VIZIA company profile

Page 1

Vesolje reĹĄitev za vaĹĄ uspeh.


Kaj vam ponujamo

oblika

fotografija splet

Oblikujemo funkcionalne celostne grafične podobe. Naša specialnost pa je izdelava predstavitvenih katalogov. Če želite s svojim katalogom narediti dober prvi vtis in navdušiti kupce, nam zaupajte oblikovanje. Z enim zamahom jih pripravimo za tisk in splet.

Kvalitetna fotografija je ključen element predstavitve. Imamo lasten prenosni fotografski studio, da dvigamo nivo tiskovin in spletnih vsebin naših strank, poleg tega pa omogočamo nizke stroške produkcije.

Spletna stran je pogosto prvi stik s kupcem. Na voljo je 24 ur na dan, vsak dan v tednu. Pomagamo vam jo pripraviti tako, da služi svojemu namenu in prepriča čim več kupcev.

priprava &tisk

Glavna naloga tiskanih medijev je sporočilnost in jasnost. Z našo pomočjo ne bodo vaše tiskovine samo lepe ampak tudi jasne in učinkovite.

Kdo smo Smo kolektiv z veliko ustvarjalne energije. Z več kot 15 letnimi izkušnjami uspešno grafično oblikujemo gradiva za naše stranke, ter jih pripravljamo za tisk in splet. Podjetja in njihove izdelke naredimo prepoznavne, všečne, vredne zaupanja. Najsodobnejša programska in strojna oprema ter stalno usposabljanje, nam omogoča da dosegamo visok nivo produkcije, hitrost in zanesljivost. Vsak izdelek, ki ga oblikujemo za tisk ali splet je unikatno delo prilagojeno vašim potrebam in željam. Hkrati pa vam pomagamo biti bolj uspešni pri prodajnih aktivnostih.

marketing Analizirano stanje in vam pripravimo marketinško strategijo, s katero boste lažje prišli do novih kupcev in želenega zaslužka.


Sodelovanje

projekt poslovna vizia

5 korakov - vizia do vašega uspeha

1. brezplačno ocenimo

Za vas brezplačno ocenimo vaše marketinške materiale in vam posredujemo navodila za izboljšanje. Posredujemo vam tudi vprašalnik, da dobimo več informacij o vašem podjetju, željah in pričakovanjih, ter tako lažje ocenimo, kako vam lahko pomagamo.

2. se dogovorimo

Srečamo se na uvodnem sestanku in se dogovorimo o načinu sodelovanja in o potrebnih aktivnostih za dosego želenega stanja.

bodite boljši.

3. določimo cilje & termine

Skupaj določimo cilje, termine in načine komuniciranja pri sodelovanju.

4. izvedemo akcije

Pomagamo vam pri izvedbi konkretnih akcij, ki smo jih predhodno potrdili.

5. analiziramo

bodite boljši.

Analiziramo rezultate in pripravimo načrt dela za naprej.


Rešitve

poti do vašega uspeha

Analiza trenutnega stanja................................................................... •

Opis izdelka/storitve

Prodajni model podjetja

Ciljne skupine podjetja

Analiza konkurence

Vaša internetna prisotnost

(čim bolj podroben opis izdelka/storitve, koristi za kupce, vse specifike, kaj je EPP – edinstvena prodajna prednost, kako kupci zaznavajo izdelke/storitve, pozicioniranje)

(kako sedaj poteka prodaja, po katerih prodajnih poteh, na kakšen način podjetje pridobi večino strank, kako komunicirate s strankami, )

(opredelitev karakteristike kupcev, zakaj kupujejo pri vas, kje se nahajajo, kakšen je njihov povprečen nakup, itd)

(top 3-5 konkurentov, kako oni prodajajo, njihove prednosti in slabosti, kje ste boljši od konkurence)

(ocena spletne strani/trgovine, optimizacija in uvrstitev v brskalniku, družabni mediji)

Zakaj to potrebujete?

Veliko podjetij ne naredi analize trenutnega stanja in potem tudi nima pravih ciljev za delo za naprej, ker izhodišča niso prava. Zato je pomembno, da se vsaj 1x letno naredi analiza trenutnega stanja in po potrebi določi ukrepe za izboljšanje.


Strategija uspeha................................................................................... •

Konkretni predlogi za izboljšavo prodajno-marketinških aktivnosti - izdelava Strategije uspeha. Pripravili vam bomo predlog strategije, katere cilj bo izboljšanje vaših prodajno-marketinških aktivnosti in posledično prihodka.

