VERIGAsnow catalogue RO

Page 1

Gama VERIGAsnow cuprinde lanțuri de anvelope pentru uz profesional și ocazional - de la autoturisme, vehicule de teren și de livrare, autobuze, camioane, tractoare până la toate celelalte utilaje de lucru. Lanțurile noastre de zăpadă pentru anvelope sunt accesoriile care vă oferă o aderență și mai mare și o deplasare mai sigură pe suprafețe cu zăpadă și gheață. Suntem unul dintre cei mai importanți producători de lanțuri de zăpadă din lume și ne mândrim cu o tradiție îndelungată, o manoperă de calitate și o durată de viață îndelungată a produselor.

Pădurile acoperă 31 % din planeta noastră, iar suprafața împădurită a Europei este de aproximativ 40 %. În acest scop, am dezvoltat o gamă largă de produse pentru uz general și profesional în silvicultură. Deoarece silvicultura este practic o ocupație desfășurată pe tot parcursul anului și nu sezonieră, ca programul de iarnă, reprezintă un mare potențial. Programul VERIGAforest este clasificat la rândul său în linia GreenTRACK, reprezentată de șenile pentru utilaje mobile, o linie de lanțuri de anvelope pentru tractoare și utilaje similare, precum și o linie de lanțuri choker și alte articole similare folosite în exploatarea forestieră, destinate recoltării lemnului. Toate produsele din programul VERIGAforest se disting prin măiestria și tratamentul de înaltă calitate, oferind o durată de viață îndelungată.

Linie de produse dezvoltată pentru țările în care este permisă utilizarea lanțurilor „dințate” pe șosele. Sistemul de blocare CAM permite asamblarea rapidă și facilă.

Șenilele GreenTRACK pentru utilaje forestiere, cu aderență mai bună pe diferite tipuri de teren și pentru protecția anvelopelor. O caracteristică specială a produselor GreenTRACK o reprezintă tratamentul termic, care asigură o rezistență uniformă a sudurilor.

Linia de produse asigură calitatea și durata de viață lungă a produselor grație designului inovator, calității înalte a materialului și procesului de fabricație.

VERIGAtpc este un program cu lanțuri de protecție a anvelopelor proiectate pentru utilaje grele utilizate în mine, cariere și depozite de deșeuri, unde protecția anvelopelor este principalul scop al lanțurilor.

Această piață de nișă este în creștere continuă, cu potențiali clienți din întreaga lume (Europa, America de Sud și de Nord, Asia, Australia ...).

UTILIZAREA LANȚURILOR ÎN EUROPA

Lanțurile antiderapante constituie o componentă obligatorie a echipamentului de iarnă.

Utilizarea lanțurilor antiderapante este obligatorie pe drumurile acoperite de zăpadă și gheață.

Programul sportiv este o gamă suplimentară atent gândită, dezvoltată sub atenta supraveghere a asociaților noștri profesioniști. Am fost primii care am lansat crampoanele pentru agrement. Datorită feedback-ului extrem de pozitiv primit din partea utilizatorilor noștri satisfăcuți, am început să investim din ce în ce mai multe resurse și să ne axăm activitățile de marketing pe recunoașterea brandului VERIGAsport cu scopul final și dorința de a ne apropia și mai mult de utilizatorii noștri finali.

SFATURI PENTRU ALEGEREA LANȚURILOR

Ce înseamnă etichetarea de pe pneurile dumneavoastră?

Anvelopele autovehiculului dvs. sunt marcate pe margine: 225/45

R 17 91V

Exemplu:

225: Lațimea anvelopei în mm

45: Raportul dintre înălțimea secțiunii

și lățimea secțiunii în %

R: Design-ul anvelopei – anvelope radiale

17: Diametrul jantei în inchi

91: Indice de sarcină

V: Indicele de viteză

Nu
excludem
posibilitatea apariției erorilor de imprimare. Ne cerem scuze pentru eventualele erori de imprimare. Unele dintre imaginile din catalog sunt simbolice.
Dipl.-Ing. Dr. Moschik ZT GmbH Device tested and certified according EN 16662-1 Reg.Nr: 288-20640 ID# 0288 Dipl.-Ing. Dr. Moschik ZT GmbH Device tested and certified according EN 16662-1 Reg.Nr: 288-20640 ID# 0288 Dipl.-Ing. Dr. Moschik ZT GmbH Device tested and certified according EN 16662-1 Reg.Nr: 288-20640 ID# 0288 Dipl.-Ing. Dr. Moschik ZT GmbH Device tested and certified according EN 16662-1 and TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 2

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU AUTOTURISME

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU SUV-uri, 4×4 și CROSSOVERS

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU CAMIOANE – PremiumLINE

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU CAMIOANE ȘI AUTOBUZE

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU CAMIOANE ȘI AUTOBUZE – NordicLINE

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU ATV-URI, MOTOSTIVUITOARE

PENTRU TRACTOARE
PremiumLINE CHINGI DE ANCORARE A ÎNCĂRCĂTURII
LANȚURI DE ZĂPADĂ
ȘI UTILAJE GRELE –
LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU TRACTOARE ȘI UTILAJE GRELE PIESE DE SCHIMB 6 44 54 22 12 17 38 48 33 28 3

VERIGA LESCE

Compania Veriga a fost fondată în anul 1922. Inițial, programul de producție a inclus șuruburi, piese forjate, lanțuri de ancorare pentru industria grea, lanțuri de tractare în silvicultură, lanțuri de transport pentru minerit și diverse lanțuri la metru, cu o grosime de la 1 mm până la 100 mm. Mai târziu, producția s-a extins pe lanțuri de iarnă și lanțuri de protecție pentru tractoare și utilaje grele, precum și lanțuri de iarnă pentru automobile. În 1992 a fost produs, brevetat și certificat lanțul RIVAL COMPACT, care se regăsește în programul de producție al societății și în ziua de azi. În 2005, Veriga K.F. a fost primul jucător de pe piață care a lansat propria linie de crampoane pentru agrement, pe care le îmbunătățește în mod continuu.

Un astfel de program de producție, combinat cu calitatea produselor, plasează compania Veriga printre cei mai mari producători de pe piețele europene și globale. Acesta este motivul pentru care compania a fabricat, de asemenea, lanțuri și pentru alte mărci de renume. În acele vremuri, Veriga a angajat peste 1.500 de muncitori. În anul 1998 compania a trecut printr-un proces de privatizare și a fost redenumită VERIGA K.F., d.o.o.

ÎN PREZENT, PROGRAMUL DE PRODUCȚIE CONȚINE:

• Lanțuri de iarnă pentru automobile, camionete, 4x4;

• Lanțuri de anvelope forestiere;

• Lanțuri forestiere pentru tractare;

• Programul forestier;

• Șenile pentru utilaje forestiere; Lanțuri de protecție pentru utilaje grele;

• Crampoane pentru încălțăminte.

• Programul sportiv.

Produsele sunt vândute atât pe piețele interne, cât și pe cele globale. Cu fiecare an care trece, Veriga se dezvoltă cu succes, fiind în competiție cu cei mai mari producători mondiali de lanțuri, în timp ce brandul propriu VERIGA devine din ce în ce mai cunoscut.

4

"Together to the top” este sloganul nostru și motivația noastră de zi cu zi. Veriga este situată în Slovenia, unde suntem mândri să subliniem experiența de calitate a unei țări mici, bogată în resurse naturale. Suntem mândri de țara noastră mică, deoarece în cele din urmă este vorba despre calitate nu cantitate. Același lucru se poate spune și despre strategia noastră de producție, aceasta fiind unul dintre multiplele elemente care ne oferă un avantaj competitiv.

Viziunea companiei este să devină unul dintre cei mai mari trei producători de lanțuri de anvelope din lume și să găsească o acoperire adecvată pentru fiecare anvelopă, motiv pentru care dezvoltăm în mod constant noi produse și ne îmbunătățim produsele existente în ceea ce privește ușurința de utilizare, asistența pentru clienți și grija pentru mediu. Misiunea noastră este să îmbunătățim în mod constant calitatea produselor și să le aducem mai aproape de utilizator, cu scopul de a oferi o soluție cuprinzătoare și de calitate. Ne concentrăm pe produse de serie mai mici, unde obținem o valoare adăugată excepțională. În acest sens putem menționa produsele personalizate exclusiv pentru nevoile clienților noștri.

