Magazine Vanden Borre - Back to School 2021

Page 1

N°23  |  BACK TO SCHOOL 2021

MAGAZINE

BACK TO SCHOOL, BACK TO REALITY

5 MUST-HAVES VOOR HET

betere studentenkot

7 TABLETS MET EEN GROTE T

Een vergelijkende studie

COGNITIEVE INTELLIGENTIE

op je televisiescherm


Galaxy Tab S7 Series

Ontvang een

Book Cover Keyboard *

Adviesprijs tot €159,99

Ontvang een Book Cover Keyboard

bij aankoop van een Galaxy Tab S7, S7+ of Tab S7 FE.*

*Actieperiode: 16/08/2021 t.e.m. 30/09/2021. Actievoorwaarden en deelnemende verkooppunten: www.samsung.com/be/promo. Te ontvangen Book Cover Keyboard: EF-DT630BBFGBE bij aankoop van een Galaxy Tab S7 (adviesprijs: €139,99), EF-DT730BBFGBE bij aankoop van een Galaxy Tab S7+ of Tab S7 FE (adviesprijs: €159,99). Zolang de voorraad strekt. V.U. : Samsung Electronics Benelux B.V., Leonardo Da Vincilaan 19E, 1831 Machelen.

Afbeelding gesimuleerd. Inclusief S Pen.


SAMEN OP WEG NAAR EEN ‘NORMAAL’ NAJAAR?

W

at hebben we deze zomer genoten! Nu het niet echt mogelijk was om het EK Voetbal op grote schermen en pleinen te volgen, keken we massaal thuis naar al die glansprestaties. Wie zich op de valreep nog een nieuwe televisie met innovatieve schermtechnologie aanschafte, heeft het zich vast en zeker niet beklaagd. Een fantastische goal in beeld en geluid kunnen beleven alsof je zelf in het stadion zit, dat smaakt absoluut naar meer. Maar nu kijken we vol verlangen vooruit naar een najaar dat ons hopelijk weer een stapje dichter bij ons ‘normale’ leven brengt. Met leerlingen en studenten die opnieuw ‘gewoon’ naar de schoolbanken en campussen kunnen. En met een gezond evenwicht tussen telewerk en het woon-werkverkeer dat voor velen van ons altijd de norm is geweest. Wij richten in dit magazine voluit de spots op innovatieve producten die ons leven thuis, op kot, onderweg en op het werk niet alleen vergemakkelijken maar ook gewoon veel leuker maken. Van DAB+ radio’s (pagina 10) en slimme stofzuigers (pagina 14) tot nieuwe wifi- (pagina 17), back-up- (pagina 21) en oplaadoplossingen (pagina 37). We stellen met plezier vier topproducten van de relatief onbekende Chinese speler Xiaomi (pagina 18) aan je voor. En blader zeker eens door naar pagina 29: in ons Grote Tablet Dossier houden we liefst 7 nieuwe tablets van grote merken tegen het licht. Afspraak in een van onze winkels of op onze webshop?

Vriendelijke groet GRÉGOIRE TACK Commercieel Directeur

Klaar om er weer in te vliegen na een deugddoende vakantie? Onze innovatieve producten helpen je een handje!”

73 WINKELS

VANDENBORRE.BE ereikbaar van ma 02 334 00 00 ( Bt.e.m. za van 8 tot 18 uur.) #KOTSTUDENT

12 15 26

EN OOK NOG …

Toppers van Nu Voor de doe-het-zelver Tablet Cheat Sheet Vlog Apparatuur Terug naar school of kantoor

VIJF MUST-HAVES VOOR DE BETERE STUDENTENKAMER #HONGERIGE STUDENT

KOKEN ALS EEN PRO, OOK VOOR DE KOTSTUDENT

#VERZORGDE STUDENT

SCHEERAPPARAAT VOOR EEN PIEKFIJNE LOOK

P. 6 P. 27 P. 30 P. 36 P. 42

COLOFON

Verantwoordelijke uitgever: Fnac Vanden Borre nv, Slesbroekstraat 101, 1600 Sint-Pieters- Leeuw Coördinatie: Elke De Vuyst en François de Bergeyck Category managers: Nicolas Schlumpf en Corinne Nollet Productie en concept: Gicom Producer: Alexandra Ophoff Copywriting: Piet Verbeest Vertaling: Sofie De Four Vormgeving: Stephanie Jacobs Regie: Vanden Borre, Elke.DeVuyst@Vandenborre.be

3


INHOUD

ALL YOU NEED IS XIAOMI Vier toppers in wording P. 18

BACK TO SCHOOL

Alles voor een vlotte start P. 6

SMARTPHONE NOKIA X10 Must-have voor een nieuwe generatie P. 16 4

GOEDE VOORNEMENS

Earbuds en hoofdtelefoons voor tijdens het sporten P. 23


VANDEN BORRE KITCHEN: JOUW KEUKEN, HELEMAAL ZOALS JIJ ZE WIL 100% gepersonaliseerd en op jouw maat P. 38

TWEE TV’S MET VERBLUFFEND BEELD EN GELUID Philips 4K UHD LED Android TV en Sony BRAVIA XR X93J P. 40

DE BESTE SERVICE... EN MEER!

HET GROTE TABLET DOSSIER 7 tablets met een grote T P. 29

Bij Vanden Borre garanderen we altijd de laagste prijs en begeleiden we je van A tot Z, tijdens en na je aankoop. We doen er alles aan om je de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn er voor jou, in alle vertrouwen.

We zijn er voor jou, in alle vertrouwen. 5


TOPPERS VAN NU

Back to normal

met deze fraaie prijsbeesten

Nu de zomerdagen achter ons liggen, richten we stilaan de blik op een hopelijk ‘normaal’ najaar. Ben je voortaan weer wat vaker weg van huis? Dan kan je een superprofessionele muis en een mobiel megageheugen zeker goed gebruiken. Thuis is een draadloze huistelefoon dan weer een slimme keuze.

IN DE FLOW

DE ULTIEME MUIS VOOR DE OPPERSTE CONCENTRATIE

Tip: Extra troef: Deze extra dunne muis past perfect in elke handpalm.

6

Zo stil als een muis? Met de Logitech ­Pebble M350 BT MOUSE PK een waarheid als een koe! In de klas, de koffiebar of de bieb: klikken en scrollen doe je voortaan volstrekt geruisloos. Zelfs het brede, rubberen scrollwiel maakt geen enkel geluid. Vergeleken met de Logitech M170 is de Logitech Pebble M350 dan ook liefst 90% stiller! En toch trackt deze supermuis uiterst snel en nauwkeurig, op tafel én in bed!


SSD staat voor Solid State Drive: dat betekent dat er geen bewegende onderdelen zijn.”

GEHEUGEN IN VAKANTIEMODUS?

DRAAGBARE S ­ SD-SCHIJF TO THE RESCUE!

BETAAL MET ECOCHEQUES IN DE WINKEL ZIE P. 46

De compacte, draagbare schijf SSD T7 van Samsung is zonder meer dé nieuwe standaard voor extern geheugen. Licht en klein (ongeveer het formaat van een bankkaart), past deze kanjer in elke broekzak. Met haar buitengewone snelheid, stevige metalen behuizing en wachtwoordbeveiliging kan je in alle comfort en veiligheid ook grote databestanden in een handvol seconden overzetten en opslaan.   Tip: Verkrijgbaar in 500 GB, 1 TB, 2 TB en Touch versie (met vingerafdrukbescherming).

EEN NIEUWE DIMENSIE

PHONE HOME OFFICE

Is je thuisbureau voor jou het nieuwe walhalla? Dan kan je wel een goeie draadloze huistelefoon gebruiken. De Gigaset CL 390 is alvast een prima keuze. Met zijn contrast­rijke, goed leesbare scherm is bellen meer dan ooit een waar genot. Aan je oor én in handsfree modus is de geluidskwaliteit optimaal. Het telefoonboek biedt plaats aan 150 contacten en je hebt liefst 14 verschillende ringtones. Hallo, ben je al onderweg?

Tip: Ga je voor Satellite Grey, Lucent White, Purist Blue of Cantaloupe? Voor elk interieur heeft de Gigaset CL 390 wel een aangepaste kleur.

7DOSSIER BACK TO SCHOOL

TERUG NAAR SCHOOL met de hypercoolste hebbedingen

Na een deugddoende zomerpauze kunnen we er opnieuw helemaal tegenaan. Of kan je toch nog een extraatje gebruiken? Zowel thuis als op kot is het belangrijk om je goed te omringen met apparaten die je leven niet alleen makkelijker maar ook gewoon beter maken: van een betrouwbare wekkerradio tot een zalig pruttelende koffiezet!

VANDEN BORRE @YOURSERVICE Bestel nu en laat gratis leveren Op vandenborre.be vind je alles wat je nodig hebt om een grondige vergelijkende studie te maken. Filter op basis van wat je belangrijk vindt (voeding, merk, budget, tuner, specifieke opties), maak je keuze, bestel en kies voor afhalen (in een winkel of bpost-­afhaalpunt) of gratis leveren. Hoe makkelijk kan het zijn?

9


DOSSIER BACK TO SCHOOL

DAB+ radio’s waar je met plezier voor opstaat

Start je dag in stijl Als je dan toch voor dag en dauw uit je zoete dromen moet worden weggerukt, kan je het even goed met een knal doen. Wij presenteren je drie kraakheldere DAB+ radio’s die het opstaan net iets minder pijnlijk maken. Wedden dat je er binnenkort zelfs (bijna) naar uitkijkt om wakker te mogen worden?

