilde harve 1.500 kr. Pony vallak 3 år.  Tlf. 40 13 65 39

LOPPESERVICE...

Sælges: Fint wraphø i minibig ca. 15 stk. ligger ved Østervrå. Pris 200 kr. pr. stk.  Tlf. 29 76 12 92 Sælges: Ny facadedør, glat plade, højre ind 880x1980 mm med karm, trepunkts­ paskvil, fejlkøb, aldrig brugt. Pris 6.000 kr.  Tlf. 22 15 95 62 Sælges: Lille hollandsk campingvogn, reg. 2008 i DK. EV 520, T850 kg, er tempo 100 godkendt. Skal ikke synes. Leveres med plader.  Tlf. 20 43 32 53 Sælges: Flydende gangbro, trykimpræg., 8 år gammel, 16 x 2,3 x 0,6 m, kan afhentes samt en 20 m2 kølecontainer til rimelig pris. Sæby Ring efter kl. 18.00  Tlf. 98 46 77 28 Sælges: Fabriksny Curtis bedstemorcykel, alu-citybike 28’’ med meget lav indstigning (25 cm), 7 gear, lys, kurv, lås. Pris 2.800 kr.  Tlf. 21 12 35 73 Sælges: Superhø, wraphø, frøgræs, byghalm, minibig til løbende levering.  Tlf. 60 81 21 36 Sælges: Rød Golf på gule plader. Masser af køretid til syn. Afhentningspris 5.000 kr.  Tlf. 21 47 96 64 Sælges: Schæferhvalp, Dixie - er stambogsført, chippet, vaccineret og har sundhedsbog. Se mere på www.kennelasdal.dk Tlf. 20 89 84 14 / 98 86 99 90 Sælges: Toyota Yaris 1,5 Verso, årg. 6/00 - synet 6/32012 på plader, træk m.m. Pris 38.000 kr.  Tlf. 21 75 77 80 Sælges: Fint wraphø i minibig ca. 15 stk. ligger ved Østervrå. Pris 200 kr. pr. stk.  Tlf. 29 76 12 92 Sælges: Ny facadedør, glat plade, højre ind 880x1980 mm med karm, trepunkts­ paskvil, fejlkøb, aldrig brugt. Pris 6.000 kr.  Tlf. 22 15 95 62

Annoncer, der er os i hænde SENEST FREDAG KL. 10.00, kommer med efterfølgende uge. 1. Antallet af ord i en loppeannonce må være

Sælges: Lille hollandsk campingvogn, reg. 2008 i DK. EV 520, T850 kg, er tempo 100 godkendt. Skal ikke synes. Leveres med plader.  Tlf. 20 43 32 53

2. Er annoncen over 15 ord, skal der indrykkes en ekstra annonce, også med max 15 ord - osv. 3. Prisen for en loppeannonce i ca. 40.000 aviser er 50 kr. inkl. moms

Sælges: Hvid pigecykel 26’’, lys, kurv, lås. Pris 1.500 kr.  Tlf. 21 12 35 73

MAX 15 ORD

Brug nedenstående kupon til teksten: Udfyld venligst kuponen TYDELIGT.

SÆLGES

KØBES

BYTTES

Sælges: Beskæring af heste i hele Nordjylland udføres til rimelige priser.  Tlf. 31 95 49 09

Sælges: Træ-/plastikvinduer og døre samt staldvinduer og døre. Termoglas efter mål. Montering af vinduer. Tlf. 98 28 17 05/40 32 17 05

11. april 2012

Vodskovs U12 Drenge blev kredsmestre i håndbold

Sælges: Brænde klar til brug. Træfældning, havearbejde, græsslåning, belægningsarbejde. Tlf. 22 12 20 75

n VODSKOV: Vodskov havde i forrige weekend to hold til kredsmesterskaber henholdsvis Stenumhallen, hvor U12 drengene spillede sig hele vejen igennem og blev kredsmestre. Hvorimod U10 pigerne måtte ”nøjes” med en anden plads i Ferslev. Sælges: Udlejes: Depotrum 2 6-12 m (eller større). Aflåst og Efter to sikre sejre i kvarttørt. Kan beses. Aalborgvej finalen og semifinalen ven715, Hjallerup.  Tlf. 30 98 72 09 tede en kamp mod Sæby, Sælges: Fangegitre, kirke- der ligesom Vodskov havde stolslåger, mellemgitre, com- spadseret problemfrit til fibilåger, stolper og beslag til nalen. Det var to fysiske og inventar. Rustfrie trug (vippebare). Rustfrie Jyden vand- tekniske hold, som mødte kopper. hinanden i finalen, og beg Tlf. 98 86 16 52 ge hold var tændte og klar Sælges: Flagstænger oliebeh. el. hvidmalet f.eks. 8 til kamp fra start. m 800 kr. el. 10 m 1.200 kr. Vodskov startede kampen Armeret betonsokkel 400 kr. bedst og kom hurtigt forFri levering max 25 km fra an. Efter et par udvisninger Østervrå. Tlf. 23 44 75 92 / 98 95 61 40 i Vodskovs retning kom Sælges: 3,5 hk Honda motor. Sæby ovenpå igen, men det 2,5 m Nordsten såmaskine. Bøgballe 500 gødningsspre- blev også første og sidste der. Reservedele fra Volvo gang i kampen, at Sæby var 650 traktor. Reservedele til foran. Vodskov viste effekJF 245 CMT skårlægger.  Tlf. 98 86 16 52 tivt kontraspil og et fantaSælges: De Grønne Pige- stisk forsvar og målmand i spejdere i Hjallerup afholder alle kampens 30 minutter Loppemarked den 14. april kl. 10-16, gjorde, at Vodskov kørte Præstevænget 4, Hjallerup. sejren hjem. Købes: Vi er nogle pensioni- Kampen blev vundet med ster der ønsker at købe gam9-7, og det var en flok le knallerter. Alt kan bruges. 40 18 78 19 glade Vodskovdrenge, der Købes: /Afhentes: Vi henter kunne tage den lange vej skrot og du får vin, der sma- hjem med guld om halsen, ger godt. Nye og gamle landbrugsmaskiner og inventar. og kalde sig Nordjyllands  Tlf. 21 22 95 64 bedste U12 drenge B-hold. Købes: /Afhentes: Container Følgende spillere var med: sættes ud. Udtjente maski- Rasmus Øllgaard, Chriner, gamle pandeplader, jern­ skrot, ring og få et tidspunkt stian Nielsen, Christoffer for afhentning. Nielsen, Frederik Holst, 29 78 66 21 Kasper Pedersen, Jakob Købes: /Afhentes: Industri­ skrot, landbrugsskrot. Vi gi­ver Thomassen, Nikolaj KriSælges: www.computerværkstedet.dk. Reparation og salg af computere. Opsætning til internet og mail. Fjernelse af virus. Udkørende service.  Tlf. 30 26 95 05 Sælges: Honda MC, kun kørt 13.000 fra ny, rød, står helt som ny. Leveres synet og registreret. Kr. 18.800.-  Tlf. 98 26 04 66

