Page 1


BIKE COLLECTION

2018

TECHNOLOGIES 07 MOUNTAIN BIKE 10 MOUNTAIN WOMAN 40 FULL SUSPENSION 56 CROSS TOURING 64 FASHION BIKE 66 CITY 74 JUNIOR 24 52 KIDS 104 CLEARANCE SALE 118

“Ride For Passion”! Strast nam je moto. On nam daje elan, želju da nadmašimo sami sebe. Postavljamo visoke ciljeve i ne zadovoljavamo se prosečnim. Iz godine u godinu to dokazujemo. Na pravom smo putu. Lideri smo na tržištu bicikala. Razlikujemo se od konkurencije. Vodi nas STRAST! Nudimo više modela bicikala nego bilo koje godine ranije. Nova serija pod imenom “VISITOR” obogaćuje ponudu pored već Vama dobro poznatih serija “SCOUT VENERA” i “EXPLORER”. Sve popularnij FAT BIKE namenjen za off-road biciklizam sa oversize gumama je postao naš novi član u porodici SCOUT VENERE. Tu su i sve popularnije i moderne City bicikle koje nisu samo prevozno sredstvo, već i modni detalj. Pored napomenutih, moramo da istaknemo i pregršt redizajniranih kao i opremom obogaćenih MTB, Road, Junior24 kao i ostalih bicikala iz proizvodnog programa kompanije Venerabike. Sve naše bicikle su pod budnim okom stručnog osoblja moderno dizajnirana, detaljno analizirana, strpljivo testirana i prilagođena prohtevima modernog potrošača. Kupac Venera Bike bicikala može da bude 100% siguran da je kupio prvoklasni bicikl i da je svoj novac pametno uložio u svoje zdravlje, čistiju okolinu i samim tim i u lepšu i bolju budućnost.


MOUNTAIN BIKE FASHION BIKE

Volite planine i planinarenje? Volite i biciklizam? Želite li da isprobate nešto novo? 26 “, 27.5” i 29 “ čekaju na Vas. Po krivudavim stazama i između stena, spusta i uspona, preko lišća i kroz blato... može da se nosi sa svim površinama . Mountain bike je naziv Vašeg novog prijatelja! Njegova konstrukcija i vozačka svojstva su potvrda da se mogu koristiti na svim eksBicikli su se vratili u velikom stilu, sa ukrašenim sedištima, tremnim terenima. Odaberite model sa fiksnom vilom, ili sa suspenzijama i doživet blatobranima i lancobranima, nema ništa glamuroznije od seksi ćete sve ono o čemu ste do tada samo sanjali. vožnje u haljini, kaputu i cipelama na petu. Odaberite bicikl koji vam najbolje odgovara, obucite svoju najdražu kombinaciju i krenite. Stići ćete brže nego autom ili autobusom, a primetiti će vas i oni koji se ne okreću za autobusom! MTW bicikli su svojom argonometrijom i dizajnom namenj eni ženskom polu. U ponudi imamo savršen bicikl, bilo da se vozite na drumu ili volite da pobegnete sa staze, iz urbanog, i zaprljate se. Planina je prirodno igralište, a naši ženski brdski bicikli su specijalno dizajnirani za pružanje zabave i avanture. Vi, žene, vozeći bicikl, podižete socijalnu svest Probudili ste se ujutro, obukli ste se, popili kafu i krenuli ste na posao. Raspoloženi ste. Vi se o pozitivnom dejstvu po Vaše zdravlje, samim tim smešite, jer znate da će dan biti poseban. Drugačiji od prethodnih dana... Ostavili ste ključeve od utiče na Vaš bolji fizički izgled! Vožnja bicikle je automobila kod kuće i pošli ste svojim biciklom na posao. Novi, prelep CITY-BICIKL. Gradski bicikl. jedan od najefikasnijih vežbi koje ćete ikada Oni su specijalno dizajnirani za urbani biciklizam, a jedan od njihovih glavnih aduta je udobnost pri vožnji raditi. i ergonomski položaj pri sedenju. Dakle, imate optimalni periferni vid, a samim tim možete odmah reagovati na sve opasnosti u gradskoj vožnji. Gradski bicikli se odlikuje i komforom tokom menjanja brzina. To je velika prednost u gradu, ali nije i za sportski biciklizam ili Touring.

MOUNTAIN WOMAN

CITY

FULL SUSPENSION Bilo da želite da se lakoćom penjete uzbrdo ili da parate teren pri velikoj brzini u spustu, naši bicikli sa prednjom i zadnjom suspenzijom su konstruisani i dizajnirani da Vam pruže najbolje za sve načine vožnje.

TOURING CROSS Spakujte ranac i uzmite kacigu. Ne zaboravite i opremu za loše vremenske uslove. Možete staviti i sunčane naočare - i možete da krenete! Ispred Vas je zavojit put, i biciklistička tura može da počne! Touring bicikl je Vaš najpouzdaniji partner: za planine i doline, gradove i ravnice. On je brat CASSINI biciklu. Međutim, više je robustan i bogatije opremljen. Poseduje blatobrane, prtljažnik, nogar i kompletnu rasvetu.

JUNIOR 24 Imamo dojavu za vas! Vi koji volite biciklizam i da se družite sa prijateljima na otvorenom. Već ste prerasli bicikle sa pomoćnim točkovima, pa je vreme da se krene dalje. 20 “i 24” Vas čekaju. To je za Vas! Bicikli za asfalt i za blage terene. Izvrstan za sve „velike“ bicikliste!

KIDS Vaš prvi bicikl bi trebao biti nezaboravan. Vi ćete ga pamtiti godinama. Prva vožnja, prvi padovi i zabavna iskustva. Dakle, važno je izabrati dobro. Posebno dizajniran bicikl sa 12” i 16” točkovima su upravo za vas - najmlađe bicikliste. Dakle, skupite hrabrost i krenite na svoju prvu vožnju na pedalama! PAGE

2

3


SELECTING PROPER BICYCLE SIZE ROAD

E-BIKE / MTB / CROSS / TOUR

E-BIKE / MTB / CROSS / TOUR LADY

JUNIOR

INFO Trenutno nema preciznih pravila koja se odnose na ispravne veličine rama, rezultat različitih varijacija ramova. Zato se klijent ne bi trebao osloniti isključivo na visinu rama ili visinu cevi sedišta pri odabiru bicikla, s obzirom da se dužine i ukupne visine sedišta menjaju zajedno sa visinom rama.


saddle seatpost frame front derailleur chain bottom brakets cassete rear derailleur crankset

handlebar grip gear shifter steam head set suspension fork brakes hubs wheelset, rims

pedals

tyres

saddle

handlebar

seatpost shock frame front derailleur chain bottom brakets cassete rear derailleur crankset

grip gear shifter steam head set suspension fork brakes hubs wheelset, rims

pedals

tyres

saddle

gear shifter

seatpost

front light

frame

handlebar

brake chain guard rear light chain bottom brakets cassete rear derailleur crankset pedals

grip steam front basket head set break hubs wheelset, rims tyres PAGE

4

5


POREĐENJE RAZLIČITIH VELIČINA TOČKOVA COMPARATIVE CONTACT PATCH (MORE IS BETTER) 6cm

7cm

8cm

9cm

26

27.5

29

6CM

8CM

9CM

Veći točkovi osiguravaju bolje prijanjanje kao rezultat veće kontaktne površine gume sa tlom.

10cm

26” 27,5”

NAŠE IDEJE VAŠA PREDNOST

INNOVATION

5cm

29”

26” 27,5”

+1,5% +3,5%

29”

26” 27,5”

+1,5% +3,5%

29”

TEŽINA TOČKOVA:

+5%

+5%

+5%

+12%

+12%

Veći točkovi obezbeđuju veću inerciju koja se. ispoljava u percipiranom poboljšanju stabilnosti time osiguravaju sigurniju vožnju po nepristupačnim terenima.

+12%

-4° -6° -4° -6°

Veći točkovi su efikasniji na off-road terenu iz razloga što je njihov ugao prilaza manji. Veći točkovi omogućavaju bržu i mirniju vožnju jer neravni teren ne utiče na brzinu bicikla kao što bi to bio slučaj sa manjim točkovima, a mirnija vožnja omo-4° gućava manju potrošnju energije.

-6°

+30% +50%


WIND SYSTEM Aerodinamičke performanse - aerodinamično oblik koji lakše seče kroz vazduh omogućava biciklisti da putuju mnogo brže, sa manje napora. Naši dizajneri su radili na stvaranju efikasnijeg aerodinamičkog dizajna. Aerodynamic efficiency--a streamlined shape that cuts through the air more smoothly enables a cyclist to travel much faster, with less effort. Our designers have been working on creating more aerodynamically efficient designs.

YS COLOR

GREEN ENERGY

Bilo gde da vozite kao alternativa za zdravu vožnju, za fitnes, ili za prevoz, ovo je udoban, brz, ekološki i pouzdan model bicikla za vas.

Whether you ride as a healthy alternative to driving, for fitness, or for transport, this is a comfortable, fast, ecological and reliable model of bike for you.

YS boja ima visoke standarde kako bi se osiguralo da naš kupac dobije najbolji mogući kvalitet proizvoda . YS paint has high standards in order to ensure that our customer get the best quality product possible.

ALUMINIUM TECHNOLOGY

Aluminijumska legura Mg2S silicid kao njen glavni aditiv se takođe naziva legura 6061. Klasa 6000 legure su vrlo funkcionalne, zavarive i lako mašinski obradive, zbog čega se često koriste u proizvodnji biciklističkih ramova.Zahvaljujući njohovoj čvrstoći i obradivosti, cevi izrađene od ove legure se često koriste u obradi hydroforming tehnologijom. 6061 aluminijumska legura dostiže zateznu čvrstoću 325MPa i gustoću od 2,70 g / cm3. An aluminium alloy Mg2S silicides as its main additive is also referred to as alloy 6061. Class 6000 alloys are highly workable, weldable, and machinable, which is why they are often used in the manufacture of bicycle frames. Thanks to their tensile strength and resulting workability., tubes made from this alloy are often used in hydroforming processing. The 6061 aluminium alloy reaches a tensile strength of a325 MPa and density of 2.70 g/cm3

SPORT RACING Ove bicikl su posvećeni planinskom biciklizmu, ali su takođe pogodni i za svakodnevne vožnje na različitim terenima. Pogodan za početnike vozače. These bike are dedicated to mountain biking, but are also suitable everyday rides on diverse terrain. Suitable for novice riders.

RACING CONTROL Ovi bicikli su posvećeni trkačkim performansama. Položaj vožnje je optimizovan za brzo i efikasno penjanje. These bikes are dedicated to racing performance. The riding position optimized for fast and efficient climbing.