RADIO 2.0

Steeds meer radioluisteraars maken de overstap naar het digitale tijdperk en kiezen voor DAB (Digital Audio Broadcasting) of DAB+, de verbeterde versie. Logisch, want de lijst met voordelen is lang! Oordeel zelf:

•  betere ontvangst. •  meer zenders in vergelijking met FM, waar het aantal beschikbare frequenties beperkt is.

•  mogelijkheden voor extra beeld- en tekst­ informatie (albumhoezen, verkeersinfo, …).

•  eenvoudig in gebruik: je hoeft bijvoorbeeld geen frequenties te zoeken.

•  groener, onder andere dankzij het lagere ­energieverbruik.

•  je hebt geen internetverbinding of abonnement nodig en geniet in alle omstandigheden anoniem én gratis van je favoriete zender.

10


ZO WORDT ELK ONTBIJT EEN FEEST Na een verkwikkende douche voldoende opgekikkerd om aan het ontbijt te beginnen? De Philips TAR5505/10 heeft alles in huis om je ideale keukenradio te zijn. Dankzij DAB+ kan je rekenen op een kristalheldere ontvangst. Even wat te veel geleuter of weer die ene hit die je nu echt wel kotsbeu bent? Schakel vlot over naar een van de andere 19 voorkeuzezenders. Maar het coolste van al is de ingebouwde keukentimer: zo is je eitje altijd perfect gekookt!

KEIZERLIJK HYBRIDE LUISTERPLEZIER De Imperial DABMAN i210 BT biedt als onvervalste allrounder (DAB+, FM, Bluetooth en webradio met meer dan 20.000 radiozenders) voor elk wat wils. De sluimerfunctie zet je alarm elke 5 of 10 minuten af, tot je eindelijk de moed hebt om op te staan. Voor een vijfsterren wekker met 5 voorkeurszenders, een groot kleurendisplay, perfect geluid dankzij de 2x10W stereo speakers, audio mediaspeler, 5-daagse weersvoorspelling, USB-poort, LAN-aansluiting, AUX-ingang, hoofdtelefoonaansluiting en het gemak van de gratis AirMusic app (iOs/Android).

AAN JOU DE KEUZE: OPSTAAN OF WEER GAAN SLAPEN? De Sony XDR-S61D is een draagbare DAB/ DAB+/FM-radio van de fijnste soort. Tien voorkeuzeknoppen leiden je rechtstreeks naar je favoriete stations, waar je je ook bevindt. Op het 5-regelige lcd-scherm lees je een pak info over het radionet en programma van je keuze. En de WakeUp Timer en Sleep Timer laten je toe om elke dag respectievelijk op de meest aangename manier te beginnen en te beëindigen.

3 TIPS VOOR DE PERFECTE NACHTRUST Een goede nacht komt helaas niet op bestelling. Maar deze drie gouden tips kunnen je zeker helpen:

1

Ga voor routine: ga zoveel mogelijk altijd rond hetzelfde uur naar bed.

2

Keep it cool: de ideale slaapkamertemperatuur is 16 tot 18°C.

3

Prop je niet vol: de laatste 2 uur voor het slapengaan kan je maar beter niets meer eten.

11


DOSSIER HITS VANBACK HET TO SCHOOL MOMENT

JE GAAT OP KOT EN JE WIL WAT

Vijf must-haves voor de betere studentenkamer Het is een mijlpaal in het leven van elke student: de verhuizing naar een andere stad, om er voor het eerst echt op eigen benen te staan. Een belangrijke stap die je maar beter goed kan voorbereiden! Een knus en goed ingericht kot, voorzien van het nodige comfort, is absoluut goud waard. Deze topproducten zorgen er alvast voor dat je je meteen thuis voelt.

Hoe trek je in godsnaam je plan op kot als je altijd zorgeloos in Hotel Mama hebt gelogeerd?”

12

ZWART OF EEN WOLKJE MELK?

Pas echt klaar voor de dag als je een paar sloten koffie hebt binnengegoten? Dan is de Tefal Deluxe Red Wine CM310511 voor jou het perfecte filter koffiezetapparaat. Beetje ongeduldig? Dankzij het antidrupsysteem kan je de brouwcyclus op elk moment onderbreken om jezelf alvast op een eerste bakje troost te trakteren. En daar hoeft het zeker niet bij te blijven, want je kan tot 1,25 liter heerlijke koffie zetten.

AMUSANT KROKANT

Logé(e) te gast? Dan is dit hét moment om nog eens te scoren en wel met een heerlijk ontbijt op bed. En daar hoort zeker ook knapperige toast bij. Daarvoor zorg je in een vingerknip met de toaster Tefal Deluxe Red Wine TL330511. In de twee lange sleuven kan je vier sneden brood tegelijk kwijt. Met zijn stijlvolle rvs ­afwerking is het toestel bovendien een fraaie eyecatcher in je interieur.


HOE OVERLEEF JE JE EERSTE JAAR OP KOT?

De examens zijn veruit het zwaarste wat je in het hoger onderwijs moet doorspartelen? Echt niet! Als je voor het eerst op kot gaat, heb je heus nog wel meer katten te geselen. Zo wordt het een hele uitdaging om niet van honger en dorst om te komen. Echt niet makkelijk als je tot nu toe zorgeloos in Hotel Mama hebt gelogeerd, LOL! Je neemt dus beter geen risico’s en zorgt voor alle zekerheid voor een stevig overlevingspakket. Dit kan alvast een goed begin zijn: een koffiezetapparaat (om af en toe het stof van je hersenen te blazen), een waterkoker (omdat je nu eenmaal niet altijd het hoofd koel kan houden), een broodrooster (om het allemaal eens goed te laten kraken), een kookplaat (om je innerlijke Meus de vrije baan te geven) en een oven (want dan is je broodje zo gebakken). Meer weten? Neem een kijkje op vandenborre.be!

HEERLIJK HEET

Geen twee zonder drie! En dus nemen we de Tefal Deluxe Red Wine KI110511 waterkoker er ook nog bij. Goed voor 1,7 liter warme drank van de bovenste plank. De uitneembare kalkfilter is je ultieme smaakgarantie en houdt je waterkoker schitterend schoon. Dankzij de twee grote kijkvensters zie je ook meteen wanneer je even moet bijtanken.

MINI-OVEN, MAXI FUN

De Proline PMF39 mini-oven is absoluut je ideale kamergenoot: snurkt niet, stinkt ‘s morgens niet uit zijn bek en staat altijd paraat om je te verwennen met warme hapjes. Van 100 tot 230°C, met of zonder hete lucht en goed voor liefst 6 ovenfuncties. Je kan je bereidingen tot een uur timen en je krijgt er een kruimellade, rooster en aluminium bakplaat bij.

BAK- EN KOOKPLEZIER HIER

Nog een plekje over in je keukenhoek? Maak dan zeker plaats voor de Proline VH2400 keramische kookplaat. De 2 afzonderlijk instelbare pitten halen met een vermogen van 2400 Watt in een wip de juiste temperatuur. Met een diameter van telkens 19,2 cm kan je er vlot 2 middelgrote potten of pannen op kwijt. Pasta koken, groentjes stoven, pannenkoeken bakken: just say when!

13


DOSSIER BACK TO SCHOOL EEN OPGERUIMDE GEEST IN EEN PROPER KOT

DE KONING VAN DE KLEINE RUIMTE De HOOVER H-FREE 222AXL steelstofzuiger slingert zich vlot doorheen de krapste ruimtes. Alle stof gaat onherroepelijk voor de bijl. Voor de verschillende types vloeren en oppervlakken staan liefst acht op maat gemaakte accessoires paraat. Door het innovatieve mondstuk reinig je even soepel in hoeken als onder meubels en rond andere objecten. In de Standard Mode heeft dit snoerloze toestel een autonomie van 40 minuten. Blijven gaan, dus!

ONVERZETTELIJKE SLEDESTOFZUIGER Eén keerzijde misschien aan het kotbestaan: mogelijk moet je het zelf allemaal een beetje netjes houden. Gelukkig bestaan daar prima oplossingen voor. Zo koppelt de AEG VX6-2-ECO sledestofzuiger een variabele zuigkracht aan een grote wendbaarheid. Deze kleine rakker voelt zich even thuis op harde vloeren als op tapijt en parket. Met 76 dB is hij ook vrij stil: zo hebben je buren geen last van je poetsdrang!

Je oog laten vallen op onze producten? Bij Vanden Borre kan je een aanvraag indienen voor een kredietopening met een Mastercard® die tot een maximumlimiet van € 5.000(1)(2) kan gaan. Je kan je aankopen terugbetalen per maandelijkse aflossingen(3) of je ze nu in onze winkels koopt of online(2). En je aankopen die neem je mee naar huis of worden geleverd. Je kan de Fnac Vanden Borre Mastercard®(1) aanvragen in de winkel of op vandenborre.be.

Representatief voorbeeld: KREDIETOPENING VAN ONBEPAALDE DUUR van 1.500,00 EUR aan een JAARLIJKS KOSTENPERCENTAGE van 11,50% waarvan 0,02% maandelijkse kaartkosten van het geleende kapitaal (VARIABELE debetrentevoet van 11,23%).

