Page 1

Een veilige omgeving

Als u behoefte heeft aan verpleging, verzorging of hulp in de huishouding, kunt u rekenen op begeleiding en zorgverlening vanuit Vitalis. Wij stemmen samen met u af welke begeleiding of zorg u wenst, hoe lang en op welke tijden wij de zorg in uw appartement leveren. Het appartement is voorzien van een alarmering­ systeem zodat een noodoproep gemakkelijk kan worden gedaan en er contact mogelijk is om direct hulp te bieden.

Veilig wonen staat voorop bij Vitalis Maximiliaan. Bezoekers kunnen uitsluitend het gebouw in na toestemming van een van de bewoners via een videofoon. Er is 24 uur per dag camerabewaking in de ontvangsthal van de woontoren. In het appartement is een alarmeringsysteem aanwezig.

24 uur per dag zorg aan huis, een veilig gevoel Huismeester Heeft u klussen in uw appartement? Dan kunt u tegen een vergoeding bij de huismeester terecht. Eén keer per week haalt de huismeester op een vast tijdstip het huisvuil op.

Huisdieren Ook een hond, kat of ander klein huisdier is welkom zolang u er zelf voor kunt zorgen en anderen er geen overlast van ondervinden.

– Aandacht voor veiligheid van bewoners – Comfortabele appartementen – Genderpark in de directe omgeving – Breed pakket aan zorg- en service­verlening, waaronder 24 uur aanwezigheid van zorgmedewerkers – Balkon – Voorzieningen in directe omgeving: supermarkt, kapsalon, gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapie met fitnessruimte, apotheek, bloedafnamedienst. – Diverse ontmoetingruimtes – Activiteiten en festiviteiten – Restaurant ‘de Bourgondiër’ en Grand Café – Tweepersoons logeerkamer voor gasten – Gereserveerde parkeerplaats, centrale ­fietsenkelder – Gunstig gelegen ten opzichte van ­uitvalswegen en openbaar vervoer

Servicekosten Binnen Vitalis is afgesproken dat huurders servicekosten betalen. Alleen op die manier kunnen wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een hoog serviceniveau bieden. De service­ kosten die in rekening worden gebracht zijn onder te verdelen in: Woonservicekosten Hieronder vallen alarmapparatuur en oproep­ installatie, schoonmaakkosten, glasbewassing, onderhoud van de tuin, de huismeester en de waterschapslasten. Deze servicekosten worden betaald door middel van een voorschotbedrag. Na afloop van het kalenderjaar worden de servicekosten vastge­ steld en verrekend. Zorgservicekosten Deze servicekosten bestaan uit twee onderdelen: calamiteitenzorg en welzijnszorg. Calamiteiten­ zorg is zorg die u ontvangt wanneer u plotseling tijdelijke zorgondersteuning nodig heeft. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Er wordt telefonisch contact met u gelegd zodat we weten wat er aan de hand is en als dat nodig is snel bij u kunnen zijn. Welzijnszorg geeft u de mogelijkheid om ­dagelijks met een medewerker van Vitalis Engelsbergen in contact te staan om aan te geven dat alles in orde is. Als dat niet het geval is, dan komen wij in actie. Servicepakket Met dit pakket draagt u bij aan de kosten voor aanwezigheid van een medewerker servicedesk en een gastvrouw in het Grand Café.

Versie: mei 2013. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Zorg en dienstverlening op maat

Wat maakt wonen in Vitalis Maximiliaan zo aantrekkelijk?

Meer informatie

Vitalis Maximiliaan

In deze folder geven wij u informatie over de nieuwbouw van de 70 huur­appartementen. Wij proberen zo volledig mogelijk te zijn met de informatie die we op dit moment beschikbaar hebben. Het kan zijn dat er gedurende de bouw nog wijzigingen plaatsvinden.

Eindhoven (Gestel)

Wenst u na het lezen van deze brochure meer ­informatie over Vitalis Maximiliaan? Of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met medewerkers van het Vitalis Klantencentrum. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag (op kantooruren) bereikbaar via 0800-2 456 456 (gratis).

Vitalis Maximiliaan Veilig Vertrouwd Verrassend Vitalis

Maria van Bourgondiëlaan 8

Woensel-Zuid

Wandel Eckart

TUE A2

Centrum

De Hurk

De Kade

Gestel

HTC

Genneper Park

Genneper Sportparken

A67

Vitalis Maximiliaan | Maria van Bourgondiëlaan 8 | 5616 EE Eindhoven | T 040 291 5 000 | www.vitalisgroep.nl

Stratum

Nieuwbouw 55+ huur­apparte­menten met mogelijkheid van zorg aan huis


Wonen aan het Genderpark, verrassend groen

In Vitalis Maximiliaan is het comfortabel en veilig wonen, met zorg bij de hand voor als het nodig is. Mocht het nodig zijn dan bieden wij u 24 uur per dag zorg aan huis. Een veilig gevoel. En u woont ook aan het Genderpark, verrassend groen. Besluit u om een senioren appartement te huren in Vitalis Maximiliaan, dan kiest u voor zelfstandig wonen zoals u dat wenst. Dat is vertrouwd Vitalis.

