Page 1

BADEROM MØBLER & BATTERI

DUSJ & STEAM

MASSASJE & BADEKAR

KVALITET TIL GOD PRIS - ET ENKELT VALG 2019/03


VELKOMMEN TIL VIKINGBAD

2

VIKINGBAD.NO


VELKOMMEN TIL VIKINGBAD VikingBad er en stolt norsk totalleverandør av synlige baderomsprodukter. Vi utvikler og designer innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design, til en hyggelig pris. Vi har ingen unødvendige og fordyrende mellomledd mellom produsent og rørlegger. Det å bygge nytt eller pusse opp et bad skal være en enkel og positiv prosess for deg som kunde. Både når det gjelder å velge dittdrømmebad eller bad nummer 2 eller 3 i huset, samt bestilling og levering av produkter. Ved å kjøpe produkter fra VikingBad, får du ekstra trygghet ved at du gjør selve kjøpet hos en av våre mange dyktige rørleggerbedrifter, som vi har et godt og nært samarbeid med. Din lokale rørlegger vil da kunne gi deg faglige gode råd og tips, slik at du kan få et funksjonelt og innbydende bad som du har glede av i mange år. En annen fordel med at du gjør handelen direkte hos din lokale rørleggerfagmann, er at det blir stilt solide krav til oss som leverandør. Disse kravene er ofte mer enn det norsk lov og forskrifter krever når det gjelder kvalitet og energieffektive produkter, men ikke minst når det gjelder monteringsvennlighet. Monteringsvennligheten til produktene våre og komplette leverte løsninger, sørger for at vi sammen med fagmannen, kan gi deg som kunde et ferdig levert og installert produkt, eller fiks ferdig baderom til en forbruke vennlig og riktig pris. Fra vår side som norsk leverandør, legger vi ned betydelige ressurser i kvalitetskontroll. Vårt hovedlager og delelager ligger i Grimstad, hvor vi har en stor mengde komponenter tilgjengelig til enhver tid. I tillegg til vårt kundesenter med stor produktkunnskap, har vi også et eget sertifisert serviceteam som er landsdekkende, og som sikrer alle våre kunder en rask og trygg service. Jeg håper at du vil finne våre produkter interessante og at du vil bli inspirert til å investere i ett eller flere produkter, eller gjerne ett helt fiks ferdig bad, fra VikingBad. Vi vil gjerne være med på å gjøre ditt drømmebad til virkelighet. Jeg vil også oppfordre deg til å ta turen innom vår hjemmeside, vikingbad.no for mer inspirasjon og informasjon. Lykke til med å gjøre ditt drømmebad til virkelighet!

Daglig leder VikingBad AS

Stein Viggo Karlsen

Design: InHouse 2019 ©VikingBad AS

3


VELKOMMEN TIL VIKINGBAD

ET ENKELT VALG VikingBad AS holder til i sørlandsbyen Grimstad og er en stolt norsk totalleverandør av baderomsprodukter og utendørs massasjebad med et landsdekkende serviceapparat og komplett delelager tilbyr vi rask levering og god oppfølging. Vi er opptatt av å tilby funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design til forbrukervennlige priser. Det er sluttsummen på leveransen som teller, og vi skal sørge for at den alltid er prisgunstig for alle når man velger VikingBad.

4

VIKINGBAD.NO


HVORFOR VELGE VIKINGBAD? » stort utvalg i flere prisklasser

» trygge og sikre produkter

» tidløst og flott design

» landsdekkende serviceapparat

» funksjonelle og smarte løsninger

» fraktfritt levert *

» kvalitet i alle ledd » alt du trenger på ett sted » helhetlige baderomskonsept

*Gjelder frakt til forhandler eller leveringsadresse (ikke privat adresse). 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover. 5


VELKOMMEN TIL VIKINGBAD

VI ER HER FOR DEG

6

VEILEDNING

DOKUMENTASJON

Vårt kundesenter hjelper deg med råd og veiledning når du skal velge baderomsprodukter. Kundesenteret er tilgjengelig på telefon, chat og mail alle hverdager mellom 8 - 16. Du finner også gode råd og svar på aktuelle spørsmål ved å gå inn på vår nettside, vikingbad.no

VikingBad er opptatt av god dokumentasjon og installasjons- og brukermanualer følger med alle våre produkter. Alle nødvendige dokumenter finner du også på vår nettside, i tillegg til annen nyttig informasjon.

VIKINGBAD.NO/FORHANDLERE - VikingBad samarbeider med autoriserte rørleggere og fagkjeder over hele landet.


LEVERING

SERVICE

Vi garanterer rask og trygg levering. Forsendelsene er solid pakket og tydelig merket, for å unngå skader og unødvendige forsinkelser. Dokumentasjon og tilhørende komponenter følger alltid med, slik at det er enkelt å montere produktene.

VikingBad har et landsdekkende serviceteam, som kan bistå dersom det skulle være behov. Ta kontakt med din forhandler eller vår serviceavdeling i Grimstad for råd om montering eller dersom det gjelder reklamasjoner.

7


40

30

8

72

32

100

63

44

80

64

VIKINGBAD.NO


INNHOLD FINN DIN STIL Trender og stilretninger Se hvordan ditt bad kan se ut

108

BADEROMSMØBLER  MIE møbelserie ELI møbelserie Servanter Speil Møbeltilbehør

side 28 side 38 side 44 side 50 side 56

DUSJLØSNINGER Velg dusjløsning

side. 70

BADEKAR

side. 98

Helstøpte badekar Vegg- og hjørnekar

86

side. 26

side. 58

Tilbehør dusjløsninger Dusjkabinett Steamdusj

52

side 10 side 18

BLANDEBATTERI Nyheter Servant og kjøkken Dusjbatteri Badekarbatteri 92

side. 10

side 60 side 64 side 66 side 68

side 76 side 82 side 86 side 92

side 104 side 106

MASSASJEKAR Systemoversikt

side.108

PRODUKT & NRF OVERSIKT Servantskap Servanter

side. 120

Standard massasjekar Terapikar

Speil Blandebatteri Tilbehør møbel Dusj & kabinettløsninger Tilbehør dusj Badekar Massasjekar

side 110 side 116 side 118

side 123 side 124 side 125 side 126 side 127 side 128 side 135 side 138 side 140

9


FINN DIN STIL

1

VikingBad har løsningen for ditt bad! 2

3

DRØMMEBADET 1: NATURLIG 2: PERSONLIG 3: MONOKROM

10

VIKINGBAD.NO

Valg av baderom og stil gjøres både med fokus på trender og fokus på kvalitet. Man ser på badet som velværerom, praktisk og hyggelig å være i - men også en forlengelse av egen identitet. VikingBad har stilrene og tidløse produkter som passer de fleste stiler. På de neste sidene har vi satt opp noen eksempler på hvordan du kan sette sammen ditt drømmebad, enten du har et lite eller stort baderom.


NATURLIG

PERSONLIG

MONOKROM

Den naturlige/organiske stilen er preget av en større bevissthet om natur og miljø. Her ser vi for eksempel møbel i lys eik, servanter med avrundede former, frittstående ovale badekar og rundt speil. Betongfliser og terrazzo fliser er populære valg i denne retningen. Fargepaletten er gjerne lys, med duse naturfarger. Innslag av naturmaterialer som treverk og tørkede blomster/strå er med å understreke stilen.

Identitet og individualisme er noe mange av oss også ønsker å uttrykke gjennom våre interiørvalg. Mulighetene er mange i valg av fliser, farger, møbler, armaturer og tilbehør. Møblene er stramme og ofte er detaljer som armatur og tilbehør sort. Betongfliser med mønster kan gi en nostalgisk eller eksotisk karakter og blandes gjerne med mer nøytrale fliser i små og store størrelser.

Den monokrome stilen består av få materialer og farger, ton-i ton. Varier gjerne struktur og overflate på materialer, men hold fargene i samme skala. Velg farger som sort, grått og hvitt, for eksempel mørke fliser på gulvet, lyse fliser på veggene og servantskap i sort. Store fliser gir et rolig preg på gulv, mens mindre fliser skaper mer struktur på vegg. Sorte møbeler og armaturer understreker stilen.

11


NATURLIG

DOBBELDUSJ FRØYA Rainshover med rett eller rund toppdusj.

DUSJDØRER LIAM dusjdører med sølv veggprofil og klar PVC magnetlist.

COOL TOUCH Blandebatteri som ikke blir varmt.

DUSJNISJE LIAM glassfelt med veggprofil i sølv.

LIAM 100 rett dusjdør 2 995,LIAM 120 glassfelt 3 190,FRØYA rainshower 5 990,- (stk) MIE 120 servantskap, lys eik 7 200,ADA 120 thin servant 4 115,MIE 176 høyskap, lys eik 6 970,- (stk) MIRI servantbatteri 1 199,POPUP vannlåssett, krom 399,ODA 110 speil 7 070,-

12

VIKINGBAD.NO

HØYSKAP Kombinert gjerne flere høyskap for bedre lagring. Velg med eller uten skuffer.


VARMEFUNKSJON ODA speil med dimbart LED-lys og integrert antidugg og varmefunksjon.

TRYGGHET MIRI servantbatteri med varmtvannsbegrensning.

PORSELENSERVANT Velg mellom flere tykkelser og enkel eller dobbel kulp .

FLERE FARGEVALG Lys eik gir et naturlig uttrykk pĂĽ badet. Valgfri skuffefront og sidepanel.

13


PERSONLIG

KUBE II Karkantbatteri med termostat, skoldesperre og håndusj.

HELSTØPT Dybe rett badekar for plassering mot vegg.

DYBE RETT badekar 16 990,KUBE ll karkantbatteri 5 930,-

For mer inspirasjon og produktinfo se vår nettside vikingbad.no

14

VIKINGBAD.NO


15


MONOKROM TOPPDUSJ Høydejusterbar håndusj og toppdusj.Velg mellom rett og rundt design.

SORTE PROFILER LIAM dusjdører med sort matt veggprofil, magnetlist og håndtak.

SORT MATT FRØYA Rainshover sort matt.

COOL TOUCH Blandebatteri som ikke blir varmt.

LIAM 90x90 leddet dusjhjørne 7 590,-, FRØYA SORT rainshower 8 990,DYBE 180 badekar 16 890,MIE 90 servantskap, sort eik 6 660,ADA 90 thin servant 2 760,MIRI SORT servantbatteri 1 990,POPUP vannlåssett, sort 535,LED lyslist 2 590,ODA 80 speil 5 530,-

16

VIKINGBAD.NO


ANTIDUGG ODA speil med dimbart LED-lys (styke og fargetemperatur) og integrert antidugg.

SORT MATT MIRI servantbatteri sort matt.

LYSLIST LED lyslist for plassering under servant.

FLERE FARGEVALG Valgfri farge pĂĽ skuffefront og sidepanel uten tillegg i prisen.

KVALITET Skuffer med full uttrekk, selvlukk og demping.

17


BADEROM

1

2

3

PAKKEPRIS Totalpris baderom som avbildet.

44 350-* 4

5

6

7

8

* SMARTBADET INNEHOLDER: 1: MIE 90 servantskap 6 660,2: ADA 90 Mid servant 2 760,3: MIRI SORT servantbatteri 1 990,4: Pop-up og vannlås 535,5: IDA 90 speilskap 6 590,6: MIE 176 3S høyskap 9 235,7: LIAM SORT leddet dusjhjørne 90 7 590,8: Frøya sort Rainshower 8 990,-

18

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


SMARTBADET 1.5 m

Det er ikke antall kvadratmeter som avgjør velvære på badet, det er hva du gjør ut av de som teller. Leddet dusjdører som kan slås inntil veggen når de ikke er i bruk, er praktisk og plassbesparende. MIE baderomsmøbler har ekstra god dybde i skuffer og full uttrekk. Et høyskap og/eller speilskap gir deg verdigfull ekstra oppbevaringsplass som gjør baderommet både smart og funksjonelt.

2m

3 kvm

Tilpasset livsløpsstandard

19


BADEROM

1

2

3

PAKKEPRIS

4

Totalpris baderom som avbildet.

14 479,-* 5

6

7

8

9

* BUDSJETTBADET INNEHOLDER: 1: ELI 60 servantskap 3 045,2: ADA 60 Mid servant 1 940,3: EIRA servantbatteri 699,4: Pop-up 275,5: ELI vannlås 95,6: EVA 60 speil med LED 1 820,7: MATS dusjhjørne, 90 4 490,8: FRIDA dusjsett 645,9: IVE dusjbatteri 1 470,-

20

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


1,8 m

Det er fullt mulig å få et komplett bad til en rimelig pris. Velg løsninger som er enkle å montere og ta bort ekstrautstyr du kan unnvære. Vi har her satt sammen en baderomspakke med stilrent møbel og dusjløsning i god kvalitet til svært god pris.

2m

BUDSJETTBADET 3,6 kvm

Tilpasset livsløpsstandard

21


BADEROM

3

1

5

2

PAKKEPRIS Totalpris baderom som avbildet.

61 056,-* 6

7

8

9

10

* FAMILIEBADET INNEHOLDER: 1: MIE 120 DBL servantskap 7 355,2: ADA 120 DBL Mid servant 4 965,3: 2 stk. MIRI servantbatteri 2 398,4: 2 stk. pop-up og vannlås 798,5: IVE dusjbatteri 1 470,6: MIE 176 høyskap 6 970,7: Sofia Basic dusjkabinett 90x90 9 990,8: IDA 120 speilskap 8 290,9: RAND 170 badekar 12 890,10: RUNDE II karkantbatteri 5 930,-

22

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

4


3,2 m

Badet er et rom som brukes mye og et rom for alle. Da er det viktig at du velger løsninger som passer for familiens behov. MIE baderomsmøbler har ekstra god oppbevaringsplass og full uttrekk på skuffer som gir god oversikt. En dobbelservant gjør det også enklere for flere å bruke badet samtidig. Et frittstående badekar er både dekorativt og til stor glede for barna og velvære for de voksne.

2,5 m

FAMILIEBADET 8 kvm

Tilpasset livsløpsstandard 23


BADEROM

3

1

5

2

PAKKEPRIS Totalpris baderom som avbildet.

135 195,-* 7

6 4

8

* SPABADET INNEHOLDER: 1: MIE 120 DBL servantskap 7 355,2: MIE 120 kommode 11 075,3: MIRI servantbatteri, sort (2 stk.) 3 980,4: Pop-up og vannlås, sort (2 stk.) 1 070,5: ADA 120 DBL Thin servant 4 965,6: TOKYO 100 steamdusj 42 590,7: UNA 120 speil med LED 7 270,8: VIGEN 180 XTREME terapikar 56 890,-

24

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

4


3,7 m

SPABADET 4,2 m

1,6 m 1,2 m

I den hektiske hverdagen vi lever i setter de fleste av oss ekstra stor pris på helse og velvære. Så hvorfor ikke investere i et hjemmespa? Massasje og steam gjør kroppen avslappet og reduserer stress og hjelper å løse opp ømme og stive muskler. I tillegg øker det blodsirkulasjonen og gir en rensende effekt på huden. Rett og slett en investering i egen helse. Du kan velge mellom flere ulike modeller i høy kvalitet og blant de råeste massasjesystemene på markedet.