stiansen, Jacob Larsen og Asger Bjørnager. U10 pigerne kæmpede om guld i Ferslev Første kamp var mod Gandrup og begge hold lagde ud i et godt tempo og Vodskov havde rigtig mange gode skudforsøg, men da Gandrups målmand fyldte godt i målet med sine 170 cm i højden, og ellers stod godt, kom der ingen mål ind før et godt stykke ind i kampen. Maja Louise var den første som scorede for Vodskov og på det tidspunkt havde Gandrup scoret 4 gange. Maja havde også rigtig mange gode redninger og Vodskov var dygtige i forsvaret, men det var svært da alle pigerne fra Gandrup var fra 4. klasse og omkring et hoved højere alle sammen. Cecilie gjorde det til 2-4 lidt senere. 1. halvleg sluttede 2-6 til Gandrup. 2. halvleg startede ligesom 1. i et godt tempo med mange gode skudforsøg fra Vodskov og Maja fortsatte det gode arbejde i målet. Desværre var det ikke helt nok overfor de overlegne Gandruppiger, og selvom både Cecilie og Freja fik scoret, endte kampen 4-11 til Gandrup. Vodskov pigerne endte som nummer to i deres pulje og det var billetten til finalekampen.

en vin der smager godt.  Tlf. 98 95 80 19

LOPPE

SERVICE Indryk din loppeannonce i 4 aviser, for kun

Tlf.: Navn:

Oplag 40.000 aviser.

Adr.:

KONTANT

50.-

De glade kredsmestre, U12 drengene fra Vodskov. Privatfoto.

CHECK

Frimærker kan IKKE benyttes til betaling

»Lopperne« er for private og må ikke indeholde firmanavne (vil blive fjernet fra annoncen). INDLEVERES TIL:

w w w w

Midtvendsyssel Avis, Hjallerup Rold Skov Bladet, Skørping Vodskov Avis, Vodskov Østvendsyssel Folkeblad, Dybvad

Annoncen må max indeholde 15 ord, ved mere end 15 ord, fordobles prisen osv. Annoncen skal være indleveret SENEST FREDAG KL. 10.00. Se kupon her på denne side.

Kom i kontak t med

40.000 husstande

Indry k en loppe annonce i Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Vodskovvej 36, 9310 Vodskov

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Tel efon 9 8 2 9 3 3 2 2


Vodskov Avis

11. april 2012

Side 15

Magnus fra Vodskov skød sig ind i TV-Avisen Tekst og foto: Frank R. Sørensen n VODSKOV: Magnus, med efternavnet Larsen og bor i Vodskov, giver sig god tid, sigtet og vejrtrækningen skal være i orden, der er dyb koncentration før skuddet fyres af mod skiven 15 meter borte. Vi befinder os i kælderen

under Vodskov Hallen, hvor Vodskov Skytteforening skyder indendørs om vinteren og her har Magnus skudt sig til mange flotte resultater. Påskedag skød han sig direkte ind i TV-Avisen på DR1, med et pletskud mod hyperaktiviteten. Magnus Larsen, 10 år, er som mange andre børn ADHD-barn, men hans

Magnus skød et pletskud mod hyperaktiviteten i TV-Avisen DR1 Påskedag.

nye hobby, skydning i Vodskov Skytteforening, har givet ham meget mere ro og en tro på at tingene kan lykkes, hvis man gør en indsats. Skytteforeningen har for tiden en gruppe ADHDbørn som medlemmer og har haft skydeinstruktører på ADHD-kursus for at få viden om, hvad ADHD er for noget. Flere af landets skytteforeninger har, ligesom Vodskov Skytteforening, fundet ud af at skydning er et godt alternativ til ADHD-børn i stedet for eksempelvis et fodboldeller håndboldhold. Vodskov Skytteforening har haft så gode resultater at TV-Avisen fra DR1 lagde vejen forbi Vodskov og bragte indslaget i 18.30 udsendelsen Påskedag.

Så kastes petanquekuglerne atter i Vestbjerg n VESTBJERG: Søndag den 1. april blev første petanquekugle kastet. Vestbjerg Petanque Klub havde standerhejsning, og mange var mødt frem til starten på 2012 sæsonen, som er klubbens 5. sæson. I løbet af vinteren har flere klubmedlemmer holdt spil og samvær ved lige, især ved stævner i ridehaller rundt om i Nordjylland. ’ Vinterens traditionelle aften – hvor der kastes med store bowling kugler – havde også i år stor tilslutning. Formanden, Annie Thomsen, bød velkommen, og ønskede alle en god og hyggelig sæson. Leif Fuglsang udleverede den særlige Vestbjerg Petanque Kalender og gennemgik planerne for aktiviteterne på vor egen bane, hvor samvær og hygge er prioriteret ligeså højt som petanquespillet. Anders Larsen orienterede om konkurrence aktiviteterne ”ud af huset”, og han tilbyder tillige særlig træning i løbet af sæsonen, til de der har lyst. Til sidst blev de ugentlige fællesspil tider oplyst: mandag kl. 15 – onsdag kl. 1830 – fredag kl. 15.

- Men derudover laver vi også nogle specielle event for at styrke spil, venskab og hygge, sagde Annie

Thomsen, ”og petanqueudvalget modtager gerne forslag til aktiviteter”.