In het Eindhovense stadsdeel Gestel op het terrein van Vitalis Engelsbergen, Vitalis De Hagen en Vitalis Genderstate aan de Maria van ­Bourgondiëlaan zijn twee woontorens in aanbouw: Vitalis Maximiliaan I en II. De omgeving biedt volop ruimte en er zijn voorzieningen om elkaar te ontmoeten. U kunt de rust zoeken of gebruik maken van ons activiteitenaanbod. U kunt dan ervaren dat ‘leven in de brouwerij’ bij ons centraal staat. Heeft u na het lezen van deze brochure ­interesse? Kom gerust eens langs of neem ­telefonisch contact op voor een persoonlijke kennismaking met Vitalis Maximiliaan. U kunt dan zelf zien en ervaren of deze nieuwe woon­om­ geving iets voor u is.

Maximiliaan I en Maximilaan II

Type A appartement

Type B appartement

Aanvullende servicekosten

In iedere woontoren komen 35 appartementen, verdeeld over telkens zes verdiepingen. Op de begane grond is een fietsenstalling. Woontoren 2 (Maximiliaan II) heeft een overdekte verbinding met het naastgelegen hoofdgebouw. Voor ­woontoren 1 (Maximiliaan I) is dit niet het geval. Per woontoren zijn er type A en type ­B ­appartementen. Woontoren 1 is naar verwachting eind 2013 gereed en woontoren 2 begin 2015.

De type A appartementen liggen in het midden van het gebouw en hebben één slaapkamer. In totaal zijn er per verdieping twee type A appartementen. Eén aan de achterkant, ­de Genderpark zijde, en één aan de voorzijde, de Maria van Bourgondiëlaan. In totaal zijn er elf type A appartementen. De oppervlakte van het type A appartement is circa 62 m2. De huurprijs bedraagt € 595,- per maand ­(exclusief servicekosten, prijspeil 1-1-2014).

Het type B appartement met twee slaapkamers bevindt zich aan de hoekzijde van de woontoren. In totaal zijn er per verdieping vier type B ­appartementen. Twee aan de achterkant, de Genderpark zijde, en twee aan de voorzijde, de Maria van Bourgondiëlaan. In totaal zijn er 24 type B appartementen beschikbaar. De oppervlakte is circa 70 m2. De huurprijs bedraagt € 638,- per maand ­(exclusief servicekosten, prijspeil 1-1-2014).

De servicekosten zijn circa € 203,- per maand. Dit is het prijspeil van 2013. Deze servicekosten zijn opgebouwd uit: woon­ servicekosten € 67,-, zorgservicekosten € 87,- en servicepakket € 49,-. Lees verderop meer over wat we onder servicekosten verstaan.

Zelfstandig wonen zoals u dat wenst, vertrouwd Vitalis I II

Type B

Type A

De energiekosten zijn afhankelijk van gebruik en het energiecontract dat u met een leverancier afsluit. Huurders zijn in een vergelijkbaar (bestaand) appartement een voorschotbedrag van gemiddeld € 100,- per maand kwijt.

Afwerking van de appartementen De keukens zijn afgewerkt en voorzien van de volgende apparatuur: vierpit inductiekookplaat, afzuigkap en een magnetron. De keuken wordt voorbereid op de plaatsing van een afwasma­ chine. In de appartementen zijn ruim voldoende aan­sluitingen aanwezig voor elektra, internet en tv. Er is een eigen cv-ketel en energie- en ­watermeter. Verder is er aan de twee zonzijdes een zonnescherm of screen aanwezig. Alle appartementen, ook die op de begane grond, hebben een balkon van minimaal 7,5 m2 (3,60 m breed en 2,20 m diep). De muren worden behangklaar opgeleverd. Er is een centrale fietsenstalling in elk gebouw aanwezig.

Parkeerplaats U kunt gratis parkeren, maar indien gewenst is er een mogelijkheid voor het huren van een toe­gewezen buitenparkeerplaats. Kosten zijn

€ 15,- per maand (prijspeil 2013). De parkeer­ plaats wordt dan voorzien van een bordje met parkeerplaatsnummer.

Voorzieningen Als huurder van Vitalis Maximiliaan kunt u gebruik maken van een ruim aanbod van voor­ zieningen in het hoofdgebouw van Vitalis Engels­ bergen. Er is een supermarkt, een kapsalon, een gezondheidscentrum met huisartsen, ­fysiotherapie met fitnessruimte en een apotheek. ‘Diagnostiek voor U’, houdt wekelijks spreekuur voor bloedafname. Er zijn diverse ontmoeting­ ruimtes. Er vinden regelmatig activiteiten en festiviteiten plaats, zoals muziekoptredens en culturele bijeenkomsten. Voor uw buffet-diner bent u welkom in restaurant ‘de Bourgondiër’. Gebruikt u liever een maaltijd in uw eigen appartement, dan is dat ook ­mogelijk. Er is een Grand Café waar u kunt biljarten en lunchen. Krijgt u gasten die willen blijven logeren? Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een comfortabele tweepersoons logeerkamer in het nabijgelegen hoofdgebouw.

Vit0078 brochure maximilliaan 05 2  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you