Page 1


BIKE COLLECTION

2018

TECHNOLOGIES 07 MOUNTAIN BIKE 10 MOUNTAIN WOMAN 54 FAT BIKE 60 ROAD FITNESS 64 CROSS TOURING 74 FASHION BIKE 84 CITY 106 JUNIOR 24 124 KIDS 134 CLEARANCE SALE 149

“Ride For Passion”! Strast nam je moto. On nam daje elan, želju da nadmašimo sami sebe. Postavljamo visoke ciljeve i ne zadovoljavamo se prosečnim. Iz godine u godinu to dokazujemo. Na pravom smo putu. Lideri smo na tržištu bicikala. Razlikujemo se od konkurencije. Vodi nas STRAST! Nudimo više modela bicikala nego bilo koje godine ranije. Nova serija pod imenom “VISITOR” obogaćuje ponudu pored već Vama dobro poznatih serija “SCOUT VENERA” i “EXPLORER”. Sve popularnij FAT BIKE namenjen za off-road biciklizam sa oversize gumama je postao naš novi član u porodici SCOUT VENERE. Tu su i sve popularnije i moderne City bicikle koje nisu samo prevozno sredstvo, već i modni detalj. Pored napomenutih, moramo da istaknemo i pregršt redizajniranih kao i opremom obogaćenih MTB, Road, Junior24 kao i ostalih bicikala iz proizvodnog programa kompanije Venerabike. Sve naše bicikle su pod budnim okom stručnog osoblja moderno dizajnirana, detaljno analizirana, strpljivo testirana i prilagođena prohtevima modernog potrošača. Kupac Venera Bike bicikala može da bude 100% siguran da je kupio prvoklasni bicikl i da je svoj novac pametno uložio u svoje zdravlje, čistiju okolinu i samim tim i u lepšu i bolju budućnost.


MOUNTAIN BIKE FASHION BIKE

Volite planine i planinarenje? Volite i biciklizam? Želite li da isprobate nešto novo? 26 “, 27.5” i 29 “ čekaju na Vas. Po krivudavim stazama i između stena, spusta i uspona, preko lišća i kroz blato... može da se nosi sa svim površinama . Mountain bike je naziv Vašeg novog prijatelja! Njegova konstrukcija i vozačka svojstva su potvrda da se mogu koristiti na svim eksBicikli su se vratili u velikom stilu, sa ukrašenim sedištima, tremnim terenima. Odaberite model sa fiksnom vilom, ili sa suspenzijama i doživet blatobranima i lancobranima, nema ništa glamuroznije od seksi ćete sve ono o čemu ste do tada samo sanjali. vožnje u haljini, kaputu i cipelama na petu. Odaberite bicikl koji vam najbolje odgovara, obucite svoju najdražu kombinaciju i krenite. Stići ćete brže nego autom ili autobusom, a primetiti će vas i oni koji se ne okreću za autobusom! MTW bicikli su svojom argonometrijom i dizajnom namenj eni ženskom polu. U ponudi imamo savršen bicikl, bilo da se vozite na drumu ili volite da pobegnete sa staze, iz urbanog, i zaprljate se. Planina je prirodno igralište, a naši ženski brdski bicikli su specijalno dizajnirani za pružanje zabave i avanture. Vi, žene, vozeći bicikl, podižete socijalnu svest Probudili ste se ujutro, obukli ste se, popili kafu i krenuli ste na posao. Raspoloženi ste. Vi se o pozitivnom dejstvu po Vaše zdravlje, samim tim smešite, jer znate da će dan biti poseban. Drugačiji od prethodnih dana... Ostavili ste ključeve od utiče na Vaš bolji fizički izgled! Vožnja bicikle je automobila kod kuće i pošli ste svojim biciklom na posao. Novi, prelep CITY-BICIKL. Gradski bicikl. jedan od najefikasnijih vežbi koje ćete ikada Oni su specijalno dizajnirani za urbani biciklizam, a jedan od njihovih glavnih aduta je udobnost pri vožnji raditi. i ergonomski položaj pri sedenju. Dakle, imate optimalni periferni vid, a samim tim možete odmah reagovati na sve opasnosti u gradskoj vožnji. Gradski bicikli se odlikuje i komforom tokom menjanja brzina. To je velika prednost u gradu, ali nije i za sportski biciklizam ili Touring.

MOUNTAIN WOMAN

CITY

FAT BIKE Tko kaže da Fat Bicikli i trkački su kontradikcija? Bigfoot biciklo je izrađeno u visokom kvalitetu niske težine. Što znači da možete voziti pun gas, bilo da ste na Fat Bike-prijateljskom terenu ili na bilo kojoj drugoj podlozi. Bicikli sa gumama širokim i do 12 centimetara omogućuju vam sigurnu vožnju kroz sneg, pesak i blato.

ROAD FITNESS Traži se savršenstvo i elegancija na drumu. Manje grešaka, više dizajna i sklada. Najnoviji trendovi, mala težina, brzina i to je recept za pobedu ... Evo, da se opišem - drumski bicikl, posebno dizajniran za elitni drumski biciklizam i za vožnju na zatvorenim stazama. Uske gume i nizak otpor trenja garantuju veće brzine. Spušten položaj sedenja i šuštanje vetra - i na drumu se možete osećati kraljevski.

TOURING CROSS Spakujte ranac i uzmite kacigu. Ne zaboravite i opremu za loše vremenske uslove. Možete staviti i sunčane naočare - i možete da krenete! Ispred Vas je zavojit put, i biciklistička tura može da počne! Touring bicikl je Vaš najpouzdaniji partner: za planine i doline, gradove i ravnice. On je brat CASSINI biciklu. Međutim, više je robustan i bogatije opremljen. Poseduje blatobrane, prtljažnik, nogar i kompletnu rasvetu.

JUNIOR 24 Imamo dojavu za vas! Vi koji volite biciklizam i da se družite sa prijateljima na otvorenom. Već ste prerasli bicikle sa pomoćnim točkovima, pa je vreme da se krene dalje. 20 “i 24” Vas čekaju. To je za Vas! Bicikli za asfalt i za blage terene. Izvrstan za sve „velike“ bicikliste!

KIDS Vaš prvi bicikl bi trebao biti nezaboravan. Vi ćete ga pamtiti godinama. Prva vožnja, prvi padovi i zabavna iskustva. Dakle, važno je izabrati dobro. Posebno dizajniran bicikl sa 12” i 16” točkovima su upravo za vas - najmlađe bicikliste. Dakle, skupite hrabrost i krenite na svoju prvu vožnju na pedalama! PAGE

2

3


SELECTING PROPER BICYCLE SIZE ROAD

E-BIKE / MTB / CROSS / TOUR

E-BIKE / MTB / CROSS / TOUR LADY

JUNIOR

INFO Trenutno nema preciznih pravila koja se odnose na ispravne veličine rama, rezultat različitih varijacija ramova. Zato se klijent ne bi trebao osloniti isključivo na visinu rama ili visinu cevi sedišta pri odabiru bicikla, s obzirom da se dužine i ukupne visine sedišta menjaju zajedno sa visinom rama.


saddle seatpost frame front derailleur chain bottom brakets cassete rear derailleur crankset

grip handlebar gear shifter steam head set suspension fork brakes hubs wheelset, rims

pedals

tyres

saddle

handlebar

seatpost brake frame front derailleur chain bottom brakets cassete rear derailleur crankset

grip gear shifter steam head set brakes fork hubs wheelset, rims

pedals

tyres

saddle

gear shifter

seatpost frame brake chain guard rear light chain bottom brakets cassete rear derailleur crankset pedals

handlebar grip steam front basket front light head set break hubs wheelset, rims tyres PAGE

4

5


POREĐENJE RAZLIČITIH VELIČINA TOČKOVA COMPARATIVE CONTACT PATCH (MORE IS BETTER) 6cm

7cm

8cm

9cm

26

27.5

29

6CM

8CM

9CM

Veći točkovi osiguravaju bolje prijanjanje kao rezultat veće kontaktne površine gume sa tlom.

10cm

26” 27,5”

NAŠE IDEJE VAŠA PREDNOST

INNOVATION

5cm

29”

26” 27,5”

+1,5% +3,5%

29”

26” 27,5”

+1,5% +3,5%

29”

TEŽINA TOČKOVA:

+5%

+5%

+5%

+12%

+12%

Veći točkovi obezbeđuju veću inerciju koja se. ispoljava u percipiranom poboljšanju stabilnosti time osiguravaju sigurniju vožnju po nepristupačnim terenima.

+12%

-4° -6° -4° -6°

Veći točkovi su efikasniji na off-road terenu iz razloga što je njihov ugao prilaza manji. Veći točkovi omogućavaju bržu i mirniju vožnju jer neravni teren ne utiče na brzinu bicikla kao što bi to bio slučaj sa manjim točkovima, a mirnija vožnja omo-4° gućava manju potrošnju energije.

-6°

+30% +50%


WIND SYSTEM Aerodinamičke performanse - aerodinamično oblik koji lakše seče kroz vazduh omogućava biciklisti da putuju mnogo brže, sa manje napora. Naši dizajneri su radili na stvaranju efikasnijeg aerodinamičkog dizajna. Aerodynamic efficiency--a streamlined shape that cuts through the air more smoothly enables a cyclist to travel much faster, with less effort. Our designers have been working on creating more aerodynamically efficient designs.

YS COLOR

GREEN ENERGY

Bilo gde da vozite kao alternativa za zdravu vožnju, za fitnes, ili za prevoz, ovo je udoban, brz, ekološki i pouzdan model bicikla za vas.

Whether you ride as a healthy alternative to driving, for fitness, or for transport, this is a comfortable, fast, ecological and reliable model of bike for you.

YS boja ima visoke standarde kako bi se osiguralo da naš kupac dobije najbolji mogući kvalitet proizvoda . YS paint has high standards in order to ensure that our customer get the best quality product possible.

ALUMINIUM TECHNOLOGY

Aluminijumska legura Mg2S silicid kao njen glavni aditiv se takođe naziva legura 6061. Klasa 6000 legure su vrlo funkcionalne, zavarive i lako mašinski obradive, zbog čega se često koriste u proizvodnji biciklističkih ramova.Zahvaljujući njohovoj čvrstoći i obradivosti, cevi izrađene od ove legure se često koriste u obradi hydroforming tehnologijom. 6061 aluminijumska legura dostiže zateznu čvrstoću 325MPa i gustoću od 2,70 g / cm3. An aluminium alloy Mg2S silicides as its main additive is also referred to as alloy 6061. Class 6000 alloys are highly workable, weldable, and machinable, which is why they are often used in the manufacture of bicycle frames. Thanks to their tensile strength and resulting workability., tubes made from this alloy are often used in hydroforming processing. The 6061 aluminium alloy reaches a tensile strength of a325 MPa and density of 2.70 g/cm3

SPORT RACING Ove bicikl su posvećeni planinskom biciklizmu, ali su takođe pogodni i za svakodnevne vožnje na različitim terenima. Pogodan za početnike vozače. These bike are dedicated to mountain biking, but are also suitable everyday rides on diverse terrain. Suitable for novice riders.

RACING CONTROL Ovi bicikli su posvećeni trkačkim performansama. Položaj vožnje je optimizovan za brzo i efikasno penjanje. These bikes are dedicated to racing performance. The riding position optimized for fast and efficient climbing.

HYDROFORMING FRAME

Aluminijumske legure cevi oblikovane hydroforming tehnologijom nastaju pritiskom zagrejanog ulja. Osnovna cev ubaci se u kalup preko kojeg se upumpava ulje. Pritisak zagrejanog ulja formira cev na oblik kalupa. Oblikovanje cevi ovom tehnologijom je proizvodni proces koji uključuje više od 10 operacija. Hydroforming cevi obično se koriste na ramovima, umesto gornje ili donje cevi rama. Kod nekih ramova, hidroforming cev koristi se umesto sedišne cevi (naročito u slučaju drumskog bicikla) Aluminum alloy tubes shaped by hydroforming technology are formed by the pressure of heated oil. A basic tube is inserted into a mold through which oil is pumped. The pressure of heated oil forms the tube to the shape of the mold. This tube shaping technology is a production process involving more than 10 operations. Hydroforming tubes are usually used on the frame, in place of upper or lower frame tubes. With some frames, a hydroforming shaped tube is used in place of the saddle tube (especially in the case of road bicycle)

PREDNOSTI “VIT COMP” VOLANA Ulnarni nerv

Ulnarni nerv Karpalni tunel

Karpalni tunel

Snabdeva, palac, kažiprst i srednji prst

Snabdeva, palac, kažiprst i srednji prst

Ravan volan Karpalni tunel je pod pritiskom. Bol u prstima.

SAVRŠEN BREND...

VIT comp volan Ergonomski savijen unazad. Karpalni tunel normalno funkcioniše.

...ZA SVAČIJU POTREBU

PAGE

6

7


NANO DISC

TECHNOLOGIES

Vodeća tehnologija na našim biciklima je pravo oružje trka. Nano kočnice povećavaju stabilnost i krutost i čine bicikl lagan. Sistem garantiraje nesmetanu i bezbednu vožnju čak i u teškim situacijama trke. Leading technology on our bikes is the right weapon a race. Nano Brake increase stability and stiffness and make the bike a lightweight. System guarantee smooth and safe rides even in difficult race situation.

SPEED RACE

Položaj vozača je optimizovan za trke. Telo je u savršeno aerodinamičkom položaju dok čvrsta konstrukcija bicikla optimizuje optimalnu efikasnost u toku vožnje, što dovodi do brzog i stabilnog trkačkog bicikla. The rider’s position is optimised for racing. The body is in a perfectly aerodynamic position while the bike’s rigid construction provides optimal pedaling efficiency, resulting in a very fast and stable racing bike.

EVOLUTION SUSPENSION

Koje god off road avanture tražite, Evolution suspenzija će vam pomoći da iskoristite svoje napore. Kontrola, trakcija, udobnost, dobićete više od svega sa Evolution suspenzijom. Evolution je prilagodljiv sistem koji nudi glatko, aktivno vešanje na svim terenima.

STEP BY STEP

Whatever off-road adventures you seek, Evolution Suspension helps you make Položaj vozača na ovim biciklima je posvećen obezbeđivanju udobne the most of your efforts. Control, traction, comfort, speed—you get more of vožnje uz zadrživ modni izgled i osećaj. everything with Evolution Suspension.Evolution is an adaptable system that offers smooth, active front suspension on all types of terrain. The riding position on these bike is dedicated to ensuring a comfortable ride while maintaining a fashion look and feel.

EXTRA COMFORT Ovaj opis predstavlja funkcionalno oblikovano zadnje sedište napravljeno od Hi-Ten čelika koji zahvaljujući svojem “S” obliku efikasnije apsorbuje i distribuira vibracije na ram uzrokovane manjim neravninama na terenu i na taj način poboljšava udobnost bicikla. This description stands for functionally shaped rear seat stays made of Hi-Ten which thanks to their “S” shape more efficiently absorb and distribute vibrations transferred to the frame and caused by minor unevenness in the terrain and thus improve the comfort of the bicycle.

HAND BUILD WHEELS Imamo više godina iskustva u proizvodnji točkova. Ručna izrada je dokazan i pouzdan proces i pravilno primenjen može da garantuje duge i trajne performanse točka. We have more years of experience in producing wheels. Hand building is proven and reliable process and applied properly it can guarantee and long/lasting performance of the wheel.

DOUBLE BUTTED TUBES

Glavna prednost cevi sa suženim zidovima, u poređenju sa tradicionalnom cevi je manja težina, dok, istovremeno i dalje sportski izgledaju, gotovo identičan kvalitet kao tradicionalne cevi. Sužene cevi obično imaju deblje zidove na njihovim krajevima , dok su varovi i tanji zidovi u centru, manje napeti deo. The main advantage of tubes with narrowed walls (butted tubes) as compared to traditional tubes, is their lower weight while, at the same time, still sporting similar, almost identical quality as traditional tubes. Narrowed tubes usually have thicker walls at their ends, at welds, and thinner walls in the central, less strained portion.

