Page 1

my my city bernette

Felnyitható tető

A felnyitható tető a portól védi a gépet, de nyissa ki, és a belső oldalán egy összefoglalót talál a gép által megvarrható összes öltésről és öltésmintáról.

Továbbfejlesztett fekvő körforgós greifer-rendszer Start/stop gomb

Sokoldalú, mégis könnyen kezelhető

A bernette sublime termékcsalád meghódítja a hímzés világát! A bernette Chicago 7, egy komputeres kombi-gép, az első bernette sublime gépmodell, mely varrni és hímezni is tud. Megvalósítja minden kreatív elképzelését, és masszív szerkezetével, ­valamint fiatalos külsejével elkápráztatja Önt. A bernette Chicago 7 egy méltányos árú, de minőségi kidolgozású varró- és hímzőgép, mely mind a kezdő mind a tapasztalt alkotók elvárásainak megfelel. Minden bernette sublime varró-, hímző- és overlock gépet egy modern, magasan képzett ázsiai gyártó készít. A minőségellenőrzést a BERNINA végzi, garantálva ezzel a gép színvonalát és teljesítményét. Mindezeknek köszönhetően a bernette sublime ­sorozatot kitűnő ár-érték aránnyal tudjuk nyújtani alkotókedvű vásárlóinknak.

Köszönhetően az ergonomikusan elrendezett gomboknak, a bernette Chicago 7-et egyszerű használni, s így gyerekjáték vele a varrás és hímzés. Kreatív vásárlóink biztosan értékelni fogják a varró- és hímzőgép sokoldalúságát, akár egyszerű javításokhoz vagy átalakításokhoz, akár díszítésekhez, hímzésekhez, vagy nagyobb varrnivaló munkákhoz használják. A bernette ­Chicago 7 az öltések gazdag választékát kínálja Önnek, és így lehetővé teszi, hogy ötleteit a legváltozatosabb formákban v­ alósítsa meg. Több mint 150 díszítőöltés, 20 quiltöltés, 2 ábécé, szatén- és sztreccsöltések, valamint egy 100 hímzőmintából álló gyűjtemény, és 7 mm-es maximális öltésszélesség gondoskodik arról, hogy minden ötletét megvalósíthassa. Köszönhetően az egylépéses gomblyuk funkciónak és az egyszerű szálbefűzésnek, minden varrnivaló gyorsan és könnyen elkészül vele.

A start/stop gomb segítségével pedál nélkül használhatja varrógépét, mely főleg időigényes varrási munkáknál jelent nagy könnyebbséget.

Félautomata tűbefűző

Gyors és egyszerű tűbefűzést tesz lehetővé.

Gyorselérési gombok

A 0 – 9 gyorselérési gombokkal gyorsan és könnyen választhat 10 különböző varróprogram közül.

LCD kijelző és fokozatmentes végsebesség állító gomb Miután kiválasztotta a megfelelő öltésmintát, az megjelenik az LCD kijelzőn a hozzá tartozó optimális beállításokkal. A sebesség szabályzó a varrási sebesség fokozatmentes szabályozását teszi lehetővé, az elektronikus motorvezérlés pedig egységesen erős anyagátszúrást biztosít.

Görgető funkció

A négy görgető gombbal pillanatok alatt megtalálhatja a használni kívánt öltést.

Fokozatmentesen állítható öltésszélesség

Segítségével még a legaprólékosabb feladatok is könnyen ­elvégezhetők.

Egylépéses gomblyuk

Tökéletes gomblyukak, melyek igazodnak a gombok méretéhez, s mindez pillanatok alatt.

Tűmegállás fent/lent

A tű a beállítástól függően automatikusan fent vagy pedig lent áll meg.

Kicsi és praktikus

Kis méretéből adódóan a bernette Chicago 7 kevesebb helyet foglal – az otthoni felhasználóknak ez mindenképpen jó hír, h ­ iszen otthonunkban minden négyzetcentiméter számít. ­Praktikus társa lesz utazáskor, varrótanfolyamokon és közös varrások során is. A szabadkar a rátolható asztallal praktikus tárolási megoldást kínál Önnek arra, hogy varrótalpai és egyéb eszközei mindig kéznél legyenek. A felnyitható tető nemcsak a portól védi gépét, hanem segítségképpen egy lista is található a belső oldalán az összes öltésről és öltésmintáról. A LED lámpák nagyszerűen megvilágítják a tű körüli- és varróterületet, a gép elején található beépített olló pedig könnyen és gyorsan elővehető.

Az átalakított greiferbe egyszerűen csak bele kell ejteni fentről az orsót: ez egy igen ügyes és időtakarékos megoldás. A nyíl alakú jelölés egyszerű és pontos befűzést tesz lehetővé, a csúsztatható greifer-védő lemeznek köszönhetően pedig pillanatok alatt folyathatja a varrást.

Szálvágó 7 mm-es öltésszélesség

Különösen hasznos díszítő varrásnál: minimális ráfordítással készíthet vele mutatós szegélyeket és applikálásokat.

LED megvilágítás

A varrófelület optimális megvilágítását teszi lehetővé, különösen a tű körül.

Egy szálvágó a varrógépfejen, egy pedig a tűlemez bal oldalán: végtelenül egyszerű velük a cérna elvágása.