Vind billetter til koncert med Gitte Hænning fredag d. 27. april kl. 20.00 i Jammerbugt Kulturcenter, Aabybro Gitte Hænning har igennem årene fået utallige opfordringer til at lave koncerter i Danmark. Men hvad skulle hun synge? Jazz, pop, musicals, viser? Lidt af det hele kan du opleve i Jammerbugt Kulturcenter, Aabybro fredag den 27. april 2012. Hun behersker det hele, og da de tyske slagere af gode grunde ikke er så kendte i Danmark, har hun ofte været i tvivl, hvad hun skulle byde på i Danmark. Sidste år gav hun en koncert, hvor hun via musikken fortalte om sit liv. Det er der kommet mange reaktioner på, og dagen efter kunne man læse i avisen ”Lysende stjernestunder med en verdensstjerne”. Gitte Hænning akkompagneres til koncerten af pianisten Nikolaj Hess. ”Giftes med farmand” og ”Ta’ med ud og fisk” er numre, der kendetegner Gitte Hænnings tidligere succes på dansk grund. Men sangerinden rummer så meget mere, hvilket hun i årenes løb har bevist både herhjemme og i Tyskland, hvor hun nu er bosat i Berlin. Gitte Hænning har f.eks. haft en lang karriere som jazz-sangerinde med det første gennembrud i 1968. Gitte Hænning har gennem årene arbejdet på at bygge bro mellem slager/pop genren og jazzen - og den helt store succes oprandt, da hun blev spurgt, om hun ville være med til et 3-ugers engagement i Berlin sammen med svenskeren Siw Malmkvist og nordmanden Wenche Myhre. Kombinationen af ballader, jazz, rock, sketches og slagerhits blev så stort et hit, at de 3 uger blev forlænget til 3 år. Nu står Gitte Hænning snart på dansk grund igen for at drage på en turne rundt omkring på store og små spillesteder i Danmark. Hendes repertoire er en koncert-palet af numre fra specielt den sidste del af hendes lange karriere.

Du kan købe billetter i forsalg til den 27. april Billetpris

kr. 250,-

inkl. gebyr. Køber du billetter gennem Vodskov Avis får du GRATIS 1 fadølkupon pr. billet (værdi 35,- kr.).

BESTILLINGSKUPON Antal billetter á 250,- kr. til Gitte Hænning koncert: ______

Bestillingskuponen afleveres senest mandag 23. april kl. 15.00 på Vodskov Avis, Vodskovvej 36, 9310 Vodskov, mrk.: Gitte Hænning - billetter.

KONKURRENCE

Vodskov Avis og Nordjyllands MedieCenter bortlodder 2 stk. billetter til koncerten, fredag den 27. april kl. 20.00 Vinderen udtrækkes blandt de rigtige indkomne løsninger:

Hvilket år fik Gitte Hænning sit første gennembrud som Jazz-sangerinde? 1958

1968

1978

Løsningen skal være Vodskov Avis, Vodskovvej 36, 9310 Vodskov, i hænde senest torsdag 19. april kl. 15.00. Mærk kuverten Gitte Hænning - konkurrence. Vinderne får direkte besked fra Vodskov Avis. Gevinsten kan ikke konverteres til kontanter.

Vestbjerg Petanque har taget hul på sin femte sæson.


Vodskov Avis

Side 16

Ugens film i Kino Hjallerup THE DESCENDANTS

HVER AFTEN KL. 19.30 TIL OG MED TORSDAG 12. APRIL

The Descendants er et skævt drama med George Clooney som Matt King - en stenrig landejer bosat på Hawaii. Da hans kone ender i koma efter en bådulykke, står den ellers ligeglade King pludseligt tilbage som alenefar. Nu må han lære sine to døtre bedre at kende og tage stilling til sin fortid samt omfavne sin fremtid. George Clooney modtog prisen for Bedste skuespiller ved Golden Globes-uddelingen. T.o.11

11. april 2012

Sæsonstart for motionscyklisterne i Vodskov Tekst og foto: Karen Krogh n VODSKOV: Vodskov Motionscyklister, VMCC, cyklede sæsonen i gang lige før påske. Omkring 30 cyklister mødte op på trods af en kold vind.

En tur i Hammer Bakker blev det til inden alle samledes i Multihuset til varm suppe, kaffe og hjemmebagt roulade. Kirsten Andersen stod for bagningen og at holde suppen varm, til alle kom tilbage fra cy-

PIRATERNE 3 D LØRDAG 14. OG SØNDAG 15. APRIL KL. 14.00 En ægte pirat vil gerne være frygtet på de syv verdenshave. Men det er ikke ligefrem tilfældet for den såkaldte Piratkaptajn fra Blood Island. Han er tværtimod alt for flink og hverken blodtørstig eller gemen som sine kollegaer, der bl.a. tæller ærkefjenderne Black Bellamy og Nådesløse Liz. Alligevel sætter Piratkaptajnen alle sejl ind for at blive kåret som Årets Pirat i den anerkendte konkurrence for søstærke ledere af sørøverskibe. T.f.a.

HUGO FREDAG 13., LØRDAG 14. OG SØNDAG 15. APRIL KL. 19.30 ’Hugo’ fortæller historien om den forældreløse dreng Hugo, der bor inde i væggene på en banegård i 1930ernes Paris. Her varetager han opgaven med at fikse og trække urene op på hele stationen. Inden Hugos far døde arbejdede de to sammen på at restaurere en mekanisk figur et projekt som driver Hugos tilværelse. Han mangler blot en nøgle formet som et hjerte, før figuren igen kan virke. Med hjælp fra en eventyrlysten pige, Isabelle, finder han ud af, at der måske kan være en forbindelse mellem hendes gnavne gudfar og farens figur. Filmen er den Oscar-vindende instruktør Martins Scorseses første familiefilm og han har filmet den i blændende flot 3D-format. 5 Oscars blev det til, i år. T.o.7.

Formand Ove Andersen fandt en talerstol og bød alle velkommen til den nye sæson.

Blomstrende og farverig påske i Rærup Tekst og foto: Frank R. Sørensen

n VODSKOV: De to naboer i Rærup, Stakladen og Gal-

Kim H. Groth ved to af sine egne malerier der kunne ses på udstillingen.