HYDROFORMING FRAME

Aluminijumske legure cevi oblikovane hydroforming tehnologijom nastaju pritiskom zagrejanog ulja. Osnovna cev ubaci se u kalup preko kojeg se upumpava ulje. Pritisak zagrejanog ulja formira cev na oblik kalupa. Oblikovanje cevi ovom tehnologijom je proizvodni proces koji uključuje više od 10 operacija. Hydroforming cevi obično se koriste na ramovima, umesto gornje ili donje cevi rama. Kod nekih ramova, hidroforming cev koristi se umesto sedišne cevi (naročito u slučaju drumskog bicikla) Aluminum alloy tubes shaped by hydroforming technology are formed by the pressure of heated oil. A basic tube is inserted into a mold through which oil is pumped. The pressure of heated oil forms the tube to the shape of the mold. This tube shaping technology is a production process involving more than 10 operations. Hydroforming tubes are usually used on the frame, in place of upper or lower frame tubes. With some frames, a hydroforming shaped tube is used in place of the saddle tube (especially in the case of road bicycle)

PREDNOSTI “VIT COMP” VOLANA Ulnarni nerv

Ulnarni nerv

Ravan volan Karpalni tunel je pod pritiskom. Bol u prstima.

Karpalni tunel

Karpalni tunel

Snabdeva, palac, kažiprst i srednji prst

Snabdeva, palac, kažiprst i srednji prst

VIT comp volan Ergonomski savijen unazad. Karpalni tunel normalno funkcioniše.

PAGE

6

7


NANO DISC

TECHNOLOGIES

Vodeća tehnologija na našim biciklima je pravo oružje trka. Nano kočnice povećavaju stabilnost i krutost i čine bicikl lagan. Sistem garantiraje nesmetanu i bezbednu vožnju čak i u teškim situacijama trke. Leading technology on our bikes is the right weapon a race. Nano Brake increase stability and stiffness and make the bike a lightweight. System guarantee smooth and safe rides even in difficult race situation.

SPEED RACE

Položaj vozača je optimizovan za trke. Telo je u savršeno aerodinamičkom položaju dok čvrsta konstrukcija bicikla optimizuje optimalnu efikasnost u toku vožnje, što dovodi do brzog i stabilnog trkačkog bicikla. The rider’s position is optimised for racing. The body is in a perfectly aerodynamic position while the bike’s rigid construction provides optimal pedaling efficiency, resulting in a very fast and stable racing bike.

EVOLUTION SUSPENSION

Koje god off road avanture tražite, Evolution suspenzija će vam pomoći da iskoristite svoje napore. Kontrola, trakcija, udobnost, dobićete više od svega sa Evolution suspenzijom. Evolution je prilagodljiv sistem koji nudi glatko, aktivno vešanje na svim terenima.

STEP BY STEP

Whatever off-road adventures you seek, Evolution Suspension helps you make Položaj vozača na ovim biciklima je posvećen obezbeđivanju udobne the most of your efforts. Control, traction, comfort, speed—you get more of vožnje uz zadrživ modni izgled i osećaj. everything with Evolution Suspension.Evolution is an adaptable system that offers smooth, active front suspension on all types of terrain. The riding position on these bike is dedicated to ensuring a comfortable ride while maintaining a fashion look and feel.

EXTRA COMFORT Ovaj opis predstavlja funkcionalno oblikovano zadnje sedište napravljeno od Hi-Ten čelika koji zahvaljujući svojem “S” obliku efikasnije apsorbuje i distribuira vibracije na ram uzrokovane manjim neravninama na terenu i na taj način poboljšava udobnost bicikla. This description stands for functionally shaped rear seat stays made of Hi-Ten which thanks to their “S” shape more efficiently absorb and distribute vibrations transferred to the frame and caused by minor unevenness in the terrain and thus improve the comfort of the bicycle.

HAND BUILD WHEELS Imamo više godina iskustva u proizvodnji točkova. Ručna izrada je dokazan i pouzdan proces i pravilno primenjen može da garantuje duge i trajne performanse točka. We have more years of experience in producing wheels. Hand building is proven and reliable process and applied properly it can guarantee and long/lasting performance of the wheel.

DOUBLE BUTTED TUBES

Glavna prednost cevi sa suženim zidovima, u poređenju sa tradicionalnom cevi je manja težina, dok, istovremeno i dalje sportski izgledaju, gotovo identičan kvalitet kao tradicionalne cevi. Sužene cevi obično imaju deblje zidove na njihovim krajevima , dok su varovi i tanji zidovi u centru, manje napeti deo. The main advantage of tubes with narrowed walls (butted tubes) as compared to traditional tubes, is their lower weight while, at the same time, still sporting similar, almost identical quality as traditional tubes. Narrowed tubes usually have thicker walls at their ends, at welds, and thinner walls in the central, less strained portion.

MIXED TERRAIN Položaj vozača na ovom biciklu je posvećen obezbeđivanju udobne vožnje ali zadržava sportski izgled i osećaj. The riding position on this bike is dedicated to ensuring a comfortable ride while maintaining a sporting look and feel.

ECCOGREE PEDALS

Vožnja biciklom na posao je odličan način da se uštedi novac i podigne kondicija u isto vrijeme. Naš udoban gradski bicikl vam daje samopouzdanje u vožnji a komponente su jednostavne za korišćenje i lako održavanje. Nudimo novi asortiman lepog dizajna od diskretnih do upadljivih. Riding a bike to work is a great way to save money and get exercise at the same time. Our comfortable city geometry gives you confidence on your ride and components are all easy to use and low maintenance. We offer a new range of beautiful designs from discrete to flashy.


PERFORMANCE ALLOY Ova tehnologija pruža mogućnost korišćenja toplotno obrađenih krajeva na ramu sa zanimljivim oblicima. Njihova prednost u odnosu na obične završetke, je povećana snaga materijala. This technology offers possibility to use heat processed frame endings with interesting shapes. Their advantage compared to milled endings, is the increased strength of the material.

LADY FIT LINE Ženska fit serija je posebno dizajnirana kako bi obezbedila maksimalnu udobnost za ženske vozače. Ovi bicikli imaju funkcije i posebno odabrane komponente koje odgovaraju specifičnim potrebama žena.

FULL CONTROL

4 tačke pivot vešanja je jednostavan i pouzdan sistem dokazan u svetu planinskog biciklizma. Ovaj sistem suspenzije ima nekoliko prednosti uključujući i odličnu čvrstinu zadnje konstrukcije i putanju zadnje vile krećajući se duž kruga.

The 4 point pivot suspension is simple and reliable system proven in the world of mountain biking. This suspension system boasts several advantages, including excellent firmness of the rear construction and trajectory of the rear construction moving along a circle.

FLUID DRIVE

The lady fit series is specially designed to ensure maximum comfort for female riders. These bikes feaVozi kao po vodi! Fluid drive je skup odabranih komponenata koji vam omogućavaju udobnu vožnju tures specially selected components that correu svim vremenskim uslovima. Naši inženjeri testiranjem različitih komponenti na biciklu i u različitim spond to women’s specific needs and sizing. situacijama napravili su da biciklo bude trajnije i izdržljivije a ujedno da izgleda sportski.

Drive like as a water! Fluid drive is a selection of components that allow you a comfortable ride in all weather conditions. Our engineers testing the various components on the bike and in different situations are made that the bicycle is more permanent and durable and also to look sporty.

Y SYSTEM Komfor je bitan deo brzine , i vaš stav na biciklu doprinosi vašoj udobnosti . Ramovi imaju pažljivo razmotrenu geometriju koja ih čini “ Fit - sistem neutralna”. Y geometrija rama je posebno popularna kod mladih biciklista. Comfort is an essential part of speed, and your fit on a bike contributes to your comfort. Frames have a carefully considered geometry that makes them “fit-system neutral”. Y frame geometry is particularly popular with young cyclists.

HI-TEN Hi-Ten skraćenica za visoku zateznu čvrstoću čelika. Hi-Ten ramovi su jednako jaki i izdržljivi kao Cr-Mo ramovi, ali primetno teži. Hi-Ten acronym stands for High Tensile Steel. Hi-Ten frames are just as strong and durable as Cr-Mo frames but noticeably heavier.

FASHION BIKE

Okrenite trotoare u piste s ovim slatkim, razigranim dizajnom. Iznenađujućih detalja i nijansi to je ono što čine ove jedinstvene modne bicikle. Turn sidewalks into runways with these sweet, playful designs. The surprising detail and nuances are what make this bikes unique.

DRESS GUARD Nema više da vam se suknja zaglavi u žice! Čuvar garderobe će zaštititi vašu suknju, haljinu ili dugi kaput od oštećenja. Takođe, pomaže u vožnji po kiši , zaštiti će vašu odeću pored blatobrana. No more skirts getting stuck in the spokes! This lovely dress guard will protect your skirts, dress or a long coat from getting damaged. Also helps in riding in the rain, working to protect your outfit alongside the mudguards.

CHAIN GUARD Naši gradski bicikli sa zaštitnicima na lancu omogućavaju vam da vozite bez mogućnosti oštećenja vaše odeće. Takođe ova funkcija smanjuje potrebu za performansama. Our city bikes with chain protectors allow you to ride without spoiling your clothes.This feature also minimizes the need for performance.

RETRO BIKE Moderna tehnologija umotana u stilu zlatnih sedamdesetih. Ako volite šarm retro bicikala ne treba vam kompromis na udobnost i kvalitet vožnje. Odaberite jedan iz naše ponude koji odgovara vašem stilu. Modern technology wrapped in the golden senventu style. If you like the charm of retro-bikes you need not compromise on riding comfort or quality. Just choose one of the great new colours you like.

PAGE

8

9


MOUNTAIN BIKE


KOMPLET

CRNO NARANDŽASTO SIVI

MENJAČI V-BRAKE

18 BRZINA

CLA271 ŠIFRA: 1281018 20,490RSD MP:

1x DISC BRAKE

18 BRZINA

CLA271D1 ŠIFRA: 1281019 21,490RSD MP:

3701042 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.ORANZ

3701042 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.ORANZ

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600109 SRED. POGON MTB CRNI 28/38/48T

3600109 SRED. POGON MTB CRNI 28/38/48T

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R

3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

5 STEEL

19”

17,85

PAGE

10

11

MTB

CLASSIC BIKE PERFORMANCE


5 STEEL

20”

17,45

CLASSIC BIKE PERFORMANCE V-BRAKE

18 BRZINA

CLA272 ŠIFRA: 1281012 19,190RSD MP:

3701046 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.PLAVO 3841003 RUC.VOLANA MEGA CR.PLAVE KRACE 92mm 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600109 SRED. POGON MTB CRNI 28/38/48T 3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330076 SP.27.5X2.10 (52-584)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm 3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50 3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

KOMPLET MENJAČI

CRNO PLAVO BELO SIVI


KOMPLET

NOVO

CRNO ŽUTO SIVI

MENJAČI V-BRAKE

18 BRZINA

CLA261 ŠIFRA: 1261004 18,190RSD MP:

2x DISC BRAKE

18 BRZINA

CLA261D2T ŠIFRA: 1261058 19,590RSD MP:

