Page 1

ELS ESPIES El dia 1 de febrer vam fer un joc d’orientació. Teníem un mapa i allà hi havia totes les pistes que havíem de aconseguir trobar. Vam sortir a les 3:21. També anàvem amb els de 6è, en sortir de l’escola vam anar a buscar pistes per fora. Hi havia 10 pistes. Vam anar al bosc a veure si hi havia alguna pista però no n’hi havia cap,després vam anar al camp de futbol i vam trobar la pista 6 i 4. La primera pista estava dintre l’escola,vam arribar a les 3:45.Després podíem jugar a el pitxi ,a bàsquet o a futbol.

AINA I MARIA C.


ELS RÀPIDS  El día 1 Febrer vam fer una gimcana érem 8 nens: Alèxia .S, Dani .B, Jana. O. Sheila, David, Aleix, Miquel, Núria. A, Vam marxar a les 3:16 i vam arribar a les 3:37 i vam arribar els primers , ens vam fer una foto. I varem jugar a Pixi amb els de 6è .I ens ho vàrem passar molt bé .

ALÈXIA I JANA


ELS BUSCADORS Dimecres dia de Educació Física i varem anar amb las nenes de 6éb i varem fer una gimcana i teníem que buscar pistes. Varem anar per tota la escola i a més a més ens ho varem passar molt bé.

ARIADNA I CORAL


ELS HIPPIES El dia 1 de febrer vam fer una cursa d’orientació amb els de 6e. Ens van donar un mapa hi havia deu pistes que havíem de trobar. Primer vam anar a buscar el gomet numero cinc,sis set,vuit,nou i deu. Quan vam acabar de trobar totes les pistes es podia triar jugar a la pista vella que era bàsquet, el camp de sorra era el pitxi i a la pista nova era futbol.

BIEL I EMMA


CURSA D’ORIENTACIÓ Dimecres 1 de febrer al Verntallat vam fer una cursa d’orientació. Vam anar al porxo i l’Angi ens va explicar que a dintre les pistes hi havia gomets i vam sortir amb la Sheila, en David,l’Aleix, en Miquel, la Núria, l’Alèxia, en Dani i la Jana. Vam començar a buscar la primera pista, ens va tocar un triangle vermell, a la dos un triangle negre, el tercer no el trobàvem i era a darrera d’una senyal de sortida, era un quadrat groc. La quarta era penjada a la paperera que era un triangle verd i les altres les vam trobar fàcilment. Vam arribar a les 15:37:03.

DANI I NÚRIA

ELS BUSCADORS


L’1 DE FEBRER VAM FER UNA CURSA D’ORIENTACIÓ AMB ELS DE 6è. HAVÍEM DE TROBAR 10 PISTES EN UN MAPA. QUAN VAM ACABAR DE TROBAR LES 10 PISTES, VAM JUGAR AL PITXI JUNTAMENT AMB ELS DE SISÈ I ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ. A MÉS A MÉS VAM SER EL TERCERS A ARRIBAR DE LA CURSA D’ORIENTACIÓ

ALBA I FERRAN




El dia d’ educació física varem fer una gimcana per fora l’escola i havies de tenir orientació amb un mapa. En un paper h avíem de posar-hi gomets que si trobàvem els gomets una era una estrella de plata que era molt mac, una altre un triangle vermell i una rodona groga. Ens ho vam passar molt bé. Érem l´Oriol, la Maria, l’ Aina i l’ Hugo. També la Nàdia, en Xavier, la Marta, en Bie i la Paula P. De 6è.

HUGO I ORIOL


ELS HIPPIES. El dimecres a educació física vam fer un joc d’orientació molt divertit que havíem de buscar unes senyals que a sota hi havien gomets que els havíem de posar a un paper. El primer que vam trobar va ser el 6 i m’ho vaig passar molt bé i al final vam fer joc lliure.

JOY


ELS HIPPIES El dimecres 1 de febrer. Vam fer Educació Física i vam fer una cursa de orientació. M’ho vaig passar molt bé. El nostre grup hi havia la Carla , el Gerard , en Jordi , en Lluc , la Paula , en Joy , en Biel , la Emma , i la Maria.

MARIA P.


  Dimecres 1 de Febrer vam fer una cursa d’orientació per l’escola Verntallat. Érem en Marc, en Joan, en Pau, la Mar, en Martí i la Júlia. L’Adela ens va donar un mapa i vam començar a caminar a les 3:24:48. Vam començar per la pista 10 que estava al pati dels petits. Després vam anar per la 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 i la 9 que estava a una cantonada d’un camp de fora de l’escola. Vam anar corrents cap a l’Adela que estava a la font i vam arribar a les 3:46:52-

Ens va agrada molt!!! JÙLIA, MARTÍ I MAR

CURSA D'ORIENTACIÓ 3r i 6è  

cursa d'orientació a l'hora d'Educació Física, activitat conjunta amb els sisè

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you