Page 1

PRODUCT INFORMATIE

Product-Boek 2011


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 3

Al meer dan 100 jaar is VS de grootste schoolmeubelfabrikant van Europa, een bedrijf dat de belangrijkste ontwikkelingen op gebied van schoolmeubelen heeft tot stand gebracht en bewogen. Hierdoor biedt VS een compleetgamma voor schoolinrichting. De producten van VS doorstaan elke vergelijking met producten van concurrentie door het niveau van kwaliteit, de functie en de levensduur. Dit liet VS toe om wereldwijd een sterke marktpositie te veroveren.

Inhoudstafel: Leerlingenstoelen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .15 Leerlingentafels . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .35 Docententafels . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .51 Computertafels . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .57

‘Onderwijs’ inrichten is een vak apart….het project is diepmenselijk, de klant …is het kind.

Bureelstoelen-bezoekersstoelen-vergaderstoelen . . . . . . . . . . .61 Zetels en poefs . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .71 Groepstafels . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .75

Dox is al bijna 200 jaar aanwezig in de scholenmarkt, met een zeer brede ervaring die een heel eigen benadering en methode heeft mogelijk gemaakt:

Serie 2000-functiewanden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .85 Serie 600 – mobiele kasten . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .89 Serie 700 – Bureelkasten . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .95

Wij werken vooral met klanten in scholen die meer willen dan een ‘blikken’ inrichting. We mogen delen in hun gedrevenheid voor hun pedagogisch project en in hun bewuste keuzes waar naar sfeer-prijs-kwaliteit de beste opties worden uitgezocht.

Materialen en kleuren . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .101

Daarom werkt Dox met: - het onderwijsproject van de betreffende school of afdeling - de huisstijl - de kleurzetting aangepast aan de omgeving Technisch werken we dit uit in een geheel dat volgens de juiste milieunormen, veiligheidsnormen, hoogtenormen, ergonomische principes werkt en vooral is afgestemd op het kind van nu…

Alle gegevens zijn actueel op de moment van drukken. Wijzigingen voorbehouden.


4 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Dox: totaalpartner voor de scholen!

Dox verzorgt didactisch materiaal. Dox levert ook didactisch materiaal. Immers het concrete leren vraagt concreet materiaal.

Dox is de enige schoolinrichter die de volledige inrichting van de school van A tot Z kan verzorgen:

De scholen kunnen beroep doen op onze expertise. Onze adviseurs kunnen ‘all the way’ meedenken en plannen. U kan ook scholen bezoeken om te zien hoe het eindresultaat van de samenwerking eruit ziet….

Dox verzorgt eerste uitrusting: van nieuwbouw of verbouwing kan Dox volledig verzorgen. Dox is aannemer D5 Klasse 4. Wij beschikken over een ruime ervaring in eerste uitrusting en kunnen de scholen ook waardevol advies geven qua vorm, technieken en kleuren. Dox verzorgt losse meubelen…dit boek staat er vol van…we gieten dit wel bij voorkeur in een concept waarbij we oog hebben voor het verhaal van uw school.

Hoe kan U ons bereiken? U kan onze adviseurs aanspreken voor uw project, U kan onze toonzalen in Lier bezoeken, op onze website vindt U veel voorbeelden en referenties. U kan ons sfeerboek aanvragen met vele realisaties die duidelijk maken hoe wij in nauw overleg met onze klanten projecten uitwerken voor de brede onderwijswereld.


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 5

Dox en VS: 2 hoogwaardige partners in de scholenwereld vinden mekaar! Het boek dat voor U ligt is ons prachtige productboek voor 2011, de bezegeling van een belangrijk partnership: Dox heeft als partner VS (Vereinigte Spezialmöbelfabriken). VS is de grootste en modernste schoolmeubelfabrikant van Europa, met meer dan 100 jaar ervaring. VS en Dox hebben mekaar gevonden als 2 zwaargewichten in het vak. VS en Dox bieden samen de meest actuele werkvormen in het onderwijs.

Met zijn bijzonder geavanceerd productiepark is VS de partner bij uitstek om de Europees beschermde ontwerpen van Dox, zoals de ‘Moedertafel’ en het ‘Deugnietje’ te produceren. VS vond in Dox dé partner om zijn hoogwaardige schoolmeubelen in te zetten in hedendaagse en goed uitgewerkte schoolconcepten. VS werkt technisch volgens de meest geavanceerde technieken en dit bijzonder milieuvriendelijk. Bijgevolg zijn alle producten in dit boek geproduceerd onder de milieunorm ISO 14001. Een belangrijke factor voor duurzaam en milieuvriendelijke ondernemen. Waarden die Dox en VS hoog in het vaandel dragen.


6 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 7


8 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken

108 - 121 cm

2

2 Stoel: 31 Tafel: 53

Comfortafel zitten met luchtkussen-effect De stoelen PantoSwing-LuPo, PantoMove-LuPo, LuPoGlide en LuPoTurn zijn uitgerust met een comfortabele luchtkussen zitschelp. Deze is voorzien van een oppervlaktestructuur en uitgevoerd in anti-slip polipropyleen. Deze bijzondere techniek heeft bij VS wereldwijd zijn degelijkheid bewezen in vele types onderwijs. Door de dubbelwandige vorm van de zitschelp heeft het zitvlak een comfortabel luchtkusseneffect. De studentenstoelen geven zo het zeer hoog zitcomfort dat belangrijk is voor een hele dag zitten op school. Polipropyleen is een zeer robuust en krasbestendig materiaal, dat zelfs bij zeer intensief en dagelijks gebruik amper sporen nalaat. Studentenstoelen in dit materiaal uitgerust hebben een zeer lange levensduur. Vanuit het standpunt van brandwerendheid is polipropyleen ook een zeer goede keuze.

Het materiaal is milieuvriendelijk en volledig recycleerbaar. Het gaat direct terug op in de productiecyclus. De polipropyleen onderdelen worden gekapt en teruggebracht tot granulaat. Daarna worden ze met nieuw materiaal gemixt tot nieuwe zitschelpen. De stoelen PantoSwing en PantoMove worden zeer gewaardeerd in de onderwijssector, niet alleen door de positieve ergonomische eigenschappen maar ook voor het hoge zitcomfort en het ecologische voorbeeld dat ze stellen. Daarbij komt dat deze stoelen kleur brengen in de scholen. Een breed pallet kleuren laat toe om de stoelen mooi in te passen in de omgeving.


35 59

4 38 64

6

7

174 - 207 cm

119 - 142 cm 3

5

159 - 188 cm

4

133 - 159 cm

3

146 - 176,5 cm

Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 9

5

6

7

43 71

Stoelmaten volgens de norm DIN EN 1729. Een correcte en ergonomische zithouding kan alleen bereikt worden als de studentenstoelen juist zijn aangepast aan de lengte van de gebruikers. In de nieuwe Europese zitnorm DIN EN 1729, zijn de lichaamsverhoudingen en de verhouding tafel/stoel op mekaar afgestemd. Zo is men gekomen tot 6 basismaten. Het is belangrijk de maten juist af te stemmen op de lengte van de studenten, zodat elke student een werkplek heeft die passend is bij zijn of haar lichaamslengte.

46 76

51 cm 82 cm

Ook al zijn kinderen ongeveer gelijk, ze kunnen onderling zeer verschillen in lengte en maat. Hierdoor komen kinderen terecht op zitcombinaties die niet geschikt zijn voor hen. Meubilair aangepast in de juiste maat is essentieel voor een optimale concentratie en voor de groei. Zonder een correcte zithouding, kunnen studenten gemakkelijk rugklachten ontwikkelen en veel last ondervinden van rug- en hoofdpijn. De 6 zitmaten zijn makkelijk herkenbaar aan de kleurstippen. De zithoogtes gaan van maat 2, zithoogte 31 cm tot maat 7, met een zithoogte van 51 cm. Dit biedt de mogelijkheid om studenten met lengte 108 tot lengte 207 cm correct te laten zitten en werken.


10 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte SpezialmĂśbelfabriken

4 5

34,0-42,5 cm 42,0-52,0 cm

6

PantoMove: de klasstoel die mee groeit met het kind. De schoolgaande jeugd heeft beweging nodig voor een harmonische ontwikkeling. Echter op school zitten leerlingen dagelijks vaak een lange periode stil. De oplossing : een stoel zoals de PantoMove die een dynamische zithouding bevordert die beweging mogelijk maakt. Zo worden de natuurlijke beweegimpulsen niet afgeremd maar worden ze een onderdeel van elke dag op school. Hier past de stoel zich aan aan de student en niet omgekeerd: de PantoMove volgt zo op een ideale mannier de natuurlijke zithouding en de natuurlijke bewegingen. De stoel kan in hoogte worden aangepast, zithoogte varieert van 38 tot 46 cm, en kan zo perfect aangepast worden aan de lichaamslengte

van het kind. De stoel is ook uitgerust met een dynamische zitting met een schommeleffect. De voorwaartse en achterwaartse beweging ĂŠn de beperkte zijdelingse tollerantie volgen de veranderingen en aanpassingen van elke zithouding. Resultaat: de PantoMove volgt elke beweging van het lichaam. De PantoMove blokkeert het lichaam niet maar stimuleert een regelmatige verandering van de lichaamshouding. Zo volgt de stoel consequent de behoefte van het kind. In tegenstelling tot stoelen met een rechte, vaste zitting, activeert de zitting van de PantoMove belangrijke spiergroepen zonder daarbij spanning te veroorzaken.


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 11

PantoSwing: dynamisch zitten op school! Bij de sledepootstoel PantoSwing zorgt een verandering van de druk op het centrum van de stoel voor een inclinatie van de zitkuip. Bij een voorwaarts gerichte zitbeweging wordt de zitting ook voorwaarts geïnclineerd, dit stimuleert de ruggengraat tot een dynamisch evenwicht en het stabiliseert de zithouding. De dynamische zitting van de PantoSwing bevordert de ergonomisch zo belangrijke variatie in de positie van de zithouding. Dit dynamisch zitten heeft een positief effect op verschillende spiergroepen, en activeert zo het lichaam én de geest. Het is bewezen dat deze houding ook belangrijk is voor de aandacht van de kinderen en de mogelijkheid tot concentratie.

Dé beslissende factor om het ergonomisch effect van de PantoSwing te bekomen is de correcte keuze van de maat van de stoelen. Voor een ideale zithouding moet de voorlijn van de zitting ongeveer gelijk lopen met de onderzijde van de knieschijf. De maten voor de kinderen zijn opgemaakt volgens de DIN EN 1729 norm: de PantoSwing-LuPo is verkrijgbaar in 6 maten (zithoogte 31 cm, 35 cm, 38 cm, 43 cm, 46 cm, 51 cm). Verder in deze brochure vindt U de technische beschrijving van de PantoSwing en PantoMove alsook de andere modellen van klasstoelen.


