Page 1

Najboljša rešitev, ko potrebujete kakovostno zdravniško oskrbo

Agencija za posredovanje zdravstvenih storitev d.o.o.

Za zdravje samo resnično najboljše.


Dobrodošli v Deželi zdravja Naše poslanstvo je pomagati vam na poti skozi labirint zdravstvenih storitev, kjer je v ospredju vaša najboljša možna zdravstvena oskrba. Vsak si želi za svoje zdravje dobiti le najboljše, in to si zaslužite tudi vi. Ni vam več potrebno iskati nepreverjenih informacij po spletu in se spraševati, kam na pregled, poseg, po nasvet itd. Pri nas dobite vse na enem mestu. Smo vaš osebni vodnik skozi zdravstvene storitve. Tudi če želite le krepiti svoje zdravje in potrebujete preventivne preglede, ne veste pa, kam oziroma na koga bi se obrnili, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali. Smo – kot tablete proti glavobolu – vedno z vami. Ko greste na pot, dopust ali potovanje, vzamete s seboj tudi tablete proti glavobolu. Za vsak primer jih imate pri sebi, v torbici ali v potovalki. Ker veste, da vam bodo pomagale, če vas bo začela boleti glava, ste brez skrbi. Vnaprej imate pripravljeno rešitev. Tako je Dežela zdravja vaša rešitev, ko potrebujete zdravniško oskrbo, pregled, poseg. Imeli boste manj skrbi, ko vas bodo doletele zdravstvene težave, saj boste vedeli, da vam bomo pomagali, svetovali, kam iti, da boste kar najbolje oskrbljeni. Sodelovanje smo sklenili s posebej izbranimi zdravstvenimi ustanovami, ki lahko za vas opravijo preglede in posege hitro, varno in kakovostno.

Prizadevamo si, da bi vam pomagali na čim več področjih, ki vplivajo na vaše zdravje.


Zakaj nam lahko zaupate Naš glavni cilj je, da vam omogočimo lažji, boljši in hitrejši dostop do zdravstvenih storitev. Zato vam zagotavljamo: • kakovostne informacije: kam se obrniti za določen poseg, pregled, storitev; • najvišje standarde: strokovno usposobljene zdravnike in zobozdravnike s sodelavci (naši svetovalci bodo pregledali dokumentacijo in posredovali pri naročanju pri ustreznem izvajalcu); • celovit paket: svetovanje zdravnika, pregled dokumentacije, napotitev k izvajalcu; • varnost: vsi podatki o pacientih so skrbno varovani, izvajalci pa premišljeno izbrani; informacije, ki jih dobi pacient, so preverjene, iskrene, zanesljive in korektne; • kakovost: zdravniki svetovalci so strokovnjaki z dolgoletno zdravniško prakso; Agencija ima namreč visoka merila kakovosti pri izbiri izvajalcev posamičnih storitev; • hitro obravnavo: imamo odlično organizirano delo, zdravnike strokovnjake in skrbno izbrane izvajalce zdravniških storitev, zato ni nepotrebnega čakanja ter odvečne administracije; • individualno obravnavo: naši svetovalci se osebno pogovorijo z napotenim pacientom in mu svetujejo primerno rešitev.

Ste vedeli, da je v Sloveniji več 1000 (tisoč) javnih in zasebnih zdravstvenih ustanov, ki opravljajo zdravstvene posege in preglede, ki jih potrebujete? Ni res, da morate čakati v vrsti tam, kamor vas napoti vaš zdravnik. Postavite se lahko v krajšo vrsto pri drugih zdravstvenih ustanovah. Vprašanje je samo, katera izbira je primerna za vas. Ni potrebno čakati, medtem ko se vam zdravje slabša. Za vse to zdaj obstaja rešitev.


Predstavljajte si naslednje primere • Imate napotnico za alergologa, pa ne veste, h kateremu bi šli. Ne najdete pravih informacij in priporočil? • Po pošti ste prejeli izvide, pa niste povsem prepričani, kaj pomenijo. Koga vprašati, da dobite hiter in zaupanja vreden odgovor? • Imate težave s hrbtenico in si želite svojim potrebam prilagojeno zdravniško oskrbo, vendar ne veste, kako bi do nje prišli. • Vas boli zob, noga, glava, koleno, imate težave z vidom, uriniranjem, sklepi, pa ne veste, kam na pregled? Za vse takšne primere vam ponujamo rešitev.

