__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

NOVEMBER / DESEMBER 2018

SPORT 1

24 ting

Størrelsen

BLE FAKTISK VIKTIG!

Duften av jul

Christin gleder seg til før julen ringes inn!

Hjertene MAN ALDRI FÅR NOK AV

TETT PÅ

LIVET

STOR

Å leve med sykdom

GAVEGUIDE

TUSEN TAKK

SUNKOST For et

for alt, Rita

comeback! www.vestby-storsenter.no


24 ting je

g gleder meg til før julen ringes inn!

1. På med julemusikken, og gjern e O helga natt med Bjørling, Happy Xmas (War is over) med John & Yoko og selvsagt Last Christmas med Wham.

Tenk litt ut av boksen! Velger du den trygge veien alltid eller kan du bevege deg ut av boksen innimellom? Det å tenke ut kreative løsninger er ikke nødvendigvis det samme som å velge den sprøeste løsningen. Men allerede når du begynner å tenke utenfor boksen, hender det noe positivt. Det er rett og slett utviklende å tenke annerledes. Vi er heldige som kan utfordre oss selv her på senteret og vi finner stadig på nye ting. Det gjør oss nødvendigvis ikke til de mest strukturerte og ordentlige, men hvem sa at det er det eneste rette? Til de av dere som ikke har prøvd, eller som har prøvd, men ikke lyktes helt; tørr å prøve og prøv igjen. Tenk, dette er vår femte jul sammen på Vestby Storsenter og jeg føler meg heldig som kan jobbe her på dette senteret. Mest av alt er det folka jeg setter pris på; kollegaer, gjester og naboer. Vi er en fin gjeng her i Vestby, og spesielt vil jeg fremheve mine gode kollegaer som server deg som gjest og nabo daglig. Du ser det nok ikke alltid på oss når du handler hos oss, men vi har både opp og nedturer vi, som alle andre. Nye folk begynner og folk man er glad i slutter, det oppstår sykdom blant nære kollegaer og følelsene settes på prøve daglig, av flere grunner. Oppsummert må jeg si vi er en samlet og bra gjeng som har det superbra store deler av tiden, vi vil hverandre godt og vi står opp for hverandre daglig. Jeg er stolt av å jobbe med slike folk! Et hei eller et smil fra gjestene våre sitter alltid løst, og vi liker å tenke at folk trives hos oss. Vi setter stor pris på hver og en som benytter oss daglig, ukentlig eller bare innimellom. Vi liker at det er folk i gangene her. Du er alltid hjertelig velkommen hos oss! Så for femte gang, vil jeg da med stor glede og begeistring ønske alle mine kollegaer, gjester og naboer en gledelig og fredelig jul.

Christin Senterleder

2. Lage julekalender til mine forel dre og svigerforeldre, barn og barnebarn - elsker det! Tips! Frem kall bilder fra det siste året og pakke inn eller lag bildekalender på nett. 3. Pynte ytterdøra med krans jeg lager og forandrer gjerne litt fra år til år. 4. Kjøpe inn masse stearinlys og brenne de hver kveld. 5. Kjøpe en julerød leppestift hos Rita på Vita Exclusive som brukes! 6. Invitere til julebakedag med liten og stor - jeg lager deigene på forhånd og hygger meg max når vi er sammen uten stress. 7. Finne frem skøytene og leke at jeg er Sonia Hennie. 8. Unner meg selv en adventsg ave jeg ønsker meg. I år blir det julekalender med serum som gjør huden godt. 9. Kjøpe eller lage julekort å send e til de nærmeste. Tradisjon tro, sender jeg julekort til min lærer fra barneskolen som siden jeg sluttet har fått hvert år! 10. Prøver å minne alle jeg møter på min vei at de er spesielle og at det finnes bare et eksemplar av hver av oss, DU ER BRA NOK. 11. Invitere alle daglig ledere til julef rokost, hvor vi sammen går igjennom året som har vært og legg er nye planer. 12. Handle ferdig alle presanger, og alt handles her på senteret selv sagt. 13. Planlegge og avholde den årlig e vennefesten - i år er tema “Ugly Christmas Sweater Party”. Super gøyalt! 14. Kjøpe gravlys og besøke de som ikke skal glemmes. 15. Overraske med en gave som ikke er forventet, i fjor ga jeg min favorittvin og dertil matoppskrift pent pakket inn til en tidligere kollega. Det gjør godt!! 16. Samle alle i familien rundt midd agsbordet for å sette julestemningen og høre om planer i julen. 17. Gå kveldsturer med min kjær e og se julestemningen komme til syne i alle vinduer.