MIXED TERRAIN Položaj vozača na ovom biciklu je posvećen obezbeđivanju udobne vožnje ali zadržava sportski izgled i osećaj. The riding position on this bike is dedicated to ensuring a comfortable ride while maintaining a sporting look and feel.

ECCOGREE PEDALS

Vožnja biciklom na posao je odličan način da se uštedi novac i podigne kondicija u isto vrijeme. Naš udoban gradski bicikl vam daje samopouzdanje u vožnji a komponente su jednostavne za korišćenje i lako održavanje. Nudimo novi asortiman lepog dizajna od diskretnih do upadljivih. Riding a bike to work is a great way to save money and get exercise at the same time. Our comfortable city geometry gives you confidence on your ride and components are all easy to use and low maintenance. We offer a new range of beautiful designs from discrete to flashy.


PERFORMANCE ALLOY Ova tehnologija pruža mogućnost korišćenja toplotno obrađenih krajeva na ramu sa zanimljivim oblicima. Njihova prednost u odnosu na obične završetke, je povećana snaga materijala. This technology offers possibility to use heat processed frame endings with interesting shapes. Their advantage compared to milled endings, is the increased strength of the material.

LADY FIT LINE Ženska fit serija je posebno dizajnirana kako bi obezbedila maksimalnu udobnost za ženske vozače. Ovi bicikli imaju funkcije i posebno odabrane komponente koje odgovaraju specifičnim potrebama žena.

FULL CONTROL

4 tačke pivot vešanja je jednostavan i pouzdan sistem dokazan u svetu planinskog biciklizma. Ovaj sistem suspenzije ima nekoliko prednosti uključujući i odličnu čvrstinu zadnje konstrukcije i putanju zadnje vile krećajući se duž kruga.

The 4 point pivot suspension is simple and reliable system proven in the world of mountain biking. This suspension system boasts several advantages, including excellent firmness of the rear construction and trajectory of the rear construction moving along a circle.

FLUID DRIVE

The lady fit series is specially designed to ensure maximum comfort for female riders. These bikes feaVozi kao po vodi! Fluid drive je skup odabranih komponenata koji vam omogućavaju udobnu vožnju tures specially selected components that correu svim vremenskim uslovima. Naši inženjeri testiranjem različitih komponenti na biciklu i u različitim spond to women’s specific needs and sizing. situacijama napravili su da biciklo bude trajnije i izdržljivije a ujedno da izgleda sportski.

Drive like as a water! Fluid drive is a selection of components that allow you a comfortable ride in all weather conditions. Our engineers testing the various components on the bike and in different situations are made that the bicycle is more permanent and durable and also to look sporty.

Y SYSTEM Komfor je bitan deo brzine , i vaš stav na biciklu doprinosi vašoj udobnosti . Ramovi imaju pažljivo razmotrenu geometriju koja ih čini “ Fit - sistem neutralna”. Y geometrija rama je posebno popularna kod mladih biciklista. Comfort is an essential part of speed, and your fit on a bike contributes to your comfort. Frames have a carefully considered geometry that makes them “fit-system neutral”. Y frame geometry is particularly popular with young cyclists.

HI-TEN Hi-Ten skraćenica za visoku zateznu čvrstoću čelika. Hi-Ten ramovi su jednako jaki i izdržljivi kao Cr-Mo ramovi, ali primetno teži. Hi-Ten acronym stands for High Tensile Steel. Hi-Ten frames are just as strong and durable as Cr-Mo frames but noticeably heavier.

FASHION BIKE

Okrenite trotoare u piste s ovim slatkim, razigranim dizajnom. Iznenađujućih detalja i nijansi to je ono što čine ove jedinstvene modne bicikle. Turn sidewalks into runways with these sweet, playful designs. The surprising detail and nuances are what make this bikes unique.

DRESS GUARD Nema više da vam se suknja zaglavi u žice! Čuvar garderobe će zaštititi vašu suknju, haljinu ili dugi kaput od oštećenja. Takođe, pomaže u vožnji po kiši , zaštiti će vašu odeću pored blatobrana. No more skirts getting stuck in the spokes! This lovely dress guard will protect your skirts, dress or a long coat from getting damaged. Also helps in riding in the rain, working to protect your outfit alongside the mudguards.

CHAIN GUARD Naši gradski bicikli sa zaštitnicima na lancu omogućavaju vam da vozite bez mogućnosti oštećenja vaše odeće. Takođe ova funkcija smanjuje potrebu za performansama. Our city bikes with chain protectors allow you to ride without spoiling your clothes.This feature also minimizes the need for performance.

RETRO BIKE Moderna tehnologija umotana u stilu zlatnih sedamdesetih. Ako volite šarm retro bicikala ne treba vam kompromis na udobnost i kvalitet vožnje. Odaberite jedan iz naše ponude koji odgovara vašem stilu. Modern technology wrapped in the golden senventu style. If you like the charm of retro-bikes you need not compromise on riding comfort or quality. Just choose one of the great new colours you like.

PAGE

8

9


MOUNTAIN BIKE


V-BRAKE

21 BRZINA

SUB262 ŠIFRA: 1260046 35,490RSD MP:

SIVO PLAVO CRNI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

SUB262D2 ŠIFRA: 1260045 39,690RSD MP:

2x DISC BRAKE E

24 BRZINA

SUB262S24D2H ŠIFRA: 1260068 46,990RSD MP:

3702041 MONTE GRAPPA BORA BORA CRNO PLAVO

3702041 MONTE GRAPPA BORA BORA CRNO PLAVO

3702041 MONTE GRAPPA BORA BORA CRNO PLAVO

3842105 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO PLAVE 130mm

3842105 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO PLAVE 130mm

3842105 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO PLAVE 130mm

3830038 VOLAN ALU CRNI,WIDTH 660mm, 31.8mm

3830038 VOLAN ALU CRNI,WIDTH 660mm, 31.8mm

3830038 VOLAN ALU CRNI,WIDTH 660mm, 31.8mm

3401003 DISK KOČNICA SHIMANO ABRM375FURL

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFURX075

3401004 DISK KOČNICA SHIMANO ABRM375RURL

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFURX075

3821113 AMORTIZER VILE 26" SUNTOUR XCT V4

3821109 AMORTIZER VILE 26" SUNTOUR XCT V4

3821109 AMORTIZER VILE 26" SUNTOUR XCT V4

3800104 PEDALA ALU/METAL

3800104 PEDALA ALU/METAL

3800104 PEDALA ALU/METAL

3608009 SRED. POGON SHIMANO 48/38/28T 170mm

3608009 SRED. POGON SHIMANO 48/38/28T 170mm

3608009 SRED. POGON SHIMANO 48/38/28T 170mm

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605603 LANAC MTB KMC Z-72 1/2”x3/32” 116L

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36RUPA

3730510 OBRUČ 26X1.75 ALU DUPLI CRNI 24R

3730510 OBRUČ 26X1.75 ALU DUPLI CRNI 24R

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3200106 GLAVA PREDNJA MTB 24R ALU CRNA ASSESS

3200106 GLAVA PREDNJA MTB 24R ALU CRNA ASSESS

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3210005 GLAVA ZADNJA MTB ZA DISK 24R ASSESS

3211100 GLAVA ZADNJA 24R ALU CRNA ASSESS

3320059 SP.26X1.95(53-559) KRUSADER

3320059 SP.26X1.95(53-559) KRUSADER

3320059 SP.26X1.95(53-559) KRUSADER

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3230102 KASETA SHIMANO 8 FAZ ACSHG318130

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242024 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm/48T

3242110 ZADNJI MENJAČ SHIMANO ACERA 7/8 RUPA

3242110 ZADNJI MENJAČ SHIMANO ACERA 7/8 RUPA

3242134 ZADNJI MENJAČ SHIMANO ACERA 9 BRZINA

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245318 RUČICE MENJAČA ALTUS SHIMANO 3/8

3401001 V-BRAKE ČELJUST SHIMANO ALU PREDNJE 3401002 V-BRAKE ČELJUST SHIMANO ALU ZADNJE

26 ALU

19”

14,60

PAGE

10

11

MTB MTB

SUB ZERO RACE


26 ALU

21”

16,00

ZERO RACE V-BRAKE

21 BRZINA

ZER261 ŠIFRA: 1260088 31,290RSD MP:

CRNO NARANDŽASTO SIVI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

ZER261D2 ŠIFRA: 1260089 35,290RSD MP:

2x DISC BRAKE HIDRAULIČNE KOČNICE

21 BRZINA

ZER261D2H ŠIFRA: 1260008 41,790RSD MP:

3702039 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO ORANŽ

3702039 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO ORANŽ

3702039 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO ORANŽ

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400117 RADIUS DISK KOČNICA ZA DISK 160mm

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3821113 AMORTIZER VILE 26" SUNTOUR XCT V4

3821109 AMORTIZER VILE 26" SUNTOUR XCT V4

3821109 AMORTIZER VILE 26" SUNTOUR XCT V4

3800104 PEDALA ALU/METAL

3800104 PEDALA ALU/METAL

3800104 PEDALA ALU/METAL

3608009 SRED. POGON SHIMANO 48/38/28T 170mm

3608009 SRED. POGON SHIMANO 48/38/28T 170mm

3608009 SRED. POGON SHIMANO 48/38/28T 170mm

3603509 MONO BLOK 131mm THUN JIVE 128L 2014

3603509 MONO BLOK 131mm THUN JIVE 128L 2014

3603509 MONO BLOK 131mm THUN JIVE 128L 2014

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242135 SHIMANO-ALTUS 7/8 ZADNJI MENJAČ

3242135 SHIMANO-ALTUS 7/8 ZADNJI MENJAČ

3242135 SHIMANO-ALTUS 7/8 ZADNJI MENJAČ

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245317 RUČ. MENJAČA ALTUS SHIMANO 3/7 ASLM310


V-BRAKE

21 BRZINA

ZERX271 ŠIFRA: 1280041 37,490RSD MP:

CRNO ZELENI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

24 BRZINA

ZERX271D2 ŠIFRA: 1280042 43,790RSD MP:

2x DISC BRAKE HIDRAULIČNE KOČNICE

27 BRZINE

ZERX271D2H ŠIFRA: 1280043 51,990RSD MP:

3702038 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO ZELENO

3702038 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO ZELENO

3702038 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO ZELENO

3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm

3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm

3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm

3830038 VOLAN ALU CRNI,WIDTH 660mm, 31.8mm

3830038 VOLAN ALU CRNI,WIDTH 660mm, 31.8mm

3830038 VOLAN ALU CRNI,WIDTH 660mm, 31.8mm

3401001 V-BRAKE ČELJUST SHIMANO ALU PREDNJE

3401003 DISK KOČNICA SHIMANO ABRM375FURL

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3401002 V-BRAKE ČELJUST SHIMANO ALU ZADNJE

3401004 DISK KOČNICA SHIMANO ABRM375RURL

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3821128 AMORTIZER VILE SUNTOUR 27.5 SF13-XCT

3821129 AMORT.VILE SUNTOUR 27.5 SF13-XCM

3821129 AMORT.VILE SUNTOUR 27.5 SF13-XCM

3800104 PEDALA ALU/METAL

3800104 PEDALA ALU/METAL

3800104 PEDALA ALU/METAL

3608009 SRED. POGON SHIMANO 48/38/28T 170mm

3608009 SRED. POGON SHIMANO 48/38/28T 170mm

3608007 SREDNJI POGON SHIMANO ACERA 22/32/44T

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605603 LANAC MTB KMC Z-72 1/2”x3/32” 116L

3605604 LANAC MTB KMC Z-9000 1/2"x11/128"116L

3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R

3730872 OBRUC V3 27"+ 36 RUPA

3730872 OBRUC V3 27"+ 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320068 SP.27.5 x 1.90 (50-584) 650B CST

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3230102 KASETA SHIMANO 8 FAZ ACSHG318130

3230105 KASETA SHIMANO 9 FAZ ACERA 11-32T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242024 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm/48T

3242009 MENJAČ PREDNJI SHIMANO ACCERA AFDM3000

3242135 SHIMANO-ALTUS 7/8 ZADNJI MENJAČ

3242134 ZADNJI MENJAČ SHIMANO ACERA 9 BRZINA

3242134 ZADNJI MENJAČ SHIMANO ACERA 9 BRZINA

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245315 RUČ. MENJAČA ALTUS 3/8S CRNE ASTM3102

3245401 RUČICE MENJAČA ACERA 3/9 ASLM3000

5 ALU

19”

14,90

PAGE

12

13

MTB MTB

ZERO X RACE


26 ALU

21”

14,70

ZERO FS RACE V-BRAKE

21 BRZINA

ZERFS ŠIFRA: 1260034 25,990RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

NOVO

ZERFSDISC2 ŠIFRA: 1260009 27,490RSD MP:

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO -CRNO

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO -CRNO

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA 3400117 RADIUS DISK KOČNICA ZA DISK 160mm

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

CRNO ZELENI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

21 BRZINA

NOVO

NIT271 ŠIFRA: 1280017 22,890RSD MP:

CRNO NARANDŽASTO SIVI

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

NIT271D2 ŠIFRA: 1280019 MP: 24,990RSD

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) NARANDZASTO

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) NARANDZASTO

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA 3400117 RADIUS DISK KOČNICA ZA DISK 160mm

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603509 MONO BLOK 131mm THUN JIVE 128L

3603509 MONO BLOK 131mm THUN JIVE 128L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R

3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

5 ALU

21”

15,70

PAGE

14

15

MTB MTB

NITRO RACE


26 UV PROTECTION protective layer colour

ALU

21”

frame

15,45

EXPLOSION RACE V-BRAKE

21 BRZINA

EXP263 ŠIFRA: 1260161 22,890RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

NOVO

EXP263D2 ŠIFRA: 1260162 23,990RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA 3400117 RADIUS DISK KOČNICA ZA DISK 160mm

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L 2016

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L 2016

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

ZELENO CRNO NARANŽASTI


V-BRAKE

21 BRZINA

EXP261 ŠIFRA: 1260002 24,790RSD MP:

ZELENO CRNO SIVI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

EXP261D2 ŠIFRA: 1260091 25,990RSD MP:

2x DISC BRAKE HIDRAULIČNE KOČNICE

21 BRZINA

EXP261D2H ŠIFRA: 1260090 34,990RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3400117 RADIUS DISK KOČNICA ZA DISK 160mm

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603509 MONO BLOK 131mm THUN JIVE 128L

3603509 MONO BLOK 131mm THUN JIVE 128L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245317 RUČ. MENJAČA ALTUS SHIMANO 3/7 ASLM310

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

UV PROTECTION

26

protective layer colour

frame

ALU

20”

15,45

PAGE

16

17

MTB MTB

EXPLOSION RACE


26 ALU

21”

14,40

EXPLOSION RACE V-BRAKE

21 BRZINA

EXP262 ŠIFRA: 1260035 22,890RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

EXP262D2 ŠIFRA: 1260011 23,990RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA 3400117 RADIUS DISK KOČNICA ZA DISK 160mm

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320095 SP.26X1.95(53-559) ZELENA LINIJA CST

3320095 SP.26X1.95(53-559) ZELENA LINIJA CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

CRNO ZELENO SIVI


V-BRAKE

21 BRZINA

MAS271 ŠIFRA: 1280046 27,090RSD MP:

ZELENO CRNO SIVI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

MAS271D2 ŠIFRA: 1280047 30,890RSD MP:

2x DISC BRAKE HIDRAULIČNE KOČNICE

21 BRZINA

MAS271D2H ŠIFRA: 1280048 38,390RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm

3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm

3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3400117 RADIUS DISK KOČNICA ZA DISK 160mm

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3821128 AMORTIZER VILE SUNTOUR 27.5 SF13-XCT

3821129 AMORT.VILE SUNTOUR 27.5 SF13-XCM

3821129 AMORT.VILE SUNTOUR 27.5 SF13-XCM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730872 OBRUC V3 27"+ 36 RUPA

3730872 OBRUC V3 27"+ 36 RUPA

3730872 OBRUC V3 27"+ 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3242135 SHIMANO-ALTUS 7/8 ZADNJI MENJAČ

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245317 RUČ. MENJAČA ALTUS SHIMANO 3/7 ASLM310

