Page 1

ANNONSEBILAG

Når fremtiden venter og valget er ditt. - Hvilken vei vil du gå? I dette bilaget presenterer vi noen av mulighetene.

VIDEREGÅENDE SKOLE


William Børjesson-Karlsen prosjektleder

­ For meg er KG så mye mer enn — bare en skole. Det er et sted der jeg kan lære, være med venner og delta på aktiviteter. Her kan jeg være meg selv.

­— I mine snart seks år på KG har jeg virkelig fått merke hva det vil si at KG er mer enn en skole. Phillip, 3B

Sofia, 3E

Vil du utdanne deg ferdig til et yrke på videregående, eller tenker du å studere videre? I dette bilaget gir vi ulike kristne videregående skoler selv muligheten til å fortelle om hva de kan tilby og hvorfor akkurat deres skole er midt i blinken for deg eller dine. Del bilaget med de i din familie eller omgangskrets som du vet står foran valg av utdanning. God lesning og husk søknadsfristen 1. mars!

ANNONSEBILAG

­­— Jeg hadde hørt rykter om at KG hadde et godt miljø, gode lærere og helt unike tilbud, at KG er mer enn en skole. I løpet av mange år som elev på denne skolen, kan jeg trygt si at det stemmer.

Når fremtiden venter og valget er ditt. - Hvilken vei vil du gå? I dette bilaget presenterer vi noen av mulighetene.

VIDEREGÅENDE SKOLE

Minka, 2F

Kristelig Gymnasium

DU FÅR MANGE MULIGHETER PÅ KG!

VIDEREGÅENDE SKOLE

UTGITT AV Annonseavdelingen i Vårt Land PRODUKT- OG SALGSSJEF Ivan Solhaug Tlf: 451 86 738 ivans@vl.no PROSJEKTLEDER & ANNONSESALG William Børjesson-Karlsen Tel: 412 43 412 williambk@vl.no

Du går sammen med mange forskjellige elever på KG. Her kan du treffe nye venner!

TEKST OG BILDER Tekst og bilder i bilaget er betalt annonseplass. LAYOUT Guro Sølvik, M55 DISTRIBUSJON Innstikk i Vårt Land fredag 9. februar 2018 TRYKK AmediaTrykk Lillestrøm / Orkanger, Schibsted Trykk Bergen

Mange av elevene på KG er fulle av engasjement. Under aksjonsløpet i september er det mange som kler seg ut og skaper ekstra mye moro!

Vi har engasjerte elever som er med og skaper et godt miljø! På KG møter du mange aktiviteter, blant annet elevaksjonen for den fattige delen av verden, skolekor og skoleteater. På KG får du mange muligheter til å engasjere deg. I tillegg får du sjansen til å være med på studieturer i Norge og i utlandet.

opptatt av at alle elevene våre skal ha gode muligheter til faglig og personlig utvikling. Vi jobber hardt for å skape gode læringsmiljø der alle elevene blir sett og utfordret.

Lærerne våre er også engasjerte. De har høy kompetanse og er

Søk før 1. mars på kg.vgs.no

På KG møter du et høyt faglig nivå og et veldig godt sosialt miljø! Velkommen!

Kristelig Gymnasium •

kg.vgs.no

#kgskole


VL UTDANNING 2018 • 3

Annonsebilag

Her får du kunnskap og venner for livet

Øya videregående skole God stemning på Stad med Vg2 KRIK og realfag!

NÅ OGSÅ MED STUDIESPESIALISERING! Øya videregående skole eies av Normisjon og ligger i Melhus kommune, rett sør for Trondheim. Vi tilbyr: • STUDIESPESIALISERING med KRIK-linje • NATURBRUK • BYGG- OG ANLEGGSTEKNIKK KRIK-linja på STUDIESPESIALISERING er perfekt for deg som ønsker å berike skolehverdagen din med fysisk aktivitet gjennom idrett og friluftsliv! Du har flere KRIK-økter i uka på alle trinn, blant annet gjennom fagene Breddeidrett og Friluftsliv. På NATURBRUK velger du fordypning Friluftsliv Adventure, Hund og dyrepleie, Hestefag eller Landbruk. Fantastiske læringsarenaer med blant annet stadig utbygging av skoleanlegget bidrar til meningsfulle og utfordrende praksistimer på yrkesfag! REALFAGSFORDYPNING er mulig ved alle tre utdanningsprogram.

Med KRIK på timeplanen!

Realfagselevene får bryne seg på mer enn tall og avanserte formler…

Variasjon i undervisningen, som like gjerne foregår utendørs som innendørs skaper engasjement, godt klassemiljø og ikke minst god læring! Fagturer både innenlands og utenlands. Våre elever trekker frem ENGASJERTE OG DYKTIGE LÆRERE og et GODT SKOLEMILJØ, når de beskriver Øya. Gjentatt høy score på trivsel i elevundersøkelsen gir det beste grunnlaget for GODE FAGLIGE RESULTATER! INTERNAT med over 100 plasser. Supersosialt! Enkeltrom eller dobbeltrom. Matservering sju dager i uka. VELKOMMEN som søker!

Søk Øya vgs på vigo.no Les mer om skolen på

oya.vgs.no

Richard har bygd sitt eget klasserom. Har du?


4 • VL UTDANNING 2018 Annonsebilag

I studiespesialisering på Tomb får du full fordypning i mange fag. Foto: Øyvind Eide.

Praksis er en viktig del av undervisningen i byggfag. Foto: Fredrik Arrf.

God kunnskap om hest og kompetanse i bruk av hest i arbeid med mennesker er sentralt i hesteundervisningen på Tomb. Foto: Øyvind Eide.


VL UTDANNING 2018 • 5

Annonsebilag

Tomb vgs

TRIVSEL og AKTIVITET øker LYSTEN TIL Å LÆRE StudSpesAKTIV Velger du studiespesialisering på Tomb, får du AKTIV på timeplanen HVER UKE. Vi mener du lærer bedre når du trives, og at du trives bedre når du også får drive med aktiviteter utenfor klasserommet. På Tomb er det mange muligheter. Her er kilometervis med stier hvor du kan sykle, ri, gå eller jogge, og i sjøen kan du padle. Eller kanskje du vil være med på lamming eller kjøre traktor? Du mister ingen fag. Timefordelingen er den samme som du finner innenfor studiespesialisering. Vi tilbyr fordypning både i realfag, språk, samfunnsfag og økonomi. FLYTTE HJEMMEFRA LIGHT Internatlivet er noe av det beste med Tomb. Ingen dager er like på en internatskole. Du bor sammen med venner, og det er alltid noe som skjer. Du kan gjøre lekser sammen med klassevenner, se fotballkamp på storskjerm, være med på KRIK eller for eksempel mekke i verkstedet. Kjøkkenet disker opp med kjempegod mat til alle måltider, og du møter voksne som bryr seg. – På Tomb tør alle være seg selv, og her sier alle hei til hverandre, sier Ida, en av våre elever. ENGASJERTE LÆRERE På Tomb møter du engasjerte lærere og voksne som ser deg. TOMB er en levende

Du kan ta med egen bil å mekke på når du velger TIP og kjøretøy på Tomb. Foto: Øyvind Eide.

skole med verksteder, sagbruk, flotte parkområder, et stort gårdsbruk og masse dyr, og derfor får du så utrolig mye kunnskap også utenfor det tradisjonelle klasserommet. TOMB - ET KJEMPESTED TOMB må bare oppleves – med marka på den ene siden og sjøen på den andre. Og i internatparken kan du bare slappe av.

Visste du forresten at det er mulig å ha med egen hest til Tomb?! Gjelder også for den som ikke velger hestefag. KURS Du har blant annet muligheten til å ta truckog masseforflytningskurs, båtførerkurs og jegerprøven.

TOMB – EN KRISTEN FRISKOLE, ÅPEN FOR ALLE • TOMB vgs – Råde i Østfold • 290 elever – 170 bor i internat – elever fra hele landet • TOMB – 80 år i 2019. • Eier: Normisjon • Nå også STUDIE SPESIALISERING

UTDANNINGSPROGRAM: Naturbruk - velg mellom landbruk, hest eller friluftsliv Teknikk og industriell produksjon – kjøretøy/ anleggsteknikk i Vg2 Bygg- og anleggsteknikk – byggteknikk/ anleggs-teknikk i Vg2

Tomb ligger midt mellom Moss og Fredrikstad, og det er kort vei til togstasjonen – under en times reisevei til Oslo. Elever fra hele landet kan søke. Internat for den som ønsker.

STUDIESPESIALISERING - StudSpesAKTIV! Språk, samfunnsfag og økonomi/realfag

Les mer:

Påbygging til studiekompetanse

Søknadsfrist: 1. mars

tombvgs •

tomb.no

Framtidas landbruk trenger sterke fagmiljø og mye praktisk erfaring. Foto: Øyvind Eide.


KRIBLER DET I

REISEFOTEN? Vi tilbyr skreddersydde tjenester med mål om å gi ungdom og studenter opplevelser for livet!

KONTAKT Tlf.: 026 33 kilroy.no

VÅRE BUTIKKER

Oslo: Kirkegata 32. 0153 Oslo Bergen: Strandkaien 16, 2. etasje. 5013 Bergen Trondheim: Olav Tryggvasonsgate 33. 7011 Trondheim

annonse_vårt_land_2017.indd 3

31/01/2017 15:20


VL UTDANNING 2018 • 7

Annonsebilag

St. Paul gymnas

Foto: Øystein Klakegg.

Foto: Øystein Klakegg.

FOR DEG SOM VIL LÆRE MER VI HJELPER DEG PÅ VEIEN St. Paul gymnas er en katolsk skole. «Katolsk» er gresk og betyr universell, altomfattende og allmenn. Når du begynner hos oss begynner du med andre ord på en skole som egentlig er helt vanlig, men som likevel har flere spesielle kvaliteter. Vi tilbyr trygghet i et lite miljø, noe som gir deg store muligheter til medbestemmelse og til å forme din egen skolehverdag. Alle elevene får sin egen mentor og en læringspartner som følger dem opp både sosialt og faglig hver uke. MÅ JEG VÆRE KATOLIKK? Du er velkommen enten du er katolikk eller tilhører en annen kirke eller trossamfunn. Den samme åpenheten gjelder også deg som tviler. På samme måte som skolen anerkjenner at eleven har ulikt religiøst ståsted, krever den alles respekt for skolens verdigrunnlag og de ritualene som preger skolen. UTENLANDSTURER Dine tre år på St. Paul gymnas er en dannelsesreise som skal gi deg det grunnlaget du trenger for å gjøre gode valg seinere i livet.

Derfor har vi et program for reiser utenlands. I Vg1 reiser vi til Krakow for at du skal bli bedre kjent med deg selv og dine medelever. I Vg2 reiser vi på språkturer til enten Irland, Spania, Tyskland eller Frankrike. Alle veier fører til Rom sies det, og siste stopp på vår dannelsesreise er et opphold nettopp i Roma. MODERNE LOKALER St. Paul gymnas har etter vår mening de beste og mest moderne undervisningslokalene i Bergen. Skolen tilfredsstiller alle krav til universell utforming og fikk Bergen kommunes Tilgjengelighetspris i 2015. UNIVERSITETSLINJE St. Paul gymnas har et samarbeid med Universitet i Bergen, og har en egen universitetslinje som gir deg som ønsker det

en mulighet til å få erfaring i hva det vil si å studere på et universitet mens du går på videregående. I vårsemesteret i Vg 3 vil du få tilbud om utveksling til Carroll College i Helena, Minesota, USA. STORT MANGFOLD Hvis du synes det kan være spennende å gå på en skole med stort mangfold skal du søke St. Paul gymnas. Vårt fellesskap gir rom for alle både når det gjelder etnisk bakgrunn, kulturelt og religiøst ståsted. St. Paul gymnas er kjent som en skole med høy trivsel og svært godt samarbeid mellom lærere og elever. STUDENTHJEM Elever ved St. Paul gymnas som ikke kan bo hjemme har fortinn på hybler ved Florida studenthjem, som ligger like ved siden av skolen.

ST. PAUL GYMNAS • Ligger på Florida, i Bergen sentrum rett ved offentlig transport • Skolen har plass til 270 elever. 90 på hvert trinn med ca. 10 plasser på hybelhuset • Skolen har studiespesialiserende utdanningsprogram • St. Paul gymnas er en katolsk friskole med offentlig godkjenning og eksamensrett • Skolen er en selvstendig enhet under Oslo katolske bispedømme

Følg oss på

Facebook og stpaulgymnas.no

Søknad til skolen vi VIGO.no. Ytterligere informasjon: www.stpaulgymnas.no. E-post: gymnas@stpaul.no. Tlf: 55 62 80 40

Foto: Inge Risheim.

Foto: Øystein Klakegg.

Instagram


8 • VL UTDANNING 2018 Annonsebilag

Kongshaug musikkgymnas

EN SKOLE FOR UTFOLDELSE, MESTRING OG OPPLEVELSER. Kongshaug musikkgymnas er en kristen videregående internatskole. Skolen ligger 4 mil sør for Bergen og tar inn elever fra hele landet. De siste årene har elevtallet økt, og skolen utvider med nye klasserom, øvingsrom og internat. 120 elever fordelt på seks klasser blir ønsket velkommen når vi starter nytt skoleår i august.

Hele skolen er tilrettelagt for musikk. Hver elev velger hovedinstrument og bi-instrument. Ulike samspillgrupper, band, orkester, blåsegrupper, strykere, vokalgrupper og kor preger skolehverdagen. Det gis individuell undervisning ut fra den enkeltes nivå og forutsetning.

Kongshaug er en skole som passer for ungdom som ønsker å søke videre på musikkhøyskolen og musikk-konservatorium. Kongshaug er også skolen for deg som ønsker å utvikle musikalske ferdigheter og samtidig få eksamen i de allmennfagene du trenger for å få generell studiekompetanse.


VL UTDANNING 2018 • 9

Annonsebilag

Foto: Håkon Andersen.

Skapt til utfoldelse Det gir mulighet til å søke alle åpne studier ved høyskoler og universiteter. Du kan ha musikken som lidenskap, hobby og inspirasjonskilde uavhengig av videre utdanning og yrkesvalg. På Kongshaug kan du utvikle dine musikalske ferdigheter og samtidig velge et utvidet realfagstilbud, R1 i Vg2 og Fysikk 1 i Vg3. Det gir poeng til studier som krever spesiell studiekompetanse. God faglig kompetanse i personalet, og tett oppfølging av den enkelte elev, gir mulighet til å nå målene den enkelte setter seg. Miljøet er preget av at vi fortsatt er en forholdsvis liten skole. Alle kjenner alle, og det knyttes vennskap som for mange varer livet ut. Konserter, studieturer, daglige fellessamlinger, øvelser og felles opplevelser styrker fellesskapet

og er medvirkende til det gode miljøet. Vi har elever som bryr seg, som er positive og viktige i arbeide med å skape et godt skolemiljø. De fleste elevene bor på internatet. Elever i Vg1 bor sammen på dobbeltrom. Elever i Vg2 og Vg3 får enerom. Alle elevrom har god standard. Det er få skritt til ungdom på egen alder. Skolen har mange og gode øvingsrom og en stor instrumentpark. Det er kort vei fra internat til klasserom og samspillrom. Kongshaug er en kristen skole. Vi har daglige andakter, kristendomsundervisning og et kristent personale. Skolekoret har konserter i kirke og bedehus og repertoaret er preget av det. På Kongshaug møter du ungdommer du kan dele troen med og som du kan be sammen med.

Bibelgrupper og torsdagsmøter gir hjelp i kristenlivet og styrker det kristne fellesskapet. På Kongshaug møter du ungdommer med ulike livssyn som du kan diskutere med og være uenig med. Her får du prøvd dine standpunkt. Alle er velkommen som elev, enten en deler skolens kristne målsetting eller ikke. Vi har mange fornøyde elever! Du er velkommen til å søke. Søknadsfrist 1. mars.

Kongshaug Musikkgymnas Se vår hjemmeside:

kongshaug.no


10 • VL UTDANNING 2018

Annonsebilag

Opplevelser, venner, ruskevær, lugarliv, tokt til fremmede havner, faglige utfordringer og et år til Sjøs! Søknadsfrist for skoleplass på Skoleskipet Gann er 1. mars!

Skoleskipet Gann

DRA TIL SJØS! Skoleskipet Gann ønsker å være den fremste faglige utdanningen nasjonalt for unge som velger en framtid innen maritim virksomhet. Selve skipet er skolens viktigste pedagogiske virkemiddel. Vårt mål er å gi elevene trygge rammer i et aktivt og kreativt læringsmiljø. Velkommen til et spennende skoleår! VI TILBYR FØLGENDE LINJER: Programområde VG 1: • Teknikk og Industriell Produksjon (TIP) • Elektrofag (Nytt fra høsten 2018) Både TIP og elektrofag er gode utgangspunkt for å søke VG2 – Maritime fag. Programområde VG 2: Maritime Fag

Mye av undervisningen er praktisk rettet.

HVORFOR VELGE SKOLESKIPET GANN? For å bevisstgjøre yrkesvalg, Hos oss for du prøve sjømannslivet Lære å bli sjøvant – det hender jo vi får litt sjøgang Lære å utføre plikter og ta ansvar Få opplæring av godt kvalifiserte sjøfolk og lærere i klasserom, verksted og på skipet Få mestringsfølelse i arbeidssituasjoner Oppleve godt sosialt felleskap og få venner for livet Bo om bord på egen lugar, med toalett og bad. Du får fire måltider hver dag I dag kommer elevene våre fra hele landet og det er en god blanding av gutter og jenter. De fleste elevene på Gann har fått tilbud om læreplass etter endt skolegang. Trivselen er god, og det er svært få som slutter i løpet av skoleåret. Over 13 000 elever gått på skolen siden starten i 1947. Vi har vår base på Buøy ca. fem km fra Stavanger sentrum. Her har vi klasserom, verksteder og administrasjon. Inntaksgrunnlag: Orden/oppførsel, fravær, karakterer, geografi (hvor du kommer fra), kjønn. Søknad til skolen vår må gjøres på eget søknadsskjema på www.gann.no/skole.

SKOLESKIPET GANN

Skoleskipet Gann er en offentlig godkjent videregående friskole med utvidet kristen formålsparagraf. Skoleskipet Gann består av selve skipet, MS Gann, og et skoleanlegg på land. Skolen utdanner årlig 30 elever innen VG1 Teknikk og Industriell Produksjon, 30 elever innen VG1 Elektrofag og 60 elever innen VG2 maritime fag. Alle elever bor om bord i skipet, spiser alle måltider om bord og er med på seilinger i inn- og utland. Vi holder til på Buøy, noen km fra Stavanger sentrum. Søknadsfrist er 1. mars.

gann.no/skole

Skoleskipet Gann er det tidligere Hurtigruteskipet Narvik.


VL UTDANNING 2018 • 11

Annonsebilag

Gjennestad videregående skole

VI UTDANNER UNGDOM FOR FREMTIDEN! HVORFOR VELGE GJENNESTAD VGS? LES GRUNN NO 1-5 NO 1 Kvalitetsutdannelse. Vi har utrolig dyktige lærere som er opptatt av å tilrettelegge for deg som elev, slik at du når målene dine. Med seks ulike utdanningsprogram har du alle muligheter hos oss. Vi har også unike lærling- og praksismuligheter. NO 2 Sosialt. Hos oss er det usedvanlig høy trivselsfaktor og godt sosialt miljø. Vi liker å gjøre ting sammen og er opptatt av at alle trives.

NO 3 Internatet. Du kan bo sammen med vennene dine på internatet, og du blir godt kjent med ungdommer fra hele landet. Internatet ligger trygt inne på skolens område, og du får fire sunne måltider om dagen. Hos oss er en fremmed en venn du ikke har møtt ennå. Gled deg til det! NO 4 Rom for tro. Vi er en kristen internatskole. Hos oss er det rom for meningsutvekslinger hvor den enkeltes syn blir respektert. Du får utvikle deg både som elev og som menneske. NO 5 Fritid og aktiviteter. Skolen har både sandvolleyballbane, fotballbane og innendørs kunstgressbane. Om kveldene kan elevene samles på bålplassen. Nytt skolemiljø betyr nye venner og nye opplevelser. Det er mange aktiviteter på skolen og i nærområdet – det er alltid noen å være sammen med.

VÅRE TILBUD:

• Naturbruk • Design og håndverk • Vg3 påbygging til gen. studiekompetanse

• Studiespesialisering • Bygg- og anleggsteknikk • Helse- og oppvekstfag • Service og samferdsel

Gjennestad vgs ligger i tettstedet Stokke i Sandefjord kommune. Uansett hvor du kommer fra så er Gjennestad vgs lett å reise til. Flyplass (Torp), stopp for ekspressbuss (Fokserød), togstasjon (Stokke) og stopp for rutebuss (Gjennestad) - gir en følelse av å leve i sentrum!

gjennestadvgs • Hjemmeside:

gjennestadvgs

gjennestadvgs.no


LISA BØRUD KNUT ANDERS SØRUM JONATHAN MC REYNOLDS FØLG MED FOR NYHETER

Det er mange grunner til at Skjærgårds Music&Mission Festival er ÅRETS STORE HØYDEPUNKT for veldig mange. Sammen forvandler vi Risøya til en eneste diger FESTIVALØY, full av konsert lokaler, møtetelt, scener og stands, og tusenvis av ungdom i festivalmodus fyller øya. Her vasser du i VENNER og fet MUSIKK fra morgen til kveld og langt ut i nattetimene. Du kan delta på konserter, møter, seminarer og happeninger. Bading, soling, volleyball, fotball, skating, grilling og klatring er noe av alt det “andre” du kan gjøre. Dette er en festival som peker på JESUS som venn, hjelper og frelser. Reis alene, eller best av alt: FÅ MED DEG NOEN AV DINE VENNER og sats på at dere også får oppleve den “BESTE SOMMERUKA” ever..

BILLETTSALGET ER I GANG! WWW.CHECKIN.NO


VL UTDANNING 2018 • 13

Drottningborg vidergående skole

VELKOMMEN TIL DROTTNINGBORG En kristen internatskole på Sørlandet med studiespesialiserende utdanningsprogram. Drottningborg kan tilby: • Programområder: — Realfag samt språk, samfunnsfag og økonomi ­— Påbygging til generell studiekompetanse • Faglige skoleturer til europeiske storbyer på hvert trinn inkludert i skolepengene • Godt faglig miljø med engasjerte lærere • En russetid med mening • Eget utvekslingsprogram til USA på Vg2 (begrenset antall plasser) Internatlivet på Drottningborg innbyr til en aktiv og meningsfull fritid med blant annet følgende: • Elever fra hele landet med ulike livssyn og erfaringer

• Aktiv fritid på skolens anlegg ute og inne. Vi har ballbinge, sandvolleyballbane, sandstrand, turområder og en fantastisk utsikt over Skagerak. • Sosiale aktiviteter som ungdomsmøter, bibelgrupper, turneringer, turer, elevkvelder med mer. Summen av dette gjør opplevelsen av å være elev på Drottningborg til noe spesielt. Sterke vennskap vokser frem, og mange av dem varer livet ut. Noen blir kjent med Jesus for første gang. Andre får lov til å vokse i troen og møte utfordringer i form av lederskap eller annet engasjement. Livet på Drottningborg er derfor spennende på mange måter. Velkommen til Drottningborg!