Strategia companiei este de a consolida brandul și vizibilitatea sa pe piață. În ciuda iernilor din ce în ce mai blânde, am găsit noi nișe de piață și am intrat pe piețe unde zăpada este prezentă tot timpul anului, dar și pe piețe unde o iarnă caldă

nu înseamnă mai puțină zăpadă. În acest scop, alocăm un volum considerabil de timp și investiții pentru dezvoltarea de echipamente sportive. Deoarece o parte semnificativă a programului nostru de vânzări este destinată utilizării profesionale, am dezvoltat segmentul sportiv cu scopul de a ne apropia de utilizatorii finali. Prin vânzarea de lanțuri pentru autoturisme asigurăm siguranța persoanelor în mașini, iar prin dezvoltarea de crampoane antialunecare asigurăm siguranța clienților noștri.

Deoarece piața este în continuă evoluție și noile tehnologii ne obligă să ne îmbunătățim în mod continuu, o mare parte din resurse este dedicată cercetării și dezvoltării în toate domeniile companiei. Căutăm noi materii prime, noi opțiuni de tratament termic pentru a asigura o durată de viață maximă a produsului, precum și noi tehnologii pentru procesul de producție.

În cadrul planurilor strategice, unul dintre cele mai importante este, desigur, formarea angajaților, de aceea investim constant în seminarii, cursuri de instruire, ne asigurăm că suntem prezenți pe rețelele sociale și participăm adesea la târguri din întreaga lume.

Compania exportă în peste 61 de țări, iar ponderea exporturilor este de peste 90%.

5

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU AUTOTURISME

6
SG9 SG7 PC9 PC12 STC VCS TA TS STOP&GO CAR STOP&GO 7 PRO COMPACT 9 PRO COMPACT 12 STARE RING CAR VERIGA CAR SOCK TRACTIVA AUTO TRACTIVA SPORT 9 7 9 12 12 7 / / √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 ***** ***** 10 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 ***** ***** 10 ***** ***** 10 **** **** 8 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** ***** 9 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** **** 8 **** **** 8 ***** ***** 10 **** ***** 9 ***** ***** 10 COD MODEL RECOMANDAT PENTRU GROSIMEA LANȚULUI (MM) POTRIVITPENTRU ANVELOPE CU PROFIL MIC STOP&GO AUTOMATIC STRÂNGERE ȘI CENTRARE ÎNCUIETOARE AUTOMATĂ UȘORDEMONTAT TRACȚIUNE CONFORT LA CONDUCERE NOU NOU 7

Plasă lanț de 9 mm, cu sistem automat de tensionare și centrare a lanțului pe roțile pneumatice. Două dispozitive patentate de tensionare și centrare automată “Stop & Go”. Nu este necesară oprirea autovehiculului pentru tensionarea lanțului.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate.

• Piese ergonomice și cu coduri de culori, având instrucțiuni de montare ușor de urmat și mănuși de plastic pentru un montaj rapid, ușor și curat.

Se livrează într-o geantă ușor de manipulat, elegantă și semirigidă.

Ambalare: 1 pereche.

Distanţa dintre anvelopă şi caroserie este de 7 mm. Produsul este destinat automobilelor, la care instalarea lanțurilor este dificilă, pentru că există prea puțin spațiu pentru lanțul mai gros. Confecționat din lanțuri special răsucite, asigurând performanțe optime. Un dispozitiv patentat de tensionare și centrare automată “Stop & Go”.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături răsucite pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Piese ergonomice și cu coduri de culori, având instrucțiuni de montare ușor de urmat și mănuși de plastic pentru un montaj rapid, ușor și curat.

Se livrează într-o geantă ușor de manipulat, elegantă și semirigidă.

Ambalare: 1 pereche.

STOP&GO CAR SG9 STOP&GO 7 SG7
TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 Ø3 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 EN 16662-1 EN 16662-1 D3 D [mm] 3 H [mm] 9 D [mm] 3 H [mm] 7 8

Plasă lanț de 9 mm, cu tensionare manuală. Lanț de o calitate și durabilitate excelentă, de încredere chiar și în situații de urgență.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1.

Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare. Dispozitiv auto-blocare.

• Piese ergonomice și cu coduri de culori, având instrucțiuni de montare ușor de urmat și mănuși de plastic pentru un montaj rapid, ușor și curat.

Lanț polimeric de tensionare care ajută la protecția jantei.

Se livrează într-o geantă ușor de manipulat, elegantă și semirigidă, cu arici pentru depozitarea în condiții de siguranță în portbagaj.

Ambalare: 1 pereche.

Plasă lanț de 12 mm cu tensionare manuală. Adecvată pentru călătorii lungi pe drumuri acoperite de zăpadă și gheață.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Dispozitiv auto-blocare.

Piese ergonomice și cu coduri de culori, având instrucțiuni de montare ușor de urmat și mănuși de plastic pentru un montaj rapid, ușor și curat.

• Lanț polimeric de tensionare care ajută la protecția jantei.

Se livrează într-o geantă ușor de manipulat, elegantă și semirigidă, cu arici pentru depozitarea în condiții de siguranță în portbagaj.

Ambalare: 1 pereche.

COMPACT 9 PC9 PRO COMPACT 12 PC12
PRO
EN 16662-1 EN 16662-1 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 D3 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 D3,5 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 D [mm] 3 H [mm] 9 D [mm] 3,5 H [mm] 12 9

Plasă lanț de 12 mm ușor de montat, ideală pentru vehiculele cu toleranță interioară limitată. Arcul rigid, special intern face ca montarea și demontarea lanțului să fie foarte simplă. Lantul poate fi montat și demontat fără deplasarea autovehiculului.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Piese ergonomice și cu coduri de culori, având instrucțiuni de montare ușor de urmat și mănuși de plastic pentru un montaj rapid, ușor și curat.

Într-o husă din material rezistent.

Ambalare: 1 pereche.

Husă pentru anvelope antiderapare, fabricată dintr-o țesătură specială.

• Ideală pentru a conduce pe drumuri cu zăpadă și înghețate. Suprafața de rulare este realizată dintr-un material special, cu durabilitate mare.

• Montare și demontare simplă.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5121 și noul standard european EN16662-1.

• Car Sock înlocuiește adesea utilizarea celor clasice lanțuri de zăpadă, unde sunt prevăzute de lege (standard EN 16662-1). Dar nu în toate țările.

Se livrează într-o husă ușor de manipulat. Ambalare: 1 pereche.

STARE RING CAR STC VERIGA CAR SOCK VCS
D3,5 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 D [mm] 3,5 H [mm] 12 EN 16662-1 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5121 EN 16662-1 10

Cu o înălțime a verigii de 16 mm, Trativa Auto este cel mai puternic și mai durabil lanț în gama Trativa.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1. Construcție inovatoare pentru plasa de rulare.

• Piese de lanț cementate cu întinzători din cauciuc și bare speciale de tracțiune transversală.

• Ghidaj din poliuretan cu crampoane din carbură. Sistem inteligent de montare .

• Set de șuruburi și ghid de utilizare.

Pungă de nailon și ambalaj din carton.

Ambalare: 1 pereche.

Cu o înălțime de numai 10 mm, Trativa Sport este cel mai ușor și mai compact lanț din gama Trativa.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1.

• Construcție inovatoare pentru plasa de rulare. Piese de lanț cementate cu întinzători din cauciuc și bare speciale de tracțiune transversală.

• Ghidaj din poliuretan cu crampoane din carbură.

• Sistem inteligent de montare . Set de șuruburi și ghid de utilizare.

Pungă de nailon și ambalaj din carton. Ambalare: 1 pereche.