3701080 SEDLO MTB PRO RIDER CRNO ZUTO

3701080 SEDLO MTB PRO RIDER CRNO ZUTO

3841013 RUC.VOLANA MEGA CRNO ZUTE KRACE 92mm

3841013 RUC.VOLANA MEGA CRNO ZUTE KRACE 92mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA 3400101 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm ZADNJA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600109 SRED. POGON MTB CRNI 28/38/48T

3600109 SRED. POGON MTB CRNI 28/38/48T

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRED CELIK SA NAV.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD. CELIK SA NAV.ZA DISK 36R

3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO

3330071 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

26 STEEL

21”

17,45

PAGE

12

13

MTB MTB

CLASSIC BIKE PERFORMANCE


26 STEEL

15”

16,15

CLASSIC BIKE PERFORMANCE V-BRAKE

18 BRZINA

CLA262 ŠIFRA: 1261005 18,190RSD MP:

KOMPLET

NOVO

MENJAČI 1x DISC BRAKE

18 BRZINA

CLA262D ŠIFRA: 1261081 19,190RSD MP:

3701051 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZUTO

3701051 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZUTO

3841013 RUC.VOLANA MEGA CRNO ZUTE KRACE 92mm

3841013 RUC.VOLANA MEGA CRNO ZUTE KRACE 92mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330073 SP.26X2.125 (57-559) CRNA PNEUMATICO

3330073 SP.26X2.125 (57-559) CRNA PNEUMATICO

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm

3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

CRNO ZELENO ŽUTE BOJE


KOMPLET

NOVO

CRNO ZELENO BELI

MENJAČI V-BRAKE

18 BRZINA

CLA263 ŠIFRA: 1261006 19,390RSD MP:

1x DISC BRAKE

18 BRZINA

CLA263D1 ŠIFRA: 1261059 20,690RSD MP:

3701047 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.ZELEN

3701047 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.ZELEN

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600109 SRED. POGON MTB CRNI 28/38/48T

3600109 SRED. POGON MTB CRNI 28/38/48T

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

26 STEEL

22”

18,95

PAGE

14

15

MTB

CLASSIC BIKE PERFORMANCE


26 STEEL

16”

18,25

VORTEX SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

VOR264 ŠIFRA: 1261016 19,390RSD MP:

KOMPLET

NOVO

MENJAČI 1x DISC BRAKE

18 BRZINA

VOR264D ŠIFRA: 1261035 20,690RSD MP:

3701050 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZELENO

3701050 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZELENO

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm

3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

CRNO ZELENI


KOMPLET

NOVO

PLAVO ZELENI

MENJAČI V-BRAKE

18 BRZINA

VOR263 ŠIFRA: 1261060 19,390RSD MP:

2x DISC BRAKE

18 BRZINA

VOR263D2 ŠIFRA: 1261061 21,190RSD MP:

3701050 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZELENO

3701050 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZELENO

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA 3400101 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm ZADNJA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRED CELIK SA NAV.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD. CELIK SA NAV.ZA DISK 36R

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm

3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

26 STEEL

16”

16,20

PAGE

16

17

MTB

VORTEX SPORT


26 STEEL

16”

18,25

VORTEX SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

VOR261 ŠIFRA: 1261082 19,390RSD MP:

KOMPLET MENJAČI 1x DISC BRAKE

18 BRZINA

VOR261D ŠIFRA: 1261083 20,690RSD MP:

3701029 SEDLO MTB CRNO SIVO CARBON HIGH END

3701051 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZUTO

3841013 RUC.VOLANA MEGA CRNO ZUTE KRACE 92mm

3841013 RUC.VOLANA MEGA CRNO ZUTE KRACE 92mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm

3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

CRNO ŽUTO SIVI


KOMPLET

NOVO

CRNO PLAVO ZELENI

MENJAČI V-BRAKE

18 BRZINA

NOR271 ŠIFRA: 1281020 18,790RSD MP:

3701047 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.ZELEN 3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CR. ZELENE.130mm 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330076 SP.27.5X2.10 (52-584)CRNA PNEUMAT. 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm 3242111 ZAD. MENJ.SHIMANO TZ 6 BRZ.KUKA TZ50 3245403 RUC.MENJ.SHIMANO 3/6.BRZ TOURNEY

5 STEEL

19”

16,65

PAGE

18

19

MTB

NORTH SPORT


26 STEEL

21”

15,80

NORTH SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

NOR265 ŠIFRA: 1 2 6 1 1 1 2 17,790RSD MP:

3701050 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZELENO 3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CR. ZELENE.130mm 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm 3242111 ZAD. MENJ.SHIMANO TZ 6 BRZ.KUKA TZ50 3245403 RUC.MENJ.SHIMANO 3/6.BRZ TOURNEY

KOMPLET MENJAČI

NOVO

CRNO PLAVO INDIGO ZELENI


KOMPLET

CRNO ZELENO SIVI

MENJAČI V-BRAKE

18 BRZINA

NOR261 ŠIFRA: 1261084 17,590RSD MP:

3701047 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.ZELEN 3842103 RUČKE VOLANA SPIDER CR. ZELENE.130mm 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330071 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3242021 M.PREDNJI SHIMANO TZ TOP PULL 31.8mm 3242111 ZAD. MENJ.SHIMANO TZ 6 BRZ.KUKA TZ50 3245403 RUC.MENJ.SHIMANO 3/6.BRZ TOURNEY

26 STEEL

21”

15,80

PAGE

20

21

MTB

NORTH SPORT


26 STEEL

15”

17,80

NORTH SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

NOR262 ŠIFRA: 1261055 17,790RSD MP:

KOMPLET MENJAČI 1x DISC BRAKE

18 BRZINA

NOR262D1T ŠIFRA: 1261056 19,190RSD MP:

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3842108 RUČKE VOLANA SPIDER CRNO ORANŽ 130mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI 2015

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm

3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50

3245403 RUC.MENJ.SHIMANO 3/6.BRZ TOURNEY

3245403 RUC.MENJ.SHIMANO 3/6.BRZ TOURNEY

CRNO PLAVO NARANDŽASTI


NOVO

PLAVO CRNO ORANŽ

V-BRAKE

21 BRZINA

FOR264 ŠIFRA: 1 2 6 1 1 1 3 16,690RSD MP:

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON 3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO 3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F. 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

17”

16,65

PAGE

22

23

MTB MTB

FORCE SPORT


26 STEEL

15”

16,65

FORCE SPORT V-BRAKE

21 BRZINA

FOR263 ŠIFRA: 1261085 16,690RSD MP:

3701026 SEDLO MTB CR. PLAVO CARBON HIGH END 3841003 RUCKE VOLANA MEGA CR.PLAVE KRACE 92m 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO 3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F. 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER 3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

CRNO CRVENO PLAVO BELI


CRNO ŽUTO SIVI

V-BRAKE

21 BRZINA

FOR262 ŠIFRA: 1261001 16,690RSD MP:

3701051 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZUTO 3841013 RUC.VOLANA MEGA CRNO ZUTE KRACE 92mm 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330071 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F. 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

17”

15,55

PAGE

24

25

MTB MTB

FORCE SPORT


26 UV PROTECTION protective layer colour

STEEL

15”

frame

17,80

FORCE SPORT 1x DISC BRAKE

21 BRZINA

FOR261D ŠIFRA: 1261036 19,390RSD MP:

ZELENO CRNO PLAVI

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

FOR261D2 ŠIFRA: 1261000 19,890RSD MP:

3701049 SEDLO MTB ZA 24" MAGNE.CR.-PLA.-ZEL.

3701049 SEDLO MTB ZA 24" MAGNE.CR.-PLA.-ZEL.

3841003 RUCKE VOLANA MEGA CR.PLAVE KRACE 92m

3841003 RUCKE VOLANA MEGA CR.PLAVE KRACE 92m

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA 3400101 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm ZADNJA

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK

3200114 GLAVA PRE.CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm

3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK


CRNO BELO CRVENO SIVI

V-BRAKE

21 BRZINA

MAN291 ŠIFRA: 1281013 21,090RSD MP:

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

MAN291D1 ŠIFRA: 1281014 22,690RSD MP:

3701045 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR. BELO

3701045 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR. BELO

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T

3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T

3603004 OSOVINA SREDNJA 5R NA SRAF 2011

3603004 OSOVINA SREDNJA 5R NA SRAF 2011

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA

3730858 OBRUČ V3 28" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3320058 SP.GUMA 29X2.25 MTB (60-622) BIG CST

3320058 SP.GUMA 29X2.25 MTB (60-622) BIG CST

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3240003 MENJ.SRED. FRICT TOP PULL 28.6 POWER

3240003 MENJ.SRED. FRICT TOP PULL 28.6 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

29 ER STEEL

19”

18,65

PAGE

26

27

MTB

ELITE MAN SPORT


5 UV PROTECTION protective layer colour

STEEL frame

20”

17,75

ELITE MAN SPORT V-BRAKE

21 BRZINA

MAN271 ŠIFRA: 1281003 18,790RSD MP:

3701047 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.ZELEN 3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730857 OBRUČ V3 27.5 - 650B CRNI 36R 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330085 SP.27.5x2.80 (71-584) PNEUMATICO 3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F. 3240003 MENJ.SRED. FRICT TOP PULL 28.6 POWER 3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

ZELENO CRNO SIVI


NOVO V-BRAKE

21 BRZINA

MAN262AM ŠIFRA: 1260041 17,190RSD MP:

CRNO BELO PLAVI

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

MAN262D ŠIFRA: 1260060 18,990RSD MP:

3701046 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.PLAVO

3701046 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.PLAVO

3841000 RUCKE VOLANA MEGA CR.SIVE KRACE 92mm

3841000 RUCKE VOLANA MEGA CR.SIVE KRACE 92mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T

3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330071 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3240003 MENJ.SRED. FRICT TOP PULL 28.6 POWER

3240003 MENJ.SRED. FRICT TOP PULL 28.6 POWER

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

22”

16,75

PAGE

28

29

MTB

ELITE MAN LIFESTYLE


26 STEEL

21”

16,25

ELITE MAN LIFESTYLE V-BRAKE

21 BRZINA

MAN266 ŠIFRA: 1261049 16,290RSD MP:

3701047 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR.ZELEN 3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO 3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F. 3240003 MENJ.SRED. FRICT TOP PULL 28.6 POWER 3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

NOVO

CRNO ŽUTO ZELENI


NOVO

CRNO CRVENO SIVI

V-BRAKE

21 BRZINA

MAN263 ŠIFRA: 1261027 16,290RSD MP:

3701029 SEDLO MTB CRNO SIVO CARBON HIGH END 3841000 RUCKE VOLANA MEGA CR.SIVE KRACE 92mm 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T 3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F. 3240003 MENJ.SRED. FRICT TOP PULL 28.6 POWER 3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

19”

15,90

PAGE

30

31

MTB

ELITE MAN LIFESTYLE


26 STEEL

22”

16,70

ELITE MAN SPORT V-BRAKE

21 BRZINA

MAN267 ŠIFRA: 1261089 16,290RSD MP:

3701045 SEDLO MTB SA RUPOM ATLANTA CR. BELO 3842126 RUC.VOL. HERRMANS KRACE CR.BELE 90mm 3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F. 3240003 MENJ.SRED. FRICT TOP PULL 28.6 POWER 3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