• Med nosečnostjo se želite prepričati, ali je z vašim otročičkom vse v redu, zato si želite opraviti dodatne preglede, mogoče celo amniocentezo. Veste, kam se obrniti, da bo poseg kakovostno opravljen? • Vas je osebni zdravnik napotil k specialistu, pri katerem je dolga čakalna vrsta, vi pa bi radi prišli na vrsto hitreje. Iščete kakovostne informacije, kam bi bilo najbolje iti, ne zaupate pa splošnim informacijam na medmrežju. • Dobili ste napotnico za CT, MRI, PET-scan in si želite čim prej opraviti pregled. Kam iti, da bo čakalna vrsta čim krajša?


Kako agencija deluje Znane so vam turistične agencije, kjer se oglasite, kadar si želite urediti počitnice, kakovostno preživljanje težko pričakovanega dopusta, organizacijo službenega potovanja, ki naj bo čim bolj prilagojeno vašim potrebam. Svetujejo vam, kam se odpraviti na počitnice, izlete, sestanke, priporočijo za vas najprimernejše počitniške kraje, skratka, prilagodijo se vašim potrebam in pričakovanjem. Na podoben način deluje tudi agencija Medico Veritas. Pri nas se oglasite, ko potrebujete določen zdravniški pregled, poseg, nasvet. Pridete lahko z napotnico ali brez nje. Sprejemamo vse, ki potrebujejo našo pomoč. Za vašo napotnico bomo poiskali pravega izvajalca. Če boste želeli samoplačniško storitev, se bomo prilagodili vašim pričakovanjem, tako glede cene kot glede lokacije. Naši strokovnjaki bodo z vašim dovoljenjem pregledali tudi vašo zdravstveno dokumentacijo ter vam svetovali primernega specialista, ki bo za vas opravil ustrezno storitev. Prizadevali si bomo poiskati najboljšo možno rešitev glede na vaše potrebe in možnosti.

Ker si želimo, da bi bila celotna storitev za vas harmonično doživetje, smo agencijo Medico Veritas poimenovali Dežela zdravja. V njej želimo združiti zdravniško oskrbo na najvišji ravni ter uživanje v naravnih lepotah, ki vam napolnijo dušo in srce.


Sporočite nam, kako vam lahko pomagamo Označite, kaj bi želeli:* Prosim, da me pokličete na telefon Ime in priimek*

Potrebujem nasvet, na katerega specialista se obrniti Potrebujem drugo mnenje

Podjetje

Potrebujem nasvet glede samoplačniških zdravstvenih storitev Potrebujem informacijo o določeni preiskavi Sem izvajalec, zanimam se za sodelovanje

Vaš naslov

Želim pomoč z naročanjem pri napotnici (9,00 €) Dodatno sporočilo:

Mesto

Elektronski naslov*

Telefon*

Celoten cenik je na www.medico-veritas.net/pacienti_cenik.html


Predstavljamo vam novo storitev, na katero ste že dolgo čakali. Prepričani smo, da bi jo z veseljem uporabljali, če bi bila na voljo že prej.

Imejte manj skrbi

Za kaj gre

Kako lahko uporabite našo pomoč

Za rešitev vaših težav pri izbiri izvajalca. Za pomoč pri povrnitvi zdravja smo zbrali skupino strokovnjakov in organizirali edinstveno agencijo za svetovanje, posredovanje, naročanje in pomoč pacientom v zdravstvenem sistemu, Medico Veritas.

Pokličite nas na telefonsko številko 040 / 70 60 15 ali pa pošljite elektronsko sporočilo na info@medico-veritas.net. Prepričajte se, da je obisk Dežele zdravja prava izbira za vas.

Vabljeni v Deželo zdravja – ker je za vaše zdravje dobro le najboljše!

Agencija za posredovanje zdravstvenih storitev d.o.o.

Prečna ulica 2 6230 Postojna

m | 040 / 70 60 15

e | info@medico-veritas.net i | www.medico-veritas.net

Medico Veritas - Pacienti  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you