Page 1

Apteekkien, lääketilojen ja myymäläratkaisujen ammattilaiset palveluksessasi www.vmp-interior.fi

VELI-MATTI PAULASAARI, TOIMITUSJOHTAJA:

”Me tiedämme, miten saat toimintasi kukoistamaan. Se on paljon muutakin kuin tilasuunnittelua.” Palveluihimme kuuluvat mm. • Liiketilojen suunnittelu • Liiketilaneuvottelut • Liiketilahankinnat • Tilatekniikka • Elinkaariajattelu • Projektinhallinta • Työmaavalvonta • Erikoiskalusteet • Asennukset • Vahvat yhteistyöverkostot • Liiketoiminnan kehittäminen ja konsultointi


UUSI LIIKETILA

LIIKETILAN HANKINTA

Liiketilan haku Kun tiedämme sinun tarpeesi, autamme etsimään toimintaasi sopivat liiketilat. Jos taas olet jo iskenyt silmäsi tiettyyn liiketilaan, voimme selvittää puolestasi, kuka sen omistaa ja huolehtia neuvotteluista.

Tilan tekniset vaatimukset Kun sopiva tila on löytynyt, me kerromme, mitä muutostöitä tilaan tulisi tehdä ja kenen vastuulla ne ovat. Suunnittelemme niin seinien paikat, hätäpoistumistiet kuin atk-pisteetkin. Keskustelemme tilan tarpeista LVIS-suunnittelijoiden kanssa ja huolehdimme siitä, että tilassa on kaikki tarvittava tekniikka. Tavoitteenamme on, että kiinteistön omistaja tekisi muutostyöt ja sinä saisit muuttaa valmiiseen tilaan.

Tarve parin vuoden päästä? Vaikka liiketilan vaihto ei olisi juuri nyt sinulle ajankohtaista, kauttamme pääset hyötymään verkostosta, jossa tieto rakenteilla olevista tiloista liikkuu.

Vuokrasopimuksen ehdot Olemme apunasi myös vuokrasopimusneuvottelussa. Meillä on vahva näkemys siitä, mikä on liiketoiminnallesi hyvä sijainti. Tunnemme liiketilojen vuokraehdot ja hintatason ympäri Suomen sekä eri tilojen vaatimukset. Autamme myös varmistamaan, että sopimus on kannaltasi reilu.

PROJEKTI Aikataulutus Laadimme aikataulun koko projektille, ja myös alihankkijoillemme. Huolehdimme siitä, että toimitilasi valmistuu juuri silloin, kun on sovittu. Avoin kustannusseuranta Teemme projektista kustannusarvion, jossa on jokainen kulu eriteltynä. Kokemuksemme perusteella osaamme arvioida tarvittavan työmäärän hyvin. Jos projekti muuttuu matkan varrella, päivitämme kustannusarvion saman tien. Investoinnit Olemme apunasi, kun mietit, kannattaako investoida uuteen tekniikkaan, esim. robotiikkaan, ja mitä sen avulla voidaan säästää. Työmaavalvonta Jos sinulle rakennetaan uusi liiketila, hoidamme puolestasi työmaan hallinnoinnin sekä valvonnan. Rakennuslupakuvat Saat meiltä myös rakennuslupakuvat.

Hyppää kyytiin palvelupolullemme sinulle


VMP-interior on erikoistunut apteekkien, lääkehuoneiden ja muiden terveys- ja hyvinvointitilojen suunnitteluun. Myös erilaiset toimistoja myymäläratkaisut ovat meille tuttuja. Tilasuunnittelun ja projektinhallinnan lisäksi meillä on vahvaa osaamista liiketilojen hankinnasta, vuokrasopimuksista sekä tilatekniikan vaatimuksista. Konsultoimme ammattilaisia LVIS-asennuksissa ja sinua materiaalivalinnoissa. Jos haluat, katsomme bisnestäsi kokonaisuudessaan ja autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi. Me innostumme sekä isoista että pienistä projekteista. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

TILASUUNNITTELU

KONSULTOINTI

Ilmeen päivitys vai kaikki uusiksi? Meille ovat mieluisia sekä isot että pienet projektit. Voimme päivittää toimitilasi ilmeen kevyellä uudistuksella tai miettiä koko tilan toiminnot uusiksi.

Liiketoiminnan kehittäminen Tunnemme terveys- ja hyvinvointialan trendit ja haasteet. Autamme palvelumuotoilun avulla selkeyttämään ajatuksia liiketoiminnan kehittämisestä: kartoitamme kilpailutilannetta ja autamme varmistamaan kannattavan liiketoiminnan – myös tulevaisuudessa.