12 kvm

Tilpasset livsløpsstandard 25


MIE MØBEL OPPFYLLER MANGE ØNSKER PÅ EN GANG » Full uttrekk og demping » Stilrent design » Mange valgmuligheter » Flere fargekombinsjoner » Valgfri servant » Romslige skuffer

VISSTE DU AT?

MIE baderomsmøbel har et smart klikk-system som gjør det enkelt å bytte farge og stil - uten å bytte møbel?

26

VIKINGBAD.NO


27


BADEROMSMØBEL MIE

1

ETT MØBEL MANGE VALG 2

NYTT BILDE

3

VELG DIN STIL 1: MIE 120 møbel sort eik 2: MIE 60 slim møbel i hvit matt 3: MIE 90 møbel lys grå

28

VIKINGBAD.NO

Alle MIE møbler leveres med valgfri farge på skuffefronter og sidepanel. MIE høyskap og kommoder leveres i alle fargevalg, og du kan selv velge hvilken farge du ønsker på fronter, sidepanel eller topplate. Kommoder og høyskap har god dybde og full uttrekk på skuffer som gir best mulig oppbevaringsplass.


Hvit høyglans

Hvit matt

Lys grå matt

Mørk grå matt

Lys eik stuktur

Sort eik stuktur

29


BADEROMSMØBEL MIE

MIX & MATCH 1

2

3

4

5

6

BYGG DITT MØBEL Eksempel på fargekombinasjoner: 1: Lys grå - hvit matt 2: Lys eik - lys eik 3: Sort eik - hvit matt 4: Mørk grå matt - mørk grå matt 5: Lys eik - mørk grå matt 6: Sort eik - hvit matt Se alle valgmuligheter på vår nettside vikingbad.no

30

VIKINGBAD.NO

VikingBad har valgt å gjøre det enkelt for deg mht. både å velge eller bytte stil på ditt baderomsmøbel. MIE møbler leveres med et smart klikksystem, slik at du enkelt kan bytte farge og stil uten å kjøpe nytt møbel. I tillegg tilbyr VikingBad nå et enda større fargespekter på alle MIE møbler, inkludert kommoder og høyskap.


SLIK GÅR DU FREM

VELG STØRRELSE + FARGE + SERVANT

VALGFRI SERVANT *

VALGFRI FARGE SIDE

MIX & MATCH SAMME PRIS! VALGFRI FARGE FRONT

Hvit høyglans

1

Hvit matt

Lys grå matt

2

Mørk grå matt

Lys eik stuktur

Sort eik stuktur

KLIKK

1 - 2 - KLIKK Så enkelt bytter du fronter på MIE møbler. Sett på skuffefronten og skyv den på plass med et klikk - ferdig!

31


BADEROMSMØBEL MIE

1

EKSTRA GOD PLASS 2

NYTT BILDE

3

FUNKSJONALITET 1: C-UTSPARRING i bakkant til vannlås 2: Full uttrekk av skuff 3: Skuffer med sideplater i glass

Se øvrig tilbehør side 56

32

VIKINGBAD.NO

MIE møbler har skuffeinnsats og glassvanger med selvlukkende funksjon og demping som gir god kvalitetsfølelse. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås gir bedre utnyttelse av hele øverste skuff. Møblene har også mulighet for montering av stikkontakt i skuff, som er med på å gjøre hverdagen enklere.


STIKK I SKUFF

Med stikkonktakt i skuff kan du ha hårføner og lignende apparater lett tilgjengelig. Alle MIE servantskap er klargjort for montering av stikk i skuff. Stikk må bestilles i tillegg.

DETALJER Lekre detaljer som sidevanger i glass og fingergrip-funksjon, gir et elegant uttrykk. Velg tilbehør som LED-lys under servant og i skuff

33


BADEROMSMØBEL MIE SERVANTSKAP

1 MIE 40

2 MIE 50 SLIM

3 MIE 60 SLIM

4 MIE 60

5 MIE 80

6 MIE 90 SLIM

7 MIE 90

8 MIE 100

9 MIE 120

10 MIE 120 DBL

11 MIE 140 DBL

12 MIE 150 DBL

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 123 34

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


VALGFRI FARGE SAMME PRIS

Hvit høyglans

Hvit matt

Lys grå matt

Mørk grå matt

Lys eik stuktur

Sort eik stuktur

1. MIE 40

2. MIE 50 SLIM

3. MIE 60 SLIM

4. MIE 60

5. MIE 80

6. MIE 90 SLIM

Dybde 28 cm

Dybde 39 cm

Dybde 39 cm

Dybde 46 cm

Dybde 46 cm

Dybde 39 cm

7. MIE 90

8. MIE 100

9. MIE 120

10. MIE 120 DBL

11. MIE 140 DBL

12. MIE 150 DBL

Dybde 46 cm

Dybde 46 cm

Dybde 46 cm

Dybde 46 cm

Dybde 46 cm

Dybde 46 cm

3 605,-* * ELI vannlås

9 819,-

!

6 544,-

10 664,-

7 099,-

11 714,-

7 504,-

13 118,-

9 039,-

15 998,-

9 064,-

16 733,-

Prisene over inkluderer servanskap, servant, pop up og vannlås! 35


BADEROMSMØBEL MIE KOMMODE

1 MIE 60 KOMMODE

2 MIE 90 KOMMODE

3 MIE 120 KOMMODE

HØYSKAP

! God dybde & lekre detaljer

Våre kommoder og høyskap har lekre detaljer som sidevanger i glass og god dypde og fullt uttrekk på skuffer som gir best mulig oppbevaringsplass. 4 MIE 176 HØYSKAP

5 MIE 176 3S HØYSKAP

1. MIE 60 KOMMODE

2. MIE 90 KOMMODE

3. MIE 120 KOMMODE

4. MIE 176 HØYSKAP

5. MIE 175 3S HØYSKAP

60x46x88 cm

90x46x88 cm

120x46x88 cm

Med dør. 35x35x176 cm

Med dør og 3 skuffer 35x35x176 cm

8 005,-

9 650,-

11 075,-

6 970,-

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 123 36

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

9 235,-


VALGRI FARGE Velg ønsket fargekombinasjon fra vårt fargekart uten tillegg i prisen. Slik går du frem:

Velg størrelse - velg front - velg sidepanel - velg topplate

Hvit høyglans

Hvit matt

Lys grå matt

Mørk grå matt

Lys eik stuktur

Sort eik stuktur

37


ELI MØBEL ENKELT OG STILRENT

» Skuffer med demping » Stilrent design » Leveres ferdig sammensatt » Valgfri servant » Vårt rimeligste møbel » Enkel montering » God dybde i skuffene

VISSTE DU AT?

ELI baderomsmøbel leveres ferdig sammensatt og klart til installasjon på vegg?

38

VIKINGBAD.NO


39


BADEROMSMØBEL ELI

1

ET RIMELIG ALTERNATIV 2

3

FERDIG MONTERT 1: ELI 120 møbel 2: ELI 60 møbel 3: ELI 90 møbel m/ELI sideskap

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 120

40

VIKINGBAD.NO

ELI er en stilren møbelserie med fokus på enkelhet. Møblene har dype skuffer med demping og elegant fingergrip-funksjon. Møblene har tradisjonell utsparring for vannlås og leveres ferdig sammensatt, klare for montering på vegg. ELI møbelserie leveres kun i hvit matt utførelse.


UTSPARRING ELI baderomsmøbel har tradisjonell utsparring til vannlås. Skuffene har god dybde og dempefunksjon.

Se vannlås og pop-up side 56 Hvit matt

41


BADEROMSMØBEL ELI SERVANTSKAP & SIDESKAP

1 ELI 50 SLIM

2 ELI 60

3 ELI 80

4 ELI 90

5 ELI 100

6 ELI 120

7 ELI sideskap

8 ELI topplate

1. ELI 50 SLIM

2. ELI 60

3. ELI 80

4. ELI 90

5. ELI 100

6. ELI 120

Dybde 39cm

Dybde 46 cm

Dybde 46 cm

Dybde 46 cm

Dybde 46 cm

Dybde 46 cm

7. ELI SIDESKAP

8. ELI TOPPLATE

Universal vending 35x35x88 cm

Til sideskap 35x35 cm

4 660,-

!

5 355,-

6 590,-

7 055,-

Prisene over inkluderer servanskap, servant, pop up og vannlås!

7 685,-

2 295,Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 123 42

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

8 730,-

305,-


43


SERVANTER SLITESTERKE OG STILRENE » Støpemarmor eller porselen » Enkel eller dobbel servant » Flere tykkelser og varianter » Samme størrelse - samme pris » Slitesterk overflate

VISSTE DU AT?

Du kan velge mellom servant i støpemarmor og porselen til samme pris?

44

VIKINGBAD.NO


45


BADEROMSMØBEL SERVANTER

2

FLERE MODELLER 1

3

4

FINN DIN FAVORITT 1: IDA Mid servant i støpemarmor 2: IDA 40 servant 3: ADA Thin porselensservant 4: IDA (2) servant med to blandebatteri Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 120

46

VIKINGBAD.NO

IDA servanter i støpemarmor har stramme og rette linjer, og passer godt til en litt maskulin stil. ADA servanter i porselen derimot, har runde kanter som gir et mykere uttrykk. ADA har også kulp med veldig bra dybde og fall slik at vannet renner raskt unna. Servantene leveres i fire ulike tykkelser og passer til både MIE og ELI servantskap.


MODELLER IDA » Støpemarmor » 10 og 5 cm tykkelse ADA » Porselen » 3,5 og 1,8 cm tykkelse * ADA er et brent keramikkprodukt og kan ha et avvik i størrelse. Dette er viktig å huske på dersom baderomsløsningen skal plasseres i en nisje eller inntil et annet møbel.

10 cm høyde

5 cm høyde

3,5 cm høyde

1,8 cm høyde

47


SERVANTER IDA STD - 10 cm

IDA DBL STD - 10 cm

IDA MID - 5 cm

IDA MID DBL - 5 cm

ADA MID - 3,5 cm

ADA MID DBL - 3,5 cm

ADA THIN - 1,8 cm

ADA THIN DBL- 1,8 cm

IDA MID (2) - 5 cm

VIKTIG! Siden ADA er et brent keramikkprodukt, kan servantene ha et avvik i størrelse. Dette er viktig å huske på dersom baderomsløsningen skal plasseres i en nisje eller inntil et møbel.

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 124 48

VIKINGBAD.NO


IDA STD - 10 CM

IDA MID - 5 CM

ADA MID - 3,5 CM

ADA THIN - 1,8 CM

Støpemarmor

Støpemarmor

Porselen

Porselen

40x28 cm 50x39 cm (slim) 60x39 cm (slim) 60x46 cm 80x46 cm 90x39 cm (slim) 90x46 cm 100x46 cm 120x46 cm 120x46 cm DBL 140x46 cm DBL 150x46 cm DBL

1 215,1 695,1 785,1 940,2 515,2 525,2 760,3 275,4 115,4 965,5 395,5 650,-

60x46 cm 80x46 cm 90x46 cm 100x46 cm 100x46 cm (2)* 120x46 cm 120x46 cm (2)* 120x46 cm DBL 140x46 cm DBL 150x46 cm DBL

1 940,2 515,2 760,3 275,3 275,4 115,4 115,4 965,5 395,5 650,-

60x46 cm 80x46 cm 90x46 cm 100x46 cm 120x46 cm 120x46 cm DBL

1 940,2 515,2 760,3 275,4 115,4 965,-

50x39 cm (slim) 60x39 cm (slim) 60x46 cm 80x46 cm 90x39 cm (slim) 90x46 cm 100x46 cm 120x46 cm 120x46 cm DBL

1 695,1 785,1 940,2 515,2 525,2 760,3 275,4 115,4 965,-

*IDA MID 100 (2) og 120 MID (2) har en kulp md 2x35 mm hull til batteri 49


SPEIL HVA SER DU ETTER?

» Mange valgmuligheter » Integrert LED-lys » Stikk og USB-inngang » Alle prisklasser » Antiduggfunksjon » Dimbar lysstyrke og farge

VISSTE DU AT?

ODA og UNA speil leveres med LED-lys som kan dimmes i styrke og fargetemperatur samt en varmeplate som sørger for at speilflaten alltid er duggfri?

50

VIKINGBAD.NO


51


BADEROMSMØBEL SPEIL

1

MER ENN BARE ET SPEIL 2

3

LYS OPP BADET 1: UNA kvadratisk speil 2: IDA speilskap 3: ODA rundt speil

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 125

52

VIKINGBAD.NO

De fleste speil fra VikingBad har integrert LED-lys som gir en god atmosfære på badet. Flere speil har dimbart lys og på flere speil kan du også velge fargetemperatur. Dette sørger for å gi deg riktig og god belysning. Speil leveres i ulike størrelser og former, og velger du et speilskap får du i tillegg verdifull oppbevaringsplass.


MIE

DETALJER Med et speilskap får du ekstra oppbevaringsplass på badet. Skapene har justerbare glasshyller, innvendig speil i dører og dobbel stikk. IDA LED-speil har i tillegg til dobbel stikk også USB-inngang. På våre nyheter ODA og UNA, kan du selv justere farge på lys og lysstyrke og de har også integrert antiduggfunksjon. Se mer informasjon side. 54

53


SPEIL STANDARD SPEIL

SPEIL M/ LED-LYS Dobbel stikk & USB

IDA Standardspeil » Aluminiumsramme med enkel montering. » Passer sammen med IDA LED-lampe (se s.56) » Høyde 80 cm, dybde 5 cm

EVA Speil m/ LED » Speil med innfelt dimbart LED-lys (IP 44). » Krever dimmer på vegg. » Enkel montering og skifting av LED-lys. » Høyde 75 cm, dybde 3 cm

IDA Speil m/ LED, stikk & USB » Speil med innfelt dimbart LED-lys (IP 44). » Downlight (gjelder ikke IDA 40) » Sensor for lys av/på » Enkel montering og skifting av LED-lys. » Høyde 75 cm, dybde 5,6 cm » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke

SPEIL M/ LED-LYSRAMME

Antidugg

NYHET!

Opptil 180 cm

ODA Rundt speil m/LED » Dimbart LED-lys rundt hele speilet » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke » Antidugg og varmefunksjon » Dybde 3,5 cm

UNA speil m/LED » Dimbart LED-lys rundt hele speilet » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke » Antidugg og varmefunksjon » Dybde 3,2 cm

» Kan monteres vertikalt fra størrelse 80 cm og opp til 180 cm

SPEILSKAP

IDA speilskap m/hvit ramme » Innvendig speil i dører » To Justerbare glasshyller » Dobbel stikk og lysbryter » Høyde 80 cm, Dybde 15 cm

IDA 50/60 - 2 dører IDA 80/90 - 3 dører IDA 100/120 - 4 dører

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 125 54

VIKINGBAD.NO


NYHET!