BELO CRVENO CRNI


NOVO

CRNO ZELENI

V-BRAKE

18 BRZINA

SPY260 ŠIFRA: 1 2 6 1 0 1 1 14,290RSD MP:

3701050 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZELENO 3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330071 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

17”

15,80

PAGE

32

33

MTB

LEGION LIFESTYLE


26 STEEL

17”

15,80

LEGION SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

SPY265 ŠIFRA: 1 2 6 1 1 1 4 14,290RSD MP:

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON 3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330073 SP.26X2.125 (57-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

NOVO

CRNO ZELENO ORANŽ


NOVO

CRNO SIVO ZELENI

V-BRAKE

18 BRZINA

SPY266 ŠIFRA: 1 2 6 1 1 1 5 14,290RSD MP:

3701050 SEDLO MTB CRNO ZELENO CARBON 3841012 RUCKE VOLANA MEGA CRNO ZELENE KRACE 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330073 SP.26X2.125 (57-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

17”

15,80

PAGE

34

35

MTB

LEGION LIFESTYLE


26 STEEL

17”

16,05

LEGION SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

SPY263 ŠIFRA: 1261090 14,290RSD MP:

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON 3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330073 SP.26X2.125 (57-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

CRNO NARANDŽASTO SIVI


CRNO ZELENO SIVI

V-BRAKE

18 BRZINA

SPA261 ŠIFRA: 1261037 14,290RSD MP:

3701050 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZELENO 3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330019 SP.26X1.95(50-559) H-826 DIJU 2011 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240009 MENJAC SREDNJI TOP PULL FRICTION 42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

16”

16,05

PAGE

36

37

MTB

SPARK COMFORT


26 STEEL

20”

15,85

SPARK COMFORT V-BRAKE

18 BRZINA

SPA262 ŠIFRA: 1261087 14,290RSD MP:

3701026 SEDLO MTB CR. PLAVO CARBON HIGH END 3841003 RUCKE VOLANA MEGA CR.PLAVE KRACE 92m 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330019 SP.26X1.95(50-559) H-826 DIJU 2011 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240009 MENJAC SRED.TOP PULL FRICTION 42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

BELO CRNO PLAVI


CRNO NARANDŽASTO PLAVI

V-BRAKE

18 BRZINA

SPA265 ŠIFRA: 1261091 14,290RSD MP:

3701026 SEDLO MTB CR. PLAVO CARBON HIGH END 3841003 RUCKE VOLANA MEGA CR.PLAVE KRACE 92m 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330019 SP.26X1.95(50-559) H-826 DIJU 2011 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240009 MENJAC SRED.TOP PULL FRICTION 42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

22”

16,05

PAGE

38

39

MTB

SPARK COMFORT


MOUNTAIN BIKE WOMAN


KOMPLET

NOVO

LJUBIČASTO ROZA ORANŽ PLAVI

MENJAČI V-BRAKE

18 BRZINA

MTB WOMAN MTB

CLASSIC SPORT

CLA264 ŠIFRA: 1261023 18,190RSD MP:

3701064 SEDLO MTB PRETY WOMAN CRNO PINK ROZ. 3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m 3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3242020 PRED.MENJ.SHIMANO TZ30 31.8mm DOWN P 3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50 3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

26 STEEL

16”

15,55

PAGE

40

41


26 STEEL

17”

16,05

SPARK SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

CLA265 ŠIFRA: 1261048 18,190RSD MP:

3701064 SEDLO MTB PRETY WOMAN CRNO PINK ROZ. 3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm 3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50 3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

KOMPLET MENJAČI

CRNO LJUBIČASTO ROZA


KOMPLET

ROSE GOLD BRAON

MENJAČI V-BRAKE

18 BRZINA

MTB WOMAN

CLASSIC SPORT

CLA266 ŠIFRA: 1261092 18,190RSD MP:

3701065 SEDLO MTB PRETY WOMAN CR.SA BELIM 3842125 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 90mm 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3242020 PRED.MENJ.SHIMANO TZ30 31.8mm DOWN P 3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50 3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

26 STEEL

16”

16,30

PAGE

42

43


26 STEEL

15”

16,20

VORTEX SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

VOR262 ŠIFRA: 1261026 18,190RSD MP:

3701064 SEDLO MTB PRETY WOMAN CRNO PINK ROZ. 3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm 3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50 3245207 RU. MENJ.SHIM. REVOSHIFT 3/6 ASLRS35

KOMPLET MENJAČI

TIRKIZ LJUBIČASTO ROZE BOJE


KOMPLET

NOVO

CRNO ROZA BELO ZELENI

MENJAČI V-BRAKE

18 BRZINA

MTB WOMAN

NORTH SPORT

NOR263 ŠIFRA: 1261057 17,790RSD MP:

3701064 SEDLO MTB PRETY WOMAN CRNO PINK ROZ. 3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm 3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50 3245403 RUC.MENJ.SHIMANO 3/6.BRZ TOURNEY

26 STEEL

14”

16,10

PAGE

44

45


26 STEEL

16”

16,30

NORTH SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

NOR264 ŠIFRA: 1261093 17,390RSD MP:

3701063 SEDLO MTB PRETY WOMAN CRNO PLAVA 3841017 RUCKE VOLANA MEGA SIVE DUZE 125mm 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3242022 MENJ.SHIM. PRED.TOP PULL 31,8 mm 3242112 ZAD.MENJ.SHIM. TZ 6 BRZ.RUPA ARDTZ50 3245403 RUC.MENJ.SHIMANO 3/6.BRZ TOURNEY

KOMPLET MENJAČI

AKCIJA

CRNO TIRKIZ BELI


NOVO

ZELENO ROZA LJUBIČASTA

V-BRAKE

21 BRZINA

MTB WOMAN

TEA SPORT

MAN264 ŠIFRA: 1261028 15,990RSD MP:

3701062 SEDLO MTB PRETY WOMAN CR. LJUBICASTE 3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m 3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330071 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230001 7 FAZ INDEX ZUTI 13T-28T 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

16”

15,45

PAGE

46

47


26 STEEL

14”

15,25

LADY G. SPORT V-BRAKE

18 BRZINA

MAN265 ŠIFRA: 1261029 15,990RSD MP:

3701062 SEDLO MTB PRETY WOMAN CR. LJUBICASTE 3841009 RUCKE VOLANA MEGA CR. LJUBIC.KRACE 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330071 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F. 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

CRNO LJUBIČASTO PLAVI


TEA SPORT V-BRAKE

21 BRZINA

MAN261AM ŠIFRA: 1260040 17,390RSD MP:

1x DISC BRAKE

21 BRZINA

MTB WOMAN

SIVO ROZA BELI

MAN261D ŠIFRA: 1260061 18,790RSD MP:

3701064 SEDLO MTB PRETY WOMAN CRNO PINK ROZ.

3701064 SEDLO MTB PRETY WOMAN CRNO PINK ROZ.

3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m

3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m

3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm 3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO

3330071 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm

3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

17”

16,65

PAGE

48

49


26 STEEL

17”

15,80

DAISY URBAN V-BRAKE

18 BRZINA

SPY261 ŠIFRA: 1261014 14,290RSD MP:

3701065 SEDLO MTB PRETY WOMAN CR.SA BELIM 3841004 RUCKE VOLANA MEGA CRNO BELE KRACE 92 3830103 VOLAN MTB BELI 620mm, 22.2X25.4mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

LJUBIČASTO PLAVO ROZI


DAISY URBAN V-BRAKE

18 BRZINA

MTB WOMAN

SIVO ROZA LJUBIČASTI

SPY264 ŠIFRA: 1261094 14,290RSD MP:

3701062 SEDLO MTB PRETY WOMAN CR. LJUBICASTE 3841009 RUCKE VOLANA MEGA CR. LJUBIC.KRACE 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

17”

15,15

PAGE

50

51


26 STEEL

14”

15,90

SPARK URBAN V-BRAKE

18 BRZINA

SPA264 ŠIFRA: 1261050 14,290RSD MP:

3701064 SEDLO MTB PRETY WOMAN CRNO PINK ROZ. 3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240009 MENJAC SRED.TOP PULL FRICTION 42T 3241007 MENJAC ZADNJI NA RUPU KINA 6/7 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

CRNO ROZA ZELENO SIVI


ELITE LADY URBAN V-BRAKE

18 BRZINA

MTB WOMAN

CRNO ROZA LJUBIČASTI

LAD265MTB ŠIFRA: 1261033 14,890RSD MP:

3701062 SEDLO MTB PRETY WOMAN CR. LJUBICASTE 3841009 RUCKE VOLANA MEGA CR. LJUBIC.KRACE 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240000 MENJ.SRED.DOWN PULL FRIC.42T 28.6mm 3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

18”

14,75

PAGE

52

53


26 STEEL

19”

15,25

SPARKLES URBAN V-BRAKE

18 BRZINA

SPAL262MTB ŠIFRA: 1261042 14,290RSD MP:

3700004 SEDLO MTB LJUBIC.BELO CLASSY LADY 3841004 RUCKE VOLANA MEGA CRNO BELE KRACE 92 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600011 SREDNJI POGON 24/34/42T MTB CRNO 3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330001 SP.26X1.75 (47-559) H-863 D.J 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

ROZA LJUBIČASTO BELI


SPARKLES COMFORT V-BRAKE

18 BRZINA

MTB WOMAN

CRNO NARANDŽASTO SIVI

SPAL261MTB ŠIFRA: 1261041 14,290RSD MP:

3701010 SEDLO MTB GW607A SIVO# 3841000 RUCKE VOLANA MEGA CR.SIVE KRACE 92mm 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330001 SP.26X1.75 (47-559) H-863 D.J 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

19”

15,60

PAGE

54

55


FULL SUSPENSION


NOVO V-BRAKE

21 BRZINA

TAN260 ŠIFRA: 1261003 18,990RSD MP:

CRNO ORANŽ ZELENI

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

MTB

THUNDER GRAVITY

TAN260D2 ŠIFRA: 1261010 21,090RSD MP:

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

FULL SUSPENSION

3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA 3400101 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm ZADNJA 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011

3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRE.CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm

3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

19”

18,10

PAGE

56

57


26 STEEL

19”

19,20

THUNDER GRAVITY V-BRAKE

21 BRZINA

TAN263 ŠIFRA: 1261015 18,990RSD MP:

CRNO ZELENO NARANDŽASTO PLAVI

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

TAN263D2 ŠIFRA: 1261046 20,990RSD MP:

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA 3400101 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm ZADNJA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011

3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3730855 OBRUČ V3 26" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRE.CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3330084 SP.26X2.50 (64-559) CRNA PNEUMATICO

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm

3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK


NOVO V-BRAKE

21 BRZINA

TAN245 ŠIFRA: 1241018 17,990RSD MP:

CRNO ORANŽ ZELENI

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

MTB

THUNDER GRAVITY

TAN245D ŠIFRA: 1241021 19,990RSD MP:

3700051 SEDLO UZ RAM TAN245 2018

3700051 SEDLO UZ RAM TAN245 2018

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

FULL SUSPENSION

3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA 3400101 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm ZADNJA 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011

3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730844 OBRUC V1 24" CRNI 36RUPA V1. 36R

3730854 OBRUC V3 24" CRNI 36 RUPA V3.36R

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRE.CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM.

