Vanden Borre Magazine - Back to School 2018

Page 1

MAGAZINE

NR.57||MOEDERDAG NR. BACK TO SCHOOL 20182018

TOO COOL FOR SCHOOL dé must haves van het jaar

VANDEN BORRE SERVICES de beste bescherming voor je toestellen

POWER FOOD

gezonde snacks voor jong en oud

100%

klaar voor de start Vanden Borre bereidt je voor op het nieuwe schooljaar

Met handig e tips & tric ks!


2


EDITO

EDITO

Inhoud

De meeste vakantiespullen zijn stilaan opgeborgen en iedereen gaat weer aan het werk. Hét ideale moment om ons Vanden Borre Magazine in een back to school-jasje te steken! In deze editie vind je alles wat je nodig hebt voor een productieve school- of werkdag, we houden je up-to-date van de laatste nieuwe trends en producten, én we vertellen je alles over onze uitgebreide verzekeringen en service. Maar daar stopt het niet. Want bij Vanden Borre doen we er echt alles aan om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting. Ben je dus niet helemaal zeker welke tablet, laptop of ander toestel je dit schooljaar best koopt? De verkopers in onze winkels helpen je met veel plezier verder. Zij volgen verschillende opleidingen waardoor zij onze producten en laatste nieuwe technologieën volledig onder de knie hebben. Spreek hen dus zeker aan voor advies op jouw maat. Ben je niet in de winkel maar wil je toch een verkoper of expert spreken? Dan staat ons telefoonteam voor je klaar. Bel 02 334 00 00 en ze vertellen je alles wat je wil weten. Ondertussen wensen we je alvast een fijne eerste school- of werkdag.

Veel leesplezier Mathieu Ghyssel Sales Director

Vanden Borre SERVICES Nieuwe tablet, smartphone of laptop? Ontdek onze uitgebreide garanties en serviceoplossingen! P. 9-11

Colofon Verantwoordelijke uitgever: Vanden Borre nv, Slesbroekstraat 101, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Hoofdredacteur: Elke De Vuyst Category managers: Nicolas Schlumpf en Corinne Nollet Productie en concept: Gicom Producer: Elise Danckers Copywriting: Jasmine Robbé Vertaling: Noémie Demets Vormgeving: Jeffry Baecker Drukwerk: Realise Printing Regie: Vanden Borre, Elke.DeVuyst@Vandenborre.be

3


#V

DB

FA VO R

I ET

Inhoud

#VDBFAVORIET Ontdek de favoriete producten van onze klanten. P. 16, 28

100% OPGELADEN Boost je humeur en bouw elke dag een beetje vakantie in met onze vijf turbotips. P. 12-15

TOO COOL FOR SCHOOL

SCANNEN À LA CARTE

Ontdek de drie hotste trends van het moment en verover de speelplaats in stijl.

Vind de draagbare scanner die het best bij je past in het uitgebreide gamma van IRIScanTM.

P. 17

P. 18-19

4


INHOUD

100% VOORBEREID Klaar voor een zorgeloze tijd op kot? Vergeet niks dankzij onze handige checklist! P. 20-24

WORK IT Haal alles uit je werkdag met onze vier productiviteitsboosters voor op kantoor. P. 29

SNEL EN SUPERLEKKER Maak het jezelf gemakkelijk in de keuken met onze eenvoudige recepten voor drukke dagen. P. 42-43

VLOTJES DOOR DE OCHTENDSPITS

PLUG AND PRINT

Elke ochtend snel de deur uit dankzij vijf handige time management-tips.

De beste printer voor op kot? Studente Flo test de HP DeskJet 3639 All-In-One.

P. 52-54

P. 26-27 5100%klaat r voor de star

Terug naar school of weer aan het werk? Dankzij Vanden Borre wordt een dagje op de

schoolbanken of achter je bureau net zo leuk als vakantie! Speciaal voor de start van het nieuwe schooljaar verzamelden we alle tips en producten die je nodig hebt om er weer vol goede moed tegenaan te gaan. Beter, sneller en efficiĂŤnter dan ooit. Dus optimaal genieten van de momenten van rust, of net alles in de strijd gooien tijdens het spitsuur? Wat je ook wil, dit schooljaar doen we alles voor de volle 100%!