NYHET! UNA speil med LED lysramme

IDA Standard

EVA m/LED

IDA 40 IDA 50 IDA 60 IDA 80 IDA 90 IDA 100 IDA 120 IDA 140 IDA 150

EVA 40 EVA 50 EVA 60 EVA 80 EVA 90 EVA 100 EVA 120

975,1 035,1 195,1 335,1 395,1 475,1 900,2 025,2 175,-

Høyde 80 cm Dybde 5 cm

1 490,1 660,1 820,2 100,2 260,2 420,2 700,-

Høyde 75 cm Dybde 3 cm

IDA m/led og stikk

IDA Speilskap

ODA m/LED

IDA 40 IDA 50 IDA 60 IDA 80 IDA 90 IDA 100 IDA 120 IDA 140 IDA 150

IDA 50 IDA 60 IDA 80 IDA 90 IDA 100 IDA 120

ODA 60 ODA 80 ODA 110

3 780,4 320,4 550,4 990,5 200,5 440,5 880,6 530,6 750,-

Høyde 75 cm Dybde 5,6 cm

4 290,4 900,6 090,6 590,7 490,8 290,-

Høyde 80 cm Dybde 15 cm

UNA m/LED

4 500,5 530,7 070,-

Dybde 3,5 cm

UNA 60 UNA 80 UNA 90 UNA 100 UNA 120 UNA 140 UNA 150 UNA 160 UNA 180

4 810,5 630,6 040,6 450,7 270,8 090,8 500,8 910,9 730,-

Høyde 75 cm Dybde 3,2 cm

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

|

55


BADEROMSMØBLER TILBEHØR BELYSNING

LED-Lyslist servant

» Lyslist for plassering under servant (IP 44) » Lysstyring som husker siste innstilling » Touch-sensor som kan endre fargetemperatur » Kan kobles til veggbryter for ekstern betjening » Kan ettermonteres » Ikke dimbart 60 cm møbel 80 cm møbel 90 cm møbel 100 cm møbel 120 cm møbel 140 cm møbel 150 cm møbel

1 990,2 390,2 590,2 790,3 190,3 590,3 790,-

LED lampe

» 30x2,8x7,3 » Passer til IDA std. speil » IP 44 (2x3W maks.) 1 099,-

LED-Lyslist skuff

» Sensorstyrt, tennes automatisk ved åpning av skuff » Leveres som komplett sett for hver type skrog » Lysfarge 3800 - 4000K » Kan ettermonteres » Ikke dimbart 50 cm møbel 60 cm møbel 80 cm møbel 90 cm møbel 100 cm møbel 120 cm møbel 140 cm møbel 150 cm møbel Høyskap

2x435 mm 2x535 mm 2x735 mm 2x835 mm 2x935 mm 2x1135 mm 4x636 mm 4x686 mm 3x289 mm

469,699,799,849,899,999,1 299,1 399,749,-

IDA lyslist skuff

» 155x20x15 mm » Batteridrevet » Lyser automatisk ved

åpning av skuff (ca. 15 sek.)

» 3 stk. AAA (ikke inkl.) 125,-

POP-UP OG VANNLÅS

! HUSK POP-UP OG VANNLÅS

56

Vannlåssett MIE

Vannlås ELI

Pop-up ELI

» Pop-up og vannlåssett » Skjult universal vannlås » Passer til MIE og ELI » 32 og 40 mm

» PVC vannlås » Leveres i to str. 32/ 40 mm » Passer ikke til MIE møbel

» Universal bunnventil » Leveres i krom og sort matt » Passer ikke til MIE møbel » Passer ikke til badekar

Krom 399,- | Sort matt 535,-

32/ 40 mm Kr 95,-

Krom 275,- | Sort matt 409,-

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Dersom du velger å sette sammen din egen møbelpakke, må du huske pop-up og vannlås. Sjekk hva som passer til ditt møbel.

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 120


PRAKTISK

Skuffedeler

Møbelben

Stikk til skuff

» Leveres i flere størrelser » Passer til alle MIE og ELI servantskap » Til slim/standard møbel og kommode » Avbildet med 2 stk. skuffedelere

» Justerbare ben i aluminium » H: 18 cm » Kan justeres +/- 5 mm » Beregnet for MIE og ELI møbler

» Leveres med støpsel i enden » Kan kobles rett i stikkontakt på vegg » Diam. hull: 43 mm » 230V 16A

190,-

105,-

499,-

57


BLANDEBATTERI TRYGT FOR SMÅ BARNEHENDER » Smart og funksjonelt » Skoldesperre eller varmvannsbegrensning » Miljøvennlig og økonomisk » Bad, kjøkken og vaskerom » Stilrent design

VISSTE DU AT?

Alle VikingBad blandebatteri har varmtvannsbegrensning eller skoldesperre for ekstra trygghet og sikkerhet?

58

VIKINGBAD.NO


59


BLANDEBATTERI SORT MATT

1

NYHETER SORT MATT 2

3

HELHETLIG STIL 1: MIRI servantbatteri sort matt 2: TENGE dusjbatteri og FELIX håndusj 3: FRØYA rainshower sort matt 4: RUNDE II karkantbatter sort matt Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 120

60

VIKINGBAD.NO

Sørg for en helhetlig stil på baderommet med blandebatteri i samme utførelse. I vår helt nye sorte serie får du både servant-, dusj- og badekarsbatteri i sort matt. Ved å velge blandebatteri eller rainshower i sort matt, kan du enkelt gi badet et løft og ny stil. De nye blandebatteriene har et stilrent og tidløst design, og er en enkel måte å fornye baderommet på.


4

COOL TOUCH Blandebatteri med Cool Touch sørger for at man ikke kan brenne seg ved å ta på blandebatteriet.

JUSTERBART Våre rainshower har mulighet for høydejustering på hånddusjholder, toppfeste og toppdusj.

Ekstra trygghet for alle.

COOL TOUCH

TRYGT FOR BARN

61


BLANDEBATTERI KROM

1

BADEROM VASKEROM KJØKKEN 2

3

TRYGG BOLIGPAKKE 1: RUNDE karkantbatteri 2: MIRI servantbatteri 3: FRØYA rainshower 4: MIRI kjøkkenbatteri Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 120

62

VIKINGBAD.NO

Velg trygge og miljøvennlige blandebatteri til hele huset. Alle våre blandebatteri har enten skoldesperre eller varmtvannsbegrenser, som sikrer at barn ikke skal brenne seg på varmt vann. Blandebatteriene har også kaldstart som sparer miljø og lommebok samt justerbar mengdebegrensning for å unngå vannsøl. Velg mellom flere ulike modeller.


4

PRAKTISK MIRI kjøkkenbatteri med uttrekkstut er praktisk både på kjøkken og vaskerom. Kjøkkenbatteriene kan også leveres med stengeventil for oppvaskmaskin eller vaskemaskin.

63


BLANDEBATTERI SERVANT/KJØKKEN SERVANT

EIRA servant Krom utførelse

MIRI servant Krom utførelse

MIRI servant Sort matt utførelse

699,-

1 199,-

1 990,-

KJØKKEN/VASKEROM

MIRI kjøkken Krom utførelse

MIRI kjøkken Med uttrekkstut

1 689,-

2 219,-

MIRI kjøkken Med stengeventil for oppvaskog vaskemaskin 2 219,-

HUSK!

EIRA kjøkken Krom utførelse 1 219,-

EIRA kjøkken Med stengeventil for oppvaskog vaskemaskin 1 689,-

Pop up Universal pop up som passer til de fleste vannlåser. OBS! MIE-møbel bruker annen pop-up. Se side 56 Krom 275,- ❘ Sort matt 409,-

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 120 64

VIKINGBAD.NO


65


BLANDEBATTERI DUSJ RAINSHOWER

Cool Touch

Best selger

FRØYA rainshower » Justerbar 25 cm toppdusj med rett eller rundt design. » Cool Touch termostatbatteri. » Høydejusterbar dusjholder og toppfeste. » Kan leveres med sjampohylle

Best selger

COOL TOUCH

TRYGT FOR BARN

VORIN rainshower » Justerbar 20 cm toppdusj med rett eller rundt design. » Høydejusterbar dusjholder og toppfeste. » Kan leveres med sjampohylle

Krom 5 990,- | Sort matt 8 990,-

Krom 4 250,-

DUSJSETT

DUSJBATTERI

IVE dusjbatteri Termostatstyrt blandebatteri. 1 470 ,-

FRIDA dusjsett » 150 cm slange med håndusj og dusjstang. » Sjampohylle og veggfeste til hånddusj. » Leveres med og uten justerbart toppfeste. » Kan leveres med sjampohylle

NERI dusjbatteri Termostatstyrt blandebatteri med ECO-funksjon og Cool Touch.

645,-

2 230,-

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 120 66

VIKINGBAD.NO

COOL TOUCH

TRYGT FOR BARN


67


BLANDEBATTERI BADEKAR KANTBATTERI

RUNDE II Karkantbatteri, hånddusj og vannfall.

KUBE II Karkantbatteri, hånddusj og vannfall.

Krom 5 930,- | Sort matt 8 990,-

Krom 5 930,- | Sort matt 8 990,-

RAINSHOWER M/ FYLLETUT

HÅNDDUSJ

Med fylletut

FELIX hånddusj Hånddusj med dusjslange.

275,-

Sort matt 990,-

BADEKARBATTERI

SKAGE rainshower » 20 cm toppdusj i rett eller rundt design. » Fylletut for badekar. » Kan leveres med sjampohylle

TENGE badekarsbatteri Termostatstyrt blandebatteri for badekar med karpåfylling. Kan også brukes i dusjløsninger.

Krom 4 890,- | Sort matt 7 990,-

Krom 2 020,- | Sort matt 3 990,-

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 120 68

FRIDA hånddusj Hånddusj med dusjslange.

VIKINGBAD.NO


69


DUSJLØSNINGER SKREDDERSY DIN EGEN DUSJLØSNING » God kvalitet til god pris » Enkel rengjøring » Monteringsvennlig » Flere størrelser og design » Smarte løsninger » Dusj eller steam

VISSTE DU AT?

Et dusjhjørne med VikingBad laminerte dusjdører er den sikreste dusjløsningen som finnes på markedet?

70

VIKINGBAD.NO


71


DUSJLØSNINGER SORT MATT

2

1

NYHET 3

4

SORT ELEGANSE 1: FRØYA SORT rainshower 2: LIAM leddet dusjhjørne 3: LIAM glassfelt med sort profil 4: LIAM rett dushjørne Se komplett produkt & NRF oversikt på side 120

72

VIKINGBAD.NO

LIAM dusjserie fra VikingBad har et bredt utvalg av dusjdører, glassfelt og ulike dusjløsninger. Nå får du alle dusjløsninger også i sort matt utførelse. Med veggprofiler, lister og tilbehør i sort matt, får du en gjennomført og tidsriktig stil på badet. LIAM dusjdører og glassfelt får du i flere ulike størrelser, og kan kombineres i alle tilgjengelige varianter.


MARKEDETS SMARTESTE? Dersom du har et mindre bad er et leddet dusjhjørne en smart løsning. Dusjdører som kan slås inntil veggen når du ikke bruker dusjen, er praktisk og plassbesparende.Vi kaller det markedets smarteste dusjløsning. VikingBad har flere dusjløsninger som er tilpasset små bad. Bygg din dusjløsning med vår dusjkalkulator: info.vikingbad.no/dusj

TILBEHØR Husk å bestille støttestag og bunnlist til din dusjløsning med glassfelt. Leveres sølv og sort.

73


DUSJLØSNINGER SØLV

2

1

MANGE MULIGHETER 3

4

SMARTE LØSNINGER 1: Nisjeløsning med LIAM dør 2: LIAM glassfelt - walkin 3: Walk-in løsning - smart og enkelt 4: Leddet dører for plassbesparelse 5: Laminerte dører for ekstra trygghet Se komplett produkt & NRF oversikt på side 120

74

VIKINGBAD.NO

Med LIAM dusjdører og glassfelt, kan du skreddersy din helt egen dusjløsning. Velg et av våre ferdige dusjhjørner eller kombiner dører og glassfelt til en smart walk-in eller dusjnisje. Velg laminert dusjdør for ekstra sikkerhet, eller en leddet dør som kan foldes sammen når den ikke er i bruk for plassbesparelse. Med vår dusjkalkulator kan du enkelt sette sammen din egen dusjløsning.


5

MARKEDETS SIKRESTE Laminerte glassdører gir ekstra trygghet på badet. De laminerte dørene fra VikingBad er 2x3 mm herdet glass som er limt sammen. Det betyr at dersom glasset skulle sprekke eller knuse, vil det henge fast i limet og ikke kunne skade mennesker.

LAMINERT Laminert glass sitter fast i filmen slik at det er ekstra trygt dersom det knuses.

Vi kaller det markedets sikreste dusjløsning. Laminerte dusjdører får du både med sort matt og sølv profiler.

75


DUSJLØSNINGER OVERSIKT

FINN DIN DRØMMEDUSJ Uansett hvor stort eller lite bad du har eller hvilket behov du har, så har VikingBad en dusjløsning for deg. Ved hjelp av ulike størrelser glassfelt og dusjdører, kan du skreddersy din egen løsning.

Velg mellom rainshower eller dusjsett og nødvendig tilbehør, så har du en komplett dusjløsning. Nedenfor ser du en en oversikt over dusjløsninger og en sjekkliste for å oppfylle din drømmedusj.

DUSJLØSNINGER

RETT DUSJHJØRNE Universale dusjdører i herdet sikkerhetsglass. Kan svinges 180°. Leveres som enkeltdører eller komplette dusjhjørner. Velg mellom sølv eller sorte profiler.

BUET DUSJHJØRNE

LEDDET DUSJHJØRNE

GLASSFELT

NISJE

SALOON

Universale glassfelt som kan monteres frittstående, mot vegg eller i kombinasjon med dusjdører. Leveres med sølv og sort veggprofil. Husk: støttestag. 76

VIKINGBAD.NO

Buet dusjdører i herdet sikkerhetsglass. Kan svinges 180°. Leveres som enkeltdører (høyre/venstre) eller som komplett dusjhjørne. Velg mellom sølv eller sorte profiler.

Nisje med kombinasjon av dusjdør og glassfelt med veggprofil. Kan også monteres uten glassfelt. Leveres med rett eller leddet dusjdører med sølv eller sort profil

Leddet dusjdører i herdet sikkerhetsglass som kan foldes sammen. Kan svinges 180°. Leveres som enkeltdører (høyre/ venstre) eller som komplett dusj-hjørne. Velg mellom sølv eller sorte profiler.

Saloonløsninger består av 2 stk. dusjdører, rett eller leddet, som kan svinges 180°. Dørene leveres med sølv eller sorte profiler.


Se alle våre løsninger i vår dusjkalkulator. Den hjelper deg med å finne din drømmedusj. Lykke til! info.vikingbad.no/dusj

SJEKKLISTE

1

4

PLASS

Finn ut hvor stor plass du har, og hva som er ditt behov. Ønsker du et dusjhjørne med dør eller kan en walk-in løsning eller et fast glassfelt være et alternativ.

PROFILER

Dersom du velger å lage et dusjhjørne må du huske å velge riktig hjørneprofil

2

5

DØRER

Er behovet optimal plassbesparelse er leddet dusjdører en smart løsning. Uansett husk på å velge venstre- eller høyredør dersom de ikke er universale.

STØTTESTAG

Ved valg av glassfelt uten veggprofil, følger ikke støttestag med.