VIDEO TRACTIVA AUTO TA TRACTIVA SPORT TS
CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 EN 16662-1 D4 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 EN 16662-1 D3 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 16 10 3 11
NOU NOU

LANȚURI DE ZĂPADĂ

PENTRU SUV-uri, 4×4 și CROSSOVERS

12
SG13 PRF16 PN16 STS TU STOP&GO SUV 13 PROFI FORST PROFESSIONAL NT 16 STARE RING SUV TRACTIVA SUV 13 16 16 16 / √ √ √ √ √ **** ***** 9 **** **** 8 **** **** 8 **** **** 8 ***** ***** 10 ***** ***** 10 ***** ***** 10 ***** ***** 10 ***** ***** 10 ***** ***** 10 **** **** 8 **** **** 8 **** **** 8 **** **** 8 **** ***** 9 COD MODEL RECOMANDAT PENTRU SPAȚIU MAXIM ÎN INTERIORUL ANVELOPEI (MM) ADERENȚĂ SUPLIMENTARĂ TENSIONARE ȘI CENTRARE AUTOMATĂ STOP&GO SISTEM TENSIONARE –AUTO BLOCARE MONTARE UȘOARĂ TRACȚIUNE CONFORT ÎN TIMPUL CONDUSULUI NOU 13

Plasă lanț de 13 mm cu tensionare și centrare automată, fabricată pentru autoutilitare SUV, autovehicule cu rulote și mașini de teren. Două dispozitive patentate de autotensionare și auto-centrare “Stop & Go”. Oprirea vehiculului pentru tensionarea lanțului nu este necesară.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Piese ergonomice și cu coduri de culori, având instrucțiuni de montare ușor de urmat și mănuși de plastic pentru un montaj rapid, ușor și curat.

Se livrează într-o geantă ușor de manipulat, elegantă și semirigidă.

Ambalare: 1 pereche.

Plase lanț de 16 mm pentru vehicule off-road, profesionale și universale, de asemenea potrivite pentru terenuri forestiere. Soluția perfectă pentru condiții extrem de solicitante.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1.

• Suprafața de rulare groasă este fabricată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” cu o grosime de 4.5 mm.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Ideale pentru utilizarea pe noroi, pietre, crengi și rădăcini, zăpadă și gheață.

Se potrivesc excelent și oferă confort în timpul condusului.

• Sunt fabricate pentru utilizarea în silvicultură, vânătoare, poliție și la vehicule militare

Într-o plasă din material rezistent. Ambalare: 1 pereche.

PROFI FORST PRF16 STOP&GO SUV 13 SG13
D3,7 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 D [mm] 4,5 H [mm] 16 D [mm] 3,7 D1 [mm] 4,2 H [mm] 13 EN 16662-1 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 D4,5 EN 16662-1 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 14

Plasă lanț de 16 mm cu montare rapidă, ideală pentru autoutilitare, rulote, camionete și pentru 4x4.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Dispozitiv auto-blocare.

Piese ergonomice și cu coduri de culori, având instrucțiuni de montare ușor de urmat și mănuși de plastic pentru un montaj rapid, ușor și curat.

Se livrează într-o geantă ușor de manipulat, elegantă și semirigidă, cu scai pentru depozitarea în condiții de siguranță în portbagaj.

Ambalare: 1 pereche.

Plasă lanț de 16 mm cu instalare simplificată, ideală pentru vehiculele în care spațiul este foarte limitat. Instalare și demontare simplă datorită unui arc rigid, care permite montarea și îndepărtarea lanțului fără deplasarea vehiculului.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Piese ergonomice și cu coduri de culori, având instrucțiuni de montare ușor de urmat și mănuși de plastic pentru un montaj rapid, ușor și curat.

Într-o husă din material rezistent. Ambalare: 1 pereche.

STARE RING SUV STS PROFESSIONAL NT 16 PN16 D4,5 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 D4,5 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313
EN 16662-1 EN 16662-1 D [mm] 4,5 H [mm] 16 D [mm] 4,5 H [mm] 16 15

Cu o înălțime de legătură de 16 mm, plasa de lant Trativa este construita pentru cele mai extreme condiții. În plus, legăturile cu profil D vor oferi SUV-ului tău aderența suplimentară de care are nevoie pentru lupta cu zapada si gheata.

• Aprobat în conformitate cu standardul ON V5117 și noul standard european EN16662-1. Construcție inovatoare pentru plasa de rulare.

• Piese de lanț cementate cu întinzători din cauciuc și bare speciale de tracțiune transversală.

• Ghidaj din poliuretan cu crampoane din carbură. Sistem inteligent de montare .

• Set de șuruburi și ghid de utilizare.

Pungă de nailon și ambalaj din carton. Ambalare: 1 pereche.

TRACTIVA SUV TU VIDEO
NOU 16 D3,4 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5117 CONFORME A D.M. 10.5.2011 UNI 11313 EN 16662-1 16

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU CAMIOANE

17
PE PS PI MT MD PROFI EXTREME PROFI SUPER PROFI MASTER TRUCK MASTER TRUCK DOUBLE √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** *** 7 ***** ***** 10 ***** ***** 10 ***** ***** 10 **** **** 8 **** ***** 9 **** **** 8 **** ***** 9 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 **** **** 8 COD MODEL RECOMANDAT PENTRU LEGĂTURI RANFORSATE POTRIVIT PENTRU ROȚILE DIN FAȚĂ POSIBILITATEA UTILIZĂRII PE AMBELE PĂRȚI UTILIZAREA PE ROȚI DUBLE MONTARE USOARĂ TRACȚIUNE CONFORT ÎN TIMPUL CONDUSULUI ADERENȚĂLATERALĂ REZISTENȚĂ LA UZURĂ 18

Plase lanț pentru camioane, destinate transportului de lemn și utilajelor de dezăpezire.

Omologat în conformitate cu standardul ON V5119.

• Lanțurile sunt sub forma unei plase țesute, fabricate din aliaj de oțel special, pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

Legături ranforsate și plăci suplimentare sudate.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Legături realizate din zale de lanț profil “D” cu o grosime de 7 mm.

În dorința de uzură mai mică pe margini, anvelopele sunt conectate pe partea de rulare a lanțului, realizat dintr-un lanț circular de profil 7 mm.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Într-o plasă din material rezistent.

Ambalare: ½ set într-o geantă.

Plase lanț pentru camioane, destinate transportului de lemn și utilajelor de dezăpezire.

Omologat în conformitate cu standardul ON V5119.

• Lanțurile sunt sub forma unei plase țesute, fabricate din aliaj de oțel special, pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

Legături ranforsate.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Legături realizate din zale de lanț profil “D” cu o grosime de 7 mm.

În dorința de uzură mai mică pe margini, anvelopele sunt conectate pe partea de rulare a lanțului, realizat dintr-un lanț circular de profil 7 mm.

• Lanțurile pot fi folosite pe ambele părți și astfel au o durabilitate mare.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Într-o plasă din material rezistent.

Ambalare: ½ set într-o geantă.

PROFI EXTREME PE PROFI SUPER PS
TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 D [mm] 7 H [mm] 27 D [mm] 7 H [mm] 34 19

Lanț pentru camioane, având plasa asimetrică pentru o mai bună aderență. Ideal pentru o utilizare lungă, neîntreruptă.

Aprobat în conformitate cu standardul ON V5119.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

• În dorința de uzură mai mică pe margini, anvelopele sunt conectate pe partea de rulare a lanțului, realizat dintr-un lanț circular de profil 7 mm.

• Lanțurile pot fi folosite pe ambele părți și astfel au o durabilitate mare.

Livrare într-o geantă din pânză.

Ambalare: 1 set pe geantă sau ½ set, depinde de dimensiunea lanțului.

D [mm] 7

H [mm] 27

PROFI PI
TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119
20

Plase lanț asimetrice pentru roți duble. Ideale pentru utilizarea de lungă durată și neîntreruptă.

Omologate în conformitate cu standardul ON V5119.

• Grosimea legăturii 5.5 mm, 7 mm sau 8 mm.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din oțel special aliat, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-un sac din pânză.

Ambalare: 1 set pe sac sau ½ set, depinde de dimensiunea lanțului.

Plase lanț asimetrice pentru roți duble. Ideale pentru utilizarea de lungă durată și neîntreruptă.

Omologate în conformitate cu standardul ON V5119.

• Grosimea legăturii 4.5 mm, 5.5 mm, 7 mm sau 8 mm.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din oțel special aliat, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-un sac din pânză.

Ambalare: 1 set pe sac sau ½ set, depinde de dimensiunea lanțului.