Op je plaatsen ... Klaar? Start!VANDEN BORRE NEWS

Vanden Borre SERVICES Terug naar school? No stress! Bij Vanden Borre weten we hoe belangrijk het is dat je toestellen perfect werken. Daarom krijg je van ons de garantie dat we er alles aan doen om ze in topvorm te houden. En als er dan toch iets misgaat, staan we voor je klaar zodat je meteen weer verder kan. Ontdek hier onze uitgebreide garanties, handige serviceoplossingen en aanvullende beschermingen – en ga ook dit schooljaar zonder zorgen weer aan het werk.

DE Vanden Borre SERVICES Wettelijke én uitgebreide garanties bij defect of panne Heb je een toestel gekocht bij Vanden Borre? Dan kan je op je beide oren slapen. Wij bieden je twee jaar lang een uitstekende service na verkoop volgens de wettelijke waarborg voor consumenten. Wil je je wettelijke waarborg uitbreiden? Dat kan! Met de Service Plus Garantie verleng je de waarborg op je groot elektrotoestel tot vijf jaar. De meerprijs is afhankelijk van het type toestel. Met de Direct Replace Garantie verleng je de waarborg op je kleine elektrotoestellen dan weer tot drie jaar. Bij deze garantie wordt je toestel bij een defect of panne meteen omgeruild voor een nieuw exemplaar!

Zonder zorgen weer naar school Bij de start van een nieuw schooljaar investeren heel wat mensen in nieuwe multimediatoestellen. Ben jij er één van? Dan wil je natuurlijk optimaal gebruik kunnen maken van je nieuwe smartphone, laptop of tablet. Speciaal voor jou stelde Vanden Borre daarom een uitgebreid aanbod ondersteunende diensten en verzekeringen samen. Bescherm je toestellen optimaal met één van onze Multimedia Service Packs of met een waterdichte SFAM-verzekering. Zo kan je zonder zorgen aan de slag!

9


MULTIMEDIA SERVICE PACK De beste ondersteuning voor je multimediatoestellen Het Multimedia Service Pack van Vanden Borre geeft je recht op aanvullende diensten voor al je multimediatoestellen. Je kan onze specialisten contacteren als je vragen hebt, je krijgt acht licenties voor een complete beveiligingssoftware, én als je kiest voor het pack ‘Care’, zorgen we voor een premium ophaling en herstelling als er toch iets misloopt.

Altijd een expert aan de lijn

Premium service, inclusief vervangtoestel Als je kiest voor de optie ‘Care’ geef je één van je toestellen drie jaar lang een voorkeursbehandeling. Je toestel wordt in heel België gratis opgehaald, binnen de 10 dagen hersteld, en weer teruggebracht. Bovendien krijg je tijdens de herstelling een vervangtoestel. My Care Services geldt drie jaar lang. Je garantie wordt verlengd tot het einde van je abonnement.

Het Multimedia Service Pack Start omvat My Helpdesk en My Security. Het Multimedia Service Pack Care omvat daarnaast ook de aanvullende diensten van My Care Services. Ga langs bij één van onze verkooppunten voor meer informatie of om een Multimedia Service Pack af te sluiten.

Je pc werkt plots veel trager? Je krijgt je printer niet geïnstalleerd? Of je Mac herkent je harde schijf niet? Via het My Helpdesknummer kan je met al je vragen terecht bij een expert van Vanden Borre. Kan hij je niet meteen helpen met aanwijzingen via de telefoon? Dan neemt hij, na akkoord, je toestel vanop afstand over om je probleem alsnog op te lossen. De Vanden Borre Helpdesk is bereikbaar van 8.00 - 18.00 u. op weekdagen, en van 9.00 - 18.00 u. op zaterdag.