3

6

GLASSFELT

Med glassfelt kan du tilpasse dusjløsningen akkurat slik du ønsker den.Det kan være en åpen løsning, såkalt walk-in eller satt sammen til et dusjhjørne med dør. Ulike hjørne- og magnetprofiler, gjør at du har mange forskjellige muligheter.

GARNITYR & TILBEHØR

Rainshower, dusjsett, dusjbatteri, sjampohylle, dusjnal, sittekrakk og pleiemidler

TILBEHØR

Krakk Rustfritt stål og hvitt sete

Krakk Rustfritt stål og koksgrått sete

Krakk Akryl

1 625,-

1 625,-

1 725,-

HUSK!

Sjampohylle Smart hylleoppbevaring til f.eks sjampo og balsam. 210,-

Od dusjnal Krom design med veggfeste.

Invisible Shield Gel For enkel rengjøring behandling av glass, porselen og keramikk. 169,-

Koblingsslange Neoperl SIL DN10 1/2"B x 1/2"B 125 cm 

421,-

1/2"B x 3/4"B 125 cm 

405,-

1/2"R x 1/2"B 125 cm 

385,-

1/2"R x 1/2"R 125 cm 

355,-

1/2"R x 3/4"B 125 cm

375,-

349,-

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

|

77


DUSJLØSNINGER LIAM/MATS

LIAM DUSJLØSNINGER

NYHET!

Dusjdører i 6 mm herdet sikkerhetsglass. Kan svinges 180°. Nanotech-behandlet for enklere rengjøring. LIAM har et bredt utvalg av modeller og kommer i sølv eller sort.

» Smale & minimalistiske profiler » Rett, leddet, buet og laminert modell » Sølv eller sort matte profiler » Enkel montering med klikkjustering » Trinnløs justering av hev og senk » Heve- /senkehenglser (5 mm) » Sort eller sølv profiler » Justerbar veggprofil (25 mm) B » Innleggsplater for utjevning av gulv » Magnetlist i PVC » Subbelist

43,3

32,5

A

75,6

71,3

LIAM FORDELER MODELL: Rett, buet, leddet Rett (laminert), eller glassfelt

78

VIKINGBAD.NO

PROFILER: Sølv eller sort matt

LISTER: Klar PVC eller sort PVC

HØYDE: Dører 195 cm eller glassfelt 193 cm

STØRRELSE DØR: 60, 70, 80, 90, 100 cm

STØRRELSE GLASSFELT: Fra 20 - 120 cm


MATS DUSJLØSNINGER Dusjdører i 6 mm herdet sikkerhetsglass. Kan svinges 180°. Nanotech-behandlet for enklere rengjøring. MATS dører kommer i modellene rett eller leddet og i sølv utførelse.

43,3

» Runde veggprofiler » Rett eller leddet modell » Sølv profiler » Magnetlist med Alu profil » Heve- /senkehenglser (5 mm) » Justerbar veggprofil (25 mm) » Toppdeksel til veggprofil (skjuler utjevning) » Subbelist A

75,6

MATS FORDELER MODELL: Rett eller leddet

PROFILER: Sølv

LISTER: Klar PVC

HØYDE: Dører 195 cm

STØRRELSE DØR: 70, 80, 90, 100 cm

79


DUSJLØSNINGER LIAM RETT DØR

RETT DØR LAMINERT

NYHET!

BUET DØR

NYHET!

GLASSFELT U/VEGGPROFIL

NYHET!

80

VIKINGBAD.NO

LEDDET DØR

NYHET!

GLASSFELT M/VEGGPROFIL

NYHET!

NYHET!


NYHET LIAM GLASSFELT SORT PROFIL

LIAM RETT DØR

LIAM RETT DØR (laminert)

LIAM BUET DØR

LIAM LEDDET DØR

LIAM GLASSFELT

LIAM GLASSFELT *

Sølv og sort

Sølv og sort

Sølv og sort

Sølv og sort

Uten veggprofil

*Med veggprofil (Sølv og sort)

80 cm 90 cm 100 cm

60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

20 cm 30 cm 40 cm 50 cm 60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm 110 cm 120 cm

20 cm 30 cm 40 cm 50 cm 60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm 110 cm 120 cm

60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

2 140,2 345,2 495,2 745,2 995,-

Høyde 195 cm

!

70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

3 360,3 605,3 805,4 075,-

Høyde 195 cm

2 765,2 895,3 075,-

Høyde 195 cm

3 280,3 445,3 645,3 795,4 045,-

Høyde 195 cm

Våre LIAM dusj-nyheter er leveringsklare fra September 2019

1 350,1 470,1 600,1 710,1 845,1 970,2 150,2 325,2 510,2 710,2 905,-

Høyde 193 cm

1 570,1 695,1 815,1 940,2 050,2 080,2 340,2 610,2 855,3 130,3 390,-

Høyde 193 cm

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

|

81


DUSJLØSNINGER LIAM TILBEHØR SØLV

SORT MATT Utfellingsprofil glassfelt

Utfellingsprofil glassfelt

» Fast profil i sølv » Leveres i to str. 

» Fast profil i sort matt » Leveres i to str. 

70 mm 445,- (+25mm) 95 mm 640,- (+50mm)

70 mm 445,- (+25mm) 95 mm 640,- (+50mm)

Utfellingsprofil dør

Utfellingsprofil dør

» Fast profil i sølv » Leveres i to str. 

» Fast profil i sort matt » Leveres i to str. 

70 mm 445,- (+25mm) 95 mm 640,- (+50mm)

70 mm 445,- (+25mm) 95 mm 640,- (+50mm)

Magnetprofil vegg

Magnetprofil vegg

» Profil i sølv » 193 cm » Fast/justerbar

» Profil i sort matt » 193 cm » Fast/justerbar

Fast 445,Justerbar 885,-

Fast 445,Justerbar 885,-

Magnetprofil dør hjørne

Magnetprofil dør hjørne

» Klar PVC » 190,2 cm » Leveres til rett dør/hjørne

» Sort PVC » 190,2 cm » Leveres til rett dør/hjørne

190,-

190,-

Magnetprofil dør, 180° nisje

Magnetprofil dør, 180° nisje

» Klar PVC » 190,2 cm » Leveres til rett dør/hjørne

» Sort PVC » 190,2 cm » Leveres til rett dør/hjørne

190,-

190,-

Magnetprofil glassfelt hjørnemontering

Magnetprofil glassfelt hjørnemontering

» Klar PVC » 191,7 cm

» Sort PVC » 191,7 cm

259,-

259,-

Magnetprofil glassfelt 135° og 180° nisje

Magnetprofil glassfelt 135° og 180° nisje

» Klar PVC » 191,7 cm » Leveres til rett dør/hjørne

» Sort PVC » 191,7 cm » Leveres til rett dør/hjørne

190,-

82

VIKINGBAD.NO

|

190,-

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


SØLV

HUSK!

SORT MATT Bunnprofil glassfelt

» 118 cm

HUSK!

Bunnprofil glassfelt

» 118 cm

105,-

105,-

Pakningslist nisjedør

Pakningslist nisjedør

» Klar PVC » 190 cm » 6 mm

» Sort PVC » 190 cm » 6 mm

130,-

130,-

Oversvømmelsesvern

Oversvømmelsesvern

» Sølv profil » Leveres enkeltvis eller i sett » Rett og leddet dør

» Sort matt profil » Leveres enkeltvis eller i sett » Rett og leddet dør

1 stk 249,Sett a 2 stk 349,-

1 stk 249,Sett a 2 stk 349,-

Hjørneprofil glassfelt, 135°

Hjørneprofil glassfelt, 90°

» Sølv/sort profil » 192,7 cm 325,-

» Sølv/sort profil » 192,7 cm 325,-

Støttestag » Vegg - glass, 120 cm 

Støttestag » Vegg - glass, 120 cm 

595,-

595,-

Støttestag » Glass - glass, 120 cm 

Støttestag » Glass - glass, 120 cm 

595,-

595,-

Støttestag » Tak - glass, 100 cm 

Støttestag » Tak - glass, 100 cm 

595,-

595,-

83


DUSJLØSNINGER MATS MATS RETT DØR

MATS LEDDET DØR

Sølv 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

Sølv 1 845,1 995,2 245,2 495,-

70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

Høyde 195 cm

2 945,3 145,3 295,3 545,-

Høyde 195 cm

MATS TILBEHØR

HUSK!

84

Nisje pakningslist 6 mm pakningslist. Avbildet på åpen dør. 130,-

Utfellingsprofil, 70 mm (+25 mm) dusjdør. kr 415,-

Utfellingsprofil, 95 mm (+50 mm) dusjdør. kr 595,-

Oversvømmelsesvern sett Sølv profil

Magnetprofil Justerbar (1cm) 825,-

Magnetprofil Fast 415,-

Magnetprofil 190cm Rett dør Klar PVC 190,-

Magnetprofil 190cm Rett dør Sølv 395.-

VIKINGBAD.NO

|

1 stk 249,- ❘ Sett 2 stk 349,-

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


BUDSJETT VARIANT

85


DUSJLØSNINGER KABINETT

1

FLERE MULIGHETER 2

3

ENKELT OG TRYGT 1: ROMA PLUSS dusjkabinett 2: ROMA damphette 3: SOFIA BASIC dusjkabinett

Se komplett produkt & NRF oversikt på side 120

86

VIKINGBAD.NO

Dusjkabinett er et enkelt og trygt valg på badet, da unngår du vannsøl på gulv og vegger. Våre dusjkabinett er svært enkle å montere og rengjøre. Velg mellom ulike høyder og farger på profiler og bakglass, slik at de passer de fleste bad. Du kan også velge utstyrsnivå fra en basic modell uten termostatbatteri eller et kabinett med integrert termostatbatteri og takdusj.


TOPPDUSJ ROMA PLUSS dusjkabinett leveres med regulerbar toppdusj. Dersom du ønsker kan du også få velge tilbehør som damphette. Dette gjelder kun ROMA 90x90 og 100x100.

ENKELT Doble trinser nederst på dusjdørene, kan enkelt løsnes og vippes ut for rengjøring.

Se fullstending oversikt over ulike dusjkabinett side 88

87


DUSJLØSNINGER KABINETT

SOFIA DUSJKABINETT Et stilrent og solid dusjkabinett til en forbrukervennlig pris. Med rene linjer og smale profiler er SOFIA dusjkabinett svært enkelt å rengjøre. SOFIA kommer med hvite profiler og hvitt eller klart bakglass. Leveres i to modeller, med og uten integrert termostatbatteri.

» Dører med doble trinser oppe og nede » Vippbare dører for enkel montering/rengjøring

» Frontpanel med magnetfeste » Praktisk sluk med hårsil » Stabilt dusjkar med justerbare støtteben » Lavt innsteg

BASIC

STANDARD

ROMA DUSJKABINETT Vårt mest eksklusive og stabile dusjkabinett, med dusjkar i støpemarmor. Kan oppgraderes til steamdusj ROMA kommer med hvite eller grå profiler og hvitt eller klart bakglass. (ROMA PLUSS 90 og 100 kan også leveres med sorte bakglass.) Leveres i tre modeller, med og uten integrert termostatbatteri, samt en modell med toppdusj.

» Dører med doble trinser oppe og nede » Vippbare dører for enkel montering/rengjøring

» Frontpanel med magnetfeste » Praktisk sluk med hårsil » Meget stabilt dusjkar i støpemarmor. BASIC

88

VIKINGBAD.NO

STANDARD

PLUSS


LIMA DUSJKABINETT Et stilrent og prisgunstig dusjkabinett som kommer med flere valgmuligheter på størrelse, vendinger, høyder og farger. LIMA er en buet modell og har integrert termostatbatteri. LIMA kommer med hvite eller sølv profiler og hvitt, klart eller frostet bakglass.

» Dører med doble trinser oppe og nede » Vippbare dører for enkel montering/rengjøring

» Avtagbart frontpanel » Praktisk sluk med hårsil

VALGFRI FARGE OG STØRRELSE SAMME PRIS!

KIEV DUSJKABINETT Et stilrent og prisgunstig dusjkabinett som kommer med flere valgmuligheter på størrelse, vendinger, høyder og farger. KIEV er en rett modell og har integrert termostatbatteri. KIEV kommer med hvite eller sølv profiler og hvitt, klart eller frostet bakglass.

» Dører med doble trinser oppe og nede » Vippbare dører for enkel montering/rengjøring

» Avtagbart frontpanel » Praktisk sluk med hårsil

VALGFRI FARGE OG STØRRELSE SAMME PRIS!

89


DUSJLØSNINGER KABINETT SOFIA

ROMA

LIMA

KIEV

SOFIA BASIC, hvit/hvt

ROMA BASIC grå/frostet

Hvit/hvit

Sølv/klar

SOFIA STANDARD, hvit/hvt

ROMA STANDARD hvit/hvit

Sølv/hvit venstrevendt

Sølv/klar venstrevendt

ROMA PLUSS grå/frostet

Hvit/hvit venstrevendt

Hvit/hvit venstrevendt

NYHET!

! SOFIA NYHETER Våre nye SOFIA kabinettstørrelser 70x90cm & 80x90cm er leveringsklare fra September 2019.

90

VIKINGBAD.NO


VALGFRI STR. SAMME PRIS

SOFIA BASIC

SOFIA STANDARD

ROMA BASIC

ROMA STANDARD

ROMA PLUSS

LIMA/KIEV

Hvit/hvit

Hvit/hvit

Hvit/hvit, hvit/klar, grå/hvit, grå/klar

Hvit/hvit, hvit/klar, grå/hvit, grå/klar

Hvit/hvit, hvit/klar, grå/hvit, grå/klar

Hvit/hvit, hvit/klar, hvit/frost, sølv/hvit, sølv/klar, sølv/frost

80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

Høyde 210 cm

Høyde 210 cm

Høyde 190/211cm

Høyde 190/211cm

Høyde 211cm

Høyde 190/210 cm

9 990,-

11 990,-

12 990,-

15 990,-

17 990,-

10 990,-

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

|

91


DUSJLØSNINGER STEAMDUSJ

2

UNN DEG LITT LUKSUS 1

3

4

5

ØKT VELVÆRE 1: ROMA 90 steamdusj m/hvit bakvegg 2: Dusjkar i støpemarmor 3: TOKYO 100 steamdusj m/sort bakvegg 4: Kontrollpanel og steamer med timer 5: Takdusj med troperegn

Se komplett produkt & NRF oversikt på side 120

92

VIKINGBAD.NO

Eksklusive steamdusj fra VikingBad med stilrent design. En steamdusj er godt for helse og velvære og kan hjelpe kroppen med å frigi giftstoffer, øke blodsirkulasjon og brenne kalorier. Dette kan øke immunforsvaret og har en avslappende effekt. Steamdusj er derfor en investering i egen helse.


