__MAIN_TEXT__

Page 1

Baderomsinnredninger 2020 INS P IR AS J O N O G I D E E R T I L BA D E RO M M E T D I T T


Vedum – på vei inn i et nytt tiår I 2020 fyller vi 101 år. I mer enn hundre år har vi designet og produsert vakker, funksjonell og solid innredning her i Vedum på slettene i Västra Götaland. Selv om vi ikke feirer like storslått som i jubileumsåret 2019, er det mye å glede seg over også i år. Trendene for det nye tiåret er her, og vår visjon – å lage innredninger av høy kvalitet til alle rom i hjemmet – er tydeligere enn noensinne. Årets nyheter er inspirert av tiden vi lever i, samtidig som de er godt forankret i historien vår. Et nytt baderom fra Vedum skal overgå forventningene dine. Helheten samspiller med detaljene, og alt fungerer sømløst. Produkter, ulike løsninger, levering og montering – alt er like viktig for at du skal kunne leve lenge med ditt baderom fra Vedum. Og ikke bare baderommet. Du vet vel at vi har Sveriges mest komplette sortiment for kjøkken, bad og oppbevaring også? Apropos å tenke langsiktig. Vi arbeider hele tiden for at vår virksomhet og din hverdag skal bli mer bærekraftig. Målet vårt er å gjøre livet bedre for mennesker i dag, uten at det går på bekostning av miljøet og de fremtidige generasjonenes liv. Vi er like stolte over vår egen historie som vi er nysgjerrige på fremtiden. Bli med oss på reisen!

2


Innhold INNLEDNING OVERSIKT OVER SERIER

4–13 14–15

ANNO 16–25 Anno 700 18–19 Anno 1300 20–21 Servantpakke Anno 22–25 ZONE Zone 600 Zone 1000 Zone 1200 Zone 2000 Servantpakke Zone

26–41 28–29 30–31 32–33 34–35 36–41

FLOW

42–57

Flow 500 Flow 1010 Flow 1200 Flow 2000 Servantpakke Flow

44–45 46–47 48–49 50–51 52–57

MEZZO Mezzo 530 Mezzo 630 Mezzo 930 Mezzo 1230 Servantpakke Mezzo

58–73 60–61 62–65 66–67 68–69 70–73

FREE Free 415 Free 515 Free 615 Free Friend Compact 615 Free Compact 615 Free 915 Servantpakke Free

74–95 76–77 78–79 80–81 82–83 84–85 86–89 90–95

DETALJER 96–105 Farger 96–97 Håndtak og knotter 98–99 Belysning 100–101 Speil 102–103 Tilbehør 104–105 UTVALGT MATERIALFAKTA

106–107 108–111

3


Over 100 års erfaring Alt startet i 1919 i Vedum, med et mål om å gi menneskers hjem de beste forutsetningene. Nå har vi eksistert i mer enn 100 år, og vi har fortsatt de samme grunnverdiene for kvalitet, håndverk og service.

Slitesterke og personlige valg Vi gir deg mange valgmuligheter når det gjelder stil, materialer og farger, slik at du kan finne din personlige favoritt. Produktene våre har en bærekraftig design so mer både trendy, personlig, aktuell og varig – på samme tid.

Vi leverer montert Alle baderomsinnredningene våre leveres montert og klare for installasjon. Vi har en høy leveringssikkerhet, og du får nøyaktig informasjon om når produktene dine kommer.

4


Alltid svenskprodusert Vi har hovedkontor og fabrikk i Vedum i Västergötland, omgitt av gule enger, grønne skoger og vide sletter. Her designer, utvikler og produserer vi produktene våre og leverer dem til skandinaviske hjem.

Oppfyller de strengeste kravene Vi arbeider med de mest anerkjente sertifiseringene på markedet, noe som er et bevis på at vi oppfyller de strengeste kravene til kvalitet, miljø og bærekraft. For eksempel er deler av sortimentet vårt Svanemerket og BASTA-registrert.

Til hele hjemmet Vi har Sveriges mest komplette sortiment for kjøkken, baderom, vaskerom og oppbevaring. Produktene våre kan brukes i hele hjemmet, og stilen kan matches fra rom til rom.

5


Planlegg baderommet ditt VI HJELPER DEG PÅ VEIEN Det er mye å ta hensyn til når du skal planlegge det nye baderommet ditt – dine drømmer og visjoner, praktiske spørsmål og nødvendige funksjoner. Og det gjelder uansett om du bygger helt nytt eller pusser opp. Siden det stilles mange spesielle krav til baderom, er det viktig å tenke gjennom alt fra grunnen. For å gjøre det enklere for deg byr vi her på litt kunnskap om baderomsplanlegging.

6


FINN INSPIRASJONEN HOS OSS Den beste starten på et baderomsprosjekt er å samle så mye inspirasjon som mulig. Finn ut hvordan andre har gjort det, og hvilke muligheter som finnes. Bla i baderomskatalogen vår, følg oss på Instagram og besøk oss på www.vedum.no. Du kan også stikke innom en av forhandlerne våre, eller våre egne utstillinger i Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Uppsala og Vedum.

DET ER MORO Å PLANLEGGE Neste steg er å tenke på hvordan baderommet skal se ut og hvordan det skal brukes. Hvilke drømmer og visjoner har du og familien din for det nye baderommet? Hvordan skal rommet disponeres, og hva er du helt avhengig av for at det skal være praktisk? Forsøk å se bort fra begrensningene, og se heller mulighetene.

LANGSIKTIG VALG Når du velger innredning, er det viktig hvordan den ser ut. Du må velge riktig stil, riktig design og riktig følelse. Men det du ikke ser og merker ved første øyekast, er like viktig. Som smarte innredningsløsninger, gjennomtenkte funksjoner og naturligvis den gode kvaliteten. Vi hjelper deg med å tenke på helheten.

VÅRE PERSONLIGE FAVORITTER Vedum har et bredt sortiment for ulike stiler og personligheter, slik at du finner noe som passer for deg. Men av og til kan det også gjøre det vanskelig å velge. Derfor har vi funnet frem noen personlige favoritter og utvalgte kombinasjoner som forhåpentligvis kan hjelpe deg i riktig retning. Du finner dem på sidene 106–107.

VI LEVERER PRODUKTENE VÅRE TIL RIKTIG TID Det meste fra baderomssortimentet vårt lever leverer vi innen åtte dager. Noen få produkter kan det ta lengre tid å få, men du får alltid nøyaktig informasjon om når leveransen kommer.

MONTERTE PRODUKTER SPARER TID Alle innredninger i sortimentet vårt leveres montert. På den måten sparer du tid og penger, og du vet at alt er gjort på riktig måte. For at det skal være enkelt å sette opp skapene på veggene, har produktene våre praktiske opphengsskinner og enkle metoder for finjustering.

ET BÆREKRAFTIG BADEROM Dørene Nora grå, Nora hvit og Elsa er Svanemerket. Svanen er den offisielle miljømerkingen i Norden og en av de strengeste miljø- og kvalitetsmerkingene. Vi er også ISO-sertifisert i samsvar med 9001:2015 og 14001:2015.

15 ÅRS FUNKSJONSGARANTI Det er viktig for oss at din nye baderomsinnredning svarer til forventningene dine. Du får alltid 15 års funksjonsgaranti på skapskrog, skuffer og hengsler. Vårt viktigste kvalitetsmål er fornøyde kunder. 7


Nyhet!


ANNO 1300 DØRMODELL Moa sandbeige HÅNDTAK 5900870 svart mønstret SERVANTPLATE Komposittstein Snowy Ibiza.


Nyheter – en moderne klassiker og enda mer frihet Nå lanserer vi den nye baderomsserien Anno – en moderne klassiker som er designet av Jesper Ståhl. Serien er designet for å gi hele hjemmet en møbelfølelse. Anno kjennetegnes av tidløs kvalitet med moderne funksjoner og skandinavisk enkelhet – alt designet, utviklet og produsert i det lille samfunnet Vedum på Västgötaslätten. Vi har våre røtter dypt forankret i håndverkstradisjonen, og det er også derfra vi har hentet inspirasjon til vår nye baderomsserie Anno. I år kommer også baderomsserien Free i den nye bredden 515 mm for å utvide seriens valgmuligheter ytterligere. En annen nyhet er at døren Thea med sin elegante og smale ramme, også finnes til Free. Navnet Free refererer til seriens store valgfrihet – og med årets nyheter blir friheten enda større.

10


FREE 515 DØRMODELL Thea hvit HÅNDTAK 5900870 svart mønstret.

ANNO 700 DØRMODELL Moa havregul HÅNDTAK 59006 brunt lær / krom SERVANTPLATE Komposittstein Turbine Grey.

11


Anno – til alle rom i hjemmet Da vi og designeren Jesper Ståhl utviklet Anno, tok vi utgangspunkt i vårt felles mål om å skape innbydende baderom med møbelfølelse. Derfor startet designprosessen på en litt annerledes måte, med utgangspunkt i skapene – som om vi skulle utvikle et gang- eller stuemøbel. Det er blant annet synlig i linjene og proporsjonene i beina og benkeplaten, og det sørger for at Anno passer like fint i hele hjemmet. Les mer om utviklingen av Anno på www.vedum.no

12


”Samarbeidet med Vedum har som alltid vært utviklende, siden vi deler den samme lidenskapen for bærekraftig design og svenskproduserte produkter. At både utvikling og produksjon gjøres i Vedum i Västergötland, utgjør en forskjell.”

Designeren Jesper Ståhl har arbeidet med oss i mange år, og han har designet flere av baderomsseriene våre som har vunnet nasjonale og internasjonale designpriser.

13


Våre baderomsserier FEM VEIER TIL DITT NYE DRØMMEBADEROM Sortimentet vårt gir deg alle muligheter til å skape ditt eget drømmebaderom. Vi har utviklet fem forskjellige serier for å gjøre det enklere å velge. Alle har sitt eget uttrykk – med samme gode Vedumkvalitet. Du velger den serien som passer best for deg, og deretter kan du tilpasse den etter ditt rom og din smak. Velg de breddene og oppbevaringsløsningene du trenger, og kompletter med dører, håndtak, farger, bein, speil og belysning for å skape den stilen du elsker, uansett om den er skandinavisk, klassisk eller moderne. Våre fem serier er fem veier til det samme målet – ditt nye drømmebaderom!

Tidløse Anno Anno er en tidløs serie med god møbelfølelse, solide materialer og moderne funksjoner. Se mer på side 16–25.

Harmoniske Zone Zone utstråler balanse, stillhet og styrke med et mykt og stilrent uttrykk. Se mer på side 26–41.

14


ANNO

Innovative Flow

MEZZO

FLOW

ZONE

Flow har en unik design med innovative materialvalg og sterk møbelfølelse. Se mer på side 42 – 57.

Moderne Mezzo

FREE

Mezzo står for både design og funksjon – personlig form med fokus på det vesentlige. Se mer på side 58– 73.

Fleksible Free Free har et formspråk som preges av enkelhet og fleksibilitet i både form og funksjon. Se mer på side 74 – 95.

15


Nyhet!


ANNO

Tidløse Anno SKANDINAVISK FUNKSJONELL ENKELHET Anno er vår nye tidløse serie med god møbelfølelse, solide materialer og moderne funksjoner. Et møbel som du også kan bruke i alle rom i hjemmet. I serien finner du servantpakke i to bredder, med servantplate i komposittstein samt oppbevaringsskap, høyskap og vegghylle. Du kan velge farger og uttrykk, slik at Anno kommer til sin rett i både moderne og tradisjonelle miljøer. Passer for deg som ønsker et tidløst baderom med skandinavisk funksjonell enkelhet. Designet for Vedum av Jesper Ståhl.

BREDDE BREDD | |700 700| |1300 1300| |MM MM


Nyhet!

Anno 700 Den varme havregule fargen ønsker deg velkommen inn til det klassiske baderommet. Et miljø der vi har skapt en god følelse med myke farger og generøst med oppbevaring. Servantunderskapet har to skuffer, og det praktiske høyskapet har godt med oppbevaringsplass på liten flate. Fine og funksjonelle detaljer i form av speil med dekorativ lyslist, og sprutbeskyttelse til servantplaten.

18


ANNO

Et klassisk baderom med innbydende følelse og dekorative detaljer.

SERVANTPAKKE ANNO 700 MM, 33 173,-

Underskap Moa havregul med to skuffer, håndtak 59006 krom og brunt lær. Servantplate Turbine Grey og porselensservant. SPEIL ANTEN, 7 635,Ø 720 mm rundt med lyskant. HØYSKAP ANNO, 15 063,-

480 mm, Moa havregul, håndtak 59006 krom og brunt lær. Flere fakta om Anno på side 22 – 25.

19


Nyhet!

Anno 1300 I dette harmoniske og lyse miljøet er både møbelfølelsen og oppbevaringsmulighetene maksimert. I servantunderskapet har vi valgt å kombinere skjult og åpen oppbevaring for å skape en luftig følelse, mens oppbevaringsmøbelet – som passer like fint i hele hjemmet – har fått fire romslige skuffer. Du velger selv hvordan du vil kombinere. Møblenes avrundede hjørner og bein fanges opp i speilet for å forsterke rommets myke uttrykk. Skandinavisk enkelhet i form og farge.

20


ANNO

Skandinavisk enkelhet med både møbelfølelse og oppbevaringsplass.

SERVANTPAKKE ANNO 1300 MM, 44 946,-

Underskap Moa sandbeige med tre skuffer og hylle, håndtak 5900870 svart mønstret. Servantplate Snowy Ibiza og porselensservant. SPEIL GRANN, 2 752,- Ø 800 mm rund. BELYSNING DALA VEGG, 2 131,-/STK. Veggbelysning, svart. UNDERSKAP ANNO, 21 995,-

1300 mm, Moa sandbeige med topplate, håndtak 5900870 svart mønstret. Flere fakta om Anno på side 22 – 25.

21


D

SERVANTPAKKE ANNO 700 MM, 31 136,-

SERVANTPAKKE ANNO 700 MM, 32 763,-

Underskap Moa skogsgrønt med én skuff og hylle, servantplate Turbine Grey og porselensservant. Knott 59031 brunt lær / krom.

Underskap Moa sandbeige med to skuffer, servantplate Snowy Ibiza og porselensservant. Håndtak 5905930 messing.

SPEIL SOMMEN, 3 864,-

SPEIL DOFSAN 7 222,-

600 mm på veggplate skogsgrønn med belysning Nittorp 305 krom.

600 mm med belysning.

SERVANTPAKKE ANNO 700 MM MED ÉN SKUFF OG HYLLE

SERVANTPAKKE ANNO 700 MM MED TO SKUFFER

Underskap med beingavler, og hylle med skuffefront Moa i hvitt eller farget med dempet skuff med fullt uttrekk. Glassavdeler, gummimatter og fire bokser til småting medfølger. Servant med komposittstein og underlimt midtstilt porselensvask. Dobbel 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbelysning finnes som tilbehør.

Underskap med beingavler og skuffefront Moa i hvit eller farget med dempede skuffer med fullt uttrekk. Glassavdeler, gummimatter og fire bokser til småting medfølger. Servant med komposittstein og underlimt midtstilt porselensvask. Dobbel 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbelysning finnes som tilbehør.

BREDDE HØYDE DYBDE

BREDDE HØYDE DYBDE

700

700

872

510

872

510

Servantpakke Anno Anno er en serie som er designet av Jesper Ståhl. Serien har en tidløs følelse med solide materialer og moderne funksjoner. Serien finnes i breddene 700 og 1300 mm, og servantplaten finnes i komposittstein Snowy Ibiza eller Turbine Grey med underlimt porselensvask. Servanten kan velges med skuff og hylle eller bare skuffer. I skuffer medfølger gummimatte, glassavdeler og rom til småting. Vannlås medfølger, og servanten har overløp. Kombineres med valgfri overdel. Oppbevaring består av underskap, høyskap og vegghylle. Materialfakta side 110. 22


ANNO

SERVANTPAKKE ANNO 1300 MM, 44 497,-

SERVANTPAKKE ANNO 1300 MM, 49 937,-

Underskap Moa betonggrått med tre skuffer og én hylle, servantplate Turbine Grey og porselensservant. Håndtak 59006 brunt lær / krom.

Underskap Moa tordenblått med seks skuffer, servantplate Snowy Ibiza og porselensservant. Knott 59032 krom.

SPEIL SOMMEN, 5 533,-

SPEIL BILLAN, 4 296,-

1200 mm på veggplate betonggrå med belysning Pixbo 500 svart.

1200 mm med belysning Nittorp 550 krom.

SERVANTPAKKE ANNO 1300 MM MED TRE SKUFFER OG HYLLE

SERVANTPAKKE ANNO MED SEKS SKUFFER

Underskap med beingavler, og hylle med skuffefront Moa i hvitt eller farget med dempede skuffer med fullt uttrekk. Glassavdeler, gummimatter og fire bokser til småting medfølger. Servant med komposittstein og underlimt midtstilt porselensvask. Dobbel 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbelysning finnes som tilbehør.

Underskap med beingavler og skuffefront Moa i hvit eller farget med dempede skuffer med fullt uttrekk. Glassavdeler, gummimatter og fire bokser til småting medfølger. Servant med komposittstein og underlimt midtstilt porselensvask. Dobbel 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbelysning finnes som tilbehør.

BREDDE HØYDE DYBDE

BREDDE HØYDE DYBDE

1300

1300

872

510

872

510

Alle mål er totalmål i mm.

SE BELYSNING OG SPEIL PÅ SIDE 100 23


BREDDE HØYDE DYBDE 700 19 120

VEGGHYLLE ANNO

Hylle i hvit eller farget MDF med to knekter, for montering på vegg.

BREDDE HØYDE DYBDE 700 862 510 1300 862 510

UNDERSKAP ANNO

Skap i hvit eller farget MDF med beingavler. Skuff med fullt uttrekk, demping og gummimatte. Topplate medfølger.

BREDDE HØYDE DYBDE 480 1898 390

HØYSKAP ANNO

Skap i hvit eller farget MDF med beingavler. En dør samt en fast og fire løse hyller medfølger. Kan også leveres med innvendig skuff som tillegg.

Alle mål er totalmål i mm.