Fra filmen Hugo

TITANIC i 3D HVER AFTEN KL. 19.30 FRA MANDAG 16. TIL OG MED 20. APRIL I april er det 100 år siden Titanic forliste, og det markeres i biograferne med en repremiere på kærlighedshistorien i en fremragende 3D-version. Den 10. april 1912 begynder luksuslineren, Titanic, sin jomfrurejse fra Southampton. Alle samfundslag er repræsenteret på det synkefrie skib fra den unge og kække Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), der har vundet sin billet i et spil kort, til den elegante og reserverede Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), der rejser på 1. klasse med sin rige familie. Det uundgåelige møde mellem de to modpoler ender med ægte kærlighed, imens skibet langsomt men sikkert nærmer sig det skæbnesvangre isbjerg. T.o.11

THE LADY FORPREMIERE SØNDAG 22. APRIL KL. 19.30 The Lady er filmen om den kendte kvindelige politiker Aung San Suu Kyi. Biografklub Danmarks og Østvendsyssel Filmklubs medlemmer tilbydes halv pris.

kelturen i det kolde vejr. Klubben blev startet i 1999 af en gruppe aktive motionscyklister. Klubben har i dag ca. 50 medlemmer af begge køn. Formålet med klubben er at fremme motionscykling i området for på den måde at virke som samlingspunkt for cykelinteresserede. Klubben har to afdelinger for henholdsvis motionister på almindelige cykler og for racercykler. I sommersæsonen trænes der to gange ugentlig. Der køres i grupper alt efter hurtighed og distancer. Klubben deltager i flere løb i landsdelen og du kan se mere på klubbens hjemmeside.

Anni Todberg, Stakladen, viser nogle af de krukker vi kommer til at se i haverne i år.

leri Herre Herholdt havde ikke megen tid til at få sig en snak over hækken og nyde det forholdsvis gode vejr i påskedagene. Begge steder var der travlhed med at betjene kunder. Krukket påske Hos Stakladen var der travlhed med at lave påskebuketter, sammenplantninger og buketter, alt med et stænk af dette års påskepynt og farver. Skal haven have et lift så er det en god ide at lægge planer nu inden blomsterbedene bliver for tilgroet. Krukker i alle størrelser er et hit hos de fleste haveejere så hos Stakladen havde man ikke spor imod at være lidt krukket i påsken, med en udstilling af sidste nyt i udendørs krukker på gårdspladsen. Kunst i den gamle skole Hos naboen, Galleri Herre Herholdt, udstillede galleriets ejer, Kim H. Groth sammen med to andre kunstnere, Lone E. Thomsen og Tina Ferch Hansen. De udstillede billedkunst, glas og keramik. Det var en spændende udstilling med flotte værker der passede godt sammen som en helhed. Den gamle skole i Rærup var en perfekt ramme for udstillingen, hvor mange lagde vejen forbi i påskedagene.


Vodskov Avis

11. april 2012

Englene landede i Vodskov Kirke Tekst og foto: Karen Krogh n VODSKOV: I søndags var der en fin koncert i kirken med en færøsk familierelateret musik duo. De kommer fra samme lille bygd på Færøerne, og organist Jóannes Nolsøe spillede mens sopran Elsebeth Pállsdóttir

Nolsøe Lund sang, og begge fik englene til at lande og lytte med. Man kunne også næsten se Færøerne for sig, når musikken svang sig op og ned. Fjelde og stor natur kom til udtryk i de fine toner fra bl.a. Bach og Händel. En særlig gæst, komponist Kari Bæk fra Færøerne,

Organist Jóannes Nolsøe og sopran Elsebeth Pállsdóttir Nolsoe Lund spillede og sang så englene landede og lyttede med.

var til stede og lyttede med på urpremieren af ”Harrin vár Drottin”. Han bor for tiden i Gøteborg og nød sammen med de øvrige tilhørere de smukke uropførelser af hans værker, fra de to musikere. Sopranen Elsebeth Pállsdóttir Nolsøe Lund skiftede mellem at læse relaterede tekster fra Biblen, for derefter at synge på færøsk og engelsk. Organisten gav flere solonumre på orglet og på knap halvanden times tid var alle fyldt med en stor musikoplevelse. Kirken var pyntet med palmegrene i anledningen af Påsken og som afslutning var der en færøsk påskesalme, også et bestillingsstykke af komponisten Kári Bæk, som organisten Jóannes Nolsøe udførte med sine sikre musiske hænder og fødder på orglet. Jóannes Nolsøe har trukket sig fra faste stillinger, men vikariere i forskellige kirker, ofte i Vodskov Kirke.

Side 17

Alexander vandt konkurrence som AaB’s største fan Tekst og foto: Frank R. Sørensen n VODSKOV: Lav en video, som viser, hvorfor netop DU er AaB’s mest passionerede tilhænger. Det var den røde tråd i konkurrencebetingelserne for at blive valgt som AaB’s største fan, en konkurrence AaB Support Club og NORDJYSKE Medier i fællesskab havde udskrevet. Alexander Søe fra Vodskov var ikke sen til at fatte videoen og komme i gang med at lave sit videoklip der ikke måtte fylde mere end 1 minut. Alexander lod videoen glide ind ad døren til sit værelse der oser af AaB med trøje, et rødt hjørneskab, billetter fra samtlige AaB’s udekampe, plakater og andre AaB effekter. Videoen fortsætter op på hemsen, hvor Alexander også bor og her fortsætter AaB eventy-

ret med et selvgjort maleri på den ene væg med Aalborg som sort silhuet ved Limfjorden og AaB logoet som en rød sol der står op i horisonten. Dommerkomiteen var ikke i tvivl. Alexander vandt stort og onsdag den 4. april mødte han op på Aalborg Stadion sammen med sine forældre for, først at se hjemmekampen mod FCK Midtjylland, som var så

venlige at tage alle 3 point med hjem da AaB tabte 1-2. Efter kampen fik Alexander sin præmie, en AaB trøje med hele holdts autografer skrevet på ryggen, overrakt af AaB spilleren Thomas Augustinussen i presserummet. Alexander Søe er på Aalborg Stadion, hver gang der er hjemmekamp ligesom han også følger holdet ved alle udekampene.

Alexander Søe med sin præmie for udnævnelsen som AaB’s største fan, en AaB trøje med hele holdets autografer.

Håndværkere Murer og Entreprenør

vanens

VVS- & BLIKKENSLAGER aut. VVS-installatør v/ Lars Eriksen Hammervej 28 . 9381 Sulsted

Tlf. 40 27 87 17 www.svanensvvs.dk

BIRGER PEDERSEN VAND VARME SANITET GAS BLIK

Bakmøllevej 267 9380 Vestbjerg Biltlf. 20 31 82 22 40 11 82 22 Telefax 98 95 61 32

MINILÆSSER - MINIGRAVER - STUBFRÆSNING

98 95 62 22

Vi udfører alt i reparationer og nybygning på Salg og nstallationer • bolig og industri el-i er ion llat sta ftin kra • lys- og ring • el-varme og varmesty tallationer • vedligeholdelse af ins • datainstallationer hvidevarer • reparation af hårde

reparation af hårde hvidevarer!

kt b li l A

og smedearbejde udfø

EL & VVS

• Rørskader • Kloak • Ventilation • Nybygning • Ombygning • Reparation • Blikkenslager • El-arbejde • Butikssalg

VVS Arne Pedersens´s Eftf.

r es

v/ Bo Kjeldgaard

Tlf. 98 29 61 29 Tlf. 98 15 36 00 www.ap-vvs.dk . E-mail: mail@ap-vvs.dk Tingvej 2 F . Vestbjerg . Aalborg

Kontakt os og få et tilbud...

