Vineyard Premium Catering

Page 1

Kijkje in de keuken 4 Locaties 6 Congressen, seminars & beurzen 8 Borrels & feesten 10 Thema & brand your business 12 VIP catering & diners 14 Trouwen of iets anders te vieren 16

Kijkje in de keuken

Over ons

Vineyard exploiteert en faciliteert horecaen cateringlocaties op plaatsen die aantrekkingskracht hebben op grote groepen mensen. Daarnaast is Vineyard actief op het gebied van party- & eventcatering.

Wij zijn van huis uit partycateraar pur sang en willen maar 1 ding; onze gasten ontzorgen en laten genieten van een unieke ervaring. Of dat nou gaat om de totale verzorging van een event of alleen food met eventueel koks erbij; wij leveren de service die op dat moment het beste bij de aanvraag past!

Vineyard is een cateringbedrijf dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan food & beverage concepten. Er is bij ons veel aandacht voor de producten waar wij mee werken, de kwaliteit is hoog.

Verwar dit niet met exclusief. Natuurlijk, dat is ook mogelijk, maar wat wij met kwaliteit bedoelen is de keuze voor seizoensproducten, de duurzame inkoop, de ambachtelijke bereiding en de innovatieve elementen. Wij proberen dit te verwerken in een internationale kaart die zoveel mogelijk is opgebouwd uit lokale producten van het seizoen

Onze droom

Onze gasten een sublieme ervaring laten beleven.

Wij willen de beste zijn.

Dat proberen we te realiseren door een voorbereiding waarin organisatorisch alles mogelijk is en een uitvoering waar de gasten de kwaliteit en service hoger vinden dan ze gewend zijn!

Belofte

Onderscheidend vakmanschap. Wij ontzorgen onze gasten met passie en plezier

Dat doen wij op drie belangrijke vlakken: de flexibiliteit en aandacht tijdens de voorbereidingen, de kwaliteit van uitvoering van de evenementen op het gebied van medewerkers en producten en door de vriendelijke en eerlijke prijskwaliteit.

Visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid is geen marketingtool, maar een vanzelfsprekendheid. In al onze processen en systemen binnen ons bedrijfsbeleid is duurzaamheid verweven.

Ons bedrijf is voorzien van een gouden Green Key certificaat en onze MVO values zijn opgenomen op en worden getoetst en voorzien van bewijslast door het FIRA platform.

Contact Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs voor een persoonlijk kijkje in de keuken!

Fermiweg 107 (A2, afslag 7, navigeren naar Atoomweg 63) 3542 CC Utrecht t. 030-3035577 e. info@vineyardcatering.nl www.vineyardcatering.nl

Fotocredits: Femous Productions, Flitsend Fotografie

4
5
Gastvrijheid is geen vakterm, maar een karaktereigenschap!

Locaties

Voor locaties

Een locatie kan ervoor kiezen om de exploitatie van het museumcafé, de kiosk of het restaurant uit handen te geven of om een samenwerking op het gebied van partycatering aan te gaan. Ook als er wordt gekozen om alleen food en chefs door Vineyard te laten verzorgen. Wij bieden het samenstellen van (food)concepten modulair aan om zo goed mogelijk invulling te geven voor doelgroep én locatie.

Voor opdrachtgevers

En voor onze (vaste) opdrachtgevers is dat natuurlijk handig, omdat wij altijd een passende locatie voor een event vinden, dat kan bijvoorbeeld zijn de Ziggo Dome, TivoliVredenburg, AFAS Live, het Muiderslot, Hangaar2, Philharmonie Haarlem, Kasteel de Haar, Menno Kroon en Museum Speelklok. Waar en wanneer dat ook is en ongeacht de capaciteit. Ook als Vineyard niet op de desbetreffende plek werkzaam is adviseren wij de locatie die het beste past bij uw event.

6
7 Altijd een passende plek voor een event!

Congressen, seminars & beurzen

Er wordt nagedacht over de eerste indruk tijdens ontvangst: staat de hostess ook klaar voor de vroege vogels, is de lunch tussen de bedrijven door voedzaam genoeg? Moeten er details als een lokale snoeperij of kaassoorten in de culinaire invulling worden opgenomen en is het nodig dat de gasten tijdens het diner moeten kunnen netwerken? Als cateraar zijn wij tijdens de voorbereidingen nadrukkelijk aanwezig om u daarmee te helpen, op de dag zelf zijn wij praktisch onzichtbaar. Catering tijdens een congres of conferentie moet lekker zijn en vanzelf gaan, er moet al over zoveel worden nagedacht.