(1)

Onder voorbehoud van aanvaarding door BUY WAY PERSONAL FINANCE nv, kredietgever (KBO 0400 282 277 – RPR Brussel – FSMA 019542a – IBAN BE03 3101 2966 9484 – Bisschopsstraat 26, 1000 Brussel) en FNAC VANDEN BORRE nv, kredietbemiddelaar handelend in hoedanigheid van verbonden agent met handtekening­bevoegdheid (KBO 0412 723 419 – RPR Brussel – Slesbroekstraat 101, 1600 Sint-Pieters-Leeuw). Adverteerder / Verantwoordelijke uitgever: FNAC VANDEN BORRE nv – IBAN BE77 3100 3736 0042. (2) Onder voorbehoud van het goede verloop van uw dossier en van een toereikend beschikbaar bedrag. Onder voorbehoud van naleving van de contractuele minimale maandelijkse terugbetaling en de wettelijke verplichting tot nulstelling.

(3)

Let op, geld lenen kost ook geld. 14


Dringend toe aan een snelle hap?

Een student heeft altijd te weinig tijd. Lang kokkerellen is meestal geen optie. Ga voor een betrouwbare microwave! Maar welk type magnetron is jou nu op het lijf geschreven: ben je eerder ‘grillig’ aangelegd of vind je het vooral belangrijk om snel een maaltijd op tafel te kunnen zetten? TEGELIJK GRILLEN EN CHILLEN, HET KAN! Super gebruiksvriendelijk: deze Whirlpool MWP 103 B magnetron met grillfunctie! Snelheid is bij deze vrijstaande zwarte knapperd echt wel het centrale begrip. Met de functie opwarmen is je gerecht in een handvol minuten klaar. De kwartsgrill biedt dezelfde overheerlijke resultaten als een traditionele oven. Dankzij de kantelmodus kan je de grill na gebruik bovendien heel vlot reinigen.

Weetje: Bij een kwartsgrill zitten de lampen achter een metalen maas. Resultaat: het toestel warmt sneller op en is makkelijker schoon te maken.

KAMPIOEN IN VOORGEPROGRAMMEERDE GERECHTEN

Weetje: Ook visueel is de Samsung MS28F303TAS een echt juweeltje: een front van zwart glas in een behuizing met een golfvormig dessin, een kristalblauw display en een zilveren keuzeknop. Ronduit amazing!

Een magnetron alleen geschikt om kant-en klare bereidingen op te warmen? Vergeet het maar! De Samsung MS28F303TAS heeft 20 vooraf ingestelde kookstanden. Perfect om in enkele minuten een gezonde verse maaltijd ineen te knutselen. Eén druk op de knop, meer hoef je niet te doen. Met dank aan het Triple Distribution System, waarbij microgolven via drie sleuven voor een bredere dekking zorgen en de hitte beter verdelen.

15


#NIEUWE GENERATIE

#MUSTHAVE VOOR

EEN NIEUWE GENERATIE

Als ouder wil je alleen maar het allerbeste voor je zoon of dochter. Je laat je opgroeiende kind beetje bij beetje los, zodat het ongehinderd zijn vleugels kan uitslaan. En je geeft hem of haar voor in geval van nood een goede en betaalbare smartphone mee. Wel, de Nokia X10 is daarvoor absoluut een uitstekende keuze!

1

Made for Instagram

Met de nieuwste 48 MP-quad-camera met ZEISS-lenzen én het complete aanbod aan bewerkingstools heeft de Nokia X10 al het nodige in huis om prachtige foto’s en video’s te kunnen maken. Met de Dual Sight multicam mode deel je met verschillende cameracombinaties je leukste en spannendste momenten.

NOKIA X10

4

Perfecte 5G-ondersteuning Zo kan je in alle omstandigheden razendsnel internet, streamen en data delen.

2

Built to last

Oververhitting hoef je met de Nokia X10 helemaal niet te vrezen. Daarvoor staat het geavanceerde koelsysteem garant. De batterij geeft je bovendien tot twee dagen autonomie.

3

Beste scherm ooit

Het full hd+ scherm (6.67 inch!) is zonder meer fantastisch. Nooit eerder kon je zo makkelijk je e-mails controleren, presentaties bekijken en bijpraten met vrienden. Of vind je het belangrijker om in perfecte omstandigheden een film te kijken of games te spelen? Waar wacht je nog op?

16

Troef: De Nokia X10 is standaard voorzien van een gratis composteerbare backcover.


Een haperende wifiverbinding in het heetst van de strijd (een belangrijke videomeeting, de ontknoping van je favoriete misdaadserie, de nagelbijtende laatste kilometer van het WK Wielrennen): je wil het echt niet meemaken. Gelukkig is er meer dan ooit voor elk denkbaar probleem een aangepaste oplossing.

Tip: Ideaal in woningen met veel verschillende devices en een intensief internetgebruik.

Verkrijgbaar   Tip: als Single Kit, Starter Kit of Multiroom Kit

HOME IS WHERE DEVOLO MAGIC IS Op kot of thuis, je kan echt niet meer zonder een stabiele en supersnelle wifiverbinding met een maximaal bereik. Met de Devolo Magic 1 Mini Wifi Set kan je alvast op je beide oren slapen. Hij tovert je huis in een hand­ omdraai om tot een multimediacentrum dat nu al klaar is voor de toekomst. Hij is bovendien bijzonder vlot te installeren en in alle omstandigheden bedrijfszeker.

Tip: Wifi 6 haalt hogere snelheden, is stabieler én je kan tegelijkertijd met meerdere gebruikers online zonder dat dit het netwerk vertraagt.

SNELLE EN STABIELE WIFI IN ELKE HOEK VAN JE HUIS

1,5 MEER GEMOEDSRUST EN VREDE IN HUIS

De TP-Link Deco P9 (3-Pack) White is een uiterst ­ rachtige multiroom wifi-oplossing met een ingebouwk de supersnelle Powerline-verbinding. Doordat het wifisignaal via het stroomnetwerk wordt verstuurd, kunnen dikke muren en extra verdiepingen niet langer voor stoorzender spelen. Dankzij de wifi mesh technologie verbindt je apparaat zich automatisch met het sterkste wifipunt. Installatie gebeurt heel eenvoudig met een app.

De NETGEAR Nighthawk AX1800 is een 4-Stream WiFi 6-router die een draadloze snelheid tot 1,8 Gbps haalt en een feilloze dekking garandeert tot 100 m2. Je kan nu 1,5x sneller downloaden, streamen en data doorsturen. Beter nog: het hele gezin geniet voortaan ononderbroken van films, games en videogesprekken. En dat op alle apparaten tegelijk. Het is dus voorgoed gedaan met compromissen sluiten en ruziën wie nu weer aan de beurt is.

17


IN DE KIJKER

ALL YOU NEED IS XIAOMI

Nee, een superbekend merk kan je Xaomi nog niet noemen. Maar daar zou wel eens heel snel verandering in kunnen komen. Onder de merknaam Mi is de Chinese hardwareproducent namelijk aan een ijltempo de wereld aan het veroveren. Deze vier toppers in wording zijn alvast meer dan de moeite waard.

VANDEN BORRE @YOURSERVICE Onze Smartphone Verzekering: mobiel zonder zorgen Breuk, oxidatie, diefstal, een onhandigheidje … Een schadegeval is vlug gebeurd, zeker als je je smartphone altijd bij hebt – en wie heeft dat niet? Geen nood: met de Smart­ phone Verzekering van Vanden ­Borre ben je uitgebreid gedekt en hoef je je nergens zorgen om te maken. Er zijn twee transparante formules op maat – zonder kleine lettertjes! – en alles verloopt uiterst eenvoudig, van de aangifte tot de opvolging van je dossier. Meer i­nformatie in de winkel. 18


Xiaomi Mi Watch

EEN DROOM AAN JE POLS

Mi 11 Lite

ULTRAFIJN EN ELEGANT

Een uitzonderlijk scherpe resolutie van 454 x 454 pixels en 326 ppi.

Het 6,55 inch AMOLEDscherm: geknipt om video’s te bekijken of te gamen.

De Xiaomi Mi Watch zit boordevol nieuwe functies die je helpen om gezond te blijven en je sportieve prestaties naar een hoger niveau te tillen. Deze smartwatch ziet er fantastisch uit en voelt met zijn luttele 32 gram heel comfortabel aan je pols. Blikvanger is het grote, 1.39 inch AMOLED-scherm: de hoge resolutie staat garant voor ongemeen scherpe en kleurrijke beelden.

De Mi 11 Lite smartphone valt op door zijn vederlichte design (amper 157 gram!) en strakke look. Voor een compacte en evenwichtige uitstraling steekt de cameramodule slechts 1,77 mm uit ten opzichte van de rest van de behuizing. De vingerafdruksensor is naadloos ge­ïnte­ greerd in de ranke ontgrendelingsknop.

AL JE ZINTUIGEN OP SCHERP Redmi Note 10 Pro

Muziek beluisteren, video’s bekijken of gamen: altijd weer een meeslepende en opwindende audio-ervaring.

De Redmi Note 10 Pro smartphone vraagt erom dat je je grenzen verlegt. Nooit eerder waren foto’s zo helder en vol van onverwachte details als bij deze 108 MP-camera. Dankzij Nachtmodus 2.0 met RAW-multiframe zijn ook nachtopnames haarscherp. De dubbele stereoluidsprekers bieden dan weer een verbluffend driedimensionaal geluid.

GOUD IN JE OREN Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Deze Earphones werken ook in single-ear mode.