Szabadkar

A rátolható asztal eltávolítása után hozzáfér a szabadkarhoz, ­melynek segítségével könnyedén varrhat ruhaujjakat, és más egyéb zárt, vagy cső alakú anyagot.

Lesüllyeszthető anyagtovábbító fogazat

Csak mozdítsa el a csúszkát az anyagtovábbító fogazat lesüllyesztéséhez, amikor stoppol vagy szabad gépi tűzést végez.


Pendrive-ról bővíthető hímző minta készlet Varrás és hímzés

Komplett varró- és hímzőgépként a bernette Chicago 7 kettős életet él. Amellett, hogy a ruhák és lakástextilek, patchwork és quiltek varrását végtelenül egyszerűvé teszi, a hímzőegység csatlakoztatásával a bernette Chicago 7 másodpercek alatt hímzőgéppé alakul. A hímző mód kiválasztásával a hímző funkció aktiválódik, melyben 100 előre beprogramozott hímzőminta és egy hímző betűtípus közül választhat. Minden minta forgatható és tükrözhető, és saját hímzőmintáit is feltöltheti a gépbe egy pendrive-ról. A 110 x 170 mm-es maximális hímzőterület lehetővé teszi egyedi hímzett díszek elkészítését, melyeket saját készítésű vagy üzletben vásárolt ruháira és textiljeire varrhat fel. A BERNINA CutWork eszközzel való kompatibilitás a ­kiemelkedően kreatív varrók számára új dimenziókat nyit meg: formák kivágását teszi lehetővé textilből és egyéb anyagokból. Akár madeira-csipkét, áttört hatású darabokat vagy különböző formájú bélyegzőket készít, a bernette Chicago 7 elkápráztatja Önt sokoldalúságával.

Használja ki a BERNINA hímzőminták pendrive-on megvásárolható bőséges választékát. Emellett saját mintáit is átviheti varróés hímzőgépére.

100 mesésen szép hímzőminta

Vegye hasznát a 100 exkluzív hímzőmintának és élvezze a bernette Chicago 7 precíz hímzőképességét.

Hímzés

bernette Chicago 7

Maximális hímzőterület

110 x 170 mm

Beépített hímzőminták száma

100

Hímzőminta formátum

.exp / .exp+

Maximális hímzési sebesség

600 öltés/perc

Pendriveról bevihető minták száma

korlátlan

Betütípusok

1 (97 karakter)

• •

Tükrözés Elmozgatás Forgatás

90°

• • •

Színsorrend választás

Külön tartófiók az ollóknak

A gépben külön beépített tartó található a hímzőolló számára, hogy az mindig kéznél legyen. A tartóban elég hely van a géppel együtt szállított két ollónak és az Ön saját kedvencének is.

Fércelő doboz USB port BERNINA Design Studio minták

csak pendrive-on vihetők be

BERNINA CutWork eszköz-kompatibilis

Varrófunkciók Géptípus Végsebesség Öltésminták száma összesen

• 10

Gombfelvarró program

1

Haszonöltések száma összesen (sztreccsöltésekkel)

14

Díszítőöltések

153

Quiltöltések

20

Stoppolóöltések

2 (egyenként 97 karakterrel)

Öltésmemória

4 memória egyenként 20 hellyel

Maximális öltésszélesség Fokozatmentesen állítható öltésszélesség

Előre programozott öltésszélesség- és hosszúság Greifer-rendszer Anyagtovábbító fogazat lesüllyesztése Szálvágó Tűbefűző

Kijelző Ikertűs használat Tűpozíció alsó-felső állás Start/stop gomb Sebesség szabályozás Visszafelé varrás Automatikus elvarró öltés Állítható talpnyomás Világítás Szerkesztés/törlés funkció a memóriában Minta megnyújtása Tükrözés

Hímzőegység

Miután eltávolította a rátolható asztalt, a 110 x 170 mm-es maximális hímzőterületű hímzőegységet egyszerűen és gyorsan tudja csatlakoztatni.

A felsőszál figyelő automatikusan megállítja a hímzést, ha elszakad a felsőszál, vagy üres a spulni. A gép minden hímzési munka előtt ellenőrzi az orsót is, így Ön nyugodtan és problé­ mamentesen dolgozhat.

2

Ábécék

Öltésminta közvetlen kiválasztása

Felső- és alsószál figyelő

200

Varrható gomblyukak száma (ringlikkel)

Öltésminta kiválasztása

www.mybernette.com

komputeres 800 öltés/perc

Egylépéses gomblyuk

Maximális öltéshosszúság

Beépített hímzőminták nagy választéka

bernette Chicago 7

7 mm

• 4,5 mm

• fekvő körforgós

• • • gombokkal

• LCD

• • • • • • • LED

• • •

Alapfelszereltség része

Porvédő huzat

• •

Talpak száma

9

Gyorskezelési útmutató

Hímzőkeretek száma

1

Kiegészítők (második cérnatartó tüske, 3 orsó, tűk, stb.)

• •

Eszközök (csavarhúzó, varratbontó, kefe)

Különleges kiegészítők széles választéka kapható a bernette sublime gépsorozathoz. Kérjük, további információért forduljon Bernina viszonteladójához. A fenti modellek és kiegészítők nem kaphatóak minden országban. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a varrókomputer felszereltségében és külalakjában előzetes jelzés nélkül, bármikor változtatásokat hajtsunk végre.

my city

my bernette

Bernette Chichago 7 Prospektus  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you