Kontrollpanel

3

Hånddusj m/ justerbart hode

Blåtann

Takdusj m/troperegn

Steam m/timer og termostat

LED-lys m/farge

HVORFOR STEAM? Det er flere grunner til å investere i en steamdusj. Tokyo og Roma er stilrene modeller som kan bidra til at du får:

» Økt blodsirkulasjon » Avslappende » Bedre søvn » Restituerende » Økt velvære » Bedre immunforsvar » Åpner luftveiene » Renser huden

93


DUSJLØSNINGER STEAM

ROMA STEAMDUSJ ROMA steamdusj er en buet modell som kombinerer flott design med kvalitet og funksjonalitet. Alt glass er Nano Tech behandlet for enklere rengjøring. ROMA kommer to ulike størrelser, 90 eller 100 cm, og med hvite eller grå profiler. Velg mellom hvitt, klart eller sort bakglass.

» Buet modell med frontinngang » Stabilt dusjkar i støpemarmor » Justerbare ben » 4 mm herdet sikkerhetsglass i front-/bakvegger » 6mm herdet sikkerhetsglass i dører » Enkel montering og rengjøring » Vippbare dører med doble trinser oppe og nede » Avtagbart fronpanel uten behov for verktøy » Sluk med hårsil og 40 mm avløpsrør Oppnåelig temperatur i steamdusjen vil variere med romtemperatur, anslagsvis vil oppnåelig temperatur ligge på ca. 25 grader over romtemperatur. *

Roma steamdusj krever min. 1-fas 230/15A strømtilkobling.

Alle våre steamdusjer kommer med helhetlig sintef godkjenning

TOKYO STEAMDUSJ TOKYO steamdusj er en rett modell som kombinerer flott design med kvalitet og funksjonalitet. Alt glass er Nano Tech behandlet for enklere rengjøring. TOKYO kommer tre ulike størrelser, 100x100, 120x90 eller 140x100 cm og 218 høyde. Flere fargekombinasjoner, velg mellom hvitt, klart eller sort glass.

» Rett modell med dør som åpnes utover » Høyre og venstrevending (ikke 140cm) » 6 akupunkturdyser montert i dusjsøyle » Stabilt dusjkar i støpemarmor » Justerbare ben » 8mm herdet sikkerhetsglass » Enkel montering og rengjøring » Dreneringspakning for dør, unngår vannsøl » Avtagbart fronpanel uten behov for verktøy » Sluk med hårsil og 40 mm avløpsrør Oppnåelig temperatur i steamdusjen vil variere med romtemperatur, anslagsvis vil oppnåelig temperatur ligge på ca. 25 grader over romtemperatur. Tokyo steamdusj krever min. 1-fas 230/15A strømtilkobling.

*

Alle våre steamdusjer kommer med helhetlig sintef godkjenning

94

VIKINGBAD.NO


95


DUSJLØSNINGER STEAMDUSJ ROMA

Grå/sort

Hvit/klar

Grå/hvit

Midnight - sort bakglass

Midnight - sort bakglass

TOKYO

Morning - hvit bakglass

96

VIKINGBAD.NO


LIMA dusjkabinett 90x90x210 cm, hvite alumiminiumsprofiler med klart herdet glass kr 9 990,-

ROMA STEAM

TOKYO STEAM

ROMA 90 90x90 cm Høyde 220 cm

ROMA 100 100x100 cm Høyde 220 cm

31 490,-

33 590,-

FARGEINFO Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/sort grå/hvit Grå/klar Grå/sort

TOKYO 100 100x100 cm Høyde 218 cm

TOKYO 120 120x90 cm Høyde 218cm 

TOKYO 140 140x100 cm Høyde 218 cm 

42 590,-

45 490,-

50 590,-

FARGEINFO* Morning - hvit Daylight - klar Midnight - sort *Fargene hvitt, klart eller sort er på bakglass

Lytt til din favoritt musikk - Alle våre steamdusj har blåtann.

97


BADEKAR

» Robust og stabilt » Ekstra forsterket med stålramme » Behagelig sittekomfort » Enkel rengjøring » Mange valgmuligheter » Trygge blandebatteri

VISSTE DU AT?

På grunn av den gode oppbyggingen er våre badekar blant de mest robuste og stabile karene som finnes på markedet?

98

VIKINGBAD.NO


99


BADEKAR HELSTØPT

1

HELSTØPT ELEGANSE 2

3

RENE LINJER 1: ELLIPSE badekar 2: RAND badekar 3: DYBE 170 badekar

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 138

100

VIKINGBAD.NO

Helstøpte badekar er stilrene med elegante linjer. Du kan velge mellom flere ulike modeller av helstøpte badekar. De frittstående karene er flotte og fungerer som et møbel på badet. Vi har både runde og rette modeller, og flere hvor du kan montere karkantbatteri på karet. Badekarene har god vanndybde og leveres med sluk og overløp.


SITTEKOMFORT TORAS badekar er et elegant og helstøpt badekar med god dybde og sittekomfort.

DYBE badekar 101


BADEKAR VEGGKAR

1

MANGE MULIGHETER 2

3

KVADRAT 1: KVADRAT badekar med LIAM badekarsvegg 2: KVADRAT badekar m/front og endepanel 3: KVADRAT DUO badekar innebygget

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 138

102

VIKINGBAD.NO

KVADRAT er et badekar med mange muligheter. Det leveres i flere ulike størrelser, og du kan velge å kjøpe det som enkeltprodukter med front og endepanel, eller en pakkeløsning med Rainshower og badekarsvegg. Du kan velge mellom KVADRAT og KVADRAT DUO som er vår nye modell med skrårygg i begge ender av badekaret.


NYHET!

PERFEKT FOR TO KVADRAT DUO har skrĂĽrygg i begge ender av karet som gir en behagelig sittekomfort for to personer.

103


BADEKAR HELSTØPT

OVAL » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Kan påmonteres karkantbatteri. » Avbildet med VikingBad blandebatteripakke RUNDE ll. » 180x95x60 cm. (dybde 45*)

ELLIPSE » Helstøpt uten avtagbart panel. » Passer til SKAGE Rainshower eller TENGE badekarsbatteri. » 177x81x58 cm. (dybde 44*)

15 190,-

15 790,-

DYBE » Helstøpt uten avtagbart panel. » Passer til SKAGE Rainshower eller TENGE badekarsbatteri. » 171x75x56 cm (dybde 43*) / 181x75x56 cm. (dybde 43*)

RAND » Helstøpt uten avtagbart panel. » Kan påmonteres karkantbatteri. » 170x85x60 cm (dybde 45*) / 180x85x60 cm (dybde 45*)

DYBE 170 - 16 390,- | DYBE 180 - 16 890,-

RAND 170 - 12 890,- | RAND 180 - 13 590,-

Perfekt for 2

Skrårygg i begge sider

104

DYBE RETT » Helstøpt uten avtagbart panel. » Badekaret har rett kant for plassering mot vegg . » Kan påmonteres karkantbatteri. » Avbildet med KUBE ll blandebatteri (ikke inkl.) » 180x81x56 cm. (dybde 45*)

TORAS » Helstøpt badekar med elegante og myke linjer. » Badekaret har rett kant for plassering mot vegg » Kan påmonteres karkantbatteri. » Avbildet med RUNDE ll blandebatteri (ikke inkl.) » 180x85x67 cm (dybde 53*)

16 990,-

16 690,-

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


HUSK!

SALT HELSTØPT » Helstøpt badekar med sluk, overløp, og nakkeputer. » Avbildet med VikingBad blandebatteripakke KUBE ll. » 170x80x70 cm (dybde 51*) / 180x80x70 cm (dybde 51*)

KUBE II / RUNDE II Karkantbatteri, hånddusj og vannfall.

SALT 170 - 15 890,- | SALT 180 - 16 490,-

Se hele vårt utvalg av karkantbatteri s. 68

Krom 5 930,- | Sort matt 8 990,-

105


BADEKAR VEGG & HJØRNEMODELL

SALT » Stilrent badekar med sluk, overløp, nakkeputer » Med avtagbart panel (front- og 2 endepanel). » Avbildet med VikingBad blandebatteripakke KUBE ll. » 171x80x67 cm (dybde 50*)

KONG » Stilrent badekar med sluk, overløp, nakkeputer » Med avtagbart panel (front- og endepanel). » Avbildet med VikingBad blandebatteripakke KUBE ll. » 181x90x60 cm (dybde 41*) / 191x90x60 cm (dybde 41,5*)

Kun kar - 14 790,- | m/ fabrikkmontert batteri - 20 720,-

180, kun kar - 12 390,- | 180, m/ fabrikkmontert batteri - 18 320,190, kun kar - 13 290,- | 190, m/ fabrikkmontert batteri - 19 220,-

ENGE » Stilrent badekar med overløp, nakkeputer. » Avtagbart frontpanel » Avbildet med VikingBad blandebatteripakke RUNDE ll. » 120x120x60 cm (dybde 37*)

LILLE/MÅG » Stilrent badekar med overløp med avtagbart frontpanel » Kan påmonteres karkantbatteri. » LILLE 141x141x61 (dybde 46,5*) » MÅG 151x151x61 cm (dybde 46*)

Kun kar - 10 890,- | m/ fabrikkmontert batteri - 16 820,-

LILLE kun kar - 15 390,- | m/ fabrikkmontert batteri - 21 320,MÅG kun kar - 16 290,- | m/ fabrikkmontert batteri - 22 220,-

TERNE » Stilrent badekar med sluk og overløp. » Avtagbart frontpanel » 130x130x66 cm (dybde 47*) Kun kar - 13 290,- | m/ fabrikkmontert batteri - 19 220,-

106

VIKINGBAD.NO

DREV » Stilrent badekar med sluk og overløp. » Avtagbart frontpanel » Høyre eller venstrevendt (avbildet høyrevendt) » 171x86x63,5 cm (dybde 46,5*) / 181x86x63,5 cm (dybde 46,5*) 170, kun kar - 12 390,- | 170 - m/ fabrikkmontert batteri - 18 320,180, kun kar - 13 990,- | 180, m/ fabrikkmontert batteri - 18 920,-


Perfekt for 2

STRAND » Stilrent badekar med sluk, overløp, nakkeputer » Med avtagbart panel (front- og 2 endepanel). » Avbildet med VikingBad blandebatteripakke RUNDE ll. » 181x121x64 cm (dybde 47*) Kun kar 18 090,- | 180, m/ fabrikkmontert batteri - 24 020,-

KVADRAT » Badekar med front og endepanel (ikke inkl. i prisen under. Se s.139 for priser på front og endepanel) » 150x70x62 cm (dybde 46*) / 160x70x62 cm (dybde 46*) / 170x70x62 cm (dybde 46*) KVADRAT 150 - 8 580,- | KVADRAT 160 - 8 880,- | KVADRAT 170 - 9 310,(prisene gjelder kun kar)

Perfekt for 2

Skrårygg i begge sider

KVADRAT DUO » Badekar med front og endepanel (ikke inkl. i prisen under. Se s.139 for priser på front og endepanel) » Mulighet for montering av karkantbatteri. (Avbildet med VikingBad blandebatteripakke KUBE ll.) » 170x75x62 cm (dybde 47*) / 180x75x62 cm (dybde 47*) / 190x75x62 cm (dybde 47*) KVADRAT DUO 170 - 9 600,- | KVADRAT DUO 180 - 9 820,- | KVADRAT DUO 190 - 10 050,(prisene gjelder kun kar) *dybde til toppkant.

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

|

107


MASSASJEKAR ØKT VELVÆRE OG RESTITUSJON FOR ØMME OG STIVE MUSKLER » God dybde og sittekomfort » Mange modeller og størrelser » Ulike system etter ønske og behov » Touchpanel og blandebatteri » Solid og robust

VISSTE DU AT?

Alle VikingBad massasjekar leveres med touchpanel og blandebatteri med skoldesperre for ekstra trygghet?

108

VIKINGBAD.NO


109


MASSASJEKAR SYSTEMOVERSIKT

HVA PASSER BEST? En god massasje gjør kroppen avslappet, reduserer stress og hjelper å løse opp ømme og stive muskler. Alle våre standard massasjebad leveres komplett med vannmassasje, termostatstyrt blandebatteri, hånddusj og vannfall, samt frontpanel og brukervennlig touchpanel. Massasjebadene har vannsensor som sørger for at pumpen ikke

kan startes før tilstrekkelig vannivå er oppnådd. Du kan også benytte massasjebadets vannsensor for automatisk vannpåfylling, hvor vannet stopper automatisk når riktig vann nivå er oppnådd.

MASSASJEBAD

TERAPIKAR

STANDARD Alle våre standardmodeller har vannmassasje, termostatstyrt blandebatteri, hånddusj, vannfall og blåtann.

SYSTEM 3 Med SYSTEM 3 får du i tillegg varmeelement for vedlikeholdsvarme og justerbart boblesystem (luftkompressor).

Vi skiller mellom massasjekar og terapikar.

SYSTEM 3+ Med SYSTEM 3+ får du justerbar luftkompressor med forvarme som gir oppvarmet luft til bunndysene. SYSTEM 3+ har også flere massasjedyser, og gir deg mer enn SYSTEM 3 og standard massasjebad.

Touchpanel

Vannmassasje

Undervannslys

Hånddusj

Vannfall

Vannpåfylling gjennom dyser

Blåtann

STANDARD

SYSTEM 3

SYSTEM 3+

XTREME

XTREME Ønsker du maksimal ytelse, har vi modellen Xtreme, som er blant de råeste massasjebadene på markedet. Da får du enda flere dyser, boblesystem med forvarme og frekvensstyrt pumpe med 8 massasjeprogram og eget turbosystem.

Vannvarmer m/termostat

Boblesystem

Vanndyser & luftdyser

Selvinntrekk

Frekvensstyrt massasje

Turbofunksjon

TILBEHØR

Følger med*

110

1 stk Sunwac 3, 1 stk Pipe Cleaner, 2 stk Vannduft 840,-

Shampo

Balsam

Bath & Shower gel

Body lotion

139,-

139,-

139,-

159,-

*Alle VikingBad massasjebad leveres med et startsett pleiemidler som inneholder det man trenger for å få korrekt og hygienisk badevann.

Den eksklusive SpaCare pleieserie gir deg de aller beste produktene for både kropp og hår med god samvittighet. Alle produktene i serien har en frisk duft av grapefrukt og ekstrakt fra

VIKINGBAD.NO

|

aloe vera som er med på å berike og bevare den naturlige fuktigheten for hår og kropp. 100 % fri for skadelige kjemikalier, parabener, mikroplast og syntetiske fargestoffer.

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


111


MASSASJEKAR

2

MASSASJE & VELVÆRE 1

3

4

FINN DITT BEHOV 1: SOBA massasjekar 2: Touch kontrallpanel 3: System 3+ med boblesystem 4: Massasjekar med plass til to 5: STRAND massasjekar Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 120

112

VIKINGBAD.NO

Våre massasjekar leveres komplette med termostatstyrt blandebatteri, touch kontrollpanel, vannfall og vannmassasje. De har en solid oppbygging og er blant de beste på markedet. Dersom du ønsker ekstra effekt, kan du oppgradere til System 3. Da får du boblesystem og varmeelement i tillegg. En luftkompressor gir bedre massasjeeffekt og brusene opplevelse.


5

MODELLER STANDARD » Vannmassasje » Vannsensor » Aut. vannpåfylling » Selvdrenerende » Touch kontrollpanel » Undervannslys » Vannfall » Termostatbatteri » Blåtann SYSTEM 3 » Varmeelement » Boblesystem

DETALJER Våre massasjekar leveres komplette med termostatbatteri og vannfall. Nakkeputer gir en behagelig komfort.