MT
TRUCK DOUBLE MD
MASTER TRUCK
MASTER
TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 D [mm] 5,5 7 8 H [mm] 20 27 30 D [mm] 4,5 5,5 7 8 H [mm] 16 20 27 30 21

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU CAMIOANE ȘI AUTOBUZE

22
AS A SST STR SRB MB TRACTIVA CARGO TRACTIVA PRO ARKTIK SUPER ARKTIK S-STOP STREME STARE RING BUS MAX BUS √ √ √ √ √ √ √ √ √ ***** ***** 10 ***** ***** 10 **** **** 8 **** **** 8 ***** ***** 10 ***** ***** 10 ***** ***** 10 **** ***** 9 ***** ***** 10 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** **** 8 *** **** 7 *** **** 7 **** **** 8 **** **** 8 **** ***** 9 ***** ***** 10 **** **** 8 **** ***** 9 **** **** 8 *** **** 7 **** ***** 9 **** ***** 9 ***** ***** 10 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 *** **** 7 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 **** **** 8 *** **** 7 **** **** 8 **** **** 8 COD MODEL RECOMANDAT PENTRU LEGĂTURI RANFORSATE POTRIVITPENTRU ROȚILE DIN FAȚĂ POSIBILITATEA UTILIZĂRII PE AMBELE PĂRȚI UTILIZAREA PE ROȚI DUBLE MONTARE UȘOARĂ TRACȚIUNE CONFORT ÎN TIMPUL CONDUSULUI ADERENȚĂ LATERALĂ REZISTENȚĂ LA UZURĂ NOU NOU 23

TRACTIVA CARGO TRACTIVA PRO

Lanț pentru vehicule de marfă cu asamblare rapidă. Echipată cu zale de lanț cu profil D de 6 mm, Tractiva CARGO este o soluție cu cea mai rapidă montare pentru toate autocamioanele. Montat din exteriorul pneului, cu configurație cu 4 brațe și crampoane din oțel carbon pe 4 ghidaje din plastic. Tractiva Cargo este atât un lanț pentru urgențe, cât și pentru utilizare pe termen lung.

Testat conform ON V5119;

• Soluție brevetată de agățare inovatoare.

• Lanț călit, cu bare de prindere din metal și șuruburi de scurtare pentru reglare.

Ghidaje din poliuretan cu crampoane din oțel carbon.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Ambalaj: Pungă de nailon pentru fiecare jumătate a perechii.

Echipat cu zale de lanț cu profil D de 6 mm, Tractiva Pro este soluția profesională cu o aderență maximă datorită configurației cu 6 brațe și a crampoanelor din oțet carbonitrurat de pe 6 ghidaje din plastic. Potrivit pentru cei mai exigenți șoferi, pentru rute internaționale, pentru orice ocazie în care este necesară o montare și o demontare rapidă.

Testat conform ON V5119.

• Soluție brevetată de agățare inovatoare.

• Lanț călit, cu bare de prindere din metal și șuruburi de scurtare pentru reglare.

Ghidaje din poliuretan cu crampoane din oțel carbon.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Ambalaj: Pungă de nailon pentru fiecare jumătate a perechii.

TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 D [mm] 6 H [mm] 22 D [mm] 6 H [mm] 22 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 24

Plase lanț pentru camioane cu legături întărite pentru uz intensiv.

• Omologate în conformitate cu standardul ON V5119.

Grosimea legăturii 4.5 mm, 5.5 mm, 7 mm.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Ranforsate cu legături suplimentare profil “D”, pentru o mai bună aderență și durabilitate.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Lanțurile pot fi folosite pe ambele părți și astfel au o durabilitate mare.

Livrare într-un sac din pânză.

Ambalare: 1 set pe sac sau ½ set, depinde de dimensiunea lanțului

Plasă lanț pentru camion. Rezistentă și de încredere.

• Omologată în conformitate cu standardul ON V5119. Grosimea legăturii 4.5 mm, 5.5 mm sau 7 mm.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-un sac din pânză.

Ambalare: 1 set pe sac sau ½ set, depinde de dimensiunea lanțului.

ARKTIK
ARKTIK SUPER AS
A
TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 D [mm] 4,5 5,5 7 H [mm] 16 20 27 D [mm] 4,5 5,5 7 H [mm] 16 20 27 25

Plasă lanț cu sistem de prindere cu întinzător și chingi. Instalare simplă ce nu deteriorează jantele. Instalare rapidă fără deplasarea autovehiculului.

• Grosimea legăturii 5.7 mm sau 7 mm.

• Lanțurile sunt sub forma unei plase țesute, fabricate din aliaj de oțel special, cu legături profil “D pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Potrivite pentru jantele cu găuri. Datorită sistemului de montare cu chingi, instalarea și demontarea sunt simple și rapide.

Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Pentru a asigura funcționare optimă, se recomandă montarea a cel puțin 3 lanțuri de acest tip pe fiecare roată. Se recomandă pentru ușurarea pornirii.

Livrare într-un sac din pânză.

Ambalare: 2 seturi pe sac.

Plasă lanț cu etrieri. Mecanism de siguranță clasic, blocare cu piulițe și șuruburi. Instalare rapidă fără deplasarea vehiculului.

• Grosimea legăturii 5.7 mm, 6.4 mm sau 7 mm.

• Suprafața de rulare este sub formă transversală, realizată din aliaj oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Folositoare pentru toate vehiculele cu găuri în jante.

• Sistem clasic de siguranță cu piulițe și șuruburi.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Pentru a asigura funcționare optimă, se recomandă montarea a cel puțin 3 lanțuri de acest tip pe fiecare roată. Se recomandă pentru ușurarea pornirii.

Livrare într-un sac din pânză. Ambalare: 6 seturi pe sac.

SST STREME STR
S-STOP
D [mm] 5,7 6,4 7 H [mm] 20 24 27 D [mm] 5,7 7 H [mm] 20 27 26

Plase lanț cu instalare simplificată, potrivite pentru autobuze. Cu un arc rigid și fără racorduri interne, pentru o montare și demontare ușoară pe exteriorul roții.

Aprobat în conformitate cu standardul ON V5119.

• Grosimea legăturii 5.5 mm. Ocupă 20 mm din spațiul interior.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare

• Piese ergonomice și cu coduri de culori, având instrucțiuni de montare ușor de urmat pentru un montaj rapid, ușor și curat.

Ambalare: 1 set de lanțuri într-o geantă ușor de manipulat.

Lanț conceput pentru autobuze și autovehicule ușoare de transport mărfuri. Instalare rapidă fără deplasarea vehiculului.

Aprobat în conformitate cu standardul ON V5119.

• Grosimea legăturii 5.5 mm sau 7 mm.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din oțel special aliat, cu legături profil “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Sistem de blocare cu arc, cu tensionare constantă.

• Tratamentul termic al lanțului asigură durabilitatea sa. Piese ergonomice și cu coduri de culori, având instrucțiuni de montare ușor de urmat pentru un montaj rapid, ușor și curat.

Ambalare: 1 set de lanțuri intr-o geantă ușor de manipulat.

OPȚIONAL:

Mănuși pentru montare

Mărime universală = L — XL

Lungime = 60 cm

OPȚIONAL:

Mănuși pentru montare

Mărime universală = L — XL

Lungime = 60 cm

STARE RING BUS SRB MAX BUS MB
TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 D [mm] 5,5 H [mm] 20 D [mm] 5,5 7 H [mm] 20 27 TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 27

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU CAMIOANE ȘI AUTOBUZE

28
AC SC ZZ NK NKP ARKTIK CAM SKANDIC CAM ZIC ZAC NORDKAPP NORDKAPP PLUS √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 **** **** 8 **** **** 8 **** **** 8 *** **** 7 **** ***** 9 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** **** 8 *** **** 7 **** **** 8 **** **** 8 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 **** **** 8 **** **** 8 **** **** 8 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 COD AC SC ZZ NK NKP MODEL ARKTIK CAM SKANDIC CAM ZIC ZAC NORDKAPP NORDKAPP PLUS RECOMANDAT PENTRU LEGĂTURI RANFORSATE √ √ √ √ POTRIVIT PENTRU ROȚILE DIN FAȚĂ √ √ √ √ √ POSIBILITATEA UTILIZĂRII PE AMBELE PĂRȚI UTILIZAREAPEROȚI DUBLE √ √ MONTARE USOARĂ **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 **** **** 8 TRACȚIUNE **** **** 8 **** **** 8 *** **** 7 **** ***** 9 ***** ***** 10 CONFORT ÎN TIMPUL CONDUSULUI **** ***** 9 **** **** 8 *** **** 7 **** **** 8 **** **** 8 ADERENȚĂ LATERALĂ **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 **** **** 8 **** **** 8 REZISTENȚĂ LA UZURĂ **** **** 8 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 29

ARKTIK CAM AC SKANDIC CAM SC

Plasă lanț pentru camion. Rezistentă și de încredere.