12 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Goed zitten is een kwestie van aanpassing. De leerlingentafel Ergo van VS is de meest uitmuntende leerlingentafel in de collectie van VS omwille van zijn speciale ergonomische eigenschappen. De hoogte van deze leerlingentafels kan permanent worden bijgeregeld om te beantwoorden aan de behoefte van het kind. De tafelhoogte is essentieel voor een goede werkhouding: de juiste hoogte van de Ergo bevordert een positieve fysische zithouding in de school. Wat gebeurt er als de tafelhoogte niet passend is voor de leerling? Als de tafel te laag is, is het kind gedwongen om te werken met een gebogen rug, wat de ruggengraat te zwaar belast. Als de tafel te hoog is , zal de leerling zijn schouders overbelasten. Vermijd slechte zithoudingen. In het geval van horizontale tafelbladen is het kind vaak geneigd om te ver naar voor te buigen. Wanneer het blad wordt schuin gezet vermijdt men deze slechte zithoudingen, ook wanneer men gewoon recht zit. Een goede gezichtshoek is gegarandeerd in elke positie van de tafel. De Ergo leerlingentafel is ook verkrijgbaar met blijvend ver-

stelbare werkvlakken, van 0° tot 16°. Er zijn 2 types van werkbladen: een tafel met alleen een inclineerbaar blad en een blad waarbij een recht stuk horizontaal blijft en het andere gedeelte van het blad schuin kan worden ingesteld. Zelfs het beste meubilair op school is maar zo goed als zijn ‘aanpasbaarheid’, dé belangrijkste factor hierbij is zonder twijfel de optimale individuele aanpassing van de tafelhoogte. De hoogte van het tafelblad kan eerst worden ingesteld na de juiste instelling van de zithoogte. Wanneer een leerling zit moeten de ellebogen een hoek vormen van 90°. De hoogte van het tafelblad is ideaal wanneer de punt van de elleboog 2 of 3 centimeter onder het tafelblad komt. De tafelbladen kunnen schuin worden ingesteld door het gebruik van een zwengel. De aanpassing kan snel gebeuren om aan de individuele zithouding tegemoet te komen.


56,5 cm

82 cm

Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 13

Een economische en ergonomische oplossing: 1 tafel voor iedereen! De Ergo tafel is traploos in de hoogte verstelbaar van 56.5 tot 82 cm. Met andere woorden: alle benodigde hoogtes in de school kunnen met één verstelbaar model worden uitgerust, van de peuterklas tot de middelbare school. Bovendien biedt het een bijzondere ergonomische oplossing. De Ergo kan in de hoogte worden aangepast aan de noden van elk kind. Zo kunnen deze modellen in de hele school worden ingezet.

De Ergo garandeert een optimale werkhouding omdat er snel kan worden ingespeeld op de nodige zithoogte die de student wil gebruiken. Elke dag, op elke plek. Elke dag opnieuw. Zo kan men een lange termijn-planning opstellen voor meubilair waarbij transport van tafels, en wissels van klasmeubelen voor de juiste maten voorgoed tot het verleden behoren…Het is niet alleen ergonomisch maar ook heel flexibel! Meer mogelijkheden… door zijn gemakkelijk gebruik biedt de Ergo nog bijkomende mogelijkheden…Bijvoorbeeld, in de lagere school, kan de tafel tijdelijk worden ingezet als een statafel…een belangrijk alternatief voor het lichaam van elke persoon die zeer lang zit… Vooral voor individueel werk, zijn sta-tafels een ideale mannier om variatie te brengen in de lesopstelling.


14 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 15

Leerlingenstoelen.


16 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte SpezialmĂśbelfabriken

Hokki_TY_FL - 08.12.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Hokki Spelen, bewegen, zitten! Materiaal: zitelement gemaakt uit 100% recycleerbaar polipropyleen, bijzonder slijtvast en bestemd voor intensief gebruik. Afgeronde vorm is aangenaam om te zitten en onderhoudsvriendelijk. Onderaan is een beweegschijf voorzien in thermoplastisch polymeer in een zacht- grijze kleur, bovenaan op het zitvlak is een zacht zitvorm aangebracht in polyethyleen. Functie: de Hokki maakt een gecontroleerde en vrije beweging mogelijk door afgeronde zit- en steunvlakken. Kantelen, kwikkelen, bewegen en zitten zijn aangenaam en veilig door de anti-slip-zitting ĂŠn onderkant. Gemakkelijk te dragen en te stapelen. Materialen Kleuren = C2 en antraciet (073).

Hokki h Breedte zit

31

38 30

46

03825 51


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 17

Compass-LuPo-Schul_TY_FL - 25.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Compass-LuPo 4-pootsstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Maten zitting: volgen norm DIN EN 1729. Zitschelp gemaakt van dubbelwandig gestructureerde polipropyleen (LuPo) voor comfortabel zitten met luchtkusseneffect. Met verborgen bevestigingsmechanisme en ronde perforatie als greep. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = C1,2.

DIN EN 2 = 31 3 = 35 4 = 38 5 = 43 6 = 46 7 = 51 Compass

LuPo DIN EN

Breedte zit 31 31 37 37 43 45 31300 2·3·4·5·6·7


18 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Compass-VF-Schul_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Compass-VF 4-pootsstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Maten zitting: volgen norm DIN EN 1729. Zitschelp gemaakt van multiplex beuk (VF) met anti-slip lak en onzichtbare bevestiging. Met ronde fijn afgewerkte perforatie als greep. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Maximum aantal voor stapelen, zie onderstaande tabel. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = H1,2; Bekleding = S16,17,22-26,28-31,36,37.

DIN EN 2 = 31 3 = 35 4 = 38 5 = 43 6 = 46 7 = 51 Compass

VF DIN EN ST

Breedte zit 32 32 36 36 43 45 31320 2·3·4·5·6·7 10


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 19

PSwing-LuPo-Schul_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

PantoSwing-LuPo Voorwaarts-neigende sleeppootstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Voor de maten 4 tot 7 is een extra dwarsverbinding voorzien tussen de sleeppoten. Maten zitting: volgen norm DIN EN 1729. Zitschelp gemaakt van dubbelwandig gestructureerde polipropyleen (LuPo) voor comfortabel zitten met luchtkusseneffect. Met verborgen bevestigingsmechanisme en ronde perforatie als greep. Nota: de PantoSwing-LuPo kan niet gebruikt samen met de Duo-C 2451 leerlingentafel. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = C1,2.

DIN EN 2 = 31 3 = 35 4 = 38 5 = 43 6 = 46 7 = 51 PantoSwing

Breedte zit 31 31 37 37 43 45

LuPo DIN EN

2路3

31400 4路5路6路7


20 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

PSwing-VF-Schul_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

PantoSwing-VF Voorwaarts-neigende sleeppootstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Voor de maten 4 tot 7 is een extra dwarsverbinding voorzien tussen de sleeppoten. Maten zitting: volgen norm DIN EN 1729. Zitschelp gemaakt van multiplex beuk (VF) met anti-slip lak en onzichtbare bevestiging. Met ronde fijn afgewerkte perforatie als greep. Nota: de PantoSwing-VF kan niet gebruikt samen met de Duo-C 2451 leerlingentafel. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = H1,2; Bekleding = S16,17,22-26,28-31,36,37.

DIN EN 2 = 31 3 = 35 4 = 38 5 = 43 6 = 46 7 = 51 PantoSwing

Breedte zit 32 32 36 36 43 45

VF DIN EN

2·3

31420 4·5·6·7


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 21

PMove-LuPo-Schul_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

PantoMove-LuPo Bureelstoel met 5-poots onderstel. Onderstel: aluminium 5-poots onderstel met gasveer, bedekt met kunststof. Alle modellen zijn traploos in de hoogte verstelbaar. Maten zitting: volgens norm DIN ISO 5970 en CEN. Zitschelp gemaakt van dubbelwandig gestructureerde polipropyleen (LuPo) voor comfortabel zitten met luchtkusseneffect. Met verborgen bevestigingsmechanisme en ronde perforatie als greep. Uitrusting en opties: glijders of wielen voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. In optie met voetring of met een 3D beweegmechanisme met zachte of sterkere zijdelingse kanteling. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = C1,2.

ISO/CEN 4 = 38 5 = 43 6 = 46

Breedte zit 37 37 43

Wanneer uitgerust met wielen, is de stoel 3 cm hoger. PantoMove LuPo / Fix LuPo / Lift

31501 ISO/CEN h

31505

31506

34-42,5

42-52

4路5路6


22 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialm枚belfabriken

PMove-VF-Schul_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

PantoMove-VF Bureelstoel met 5-poots onderstel. Onderstel: aluminium 5-poots onderstel met gasveer, bedekt met kunststof. Alle modellen zijn traploos in de hoogte verstelbaar. Maten zitting: volgens norm DIN ISO 5970 en CEN. Zitschelp gemaakt van multiplex beuk (VF) met anti-slip lak en onzichtbare bevestiging. Met ronde fijn afgewerkte perforatie als greep. Uitrusting en opties: glijders of wielen voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. In optie met voetring of met een 3D beweegmechanisme met zachte of sterkere zijdelingse kanteling. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = H1,2; Bekleding = S16,17,22-26,28-31,36,37.

ISO/CEN 4 = 38 5 = 43 6 = 46

Breedte zit 36 36 43

Wanneer uitgerust met wielen, is de stoel 3 cm hoger. PantoMove VF / Fix VF / Lift

31521 ISO/CEN h

31525

31526

33-44

42-52

4路5路6


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 23

PMoveUp-LuPo-Schul_TY_FL - 16.12.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

PantoMove-LuPo Plus Bureelstoel met 5-poots onderstel. Onderstel: aluminium 5-poots onderstel met gasveer, bedekt met kunststof, met een aanpasbare voetring bedekt met een antislip coating. Alle modellen kunnen in de hoogte worden aangepast en ronddraaien. Alle modellen zijn traploos in de hoogte verstelbaar. Maten zitting: volgens norm DIN ISO 5970 en CEN. Zitschelp gemaakt van dubbelwandig gestructureerde polipropyleen (LuPo) voor comfortabel zitten met luchtkusseneffect. Met verborgen bevestigingsmechanisme en ronde perforatie als greep. Uitrusting en opties: glijders of wielen voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. In optie met voetring of met een 3D beweegmechanisme met zachte of sterkere zijdelingse kanteling. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = C1,2.

Wanneer uitgerust met wielen, is de stoel 3 cm hoger.

PantoMove LuPo / Lift h Breedte zit

31507 49-69 43


24 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken

PMoveUp-VF-Schul_TY_FL - 16.12.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

PantoMove-VF Plus Bureelstoel met 5-poots onderstel. Onderstel: aluminium 5-poots onderstel met gasveer, bedekt met kunststof, met een aanpasbare voetring bedekt met een antislip coating. Alle modellen kunnen in de hoogte worden aangepast en ronddraaien. Alle modellen zijn traploos in de hoogte verstelbaar. Maten zitting: volgens norm DIN ISO 5970 en CEN. Zitschelp gemaakt van multiplex beuk (VF) met anti-slip lak en onzichtbare bevestiging. Met ronde fijn afgewerkte perforatie als greep. Uitrusting en opties: glijders of wielen voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. In optie met voetring of met een 3D beweegmechanisme met zachte of sterkere zijdelingse kanteling. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = H1,2; Bekleding = S16,17,22-26,28-31,36,37.

Wanneer uitgerust met wielen, is de stoel 3 cm hoger.

PantoMove VF / Lift h Breedte zit

31527 47-67 43


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 25

LuPoStool_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

LuPo ophang-taboeret LuPo ophang-sledekruk. Onderstel: gebogen en gelaste ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Speciale glijders voor ophangen aan tafelblad. Kleinste model zonder, middelste en hoogste modellen met voetensteun. Maten zitting: in 3 vaste hoogtematen verkrijgbaar. Zit en rug gemaakt van gestructureerde polipropyleen voor comfortabel zitten. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Maximum aantal voor stapelen, zie onderstaande tabel. Toebehoren: Stapelkar model 3414 voor 2 stapels en stoeltrolley model 3415 voor 1 stapel stoelen van maat 5/6. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zit/Rug = C1.

LuPoStool h ST Breedte zit

46 6

3428 61

56 3

37

46 6

3429 61

56 3


26 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

LuPoGlide_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

LuPoGlide Ophangstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Speciale glijders voor ophangen aan tafelblad. Model XL met extra brede zitting. Maten onderstel: volgens DIN ISO 5970 en CEN. Zit en rug gemaakt gestructureerde polipropyleen voor comfortabel zitten. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Maximum aantal voor stapelen, zie onderstaande tabel. Toebehoren: Stapelkar model 3414 voor 2 stapels en stoeltrolley model 3415 voor 1 stapel stoelen van maat 5/6. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zit/Rug = C1.