3400012 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

UV PROTECTION

5

protective layer colour

frame

STEEL

21”

19,85

PAGE

18

19

MTB MTB

MASTER PERFORMANCE


26 STEEL

21”

18,40

MASTER PERFORMANCE V-BRAKE

21 BRZINA

MAS261 ŠIFRA: 1260075 25,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

NOVO

SIVO BRAON

MAS261D2 ŠIFRA: 1260076 28,090RSD MP:

2x DISC BRAKE HIDRAULIČNE KOČNICE

21 BRZINA

MAS261D2H ŠIFRA: 1260105 36,490RSD MP:

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO -CRNO

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO -CRNO

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO -CRNO

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3832071 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm SIVI

3832071 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm SIVI

3832071 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm SIVI

3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3400127 DISK KOČNICA ZADNJA RADIUS

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3821115 AMORTIZER VILE SUNTOUR SF13-M3020

3821116 AMORTIZER VILE SUNTOUR 26 SF13-M3020

3821116 AMORTIZER VILE SUNTOUR 26 SF13-M3020

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245317 RUČ. MENJAČA ALTUS SHIMANO 3/7 ASLM310

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS


V-BRAKE

21 BRZINA

MAS262 ŠIFRA: 1260042 25,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

NOVO

PLAVO CRNI

MAS262D2 ŠIFRA: 1260073 28,090RSD MP:

2x DISC BRAKE HIDRAULIČNE KOČNICE

21 BRZINA

MAS262D2H ŠIFRA: 1260107 36,490RSD MP:

3702017 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) PLAVO

3702017 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) PLAVO

3702017 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) PLAVO

3842105 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO PLAVE 130mm

3842105 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO PLAVE 130mm

3842105 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO PLAVE 130mm

3832064 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm PLAVI

3832064 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm PLAVI

3832064 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm PLAVI

3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3400127 DISK KOČNICA ZADNJA RADIUS

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3821115 AMORTIZER VILE SUNTOUR SF13-M3020

3821116 AMORTIZER VILE SUNTOUR 26 SF13-M3020

3821116 AMORTIZER VILE SUNTOUR 26 SF13-M3020

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245317 RUČ. MENJAČA ALTUS SHIMANO 3/7 ASLM310

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

26 STEEL

21”

17,50

PAGE

20

21

MTB MTB

MASTER PERFORMANCE


26 STEEL

22”

16,65

MASTER PERFORMANCE V-BRAKE

21 BRZINA

MAS265 ŠIFRA: 1260100 25,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

NOVO

ZELENO CRNO SIVI

MAS265D2 ŠIFRA: 1260101 28,090RSD MP:

2x DISC BRAKE HIDRAULIČNE KOČNICE

21 BRZINA

MAS265D2H ŠIFRA: 1260110 36,490RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3400127 DISK KOČNICA ZADNJA RADIUS

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3821115 AMORTIZER VILE SUNTOUR SF13-M3020

3821116 AMORTIZER VILE SUNTOUR 26 SF13-M3020

3821116 AMORTIZER VILE SUNTOUR 26 SF13-M3020

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245317 RUČ. MENJAČA ALTUS SHIMANO 3/7 ASLM310

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS


V-BRAKE

21 BRZINA

MAS263 ŠIFRA: 1260134 25,390RSD MP:

CRNO NARANDŽASTO SIVI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

MAS263D2 ŠIFRA: 1260074 28,090RSD MP:

2x DISC BRAKE HIDRAULIČNE KOČNICE

21 BRZINA

MAS263D2H ŠIFRA: 1260135 36,490RSD MP:

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3400116 RADIUS DISK KOČNICA MEHANIČKA 160mm

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3400117 RADIUS DISK KOČNICA ZA DISK 160mm

3400113 HIDR DISK KOČN SHIMANO AM396LFUR

3821115 AMORTIZER VILE SUNTOUR SF13-M3020

3821116 AMORTIZER VILE SUNTOUR 26 SF13-M3020

3821116 AMORTIZER VILE SUNTOUR 26 SF13-M3020

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320098 SP.26X1.95(53-559) ORANž LINIJA CST

3320098 SP.26X1.95(53-559) ORANŽ LINIJA CST

3320098 SP.26X1.95(53-559) ORANŽ LINIJA CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245317 RUČ. MENJAČA ALTUS SHIMANO 3/7 ASLM310

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

26 STEEL

22”

18,40

PAGE

22

23

MTB MTB

MASTER PERFORMANCE


26 STEEL

19”

17,15

MASTER PERFORMANCE V-BRAKE

21 BRZINA

MAS266 ŠIFRA: 1260005 25,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

MAS266D2 ŠIFRA: 1260082 28,090RSD MP:

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO -CRNO

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO -CRNO

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400117 RADIUS DISK KOČNICA ZA DISK 160mm 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS 3821115 AMORTIZER VILE SUNTOUR SF13-M3020

3821116 AMORTIZER VILE SUNTOUR 26 SF13-M3020

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600064 SRED. POGON CYCLONE 28/38/48T 170mm

3600064 SRED. POGON CYCLONE 28/38/48T 170mm

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3603517 MONO BLOK 132 mm THUN JIVE 128L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730510 OBRUČ 26X1.75 ALU DUPLI CRNI 24R

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3211101 GLAVA ZADNJA MTB 24R ALU SHUNFENG

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3212100 GLAVA PREDNJA MTB 24R ALU SHUNFENG

3320099 SP.26X1.95(53-559) LINK CRVENA LINIJA

3320099 SP.26X1.95(53-559) LINK CRVENA LINIJA

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242135 SHIMANO-ALTUS 7/8 ZADNJI MENJAČ

3242135 SHIMANO-ALTUS 7/8 ZADNJI MENJAČ

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

3245308 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF5102

CRVENO CRNO SIVI


MTB MTB PAGE

24

25


29 ER STEEL

20”

17,20

BLADE SPORT V-BRAKE

21 BRZINA

BLA291 ŠIFRA: 1280025 24,790RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

NOVO

BLA291D1 ŠIFRA: 1280026 26,890RSD MP:

3702017 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) PLAVO

3702017 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) PLAVO

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3832064 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm PLAVI

3832064 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm PLAVI 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA

3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320100 SP.GUMA 29X2.25 MTB (60-622) BIG ONE

3320100 SP.GUMA 29X2.25 MTB (60-622) BIG ONE

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

CRNO PLAVI


CRNO NARANDŽASTO SIVI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

21 BRZINA

BLA272 ŠIFRA: 1280044 24,590RSD MP:

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

BLA272D1 ŠIFRA: 1280045 25,990RSD MP:

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400012 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400012 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730872 OBRUC V3 27"+ 36 RUPA

3730872 OBRUC V3 27"+ 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

5 STEEL

20”

18,50

PAGE

26

27

MTB MTB

BLADE SPORT


5 STEEL

21”

18,60

BLADE SPORT V-BRAKE

21 BRZINA

BLA271 ŠIFRA: 1280023 24,590RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

BLA271D1 ŠIFRA: 1280024 25,990RSD MP:

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO -CRNO

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO -CRNO

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3832071 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm SIVI

3832071 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm SIVI 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400012 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400012 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730872 OBRUC V3 27"+ 36 RUPA

3730872 OBRUC V3 27"+ 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

CRNO SIVO CRVENI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

21 BRZINA

NOVO

BLA261 ŠIFRA: 1260012 22,890RSD MP:

CRNO PLAVO NARANDŽASTI

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

BLA261D ŠIFRA: 1260077 24,790RSD MP:

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3603521 MONO BLOK 127mm THUN TOPAZ 133,65K

3603521 MONO BLOK 127mm THUN TOPAZ 133,65K

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242015 PRED. MENJAČ SHIMANO TOP PULL 31.8mm

3242015 PRED. MENJAČ SHIMANO TOP PULL 31.8mm

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

26 STEEL

19”

18,50

PAGE

28

29

MTB MTB

BLADE SPORT


26 STEEL

22”

18,60

BLADE SPORT V-BRAKE

21 BRZINA

BLA263 ŠIFRA: 1260092 22,890RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

NOVO

BLA263D1 ŠIFRA: 1260093 24,790RSD MP:

3702017 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) PLAVO

3702017 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) PLAVO

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3832064 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm PLAVI

3832064 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm PLAVI 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

PLAVO NARANDŽASTI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

21 BRZINA

NOVO

BLA266 ŠIFRA: 1260052 22,890RSD MP:

NARANDŽASTO CRNO SIVI

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

BLA266D ŠIFRA: 1260081 24,790RSD MP:

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3603521 MONO BLOK 127mm THUN TOPAZ 133,65K

3603521 MONO BLOK 127mm THUN TOPAZ 133,65K

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320098 SP.26X1.95(53-559) ORANŽ LINIJA CST

3320098 SP.26X1.95(53-559) ORANŽ LINIJA CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242015 PRED. MENJAČ SHIMANO TOP PULL 31.8mm

3242015 PRED. MENJAČ SHIMANO TOP PULL 31.8mm

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

26 STEEL

17”

17,25

PAGE

30

31

MTB MTB

BLADE SPORT


26 STEEL

17”

16,75

BLADE SPORT V-BRAKE

21 BRZINA

BLA262 ŠIFRA: 1260039 23,090RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

NOVO

BLA262D ŠIFRA: 1260078 24,990RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm

3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3603521 MONO BLOK 127mm THUN TOPAZ 133,65K

3603521 MONO BLOK 127mm THUN TOPAZ 133,65K

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242015 PRED. MENJAČ SHIMANO TOP PULL 31.8mm

3242015 PRED. MENJAČ SHIMANO TOP PULL 31.8mm

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

CRNO ZELENO NARANDŽASTI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

21 BRZINA

NOVO

BLA267 ŠIFRA: 1260020 22,890RSD MP:

CRNO ZELENO BELI

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

BLA267D ŠIFRA: 1260080 24,790RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320110 SP.26X1.95(53-559) LINK ZELENA CST

3320110 SP.26X1.95(53-559) LINK ZELENA CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

26 STEEL

22”

17,45

PAGE

32

33

MTB MTB

BLADE SPORT


5 STEEL

21”

18,20

HAMMER COMFORT V-BRAKE

21 BRZINA

HAM271 ŠIFRA: 1280027 23,290RSD MP:

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ 3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm 3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3400012 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T 3242129 Z. MENJAČ TX55 SHIMANO TOURNEY 6/7 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

NOVO

CRNO NARANDŽASTO SIVI


NOVO

INDIGO ZELENO PLAVI

V-BRAKE

21 BRZINA

HAM260 ŠIFRA: 1260102 22,690RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO 3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm 3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320110 SP.26X1.95(53-559) LINK ZELENA CST 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T 3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

26 STEEL

21”

17,45

PAGE

34

35

MTB MTB

HAMMER COMFORT


26 STEEL

21”

16,75

HAMMER COMFORT V-BRAKE

21 BRZINA

HAM261 ŠIFRA: 1260015 22,690RSD MP:

3702001 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ŽUTO 3842104 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ŽUTE 130mm 3832072 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ŽUTI

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320110 SP.26X1.95(53-559) LINK ZELENA CST 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T 3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

NOVO

PLAVO ZELENI


NOVO

CRNO ZELENO SIVI

V-BRAKE

21 BRZINA

HAM267 ŠIFRA: 1260116 22,690RSD MP:

3702001 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ŽUTO 3842106 RUČKE SPIDER CRNO SIVE 130mm 3832039 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ŽUTI

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T 3603521 MONO BLOK 127mm THUN TOPAZ 133,65K 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320110 SP.26X1.95(53-559) LINK ZELENA CST 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242015 PRED. MENJAČ SHIMANO TOP PULL 31.8mm 3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

26 STEEL

17”

16,75

PAGE

36

37

MTB MTB

HAMMER COMFORT


26 STEEL

22”

16,45

HAMMER COMFORT V-BRAKE

21 BRZINA

HAM268 ŠIFRA: 1260115 22,690RSD MP:

3702004 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) BELO 3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm 3832061 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm CRVENI

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320052 SP.26X2.00(54-559) HYBRID BELA LIN. 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T 3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

NOVO

CRNO BELO SIVI


ZELENO SIVO CRNI

V-BRAKE

21 BRZINA

HAM265 ŠIFRA: 1260049 22,690RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO 3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm 3832072 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ŽUTI

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T 3603521 MONO BLOK 127mm THUN TOPAZ 133,65K 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320110 SP.26X1.95(53-559) LINK ZELENA CST 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242015 PRED. MENJAČ SHIMANO TOP PULL 31.8mm 3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

26 STEEL

15”

16,80

PAGE

38

39

MTB MTB

HAMMER COMFORT


26 STEEL

22”

17,20

HAMMER COMFORT V-BRAKE

21 BRZINA

HAM266 ŠIFRA: 1260079 22,690RSD MP:

3702004 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) BELO 3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3212104 PREDNJA GL. ALU BELA MTB 36R JOYTECH 3212104 ZADNJA GL. ALU BELA MTB 36R JOYTECH 3320101 SP.26X1.90 (50-559) TRA CITY SCAR 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T 3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

CRVENO BELO CRNI


BELO CRNO CRVENI

V-BRAKE

21 BRZINA

HAM262 ŠIFRA: 1260016 22,690RSD MP:

3702004 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) BELO 3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm 3832061 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm CRVENI

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600044 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320052 SP.26X2.00(54-559) HYBRID BELA LIN. 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T 3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

26 STEEL

22”

17,65

PAGE

40

41

MTB MTB

HAMMER COMFORT


5 STEEL

19”

17,65

HUNTER COMFORT V-BRAKE

21 BRZINA

HUN271 ŠIFRA: 1280029 22,490RSD MP:

NOVO 1x DISC BRAKE

21 BRZINA

HUN271D1 ŠIFRA: 1280030 23,990RSD MP:

3702001 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ŽUTO

3702001 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ŽUTO

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3832072 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ŽUTI

3832072 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ŽUTI 3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R

3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R

3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3201109 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3320102 SP.27.5x1.95 (50-584) 650B CST

3320102 SP.27.5x1.95 (50-584) 650B CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

CRNO SIVO ZELENI


CRVENO CRNI

V-BRAKE

21 BRZINA

HUN272 ŠIFRA: 1280051 21,290RSD MP:

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

HUN272D1 ŠIFRA: 1280052 23,290RSD MP:

3702018 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRVENO

3702018 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRVENO

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600064 SRED. POGON CYCLONE 28/38/48T 170mm

3600064 SRED. POGON CYCLONE 28/38/48T 170mm

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R

3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R

3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3201109 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3320102 SP.27.5x1.95 (50-584) 650B CST

3320102 SP.27.5x1.95 (50-584) 650B CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

5 STEEL

21”

17,70

PAGE

42

43

MTB MTB

HUNTER COMFORT


26 STEEL

21”

17,45

HUNTER COMFORT V-BRAKE

21 BRZINA

HUN263 ŠIFRA: 1260050 22,290RSD MP:

NOVO 1x DISC BRAKE

21 BRZINA

HUN263DISC ŠIFRA: 1260051 24,190RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI 3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3201109 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3320095 SP.26X1.95(53-559) ZELENA LINIJA CST

3320095 SP.26X1.95(53-559) ZELENA LINIJA CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

CRNO PLAVO ZELENI


NOVO V-BRAKE

21 BRZINA

HUN264 ŠIFRA: 1260117 22,290RSD MP:

CRNO ZELENO NARANDŽASTI

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

HUN264D1 ŠIFRA: 1260118 24,190RSD MP:

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3201109 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242022 MENJ.PRED. SHIMANO TZ TOP PULL 31,8mm

3242022 MENJ.PRED. SHIMANO TZ TOP PULL 31,8mm

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

26 STEEL

17”

17,60

PAGE

44

45

MTB MTB

HUNTER COMFORT


26 UV PROTECTION protective layer colour

STEEL

17”

frame

16,85

HUNTER COMFORT V-BRAKE

21 BRZINA

HUN265 ŠIFRA: 1260139 22,290RSD MP:

ZELENO CRNO CRVENI

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

HUN265D1 ŠIFRA: 1260140 24,190RSD MP:

3702001 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ŽUTO

3702001 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ŽUTO

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3832072 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ŽUTI

3832072 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ŽUTI 3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3201109 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242022 MENJ.PRED. SHIMANO TZ TOP PULL 31,8mm

3242022 MENJ.PRED. SHIMANO TZ TOP PULL 31,8mm

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7


NARANDŽASTO CRNO ZELENI

V-BRAKE

21 BRZINA

HUN266 ŠIFRA: 1260141 22,290RSD MP:

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

HUN266D1 ŠIFRA: 1260142 24,190RSD MP:

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3201109 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

UV PROTECTION

26

protective layer colour

frame

STEEL

21”

17,45

PAGE

46

47

MTB MTB

HUNTER COMFORT


26 STEEL

21”

17,50

HUNTER COMFORT V-BRAKE

21 BRZINA

HUN262 ŠIFRA: 1260023 21,290RSD MP:

CRNO CRVENO BELI

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

HUN262DISC ŠIFRA: 1260024 23,290RSD MP:

3702018 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRVENO

3702018 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRVENO

3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm

3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm

3832061 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm CRVENI

3832061 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm CRVENI 3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3201109 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3320054 SP.26X1.95(53-559) KRUSADER BELA LINI

3320054 SP.26X1.95(53-559) KRUSADER BELA LINI

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7


NOVO

CRNO ZELENI

V-BRAKE

21 BRZINA

PROCLA291 ŠIFRA: 1280050 20,890RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO 3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm 3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600042 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320100 SP.GUMA 29X2.25 MTB (60-622) BIG ONE 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm 3242111 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ KUKA 3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

29 ER STEEL

21”

17,50

PAGE

48

49

MTB MTB

PRO CLASSIC SPORT


5 STEEL

21”

17,20

PRO CLASSIC SPORT V-BRAKE

21 BRZINA

PROCLA272 ŠIFRA: 1280060 20,290RSD MP:

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO -CRNO 3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm 3832071 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm SIVI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600042 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3320102 SP.27.5x1.95 (50-584) 650B CST 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm 3242111 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ KUKA 3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

NOVO

CRNO SIVI


NOVO

PLAVI

V-BRAKE

21 BRZINA

PROCLA262 ŠIFRA: 1260063 19,390RSD MP:

3702017 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) PLAVO 3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm 3832064 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm PLAVI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600041 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T 170mm 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3320114 SP.26X2.40 (66-559) C-1563 CST 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242022 MENJ.PRED. SHIMANO TZ TOP PULL 31,8mm 3242111 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ KUKA 3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

26 STEEL

17”

15,65

PAGE

50

51

MTB MTB

PRO CLASSIC SPORT


26 STEEL

17”

15,75

PRO CLASSIC SPORT V-BRAKE

21 BRZINA

PROCLA263 ŠIFRA: 1260143 20,290RSD MP:

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO CRNO 3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm 3832071 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm SIVI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600042 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3320059 SP.26X1.95(53-559) KRUSADER 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm 3242111 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ KUKA 3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

CRNO BELO SIVI MASKIRNI


CRNO ŽUTO SIVI

V-BRAKE

21 BRZINA

PROCLA261 ŠIFRA: 1260062 19,390RSD MP:

3702001 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ŽUTO 3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm 3832055 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ZELENI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600042 SRED. POG. TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3320101 SP.26X1.90 (50-559) TRA CITY SCAR 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm 3242111 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ KUKA 3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

26 STEEL

22”

15,65

PAGE

52

53

MTB MTB

PRO CLASSIC SPORT


MOUNTAIN BIKE WOMAN


NOVO

LJUBIČASTO ROZA BELI

V-BRAKE

18 BRZINA

MTB MTB WOMAN

AURORA SPORT

AUR262 ŠIFRA: 1260010 18,990RSD MP:

3702087 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRNO PINK 3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm 3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600041 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T 170mm 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3320108 SP.26X1.95(53-559) LINK PINK LINIJA 3232014 ZUPCANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T 3242022 MENJ.PRED. SHIMANO TZ TOP PULL 31,8mm 3242111 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ KUKA 3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

26 STEEL

14”

15,35

PAGE

54

55


26 STEEL

14”

16,30

AURORA SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

AUR265 ŠIFRA: 1260144 18,990RSD MP:

3702087 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRNO PINK 3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm 3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600041 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T 170mm 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3320101 SP.26X1.90 (50-559) TRA CITY SCAR 3232014 ZUPCANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T 3242022 MENJ.PRED. SHIMANO TZ TOP PULL 31,8mm 3242111 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ KUKA 3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

NOVO

TIRKIZ LJUBIČASTO BELI


AURORA SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

MTB MTB WOMAN

ROZA LJUBIČASTO ZELENI

AUR263 ŠIFRA: 1260053 18,990RSD MP:

3702087 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRNO PINK 3841010 RUČKE VOLANA MEGA CRNO PINK 92mm 3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600041 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T 170mm 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3320108 SP.26X1.95(53-559) LINK PINK LINIJA 3232014 ZUPCANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T 3242020 PRED.MENJ. SHIMANO TZ30 6/7 DOWN PULL 3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA 3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

26 STEEL

14”

15,80

PAGE

56

57


26 STEEL

14”

15,90

AURORA SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

AUR261 ŠIFRA: 1260128 18,990RSD MP:

3702087 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRNO PINK 3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm 3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600041 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T 170mm 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3320108 SP.26X1.95(53-559) LINK PINK LINIJA 3232014 ZUPCANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T 3242020 PRED.MENJ. SHIMANO TZ30 6/7 DOWN PULL 3242112 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TZ 6 BR RUPA 3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

ROZA BELI


TIRKIZ BELI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

21 BRZINA

BLA265 ŠIFRA: 1260096 22,690RSD MP:

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

MTB MTB WOMAN

MARISSA SPORT

BLA265D1 ŠIFRA: 1260097 24,590RSD MP:

3702087 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRNO PINK

3702087 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRNO PINK

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA 3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3600043 SRED. POG. TRUE WHEEL 24/34/42T

3603521 MONO BLOK 127mm THUN TOPAZ 133,65K

3603521 MONO BLOK 127mm THUN TOPAZ 133,65K

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3212104 PREDNJA GL. ALU BELA MTB 36R JOYTECH

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3212104 ZADNJA GL. ALU BELA MTB 36R JOYTECH

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320054 SP.26X1.95(53-559) KRUSADER BELA LINI

3320054 SP.26X1.95(53-559) KRUSADER BELA LINI

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242015 PRED. MENJAČ SHIMANO TOP PULL 31.8mm

3242015 PRED. MENJAČ SHIMANO TOP PULL 31.8mm

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

26 STEEL

17”

17,10

PAGE

58

59


FAT BIKE


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

CRNO NARANDŽASTI

2x DISC BRAKE

7 BRZINA

MTB

BIGFOOT ALL TERRAIN

FAT261 ŠIFRA: 1260126 27,190RSD MP:

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ 3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm 3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

FAT

3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA 3400129 DISK KOČNICA ZADNJA SYPO MEHANIČKA

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600017 SREDNJI POGON SPORT 36T 3603511 MONO BLOK ZA FAT BIKE 165mm 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730747 OBRUČ 26" ALU SIMPLI 36 RUPA CRNI 3201115 GLAVA PREDNJA SHUN FENG 36 RUPA 3201116 GLAVA ZADNJA SHUN FENG 36 RUPA 3320086 SP.26x4.00 (100-559) CST 3232017 RAČNA SHIMANO 7 FAZ 14-34T MEGA RANGE

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3244201 RUČ. MENJAČA REVOSHIFT 7 BRZ. ASLRS35

26 0.5 bar

0.8-1.0 bar

1.4-1.7 bar

STEEL

Soft condition Trail riding On-road or urban riding riding Normal

16”

19,80

PAGE

60

61


26 0.5 bar

0.8-1.0 bar

STEEL

1.4-1.7 bar

16”

Soft condition Trail riding On-road or urban riding riding Normal

19,80

BIGFOOT ALL TERRAIN 2x DISC BRAKE

7 BRZINA

FAT262 ŠIFRA: 1260025 27,190RSD MP:

3702005 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ZELENO 3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm 3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA 3400129 DISK KOČNICA ZADNJA SYPO MEHANIČKA

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600017 SREDNJI POGON SPORT 36T 3603511 MONO BLOK ZA FAT BIKE 165mm 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730747 OBRUČ 26" ALU SIMPLI 36 RUPA CRNI 3201115 GLAVA PREDNJA SHUN FENG 36 RUPA 3201116 GLAVA ZADNJA SHUN FENG 36 RUPA 3320086 SP.26x4.00 (100-559) CST 3232017 RAČNA SHIMANO 7 FAZ 14-34T MEGA RANGE

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3244201 RUČ. MENJAČA REVOSHIFT 7 BRZ. ASLRS35

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

MILITARY ZELENO NARANDŽASTI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

ZELENO CRNI

2x DISC BRAKE

6 BRZINA

MTB

BIGFOOT ALL TERRAIN

FAT201 ŠIFRA: 1200008 23,990RSD MP:

3702001 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ŽUTO 3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ZELENE 130mm 3832039 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ŽUTI

FAT

3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA 3400129 DISK KOČNICA ZADNJA SYPO MEHANIČKA

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3602100 SREDNJI POGON 40T CRNI POLUGA 150mm 3603511 MONO BLOK ZA FAT BIKE 165mm 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730731 OBRUČ 20" ALU SIMPLI 36 RUPA CRNI 3201115 GLAVA PREDNJA SHUN FENG 36 RUPA 3201116 GLAVA ZADNJA SHUN FENG 36 RUPA 3320087 SP.20x4.00 (100-406) CST 3232014 ZUPCANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242142 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA RUPU 3244202 RUČ MENJ. REVO SHIMANO 6 BRZ. ASLRS35

20 0.5 bar

0.8-1.0 bar

1.4-1.7 bar

STEEL

Soft condition Trail riding On-road or urban riding riding Normal

14”

18,70

PAGE

62

63


ROAD FITNESS


SPORTSKA

14 BRZINA

NOVO

DIS282 ŠIFRA: 1280020 30,590RSD MP:

CRNO ZELENO ŽUTI

SPORTSKA

16 BRZINA

MTB

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

DIS282PRO ŠIFRA: 1280021 45,890RSD MP:

3702037 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO BELO

3702037 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO BELO

3844002 KEPER TRAKA CRNA FLANB SA ČEPOVIMA

3844002 KEPER TRAKA CRNA FLANB SA ČEPOVIMA

3830111 VOLAN ZA DRUMAŠE ALU CRNI 420x25.4mm

3830112 VOLAN ZA DRUMAŠE ALU CRNI 420x31.8mm

3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA

3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA

3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3800104 PEDALA ALU/METAL

3800104 PEDALA ALU/METAL

3600049 SREDNJI POGON TRUE WHEEL 34/50T ALU

3608003 SREDNJI POGON SHIMANO ROAD 2300 50/34T

3603502 MONO BLOK 110mm THUN BOOGIE 118K

3603502 MONO BLOK 110mm THUN BOOGIE 118K

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605603 LANAC MTB KMC Z-72 1/2”x3/32” 116L

3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA

3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA

3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201113 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA KASETNA 36R

3320043 SP.700X23C(23X622) BELA LINIJA

3320043 SP.700X23C(23X622) BELA LINIJA

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3230102 KASETA SHIMANO 8 FAZ ACSHG318130

3242025 MENJ. PR. SHIMANO ROAD A070 DOWN PULL

3242018 PRED. MENJAČ SHIMANO DOWN PULL CLARIS

3242118 ZAD. MENJAČ SHIMANO 6 SPEED TY21 RUPA

3242127 ZAD.MENJ. SHIMANO CLARIS RUPA 8 BRZ.

3245208 RUČ. MENJAČA SHIMANO ROAD 3/7 ASLA050

3245209 RUČ. MENJ SHIMANO ROAD 3/8 AST2400

ROAD FITNESS

THOR ROAD CYCLING

ALU

58cm

11,75

PAGE

64

65


STEEL

57cm

AEROX RACE SPORTSKA

14 BRZINA

DIS288 ŠIFRA: 1280061 24,790RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

SPORTSKA

14 BRZINA

NOVO

DIS288PRO ŠIFRA: 1260044 33,090RSD MP:

3702040 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO SIVO

3702040 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO SIVO

3844002 KEPER TRAKA CRNA FLANB SA ČEPOVIMA

3844002 KEPER TRAKA CRNA FLANB SA ČEPOVIMA

3830111 VOLAN ZA DRUMAŠE ALU CRNI 420x25.4mm

3830112 VOLAN ZA DRUMAŠE ALU CRNI 420x31.8mm

3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA

3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA

3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3801003 PEDALA CELIK/PVC 93X83 9/16"

3801003 PEDALA CELIK/PVC 93X83 9/16"

3600050 SREDNJI POGON TRUE WHEEL 42/52T ALU

3600050 SREDNJI POGON TRUE WHEEL 42/52T ALU

3603502 MONO BLOK 110mm THUN BOOGIE 118K

3603502 MONO BLOK 110mm THUN BOOGIE 118K

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA

3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA

3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320025 SP.700X28C(28-622) CHENG SHIN

3320025 SP.700X28C(28-622) CHENG SHIN

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242008 MENJ. PR. SHIMANO A070 DOWN PULL

3242008 MENJ. PR. SHIMANO A070 DOWN PULL

3242118 ZAD. MENJAČ SHIMANO 6 SPEED TY21 RUPA

3242115 MENJAČ ZADNJI SHIMANO NA RUPU ARDA070

3245208 RUČ. MENJAČA SHIMANO ROAD 3/7 ASLA050

3245404 RUČICE MENJ. SHIMANO ROAD 3/7 ASTA070

14.30

CRNO SIVO CRVENI


SPORTSKA

14 BRZINA

DIS281 ŠIFRA: 1280008 30,590RSD MP:

SPORTSKA

16 BRZINA

MTB

CRNO ŽUTO BELI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

DIS281PRO ŠIFRA: 1280009 45,890RSD MP:

3702040 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO SIVO

3702040 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO SIVO

3844002 KEPER TRAKA CRNA FLANB SA ČEPOVIMA

3844002 KEPER TRAKA CRNA FLANB SA ČEPOVIMA

3830112 VOLAN ZA DRUMAŠE ALU CRNI 420x31.8mm

3830112 VOLAN ZA DRUMAŠE ALU CRNI 420x31.8mm

3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA

3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA

3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3800104 PEDALA ALU/METAL

3800104 PEDALA ALU/METAL

3600049 SREDNJI POGON TRUE WHEEL 34/50T ALU

3608003 SREDNJI POGON SHIMANO ROAD 2300 50/34T

3603502 MONO BLOK 110mm THUN BOOGIE 118K

3603502 MONO BLOK 110mm THUN BOOGIE 118K

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605603 LANAC MTB KMC Z-72 1/2”x3/32” 116L

3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA

3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA

3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201113 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA KASETNA 36R

3320109 SP.700X23C(23X622) CZAR ŽUTA LINIJA

3320109 SP.700X23C(23X622) CZAR ŽUTA LINIJA

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3230102 KASETA SHIMANO 8 FAZ ACSHG318130

3242025 MENJ. PR. SHIMANO ROAD A070 DOWN PULL

3242018 PRED. MENJAČ SHIMANO DOWN PULL CLARIS

3242118 ZAD. MENJAČ SHIMANO 6 SPEED TY21 RUPA

3242127 ZAD.MENJ. SHIMANO CLARIS RUPA 8 BRZ.

3245208 RUČ. MENJAČA SHIMANO ROAD 3/7 ASLA050

3245209 RUČ. MENJ SHIMANO ROAD 3/8 AST2400

ALU

ROAD FITNESS

INSPIRION RACE

11.75

54cm

PAGE

66

67


STEEL

50cm

14,30

ARROW RACE SPORTSKA

14 BRZINA

DIS289 ŠIFRA: 1280014 24,790RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

SPORTSKA

14 BRZINA

NOVO

DIS289PRO ŠIFRA: 1280015 33,090RSD MP:

3702040 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO SIVO

3702040 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO SIVO

3844002 KEPER TRAKA CRNA FLANB SA ČEPOVIMA

3844002 KEPER TRAKA CRNA FLANB SA ČEPOVIMA

3830111 VOLAN ZA DRUMAŠE ALU CRNI 420x25.4mm

3830112 VOLAN ZA DRUMAŠE ALU CRNI 420x31.8mm

3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA

3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA

3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3801003 PEDALA CELIK/PVC 93X83 9/16"

3801003 PEDALA CELIK/PVC 93X83 9/16"

3600050 SREDNJI POGON TRUE WHEEL 42/52T ALU

3600050 SREDNJI POGON TRUE WHEEL 42/52T ALU

3603502 MONO BLOK 110mm THUN BOOGIE 118K

3603502 MONO BLOK 110mm THUN BOOGIE 118K

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA

3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA

3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320025 SP.700X28C(28-622) CHENG SHIN

3320025 SP.700X28C(28-622) CHENG SHIN

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242008 MENJ. PR. SHIMANO A070 DOWN PULL

3242008 MENJ. PR. SHIMANO A070 DOWN PULL

3242118 ZAD. MENJAČ SHIMANO 6 SPEED TY21 RUPA

3242115 MENJAČ ZADNJI SHIMANO NA RUPU ARDA070

3245208 RUČ. MENJAČA SHIMANO ROAD 3/7 ASLA050

3245404 RUČICE MENJ. SHIMANO ROAD 3/7 ASTA070

CRNO PLAVO ŽUTI


SPORTSKA

14 BRZINA

DIS285 ŠIFRA: 1282008 24,790RSD MP:

SPORTSKA

14 BRZINA

MTB

CRNO HROM

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

DIS285PRO ŠIFRA: 1282009 31,190RSD MP:

3702044 SEDLO BORCHIE RETRO M. GRAPPA BRAON

3702044 SEDLO BORCHIE RETRO M. GRAPPA BRAON

3844002 KEPER TRAKA CRNA FLANB SA ČEPOVIMA

3844002 KEPER TRAKA CRNA FLANB SA ČEPOVIMA

3830041 VOLAN ALU DRUMSKI 25.4x420mm

3830041 VOLAN ALU DRUMSKI 25.4x420mm

3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA

3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA

3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3800103 PEDALA ALU SA KATADIOPTEROM

3800103 PEDALA ALU SA KATADIOPTEROM

3600069 SREDNJI POGON XINGHUA 42/52T ALU

3600069 SREDNJI POGON XINGHUA 42/52T ALU

3603502 MONO BLOK 110mm THUN BOOGIE 118K

3603502 MONO BLOK 110mm THUN BOOGIE 118K

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730861 OBRUČ V4 28" SIVI 36 RUPA

3730861 OBRUČ V4 28" SIVI 36 RUPA

3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320096 SP.700X28C(28-622) BEŽ BOJA ZID CST

3320096 SP.700X28C(28-622) BEŽ BOJA ZIDA CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242008 MENJ. PR. SHIMANO A070 DOWN PULL

3242008 MENJ. PR. SHIMANO A070 DOWN PULL

ROAD FITNESS

ROAD DELUXE RETROSPECTIVE

3242118 ZAD. MENJAČ SHIMANO 6 SPEED TY21 RUPA

3242115 MENJAČ ZADNJI SHIMANO NA RUPU ARDA070

3245208 RUČ. MENJAČA SHIMANO ROAD 3/7 ASLA050

3245404 RUČICE MENJ. SHIMANO ROAD 3/7 ASTA070

STEEL

57cm

13,30

PAGE

68

69


28

THOR TRAINING SPORTSKA

24 BRZINA

DIS282FIT ŠIFRA: 1280022 34,990RSD MP:

3702037 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO BELO 3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm 3832072 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ŽUTI 3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA 3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3800104 PEDALA ALU/METAL 3608009 SRED. POGON SHIMANO 48/38/28T 170mm 3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L 3605603 LANAC MTB KMC Z-72 1/2”x3/32” 116L 3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA 3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3201113 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA KASETNA 36R 3320043 SP.700X23C(23X622) BELA LINIJA 3230102 KASETA SHIMANO 8 FAZ ACSHG318130 3242016 PRED. MENJAČ SHIMANO 31.8mm DUAL PULL 3242127 ZAD.MENJ. SHIMANO CLARIS RUPA 8 BRZ. 3245315 RUČ. MENJAČA ALTUS 3/8S CRNE ASTM3102

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

ALU

21”

12.30

CRNO ZELENO ŽUTI


NOVO

CRNO SIVO CRVENI

SPORTSKA

21 BRZINA

MTB

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

DIS288FIT ŠIFRA: 1280062 20,390RSD MP:

3702018 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRVENO 3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm 3832061 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm CRVENI 3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA 3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3801003 PEDALA CELIK/PVC 93X83 9/16"

ROAD FITNESS

AEROX TRAINING

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA 3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320025 SP.700X28C(28-622) CHENG SHIN 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242012 MENJ. PR. SHIMANO DOWN PULL TZ31 3242118 ZAD. MENJAČ SHIMANO 6 SPEED TY21 RUPA 3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

28 STEEL

22”

14,65

PAGE

70

71


28

INSPIRION TRAINING SPORTSKA

24 BRZINA

DIS281FIT ŠIFRA: 1280010 34,990RSD MP:

3702040 SEDLO M. GRAPPA BORA BORA CRNO SIVO 3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm 3832072 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ŽUTI 3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA 3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3800104 PEDALA ALU/METAL 3608009 SRED. POGON SHIMANO 48/38/28T 170mm 3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L 3605603 LANAC MTB KMC Z-72 1/2”x3/32” 116L 3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA 3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3201113 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA KASETNA 36R 3320109 SP.700X23C(23X622) CZAR ŽUTA LINIJA 3230102 KASETA SHIMANO 8 FAZ ACSHG318130 3242016 PRED. MENJAČ SHIMANO 31.8mm DUAL PULL 3242127 ZAD.MENJ. SHIMANO CLARIS RUPA 8 BRZ. 3245315 RUČ. MENJAČA ALTUS 3/8S CRNE ASTM3102

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

ALU

21”

11.30

CRNO ŽUTO BELI


NOVO

CRNO PLAVO ŽUTI

SPORTSKA

21 BRZINA

MTB

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

DIS289FIT ŠIFRA: 1280016 20,390RSD MP:

3702016 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) SIVO CRNO 3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm 3832064 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm PLAVI 3400200 POTKOVICA SPORTSKA PREDNJA ALU CRNA 3400201 POTKOVICA SPORTSKA ZADNJA ALU CRNA

3801003 PEDALA CELIK/PVC 93X83 9/16"

ROAD FITNESS

ARROW TRAINING

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730863 OBRUČ V4 28" CRNI 36 RUPA 3201114 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320025 SP.700X28C(28-622) CHENG SHIN 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242012 MENJ. PR. SHIMANO DOWN PULL TZ31 3242118 ZAD. MENJAČ SHIMANO 6 SPEED TY21 RUPA 3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

28 STEEL

19”

14,30

PAGE

72

73


CROSS TOURING


V-BRAKE

21 BRZINA

MTB

CRNO PLAVO BELI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

TRE282FIT ŠIFRA: 1280036 26,890RSD MP:

3702041 MONTE GRAPPA BORA BORA CRNO PLAVO 3841115 RUČKE SA INT. ROGOVIMA SIVO CRNE 3832071 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm SIVI

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS 3821003 VILE 700C SPORT SA PIVOTIMA A-HEAD 3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600048 SRED.POG. T. WHELL ALU CRNI 28/38/48T 3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320069 SP.700X40c (42-622) CST HYBRID 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T 3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

28 ALU

21”

14,15

PAGE

74

75

CROSS TOURING

4 CITY ADVENTURE


28 STEEL

21”

17,05

TERRA MAN ADVENTURE 2x DISC BRAKE

21 BRZINA

TRE285D2FIT ŠIFRA: 1280055 27,090RSD MP:

NOVO 2x DISC BRAKE

21 BRZINA

TRE285D2 ŠIFRA: 1280054 32,990RSD MP:

3702006 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) ORANŽ

3702023 SEDLO THUNDER (Art.440/A) CRNI

3841115 RUČKE SA INT. ROGOVIMA SIVO CRNE

3841115 RUČKE SA INT. ROGOVIMA SIVO CRNE

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA

3400127 DISK KOČNICA ZADNJA RADIUS

3400127 DISK KOČNICA ZADNJA RADIUS

3821007 VILE 700C SPORT A-HEAD SA DISC MOUNT

3821011 AMOR. VILE SUNTOUR 700C CRNE 28.6x300

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32"

3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA

3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201108 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320065 SP.28X1.1/4 (32-622) SLICK CST

3320069 SP.700X40c (42-622) CST HYBRID

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

CRNO SIVO NARANDŽASTI


NOVO V-BRAKE

21 BRZINA

TRE281FIT ŠIFRA: 1280034 20,290RSD MP:

CRNO SIVO BELI

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

MTB

TERRA MAN ADVENTURE

TRE281SP ŠIFRA: 1280063 22,890RSD MP:

3702004 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) BELO

3702004 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) BELO

3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm

3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm

3832061 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm CRVENI

3832061 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm CRVENI

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA

3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA

3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R

3201107 GLAVA PREDNJA ALU JOYTECH CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R

3320069 SP.700X40c (42-622) CST HYBRID

3320065 SP.28X1.1/4 (32-622) SLICK CST

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

28 STEEL

18”

16,90

PAGE

76

77

CROSS TOURING

3400126 DISK KOČNICA RADIUS MEHANIČKA CRNA


28 STEEL

18”

16,70

TOWN X-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

TRE286 ŠIFRA: 1280056 20,690RSD MP:

3702056 SEDLO MTB BRAON M. GRAPPA BRAVO SOFT 3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON 3830127 VOLAN 26"-28" 620mm 22.2X25.4mm CRNI 3501109 PREDNJE SVETLO 2 FUNKCIJE FOXEYE 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730793 OBRUČ 28" ALU DUPLI CROSS X7 32R 3200112 GLAVA PRED. SA NAVOJEM 32 RUPE SYPO 3200113 GLAVA ZAD. SA NAVOJEM 32R SHUN FENG 3320094 SP.700x40c (42-622) BEŽ STRANE 3101032 BLATOBRAN EUROFENDER PVC CRNI 700C 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T 3242012 MENJ. PR. SHIMANO DOWN PULL TZ31 3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

NOVO

BRAON CRNO SIVI


NOVO V-BRAKE

18 BRZINA

MTB

CRNO LJUBIČASTO ROZI

TRE283SP ŠIFRA: 1280037 22,890RSD MP:

3702088 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280)CRNO-LJUB. 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3832066 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm LJUBIČASTI

3400013 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603509 MONO BLOK 131mm THUN JIVE 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320069 SP.700X40c (42-622) CST HYBRID

3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T 3242012 MENJ. PR. SHIMANO DOWN PULL TZ31 3242118 ZAD. MENJAČ SHIMANO 6 SPEED TY21 RUPA 3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

28 STEEL

19”

17,00

PAGE

78

79

CROSS TOURING

SMART X-ROAD


28 ALU

21”

15,80

4 CITY X-ROAD V-BRAKE

21 BRZINA

TRE282 ŠIFRA: 1280002 31,190RSD MP:

3702023 SEDLO THUNDER (Art.440/A) CRNI 3841115 RUČKE SA INT. ROGOVIMA SIVO CRNE 3832071 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm SIVI 3501109 PREDNJE SVETLO 2 FUNKCIJE FOXEYE 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400012 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS 3821101 AMORT. SUNTOUR 700C CRNE 28.6x300 3802305 PEDALA FEIMIN ALU COMFORT 100x68mm 3600048 SRED.POG. T. WHELL ALU CRNI 28/38/48T 3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320051 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) CST 3101032 BLATOBRAN EUROFENDER PVC CRNI 700C 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T 3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

CRNO PLAVO BELI


NOVO V-BRAKE

21 BRZINA

MTB

CRNO SIVO NARANDŽASTI

TRE285 ŠIFRA: 1280053 30,090RSD MP:

3702023 SEDLO THUNDER (Art.440/A) CRNI 3841115 RUČKE SA INT. ROGOVIMA SIVO CRNE 3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3501109 PREDNJE SVETLO 2 FUNKCIJE FOXEYE 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400012 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS 3821008 AMOR. VILE SUNTOUR NAVOJ 28.6x25.4 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603500 MONO BLOK 122mm THUN TOPAZ 120L 3605601 LANAC MTB KMC Z-50 1/2"x3/32" 3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320051 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) CST 3101032 BLATOBRAN EUROFENDER PVC CRNI 700C 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242023 MENJAČ SHIMANO DUAL PULL 31.8 mm 48T 3242108 ZAD. MENJ.SHIMANO TOURNEY 6/7 RUPA 3245312 RUČICE MENJAČA SHIMANO 3/7 ASTEF41L

28 STEEL

21”

18,95

PAGE

80

81

CROSS TOURING

TERRA MAN X-ROAD


28 STEEL

18”

16,90

TERRA MAN X-ROAD V-BRAKE

21 BRZINA

TRE281 ŠIFRA: 1280001 22,290RSD MP:

3702023 SEDLO THUNDER (Art.440/A) CRNI 3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm 3832061 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm CRVENI 3501109 PREDNJE SVETLO 2 FUNKCIJE FOXEYE 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400012 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320051 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) CST 3101032 BLATOBRAN EUROFENDER PVC CRNI 700C 3232015 ZUPČANIK SHIMANO 7 BRZ. AMFTZ217428T 3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm 3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245202 RUČICA MENJAČA REVO SHIFT SLRS35 3/7

CRNO SIVO BELI


SMART X-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

MTB

CRNO LJUBIČASTO ROZI

TRE283 ŠIFRA: 1280003 24,790RSD MP:

3702062 SEDLO MTB CRNO MONTE GRAPPA SWAN 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3832066 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm LJUBIČASTI 3501109 PREDNJE SVETLO 2 FUNKCIJE FOXEYE 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400012 GARNITURA V-BRAKE ALU CRNA RADIUS

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3600044 SRED. POG.TRUE WHEEL 28/38/48T 170mm 3603509 MONO BLOK 131mm THUN JIVE 128L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA 3201111 GLAVA PREDNJA JOYTECH ALU CRNA ,36R 3201112 GLAVA ZADNJA JOYTECH ALU CRNA 36R 3320051 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) CST 3101032 BLATOBRAN EUROFENDER PVC CRNI 700C 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T 3242012 MENJ. PR. SHIMANO DOWN PULL TZ31

28 STEEL

19”

17,00

PAGE

82

83

CROSS TOURING

3242118 ZAD. MENJAČ SHIMANO 6 SPEED TY21 RUPA 3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35


S

e

FASHION

rc

te


NOVO

FAS288F KO

N TRA

ŠIFRA: 1280000 19,990RSD MP:

CRNO ROZA LJUBIČASTI

V-BRAKE

6 BRZINA

MTB

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

FAS288S6 ŠIFRA: 1280031 21,990RSD MP:

3702085 SEDLO MTB ROU ZA FAS288 CRNO PINK

3702085 SEDLO MTB ROU ZA FAS288 CRNO PINK

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140012 KORPA RATAN PLETENA 1"-1.1/8"

3140012 KORPA RATAN PLETENA 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA

3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3320115 SP.700x40c (42-622) PINK STRANE

3320115 SP.700x40c (42-622) PINK STRANE

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101059 BLATOBRAN ZA FAS288

3101059 BLATOBRAN ZA FAS288 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

28 STEEL

17”

18,30

PAGE

84

85

FASHION

SECRET DANDELION NATURE’S SMILE


28

SPLITTERTARN TARPAULIN FAS287F KO

N TRA

ŠIFRA: 1280064 19,990RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

6 BRZINA

NOVO

FAS287S6 ŠIFRA: 1280065 21,990RSD MP:

3702062 SEDLO MTB CRNO MONTE GRAPPA SWAN

3702062 SEDLO MTB CRNO MONTE GRAPPA SWAN

3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA

3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3724062 PAKTREGER PREDNJI HOLLAND STYLE