Drottningborg drottningborg.vgs.no

Sterke vennskap vokser frem, og mange av dem varer livet ut.

Annonsebilag


14 • VL UTDANNING 2018

Annonsebilag

NLMvgs

Foto: Lundeneset VGS.

FANTASTISK!», «HEILT KONGE!», «VELDIG LÆRERIKT!» Har du lyst på ein spanande, utfordrande, innhaldsrik og sosial kvardag? Vil du oppleva noko nytt? Bli kjent med nye ungdommar? Få god undervisning på skulen? Vera i eit miljø prega av kristne verdiar? Vi i NLMvgs jobbar for at elevane våre skal få oppleva nettopp dette. Vil du prøva? På elleve skular over store delar av landet jobbar vi med å leggja til rette for at du skal få eitt, to eller tre gode år hjå oss. Vi tilbyr dei fleste programområda. Ni av dei elleve skulane våre har internat. Det vil seia at du kan bu på skuleområdet, og dermed vera saman med medelevane store delar av dagen. Dette gir ein veldig god overgang frå å bu heime til å bu for seg sjølv. På internatet er ein ikkje åleine, men ein lærer å ta ansvar for fellesskapet.

Foto: Val VGS.

«Fantastisk!», «Heilt konge!», «Veldig lærerikt!» Slik omtalar gjerne elevane tida på NLMvgs-skulane. Og det er målet vårt – at du skal trivast og læra, i eit trygt og godt miljø. VELKOMMEN TIL OSS!

nlmvgs •

Foto: Lundeneset VGS.

Foto: Kvitsund Gymnas.

nlmvgs.no


Se side 2

Se side 3

Du får mange muligheter på KG!

Her får du kunnskap og venner for livet

Se side 4-5

Se side 7

TRIVSEL og AKTIVITET øker LYSTEN TIL Å LÆRE

For deg som vil lære mer

Se side 8-9

Se side 10

Skapt til utfoldelse

Dra til sjøs!

Se side 11

Se side 13

Kvalitetsutdannelse. Sosialt. Internatet. Rom for tro. Fritid og aktiviteter.

Sterke vennskap vokser frem, og mange av dem varer livet ut.

Det kommer mer fredag 23. februar:

HØYERE UTDANNING OG VIDEREUTDANNING Se side 14

«Fantastisk!», «Heilt konge!», «Veldig lærerikt!»

Les også bilaget digitalt på vl.no/utdanning


E T S E B T E D AR

VI H

T E G L A UTV

Defunc GO

JBL Duet NC

499,-

2 495,-

Kutt kablene uten å tømme lommeboka! Defunc GO gir deg trådløs lyd med en kvalitet som langt overgår prislappen.

Trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping, som lar deg stenge ute omverdenen. Eksklusive materialer og ekte JBL-lyd!

Sony WH-1000XM2

3 690,Kongen på haugen, med avansert støydemping og utrolig lydkvalitet. Når du har lyst på det beste!

Kygo A4/300

995,Trådløse hodetelefoner fra Kygos egen lydserie, som kombinerer god lyd, stilig design og komfortable materialer.

Hos Spaceworld Soundgarden finner du det beste utvalget av hodetelefoner. Enten du skal sitte over skolebøkene, på bussen, eller foran PCen — eller alle tre — finner du de rette hodetelefonene hos oss. Kom innom for en lydopplevelse!

swsg.no

VLutdanning VGS 2018  

VLutdanning VGS 2018

VLutdanning VGS 2018  

VLutdanning VGS 2018