18. Gå på julemarked med barnebar na. 19. Er nok over middels interesse rt i mat og drikke, og kjøper inn julemat litt her og der, og drikk en kjøper jeg hos de kunnskapsrike kollegaene mine på Vinmonopolet her på senteret! 20. Kjøpe juleblomster og pynte både inne og ute. 21. Høre en vakker julekonsert i kirkerommet.

22. Se julefilmer i pysjamas og tass e rundt å forberede julematen. 23. Se Dinner for One med Grev innen og Hovmesteren og pynte juletre, minner fra denne sitter godt der min far ler like godt og mye hver t år, ser han for meg, han kommer til å le like mye i år, helt sikkert. 24. Høre sølvguttene synge julen inn.

Riktig god jul

Foto forside: Idé og foto av fotograf Charlotte Svae i Svae Foto.


GRATIS WIFI

LØR 1. DES NISSEN KOMMER

KL. 12-14

VestbyGjestewifi

LØR 8. DES ANSIKTSMALING

KL. 12-16

10-20(18 Rema1000, Narvesen og Clas Ohlson 09-21(18)

LØR 15. DES STORT JULEVERKSTED

KL. 12-16

1. DES KL. 11-17

MELD DEG INN I VÅR KUNDEKLUBB VED Å SENDE SMS MED KODEORD CV TIL 2242. Medlemskapet er gratis, og du vil høre fra oss opp til tre ganger i måneden. Aldersgrensen for å være med i kundeklubben er 15 år.

JULEKORT FOTOGRAFERING MED FOTOGRAF

INNHOLD

CHARLOTTE GRATIS SVAE

02 JUL PÅ VESTBY

04 STØRRELSEN BLE FAKTISK VIKTIG 1 0 FOR ET COMEBACK

PAKKEDISK HELE DESEMBER

08 GAVETIPS TIL JUL

09 TUSEN TAKK FOR ALT, RITA LAST NED VÅR APP CLUBVESTBY - få faste fordeler rett på mobilen!

1 0 GAVETIPS TIL JUL 1 1 TETT PÅ LIVET

1 2 HJERTENE MAN ALDRI FÅR NOK AV 15 GAVETIPS 16 GAVETIPS

20 MAT & DRIKKE I JULEN www.vestby-storsenter.no

24 BUTIKKOVERSIKT/JULENS ÅPNINGSTIDER

Fotograf: Charlotte Svae Tekst: Marius Holmgren og Christin W. Johansen


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

STØRRELSEN BLE FAKTISK VIKTIG!

I år føles det ut som vi får en tidlig julegave her på Vestby Storsenter. Nå er det riktignok ikke julenissen som kommer med gaven. For nå har vi på sett og vis fått vår egen nisse her på senteret; selveste sportsnissen. Marius Bjørnstad gir Vestby Storsenter 500m2 med ekstra sportsbutikk. Hva sier vi da? Tusen takk! Noen butikker kommer, og andre går. Det er en verden vi som senter kjenner godt. Det er også et kjent begrep at enkelte butikker definerer kjøpesenterne. Dagligvarehandel, polvarer, blomster, medisiner, tipping og matservering er ofte det første man tenker er viktig. For mange er også sportsbutikk avgjørende for valg av handelssted. Og på vårt senter har vi en Sport1-butikk som har stått til heving i noen år. Og nå, midt i juleforberedelsene, danderes butikken og gjøres klar for servering, av utstyrssultne kunder, som skal få boltre seg i 800 kvadratmeter med alt til den aktive. Det er nesten til å få vann i munnen av.