3724062 PAKTREGER PREDNJI HOLLAND STYLE

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730847 OBRUČ V1 28" CRNI 36 RUPA

3730847 OBRUČ V1 28" CRNI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3201100 GLAVA PREDNJA MTB CRNA SHUN FENG

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210002 GLAVA ZADNJA MTB 36R CRNA SHUN FENG

3320116 SP.700x40c (42-622) BRAON STRANA

3320116 SP.700x40c (42-622) BRAON STRANA

3101068 BLATOBRAN ZA FAS287

3101068 BLATOBRAN ZA FAS287 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

STEEL

19”

16.90

CRNO SIVI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

FAS285F KO

N TRA

ŠIFRA: 1280068 19,990RSD MP:

ROZA BELO CRNI

V-BRAKE

6 BRZINA

FAS285S6 ŠIFRA: 1280069 21,990RSD MP:

3702075 SEDLO MTB ROU

3702075 SEDLO MTB ROU

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA

3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3320117 SP.700x40c (42-622) BELI ZID CST

3320117 SP.700x40c (42-622) BELI ZID CST

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101066 BLATOBRAN ZA FAS285

3101066 BLATOBRAN ZA FAS285 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

28 STEEL

17”

18,30

PAGE

86

87

FASHION

SECRET GARDEN PURE SEDUCTION


28 STEEL

16”

18,50

PARADISE SUMMER PAINT FAS283F KO

N TRA

ŠIFRA: 1280072 19,990RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

6 BRZINA

FAS283S6 ŠIFRA: 1280073 21,990RSD MP:

3702080 SEDLO MTB ROU ZA FAS283

3702080 SEDLO MTB ROU ZA FAS283

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140013 KORPA RATAN PLETENA BRAON 1"-1.1/8"

3140013 KORPA RATAN PLETENA BRAON 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA

3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3320105 SP.700X40C (42-622) ŽUTA GUMA

3320105 SP.700X40C (42-622) ŽUTA GUMA

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101065 BLATOBRAN ZA FAS283

3101065 BLATOBRAN ZA FAS283 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

CRNO LJUBIČASTO ŽUTO


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

FAS282F KO

N TRA

ŠIFRA: 1280070 19,990RSD MP:

ROZA LJUBIČASTI

V-BRAKE

6 BRZINA

FAS282S6 ŠIFRA: 1280071 21,990RSD MP:

3702079 SEDLO MTB ROU ZA FAS282

3702079 SEDLO MTB ROU ZA FAS282

3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON

3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140004 KORPA PLETENA TAMNO BRAON

3140004 KORPA PLETENA TAMNO BRAON

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA

3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3320104 SP.700X40C (42-622) SVETLO ROZA CST

3320104 SP.700X40C (42-622) SVETLO ROZA CST

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101064 BLATOBRAN ZA FAS282

3101064 BLATOBRAN ZA FAS282 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

28 STEEL

16”

17,05

PAGE

88

89

FASHION

GEISHA DANCE & SONG


28 STEEL

16”

18,50

MOCHA CAFFE URBAN CITY FAS281F KO

N TRA

ŠIFRA: 1282003 19,990RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

6 BRZINA

FAS281S6 ŠIFRA: 1282004 21,990RSD MP:

3702084 SEDLO MTB SCANSANO M. GRAPPA SWAN

3702084 SEDLO MTB SCANSANO M. GRAPPA SWAN

3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON

3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140004 KORPA PLETENA TAMNO BRAON

3140004 KORPA PLETENA TAMNO BRAON

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA

3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3320094 SP.700x40c (42-622) BEŽ STRANE

3320094 SP.700x40c (42-622) BEŽ STRANE

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101058 BLATOBRAN ZA FAS281

3101058 BLATOBRAN ZA FAS281 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

BRAON KREM


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

FAS286F KO

N TRA

ŠIFRA: 1280066 18,490RSD MP:

MILITARY

V-BRAKE

6 BRZINA

FAS286S6 ŠIFRA: 1280067 20,590RSD MP:

3702062 SEDLO MTB CRNO MONTE GRAPPA SWAN

3702062 SEDLO MTB CRNO MONTE GRAPPA SWAN

3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA

3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA

3830134 VOLAN 22.2X25.4mm CRNI ITALIAN STYLE

3830134 VOLAN 22.2X25.4mm CRNI ITALIAN STYLE

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI

3601603 SR.POGON KOCKA 1/2X3/32" 44TX170mm

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730847 OBRUČ V1 28" CRNI 36 RUPA

3730847 OBRUČ V1 28" CRNI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3201100 GLAVA PREDNJA MTB CRNA SHUN FENG

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210002 GLAVA ZADNJA MTB 36R CRNA SHUN FENG

3320103 SP.700X40C (42-622) BRAON CST

3320103 SP.700X40C (42-622) BRAON CST

3101067 BLATOBRAN ZA FAS286

3101067 BLATOBRAN ZA FAS286 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

28 STEEL

19”

18,30

PAGE

90

91

FASHION

MONSTAR URBAN OUTFITTERS


STEEL

17”

16,90

SECRET BAMBOO ZEN OF NATURE FAM262F KO

N TRA

ŠIFRA: 1260119 19,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

6 BRZINA

NOVO

FAM262S ŠIFRA: 1260120 20,790RSD MP:

3702078 SEDLO MTB ROU ZA FAM262

3702078 SEDLO MTB ROU ZA FAM262

3841121 HERRMANS RUČKA ZEGLO 120mm CRNO BRAON

3841121 HERRMANS RUČKA ZEGLO 120mm CRNO BRAON

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140013 KORPA RATAN PLETENA BRAON 1"-1.1/8"

3140013 KORPA RATAN PLETENA BRAON 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3320119 SP.26x1.3/8 (37-590) TAMNO ORANŽ

3320119 SP.26x1.3/8 (37-590) TAMNO ORANŽ

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101016 BLATOBRAN ZA FAM262

3101016 BLATOBRAN ZA FAM262 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

ZELENO ŽUTO BELI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

FAM267F KO

N TRA

ŠIFRA: 1260147 19,390RSD MP:

CRNO CRVENO BELI

V-BRAKE

6 BRZINA

FAM267S6 ŠIFRA: 1260148 20,790RSD MP:

3702086 SEDLO MTB ROU ZA FAM267

3702086 SEDLO MTB ROU ZA FAM267

3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON

3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140004 KORPA PLETENA TAMNO BRAON

3140004 KORPA PLETENA TAMNO BRAON

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3730846 OBRUČ V1 26/3/8" CRNI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3320118 SP.26x1.3/8 (37-590) TAMNO BRAON

3320118 SP.26x1.3/8 (37-590) TAMNO BRAON

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101062 BLATOBRAN ZA FAM267

3101062 BLATOBRAN ZA FAM267 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

STEEL

18”

18,30

PAGE

92

93

FASHION

SECRET BULKA NECTAR OF HAPPINESS


STEEL

17”

18,15

ZERDELIJA FRUIT TREES FAM261F KO

N TRA

ŠIFRA: 1260003 19,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

6 BRZINA

FAM261S ŠIFRA: 1260004 20,790RSD MP:

3702072 SEDLO MTB ROU ZA FAM261

3702072 SEDLO MTB ROU ZA FAM261

3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON

3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3724051 PAKTREGER PREDNJI HOLLAND STAJL

3724051 PAKTREGER PREDNJI HOLLAND STAJL

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3320106 SP.26X1.3/8(37-590) KREM CST

3320106 SP.26X1.3/8(37-590) KREM CST

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101051 BLATOBRAN ZA FAM261

3101051 BLATOBRAN ZA FAM261 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

NARANDŽASTO BRAON


KO

N TRA

TIRKIZ BEŽ

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

FAM264F

FAM264N

ŠIFRA: 1260103 19,390RSD MP:

ŠIFRA: 1260106 24,190RSD MP:

V-BRAKE

6 BRZINA

FAM264S6 ŠIFRA: 1260104 20,790RSD MP:

3702073 SEDLO MTB ROU ZA FAM264

3702073 SEDLO MTB ROU ZA FAM264

3702073 SEDLO MTB ROU ZA FAM264

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140013 KORPA RATAN PLETENA BRAON 1"-1.1/8"

3140013 KORPA RATAN PLETENA BRAON 1"-1.1/8"

3140013 KORPA RATAN PLETENA BRAON 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601101 SR.POG.OBICAN KOCKA 46TX7" 0152

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200108 GLAVA PREDNJA JOYTECH HROM,36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3203110 ZADNJA KONTRA GL. SHIMANO NEXUS 3BRZ

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320106 SP.26X1.3/8(37-590) KREM CST

3320106 SP.26X1.3/8(37-590) KREM CST

3320106 SP.26X1.3/8(37-590) KREM CST

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101054 BLATOBRAN ZA FAM264

3101054 BLATOBRAN ZA FAM264

3101054 BLATOBRAN ZA FAM264

3203204 ZUPČANIK SHIMANO NEXUS GLAVA 16T SIVI

3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3244203 RUČICA MENJ.SHIMANO NEXUS SET ASL3S42

3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA

STEEL

17”

16,40

PAGE

94

95

FASHION

GARDEN ALLEY URBAN FLOWER


STEEL

17”

16,80

CARAMEL LUXURY LEATHER FAM265F KO

N TRA

ŠIFRA: 1260129 19,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

6 BRZINA

FAM265S6 ŠIFRA: 1260130 20,790RSD MP:

3702081 SEDLO MTB ROU ZA FAS265

3702081 SEDLO MTB ROU ZA FAS265

3841121 HERRMANS RUČKA ZEGLO 120mm CRNO BRAON

3841121 HERRMANS RUČKA ZEGLO 120mm CRNO BRAON

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3724062 PAKTREGER PREDNJI HOLLAND STYLE

3724062 PAKTREGER PREDNJI HOLLAND STYLE

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320088 SP.26x1.3/8 (37-590) BEŽ BOJA ZID

3320088 SP.26x1.3/8 (37-590) BEŽ BOJA ZID

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101055 BLATOBRAN ZA FAM265

3101055 BLATOBRAN ZA FAM265 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

CRNO BRAON


ROZA BELA

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

FAM266F KO

N TRA

ŠIFRA: 1260145 19,390RSD MP:

V-BRAKE

6 BRZINA

FAM266S6 ŠIFRA: 1260146 20,790RSD MP:

3702075 SEDLO MTB ROU

3702075 SEDLO MTB ROU

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3830145 VOLAN 26"-28" 620mm 22.2X25.4 BELI

3830145 VOLAN 26"-28" 620mm 22.2X25.4 BELI

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320090 SP.26x1.3/8 (37-590) C1421 BELI ZID

3320090 SP.26x1.3/8 (37-590) C1421 BELI ZID

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101061 BLATOBRAN ZA FAM266

3101061 BLATOBRAN ZA FAM266 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

STEEL

17”

17,30

PAGE

96

97

FASHION

POLKA DOT RETRO CITY


STEEL

17”

17,30

MELROSE TUNIC DRESS FAM268F KO

N TRA

ŠIFRA: 1260149 19,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

6 BRZINA

FAM268S6 ŠIFRA: 1260150 20,790RSD MP:

3702077 SEDLO MTB ROU ZA FAM268

3702077 SEDLO MTB ROU ZA FAM268

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320090 SP.26x1.3/8 (37-590) C1421 BELI ZID

3320090 SP.26x1.3/8 (37-590) C1421 BELI ZID

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101063 BLATOBRAN ZA FAM268

3101063 BLATOBRAN ZA FAM268 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

BELO ROZA LJUBIČASTI


PLAVO CRVENO BELI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

FAM263F KO

N TRA

ŠIFRA: 1260136 19,390RSD MP:

V-BRAKE

6 BRZINA

FAM263S6 ŠIFRA: 1260137 20,790RSD MP:

3702043 SEDLO MTB ROU Art.041 BELE BOJE

3702043 SEDLO MTB ROU Art.041 BELE BOJE

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3830134 VOLAN 22.2X25.4mm CRNI ITALIAN STYLE

3830134 VOLAN 22.2X25.4mm CRNI ITALIAN STYLE

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI

3601603 SR.POGON KOCKA 1/2X3/32" 44TX170mm

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320090 SP.26x1.3/8 (37-590) C1421 BELI ZID

3320090 SP.26x1.3/8 (37-590) C1421 BELI ZID

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101053 BLATOBRAN ZA FAM263

3101053 BLATOBRAN ZA FAM263 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

STEEL

17”

17,30

PAGE

98

99

FASHION

POLKA DOT RETRO CITY


26 STEEL

17”

17,30

SECRET GABRIELLE YOUNG PARISIAN GIRL FAS269F KO

N TRA

ŠIFRA: 1260131 19,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

6 BRZINA

NOVO

FAS269S6 ŠIFRA: 1260133 20,790RSD MP:

3702074 SEDLO MTB ROU ZA FAS269 PINK

3702074 SEDLO MTB ROU ZA FAS269 PINK

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730850 OBRUČ V3 26" SIVI 36 RUPA

3730840 OBRUČ V1 26" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320120 SP.26X1.75(47-559) BELI ZID

3320120 SP.26X1.75(47-559) BELI ZID

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101057 BLATOBRAN ZA FAS269

3101057 BLATOBRAN ZA FAS269 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

TIRKIZ ROZA


FASHION PAGE

100 101


26 STEEL

17”

17,45

MISTY STAR RETRO FLOWER FAS261F KO

N TRA

ŠIFRA: 1260121 19,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

6 BRZINA

FAS261S6 ŠIFRA: 1260122 20,790RSD MP:

3702079 SEDLO MTB ROU ZA FAS261

3702079 SEDLO MTB ROU ZA FAS261

3841121 HERRMANS RUČKA ZEGLO 120mm CRNO BRAON

3841121 HERRMANS RUČKA ZEGLO 120mm CRNO BRAON

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3501106 PREDNJE SVETLO RETRO HROM CRNA

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140012 KORPA RATAN PLETENA 1"-1.1/8"

3140012 KORPA RATAN PLETENA 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3603519 MONO BLOK 131mm THUN TOPAZ 128L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730850 OBRUČ V3 26" SIVI 36 RUPA

3730840 OBRUČ V1 26" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320092 SP.26X1.75(47-559) BEŽ BOJA ZIDA

3320092 SP.26X1.75(47-559) BEŽ BOJA ZIDA

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101056 BLATOBRAN ZA FAS261

3101056 BLATOBRAN ZA FAS261 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242117 ZADNJI MENJAČ SHIMANO TY21 KUKA 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

LJUBIČASTO ROZA BELI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

FAS243F KO

N TRA

ŠIFRA: 1240029 18,490RSD MP:

ROZA BELO CRNI

V-BRAKE

6 BRZINA

FAS243S ŠIFRA: 1240030 19,590RSD MP:

3702075 SEDLO MTB ROU

3702075 SEDLO MTB ROU

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603506 MONO BLOK 117.5mm THUN GOAL 120K

3603506 MONO BLOK 117.5mm THUN GOAL 120K

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730839 OBRUČ V1 24" SIVI 36 RUPA

3730839 OBRUČ V1 24" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320121 SP.24X1.75 (47-507) BELI ZID

3320121 SP.24X1.75 (47-507) BELI ZID

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101072 BLATOBRAN ZA FAS243

3101072 BLATOBRAN ZA FAS243 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242116 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA KUKU ARDTY21 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

24 STEEL

13”

15,30

PAGE

102 103

FASHION

SECRET GARDEN PURE SEDUCTION


24 STEEL

14”

15,40

CANDY TEENAGE FAM241F KO

N TRA

ŠIFRA: 1240008 18,490RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

V-BRAKE

6 BRZINA

FAM241S6 ŠIFRA: 1240020 19,590RSD MP:

3702073 SEDLO MTB ROU ZA FAM241

3702073 SEDLO MTB ROU ZA FAM241

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140013 KORPA RATAN PLETENA BRAON 1"-1.1/8"

3140013 KORPA RATAN PLETENA BRAON 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM

3601105 SREDNJI POGON 44T SPORT KOCKA HROM

3603506 MONO BLOK 117.5mm THUN GOAL 120K

3603506 MONO BLOK 117.5mm THUN GOAL 120K

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730839 OBRUČ V1 24" SIVI 36 RUPA