Kaj strategija uspeha vsebuje? • • • • • •

1. Izdelek/storitev (glavne značilnosti in koristi)- edinstvena prodajna prednost, pozicioniranje, konkurenca. 2. Načini in orodja za pridobivanje novih kupcev- predlogi aktivnosti za pridobivanje novih kupcev. 3. Komunikacija s kupci in grajenje baze - celostna grafična podoba, marketinški dokumenti, e-mail kampanje. 4. Ideje za povečanje prodaje- kako do novih idej, preverjanje idej, ideje za vaše podjetje. 5. Internetna prisotnost- ocena spletne strani/trgovine, predlogi za izboljšanje, prisotnost na družabnih omrežjih. 6. “Obvezna oprema” uspešnih podjetij- potrebni elementi, ki jih za uspešno delovanje potrebuje vsako podjetje.

PAKET (Analiza stanja + Strategija uspeha).............................. Zakaj se vam splača odločiti za paket? • pomagamo vam pripraviti nujno potrebno analizo, ki bi jo moralo izvesti vsako podjetje vsaj 1x letno. Že samo če naredite tako analizo, lahko pridete do ugotovitev, rešitev, ki vam lahko prinesejo dodaten zaslužek ali prihranek.

pripravimo vam strategijo prodajno-marketinških aktivnosti, s katerimi boste izboljšali obstoječe rezultate, prišli do več kupcev, vzpostavili dolgoročno komunikacijo s strankami in gradili na njihovem zaupanju in lojalnosti.

ker tudi

prihranite

Predloge izboljšav in vpeljavo elementov “obvezne opreme” uspešnih podjetij iz Strategija uspeha, lahko za vas izvedemo mi.


Izvedba izboljšav

“Obvezna oprema” uspešnih podjetij aktivnosti iz Strategije uspeha

1. Postavitev sistema za pošiljanje e-mailov & oblikovanje e-mail kampanj • • •

brezplačna vzpostavitev sistema za pošiljnje mailov oblikovanje e-mail predloge po meri oblikovanje e-mail kampanje (vključuje: prodajno pismo, določitev ciljne skupine, analiza kampanje) 1x mesečno , 2x mesečno

Zakaj to potrebujete?

Sistematična komunikacija s kupci je ena glavnih aktivnosti, ki vas bo pripeljala do boljših rezultatov. Zato potrebujete sistem za pošiljanje e-mailingov, ki je najbolj enostavna in racionalna varianta komunikacije s strankami in grajenja zaupanja!

2. Izboljšanje obstoječih & priprava novih prodajno-marketinških materialov • • • • • •

izboljšave celostne grafične podobe, če so potrebne katalog: izdelava predstavitvenega/prodajnega kataloga & e-kataloga letaki, oglasi pasice po meri, banner-ji ponudbe, prodajna pisma ostali izdelki...

Vključuje: grafično oblikovanje + oblikovanje prodajnega besedila

Zakaj to potrebujete? Z učinkovitimi prodajno-marketinškimi materiali boste dosegli boljše prodajne rezultate!


3. Ideje za povečanje zaslužka in njihova implementacija Pripravili bomo nabor idej in jih skupaj pregledali. Ko določimo katere bomo izvedli se tudi dogovorimo za časovne okvire in obračunamo stroške dela. Cena vključuje: ideja+implementacija+analiza doseženega cilja in postavitev strategije za naprej

Zakaj to potrebujete? Ideje poganjajo svet, pravijo. Torej ideje poganjajo podjetje. Imamo veliko izkušenj za seboj in zato tudi veliko preizkušenih idej, ki čakajo na vas, da jih uporabite. Zakaj bi se ubadali z idejami, kakšno akcijo narediti, da bo čim bolj uspešna, če vam lahko mi pomagamo z naborom idej, ki delujejo tudi v vaši panogi.

4. Pridobivanje novih strank in grajenje baze • • •

Določitev orodij pridobivanja novih kupcev glede na dejavnost ter izvedba akcij pridobivanja. Izbor primernega načina shranjevanja in obdelave podatkov iz baze. Segmentacija kupcev v bazi. Izračun vrednosti kupca - koliko se vam splača vložiti v kupca.