113


TERAPIKAR

2

NÅR KUN DET BESTE ER GODT NOK 1

3

4

TERAPI & HELSE 1: SUND terapikar 2: Touch kontrallpanel 3: Alle massasjebad leveres med vannfall 4: VIGEN XTREME terapikar

Se komplett produkt & NRF-oversikt på side. 120

114

VIKINGBAD.NO

Grunnmodellen på et terapikar har det vi kaller System 3+, som inkluderer boblesystem og varmeelement, samt flere dyser enn et ordinært massasjebad. Oppgraderer du til toppmodellen Xtreme, får du i tillegg turbofunksjon, som gir enda kraftigere massasje. En frekvensstyrt pumpe gir deg 8 ulike massasjeprogram du kan velge mellom etter eget ønske.


MODELLER SYSTEM 3+ » Vannmassasje » Vannsensor » Aut. vannpåfylling » Selvdrenerende » Touch kontrollpanel » Undervannslys » Vannfall » Termostatbatteri » Blåtann XTREME » Varmeelement » Frekvensstyrt pumpe » Turbosystem

KVALITET Våre massasjekar er utstyrt med ulike dyser og detaljer som girvelvære og soliditet. Xtreme-karene har også dyser i armlene.

115


MASSASJEKAR

STRAND Perfekt for 2

» Størrelse: 182x121x64 cm (D: 45*) » Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel STANDARD » 24 dyser 37 990,-

SYSTEM 3 » Boblesystem » Varmeelement 44 990,-

RAET

» Størrelse: 173x86x58 cm (D: 43,5*) » Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel » Høyre- og venstrevendt STANDARD » 20 dyser 25 890,-

SYSTEM 3 » Boblesystem » Varmeelement 32 690,-

KONG

» Størrelse: 180/190x90x60 cm (D: 41/41,5*) » Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel

Alle våre massasjekar har blåtann! 116

VIKINGBAD.NO

|

STANDARD (180) » 21 dyser 31 290,-

STANDARD (190) » 21 dyser 32 190,-

SYSTEM 3 (180) » Boblesystem » Varmeelement 38 090,-

SYSTEM 3 (190) » Boblesystem » Varmeelement 39 190,-

Alle våre massasjekar har automatisk vannpåfylling. Se s. 110

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


VRAG Perfekt for 2

» Størrelse: 174x122x72 cm (D: 60*) » Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel » Høyre- og venstrevendt STANDARD » 20 dyser 32 290,-

SYSTEM 3 » Boblesystem » Varmeelement 39 290,-

SOBA

» Størrelse: 153x153x59,5 cm (dybde 44*) » Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel STANDARD » 14 dyser 30 090,-

SYSTEM 3 » Boblesystem » Varmeelement 36 990,-

DREV

» Størrelse: 172/182x86x64 cm (D: 46,5*) » Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Avtagbart panel » Høyre- og venstrevendt

Alle våre massasjekar har blåtann!

STANDARD (172) » 20 dyser 30 090,-

STANDARD (182) » 20 dyser 30 990,-

SYSTEM 3 (172) » Boblesystem » Varmeelement 36 990,-

SYSTEM 3 (182) » Boblesystem » Varmeelement 37 790,-

Alle våre massasjekar har automatisk vannpåfylling. Se s. 110 117


MASSASJEKAR

LILLE/MÅG

» LILLE: 141x141x62 (dybde 46,5*) » MÅG:151x151x62 (dybde 46*) » Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Avtagbart panel STANDARD (LILLE) » 24 dyser 32 790,-

STANDARD (MÅG) » 24 dyser 33 790,-

SYSTEM 3 (LILLE) » Boblesystem » Varmeelement 39 790,-

SYSTEM 3 (MÅG) » Boblesystem » Varmeelement 40 690,-

Terapikar inkluderer boblesystem og varmeelement, samt flere dyser enn et ordinært massasjebad.

TERAPIKAR VIGEN

» Størrelse: 180/190x90x70 cm (D: 55*) » Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel SYSTEM 3+ » 36 dyser (24 vann/ 12 luft) 42 490,-

System 3+

Alle våre massasjekar har blåtann! 118

VIKINGBAD.NO

|

XTREME » 70 dyser (52 vann/ 18 luft) 56 890-

Xtreme

Alle våre massasjekar har automatisk vannpåfylling. Se s. 110

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


TERAPIKAR

SUND

» Størrelse: 170x100x70 cm (dybde 55*) » Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel » Høyre- og venstrevendt SYSTEM 3+ » 32 dyser (20 vann/ 12 luft) 42 490,System 3+ høyrevendt

XTREME » 49 dyser (34 vann/ 15 luft) 56 890,-

Xtreme venstrevendt

VIK

» Størrelse: 150x150x70 cm (D: 55*) » Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel SYSTEM 3+ » 36 dyser (24 vann/ 12 luft) 47 190,System 3+

Alle våre massasjekar har blåtann!

XTREME » 70 dyser (52 vann/ 18 luft) 61 790,-

Xtreme

Alle våre massasjekar har automatisk vannpåfylling. Se s. 110 119


PRODUKT & NRF OVERSIKT » Servantskap » Servanter » Speil » Blandebatteri » Tilbehør møbler » Dusj & kabinettløsninger » Tilbehør dusj » Badekar » Massasjekar

VISSTE DU AT?

Du kan enkelt sette sammen din egen baderomsløsning? Gå til vikingbad.no og test vår møbelvelger og dusjkalkulator.

120

VIKINGBAD.NO


121


PRODUKT & NRF OVERSIKT BYGG DITT MØBEL

TILBEHØR

Høyskap Kommode Led-lampe Stikkontakt til skuff Lyslist Skuffedeler Møbelben

SPEIL

6

Standardspeil Speil m/LED Speil m/LED og stikk Speilskap Runde speil

5

BLANDEBATTERI

4

Servantbatteri Crome/sort

POP-UP

Og vannlåssett Crome/sort

3

SERVANT

2

Støpemarmor Porselen

SERVANTSKAP Servantskap DBL servantskap Slim servantskap

1

BYGG DITT MØBEL Velg en av våre pakkeløsninger, eller skreddersy din egen møbelpakke. Da får du akkurat den løsningen som passer best for ditt bad, enten det er lite eller stort. Merk at pop-up og vannlåssett er inkludert i alle våre møbelpakker, men må velges i tillegg når du setter sammen din egen løsning. Møbelpakker setter du enkelt sammen med vår møbelvelger på vikingbad.no/møbelvelger.

122

VIKINGBAD.NO


PRODUKT & NRF OVERSIKT SERVANTSKAP MIE MØBEL

MIE 40

SLIM

STANDARD

DBL

KOMMODE

HØYSKAP

1 skapdør med touch-funksjon og universal vending.

2 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

2 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

2 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping. Utsparring til 2 avløp.

3 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

Høyskap med dør eller dør + 3 skuffer. Dør med touchfunksjon og valgfri vending.

Passer kun til IDA 40 servant.

Passer til 50/60/90 cm

Passer til 60/80/90/100/120 cm

Passer til 120/140/150 cm

Tilgjengelig i 60/90/120 cm

Dybde: 28 cm.

Dybde: 39 cm.

Dybde: 46 cm.

Dybde: 46 cm.

Dybde: 46 cm.

Servantskap

Mål (BxDxH)

MIE 40 MIE 50 SLIM MIE 60 SLIM MIE 60 MIE 80 MIE 90 SLIM MIE 90 MIE 100 MIE 120 MIE 120 DBL MIE 140 DBL MIE 150 DBL

40x28x52 cm 50x39x52 cm 60x39x52 cm 60x46x52 cm 80x46x52 cm 90x39x52 cm 90x46x52 cm 100x46x52 cm 120x46x88 cm 120x46x52 cm 140x46x52 cm 150x46x52 cm

Høyskap MIE 176 MIE 176 3s

Mål (BxDxH) 35x35x176 cm 35x35x176 cm

Kommode MIE 60 MIE 90 MIE 120

7035233 7035234 7035235 7035237 7035239 7035236 7035242 7035244 7035246 7035248 7035251 7035253

7035257 7035255

Mål (BxDxH) 60x46x52 cm 90x46x88 cm 120x46x88 cm

7035259 7035262 7035264

Mål: 35x35x176 cm

Hvitmatt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

Pris

7037805 7037818 7037832 7037857 7037868 7037845 7037882 7037893 7037906 7037917 7037931 7037944

7037812 7037825 7037838 7037863 7037875 7037851 7037887 7037899 7037912 7037924 7037937 7037951

7037813 7037826 7037839 7036288 7037876 7037852 7036291 7037901 7036293 7037925 7037938 7037952

7037814 7037827 7037841 7037864 7037877 7037853 7037888 7037902 7037913 7037926 7037939 7037953

Hvitmatt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

Pris

7037968 7037957

7037974 7037963

7036286 7036284

7037975 7037964

7037976 7037965

6 970,9 235,-

Hvitmatt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

Pris

7037979 7037993 7038006

7037986 7037999 7038013

7037987 7038001 7038014

7037988 7038002 7038015

7037815 2 020,7037828 4 495,7037842 4 915,7037865 5 165,7037878 6 125,7037854 6 140,7037889 6 660,7037903 6 990,7037914 7 200,7037927 7 355,7037941 9 805,7037954 10 285,-

7037989 8 005,7038003 9 650,7038016 11 075,-

ELI MØBEL

SLIM

VANLIG

SIDESKAP

2 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

2 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

Sideskap til ELI møbel Valgfri vending på dør.

Passer kun til 50 cm

Passer til 60/80/90/100/120 cm

TOPPLATE

Dybde: 39 cm.

Dybde: 46 cm.

Mål: 35x35x2,5 cm

Mål: 35x35x88 cm

Til ELI sideskap.

Servantskap ELI 50 SLIM ELI 60 ELI 80 ELI 90 ELI 100 ELI 120

Mål (BxDxH) 60x39x52 cm 60x46x52 cm 80x46x88 cm 90x46x88 cm 100x46x88 cm 120x46x52 cm

Hvit 7037101 7037102 7036899 7037103 7036898 7037104

Pris (stk) 2 640,3 045,3 705,3 925,4 040,4 245,-

Sideskap ELI sideskap ELI topplate

Mål (BxDxH) 35x35x88 cm 35x35x2,5 cm

Hvit 7037105 7037106

Pris (stk) 2 295,305,-

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

|

123


PRODUKT & NRF OVERSIKT SERVANT IDA STD - 10 CM

IDA DBL STD

Produkt 40x28 cm 50x39 cm (slim) 60x39 cm (slim) 60x46 cm 80x46 cm 90x39 cm (slim) 90x46 cm 100x46 cm 120x46 cm 120x46 cm DBL 140x46 cm DBL 150x46 cm DBL

NRF nr. 7034806 6132219 6132221 7034695 6132218 7034741 7034699 6132217 7034686 6132216 7034859 7034691

Pris (stk) 1 215,1 650,1 785,1 940,2 515,2 525,2 760,3 275,4 115,4 965,5 395,5 395,-

IDA (2) MID

Produkt 60x46 cm 80x46 cm 90x46 cm 100x46 cm 100x46 cm (2)* 120x46 cm 120x46 cm (2)* 120x46 cm DBL 140x46 cm DBL 150x46 cm DBL

NRF nr. 6132222 6132223 6132224 6132225 6132231 6132226 6132232 6132227 6132228 6132229

Pris (stk) 1 940,2 515,2 760,3 275,1 990,4 115,2 330,4 965,5 395,5 395,-

Støpemarmor

IDA STD

IDA MID - 5 CM Støpemarmor

IDA MID

IDA DBL MID

*IDA MID 100 (2) og 120 MID (2) har en kulp md 2x35 mm hull til batteri

ADA MID - 3,5 CM Porselen

ADA MID

ADA DBL MID

Produkt 60x46 cm 80x46 cm 90x46 cm 100x46 cm 120x46 cm 120x46 cm DBL

NRF nr. 6132239 6132242 6132244 6132233 6132235 6132247

Pris (stk) 1 940,2 515,2 760,3 275,4 115,4 965,-

ADA DBL THIN

Produkt 50x39 cm (slim) 60x39 cm (slim) 60x46 cm 80x46 cm 90x39 cm (slim) 90x46 cm 100x46 cm 120x46 cm 120x46 cm DBL

NRF nr. 6132246 6132247 6132241 6132243 6132248 6132245 6132234 6132236 6132227

Pris (stk) 1 650,1 785,1 940,2 515,2 525,2 760,3 275,4 115,4 965,-

ADA THIN - 1,8 CM Porselen

ADA THIN 124

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


PRODUKT & NRF OVERSIKT SPEIL

IDA STANDARDSPEIL

EVA SPEIL M/ LED

IDA SPEIL M/LED & STIKK

» Aluminiumsramme med enkel montering. » Passe sammen med IDA LED-lampe » Høyde 80 cm, dybde 5 cm

» Speil med innfelt dimbart LED-lys (IP 44). » Krever dimmer på vegg. » Enkel montering og skifting av LED-lys. » Høyde 75 cm, dybde 6 cm

» Speil med innfelt dimbart LED-lys (IP 44). » Downlight (gjelder ikke IDA 40) » Enkel montering og skifting av LED-lys. » Høyde 75 cm, dybde 6 cm

Produkt IDA 40 IDA 50 IDA 60 IDA 80 IDA 90 IDA 100 IDA 120 IDA 140 IDA 150

Produkt EVA 40 EVA 50 EVA 60 EVA 80 EVA 90 EVA 100 EVA 120

Produkt IDA 40 IDA 50 IDA 60 IDA 80 IDA 90 IDA 100 IDA 120 IDA 140 IDA 150

NRF nr. 7034808 7034867 7034775 7034776 7034794 7034777 7034778 7034858 7034779

Pris (stk) 975,1 035,1 195,1 335,1 395,1 475,1 900,2 025,2 175,-

NRF nr. 7035837 7035844 7035843 7035842 7035841 7035839 7035838

Pris (stk) 1 490,1 660,1 820,2 100,2 260,2 420,2 700,-

NRF nr. 7034872 7034873 7034874 7034875 7034876 7034877 7034878 7034879 7034881

Pris (stk) 3 780,4 320,4 550,4 990,5 200,5 440,5 880,6 530,6 750,-

NYHET!