3730839 OBRUČ V1 24" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320121 SP.24X1.75 (47-507) BELI ZID

3320091 SP.24X1.75 (47-507) ROZA BOJA

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3726503 ŠTITNIK ZADNJEG TOČKA ROTO

3101052 BLATOBRAN ZA FAM241

3101052 BLATOBRAN ZA FAM241 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242116 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA KUKU ARDTY21 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

ŽUTO ROZA CRNI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

FAS202F KO

N TRA

ŠIFRA: 1200009 18,090RSD MP:

ROZA BELO CRNI

V-BRAKE

6 BRZINA

FAS202S ŠIFRA: 1200010 19,090RSD MP:

3702075 SEDLO MTB ROU

3702075 SEDLO MTB ROU

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3501108 PREDNJE SVETLO RETRO HROM

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3502010 TREPTAČ ZADNJI ZA PAKTREGER HERRMANS

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3140011 KORPA RATAN PLETENA BELA 1"-1.1/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3601100 SRED. POGON OBIČAN KOCKA HROM 40T

3602101 SR.POG.DEC.40T SA ŠTITNIKOM SPORTSKI

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730838 OBRUČ V1 20" SIVI 36 RUPA

3730838 OBRUČ V1 20" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320122 SP.20X1.75 (47-406) C1576 BELI ZID

3320122 SP.20X1.75 (47-406) C1576 BELI ZID

3101073 BLATOBRAN ZA FAS202

3101073 BLATOBRAN ZA FAS202 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242116 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA KUKU ARDTY21 3245206 RUČ.MENJ.SHIMANO 6.BRZ TOURNEY ASLTZ20

20 STEEL

11”

14,30

PAGE

104 105

FASHION

SECRET GARDEN PURE SEDUCTION


CITY BIKE


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

CRNO BELI

LOW284 A

KO N TR

ŠIFRA: 1282011 17,290RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140008 KORPA SITNO PLETENA CRNA 28" 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730847 OBRUČ V1 28" CRNI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320023 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) C1316 CST 3101036 BLATOBRAN EUROFENDER CRNI PVC 700C

28 STEEL

18”

17,10

CITY

LOWLAND CITY STYLE

PAGE

106 107


28 STEEL

18”

17,10

LOWLAND CITY STYLE LOW283 A

KO N TR

ŠIFRA: 1282002 17,290RSD MP:

3702000 SEDLO MTB ROU Art.041 BRAON 3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON 3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140019 KORPA PVC PLETENA BRAON SA DRŽAČIMA 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730847 OBRUČ V1 28" CRNI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320023 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) C1316 CST 3101036 BLATOBRAN EUROFENDER CRNI PVC 700C

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

BORDO CRNO BELI


BEŽ BRAON SIVI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

LOW285 A

KO N TR

ŠIFRA: 1282010 17,890RSD MP:

3702000 SEDLO MTB ROU Art.041 BRAON 3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON 3830134 VOLAN 22.2X25.4mm CRNI ITALIAN STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140008 KORPA SITNO PLETENA CRNA 28" 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601102 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA CRNI 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320023 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) C1316 CST 3101036 BLATOBRAN EUROFENDER CRNI PVC 700C

28 STEEL

19”

16,05

CITY

LOWLAND URBAN

PAGE

108 109


28 STEEL

18”

17,10

LOWLAND CITY STYLE LOW281 A

KO N TR

ŠIFRA: 1282000 16,990RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830135 VOLAN 22.2X25.4mm LOWLAND BELI 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140008 KORPA SITNO PLETENA CRNA 28" 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730827 OBRUČ 28" ALU DUPLI CROSS X7 32R BELI 3200101 GLAVA PREDNJA MTB 32R HROM SHUN FENG 3212006 GLAVA ZADNJA KONTRA 32R FAVORIT CZ 3320023 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) C1316 CST 3101037 BLATOBRAN EUROFENDER PVC BELI 700C

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

CRVENO BELO NARANDŽASTI


SIVO BELO ZELENI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

LOW282 A

KO N TR

ŠIFRA: 1282001 16,990RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830134 VOLAN 22.2X25.4mm CRNI ITALIAN STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140008 KORPA SITNO PLETENA CRNA 28" 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601102 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA CRNI 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320023 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) C1316 CST 3101028 BLATOBRAN EUROFENDER PVC SILVER 700C

28 STEEL

18”

17,10

CITY

LOWLAND CITY STYLE

PAGE

110 111


STEEL

16”

15,20

LOWLAND SOLAR POWER LOW264 A

KO N TR

ŠIFRA: 1262006 16,590RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140020 KORPA PVC PLETENA SIVA 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320029 SP.26X1.3/8 (37-590) C1421 TRA CITY CST 3101025 BLATOBRAN EUROFE. PVC SILVER 26X1.3/8

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

CRNO BELO NARANDŽASTI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

ZELENO BELO CRNI

LOW262 A

KO N TR

ŠIFRA: 1262001 16,590RSD MP:

3702000 SEDLO MTB ROU Art.041 BRAON 3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON 3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140019 KORPA PVC PLETENA BRAON SA DRŽAČIMA 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601102 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA CRNI 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320029 SP.26X1.3/8 (37-590) C1421 TRA CITY CST 3101022 BLATOBRAN EUROFEN. PVC CRNI 26X1.3/8

STEEL

16”

15,20

CITY

LOWLAND SOLAR POWER

PAGE

112 113


STEEL

16”

15,20

LOWLAND SOLAR POWER LOW261 A

KO N TR

ŠIFRA: 1262000 16,590RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140018 KORPA PVC PLETENA BELA 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601501 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA HROM 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320029 SP.26X1.3/8 (37-590) C1421 TRA CITY CST 3101025 BLATOBRAN EUROFE. PVC SILVER 26X1.3/8

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

CRVENO NARANDŽASTO BELI


BRAON SIVI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

LOW263 A

KO N TR

ŠIFRA: 1262002 17,290RSD MP:

3702000 SEDLO MTB ROU Art.041 BRAON 3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON 3830134 VOLAN 22.2X25.4mm CRNI ITALIAN STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140000 KORPA SITNO PLETENA CRNA 26X3/8" 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601102 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA CRNI 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320029 SP.26X1.3/8 (37-590) C1421 TRA CITY 3101022 BLATOBRAN EUROFEN. PVC CRNI 26X1.3/8

STEEL

16”

15,10

CITY

LOWLAND URBAN

PAGE

114 115


24 STEEL

15”

14,10

LOWLAND MODERN VINTAGE LOW241 A

KO N TR

ŠIFRA: 1242000 16,190RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140001 KORPA SITNO PLETENA PREDNJA 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601100 SRED. POGON OBIČAN KOCKA HROM 40T 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730839 OBRUČ V1 24" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320061 SP.24X1.75 (47-507) C1446 CST 3101038 BLATOBRAN EUROFENDER PVC SILVER 24"

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

CRVENO ZELENO BELI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

BRAON ZELENO BELI

LOW242 A

KO N TR

ŠIFRA: 1242001 16,190RSD MP:

3702081 SEDLO MTB ROU ZA LOW242 3841110 HERRMANS RUČKA ERGO 120mm CRNO BRAON 3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140019 KORPA PVC PLETENA BRAON SA DRŽAČIMA 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601100 SRED. POGON OBIČAN KOCKA HROM 40T 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730839 OBRUČ V1 24" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320061 SP.24X1.75 (47-507) C1446 CST 3101038 BLATOBRAN EUROFENDER PVC SILVER 24"

24 STEEL

15”

14,10

CITY

LOWLAND MODERN VINTAGE

PAGE

116 117


24 STEEL

15”

14,10

LOWLAND MODERN VINTAGE LOW243 A

KO N TR

ŠIFRA: 1242002 16,190RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830146 VOLAN 620mm 22.2X25.4mm ITALY STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3141000 KORPA KOCKASTA POZADI 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601100 SRED. POGON OBIČAN KOCKA HROM 40T 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730839 OBRUČ V1 24" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320061 SP.24X1.75 (47-507) C1446 CST 3101038 BLATOBRAN EUROFENDER PVC SILVER 24"

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

CRNO ZELENO SIVI


ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

CRVENO SIVO BELI

LOW201 A

KO N TR

ŠIFRA: 1202000 15,790RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830120 VOLAN ZA PONI HROM 22,2 X 25,4mm 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140007 KORPA SITNO PLETENA CRNA 20" 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601100 SRED. POGON OBIČAN KOCKA HROM 40T 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730838 OBRUČ V1 20" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320122 SP.20X1.75 (47-406) C1576 BELI ZID 3101039 BLATOBRAN EUROFENDER PVC SILVER 20"

20 STEEL

15”

13,60

CITY

LOWLAND DRESS STYLES

PAGE

118 119


20 STEEL

15”

14,10

LOWLAND DRESS STYLES LOW203 A

KO N TR

ŠIFRA: 1202002 15,790RSD MP:

3702081 SEDLO MTB ROU ZA LOW203 3841121 HERRMANS RUČKA ZEGLO 120mm CRNO BRAON 3830120 VOLAN ZA PONI HROM 22,2 X 25,4mm 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140019 KORPA PVC PLETENA BRAON SA DRŽAČIMA 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601100 SRED. POGON OBIČAN KOCKA HROM 40T 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730838 OBRUČ V1 20" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320122 SP.20X1.75 (47-406) C1576 BELI ZID 3101039 BLATOBRAN EUROFENDER PVC SILVER 20"

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

NOVO

BEŽ SIVO BELI


BORDO SREBRNI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

PAR282 A

KO N TR

ŠIFRA: 1282006 15,790RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830134 VOLAN 22.2X25.4mm CRNI ITALIAN STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140008 KORPA SITNO PLETENA CRNA 28" 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601102 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA CRNI 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320023 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) C1316 CST 3101028 BLATOBRAN EUROFENDER PVC SILVER 700C

28 STEEL

20”

17,30

CITY

PARTIZAN TRAFFIC

PAGE

120 121


28 STEEL

20”

17,30

PARTIZAN TRAFFIC PAR283 A

KO N TR

ŠIFRA: 1282007 15,790RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830134 VOLAN 22.2X25.4mm CRNI ITALIAN STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140008 KORPA SITNO PLETENA CRNA 28" 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601102 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA CRNI 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730842 OBRUČ V1 28" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320023 SP.28X1.3/8X5/8 (37-622) C1316 CST 3101036 BLATOBRAN EUROFENDER CRNI PVC 700C

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

SIVO BELI


CRVENO BELI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

PAR262 A

KO N TR

ŠIFRA: 1262004 15,590RSD MP:

3702029 SEDLO MTB BRAVA LADY - ROU Art.041 3841120 HERRMANS RUČKA AIRO 120mm CRNO SIVA 3830134 VOLAN 22.2X25.4mm CRNI ITALIAN STYLE 3501100 LAMPA PREDNJA LED DIODE CRNO SIVA 3502011 TREPTAČ ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE 3140000 KORPA SITNO PLETENA CRNA 26X3/8" 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm 3601102 SREDNJI POGON OBIČAN 44Z KOCKA CRNI 3603513 MONO BLOK 131mm THUN GOAL 128L 3605710 LANAC P410 1/2X1/8" 3730841 OBRUČ V1 26/3/8" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT 3320067 SP.26x1.3/8 (37-590) C1421 CST 3101012 BLATOBRAN ZA 26X3/8 CRNI UŽI

STEEL

19”

15,30

CITY

PARTIZAN TRAFFIC

PAGE

122 123


JUNIOR 24


NOVO

NARANDŽASTO PLAVO ZELENI

V-BRAKE

18 BRZINA

FOX246A ŠIFRA: 1240015 19,390RSD MP:

3702083 SEDLO 20-24" "OK GO" ORANDŽ M. GRAPA 3841013 RUČKE VOLANA MEGA CRNO ŽUTE 92mm 3832039 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ŽUTI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730854 OBRUČ V3 24" CRNI 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3330083 SP.24X2.50 (64-507) PNEUMATICO 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T 3242020 PRED.MENJ. SHIMANO TZ30 6/7 DOWN PULL 3242142 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA RUPU 3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

24 STEEL

13”

15,40

JUNIOR 24

FOX OFF-ROAD

PAGE

124 125


24 UV PROTECTION protective layer colour

STEEL

11”

frame

17,10

FOX OFF-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

FOX243A ŠIFRA: 1240009 21,290RSD MP:

ZELENO CRNO PLAVO NARANRDŽASTI

1x DISC BRAKE

18 BRZINA

FOX243AD ŠIFRA: 1240010 22,290RSD MP:

3702083 SEDLO 20-24" "OK GO" ORANDŽ M. GRAPA

3702083 SEDLO 20-24" "OK GO" ORANDŽ M. GRAPA

3841013 RUČKE VOLANA MEGA CRNO ŽUTE 92mm

3841013 RUČKE VOLANA MEGA CRNO ŽUTE 92mm

3832039 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ŽUTI

3832039 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ŽUTI 3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730854 OBRUČ V3 24" CRNI 36 RUPA

3730854 OBRUČ V3 24" CRNI 36 RUPA

3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200104 GLAVA PREDNJA ČELIK CRNA ZA DISK

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3210002 GLAVA ZADNJA MTB 36R CRNA SHUN FENG

3330083 SP.24X2.50 (64-507) PNEUMATICO

3330083 SP.24X2.50 (64-507) PNEUMATICO

3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242020 PRED.MENJ. SHIMANO TZ30 6/7 DOWN PULL

3242020 PRED.MENJ. SHIMANO TZ30 6/7 DOWN PULL

3242142 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA RUPU

3242142 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA RUPU

3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35


FOX OFF-ROAD

CRNO NARANDŽASTO PLAVI

V-BRAKE

18 BRZINA

FOX242 ŠIFRA: 1240003 21,290RSD MP:

1x DISC BRAKE

18 BRZINA

FOX242AD ŠIFRA: 1240004 22,290RSD MP:

3702083 SEDLO 20-24" "OK GO" ORANDŽ M. GRAPA

3702083 SEDLO 20-24" "OK GO" ORANDŽ M. GRAPA

3841003 RUČKE VOLANA MEGA CRNO PLAVE 92mm

3841003 RUČKE VOLANA MEGA CRNO PLAVE 92mm

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ 3400128 DISK KOČNICA PREDNJA SYPO MEHANIČKA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730854 OBRUČ V3 24" CRNI 36 RUPA

3730854 OBRUČ V3 24" CRNI 36 RUPA

3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3200104 GLAVA PREDNJA ČELIK CRNA ZA DISK

3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA

3210002 GLAVA ZADNJA MTB 36R CRNA SHUN FENG

3320049 SP.24X1.95 (53-507) C1119 CST

3320049 SP.24X1.95 (53-507) C1119 CST

3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242020 PRED.MENJ. SHIMANO TZ30 6/7 DOWN PULL

3242020 PRED.MENJ. SHIMANO TZ30 6/7 DOWN PULL

3242142 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA RUPU

3242142 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA RUPU

3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

24 STEEL

11”

JUNIOR 24

16,25

PAGE

126 127


24 STEEL

13”

15,05

FOX OFF-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

FOX244 ŠIFRA: 1240011 19,390RSD MP:

3702082 SEDLO 20-24" "OK GO" ZELENO M. GRAPA 3841012 RUČKE VOLANA MEGA CRNO ZELENE 92mm 3832039 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ŽUTI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730854 OBRUČ V3 24" CRNI 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3330083 SP.24X2.50 (64-507) PNEUMATICO 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T 3242022 MENJ.PRED. SHIMANO TZ TOP PULL 31,8mm 3242116 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA KUKU ARDTY21 3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

CRNO ZELENO SIVI


FOX OFF-ROAD

CRNO NARANDŽASTO SIVI

V-BRAKE

18 BRZINA

FOX248 ŠIFRA: 1240017 18,990RSD MP:

3702083 SEDLO 20-24" "OK GO" ORANDŽ M. GRAPA 3841005 RUČKE VOLANA MEGA CRNO ORANŽ 92mm 3832058 VOLAN VIT COMP 31.8x640mm ORANŽ