3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T

3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24 STEEL

15”

16,70

PAGE

58

59


24 STEEL

15”

17,95

THUNDER GRAVITY V-BRAKE

21 BRZINA

TAN242 ŠIFRA: 1 2 4 1 0 1 1 17,990RSD MP:

CRNO ZELENO SIVI

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

TAN242D2 ŠIFRA: 1241004 19,990RSD MP:

3700008 SEDLO UZ RAM TAN242 2017

3700008 SEDLO UZ RAM TAN242 2017

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm 3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA 3400101 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm ZADNJA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011

3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730844 OBRUC V1 24" CRNI 36RUPA V1. 36R

3730854 OBRUC V3 24" CRNI 36 RUPA V3.36R

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRE.CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM.

3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T

3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK


THUNDER GRAVITY V-BRAKE

21 BRZINA

TAN246 ŠIFRA: 1241019 17,990RSD MP:

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

MTB

NARANDŽASTO CRNI

TAN246D2 ŠIFRA: 1241022 19,990RSD MP:

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

FULL SUSPENSION

3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA 3400101 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm ZADNJA 3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011

3603000 OSOV.SRED.MTB NA SRAF 3T 2011

3605701 LANAC MTB MAYA Z50 1/2X3/32 INDEX

3605701 LANAC MTB MAYA Z50 1/2X3/32 INDEX

3730844 OBRUC V1 24" CRNI 36RUPA V1. 36R

3730854 OBRUC V3 24" CRNI 36 RUPA V3.36R

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRE.CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3330068 SP.24X2.125 (57-507)CRNA PNEUMATICO

3330068 SP.24X2.125 (57-507)CRNA PNEUMATICO

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3240000 MENJ.SRED.DOWN PULL FRIC.42T 28.6mm

3240000 MENJ.SRED.DOWN PULL FRIC.42T 28.6mm

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24 STEEL

15”

16,20

PAGE

60

61


24 STEEL

15”

16,70

THUNDER GRAVITY 2x DISC BRAKE

21 BRZINA

TAN241D2 ŠIFRA: 1241002 20,392RSD MP:

3701053 SEDLO COMFORT SA OPRUGAMA CRNO SIVO 3841004 RUCKE VOLANA MEGA CRNO BELE KRACE 3830114 VOLAN KRIVI 600mm 22.2x25.4mm CRNI 3400128 DISK KOC. PREDNJA SYPO MEHANICKA 3400129 DISK KOC. ZADNJA SYPO MEHANICKA

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600011 SREDNJI POGON CRNI SA BELOM POLUGOM 3603000 OSOVINA SREDNJA MTB NA SRAF 3T 3605600 LANAC MTB KMC Z-30 3730854 OBRUC V3 24" CRNI 36 RUPA 3200114 GLAVA PREDNJA CELIK NAVOJ ZA DISK 3200115 GLAVA ZADNJA CELIK NAVOJ ZA DISK 3320049 SP.24X1.95(53-507) C1119 CST 3230001 7 FAZ INDEX ZUTI 13T-28T 3240000 MENJAC SREDNJI DOWN PUL FRICTION 42T 3241002 MENJAZ ZAD. INDEX NA RUPU 6/7 POWER 3244010 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

CRNO ROZA NARANDŽASTI


THUNDER GRAVITY V-BRAKE

6 BRZINA

MTB

ZELENO CRNO PLAVI

TAN202 ŠIFRA: 1201016 16,990RSD MP:

3700009 SEDLO UZ RAM TAN202 2017 3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

FULL SUSPENSION

3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC 3603004 OSOVINA SREDNJA 5R NA SRAF 2011 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330082 SP.20X2.50 (64-406)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241008 MENJ.ZAD. NA RUPU INDEX 6/7 POWER 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

20

UV PROTECTION protective layer colour

frame

STEEL

12”

14,25

PAGE

62

63


TOURING CROSS


QUEST GRAVITY

CRNO NARANDŽASTO SIVI

V-BRAKE

21 BRZINA

QES281

V-BRAKE

ŠIFRA: 1281010 18,990RSD MP:

21 BRZINA

QES281FIT ŠIFRA: 1 2 8 1 0 1 1 16,990RSD MP:

3700101 SEDLO COMFORT GRAND STAR SA RUPOM

3701006 SEDLO GW CRNO SIVO SPORT 280 x 130mm

3841120 HERRMANS TREKKING RUCKA DUZA CRNA

3841120 HERRMANS TREKKING RUCKA DUZA CRNA

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM 3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T

3600109 SREDNJI POGON MTB CRNI 28/38/48T

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730847 OBRUC V1 28" CRNI 36 RUPA V1.36R

3730847 OBRUC V1 28" CRNI 36 RUPA V1.36R

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330077 SP.28X1 3X8X1 5/8 (37-622) CRNA PNEU

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3330079 SP.28X1.75 (47-622)CRNA PNEUMATICO IT AL Y

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F. 3240003 MENJ.SRED. FRICT TOP PULL 28.6 POWER

3240003 MENJ.SRED. FRICT TOP PULL 28.6 POWER

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244010 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

28 STEEL

21”

15,95

PAGE

64

65

TOURING CROSS

3101036 BLATOBR.ORION PVC CRNA 700C SIRINA


FASHION


ELITE URBAN

ROSE GOLD BRAON NARANDŽASTO

ELI281KK

V-BRAKE

ŠIFRA: 1281015 16,690RSD MP:

6 BRZINA

ELI281S6 ŠIFRA: 1281005 17,090RSD MP:

3701110 SEDLO BRAON ELI SA STAMP.I OPRUGAMA

3701110 SEDLO BRAON ELI SA STAMP.I OPRUGAMA

3842003 RUCKE BRAON YS9268 CRNE FASHION

3842003 RUCKE BRAON YS9268 CRNE FASHION

3830146 VOLAN CITY 620mm, 22.2X25.4mm HROM

3830146 VOLAN CITY 620mm, 22.2X25.4mm HROM

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 2012

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 2012

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3140008 KORPA SITNO PLETENA CRNA 28" 2011

3140008 KORPA SITNO PLETENA CRNA 28" 2011

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI

3601603 SR.POG KOCKA 1/2X3/32" 44T SPORT

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730847 OBRUC V1 28" CRNI 36R

3730847 OBRUC V1 28" CRNI 36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330077 SP.28X1 3X8X1 5/8 (37-622) CRNA PNEU 3101036 BLATOBR.ORION PVC CRNA 700C SIRINA

3330077 SP.28X1 3X8X1 5/8 (37-622) CRNA PNEU IT AL Y

3101036 BLATOBR.ORION PVC CRNA 700C SIRINA

IT AL Y

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

28 STEEL

19”

17,20

PAGE

66

67

FASHION

KO

N TRA


STEEL

19”

17,05

SUMMER URBAN

KREM PLAVO ROZA ZELENI

ELI260KK KO

N TRA

V-BRAKE

ŠIFRA: 1261052 16,490RSD MP:

6 BRZINA

ELI260S6 ŠIFRA: 1261051 17,190RSD MP:

3701110 SEDLO BRAON ELI SA STAMP.I OPRUGAMA

3701110 SEDLO BRAON ELI SA STAMP.I OPRUGAMA

3842003 RUCKE BRAON YS9268 CRNE FASHION

3842003 RUCKE BRAON YS9268 CRNE FASHION

3830146 VOLAN CITY 620mm, 22.2X25.4mm HROM

3830146 VOLAN CITY 620mm, 22.2X25.4mm HROM

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3140000 KORPA SITNO PLETENA CRNA 26X3/8"

3140000 KORPA SITNO PLETENA CRNA 26X3/8"

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3601101 SR.POG.OBICAN KOCKA 46TX7" 0152

3601105 SREDNJI POGON SPORT 44T KOCKA HROM

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730841 OBRUC V1 26/3/8" SIVI 36RUPA V1.36R

3730841 OBRUC V1 26/3/8" SIVI 36RUPA V1.36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3330028 SP.26X1 3/8 (37-590)CRNA BELI ZID 3101022 BLATOBR. ORION PVC CRNI 26X1.3/8 ECO

3330028 SP.26X1 3/8 (37-590)CRNA BELI ZID IT AL Y

3101022 BLATOBR. ORION PVC CRNI 26X1.3/8 ECO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

IT AL Y


SUMMER URBAN ELI261KK

V-BRAKE

ŠIFRA: 1261019 16,090RSD MP:

6 BRZINA

ELI261S6 ŠIFRA: 1261020 16,990RSD MP:

3701109 SEDLOKOMFORT CRNO SA STAMPOM ELI

3701109 SEDLOKOMFORT CRNO SA STAMPOM ELI

3841158 RUCKE 100mm TPR CRNA CITY TACKASTA

3841159 RUCKE 80mm TPR CRNA CITY TACKASTA

3830145 VOLAN 26"-28" 620mm, 22.2X25.4 BEO

3830145 VOLAN 26"-28" 620mm, 22.2X25.4 BEO

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3140018 KORPA VENSINI PVC PLETENA BELA

3140018 KORPA VENSINI PVC PLETENA BELA

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3601101 SR.POG.OBICAN KOCKA 46TX7" 0152

3601105 SREDNJI POGON SPORT 44T KOCKA HROM

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730841 OBRUC V1 26/3/8" SIVI 36RUPA V1.36R

3730841 OBRUC V1 26/3/8" SIVI 36RUPA V1.36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3330028 SP.26X1 3/8 (37-590)CRNA BELI ZID 3101013 BLATOBRAN ORION PVC BELI 26X1.3/8

3330028 SP.26X1 3/8 (37-590)CRNA BELI ZID IT AL Y

3101013 BLATOBRAN ORION PVC BELI 26X1.3/8

IT AL Y

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

19”

16,20

PAGE

68

69

FASHION

KO

N TRA

MTB

TIRKIZ ROZA NARANDŽASTO BELI


26 STEEL

18”

16,85

CHERRYBLOSSOM URBAN LAD264KK KO

N TRA

ŠIFRA: 1261002 16,990RSD MP:

SVETLO BRAON BELO CRVENI

V-BRAKE

6 BRZINA

LAD264S6 ŠIFRA: 1261021 17,790RSD MP:

3701110 SEDLO BRAON ELI SA STAMP.I OPRUGAMA

3701110 SEDLO BRAON ELI SA STAMP.I OPRUGAMA

3842003 RUCKE BRAON YS9268 CRNE FASHION

3842003 RUCKE BRAON YS9268 CRNE FASHION

3830119 VOLAN ZA CRUZERA HROM 2017

3830119 VOLAN ZA CRUZERA HROM 2017

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3140001 KORPA SITNO PLETENA PREDNJA