Met de Mi True Wireless Earphones 2 Basic komt Xiaomi op de proppen met oordopjes van amper 4,1 g. Via de multifunctionele knoppen beantwoord of beëindig je op­ roepen, speel je media af en activeer je de spraakassistent. Koppeling met je toestellen verloopt via Bluetooth 5.0. Een dynamische driver van 7,2 mm biedt zowel stereo- als monogeluid.

19


IN DE KIJKER

Deze toppers komen

‘ON THE GO’

CASE LOGIC

meer dan goed van pas

Met de fiets, de step, de auto of het openbaar vervoer, naar school of naar het werk: velen van ons leggen dag na dag grote afstanden af. Een hele opdracht, maar een goede omkadering doet echt wel wonderen. Deze must-haves zorgen ervoor dat je dagelijkse odyssee telkens weer in de beste omstandigheden verloopt. 20

DE POLYVALENTE REISGENOOT De Case Logic RBP-315 is de ideale metgezel van de student of professional die vaak onderweg is. Deze multi­ functionele zwarte rugzak heeft een uniek opbergvak voor een 15,6 inch laptop en speciaal beveiligde vakken voor andere essentiële benodigdheden, zoals docu­menten, je smartphone, je zonnebril, USB-sticks en pennen. Met zijn gestroomlijnde, spitse vorm voelt hij zich kiplekker in kleine ruimtes en bagage­ rekken. Begint het al te kriebelen? Tip: De dikke foamvoering met ventilerend gaas beschermt de drukpunten op je schouderbladen en onderrug en zorgt voor ultiem draagcomfort.


SUPERIEURE GELUIDSKWALITEIT De Clam Elite draadloze over-ear hoofdtelefoon met ‘digitale’ ANC van Fresh ‘n Rebel is een waar genot voor je oren: aan de binnen- én buitenkant van iedere oorschelp zit er een microfoon. Samen met de computerchip en ideale pasvorm levert dat een uitzonderlijke noise cancelling op tot 34 dB. De Ambient Sound Mode zorgt er dan weer voor dat je je omgeving net heel goed kan horen. Zo manoeuvreer je je in alle veiligheid door druk verkeer. Tip: Kies de kleur die het best bij jouw persoonlijkheid past: het robuuste en stoere Steel Blue, het krachtige en verfijnde Storm Grey of het elegante en zachte Silky Sand.

SEAGATE

FRESH ‘N REBEL

Met een professionele hoofdtelefoon over je oren vliegt de reistijd zo voorbij.”

EEN KLEINE KRACHTPATSER De Seagate One Touch externe harde schijf is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 1 TB, 2 TB en 5 TB, zodat jij het model kan kiezen dat past bij jouw digitale levensstijl. Je neemt deze ultrakleine, draagbare HDD overal mee en hoeft je kostbare foto’s en bestanden dus ook onderweg nooit te missen. Handig: je plant in alle eenvoud een back-up op de momenten die je zelf kiest. Uitgerust met een snelle USB 3.0-aansluiting voor Plug & Play-connectiviteit met Windows of Mac. Tip: Met een gratis jaarabonnement op Mylio Create bewerk, beheer en deel je al je foto’s via je One Touch.

21


IN DE KIJKER

Een draagbare harde schijf is vandaag absoluut onmisbaar, waarheen je leven je ook brengt.”

DE ULTIEME BACK-UP VOOR EEN GOEDGEVULD LEVEN May I see your passport, please? Je levensreis is pas echt compleet met de My Passport™ draagbare harde schijf van Western Digital. De opslagcapaciteit is perfect afgestemd op je specifieke noden onderweg: je hebt de keuze tussen 1 TB, 2 TB of 4 TB. Dankzij de wachtwoordbeveiliging en ingebouwde 256-bits AES-hardwareversleuteling kan je op je beide oren slapen: je digitale leven is in perfect veilige handen. Tip: Je kan de WD Backup™-software zo instellen dat op al je apparaten volgens een vaste frequentie automatische back-ups worden gemaakt van al je onmisbare foto’s, video’s, muziekbestanden en documenten. Deze HDD werkt ook op Chromebook.

EEN TOESTEL WAAROP JE KAN REKENEN! Wie ver wil geraken in dit leven kan maar beter heel goed kunnen rekenen. Gelukkig staat je brein er niet alleen voor. Met de Casio fx-92B Special College rekenmachine ontwar je zelfs de meest ingewikkelde mathematische knopen. Ook in de meest veeleisende wiskundige, wetenschappelijke en technische richtingen wordt de wiskundeles een fluitje van een cent als je dit rekenkundige manusje-van-alles bij de hand hebt. Tip: Met de apart verkrijgbare, ­ ltrasterke Casio Carbon Case is u je ­rekenwonder altijd en overal beschermd.

Tip: Meer over de Case Logic RBP-315 op pagina 20. 22


Een nieuwe start,

DOSSIER GOEDE VOORNEMENS

een uitstekend begin

Het einde van de zomer is altijd weer een nieuw begin: de vakantie is voorbij en iedereen begint opnieuw met een schone lei. Dit is hét moment om te beslissen om het vanaf nu helemaal anders aan te pakken. Je kan bijvoorbeeld de draad van het sporten eindelijk weer opnemen. Lijkt je dat geen voortreffelijk idee, na al die ijsjes, terrasjes en barbecues van de voorbije maanden?

VANDEN BORRE @YOURSERVICE Hoor het ook van onze experts! Het is niet altijd eenvoudig om te weten welk product uit ons ruime aanbod het beste is voor jou. Ze hebben allemaal hun eigen troeven en het komt erop aan om net dat product te kiezen dat voldoet aan jouw eisen. Wil je meer info over de voordelen van een product die voor jou relevant zijn? Onze experts in de winkel helpen je met veel plezier – en kennis van zaken – verder! 23


DOSSIER GOEDE VOORNEMENS

Je sportieve plannen voortaan wat langer volhouden?

Het zit ­a llemaal

tussen je twee oren!

FLOW INTO THE ZONE Sporten heeft een bewezen positief effect op je geheugen, je leervermogen, je focus en je concentratie. Maar push jezelf wel niet te hard: te intensief sporten kan namelijk je stressniveau verhogen. Bouw de inspanning dus geleidelijk op, luister naar je lichaam en gun jezelf op tijd en stond voldoende rust.

24


De oude Romeinen wisten het al: een gezonde geest is absoluut niets zonder een gezond lichaam. En dus slaan we weer met z’n allen aan het sporten. When the going gets tough, only the tough get going! Maar heb je de juiste earbuds, dan komt het sowieso helemaal goed: gewoon opgaan in je muziek en de pijn vergeten! GELIEVE VEEL TE SPATTEN

HOOGST INDIVIDUEEL LUISTERPLEZIER De nieuwe WF-1000XM4 True Wireless headphone van Sony staat garant voor een hoogkwalitatieve luister­ervaring die helemaal op jouw persoonlijke ­noden wordt afgestemd. De volledig draadloze oordopjes bieden je een toonaangevende Noise Cancelling en een buitengewone geluidskwaliteit. Uitstekend nieuws voor verwoede sporters is bovendien dat ze waterbestendig zijn en dus perfect bestand tegen spetters en zweet: niets houdt je nu nog tegen! Tip: deze oordopjes zijn 10% kleiner dan die van de vorige generatie, zonder in te boeten aan geluidskwaliteit of batterijduur. Met z’n tweeën wegen ze amper 7,3 g: licht genoeg voor urenlang draagplezier!

HÉT RECEPT VOOR RUNNER’S HIGH

DE VRIJHEID IN JE OREN

De HUAWEI FreeBuds 4 samengevat in vijf troeven? Volledig draadloze oordopjes met een stijlvol design, een ongekende geluidskwaliteit, actieve Noise Cancelling en een indrukwekkend lange batterijduur. De zeer fraai vormgegeven, perfect ronde oplaadcase (50 g) past perfect in je handpalm én je jaszak. Een paar eenvoudige, intuïtieve aanrakingen op een van beide oordopjes volstaan om je muziek af te spelen of telefoongesprekken te voeren. Tip: Via het Audio Connection Center in de HUAWEI AI Life-app kan je alle apparaten die aan je HUAWEI FreeBuds 4 zijn gekoppeld op één gebruiksvriendelijk scherm beheren. Je kan naadloos schakelen tussen de verschillende toestellen en je digitale leven ‘on the go’ helemaal inrichten zoals jij dat zelf wil. 25


DOSSIER GOEDE VOORNEMENS

MUST-HAVES VOOR DE

VERZORGDE STUDENT Een man met een piekfijne look is er minstens twee waard. Of je nu straks een veelbelovende date hebt of gewoon alle ogen in jouw richting wil zien draaien als je ergens binnenkomt, een Philips OneBlade scheerapparaat zou in je badkameruitzet zeker niet misstaan. 1

PHILIPS ONEBLADE PRO QP6550/61

Baanbrekende OneBlade-technologie

De reeks Philips OneBlade scheer­ apparaten is helemaal gebouwd rond de revolutionaire OneBlade-­ technologie: die is zonder meer geknipt om haar van elke lengte te trimmen, te scheren én afgelijnd te stylen. Het snel bewegende mesje (200 x per seconde) werkt zeer effectief en precies. De herlaadbare Li-ionbatterij is in één uur helemaal volgetankt.

Tip: Al deze toestellen gebruik je nat of droog, met of zonder schuim.

2

Face + Body (hard case)

Ben je van plan om je trimmer vaak mee te nemen op reis, dan kies je het best voor de Philips OneBlade Pro QP6550/61. Die is namelijk voorzien van een harde hoes, die een ideale bescherming biedt tegen deuken, stoten en krassen.

2

Face Only

3 Face + Body (soft case)

Bij de Philips OneBlade Pro QP6550/15 dekt de precisiekam met 14 lengtestanden een iets breder spectrum (0,4 tot 10 mm). Daarnaast heeft het toestel een digitaal led-display en is het geschikt voor gezicht én lichaam. Voor dat laatste gebruik je een apart mesje, met een opzetstuk dat je huid in gevoelige zones beschermt. OneBlade en accessoires zitten keurig opgeborgen in een zacht etui. 26

De Philips OneBlade Pro QP6530/15 is een hybride baardtrimmer. De precisiekam telt 12 lengtestanden, van 0,5 tot 9 mm. Het toestel is ook voorzien van een scheerkop voor het gezicht en een precisietrimmer. Dit handige lichtgewicht ligt goed in de hand en is een ijzersterke garantie op een stabiele scheerervaring.


Schuilt er in jou een onverbeterlijke doe-hetzelver? Dan zullen deze topproducten je zeker interesseren. Want waarom zou je nog met zware en milieuonvriendelijke flessen sleuren als je makkelijker dan ooit je eigen overheerlijke bruiswater kan maken? En niemand kent je haar toch beter dan jij!

JE EIGEN BRUIS, ALTIJD IN HUIS Het wordt pas echt fijn als er bubbels zijn! En dus verdient de fraai vormgegeven SodaStream SPIRIT One Touch Black een prominente plek op je aanrecht. Met dit elektrische bruiswatertoestel hoef je zelf helemaal niets meer te doen. Je drukt gewoon bovenaan het toestel op de knop met het gewenste bruisniveau: licht, medium of sterk bruisend. En proost! Oh ja: mocht je zin hebben in een specialleke, dan kan je eventueel nog een smaakmaker toevoegen.

OPERATIE SUPERKRULLEN

EEN SLIM HORLOGE ALS PERSONAL COACH

Op zoek naar een krultang die je haar sterk en gezond houdt? Dan moet je de CI83V6 Keratin Protect van Remington eens proberen. Deze geavanceerde conische tang verrijkt je lokken heel subtiel met keratine en amandelolie, van de aanzet tot de punten. Zo wordt je haar nog tijdens het stylen beschermd en hersteld, verzacht en verzorgd. R ­ esultaat: ronduit indrukwekkende krullen met een ongeziene souplesse en gezonde glans.

De Galaxy Watch 4, de nieuwste smartwatch van Samsung, is meer dan ooit jouw gezondheidspartner. Dat dankt hij onder andere aan de revolutionaire Body Composition Analysis. Een sensor analyseert je lichaamssamenstelling en brengt bijvoorbeeld je vetpercentage in kaart. Maar dat is niet alles. Dankzij het nieuwe Google-besturingssysteem heb je meer apps ter beschikking dan ooit tevoren. Je hebt helemaal geen excuus meer om niet te beginnen sporten!

27


Met jouw hulp herstellen wij de natuur! Voor iedere Renewd iPhone die Vanden Borre verkoopt doet Renewd een donatie aan WeForest voor een herbebossingsproject in Ethiopië. Samen beschermen we de natuur en helpen we de lokale bevolking bij het opbouwen van een beter bestaan. Draag jij een boompje bij?

Lees meer over Renewd bij Vanden Borre. Scan de QR code!

Kies nu voor Duurzaam! Duurzame High-End Devices 100% Originele Onderdelen Strengste Controle op meer dan 80 punten Gratis Pick-Up en Return Service

Betaal met ecocheques!

Voordeliger en Groener dan een

nieuw device. Ontdek het assortiment!


TABLET DOSSIER

Een blik op de allernieuwste

TABLETS Heb je jouw vertrouwde tablet de voorbije zomer ook tot het uiterste gedreven? Dan is dit misschien wel het moment om hem met welverdiend pensioen te sturen. Drie absolute topmerken hebben hun aanbod namelijk grondig vernieuwd en pakken uit met tal van interessante en innovatieve features.

VANDEN BORRE @YOURSERVICE Wij nemen al je oude toestellen gratis terug bij aankoop van een nieuw gelijkaardig apparaat. Toestellen kleiner dan 25 cm, zoals een gsm, tablet of scheerapparaat, kan je trouwens sowieso altijd in onze winkels binnenbrengen. Vanden Borre is namelijk lid van Recupel, dat in heel België de inzameling en recyclage van afgedankte elektrische en elektronische apparaten organiseert. Je vindt het volledige overzicht van onze winkels op vandenborre.be. 29


TABLET IN DE DOSSIER KIJKER

TABLET

Cheat Sheet

Toegegeven: het aanbod aan degelijke tablets is zo groot dat het soms heel moeilijk is om door het bos de bomen nog te zien. Wat is voor jou nu het ideale merk en op welke features moet je letten om de – voor jou en binnen jouw budget – allerbeste keuze te maken? Wij helpen je in vier stappen stevig op weg.

STAP 2: WAAR EN WANNEER WIL JE ONLINE KUNNEN GAAN?

Elke tablet maakt probleemloos verbinding met een wifinetwerk. Thuis en op het werk geraak je dus vlot online. Wil je ook kunnen surfen op de trein, op citytrip je mails checken of op het strand een sportwedstrijd volgen? Dan heb je een tablet nodig met ondersteuning voor 3G, 4G of 5G. Je herkent die aan hun simkaartslot. Met een datasimkaartje ben je altijd en overal online.

START

WIFINETWERK 3G, 4G & 5G

STAP 1 WAARVOOR WIL JE DE TABLET VOORAL GEBRUIKEN? Die vraag is beslissend voor de keuze van het besturingssysteem. Dat bepaalt namelijk welke apps je kan gebruiken en wat je dus met je tablet kan doen. Voor alle multimediale amusement is een Android-tablet of iPad (die op iOS draait) zonder meer perfect. Wil je er ook op werken, dan is Windows een heel aantrekkelijke optie. Met de iPad Pro (zie ook blz. 33) als een meer dan valabel alternatief.

30

BESTURINGSSYSSTEEM


Geraak je er echt niet uit? Vraag gerust een van onze productspecialisten om raad, via tel. 02 334 00 00. Je kan ze van maandag t.e.m zaterdag telkens tot 18 uur bereiken. Of je kan chatten of mailen via vandenborre.be.

STAP 3: WELK TABLET BEANTWOORDT HET BEST AAN JOUW CONCRETE BEHOEFTEN?

STAP 4: TIJD OM DE KNOOP DOOR TE HAKKEN

Wil je absoluut een groot scherm? Of vind je het vooral belangrijk om beelden in ultra hoge definitie te kunnen bekijken? Ben je van plan om constant te multitasken en zware apps te openen? Kies dan zeker een tablet met een krachtige processor en voldoende RAM-geheugen. Wil je heel veel data (zoals video’s en muziek) offline in het interne geheugen kunnen opslaan? Of ga je veeleer in de cloud werken en multimedia streamen? Ter info: met een tablet met ruimte voor een extern SD-kaartje kan je sowieso alle kanten uit. En hoe lang moet je tablet aan één stuk door kunnen presteren? De autonomie (batterijduur) kan van type tot type heel sterk verschillen.

Door eliminatie is je stilaan duidelijk welk type tablet jou op het lijf geschreven is. Je wil bijvoorbeeld een Android-toestel met wifi, een topscherm en een lange batterijduur, terwijl rekenkracht en opslagcapaciteit voor jou minder zwaar doorwegen. Nu je dat weet, is de keuze al veel minder moeilijk. En het ultieme doorslaggevende criterium is toch wel de prijs: hoeveel wil je ongeveer besteden? Het ene merk is namelijk al wat duurder dan het andere.

PROCESSOR

RAM-GEHEUGEN AUTONOMIE

PRIJS

MERK

31


7 TABLET DOSSIER

THE MAGNIFICENT

APPLE IPAD 10,2-INCH

32

Tablets: die superhandige en veelzijdige wondertoestellen zijn sinds jaar en dag niet meer uit ons leven weg te denken. Heeft die van jou zoveel diensten bewezen dat hij dringend aan vervanging toe is? Wij plukten uit het ruime aanbod 7 nieuwe toppers die meer dan de moeite waard zijn. ONGELOOFLIJK VEELZIJDIG, ONMISKENBAAR IPAD Met deze iPad geniet je nu van een prachtig 10,2 inch Retina-display en een ultiem gebruiksgemak. De krachtige A12 Bionic-chip kan vlotjes essentiële apps en indrukwekkende games aan. Apple Pencil is dan weer ideaal om notities te maken. De mogelijkheden met iPadOS 14 zijn vrijwel onuitputtelijk. En met wifi en LTE van Gigabitklasse en een batterij die de hele dag meegaat, krijg je zo mogelijk nog meer gedaan.

Tip: De nieuwe iPad is tegelijk je digitale notitieblok, je mobiele kantoor, je fotostudio, je game­ console en je eigen bioscoop. Top features • 10,2 inch Retina-display • Afmetingen: 250,6 mm X 174,1 mm X 7,5 mm • 8 MP-camera achteraan, 1,2 MP FaceTime hd-camera vooraan • Autonomie tot 10 uur


APPLE IPAD AIR

6

Tip: Je kan ook kiezen voor het 11-inch Liquid Retina-display. Dat is even mooi én ook nog eens superhandig om overal mee naartoe te nemen. Top features • 12,9-inch Liquid Retina XDR-display of 11-inch Liquid Retina-display • Afmetingen: 280,6 mm X 214,9 mm X 6,4 mm (12,9-inch) of 247,6 mm X 178,5 mm X 5,9 mm (11-inch) • 12 MP-groothoekcamera en 10 MP-ultragroothoekcamera achteraan, 12 MP-ultragroothoekcamera vooraan • Autonomie tot 10 uur

KLEURRIJK, KRACHTIG EN PRACHTIG Op het 10,9 inch Liquid Retina-­display met brede kleurweergave van iPad Air ogen je foto’s, video’s en games uitzonderlijk natuurlijk. De A14 Bionic-chip met Neural Engine bevat de nodige machine learning-features om een 4K-video te kunnen bewerken, een schitterende presentatie te maken of een 3D-model te ontwerpen. Dit juweeltje heeft ook een 12 MP-camera aan de achterkant en een 7 MP FaceTime hd-camera. Tip: iPad Air ondersteunt Magic Keyboard, Apple Pencil, snelle, eenvoudige en veilige Touch ID en Apple Pay. Top features • 10,9 inch Liquid Retina-display • Afmetingen: 247,6 mm X 178,5 mm X 6,1 mm • 12 MP-groothoekcamera achteraan, 7 MP FaceTime hd-camera vooraan • Autonomie tot 10 uur

APPLE IPAD PRO

WARE SUPERKRACHT, IN TWEE FORMATEN Met de duizelingwekkende Apple M1-chip, het adembenemende 12,9inch Liquid Retina XDR-display en supersnel 5G is de iPad Pro misschien wel de ultieme iPad. Hij kan bovendien prat gaan op pro-camera’s en een LiDAR Scanner voor schitterende foto’s, video’s en indrukwekkende AR. De nieuwe feature Midden maakt slim gebruik van de ultragroothoekcamera en machine learning om je bij videogesprekken altijd mooi in het middelpunt te houden.

5 33


TABLET IN DE DOSSIER KIJKER

4 3

SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE

FAN EDITION

SAMSUNG GALAXY TAB A7

ENTERTAINMENT EN CREATIVITEIT VAN DE BOVENSTE PLANK De Samsung Galaxy Tab S7 Fan Edition is met zijn lcd-paneel van 12,4 inch geknipt om optimaal te genieten van entertainment en je creativiteit naar een hoger niveau te tillen. Met de S Pen voer je je taken nog efficiënter uit. Met Multi-Active Window surf je op internet, maak je aantekeningen én stream je een video – allemaal op één scherm. Dankzij de krachtige processor en het aanzienlijke RAM-geheugen (3 GB) werkt deze tablet supersnel en loopt alles soepel. Verkrijgbaar in Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green en Mystic Pink. Tip: Met Samsung DeX en een Book Cover Keyboard gebruik je deze tablet als een laptop en transformeer je de gebruikersinterface in een pc-achtige ervaring. Kers op de taart: bij aankoop van een Tab S7 FE krijg je nu ook een gratis keyboardcover! Top features • 12,4 inch TFT lcd-display • Afmetingen: 284,8 mm X 185,0 mm X 6,3 mm • 8 MP-camera achteraan en 4 MP-camera vooraan • Autonomie tot 15 uur • Batterij: 10.090 mAh 34

DE TABLET OP MAAT VAN JOUW GEZIN De Samsung Galaxy Tab A7 is de tablet bij uitstek voor de hele familie. Zijn brede en dynamische display, de 4 Quad-speakers, de krachtige processor en het RAM-geheugen van 3 GB staan garant voor een uiterst performant toestel. Met de Kids Mode-app zetten de kinderen hun eerste stapjes in de digitale wereld, waarbij jij de controle behoudt over hun speeltijd, apps … Op die manier creëert Samsung een leuke, veilige ruimte om op ontdekking te gaan.

Tip: Schitterende portretten of ­ dembenemende landschappen, a de primaire camera (8MP) van de Galaxy Tab A7 kan alles aan.

Top features • 10,4 inch IPS lcd-display • Afmetingen: 247,0 mm X 157,0 mm X 7,0 mm • 8 MP-camera achteraan en 5 MP-frontcamera • Autonomie tot 18 uur • Batterij: 7.040 mAh


2 2ND GEN

LENOVO TAB M10 FHD PLUS

OVERTREFT ZELFS JE STOUTSTE VERWACHTINGEN De Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) is overduidelijk een tablet van de nieuwe generatie. Het indrukwekkende full hd-scherm van 10,3 inch verheft je multimedia entertainment tot een overweldigende ervaring. De d ­ ubbele Dolby Atmos®-speakers staan borg voor een uitstekende audiokwaliteit. De volledige metalen behuizing geeft deze tablet een premium look & feel mee en straalt tegelijk een ultramoderne eenvoud uit.

Tip: Je kan je Tab M10 FHD Plus (2e generatie) ontgrendelen met een glimlach, dankzij de gezichtsherkenningstechnologie die je ziet, je kent en je direct inlogt. Top features • 10,3 inch FHD-display • Afmetingen: 240,4 mm X 150,3 mm X 8,0 mm • 8 MP-camera achteraan en 5 MP-frontcamera • Autonomie tot 7 uur

Tip: De vier JBL®-luidsprekers zijn afgesteld met Dolby Atmos®. Dankzij slimme algoritmen komt het geluid niet alleen van voren, maar beweegt het ook boven je hoofd en om je heen. Top features • 11,5 inch Super Retina OLED-display • Afmetingen: 264,0 mm X 171,4 mm X 6,0 mm • 13-MP camera achteraan en 8-MP camera vooraan • Autonomie tot 15 uur

1

LENOVO TAB P11 PRO

DOE ALLES ALS EEN PRO

De superdunne en -krachtige Lenovo Tab P11 Pro is dankzij het heldere 11,5” oledscherm en het met Dolby® verbeterde geluid niet minder dan een draagbare filmzaal. Liever productief? Dankzij de TÜV Rheinland Eye Comfort-certificering overleven je ogen zelfs de zwaarste marathonvergaderingen. En met opties als het responsieve toetsenbord en de Lenovo Precision Pen 2 wordt werk ook onderweg leuker dan ooit.

35


HIGHTECH CORNER

VLOG APPARATUUR OF SLIMME OPLADERS? Het succes van je vlogavonturen staat of valt met de kwaliteit van je materiaal. We verzamelden voor jou alvast enkele toppers. Betrouwbare opladers zijn tegenwoordig dan weer een heel nuttig accessoire in je rugzak of interieur.

VLOG APPARATUUR

De GadgetMonster GDM-1021 Vlogging Stick is hét basisinstrument voor elke zichzelf respecterende vlogger. Met deze vlot hanteerbare selfiestick met ingebouwde ledlamp, flexibele handgreep en instelbare hoeken is het wel héél moeilijk om géén kwalitatieve selfies en video’s te maken.

Maak van je kamer een heuse filmset met de Cellularline Selfie Ring! Deze 360° roteerbare smartphone tripod is voorzien van een impressionante lichtgevende ring mét afstandsbediening voor al je video's en self shootings.

De BigBen Vlog Kit Pince is absoluut onmisbaar voor al wie enige ambitie heeft om een populaire TikTokker te worden. Je kan dit universele smartphone statief dankzij de flexibele tafelklem makkelijk overal bevestigen. Het LED Ring Light met 3 sterktes zorgt dan weer feilloos voor de juiste sfeer.

36


SLIMME OPLADERS

Dankzij de kleine maar zeer fijne Fresh ‘n Rebel Powerbank – 12.000 vallen je mobiele toestellen nooit meer zonder brandstof. Eén laadbeurt van 7 uur volstaat om tot viermaal je smartphone of tweemaal je tablet vol te tanken. Ook hier vechten dezelfde zes unieke kleuren om je voorkeur.

De elegante Samsung Wireless Charger Convertible laadt je smartphone vliegensvlug en draadloos op. Je moet hem alleen tegen de magnetische steun plaatsen. En je kan je toestel intussen gewoon blijven gebruiken. De inductielader doet bovendien ook liggend zijn ding: even de steun wegnemen en klaar is kees!

Prodebel presenteert twee nieuwe razendsnelle laadoplossingen. De Fast Wireless Charging Pad is een prima draadloze lader voor je smartphone, smartwatch en earbuds. De Multi Charger is een USB-laadstation waarmee je tot zes devices tegelijk kan bedienen door ze met de juiste kabel te verbinden. Het systeem maakt daarbij gebruik van QualComm Quick Charge 3.0.

Fresh ’n Rebel pakt uit met de compacte maar krachtige 12 W USB Mini Charger. Gewoon inpluggen, met een stopcontact verbinden en je mobiele toestel laadt supersnel en in alle veiligheid op. Leuk detail: deze fraaie oplader is verkrijgbaar in zes hippe kleuren: Ice Grey, Misty Mint, Dusty Pink, Petrol Blue, Ruby Red en Storm Grey.

Laad je smartphone of tablet snel en draadloos op met de Azuri Wireless Fast Charger. Deze draadloze thuislader heeft een strak en stijlvol design en is geschikt voor alle apparaten met Qi-ondersteuning.

Hebben je smartphone, tablet en hoofdtelefoon stuk voor stuk een andere aansluiting? Met de superkorte (amper 20 cm!) driekoppige Fresh ‘n Rebel USB 3-in-1 Cable laad je ze allemaal vlotjes op. Verbind je toestel met je notebook of Powerbank voor een oplaadbeurt in stijl. Storm Grey en Ruby Red zijn de verfijnde kleuren van dienst. 37


VANDEN BORRE KITCHEN

100% jouw keuze JOUW KEUKEN, HELEMA AL ZOALS JIJ ZE WIL


1 Jouw keuken, 100% gepersonaliseerd

Zowat alles aan jouw keuken kan worden aangepast, op maat van jouw specifieke wensen: de breedte en diepte van de kasten (zelfs met lades en uittrekelementen), de hoogte van de deuren, de frontindeling, de individuele apparaatpositie … Bij Vanden Borre Kitchen vind je gegarandeerd de keuken die voldoet aan al je wensen. Vertel ons hoe jouw ideale keuken eruitziet, wij doen de rest.

2 Met of zonder greep: aan jou de keuze

Hou je van een strakke keuken zonder handgrepen? Bij ­ anden Borre Kitchen heb je keuze uit meer dan 10 greeploze V oplossingen. Je bepaalt zelf het aantal lades, de greeplijsten en de uittrekelementen. Afgeschuinde fronten kunnen we voorzien van een beschermende metalen lijst en ook lakken behoort tot de mogelijkheden. Maar ook wie liever meubels heeft mét handgrepen, komt bij ons ruimschoots aan zijn trekken.

3 Meer dan 10.000 fronten voor je keuken.

Mag het voor jou net dat tikkeltje meer zijn? Bij Vanden Borre ­ itchen kan je eindeloos variëren in kleuren en materialen. Met meer K dan 10.000 keuzemogelijkheden vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Echt hout, gemelamineerd hout of houtlook, met of zonder kader, matte of glanzende afwerking, een RAL-, NCS- of Sikkens-kleur: je zegt het maar!

REALISEER JOUW IDEALE KEUKEN

Zoek een Vanden Borre Kitchen in je buurt voor een afspraak of surf naar vandenborrekitchen.be ∙ A ARTSELAAR Boomsesteenweg 71B, 2630 Aartselaar ∙ BONCELLES Route du Condroz 42, 4100 Boncelles ∙ DIEST Reustraat 1/A, 3290 Diest ∙ DROGENBOS Avenue Paul Gilson 506, 1620 Drogenbos ∙ FROYENNES Rue de la Borgnette 44-46, 7503 Froyennes ∙ GENK Hasseltweg 105 3600 Genk ∙ GOSSELIES Rue Pont-à-Migneloux 9, 6041 Gosselies ∙ HERSTAL Rue des Naiveux 44, 4040 Herstal ∙ JEMAPPES Avenue Wilson 469, 7012 Jemappes

∙ LEUVEN NEW Tiensesteenweg 376C, 3000 Korbeek-Lo ∙ MALDEGEM Koning Leopoldlaan 87, 9990 Maldegem ∙ OOSTAKKER Antwerpse­steenweg 1090, 9041 Gent ∙ ROESELARE Brugsesteenweg 508 8800 Roeselare ∙ SCHOTEN NEW Bredabaan 1197, 2900 Schoten ∙ SINT-NIKLAAS Kapelstraat 115, 9100 Sint-Niklaas ∙ WATERLOO Chaussée de Bruxelles 720-722, 1410 Waterloo ∙ WAVER Boulevard de l'Europe 41, 1300 Wavre ∙ WIERDE Chaussée de Marche 636, 5100 Namur

39


IN DEVAN HET HITS KIJKER MOMENT

PHILIPS 4K UHD LED ANDROID TV

VERWACHT HET ALLERBESTE Deze 4K UHD LED Android TV van Philips heeft het allemaal: een uitmuntende beeld- en geluidskwaliteit, praktische connectiviteit en een responsieve, gebruiksvriendelijke gaming. Beter nog: ook Ambilight draagt bij tot een ongekend meeslepende ervaring. PHILIPS 43PUS8536/12

Tip: Dit is dé tv voor multi-room audio. Met DTS ­PlayFi maak je in elke kamer verbinding met compatibele luidsprekers.

4

1

Magische driezijdige Ambilight

Met Philips Ambilight voelt alles gewoon veel dichterbij. Intelligente leds rondom de rand van de tv reageren op de actie op het scherm en stralen een meeslepende en ronduit betoverende gloed uit. Als je deze immersieve kijkervaring één keer hebt beleefd, wil je echt niets anders meer.

40

Altijd perfect, ongeacht de bron

2

Bioscoopkwaliteit met Dolby Vision en Dolby Atmos

Dankzij de ondersteuning voor Dolby’s eersteklas geluid en video-indelingen ziet HDR-content er op deze tv ronduit fantastisch uit en klinkt het ongelooflijk goed. Je kijkt naar het beeld zoals de makers het ook echt hebben bedoeld en je geniet van een ruimtelijk geluid met een bijna onvoorstelbare helderheid en diepte.

3

Slim, slimmer, Android TV 10

Jouw Philips Android TV biedt je de content die je wil, wanneer je maar wil. Je kan het startscherm aanpassen zodat je favoriete apps meteen verschijnen. Zo kan je heel eenvoudig je favoriete programma’s bekijken of verdergaan waar je was gebleven.

De Philips P5 Perfect P ­ icture Engine zorgt voor beelden die al net zo briljant zijn als je geliefde content. Kleuren zijn levendig, tinten ogen heel natuurlijk. Het contrast is zo helder dat je elk detail bijna kan voelen. Naast de 43-inch-versie is dit toestel ook verkrijgbaar in 50, 58, 65 en 75 inch. Zo vind je gegarandeerd het toestel op maat van jouw kijkgewoonten.


SONY BR AVIA XR X93J

MENSELIJKE INTELLIGENTIE

Met de gloednieuwe BRAVIA XR-reeks heeft Sony nog maar eens een grens verlegd: deze tv’s zijn nog smarter, nog volmaakter, nog completer. Levensecht entertainment: dat krijg je als je het extreme contrast van een Full Array LED-paneel combineert met de kracht van de Cognitive Processor XR.

1

SONY BRAVIA XR X93J

De slimste tv’s ter wereld Beeld en geluid worden met de ingenieuze Cognitive Processor XR naar een veel hoger niveau getild. De BRAVIA XR-televisies zijn namelijk de allereerste die op cognitieve intelligentie steunen. Ze analyseren data en creëren oplossingen zoals het menselijk brein dat doet.

Tip: Met Voice Search (stembesturing) op je afstandsbediening vind je in een wip je favoriete content terug.

2

Revolutionaire 4K Full Array LED kwaliteit

Het BRAVIA XR Full Array ledscherm presenteert je 4K-beelden zoals het menselijk oog die waarneemt. XR Contrast Booster maakt lichte gebieden lichter en donkere gebieden donkerder, zonder dat er details verloren gaan in schaduwen of overbelichting. Nooit eerder oogde een tv-beeld zo realistisch.

3

Overweldigende auditieve ervaring

De geavanceerde speakertechnologie Acoustic Multi-Audio zorgt voor heldere en duidelijke geluiden, waar je ook naar kijkt. Twee geluidspositionerende tweeters aan de achterkant en twee X-Balanced Speakers met volledig bereik toveren elke bron om tot een hoogwaardige, overdonderende geluidservaring. Klank en beeld vormen meer dan ooit een perfecte harmonie.

4

Altijd mooi om naar te kijken

De X93J-REEKS is te verkrijgen in drie formaten: 50”, 55” en 65”. Bij elk van hen trekt het minimalistische ontwerp met smalle beeldrand alle aandacht naar het scherm. Zo kan je je voluit concentreren op datgene waar het bij tv-kijken werkelijk om draait: het beeld.

41


DOSSIER HITS VANGOEDE HET VOORNEMENS MOMENT

Zit je vakantie er binnenkort helemaal op? Toegegeven, het wordt vast en zeker wennen aan dat strakke ritme, aan die dagelijkse rush om op tijd te moeten komen, aan ‘ik moet nu echt naar bed, want morgen is het weer vroeg dag’. Maar hopelijk kunnen we met deze tips de pil voor jou toch wat verzachten!

BACK TO BUSINESS! Jouw stappenplan voor een succesvolle eerste school- of werkdag

42


1

VEEL TE VROEG IN DE OCHTEND

4

VOORAVOND

VEEL TE VROEG IN DE OCHTEND (BIS)

5

LATER OP DE AVOND

6

BEDTIJD

Zet jij normaal minstens drie wekkers om helemaal zeker te zijn dat je je niet grandioos verslaapt? Doe jezelf een groot plezier en koop een DAB+ wekkerradio (p. 10-11). Wedden dat ‘moeten opstaan’ weldra niet langer je ultieme nachtmerrie is?

2

Sla je het ontbijt meestal over? Zonde, want de eerste maaltijd van de dag is echt een heel belangrijke. Even een stevige fond leggen en dan kan je er weer urenlang tegenaan! Op pagina 12 en 13 vind je alles wat je nodig hebt (koffiezet, broodrooster, mini-oven …) om jezelf op een heerlijk ontbijt te kunnen trakteren.

3

Terug thuis na een lange dag? Weinig is zo ontspannend als een gezellig potje kokkerellen in je nieuwe keuken van Vanden Borre Kitchen (p. 38-39). Of heb je nog genoeg energie over voor een sportieve inspanning van formaat? Met de juiste earbuds (p. 24-25) vliegt de tijd zo voorbij.