MARIUS UTVIDET SIN SPORT1-BUTIKK FRA 320 TIL OVER 800 KVADRATMETER

Marius Bjørnstad er en modig kokk, om vi skal videreføre den metaforen. I en tid hvor det er butikker og kjeder som kutter ned, utvider Marius sin butikk fra 320 til over 800 kvadratmeter. Det sier en del om Marius, men det sier også noe mer. Det sier at han har tro på at butikken, kan leve gjennom Vestbyfolkets drømmer og vyer om den aktive tilværelsen, sommer som vinter. At den kan leve av å gi den aktive innbyggeren det rette utstyret, de rette klærne, de rette skoene og ikke minst dele av den rette kompetansen. På mange måter er maten servert, bordet er dekket og Marius, med sine ansatte, venter på at gjestene skal forsyne seg. Velbekomme!

-4 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

FOR ET COMEBACK!

Etter noen års pause, er det gledelig å nok en gang ønske Sunkost velkommen til Vestby Storsenter. Med Gry Dalen og hennes ansatte med på laget, begynner vi virkelig å bli et sprekt og sunt senter.

Enkelte ganger kommer det gode initiativ fra mennesker som vil prøve seg på noe nytt. Og selv om mye er nytt med prosjektet til Gry, kan man slå fast en ting: er det noe som ikke er nytt for Gry, så er det helse og kosthold. Sånn sett får vi en veteran med på laget. Inn i et lokale som har stått tomt i lang tid er det nå åpnet en butikk som har som mål å være den gode veilederen for senterets kunder. Og veiledning kan virkelig være avgjørende for å gjøre de gode valgene, både når det gjelder valg av produkter og i forhold til justering eller endring av livsstil. Derfor har engasjement for nettopp helse og hva man får i seg i det daglige, vært viktig i prosessen med nye ansettelser. Når våre kunder nå entrer inngangen på Vestby Storsenter kan man trygt si de entrer et sprekt senter. Vi er langt på vei et komplett senter for den som ønsker å ha fokus på et sunt og aktivt liv. Nå kan du boltre deg i vårt eget treningssenter Mudo, en stor og omfangsrik Sport1-butikk og nå får du den rette veiledningen for hvordan du gir kroppen de beste forutsetningene for bevegelse og aktivitet. Vi går inn i en tid hvor fristelsene innen mat og drikke står i kø. Livet handler om å nyte godene vi har tilgang til, men uten at det gir deg plager i etterkant. Sånn sett kan Sunkost kanskje være det som skal til for å finne den rette balansen. Velkommen til oss, Sunkost!

-5-


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

Møbler

i det g n i n m e t s med

blå

-6-


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

BUTIKKEN MED PERSONLIGHET

-7-


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

1

2

5

3

6

4

8

7

GAVETIPS 10

9

En gylden sjanse

12

14 13

11

15

19 16

17

18

1. Kid Tinden percale sengesett 599,90 / 2. Møblia Industriklokke, Ø45cm 399,- / 3. Apotek1 Volutè Luxe håndsåpe 320ml, 49,90 / 4. Kitchn Magnor telykt, 6cm 249,5. Nille Servietter 20pk 19,90 / 6. Kid Betulenta fjøl 159,90 / 7. Møblia Barbados lykt H29cm, 499,- / 8. Princess Zev ullpledd, 130x170 399,90

9. Nille Papirstjerner fra 10,- / 10. Clas Ohlson Led kubbelys, 3pk 199,- / 11. Mester Grønn Kongle på stett, H17cm 95,- / 12. Sparkjøp Glasskule 20,-

13. Synsam Michael Kors solbrille 1399,- / 14. Apotek1 Volutè Luxe håndkrem 69,90 / 15. Vinmonopolet Grønvik Eplegløgg 95,10 / 16. Sparkjøp dyr med pels 24cm 179,17. Møblia Halvor Bakke lyslykter 3stk 469,- / 18. Vestby Garn Sandnes garn, Alpakka ull 52,- / 19. Clas Ohlson Philips Wake-up Light 499,-