3140001 KORPA SITNO PLETENA PREDNJA

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3601101 SR.POG.OBICAN KOCKA 46TX7" 0152

3601105 SREDNJI POGON SPORT 44T KOCKA HROM

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3320093 SP.26X1.90 (51-559)BRAON BOJA CST

3330030 SP.26X1.95 (54-559)CR.SA BEL. ZIDOM

3101011 BLATOBRAN ZA LAD264 26" 2017

3101011 BLATOBRAN ZA LAD264 26" 2017 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK


CHERRYBLOSSOM URBAN KO

ŠIFRA: 1261018 16,990RSD MP:

V-BRAKE

6 BRZINA

LAD261S6 ŠIFRA: 1261017 17,790RSD MP:

3701109 SEDLOKOMFORT CRNO SA STAMPOM ELI

3701109 SEDLOKOMFORT CRNO SA STAMPOM ELI

3841158 RUCKE 100mm TPR CRNA CITY TACKASTA

3841159 RUCKE 80mm TPR CRNA CITY TACKASTA

3830119 VOLAN ZA CRUZERA HROM 2017

3830119 VOLAN ZA CRUZERA HROM 2017

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3140001 KORPA SITNO PLETENA PREDNJA

3140001 KORPA SITNO PLETENA PREDNJA

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI

3601603 SR.POG KOCKA 1/2X3/32" 44T SPORT

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3330030 SP.26X1.95 (54-559)CR.SA BEL. ZIDOM

3330030 SP.26X1.95 (54-559)CR.SA BEL. ZIDOM

3101014 BLATOBRAN ZA LAD261 SA DRZACIMA 26" 2017

3101014 BLATOBRAN ZA LAD261 SA DRZACIMA 26" 2017 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

16”

16,65

PAGE

70

71

FASHION

LAD261KK N TRA

MTB

CRNO ROZA BELI


26 STEEL

19”

16,85

WOODLAND URBAN LAD266KK KO

N TRA

ŠIFRA: 1261066 17,190RSD MP:

NOVO V-BRAKE

6 BRZINA

LAD266 ŠIFRA: 1261065 18,090RSD MP:

3701055 SEDLO COMFORT CRNO GEL DUPLA OPRUGA

3701055 SEDLO COMFORT CRNO GEL DUPLA OPRUGA

3841158 RUCKE 100mm TPR CRNA CITY TACKASTA

3841159 RUCKE 80mm TPR CRNA CITY TACKASTA

3830119 VOLAN ZA CRUZERA HROM 2017

3830119 VOLAN ZA CRUZERA HROM 2017

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3724061 PAKTREGER PREDNJI NA PIVOT CRNI

3724061 PAKTREGER PREDNJI NA PIVOT CRNI

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI

3601603 SR.POG KOCKA 1/2X3/32" 44T SPORT

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3730845 OBRUC V1 26" CRNI 36 RUPA V1

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO

3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO

3101015 BLATOBRAN ZA LAD266 SA DRZACIMA 26"

3101015 BLATOBRAN ZA LAD266 SA DRZACIMA 26" 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

ZELENO BRAON


ELITE LADY URBAN LAD263KK

V-BRAKE

ŠIFRA: 1261031 16,590RSD MP:

6 BRZINA

LAD263S6 ŠIFRA: 1261030 17,390RSD MP:

3701110 SEDLO BRAON ELI SA STAMP.I OPRUGAMA

3701110 SEDLO BRAON ELI SA STAMP.I OPRUGAMA

3842003 RUCKE BRAON YS9268 CRNE FASHION

3842003 RUCKE BRAON YS9268 CRNE FASHION

3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3140001 KORPA SITNO PLETENA PREDNJA

3140001 KORPA SITNO PLETENA PREDNJA

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI

3601603 SR.POG KOCKA 1/2X3/32" 44T SPORT

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3330090 SP.26X1.75 (47-559)CR SA BEL. ZID. 3101031 BLATOBRAN ORION PVC CRNA 26" 53mm

3330090 SP.26X1.75 (47-559)CR SA BEL. ZID. IT AL Y

3101031 BLATOBRAN ORION PVC CRNA 26" 53mm

IT AL Y

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

19”

14,65

PAGE

72

73

FASHION

KO

N TRA

MTB

KREM NARANDŽASTO CRNI


CITY BIKE


QUEST URBAN

CRNO NARANDZASTO SIVI

QES281KK ŠIFRA: 1281016 16,490RSD MP:

3700101 SEDLO COMFORT GRAND STAR SA RUPOM 3842119 RUČKE HERRMANS DUDE CRNO SIVE 125mm

3830139 VOLAN CRNI dia 31.8mm, LENGTH 640mm 3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM 3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN 3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA 3730847 OBRUC V1 28" CRNI 36 RUPA V1.36R 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET) 3330077 SP.28X1 3X8X1 5/8 (37-622) CRNA PNEU 3101036 BLATOBR.ORION PVC CRNA 700C SIRINA

IT AL Y

28 STEEL

21”

16,45

CITY

KO

N TRA

PAGE

74

75


26 STEEL

18”

17,35

ELITE LADY URBAN V-BRAKE

18 BRZINA

LAD265 ŠIFRA: 1261032 16,790RSD MP:

3701052 SEDLO MTB-CITY COMFORT SA OPRUGAMA 3841009 RUCKE VOLANA MEGA CR. LJUBIC.KRACE 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI 3501100 LAMPA PRED. LED DIODE SA DRZACEM 3502011 TREPTAC ZADNJI CITY NA BLATOBRAN 3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE 3140001 KORPA SITNO PLETENA PREDNJA 3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330072 SP.26X1.95 (54-559) CRNA PNEUMATICO 3101019 BLATOBRAN ZA LAD265 SA DRZACIMA 26" 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240000 MENJ.SRED.DOWN PULL FRIC.42T 28.6mm 3241003 MENJ.ZAD.NA KUKU INDEX 6/7 POWER 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

CRNO LJUBIČASTO ROZI


DAISY URBAN V-BRAKE

6 BRZINA

MTB

LJUBIČASTO PLAVO ROZI

SPY261KK ŠIFRA: 1261045 14,490RSD MP:

3701052 SEDLO MTB-CITY COMFORT SA OPRUGAMA 3841020 RUCKE VOLANA MEGA BELE DUZE 125mm 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI 3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE 3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE 3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET) 3330029 SP.26X1.75 (47-559) ZY-010 REIFEN 3101018 BLATOBR. ZA VENSINI SA DRZACIMA 26"

26 STEEL

17”

CITY

15,85

PAGE

76

77


26 STEEL

19”

15,95

SPARKLES URBAN SPAL261KK KO

N TRA

ŠIFRA: 1261053 14,490RSD MP:

CRNO NARANDŽASTO SIVI

V-BRAKE

18 BRZINA

SPAL261 ŠIFRA: 1261040 15,890RSD MP:

3701052 SEDLO MTB-CITY COMFORT SA OPRUGAMA

3701052 SEDLO MTB-CITY COMFORT SA OPRUGAMA

3841017 RUCKE VOLANA MEGA SIVE DUZE 125mm

3841000 RUCKE VOLANA MEGA CR.SIVE KRACE 92mm

3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI

3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE

3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE

3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE

3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3330001 SP.26X1.75 (47-559) H-863 D.J

3330001 SP.26X1.75 (47-559) H-863 D.J

3101018 BLATOBR. ZA VENSINI SA DRZACIMA 26"

3101018 BLATOBR. ZA VENSINI SA DRZACIMA 26" 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK


CITY PAGE

78

79


26 STEEL

20”

16,60

SPARK URBAN SPA262KK KO

N TRA

ŠIFRA: 1261088 14,490RSD MP:

3700101 SEDLO COMFORT GRAND STAR SA RUPOM 3841017 RUCKE VOLANA MEGA SIVE DUZE 125mm 3830115 VOL KRIVI 620mm 22.2X25.4mm CRNI 3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE 3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE 3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN 3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI 3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI 3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA 3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1. 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET) 3330029 SP.26X1.75 (47-559) ZY-010 REIFEN 3101018 BLATOBR. ZA VENSINI SA DRZACIMA 26"

BELO CRNO PLAVI


SPARKLES URBAN SPAL262KK ŠIFRA: 1261054 14,490RSD MP:

18 BRZINA

SPAL262 ŠIFRA: 1261043 15,890RSD MP:

3701111 SEDLO SIVO CRNO COMFORT 2012

3700004 SEDLO MTB LJUBIC.BELO CLASSY LADY

3841020 RUCKE VOLANA MEGA BELE DUZE 125mm

3841004 RUCKE VOLANA MEGA CRNO BELE KRACE 92

3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE

3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE

3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE

3503103 SVETLO SET PRED.LED CRNO I ZADNJE

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802407 PEDALA FEIMIN COMFORT POSTAR FEIMIN

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3601102 SREDNJI POGON OBICAN 44Z KOCKA CRNI

3600011 SREDNJI POGON 24/34/42T MTB CRNO

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603009 OSOVINA SREDNJA 3U NA SRAF KENLI

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3730840 OBRUC V1 26" SIVI 36 RUPA V1.

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3330001 SP.26X1.75 (47-559) H-863 D.J

3330001 SP.26X1.75 (47-559) H-863 D.J

3101021 BLATOBRAN ZA SPAL262 SA DRZACIMA 26"

3101021 BLATOBRAN ZA SPAL262 SA DRZACIMA 26" 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

26 STEEL

19”

16,55

CITY

KO

N TRA

V-BRAKE

MTB

ROZA LJUBIČASTO BELI

PAGE

80

81


JUNIOR 24


NOVO

INDIGO PLAVO ZELENO BELI

V-BRAKE

18 BRZINA

MAG246 ŠIFRA: 1241025 15,290RSD MP:

3700053 SEDLO UZ RAM MAG246 2018 3841013 RUC.VOLANA MEGA CRNO ZUTE KRACE 92mm 3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730844 OBRUC V1 24" CRNI 36 RUPA 3201100 GLAVA PRED. MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GLAVA ZAD. MTB 36 R CELIK CRNA SHUNF 3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM. 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241000 ZAD.MENJ INDEX 6/7 POWER KRACI KUKA 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24 STEEL

13”

14,95

JUNIOR 24

MAGNITO OFF-ROAD

PAGE

82

83


24 STEEL

13”

14,80

MAGNITO OFF-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

MAG241 ŠIFRA: 1241013 15,290RSD MP:

3700052 SEDLO UZ RAM MAG241 2018 3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm 3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730844 OBRUC V1 24" CRNI 36 RUPA 3201100 GLAVA PRED. MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GLAVA ZAD. MTB 36 R CELIK CRNA SHUNF 3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM. 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

NOVO

CRNO ORANŽ ZELENI


MAGNITO OFF-ROAD

ZELENO CRNI

1x DISC BRAKE

18 BRZINA

MAG248D1 ŠIFRA: 1241027 17,790RSD MP:

3700011 SEDLO UZ RAM MAG248 2017 3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m 3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm 3400128 DISK KOC. PRED. SYPO MEH.CRNA 160mm

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730854 OBRUC V3 24" CRNI 36 RUPA 3200104 GLAVA PREDNJA CELIK CRNA ZA DISK 3210002 GL. ZADNJA MTB 36R CELIK CRNA SHUNF. 3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM. 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24

UV PROTECTION protective layer colour

STEEL

frame

13”

JUNIOR 24

16,50

PAGE

84

85


24 STEEL

13”

16,05

MAGNITO OFF-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

MAG243 ŠIFRA: 1241015 15,290RSD MP:

CRNO NARANDŽASTO SIVI

2x DISC BRAKE

21 BRZINA

MAG243D2T ŠIFRA: 1241028 17,390RSD MP:

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON

3701028 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO CARBON

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm

3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm 3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA 3400101 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm ZADNJA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3730844 OBRUC V1 24" CRNI 36 RUPA

3730854 OBRUC V3 24" CRNI 36 RUPA V3.36R

3201100 GLAVA PRED. MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRE.CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3210002 GLAVA ZAD. MTB 36 R CELIK CRNA SHUNF

3200115 GLAVA ZAD CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM.

3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM.