8

Catering tijdens een congres of conferentie moet lekker zijn en vanzelf gaan, er moet al over zoveel worden nagedacht.

9

Borrels & feesten

10

Muziek, DJ’s, feestelijke details en originele giveaways. Een voorstel speciaal in het thema van het feest of de borrel is zo gemaakt. Inclusief cocktails, warme-, koude- én late night bites als eigengemaakte frikandellen, eitjes in de schaal, healthy snacks of de oerhollandse bitterbal. Live door de chefs van een foodstation of uitgeserveerd door dames en heren die in een feestjas op maat zijn gestoken.

11

THEMA & BRAND YOUR BUSINESS

12

Duidelijk maken waarom, door wie of met welk thema het evenement georganiseerd wordt? Of gewoon een ludieke manier bedenken om gasten te ontvangen? De catering gebruiken om interactie tussen de verschillende gasten te stimuleren? Of het om een verpletterende ontvangst gaat, een informele lunch of netwerkborrel, het is altijd mogelijk catering in te zetten om de doelgroep meer te betrekken bij het ‘merk’ of thema.

Kleding

Denk aan gestylde medewerkers in de bediening die gekleed gaan in de bedrijfskleuren, met gepersonaliseerde kokerrokken of plexiglas serveerplateaus om hun middel. Of aan puntzakken die niet zomaar bedrukt zijn, maar echt gemaakt van uw gedrukte blog, nieuwsbrief of personeelskrant.

Signing

Duidelijke, goede, eventueel meertalige signing boven en op foodstations zorgt ervoor dat deze opgaan in de rest van de setting, duidelijk is waar de foodstations zich bevinden en de gasten precies weten wat ze eten inclusief de juiste allergeneninformatie. Drie vliegen in één klap zijn dat!

Branding

Voor het extra branden, het toevoegen van beleving aan de gerechten en manier van serveren worden kleuren toegevoegd aan culinaire items, kunnen verpakkingen bedrukt of bestickerd worden ingezet.

Foodconcept

Als interactie creëren het doel is, zijn er manieren om dat te bereiken. Bijvoorbeeld door het inzetten van verschillende soorten ‘rollende keukentafels’ met verschillende bites. Van achter de schermen komt de tafel aangereden en wordt niet begeleid door de clichékok met rond brilletje en dikke buik, maar stoere chefs met opgestroopte mouwen, stoppelbaardje en zwarte latex handschoentjes. Gasten openen zelf oesters, raden de ‘Vineyard flavours’ met blinddoek of rollen hun eigen sushi.

13
Niet door clichékoks met rond brilletje en dikke buik, maar stoere chefs of heel onverwacht alleen maar vrouwen achter de kachel.

VIP CATERING & DINERS

Onze roots liggen in de klassieke horeca en daar profiteren onze opdrachtgevers nog steeds van. Wij zijn goed in diners!

Of dat nu gaat om een traditioneel uitgeserveerd diner op een historische locatie of een live-cooking dinner met verschillende foodoutlets in een poptempel.

Mediterranean style aan lange tafels in de tuin genieten van een foodsharing dinner of tijdens een VIP ontvangst voor een concert, sportevenement of op een beurs netwerkend een (streetfood) walking dinner uitserveren.

Omdat wij elke 2 maanden een menu samenstellen van seizoensingrediënten en zoveel mogelijk gebruik maken van lokale ingrediënten om internationaal mee te koken is er veel variatie. Altijd snelle maatwerkvoorstellen, altijd hoge kwaliteit en altijd een eerlijke prijs.

14

Tijdens een VIP ontvangst voor een concert of sportevenement, tijdens een uitgeserveerd galadiner of op een beurs, al netwerkend een walking dinner uitserveren.

15

Ceremonie, borrel, diner en feest! Ben je op zoek naar een trouwlocatie of heb je die al gevonden, maar moet de catering nog ingevuld worden?

Of vier je een feest in de tuin en zijn tentaccommodatie en de warme en koude bites nog niet geregeld? Het maakt niet uit waar en wanneer jullie trouwdag of jouw verjaardag gaat plaatsvinden; samen maken we er een feest van!

TROUWEN OF IETS ANDERS TE VIEREN?

16
17
vineyardcatering.nl
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.