ISO/CEN 2= 3= 4= 5= 6= 7= LuPoGlide

30 34 38 42 46 50

Standaard XL

Breedte zit Standaard 33 33 33 37 37 --39 /

Breedte zit XL ----41,5 41,5 3430

ISO/CEN ST

2·3·4·5·6 10

3434 6·7


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 27

BasicGlide_TY_FL - 26.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

BasicGlide Ophangstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Speciale glijders voor ophangen aan tafelblad. Model XL met extra brede zitting. Maten onderstel: volgens DIN ISO 5970 en CEN. Zit en rug gemaakt in multiplex beuk met zichtbare bevestiging. In optie met een vaste bekleding op de voorzijde van zit en rug. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Maximum aantal voor stapelen, zie onderstaande tabel. Toebehoren: Stapelkar model 3414 voor 2 stapels en stoeltrolley model 3415 voor 1 stapel stoelen van maat 5/6. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = H1,2; Bekleding = S16,17,22-26,28-31,36,37.

ISO/CEN 2= 3= 4= 5= 6= 7=

30 34 38 42 46 50

BasicGlide Standaard XL

Breedte zit Standaard 31 35 35 39 39 --39 /

Breedte zit XL ----43 43 3402 3405

ISO/CEN ST

2·3·4·5·6 10

3406 6·7

3407


28 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialm枚belfabriken

LuPoTurn_TY_FL - 04.11.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

LuPoTurn Bureelstoel met 5-poots onderstel. Onderstel: aluminium 5-poots onderstel met gasveer, bedekt met kunststof gelaste U-vormige steun onder de zitting in ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Model Fix heeft een vaste zithoogte , model Lift is traploos in de hoogte verstelbaar. Model XL heeft een extra brede zitting. Maten onderstel: volgens DIN ISO 5970 en CEN. Zit en rug gemaakt gestructureerde polipropyleen voor comfortabel zitten Uitrusting en opties: glijders of wielen voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zit/Rug = C1.

ISO/CEN 4 = 38 5 = 42 6 = 46

Breedte zit 37 37 37

Wanneer uitgerust met wielen, is de stoel 3 cm hoger. LuPoTurn

Fix / Standaard Lift / Standaard Lift / XL

3576 3592 3596 ISO/CEN h

4路5路6 42-52


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 29

BasicTurn_TY_FL - 04.11.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

BasicTurn Bureelstoel met 5-poots onderstel. Onderstel: aluminium 5-poots onderstel met gasveer, bedekt met kunststof gelaste U-vormige steun onder de zitting in ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Model Fix heeft een vaste zithoogte , model Lift is traploos in de hoogte verstelbaar. Model XL heeft een extra brede zitting. Maten onderstel: volgens DIN ISO 5970 en CEN. Zit en rug gemaakt in multiplex beuk met zichtbare bevestiging. In optie met een vaste bekleding op de voorzijde van zit en rug. Uitrusting en opties: glijders of wielen voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zit/Rug = C1.

ISO/CEN 4 = 38 5 = 42 6 = 46

Breedte zit Standaard 39 39 39

Breedte zit XL --43

Wanneer uitgerust met wielen, is de stoel 3 cm hoger. BasicTurn

Fix / Standaard Fix / XL Lift / Standaard Lift / XL

3510 3513

3511 3514

3512 3515 3522 3525

ISO/CEN h

4路5路6

3523 3526

6 42-52

3524 3527


30 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken

Solo_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Solo 4-poots-taboeret met verschillende voetsteunen. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Hoogte taboeret: vaste hoogte. Zitting in multiplex beuk met blinde bevestiging. Uitrusting en opties: kunststof glijders. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Zitting = H1,2.

Solo h ST Breedte zit

03826 60 5 35


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 31

Rondo-FixLift_TY_FL - 04.11.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Rondo 4-poots-taboeret, en taboeret met 5-poots onderstel. Rondo-Fix Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Hoogte taboeret: 3 vaste hoogtes. Zitting in multiplex beuk met blinde bevestiging. Uitrusting en opties: glijders voor harde en zachte bodem. Max. aantal te stapelen: zie tabel. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitting = H1,2. Rondo-Lift Onderstel: aluminium 5-poots onderstel met gasveer, bedekt met kunststof. Hoogte taboeret: traploos in hoogte verstelbaar. Zitting in multiplex beuk met blinde bevestiging, zitting draaibaar. Uitrusting en opties: glijders of wielen voor harde, zachte vloeren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Zitting = H1,2.

Wanneer uitgerust met wielen, is de stoel 3 cm hoger.

Rondo

Fix Lift h ST Breedte zit

3827

3828

3829

46

50

55

15 35

3822 42-52


32 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialm枚belfabriken

Classic_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Classic ophangstoel. Onderstel, zijsteunen, steunbalken uit massief beukenhout eerste keuze. Onder de steunbalk van de zitting zijn doppen geplaatst voor stapeling op het tafelblad. Maten onderstel: volgens DIN ISO 5970 en CEN. Zit en rug massief beuk en Multiplex beuk met zichtbare en onzichtbare bevestiging. Uitrusting en opties: glijders voor harde en zachte vloeren Verkrijgbare kleuren: Onderstel = H1; Zit en rug = H1.

ISO/CEN 2 = 30 3 = 34 4 = 38 5 = 42 6 = 46 Classic DIN/ISO

Breedte zit 30 33,5 33,5 38 38 3100 2

3101 3路4路5路6


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 33

Bambino_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Bambino 4-pootsstoel. Onderstel, zijsteunen, steunbalken uit massief beukenhout eerste keuze. Maten onderstel: volgens DIN ISO 5970 en CEN. Zit en rug multiplex beuk met onzichtbare bevestiging. Uitrusting en opties: glijders voor harde en zachte vloeren. Max. aantal te stapelen: zie tabel. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = H1; Zit en rug = H1.

ISO/CEN 1 = 26 2 = 30 3 = 34 4 = 38 5 = 42 6 = 46 Bambino DIN/ISO ST

Breedte zit 27,5 30 33,5 35,5 40 42 03202 1·2·3·4·5·6 5

03203 1·3·6


34 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 35

Leerlingentafels.


36 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Uno-M_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Deugnietje® Ontwerp: Inge Nuyens, Dox Ontwerp is Europees geregistreerd. Sleeppoottafel met blad in puzzelvorm vast of, in de hoogte verstelbaar. Onderstel: gebogen en gelaste plat ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm , met epoxy kleur. Tafel met centrale zuil die wordt verankerd op een brede drager, volledig beschermd met zeer stevige slagbestendige doppen. Maten onderstel: volgen norm DIN ISO 5970 en CEN. Uitrusting onderstel: vaste hoogte of in de hoogte verstelbaar in verschillende standen met een beveiligde sleutelverankering. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine –harslaag. Bladvorm afgerond en puzzelbaar in 3 richtingen, tafel opstelbaar in boogvorm. Bladvorm Europees geregistreerd. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Tafelblad LIGNOpal-PU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoSwing-LuPo.

ISO/CEN 2 = 52 3 = 58 4 = 64 5 = 70 6 = 76 7 = 82 Deugnietje®

LIGNOpal-KU

d = 58 b ISO/CEN

2408 Deugnietje 80 2·3·4·5·6·7


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 37

StepByStep-I_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

StepByStep-I Sleeppoottafel, in de hoogte verstelbaar. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel voorzien van sleeppoten, poten voorzien van zeer stevige slagbestendige doppen. Maten onderstel: volgen norm DIN ISO 5970 en CEN. Uitrusting onderstel: in de hoogte verstelbaar in verschillende standen met een sleutel of een handwiel. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU). In optie ook mogelijk het vandaalbestendige veiligheidsblad LIGNOdur, extra stevig met afgeronde boorden. Uitrusting tafelblad: vast horizontaal werkblad. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Boekenvak in metaal, multiplex of mandvorm. Ophangsysteem voor stoelen BasicGlide, PantoSwing, LuPoGlide (tot maat 4) en PantoMove. Belangrijke opmerking: de tafelhoogte kan verschillen afhankelijk van het gebruikte tafelbladen en glijders. Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOdur = L1: Tafelblad LIGNOpal-PU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoSwing-VF, Compass-VF.

ISO/CEN 2 = 53 3 = 59 4 = 64 5 = 71 6 = 76 7 = 82 StepByStep I

LIGNOdur-KU LIGNOpal-PU

d = 50 d = 65 b h

2904 70

2905 130 2·3·4·5·6·7

2993 75

2994 130


38 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

StepByStep-III_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

StepByStep-III Sleeppoottafel, in de hoogte verstelbaar. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel voorzien van sleeppoten, poten voorzien van zeer stevige slagbestendige doppen. Maten onderstel: volgen norm DIN ISO 5970 en CEN. Uitrusting onderstel: in de hoogte verstelbaar in verschillende standen met een sleutel of een handwiel. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU) met een ingewerkte ingegoten pennegleuf en een ingewerkte stop-rand voor materiaal. Uitrusting tafelblad: Onderhoudsvriendelijk schuin instelbaar werkblad, instelbaar op 0°/5°/10°/16°/20°, met een horizontaal bovenstuk. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Boekenvak in multiplex of mandvorm. Ophangsysteem voor aale VS leerlingenstoelen stoelen (Panto Swing vanaf maat 4). Belangrijke opmerking: de tafelhoogte kan verschillen afhankelijk van het gebruikte tafelbladen en glijders. Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal-PU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoSwing-LuPo, PantoMove-LuPo.

ISO/CEN 2 = 53 3 = 59 4 = 64 5 = 71 6 = 76 7 = 82 StepByStep III

LIGNOpal-PU

d = 65 b h

2997 2998 75 130 2·3·4·5·6·7


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 39

Step-III_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Step-III Sleeppoottafel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel voorzien van sleeppoten, poten voorzien van zeer stevige slagbestendige doppen. Maten onderstel: volgen norm DIN ISO 5970 en CEN. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU) met een ingewerkte ingegoten pennegleuf en een ingewerkte stop-rand voor materiaal. Uitrusting tafelblad: Onderhoudsvriendelijk schuin instelbaar werkblad, instelbaar op 0°/5°/10°/16°/20°, met een horizontaal bovenstuk. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Boekenvak in multiplex of mandvorm. Ophangsysteem voor aale VS leerlingenstoelen stoelen (PantoSwing tot maat 4). Belangrijke opmerking: de tafelhoogte kan verschillen afhankelijk van het gebruikte tafelbladen en glijders. Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal-PU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoSwing-VF, PantoSwing-LuPo.

ISO/CEN 2 = 53 3 = 59 4 = 64 5 = 71 6 = 76 7 = 82 Step III

LIGNOpal-PU

d = 65 b h

02941 02942 75 130 2·3·4·5·6·7


40 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmテカbelfabriken

Ergo-I_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Ergo-I Sleeppoottafel, in de hoogte verstelbaar. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel voorzien van sleeppoten, poten voorzien van zeer stevige slagbestendige doppen. Maten onderstel: volgen norm DIN ISO 5970 en CEN. Uitrusting onderstel: traploos in de hoogte verstelbaar met een draaihendel. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU). Uitrusting tafelblad: vast horizontaal werkblad. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Boekenvak in multiplex of mandvorm. Ophangsysteem voor alle VS leerlingenstoelen stoelen (PantoSwing tot maat 4). Belangrijke opmerking: de tafelhoogte kan verschillen afhankelijk van het gebruikte tafelbladen en glijders. Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal-PU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoMove窶天F, PantoMove-LuPo.