Daarna verhuis je naar je grote Philips (p. 40) of Sony (p. 41) televisie: ideaal om zalig te chillen met je lievelingsserie of je nog eens goed af te reageren met je fav game.

En morgen begin je gewoon weer van voor af aan!

IN DE LOOP VAN DE DAG

Toch even een dipje? Neem een beetje tijd voor jezelf en ga eens door je social media. Zoek enkele minuten verstrooiing op TikTok of YouTube of … Voor je ‘t weet, ben je er weer helemaal klaar voor! Maar dat vraagt natuurlijk wel om een betrouwbare smart­phone (p. 16) of tablet (p. 29-35) en voldoende oplaadmogelijkheden (p. 37).

VANDEN BORRE @YOUR SERVICE Kan je nog wat extra inspiratie ­gebruiken? Op vandenborre.be vind je altijd het laatste nieuws over de hot items van het moment. De beste ­producten voor de laagste prijzen, daar staan we voor!

43


SERV SERVICE R ICE SERVICES

Nooit was multimedia zo veilig en eenvoudig

Je hebt waarschijnlijk tal van multimediatoestellen in huis, maar wat doe je bij beveiligingsproblemen en andere issues? Met een van onze twee Multimedia Service Packs (Start of Care) zit je nooit meer met de handen in het haar. Met een van onze twee Multimedia Service Packs zit je letterlijk safe. Je kan kiezen tussen twee varianten: Multimedia Service Pack Start, met My Helpdesk, My Security en My Key, en het Multimedia Service Pack Care, waarbij je ook nog gebruik kan maken van de My Care Services. Meer weten of een Service Pack aanschaffen? Kom langs bij je dichtstbijzijnde Vanden Borre.

WAT IS OUDERLIJK

Nu het schooljaar weer van start gaat, komen je kinderen weer met allerlei nieuwe invloeden in contact. Dat kan zich ook online vertalen. Wil je een oogje in het zeil houden? Je kan het online reilen & zeilen van je kinderen monitoren via de functie ouderlijk toezicht (parental control) dankzij de service My Security van dit Multimedia Service Pack. Op die manier ben je er zeker van dat je kinderen enkel geschikte, veilige apps en websites bezoeken via hun smartphone, tablet, laptop en desktop … of de multimedia tools die je deelt met het hele gezin. Bovendien kan je limieten instellen dat je kinderen het toestel kunnen gebruiken zowel in totale tijd als in start- en einduur op een dag.

My Helpdesk

My Security

My Key

Je kan geen documenten meer printen, je weet niet waarom je pc sinds een paar weken veel trager is of je kan de update van je besturingssysteem niet voltooien? Geen probleem, want voor al je problemen met je multimediatoestellen kan je met een specialist bellen die samen met jou naar een oplossing zoekt. Eventueel neemt de specialist – na jouw akkoord – je toestel vanop afstand over.

Je beschermt tot 10 toestellen met een uitstekende beveiligingsoplossing. Je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijke bedreigingen op het internet, zoals virussen en kwaadwillige software.

My Key is een applicatie die automatisch unieke paswoorden genereert. Je installeert My Key op maximaal 10 toestellen en via 1 enkel paswoord heb je toegang tot al je andere inloggegevens, paswoorden en creditcardgegevens. Gemakkelijk én veilig.

Tip: je schakelt ons zo vaak in als je maar wil via tel. 02 334 00 00. Op weekdagen zijn we bereikbaar van 8 tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 18 uur.

44

verstevigd en pogingen van buitenaf om je persoonlijke gegevens te bemachtigen worden geblokkeerd. Tip: deze service omvat ook enkele extra troeven zoals automatische updates van je beveiligingssoftware, verloren of gestolen toestellen opsporen/ vanop afstand blokkeren en ouderlijk toezicht (zie kader).

Je vindt deze exclusieve service pack van Vanden Borre in je dichtstbijzijnde winkelCLICK & COLLECT

JE VINDT VANDEN BORRE IN JE BUURT! vandenborre.be

Vanden Borre

Click&Collect: je bestelling staat klaar in 30 min, in alle veiligheid.

Selecteer het product van je keuze via vandenborre.be. Vul vervolgens je postcode in en je krijgt meteen een lijst met winkels te zien waar je het product kunt afhalen. Onmiddellijk of na enkele dagen: wat jou het beste uitkomt! Vanden Borre staat altijd klaar voor jou.

AALST Gentsesteenweg 351A

DIEST Reustraat 1

LIBRAMONT-CHEVIGNY Avenue de Bouillon 139

ROESELARE Brugsesteenweg 356

ANDENNE Avenue de Belle Mine 23

DROGENBOS Nieuwe Stallestraat 219

LIER Donk 54

RONSE Cesar Snoecklaan 29

ANDERLECHT Westland Shopping

EEKLO Krugercenter

LOCHRISTI Antwerpsesteenweg 113

SCHAARBEEK Leuvensesteenweg 610

ANTWERPEN Grand Bazar Shopping Center

ELSENE Steenweg op Elsene 84/86

LOKEREN Hoek Oeverstraat-Zelebaan

SCHILDE Turnhoutsebaan 401

FROYENNES Rue de Roselieres 6

LOUVAIN-LA-NEUVE L’Esplanade Shopping Center

SINT-DENIJS-WESTREM Kortrijksesteenweg 1200

AWANS Rue de Bruxelles 10 BASTOGNE Rue de Marche 130 BEAURAING Rue de Rochefort 75 BERINGEN Be-MINE Boulevard 16 BOIS-DE-VILLERS Rue Léon François 6-8 BONCELLES Route du Condroz 44 BOORTMEERBEEK Leuvensesteenweg 367

GENK Hasseltweg 77 GENT Martelaarslaan 307 GOSSELIES Rue de la Renaissance 6 HASSELT Genkersteenweg 84 HERENTALS Augustijnenlaan-Ring HERSTAL Rue des Naiveux 20

MALDEGEM Koning Leopoldlaan 103 MARCHE-EN-FAMENNE Rue du Parc Industriel 8 MECHELEN Guido Gezellelaan 8 MECHELEN Brusselsesteenweg 441 MEERBEKE Brusselsesteenweg 208 MERKSEM Bredabaan 974

BRUGGE Maalsesteenweg 328

JAMBES Avenue du Prince de Liège 115

BRUSSEL City 2 Shopping

JEMAPPES Avenue Wilson 510

MOL Molderdijk 39

BRUSSEL Basilix Shopping Center

KAPELLEN Hoevensebaan 17

MONTIGNIES-SUR-SAMBRE Rue de la Persévérance 11

BRUSSEL Woluwe Shopping

KESSEL-LO Tiensesteenweg 395

MORTSEL Statielei 20

CINEY Avenue Schlogel 117

KNOKKE-HEIST Lippenslaan 191

NIVELLES Chaussée de Namur 55

DENDERMONDE Mechelsesteenweg 3

KUURNE Ringlaan 11

OOSTENDE Torhoutsesteenweg 660

DEURNE Turnhoutsebaan 79

LA LOUVIERE Rue Conreur 210

OUDENAARDE Kraneveld 87

MERKSEM Bredabaan 891

SINT-ELOOIS-VIJVE Gentseweg 595 SINT-NIKLAAS Waasland Shopping SINT-TRUIDEN Industrielaan 3130 SOIGNIES Rue de Steenkerque 34/2 TERNAT Morettestraat 15 TONGEREN Luikersteenweg 151 TURNHOUT Steenweg Op Gierle 180 VERVIERS Rue Du Gazomètre 1 WATERLOO Chaussee De Bruxelles 281 WAVRE Rue J. Wauters 87 WETTEREN Oosterzelesteenweg 5 WIJNEGEM Turnhoutsebaan 5 WILRIJK Boomsesteenweg 925 WILRIJK Boomsesteenweg 696


Top deals Vanaf

Vanaf

€ 149

€9

Met DataPhone (2,5 GB) : € 25/maand. En mobiel abonnement*.

iPhone 12 64 GB 5G

Met DataPhone (1 GB) : € 10/maand. En mobiel abonnement*.

OnePlus Nord CE 128 GB 5G

Alle info en voorwaarden op proximus.be/promomobile *Geldig van 16/08/2021 t.e.m. 30/09/2021 bij elk gezamenlijk aanbod van 24 maanden bestaande uit een smartphone met een mobiel abonnement vanaf € 19,99 in combinatie met DataPhone 2,5 GB van € 25. Niet compatibel met (Mobilus) Unlimited Premium. Zolang de voorraad strekt. Beëindiging binnen de 24 maanden: restwaarde verschuldigd voor toestel o.b.v. aflossingstabel in contract. Alle abonnementen worden betaald via domiciliëring. iPhone is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Computer Inc.


Vanden Borre herstelt je grote elektrotoestellen met één abonnement

Kosteloze reparatie tot minimum 7 jaar na aankoop. Of langer, volgens de herstelbaarheidsperiode van je toestellen.

Voor je groot elektro, ook als je ze niet bij Vanden Borre kocht*. Voor al je toestellen, de huidige én degene die je later nog bijkoopt.

Is je toestel niet meer te herstellen? Als je het bij ons hebt gekocht, krijg je je aankoopbedrag terugbetaald onder de vorm van een waardebon.

Meer info? Afspraak in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel. *Met een forfait van € 79 voor de eerste interventie op een toestel dat je niet bij ons kocht. Dit abonnement vervangt de wettelijke garantie niet. Deze blijft van toepassing.