• Grosimea legăturii 5.5.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profi l “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-un sac din pânză.

Ambalare: 1 set pe sac.

Plasă lanț pentru camion. Rezistentă și de încredere.

Grosimea legăturii 5.5 mm.

• Suprafața de rulare este în formă de romb, realizată din aliaj de oțel special, cu legături profi l “D” pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-un sac din pânză.

Ambalare: 1 set pe sac.

D [mm] 5,5 H [mm] 20 D [mm] 5,5 H [mm] 20 30

Plase lanț pentru utilizarea în condiții dificile de condus. Lanțurile sunt ușoare, cu o manipulare rapidă, pentru vehicule destul de puternice și pentru distanțe scurte.

Folositoare de asemenea și pentru roțile remorcilor.

• Grosimea legăturii 7 mm.

• Suprafața de rulare este sub formă transversală, cu legături răsucite și părți sudate care previn alunecarea.

Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-un sac din pânză.

Ambalare: 1 set pe sac sau ½ set, depinde de dimensiunea lanțului.

Plase lanț pentru utilizarea în condiții difi cile de condus. Lanțurile sunt ușoare, cu o manipulare rapidă, pentru vehicule destul de puternice și pentru distanțe scurte.

Folositoare de asemenea și pentru roțile remorcilor.

• Grosimea legăturii 7 mm sau 8 mm.

• Suprafața de rulare este sub formă transversală, cu legături răsucite și părți sudate care previn alunecarea.

Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-un sac din pânză.

Ambalare: 1 set pe sac sau ½ set, depinde de dimensiunea lanțului

NORDKAPP NK ZIC ZAC ZZ
7 8 φ [mm] 7 8 φ1 [mm] 8 9 H [mm] 27 31 7 8 φ [mm] 7 8 φ1 [mm] 8 9 H [mm] 27 31 31

Plase lanț pentru utilizarea în condiții difi cile de condus. Lanțurile sunt ușoare, cu o manipulare rapidă, pentru vehicule destul de puternice și pentru distanțe scurte.

Folositoare de asemenea și pentru roțile remorcilor.

• Grosimea legăturii 8 mm.

• Suprafața de rulare este sub formă transversală, cu legături răsucite și părți sudate care previn alunecarea. Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-un sac din pânză.

Ambalare: 1 set pe sac sau ½ set, depinde de dimensiunea lanțului.

NORDKAPP PLUS NKP
8 φ [mm] 8 φ1 [mm] 9 H [mm] 31 32

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU

33
ATV-URI, MOTOSTIVUITOARE
PI ATV STN STX STL PROFI ATV STN STX STL √ √ √ √ √ √ ***** ***** 10 **** ***** 9 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** **** 8 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 COD MODEL RECOMANDAT PENTRU LEGĂTURI RANFORSATE POSIBILITATEA UTILIZĂRII PE AMBELE PĂRȚI ACOPERIREA SUPRAFEȚEI DE RULARE CAPACITATEA DE TRACȚIUNE REZISTENȚA LA UZURĂ 34

Potrivite pentru mașini mobile, ușoare, cum ar fi motostivuitoarele și mașini de încărcat mici. Pventru o mai bună aderență pe suprafețe acoperite de zăpadă și gheață, pentru munca în condiții mai grele.

• Omologate în conformitate cu standardul ON V5119.

• Lanțurile sunt sub forma unei plase țesute, fabricate din aliaj de oțel special, pentru aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Legături realizate din sârmă profil “D”, cu o grosime de 4.5 mm sau 5.5 mm.

• Lanțurile pot fi folosite pe ambele părți, astfel prelunginduli-se durata de viață.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-o sacoșă din pânză.

Ambalare: 1 set pe sacoșă.

Fabricate în mod special pentru utilizarea la ATV-uri, UTVuri și vehicule QUAD. Suprafața de rulare este într-o formă compactă romboidală, și sunt destinate pentru condiții dificile de conducere.

• Grosimea legăturii 4.5 mm sau 5.5 mm, cu profil ”D”, pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Oțel special aliat.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Lanțul este în totalitate galvanizat.

• Echipat cu lanț și cârlig de tensiune. Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-o sacoșă din pânză. Ambalare: 1 set pe sacoșă.

PROFI PI ATV ATV
TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 D [mm] 4,5 5,5 H [mm] 16 20 D [mm] 4,5 5,5 H [mm] 16 20 35

Se utilizează la motostivuitoare și tractoare mici, pentru uz moderat până la uz foarte solicitant. Suprafața de rulare este într-o formă asimetrică romboidală, cu legături ranforsate.

Grosimea legăturii 4.5 mm sau 5.5 mm, cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Oțel special aliat.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Lanțul este în totalitate galvanizat.

• Echipat cu lanț și cârlig de tensiune.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-o sacoșă din pânză. Ambalare: 1 set pe sacoșă.

Se utilizează la utilaje pentru grădină și mașini manuale de curățat zăpada. Pentru utilizarea ușoară-moderată în condiții de iarnă. Suprafața de rulare este în formă de romb.

Grosimea legăturii 3.5 mm, 4.5 mm sau 5.5 mm, cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Oțel special aliat.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Lanțul este în totalitate galvanizat.

• Echipat cu lanț și cârlig de tensiune.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-o sacosă din pânză. Ambalare: 1 set pe sacoșă.

STN STN STX STX
D [mm] 4,5 5,5 H [mm] 16 20 D [mm] 3,5 4,5 5,5 H [mm] 12 16 20 36

Soluții economice pentru utilaje de grădină și mașini manuale de curățat zăpada. Suprafața de rulare este în formă transversală.

Grosimea legăturii 3.5 mm, 4.5 mm mm, cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Oțel special aliat.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare.

• Lanțul este în totalitate galvanizat.

• Echipat cu lanț și cârlig de tensiune.

• Instrucțiunile de utilizare permit asamblarea rapidă.

Livrare într-o sacoșă din pânză. Ambalare: 1 set pe sacoșă. D

H [mm] 12 16

STL STL
[mm] 3,5 4,5
37

LANȚURI DE ZĂPADĂ

PENTRU TRACTOARE

ȘI UTILAJE

GRELE

38
MG HG SEP SE SSP SS GP MAXI GRIP HEAVY GRIP STAR EXTREME PLUS STAR EXTREME STAR SUPER PLUS STAR SUPER GRENLAND PROFI √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ ***** ***** 10 ***** ***** 10 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 ***** ***** 10 **** **** 8 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 **** **** 8 ***** ***** 10 ***** ***** 10 **** **** 8 **** ***** 9 **** ***** 9 **** **** 8 **** **** 8 ***** ***** 10 COD MODEL RECOMANDAT PENTRU LEGĂTURI RANFORSATE ELEMENTE SUPLIMENTARE SUDATEPENTRU PREVENIREA UZURII POSIBILITATEA UTILIZĂRII PE AMBELE PĂRȚI ACOPERIREA SUPRAFEȚEI DE RULARE TRACȚIUNE REZISTENȚA LA UZURĂ 39

Lanțuri compacte în formă de romb, ideale pentru utilizarea în condiții de iarnă extreme și, de asemenea, pentru a fi utilizate pe șantierele de construcții. Cu zale dure și plăci sudate, pentru o utilizare exigentă și neîntreruptă pe zăpadă, gheață și în cariere.

• Grosimea legăturii 7 mm, 8 mm, 9.5 mm, sau 12 mm cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare. Lanțul este în totalitate galvanizat.

• Construcție care oferă o protecție foarte mare a anvelopei.

• Partea interioară a plasei este prevăzută cu inele reglabile pentru o potrivire optimă pe anvelope. Echipat cu lanț și cârlig de tensiune.

• Suprafețele de rulare și laterale sunt conectate prin inele sudate.

Ambalare: 1 pereche într-o cutie de lemn.