Medlem af DAnsK VVs – et signal for kvalitet

HUSK vores døgnservice

aps

aut. EL-installatør

Følfodvej 29 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 32 11

Rubrikannonce i Vodskov Avis: 98 29 33 22

Tænker I på ombygning, tilbygning eller helt nyt? Det er vigtigt at komme godt fra start… Kontakt Arkitekthuset Vodskov A/S på tlf. 98 29 42 66 – vi tager gerne et uforpligtende møde.

Granlunden 6 | 9310 Vodskov | www.arkitekthusetvodskov.dk | ark@arkitekthusetvodskov.dk Annonce_ArkitekthusetVodskov.indd 1

21/10/11 09.37

tlf.: 98293966 - 98291234 Følfodvej 15 . 9310 Vodskov . Tlf. 98 29 39 66 - 98 29 12 34 www.njholm.dk

>““iÀÊ Þ} /©“ÀiÀ‡Êœ}ÊØi`ŽiÀvœÀÀi̘ˆ˜}

6œ`ΜÛʙnÊәÊÎäÊÎ{ ÜÜÜ°…>““iÀ‡LÞ}°`Ž


Vodskov Avis

Side 18

11. april 2012

Nyt ungdomsråd i Tylstrup Badminton

Slamsugning af kloakker og septictanke.

Højtrykspuling

Jo mere kultur – jo mere for pengene!

af dræn og kloakker.

Langholt Entreprenør Forretning

www.mediecenter.dk

- Niels Sørensen -

Tlf. 98 25 50 51 Mobil: 30 98 03 79

n TYLSTRUP: TUR - Tylles Ungdomsråd under Tylstrup Badminton, har haft det årlige valg til et nyt ungdomsråd. Ikke færre end syv spillere havde lyst til at være med

i Ungdomsrådet, hvilket udløste et meget tæt kampvalg. Det nye Ungdomsråd består nu af Ellen Bølling-Ladegaard, Mikkel Huusom, Iben Sørensen, Marlene

Thomsen Leer.

og

Christian

Der holdes konstituerende møde fredag den 13. april.

Før valget var der arrangeret en bowling-tur til Brønderslev Bowlinghal med efterfølgende pizzaspisning i klubhuset.

Motormarked

ER æk

En KYMCO – Knallert

Effektiv rustbeskyttelse

30 km/t Sølvgrå – Kørt ca. 3.500 km. Sælges for Kr. 3.000,Tlf. 98 29 67 36

LEVETIDSGARANTI mod rust! Stikprøvekontrol hos FDM

PAVA Center Nørresundby Sundsholmen 33 . Telefon 98 19 18 22 www.pava9400.dk

og afbalancering

Biler sælges • STORT UDVALG af importerede biler til gule og hvide plader. • ALT I REPARATION af person- og varebiler. • LÅN BIL, mens din bil repareres.

Annoncér i

Grindsted Autoværksted ApS

Sudergaards Autoservice

d

v/ Morten Sudergaard

d 3

Uggerhalnevej 43

Sudergaards Grindsted · 9310 Vodskov telefon 98 29Autoservice 33 22

Karolinevej 3 . Grindsted . 9310 Vodskov Tlf. 9828 6432 . Mobil 2084 6432 www.sudergaard-auto.dk

Vodskov, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Grindsted, Uggerhalne, Langholt, Vester Hassing, Stae og Bouet

Tlf. 98 28 61 45

v/ Morten Sudergaard

Karolinevej 3 . Grindsted . 9310 Vodskov

• 4-hjuls udmåling • Aircon service • Forsikringsskader • Skiftning af autoruder • Klargøring til syn • GODE TILBUD PÅ DÆK • GRATIS LÅNEBIL ved større reparationer/service

- For virksomheder og private ·

& dÆKCenTer

Køb

Salg

KommiSSion af biler

Reparation og servicering af alle mærker Specialist i autoskader og dæk Reparation og servicering af alle mærker Klargøring til syn Specialist i autoskader og dækGRATIS LÅGRATIS NEBIL Klargøring til syn LÅNEBIL VED Se 200 salgsklare biler på: AUTOSKADE Se 200 salgsklare biler på: www.bilgaardenhostrup.dk www.bilgaardenhostrup.dk Vi Vi finder finder gerne gerne din din ønskebil ønskebil -- også også fabriksny fabriksny Finansieringtilbydes tilbydes- -også ogsåtiltilældre ældrebiler biler Finansiering

Den dejlige bil du købte for år tilbage bliver også til affald! Vestbjerg Autogenbrug A/S er godkendt* affaldsbehandler. Vi giver mindst 1500 kr. for din gamle bil når du afleverer den hos os.

bredt

• Dæk og alufælge • Køb og salg af brugte biler • Alt i autoreparationer • Klargøring til syn • Vaskehal • Aircon Service • Autotransport

4 DÆK 1.596,Pris er ekskl. montering og afbalancering.

*Se hvilke dæk der er omfattet af 5 års garanti på Dæktryg.dk

Bilgården Hostrup A/S

v/Ib Jensen Sulsted Kirkevej 1 · 9381 Sulsted

Tlf. 98 29 71 77

WWW.DÆKTRYG.DK

Tylstrup Autohandel

v/Michal Sudergaard Tylstrupvej 8 · 9382 Tylstrup

Tlf. 98 26 27 27

induer

Energiv

98 26 14 28 - 40 54 14 28

snedker- og malerarbejde

snedkerinden.dk v/Marie Bang • Mobil 30 23 86 16

Alt malerarbejde udføres ✔ Private ✔ Erhverv ✔ Færdigmalede fodlister og gerigter ✔ Sprøjtelakering af døre og låger Få et uforpligtende tilbud...