ISO/CEN 2 = 53 3 = 59 4 = 64 5 = 71 6 = 76 7 = 82 Ergo I

LIGNOpal-PU

d = 65 b h

2970 75 56,5-82

2971 130


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 41

Ergo-III_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Ergo-III Sleeppoottafel, in de hoogte verstelbaar. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel voorzien van sleeppoten, poten voorzien van zeer stevige slagbestendige doppen. Maten onderstel: volgen norm DIN ISO 5970 en CEN. Uitrusting onderstel: traploos in de hoogte verstelbaar met een draaihendel. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU) met een ingewerkte ingegoten pennegleuf en een ingewerkte stop-rand voor materiaal. Uitrusting tafelblad: Onderhoudsvriendelijk schuin instelbaar werkblad, instelbaar op 0°/5°/10°/16°/20°, met een horizontaal bovenstuk. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Boekenvak in multiplex of mandvorm. Ophangsysteem voor alle VS leerlingenstoelen stoelen (PantoSwing tot maat 4). Belangrijke opmerking: de tafelhoogte kan verschillen afhankelijk van het gebruikte tafelbladen en glijders. Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal-PU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoMove–VF, PantoMove-LuPo.

ISO/CEN 2 = 53 3 = 59 4 = 64 5 = 71 6 = 76 7 = 82 Ergo III

LIGNOpal-PU

d = 65 b h

2974 75 56,5-82

2975 130


42 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmテカbelfabriken

SitAndStand_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

SitAndStand In de hoogte verstelbare zit-en statafel. Onderstel: gelaste metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel met sleeppoten, bevestig aan een centrale stevige zuil in het midden, waarin een gasveer verwerkt is met een bediening aan het tafelblad. Standaard is het onderstel ook voorzien van 2 wielen voor makkelijk verplaatsen. Maten onderstel: tafel traploos in de hoogte verstelbaar. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU) met een ingewerkte ingegoten pennegleuf en een ingewerkte stop-rand voor materiaal. Uitrusting tafelblad: Schuin blad in een hoek van 4ツー. Belangrijke opmerking: Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal-PU = L2. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoMove窶天F.

SitAndStand

LIGNOpal

b = 75 d h

02987 60 69,5-113,5


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 43

Uno-M_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Uno-M Sleeppoottafel. Onderstel: gebogen en gelaste plat ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel met centrale zuil die wordt veranderd op een brede drager, volledig beschermd met zeer stevige slagbestendige doppen. Maten onderstel: volgen norm DIN ISO 5970 en CEN. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU). In optie ook mogelijk het vandaalbestendige veiligheidsblad LIGNOdur, extra stevig met afgeronde boorden. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Boekenvak in metaal, multiplex of mandvorm. Tafel kan ook worden uitgevoerd met klapblad en gelsoten boekenvak. Ophangsysteem voor stoelen BasicGlide, LuPoGlide, PantoSwing (tot maat 4) en PantoMove. Belangrijke opmerking: de tafelhoogte kan verschillen afhankelijk van het gebruikte tafelbladen en glijders. Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Tafelblad LIGNOdur = L1: Tafelblad LIGNOpal-PU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: Compass-LuPo, PantoSwing-LuPo.

ISO/CEN 2 = 52 3 = 58 4 = 64 5 = 70 6 = 76 7 = 82 Uno-M

LIGNOdur LIGNOpal-PU

d = 50 d = 65 d = 65 b ISO/CEN

2408

70

2405 2409 2410 2406 75 130 2·3·4·5·6·7

2407 150


44 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken

Uno-M-Step_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Uno-M-Step Sleeppoottafel, in de hoogte verstelbaar. Onderstel: gebogen en gelaste plat ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel met centrale zuil die wordt veranderd op een brede drager, volledig beschermd met zeer stevige slagbestendige doppen. Maten onderstel: volgen norm DIN ISO 5970 en CEN. Uitrusting onderstel: in de hoogte verstelbaar in verschillende standen met een beveiligde sleutelverankering. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal-PU met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU). In optie ook mogelijk het vandaalbestendige veiligheidsblad LIGNOdur, extra stevig met afgeronde boorden. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Boekenvak in metaal, multiplex of mandvorm. Tafel kan ook worden uitgevoerd met klapblad en gelsoten boekenvak. Ophangsysteem voor stoelen BasicGlide, LuPoGlide , PantoSwing (tot maat 4) en PantoMove. Belangrijke opmerking: de tafelhoogte kan verschillen afhankelijk van het gebruikte tafelbladen en glijders. Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Tafelblad LIGNOdur = L1: Tafelblad LIGNOpal-PU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: Compass-LuPo, Compass-VF, PantoSwing-LuPo

ISO/CEN 2 = 53 3 = 59 4 = 64 5 = 71 6 = 76 7 = 82 Uno-M-Step

LIGNOdur

LIGNOpal-PU

d = 50 d = 65 d = 65 h b

22408

22405 22409

70

22410 22406 (3-7) (3, 4, 5, 6, 7) 75 130

22407 150


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 45

Duo-C_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Duo-C Sleeppoottafel. Onderstel: gelaste ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel voorzien van c-poot met dubbele vertikale poten. Onderstel voorzien van zeer stevige slagbestendige doppen. Maten onderstel: volgen norm DIN ISO 5970 en CEN. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU). In optie ook mogelijk het vandaalbestendige veiligheidsblad LIGNOdur, extra stevig met afgeronde boorden. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Boekenvak in metaal, multiplex of mandvorm. Frontpaneel. Belangrijke opmerking: Model 2451 kan niet worden gecombineerd met sotelen van de PantoSwing lijn. De tafelhoogte kan verschillen afhankelijk van het gebruikte tafelbladen en glijders. Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOdur = L1: Tafelblad LIGNOpal-PU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: Compass-LuPo, PantoSwing-LuPo.

ISO/CEN 2 = 52 3 = 58 4 = 64 5 = 70 6 = 76 7 = 82 Duo-C

LIGNOdur LIGNOpal-PU

d = 50 d = 65 d = 65 b ISO/CEN

2451

70

2450 2452 2455 2453 75 130 2·3·4·5·6·7

2454 150


46 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Compass-T_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Compass Stapelbare leerlingentafel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Buizen gecombineerd met een untra sterk kunsstof frame aan 3 zijden, met ingewerkte verluchting. Tafel stapelbaar. Maten onderstel: volgen norm DIN EN 1729. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal 16 mm met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU). In optie ingewerkte pennengleuf die ook is uitgerust om wegneembare boekensteun te plaatsen. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universele 2componenten-glijders. Boekentashaak, drankfleshouder, boekenvak of stoelhouder (Compass, PantoSwing, PantoMove). Toebehoren: Universal box: uitschuifbare, uitneembare en stapelbare materiaalbox (kan ook plaats bieden aan laptop) in frostkleurige kunststof (hiervoor bestaan ook speciale bergkasten), met bijbehorend deksel en ruimte voor naambadge. Wegneembare boekensteun in frostkleurige kunststof. Belangrijke opmerking: de tafelhoogte kan verschillen afhankelijk van het gebruikte tafelbladen en glijders. Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Ophangsysteem voor stoelen niet combineerbaar met uitneembaar Universal box. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Tafelblad LIGNOpal-PU = L2. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoSwing-LuPo, Compass-VF, PantoMove-LuPo. ISO/CEN 2 = 53 3 = 59 4 = 64 5 = 71 6 = 76 7 = 82 Compass-T

LIGNOpal-PU

d = 55 b (b Totaal) h ST max. Gr. 2,3,4 / 5,6,7 Universeel box Bekerhouder ø

22450 22451 70 (76) 70 (70) 2·3·4·5·6·7 8/6 52·42,6·7,2 6,9


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 47

Quattro_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Quattro Groepstafel. Onderstel: gelaste ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, besevstigd aab rechthoekige draagbalken, met epoxy kleur. Maten onderstel: verkrijgbaar in 3 hoogtes. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU). Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Boekenvak in mandvorm. Belangrijke opmerking: boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal kunststof/beuk = L1 (KU): Tafelblad LIGNOpal-PU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: Compass-LuPo.

Stoelen PantoSwing in maat 6 en 7 kunnen op de aangekruiste plaatsen (d=65) niet worden geplaatst. 65 Quattro

LIGNOpal-PU d = 65 LIGNOpal-KU d = 80 b h

2830 75

2831 2840 80

2841 120

130

2832 2842 140 150 72路74路76

2843 160

2833 2844 2845 180 130/65 160/80


48 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

ClassicTisch_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Classic Sleeppoottafel hout. Onderstel massief beuk eerste keuze met centrale houten kolom op een brede afgevlakte steun poot. Maten onderstel volgens norm DIN ISO 5970 en CEN. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU). In optie ook mogelijk het vandaalbestendige veiligheidsblad LIGNOdur, extra stevig met afgeronde boorden. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Boekenvak in multiplex of mandvorm. Belangrijke opmerking: de tafelhoogte kan verschillen afhankelijk van het gebruikte tafelbladen en glijders. Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = H1; Tafelblad H1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: Classic stoel.

ISO/CEN 2 = 52 3 = 58 4 = 64 5 = 70 6 = 76 Classic

LIGNOdur LIGNOpal-PU

d = 50 d = 65 d = 65 b ISO/CEN

2108

70

2105 2109 2110 75 2·3·4·5·6

2106 130

2107 150


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 49

Quadra-Kid_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Quadra Houten groepstafel. Onderstel massief beuk eerste keuze met rechthoekige houten poten. Zichtbare opening tussen blad en onderstel, in optie regeldoppen onder de poten. Maten onderstel volgens norm DIN ISO 5970 en CEN. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is geperst (KU) of een beukenhouten (BU), boorden rechte afwerking. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Boekentashaak. Verkrijgbare kleuren: Onderste l= H1; Tafelblad LIGNOpal = L3,4,10. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: stoel Bambino.

ISO/CEN 2 = 52 3 = 58 4 = 64 5 = 70

Quadra

d = 80 b ISO/CEN

20025 60

20026 20027 80 120 2路3路4路5

20028 140


50 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 51

Docententafels.


52 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

RondoLift_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

RondoLift Hoogte-aanpasbare zit- en statafel. Onderstel bestaat uit een centrale ronde 2-delige buis, met een 4-of 5 delige stervoet met rechthoekige profielen, epoxy. Ingebouwde gasveer met bedienknop onder het tafelblad. Stervoet met glijders of wielen met rem. Tafelhoogte is traploos verstelbaar. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is geperst (KU) of een beukenhouten (BU), boorden rechte afwerking. Uitrusting de ovalen tafel kan worden uitgerust met een afsluitbare lade onder het blad. Tafelvorm ovaal, rond of vierkant. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad L1,4,6,F1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoFour-2K.

RondoLift-KF

2823 Tafelblad in hoogte verstelbaar ø / b·d h Kruisvoet ø / b·d

80 75

2824 90

2825 100

2826 110 95

2827 120 69-113

2828

2820

130·80

80·80

61·41

2821 90·90 95

2822 100·100


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 53

RondoLift-Teach_TY_FL - 17.12.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

RondoLift Hoogte-aanpasbare zit- en statafel. Onderstel bestaat uit een centrale ronde buis, met een 4-delige stervoet met rechthoekige profielen, epoxy. Ingebouwde gasveer met bedienknop onder het tafelblad. Stervoet met glijders of wielen met rem. Tafelhoogte is traploos verstelbaar. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is geperst (KU) of een beukenhouten (BU). Uitrusting de tafel kan worden uitgerust met één of 2 afsluitbare lades links en rechts onder het blad. Tafelvorm ovaal, rond of vierkant. Kabelgeleiding: de tafel kan worden uitgerust met een kabelslurf of een oprolbare kabel. Er is ook aansluiting mogelijk voor gebruik van laptops. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad L1,4,6,F1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoMove-Plus.