Zakaj to potrebujete? Urejena baza strank je največji kapital podjetja. Več, kot imate strank v bazi, večja je verjetnost za nakup……


5. Spletna prisotnost Priprava ocene spletne strani/trgovine in predlogi za izboljšanje. Implementacija izboljšav: * Prenova spletne strani/spletne trgovine * Nova spletna stran/ spletna trgovina Storitve: * oblikovanje spletnih strani * oblikovanje besedila * postavitev spletne strani/spletne trgovine * mesečna analitika * svetovanje (pri izbiri platforme, funkcionalnostih ...) * odprtje FB strani * grafična predloga prilagojena mobilnim napravam in tablicam * mini SEO paket

Dodatne storitve: * Google oglaševanje (tudi z remakretingom) * FB stran * Spletne/FB nagradne igre * upravljanje socilanih omrežij (objave, analiza, oglaševanje)- Twitter, Instagram, Pinterest, FB * mobilna spletna stran + QR koda * spletno gostovanje

Zakaj to potrebujete? Večina potencialih kupcev išče izdelke/ storitve preko spleta, saj tako pridejo hitro do informacij, ki jih potrebujejo. In če vas kupci na internetu ne najdejo, potem za njih ne obstajate. Brez učinkovite spletne strani ni prodaje in zaslužka. Spletna stran je pogosto prvi stik s kupcem. Na voljo je 24 ur na dan, vsak dan v tednu. Naj vaša služi svojemu namenu in prepriča čim več kupcev.

Vse naštete aktivnosti so obvezna oprema uspešnih podjetij. Nekatera podjetja vseh hkrati ne potrebujejo. Zato si lahko izberete katere od naštetih bi potrebovali vi ali pa vam mi pomagamo pri izboru.

bodite boljši.


Naše rešitve izboljšamo celostno grafično podobo podjetja

Oblikujemo funkcionalne celostne podobe, ki vas bodo prikazale v najboljši luči.

izdelamo marketinške materiale

Smo specialisti za izdelavo prodajnih katalogov in marketinških materialov, s katerimi boste prišli do boljših odzivov in posledično do večje prodaje.

pomagati oblikovati bazo kupcev

Baza strank je največji kapital podjetja. Brez baze podjetje težko raste in uspešno dosega zastavljene cilje. Kaj vse potrebujete, da boste uspešni? Pokazali vam bomo, kako priti do podatkov o kupcih, kako oblikovati bazo in jo redno osveževati, kako komunicirati s kupci iz baze.

zbiramo ideje

Imamo veliko izkušenj in zato tudi veliko preizkušenih idej, ki čakajo na vas, da jih uporabite. Pomagali vam bomo z naborom idej, ki delujejo v vaši panogi.

izboljšamo spletno stran

Pomagamo vam izboljšati vašo spletno stran tako oblikovno kot tudi tekstovno. Spletna stran je lahko odličen generator novih kontaktov, pokazali vam bomo kako.

svetujemo

Dobili boste nasvete, kako: povečati število novih strank, prodati več obstoječim strankam, pripraviti dobro prodajno strategijo, zaslužiti več.

Prepričajte se, da vam resnično lahko pomagamo biti boljši.

Pokličite: 041/710 617 Primož 051/610 746 Goran


vaš uspeh

ideje

več zadovoljnih strank

boljša spletna stran

večji zaslužek


Zakaj VIZIA? Razmere na trgu že nekaj časa niso več takšne, kot so bile pred nekaj leti. Včasih je bilo za uspeh dovolj dobro delo in dobri izdelki. Zdaj to ne zadostuje več. Danes se je potrebno veliko bolj potruditi, da pridete do novih strank. Stranke so postale bolj zahtevne. Pričakujejo več za svoj denar. Zato je potrebno imeti več aktivnosti, biti bolj vztrajen, imeti več orodij za pridobivanje novih kupcev in imeti pravi način za komuniciranje z njimi. Ne čakajte na boljše čase, kot so nekatera podjetja, kar jih je vodilo v propad. Boljše čase raje sami ustvarite in dovolite, da vam pri tem pomagamo mi. Kako? Naš pristop je drugačen. Pri nas ne dobite samo svetovanja in strokovnjaka, ki bo izvedel prodajno akcijo in vam izdal račun za to. Ne! Mi želimo postati vaš partner, sodelavec, ki si tako kot vi želi, da čim bolj uspešno poslujete. Pomagali vam, do boljšega poslovnega izgleda, sistema za aktivno pridobivanje strank. Z Vizio boste bolj uspešni! Pokličite nas na 051/610 746 , 041/710 617, ali pošlite mail na studio@vizia.si in zahtevajte brezplačno oceno vaših marketinških materialov. Prepričajte se, da vam resnično lahko pomagamo biti boljši.

Kdo nam zaupa


Oblikovanje z vizio. Kvants - Visart d.o.o., Koprska ulica 94, 1000 Ljubljana t: 01 257 67 41 | f: 01 257 67 42 | studio@visart.si | www.visart.si | studio@vizia.si | www.vizia.si