Visuaalinen ilme Suunnittelemme visuaalisen ilmeen toiveitasi kuunnellen. Kalustevalinnat Valikoimamme laadukkaat kalusteet parantavat työtehoa ja ergonomiaa. Palvelupolku Suunnittelussa mietimme tilaasi kokonaisuutena. Haluamme tehdä siitä mahdollisimman myyvän, houkuttelevan ja asiakasta palvelevan kokonaisuuden. Käytetyt kalusteet Voimme hyödyntää tilasuunnittelussa myös käytettyjä kalusteita. Muut alihankkijat Teemme yhteistyötä esimerkiksi mainostoimistojen kanssa. Näin toimitilasi uusi ilme toistuu kaikissa materiaaleissa.

sopivassa kohdassa!

Hyllytyssuunnittelu Teemme tiivistä yhteistyötä asiantuntevien hyllytyssuunnittelijoiden kanssa. Konsultoimme heitä tarvittaessa asiakastilan rytmityksestä sekä hyllyjen asettelusta. Toimitilan elinkaari Autamme katsomaan tulevaisuuteen ja miettimään, millaisessa liikehuoneistossa ja kunnossa toimitilasi on silloin, kun suunnittelet muuttoa seuraavaan tai jäät eläkkeelle. Autamme varmistamaan, että sinä saat investoinnillesi parhaan mahdollisen tuoton myös vuosien kuluttua.

ASENNUS

Asiantuntevat ja luotettavat asentajamme keräävät kiitosta asiakkailtamme. Suunnittelemme remontin ja asennuksen niin, että se häiritsee toimintaasi mahdollisimman vähän. Verkostostamme löydämme juuri sopivat osaajat sinun kohteeseesi. Oikein ja huolellisesti asennetut kalusteet ovat turvallisia ja helppoja käyttää.

SEURANTA

Seuraamme remontin jälkeen uuden tilasi toimivuutta ja teemme tarpeen tullen ehdotuksia ja hienosäätöjä.


TERVETULOA SHOWROOMIIN Showroomissamme on esillä apteekkien ja lääketilojen kalusteratkaisuja, lasiseinäjärjestelmiä, toimistokalusteita sekä sisustustuotteita ja viimeisimpiä uutuuksia, kuten ilmaa puhdistavat viherseinät sekä e-lääkekaappi. Showroomimme sijaitsee Hämeentiellä Helsingin Arabiassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tule tutustumaan tuotteisiin ja ideoimaan kanssamme! Sovi tapaaminen: p. 0500 721 723, vmp@vmp-interior.fi

Myymäläkalusteet

Apteekkikalusteet

VMP-interior Oy on raumalainen apteekkien, lääketilojen ja myymäläratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys. Vastaamme yli 25 vuoden kokemuksella projekteista kokonaisuudessaan: liiketilojen hankkimisesta tilasuunnitteluun ja projektinhallinnasta asennukseen. Asiakaspalvelu ja tilaukset asiakaspalvelu@vmp-interior.fi p. (02) 824 1000 Hallitie 4, 26510 Rauma Showroom Arabia, Hämeentie 135 00560 Helsinki p. 0500 721 723 vmp@vmp-interior.fi www.vmp-interior.fi

Lääketilakalusteet

Designer, toimitusjohtaja Veli-Matti Paulasaari vmp@vmp-interior.fi

Designer Annukka Keränen annukka.keranen @vmp-interior.fi

Projektipäällikkö Kari Elo kari.elo @vmp-interior.fi

Myyntipäällikkö Tuomas Kärki tuomas.karki @vmp-interior.fi

Designer Katri Virtasalo katri.virtasalo @vmp-interior.fi

Projektisihteeri/ laskutus Ulla Suotunen info@vmp-interior.fi

Projektimyyjä Maarit Kuusijärvi maarit.kuusijarvi @vmp-interior.fi

Designer Jukka Nummi jukka.nummi @vmp-interior.fi

Varastovastaava Jatta Kylä-Kause varasto @vmp-interior.fi

Projektimyyjä, designer Timo Virko timo.virko @vmp-interior.fi

Designer Yodo Kurosawa yodo.kurosawa @vmp-interior.fi

Pika-apu Jesse Tuomi jesse.tuomi @vmp-interior.fi

Johdon ja myynnin sihteeri Laura Oras laura.oras @vmp-interior.fi

Designer Marjut Hakala marjut.hakala @vmp-interior.fi

Profile for VMP-interior

VMP-interior palvelut 2017  

Palveluihimme kuuluvat mm. • Liiketilojen suunnittelu • Liiketilaneuvottelut • Liiketilahankinnat • Tilatekniikka • Elinkaariajattelu • P...

VMP-interior palvelut 2017  

Palveluihimme kuuluvat mm. • Liiketilojen suunnittelu • Liiketilaneuvottelut • Liiketilahankinnat • Tilatekniikka • Elinkaariajattelu • P...

Advertisement