Kai Guldborg

Rasmus Henriksen

Kig ind til 114377 12

5 ÅRS GARANTI PÅ DINE DÆK*

Vestbjerg bAkke

K425 Kinergy ECO 175/65R14 T

Luneborgvej 27 9382 Tylstrup

Affald er mange ting

Auto-tilbud frA

gennem din lokale forhandler

Hans Bilgaards Eftf. Aps

Se vores salgsbiler www.tylstrupauto.dk · tylstrup.auto@mail.dk

Vang Mark 48 . 9380 Vestbjerg www.huggeren.dk . www.98296300.dk . www.refero.dk

dækudvalg

Hierzmann Tømrer & Snedker

98 29 63 00 / 98 29 45 00

tryghed

: Handyman-Nord

Malerarbejde ude og inde ”Helt Solgt” service Totalrydning af dødsboer o.lign. Græsslåning med havetraktor Belægningsarbejde Opsætning af stakit og lamelhegn

Timepris: kun kr. 220,00 +moms ”Byrholt” Byrholtvej 32, 9381 Sulsted. Telefon 98 29 68 88 Eller kontakt: Robert Mølgaard direkte på mobil: 30 12 70 88

- eller kik ind til dit lokale værksted...

Karolinevej 3 . Grindsted . 9310 Vodskov

priser!

Håndværkerhjælp / Vikarudlejning Rep.- og vedligeholdelses-opgaver Ombygningsopgaver Oprydningsopgaver ude og inde Opmuring, oppudsning og vandskuring Udskiftning af døre og vinduer

alT i aUTorePeraTion graTiS lånebil ved STørre reParaTioner ring På Tlf. 98 26 27 27

v/ Morten Sudergaard

Håndværkere ”Byrholt” Handyman-service

TYlSTrUP aUToHandel

Sudergaards Autoservice

stærke

TUR – Tylles Ungdomsråd Fra venstre: Ellen Bølling-Ladegaard, Mikkel Huusom, Iben Sørensen, Christian Leer og Marlene Thomsen

* ISO 9000 – 2001 godkendt

Bestil dit næste bilsyn på www.pavabilsyn.dk

guldborg biler

Irene Holms Vej 2 . 9380 Vestbjerg Tlf. 28 28 58 37

SOLSIDENS MALERFIRMA A/S Følfodvej 25 . 9310 Vodskov Tlf. 98 17 60 32 . 98 17 90 67 . Fax. 98 17 99 22 E-mail: kg@solsidensmaler.dk . www.solsidensmaler.dk

BANKO hver torsdag kl. 18.30 i Vodskov Hallen


Vodskov Avis

11. april 2012

Side 19

Masser af glade børn ved standerhejsning i Vodskov Tekst og foto: Frank R. Sørensen n VODSKOV: Det var en glad Claus Juul, næst- og ungdomsformand i Vodskov Idrætsforenings fodboldafdeling der lørdag den 31. marts kunne byde velkommen til den sidste standerhejsning i rækken for holdene U5 til U8. På billedet viser til venstre, foran den nye måltavle, næst- og ungdomsformand i fodboldafdelingen, Claus Juul sammen med afdelingsdirektør i Spar Nord Vodskov Steen BækgaardSørensen den store check på 20.000 kroner. Foran ses fem af dagens fodboldstjerner og det er fra venstre Mathilde, Magnus, Nicolai, Jacob og Astrid.

Over hundrede børn og deres forældre var mødt op i det flotte solskin og inden flaget gik til tops, godt hjulpet af Nana og Lukas, sagde ungdomsformanden blandt

andet i sin tale at han var glad for det engagement der var for VI fodbold. Han benyttede også lejligheden til at give forældrene lidt opgaver udover at følge deres poder i klubben, nemlig frivillig hjælp ved dette års Vodskov Cup, karnevalet og klubbens 50 års jubilæum, der kulminerer med en stor fest den 12. maj. Han kunne også oplyse at vinteren blandt andet var blevet brugt til at renovere bane 1 med nye spillerbokse og en ny måltavle, sponseret af Spar Nord Fonden. I dagens anledning var afdelingsdirektør i Spar Nord Vodskov mødt op med en stor check under armen på ikke mindre end 20.000 kroner som sponsorat til måltavlen, en gave der fik stort bifald. Udover måltavlen har Spar Nord fon-

den og givet penge til legepladsen ved klubhuset og forskelligt udstyr. Efter en lille times hård

og sjov træning ude på banerne var der kagemand og saftevand til alle i klubhuset.

Tabt og fundet Vi har fået indleveret en systemnøgle, fundet på cykelstien før Brødland i Hammer Bakker. Der er også indleveret en nøgle, sikkert til en knallert eller cykellås.

Nøglerne kan, mod behørig legitimation, afhentes på redaktionen, Vodskovvej 36 i Vodskov i avisens kontortid.

Boligmarkedet HUS VED TYLSTRUP UDLEJES

Flot så det ud med de mange fremmødte børn og forældre da flaget gik til tops i Vodskov Idrætsforening ved standerhejsningen forleden.

Centralt beliggende hus på 100 kvm på stor ugeneret grund, med værksted og garage. Nyt badeværelse og renoveret køkken. Udlejes fra 1. juni. Husleje: Kr. 5.500,- pr. mdr. + forbrug Depositum: 3 mdr. husleje. Tlf. 21 78 29 60

Håndværkere Udskiftning af Drivhusglas termoruder

Tylstrup VVS

Vodskov Malerforretning

Udskiftning af termoruder Alt glarmesterarbejde udføres Forsikringsskader Alt i glas, spejle og forsikringsskader

Kristian Larsen - Malermester

GLARMESTERFIRMAET

Tlf. 98 29 33 80

ApS

Følfodvej 27 . 9310 Vodskov

ALT MALERARBEJDE UDFØRES...

Vodskovvej 135 Tlf. 75407627 75 76 Tlf. 98 25 75 98 76 ·25 Mobil

Mobil 40 27 75 76

Kvalitet til tiden - ring 98 29 31 10 rubrik ANNONCER : 98 29 3 3 2 2

Langholt El-service

El-arbejde af enhver art udføres, såvel reparationer som ny-installationer. Tilbud gives uden forbindende.