Lanțuri compacte în formă de romb, ideale pentru uz profesional în condiții de iarnă extreme și în domeniul forestier. Lanțul este proiectat în principal pentru macarale grele, care au nevoie de o bună aderență, mai degrabă decât de un nivel ridicat de protecție.

• Grosimea legăturii 7 mm, 8 mm sau 9.5 mm cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare. Lanțul este în totalitate galvanizat.

• Partea interioară a plasei este prevăzută cu inele reglabile pentru o potrivire optimă pe anvelopă.

• Echipat cu lanț și cârlig de tensiune. Suprafețele de rulare și laterale sunt conectate prin inele sudate.

Ambalare: 1 pereche într-o cutie de lemn.

MAXI GRIP MG HEAVY GRIP HG
D [mm] 7 8 9,5 H [mm] 27 30 35 D [mm] 7 8 9,5 12 H [mm] 34 38 44 58 40

Lanțuri cuplate în formă de romb, concepute pentru a fi utilizate în condiții extreme de iarnă. Potrivite numai pentru vehiculele cu anvelope mai late. Legături ranforsate și plăci sudate pentru utilizare solicitantă și continuă pe zăpadă și gheață. Ideale pentru vehiculele de îndepărtare a zăpezii

Grosimea legăturii 7 mm, 8 mm, 9.5 mm sau 12 mm, cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață. Tratament termic de înaltă calitate - carburare. Lanțul este în totalitate galvanizat.

Partea interioară a plasei este prevăzută cu inele reglabile pentru o potrivire optimă pe anvelopă.

• Echipat cu lanț și cârlig de tensiune.

• Suprafețele de rulare și laterale sunt conectate prin inele sudate.

Ambalare: 1 pereche într-o cutie de lemn.

Lanțuri compacte în formă de romb, concepute pentru a fi utilizate în condiții extreme de iarnă. Legături ranforsate și plăci suplimentare sudate, pentru utilizare solicitantă și continuă pe zăpadă și gheață. Ideale pentru vehiculele de îndepărtare a zăpezii.

Grosimea legăturii 7 mm, 8 mm, 9.5 mm sau 12 mm, cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare. Lanțul este în totalitate galvanizat.

Partea interioară a plasei este prevăzută cu inele reglabile pentru o potrivire optimă pe anvelopă.

• Echipat cu lanț și cârlig de tensiune.

• Euprafețele de rulare și laterale sunt conectate prin inele sudate.

• Produs omologat conform standardului ON V5119.

Ambalare: 1 pereche într-o plasă din material rezistent sau într-o cutie din lemn, în funcție de mărime.

STAR EXTREME PLUS SEP STAR EXTREME SE
TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 D [mm] 7 8 9,5 12 H [mm] 34 38 44 58 D [mm] 7 8 9,5 12 H [mm] 34 38 44 58 41

Lanțuri cuplate în formă romboidală, concepute pentru a fi utilizate în condiții extreme de iarnă. Potrivite numai pentru vehiculele cu anvelope mai late. Legături ranforsate pentru utilizare continuă pe zăpadă și gheață. Ideale pentru vehiculele de îndepărtare a zăpezii.

Grosimea legăturii 7 mm, 8 mm, 9.5 mm sau 12 mm, cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate – carburare.Lanțul este în totalitate galvanizat.

Partea interioară a plasei este prevăzută cu inele reglabile pentru o potrivire optimă pe anvelopă.

• Echipat cu lanț și cârlig de tensiune.

• Suprafețele de rulare și laterale sunt conectate prin inele sudate.

• Lanțurile pot fi folosite pe ambele părți și astfel au o durabilitate mare.

Ambalare: 1 pereche într-o cutie de lemn.

Lanțuri compacte în formă romboidală, ideale pentru uz profesional în condiții de iarnă. Legături ranforsate, pentru utilizare constantă pe zăpadă și gheață. Ideale pentru vehiculele de îndepărtare a zăpezii.

Grosimea legăturii 7 mm, 8 mm, 9.5 mm sau 12 mm, cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare. Lanțul este în totalitate galvanizat.

Utilizarea pe ambele părți pentru o durata de utilizare mai lungă.

• Partea interioară a plasei este prevăzută cu inele reglabile pentru o potrivire optimă pe anvelopă.

Echipat cu lanț și cârlig de tensiune.

• Suprafețele de rulare și laterale sunt conectate prin inele sudate.

• Produs omologat conform standardului ON V5119.

Ambalare: 1 pereche într-o plasă din material rezistent sau într-o cutie din lemn, în funcție de mărime.

STAR SUPER PLUS SSP STAR SUPER SS
TESTED ACCORDING TO ÖNORM V5119 D [mm] 7 8 9,5 12 H [mm] 27 30 35 46 D [mm] 7 8 9,5 12 H [mm] 27 30 35 46 42

Lanţuri în formă de romb, concepute pentru a fi utilizate în condiții de iarnă extreme. Prezintă placuţe aderente pentru o tracțiune mai bună. Recomandate pentru utilizare solicitantă şi continuă pe zăpadă și gheață.

• Grosimea plăcuțelor, care asigură o aderență fiabilă pe suprafețele acoperite de zăpadă și gheață, este de 8 mm.

• Tratament termic de înaltă calitate - cementare. Montaj simplu cu fixare pe pneu

• Echipat cu un lanț de tensionare și cârlig de tensionare.

• Suprafețele laterale și cele de rulare sunt conectate prin inele sudate.

Construcția unică asigură o protecție suplimentară a anvelopei.

Ambalare: 1 pereche într-o cutie din lemn.

D [mm] 8

H [mm] 40

* inele: 11 mm

PROFI GP
GRENLAND
43

LANȚURI DE ZĂPADĂ PENTRU TRACTOARE ȘI UTILAJE GRELE

44
GR TM TR GS GRENLAND TEMPO TRACTOR GRIP STUD √ √ √ √ *** *** 6 **** **** 8 **** *** 7 **** **** 8 **** ***** 9 **** *** 7 **** *** 7 **** **** 8 ***** ***** 10 **** *** 7 **** *** 7 **** **** 8 COD MODEL RECOMANDAT PENTRU LEGĂTURI RANFORSATE ELEMENTE SUPLIMENTARE SUDATE PENTRU PREVENIREA UZURII POSIBILITATEA UTILIZĂRII PE AMBELE PĂRȚI ACOPERIREA SUPRAFEȚEI DE RULARE TRACȚIUNE REZISTENȚA LA UZURĂ 45

Lanţuri în formă de romb, concepute pentru a fi utilizate în condiții de iarnă extreme. Prezintă plăcuţe aderente pentru o tracțiune mai bună. Recomandate pentru utilizare solicitantă şi continuă pe zăpadă și gheață.

• Grosimea plăcuțelor, care asigură o aderență fiabilă pe suprafețele acoperite de zăpadă și gheață, este de 8 mm.

• Tratament termic de înaltă calitate - cementare. Montaj simplu cu fixare pe pneu

• Echipat cu un lanț de tensionare și cârlig de tensionare.

• Suprafețele laterale și cele de rulare sunt conectate prin inele sudate.

Ambalare: 1 pereche într-o cutie de lemn.

Plasă lanț în formă romboidală, ideală pentru uz standard în agricultură.

Grosimea legăturii 7 mm, 8 mm sau 9.5 mm, cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare. Lanțul este în totalitate galvanizat.

Utilizarea pe ambele părți pentru o durata de utilizare mai lungă.

• Partea interioară a plasei este prevăzută cu inele reglabile pentru o potrivire optimă pe anvelopă. Echipat cu lanț și cârlig de tensiune.

• Suprafețele de rulare și laterale sunt conectate prin inele sudate.

Ambalare: 1 pereche într-o plasă din material rezistent sau într-o cutie din lemn, în funcție de mărime.

TEMPO TM GRENLAND GR
* inele: 11 mm D [mm] 7 8 9,5 H [mm] 27 30 35 D [mm] 8 H [mm] 40 46

Plasă lanț în formă de scară, se foloseste în agricultură. Simplu și funcțional. Cu inele ranforsate pe legăturile longitudinale.

Grosimea legăturii 6 mm, 7 mm, 8 mm sau 9.5 mm, cu profil ”D” pentru o aderență sigură pe zăpadă și gheață.

• Tratament termic de înaltă calitate - carburare. Lanțul este în totalitate galvanizat.