RondoLift-KF Teach

b·d h Kruisvoet b·d Lades b·h·d

02829 120·84 69-113 95·59 47,2·7,9·43,5


54 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Uno-M-Teach_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Uno-M-Teach Docententafel/bureel. Onderstel: gebogen en gelaste plat ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel met centrale zuil die wordt veranderd op een brede drager, volledig beschermd met zeer stevige slagbestendige doppen. Maten onderstel: volgen norm DIN ISO 5970 en CEN. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU). Uitrusting: Onderbouw kastje met draaideur of afsluitbare lade. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universel 2 componentenglijders. Belangrijke opmerking: Boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal-PU = L1; front/ombouw: L1,4,6. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoMove-VF.

Uno-M-Teach

4487 b·h·d

4488 130·65·76

4489


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 55

Quattro-Teach_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Quattro-Teach Docententafel/bureel/Audio-visuele tafel. Onderstel: gelaste ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, bevestigd aan rechthoekige draagbalken, met epoxy kleur. Maten onderstel: verkrijgbaar in 3 hoogtes Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een naadloos aangegoten polyurethaan boord is aangewerkt (PU) of een kunststof boord is aangeperst (KU). Uitrusting: Onderbouw kastje met draaideur of afsluitbare lade of ladenblok. Op aanvraag kan een uitsparing voor een overhead projector worden voorzien. Trekkers: op aanvraag kunnen verschillende modellen trekkers worden toegepast. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Belangrijke opmerking: boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal-PU = L1; front/ombouw: L1,4,6. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoMove窶天F.

Quattro-Teach b = 75 b = 130 b = 150 d h

4465

4468

4469 4400 4401

4402 4403 65 72ツキ74ツキ76

4404

4405 4406

4407

4409


56 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Spessart-Teach_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Spessart-Teach Docentenbureel met houten frame. Onderstel massief beuken poten verlijmd aan draagpanelen bureel. Maten zie tabel. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is geperst (KU) of een beukenhouten (BU). Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = H1; Tafelblad LIGNOpal-PU = L3; front/ombouw: L3,4; Tafelblad LIGNOpal-PU kunststof/beuk (BU) = L3. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: stoel Spessart-2-R.

Spessart-Teach b·h·d

4201 130·65·74

4202

4204 150·65·74


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 57

Computertafels.


58 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken

Duo-Media_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Duo-Media computertafel met schuifblad. Onderstel: gelaste ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel voorzien van c-poot met dubbele verticale poten. Onderstel voorzien van zeer stevige slagbestendige doppen. Indien gewenst kan deze tafel worden voorzien van vloerbevestiging. Maten onderstel: tafelhoogte 72 cm. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is aangeperst. Uitrusting en opties: het tafelblad is voorzien van een afsluitbaar schuifmechanisme, schuift over 12 cm voor toegang tot de kabelgoot. Kabeldoorgang door afsluitstrip over de volle lengte van het blad tussen blad en zijpaneel. Toebehoren: geperforeerde metalen plaat die verticale kabelgoot vormt. Verticale kabelgoot kan worden geopend wanneer de horizontale kabelgoot ook open is. Verticale kabelgeleding gebeurt door blokeerklips die op de poten wordt bevestigd (3 stuks op volle hoogte). CPU-hoek en CPU_bak, al dan niet met verdeling verkrijgbaar om te bevestigen aan het onderstel. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal dekor/beuk = L2 (KU). Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoMove-LuPo.

Duo-Media

d = 80, totaal d = 85 d = 90, totaal d = 95

4450 4455

4451 4456

4452 4457

4453 4458

140

160

4447 b h

80

120 72

CPU-hoek

4448

CPU-bak

4449

4460

Verticale kabelgoot

4461 62-986-99

Kabelgeleiding

Kabelklips


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 59

Integra_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Integra computertafel. Onderstel: gelaste ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur. Tafel voorzien van c-poot met een centrale verticale poot. Onderstel voorzien van zeer stevige slagbestendige doppen. Indien gewenst kan deze tafel orden voorzien van vloerbevestiging. Maten onderstel: in trappen in de hoogte verstelbaar. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is aangewerkt met beveiligde hoeken. Uitrusting en opties: Voorzijde met een wegklapbaar en afsluitbaar monitorpaneel voor montage van flatscreens. Monitor-paneel is uitgerust met een telescopische steun afstembaar op gewicht en kracht. Tafel in optie met een open CPU-houder of met een draaibaar en afsluitbaar CPU-compartiment. Muis-houder en klavier bevinden zich in het monitor-paneel, of voor de enkele tafels onder het tafelblad. In optie kabelgoot voor doorverbinding an verticale kabelgeleider verkrijgbaar. Tafelblad kan in optie verwijderbaar zijn voor kabels. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal-PU = L2. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoMove-LuPo.

Integra Tafelblad b.d (totale diepte) Regeldoppen (wielen) Max. scherm (gewicht-kg) Max. PC-toren (gewicht-kg) Max. klavier b·h·d Max. muis b·h·d

2402 75·65(80)

Beeldschermpaneel

2403 2404 130·65(80) 150·65(80) 64, 70, 76 (70, 76) 44·40·8 (4,0-6,5) 21,5·46·42 (10-12) 48·4,5·18,5 (50·5,5·25) 7·14·3,5


60 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken

Ne-Media_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Network-Media Computertafel. Onderstel: gelaste kader met rondom half-ovalen metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm , met daaraan geschroefd ronde tafelpoten (voor rechthoekige en trapeziumbladen) onderstel met epoxy kleur. Met esthetisch/functionele opening tussen frame en tafelblad om accessoires te bevestigen. Indien gewenst kan deze tafel worden voorzien van vloerbevestiging. Uitrusting: tafel met afsluitbare kabelgoot, geplaatst voor het frame. Kabeldoorgang door afsluitstrip over de volle lengte van het blad tussen blad en zijpaneel. CPU-houder en gril kunnen worden geplaatst aan binnen- of buitenzijde van de tafelpoten. Verticale kabelgoot in metaal of door individueel te plaatsen klips over de tafelpoten. Kabelgoot met 4-puntscontactdoos. Tafels koppelbaar via kabelgoot of via vloerbevestiging. Maten onderstel: hoogte 72 cm of in hoogte verstelbaar van 68-85 cm. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is geperst (KU) Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal kunststof/beuk = L1 (KU). Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoMove-LuPo.

NetWork-Media

d = 70, totaal d = 85 d = 80, totaal d = 95 b h

21416 21411

21417 21412

21418 21413

21419 21414

21420 21415

120

140

160 72(65-85)

180

200

21489

21490

21491

Bevestigingsset

Verticale kabelgoot

Kabelgeleiding


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 61

Bureelstoelen-bezoekersstoelen-vergaderstoelen.


62 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Compass-LuPo_TY_FL - 25.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Compass-LuPo 4-pootsstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Maten zitting: volgen norm DIN EN 1729. Zitschelp gemaakt van dubbelwandig gestructureerde polipropyleen (LuPo) voor comfortabel zitten met luchtkusseneffect. Met verborgen bevestigingsmechanisme en ronde perforatie als greep. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = C1,2.

Compass

LuPo LuPo (RV)

31310 31311 Zit b·h·d Totaal b·h·d Armlegger h RV Asmaat

490·850·560 530

31312

31305

450·460·470 594·850·560 592·850·809 650


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 63

Compass-VF_TY_FL - 21.07.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Compass-VF 4-pootsstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Maten zitting: volgen norm DIN EN 1729. Zitschelp gemaakt van multiplex beuk (VF) met anti-slip lak en onzichtbare bevestiging. Met ronde fijn afgewerkte perforatie als greep. Stoel verkrijgbaar met zitting bekleed of volledig bekleed. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. Maximum aantal voor stapelen, zie onderstaande tabel. Toebehoren: Stapelkar model 31198 voor 1 stapel stoelen van maat 6 (46 cm). Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = H1,2; Bekleding = S16,17,22-26,28-31,36,37.

Bekleding: Zit 15 mm. Rug 15 mm.

Compass VF VF (RV) Zit b·h·d Totaal b·h·d Armlegger h ST RV Asmaat

31330 31331 31332 31340 31341 31342 31335 31336 31337 450·460·440 450·470·440 450·460·440 450·470·440 490·850·560 594·850·560 650 10 530

31325 450·460·440

31326 450·470·440 592·850·809

31327

31198


64 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Compass-LuPo-Sem_TY_FL - 17.12.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Compass-LuPo 4-pootsstoel met wielen. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Maten zitting: volgen norm DIN EN 1729. Zitschelp gemaakt van dubbelwandig gestructureerde polipropyleen (LuPo) voor comfortabel zitten met luchtkusseneffect. Met verborgen bevestigingsmechanisme en ronde perforatie als greep. Uitrusting en opties: wielen voor harde of zachte bodem. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = C1,2.

Compass

LuPo Zit b·h·d Totaal b·h·d Armlegger h

31315 31317 450·460·470 510·852·560 582·852·560 643


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 65

Compass-VF-Sem_TY_FL - 17.12.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Compass-VF 4-pootsstoel met wielen. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Maten zitting: volgen norm DIN EN 1729. Zitschelp gemaakt van multiplex beuk (VF) met anti-slip lak en onzichtbare bevestiging. Met ronde fijn afgewerkte perforatie als greep. Stoel verkrijgbaar met zitting bekleed of volledig bekleed. Uitrusting en opties: wielen voor harde of zachte bodem. Maximum aantal voor stapelen (SQ), zie onderstaande tabel. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = H1,2; Bekleding = S16,17,22-26,28-31,36,37.

Bekleding: Zit 15 mm. Rug 15 mm.

Compass

VF Zit b·h·d Totaal b·h·d Armlegger h ST

31360 450·460·440

31361 450·470·440 510·845·570

31362

31365 450·460·440

6

31366 450·470·440 582·845·570 643

31367


66 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

PSwing-LuPo_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

PantoSwing-LuPo Voorwaarts-neigende sleeppootstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Zitschelp gemaakt van dubbelwandig gestructureerde polipropyleen (LuPo) voor comfortabel zitten met luchtkusseneffect. Met verborgen bevestigingsmechanisme en ronde perforatie als greep. Nota: de PantoSwing LuPo kan niet gebruikt samen met de Duo-C 2451 leerlingentafel. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = C1,2.

PantoSwing

LuPo Zit b·h·d Totaal b·h·d

31410 450·460·470 519·800·490


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 67

PSwing-VF_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

PantoSwing-VF Voorwaarts-neigende sleeppootstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Voor de maten 4 tot 7 is een extra dwarsverbinding voorzien tussen de sleeppoten. Zitschelp gemaakt van multiplex beuk (VF) met anti-slip lak en onzichtbare bevestiging. Met ronde fijn afgewerkte perforatie als greep. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = H1,2; Bekleding = S16,17,22-26,28-31,36,37.

Bekleding: Zit 15 mm. Rug 15 mm.

PantoSwing

VF Zit b·h·d Totaal b·h·d

31430 450·460·440

31431 450·470·440 519·800·540

31432


68 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

PSwing-2K_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

PantoSwing-2K Voorwaarts-neigende sleeppootstoel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom, onderstel bestaat uit 1 stuk. Zitschelp gemaakt van multiplex beuk (VF) met anti-slip lak en verdoken bevestiging. Met ronde fijn afgewerkte perforatie als greep. Stoel verkrijgbaar met zitting bekleed of volledig bekleed. Uitrusting en opties: glijders voor harde, zachte vloeren Afneembare schrijftablet, verkrijgbaar voor rechts- en linkshandigen. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = H1,2; Bekleding = S16,17,22-26,28-31,36,37.

Bekleding: Zit 15 mm. Rug 8 mm.