-8-


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

Tusen takk for alt, Rita Det kan muligens høres noe svulstig ut, men når noen må takke for seg uten at de selv ønsker det, er det dobbelt så trist, og absolutt på sin plass å takke for den innsatsen som er lagt ned på senteret. Desember er en tid hvor religion og tro er en slags bærende faktor, enten man vil eller ikke, og spørsmålet om hvem som styrer vår eksistens, kan være betimelig. Sett fra et kjøpesenters ståsted, er det åpenbart at butikkenes eksistens ikke alltid handler om hva butikken selv ønsker eller har motivasjon til. Det er et faktum at det sitter noen «der oppe» og har meninger som i ytterste konsekvens river fra oss noe eller noen vi har kjær. I vårt tilfelle kan det være både gode butikker og ikke minst gode mennesker. Men der stopper de religiøse metaforene. Hadde det bare vært en butikk og produktene som forsvant, så hadde det vært langt enklere å håndtere. Men når Vita Exclusive ruller ned gitteret for aller siste gang i slutten av desember, går vi et 2019 i møte, uten den entusiastiske gjengen med Rita i spissen. La oss sette tiden tilbake til tiden før senteret åpnet. Rita Aarums

iver etter å åpne butikk på senteret var nesten overveldende for senterleder Christin W. Johansen, som ble tatt litt på sengen av et pågangsmot, en entusiasme og en iver som ville overgått de fleste. Men det er sånn Rita er og har vært, i likhet med hennes ansatte. Og nå, etter godt over 5 år på senteret, så nærmer det seg en permanent lukking av Vita Exclusive. Ikke fordi Rita vil, men fordi den eller de «der oppe» har gjort noen strategiske valg på kjedenivå, og butikken på Vestby Storsenter og på andre sentre rundt om, er veid, og funnet for lette. Det blir en desember hvor dette kommer til å ligge i bakhodet hos mange. Ikke minst for Rita og jentene. Så får vi håpe at Rita og hennes jenters entusiasme får blomstre videre et annet sted i 2019.

Tusen takk for alt dere har gjort og betydd for Vestby Storsenter og våre kunder.

3

5 7 4

1 2

6

1. Vita Korres Bergamot Jasmine Blooming collection gavesett, 199,- / 2. Vita Exclusive Karl Lagerfeld + Model Co. Luxe beauty gift set, 599,3. Vita L’oréal Paris La Petite Palette eyeshadow, 169,- / 4. Vita Camilla Pihl Extreme Repair Shampoo 250ml, 149,-

5. Vita J.lulur Touch of Verbena Spa Collection gavesett, 249,- / 6. Vita Exclusive Chloe Fleur De Parfum 30ml, 595,7. Vita Exclusive Elizabeth Arden Ceramide Premiere moisture & renewal set (verdi 1394,-), 860,-

-9-


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

7

5

3 1 4

2

6

8

GAVETIPS Damemote

14

15

11 13 9

10

16

12

1. Cubus Fløyelskjole 299,- / 2. Match Kjole Va Vite 699,- / 3. Sparkjøp Sateng morgenkåpe 199,- / 4. Match Jean Paul tøfler 599,-

5. Match Genser Va Vite 499,- / 6. b.young Votter 199,95 / 7. Match Lue 399,- / 8. Cubus Julegenser 299,- / 9. Match Genser Va Vite 499,-

10. Match Julesokker 199,- / 11. Match Skinnhansker 899,- / 12. b.young Bluse 499,90 / 13. Match Pysjbukse 299,- / 14. Eurosko Pumps 899,15. Eurosko Tøfler, Face 499,- / 16. Match Jean Paul skjerf 499,- / 17. Cubus Blondekjole 399,Bilde venstre: b.young Topp 499,95 / Bilde høyre: b.young Genser 249,95