UNA SPEIL M/LED

ODA SPEIL M/ LED

IDA SPEILSKAP

» Dimbart LED-lys rundt hele speilet » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke » Antidugg og varmefunksjon » Kan monteres vertikalt fra størrelse 80 cm og opp til 180 cm » Dybde 3,2 cm

» Dimbart LED-lys rundt hele speilet » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke » Antidugg og varmefunksjon » Dybde 3,5 cm

» Innvendig speil i dører » To Justerbare glasshyller » Dobbel stikk og lysbryter » Høyde 80 cm, Dybde 15 cm

Produkt UNA 60 UNA 80 UNA 90 UNA 100 UNA 120 UNA 140 UNA 150 UNA 160 UNA 180

Produkt ODA 60 ODA 80 ODA 110

Produkt IDA 50 - 2 dører IDA 60 - 2 dører IDA 80 - 3 dører IDA 90 - 3 dører IDA 100 - 4 dører IDA 120 - 4 dører

NRF nr. 7036894 7036895 7036896 7036888 7036889 7036897 7036891 7036892 7036893

Pris (stk) 4 810,5 630,6 040,6 450,7 270,8 090,8 500,8 910,9 730,-

NRF nr. 7036868 7036869 7036867

Pris (stk) 4 500,5 530,7 070,-

NRF nr. 7034798 7034799 7034801 7034802 7034803 7034804

Pris (stk) 4 290,4 900,6 090,6 590,7 490,8 290,-

125


PRODUKT & NRF OVERSIKT BLANDEBATTERI SERVANT/ KJØKKEN/VASKEROM

EIRA servant Krom utførelse 4355013 699,-

MIRI servant Krom utførelse 4355012 1 199,-

MIRI servant Sort matt 4355014 1 990,-

EIRA kjøkken Krom utførelse 4355006 1 219,-

EIRA kjøkken Med stengeventil for oppvask- og vaskemaskin 4355007 1 689,-

HUSK!

MIRI kjøkken Med uttrekkstut 4355011 2 219,-

MIRI kjøkken Krom utførelse 4355008 1 689,-

MIRI kjøkken Med stengeventil for oppvask- og vaskemaskin 4355009 2 219,-

RAINSHOWER DUSJ

Pop up ELI møbel Krom universal pop up, Passer ikke MIE-møbel 6135069 275,-

Pop up ELI møbel Sort matt universal pop up, Passer ikke MIE-møbel 6135071 409,-

RAINSHOWER MED FYLLETUT

COOL TOUCH

TRYGT FOR BARN

FRØYA rainshower Krom utførelse 6312789 (rett) 6312791 (rund) 5 990,-

FRØYA rainshower Sort matt utførelse 6312798 (rett) 6312799 (rund) 8 990,-

DUSJSETT

DUSJBATTERI

VORIN rainshower Krom utførelse 6311908 (rett) 6312716 (rund) 4 250,-

SKAGE rainshower Krom utførelse 6311907 (rett) 6312715 (rund) 4 890,-

SKAGE rainshower Sort matt utførelse 6316637 (rett) 6316638 (rund) 7 990,-

BADEKARBATTERI

COOL TOUCH

TRYGT FOR BARN

FRIDA dusjsett Krom utførelse 6312717 6311995 (justerbart) 645,126

VIKINGBAD.NO

|

IVE dusjbatteri Krom utførelse . Termostatstyrt blandebatteri. 6311618 1 470,-

NERI dusjbatteri Krom utførelse . Termostatstyrt blandebatteri. 6312792 2 230,-

TENGE badekarbatteri Kron utførelse . Termostatstyrt blandebatteri. 6311617 Kr 2 020,-

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

TENGE badekarbatteri Sort matt utførelse .Termostatstyrt blandebatteri. 6312922 Kr 3 990,-


BADEKAR KANTBATTERI

RUNDE II karkantbatteri Krom utførelse 4355406 5 930,-

RUNDE II karkantbatteri Sort matt utførelse 4355016 8 990,-

HÅNDDUSJ

FRIDA hånddusj Krom utførelse 6312718 265,-

FELIX hånddusj Sort matt utførelse 6312923 990,-

KUBE II karkantbatteri Krom utførelse 4355005 5 930,-

KUBE II karkantbatteri Sort matt utførelse 4355015 8 990,-

POP-UP / VANNLÅSSETT

VANNLÅS

MIE MØBEL Krom utførelse. 7035833 (32 og 40 mm) 399,-

VANNLÅS ELI MØBEL

MIE MØBEL Sort matt utførelse 6135074 (32 og 40 mm) 535,-

6135072 (32 mm) 95,6135073 (40 mm) 95,-

TILBEHØR MØBEL

LED-Lyslist servant For plassering under servant (IP 44) (Leveres kun til standard servant)

60 cm møbel 80 cm møbel 90 cm møbel 100 cm møbel 120 cm møbel 140 cm møbel 150 cm møbel

LED lampe 30x2,8x7,3 (IP 44) Passer til IDA std. speil 7034805 1 099,-

7036885 7036886 7036887 7036881 7036882 7036883 7036884

IDA lyslist skuff 155x20x15 mm 3 stk. AAA (ikke inkl.) 7034747 125,-

1 990,2 390,2 590,2 790,3 190,3 590,3 790,-

Skuffedeler (MIE/ELI) 7035834 (servantskap) 7035835 (kommode) 7035836 (slim møbel) 190,-

LED-Lyslist skuff Sensorstyrt ved åpning av skuff

50 cm møbel 60 cm møbel 80 cm møbel 90 cm møbel 100 cm møbel 120 cm møbel 140 cm møbel 150 cm møbel Høyskap

Møbelben Høyde: 18 cm, kan justeres +/- 5 mm 7034847 105,-

2x435 mm 2x535 mm 2x735 mm 2x835 mm 2x935 mm 2x1135 mm 4x636 mm 4x686 mm 3x289 mm

7036876 7036877 7036878 7036879 7036871 7036872 7036873 7036874 7036875

469,699,799,849,899,999,1 299,1 399,749,-

Stikk til skuff Diam. hull: 43 mm (230V 16A) 7034655 499,-

127


PRODUKT & NRF OVERSIKT DUSJLØSNINGER

Dersom du ønsker et dusjkabinett eller en dusjløsning hvor den ene siden er kortere enn den andre, er det viktig at du velger riktig vending. Laminerte og rette glassdører er universale, mens leddet og buet

HØYRE

HØYRE

VENSTRE

90 cm

VENSTRE

90 cm

VENSTRE

HØYRE

70 cm

70 cm

HØYRE DUSJKABINETT

HØYRE DUSJHJØRNE

HØYRE STEAMDUSJ

Et dusjkabinett er høyrevendt, nården høyre bakveggen er kortest.

Et dusjhjørne er høyrevendt, når den høyre bakveggen er kortest.

En steamdusj er høyrevendt, når batterisøyle og dør er på høyresiden.

HØYRE

HØYRE

VENSTRE

70 cm

VENSTRE

70 cm

VENSTRE

HØYRE

90 cm

90 cm

128

dusjdør har en høyre og venstredør. Når det gjelder steamdusj, så er det batterisøyle og dør som definerer hvilken vending det har. Nedenfor har vi satt opp noen eksempler.

VENSTRE DUSJKABINETT

VENSTRE DUSJHJØRNE

VENSTRE STEAMDUSJ

Et dusjkabinett er venstrevendt, når den venstre bakveggen er kortest.

Et dusjhjørne ervenstrevendt, når den venstre bakveggen er kortest.

En steamdusj er venstrevendt, når batterisøyle og dør er på venstresiden.

VIKINGBAD.NO


129


PRODUKT & NRF OVERSIKT KABINETT ROMA BASIC DUSJKABINETT Dusjkabinett uten termostatbatteri. (Avbildet: Grå/klar med IVE batteri) 70x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

190 cm (h) 6311009 6311011 6311007 6311008

80x80 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

190 cm 6311665 6311666 6311052 6311053

80x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

190 cm (h) 6311065 6311066 6311063 6311064

90x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

190 cm 6311473 6311491 6311107 6311108

190 cm (v) 6311014 6311015 6311012 6311013

211 cm (h) 6311027 6311028 6311025 6311026

211 cm (v) 6311032 6311033 6311029 6311031

211 cm 6311673 6311674 6311056 6311057 190 cm (v) 6311069 6311071 6311067 6311068

100x100 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

211 cm (h) 6311083 6311084 6311081 6311082

Pris 12 990,12 990,12 990,12 990,12 990,12 990,12 990,12 990,-

211 cm (v) 6311087 6311088 6311085 6311086

12 990,12 990,12 990,12 990,-

211 cm 6311989 6311469 6311112 6311113

12 990,12 990,12 990,12 990,-

211 cm 6311679 6311685 6311001 6311002

12 990,12 990,12 990,12 990,-

ROMA STANDARD DUSJKABINETT Dusjkabinett med termostatbatteri (Avbildet: Grå/klar) 70x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

190 cm (h) 6311018 6311019 6311016 6311017

80x80 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

190 cm 6311667 6311669 6311054 6311055

80x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

190 cm (h) 6311074 6311075 6311072 6311073

90x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

190 cm 6311474 6311663 6311109 6311111

190 cm (v) 6311023 6311024 6311021 6311022

130

VIKINGBAD.NO

|

211 cm (v) 6311049 6311051 6311046 6311048

211 cm 6311675 6311676 6311061 6311062 190 cm (v) 6311078 6311079 6311076 6311077

100x100 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

!

211 cm (h) 6311044 6311045 6311043 6311047

211 cm (h) 6311101 6311102 6311098 6311099

Pris 15 990,15 990,15 990,15 990,Pris 15 990,15 990,15 990,15 990,-

211 cm (v) 6311105 6311106 6311103 6311104

Pris 15 990,15 990,15 990,15 990,-

211 cm 6311992 6311471 6311116 6311117

Pris 15 990,15 990,15 990,15 990,-

211 cm 6311688 6311692 6311005 6311006

Pris 15 990,15 990,15 990,15 990,-

Se tilbehør til dusjkabinett s. 136

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


ROMA PLUSS DUSJKABINETT Dusjkabinett med termostatbatteri og justerbar toppdusj. (Avbildet: Grå/klar) 70x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

211 cm (h) 6311036 6311037 6311034 6311035

80x80 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

211 cm 6311677 6311678 6311058 6311059

80x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

211 cm (h) 6311092 6311093 6311089 6311091

90x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

211 cm 6311991 6311472 6311114 6311115

Pris 17 990,17 990,17 990,17 990,-

100x100 cm Hvit/hvit Hvit/klar Grå/hvit Grå/klar

211 cm 6311695 6311699 6311003 6311004

Pris 17 990,17 990,17 990,17 990,-

!

211 cm (v) 6311041 6311042 6311038 6311039

Pris 17 990,17 990,17 990,17 990,Pris 17 990,17 990,17 990,17 990,-

211 cm (v) 6311096 6311097 6311094 6311095

Pris 17 990,17 990,17 990,17 990,-

ROMA PLUSS 90 og 100 kan også leveres med sorte bakglass. Se nettside vikingbad.no for mer informasjon.

SOFIA DUSJKABINETT Buet dusjkabinett uten integrert termostatbatteri. BASIC

BASIC

70x90 cm Hvit/hvit

210 cm (h) 6312988

210 cm (v) 6312989

Pris 9 990,-

80x80 cm Hvit/hvit

210 cm 6312938

80x90 cm Hvit/hvit

210 cm (h) 6312993

90x90 cm Hvit/hvit

210 cm 6312936

Pris 9 990,-

100x100 cm Hvit/hvit

210 cm 6312941

Pris 9 990,-

Pris 9 990,210 cm (v) 6312994

Pris 9 990,-

STANDARD 70x90 cm Hvit/hvit

210 cm (h) 6312991

80x80 cm Hvit/hvit

210 cm 6312939

80x90 cm Hvit/hvit

210 cm (h) 6312995

90x90 cm Hvit/hvit

210 cm 6312937

Pris 11 990,-

100x100 cm Hvit/hvit

210 cm 6312942

Pris 11 990,-

!

210 cm (v) 6312992

Pris 11 990,Pris 11 990,-

210 cm (v) 6312996

Pris 11 990,-

Se tilbehør til dusjkabinett s. 136

STANDARD 131


PRODUKT & NRF OVERSIKT KABINETT / STEAM LIMA DUSJKABINETT Buet dusjkabinett 70x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Sølv/hvit Sølv/klar Sølv/frost

190 cm (h) 6312628 6312277 6312452 6312627 6312278 6312453

80x80 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Sølv/hvit Sølv/klar Sølv/frost

190 cm 6312687 6312288 6312458 6312688 6312289 6312459

80x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Sølv/hvit Sølv/klar Sølv/frost

190 cm (h) 6312667 6312292 6312462 6312668 6312293 6312463

90x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Sølv/hvit Sølv/klar Sølv/frost

190 cm 6312701 6312303 6312473 6312702 6312304 6312474

190 cm (v) 6312631 6312281 6312455 6312632 6312282 6312456

210 cm (h) 6312641 6312284 6312754 6312642 6312255 6312755 210 cm 6312681 6312196 6312195 6312682 6312199 6312198

190 cm (v) 6312671 6312295 6312465 6312672 6312296 6312466

100x100 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Sølv/hvit Sølv/klar Sølv/frost

210 cm (h) 6312654 6312298 6312761 6312655 6312256 6312552

100x100 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Grå/hvit Grå/klar Grå/sort

! 132

VIKINGBAD.NO

|

220 cm 6312795 6312793 6312893 6312797 6312796 6312894

Pris 10 990,10 990,10 990,10 990,-

210 cm (v) 6312657 6312301 6312784 6312658 6312257 6312553

Pris 10 990,10 990,10 990,10 990,-

Pris 10 990,10 990,10 990,10 990,-

210 cm 6312707 6312186 6312185 6312708 6312189 6312188

Pris 10 990,10 990,10 990,10 990,-

Dusjkar i støpemarmor 220 cm 6312094 6312093 6312895 6312096 6312095 6312896

Pris 10 990,10 990,10 990,10 990,-

210 cm 6312694 6312207 6312205 6312695 6312209 6312208

ROMA STEAMKABINETT

90x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/sort Grå/hvit Grå/klar Grå/sort

210 cm (v) 6312644 6312286 6312757 6312645 6312254 6312758

Pris 31 490,31 490,31 490,31 490,31 490,31 490,Pris 33 590,33 590,33 590,33 590,33 590,33 590,-

Se tilbehør til dusjkabinett s. 136

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


KIEV DUSJKABINETT Rett dusjkabinett 70x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Sølv/hvit Sølv/klar Sølv/frost 80x80 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Sølv/hvit Sølv/klar Sølv/frost

210 cm (h) 6312647 6312247 6312764 6312648 6312252 6312765 190 cm 6312691 6312242 6312483 6312692 6312243 6312484

80x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Sølv/hvit Sølv/klar Sølv/frost 90x90 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Sølv/hvit Sølv/klar Sølv/frost

210 cm 6312684 6312226 6312225 6312685 6312229 6312228 210 cm (h) 6312661 6312323 6312771 6312662 6312258 6312772

190 cm 6312704 6312244 6312493 6312705 6312245 6312494

100x100 cm Hvit/hvit Hvit/klar Hvit/frost Sølv/hvit Sølv/klar Sølv/frost

210 cm (v) 6312651 6312246 6312767 6312652 6312251 6312768

Pris 10 990,10 990,10 990,10 990,10 990,10 990,Pris 10 990,10 990,10 990,10 990,10 990,10 990,-

210 cm (v) 6312664 6312325 6312774 6312665 6312259 6312775

Pris 10 990,10 990,10 990,10 990,10 990,10 990,-

210 cm 6312697 6312236 6312235 6312698 6312239 6312238

Pris 10 990,10 990,10 990,10 990,10 990,10 990,-

210 cm 6312711 6312216 6312215 6312712 6312219 6312218

Pris 10 990,10 990,10 990,10 990,10 990,10 990,-

TOKYO STEAMKABINETT Dusjkar og talk i støpemarmor TOKYO 100 Morning Daylight Midnight

(100x100 cm)

218 cm (h) 6312429 6312427 6312428

218 cm (v) 6312433 6312431 6312432

Pris 42 590,42 590,42 590,-

TOKYO 120 Morning Daylight Midnight

(120x90 cm)

218 cm (h) 6312436 6312434 6312435

218 cm (v) 6312439 6312437 6312438

Pris 45 049,45 049,45 049,-

TOKYO 140 Morning Daylight Midnight

(140x100 cm)

!