• Utilizarea pe ambele părți pentru o durata de utilizare mai lungă.

• Echipat cu lanț și cârlig de tensiune.

Livrate într-o sacoșă din țesătură sau într-o cutie din lemn, în funcție de mărime.

Plasele de lanţ GRIP STUD sunt ideale pentru folosirea în condiţii dificile sau mai puţin solicitante atat în domeniul forestier cât şi în domeniul agricol.

Aderență foarte bună datorită "pintenilor"

• Datorită construcției, lanțurile sunt ușor de utilizat. Fabricate din oțel special aliat și complet tratate termic, se extinde durata de funcționare.

• Se pot comanda lanțuri de 8,5 mm, 10 mm sau 12 mm.

Livrate într-o sacoșă din țesătură sau într-o cutie din lemn, în funcție de mărime.

TRACTOR TR GRIP STUD GS
D [mm] 6 7 8 9,5 H [mm] 23 26 30 35 8,5 10 12 φ [mm] 8 9,5 11 φ1 [mm] 9 10 12,5 H [mm] 30 34 41 47

DE ANCORARE A ÎNCĂRCĂTURII

Produs Clasă Lanț (mm) LC (kN) STF (daN) Clichet kg 37148 100 8 50 3000 37150 11,2 37149 100 10 80 3000 37151 16 SET PENTRU FIXARE DE 3,5 M DIN DOUĂ PĂRȚI EN 12195-3 Set din două părți Produs d (mm) c (mm) e/f (mm) g (mm) a (mm) b (mm) 37150 250 11 620/770 10 280 56 37151 260 15 710/880 12 280 64 Clichet Produs Clasă Lanț (mm) Dimension (mm) kg/m 31196 DIN 818-2 8 8x24 1,6 37716 DIN 818-2 10 10x30 2,5 Lanț suplimentar Lungimea standard a setului este 3,5m. La cererea clientului putem pregăti set cu lungimea dorită. 48
CHINGI
100 GRADE

Set Lungimea standard a setului este 3,5m. La cererea clientului putem pregăti set cu lungimea dorită.

SET PENTRU FIXAREA ÎNCĂRCĂTURII EN 12195-3
Produs Clasă Lanț (mm) LC (kN) STF (daN) kg 37146 100 8 50 3000 9,7 37147 100 10 80 3000 14,7 Produs Clasă Lanț (mm) Dimension (mm) kg/m 31196 DIN 818-8 8 8x24 1,6 37716 DIN 818-8 10 10x30 2,5 Lanț suplimentar CLICHET CU CÂRLIGE PENTRU FIXAREA ÎNCĂRCĂTURII EN 12195-3 Produs Clasă Lanț (mm) LC (kN) MBL (kN) kg 39443 100 8 50 100 3,7 39444 100 10 80 160 6 Produs d (mm) c (mm) e/f (mm) g (mm) a (mm) b (mm) 39443 250 11 620/770 10 280 56 39444 260 15 710/880 12 280 64
PENTRU FIXAREA
Produs Clasă Lanț (mm) LC (kN) MBL (kN) kg d (mm) c (mm) e/f (mm) g (mm) a (mm) b (mm) 37152 100 8 50 100 2,4 250 11 360/530 20 280 56 37153 100 10 80 160 3,8 260 15 380/560 20 280 64 49
CLICHET
ÎNCĂRCĂTURII EN 12195-3

CÂRLIG DE SARCINĂ CU DISPOZITIV DE BLOCARE EN 1677

CÂRLIG DE REDUCERE EN 1677

CONECTOR ÎN LANȚ EN 1677

VERIGĂ SUSPENSIE EN 1677

Produs Clasă Lanț (mm) WLL (t) MBL (t) kg e (mm) h (mm) a (mm) d (mm) g1 (mm) b (mm) 37156 100 8 2,5 10 0,7 92,5 31 20 10 33 90,5 37157 100 10 4 16 1,2 109,5 37 26 13 40 108,5
Produs Clasă Lanț (mm) WLL (t) MBL (t) kg e (mm) b (mm) d1 (mm) d2 (mm) g (mm) 37154 100 8 2,5 10 0,5 70 58 20 12 10 37155 100 10 4 16 1,0 88 70 21 14 12
Produs Clasă Lanț (mm) WLL (t) MBL (t) kg e (mm) c (mm) s (mm) d (mm) b (mm) g (mm) 34734 100 8 2,5 10 0,2 63 10 16 9,5 53 19 34781 100 10 4,0 16,0 0,35 70,5 13,5 19 11,5 65 24
Produs Clasă Lanț (mm) WLL (t) MBL (t) kg d (mm) w (mm) s (mm) t (mm) 34733 100 8 3,5 14,0 0,5 16 60 10 110 34780 100 10 5,0 20,0 0,85 18 75 10 135 50

CHINGI DE ANCORARE A ÎNCĂRCĂTURII 80 GRADE

SET PENTRU FIXARE DE 3,5 M DIN DOUĂ PĂRȚI EN 12195-3

Produs Clasă Lanț (mm) LC (kN) STF (daN) Clichet kg 34077 80 8 40 1900 33864 11 34079 80 10 63 1900 33865 15,7 34080 80 13 100 3000 33866 24
Set din două părți Produs d (mm) c (mm) e/f (mm) g (mm) a (mm) b (mm) 33864 250 11 620/770 10 280 56 33865 260 15 710/880 12 280 64 33866 260 16 820/990 16 355 64 Clichet Produs Clasă Lanț (mm) Dimension (mm) kg/m 34268 DIN 818-2 8 8x24 1,4 34269 DIN 818-2 10 10x30 2,2 34270 DIN 818-2 13 13x39 3,8 Lanț suplimentar
standard
este
lungimea dorită. LC: sarcina maximă de tracțiune (lashing capacity) STF: forță de tensionare standard (standard tension force) MBL: Sarcina de rupere minima (Minimum breaking load) WLL: sarcină maximă de lucru admisă (max. Working Load Limit) 51
Lungimea
a setului
3,5 m. La cererea clientului putem pregăti set cu

SET PENTRU FIXAREA ÎNCĂRCĂTURII EN 12195-3

Lungimea standard a setului este 3,5 m. La cererea clientului putem pregăti set cu lungimea dorită.

Set
Produs Clasă Lanț (mm) Dimension (mm) kg/m 34268 DIN 818-2 8 8x24 1,4 34269 DIN 818-2 10 10x30 2,2 34270 DIN 818-2 13 13x39 3,8 Lanț suplimentar CLICHET CU CÂRLIGE PENTRU FIXAREA
Produs Clasă Lanț (mm) LC (kN) MBL (kN) kg 39440 80 8 40 80,4 5 39441 80 10 63 126 5,5 39442 80 13 100 212 7,7 Produs d (mm) c (mm) e/f (mm) g (mm) a (mm) b (mm) 39440 250 11 620/770 10 280 56 39441 260 15 710/880 12 280 64 39442 260 16 820/990 16 355 64 CLICHET PENTRU FIXAREA
Produs Clasă Lanț (mm) LC (kN) MBL (kN) kg d (mm) c (mm) e/f (mm) g (mm) a (mm) b (mm) 33861 80 8 40 80,4 3,5 250 11 360/530 20 280 56 33862 80 10 63 126 3,5 260 15 380/560 20 280 64 33863 80 13 100 212 4,0 260 16 400/580 25 355 64 Produs Clasă Lanț (mm) LC (kN) STF (daN) kg 33917 80 8 40 1900 9,5 33918 80 10 63 1900 14,4 33919 80 13 100 3000 21,5 52
ÎNCĂRCĂTURII EN 12195-3
ÎNCĂRCĂTURII EN 12195-3