Håndtak

Moa hvit eller farget

Velg håndtakene som passer best til din dør og stil, se side 99.

Art präglad

24

Moa hvit/farget i malt 19 mm KANTPROFIL fuktbestandig MDF-plate med avrundet kant. Større fargeprøve med fargenummer finner du på side 97. Line Ra m P la in Thea B a s ic Soft 16 Classic/

Art stomme Grepp

P la in 19 mm

16

mm

Alice 19 mm

Lo u is Art F ask 1 16


ANNO

STIKKONTAKT I SKUFF

VEGGHYLLE

Som tilvalg kan servantpakken leveres med dobbel 230V stikkontakt til høyre i den øverste skuffen.

Som tilvalg finnes det en hylle 700 mm i MDF med to knekter for montering på vegg.

SERVANTPLATE OG SPRUTPANEL

Til Anno velger du servantplate med tilhørende sprutpanel i komposittstein Snowy Ibiza eller Turbine Grey.

25


26


ZONE

Harmoniske Zone BALANSE, STILLHET OG STYRKE Zone er en harmonisk baderomsserie med nedtonede former og taktile materialer. Servantens runde og ovale form har et mykt og stilrent uttrykk som forsterkes av det steinliknende materialet Solid Surface som er enkelt å rengjøre. De monteres halvt nedfelt i en benkeplate og kompletteres med servantskap, speil og høyskap. Med få deler kan du lage en rekke kombinasjoner. Passer for deg som ønsker et harmonisk baderom for balanse, stillhet og styrke.

BREDDE | 600 | 1000 | 1200 | 1600 | 2000 | MM


Zone 600 Dette er et friskt og enkelt miljø i lyse toner. Zone med servantskap i bredden 600 mm får plass også på mindre baderom, samtidig som du får avlastningsplass på benkeplaten og praktisk oppbevaring i skuffen. Masse energi på liten flate.

28


ZONE

Lyst og energifylt for deg som vil ha Zone på det lille baderommet.

SERVANTPAKKE ZONE RUND 600 MM, 13 532,-

Underskap hvitt med én skuff og topplate. SPEIL BILLAN, 3 344,-

600 mm med blank aluminiumsramme, belysning Nittorp 305 mm krom. Flere fakta om Zone på side 36 – 41.

29


Zone 1000 Et baderom som er romslig og luftig, med høyskap og servantskap som har godt med oppbevaringsplass for hele familien. Det nøkterne fargevalget skaper en rolig og harmonisk stemning, og det runde speilet og den halvt flislagte veggen gir et mykt og varmt inntrykk. Mye møbelfølelse i kombinasjon med svale, industrielle innslag.

30


ZONE

For deg som ønsker et luftig og rolig baderom med harmonisk stemning.

SERVANTPAKKE ZONE OVAL 1000 MM, 22 154,-

Underskap antrasittgrått med to skuffer og topplate. SPEIL ANTEN, 9 062,Ø 900 mm rundt med lyskant. HØYSKAP BAS, 7 419,-

400 mm, antrasittgrå med push-åpning. STØTTEBEIN, 190,-/STK.

Høyde 170 mm, antrasittgrå. Flere fakta om Zone på side 36 – 41.

31


Zone 1200 Her går fargene tone i tone for å skape et flytende, monokromt miljø i perfekt balanse. Det håndmalte, franskinspirerte flisgulvet gir en sterk taktil følelse som gjør at baderommet får trivsel og liv. Et stort speil gjør det enklere å sminke og barbere seg, og på topplaten er det godt med avlastingsplass.

32


ZONE

Et balansert baderom med flytende farger og naturlig følelse.

SERVANTPAKKE ZONE RUND 1200 MM, 31 364,-

Underskap tordenblått, servant venstre med fire skuffer og topplate. SPEIL DOFSAN, 9 883,-

1200 mm med belysning og lyskant. Flere fakta om Zone på side 36 – 41.

33


Zone 2000 Et rikt miljø i jordnære, nøkterne farger som lar deg finne fred og ro og få nye krefter. Dobbelservant og vegghengte servantbatterier gir en ekstra dimensjon – luksuriøst og praktisk på samme tid. Sjenerøst med oppbevaring skaper en visuell ro og et baderom som utstråler en harmonisk balanse.

34


ZONE

Mørke og naturlige toner for deg som vil ha et fredelig og sjenerøst baderom.

SERVANTPAKKE ZONE OVAL 2000 MM, 35 230,-

Underskap brunbeiset ask, dobbel servant med to skuffer og topplate. UNDERSKAP ZONE, 12 161,-/STK.

1000 mm, brunbeiset ask med topplate. SPEIL SOMMEN, 6 386,-

2000 mm på veggplate brunbeiset ask med 2 x belysning Skyarp 55 krom. Flere fakta om Zone på side 36 – 41.

35


.

Skala 1:40

Skala 1:40

1:40 Skala 1:40 Skala 600 1000

1600Skala 1:401000 600

1200

2000 Skala 1:40

1600

1200

SERVANTPAKKE ZONE RUND 600 MM, 18 298,-

SERVANTPAKKE ZONE OVAL 1000 MM, 20 263,-

Underskap brunbeiset ask med to skuffer, servant rund og topplate.

Underskap hvitt med to skuffer, oval servant og topplate.

SPEIL LIDAN, 4 995,-

600

600 1000

600 x 640 mm med belysning.

Skala 1:40

1000

Skala 1:40

600 ZONE RUND 1000 SERVANT 600 MM

1200

SPEIL ANTEN, 1600 9 062,1600 600 1000 600 2000

1200

1000 1200

600

1600 16001000SERVANT ZONE600 2000 1200 1200 OVAL 1000 MM1000

Servant Rund og topplate i kombinasjon med underskap for servant i bredden 600 mm, velg en eller to skuffer (høyde 397/732 mm). Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Dempede skuffer med fullt uttrekk og faset gripekant. Flyttbare glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. Dobbel 230V stikkontakt er tilgjengelig som tilvalg i skuff for servant. Skuffbelysning Utby finnes som tilbehør. Som tilvalg finnes topplaten uten hull til blandebatteri. BREDDE HØYDE DYBDE högskåp zone/flow

605 605

397 732

510 510

20001600 1200

2000

BREDDE HØYDE

1005 1005

DYBDE

397 732

510 510

högskåp zone/flow högskåp zone/flow

Servantpakke Zone högskåp zone/flow

1600

Servant Oval og topplate i kombinasjon med underskap for servant i bredden 1000 mm, velg en eller to skuffer (høyde 397/732 mm). Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Dempede skuffer med fullt uttrekk og faset gripekant. Flyttbare glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. Dobbel 230V stikkontakt er tilgjengelig som tilvalg i skuff for servant. Skuffbelysning Utby finnes som tilbehør. Som tilvalg finnes topplaten uten hull til blandebatteri.

högskåp zone/flow

högskåp zone/flow högskåp zone/flow

högskåp zone/flow

1200

Skala 1:40

Skala 1:40

600

2000 1000 1200

Ø900 mm med lyskant.

2000

högskåp zone/flow

högskåp zone/flow

Zone er en komplett serie der servantene monteres halvt nedfelt i en topplate og kompletteres med servantskap, speil og høyskap. Med noen få deler er det mulig å lage mange kombinasjoner. Servantene i serien Zone er produsert i det steinliknende, slitesterke og lettstelte komposittmaterialet Solid Surface. Servanten fås som Oval eller Rund og leveres løs for montering i topplaten, som er tilgjengelig i breddene 600, 1000, 1200, 1600 og 2000 mm. Servantene har ikke overløp, vi anbefaler derfor å bruke åpen bunnventil som følger med servantskapet. Vannlås inkludert. Som tilvalg leveres servanten uten hull til blandebatteri. Zone finnes i flere utførelser – brunbeiset eller sortmalt ask eller malt MDF i hvitt eller farget. Materialfakta side 110. 36

16


600

Skala 1:401600

1200

1000

2000

Skala 1:40 Skala 1:40 Skala 1:40 Skala 1:40

2000

Skala 1:40

1600

1200

SERVANTPAKKE ZONE RUND 1200 MM, 24 258,-

SERVANTPAKKE ZONE RUND 1200 MM, 35 763,-

Underskap varmgrå med to skuffer, servant rund høyre og topplate.

Underskap betonggrått med fire skuffer, servant rund dobbel og topplate.

SPEIL DOFSAN, 9 883,-

600

1000600

1200 x 720 mm med belysning og lyskant.

Skala 1:40 Skala 1:40

600

1000

1000

600 1200 600 1200 1000

SERVANT ZONE RUND HØYRE/VENSTRE 1200 MM

Servant Rund med høyre- eller venstrestilt vask og topplate i kombinasjon högskåp zone/flow med to underskap for servant i bredden 600 mm, velg en eller to skuffer (høyde 397/732 mm). Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Dempede skuffer med fullt uttrekk og faset gripekant. Flyttbare glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. Dobbel 230V stikkontakt er tilgjengelig som tilvalg i skuff for servant. Skuffbelysning Utby finnes som tilbehør. Som tllvalg leveres topplaten uten hull til blandebatteri.

397 732

1200

1600 2000 600 1000600 1000600

2000 12001000 1200 1000

1200 x 720 mm med blank aluminiumsramme og 2 x belysning Skyarp krom.

Skala 1:40 Skala 1:40

1000

Skala 1:40 Skala 1:40

1600SERVANT 1600 ZONE 2000 1600MM 1000 1600 600 2000 600 1000 1200 1200 RUND DOBBEL 1200

2000 2000 600 1200 600 1200 1000

Servant Rund med dobbelvask og topplate i kombinasjon med to underskap for servant i bredden 600 mm, velg en eller to skuffer (høyde 397/732 mm). Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Dempede skuffer med fullt uttrekk og faset gripekant. Flyttbare glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. 230V dobbel stikkontakt finnes som tilvalg i skuff for servant. Skuffbelysning Utby finnes som tilbehør. Som tilvalg finnes topplaten uten hull til blandebatteri. BREDDE HØYDE

1205 1205

BREDDE HØYDE DYBDE

1205 1205

SPEIL BILLAN, 4 736,-600 1600

1200 1000

Skala 1:40 Skala 1:40

600

ZONE

Skala 1:40

397 732

DYBDE

510 510

510 510

högskåp zone/flow högskåp zone/flow

högskåphögskåp zone/flow zone/flow högskåphögskåp zone/flow zone/flow

Alle mål er totalmål i mm.

zone/flow högskåphögskåp zone/flow

högskåphögskåp zone/flow zone/flow

högskåphögskåp zone/flow zone/flow

högskåphögskåp zone/flow zone/flow

SE BELYSNING OG SPEIL PÅ SIDE 100 37

1000


1:40

600

1600 1600

2000 2000 1200

1000 Skala 1:40

1600

2000 Skala 1:40

Skala 1:40

Skala 1:40

Skala 1:40

SERVANT ZONE OVAL 1600 MM, 27 570,-

Skala 1:40

SERVANT ZONE OVAL 2000 MM, 43 530,-

Underskap sandbeige med to skuffer, servant oval venstre og topplate.

Underskap antikkgrått med fire skuffer, servant oval dobbel og topplate.

SPEIL SOMMEN, 4 537,-

600

1000

1600 mm på veggplate sandbeige med belysning Broby 500 krom.

SPEIL SOMMEN, 6 190,-

1600

1200

04:1 alakS 600

1000

600

1000

1200

1200

600 1000

1000

1200

1200

04:1 alakS 1600

1200

6002000

Skala 1:40

Skala 1:40

0002 0021

0061 0001

006 0021

600 ZONE OVAL HØYRE/VENSTRE 1000 1200600 0002 SERVANT 1600 MM

04:1 alakS

00010002

0006002

0061

1605 1605

397 732

2005 2005

DYBDE

högskåp zone/flow

510 510

0021

0001

0001

2000 0000106

0

0

397 732

DYBDE

510 510

högskåp zone/flow högskåp zone/flow

högskåp zone/flow högskåp zone/flow

högskåp zone/flow

wofl/enoz påksgöh

högskåp zone/flow

0021

Servant Oval med dobbelvask og topplate i kombinasjon med to underskap for servant i bredden 1000 mm, velg en eller to skuffer (høyde 397/732 mm). Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Dempede skuffer med fullt uttrekk og faset gripekant. Flyttbare glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. Dobbel 230V stikkontakt er tilgjengelig som tilvalg i skuff for servant. Skuffbelysning Utby finnes som tilbehør. Som tilvalg finnes topplaten uten hull til blandebatteri. BREDDE HØYDE

BREDDE HØYDE

0061

1600 1000 1200ZONE 00021600 0061SERVANT 00612000 0021 2000 0021 OVAL DOBBEL MM

Servant Oval med høyre- eller venstrestilt vask og topplate i kombinasjon med underskap for servant 1000 mm samt underskap for oppbevaring 600 mm, velg en eller to skuffer (høyde 397/732 mm). Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Dempede skuffer med fullt uttrekk og faset gripekant. Flyttbare glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. kåp zone/flowDobbel 230V stikkontakt er tilgjengelig som tilvalg i skuff for servant. Skuffbelysning Utby finnes som tilbehør. Som tllvalg leveres topplaten uten hull til blandebatteri.

38

2000 600 1000

2000 mm på veggplate antikkgrå og 2 x belysning Broby 300 krom.

högskåp zone/flow

wofl/enoz påksgöh

wofl

wofl/enoz påkw sgoöflh/en


Skala 1:40600

Skala 1:40

1000

1600

1200

2000

Skala 1:40 750 flow

BREDDE HØYDE DYBDE 600 356/691 500 1000 356/691 500

UNDERSKAP ZONE TIL OPPBEVARING

Brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Med dempet skuff og faset gripekant samt topplate. Skala 1:40 Skala glassdelere 1:40 Flyttbare i skuffen.

1500 flow VÄNSTER/HÖGER

600

1500 flow DUBBEL

1000

600

1200 1000

2000 VÄNSTER /höger

600

1000

1200

1600 1200

1000

1600 1200

2000 1600

1600

2000

2000

ZONE

600

1200 flow H/V

högskåp zone/flow

HØYSKAP ZONE BAS

BREDDE HØYDE DYBDE 400 1728 390

2000 DUBBEL(1000+1000)

Brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Dør med push-åpning. En fast og fire løse hyller er inkludert. Innvendig skuff finnes som tilbehør.

förvaringsskåp flow med topplatta

högskåp flow

HØYSKAP ZONE PLUS

Brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Dør med push-åpning. Grunnere hyller i den øvre delen av skapet gir plass til oppbevaringsrom på innsiden av døren. Fem hyller er inkludert. Innvendig skuff finnes som tilbehør.

högskåp zone/flow

BREDDE HØYDE DYBDE 500 1728 390

Sommen - speglar

högskåp zone/flow

2000 Flow

överskåp flow

högskåp zone/flow

högskåp zone/flow

1600 Zone

spegelskåp - speglar

1500 Flow

vägghyllor

STØTTEBEIN

1200 FlowZoneMezz

Støttebein i malt metall inkludert festeplate, høyde 170–185 mm. Hvit, farget eller krom.

BREDDE

HØYDE

25 170–185

1000 Flow

900 FreeMezz

750 flow

Alle mål er totalmål i mm.

600 FreeMezz

500 FlowMezz

Lorem ipsum

39


HVIT ELLER FARGET

BRUNBEISET ELLER SVARTMALT ASK

Zone materialvalg Brunbeiset eller svartmalt askefinért 19 mm MDF-plate, og faset gripekant. Liggende finér på skrog og skuffefronter, stående på høyskapsdører. Malt 19 mm fuktbestandig MDF-plate med faset gripekant. Større fargeprøve med fargenummer finner du på side 97.

Art präglad

Art P la in stomme Grepp

ZONE RUND

Ra m Thea P la in 19 mm

B a s ic 16

ZONE OVAL

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art Flow ask 1 9 m m 16

KANTPROFIL ZONE

Flow 19 mm

SKJULT BUNNVENTIL MED DEKSEL

Zone servant Servant som består av Solid vask, en topplate Solid Surface med uttak for vask og hull til blandebatteri. Servantene finnes som Oval eller Rund, og leveres løse for montering i topplaten. Servanten mangler overløp. Derfor anbefaler vi sluk i gulvet. Vannlås, åpen bunnventil og deksel medfølger. Servant uten hull til blandebatteri finnes som tilvalg.

40


ZONE

STIKKONTAKT I SKUFF

HØYSKAP ZONE

Som tilvalg kan servantpakken leveres med dobbel 230V stikkontakt til høyre i den øverste skuffen.

Zone har to høyskap bas eller plus som består av en dør med push-åpning. Til høyskap bas medfølger en fast og fire løse hyller, mens høyskap plus leveres med fem hyller. Innvendig skuff finnes som tilbehør.

SKUFFEBELYSNING UTBY

GLASSAVDELER

Som tilvalg finnes LED-belysning til servantpakkens skuffer, som tennes automatisk og monteres på innsiden av skuffen.

Flyttbare glassavdelere medfølger i den øverste skuffen i servantpakken.

41


FLOW

Innovative Flow KOMPLETT BADEROM MED GJENNOMTENKTE DETALJER Flow er en innovativ baderomsserie med uttrykksfulle og rene linjer. Servanten finnes i både det steinliknende materialet Top Solid i hele seks forskjellige bredder, fra 500 til 2000 mm, og i porselen i breddene 760 og 1010 mm. Alle oppbevaringsløsninger du måtte ønske. Passer for deg som ønsker et komplett baderom med gjennomtenkte detaljer. Designet for Vedum av Jesper Ståhl.

BREDDE | 500 | 750 | 1000 | 1200 | 1500 | 2000 | MM TOP SOLID

BREDDE | 760 | 1010 | MM PORSELEN


Flow 500 Flow i bredden 500 mm er kompakt, lett å plassere og derfor perfekt til mindre baderom. Her har vi laget et enkelt grafisk miljø i sort og hvitt med rene strippede linjer. Plassen utnyttes effektivt slik at alle funksjoner får plass til tross for den begrensede overflaten. Tidløst bølget mønster på gulvet gir liv til rommet.

44


FLOW

Grafisk og funksjonelt for deg som vil ha Flow i det mindre baderommet.

SERVANTPAKKE FLOW 500 MM, 6 763,-

Underskap svartmalt ask med én dør. Servant med Top Solid-overflate. SPEIL SOMMEN, 3 864,-

500 mm på veggplate svartmalt ask med belysning Nittorp 305 krom. FLOW HYLLE 871,-/STK.

500 mm, svartmalt ask. Flere fakta om Flow på side 52 – 57.

45


Flow 1010 Et lyst og funksjonelt baderom med masse oppbevaringsplass. Vi har valgt hvitt i kombinasjon med matte pastellfarger, som også harmonerer med det klassisk mønstrede gulvet. Her får hele familien plass til tingene sine takket være kombinasjonen av høyskap, underskap og speilskap.

46


FLOW

For deg som ønsker et lyst og funksjonelt baderom for hele familien.

SERVANTPAKKE FLOW PORSELEN 1010 MM, 15 308,-

Underskap hvitt med to skuffer, porselensservant. SPEILSKAP FLOW, 8 557,-

1000 mm, hvit med underbelysning og belysning Nittorp 550 krom. HØYSKAP FLOW PLUS, 7 368,-

500 mm, hvit. Flere fakta om Flow på side 52 – 57.

47


Flow 1200 Et baderom med Flow i bredden 1200 mm. Det er rikelig med oppbevaringsplass i servantskapet, og du får avlastningsplass på servanten. Speilet Roxen med mattsvart, tynn metallprofil og avrundede hjørner, det svarte blandebatteriet Ringo og takpendelen Dala med unik design for Vedum, er detaljer som skiller seg ut. Interiøret med integrert sittemøbel og terazzogulvet gir badet et gedigent uttrykk.

48


FLOW

Et baderom med sjenerøs oppbevaring og svarte detaljer.

SERVANTPAKKE FLOW 1200 MM, 24 675,-

Underskap svartmalt ask med fire skuffer, høyrestilt servant med Top Solid-overflate. SPEIL ROXEN, 5 418,- 1200 mm med tynn mattsvart ramme. BELYSNING DALA TAK, 2 035,- Takbelysning, svart. UNDERSKAP FLOW, 8 103,-

1000 mm, svartmalt ask med topplate. STØTTEBEIN, 190,-/STK. Høyde 170 mm, svart.

Flere fakta om Flow på side 52 – 57.

49


Flow 2000 Nedtonede grønne og betonggrå farger tone i tone gjør dette romslige baderommet lunt, samtidig som det har trekk av trendy industristil. Rene linjer, tidløse materialvalg og en følelse av stue er andre trekk som gjenkjennes. Massevis av oppbevaringsplass, også i den tre meter lange sittedelen.

50


FLOW

Massevis av oppbevaring og plass i et lunt og trendy baderom.

SERVANTPAKKE FLOW 2000 MM, 33 660,-

Underskap betonggrått med fire skuffer, dobbelservant med Top Solid-overflate. SPEIL SOMMEN, 4 763,-

2000 mm på veggplate betonggrå. UNDERSKAP FLOW, 8 103,-/STK.

1000 mm, betonggrå med topplate. HYLLE FLOW 1 281,-/STK.NAN

1000 mm, betonggrå. Flere fakta om Flow på side 52 – 57.

51


SERVANTPAKKE FLOW 500 MM, 5 504,-

SERVANTPAKKE FLOW 750 MM, 10 013,-

Underskap hvitt med én dør. Servant med Top Solid-overflate.

Underskap hvitt med én skuff. Servant med Top Solid-overflate.

SPEIL BILLAN, 3 183,-

SPEIL LIDAN, 4 995,-

500 x 720 mm med blank aluminiumsramme og belysning Nittorp 305 krom.

600 x 640 mm med belysning. 04:1 alakS

Skala 1:40

wofl 057

750 flow

wwooflfl005577

SERVANTPAKKE FLOW 500 MM

Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Med dør og push-åpning. Servant med Top Solid-overflate LEBBUD wofl 0051 flow VÄNSTER/HÖGER og midtstilt vask. Hull til blandebatteri til1500 høyre i servanten. BREDDE HØYDE DYBDE

500

357

325

V/H wofl 0021

2000 VÄNSTER /höger

SERVANTPAKKE FLOW 750 MM

Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. 1500 flow DUBBELREGÖH/RETSNÄV wofl 0LLE0EB5BB1BUUDDwwooflfl00005511 Med dempede skuffer med fullt uttrekk og gummimatte. Finnes med en eller to skuffer (høyde 357/692 mm). Glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. Skuffene har faset gripekant. Servant med Top 1200 flow H/V midtstilt vask. Dobbel /Hwwooflfl00002211 230V stikkontakt i skuff VV/H Solid-overflate og finnes som tilvalg. Skuffbelysning finnes som tilbehør. Støttebein 170 mm finnes som tilvalg til skap med høyde 692 mm.

RREEGGÖÖ

regöh/ RETSNÄV 0002 BREDDE HØYDE DYBDE

750 750

2000 DUBBEL(1000+1000)

förvaringsskåp flow med topplatta

357 692

rr

525 525

)0001+0001(LEBBUD 0002

)0)000001

attalppot dem wofl påkssgniravröf

mw wooflflppåå aattttaallppppoottddeem

Servantpakke Flow Flow er en komplett servantserie som er designet av Jesper Ståhl. Servantens Top Solid-overflate gjør at den får en matt, steinlignende og slitesterk overflate. Servanten leveres i breddene 500, 750, 1000, 1200, 1500 og 2000 mm – alle er unikt designet for Vedum. Breddene 760 mm og 1010 mm fås også med wofl påkmangler sgöh högskåp flow porselensservant i samme design. Alle produktene leveres montert i ferdige pakker med servant. Servanten overløp. Derfor anbefaler vi sluk i gulvet. Servanten leveres med åpen bunnventil og vannlås, og skuffen leveres med glassavdeler og gummimatte. I serien finner du også speilskap, speil, overskap, høyskap og hyller. Flow finnes i flere utførelser – brunbeiset ask, svartmalt ask og malt MDF i hvitt eller farger. Materialfakta side 110. 52

ralgeps--speglar nemmoS Sommen

mm mooSS rraallggeeppss--nneem

w


FLOW

SERVANTPAKKE FLOW PORSELEN 760 MM, 15 721,-

SERVANTPAKKE FLOW 1000 MM, 12 232,-

Underskap svartmalt ask med to skuffer, porselensservant.

Underskap mellomgrå med én skuff. Servant med Top Solid-overflate.

SPEILSKAP FLOW, 9 808,-

SPEIL SOMMEN, 4 607,-

750 mm med underbelysning og belysning Pixbo 500 svart.

1000 mm på veggplate mellomgrå og belysning Nittorp 550 krom. 04:1 alakS Skala 1:40

wooflfl 005577 w

750 flow

04:1 0a4la:1kSalakS

wofl 057wofl 057 750 flow

SERVANTPAKKE FLOW PORSELEN 760 MM

SERVANTPAKKE FLOW 1000 MM

Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. UD Dw wooflfl 00005511 flow DUBBEL LLEEBBBBU Med dempede skuffer1500 med fullt uttrekk og gummimatte. Finnes med en eller to skuffer (høyde 367/702 mm). Glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. Skuffene har faset gripekant. Servant i porselen, Hw wooflfl 00002211 VV//H 1200 flow H/V og midtstilt vask. Dobbel 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbelysning finnes som tilbehør. Støttebein 170 mm leveres som tilvalg til skap i høyde 692 mm. BREDDE HØYDE DYBDE

760 760

367 702

Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. G H//RREETTSSN NÄ ÄVV w wooflfl 00005511 0Ö 5Ö1H HÄ/RVEw To Sfl NÄ V5w1ofl 0051 LEBBUD LwEoBflBU0D 05w1oflRREE0G REGÖH/RREEGTÖ SN 00 Med med en 1500 flow dempede VÄNSTER/HÖGER skuffer med fullt uttrekk og gummimatte. Finnes1500 flow DUBBEL eller to skuffer (høyde 357/692 mm). Glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. Skuffene har faset gripekant. Servant med Top Solid-overflate og V/H woflV0/H 02w1ofl 0021 midtstilt vask. Dobbel 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbe1200 flow H/V lysning finnes som tilbehør. Støttebein 170 mm leveres som tilvalg til skap i høyde 692 mm. NÄ ÄVV 00000022 rreeggööhh// RREETTSSN 2000 VÄNSTER /höger

BREDDE HØYDE DYBDE

520 520

1000 1000

357 692

UD D 00000022 ))00000011++00000011((LLEEBBBBU 2000 DUBBEL(1000+1000)

h/ÄRVE0T0S0N2ÄV 0002 regöh/ RreEgTö SN

525 525

(L0E0B0B2UD 0002 )0001+0)00011(L+E0B0B0U1D

t dweo mflw åknsirsagvnriöraf vröf attalaptptaoltpdpeom poåfl kspsg attalppot dem wofl påkssgniravröf förvaringsskåp flow med topplatta

platta

Alle mål er totalmål i mm.

wofl påksgöh högskåp flow

Sommen - speglar

ralgeps - nemmoS

alsg-enpesm - nmeomSmoS ralgerp

SE BELYSNING woflw poåfl kspgåökhsgöh OG SPEIL PÅ SIDE 100 Sommen - speglar

53


Skala 1:40

04:1 alakS

SERVANTPAKKE FLOW PORSELEN1010 MM, 11 793,-

SERVANTPAKKE FLOW 1200 MM, 17 569,-

Underskap hvitt med én skuff, porselensservant. Skala 1:40

SPEIL LIDAN, 5 639,-

Underskap mørk turkis med to skuffer, venstrestilt servant med Top Solidoverflate. wofl 057

750 flow

900 x 640 mm med belysning.

wofl 05

SPEIL ANTEN, 7 158,-

Skala 1:40

Ø600 mm med lyskant. 04:104a:l1akaSlakS

1500 flow VÄNSTER/HÖGER

1500 flow DUBBEL

750 flow LEBBUD wofl 0051

REGÖH/RETSLN EBÄBVUw Dowflo0fl0050151

V/H wofl 0021

V/H wofl 0021

750 flow 1500 flow VÄNSTER/HÖGER

wofl 0w 57ofl 057

SERVANTPAKKE FLOW PORSELEN 1010 MM

1500 flow VÄNSTER/HÖGER

UD LEw BBoUflD00w5o1fl 0051

/H woVfl/H00w2o1fl 0021

1500 flow DUBBEL

1200 flow H/V

1500 flow DUBBEL

Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Med REGÖH SN flV00w5o1fl 0051 RE/RGEÖTH /RÄEVTw SNoÄ 2000 VÄNSTER /höger dempede skuffer med fullt uttrekk og gummimatte. Finnes med en eller to skuffer (høyde 367/702 mm). Glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. 1200 flow H/V Skuffene har faset gripekant. Servant i porselen, og midtstilt vask. Dobbel VÄNSTER /höger Skuffbelysning finnes som 230V stikkontakt i skuff finnes2000 som tilvalg. tilbehør. Støttebein leveres som tilvalg til skap i høyde 692 mm.

1200 flow H/V

SERVANTPAKKE FLOW 1200 MM

2000 VÄNSTER /höger

BREDDE HØYDE DYBDE

2000 DUBBEL(1000+1000) 1010 367 1010 702

520 520

regöh/ RETSNÄV 0002

Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Med dempede skuffer med fullt uttrekk og gummimatte. Finnes med to eller fire skuffer (høyde 357/692 mm). Glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. Skuffene har faset gripekant. Servant med Top Solid-overflate og høyre- eller venstreplassert vask. Dobbel 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbelysning finnes som tilbehør. Støttebein leveres som )0001+0001(LEBBUD 0002 tilvalg til skap i høyde 692 mm.

regöhr/eRgEöThS/NRÄEVT0 00Ä2V 0002 SN

BREDDE HØYDE DYBDE DUBBEL(1000+1000) förvaringsskåp flow med2000 topplatta

1200 1200

357 692

525 525

attalppot dem wofl påkssgniravröf

2000 DUBBEL(1000+1000)

förvaringsskåp flow med topplatta )0001+)00000011+(L0E0B0B1U 02D 0002 (LDEB0B0U

förvaringsskåp flow med topplatta attaalp ttpao lptpdoetm dewmoflwpoåflkpssågkn ssirganviröafvröf

högskåp flow

wofl påksgöh

högskåp flow högskåp flow

Sommen - speglar

ralgeps - nemmoS

woflwpoåflkpsg åköshgöh Sommen - speglar 2000 Flow överskåp flow

54

wolF 0002

wofl påksrevö

Sommen - speglar 1600 Zone

ralgreaplgse-pnse-mnm oSmoS em

wolF 0002

2000 Flow

enoZ 0061

enoZ 0061

wolF 0051

ralgeps - påkslegeps wolF 0051

överskåp flow 2000 Flow

spegelskåp - speglar

1500 Flow

1600 Zone


Skala 1:40

UBBEL

Skala 1:40 Skala 1:40

Skala 1:40 750 flow 750 flow

750 flow 1500 flow VÄNSTER/HÖGER

1500 flow DUBBEL

1500 flow VÄNSTER/HÖGER

1500 flow DUBBEL 1200 flow H/V

SERVANTPAKKE FLOW 1500 MM, 25 864,-

SERVANTPAKKE FLOW 2000 MM, 33 660,-

Underskap hvitt med fire skuffer, servant dobbel med Top Solid-overflate.

Underskap svartmalt ask med fire skuffer, servant dobbel med Top Solid-overflate. 04:1 alakS

2000 VÄNSTER /höger

SPEILSKAP FLOW, 16 812,-

1200 flow H/V

2000 VÄNSTER /höger

SPEIL SOMMEN, 7 127,-

2 x 750 mm, hvit med underbelysning og 2 x belysning Nolby hvit.

2000 mm på veggplate svartmalt ask og 2 x belysning Nittorp 305 krom. 2000 VÄNSTER /höger

750 flow

Skala 1:40

LEBBUD wofl 0051

wofl 057

Skala 1:40

1500 flow DUBBEL750 750 flow flow

750 flow flow 750

REGÖ2000 H/RETDUBBEL(1000+1000) SNÄV wofl 0051750 750 flow flow

2000 DUBBEL(1000+1000)

2000 DUBBEL(1000+1000) 1200 flow H/V 1500 flow flow VÄNSTER/HÖGER VÄNSTER/HÖGER 1500

1500 1500 flow flow DUBBEL DUBBEL

1200 1200 flow flow H/V H/V

flow med topplatta förvaringsskåp flow förvaringsskåp med1500 topplatta 1500 flow DUBBEL DUBBEL flow SERVANTPAKKE FLOW 2000 MM

1500 1500 flow flow DUBBEL DUBBEL

1200 flow flow H/V H/V 1200

Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Med flowuttrekk med topplatta dempedeförvaringsskåp skuffer med fullt og gummimatte. Finnes med to eller fire 1200 flow flow H/V H/V 1200 skuffer (høyde 357/692 mm). Glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. Skuffene har faset gripekant. Dobbeltservant med Top Solid-overflate. Dobbel 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbelysning finnes som tilbehør. Støttebein finnes som tilvalg til skap med høyde 692 mm.

regöh/ RETSNÄV 0002

SERVANTPAKKE FLOW 1500 MM

Underskap i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Med 2000 2000 VÄNSTER VÄNSTER /höger /höger 2000 VÄNSTER VÄNSTER /höger /höger 2000 dempede skuffer med fullt uttrekk og gummimatte. Finnes med to eller fire skuffer (høyde 357/692 mm). Glassavdelere, vannlås og bunnventil medfølger. Skuffene har faset gripekant. Dobbelservant med høyre- eller venstrestilt vask. högskåp flow Dobbel 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbelysning finnes)0som 001+0001(LEBBUD 0002 tilbehør. Støttebein leveres som tilvalg til skap i høyde 692 mm.

BREDDE HØYDE DYBDE ed topplatta 2000 000 2000 DUBBEL(1000+1000) 357 525DUBBEL(1000+1000) 000 DUBBEL(1000+1000) DUBBEL(1000+1000) 1500 2000 DUBBEL(1000+1000) DUBBEL(1000+1000) 2000

1500

692

BREDDE HØYDE DYBDE

2000 högskåp flow 2000

357 692

525 525

högskåp flow

attalppot dem wofl påkssgniravröf

Sommen - speglar

525

Sommen - speglar Sommen - speglar2000 Flow

örvaringsskåp flow förvaringsskåp med topplatta flow med topplatta förvaringsskåp flow med topplatta

högskåp flow

1200 flow H/V

FLOW

1500 flow VÄNSTER/HÖGER

H/V V/H wofl 0021 500 500 flow flow VÄNSTER/HÖGER VÄNSTER/HÖGER 1500 1500 flow flow VÄNSTER/HÖGER VÄNSTER/HÖGER

000 000 VÄNSTER VÄNSTER /höger /höger

1500 flow DUBBEL

2000 Flow

överskåp flow

Alle mål er totalmål i mm.

överskåp flow

1600 Zone

2000 Flow

1600 Zone

överskåp flow spegelskåp - speglar

1500 Flow

wofl påksgöh spegelskåp - speglar

1600 Zone

vägghyllor

1500 Flow

vägghyllor

högskåp flow

högskåp flow

Sommen - speglar

1200 FlowZoneMezz

spegelskåp - speglar

1500 Flow 1200 FlowZoneMezz

ralgeps - nemmoS

väggh 1000 Flow

1200 FlowZoneMezz 1000 Flow 2000 Flow Sommen wolF 0Sommen 002 - speglar

- speglar

55

900 FreeMezz

Sommen - speglar 900 FreeMezz

1000 Flow


plu

vägghyllor förvaringsskåp flow med topplatta 2000 VÄNSTER /höger förvaringsskåp flow med topplatta

1200 FlowZoneMezz

VEGGHYLLE FLOW

Finnes i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt farget. Ask tykkelse 28 mm og MDF 35 mm. Skjulte opphengsbeslag.

plus 500

1200 flow H/V

BREDDE

2000 VÄNSTER /höger MDF hvit eller

TYKKELSE

500 750 1000

2000 VÄNSTER /höger

plus 500 DYBDE

28/35 130 28/35 130 28/35 130

1000 Flow 2000 DUBBEL(1000+1000)

VEGGHYLLE METALL

2000 DUBBEL(1000+1000)

900 FreeMezz

Vegghylle i mattsvart metall med tildekte skruer for 2000 DUBBEL(1000+1000) oppheng.

BREDDE

Skala 1:40

TYKKELSE

400 600 800

förvaringsskåp flow med topplatta högskåpförvaringsskåp flow flow med topplatta

DYBDE

30 120 30 120 30 120

2000 DUBBEL(1000+1000)

750 flow

högskåp Skala 1:40 flow förvaringsskåp flow med topplatta 600

UNDERSKAP FLOW MED TOPPLATE

1000

1600

1200

förvaringsskåp flow med topplatta

FreeMezz ask, svartmalt 500 FlowMezz Finnes i600 brunbeiset ask, malt MDF hvit eller farget. Dempet skuff med fullt uttrekk og gummimatte, Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a glassavdeler og faset gripekant samt topplate. Lå d m od ul med 3 0 0 /to 5 0 0 m m b r e d 1500 a flow VÄNSTER/HÖGER Støttebein kan kombineres med underskap skuffer. Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

750 flow

2000 DYBDE BREDDE HØYDE 500 356/691 500 Sommen - speglar 1000 356/691 500

Sommen - speglar 1500 flow DUBBEL

högskåp flow

Lorem ipsum

2000 Flow

1200 flow H/V

överskåp flow högskåp flow överskåp flow

2000 Flow

2000 VÄNSTER /höger

OVERSKAP FLOW

1600 Zone

BREDDE HØYDE DYBDE

högskåp flow

Finnes i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Topphengslet dør med faset gripekant. Glasshylle.

1600 Zone 300 160 500 300 160

Sommen - speglar 1000 högskåpspegelskåp flow - speglar

1500 Flow

Sommen - speglar

spegelskåp - speglar 2000 DUBBEL(1000+1000)

2000 Flow

Sommen - speglar

högskåp zone/flow

HØYSKAP FLOW BAS

BREDDE HØYDE DYBDE 1200 FlowZoneMezz

förvaringsskåpöverskåp flow med topplatta flow

Finnes i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Dør med push-åpning. En fast og fire løse hyller er inkludert. Innvendig skuff leveres som tillegg. Støttebein finnes som tilbehør.

Sommen - speglar

1000 Flow

spegelskåp - speglar överskåp flow HØYSKAP FLOW PLUS

1600 Zone

spegelskåp - speglar

1600 Zone 2000 Flow 1500 Flow 900 FreeMezz

900 FreeMezz

väg 1500 Flow

BREDDE HØYDE DYBDE 1600 Zone 1200 FlowZoneMezz 500 1728 390

vägghyllor 1200 FlowZoneMezz

Sommen - speglar 750 flow

1500 Flow 1000 Flow

1200 FlowZoneMezz 2000 Flow

600 FreeMezz

överskåp flow 600 FreeMezz

Støtteben i malt metall inkludert festeplate, høyde 170–185 mm. Passer til underskap og oppbevaringsskap med to skuffer samt høyskap. Hvit, farget eller krom.

2000 Flow

1000 Flow

1500 Flow 750 flow

vägghyllor

500 FlowMezz

1000 Flow 1200 FlowZoneMezz 500 FlowMezz900 FreeMezz

1600 Zone

STØTTEBEIN

1728 390

1200 FlowZoneMezz

2000 Flow

överskåp flow

Finnes i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller spegelskåp farget. Dør med push-åpning. Grunnere hyller i den øvre - speglar delen av skapet gir plass til oppbevaringsrom på innsiden av døren. Fem hyller medfølger. Støtteben er tilgjengelig spegelskåp - speglar som tilbehør, og som tilvalg kan det leveres innvendig skuff.

400

vägghyllor

1600 Zone

överskåp flow

högskåp flow

väg

1500 Flow

BREDDE HØYDE

1000 Flow

25 170–185

900 FreeMezz

spegelskåp - speglar

1500 Flow

900 FreeMezz 750 flow

1000 Flowipsum Lorem vägghyllor

Lorem ipsum

1200 FlowZoneMezz

flow 900750 FreeMezz 1000 Flow

56

750 flow 900 FreeMezz

750 flow

600 FreeMezz

mål er 500 Alle FlowMezz

600 FreeMezz

totalmål i mm.

500 FlowMezz


HVIT ELLER FARGET FLOW

BRUNBEISET ELLER SVARTMALT ASK

Flow materialvalg Dekkmalt askefinért 19 mm MDF-plate med faset gripekant. Liggende finér, stående på høyskapsdører. Finnes i brunbeiset eller svartmalt ask. Malt 19 mm fuktbestandig MDF-plate med faset gripekant. Større fargeprøve med fargenummer finner du på side 97.

P la in

mme Grepp

Ra m Thea P la in 19 mm

TOP SOLID

B a s ic 16

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art Flow ask 1 9 m m 16

KANTPROFIL FLOW

Flow 19 mm

PORSELEN

Flow servant Velg mellom heldekkende servant med Top Solid-overflate i alle bredder eller heldekkende servant i porselen, bredde 760 mm og 1010 mm. Siden Flow mangler overløp, anbefales det sluk i gulv og åpen bunnventil.

57


ATTRAKTIV ESTETIKK, OG ROBUST FUNKSJON Mezzo er en baderomsserie med moderne funksjoner og personlig design. Servantene er sjenerøse, men likevel lette å plassere fordi de er litt grunnere enn vanlig. Ved å supplere med overskap og høyskap i forskjellige størrelser kan du skape en løsning for både store og små baderom. Passer for deg som ønsker et baderom som kombinerer attraktiv estetikk med robust funksjonalitet. I 2018 ble Mezzo valgt til årets baderom av Elle Decoration Swedish Design Award. Designet for Vedum av Jesper Ståhl.

BREDDE | 530 | 630 | 930 | 1230 | MM

MEZZO

Moderne Mezzo


Mezzo 530 Et lite og lekent baderom i behagelige toner, som gir et rolig og dempet inntrykk. Seriens minste servant er litt grunnere enn vanlig, og den er svært enkel å plassere i små rom uten at man går på kompromiss med verken design eller funksjon. Servanten har skuffer, og det halvhøye skapet med speil har både åpen og skjult oppbevaring.

60


MEZZO

Et lite baderom med lekne innslag og smart oppbevaring.

SERVANTPAKKE MEZZO 530 MM, 14 308,-

Underskap Maja grått med to skuffer, knott 5903270 svart og porselensservant. SPEIL SOMMEN, 3 864,-

500 mm på veggplate grå med belysning Nittorp 305 krom. HALVHØYT SKAP SPEIL, 8 475,-

400 mm, grått. Flere fakta om Mezzo på side 70– 73.

61


Mezzo 630 Her har vi brukt døren Thea med en smal ramme i et innbydende baderom. Dempede farger som står godt til hverandre, kombineres med fiskebensmønstrede fliser med trelignende utseende. Belysningen Dala med unik Vedumdesign finnes her både som takpendel og vegglampe. Speilet Roxen med mattsvart, tynn metallprofil og avrundede hjørner og det svarte blandebatteriet Ringo forsterker det distinkte uttrykket.

62


MEZZO

For deg som ønsker et innbydende baderom med møbelfølelse.

SERVANTPAKKE MEZZO 630 MM, 16 159,-

Underskap Thea skogsgrønt med to skuffer, håndtak 59055 svart/krom og porselensservant. SPEIL ROXEN, 3 734,- 600 mm med tynn mattsvart ramme. BELYSNING DALA VEGG, 4 262,- 2 x veggbelysning, svart. BELYSNING DALA TAK, 2 035,- Takbelysning, svart. HØYSKAP MEZZO, 10 887,- 500 mm, Thea skogsgrønn med håndtak 59055 svart/krom. SKUFF 9 285,- 500 mm, Thea skogsgrønn med håndtak 59055 svart/krom. TOPPLATE, 1 321,- 1005 mm, skogsgrønn. STØTTEBEN, 228,-/STK 264 mm, skogsgrønn.

Flere fakta om Mezzo på side 70– 73.

63


Mezzo 630 Klassiske materialvalg. Innredning og vegger i en mørk tone som gjør at baderommet føles lunt. Masse skreddersydd oppbevaring, ikke minst til alle småtingene du vil holde orden på. Og som prikken over i-en – et rundt speil med dekorativ lyskant som gir et mykt inntrykk. Resultatet blir et sobert, gedigent og tidløst baderom.

64


MEZZO

For deg som ønsker et stilrent og nøkternt baderom med en innbydende følelse.

SERVANTPAKKE MEZZO 630 MM, 17 195,-

Underskap Line mellomgrått med to skuffer, push-åpning og porselensservant. SPEIL ANTEN, 7 158,Ø 600 mm rundt med lyskant. HØYSKAP MEZZO PLUS, 11 260,-

500 mm, Line mellomgrå med push-åpning og ekstra innvendig skuff. BOKS TIL SMÅTING 118, 138,-/STK, BOKS TIL SMÅTING 170, 183,-/STK

Flere fakta om Mezzo på side 70– 73.

65


Mezzo 930 Et harmonisk baderom med sterk romfølelse. Her har hjemmets vakreste rom fått rikelig med plass og blitt et fredfylt sted med varme grønne fargetoner, tidløse naturmaterialer og klassiske referanser. I tillegg kommer det runde speilet med dekorativ lyskant. Skuffen med rom til småting og belysning, gjør det enkelt å finne det du leter etter.

66


MEZZO

Et fredelig sted med grønne fargetoner og tidløse naturmaterialer.

SERVANTPAKKE MEZZO 930 MM, 20 517,-

Underskap Line antikkgrått med to skuffer, push-åpning og porselensservant. SPEIL ANTEN, 7 158,- Ø 600 mm rundt med lyskant. SPEIL ANTEN, 9 062,- Ø 900 mm rundt med lyskant. SKUFF, 9 073,-

500 mm, Line antikkgrå. TOPPLATE, 1 321,- 1005 mm, antikkgrå.

Flere fakta om Mezzo på side 70–73.

67


Mezzo 1230 Et baderom der det er plass til flere. Den praktiske dobbelservanten er relativt kompakt og er lett å plassere. Sideoppbevaringen gir en trivelig romfølelse som forsterkes av fargevalgene. Her har vi valgt toner som går i rolig sandbeige og antikkgrått, kombinert med et litt overraskende blått gulv. Flisene dekker halve veggen for å skape variasjon og dynamikk. Velkommen inn til hele familien!

68


MEZZO

Baderom for hele familien med dobbelservant og nydelig romfølelse.

SERVANTPAKKE MEZZO 1230 MM, 28 913,-

Underskap Maja sandbeige med fire skuffer, håndtak 59055 svart/krom og dobbel porselensservant. SPEIL SOMMEN, 5 948,-

1200 mm, på veggplate sandbeige med 2 x belysning Nittorp 305 krom. OVERSKAP, 5 389,-/STK. 500 mm, Maja antikkgrå. PUSH-FUNKSJON FOR OVERSKAP, 99,-/STK. SKUFF, 7 724,- 500 mm Maja i antikkgrå med håndtak 59055 i svart/krom. TOPPLATE, 1 321,- 1005 mm i antikkgrå.

Flere fakta om Mezzo på side 70–73.

69


SERVANTPAKKE MEZZO 530 MM, 15 247,-

SERVANTPAKKE MEZZO 630 MM, 15 486,-

Underskap Line antrasittgrått med to skuffer, knott 5903270 svart og servant i porselen.

Underskap Maja svart med to skuffer, håndtak 59055 svart/krom og porselensservant.

SPEIL ANTEN, 7 158,Ø 600 mm rund med lyskant.

SPEIL LIDAN, 4 995,-

SERVANTPAKKE MEZZO 530 MM

SERVANTPAKKE MEZZO 630 MM

Hvit eller farget. Skuffer med fullt uttrekk, demping og gummimatte. Skuffinndeling og en boks til småting medfølger i den øverste skuffen. Vannlås medfølger. Porselensservant. Leveres montert. Kan leveres med push-åpning og 230V stikkontakt. Støttebein finnes som tilbehør.

Hvit eller farget. Skuffer med fullt uttrekk, demping og gummimatte. Skuffeinndeling og to bokser til småting medfølger i den øverste skuffen. Vannlås medfølger. Porselensservant. Leveres montert. Kan leveres med push-åpning og 230V stikkontakt. Støttebein finnes som tilbehør.

BREDDE HØYDE DYBDE

BREDDE HØYDE DYBDE

530

630

608

405

600 x 640 mm med belysning.

608

Servantpakke Mezzo Mezzo er en serie servanter i porselen designet av Jesper Ståhl. Serien har et harmonisk formspråk som preges av balanse, enkelhet og omsorg for detaljer. Mezzo leveres i breddene 530, 630, 930 og som dobbelservant i 1230 mm. Kombiner med speilskap, speil, vegghyller, overskap, halvhøye skap, skuff, høyskap og ulike belysningsalternativer. Leveres montert. Materialfakta side 110.

70

440


SERVANTPAKKE MEZZO 1230 MM, 30 985,-

Servantskap Maja hvitt med to skuffer, håndtak 5905120 hvit og porselensservant.

Underskap Maja grått med fire skuffer, push-åpning og dobbel porselensservant.

SPEIL SOMMEN, 4 350,-

SPEILSKAP BAS 600 MM, 13 506,-

900 mm på veggplate i hvitt med belysning Nolby 490 hvit.

600 mm, 2 x speilskap Bas, to speil med 2 x belysning Nittorp 305 krom.

SERVANTPAKKE MEZZO 930 MM

SERVANTPAKKE MEZZO DOBBEL 1230 MM

Hvit eller farget. Skuffer med fullt uttrekk, demping og gummimatte. Skuffeinndeling og fem bokser til småting medfølger i den øverste skuffen. Vannlås medfølger. Porselensservant. Leveres montert. Kan leveres med push-åpning og 230V stikkontakt. Støttebein finnes som tilbehør.

Hvit eller farget. Skuffer med fullt uttrekk, demping og gummimatte. Skuffeinndeling og fire bokser til småting medfølger i den øverste skuffen. Vannlås medfølger. Dobbel porselensservant. Leveres montert. Kan leveres med push-åpning og 230V stikkontakt. Støttebein finnes som tilbehør.

BREDDE HØYDE DYBDE

BREDDE HØYDE DYBDE

930

1230

608

440

608

MEZZO

SERVANTPAKKE MEZZO 930 MM, 15 508,-

440

Alle mål er totalmål i mm.

SE BELYSNING OG SPEIL PÅ SIDE 100 71


plus 500

VEGGHYLLE

BREDDE

Malt MDF. Leveres i hvitt og farget. Passer under speil eller som vegghylle. Skjulte opphengsbeslag.

400 600 900

bas bas400 400 bas 400 bas 400 höjd höjd 1728 1728 höjd 1728 höjd 1728

VEGGHYLLE METALL

Vegghylle i mattsvart metall med tildekte skruer for oppheng.

BREDDE

TYKKELSE

DYBDE

25 120 25 120 25 120

TYKKELSE

400 600 800

DYBDE

30 120 30 120 30 120

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

OVERSKAP

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Finnes i hvitt og farget. Dør og glasshyller. Leveres montert. Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

6

6

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m6b r e d a

SKUFF

Halvhögt spegelskåp Halvhögt 6 spegelskåp 6

BREDDE HØYDE

DYBDE

300 500

160 160 plus plus 500 500 plus 500 plus 500

640 640

6 BREDDE HØYDE

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m Leveres i hvitt og farget. Skuff med gummimatte. HalvhögtHalvhögt spegelskåp 6 spegelskåp 6 Leveres montert. Topplate kan bestilles som tilbehør. Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

6 6 500

breda

DYBDE

322

390

Halvhögt6spegelskåp 6 Halvhögt spegelskåp

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

TOPPLATE

BREDDE

Leveres i hvitt og farget. Til halvhøye skap med dybde 390 mm og skuffer.

305 505 605 1005

bas 400 bas 400 höjd 1728 bashöjd 1728 400bas 400 HALVHØYT SKAP BAS/GRUNN Levereshöjd i hvitt og farget. 1728 höjd 1728

TYKKELSE

BREDDE HØYDE

bas 400 bas 400 höjd 1728 höjd 1728

Dør. Leveres montert. Topplate og støttebein kan bestilles som tilbehør. Finnes i to forskjellige dybder. Kan fås med innvendig skuff som tillegg i dybde 390.

6

6

6

300 500 300 500

DYBDE

19 19 19 19

1088 1088 1088 1088

395 395 395 395

DYBDE

390 390 160 160

Lå Lå d mdLå od mLå ul 3m03od 00/ ul 05 m 05 /0m500m bm em r em abdrab dod mdul od ul 3/05300/6 ed 0r b md r ead a

HALVHØYT SKAP SPEIL

Halvhögt spegelskåp 6 plus 500 Halvhögt spegelskåp 6 Halvhögt spegelskåp 6

spegelskåp 6 Leveres i hvittHalvhögt og farget. Et speil med åpen oppbevaring. Syv glasshyller og en push-åpning medfølger. Leveres montert.

plus 500 plus 500plus 500

BREDDE HØYDE

400

1088

DYBDE

150

plus 500 plus 500

HØYSKAP MEZZO BAS

BREDDE HØYDE

Leveres i hvitt og farget. Leveres montert. Støttebein finnes bas 400 som tilbehør. Kan også leveres med innvendig skuff som bas 400 höjd 1728bas 400 höjd 1728 höjd 1728 bas 400 tillegg. höjd 1728

300 500

1634 1634

DYBDE

390 390

Maja og Line har en dør, en fast hylle og fire løse. Thea har to dører, en fast hylle og fire løse.

HØYSKAP MEZZO PLUSS

Fås i hvitt og farget med dør Maja og Line. Oppbevaringsrom m m od m ul b r e3 d0 a0 / 5 0 0 m m b r e d a od ulLå3 d 0m 0 /od 5 0ul 0 3m0m e0d am m b r e av 0på /b5r0innsiden d a døren og inntrukne hyller i skapets øvre del. Fem hyller er inkludert. Leveres montert. Støttebein finnes som tilbehør. Kan også leveres med innvendig skuff som d0 m0od Lå d m od ul 3 0 0Lå/ 5 mul m 3b0r0e/d5a0 0 tillegg.

plus 500

plus 500 BREDDE HØYDE DYBDE plus 500 plus 500 500 1634 390

m m breda

STØTTEBEIN

BREDDE HØYDE

Støtteben i malt metall inkludert festeplate, høyde 264–280 mm. Hvit eller farget.

25 264–280

72

Alle mål er totalmål i mm.


a

Line hvit eller farget

Thea hvit eller farget

Maja hvit/farget i malt 16 mm fuktbestandig MDF-plate med rundet kant. Større fargeprøve med fargenummer finner du på side 97.

Line hvit/farget i malt 16 mm fuktbestandig MDFplate med rundet kant og frest liggende spor. Større fargeprøve med fargenummer finner du på side 97.

Thea hvit/farget i malt 22 mm MDF-plate med smal rammeprofil. Større fargeprøve med fargenummer finner du på side 97.

KANTPROFIL

KANTPROFIL

KANTPROFIL

MEZZO

Maja hvit eller farget

Art B a s ic präglad 16

Line Art Classic/ Soft 16 Alice 19 mm mm stomme

m Flow B a s ic P la in Thea Lo u is ArtR aFlow 9 m m 1 9 m m1 6 Grepp askP la1in 16 19 mm

Line Soft 16 mm

Lo u is Art Flow P la in Flow R a m Thea 1 9 mGrepp m 1 9 m m P la in ask stomme 16 präglad 19 mm

Classic/ Art Alice 19 mm

B a s ic 16

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art Flo w ask 1 9 m m 16

BOKSER TIL SMÅTING OG GLASSDELERE

STIKKONTAKT 230V

HÅNDTAK ELLER PUSH-ÅPNING

Hvite bokser til småting i tynnplate og glassdelere er inkludert i den øverste skuffen i servantpakken. Kompletter med flere bokser til småting etter behov, leveres i to størrelser.

Som tilbehør finnes enkel eller dobbel 230V stikkontakt til speilskap eller overskap.

Som åpningsfunksjon på skuffene velger du mellom håndtak og push-åpning. Du finner flere håndtak på side 99.

INNVENDIG SKUFF

Som tillegg kan høyskap og halvhøye skap i dybden 390 mm leveres med en innvendig skuff i hvitt.

SKUFFEBELYSNING UTBY

Som tilvalg finnes LED-belysning til servantpakkens skuffer. Disse tennes automatisk og monteres på innsiden av skuffen.

73

Flo w 19 m


Fleksible Free STOR VALGFRIHET OG PERSONLIGE LØSNINGER

Designet for Vedum av Jesper Ståhl.

BREDDE | 415 | 515 | 615 | 915 | MM

FREE

Free er en fleksibel baderomsserie som gir deg gode muligheter til å skape en løsning som passer for deg og hjemmet ditt. Det enkle og balanserte formspråket gjør at serien kan få et både moderne og tradisjonelt utseende, avhengig av dine valg av for eksempel dør, farge og håndtak. Den minste servanten er smalere og grunnere enn vanlig, noe som gjør den perfekt til mindre baderom. Passer for deg som ønsker et baderom som gir stor valgfrihet og personlige løsninger.


Free 415 Den minste servanten i serien Free er et perfekt valg til små baderom. Den er både smalere og grunnere enn det som er vanlig, og dette gjør at målene blir proporsjonale. Samtidige er funksjonen god når det gjelder for eksempel avlastningsflater. Dette baderommet føles luftig og friskt ved at vi har valgt myke toner og overflateeffektive løsninger som hyller over toalettet.

76


FREE

For deg som ønsker en perfekt innredning til et mindre baderom.

SERVANTPAKKE FREE 415 MM, 5 850,-

Servantskap Annika hvit med dør, push-åpning og porselensservant. SPEILSKAP BAS, 3 697,-

400 mm, hvitt med belysning Nittorp 305 krom. HYLLE 1 011,-/STK.

900 mm, hvit. Flere fakta om Free på side 90– 95.

77


Nyhet!

Free 515 En kompakt, men lys og åpen løsning til mindre baderom, med grunnere servant. Nytt av året er bredden 515 mm. I tillegg finnes døren Thea, med sin smale og elegante ramme, nå også til serien Free. Her har vi valgt å vise den i hvitt i kombinasjon med malte grågrønne vegger og lyse, store veggplater for å skape et moderne miljø. Speilets form gir et mykt, men likevel unikt uttrykk som forsterkes av hylleplatene i svart metall.

78


FREE

Et kompakt og moderne baderom med mykt og åpent uttrykk og unike detaljer.

SERVANTPAKKE FREE 515 MM, 9 334,-

Underskap Thea hvitt med to skuffer, håndtak 5900870 svart mønstret og porselensservant. SPEIL GRANN, 3 352,-

500 x 800 mm, ovalt med belysning Skyarp 55 krom. HYLLE I METALL 716,-/STK.

600 mm, svart. Flere fakta om Free på side 90– 95.

79


Et bærekraftig baderom med vår Svanemerkede dør Nora. Dette er et baderom med et moderne og tidløst utseende. Nora har en taktil overflate med trestruktur som gir liv til rommet og skaper en fin kontrast til steinuttrykket i gulv og vegger. Svarte hyller og knotter forsterker den solide følelsen.

80

S

NENMÄRKE VA

T

Free 615

3031 0045


FREE

Et Svanemerket og bærekraftig baderom med taktile overflater og steinuttrykk.

SERVANTPAKKE FREE 615 MM, 9 112,-

Underskap Nora grått med to skuffer, knott 5903270 svart og porselensservant. SPEILSKAP BAS, 4 719,-

600 mm, to speil med belysning Pixbo 300 svart. HYLLE I METALL 716,-/STK.

600 mm, svart. HÅNDKLEKROK, 138,-/STK.

Knott 5903270 svart med skrustift. Flere fakta om Free på side 90– 95.

81


En Svanemerket innredning med like mye stil som funksjon. Her har vi virkelig brukt rommet til å skape mye oppbevaring, samtidig som miljøet er luftig og åpent. Free Friend Compact er en kompakt og litt grunnere løsning med én skuff, her med døren Nora med tydelig struktur. Ekstra avlastningsflate på vaskemaskinen.

82

S

NENMÄRKE VA

T

Free Friend Compact 615

3031 0045


FREE

Svanemerket løsning i et luftig baderom med mye oppbevaring.

SERVANTPAKKE FREE FRIEND COMPACT 615 MM, 6 919,-

Underskap Nora hvit med én skuff, håndtak 5905120 hvitt og porselensservant. SPEILSKAP BAS, 5 257,-

600 mm, to speil Nora hvit, belysning Dimbo 600 hvit. OVERSKAP, 2 436,-/STK

500 mm, Nora hvit med push-åpning. HYLLE, 1 011,-/STK.

900 mm, hvit. Flere fakta om Free på side 90– 95.

83


Free Compact 615 Her har vi laget et stilrent baderom med små, fine messingdetaljer som gir miljøet et svalt og elegant uttrykk. Harmoniske farger, balanse i proporsjonene og det enkle formspråket forsterker uttrykket. Sjenerøst med oppbevaring i speilskap og høyskap gjør det enkelt å holde orden.

84


FREE

For deg som ønsker et svalt og elegant baderom med fine messingdetaljer.

SERVANTPAKKE FREE COMPACT 615 MM, 8 807,-

Underskap Maja hvitt med to skuffer, håndtak 5906930 messing og porselensservant. SPEILSKAP BAS, 4 719,-

600 mm, to speil og belysning Nittorp 305 messing. HØYSKAP FREE BAS, 6 196,-/STK.

500 mm, Maja hvit, håndtak 5906930 messing. Flere fakta om Free på side 90– 95.

85


Free 915 Stilsikre materialvalg og arkitektoniske detaljer gjør at dette baderommet utstråler kvalitet. Speil med innebygd belysning, skuffefront Twist og de solide, halvhøye skapene gir det lille ekstra, sammen med nisjen og det store glasspartiet. Enkelt og elegant på samme tid .

86


FREE

Gedigen møbelfølelse for deg som ønsker arkitektoniske detaljer og stilsikre materialer.

SERVANTPAKKE FREE 915 MM, 15 550,-

Underskap Twist antrasittgrått med to skuffer og porselensservant. SPEIL LIDAN, 5 639,-

900 x 640 mm med belysning. HALVHØYT SKAP BAS, 9 124,-/STK.

500 mm, Annika antrasittgrå med push-funksjon. TOPPLATE, 1 321,- 1005 mm, antrasittgrå.

Flere fakta om Free på side 90– 95.

87


Free 915 Her har vi brukt vår dør Alice i varmgrått for å skape et klassisk og tidløst baderom på en moderne måte. Gulv og vegger går fint sammen med franskinspirerte fliser i mørkere varmgrått og et lyst sandsteinlignende gulv. De nydelige vitrineskapene har mye oppbevaring, men gir likevel et luftig inntrykk. Funksjon og følelse i kombinasjon.

88


FREE

For deg som vil ha et klassisk baderom med mye følelse.

SERVANTPAKKE FREE 915 MM, 16 296,-

Underskap Alice varmgrått med to skuffer, håndtak 59055 svart/krom og porselensservant. SPEIL SOMMEN, 6 115,-

900 mm med belysning Leaby 900 varmgrå. HØYSKAP VITRINE, 11 493,-/STK.

500 mm, Alice varmgrå, håndtak 59055 svart/krom og push-åpning. STØTTEBEIN CLASSIC, 442,-/STK.

264 mm, varmgrå. Flere fakta om Free på side 90– 95.

89


VEGGHENGT SERVANT FREE 415 MM, 3 047,-

SERVANTPAKKE FREE 415 MM, 5 861,-

SERVANTPAKKE FREE 515 MM, 11 782,-

Porselensservant med boltesett for veggmontering.

Underskap Annika hvit med én dør, håndtak 59030 svart lær/krom og porselensservant.

Underskap Twist antrasittgrått med to skuffer og porselensservant.

SPEIL BILLAN, 3 043,-

400 x 720 mm og belysning Nittorp 305 krom.

SPEIL ANTEN, 7 158 Ø 600 mm med lyskant.

SERVANTPAKKE FREE 415 MM

SERVANTPAKKE FREE 515 MM

Porselensservant for veggmontering. Kompletter med boltesett.

Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Dør med demping og en hylle. Vannlås medfølger. Porselensservant. Støtteben og Easy Clean finnes som tilvalg. Leveres montert.

BREDDE HØYDE DYBDE

BREDDE HØYDE DYBDE

415 515 615 615 915

415

Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Skuffer med fullt uttrekk og gummimatte, eller dør med demping og hylle. Vannlås medfølger. Porselensservant. Leveres montert. Skuffeinndeling og 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffebelysning, støtteben og Easy Clean finnes som tilvalg.

VANNLÅS RUND KROM, 1 659,SPEIL BILLAN, 3 043,-

400 x 720 mm og belysning Nittorp 305 krom.

VEGGHENGT SERVANT FREE

30 30 30 30 30

380 420 420 480 480

606

380

SERVANTPAKKE FREE FRIEND 515 MM

Hvit, Nora hvit eller Nora grå. Skuff med fullt uttrekk og demping, og en hylle. Vannlås og gummimatte medfølger. Porselensservant. Leveres montert. Easy Clean og 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. BREDDE HØYDE DYBDE

515

606

420

Servantpakke Free Free er en serie servanter i porselen designet av Jesper Ståhl. Serien finnes i breddene 415, 515, 615 og 915 mm. Servant i bredden 415 mm med dybden 380 mm er bare tilgjengelig med én dør. Bredden 515 mm med dybden 420 mm finnes med dør, to skuffer eller én skuff (Free Friend). Bredden 615 mm er tilgjengelig med dybden 480 mm og med en grunnere variant med dybden 420 mm (Free Compact). Free Compact finnes med dør, to skuffer eller én skuff (Free Friend Compact). Servanten 915 mm er 480 mm dyp. Underskapet har skuffer med fullt uttrekk med gummimatter eller dører med dempet lukking. Servantskap i breddene 615 og 915 mm har universell utforming. Ved å montere servantene med bolter kan servantskapene fjernes uten at vannet kobles fra. Kombiner med speilskap, vegghyller, overskap, halvhøye skap, skuff, høyskap og støttebein. Leveres montert. Materialfakta side 110. 90


SERVANTPAKKE FREE COMPACT 615 MM, 11 881,-

Underskap Annika hvitt med to dører, håndtak 59055 svart/krom og porselensservant.

Underskap Annika svart med to skuffer, håndtak 59069 krom og porselensservant.

SPEIL BILLAN, 3 344,-

SPEILSKAP BAS, 7 980,-

600 x 720 mm og belysning Nittorp 305 krom.

600 mm med belysning Karleby 600 mm svart.

SERVANTPAKKE FREE 615 MM

SERVANTPAKKE FREE COMPACT 615 MM

Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Skuffer med fullt uttrekk og gummimatte, eller to dører med demping og hylle. Vannlås medfølger. Porselensservant. Leveres montert. Skuffeinndeling og 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbelysning, støtteben og Easy Clean finnes som tilvalg.

Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Skuffer med fullt uttrekk og gummimatte, eller to dører med demping og hylle. Vannlås medfølger. Porselensservant. Leveres montert. Skuffeinndeling og 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffebelysning, støtteben og Easy Clean finnes som tilvalg.

BREDDE HØYDE DYBDE

615

606

480

FREE

SERVANTPAKKE FREE 615 MM, 7 126,-

SERVANTPAKKE FREE FRIEND COMPACT 615 MM

Hvit, Nora hvit eller Nora grå. Skuff med fullt uttrekk, demping og hylle. Vannlås og gummimatte medfølger. Porselensservant. Leveres montert. Easy Clean og 230 V uttak i skuff finnes som tilvalg. BREDDE HØYDE DYBDE

615

606

420

Alle mål er totalmål i mm.

SE BELYSNING OG SPEIL PÅ SIDE 100 91


SERVANTPAKKE FREE 915 MM, 14 473,-

SERVANTPAKKE FREE 915 MM, 12 627,-

Underskap Linda eik med to skuffer, håndtak 59059 krom og porselensservant.

Underskap Annika grå med to dører, knott 5903270 svart og porselensservant.

SPEIL LIDAN, 5 639,-

SPEILSKAP BAS, 8740,-

900 x 640 mm med belysning.

900 mm med belysning Karleby 900 mm grå.

SERVANTPAKKE FREE 915 MM

SERVANTPAKKE FREE 915 MM

Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Skuffer med fullt uttrekk og gummimatte. Vannlås medfølger. Porselensservant. Leveres montert. Skuffeinndeling og 230V stikkontakt i skuff finnes som tilvalg. Skuffbelysning, støtteben og Easy Clean finnes som tilvalg.

Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Dører med demping og én hylle. Vannlås medfølger. Porselensservant. Leveres montert. Støtteben og Easy Clean finnes som tilvalg. BREDDE HØYDE DYBDE

BREDDE HØYDE DYBDE

915

606

915

606

480

480

Alle mål er totalmål i mm.

Tilvalg til serien Free – Easy Clean Vannlås i hvit utførelse med bunnventil pop-up i krom. Easy Clean vannlås rengjøres enkelt fra oversiden, slik at du slipper å skru av vannlåsen under servanten. Passer til rør 32–40 mm.

Nyhet! r Rengö et lås vatten på er! sekund

20

EasyClean - Ett nytt patenterat vattenlås. Rengörs enkelt och snabbt utan att skruvas isär under tvättstället. Ingen risk för läckage och vattenskada.

Säg hejdå till: • skadliga kemikalier • hinkar och trasor • obekväma arbetsställningar

92

1 ³˿Ǣ˸ŘǜǜƬȭǚŰʊƬǜnjʁŰȭ ŽɁǜǜƬȭ˸ƬȭǜǔǚƬȭƖ

2 õƬȭǷɆʁˁȭƞƬʁ ʁǔȭȭŘȭƞƬ˸ŘǜǜƬȭƖ

3 ăšǜǜ˸ŘǜǜƬȭǚŰʊƬǜɡŰ ɡǚŘǜʊǔǷƬȭƖ

Ny desig

YHET

N d utl Nu me ø 40 mm

Vattenlåset EasyCle tvättställ som är 35 och har inbyggda b

35 - 55 mm

Utloppsanslutning 40 med adapter 32 mm.


66 6 6 Halvhögt spegelskåp Halvhögt spegelskåp Halvhögt spegelskåp Halvhögt spegelskåp 6 6 6 6 BREDDE

VEGGHYLLE

TYKKELSE

Malt MDF. Leveres i hvitt og farget. Passer under speil eller som vegghylle. Skjulte opphengsbeslag.

400 600 900

VEGGHYLLE METALL

BREDDE

Vegghylle i mattsvart metall med tildekte skruer for oppheng.

400 600 800

bas 400 bas 400 bas 400 bas 400 höjd 1728 höjd 1728 höjd 1728 höjd 1728

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

OVERSKAP

Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Dør og glasshyller. Lå d m od ul Leveres montert.

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

6

DYBDE

30 120 30 120 30 120

BREDDE HØYDE DYBDE

640 160 640 160

6 BREDDE HØYDE DYBDE

OVERSKAP VITRINE

Hvitt eller farger. Dør Alice vitrine med klart glass. Glasshyller. Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 HalvhögtHalvhögt spegelskåp spegelskåp 6 6 Leveres montert.

m m breda

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Halvhögt Halvhögt spegelskåp 6 spegelskåp 6

300 500

6

6

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

6

plus plu plus 50 plus 500

6

BREDDE HØYDE DYBDE

Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Skuffe med fullt uttrekk og gummimatte. Leveres montert. Topplate kan bestilles som tilbehør.

500

322 390

Halvhögt spegelskåp Halvhögt 6spegelskåp 6

6

6

TOPPLATE

BREDDE

HalvhögtHalvhögt spegelskåp 6 390 6 spegelskåp Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Til halvhøye skap dybde bas 400bas 400 mm og skuffer. höjd 1728 höjd 1728

305 505 605 1005

bas 400 bas 400 höjd 1728 höjd 1728 HALVHØYT SKAP BAS/GRUNNHvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Én dør, en fast og to løse hyller. Leveres montert. Topplate og støttebein kan bestilles som tilbehør. Fås også i grunn utførelse med dybde 160 mm. Kan fås med innvendig skuff som tillegg i dybde 390 mm. bas 400bas 400 höjd 1728 höjd 1728

640 160 640 160

TYKKELSE

DYBDE

16/19 16/19 16/19 16/19

395 395 395 395

BREDDE HØYDE DYBDE

bas 400 bas 400 höjd 1728 höjd 1728 plus 500plus6500

6

6

mdul od ul 50 0/m m bdr aebdr ae d a ul 50 0m 0r eb m LåmdLå mdLå od 0 m Lå d od ul 3m03od 00/ 3 5 /0 530 0/ m bm dr eam

Halvhögt spegelskåp 6

HALVHØYT SPEILSKAP

Halvhögt spegelskåp 6 Halvhögt spegelskåp 6 Halvhögt spegelskåp 6 med åpen oppbevaring. Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Et speil

6 plus 500

plus 500

300 500 300 500

1088 1088 1088 1088

390 390 160 160

BREDDE HØYDE DYBDE

400

1088 150

Syv glasshyller og push-åpning medfølger. Leveres montert.

plus 500 plus 500 plus 500plus 500

HØYSKAP FREE BAS

BREDDE HØYDE DYBDE

Hvit, farget, Nora hvit, Nora grå eller eik. Én dør, en fast og fire løse hyller. bas 400 Leveres montert. Støttebein fås som tilbehør. Kanbas fås 400 med innvendig höjd 1728 bas 400 bas 400 skuff som tillegg. höjd 1728 höjd 1728 höjd 1728

300 500

1634 390 1634 390

HØYSKAP FREE ALICE VITRINE

Hvit og farget. To Alice dører, hvorav den øverste Alice vitrine, en fast og fire løse hyller. Leveres montert. Støttebein finnes som tilbehør. Lå d m od ulLå3 d0 m 0 /od 5 0ul 0 3m0m 0 / b5r0e0d am m b r e d a

HØYSKAP FREE PLUS

Hvitt, farge eller eik. Oppbevaringsrom på innsiden av døren og inntrukne skapets mm odhyller 0 0 m m bøvre r e d a del. Fem hyller medfølger. Bare til dør Annika, Maja, ul 3 0 0 / 5 0Lå0dm bulr e3d0a0 i/ 5 Linda og Alice i bredden 500 mm. Leveres montert. Støttebein fås som tilbehør. Kan fås med innvendig skuff som tillegg.

FREE

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

SKUFF

TYKKELSE

300 500

3 0 0 / 5 0 0 m m breda

DYBDE

25 120 25 120 25 120

plus 500

plus 500

plus 500 BREDDE HØYDE DYBDE 500 1634 390 plus 500

Lå d m od ul 3 0Lå 0 /d5m0 od 0 m ulm3 0b0r e/ d5 a0 0 m m b r e d a

Lå d m od ulLå3 d 0m 0 /od 5 0ul 0 3m0m 0 /b5r0e0d am m b r e d a

STØTTEBEN CLASSIC / MALT METALL

BREDDE HØYDE

Støttebein Classic i hvitt eller farget med festeplate, høyde 264–280 mm. Støttebein i malt metall finnes i hvitt eller farget med festeplate, høyde 264–280 mm. Passer til Free servantpakke, høyskap samt halvhøyt skap som plasseres i høyde 264 mm fra gulv.

25-50 264-280

93


3031 0045

m

3031 0045

Elsa hvit

Nora hvit eller grå

Maja hvit eller farget

Melaminbelagt dør av 16 mm fuktbestandig MDF-plate i hvitt. Kantlist i ABS. Svanemerket. Håndtak på side 99.

Melaminbelagt dør av 16 mm fuktbestandig MDFplate. Hvit eller grå trestruktur. Kantlist i ABS. Liggende tremønster på skuffefronter og stående på dører. Svanemerket. Håndtak på side 99.

Malt 16 mm fuktbestandig MDF-plate med rundet kant. Større fargeprøve med fargenummer på side 97. Håndtak på side 99.

KANTPROFIL

KANTPROFIL

KANTPROFIL

Line ClassiP c/ la in TheaArt B a s ic Art Soft 16 stomme Alice Grepp 19 mm mm präglad 16

ArtFlo w m FloThea Lo u isR aArt B aws ic in 1 9 m m präglad 1 91 6m m 1 6 P laask 19 mm

Line Art Classic/ P la in Soft 16 stomme Alice 19 mmGrepp mm

a m Flo wThea Flo w Lo u is RArt B a s ic Pask la in1 9 m m 1 9 m 16 1 6m 19 mm

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art Flow ask 1 9 m m 16

Flo w 19 mm

Annika hvit eller farget

Linda eik

Thea hvit eller farget

Malt 19 mm fuktbestandig MDF-plate med avfaset kant. Større fargeprøve med fargenummer på side 97. Håndtak på side 99.

Eikefinért mattlakkert 19 mm sponplate med 3 mm faset trekant. Liggende finér på skuffefronter, og stående på dører. Håndtak på side 99.

Malt 22 mm MDF-plate med smal rammeprofil. Større fargeprøve med fargenummer på side 97. Håndtak på side 99.

KANTPROFIL

KANTPROFIL HÅNDTAKSLIST

KANTPROFIL

HÅNDTAKSLIST

94 P la in Art

Line Line Line Line Art FloThea w Classic/ Flo w Lo Art R a m Art Thea Classic/ Flo / Thea R 16 a m ClassiPc/ laThea a Art m ClaPssicFlo uSoft isR 16 ArtP la inB a s ic Art m in ArtLo u is LoFlo uRB isawm BRaasArt ic Soft sArt ic Soft la inw Soft Thea 16 ArtP la inB a s ic 16w

stomme

stommeAlice 19 mm

stommeAlice 19 mm

Alice 19 mm

Line Flo u is16 Art Classic/ Flo w B aw s icLoSoft

Lo uFlow is Art Flo w

Flo w


Alice hvit eller farget

Twist hvit eller farget

Massivt tre 19 mm med finért glatt speil med stående finér. Ram hvit i hvitfoliert 19 mm MDF-plate med ramme og glatt speil. Håndtak på side 99.

Malt 19 mm MDF-plate med frest profil. Fås også i vitrine med klarglass. Større fargeprøve med fargenummer på side 97. Håndtak på side 99.

Malt 19 mm fuktbestandig MDF-plate med faset kant og integrert grep. Større fargeprøve med fargenummer på side 97.

KANTPROFIL

KANTPROFIL

KANTPROFIL

ArtR a m P laThea in stomme P la in Grepp 19 mm

Line

m Soft 16 Classic/ Thea B Ra as ic Alice 19 mm 1P6la in mm 19 mm

Line c/ w LoFlo u isw Art Flo w ArtFlo w P la in B a sLo ic uSoft is 16ArtClassiFlo 1 9 m mGrepp ask 9 m m 1 61 9 mpräglad m 1 9 m mstomme 1 6 1 6 mm askAlice119 mm

Ra m Thea P la in 19 mm

B a s ic 16

Line Soft 16 mm

Classic/ Alice 19 mm

Lo u is Art Flow ask 1 9 m m 16 FREE

Art P la in präglad Grepp

Ram hvit eller eik

INNVENDIG SKUFF

FREE FRIEND

HÅNDTAK ELLER HÅNDTAKLIST

Som tillegg kan høyskap og halvhøye skap i dybden 390 mm leveres med en innvendig skuff i hvitt.

Free Friend er en skuff med fullt uttrekk med en skuffefront og innvendig hylleplate.

Som åpningsfunksjon på skuffefronten velger du håndtak, og til bredden 615 også håndtakslist. Du kan også velge push-funksjon til dører. Du finner flere håndtak på side 99.

95


Vi har favorittfargen din Vedum gir deg en rekke valgmuligheter når det gjelder materialer og farger. I tillegg til hvitt har vi våre tolv standardfarger, som finnes til alle serier. Du kan også få valgfri farge fra NCS-skalaen mot et pristillegg for spesialfarge. Selvfølgelig bruker vi miljøvennlig maling uten kadmium og bly. Materialfakta side 110.

96


ANNO ZONE

F44 GRÅ NCS S 3000-N

F58 VARMGRÅ NCS S 2502-Y

F49 BETONGGRÅ NCS S 5502-Y

F79 SANDBEIGE NCS S 4005-Y20R

F47 ANTIKKGRÅ NCS S 1502-Y

F78 MELLOMGRÅ NCS S 4500-N

F59 ANTRASITTGRÅ NCS S 6500-N

F48 MØRK TURKIS NCS S 3010-B50G

F70 SVART NCS S 9000

F84 SKOGSGRØNN NCS S 6005-G20Y

F82 TORDENBLÅ NCS S 6010-R90B

FREE

MEZZO

FLOW

F20 HVIT NCS S 0500-N

Nyhet!

F87 HAVREGUL NCS S 3020-Y20R

97


FASET GRIPEKANT

5900870 SVART MØNSTRET CC 128

5903270 SVART

5905530 SVART/MESSING CC 128

Åpne med stil Ditt valg av håndtak og knotter påvirker helhetsinntrykket av baderommet. Velg det som passer best til din dør og stil blant disse alternativene. Det kan være håndtak, push-funksjon eller håndtakslist. Klassisk eller moderne. Metall eller lær. Og stående eller liggende. Til nye Anno velger du fritt blant håndtakene våre. Til Mezzo kan du velge mellom håndtak og push-funksjon, til Free kan du velge mellom håndtak og håndtakslist, og Flow og Zone leveres alltid med faset gripekant. Materialfakta side 110.

98


59032 KROM

59069 KROM CC 128

5903230 MESSING

5906930 MESSING CC 1285906970

5903270 SVART

SVART CC 128

5903220 HVIT

5906920 HVIT CC 128

59073 KROM

59055 SVART/KROM CC 128

5907330 MESSING

59079 KROM CC 64

5907819 TINN

5907919 TINN CC 64

5903130 BRUNT LÆR / MESSING

59031 BRUNT LÆR / KROM

5903030 SVART LÆR / MESSING

59030 SVART LÆR / KROM

59059 KROM CC 128

59006 LÆR BRUN / KROM CC 128

5905930 MESSING CC 128

59005 LÆR SVART / KROM CC 128 FREE

5905530 SVART/MESSING CC 128

59076 KROM

ANNO

5906910 MATT KROM CC 128

MEZZO

5903210 RUSTFRI

5900910 RUSTFRITT MØNSTRET CC 224

5900930 ANTIKK MESSING MØNSTRET CC 224

5900810 RUSTFRITT MØNSTRET CC 128

5900830 ANTIKK MESSING MØNSTRET CC 128

5902710 RUSTFRITT MØNSTRET

59046 KROM CC 224

59050 KROM CC 288

59049 KROM CC 160

5900970 SVART MØNSTRET CC 224

5900870 SVART MØNSTRET CC 128

5902730 ANTIKK MESSING MØNSTRET

59045 KROM CC 128

5902770 SVART MØNSTRET

59061 KROM CC 160

59060 KROM CC 128

5905120 HVIT, L: 232

59051 KROM, L: 232

99


SKAPBELYSNING KARLEBY

BREDDE HØYDE DYBDE

Belysning i hvitt eller farget for montering på speilskap. 10,5 W bas 400 (600 mm) og 12,9 W (900 mm) Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A+. höjd 1728 Fargetemperatur 3000K. Dimbar.

600 900

25 207 25 207

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

BREDDE HØYDE DYBDE

SKAPBELYSNING TORNUM

Belysning i hvit tynnplate som gir lys både oppover og nedover med 2 x 8,5 W (500 mm) og 17 W (600 mm). For montering på speilskap. Beskyttelsesklasse IP44. Energiklasse A+. Fargetemperatur 3000K. Dimbar.

6

500 600 plus 500

34 225 34 225

Halvhögt spegelskåp 6

SKAPBELYSNING DIMBO

BREDDE HØYDE DYBDE

Belysning i hvitt med 7,8 W (600 mm) og 11,6 W (800 mm) for montering i speilskap. Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A+. Fargetemperatur 3000 K. Dimbar.

604 804

bas 400 höjd 1728

25 200 25 200

6 BREDDE HØYDE DYBDE

SKAPBELYSNING BASIC LED Halvhögt spegelskåp 6 Belysningsrampe. Finnes i hvit melamin. 2 x 2 W LED. For montering på speilskap. Uten stikkontakt. Kapslingsgrad IP24. Fargetemperatur 3000 K. Energiklasse A++. Ikke dimbar.

600

32 260

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

plus 500 BELYSNING NITTORP

BREDDE HØYDE DYBDE

Belysning på arm i hvitt, krom eller messing med 5 W (305 mm) basog400 7 W (505 mm). Passer til speilskap og speil Sommen, Grann og Billan. höjd 1728 Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A++. Fargetemperatur 3000K (messing 4000K). Ikke dimbar.

305 550

BELYSNING PIXBO

Belysning på arm i mattsvart med 5 W (300 mm) og 7 W (500 mm). Passer til speilskap og speil Sommen, Grann, Billan og Roxen. Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A++. Fargetemperatur 3000 K. Ikke dimbar.

BREDDE HØYDE DYBDE

300 plus 500 500

Innred med belysning

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Baderommet ditt er ikke komplett før du har innredet det med lys. Vi har belysning til speil, speilskap og skuffer samt frittstående armaturer til vegg og tak. Alt for at du skal kunne skape den riktige atmosfæren i baderommet. Et tips er å planlegge belysningen fra starten og kombinere forskjellige typer lys, både for å skape rom i rommet og for å tilpasse det til ulike tidspunkter og aktiviteter. All vår baderomsbelysning er LED som bruker 85 prosent mindre energi og varer opptil 20 ganger lenger enn vanlige glødepærer.

100

33 106 33 106

30 129 30 129


bas 400

höjd 1728 bas 400 bas 400 plus 500 BREDDE HØYDE DYBDE höjd 1728 493 26 höjd 155 1728 bas 400 6 höjd 1728

bas 400 höjd 1728

Halvhögt spegelskåp 6

plus 500

6

ANNO

BELYSNING NOLBY

Belysning hvit på arm med 6 W. Passer til speilskap og speil Sommen og Billan. Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A++. Fargetemperatur 3000 K. Ikke dimbar.

Halvhögt spegelskåp 6 Belysning i forkrommet plast med 5,7 W. Passer til speilskap og speil Sommen, Grann og Billan. Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A++. Fargetemperatur 3000 K. Ikke dimbar.

ZONE

BREDDE HØYDE DYBDE 55 45 140

BELYSNING SKYARP

plus 500 bas 400 höjd 1728 BREDDE HØYDE DYBDE

bas 400 höjd 1728

303 503

54 107 54 107

FLOW

SPEILBELYSNING BROBY

Belysning på arm i forkrommet plast med 4,4 W (303 mm) og 7 W (503 mm). For montering på vegg. Passer til speil Sommen, Grann, Billan, Dofsan og Unden. Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A++. Fargetemperatur 3000 K. Ikke dimbar.

å d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

SPEILBELYSNING LEABY

BREDDE HØYDE DYBDE

Belysning i hvit eller farget MDF for montering over speil. 10,5 W (600 mm) og 12,9 W (900 mm). Beskyttelsesklasse IP44. Energiklasse A+. Fargetemperatur 3000 K. Dimbar.

600 plus 500 900

25 106 25 106

MEZZO

plus 500

0 0 / 5 0 0 m m breda

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

BELYSNING DALA VEGG OG TAK

Belysning i mattsvart med hvit innside. Lyskilde 2 W medfølger (utskiftbar). Maks. 5 W. Takbelysning har 3,5 m svart kabel. For montering på vegg eller i tak. Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A+. Fargetemperatur 2700 K. Ikke dimbar.

BREDDE HØYDE DYBDE Ø 170 253 360 Ø 170 229

SPEILBELYSNING BASIC LED

BREDDE HØYDE DYBDE

Speilbelysning i hvit melamin med LED. Til montering over speil. Skjulte opphengsbeslag. Beskyttelsesklasse IP24. Energiklasse A++. Fargetemperatur 3000K. Ikke dimbar.

600

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

32 160

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

101

FREE

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a


SPEIL ANTEN

BREDDE HØYDE

Speil med lyskant. 8,2 W (600 mm), 9,4 W (720 mm) og 12 W (900 mm). Det er plass bak speilet for tilkobling av strøm. Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A++. Fargetemperatur 3000K. Ikke dimbar.

600 720 900

SKALA 1:40SKALA 1:40

Speil med blank aluminiumsramme. Det er plass bak speilet for tilkobling SKALA SKALA 1:40 1:40 f3 speglar av strøm. Vendbart med skjult oppheng. Belysning finnes som tilbehør.

ram i aluminiumlook SKALA 1:40

30 30 30

f3 speglar f3 speglar basic 600x613 basic 60 på väggplatta Free spegelspegel på väggplatta Free spegel på väggplatta Free

SKALA 1:40

SPEIL BILLAN

DYBDE

600 720 900

f3 f3 speglar speglar spegel på väggplatta Free ram aluminiumlook ram i aluminiumlook

f3 speglar spegel på väggplatta Free

basic 600x613

BREDDE HØYDE DYBDE 400 720 30 500 720 30 600 720 30 basic basic 600x613 600x613 900 720 30 1200 720 30

basic 600x613

ram i aluminiumlook BREDDE HØYDE

SPEIL DOFSAN

Speil med liggende belysning og lyskant. 2,4 W + lyskant 9,3 W (400 mm), 4,4 W + lyskant 11,2 W (600 mm), 7,2W + lyskant 14,1 W (900 mm), 10,1 W + lyskant 17 W (1200 mm). Det er plass bak speilet for ram i aluminiumlook tilkobling av strøm. Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A++. SKALA SKALA1:40 1:40 Fargetemperatur 3000 K. Ikke dimbar.

400 600 900 1200

f3f3speglar speglar SKALA SKALA1:40 1:40

DYBDE

720 720 720 720

30 30 30 30

basic basic 600x613 600x613 spegel på spegel väggplatta på väggplatta Free Free f3 f3speglar speglar

SPEIL GRANN

Speil med innfelt aluminiumsramme. Inngang for trekking av ledning fra toppen er klargjort i rammen. Skjult oppheng. Ikke vendbar. Belysning finnes som tilbehør.

SPEIL LIDAN

ram i aluminiumlook

basic basic600x61 600x6

BREDDE HØYDE spegel på väggplatta Free 500 800 spegel spegel på på väggplatta väggplatta Free ram i aluminiumlook ram i aluminiumlook Free 600 800

800

30 30 30

BREDDE HØYDE

DYBDE

spegel på väggplatta Free

Speil med to loddrette belysninger, 20 W totalt. Beskyttelsesklasse ram ramIP24. ii aluminiumlook aluminiumlook Energiklasse A+. Fargetemperatur 3000 K. Dimbar.

DYBDE

800

600 900

640 640

30 30

ram i aluminiumlook BREDDE HØYDE

SPEIL ROXEN

Speil med avrundede hjørner og tynn ramme i mattsort metall. Det er plass bak speilet for tilkobling av strøm. Ikke vendbart. Belysning finnes som tilbehør.

SKALA 1:40 SKALA 1:40

600 spegel spegelpåpåväggplatta väggplatta Free Free 900 1200

f3 speglar f3 speglar

SPEIL UNDEN

BREDDE HØYDE

600 600 900

DYBDE

717 920 717

Lille speil på veggen der Speilet i baderommet er både en fin interiørdetalj og et praktisk hjelpemiddel når du skal sminke eller barbere deg. Du kan velge speilskap med praktisk oppbevaring, eller et av våre speil med forskjellige uttrykk. Runde eller firkantede former og rette eller avrundede hjørner er noen av valgmulighetene dine. Et tips er å montere et forstørrelsesspeil for å gjøre hverdagen litt enklere.

102

27 27 27

spegel spegelpå påväggplatta väggplattaFree Free basic 600x613 basic 600x613

Speil med kondensavledende aluminiumslist nede (ikke til høyde ram rami aluminiumlook i aluminiumlook 920 mm). Inkludert klammersett (2 klammer). Belysning og hylle fås som tilbehør.

ram ramiialuminiumlook aluminiumlook

DYBDE

720 720 720

spegel på väggplatta Free spegel på väggplatta Free

4 4 4


höjd1728 1728 höjd Sommen - speglar 2000 Flow 1500 Flow

2000 VÄNSTER /höger

spegelskåp - speglar högskåp överskåpflow flow

750 flow

900 FreeMezz

vägghyllor

BREDDE HØYDE DYBDE Halvhögt spegelskåp 6

Speil på veggplate i eik, svartmalt ask, brunbeiset ask, Nora hvit og Nora grå. Det er plass bak speilet for tilkobling av strøm. Ikke vendbart. Belysning finnes som tilbehør.

500

640 27 640 27 1000 Flow 750 640 27 600 FreeMezz 500 FlowMezz 600 FreeMezz 750 flow 500 FlowMezz 900 640 27 överskåp flow 1000 640 27 Halvhögt spegelskåp Halvhögt spegelskåp 66 6 1200 Halvhögt 640 spegelskåp 27 Sommen speglar 900DUBBEL(1000+1000) FreeMezz 1500 Flow spegelskåp - speglar 1600 Zone 2000 1000 Flow förvaringsskåp flow med topplatta 1500 640 627 högskåp flow 1600 640 27 600 FreeMezz 500 FlowMezz vägghyllor 2000 640 27 Lorem ipsum spegelskåp 6 LoremHalvhögt ipsum 1600 Zone 1200 FlowZoneMezz 600 2000 Flow

900 FreeMezz

spegelskåp - speglar

1200 FlowZoneMezz 2000med Flow topplatta 1500 Flow förvaringsskåp flow

750 flow

bas 400 höjd 1728 vägghyllor

överskåp flow

ZONE

2000 DUBBEL(1000+1000)

Sommen - speglar

Lorem ipsum 1600 Zone 1200 FlowZoneMezz 7501000 flowFlow 500 FlowMezz

högskåp flow

överskåp flow

600 FreeMezz

Lorem ipsum

SPEILSKAP BAS

Leveres i hvitt og farget. Dobbeltsidige speildører. Bredde 400, 500 og 600 mm også med høyre- eller venstrehengslet speildør. Glasshyller og dempet lukking. Leveres montert. Belysning og 230V stikkontakt finnes som tilbehør.

2000 Flow 1500 Flow 1000 Flow 500 FlowMezz

bas 400 höjd 1728

vägghyllor BREDDE HØYDE

1600 Zone 1200 FlowZoneMezz900 FreeMezz

750 flow

400 500 600 900 Sommen - speglar

högskåp flow Lorem ipsum

spegelskåp - speglar

1000 Flow 750 flow 500 FlowMezz

600 FreeMezz

1500 Flow

600 FreeMezz

2000 Flow

500 FlowMezz

BREDDE HØYDE

600 900

Lorem ipsum 1000 Flow

750 flow

DYBDE

640 150 640 150 1600 Zone

överskåp flow

2000

Lorem ipsum 900 FreeMezz spegelskåp - speglar 600 FreeMezz

väg BREDDE HØYDE

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

750 flow

1600 Zone

1500 Flow

500 FlowMezz

SPEILSKAP BASIC 500

Finnes i hvit melamin. Én dobbeltsidig speildør og to glasshyller. Leveres med montert skrog og løs dør for valgfri hengsling. Belysning og 230V stikkontakt finnes som tilbehør.

plus

FREE

Leveres i hvitt og farget. Dobbeltsidige speildører. Bredde 600 mm også med høyre- eller venstrehengslet enkeltdør. Glasshyller og dempet lukking. Leveres montert. Belysning og 230V stikkontakt finnes som tilbehør. Innebygd underbelysning, magnetlist og forstørrelsesspeil. Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A++. Fargetemperatur 3000 K. Dimbar.

150 150 150 150

Sommen - speglar

1200 FlowZoneMezz 900 FreeMezz

överskåp flow

DYBDE

640 640 640 640

vägghyllor

Låddmmod Lå odul ul330000/ /550000 mmmm bbr reeddaa

SPEILSKAP PLUS

FLOW

900 FreeMezz

spegelskåp - speglar

bas400 400 bas höjd1728 1728 1728 höjd

MEZZO

600 FreeMezz

ANNO

SPEIL SOMMEN

1200 FlowZoneMezz

750 flow

spegelskåp - speglar

DYBDE

500 640 150 1200 FlowZoneMezz

1500 Flow

Lorem ipsum 1000 Flow

odod ul 0 /05/ 05 00 0mm mmb rberdead a LåLå dm dm ul3 03FlowMezz 600 FreeMezz 500

SPEILSKAP BASIC 600

BREDDE HØYDE

Finnes i hvit melamin. To dobbeltsidige speildører og to glasshyller. Leveres montert. Belysning og 230V stikkontakt finnes som tilbehør.

1200 FlowZoneMezz

DYBDE

600 640 150 900 FreeMezz

1000 Flow

Lå d m od ul 3 0 0 / 5 0 0 m m b r e d a

Lorem ipsum 900 FreeMezz 750 flow

SPEILSKAP FLOW

BREDDE HØYDE

Finnes i brunbeiset ask, svartmalt ask, malt MDF hvit eller farget. Dobbeltsidige, dempede speildører. Løst forstørrelsesspeil, glasshyller, magnetlist og underbelysning medfølger. Til bredden 1500 mm brukes to speilskap 750. Til bredden 2000 mm brukes to speilskap 1000. Kapslingsgrad IP44. Energiklasse A++. Fargetemperatur 3000 K. Dimbar.

600 FreeMezz

DYBDE

750 640 150 1000 640 150 750 flow 500 FlowMezz

600 FreeMezz Lorem ipsum

500 FlowMezz

103


59032 KNOTTER KROM MED SKRUSTIFT

Tilbehør Enkelte ting må være lett tilgjengelige i baderommet. Som håndklær og toalettruller. I Vedums sortiment finner du tilbehør som hjelper deg å organisere hverdagen, slik at baderommet blir både elegant og praktisk.

104


HANDDUKSKROK LOUISKROM KROM HÅNDKLEKROK LOUIS

TOARULLEHÅLLARE LOUIS KROM TOALETTRULLHOLDER LOUIS KROM

HANDDUKSSTÅNG LOUISKROM KROM HÅNDKLESTANG LOUIS

HANDDUKSKROKOVAL OVALKROM KROM HÅNDKLEKROK

TOARULLEHÅLLARE OVAL KROM TOALETTRULLHOLDER OVAL KROM

HANDDUKSSTÅNG OVALKROM KROM HÅNDKLESTANG OVAL

HANDDUKSKROKCLIO CLIOKROM KROM HÅNDKLEKROK

TOARULLEHÅLLARE CLIO KROM TOALETTRULLHOLDER CLIO KROM

HANDDUKSSTÅNG CLIOKROM KROM HÅNDKLESTANG CLIO

HANDDUKSKROKHOLD HOLDKROM KROM HÅNDKLEKROK

TOARULLEHÅLLARE HOLD KROM TOALETTRULLHOLDER HOLD KROM

HANDDUKSSTÅNG HOLDKROM KROM HÅNDKLESTANG HOLD

Finns i mässing Finnes i messingeller ellerkrom. krom.

Finns Finnesi mässing i messingeller ellerkrom. krom.

Finns Finnesi mässing i messingeller ellerkrom. krom.

105 105


Utvalgt – Vedums favoritter Tanken med det brede sortimentet vårt er at du skal ha mange valgmuligheter når du skal innrede det nye baderommet ditt. Men her har vi hjulpet deg på vei og valgt ut noen forskjellige kombinasjoner. Du kan naturligvis kombinere dem med flere oppbevaringsløsninger.

Zone 1

Zone 2

Speil Billan 600 mm med blank aluminiumsramme.

Speil Anten Ø900 mm rundt med lyskant.

Belysning Nittorp 305 i krom. Servantpakke Zone 600 mm rund med

Servantpakke Zone 1000 mm oval med underskap, to skuffer. 4 x støtteben 170 mm. Antrasittgrå.

underskap, én skuff. Hvit.

16 876,-

31 976,Pris fra 29 907,-

Pris fra 16 876,-

Flow 1

Flow 2

Speil Sommen 500 mm på veggplate.

Speilskap Flow 1000 mm.

Belysning Nittorp 305 i krom.

Belysning Nittorp 550 i krom.

Servantpakke Flow 500 mm Top-Solid,

Servantpakke Flow 1010 mm i porselen,

én dør. Svartmalt ask.

to skuffer. Hvit.

10 627,-

23 865,-

Pris fra 9 056,-

Pris fra 23 865,-

Mezzo 1

Mezzo 2

Speil Sommen 500 mm på veggplate.

Speil Roxen 600 mm.

Belysning Nittorp 305 i krom.

Belysning Dala vegg.

Servantpakke Mezzo 530 mm med to skuffer,

Servantpakke Mezzo 630 mm med to skuffer,

Maja med knott 5903270. Grå.

Thea med håndtak 59055. 4 x støttebein 264 mm. Skogsgrønn.

18 436,-

106

25 066,-

Pris fra 14 927,-

Pris fra 21 850,-

Free 1

Free 2

Speilskap Bas 400 mm.

Speil Grann 500 x 800 mm.

Belysning Nittorp 305 i krom.

Belysning Skyarp 55.

Servantpakke Free 415 mm med én dør,

Servantpakke Free 515 mm med to skuffer,

Annika med push-åpning. Hvit.

Thea med håndtak 5900870. Hvit.

9 547,-

12 686,-

Pris fra 9 547,-

Pris fra 12 686,-


Anno 1

Anno 2

Speil Anten Ø720 mm rundt med lyskant.

Speil Grann Ø800 mm rundt.

Servantpakke Anno 700 mm i Turbine grey

Belysning Dala vegg.

med underskap, to skuffer og beingavler.

Servantpakke Anno 1300 mm i Snowy Ibiza

Moa havregul med håndtak 59006.

med underskap, tre skuffer, hylle og beingavler. Moa sandbeige med håndtak 5900870.

40 808,Pris fra 38 455,-

51 960,Pris fra 48 804,-

Zone 3

Zone 4

Speil Dofsan 1200 mm med belysning og lyskant.

Speil Sommen 2000 mm på veggplate.

Servantpakke Zone 1200 mm rund venstre med underskap, fire skuffer. Tordenblå.

Belysning Skyarp 55. Servantpakke Zone 2000 mm oval dobbel med underskap, to skuffer. Brunbeiset ask.

41 248,Pris fra 37 481,-

41 616,Pris fra 38 786,-

Flow 3

Flow 4

Speil Roxen 1200 mm.

Speil Sommen 2000 mm.

Belysning Dala tak.

Belysning Nittorp 305 i krom.

Servantpakke Flow 1200 mm i Top-Solid høyre fire skuffer. Svartmalt ask.

32 128,Pris fra 28 361,-

Servantpakke Flow 2000 mm i Top-Solid dobbel, fire skuffer. Betonggrå.

40 787,Pris fra 36 688,-

Mezzo 3

Mezzo 4

Speil Anten Ø900 mm rundt med lyskant.

Speil Sommen 1200 mm på veggplate.

Servantpakke Mezzo 930 mm med to skuffer, Line med push-åpning. Antikkgrå.

Belysning Nittorp 305 i krom. Servantpakke Mezzo 1230 mm med fire skuffer, Maja med push-åpning. Sandbeige.

29 579,Pris fra 25 269,-

36 933,Pris fra 27 631,-

Free 3

Free 4

Speilskap Bas 600 mm, to speil.

Speil Sommen 900 mm på veggplate.

Belysning Pixbo 300 i svart.

Speilbelysning Leaby 900 mm.

Servantpakke Free 615 mm med to skuffer,

Servantpakke Free 915 mm med to skuffer,

Nora med knott 5903270. Grå.

Alice med håndtak 59055. Fire støtteben. Varmgrå.

16 051,-

24 178,-

Pris fra 13 831,-

Pris fra 20 617,-

107


De siste viktige valgene Når du har bestemt deg for en passende planløsning og har valgt den innredningen du vil ha, gjenstår kun de siste detaljene. Men det er viktige detaljer for at baderommet skal bli komplett og bli så trivelig og funksjonelt som mulig. Det handler blant annet om at installasjon og opphenging gjøres på riktig måte, at du vet litt om hvordan du skal ta vare på innredningen din når den er på plass og, ikke minst, at du velger riktig belysning.

108


1 VANN/AVLØP

Lyset er viktig for innredningen. Du trenger ofte flere ulike lyskilder i et baderom, for eksempel allmennlys i taket, et mer rettet lys ved speil og kanskje også stemningsbelysning. Husk at de armaturene du bruker, må være tilpasset våtrom. Fargetemperaturen for lys måles i antall Kelvin. Vi har nå endret fargetemperaturen på de fleste av belysningene våre til en varmere glød (fra 4000 til 3000 K). I forbindelse med at vi fylte 100 år, tok vi enda et skritt mot et bærekraftig sortiment med 100 prosent LED belysning.

Når det gjelder installasjon av vann og å gjøre gulv og vegger vanntette, anbefaler vi at du bruker profesjonell hjelp. Hvis servanten ikke har overløp, anbefales en åpen bunnventil og sluk i gulvet. Se prisliste med mer detaljert informasjon om avløp i vegg.

MÅL FOR EL-INSTALLASJONER

Egnet utgang for el-installasjoner ser du i tabellen. Målene er høydemål, senter fra gulv til midten av belysningen. Målet gjelder skjult tilkobling bak belysningen. De kan også tilkobles ovenfra. Skapbelysning Tornum

1334–1770 mm

Skapbelysning Karleby Speilbelysning Leaby

Speilskap: Plus og Flow Speil Sommen* Speil Lidan*

1334–1770 mm

1910 mm 1334–1770 mm 1498 –1698 mm

Underskap til servant med skuffer har noe plass bak skuffen for å gjøre plass til rør. 75 mm

Free servantpakke

65 mm

Mezzo servantpakke

60 mm

Anno/Flow/Zone underskap

1

732 mm

1578–1828 mm

Anno/Flow/Zone servantpakke

732 mm 686 mm 810 mm

1230–1780 mm

1828–1896 mm

Free servant, boltopphengt

Speil Nossan*

1260–1690 mm

Høy-, speil-, vitrine- og overskap, alle serier

1847 mm

1260–1775 mm

Mezzo/Free halvhøye skap

1301 mm

1490–1700 mm

Mezzo/Free skuff

558 mm 1910 mm 1813 mm

Speil Anten Ø720*

1390–1680 mm

Speilbelysning Leaby

Speil Anten Ø900*

1340–1750 mm

Speil Billan

1200–1800 mm

Speil Sommen

1847/1308 mm

1200–1800 mm

Speil Lidan

1410–1745 mm

1200–1800 mm

Speil Anten Ø600 høyde overkant 1898 mm

1720 mm

Speil Anten Ø720 høyde overkant 1998 mm

1700 mm

Speil Anten Ø900 høyde overkant 1998 mm

1770 mm

Speil Dofsan

1698 mm

Speil Grann høyde overkant 1836 mm

1836 mm

Speil Grann 500* Speil Grann 600*

Speil Grann Ø800*

*Strømmen kobles til bak speilet. STIKKONTAKT I SKUFF OG SKUFFBELYSNING

230V stikkontakt finnes som tillegg til alle serier. Den leveres montert i skuffen, med ledning og støpsel, og koples til veggkontakt som plasseres bak underskapet. Skuffebelysning er tilgjengelig som tilbehør til alle serier. Utgang for el-installasjoner ser du i tabellen nedenfor.

1 2

SPIKERSLAGHØYDER CC OVER GULV

Speil Roxen*

Speil Anten Ø600*

2

Hele Vedums sortiment leveres montert. Skapene er beregnet for veggmontering. For å få et solid og sikkert oppheng er de fleste av skapene våre utstyrt med praktiske opphengsskinner. Når du planlegger veggene i baderommet0 ditt, må du beregne hvor mange spikerslag du trenger. Bruk bilde 2 og tabellen. I spikerslagene fester du tung innredning 0 som for eksempel servantskap. Hvis du bruker finérplater eller OSB-plater bak gipsplatene, er det ikke nødvendig1å lage spikerslag. I tabellen ser du mål i mm fra gulvet opp til 2 midten av spikerslaget.

Speil Billan*

0

Uklassifisert 2 område

1

OPPHENGING

Free/Mezzo servantpakke

Speil Flian*

0

ENKELT Å HENGE OPP

Et baderom er ikke ferdig når innredningen er levert. Den skal henges opp eller festes i veggen også. Derfor har vi også tenkt på det siste trinnet i prosessen. For at det skal fungere så bra som mulig, har produktene våre praktiske opphengsskinner og enkle metoder for finjustering. Det er viktig uansett om du gjennomfører monteringen selv eller bruker en håndverker.

1200

100

Anno/Flow/Zone servantpakke

600

600

1200

100

For å kunne planlegge baderommet ditt er det viktig å kjenne til noen av grunntrekkene i de reglene og anbefalingene som finnes for våtrom. Når det gjelder installering av strøm, må du alltid bruke en godkjent elektriker. I tabellen ser du hvilke mål som gjelder for montering og el-installasjoner for produkter fra Vedum. All vår belysning har minimum kapslingsgrad IP24, bortsett fra Utby som har IP20. Reglene er ikke enhetlige for hele baderommet. Hva som kan monteres, avhenger av avstanden til dusj eller badekar. Derfor deles baderommet inn i områdene som vist på tegningen (se bilde 1). 230V stikkontakter og skuffebelysning skal plasseres i uklassifisert område og være koblet til jordfeilbryter.

0

Dusj uten kar Krever minst IPX7 Krever minst IPX4 OMRÅDE 2: Krever minst IPX4 UKLASSIFISERT OMRÅDE: Her kan det plasseres 230V stikkontakter som er koblet til jordfeilbryter. OMRÅDE 0: OMRÅDE 1:

Utgang el-installasjon for skuff og skuffbelysning, høyde over gulv: Anno/Flow/Zone servantpakke med én skuff

530 – 630 mm

Anno/Flow/Zone servantpakke med to skuffer

250 – 630 mm

Free servantpakke

388 – 648 mm

Mezzo servantpakke

360 – 580 mm

1

PLASS TIL Å TREKKE RØR BAK SKUFFEN

2250

ELINSTALLASJON

Uklassifisert område

2

1

2250

LYS OPP BADEROMMET DITT

109

0


Materialfakta Skrogene er produsert i fuktbestandige materialer og/eller har en overflatebehandling som tåler fukt lenger enn tradisjonelle materialer. Men det betyr ikke at de tåler å utsettes for vann over lang tid. For at baderomsinnredningen din skal holde seg fin lenge, bør du tørke opp vann og fuktighet så snart som mulig med en tørr bomullsklut. Det samme gjelder dørene. Til rengjøring er det best å bruke en fuktig bomullsklut med skånsomt rengjøringsmiddel, f.eks. håndsåpe, grønnsåpe eller et skånsomt oppvaskmiddel. Unngå å bruke sterke rengjøringsmidler. Det kan skade produktet. Tørk slik at det blir tørt etterpå. Husk at flekker og riper er mer synlige på sorte og mørke farger. SKROG

Vedums fuktbestandige skrog lages av sponplater (P3) og MDF-plater (FTR). Det er materialer som tåler fukt betydelig bedre enn tradisjonelle sponplater og MDFplater. Overflatebehandlingen er også fuktavvisende, slitesterk og lett å holde ren. Husk at tre er et levende materiale som påvirkes av for eksempel struktur, alder og vekststed. Derfor kan baderomsinnredningen din avvike noe i farge/mønster mot den du har sett i butikk eller katalog. Skrog Anno: Fuktbestandig 16 mm sponplate belagt med malt melamin. Skrog Basic: Fuktbestandig 16 mm sponplate belagt med hvit melamin. Svanemerket. Skrog Flow: Fuktbestandig 16 mm sponplate belagt med brunbeiset eller svartmalt askefinér, trestruktur med stående finér eller skrog i fuktbestandig sponplate belagt med malt melamin. Skrog Free: Malt skrog av fuktbestandig sponplate 16 mm belagt med melamin. Eikeskrog av fuktbestandig 16 mm sponplate belagt med mattlakkert eikefinér på sidene og fuktbestandig sponplate belagt med eikmelamin innvendig. Skrog Nora, Svanemerket, laget av fuktbestandig 16 mm sponplate belagt med grå eller hvit melamin i trestruktur. Stående tremønster. Skrog Mezzo: Malt skrog av 16 mm fuktbestandig sponplate belagt med malt melamin. Skrog Zone: Fuktbestandig 16 mm sponplate belagt med brunbeiset eller svartmalt askefinér, trestruktur med stående finér eller skrog i fuktbestandig sponplate 16 mm belagt med malt melamin. DØRER

Dørene i sortimentet vårt er lagd av MDF, sponplate eller massivt tre. For å få en overflate som er bestandig overfor fuktighet, er de lakkert eller foliert. Husk at tre er et levende materiale som påvirkes av for eksempel struktur, alder og vekststed. Derfor kan fargen på baderomsinnredningen din avvike noe fra den du har sett i butikk eller katalog. Zone brunbeiset/svartmalt ask: Askefinér beiset/malt 19 mm MDF-plate og faset gripekant, trestruktur. Liggende finér, stående på høyskapsdører. Zone hvit/farget: Malt 19 mm fuktbestandig MDF-plate med avfaset gripekant.

SERVANTER

I Vedums sortiment finner du servanter i porselen, støpemarmor med Top Solidoverflate, Solid Surface og komposittstein. Porselen: Porselensservanter har en glasert overflate som er lett å holde ren. Porselen er et keramisk materiale som er levende i produksjonsprosessen, og derfor kan det oppstå ujevnheter eller skjevheter. Lengdemålet kan også påvirkes og må ha en toleranse på +/– 1 % av servantens totale lengde. Hver servant gjennomgår en kvalitetskontroll og undersøkes for å overholde de oppgitte kravene. Overflaten er bestandig mot de fleste kjemikalier, bortsett fra sterke syrer (for eksempel saltsyre og svovelsyre) og sterke baser (for eksempel kaustisk soda). Rengjør porselensservanten din regelmessig med vanlig rengjøringsmiddel. Støpemarmorservant med Top Solid-overflate: Servanten Flow, med kjerne av støpemarmor og en slitesterk og glatt Top Solid-overflate, har et steinliknende utseende. Top Solid er et sprøytet komposittmateriale som påføres med en tykkelse på cirka 1–2 mm og har svært høy hardhet. Rengjøres med den vedlagte hvite nanosvampen fuktet i vann. Til denne trenges det ikke noe rengjøringsmiddel. Ellers kan man bruke en fuktig klut med et skånsomt rengjøringsmiddel, for eksempel håndsåpe, grønnsåpe eller oppvaskmiddel. Ved mindre riper kan man bruke en hvit Scotch-Britesvamp. Dypere riper kan slipes forsiktig vekk med våtslipepapir (400–800 korn) eller en grønn Scotch-Britesvamp. Hvis det kommer en flekk på servanten, må den tørkes bort umiddelbart. Støpemarmorservant med Solid Surface: Zone-servantene er produsert i det steinliknende, slitesterke og lettstelte komposittmaterialet Solid Surface. Til tross for navnet er materialet solid tvers gjennom. Solid Surface har vært på markedet siden 1964 og kalles av og til for akrylstein. Solid Surface er så nær porefritt som det er mulig å komme. Det betyr at flekker ikke trenger gjennom overflaten og at servanten er lett å holde ren for smuss og fett. Skulle det allikevel bli en flekk er den enkel å slipe bort, fordi materialet er solid tvers gjennom. Solid Surface er også et godt miljøvalg fordi den blant annet er laget av mineraler fra naturlige kilder. Til daglig rengjøring bruker du en fuktig klut med et mildt rengjøringsmiddel. Hvis det oppstår riper, kan de slipes bort med Scotch-Britesvamp eller våtslipepapir (400– 800 korn). Hvis det kommer en flekk på servanten, må den tørkes bort umiddelbart. Servantplate i komposittstein: Komposittstein (kvartskompositt) er et industrielt produsert steinmateriale. Hovedingrediensen er kvarts, som vibreres sammen med bindemiddel og fargestoff i vakuum. Komposittsteinens egenskaper og utseende kan variere fra fabrikat til fabrikat. Den kan se ut som naturstein, og den er bestandig mot varme, flekker og riper. Slitesterkt, solid og ikke porøst. Du trenger aldri å impregnere den, og i tillegg er den enkel å rengjøre og vedlikeholde. Mer utførlige anvisninger for vedlikehold av baderommet finner du på vår hjemmeside www.vedum.no/bad/bad FUNKSJONSGARANTI

Flow hvit/farget: Malt 19 mm fuktbestandig MDF-plate med faset gripekant.

Vi gir 15 års funksjonsgaranti på skapskrog, skuffer og hengsler. Deler med feil erstattes med samme eller likeverdig produkt fra gjeldende sortiment. Eventuelle monteringskostnader erstattes ikke. Garantien gjelder ikke hvis ikke anvisningene for montering og vedlikehold er fulgt. Ellers gjelder Forbrukerrådets bestemmelser.

Annika hvit/farget: Malt 19 mm fuktbestandig MDF-plate med faset kant.

SVANEMERKING 3031 0045

Flow brunbeiset/svartmalt ask: Askefinért beiset/malt 19 mm MDF-plate og faset gripekant, trestruktur. Liggende finér, stående på høyskapsdører.

Linda eik: Eikefinért mattlakkert 19 mm sponplate med 3 mm faset trekant. Liggende finér på skuffefronter, stående på dører og oppbevaringsskap. Twist hvit/farget: Malt 19 mm fuktbestandig MDF-plate med faset kant og integrert grep. Ram hvit: Hvitfoliert 19 mm MDF-plate med ramme og glatt speil. Ram eik: Ram i 19 mm massivt tre med finért glatt speil med stående finér. Thea hvit/farget: Malt 22 mm MDF-plate med smal rammeprofil. Alice hvit/farget: Malt 19 mm MDF-plate med frest profil. Finnes også i vitrine med klart glass. Elsa hvit: Melaminbelagt 16 mm fuktbestandig MDF-plate. Kantlist i ABS. Svanemerket. Maja hvit/farget: Malt 16 mm fuktbestandig MDF-plate med avrundet kant. Moa hvit/farget: Malt 19 mm fuktbestandig MDF-plate med rundet kant. Line hvit/farget: Malt 16 mm fuktbestandig MDF-plate med freste spor og rundet kant. Nora: Melaminbelagt 16 mm fuktbestandig MDF-plate med trestruktur. Kantlist i ABS. Liggende trestruktur på skuffefronter, og stående på dører. Svanemerket.

110

Deler av vårt baderomssortiment er Svanemerket med vårt lisensnummer 3031 0045. Svanen er det offisielle miljømerket i Norden og et av de vanskeligste miljøog kvalitetsmerkene som kan oppnås. Blant annet vurderer Svanen produktets miljøpåvirkning i hele livssyklusen – fra råvare til avfall. Svanemerkede produkter sorteres som treavfall og gjenvinnes. KVALITETS- OG MILJØSERTIFISERING

Vi er sertifisert i samsvar med kvalitetssystemet ISO 9001 og miljøsystemet ISO 14001. Det betyr kvalitets- og miljøsikring i alle ledd. Siden 1996 har vi dessuten den høyeste kredittvurderingen AAA i Bisnodes vurderingssystem og er dermed tildelt Bisnodes diamantdiplom. Av Sveriges nærmere 600 000 aksjeselskap er det bare omtrent 330 som når opp til det nivået. Deler av vårt sortiment er BASTA-registrert. Hensikten med bransjens uavhengige miljøvurderingssystem BASTA er å fase ut stoffer med farlige kjemiske egenskaper fra bygge- og anleggsprodukter. Vi har også en rekke produkter som har blitt vurdert i Sunda Hus.


Gulv og vegger SIDE 18. ANNO 700, HAVREGUL

SIDE 62. MEZZO 630, SKOGSGRØNN

Gulv Golvabia, Orobico grey Vegger NCS S 5502-Y

Gulv CC Höganäs, Alaska Sand Vegger CC Höganäs, Mahon Dark Grey

SIDE 20. ANNO 1300, SANDBEIGE

SIDE 64. MEZZO 630, MELLOMGRÅ

Gulv Golvabia, Midgård Taupe Vegger Golvabia, Bretagne lysegrå blank

Gulv Golvpoolen, Coem Marmor Carrara Vegger NCS S 4500-N

SIDE 28. ZONE 600, HVIT

SIDE 66. MEZZO 930, ANTIKKGRÅ

Gulv Bricmate, Swedish Green Vegger NCS S 1505-Y

Gulv Kakelspecialisten, grønn marmor Vegger NCS S 3005-G20Y Dør/list/vindu NCS S 6005-G20Y

Gulv Interkakel, PF1200M hvit matt Vegger Interkakel, PW15M hvit matt, NCS S 2000-N

SIDE 32. ZONE 1200, TORDENBLÅ Gulv Marokk, Diamond Blue Blood, Diamond North Sea, Diamond Fog Vegger Marokk, Diamond Blue Blood, NCS S 6010-R90B

SIDE 34. ZONE 2000, BRUNBEISET ASK Gulv Interkakel, MR66NEM Vegger Interkakel, MR66NEM, NCS S 1502-Y

SIDE 44. FLOW 500, SVARTMALT ASK Gulv Marrakech Design, Essaouira klassisk Vegger CC Höganäs, Harmony hvit

S 46. FLOW 1010, HVIT Gulv Marrakech Design, Haga Vegger CC Höganäs, Harmony varmhvit

SIDE 48. FLOW 1200, SVARTMALT ASK Gulv Herrljunga Terrazzo Design, Ht-salvatore Vegger NCS S 3010-Y60R Gulv Magrab, Bianco Carrara Vegger NCS S 7005-G20Y Lamper Wästberg, Claesson Koivisto Rune w131

SIDE 60. MEZZO 530, GRÅ Gulv Kakeldaxgruppen, Esagona Mosto Vegger NCS S 1510-Y80R

Gulv CC Höganäs, Nova Arquitectura Cobalt Vegger CC Höganäs, Mahon Plata blank, NCS S 1502-Y

SIDE 76. FREE 415, HVIT Gulv CC Höganäs, Knappmosaik hvit Vegger CC Höganäs, Harmony lys turkis matt, Harmony hvit matt

Forbehold Vi har løpende produktutvikling, og derfor forbeholder vi oss retten til å endre konstruksjon, materialer og utførelse. Naturmaterialer kan variere i farge og struktur. Av trykktekniske grunner kan treslag, fargeprøver og andre flater avvike fra virkeligheten, og vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil. Veiledende priser i kroner inkl. moms. Uforutsette hendelser, for eksempel mvaendring eller store valutasvingninger, kan påvirke prisen.

SIDE 78. FREE 515, HVIT Gulv Golvabia, Ceppo di Gré Grey Vegger Golvabia, Ceppo di Gré Grey og NCS S 6005-G80Y

SIDE 80. FREE 615, GRÅ Gulv Bricmate, Grey Fleury Honed Vegger Bricmate, Grey Fleury Honed, NCS S 8000-N

01 O 90 :2015 IS

C

ER

T I F I C AT I O

4001:201 O1 5 IS

N

C TM

ER

T I F I C AT I O

N

TM

SIDE 82. FREE FRIEND COMPACT 615, HVIT Gulv CC Höganäs, Arkitekt, Black matt Vegger Arquitectos Victorian Green matt, NCS S 0500-N

SIDE 84. FREE COMPACT 615, HVIT Gulv Colorama, Urban grå Vegger CC Höganäs, Harmony varmhvit

NENMÄRKE VA

T

SIDE 50. FLOW 2000, BETONGGRÅ

SIDE 68. MEZZO 1230, SANDBEIGE

En stor takk til Artelleriet, Bolia, Byggfabriken, CC Höganäs, Colorex, Duschbyggarna, Face stockholm, Ferm Living, Golvpoolen, Gulled, Himla, Interkakel, Kakeldaxgruppen, Kakelspecialisten, Klockmaster, Kiehls, Marimekko, Marrakech design, Millas Keramik, Miloii, Noa Noa, Olsson & Gerthel, Norrgavel, Sandberg Tyg & Tapet, SMD, Svenska Kakel, Swedese, Tarkett, Verso Skincare med flere.

S

SIDE 30. ZONE 1000, ANTRASITTGRÅ

Idé og produksjon Vedum Kök & Bad, stylist Sofie Lawett, tekst David Björklund, foto Sam Sylvén, trykk DanagårdLiTHO.

SIDE 86. FREE 915, ANTRASITTGRÅ Gulv CC Höganäs, Grynna medium grey hexagon Vegger CC Höganäs, Harmony hvit blank

3031 0045

SIDE 88. FREE 915, VARMGRÅ Gulv Interkakel, Haga steel Vegger Interkakel, Bohus grå, NCS S 4502-Y

Her finner du oss Salg av baderomsinnredningene våre skjer gjennom utvalgte VVS-forhandlere – forhandlerliste finner du på www.vedum.no. De hjelper deg med tips og profesjonelle råd. Vi har også seks egne utstillinger med hele Vedums sortiment for kjøkken, bad, oppbevaring og vaskerom. Du finner utstillingene våre i Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Uppsala og Vedum. Se mer på www.vedum.no.

111


BA D E R O M S I N N R E D N I N G E R 2 0 2 0

VEDUM KJØKKEN & BAD NORGE NUF Østre Aker vei 0975 OSLO NORGE Telefon: 613 27 800 firmapost@vedum.no www.vedum.no For forbrukerspørsmål og salg finner du nærmeste forhandler på WWW.VEDUM.NO

WWW.VEDUM.NO

Profile for Vedum Kök & Bad

Baderomsinnredningar 2020  

Inspirasjon og ideer til baderommet ditt fra Vedum Kök & Bad.

Baderomsinnredningar 2020  

Inspirasjon og ideer til baderommet ditt fra Vedum Kök & Bad.

Profile for vedum