218 cm 6312443 6312441 6312549

Pris 50 590,50 590,50 590,-

Se tilbehør til dusjkabinett s. 136

133


PRODUKT & NRF OVERSIKT LIAM LIAM DUSJDØR - Rett

Rett dør 70x195 cm 80x195 cm 90x195 cm 100x195 cm

Sølv 6316586 6316587 6316588 6316589

Sort 6316591 6316592 6316593 6316594

Pris (stk) 2 345,2 495,2 745,2 995,-

Sølv 6314951 6314953 6314955 6314948

Sort 6314949 6314952 6314954 6314947

Pris (stk) 3 360,3 605,3 805,4 075,-

Sølv (h/v) 6316533 / 6316534 6316535 / 6316536 6316537 / 6316538 6316539 / 6316541

Sort (h/v) 3616559 / 3616561 6316562 / 6316563 6316564 / 6316565 6316566 / 6316567

Pris (stk) 3 445,3 645,3 795,4 045,-

Sort (h/v) 6314938 / 6314941 6314943 / 6314945 6314934 / 6314936

Pris (stk) 2 765,2 895,3 075,-

Sort 6312953 6312954 6312957

Pris (stk) 2 375,2 490,2 615,-

LIAM DUSJDØR - Rett laminert

Rett dør laminert 70x195 cm 80x195 cm 90x195 cm 100x195 cm

LIAM DUSJDØR - Leddet

Leddet dør 70x195 cm 80x195 cm 90x195 cm 100x195 cm

LIAM DUSJDØR - Buet

Buet dør 80x195 cm 90x195 cm 100x195 cm

Sølv (h/v) 6314939 / 6314942 6314944 / 6314946 6314935 / 6314937

LIAM BADEKARSVEGG Glassvegg til badekar, 150 cm 70x150 cm 80x150 cm 90x150 cm

134

VIKINGBAD.NO

|

Sølv 6312952 6312955 6312956

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


LIAM GLASSFELT

Med veggprofil 20x193 cm 30x193 cm 40x195 cm 50x193 cm 60x193 cm 70x193 cm 80x193 cm 90x193 cm 100x193 cm 110x193 cm 120x193 cm

Sølv 6314964 6314966 6314968 6314971 6314973 6314975 6314977 6314979 6314957 6314959 6314962

Uten veggprofil 20x193 cm 30x193 cm 40x195 cm 50x193 cm 60x193 cm 70x193 cm 80x193 cm 90x193 cm 100x193 cm 110x193 cm 120x193 cm

6311979 6311981 6311982 6311983 6311984 6311985 6312074 6312075 6312076 6312077 6312078

Sort 6314963 6314965 6314967 6314969 6314972 6314974 6314976 6314978 6314956 6314958 6314961

Pris 1 570,1 695,1 815,1 940,2 050,2 080,2 340,2 610,2 855,3 130,3 390,Pris 1 350,1 470,1 600,1 710,1 845,1 970,2 150,2 325,2 510,2 710,2 905,-

LIAM SALOONLØSNING Dusjnisje med saloonløsning med 2 dører. Med veggprofil 80x195 cm 90x195 cm 100x195 cm 105x195 cm

Sølv/klar 6314991 6314995 6314982 6314984

Sort /klar 6314989 6314994 6314981 6314983

Pris pr. stk 3 755,3 995,4 190,4 305,-

Sølv 6316596 6316598 6312969 6312972 6316601 6316603 6316605 6316607 6312961 6312963 6312958 6312974 6314069 6314071

Sort 6316595 6316597 6312971 6312973 6316599 6316602 6316606 6316606 6312962 6312964 6312959 6312975 6314072 6314073

Pris 249,349,445,640,445,640,445,885,595,595,595,105,325,325,-

Sort PVC 6316612 6316613 6316614 6312968 6312966

Pris 190,190,130,259,259,-

LIAM TILBEHØR

Se bilder av alt tilbehør til LIAM på side. 82

Produkt Oversvømmelsesvern 1 stk Oversvømmelsesvern 2 stk Utfellingsprofil +25mm (glassfelt) Utfellingsprofil +50mm (glassfelt) Utfellingsprofil +25mm (dusjdør) Utfellingsprofil +50mm (dusjdør) Magnetprofil vegg (fast) Magnetprofil vegg (justerbar) Støttestag: Vegg - glass, 120cm Støttestag: Glass - glass, 120cm Støttestag: Tak - glass, 100cm Bunnprofil LIAM glass 118 cm Hjørneprofil 135° 6 mm glass Hjørneprofil 90° 6 mm glass

Klar PVC Magnetprofil dør hjørnemont. 190,2 cm 6316608 Magnetprofil dør nisjemont. 190,2 cm 6316609 Pakningslist nisjedør, 190,2 cm 6316611 Magnetprofil glassfelt hjørnemont. 191,7 cm 6312967 Magnetprofil glassfelt nisjemont. 191,7 cm 6312965

135


PRODUKT & NRF OVERSIKT MATS MATS DUSJDØR - Rett

Rett dør 70x195 cm 80x195 cm 90x195 cm 100x195 cm

Sølv 6312523 6312524 6312525 6312522

Pris (stk) 1 845,1 995,2 245,2 495,-

Sølv (h/v) 6312719 / 6312721 6312722 / 6312723 6312724 / 6312725 6312726 / 6312727

Pris (stk) 2 945,3 145,3 295,3 545,-

Sølv 6312951 6312912 6311498 6311499 6312536 6312595 6312943 6312948

Pris 249,349,415,595,415,825,190,395,-

MATS DUSJDØR - Leddet

Leddet dør 70x195 cm 80x195 cm 90x195 cm 100x195 cm

MATS TILBEHØR

Se bilder av alt tilbehør til MATS på side. 84

Produkter Oversvømmelsesvern 1 stk Oversvømmelsesvern 2 stk Utfellingsprofil +25mm Utfellingsprofil +50mm Magnetprofil vegg (fast) Magnetprofil vegg (justerbar) Magnetprofil klar PVC, Rett dør Magnetprofil sølv, Rett dør

TILBEHØR DUSJ

HUSK!

136

VIKINGBAD.NO

|

Koblingsslange SIL DN10 1/2”B x 3/4”B 125 cm SIL DN10 1/2”B x 1/2”B 125 cm SIL DN10 1/2”R x 1/2”B 125 cm SIL DN10 1/2”R x 1/2”R 125 cm SIL DN10 1/2”R x 3/4”B 125 cm

9306231 9306232 9306233 9306234 9306235

Pris 425,405,385,355,375,-

Pleiemidler Spacare startpakke Invisible Shield Gel

6137319 6136025

Pris 840,169,-

Smart tilbehør Krakk Rustfritt stål, hvitt sete Krakk Rustfritt stål, grått sete Krakk akryl Sjampohylle VORIN/SKAGE Od dusjnal

6312509 6312508 6312507 6312748 4450761

Pris 1 625,1 625,1 725,210,349,-

ROMA kabinett damphette 90x90 cm, hvit 100x100 cm, hvit

6311993 6311994

Pris 2 215,2 435,-

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


137


PRODUKT & NRF OVERSIKT BADEKAR

Perfekt for 2

OVAL 180x95x60 cm. (dybde 45*)

ELLIPSE 177x81x58 cm. (dybde 44*)

TORAS 180x85x67 cm (dybde 53*)

DYBE RETT 180x81x56 cm. (dybde 45*)

6136094 15 190,-

6137755 15 790,-

6135111 16 690,-

6135116 16 990,-

RAND 170x85x60 cm (dybde 45*) / 180x85x60 cm (dybde 45*)

DYBE 171x75x56 cm (dybde 43*) / 181x75x56 cm. (dybde 43*)

ENGE 120x120x60 cm (dybde 37*)

KONG 181x90x60 cm (dybde 41*) / 191x90x60 cm (dybde 41,5*)

170 6137725 12 890,-

170 6135115 16 390,-

Kun kar 6137284 10 890,-

181 6136056 12 390,-

m/ bl.batteri 6136055 18 320,-

191 6137287 13 290,-

m/ bl.batteri 6136002 19 220,-

180 6137726 13 590,-

180 6137754 16 890,-

m/ bl.batteri 6136001 16 820,-

Perfekt for 2

138

SALT 171x80x67 cm (dybde 50*)

SALT HELSTØPT 170x80x70 cm (dybde 51*) / 180x80x70 cm. (dybde 51*)

TERNE 130x130x66 cm (dybde 47*)

STRAND 181x121x64 cm (dybde 47*)

Kun kar 6137236 14 790,-

170 6135113 15 890,-

Kun kar 6137285 13 290,/

Kun kar 6136073 18 090,-

VIKINGBAD.NO

m/ bl.batteri 6137576 20 720,-

|

180 6135114 16 490,-

m/ bl.batteri 6137573 19 220,-

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

m/ bl.batteri 6136074 24 020,-


Perfekt for 2

KVADRAT 150x70x62 cm (dybde 46*) / 160x70x62 cm (dybde 46*) / 170x70x62 cm (dybde 46*)

KVADRAT DUO 170x75x62 cm (dybde 47*) / 180x75x62 cm (dybde 47*) / 190x75x62 cm (dybde 47*)

LILLE/MÅG LILLE 141x141x61 (dybde 46,5*) MÅG 151x151x61 cm (dybde 46*)

DREV 172x85x63 cm (dybde 46,5*) / 181x85x63 cm (dybde 46,5*)

150 Kar 6136211 8 580,-

150 Frontpanel 6136212 1 520,-

170 Kar 6135117 9 600,-

170 Frontpanel 6135124 1 865,-

LILLE 6137723 15 390,-

m/ bl.batteri 6137724 21 320,-

172 Høyre 6137241 12 390,-

m/ bl.batteri 6137578 18 320,-

160 Kar 6136096 8 880,-

160 Frontpanel 6136098 1 650,-

180 Kar 6135118 9 820,-

180 Frontpanel 6135125 1 920,-

MÅG 6137286 16 290,-

m/ bl.batteri 6137577 22 220,-

172 Venstre 6137242 12 390,-

m/ bl.batteri 6137579 18 320,-

170 Kar 6136095 9 310,-

170 Frontpanel 6136097 1 780,-

190 Kar 6135119 10 050,-

190 Frontpanel 6135126 2 030,-

181 Høyre 6136057 12 990,-

m/ bl.batteri 6136059 18 920,-

181 Venstre 6136058 12 990,-

m/ bl.batteri 6136061 18 920,-

KVADRAT Endepanel 67 cm

KVADRAT DUO Endepanel 67 cm

6136101

6135123

1 245,-

1 350,-

139


PRODUKT & NRF OVERSIKT MASSASJEKAR / TERAPIKAR MASSASJEKAR

STRAND 182x121x64 cm (D: 45*)

SOBA 153x153x70 cm (dybde 44*)

REAT 173x86x58 cm (D: 43,5*)

LILLE/MÅG LILLE: 141x141x62 (dybde 46,5*) MÅG:151x151x62 (dybde 46*)

STANDARD 6136073 25 890,-

STANDARD 6137045 30 090,-

STANDARD 6137027 Høyre 25 890,-

SYSTEM 3 6137034 Høyre 32 690,-

STANDARD 6137721 LILLE 32 790,-

SYSTEM 3 6137722 LILLE 39 790,-

STANDARD 6137028 Venstre 25 890,-

SYSTEM 3 6137035 Venstre 32 690,-

STANDARD 6137192 MÅG 33 790,-

SYSTEM 3 6137195 MÅG 40 690,-

SYSTEM 3 6136073 32 690,-

SYSTEM 3 6137048 36 990,-

VRAG 174x122x72 cm (D: 60*)

KONG 180/190x90x60 cm (D: 41/41,5*)

DREV 172/182x86x64 cm (D: 46,5*)

STANDARD 6137107 Høyre 32 290,-

SYSTEM 3 6137114 Høyre 39 290,-

STANDARD (180) 6136064 31 290,-

SYSTEM 3 (180) 6136065 38 090,-

STANDARD (172) 6137196 Høyre 30 090,-

SYSTEM 3 (172) 6137203 Høyre 36 990,-

STANDARD (182) 6136068 Høyre 30 990,-

SYSTEM 3 (182) 6136071 Høyre 37 790,-

STANDARD 6137108 Venstre 32 290,-

SYSTEM 3 6137115 Venstre 39 290,-

STANDARD (190) 6137209 32 190,-

SYSTEM 3 (190) 6137213 39 190,-

STANDARD (172) 6137197 Venstre 30 090,-

SYSTEM 3 (172) 6137204 Venstre 36 990,-

STANDARD (182) 6136069 Venstre 30 990,-

SYSTEM 3 (182) 6136072 Venstre 37 790,-

TERAPIKAR

140

VIK 150x150x70 cm (D: 55*)

VIGEN 180/190x90x70 cm (D: 55*)

SUND 170x100x70 cm (dybde 55*)

SYSTEM 3+ 6137741 47 190,-

SYSTEM 3+ (180) XTREME (180) 6136199 6136201 42 490,56 890,-

SYSTEM 3+ 6136197 Høyre 42 490,-

XTREME 6137743 Høyre 56 890,-

SYSTEM 3+ (190) XTREME (190) 6137739 6137738 58 290,43 890,-

SYSTEM 3+ 6136198 Venstre 42 490,-

XTREME 6137744 Venstre 56 890,-

VIKINGBAD.NO

XTREME 6137742 61 790,-

|

Alle priser i dette hefte er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


141


Følge oss gjerne pü sosiale medier for inspirasjon og informasjon, eller se vür nettside vikingbad.no


Forhandler:

VikingBad AS, Postboks 96, 4891 Grimstad. Tel: 37 09 06 00 Epost: post@vikingbad.no Ă˜MERKE ILJ T M

52

24

1

Trykksak

6

Sertifikat nr: 3822. 144

VIKINGBAD.NO

www.vikingbad.no

Prisfavoritter Baderom kan bestilles hos VikingBad AS: Produktnr 112766. VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet. Priser er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler, og er gjeldene frem til ny utgivelse. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover. Hjemlevering kr 150,- under 35 kg, og kr 350. over 35 kg. Utlevering kun mellom kl 08.00 - 16.00 Leveringstid kan forekomme pĂĽ enkelte modeller.

Profile for VikingBad AS

VikingBad Baderomskatalog 2019/03  

Lite eller stort, lyst eller mørkt - VikingBad har løsninger for ditt drømmebad. Møbler, blandebatteri, dusj, badekar, massasje og steam.

VikingBad Baderomskatalog 2019/03  

Lite eller stort, lyst eller mørkt - VikingBad har løsninger for ditt drømmebad. Møbler, blandebatteri, dusj, badekar, massasje og steam.

Profile for vikingbad