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730854 OBRUČ V3 24" CRNI 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3320049 SP.24X1.95 (53-507) C1119 CST 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T 3242022 MENJ.PRED. SHIMANO TZ TOP PULL 31,8mm 3242116 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA KUKU ARDTY21 3245207 RUČ. MENJ.SHIMANO REVOS. 3/6 ASLRS35

24 STEEL

13”

JUNIOR 24

14,30

PAGE

128 129


24 STEEL

12”

13,20

FOX OFF-ROAD V-BRAKE

6 BRZINA

FOX245 ŠIFRA: 1240013 19,390RSD MP:

3702087 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRNO PINK 3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm 3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3602000 SREDNJI POGON ZA DEČ. BIC. 42T CRNI 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730849 OBRUČ V3 24" SIVI 36 RUPA 3200108 GLAVA PREDNJA JOYTECH HROM,36 RUPA 3200109 GLAVA ZADNJA JOYTECH HROM,36 RUPA 3320050 SP.24X1.95 (53-507) BELA LINIJA CST 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242142 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA RUPU 3244202 RUČ MENJ. REVO SHIMANO 6 BRZ. ASLRS35

NOVO

ROZA LJUBIČASTO ZELENI


FOX OFF-ROAD

ROZA LJUBIČASTO BELI

V-BRAKE

6 BRZINA

FOX240S6 ŠIFRA: 1240021 18,990RSD MP:

3702087 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRNO PINK 3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm 3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3602000 SREDNJI POGON ZA DEČ. BIC. 42T CRNI 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730849 OBRUČ V3 24" SIVI 36 RUPA 3200108 GLAVA PREDNJA JOYTECH HROM,36 RUPA 3200109 GLAVA ZADNJA JOYTECH HROM,36 RUPA 3320050 SP.24X1.95 (53-507) BELA LINIJA CST 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242116 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA KUKU ARDTY21 3244202 RUČ MENJ. REVO SHIMANO 6 BRZ. ASLRS35

UV PROTECTION protective layer colour

24

frame

STEEL

14”

JUNIOR 24

13,25

PAGE

130 131


24 STEEL

12”

13,40

STRIX LIFESTYLE FOX249F A

KO N TR

ŠIFRA: 1240023 16,290RSD MP:

ZELENO NARANDŽASTI

V-BRAKE

6 BRZINA

FOX249S6 ŠIFRA: 1240022 18,190RSD MP:

3702087 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRNO PINK

3702087 SEDLO KAPPA DUE (Art.K-280) CRNO PINK

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm

3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3602000 SREDNJI POGON ZA DEČ. BIC. 42T CRNI

3602000 SREDNJI POGON ZA DEČ. BIC. 42T CRNI

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730849 OBRUČ V3 24" SIVI 36 RUPA

3730849 OBRUČ V3 24" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200108 GLAVA PREDNJA JOYTECH HROM,36 RUPA

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3200109 GLAVA ZADNJA JOYTECH HROM,36 RUPA

3320049 SP.24X1.95 (53-507) C1119 CST

3320049 SP.24X1.95 (53-507) C1119 CST 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242142 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA RUPU 3244202 RUČ MENJ. REVO SHIMANO 6 BRZ. ASLRS35


FOX OFF-ROAD

LJUBIČASTO BELI

V-BRAKE

6 BRZINA

FOX247S6 ŠIFRA: 1240018 18,590RSD MP:

3700046 SEDLO UZ RAM FOX247 3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm 3832066 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm LJUBIČASTI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3602000 SREDNJI POGON ZA DEČ. BIC. 42T CRNI 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730867 OBRUČ V3 24" BELA BOJA 36 RUPA 3200107 GLAVA PREDNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3200110 GLAVA ZADNJA JOYTECH CRNA 36 RUPA 3320050 SP.24X1.95 (53-507) BELA LINIJA CST 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242116 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA KUKU ARDTY21 3244202 RUČ MENJ. REVO SHIMANO 6 BRZ. ASLRS35

24 STEEL

13”

JUNIOR 24

13,40

PAGE

132 133


KIDS


KING OFF-ROAD

ZELENO PLAVO CRNI

V-BRAKE

6 BRZINA

KIN201 ŠIFRA: 1200000 17,390RSD MP:

1x DISC BRAKE

6 BRZINA

KIN201DISC ŠIFRA: 1200001 18,390RSD MP:

3702083 SEDLO 20-24" "OK GO" ORANDŽ M. GRAPA

3702083 SEDLO 20-24" "OK GO" ORANDŽ M. GRAPA

3841005 RUČKE VOLANA MEGA CRNO ORANŽ 92mm

3841005 RUČKE VOLANA MEGA CRNO ORANŽ 92mm

3832039 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ŽUTI

3832039 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ŽUTI 3400100 DISK KOČNICA MEH. PREDNJA CRNA SYPO

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3602100 SREDNJI POGON 40T CRNI POLUGA 150mm

3602100 SREDNJI POGON 40T CRNI POLUGA 150mm

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730843 OBRUČ V1 20" CRNI 36 RUPA

3730853 OBRUČ V3 20" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PREDNJA MTB CRNA SHUN FENG

3200114 GLAVA PRED. SA NAVOJEM 36R CRNA SYPO

3210002 GLAVA ZADNJA MTB 36R CRNA SHUN FENG

3200115 GLAVA ZAD. SA NAVOJEM 36R CRNA SYPO

3330082 SP.20X2.50 (64-406) PNEUMATICO

3330082 SP.20X2.50 (64-406) PNEUMATICO

3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242142 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA RUPU

3242142 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA RUPU

3244202 RUČ MENJ. REVO SHIMANO 6 BRZ. ASLRS35

3244202 RUČ MENJ. REVO SHIMANO 6 BRZ. ASLRS35

UV PROTECTION

frame

20 STEEL

10”

13,80

KIDS

protective layer colour

PAGE

134 135


20 STEEL

11”

12,30

QUEEN LIFESTYLE V-BRAKE

6 BRZINA

KIN203 ŠIFRA: 1200005 16,090RSD MP:

3700027 SEDLO UZ RAM KIN203 3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm 3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3602000 SREDNJI POGON ZA DEČ. BIC. 42T CRNI 3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L 3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L 3730838 OBRUČ V1 20" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK 3320057 SP.20X1.95 (53-406) BELA LINIJA CST 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242116 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA KUKU ARDTY21 3244202 RUČ MENJ. REVO SHIMANO 6 BRZ. ASLRS35

NOVO

ROZA LJUBIČASTO BELO NARANDŽASTI


KING OFF-ROAD

ROZA BELI

KIN202F A

KO N TR

ŠIFRA: 1200003 14,490RSD MP:

V-BRAKE

6 BRZINA

KIN202 ŠIFRA: 1200002 15,490RSD MP:

3700027 SEDLO UZ RAM KIN202

3700027 SEDLO UZ RAM KIN202

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm

3830102 VOLAN MTB BELI LAK 22.2x25.4 580mm

3830102 VOLAN MTB BELI LAK 22.2x25.4 580mm

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3602000 SREDNJI POGON ZA DEČ. BIC. 42T CRNI

3602000 SREDNJI POGON ZA DEČ. BIC. 42T CRNI

3603001 OSOVINA SREDNJA MTB NA ŠRAF 5S

3603001 OSOVINA SREDNJA MTB NA ŠRAF 5S

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730865 OBRUČ V1 20" BELA BOJA 36 RUPA

3730864 OBRUČ V3 20" BELA BOJA 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3201100 GLAVA PREDNJA MTB CRNA SHUN FENG

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210002 GLAVA ZADNJA MTB 36R CRNA SHUN FENG

3320057 SP.20X1.95 (53-406) BELA LINIJA CST

3320057 SP.20X1.95 (53-406) BELA LINIJA CST 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242116 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA KUKU ARDTY21 3244202 RUČ MENJ. REVO SHIMANO 6 BRZ. ASLRS35

20 STEEL

11”

KIDS

12,65

PAGE

136 137


20 STEEL

13”

12,30

ANASTASIA LIFESTYLE ANA201F A

KO N TR

ŠIFRA: 1200007 15,090RSD MP:

ROZA LJUBIČASTO ŽUTO BELI

V-BRAKE

6 BRZINA

ANA201 ŠIFRA: 1200006 16,290RSD MP:

3700042 SEDLO UZ RAM ANA201

3700042 SEDLO UZ RAM ANA201

3842120 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 125mm

3842126 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO BELE 90mm

3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3832068 VOLAN VIT COMP 31.8x600mm ROZA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUČICE KOČNICE

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POŠTAR 110x68mm

3602000 SREDNJI POGON ZA DEČ. BIC. 42T CRNI

3602000 SREDNJI POGON ZA DEČ. BIC. 42T CRNI

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3603504 MONO BLOK 122mm THUN GOAL 120L

3605710 LANAC P410 1/2X1/8"

3605600 LANAC MTB "KMC" Z-30 116L

3730838 OBRUČ V1 20" SIVI 36 RUPA

3730838 OBRUČ V1 20" SIVI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R ČELIK

3320057 SP.20X1.95 (53-406) BELA LINIJA CST

3320057 SP.20X1.95 (53-406) BELA LINIJA CST 3232014 ZUPČANIK SHIMANO 6 BRZ. AMFTZ206428T

3242116 ZADNJI MENJAČ SHIMANO NA KUKU ARDTY21 3244202 RUČ MENJ. REVO SHIMANO 6 BRZ. ASLRS35


KIDS PAGE

138 139


ToxicFree certification

FIRE CHIEF RESCUE ON!

12 A

KO N TR

FIR120 ŠIFRA: 1120046 8,090RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

8,25kg

16 A

KO N TR

NOVO

FIR160 ŠIFRA: 1160040 8,690RSD MP:

9,45kg

CRVENO CRNI

20 A

KO N TR

FIR200 ŠIFRA: 1203041 9,490RSD MP:

8,25kg


GOAL CHAMPIONS

12 A

KO N TR

GOL120 ŠIFRA: 1120047 7,990RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

9,55kg

16 A

KO N TR

NOVO

GOL160 ŠIFRA: 1160041 8,490RSD MP:

9,55kg

PLAVO BELI

20 A

KO N TR

GOL200

9,55kg

ŠIFRA: 1203042 9,290RSD MP:

KIDS

ToxicFree certification

PAGE

140 141


POKLON 12” ToxicFree certification

SVETLO TREPTAČ SILIKONSKI SKULL (LOBANJA)

POKLON 16” KACIGA DEČIJA CRVENA

POKLON 20” BRZINOMER 13 FUNKCIJA FOX EYE

FORCE MILITARY

12 A

KO N TR

12

FOR120

8,25kg

ŠIFRA: 1000003 7,990RSD MP:

FOR120S ŠIFRA: 1120032 7,990RSD MP:

ZELENA

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

16 A

KO N TR

8,25kg

16

FOR160

9,55kg

ŠIFRA: 1160000 8,490RSD MP:

FOR160S ŠIFRA: 1160026 8,490RSD MP:

20 A

KO N TR

9,55kg

FOR200 ŠIFRA: 1203000 9,290RSD MP:

10,80kg


PLAYER FOOTBALL

12 A

KO N TR

12

PLA121

8,25kg

ŠIFRA: 1120003 7,990RSD MP:

PLA121S ŠIFRA: 1120034 7,990RSD MP:

ZELENO CRNA

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

16 A

KO N TR

8,25kg

16

PLA161

9,45kg

ŠIFRA: 1160006 8,490RSD MP:

PLA161S

20 A

KO N TR

PLA201

11,60kg

ŠIFRA: 1203003 9,290RSD MP:

9,45kg

ŠIFRA: 1160028 8,490RSD MP:

KIDS

ToxicFree certification

PAGE

142 143


ToxicFree certification

SHARK SIGN & DANCE

12

SHA120S ŠIFRA: 1120033 7,990RSD MP:

8,50kg

PLAVO BELI

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

16

SHA160S ŠIFRA: 1160027 8,490RSD MP:

10,00kg

20

SHA200S ŠIFRA: 1203027 9,290RSD MP:

11,30kg


SNOW KITTY FASHION GIRLS

12 A

KO N TR

SNO120 ŠIFRA: 1120045 8,090RSD MP:

9,55kg

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

16 A

KO N TR

NOVO

SNO160 ŠIFRA: 1160039 8,690RSD MP:

9,55kg

TIRKIZ BELI

20 A

KO N TR

SNO200

9,55kg

ŠIFRA: 1203040 9,290RSD MP:

KIDS

ToxicFree certification

PAGE

144 145


ToxicFree certification

PUPPY LOVE ROMANCE

12 A

KO N TR

PUP120 ŠIFRA: 1120048 8,090RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

8,25kg

16 A

KO N TR

NOVO

PUP160 ŠIFRA: 1160042 8,690RSD MP:

9,45kg

LJUBIČASTO BELI

20 A

KO N TR

PUP200 ŠIFRA: 1203043 9,290RSD MP:

8,25kg


PRINCESS CASTLE LAND

12 A

KO N TR

PRI120 ŠIFRA: 1140002 8,290RSD MP:

ROZA BELA

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

8,90kg

16 A

KO N TR

PRI160 ŠIFRA: 1160025 8,990RSD MP:

10,40kg

20 A

KO N TR

PRI200

10,60kg

ŠIFRA: 1203024 9,490RSD MP:

KIDS

ToxicFree certification

PAGE

146 147


ToxicFree certification

SWAN DANCE & BALLET

12 A

KO N TR

12

SWA120

8,50kg

ŠIFRA: 1120016 8,090RSD MP:

SHA120S ŠIFRA: 1120039 8,090RSD MP:

16 A

KO N TR

8,50kg

ROZA BELA

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

16

SWA160

9,85kg

ŠIFRA: 1160016 8,690RSD MP:

SWA160S ŠIFRA: 1160033 8,690RSD MP:

20 A

KO N TR

9,85kg

SWA200 ŠIFRA: 1203014 9,290RSD MP:

11,20kg


26 steel

17”

MAS264D2 ŠIFRA: 1260099 24,990RSD MP:

26 steel

17”

26

MAS264D2H ŠIFRA: 1260109 33,290RSD MP:

steel

21”

HAM269 ŠIFRA: 1260019 20,390RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

26 ALU

18”

CON262

26

ŠIFRA: 1260113 24,790RSD MP:

steel

14”

AUR264 ŠIFRA: 1260083 19,190RSD MP:

26 steel

14”

AUR264D ŠIFRA: 1260084 19,990RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

12 A

KO N TR

FRE120 ŠIFRA: 1120021 7,990RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

26

PAR260

ŠIFRA: 1262005 steel MP: 14,390RSD 18”

26 steel

19”

VEN262 ŠIFRA: 1260029 17,990RSD MP:

PAGE

148 149

RASPRODAJA

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT


26 steel

21”

MAS261STR ŠIFRA: 1260163 23,590RSD MP:

26 steel

21”

MAS261D2STR ŠIFRA: 1260164 26,190RSD MP:

26 steel

14”

AUR265STR ŠIFRA: 1260165 17,590RSD MP:

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

28

FAS288FSTR

ŠIFRA: 1280079 steel MP: 17,190RSD 19”

28 steel

19”

FAS288S6STR ŠIFRA: 1280080 19,190RSD MP:

28 steel

57cm

steel

19”

ŠIFRA: 1260166 30,790RSD MP: ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

28

DIS288PROSTR

FAS287S6STR ŠIFRA: 1280081 19,990RSD MP:

24

ZAKLJUČANA CENA NA OVU CENU NE ODOBRAVAMO RABAT

steel

13”

28 steel

21”

TRE285STR ŠIFRA: 1280078 27,790RSD MP:

FOX245FSTR ŠIFRA: 1240032 14,990RSD MP:


PAGE

150 151


Visitor 2018  

Catalogue Bike Visitor Scout Venera 2018. Bicycle, mtb, mtb woman, fat bike, full suspension, road fitness, touring cross, fashion, junior 2...

Visitor 2018  

Catalogue Bike Visitor Scout Venera 2018. Bicycle, mtb, mtb woman, fat bike, full suspension, road fitness, touring cross, fashion, junior 2...

Advertisement