- 10 -

17


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

TETT PÅ LIVET

På Vestby Storsenters Facebook-sider har vi en lukket intern gruppe vi har valgt å kalle «Tett på Vestby Storsenter», som er for alle ansatte på senteret. Tittelen er ikke helt tilfeldig, for som et lokalt og lite senter, kommer mange av våre ansatte tett på hverandre. Tett på livet. Når man går rundt i gangene på Vestby Storsenter er det ofte en form for aktivitet i butikkene. Tidlig på formiddagen kan noen være opptatt med kunder, andre med å sette nye varer ut i hyllene og andre igjen henger opp plakater. I det travle får vi kanskje tid til et hei til hverandre, eller et smil før vi går videre med nye mål for øyet, men innimellom er det tid til å komme tettere på. Og det er akkurat det som er så godt å være en del av miljøet her. Man kjenner menneskene bak butikkene, og det er rom for både å le og gråte sammen. Når en på laget, en kollega, brått blir rammet av sykdom, enten selv eller i nær relasjon, påvirker det på mange måter mange av oss. Vi som er tett på. For kort siden skriver Gro Stevning Beba, daglig leder på Vestby Garn, på sin blogg: «Mest er jeg mamma, kone og datter. Før var jeg gründer og daglig leder. Fortsatt er jeg eier, og gründer slutter man vel egentlig aldri å være. Jeg er fortsatt ansvarlig for at fire ansatte får lønn hver måned og at butikken går rundt.

Jeg har blitt noe nytt også, jeg har blitt ufør. Ikke noe jeg hadde særlig lyst til. Nærmer meg 52 år og ufør. Jeg har fått als.» En sykdom som i det stille kommer på deg i blindsonen, med det som kan oppleves som trivielle problemer i starten, men som preger deg mer og mer. Gro forteller om hyppige legebesøk og om hvordan hun får mer problemer med en enkel ting som det å snakke. Til slutt setter det henne helt ut. Hun blir revet ut av arbeidslivet, bort fra venner, butikken og kolleger. I godt og vel et år ble stillheten det nye Gro. Så startet hun bloggen. «Etter blogginnlegget forrige uke, fikk jeg utrolig mange tilbakemeldinger. Folk som brydde seg og som ønsket meg alt godt. Det ville nesten ingen ende ta. Jeg vil takke hver og en av dere som sendte meg noen ord eller et Det varmer mer enn dere vet.» Så er man brått tettere på igjen. Tettere på Gro. Tettere på livet og dets uforutsigbare vendinger. Så kan man på nytt vise omsorg, vise at man bryr seg om og at folk er mer enn bare en butikkleder med strikkelyst og garnfetish. Bruk desember til å komme tettere på livet - bry deg om deg selv, og dine.

- 11 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

HJERTENE MAN ALDRI FÅR NOK AV Det går ubønnhørlig mot jul. Det er mange hjerter som gleder seg til alt hva den tiden innebærer. Dessverre er det mangt et hjerte som helst skulle hoppet bukk over alt som har med jul å gjøre. Men i år, som i fjor, er Vestby Storsenter enormt glade for å få hjelpe Hjerterom, Alex, Petter Uteligger og alle de andre som vandrer rundt i verden for å dele ut gaver og kjærlighet. Vi kaller det «Fra Hjerte til Hjerte»

FRA DITT HJERTE TIL EN ANNENS

Alex og Petter Uteligger henter gaver av en fornøyd og stolt og Senterleder.

Visste du at hjernen vår reagerer på samme måte når du gir bort noe som når du spiser sjokolade og at forskning viser at å gi til andre gir mer glede enn å få? Sånn sett var det nok mange i Vestby som gikk rundt med den gode følelsen i desember 2017. Og vi skal fortelle litt om hvorfor. Hjerterom er startet opp med et mål for øye; gjennom utdeling av blant annet klær, mat, utstyr, rådgivning, hjemmebesøk og sosiale aktiviteter, skal foreningen hjelpe rusmisbrukere, hjemløse og andre vanskeligstilte til et bedre liv. Hjerterom organiserer innsamlinger og videreformidler dette til mennesker som har behovet for nettopp denne typen hjelp.

Vi trenger varme klær og helst sokker, ullundertøy og annet varmt.