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230006 7 FAZ INDEX CR. ZUTI 13T-28T SHUN F.

3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3242000 SRED. MENJ. 28.6 TOP PULL INDEX 42T

3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3243001 RUC. MENJ.I KOCNICE 3x7 POWER


MAGNITO OFF-ROAD

TAMNO ZELENO CRNI

V-BRAKE

18 BRZINA

MAG242 ŠIFRA: 1241014 15,290RSD MP:

3700010 SEDLO UZ RAM MAG242 3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m 3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730844 OBRUC V1 24" CRNI 36 RUPA 3201100 GLAVA PRED. MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GLAVA ZAD. MTB 36 R CELIK CRNA SHUNF 3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM. 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24 STEEL

13”

JUNIOR 24

15,15

PAGE

86

87


24 STEEL

13”

14,65

MAGNITO OFF-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

MAG247 ŠIFRA: 1241026 15,290RSD MP:

3700040 SEDLO UZ RAM MAG247 3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m 3830138 VOLAN CELIK CRNI 31.8mm,LENGTH 590mm

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36 RUPA 3201100 GLAVA PRED. MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GLAVA ZAD. MTB 36 R CELIK CRNA SHUNF 3330067 SP.24X1.95 (54-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241000 ZAD.MENJ INDEX 6/7 POWER KRACI KUKA 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

NOVO

ROZA LJUBIČASTO ŽUTI


ZELENO ROZA LJUBIČASTO BELI

V-BRAKE

18 BRZINA

MAG249 ŠIFRA: 1241012 15,290RSD MP:

3700031 SEDLO UZ RAM MAG249 2016 3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36 RUPA 3201100 GLAVA PRED. MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GLAVA ZAD. MTB 36 R CELIK CRNA SHUNF 3330068 SP.24X2.125 (57-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24 STEEL

13”

14,70

JUNIOR 24

MAGNITO OFF-ROAD

PAGE

88

89


24 STEEL

13”

14,70

MAGNITO OFF-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

MAG244 ŠIFRA: 1241016 15,290RSD MP:

3700012 SEDLO UZ RAM MAG244 3841004 RUCKE VOLANA MEGA CRNO BELE KRACE 92 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600011 SREDNJI POGON 24/34/42T MTB CRNO 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330067 SP.24X1.95 (54-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240008 MENJ.SRED. TOP PULL FRICT.42T 28.6mm 3241000 ZAD.MENJ INDEX 6/7 POWER KRACI KUKA 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

ROZA BELO LJUBIČASTI


NOVO

ROZA PLAVO BELI

V-BRAKE

6 BRZINA

FAS242 ŠIFRA: 1240012 17,090RSD MP:

3700041 SEDLO UZ RAM FAS242 3841004 RUCKE VOLANA MEGA CRNO BELE KRACE 92 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802201 PEDALA DECIJA PVC SIRI NAVOJ 9/16" 3602101 SR.POG.DEC.40T SA STITNIKOM SPORTSKI & 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330066 SP.24X1.75 (47-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24 STEEL

14”

15,45

JUNIOR 24

DISCO STAR ON-ROAD


24 STEEL

14”

13,15

FASHION ON-ROAD V-BRAKE

6 BRZINA

FAS241 ŠIFRA: 1240000 14,690RSD MP:

3700033 SEDLO UZ RAM FAS241 3841004 RUCKE VOLANA MEGA CRNO BELE KRACE 92 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802201 PEDALA DECIJA PVC SIRI NAVOJ 9/16" 3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36 RUPA 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330067 SP.24X1.95 (54-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

ROZA BELO NARANDŽASTI


PAGE

92

93

JUNIOR 24


24 STEEL

13”

14,70

LEGION OFF-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

SPY244 ŠIFRA: 1240025 14,290RSD MP:

3700054 SEDLO UZ RAM SPY244 2018 3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330068 SP.24X2.125 (57-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

NOVO

CRNO ZELENO PLAVI


LEGION OFF-ROAD

CRNO NARANDŽASTI

V-BRAKE

18 BRZINA

SPY242 ŠIFRA: 1241035 14,490RSD MP:

3700034 SEDLO UZ RAM SPY242 2017 3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330068 SP.24X2.125 (57-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24

UV PROTECTION protective layer colour

frame

STEEL

13”

JUNIOR 24

14,50

PAGE

94

95


24 STEEL

13”

12,35

LEGION OFF-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

SPY240 ŠIFRA: 1241003 14,290RSD MP:

3700032 SEDLO UZ RAM SPY240 2016 3841013 RUC.VOLANA MEGA CRNO ZUTE KRACE 92mm 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330068 SP.24X2.125 (57-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

ZELENO CRNI


NOVO

CRNO BELO ŽUTO ZELENI

V-BRAKE

18 BRZINA

SPY245 ŠIFRA: 1240026 14,290RSD MP:

3700055 SEDLO UZ RAM SPY245 2018 3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330067 SP.24X1.95 (54-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24 STEEL

13”

14,70

JUNIOR 24

DAISY OFF-ROAD

PAGE

96

97


24 STEEL

13”

13,90

DAISY OFF-ROAD SPY243KK A

KO N TR

ŠIFRA: 1241037 12,990RSD MP:

ROZA BELI

V-BRAKE

6 BRZINA

SPY243S6 ŠIFRA: 1241036 13,890RSD MP:

3700037 SEDLO UZ RAM SPY243 2017

3700037 SEDLO UZ RAM SPY243 2017

3841020 RUCKE VOLANA MEGA BELE DUZE 125mm

3841020 RUCKE VOLANA MEGA BELE DUZE 125mm

3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC

3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R

3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3330067 SP.24X1.95 (54-507)CRNA PNEUMATICO

3330067 SP.24X1.95 (54-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK


DAISY OFF-ROAD

TIRKIZNO ROZA ŽUTI

SPY241KK A

KO N TR

ŠIFRA: 1241001 12,990RSD MP:

V-BRAKE

18 BRZINA

SPY241 ŠIFRA: 1241000 14,290RSD MP:

3700035 SEDLO UZ RAM

3700035 SEDLO UZ RAM SPY241 2016

3841100 RUČKE CRNO BELE L120 mm DUŽE

3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m

3830102 VOLAN MTB BELI 22.2x25.4 580mm

3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400003 GARNITURA V PVC BEZ RUČICA KOČNICE

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3602000 SREDNJI POGON 42T CRNI 152mm

3600011 SREDNJI POGON 24/34/42T MTB CRNO

3603001 OSOVINA SREDNJA MTB NA ŠRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730839 OBRUČ V1 24" SIVI 36RUPA

3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R ČELIK

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3330067 SP.24X1.95 (54-507) PNEUMATICO

3330067 SP.24X1.95 (54-507)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241005 MENJAC ZADNJI KINESKI NA KUKU 2013 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24

UV PROTECTION protective layer colour

frame

STEEL

13”

JUNIOR 24

14,50

PAGE

98

99


24 STEEL

13”

14,20

SPARK OFF-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

SPA243 ŠIFRA: 1241008 13,590RSD MP:

3701009 SEDLO MTB GW607A PLAVO# 3841003 RUCKE VOLANA MEGA CR.PLAVE KRACE 92m 3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330000 SP.24X1.95 (54-507) H-826 D.J 2011 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

CRNO PLAVO BELI


SPARK OFF-ROAD

CRNO ZELENO SIVI

V-BRAKE

18 BRZINA

SPA242 ŠIFRA: 1241007 13,890RSD MP:

1x DISC BRAKE

18 BRZINA

SPA242D1T ŠIFRA: 1241030 15,890RSD MP:

3701050 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZELENO

3701050 SEDLO MTB HIGH END CRNO ZELENO

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm

3830114 VOL KRIVI 26" 600mmLOW 22.2X25.4mm 3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003

3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R

3730854 OBRUC V3 24" CRNI 36 RUPA V3.36R

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRE.CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM.

3330083 SP.24X2.50 (64-507)CRNA GUMA PNEUM.

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T

3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER

3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24 STEEL

13”

JUNIOR 24

15,30

PAGE

100

101


24 STEEL

13”

12,35

SPARK OFF-ROAD V-BRAKE

18 BRZINA

SPA244 ŠIFRA: 1241009 13,490RSD MP:

3701064 SEDLO MTB PRETY WOMAN CRNO PINK ROZ. 3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600110 SREDNJI POGON MTB CRNI 22/32/42T 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330000 SP.24X1.95 (54-507) H-826 D.J 2011 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

NOVO

ROZA BELO ZELENI


BELO LJUBIČASTO NARANDŽASTI

V-BRAKE

18 BRZINA

SPA241 ŠIFRA: 1241006 13,590RSD MP:

3701040 SPA241 SEDLO MTB CRNO NARANDZASTO 3841009 RUCKE VOLANA MEGA CR. LJUBIC.KRACE 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3600011 SREDNJI POGON 24/34/42T MTB CRNO 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605707 LANAC MTB MAYA Z50 P7003 3730839 OBRUC V1 24" SIVI 36RUPA V1.36R 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330000 SP.24X1.95 (54-507) H-826 D.J 2011 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T 3240007 MENJ.SRED. DOWN PULL FRICT.42T 3241002 MENJAC ZAD.INDEX NA RUPU 6/7 POWER 3244000 RUC.MENJ.REVO SHIFT POWER EKONOMIK

24 STEEL

13”

14,20

JUNIOR 24

SPARK OFF-ROAD

PAGE

102

103


KIDS


NOVO

CRNO ŽUTO CRVENI

V-BRAKE

6 BRZINA

SPY204 ŠIFRA: 1201033 13,390RSD MP:

3701125 SEDLO UZ RAM SPY204 2018 3841022 RUCKE VOLANA MEGA ZUTA DUZE 125mm 3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC 3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730843 OBRUC V1 20" CRNI 36 RUPA V1.36R 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330082 SP.20X2.50 (64-406)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

20 STEEL

11”

12,80

KIDS

LEGION ON-ROAD

PAGE

104

105


20 STEEL

11”

12,55

ROBIX OFF-ROAD SPY201KK A

KO N TR

ŠIFRA: 1201004 12,390RSD MP:

CRNO PLAVO NARANDŽASTO BELI

V-BRAKE

6 BRZINA

SPY201 ŠIFRA: 1201003 13,390RSD MP:

3700017 SEDLO UZ RAM SPY201 2016

3700017 SEDLO UZ RAM SPY201 2016

3841018 RUCKE VOL. MEGA NARANDZ. DUZE 125mm

3841018 RUCKE VOL. MEGA NARANDZ. DUZE 125mm

3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI

3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC

3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R

3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3212002 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R KINA (SET)

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330064 SP.20X2.10 (54-406)CRNA PNEUMATICO

3330064 SP.20X2.10 (54-406)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK


ROBIX OFF-ROAD

CRNO ZELENO BELI

V-BRAKE

6 BRZINA

SPY203 ŠIFRA: 1201013 13,390RSD MP:

1x DISC BRAKE

6 BRZINA

SPY203D1T ŠIFRA: 1201031 15,090RSD MP:

3700049 SEDLO UZ RAM SPY203 2017

3700049 SEDLO UZ RAM SPY203 2017

3841021 RUCKE VOLANA MEGA ZELENE DUZE 125mm

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI

3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI 3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC

3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R

3730853 OBRUC V3 20" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRE.CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3330064 SP.20X2.10 (54-406)CRNA PNEUMATICO

3330064 SP.20X2.10 (54-406)CRNA PNEUMATICO

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO

3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

20 STEEL

11”

KIDS

13,15

PAGE

106

107


20 STEEL

11”

12,80

ROBIX OFF-ROAD V-BRAKE

6 BRZINA

SPY202 ŠIFRA: 1 2 0 1 0 1 1 13,390RSD MP:

3700048 SEDLO UZ RAM SPY202 2017 3841003 RUCKE VOLANA MEGA CR.PLAVE KRACE 92m 3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC 3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330064 SP.20X2.10 (54-406)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

CRNO PLAVO BELO ZELENI


NOVO

LJUBIČASTO ROZA PLAVI

V-BRAKE

6 BRZINA

SPY205 ŠIFRA: 1201034 13,390RSD MP:

3701126 SEDLO UZ RAM SPY205 2018 3841009 RUCKE VOLANA MEGA CR. LJUBIC.KRACE 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC 3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330014 SP.20X2.125 (57-406) H-851 DIJU 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

20 STEEL

11”

12,80

KIDS

DAISY ON-ROAD

PAGE

108

109


20 STEEL

11”

12,35

DAISY OFF-ROAD V-BRAKE

6 BRZINA

SPY200 ŠIFRA: 1201012 13,390RSD MP:

3700023 SEDLO UZ RAM SPY200 2016 3841010 RUCKE VOLANA MEGA CR.PINK KRACE 92m 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC 3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330014 SP.20X2.125 (57-406) H-851 DIJU 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

BELO ROZA BOJA


NOVO

ROZA BELO CRNI

V-BRAKE

6 BRZINA

SPA204 ŠIFRA: 1201014 13,390RSD MP:

3700019 SEDLO UZ RAM SPA204 3841004 RUCKE VOLANA MEGA CRNO BELE KRACE 92 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400003 GARN. PVC BEZ RUCICA KOCNICE 110 mm

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY 3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC 3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330014 SP.20X2.125 (57-406) H-851 DIJU 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241008 MENJ.ZAD. NA RUPU INDEX 6/7 POWER 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

20 STEEL

11”

12,95

KIDS

SPARK OFF-ROAD

PAGE

110

111


POKLON

DEČIJI RANAC U DIZAJNU BICIKLA

20 STEEL

12”

12,50

FASHION ON-ROAD V-BRAKE

6 BRZINA

FAS201 ŠIFRA: 1201000 13,890RSD MP:

3700036 SEDLO UZ RAM FAS201 3841004 RUCKE VOLANA MEGA CRNO BELE KRACE 92 3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802201 PEDALA DECIJA PVC SIRI NAVOJ 9/16" 3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC 3603001 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 5S 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R 3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA 3330064 SP.20X2.10 (54-406)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

TIRKIZ BELO ŽUTI


NARANDŽASTO CRNO ZELENI

V-BRAKE

6 BRZINA

RHI203 ŠIFRA: 1201005 13,890RSD MP:

3700047 SEDLO UZ RAM RHI203 2017 3841005 RUC. VOL. MEGA CRNO ORANZ KRACE 92mm 3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM 3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC 3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P 3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016 3730843 OBRUC V1 20" CRNI 36 RUPA V1.36R 3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG 3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG 3330082 SP.20X2.50 (64-406)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241008 MENJ.ZAD. NA RUPU INDEX 6/7 POWER 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

20 STEEL

11”

12,30

KIDS

T-REX OFF-ROAD

PAGE

112

113


20 STEEL

11”

12,50

RHINO OFF-ROAD V-BRAKE

6 BRZINA

RHI206 ŠIFRA: 1201009 14,490RSD MP:

ZELENO CRNI

2x DISC BRAKE

6 BRZINA

RHI206D2 ŠIFRA: 1201032 16,690RSD MP:

3700028 SEDLO UZ RAM RHI206

3700028 SEDLO UZ RAM RHI206

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3841012 RUC.VOLANA MEGA CR. ZELENE KRACE 92m

3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI

3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI 3400100 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm PREDNJA 3400101 DISK KOC. MEH.ZA DISK 160 mm ZADNJA

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC

3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3730843 OBRUC V1 20" CRNI 36 RUPA V1.36R

3730853 OBRUC V3 20" CRNI 36 RUPA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3200114 GLAVA PRE.CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3200115 GLAVA ZAD CELIK SA NAVOJ.ZA DISK 36R

3330082 SP.20X2.50 (64-406)CRNA PNEUMATICO

3330082 SP.20X2.50 (64-406)CRNA PNEUMATICO

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241008 MENJ.ZAD. NA RUPU INDEX 6/7 POWER

3241008 MENJ.ZAD. NA RUPU INDEX 6/7 POWER

3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK


RHINO OFF-ROAD

CRNO ŽUTO SIVI

RHI204F ŠIFRA: 1201007 13,890RSD MP:

V-BRAKE

6 BRZINA

RHI204 ŠIFRA: 1201006 13,690RSD MP:

3700024 SEDLO UZ RAM RHI204

3700024 SEDLO UZ RAM RHI204

3841022 RUCKE VOLANA MEGA ZUTA DUZE 125mm

3841013 RUC.VOLANA MEGA CRNO ZUTE KRACE 92mm

3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI

3830107 VOL KRIVI 20" 560mm,22.2X25.4mm CRNI

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3400114 GARNITURA V-ALU BEZ RUC. KOCN.CRNE

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3802404 PEDALA PP SA KATADIOPTEROM

3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC

3602100 SRED POG 40T CRNI ZA DEC BIC PVC

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R

3730843 OBRUC V1 20" CRNI 36 RUPA V1.36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3201100 GLAVA PRED.MTB CELIK CRNA SHUNFENG

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT CZ

3210002 GL. ZAD.MTB 36R CELIK CRNA SHUNFENG

3330082 SP.20X2.50 (64-406)CRNA PNEUMATICO

3330082 SP.20X2.50 (64-406)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

20 STEEL

11”

11,90

KIDS

KO

N TRA

PAGE

114

115


20 STEEL

11”

12,50

BUTTERFLY OFF-ROAD RHI205F A

KO N TR

ŠIFRA: 1201024 13,890RSD MP:

TIRKIZ ROZA BELI

V-BRAKE

6 BRZINA

RHI205 ŠIFRA: 1201023 13,690RSD MP:

3700025 SEDLO UZ RAM RHI205

3700025 SEDLO UZ RAM RHI205

3841020 RUCKE VOLANA MEGA BELE DUZE 125mm

3841020 RUCKE VOLANA MEGA BELE DUZE 125mm

3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC

3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R

3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT CZ

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3330063 SP.20X1.75 (47-406)CRNA PNEUMATICO

3330064 SP.20X2.10 (54-406)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK


RHINO OFF-ROAD

LJUBIČASTO BELO ROZI

RHI201F ŠIFRA: 1201002 13,890RSD MP:

V-BRAKE

6 BRZINA

RHI201 ŠIFRA: 1201001 13,690RSD MP:

3700021 SEDLO UZ RAM RHI201

3700021 SEDLO UZ RAM RHI201

3841020 RUCKE VOLANA MEGA BELE DUZE 125mm

3841004 RUCKE VOLANA MEGA CRNO BELE KRACE 92

3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3830102 VOLAN MTB BELI KRACI 22.2x25.4 580mm

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3400000 GARNITURA V-ALU BEZ RUC.KOCNICE

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3802409 PEDALA FEIMIN PVC SHVIN LADY

3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC

3602000 SRED. POGON ZA DEC BIC 42T CRNI PVC

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3603002 OSOVINA SRED. MTB NA SRAF 3P

3605710 LANAC OBICAN P410 1/2X1/8" MAYA

3605706 LANAC MTB MAYA Z33 1/2X3/32 2016

3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R

3730838 OBRUC V1 20" SIVI 36RUPA V1.20SV.36R

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3200105 GLAVA PREDNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3212004 GLAVA ZADNJA KONTRA 36R FAVORIT CZ

3210000 GLAVA ZADNJA MTB 36R CELIK JEFTINA

3330063 SP.20X1.75 (47-406)CRNA PNEUMATICO

3330064 SP.20X2.10 (54-406)CRNA PNEUMATICO 3230005 6 FAZ INDEX CRNO ZUTI 14T-28T

3241001 ZAD.MENJ. INDEX NA KUKU CRNI SYPO 3244200 RUC.MENJ. REVO SHIFT POWER EKONOMIK

20 STEEL

11”

12,95

KIDS

KO

N TRA

PAGE

116

117


26 steel

16”

26 steel

20”

24 steel

13”

24

CLA264STR ŠIFRA: 1 2 6 1 1 1 6 17,590RSD MP:

steel

15”

26

SPA263AMD2 ŠIFRA: 1261064 18,390RSD MP:

MAG245 ŠIFRA: 1241023 14,890RSD MP:

steel

18”

20 steel

11”

FAS242STR ŠIFRA: 1240031 16,990RSD MP:

TAN261 ŠIFRA: 1261013 17,990RSD MP:

RHI207F ŠIFRA: 1201026 13,590RSD MP:

20 steel

11”

RHI207 ŠIFRA: 1201025 13,390RSD MP:


118

119

RASPRODAJA

PAGE


Explorer 2018  

Catalogue Bike Explorer 2018 Bicycle, mtb, mtb woman, fat bike, full suspension, road fitness, touring cross, fashion, junior 24, kids, vene...

Explorer 2018  

Catalogue Bike Explorer 2018 Bicycle, mtb, mtb woman, fat bike, full suspension, road fitness, touring cross, fashion, junior 24, kids, vene...

Advertisement