PantoSwing 2K

3969 Zit b·h·d Totaal b·h·d / b·t Armlegger h

220·520

3970 450·460·435

3971 3972 3976 450·470·435 450·460·435 519·840·540

3977 3978 450·470·435 655


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 69

PMove-LuPo_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

PantoMove-LuPo Bureelstoel met 5-poots onderstel. Onderstel: aluminium 5-poots onderstel met gasveer, bedekt met kunststof. Alle modellen zijn traploos in de hoogte verstelbaar. Bijpassende bezoekersstoelen met en zonder armleggers verkrijgbaar. Zitschelp gemaakt van dubbelwandig gestructureerde polipropyleen (LuPo) voor comfortabel zitten met luchtkusseneffect. Met verborgen bevestigingsmechanisme en ronde perforatie als greep. Uitrusting en opties: glijders of wielen voor harde, zachte vloeren of universele 2C glijders. In het 3D beweegmechanisme met zachte of sterkere zijdelingse kanteling. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zitschelp = C1,2.

Wanneer uitgerust met wielen, is de stoel 3 cm hoger.

PantoMove

LuPo/Lift Zit b·h·d Totaal b·h·d Armlegger h

31510 31511 450·418-518·470 597·820-920·597 597·818-918·597 615-715


70 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialm枚belfabriken

KN-39_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

KN-39 4-poots stoel. Onderstel: gebogen en gelaste ronde metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met epoxy kleur of in chroom. Stoelen verkrijgbaar met armleggers met beuken opleg, met schrijftablet in multiplex beuk. Zit en rug gemaakt van multiplex beuk met zichtbare bevestiging, in optie met vaste bekleding op de zitting. Uitrusting en opties: glijders voor harde of zachte bodem. Maximum aantal voor stapelen (ST), zie onderstaande tabel. Wanneer er koppelelementen worden gebruikt (RV), kunnen dezelfde types stoel worden gekoppeld, 2x10 stoelen kunnen worden vervoerd met de stapelwagen (3834). In optie met vaste of afneembare (type A) of met opklapbaar schrijftablet (type B) (links of rechts). Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Zit en rug = H1,2; Bekleding = S16,17,22-26,28-31,36,37.

Stoelkar 3834 Stapelkar 3835

ISO/CEN 3 = 34 4 = 38 5 = 42 6 = 46

Breedte zit 40 40 40 40

KN-39 RV h ST RV Asmaat

3901 3904 3路4路5路6

3902 3905

3903 3906

3916

3917 6

10 506

3918

3913

3914

3915


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 71

Zetels en poefs.


72 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Poef_TY_FL - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Poef Niervorm – Poef rond Ontwerp: Inge Nuyens - Dox. Type: Comfortabele poef bestemd voor intensief gebruik, los of in combinatie met een tafel. Binnenwerk: versneden blokschuim HR 40, Bruttodensiteit 40 kg, brandvertragend M4. Bekleding: hoes die perfect de vorm van het schuim volgt, volledig afneembaar is, met onderaan rondom een rits en een antislip bodemlaag. Materialen bekleding: Kunstleder (dikte kunstlederlaag 3 mm met daaronder stevige stofdubbeling) of Stof Extreme (10 kleuren).

Poef Totaal b·d / ø Zit h

Poef groot 140·40/60 45

Poef klein 40


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 73

ClubLounge_TY_FL - 21.07.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

ClubLounge Zitelementen. Reeks van volledig beklede zitelementen, bevat poef, zetel, tweezit, en hoekelement. Gemaakt in brandvertragend MVSS-302 schuim met vaste bekleding in kleuren perfect passend bij klasmeubilair (leerlingenstoelen én Hokki). Materiaal: onderhoudsvriendelijke bekleding = S40.

ClubLounge Totaal b·h·d Zit h

09350 65·42·56

09351 130·42·56

09352 65·80·88 42

09353 130·80·88

09354 130·80·130


74 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 75

Groepstafels.


76 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

Moedertafel - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Moedertafel® Ontwerp: Inge Nuyens, Dox Ontwerp is Europees geregistreerd. Onderstel: ronde metalen poten, metaaldikte 2.2 mm, gelast aan een rechthoekige metalen kader. Het onderstel is voorzien van stevige regeldoppen en is geëpoxeerd. Tafelhoogte volgens normen DIN ISO 5970 en CEN. Het tafelblad is gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag, waaraan een kunststofboord (KU) of beuken (BU) boord is geperst. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal kunststof/beuk = L1,4,6,11. Andere afgebeelde modellen op deze bladzijde: Hokki.

ISO/CEN 2 = 52 3 = 58 4 = 64 5 = 70 6 = 76 7 = 82 Moedertafel® b·d ISO/CEN

01099 Moedertafel 180·139 2·3·4·5·6·7


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 77

Puzzle_TY_FL - 04.11.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Puzzle Tafel met puzzelvorm voor de school. Onderstel: ronde metalen poten, in schuine positie, gelast aan een rechthoekige metalen kader. Het onderstel is voorzien van regeldoppen en is geëpoxeerd. Tafelhoogte volgens normen DIN ISO 5970 en CEN. Het tafelblad is gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag of linoleum, waaraan een kunststofboord (KU) of een beukenhouten (BU) boord is geperst. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal kunststof/beuk = L1,4,6,11. Andere afgebeelde modellen op deze bladzijde: Hokki.

ISO/CEN 2 = 53 3 = 59 4 = 64 5 = 71 6 = 76 7 = 82 Puzzle b·d ISO/CEN

01470 165·114 2·3·4·5·6·7


78 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken

FlipTable-RU_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

FlipTable-RU Verrijdbare tafel met beveiligd opklapbaar blad. Constructie waarbij een centrale stevige rechthoekige metalen balk lood gezet wordt op 2 gebogen ronde buispoten. Het opklappen gebeurt door het hanteren van een veiligheidsmechanisme voor bediening met 2 handen, en kan door 1 persoon gebeuren. Met een blokkeringsmechanisme voor het tafelblad in de horizontale en verticale positie. In optie is er ook een koppelsysteem verkrijgbaar voor het verbinden van meerdere tafels in een opstelling. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een PU boord is aangewerkt. Hoeken zijn recht afgewerkt. Onderstel bestaat uit 2 poten opgebouwd in ronde metalen gebogen buizen, in epoxy of in chroom. Onderstel met stevige weielen met rem. Functie: Wanneer de tafel is opgeklapt, kan een onbeperkt aantal tafels in mekaar worden geplaatst, om ruimte te sparen. Belangrijke opmerking: boorden PU zijn bijzonder slijtvast maar kunnen op lange termijn verkleuren. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Tafelblad LIGNOpal-PU = L2. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: Compass-VF.

FlipTable-RU

Pu-boord

d = 65 (opgeklapt 64) h (h 72 opgeklapt) BU-KU-boord d = 70 (opgeklapt 64) h (h 72 opgeklapt) d = 80 (opgeklapt 64) h (h 72 opgeklapt) b Verspringen per tafel in B Verspringe per tafel in D

21028 72 (106)

130

21029 72 (106) 21030 72 (108) 21035 72 (113) 140

21031 21036 150

160 4 15

21032 72 (108) 21037 72 (113) 180

21033

21034

21038

21039

200

220


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 79

FlipTable-TF_TY_DE - 04.11.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUKTINFORMATION

FlipTable-TF Verrijdbare tafel met beveiligd opklapbaar blad. Constructie waarbij een centrale stevige rechthoekige metalen balk lood gezet wordt op 2 ronde buispoten, deze zijn gelast aan een elegante schuingevormde draagpoot Het opklappen gebeurt door het hanteren van een veiligheidsmechanisme voor bediening met 2 handen, en kan door 1 persoon gebeuren. Met een blokkeringsmechanisme voor het tafelblad in de horizontale en verticale positie. In optie is er ook een koppelsysteem verkrijgbaar voor het verbinden van meerdere tafels in een opstelling. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag met een aangewerkte boord, een fineer- of linoleumblad. Hoeken zijn recht of afgerond afgewerkt. Onderstel met stevige wielen met rem. Bekabeling: mogelijk door een flexibele textielgoot die mee opgeklapt kan worden. Kabeldoorvoer: in optie kan een electriciteitsbox worden ingewerkt voor stopcontacten en datatoevoer. Functie: Wanneer de tafel is opgeklapt, kan een onbeperkt aantal tafels in mekaar worden geplaatst, om ruimte te sparen. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M2,5; Tafelblad LIGNOpal-kunststof/beuk = L1,4,6,10,F1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoSwing-2K.

FlipTable-TF

BU-KU-boord

d = 70 (opgeklapt 69) h (opgeklapt) d = 80 (opgeklapt 69) h (opgeklapt) d = 90 (opgeklapt 69) h (opgeklapt) b Verspringen per tafel in B Verspringe per tafel in D

21060

21061

21065

21066

21070

21071

140

160

21062 72 (117) 21067 72 (122) 21072 72 (127) 180 8 15

21063

21064

21068

21069

21073

21074

200

220


80 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

LiteTable_TY_FL - 12.03.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

LiteTable Stapelbare lichtgewicht-tafel. Onderstel De poten bestaan uit ronde aluminium buis die worden geprest en geschroefd met hoogwaardige speciale hoekelementen om een vierkante aluminium buisframe te bekomen. Onderstel en poten in epoxy. Tafel is stapelbaar door zijn bijzonder onderstel en kan toch mooi aan mekaar worden gezet. Uitrusting onderstel: glijders voor harde en zachte bodem, universele 2-componentenglijders, en in optie 2 wielen te plaatsen op de breedst geplaatste poten. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal (21018) met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is geperst of blad in geperst laminaat op een lichtgewicht plaat of met een aangegoten PU-boord. Bladen met kunststofboorden kunnen naar keuze met rechte of afgeronde hoekafwerking. Functie: tafel is makkelijk en blijvend stapelbaar dankzij zijn zeer lage gewicht en zeer slijtvaste materialen. Waarschuwing: een maximum van 4 tafels op stapel (onbeladen) voor een verrijdbare versie. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad Lichtgewicht kunststof = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: Compass-VF.

Deze configuraties zijn niet mogelijk:

LiteTable

d = 70 d = 80 b h Max aantal op stapel (ST) b·d oppervlakte bij max. ST Gewicht-kg

21003

21011

21016

70

21012 80

78·97 8,5

88·107 10,0

140

21014 21017 120 140(70) 53·59·64·71·72·76·82

21020 21015 160(80)

8

140

21021 160

148·93 11,5

168·103 13,5

5 78·167 12,5

88·147 12,5

146·76 10,0

166·85 12,0


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 81

TriTable_TY_FL - 21.07.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

TriTable Stapelbare driehoeks-tafel. Onderstel gelaste kader met rechthoekige metalen buizen, die terugliggend worden geplaatst, met daaraan gelast ronde tafelpoten, onderstel met epoxy kleur. Uitrusting onderstel: glijders voor harde en zachte bodem, universele 2-componentenglijders, en 1 wiel aan de 90°-hoek. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal (21018) met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is geperst of blad in geperst laminaat op een lichtgewicht plaat of met een aangegoten PU-boord, bladen met kunststofboorden met afgeronde hoekafwerking. Functie: tafel is makkelijk en blijvend stapelbaar dankzij zijn zeer lage gewicht en zeer slijtvaste materialen, stapeling met beschermdoppen voor stapelen. De tafel is in zeer veel opstellingen plaatsbaar. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Tafelblad LIGNOpal-KU = L1. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: Compass-LuPo.

ISO/CEN 2 = 53 3 = 59 4 = 64 5 = 71 6 = 76 7 = 82 TriTable b·d h

01430 113/80·80

01431 120/85·85 2·3·4·5·6·7

01432 127/90·90


82 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialm枚belfabriken

EuroLine_TY_FL - 28.04.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Euroline Groepstafel. Onderstel: gelaste kader met rondom rechthoekige metalen buizen, metaaldikte 2.2 mm, met daaraan gelast ronde tafelpoten, onderstel met epoxy kleur. Tafelpoten zijn standaard voorzien van stevige regeldoppen. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is geperst (KU) of een beukenhouten (BU), rechte hoekafwerking. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2,7; Tafelblad LIGNOpal kunststof/beuk = L1,4,6. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoStack-SH.