SFAM-verzekering Voor als er toch iets misgaat met je smartphone of tablet

Extra bescherming voor je toestellen en hun gebruikers Met My Security ontvang je de laatste nieuwe beveiligingssoftware voor acht multimediatoestellen. Het programma beschermt je gegevens tegen virussen en hackers en spoort snel verloren geraakte smartphones of tablets op. Bovendien stel je op een eenvoudige manier ouderlijk toezicht in. Zo weet je waar de toestellen van je kinderen zich bevinden, bepaal je hoe lang ze mogen surfen én blokkeer je websites die ze beter niet bezoeken. Dit product wordt aangeboden in samenwerking met F-Secure, één van de wereldleiders in beveiligingssoftware.

10

Je smartphone of tablet beschadigd? Dankzij de SFAM‑verzekering is je toestel beschermd bij schade, diefstal en zelfs verlies! De service-uitbreiding dekt zelfs aanvullende diensten zoals het gebruik van een vervangtoestel, de huur van een tweede smartphone of tablet over heel de wereld in geval van een schade, het recupereren van data en een express-vervangservice! Voor een absolute gemoedsrust, wat er ook gebeurt. Je kan een SFAM-verzekering afsluiten tot 30 dagen na aankoop. Ontdek alle tarieven, aanbiedingen en meer op pagina 54!


VANDENÂ BORRE NEWS

Nooit was multimedia zo veilig en eenvoudig.

Onbeperkte telefonische ondersteuning

3 exclusieve diensten

Premium dienst na verkoop

Uitstekende beveiligingssoftware

11


100% N E D A L E G OP 12


100% OPGELADEN

Vol energie het schooljaar in ... De vakantie is voorbij en de drukke werkdagen liggen weer

op de loer. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je ook meteen weer in je oude gewoonten moet hervallen. Met deze vijf turbotips

boost je je humeur en maak je van elke dag een beetje vakantie. Het goede leven in vijf eenvoudige stappen!

1

Begin met een schone lei

Goede voornemens zijn niet alleen weggelegd voor de start van een nieuw kalenderjaar. Het einde van de zomervakantie is het ideale moment om alle tellers op nul te zetten. Begin het nieuwe schooljaar met een gezonde detoxkuur, ruim je huis eens grondig op, of maak eindelijk komaf met klusjes die je al de hele zomer uitstelt. Niets zo ontspannend als een frisse start, toch?

2

Blijf bewegen

Hoe druk je het ook hebt, blijven bewegen is de sleutel tot een gezonde geest in een gezond lichaam. Neem de trap in plaats van de lift of trek na een lange dag je loopschoenen nog eens aan. Alle beetjes helpen! Met de Fitbit Versa smartwatch track je de hele dag door je activiteiten en gezondheid. Je kan snel en eenvoudig persoonlijke statistieken opvragen, workouts volgen en handige reminders instellen die je motiveren om te bewegen. Bovendien biedt de Fitbit Versa ruimte voor meer dan 300 muzieknummers. En het allerbeste? Dankzij de uitzonderlijk krachtige batterij gaat hij meer dan vier dagen mee, zonder opladen!

Vanden Borre @YOURSERVICE Heel wat smartwatches en gezondheidsapps zien er op het eerste zicht hetzelfde uit, maar toch is er vaak één specifiek product dat 100% aan al je vereisten voldoet. Bij Vanden Borre kan je rekenen op deskundig advies van gespecialiseerde medewerkers. Vertel hen waar je naar op zoek bent, en zij helpen je meteen het juiste toestel te vinden. 13


3

Haal de vakantie in huis

De ‘grote’ vakantie is dan wel voorbij, maar niets houdt je tegen om elke dag een beetje vakantie in te bouwen. Even een dipje? Druk een paar van je zomerfoto’s af om in te kaderen, organiseer een ouderwetse fotoavond of stel een eigen fotoboek samen. Haal je leukste souvenirs en je lievelingsplaylist erbij, en voor je het weet zit je weer helemaal in de vakantiesfeer!

