Page 1

Brussel 2 bezoek

ns e g Weucces: s tra en ex ek o bez achter de

Schermen Liberale Vrouwen

JETTE


Programma

Brussel Achter de Schermen

- Voorjaar 2014 / DEEL 2 BRUSSELS ONTHAALBUREAU (BON) maandag 10 maart 18 u.

SINT-JANS-MOLENBEEK - Toekomststraat 35 (i.s.m. Willemsfonds Koekelberg-Liberale Vrouwen Jette) Het Brussels Onthaalbureau voor inburgering (BON) onthaalt mensen van buitenlandse origine die een minimum verblijfsstatuut hebben van 3 maanden. Heeft u zin om zelf mee te maken welke informatie een nieuwkomer allemaal krijgt? Kom dan zeker naar de proefles maatschappelijke oriëntatie. Het onthaalbureau zet je tevens op weg met het leren van Nederlands. Inburgeringsprogramma’s bieden ze aan in maar liefst 13 talen. Kom hier de poort naar het multiculturele Brussel ontdekken samen met Vlaams parlementslid Khadija Zamouri en maak een heuse les mee. Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf dus snel in via info@khadija-zamouri.be of 02 552 43 64.

HORECASCHOOL COOVI-ELISHOUT donderdag 13 maart 12 u.

ANDERLECHT - E. Gryzonlaan 1 (i.s.m. Willemsfonds Anderlecht) Wilt u een kijkje nemen achter de schermen van de Brusselse horecaschool COOVI-Elishout? Heeft u altijd al eens uw eigen pralines willen maken? Hou dan donderdag 13 maart zeker vrij, want dan brengt het Willemsfonds Anderlecht een bezoek aan de horecaschool, met parlementsleden Ann Brusseel & Carla Dejonghe. Het volledige programma: lunch, rondleiding & pralines workshop start om 12 uur (11 euro); formule zonder lunch start om 13:15 (5 euro). Inschrijving en info: info@annbrusseel.be, 02 552 45 47. Snel inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt.

V.U. Guy Vanhengel, J.B. Mosselmansstraat 5, 1140 Evere - Niet op de openbare weg gooien.

TESLA zaterdag 15 maart 13 u.

ELSENE - VUB (i.s.m. Willemsfonds Ganshoren) Elektrische voertuigen zijn een niet te onderschatten kandidaat voor ons toekomstig transportsysteem. Maar hoe werkt zo‘n elektrische auto? Rijdt hij hetzelfde als een gewone auto? Hoe ver kan je met een elektrische auto rijden? Hoeveel kost het? Is een elektrische wagen zoveel beter voor het milieu? Wil u een antwoord op al deze vragen, kom dan samen met Brussels parlementslid René Coppens kennismaken met de elektrische Tesla. Een prachtige wagen waarin u zelfs kan meerijden tijdens een testrit. Inschrijven via stemmerman@bruparl.irisnet.be of 02 549 65 25.

EUROPEES PARLEMENT dinsdag 18 maart 18 u.

BRUSSEL STAD - Wiertzstraat 60 (i.s.m. Willemsfonds Brussel-Centrum & ALDE) Brussel is niet enkel de hoofdstad van België, maar ook van Europa. Onze stad huisvest het kloppend hart van de Europese Unie en het Europees Parlement is de enige Europese instelling met rechtstreeks verkozen vertegenwoordigers. Wij bieden u een rondleiding achter de coulissen van Europa aan, een woordje uitleg over de werking en de bevoegdheden van dit Parlement en de betekenis van Europa voor Brussel. We sluiten het geheel af met een drankje in aanwezigheid van Europarlementslid Annemie Neyts. Inschrijven is om veiligheidsredenen verplicht en kan tot 7 maart via icarle@bruparl.irisnet.be (met vermelding van naam, adres + geboortedatum). Voor het bezoek zelf dient u ook in het bezit te zijn van uw identiteitskaart.

Liberale Vrouwen

JETTE

Uitnodiging Brussel Achter de Schermen 2  

Open Vld Brussel en Willemfonds Brussel nemen u mee voor een kijkje achter de schermen van enkele Brusselse instellingen. Op het programma:...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you