CÂRLIG DE SARCINĂ CU DISPOZITIV DE BLOCARE EN 1677

CÂRLIG DE REDUCERE EN 1677

CONECTOR ÎN LANȚ EN 1677

VERIGĂ SUSPENSIE EN 1677

Produs Clasă Lanț (mm) WLL (t) MBL (t) kg e (mm) h (mm) a (mm) d (mm) g1 (mm) b (mm) 33876 80 8 2 8 0,7 92,5 31 20 10 33 90,5 33877 80 10 3,15 12,6 1,3 109,5 37 26 13 40 108,5 33878 80 13 5,3 21,3 2,4 134 44 33 16,5 49 133
Produs Clasă Lanț (mm) WLL (t) MBL (t) kg e (mm) b (mm) d1 (mm) d2 (mm) g (mm) 33873 80 8 2 8 0,4 70 58 20 12 10 33874 80 10 3,15 12,6 0,8 88 70 21 14 12 33875 80 13 5,3 21,3 1,6 106 93 27 19 16
Produs Clasă Lanț (mm) WLL (t) MBL (t) kg e (mm) c (mm) s (mm) d (mm) b (mm) g (mm) 33871 80 8 2 8 0,2 63 10 16 9,5 53 19 33870 80 10 3,15 12,6 0,4 70,5 13,5 19 11,5 65 24 33872 80 13 5,3 21,3 0,7 90 16 26 15 82 29
Produs Clasă Lanț (mm) WLL (t) MBL (t) kg d (mm) w (mm) s (mm) t (mm) 33879 80 8 2,12 8,5 0,6 16 60 10 110 33880 80 10 3,15 12,6 0,9 18 75 10 135 33881 80 13 5,3 21,3 1,5 20 90 10 160 53

PIESE DE SCHIMB

Cod Cârlig prindere lanț Buc. Pentru Cod Închizător lanț Buc. Pentru 29123 3,5 10 -> 3,5 mm 29158 No. 2 2 8-9,5 mm 30065 5 10 4,5–5,5 mm 29161 No. 4 2 4,5–5,5 mm 29118 6 10 5,5 mm 29162 No. 5 2 3,5–4,5 mm 29120 8 10 6–8,5 mm 29163 No. 7 2 6-8 mm 33825 9,5 5 9,5–10 33828 GS 8,5 L+D GS 8,5 33826 11 5 12 33829 GS 12 L+D GS 10, GS 12 Cod Cârlig “K” Buc. Pentru Cod Carabină cu închidere Buc. Pentru 29156 K 1 2 3,5 mm 29221 D 6 10 6 mm 34272 K 3 2 4,5 mm 29222 D 8 10 7–8 mm 29124 K 4 2 7-9,5 mm 29223 D 10 5 8–10 mm 41003 K6 2 5,5 Cod Cârlig “H” Buc. Pentru Cod Element de legătură “T” Buc. Pentru 30840 H 10 2 4,5 mm 42173 T 07 2 4,5–5,5 mm 30841 H 15 2 5,5 mm 30044 T 06 2 5,5–7 mm 30842 H 30 2 7-8 mm 30045 T 08 2 7–8 mm 29169 H 40 2 7-8 mm 30046 T 10 2 9–11 mm 29170 H 60 2 9,5 mm 30047 T 13 2 14 mm 29171 H 80 2 12 mm 30048 T 16 2 16 mm Cod Carabină G80 Buc. Pentru Cod Carabină Buc. Pentru 33024 5 1 4,5–5,5 mm 29164 5 6 4,5-5,5 mm 33205 8 1 7–11 mm 29166 8 6 7–9 mm 33026 11 1 14–16 mm 29167 11 6 11–16 mm Cod Cârlig arc + carabină Buc. Pentru Cod Cârlig cu cauciuc Buc. Pentru 29179 D 2,5 2 4,5-7 mm 28879 D 10 1 3–4,5 mm 30843 D 3 2 7–9,5 mm 27161 D 17 1 4,5 mm Cod Cârlig “R” Buc. Pentru Cod Za de legătură Buc. Pentru 29212 R 5 7–9,5 mm 29224 DV 8 6 7–8 mm 29225 DV 10 6 9,5 mm 44096 DV 5,5 6 5,5 mm Cod Za lanț lateral Buc. Pentru Cod Za de rezervă Buc. Pentru 29204 D 3,5 15 3,5 mm 29214 DV 5,5 10 5,5 mm 29205 D 5 10 4,5-5,5 mm 29216 DV 7 10 7 mm 29206 D 6 10 6-7 mm 29217 DV 8 5 8 mm 29207 D 8 10 8 mm 29218 DV 10 5 9,5 mm 29208 D 10 5 9,5 mm
54

Cod Cârlig plastic Buc. Pentru

PRO COMPACT (9–12) 1 PC9, PC12,SEV Cod Geantă din material textil Buc. Pentru

PRO COMPACT (9–12) 1 PC9, PC12,SEV

Cod Unealtă pentru montaj Buc.

de

Cod Inel deschis Buc. Pentru 30067 5x19 10 4,5 mm 30056 7x24 10 5,5 mm 30058 10x45 5 9,5-11 mm 30057 8x35 10 7–8 mm 29189 9x30 10 7–8 mm 29202 14x50 3 12-14 mm 29201 11x40 5 9,5–11 mm 33034 15x56 3 14 mm 29203 16x56 3 16 mm 33037 18x60 3 18 mm 33830 18x74 3 19 mm Cod Sistem de blocare Buc. Pentru 30621 PRO COMPACT (9–12) 1 PC9, PC12, SEV Cod Sistem de blocare Buc. Pentru 29834 PROFESSIONAL 1 PN Cod Sistem de blocare Buc. 40869 STOP&GO SG7,SG9, SG13 1 Cod Cârlig “H” +inel Buc. Pentru 33898 H15 + D7x24 (5,5 mm) 1 5,5 mm 33899 H30 + D9x30 (7–8 mm) 1 7–8 mm 33900 H40 + D9x30 (7–8 mm) 1 7–8 mm 33901 H60 + D11x40 (9,5 mm) 1 9,5 mm Cod Carabină omega Buc. Pentru 29117 D 11 (11mm) 1 11 mm 27368 D 14 (14mm) 1 14 mm 27592
32477
33048
D 16 (16mm) 1 16 mm
D 18 (18mm) 1 18 mm
D 20 (20mm) 1 20 mm
30813
29941
29842
PROFESSIONAL 1 PN
33376
KLESCE MON 1
30576 IZB VZMET ZATIKOV 1
Extensie lanț Buc. Pentru 33894 POD D5x35 1 5,5 mm 33896 POD D7x42 1 7 mm
Mănuși pentru montare Pere 25604 RM-LXL 1 Mărime universală = L - XL Lungime = 60 cm Cod Sac Dimensiuni Buc. 42177 STX, STL, ATV 30x70 1 42180 A, AS 30x50 1 42181 A, AS 40x60 1 42182 A, AS 50x70 1 42183 NK, NKP, NKD, ZZ 30x50 1 42184 NK, NKP, NKD, ZZ 40x60 1 42185 NK, NKP, NKD, ZZ 50x70 1 Cod Sac Dimensiuni Buc. 42178 TM, TR, GS 40x60 1   42179 TM, TR, GS 50x70 1 Cod Sac Dimensiuni Buc. 42186 MT, MD, PI, PS, PE, SS, SE M P 1 42187 MT, MD, PI, PS, PE, SS, SE S P 1 42188 MT, MD, PI, PS, PE, SS, SE V P 1 42190 PRF 1 55
Cod Sculă
scos bolțuri de arc Buc.
Cod
Cod

Chestionar Formular de comandă lanțuri pentru anvelope

Utilizat pe: *

Informații despre vehicul:

Greutatea vehiculului încărcat* [kg]:

Puterea motorului* [kW]:

Informații despre pneuri:

Producător de pneuri1: Profil1:

Dimensiunea pneului1: Single Dublu

Tip: Radial Diagonal Industrial Superelastic

56

Măsurătorile pneurilor1:

D = __________________ mm

B = __________________ mm

B1 = __________________ mm

B2 = __________________ mm

Distanța minimă:

a = __________________ mm

b = __________________ mm

c = __________________ mm

d = __________________ mm

Persoană de contact:

Nume și prenume:

Compania:

Telefon:

E-mail:

57
1 Completați formularul cu informații clare despre pneuri. * Completare obligatorie.
58
59
HU Ljubljana Maribor Bled Lesce Airport Ljubljana Zagreb Budapest 500km 400km 300km 360 km Venezia Wien München Kranj SI IT HR AT T.: +386 (0)4 537 09 00 E.: info@veriga-lesce.com W.: www.veriga-lesce.com Alpska cesta 43 SI - 4248 Lesce Slovenia, EU verigalesce veriga_lesce VERIGA K.F., d.o.o. Urmează-ne 2022 / 2023