EuroLine

d = 70 d = 80 b h

1001 70

1010 1004 80

1011

1012 1005 100 120 64路70路72路76

1002 1006 140

1013 1007 160

1014 1008 180

1003 1009 140(70) 160(80) 72


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 83

Cross_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Cross Groepstafel. Onderstel: gelaste kader met rondom rechthoekige metalen buizen, die gebogen zijn voor extra beenruimte, metaaldikte 2.2 mm, met daaraan gelast ronde tafelpoten, onderstel met epoxy kleur. Tafelpoten zijn standaard voorzien van stevige regeldoppen. Blad heeft zwevend effect. Tafelblad: gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag waaraan een kunststof boord is geperst (KU) of een beukenhouten (BU), rechte hoekafwerking. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal kunststof/beuk = L1,4,6. Andere modellen afgebeeld op deze bladzijde: PantoStack-SH.

Cross

d = 70 d = 80 d = 110 b h

1201

70

1204

1205

80

120

1202 1206 140 72

1203 1207

1208

160

180

1209 140(70)

160(80)

1484 110 64(70)(76)


84 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

TeamTable_TY_FL - 17.12.2010 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

TeamTable Statafel in puzzelvorm. Onderstel: ronde metalen poten, in schuine positie, gelast aan een rechthoekige metalen kader. Het onderstel is voorzien van stevige regeldoppen en is geëpoxeerd. Het tafelblad is gemaakt van spaanderplaat LIGNOpal met een sterke melamine-harslaag of linoleum, waaraan een kunststofboord (KU) of een beuken (BU) boord is geperst. Onder het tafelblad is een aflegblad in LIGNOpal gemonteerd. Verkrijgbare kleuren: Onderstel = M1,2; Tafelblad LIGNOpal kunststof/beuk = L1,4,6,10,F1.

103

TeamTable b·h·d

110

01471 165·103(110)·114


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 85

Serie 2000-functiewanden.


86 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

S2000-F_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 2000 Type F. Functiewand. Systeem bestaande uit basiselement, aanbouwelement en in optie een legbord om eraan te hangen. Rondom voorzien van een alu profielkader met een vulpaneel. De profielen zijn aan de zijkant voorzien van een verbindingsvoeg met uitneembare kunststofstrip. De aanbouwpanelen kunnen zonder gereedschap verbonden worden met het basiselement. Om vaste hoeken van 90° en 180° te bekomen moet een adapterstuk gebruikt worden. Keuze uit de vulpanelen: Vulpaneel 1: LIGNOpal met hoogwaardige melamine. Vulpaneel 2: magneethoudend emailpaneel op spaanderplaat. Vulpaneel 3: een zacht paneel met stof overtrokken. Vulpaneel 4: een akoustisch paneel met hoogwaardige melamine en sleuven. Vulpaneel 5: een halfmat lichtdoorlatend paneel in kunststof, met binnenin dwarsverstevigingen in hetzelfde materiaal. Potenstel met aan ene zijde korte poten en aan de andere zijde brede poten met regelvoeten. Opgelet: wanneer in de gleuven van het potenstel hangelementen worden aangebracht moet het maximum gewicht gerespecteerd worden (zie tabel). Verkrijgbaar in volgende uitvoering: kader in geanodiseerd alu; potenstel = M11; schrijfvlak = E3; prikbord = S15; akoestiekpaneel = L7; zichtvlak = L1,4,6,C5. Ander afgebeelde modellen op deze bladzijde: Serie 901 en PantoStack-SH.

Serie 2000 Type F

Totaal h = 118/124 Totaal h = 155/161 Totaal h = 193/199 b Maximum draaggewicht

05400 05405 05410 80

05401 05402 05406 05407 05411 05412 90 100 30

05403 05408 05413 120

05415 05420 05425 80

05416 05417 05421 05422 05426 05427 90 100 20

05418 05423 05428 120

05430 05435 05440 80

05431 05436 05441 90

05432 05437 05442 100 0

05433 05438 05443 120


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 87

S2000-P-23_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 2000 Type P. Paravent (2-/3-delig). Systeem bestaande uit 2 of 3 flexibel verbonden verrijdbare wanden. De panelen zijn rondom voorzien van een alu profielkader met een vulpaneel. De panelen zijn onderling verbonden met een flexibele kunststofstrip en kunnen eenvoudig toegeplooid worden. Keuze uit de vulpanelen: Vulpaneel 1: LIGNOpal met hoogwaardige melamine. Vulpaneel 2: magneethoudend emailpaneel op spaanderplaat. Vulpaneel 3: een zacht paneel met stof overtrokken. Vulpaneel 4: een akoustisch paneel met hoogwaardige melamine en sleuven. Vulpaneel 5: een halfmat lichtdoorlatend paneel in kunststof, met binnenin dwarsverstevigingen in hetzelfde materiaal. Potenstel met korte poten en 3 wielen per paneel. In optie verkrijgbaar een veiligheidsbeugel waardoor de panelen gesloten blijven bij het verplaatsen. Verkrijgbaar in volgende uitvoering: kader in geanodiseerd alu; potenstel = M11; schrijfvlak = E3; prikbord = S15; akoestiekpaneel = L7; zichtvlak = L1,4,6,C5.

Serie 2000 Type P

Totaal h = 124 Totaal h = 161 B per element Maximum draaggewicht Aantal elementen

5530 5535 80 (170)

5531 5532 5533 5545 5536 5537 5538 5550 90 (190) 100 (210) 120 (250) 80 (260) 0 2

5546 5547 5548 5551 5552 5553 90 (290) 100 (320) 120 (380) 3


88 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken

S2000-P-45_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 2000 Type P. Paravent (4-/5-delig). Systeem bestaande uit 4 of 5 flexibel verbonden verrijdbare wanden. De panelen zijn rondom voorzien van een alu profielkader met een vulpaneel. De panelen zijn onderling verbonden met een flexibele kunststofstrip en kunnen eenvoudig toegeplooid worden. Keuze uit de vulpanelen: Vulpaneel 1: LIGNOpal met hoogwaardige melamine. Vulpaneel 2: magneethoudend emailpaneel op spaanderplaat. Vulpaneel 3: een zacht paneel met stof overtrokken. Vulpaneel 4: een akoustisch paneel met hoogwaardige melamine en sleuven. Vulpaneel 5: een halfmat lichtdoorlatend paneel in kunststof, met binnenin dwarsverstevigingen in hetzelfde materiaal. Potenstel met korte poten en 3 wielen per paneel. Optimaal met een veiligheidsbeugel waardoor de panelen gesloten blijven bij het verplaatsen. Verkrijgbaar in volgende uitvoering: kader in geanodiseerd alu; potenstel = M11; schrijfvlak = E3; prikbord = S15; akoestiekpaneel = L7; zichtvlak = L1,4,6,C5. Ander afgebeelde modellen op deze bladzijde: PantoFour-LuPo.

Serie 2000 Type P

Totaal h = 124 Totaal h = 161 B per element Maximum draaggewicht Aantal elementen

5560 5565 80 (350)

5561 5562 5563 5575 5566 5567 5568 5580 90 (390) 100 (430) 120 (510) 80 (440) 0 4

5576 5577 5578 5581 5582 5583 90 (490) 100 (540) 120 (640) 5


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 89

Serie 600 – mobiele kastena.


90 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

S600-SchrReg_TY_FL - 25.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 600 Kast, open rek, opbergmodule. Ombouw: bestaat uit een rondom stalen buisframe met een metalen bodemplaat en 3 geperforeerde zijwanden. Alle metaal is geëpoxeerd. Voorzien van designwielen of speciale wielen of in optie regelbare poten. Het front is open of voorzien van deuren in LIGNOpal met hoogwaardige melamine met kunstofboord (KU). De deuren zijn voorzien van metalen beugelgrepen. Organisatie: Zowel het rek als de kast zijn voorzien van in hoogte verstelbare melamine leggers. Sloten: Optioneel met cilinderslot of draaiknopslot. Model 45235 kan met locker en rubber matje uitgerust worden. Verkrijgbaar in volgende uitvoering: buisframe = M1,2,7; front LIGNOpal = astral zilver; korpus metaal = M2,3,10.

Serie 600 Kasten, Rekken

b·d h designwielen 7,5 (10) h techniekwielen 7,5 (10)

45240 85·48

45241 125·48

45230

45231 85·48 159 (163) 160 (164)

45238

45239

45235 125·48


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 91

aas

S600-Compass_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 600 Compass-Module. Ombouw: bestaat uit een rondom stalen buisframe met een metalen bodemplaat en 3 geperforeerde zijwanden. Alle metaal is geëpoxeerd. Voorzien van designwielen of speciale wielen of in optie regelbare poten. Het front is open of voorzien van deuren in LIGNOpal met hoogwaardige melamine met kunstofboord (KU). De deuren zijn voorzien van metalen beugelgrepen. Organisatie: Korpus met verticale verdeling voorzien van glijders voor kunststofbakjes van de Compass leerlingentafel in op te bergen. De zij- en middenwanden zijn in slagvaste LIGNOpal uitgevoerd. Kunststof opbergboxen moeten apart besteld worden. Verkrijgbaar in volgende uitvoering: buisframe = M1,2,7; front LIGNOpal = astral zilver; korpus metaal = M2,3,10.

Serie 600 Compass-Module

b·d aantal universal box b·h·d universal box h designwielen 7,5 (10) h techniekwielen 7,5 (10)

45229 125·48 34 52·42,6·7,2 159 (163) 160 (164)


92 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken

S600-LapTop_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 600 Laptop-Module. Ombouw: bestaat uit een rondom stalen buisframe met een metalen bodemplaat en 3 geperforeerde zijwanden. De gaatjespanelen zorgen voor de ideale ventilatie tijdens het opladen van de batterijen. Alle metaal is geepoxeerd. Voorzien van designwielen of speciale wielen of in optie regelbare poten. Het front is open of voorzien van 2 LIGNOpal melaminedeuren met kunststofboord (KU). De deuren zijn voorzien van een cilinderslot. Organisatie: Links en rechts zijn uitrekbare metalen leggers voorzien met een stopcontact, muis en stroomkabel per legger. Optioneel met 2 uittrekbare leggers voor andere toestellen. De middenwanden zijn in LIGNOpal melamine uitgevoerd. In de holle middenwand kunnen bijkomende hardware gemonteerd worden zoals een weekklok of aparte schakelaars. Deze ruimte is enkel toegankelijk via een deur aan de achterkant. Verkrijgbaar in volgende uitvoering: buisframe = M1,2,7; front LIGNOpal = astral zilver; korpus metaal = M2,3,10.

Serie 600 Laptop-Module

b·d aantal Laptops b·h·d Laptop-vak b·h·d laptoplade 1 (laptoplade 2) h designwielen 7,5 (10) h techniekwielen 7,5 (10)

16 44,0·12,0·35,0

18 41,8·17,3·41,8 (41,8·27,1·41,8)

21 44,0·8,0·35,0 41,8·25,3·41,8

45260 125·48 24

124 (128) 125 (129)


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 93

S600-Catering_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 600 Catering-Module. Ombouw: bestaat uit een rondom stalen buisframe met een metalen bodemplaat en 3 geperforeerde zijwanden. Alle metaal is geëpoxeerd. Voorzien van designwielen of speciale wielen of in optie regelbare poten. Het front is open of in metaal met beugelgrepen. Koffie-module: naargelang het model met een open uittreklade voor tassen en toebehoren en bijkomende laden of een vak voor een watertank. Afdekpaneel in LIGNOpal melamine. Elektrische aansluitingen via de achterkant. Koelkast-module: naargelang het model met een open uittreklade voor glazen en toebehoren, met bijkomende laden of leggers. Afdekplaat in LIGNOpal melamine. Verkrijgbaar in volgende uitvoering: buisframe = M1,2,7; front metaal = M2,3,10; korpus metaal = M2,3,10.