I en samtale på telefonen er det en snakkesalig og ivrig Johan Alexander Barclay Nitter, eller bedre kjent som Alex Nitter, vi møter. Han snakker energisk om hektiske hverdager, om alle skjebnene som trenger hjelp og tiden det tar å prøve å hjelpe flest mulig. - Dagene består i å hente klær, sortere klær og kjøre klær ut, sier Alex, men måten han sier det på gjør at man skjønner han gjør det med hjertens lyst. Med hjertet utenpå drakta, for å bruke en idrettsmetafor.

- 12 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

Utlevering av gaver i Akershus og Oslo

Med hjertet utenpå drakta

Alex forteller at det gir mye tilbake når man får se gleden og gløden i øynene til barna, enten det er gjennom Superselma-prosjektet, som er rettet mot kreftsyke barn, eller til barnehjemsbarn. Glede er ikke en følelse barn har lært seg å skjule, så den syntes godt, ler Alex. Innbyggerne i Vestby kan være stolte. Gjennom «Fra Hjerte til Hjerte» i 2017 samlet Vestby Storsenter inn så mange gaver at vi måtte hente i flere omganger. - Skulle ønske alle kommuner var så gavmilde som Vestby, legger Alex til. Dere er en foregangskommune sånn sett. Hvordan fungerer «Fra Hjerte til Hjerte»? På et vakkert juletre inne på Vestby Storsenter henges det opp en rekke hjerter. Hvert eneste hjerte er på mange måter som en «til/fra-lapp», hvor det står litt informasjon om hvem gaven skal være til. Meningen er at man skal plukke et eller flere hjerter fra treet, kjøpe en gave som passer til beskrivelsen, og sette hjertet på gaven. Ved siden av treet står det to store kasser merket med «Fra Hjerte til Hjerte» og det er i disse kassene man legger gavene. Når Alex og hans hjertevarmere kommer, kan de ta med seg kjærligheten fra Vestby Storsenters kunder og rett ut til de som trenger lysglimt i sine tilværelser. Fra ditt hjerte til en annens. Fra hjerte til hjerte.

Svært fornøyde mottakere.

- 13 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

JAKKE

399 Str. S-XXL sort

Familievarehuset MER FOR PENGENE

VELOURKJOLE Str. XS-XXL

299

KÅPE

399

BLONDEKJOLE

399

Str. 3-10 år Marine, rød

Str. S-XXL sort, rød, grønn

DRESSJAKKE Str. 48-60

499 Make-up

299

JULETRE

H: 22 cm

JULETRE

GAVESETT ØYENSKYGGE 32 stk

99

39

H: 17 cm

29

JULETRE

H: 12 cm

19

DÅDYR

H: 11 cm

59

DÅDYR

H: 17 cm

PYNTEPUTER

Str. 45x45 cm

149

79

Flanell NIVEA GAVESETT Dame

99

NIVEA GAVESETT

HÅNDKLE

Herre

Verdens beste...

69

49

DU FINNER OSS I VESTBY STORSENTER - 14 -

SENGESETT FRA

Str.140x200, 50x70 cm

199


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

5

3

6 1

7

4 2

GAVETIPS Herremote

10

11 8 13

9

12

1. Dressmann Stretch bomullsskjorte 499,- / 2. Dressmann Premium bomullsskjorte 599,- / 3. Sparkjøp Skinnbelte 149,- / 4. Dressmann Frakk 1499,-

5. Eurosko Vinterstøvel 699,- / 6. Dressmann Silkeslips 299,- / 7. Eurosko Tøfler i saueskinn 599,- / 8. Sparkjøp Ullcardigan 299,- / 9. Cubus Jakke 399,10. Power Hodetelefoner 3690,- / 11. Dressmann Blazer 999,- / 12. Dressmann Sløyfe 199,- / 13. Cubus Pysjbuks 129,Bilde venstre: Dressmann Ullgenser 499,- / Bilde høyre: Cubus Ullgenser 399,-