Je perfecte partner in crime Die detoxkuur opvolgen, workouts tracken, perfecte foto’s maken en bekijken of gezellig Netflixen: de Samsung Galaxy A6 is de ideale ondersteuning voor elk avontuur. Dankzij zijn strakke, slimme design is hij gebruiksvriendelijker dan ooit. Het Super AMOLED display zorgt voor een scherper beeld en een meer dynamisch kleurenpalet. Dankzij het nieuwe, nog grotere formaat ideaal om te gamen, sms’en, browsen en nog veel meer. De slimme features van de Samsung Galaxy A6 maken het je bovendien nog makkelijker om de dagelijkse rush te structureren: open twee apps tegelijkertijd met App Pair, switch zonder moeite tussen verschillende gebruikersaccounts dankzij Dual Messenger en track alle gezondheidsdata van je wearables rechtstreeks in Samsung Health. Toch nog een extra duwtje in de rug nodig? De Bixby personal assistant helpt je met alles: van doktersafspraken tot boodschappenlijstjes.

14


100% OPGELADEN

4

Gun jezelf voldoende rust

Een gezond slaappatroon is de basis van een gezonde levensstijl. Ga elke avond ongeveer op hetzelfde uur slapen, en zet ook je wekker rond dezelfde tijd. Je zal merken dat je lichaam zich helemaal aanpast aan je nieuwe slaapcyclus, en dat je je een stuk fitter en energieker gaat voelen. Wil je tracken hoelang je nu écht slaapt? De hybride Mykronoz ZeTime smartwatch is naast zijn calorieënteller, stappenteller, hartslagmeter en activiteitsanalyse ook voorzien van een slimme slaapmonitor die je slaapcyclus analyseert. Maar natuurlijk kijk je er ook meteen je sociale media op na én haal je in enkele kliks je agenda erbij. Kwestie van toch nog even te multitasken voor het slapengaan.

Vanden Borre CHEAT SHEET Smartwatch: een polshorloge dat naast een uurwerk ook andere functies biedt, zoals een aanraakscherm, een gps-systeem of ingebouwde meetinstrumenten.

5

Geniet van de kleine dingen

Je hoeft niet op vakantie te zijn om echt te kunnen genieten. Kleine, onverwachte momenten op een drukke weekdag kunnen net zo mooi zijn. Een etentje met vrienden, een gezellig avondje Netflixen of een spontane afterwork met collega’s: soms heb je niet meer nodig om even helemaal op te laden.

Wearables: slimme elektronische toestellen die op het lichaam kunnen gedragen worden in de vorm van accessoires, zoals bijvoorbeeld een smartwatch.

15


I ET FA VO R DB #V

#VDBFAVORIET De slimme krachtpatser van architect Jeroen Het is zover: de Chinese multimediaspeler Xiaomi stelde onlangs de langverwachte opvolger van zijn Mi A1-reeks voor. De Xiaomi Mi A2 werd ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Onze favoriete features? Zijn indrukwekkende configuratie, slimme dubbele camera en hoogkwalitatieve display met ingebouwde krasbescherming.

1 Krachtige configuratie De Xiaomi Mi A2 werkt met het Android 8.1 Oreo besturingssysteem en draait moeiteloos verschillende zware applicaties tegelijk. Via Android One geniet je van updates naar de nieuwste Androidversie, minstens twee jaar lang. Dankzij de keuze uit een geheugen van 32 of 64 GB, sla je net zoveel foto’s en muzieknummers op als je zelf wil. Bovendien krijg je onbeperkte opslag voor je foto’s in hoge resolutie via Google Photos. Daarnaast bevat Android One enkel de noodzakelijke apps, waardoor je opslagruimte wint en je batterij het langer uithoudt. En is je batterij leeg? Dan helpt Quick Charge 3.0 je om je Xiaomi Mi A2 snel weer helemaal op te laden!

