Page 1

Som els nens i nenes de segon del col·legi Verd i hem fet una entrevista a la nostra practicant: l’Alícia.

1. Quins idiomes saps parlar? Parlo català, castellà, anglès, francès i alemany. 2. Quan seràs senyoreta? D'aquí uns anys. 3. Tens fills? No en tinc.


4. Has pujat alguna vegada a algun cim? Sí, però no recordo el nom. 5. On vius? Sóc d'Olot però estic en un pis d'estudiants a Girona. 6. Per què has triat ser senyoreta? Perquè volia ser professora de música però com que "no em deixen" he de fer tot. 7. T'agrada venir a la nostra classe? Sí, molt. 8. De quin equip ets? De cap. 9. Tens mascota? Sí, tinc un gat. 10. Tens una casa de vacances? Noooooo! 11. A què t'agrada jugar? A cartes. 12.T'agradaria jugar amb nosaltres algun dia? Doncs sí. 13.Tens germans? No, sóc filla única. 14. Quants anys tens? Tinc vint anys. 15. Què t'agradaria fer quan siguis senyoreta? El més important tenir feina. 16. T'agrada anar a la platja? Sí, sobretot quan no és estiu.


17. T'han operat alguna vegada? de què? Sí, em van treure una pedra de dins de l'orella. 18. T'agrada ajudar a la Jésica? Sí molt. 19. Com t'agradaria dir-te i quants anys t'agradaria tenir? A mi Alícia ja m'agrada i m'agradaria tenir 8 anys per sempre. 20. Tens una casa maca o lletja? Per mi és maca. 21. T'agrada la ciència? Depèn de quina ciència. 22. Alguna vegada has anat a la piscina? Sí, des dels dos anys. 23. A quina universitat vas? A la UdG. 24. Quins són els teus cognoms? Camps Martínez. 25. Quin dia és el teu aniversari? El dinou de novembre. 26. Per què has triat aquest ofici? Perquè pensava que podria ser professora de música. 27. Què t'agrada fer? M'agrada escoltar música, tocar la flauta, dibuixar i pintar. 28. Amb qui vius? A Olot visc amb els meus pares i el gat. A Girona amb tres companys de pis. 29. T'agrada pintar? MOOOOOOOLT! Moltíssim.


30. T'agrada fer esport? Sí m'agrada nadar. 31. Et posen deures a la uni? Molts. Ara em fan preparar classes per vosaltres. 32. Vius a una casa o a un pis? Entre setmana en un pis i el cap de setmana en una casa. 33. T'agrada portar ulleres? No gaire. 34. T'agrada la nostra classe? Sí, és molt gran. 35. T'agrada explicar contes? Sí, però no sé si en sé gaire. M'agrada més fer-los que explicarlos. 36. Ens portem bé sí o no? Depèn del dia. 37. Ens ajudaràs molt? Tant com pugui. 38. T'agrada el cinema? M'agrada molt. 39. Vas a algun grup de castellers? No, a Olot n'hi ha un però no hi vaig.

Gràcies per contestar totes les preguntes Alícia!!!!

Entrevista a l'Alícia  

Entrevista feta pels alumnes de segon a la practicant Alícia