- 15 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

1

3

2

5 4

6

GAVETIPS Barn & ungdom

8 9

7

10

11

12

1. Sparkjøp Disney julepysj 149,- / 2. Clas Ohlson Syma x5 drone 399,- / 3. Power Xbox gaming headset 1299,- / 4. Ark Julebok 349,5. Power Kosemassasje enhjørning 149,- / 6. Ark Monste Slap spill 379,- / 7. Kitchn Mummikrus 199,- / 8. Kid Stor kosekanin 399,90

9. Princess Race sengetøy, str100x140 249,90 / 10. Vita Disney gavesett 149,- / 11. Sport1 Hamax akebrett 499,- / 12. Kid Bokser, 3pk 249,90 Bilde venstre: Cubus Penkjole 299,- / Bilde høyre: Cubus Stretchskjorte 199,-

- 16 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

VELKOMMEN TIL EN LEKEN BUTIKK!

RINGO - den største lekebutikken i området! Ringo Vestby er en spennende lekebutikk som har alt hva du vil ha til dine barn i alle aldre og en kjempestor avdeling med LEGO. I tillegg tilbyr vi alt til baby, barnevogner, stellebord og bleiebøtter

DENNE BUTIKKEN ER VERDT ET BESØK - HER KAN ALLE BARN PRØVE LEKENE I ET EGET LEKE-PRØVEROM, KOM OG LEK!

LEGOESKER FRA 39,TIL 8500,-

- 17 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

Norges

ALLE SENGESETT - til voksne

STØRSTE UT VALG

av sengesett

50% Med noen få unntak: Gjelder f.o.m. 25/11 t.o.m. 29/12, ikke allerede nedsatte varer. Tilbudet på utgående modeller gjelder så langt beholdningen rekker.

Kid Vestby, tlf. 940 26 105.

- 18 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

GAVENE SOM FALLER I SMAK Ring 0,10 ct. FØR 5570

NÅ 4498

Anheng 0,10 ct FØR 4650

NÅ 2998

Ring 0,50 ct FØR 33400

34990

NÅ 2998

Anheng 0,50 ct FØR 32400

NÅ 19998

Gavesett My Payot

Øredobber 0,10 ct FØR 4730

NÅ 19398

Apotekets kvernsett

24990

Verdi 610,-

Gjelder Apotek 1 Vestby Storsenter t.o.m. 26.12.2018, så langt beholdningen rekker.

Velkommen til Apotek 1 Vestby Storsenter

Vi har gaver til alle! Håndsåpe

4990

Gavesett Vichy Liftactiv

29990 Verdi 465,80

Wool Exclusive ullvotter

17990

Apotek 1 Vestby Storsenter. Tlf. 64 98 23 00. Åpningstider: mandag-fredag 10-20 og lørdag 10-18.

- 19 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

Julen hos Villa Vestby

Julekos Hjemmelaget rødkål Ingredienser: 2 store løk 1/2 ss nellik 1/2 ss muskus 1 rødkål 3 epler 2 rødbeter 70 g brunt sukker 150 ml epleeddik 1 kanelpinner Olje Salt

Fremgangmåte: • Kutt løk i ringer, og plasser i løken i oppvarmede pannen med olje og stek det til det er mykt. • Tilsett krydder, sukker og salt i pannen med løken. • Finhakk kålen og rasp eple og rå rødbete. • I en stor gryte legger du kålen med eplene, rødbetene og den stekte løken. • Hell over epleeddik (Apple Cider Vinegar) og kanelstenger, og dekk med bakepapir. • Dekk kjelen med et lokk, la det koke i 1,5 timer. • Om grønnsakene ser tørre ut, kan du tilsette litt vann.

Velkommen

til oss

VI GLEDER OSS TIL EN FANTASTISK JULEBORDSESONG MED ALLE VÅRE GJESTER.