Serie 600 CateringModule

45143 b·d (werkblad) h designwielen 7,5 (10) / Rugwand h techniekwielen 7,5 (10) / Rugwand

45144 65·65 (61·61)

89 (93) 90 (94)

45145

45146 125·65 (121·61)

45147

89 (93) / 124 (128) 90 (94) / 125 (129) open uitreklade

Koelkast 62 l

Koelkast 62 l 2 Lades

2 Lades Vak voor 2 watertanks

3 Legvakken


94 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialm枚belfabriken

BoxStore_TY_FL - 23.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

BoxStore Verrolbare kasten. Konstructie: samengesteld uit een verlijmde kast en een metalen onderstel met wielen. Korpus bestaat uit hoogwaardige melamine op spaanderplaten. Verlijmde korpus, verlijmde verticale tussenwanden. Met rijenboring elke 25 mm, voor leggers of voor het plaatsen van de kunststof dragers waarop de kunstsof materiaalbakjes worden geplaatst. In optie met een sier-rugwand. Front: open of met draaideuren. Optie: cylinderslot of draaiknopslot. Greep in beugelvorm uit metaal, hout, of kunststofknoppen. Materialen: front LIGNOpal = L1,4,6,F1; korpus/leggers = L1,4,6.

BoxStore

80843 b路d h Leggers Matertiaalbakjes Kleuren

80844

80845 120路42

80846

1 14x 09192 ofwel 6x 09199 + 2x 09192

6

84,5 2

80847

80848

144,5

09192 31,2路37,5 7,5

09199 15

3 28x 09192 ofwel 14x 09199 Frost, rood, blauw, groen, geel, antraciet


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 95

Serie 700 – Bureelkasten.


96 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialm枚belfabriken

S700-2_TY_FL - 25.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 700 Bergkast en buffetkast. Type 2.1+2.2. Kast samengesteld uit 2 dekors LIGNOpal in de korpus, met 4 regelpoten per kastelement. Fronten: de voorlopende schuifdeuren zijn uit LIGNOpal en de achterliggende schuifdeuren uit LIGNOpal of glas (ESG). LIGNOpal deuren met kanten in kunststof (KU) of beuk (BU). In optie fronten in akoestiekplaat-metaal met microperforaties. Alle deuren zijn verschuifbaar over de volledige breedte van de kast. Sloten in optie met cylindersloten. Trekkers. De voorlopende schuifdeuren met een greeptrekker of een knop en de achterliggende schuifdeuren met een greeplijst ingewerkt. Opties Indien gewenst met sierzijden en ook mogelijk met rugwanden uit akoestiekplaat-metaal met microperforaties Electriciteit: Kabeldoorvoer kan worden voorzien door boringen met alu-potjes in top- en bodemplaat, alsook in alle legborden. Materialen: Front LIGNOpal = L1,4,6,8,F; Front staal = M6, Front glas = G1; korpus/leggers = L1,4,6.

Rijboring: 25 mm.

2 1

Serie 700

2 KH 3 KH 4 KH 5 KH

h = 84,5 h = 122 h = 159,5 h = 197 Type b路d

2 1

47101 47102 47103 47104 2.1 160路47,5

47106 47107 47108 47109 2.2


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 97

S700-W2_TY_FL - 25.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 700 Bergkast en buffetkast Type W 2.1+2.2. Kast samengesteld uit 2 gespiegelde elementen opgebouwd uit 2 dekors LIGNOpal in de korpus, met 4 regelpoten per kastelement. Fronten: de voorlopende schuifdeuren zijn uit LIGNOpal en de achterliggende schuifdeuren uit LIGNOpal of glas (ESG). LIGNOpal deuren met kanten in kunststof (KU) of beuk (BU). In optie fronten in akoestiekplaat-metaal met microperforaties. Alle deuren zijn verschuifbaar over de volledige breedte van de kast. Sloten in optie met cylindersloten. Trekkers. De voorlopende schuifdeuren met een greeptrekker of een knop en de achterliggende schuifdeuren met een greeplijst ingewerkt. Opties Indien gewenst met sierzijden en ook mogelijk met rugwanden uit akoestiekplaat-metaal met microperforaties. Electriciteit: Kabeldoorvoer kan worden voorzien door boringen met alu-potjes in top- en bodemplaat, alsook in alle legborden. Materialen: Front LIGNOpal = L1,4,6,8,F; Front staal = M6, Front glas = G1; korpus/leggers = L1,4,6.

Rijboring: 25 mm.

2 1

2 1

Serie 700

2 KH 3 KH 4 KH 5 KH

h = 84,5 h = 122 h = 159,5 h = 197 Type b路d

47141 47142 47143 47144 W 2.1 160路47,5

47146 47147 47148 47149 W 2.2


98 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialm枚belfabriken

S700-3_TY_FL - 25.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 700 Bergkast en buffetkast Type W 3.1. Kast samengesteld uit 3 elementen opgebouwd uit 2 dekors LIGNOpal in de korpus, met 4 regelpoten per kastelement. Fronten: de voorlopende schuifdeuren zijn uit LIGNOpal en de achterliggende schuifdeuren uit LIGNOpal of glas (ESG). LIGNOpal deuren met kanten in kunststof (KU) of beuk (BU). In optie fronten in akoestiekplaat-metaal met microperforaties. Alle deuren zijn verschuifbaar over de volledige breedte van de kast. Sloten in optie met cylindersloten. Trekkers. De voorlopende schuifdeuren met een greeptrekker of een knop en de achterliggende schuifdeuren met een greeplijst ingewerkt. Opties Indien gewenst met sierzijden en ook mogelijk met rugwanden uit akoestiekplaat-metaal met microperforaties. Electriciteit: Kabeldoorvoer kan worden voorzien door boringen met alu-potjes in top- en bodemplaat, alsook in alle legborden. Materialen: Front LIGNOpal = L1,4,6,8,F; Front staal= M6, Front glas = G1; korpus/leggers= L1,4,6

Rijboring: 25 mm.

3 2 1

Serie 700

2 KH 3 KH 4 KH 5 KH

h = 84,5 h = 122 h = 159,5 h = 197 Type b路d

47111 47112 47113 47114 3.1 240路47,5


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 99

S700-4_TY_FL - 25.11.2009 - www.vs-furniture.com

PRODUCT INFORMATIE

Serie 700 Bergkast en buffetkast Type 4.1+4.2+4.3. Kast samengesteld uit 4 elementen opgebouwd uit 2 dekors LIGNOpal in de korpus, met 4 regelpoten per kastelement. Fronten: de voorlopende schuifdeuren zijn uit LIGNOpal en de achterliggende schuifdeuren uit LIGNOpal of glas (ESG). LIGNOpal deuren met kanten in kunststof (KU) of beuk (BU). In optie fronten in akoestiekplaat-metaal met microperforaties. Alle deuren zijn verschuifbaar over de volledige breedte van de kast. Sloten in optie met cylindersloten. Trekkers. De voorlopende schuifdeuren met een greeptrekker of een knop en de achterliggende schuifdeuren met een greeplijst ingewerkt. Opties Indien gewenst met sierzijden en ook mogelijk met rugwanden uit akoestiekplaat-metaal met microperforaties Electriciteit: Kabeldoorvoer kan worden voorzien door boringen met alu-potjes in top- en bodemplaat, alsook in alle legborden. Materialen: Front LIGNOpal = L1,4,6,8,F; Front staal = M6, Front glas = G1; korpus/leggers = L1,4,6.

Rijboring: 25 mm.

4

4

3 2

2 KH 3 KH 4 KH 5 KH

h = 84,5 h = 122 h = 159,5 h = 197 Type b路d

3

2

1

Serie 700

4

3 2

1

47116 47117 47118 47119 4.1

1

47121 47122 47123 47124 4.2 320路47,5

47126 47127 47128 47129 4.3


100 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken


Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 101

Materialen en kleuren.


C

Kunststof

102 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte SpezialmĂśbelfabriken

C1 073 zwart RAL 7021

C1 078 middengrijs

C2 026 oranje-geel

C2 027 diep rood

C2 028 donkergroen

C3 017 metallic

C3 018 antraciet

C3 031 off white

E1 003 email blauw

E1 005 email grijs

E1 007 email zwart

C2 029 blauw

C4 017 metallic

E

Emailstaal

C5 001 frost white

E1 001 email groen

E1 009 email wit

E2 019 email groen

E2 020 email wit

F

Hout

E3 020 email wit

F1 010 natuur beuk

F1 011 canadese es

F1 012 amerikaanse kers

F1 013 berk natuur

F1 014 es natuur

F1 015 europese eik natuur

F1 016 perenhout natuur

F1 017 zebrano

F1 018 wengĂŠ

F1 019 notelaar


G

Glas

Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 103

G1 002 ESG bedrukt met strepen G1 003 ESG uni bedrukt

H

Beits

G2 001 ESG satijn

H1 010 natuur beuk

H2 026 oranje-geel

H2 027 diep rood

H2 028 donkergroen

H2 029 blauw

H2 021 grasgroen

H2 022 lichtblauw

H2 023 lichtgrijs

H2 024 notelaar

K1 020 kurklinoleum grijs

K1 021 kurklinoleum zand

K1 039 natuurkurk

K2 088 kurklinoleum natuur

K2 086 kurklinoleum zand

K2 085 natuurkurk

K

Kurklinoleum

H2 011 zwart


L1 027 natuur beuk

L1 028 esdoorn

L1 031 off white

L1 035 office grijs

L2 027 natuur beuk

L2 031 off white

L3 027 natuur beuk

L3 031 off white

L3 035 office grijs

L4 328 wit

L4 017 metallic

L4 018 antraciet

L4 019 effen zwart

L5 017 metallic

L5 018 antraciet

L5 019 effen zwart

L7 017 metallic

L7 027 natuur beuk

L7 028 esdoorn

L8 046 diep rood

L8 047 blauw

L8 048 oranje-geel

L9 281 F37 beuk getint

L9 344 U002 wit

L9 345 U036 middengrijs

L10 051 diep rood

L10 054 ivoor

L10 057 donkergroen

L10 058 zwart

L11 091 bruin

L11 092 bordeaux

L11 093 grijsblauw

L6 029 notelaar natuur

Linoleum

L

Laminaat

104 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken

L7 031 off white

L10 059 blauw

L11 086 zand


M

Metaal

Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | 105

M1 036 bordeaux

M1 037 zwart-groen

M1 038 donkerblauw

M1 039 zwart

M2 059 metallic

M2 063 antraciet

M2 078 off white RAL 9002

M2 091 wit RAL 9016

M3 026 oranje-geel

M3 027 diep rood

M3 028 donkergroen

M3 029 blauw

M4 008 zwart

M4 009 zilver glanzend

M5 039 zwart

M6 059 metallic

M6 078 off white

M7 060 chroom

M8 lichtgrijs RAL 7035

M9 049 aluminium gepolijst

M10 065 zwart RAL 9011

M11 039 zwart

M11 059 metallic


106 | Product-Boek 2011 / VS - Dox NV | VS Vereinigte Spezialmรถbelfabriken


Art-No. 45-062-55, V2011-01, 020311 Hin

Dox Antwerpsesteenweg 499 2500 Lier

VS Vereinigte Spezialmöbelfabriken GmbH & Co. KG

T 03 480 02 13 furniture@dox.be www.dox.be

97941 Tauberbischofsheim Hochhäuser Straße 8 Tel: 09341-880 Fax: 09341-88107 vs@vs-moebel.de www.vs-furniture.com

VS Furniture: P.O. Box 1420 97934 Tauberbischofsheim Germany Phone: +49-9341-88888 Fax: +49-9341-88830 vsexport@vs-furniture.com www.vs-furniture.com

Productboek Dox-VS 2011  

Productboek Dox-VS 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you