2 Kwalitatief camerasysteem De dubbele camera van de Mi A2 combineert twee kwalitatieve lenzen – 12 megapixel en 20 megapixel – en zorgt ervoor dat je altijd en overal scherpe, duidelijke foto’s vastlegt. Neem een foto, bewerk hem en upload hem om hem op te slaan of te delen – allemaal met één eenvoudige vingertik. Bovendien zijn ook features zoals geotagging, scherpstellen met één enkele tik, gezichtsherkenning, HDR en een panoramafunctie standaard ingebouwd.

Vóór 22.30 u. besteld, morgen gratis gelever d

3 Schitterende display De volledig uit glas en aluminium bestaande Xiaomi Mi A2 is uitgerust met een 5,99-inch lcd-scherm, afgewerkt met Corning Gorilla Glass 3 voor bescherming tegen barsten en krassen. Het display levert een schermresolutie van 1080 op 2160 pixels en geeft meer dan 16 miljoen kleuren weer. En ook op het vlak van geluid doet de Xiaomi Mi A2 het uitstekend. Met zijn ingebouwde actieve ruisonderdrukking met speciale microfoon zorgt hij ervoor dat elke oproep helderder dan ooit klinkt, voor zowel de beller als de ontvanger. 16


COOL@SCHOOL

TOO COOL FOR SCHOOL

Dé must haves van het jaar

Een nieuw schooljaar, dat vraagt om de laatste nieuwe snufjes, de coolste accessoires en enkel het allerbeste materiaal. Wij zochten alvast uit wat je nodig hebt om ook dit jaar weer helemaal mee te zijn met de nieuwste trends.

DE SLIMSTE VAN DE KLAS De Casio fx-92B Special College werd speciaal ontwikkeld voor het secundair onderwijs. Het rekentoestel is uitgerust met een lcd-scherm met hoge resolutie van vijf lijnen, een handig menu met iconen en drie weergavetalen. Hij onthoudt je laatste en voorlaatste uitkomst tot negen variabelen en geeft je de mogelijkheid om zowel 2D- als wetenschappelijke invoer te verwerken. Naast de uitgebreide standaardfuncties helpt de Casio fx92B Special College je te ontbinden in priemfactoren, de grootste gemene deler en het kleinste gemene veelvoud te berekenen, breuken te vereenvoudigen, eenheden om te zetten, goniometrische en hyperbolische functies te genereren en nog veel meer. Als kers op de taart kan je met de Casio fx-92B Special College ook QR-codes genereren die je met behulp van de CASIO EDU+ smartphoneapplicatie de grafische voorstelling van je berekening laten zien. Als dat niet slim is!

VEROVER DE SPEELPLAATS IN STIJL Op zoek naar een volledige uitrusting om het schooljaar moeiteloos door te komen? In het vierdelige Back to School Pack van Targus vind je niet enkel een comfortabele laptoprugzak met ruimte voor een tablet en al je andere schoolspullen, maar ook een bijpassende lunchtas, een handig opbergtasje slash pennenzak, en een touwtjesrugzak voor je sportkledij. Allemaal in dezelfde stoere camouflageprint, met keuze uit militair kaki of knallend blauw. Succes gegarandeerd!

TIEN JAAR INNOVATIE IN ÉÉN BEAT Tien jaar geleden werd de allereerste Beats-hoofdtelefoon gelanceerd. Om dat te vieren, brengt het merk nu een speciale verjaardagseditie van het populaire accessoire uit. De Beats Studio3 Wireless uit de Beats Decade Collection kreeg een gedecoreerde oorschelp, een stijlvol rood label en een speciale hardcover linnen opbergetui mee. Dankzij de Pure ANC ruisonderdrukking kan je ongestoord genieten van je lievelingsmuziek, waar en wanneer je maar wil. Ondertussen beantwoord je oproepen, sla je nummers over of activeer je Siri via de multifunctionele on-ear bediening. En is je batterij na 22 uur – of 40 uur zonder ruisonderdrukking – dan toch leeg? Dan kan je dankzij de Fast Fuel-technologie na 10 minuten opladen weer drie volle uren muziek beluisteren.