DA VAR VI I GANG MED JULELUNSJ OG JULEBORDSESONGEN HER PÅ HUSET! BESTILL GJERNE BORD, VENNLIGST RING OSS PÅ 977 08 400 - 20 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

Pepperkaker Ingredienser: 250 g sukker 2 dl lys sirup 250 g smør 1 ss kanel 1/2 ss malt inge rfær 1/2 ss nellik 1 ss natron 2 egg 650-800 g Hvetem el

Rød juice hjelper blodet, hjer tet og hukommelsen å holde seg sterke

Fremgangmåte: • Bland smør, sirup og sukker i en kjele og gi det et lett oppkok. • Tilsett krydder. • Ta kjelen av platen og tilsett natron . • Rør til blandingen blir kald og tilsett egg. • Sikt inn hvetemel og rør alt sammen til en jevn deig • Stek på 200-225 grader i 7-10 min

- 21 -


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

Gavene du ønsker deg selv

Cozy lue Outletpris 99.-

Luer og vanter i mange varianter fra Cozy by Julie Zangenberg Finnes i fargene; sort, rød, offwhite, sand og grå. Cozy votter Outletpris 99.-

Cozy lue Veil.pris 299.- Outletpris 99.Cozy votter Veil.pris 349.- Outletpris 99.-

Åpent 10-20 (10-18) • Vestby Storsenter • outletone.no • følg oss

- 22 -

outletone_vestby


VESTBY STORSENTER I JULEN 2018

Perfekt gave til deg selv Herresko i mange farger og modeller Alle modeller 649.Veil.pris 1199.-

Vannucci herresko alle modeller Veil.pris 1199.- Outletpris 649.-

Åpent 10-20 (10-18) • Vestby Storsenter • outletone.no • følg oss

- 23 -

outletone_vestby


Magasinlayout: www.mosaikkreklame.no

ÅPNINGSTIDER DESEMBER Man-tir 10-17 Ons-fre 10-18 Lør 10-15 17-21. des 10-18 Julaften stengt Nyttårsaften 10-15

God jul

Åpningstider i desember

10.-21. DESEMBER 10.00 - 21.00

Førjulstiden er travel for mange av oss, og vi ønsker at den skal bli mindre hektisk for deg. Vi utvider derfor åpningstiden vår med en time på hverdager, fra 10.-21. desember holder vi åpent til kl. 21.00. Samtidig har vi

søndagsåpent tre søndager før jul, 9, 16 og 23. desember kl. 14-18. Det skal gi verdifull tid i innspurten, enten du gjør en vennekveld ut av det, eller bruker tiden til å handle i ro og fred.

SØNDAGSÅPENT 9, 16. OG 23. DESEMBER 14.00 - 18.00

Butikkoversikt Apotek1 Ark B.young Burger King Clas Ohlson Cubus DNA DNB Eiendom Dressmann Drive Shine Eurosko Hairport Frisør Kid interiør Kitch’n

64 98 23 00 96 90 32 08 64 95 13 10 46 74 51 08 64 00 40 20 23 12 26 83 69 00 30 20 46 82 20 00 23 12 26 59 48 39 37 41 69 00 30 20 46 98 34 48 94 02 61 05 51 11 02 42

Vi tar forbehold om trykkfeil, endringer, utsolge varer og feil i varebeholdning Vestby Storsenter, Senterveien 6, 1540 Vestby Hovednummer +47 97 09 80 30

Match Mester Grønn Møblia Mudo Narvesen Niji Sushi og Wok Nille Outlet one Pets POWER Princess REMA 1000 RINGO Safir Gullsmed

66 97 02 13 80 08 01 11 64 95 11 11 48 01 89 19 94 81 07 55 21 68 86 88 48 07 22 67 64 95 90 51 98 29 71 01 21 00 40 00 64 95 22 22 64 95 50 86 47 90 23 22 40 16 84 49

Sayso Frisør 64 95 19 10 Sparkjøp 64 95 44 66 Svae Foto 97 73 40 75 Sport 1 Vestby 48 20 69 90 Subway 47 46 98 29 Sunkost 90 11 47 50 Synsam 64 95 95 70 UNO-X 04212 Vestby Garn 64 95 83 00 Villa Vestby 97 70 84 00 Vinmonopolet 23 97 35 10 Vita 64 95 60 61 Vita Exclusive 64 95 91 50

Profile for Vestby Storsenter

Vestby Storsenter julemagasin  

Vestby Storsenter julemagasin  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded