Page 1

afrika.musical. werelds.nostalgie. cabaret.muziek.>[oss/uden] familie.theater. 2009.2010

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

1.


de Grote

GriezelShow DE LEGENDE VAN HET SPOOKTHEATER

U en: 5 april 2010 Ud Oss: 13 juni 2010

TICKETS &

INFO

2-648922 Oss: 04.l1ievekamp.nl www 10 0413-2561

Oss: 21 december 2009 Uden: 2 januari 2010

Uden: heatermarkant.nl www.t

Oss: 3 februari 2010 10 Uden: 13/14 maart 20 AK09-adkidssgids.indd 1

09-00767

De poppenmeester

Plop en het circus

Oss: 27 maart 2010

14-07-2009 12:59:01


voorwoord. Het geheel is meer dan de som der delen. De vakantie zit er voor velen op, de zomer is bijna ten einde en de scholen gaan weer beginnen. We staan aan de vooravond van het seizoen 2009/2010. Dat geldt ook voor de boeiende wereld die theater heet. Met dit magazine slaan wij, Theater De Lievekamp in Oss en Theater Markant in Uden, de handen ineen. Want samen hebben we een belangrijk aandeel in het theateraanbod van Noordoost Brabant. Een aanbod dat bestaat uit zo’n 300 producties uit binnen- en buitenland. Hierbij is kwaliteit de belangrijkste maatstaf. Of we hiermee Uden en Oss ‘op de kaart’ weten te zetten? Met evenementen als ‘Winterland’, ‘Tech Event’, ‘Fantastival’, ‘Uden on Ice’ en ‘Blues Touch’ staan zowel Oss als Uden al stevig op de kaart. Maar ons gezamenlijke aanbod zal ongetwijfeld zorgen voor extra fundament. Volgens het spreekwoord snijdt het mes altijd aan twee kanten. Terwijl wij ongemerkt Oss en Uden op de kaart zetten, kunt u in Theater De Lievekamp en Theater Markant genieten van een zorgeloos avondje uit. En zo is het geheel ook nu meer dan de som der delen. Welkom in onze schouwburg! Hilda Vliegenthart Directeur Theater De Lievekamp Oss

Marjorie van Geenhuizen Directeur Theater Markant Uden

www.lievekamp.nl

www.theatermarkant.nl

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

3.


16.09.09 t/m 20.09.09 Hairspray >[oss] 16.03.10 t/m 18.03.10 Hairspray >[uden] 4. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl


musical.

De laatste jaren is dit genre in de Nederlandse schouwburgen enorm populair. Ook Theater De Lievekamp en Theater Markant bieden veel producties waar het plezier en de energie van af spatten. De musical ‘Hairspray’ is als een feestelijke wervelwind met swingende muziek, een opwindend verhaal en lekkere dans. In deze Nederlandstalige feelgoodmusical laat een topcast met onder anderen Jim Bakkum de sixties herleven met mini-jurken, hoge kapsels en haarlak, veel haarlak. Een andere musical die een groot succes op Broadway was, is ‘Full Monty’. Vijf werkeloze mannen beginnen vanwege hun financiële problemen een stripact. Omdat de heren niet echt sexy zijn, bedenken ze iets om de vrouwen toch naar hun show te lokken. Ze beloven zichzelf he-le-maal bloot te geven. Full Monty dus!

‘Disney’s musical sing-a-long’ is een wervelend en vrolijk theaterconcert voor het hele gezin. Vier topsolisten, Chantal Janzen, Stanley Burleson, Casey Francisco en Jamai Loman, zingen nummers uit de gevarieerde muzikale schatkist van Disney. Voor de kleintjes weerklinken de populaire liedjes van hun tekenfilmhelden, voor de volwassenen de hitsongs uit de grote musicals en films. Jong en oud kunnen alles meezingen, want de teksten worden geprojecteerd in het decor. Een magische voorstelling voor alle generaties!

Full Monty 11.02.10 Full Monty 25.03.10

>[uden] >[oss]

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

5.


09.04.10 Irish Wings >[oss] 18.04.10 Irish Wings >[uden] 6. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl


werelds.

Theater is niet alleen van alle tijden maar ook van alle continenten! Dus kunt u vanaf september zowel in De Lievekamp als in Theater Markant gaan genieten van een groot aantal bijzondere internationale producties uit alle windstreken. In de stormachtige dansshow Irish Wings zullen topartiesten - waaronder Peter Corry - het publiek in vervoering brengen met prachtige muziek, wervelende (tap)dans en schitterende stemmen. Door de sfeer die het enthousiaste gezelschap neerzet waant u zich een avond lang in Ierland. Laat u betoveren door deze magie! Van het stormachtige Ierland vliegen we naar de wervelende wereldband uit Nederland: Percossa. In hun jubileumvoorstelling staan de ‘rebels of rhythm’ garant voor een indrukwekkende percussieshow, waarbij felle en opzwepende ritmes van de Japanse trommels de hoofdmoot voeren. Maar er zijn nog meer wereldse producties met internationale klasse. Wat denkt u van het

mysterieuze maskerdansen in de voorstelling Colorful Tibet. Dit Tibetaanse gezelschap, Tibetan Institute of Performing Arts, is opgericht door de Dalai Lama. Maskers worden op een hele andere manier gebruikt door het fantasievolle Mummenschanz uit Zwitserland. Van een ander continent komt het spectaculaire Amerikaanse danstheater Diavolo waarbij de artiesten met hun ongelooflijke balans, perfecte techniek en krachtige energie keer op keer het publiek weten te betoveren. En betoverd wordt u ook als u wordt meegenomen naar de magische wereld van Troy door het Turkse gezelschap Fire of Anatolia. Een werelds programma!

>[uden]

Colorful Tibet 13.10.09

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

7.


8. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl

adv_lievekampwk3009.indd 1

20-7-2009 16:36:41


[interview]. > Jim Bakkum. Te zien in musical ‘Hairspray’.

Wat wilde u vroeger, als kind, graag worden? Vroeger, toen ik nog heel klein was, had ik een klasgenootje van wie de vader bakker was. Dat wilde ik toen worden: een banketbakker die allerlei lekker dingen bakte. Maar vanaf mijn tiende wilde ik zanger worden. Hoe lang zit u al ‘in het vak’? Bijna 6,5 jaar. Ik was 15 toen ik aan ‘Idols’ meedeed. Welke voorstelling of concert heeft het meeste indruk op u gemaakt? Dat waren twee concerten: Stevie Wonder in Ahoy en Marc Broussard die in het voorprogramma van Paul Carrack stond. En dan nog een fantastische musical die ik in Londen heb gezien, ‘Wicked’.

geboortedatum > 10 augustus 1987

geboorteplaats > Alkmaar

beroep > Acteur/zanger

Wat is uw laatst gelezen boek? Dat was vorig jaar tijdens mijn vakantie: ‘Komt een vrouw bij de dokter’ van Kluun. Ik lees niet zoveel, ik luister liever naar muziek. Welke film heeft u het laatst bezocht? ‘The Proposal’ met Sandra Bullock en Ryan Reynolds. Met welke Bekende Nederlander zou u wel eens een avond willen ‘doorzakken’ en waarom? Eerlijk gezegd heb ik niet iemand waarmee ik zou willen doorzakken. Ik zou wel graag een avondje muziek willen maken met goede muzikanten en zangeressen zoals Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis.

Waar kan iemand u ‘s nachts voor wakker maken? Voor een massage, dat vind ik zó lekker. Wat zijn uw dromen voor de toekomst? Dat ik wat ik nu doe nog héél lang mag blijven doen en dat iedereen om me heen heel erg gelukkig mag zijn en gezond mag blijven. En misschien dat ik in de toekomst in het buitenland liedjes mag schrijven, dat lijkt me zó geweldig om te doen. Waarom zouden de lezers juist uw voorstelling moeten gaan bijwonen? ‘Hairspray’ is helemaal te gek. Echt een ontzettend leuke avond met goede muziek; lekkere oude soul. Een musical met goede mensen en heel erg goed gemaakt.

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

9.


13.05.10 Josephine >[oss]

10. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl


nostalgie. Nog één keer terugkeren naar die ‘goede oude tijd’ waarin de kleurentelevisie nog moest worden uitgevonden en Radio 3FM nog gewoon Hilversum 3 was. Ook in het theater viert dit seizoen de nostalgie hoogtij. Dorus, de overbekende zwerver met de regenjas, de snor en het bolhoedje is dit seizoen te zien in de theaters. De hoofdrollen in deze bijzondere musical zullen worden gespeeld door Mini & Maxi. (Groot)ouders kunnen samen met hun (klein)kinderen herinneringen ophalen aan vroeger in de familiemusical ‘Pipo de clown’ met zijn altijd vrolijke vriendin Mammaloe. Nog langer geleden werd er schande gesproken van de sensuele dansen van Josephine Baker in haar beroemde bananenrokje… De nieuwe personalitymusical ‘Josephine’ gaat over het tragische leven van deze spraakmakende Amerikaanse zangeres. Ook de musical ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ over de populaire zuster Klivia en haar gasten in het beroemde rusthuis zal bij velen de herinnering aan vroeger laten herleven. Dus spring in een rijtuigie of op de step en zing mee met deze theaterklassiekers!

>[oss]

Dorus 20.01.10 t/m 22.01.10 Dorus 26.02.10 + 27.02.10

>[uden]

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

11.


10.10.09 Blues Brothers >[uden] 18.11.09 Blues Brothers >[oss] 12. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl


muziek.

De Wereldband 23.01.10 >[oss]

>[uden]

De Drie Baritons 06.01.10 >[oss] 09.01.10 >[uden]

< <

< < 16.01.10

Van klassieke muziek tot rock â&#x20AC;&#x2122;n roll en van opera tot popmuziek. In het theater kan elke muziekliefhebber iets van zijn gading vinden. Liefhebbers van popmuziek zijn van harte welkom bij de Tribute to the Blues Brothers. De aanstekelijke nummers, de coole outfits - altijd met zonnebril - en de hilarische danspassen maakten aan het eind van de jaren zeventig van The Blues Brothers een ongekend grote hit. In deze Tribute wordt u door Jake en Elwood Blues meegenomen naar hun legendarische hoogtijdagen vol swingende, dampende en vette soul. De Wereldband heeft weer iets heel anders te bieden: hilarisch, virtuoos gebracht muziektheater voor iedereen. Een bruisende potpourri die moeiteloos mime, fysiek theater en muziek met elkaar verbindt. De klassieke muziekliefhebbers kunnen genieten van prachtige Weense melodieĂŤn, gezongen door Marco Bakker, Henk Poort en Ernst DaniĂŤl Smid. Deze drie heren zingen de sterren van de hemel als De Drie Baritons. Zowel in het theater in Oss als in Uden kunt u een toost uitbrengen op het nieuwe jaar met een gratis glas champagne. Music Maestro!

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

13.


WELKOM OP WINTERLAND 9 DECEMBER - 3 JANUARI

EIKENBOOMGAARD

14. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl

WIN adv 09 LIE.indd 1

22-07-2009 12:57:40


[interview]. > Brigitte Heitzer. Te zien in ‘Love me Tender’.

Wat wilde u vroeger, als kind, graag worden? In eerste instantie kamermeisje, vraag me niet waarom maar dat leek me als klein meisje reuze spannend! Nu denk ik daar anders over... ik heb een heerlijk beroep dat ik nog lang hoop uit te kunnen oefenen en van kan genieten. Hoe lang zit u al ‘in het vak’? Ik sta al vanaf mijn 16de regelmatig op het podium maar sinds 2003 zit ik echt “in het vak”. Welke voorstelling of concert heeft het meeste indruk op u gemaakt? Tijdens mijn laatste reis zagen mijn vriend en ik in Ventura (Californië) een geweldig concert van Rey Fresco, een onbekende maar ontzettend getalenteerde

geboortedatum > 23 augustus 1979

geboorteplaats > Heerlen

beroep > Zangeres/actrice

band. Ik vind het heerlijk om concerten te bezoeken en voorstellingen te bekijken, het geeft altijd veel inspiratie en energie. Wat is uw laatst gelezen boek? ’Middlesex’ van Jeffrey Eugenides. Welke film heeft u het laatst bezocht? ’Milk’. Met welke Bekende Nederlander zou u wel eens een avond willen ‘doorzakken’ en waarom? Moet dat met een BN-er zijn? Ik vind het eigenlijk veel te leuk om lekker door te zakken met mijn vrienden...

Wat zijn uw dromen voor de toekomst? Oh, het is heerlijk om te fantaseren over de toekomst.... mooie reizen maken, gitaar leren spelen, mooie rollen spelen in theater en film en ga zo maar door. Waarom zouden de lezers juist uw voorstelling moeten gaan bijwonen? Omdat het een musical is met zulke goeie muziek! Herkenbaar voor iedereen, met goeie muzikanten, acteurs en mensen op het podium die erg veel zin hebben om er een super voorstelling van te maken!

Waar kan iemand u ‘s nachts voor wakker maken? Voor ‘Ben en Jerry’s ice cream’....

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

15.


02.10.09 + 03.10.09 Under African Skies >[oss]

16. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl


afrika.

Voor velen is Afrika hét continent van de ritmische muziek en de kleurrijke inwoners. Dit omvangrijke werelddeel bestaat uit ruim 50 zelfstandige staten, die op hun beurt weer een veelvoud aan volkeren en culturen omvatten. Tijdens diverse shows kunt u zich dit seizoen zowel in Oss als Uden een avondje in Afrika wanen. Zinderende shows als ‘Daughters of Africa’ en ‘Under African Skies’ zitten boordevol opzwepende ritmes, kleurrijke kostuums en energieke dansen. Ook kan het publiek gaan genieten van de internationale musical ‘Amandla! Mandela’, waarin het leven van Nelson Mandela centraal staat. Al zijn diepte- en hoogtepunten komen in deze musical voorbij: vanaf het

>[oss]

moment dat hij als kleine jongen onder de indruk komt van de wijsheid van de Xhosa Chiefs, tot aan zijn inauguratie als eerste zwarte president van Zuid-Afrika, na 27 jaar gevangenschap. Een waardig eerbetoon aan deze strijder tegen apartheid en inspiratiebron voor miljoenen op aarde. De Afrikaanse beats komen u al van verre tegemoet!

Amandla Mandela 21.10.09 + 22.10.09 >[uden] Amandla Mandela 23.02.10 Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

17.


Spitsvondig, scherp, maatschappijkritisch, onzinnig, prikkelend. Cabaret is al jarenlang bijzonder populair. Probeer eens een avond de caba-klucht van Onno Innemee, de unieke onzinhumor van Ernesto & Marcellino of de fysieke speelstijl van Schudden en Jochen Otten. Voor een avond onbedaarlijk lachen moet u in het theater zijn!

Al 25 jaar combineert cabaretier Hans Liberg muziek en humor op originele wijze met elkaar. In deze jubileumshow zullen hoogtepunten te zien zijn uit een kwart eeuw succesvol repertoire, maar dan wel gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw jasje gestoken. Deze feesteditie wordt een show met bruisende energie, grote muzikaliteit en een hoog lachgehalte.

18. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl

< <

< <

Hans Liberg 06.10.09 + 07.10.09 + 28.05.10 >[oss] 20.01.10 + 21.01.10 >[uden]

Tineke Schouten 25.09.09 + 26.09.09 >[uden] 02.12.09 t/m 04.12.09 >[oss]

Tineke Schouten blijft ook na ruim 25 jaar uitverkochte theaterzalen en staande ovaties haar publiek verrassen. Ze blinkt uit in het combineren en afwisselen van hilarische typetjes en sketches met prachtige, ontroerende liedjes. Hierin wordt ze ondersteund door een fantastische groep muzikanten. Een gegarandeerde oefening voor de lachspieren!


cabaret.

In een paar jaar tijd heeft Javier Guzman vele hoogte- en dieptepunten meegemaakt, waaronder zijn alcoholverslaving. Zijn opname in een afkickkliniek beschreef hij in zijn vorige programma, dat meteen de Neerlands Hoop won, een prijs voor het meest indrukwekkende theaterprogramma van het seizoen. ‘Por Dios’ is het langverwachte en succesvolle vervolg.

< <

< <

Javier Guzman 11.09.09 + 12.09.09 >[oss] 30.03.10 >[uden]

Nilgün Yerli 11.02.10 >[oss] 25.03.10 >[uden]

Of ze haar hersenspinsels nou toevertrouwt aan het papier in haar boeken en columns of aan een theaterzaal, de Turkse cabaretière Nilgün Yerli weet altijd te verrassen. Met name in het theater is ze scherp, beschouwend en gedreven. Bovendien is ze een rasvertelster die zich met persoonlijke verhalen op een breed publiek richt.

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

19.


www.houtbrox.nl

20. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl

Hooghuis adv 09 LIE.indd 1

22-07-2009 12:30:07


[interview]. > Albert Verlinde. Producent van o.a.

Dorus, Hairspray en

geboortedatum > 25 april 1961

Ja Zuster, Nee Zuster.

Wat wilde u vroeger, als kind, graag worden? Als kind wilde ik advocaat worden. Dat is niet gelukt maar ik ben wel met praten mijn geld gaan verdienen in RTL Boulevard, haha! Hoe lang zit u al ‘in het vak’? Dit jaar bestaat V&V Entertainment 10 jaar, maar ik zit nu zo’n 30 jaar in het vak. Na de kleinkunstacademie heb ik cabaret gedaan en in een aantal musicals gespeeld. Welke voorstelling of concert heeft het meeste indruk op u gemaakt? Ik zag een tijdje geleden ‘Hairspray’ in Londen. Deze voorstelling geeft mij steeds zo veel positieve energie. Wat is uw laatst gelezen boek? Ik lees heel veel. Het is voor mij

geboorteplaats > ‘s-Hertogenbosch

beroep > Theaterproducent / Televisiepresentator

liefst met een kop koffie en krant in mijn tuin, een van de mooiste plekjes van Brabant.

dé manier om even los te komen van alle drukte. Onlangs heb ik ‘De Gelukkige Huisvrouw’ gelezen van Heleen van Rooijen. Welke film heeft u het laatst bezocht? Onno en ik gaan niet vaak naar de bioscoop, want dat komt er door drukte gewoon te weinig van. Met welke Bekende Nederlander zou u wel eens een avond willen ‘doorzakken’ en waarom? Mijn grote vriendin is Cilly Dartel. Als we de kans krijgen om door te zakken, dan blijft dat altijd heel bijzonder. Waar kan iemand u ‘s nachts voor wakker maken? Door RTL Boulevard ben ik laat thuis en de wekker gaat weer om 07.00 uur. Van die korte nachten wil ik optimaal genieten. Wakker worden doe ik het

Wat zijn uw dromen voor de toekomst? We zijn de afgelopen 10 jaar met V&V Entertainment de tweede theaterproducent van Nederland geworden. Dat is al een droom die werkelijkheid is geworden. Waarom zouden de lezers juist uw voorstelling moeten gaan bijwonen? Dit jaar brengen wij meer dan ooit voorstellingen met een eigen hart. Het veelzijdige talent van de mensen die met zoveel liefde aan onze theaterproducties werken, zowel vóór als achter de schermen, maakt onze voorstellingen uniek.

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

21.


05.04.10 Piet Piraat >[uden] 13.06.10 Piet Piraat >[oss] 22. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl


familie.

Wat is er leuker dan met de (klein)kinderen naar het theater gaan? Comfortabel in het rode pluche kijken naar de geconcentreerde kindergezichtjes met rode konen van de spanning…

< <

De allerjongsten worden meegenomen naar de fantasievolle, magische theaterwereld. De geur van echt zaagsel, spectaculaire acrobatenacts, grappige clowns en echte dieren staan centraal in het familiespektakel van het Wintercircus. Piet Piraat beleeft weer spannende avonturen op de zeven zeeën en gaat samen met Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil op zoek naar een schat. Maar dan is de schat leeg. Of toch niet? De Vlaamse superheld Mega Mindy achtervolgt in ‘De Poppenmeester’ een ontsnapte boef. Deze boef kan van alle mensen die hem tegenwerken een pop maken. Als dat ook Mega Mindy overkomt, is zij al haar kracht kwijt. Kan Opa Fonkel haar redden met zijn uitvindingen? Alle superhelden en -heldinnen uit Oss en Uden mogen Mega Mindy komen helpen.

Het huis Anubis 21.12.09 >[oss] 02.01.10 >[uden]

< <

Hoe overleef ik... 03.11.09 + 04.11.09 >[oss] 30.01.10 >[uden]

Ook voor de ‘bijna pubers’ is er volop te beleven in de schouwburg. ‘Het Huis Anubis’ en ‘Hoe overleef ik mijn eerste zoen’ zijn speciaal voor deze doelgroep gemaakt. Beide producties zijn enorm populair onder jongeren. In ‘De legende van het spooktheater’ komen de bewoners van het Huis Anubis achter een vreemde verdwijning. Een bloedstollend theatermysterie voor jong en oud! Voor iedereen die zijn eerste zoen nog moet krijgen of al gehad heeft, is er de musical ‘Hoe overleef ik mijn eerste zoen?’. Deze musical is gebaseerd op de veel gelezen boeken van Francine Oomen en gaat over eerste keren, scheiding, familie, liefde en vriendschap. Een voorstelling met humor, fantastische ‘Hoe overleef ik…’-liedjes en veel absurde én leerzame momenten. Alleen bij deze voorstelling mag je voor één keer je mobiele telefoon mee naar het theater nemen!

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

23.


Mariska van Kolck Joke de Kruijf Peter Lusse Doris Baaten

Bruisende Energie

Verleidelijke Hartstocht

Pure Sensatie

T H C O K Theater De Lievekamp - Oss R E V UIT0412 - 648 922

10 en 11 november 2009

24. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl

Sidderende Passie

13 en 14 april 2010 Theater Markant - Uden

0413 - 256 110

www.mvtp.nl   Tourneeplanning: Impresariaat Mark Vijn. Fotografie Thom Hoffman: Thom Hoffman, Fotografie Doris Baaten: Annemieke van der Togt, Fotografie Joke de Kruijf: Nico Kroon, Fotografie Mariska van Kolck: Govert de Roos, Fotografie Peter Lusse: Roy Beusker. Grafisch ontwerp: Lianne Breg.

Met o.a.: Thom Hoffman


[interview]. > Hans Liberg. Te zien in ‘25 jaar Hans Liberg’.

geboortedatum > 18 april 1954 geboorteplaats > Amsterdam beroep > Cabaretier

Wat wilde u vroeger, als kind, graag worden? Dalai Lama. Hoe lang zit u al ‘in het vak’? 26 jaar. Welke voorstelling of concert heeft het meeste indruk op u gemaakt? De voorstelling ‘Ein Stück’ van Pina Bausch. Wat is uw laatst gelezen boek? ‘Caesarion’ van Tommy Wieringa. Welke film heeft u het laatst bezocht? Dat is 20 jaar geleden, toen zag ik de film ‘Ben Hur’.

Met welke Bekende Nederlander zou u wel eens een avond willen ‘doorzakken’ en waarom? Met Robert ten Brink, omdat hij normaal is. Waar kan iemand u ‘s nachts voor wakker maken? Voor brand in huis! Wat zijn uw dromen voor de toekomst? Ik zou heel graag 106 jaar willen worden. Waarom zouden de lezers juist uw voorstelling moeten gaan bijwonen? Het is objectief gezien één van de betere producties.


Helemaal Uden Gastvrij middelpunt van gezelligheid

De Brabantse gemeente die altijd in beweging is. Gastvrij middelpunt van gezelligheid en winkelmekka voor de regio. In het centrum van veel natuurschoon, met een groot hart voor het bedrijfsleven. Bruisend van energie, blakend van ondernemingszin. Sportief en cultureel brandpunt van de regio. Dat alles is helemaal Uden.

26. www.lievekamp.nl - www.theatermarkant.nl


bezoek ook.

colofon.

Theater De Lievekamp Oss

Theater De Lievekamp Raadhuislaan 14, Oss. Theaterkassa 0412 - 64 89 22

Daughters of Africa

Disney’s sing-a-long

Love me tender Chicago Percossa Diavolo Ibérica de Danza Fire of Anatolia Ja Zuster Nee Zuster Ernesto & Marcellino Schudden Niet Schieten! Jochen Otten Onno Innemee Concert for freedom Mega Mindy Wintercircus

08.05.10

06.12.09

02.03.10 t/m 07.03.10 10.11.09 + 11.11.09 28.01.10 01.10.09 08.10.09 09.02.10 + 10.02.10 27.10.09 t/m 29.10.09 20.05.10 + 21.05.10 13.01.10 17.11.09 03.12.09 + 04.12.09 07.05.10 01.05.10 03.02.10 17.01.10

oss

Oss Oss Oss Oss Oss Oss Oss Oss OSS Oss Oss Oss Oss Oss Oss Oss

Theater Markant Uden Daughters of Africa

Disney’s sing-a-long Chicago Percossa Mummenschanz Colorful Tibet Blaze! Ja Zuster Nee Zuster Pipo, de musical Ernesto & Marcellino Schudden Niet Schieten! Jochen Otten Onno Innemee Concert for freedom Mega Mindy Wintercircus

01.04.10

25.10.09

13.04.10 + 14.04.10 30.10.09 09.10.09 13.10.09 20.05.10 09.12.09 28.10.09 19.03.10 05.11.09 08.10.09 24.09.09 12.05.10 07.05.10 + 08.05.10 13.03.10 + 14.03.10 22.12.09

Uden Uden

Uden Uden Uden Uden Uden Uden Uden UDEN UDEN Uden Uden Uden Uden Uden Uden

www.lievekamp.nl Theater Markant Markt 32, Uden. Bespreekbureau 0413 - 25 61 10

www.theatermarkant.nl

Redactie Saskia Barendse, Saskia Horvath, Jeannette Huussen, Geert Lamers Eindredactie Ron Megens Ontwerp VDH vormgeving Supervisie Gruntjes Vormgeving Drukwerk De Winter drukkers en uitgevers Dit magazine wordt in een oplage van 100.000 exemplaren samen met Weekblad Regio Oss, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel huis-aan-huis verspreid. Fotografie Rob Becker, Roy Beusker, Michael Dunkan, Geert Gratama, Haggay, Jeroen Hofman, IPA, Thomas Mayer, Govert de Roos, Ron Rutten, Annet Schaap & Francine Oomen. Met dank aan onze adverteerders EJB Entertainment, Gemeente Oss, Gemeente Uden, Het Hooghuis, Hout Brox, Impresariaat Mark Vijn, Restaurant De Wereld, Restaurant Gossimijne, Ruud de Graaf Theaterproducties, Studio 100, Winterland Oss.

Theater De Lievekamp Oss - Theater Markant Uden

27.


Musical Magazine 2009-2010  

Theater Markant [Uden] & Theater De Lievekamp [Oss]

Advertisement