Vanden Borre CHEAT SHEET Pure ANC: Pure ANC of pure adaptieve ruisonderdrukking is een vorm van ruisonderdrukking die gebruikmaakt van geavanceerde algoritmes om de geluiden om je heen te monitoren en het niveau van geluidsonderdrukking aan te passen aan je omgeving. Siri: een virtuele assistent voor mobiele besturingssystemen van Apple.

17


Scannen à la carte

Ontdek de draagbare scanners van ¡ ris

Nota’s overnemen? Een taak delen met je klasgenoten? Vergeet het kopiëren, fotograferen of overschrijven van documenten. Dankzij IRIS heb je altijd een kwaliteitsvolle draagbare scanner bij de hand. In geen tijd tover je papieren documenten om tot volledig bewerkbare digitale bestanden in Word, Excel en meer. Scan boeken of cursussen in en zet ze om naar e-books. Gebruik de tekst-naar-spraak-functie om teksten te beluisteren en om te zetten naar meer dan 55 verschillende talen. Talen bijleren? Misschien dit jaar wel, ja! Onze digitale pennen zorgen ervoor dat je handgeschreven nota’s onmiddellijk worden omgezet naar een steeds bewerkbaar digitaal bestand. Zowel voor studenten als leerkrachten bieden de IRIS-scanners een aanzienlijke hulp! Bovendien zijn ze zodanig compact dat je ze makkelijk overal kan meenemen. Start dit nieuwe schooljaar als een topper!

Ultracompact en altijd verbonden

Met wifi voor snelle verzending

IRISCAN BOOK 5 WIFI Mag het allemaal nog iets sneller? De IRIScanTM Book 5 Wifi is de snelste draagbare zelfstandige scanner ooit. Hij scant een document in slechts één seconde volledig in! En dankzij de ingebouwde wifiverbinding en de ‘Instant Result Wifi’-app stuur je je documenten achteraf even snel door naar je Android- of iOS-apparaat. Superhandig!

18

De compacte, draagbare IRIScanTM Anywhere 5 Wifi met batterijvoeding is ideaal om te scannen waar en wanneer je maar wil. Thuis, op school of onderweg: je hebt zelfs geen computer nodig! Je scan wordt automatisch opgeslagen op de bijgeleverde microSD-kaart, en je kan hem meteen via wifi versturen naar je mobiele apparaten en je pc of Mac. Je gescande documenten worden omgezet in volledig bewerkbare bestanden. Daarna hoef je ze enkel nog te archiveren, bewerken of delen met je klasgenoten! Bovendien is de IRIScanTM Anywhere 5 Wifi niet enkel handig voor studenten. Ook voor verkopers en andere zelfstandigen biedt hij de ideale oplossing voor mobiel en autonoom scannen.


PUBLIREPORTAGE

Schuiven en scannen in 3 tellen Een pagina uit een bibliotheekboek nodig of een cursus inscannen zonder pagina’s uit te scheuren? Het kan met de IRIScanTM Book 3. Sleep met de draagbare scanner over de pagina – en klaar! Je documenten worden ingescand en opgeslagen op de microSD-kaart, zodat je er meteen mee aan de slag kan. En ja, ook hier zijn de bestanden meteen bewerkbaar.

van Het volledige gamma r IRIS™ is nu verkrijgbaa bij Vanden Borre of op vandenborre.be

Flexibele multitasker De IRIScanTM Express 4 biedt alle voordelen van een compacte kleurenscanner en werd uitgerust met een revolutionair PDF-softwarepakket. De compacte en lichte scanner met USB-aansluiting – zonder stroomkabel – neemt weinig plaats in op je bureau en is de snelste draagbare scanner op de markt. Hij scant acht pagina’s per minuut, zonder opwarmen! Via de digitale Button Manager pas je de scanner aan aan je eigen behoeften. Facturen en contracten inscannen? Vakantiefoto’s en recepten opslaan? Of cursussen en nota’s digitaal dupliceren? Het kan allemaal met de uitgebreide settings van de IRIScanTM Express 4. En dat is nog niet alles. Want met de bijgeleverde PDF-software worden je documenten automatisch omgezet in volledig bewerkbare bestanden die je snel en eenvoudig kan delen in de cloud.