TømReR- og bygningssnedkeRi Aps · Telefon 98 29 39 77

v/ Per Nielsen Aut. El-installatør

Horsensvej 4, Langholt 9310 Vodskov

Tlf. 98 25 75 77

Ring for uforpligtende tilbud eller gå ind på

www.ks-aps.dk

VVS Installatøren er på vej... Nyt og reparationer Indretning af badeværelser Forsikringsskader Hovedentrepriser Kloakarbejde Blikkenslagerarbejde

VVS

Aut. VVS-installatør & kloakmester LEO NIELSEN

Installatøren

Kirkevej 22 ● 9310 Vodskov ● Tlf. 98 29 31 10 ● Bil 40 98 31 10 www.vvsinst.dk ● e-mail: vvs@vvsinst.dk


Vodskov Avis

Side 20

11. april 2012

De små i Vestbjerg kom Sulsteds Serie 1 startede i gang med fodbolden sæsonen med uafgjort Tekst og foto: Frank R. Sørensen n VESTBJERG: Lørdag den 31. marts var en stor dag for de små fodboldstjerner i Vestbjerg, da blev der nemlig givet grønt lys for at entrere grønsværen og tage hul på den nye sæson med fodbolden. Og de små ivrige stjerner fra U5 til U9 kunne da næsten heller ikke vente til

flaget var strøget til tops, så det blev en meget kort velkomsttale fra Allan Pedersens side og sammen med forældre og trænere var det hurtigt ned til de små mål og leg med bolden. For holdene U5 og U6 er det Henrik Juul der er træner. Anders Saxtoft tager sig af U7. Lasse Nedergaard og Ulrik Sund tager sig af U8 og hos U9 holdet er det Simon Vestergaard og Jan

Frederiksen der fungerer som trænere. Hos pigerne er det Henrik Nielsen der er træner for U9 Piger. På generalforsamlingen forleden blev Simon Vestergaard fra U9 holdet valgt som årets spiller. Ved standerhejsningen mødte 50 børn og 30 voksne op og det var man meget tilfredse med i VIF, da det er de helt unge der sikrer fremtiden i klubben.

Efter standerhejsningen blev der spillet bold til den store guldmedalje og efter en times træning var der franske Hot Dogs og saftevand i klubhuset.

Ugens tv OnsDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Hammerslag i Thailand 09.30 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Børne TV 17.00 Pacific Paradise Police 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Annemad 18.30 Nyhedsblok 19.05 Aftenshowet 20.00 Kender Du Typen? 20.30 Restaurant bag tremmer 21.00 Nyhedsblok 22.00 Kidnappet 22.45 Pacific Paradise Police 23.30 Onsdags Lotto 23.35 Natfjernsyn DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 13.15 Eftermiddagsprogrammer 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Hitlers livvagter 18.40 The Daily Show 19.10 Forunderlige verden 20.00 A-Klassen 20.25 Rytteriet 20.30 Den bitre ende - med Bruun og Trangbæk 21.00 Sex, kaos og bekendelser 21.30 Quiz i en hornlygte 22.00 Kampen om indvandringen 22.30 Deadline 23.00 DR2 Global 23.50 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.10 Amys ret 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Venner. 4 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Nyhedsblok 20.00 Han, hun og haven 20.35 Desperate Housewives 21.25 Dagens mand 22.00 Nyhedsblok 22.30 Taxaquizzen 23.05 Natholdet 23.40 Krop umulig! 00.30 Lie to Me 01.20 Natfjernsyn

tORsDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Aftenshowet 09.25 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Børne TV 17.00 Himmelblå 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Annemad 18.30 TV Avisen med Sporten 19.05 Aftenshowet 20.00 Bag facaden 20.30 Nye hvide verden 21.00 TV Avisen med Sporten 21.25 Bag Borgen 21.50 Sporten 22.00 Den perfekte forbrydelse? 22.45 Pigen der forsvandt 23.35 Natfjernsyn DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 13.15 På sporet af østen 14.10 Danskernes Akademi 16.10 De uheldige helte 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Hitlers livvagter 18.40 The Daily Show 19.10 Forunderlige verden Præriehunde 20.00 Debatten 20.50 Sagen genåbnet 22.30 Deadline 23.00 Smagsdommerne 23.40 The Daily Show 00.00 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.10 Amys ret 12.00 Nyhedsblok 12.15 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Tennis: WTA med Wozniacki 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Vejret 19.00 Nyhedsblok 20.00 Operation X 20.50 Mormors bordel 21.25 Razzia - Fødevarekontrollen rykker ud 22.00 Nyhedblok 22.30 Natholdet 23.30 Live fra Bremen 00.05 Natfjernsyn

FReDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Aftenshowet 09.25 Saras køkken 09.55 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Bag Borgen 12.35 Eftermiddagsprogrammer 15.10 Lægerne 16.00 Børne TV 17.00 Himmelblå 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Annemad 18.30 Nyhedsblok 19.00 Disney sjov 20.00 Cirkusrevyen 2010 21.00 TV Avisen 21.30 Duplicity 23.30 Min søsters vogter DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 13.15 På sporet af østen 14.10 Danskernes Akademi 16.10 De uheldige helte 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Hitlers livvagter 18.40 The Daily Show 19.05 Sherlock Holmes: Det plettede bånd 20.00 Elizabeth: The Golden Age 21.50 Store danskere 22.30 Deadline 23.00 Debatten 23.50 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.10 Amys ret 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Nyhedsblok 16.15 Tennis: WTA med Wozniacki 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Vejret 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Far til fire - gi’r aldrig op. Dansk familiefilm 21.40 Live fra Bremen 22.25 Den blinde vinkel 23.00 Det sidste job 00.45 Lie to Me 01.30 Natfjernsyn

Tekst og foto: Erik Amstrup n SULSTED: Forrige lørdag tog Sulsted IF´s Serie 1-hold for alvor fat på årets fodboldsæson i en ligeværdig kamp mod Asaa. Kampen blev spillet på et pibende koldt Sulsted Stadion, hvor Aalborg Kommune endnu ikke havde fået klargjort grønsværen til sæsonstart.

Kampen mod Asaa endte uafgjort 2 – 2. - Som ny træner vil jeg gerne sætte mit eget præg på holdets spillestil. I den nye sæson skal Sulsted forsøge at være i mere boldbesiddelse og udvise mere tålmodighed i sit spil. - Serie 1–holdet har flere gode typer, der passer ind i denne spillestil. Derfor vil det være både en synd og en skam, hvis spillerne ikke får

lov at bruge deres kvaliteter ude på banen. - Optakten til den nye sæson med otte træningskamp har været opløftende med seks vundne og to uafgjorte kampe. Dog har de fleste af modstanderne været Serie 2 hold. - På den baggrund er det svært at sige, hvor vi sagde rent fysisk, sagde Sulsteds nye Serie 1-træner Michael Andersen inden kampen.

Sulsted IF´s Serie 1 hold startede sæsonen med uafgjort 2 – 2 mod Asaa.

LØRDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 11.40 Troldspejlet 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 14.00 Merlin 14.45 Downton Abbey 15.35 P3 Guld 2012 17.10 Sporløs 17.40 Før søndagen 18.00 Min Sport på vej mod OL 18.20 Held og Lotto 18.30 Nyhedsblok 19.05 Mr. Bean 19.30 Limbo 20.00 Flubber 21.30 Millenium: Luftkastellet der blev sprængt 23.00 Livet længe leve 00.55 Two Weeks DR2 08.05 Morgenandagten på DR2 12.30 Nyheder fra Grønland 13.00 OBS 13.05 Danskernes Akademi 15.05 Verdensøkonomien bløder 15.35 Detektor 16.05 Dokumania 17.40 Den fantastiske dal - Græs 18.30 Historiske haver i Norden 19.00 Quiz i en hornlygte 19.30 So F***ing Special 20.00 DR2 Tema 22.30 Deadline 22.55 A-Klassen 23.20 Natfjernsyn TV2 05.30 Morgen TV - mest for børn 09.00 Nyhederne med Weekend Weekend 13.05 Stemmer fra Titanic - katastrofen set fra morderens synsvinkel 14.50 Tennis: WTA med Wozniacki 16.50 Håndbold: SuperMatchen 17.50 Nyhederne 17.54 Regionale nyheder 17.55 Håndbold: SuperMatchen 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 19.45 LørdagsSporten 20.00 Titanic. Amr. romantisk drama fra 1997 med bl.a. Leonardo DiCaprio 23.10 Manden med jernmasken 01.25 Den blinde vinkel- ugen set i bakspejlet 01.55 Reno 911!: Miami 03.10 George Gently. Eng. krimiserie med Martin Shaw

sØnDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 11.30 Ponyskolen 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 14.00 Gudstjeneste i DR Kirken 15.05 Downton Abbey 16.00 Cirkusrevyen 2010 16.55 Kriminalkommissær Barnaby 18.30 TV Avisen med Sporten og Vejret 19.00 Ekspedition Guyana 20.00 Downton Abbey 21.00 21 Søndag 21.40 Fodboldmagasinet 22.05 Clement Søndag 22.45 McBride 00.10 Blod, sved og ris 00.40 Den sidste fjende DR2 12.30 DR Klassisk 14.00 Danskernes Akademi 16.00 Hannibals flugt over alperne 17.40 Sortskægs forsvundne sørøverskib 18.30 Titanic - Spøgelset på havbunden 20.00 So F***ing Special 20.30 Har vi en 6. sans? - Sjæl og videnskab 21.00 Titanic: Storhed og fald 21.50 River Cottage - rødbeder og tomater 22.00 Historiske haver i Norden 22.30 Deadline 23.00 Detektor 23.30 Natfjernsyn TV2 05.30 Morgen TV - mest for børn 09.00 Nyhederne med Weekend Weekend 13.00 Venner 13.25 2 Broke Girls. 2 afsnit 14.20 New Girl 14.50 Tennis: WTA med Wozniacki 16.55 Vejen til EM 17.25 Herre i eget hus 18.00 Nyhederne og Sporten 18.10 Regionale nyheder 18.20 Skriftestolen 18.50 Vejret 19.00 Nyhederne 19.30 Regionalprogram 20.00 Lie to Me. Amr. krimiserie 20.55 All About Steve 22.40 Natholdet. 3 afsnit 00.30 Natfjernsyn

11. - 17. april 2012 MAnDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Aftenshowet 09.30 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 21 Søndag 12.50 Eftermiddagsprogrammer 15.10 Lægerne 16.00 Børne TV 17.00 Himmelblå 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Annemad 18.30 Nyhedsblok 19.05 Aftenshowet 20.00 Bjørnefamilien 21.00 Nyhedsblok 22.00 Kriminalkommissær Foyle 23.35 Kidnappet 00.20 Lægerne DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 13.15 På sporet af østen 14.10 Danskernes Akademi 16.10 De uheldige helte 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Hitlers livvagter 18.45 The Daily Show 19.10 Forunderlige verden Loch Maree 20.00 Baader Meinhof-komplekset 22.20 Sange der ændrede verden 22.30 Deadline 23.00 Tro om igen! 23.30 The Daily Show 23.55 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.10 Amys ret 12.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 12.15 Eftermiddagsprogrammer 16.15 Beverly Hills 90210 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Nyhedsblok 20.00 Utøya - Norge mod Breivik 20.50 Station 2 Special 21.40 Station 2 Patrulje 22.00 Nyhedsblok 22.30 De unge kirurger 23.05 Natholdet 23.40 Natfjernsyn

tIRsDAg

DR1 06.00 Morgen TV - mest for børn 08.30 Tidens tegn - TV på tegnsprog 09.30 Formiddagsprogrammer 12.00 DR Update - nyheder og vejr 12.10 Eftermiddagsprogrammer 16.00 Børne TV 17.00 Himmelblå 17.50 DR Update - nyheder og vejr 18.00 Annemad 18.30 Nyhedsblok 19.05 Aftenshowet 20.00 Bonderøven 20.30 Blod, sved og ris 21.00 Nyhedsblok 22.00 Irene Huss: Guldkalven 23.30 OBS 23.35 Natfjernsyn DR2 08.00 Morgenandagten på DR2 13.15 På sporet af østen 14.10 Danskernes Akademi 16.10 De uheldige helte 17.00 Deadline 17.00 17.30 P1 Debat på DR2 17.55 Røde Kors i Det tredje Rige 18.45 The Daily Show 19.10 Forunderlige verden Skovelefanter 20.00 Detektor 20.30 Fristaden i frigear 21.00 Dokumania 22.30 Deadline 23.00 Europa eller kaos? 23.30 Natfjernsyn TV2 05.00 Morgen TV - mest for børn 06.00 Nyhederne, Sporten og Vejret 06.30 Go’ morgen Danmark 11.10 Amys ret 12.00 Nyhedsblok 12.15 Eftermiddagsprogrammer 16.15 Beverly Hills 90210 17.05 Venner. 2 afsnit 18.00 Nyhedsblok 18.20 Go’ aften Danmark 18.50 Nyhedsblok 20.00 Ingen kære mor - alene i Himalaya 20.35 Stjernerne på slottet 21.25 Eskadrille 722 22.00 Nyhedsblok 22.30 Station 2 Politirapporten Special 23.05 Natholdet 23.40 Krop umulig! 00.35 Natfjernsyn


Vodskov avis nr 15 2012