Page 1

10 BOŽJIH ODGOVORA NA TVOJE PROBLEME

VERBUM


10 BOŽJIH ODGOVORA NA TVOJE PROBLEME

VERBUM


1. Ako si utučen: “Neka se ne uznemiruje srce vaše! Vjerujte u Boga i u mene vjerujte! U domu Oca mojega ima mnogo stanova. Da nema, zar bih vam rekao: ‘Idem pripraviti vam mjesto’? Kad odem i pripravim vam mjesto, ponovno ću doći i uzeti vas k sebi da i vi budete gdje sam ja. A kamo ja odlazim, znate put.” (Iv 14,1–4)


2. Ako si uznemiren: “Evo, ti ljubiš srce iskreno, u dubini duše učiš me mudrosti. Poškropi me izopom da se očistim, operi me, i bit ću bjelji od snijega! Objavi mi radost i veselje, nek’ se obraduju kosti satrvene! Odvrati lice od grijeha mojih, izbriši svu moju krivicu! Čisto srce stvori mi, Bože, i duh postojan obnovi u meni! Ne odbaci me od lica svojeg i svoga svetog duha ne uzmi od mene!” (Ps 51,8–13)


3. Ako si zabrinut: “Nemojte dakle zabrinuto govoriti: ‘Što ćemo jesti?’ ili: ‘Što ćemo piti?’ ili: ‘U što ćemo se obući?’ Ta sve to pogani ištu. Zna Otac vaš nebeski da vam je sve to potrebno. Tražite stoga najprije Kraljevstvo i pravednost njegovu, a sve će vam se ostalo dodati. Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova.” (Mt 6,31–34)


Nakladnik: VERBUM d.o.o. Trumbićeva obala 12, 21000 Split tel.: 021 340 260, fax.: 021 340 270 E-mail: verbum@verbum.hr www.verbum.hr Urednik: mr. sc. Petar Balta Izvršna urednica: Katarina Gugić Lektura: Anđa Jakovljević Fotografije: Shutterstock i StockSnap.io Za nakladnika: dr. sc. Miro Radalj Tisak: PRINTERA GRUPA d.o.o. Tiskano u lipnju 2017.


Biblija je ljubavno pismo čovječanstvu, rekla je jednom sveta Majka Terezija. U tomu pismu ljubavi za svoju djecu Bog nam daje odgovor i na sve naše poteškoće, tuge i boli te nas tješi kao dobri Otac. U knjižici 10 Božjih odgovora na tvoje probleme nalazi se deset poticajnih svetopisamskih citata obogaćenih prekrasnim fotografijama koji će ti pružiti nadu i utjehu u teškoćama svakodnevice!

ISBN 978-953-235-554-3

VERBUM 12 kn

www.verbum.hr

10 Božjih odgovora na tvoje probleme  

U knjižici "10 Božjih odgovora na tvoje probleme" nalazi se deset poticajnih svetopisamskih citata obogaćenih prekrasnim fotografijama koji...

10 Božjih odgovora na tvoje probleme  

U knjižici "10 Božjih odgovora na tvoje probleme" nalazi se deset poticajnih svetopisamskih citata obogaćenih prekrasnim fotografijama koji...

Advertisement