19


100% D I E R E B R O VO 20


100% VOORBEREID

Onze checklist voor een zorgeloze tijd op kot

Ga je dit academiejaar op kot studeren? Met onze handige checklist voor studeren, koken, wassen en relaxen zorgen wij er alvast voor dat je niets belangrijks vergeet. Of toch? Want die feestjes en studiegroepjes, die moet je natuurlijk nog wél helemaal zelf organiseren …

Investeer in een degelijke laptop

Dé reden waarom je op kot gaat, is om je volledig te kunnen toeleggen op je studies. Maar dat kan enkel als je ook over het beste materiaal beschikt. De nieuwe MacBook Pro is sneller en krachtiger dan ooit. Hij is uitgerust met de innovatieve Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde glazen strook die je kan bedienen met MultiTouch voor rechtstreekse toegang tot al je tools.

Zorg voor een stabiele wifiverbinding Problemen met je wifiverbinding op kot? De TP-Link DECO M5 zorgt voor een betrouwbare wifiverbinding voor oppervlaktes tot wel 420m2! Het systeem selecteert altijd automatisch de snelste verbinding. Bovendien kies je zelf wanneer een toestel verbinding kan maken met het internet én kan je prioriteit geven aan bepaalde toestellen of applicaties. Eerder op zoek naar een pc? Met zijn slimme AMD-processor en batterijduur tot 11 uur biedt de HP ENVY x360 heel wat vermogen in een elegant, compact design. Het micro-edge display en het toetsenbord lopen van rand tot rand voor een maximaal gebruik. En dankzij het 360° draaibare scharnier kan je het toestel in vier verschillende standen zetten: van laptop- of tentstand tot tablet!

MEER slimme toestellen en snelle recepten voor op kot? Je vindt ze op pagina 42!

Een goed alternatief is de Devolo Multiroom WiFi Kit 1200+. Daarmee maak je van elk stopcontact een wifitoegang voor je smartphone, tablet of laptop. Dankzij de MIMO-technologie geniet je van internet tot wel 1200 Mbps in elk hoekje van je kot! Sluit je router aan op één van de adapters, stop de tweede adapter in het stopcontact, en je bent klaar om te surfen! 21


Kies toestellen op maat van je kot

Het leven op kot kan een uitdaging zijn, vooral qua ruimte. Net daarom heb je slimme toestellen nodig die je tijd in het studentenhuis zo comfortabel mogelijk maken. Voor de keuken is er bijvoorbeeld de compacte Thomson TH-TTR 5 WH. In deze handige combikoelkast met een inhoud van 118 liter kan je alle ingrediënten kwijt voor een voedzame maaltijd. Van groentjes voor je pastasaus tot tonic voor je gin. In het diepvriesvak is dan weer meer dan genoeg plaats voor een paar lekkere diepvriespizza’s. Voor als het écht snel moet gaan.

CANDY GVSHY 9A 2TCE

Calor GV9570

Doe je kleine én grote wasjes helemaal zelf Én zuinig, én snel, én handig in gebruik? De nieuwe Candy GVSHY 9A 2TCE droogkast combineert het beste van alle werelden op vlak van droogtechnieken. Het toestel brengt het warmte-element uit condensatiedroogkasten en een warmtepomp samen in één slimme hybridedroger. De Candy GVSHY 9A 2TCE verbruikt een stuk minder energie dan traditionele condensatiedroogkasten en droogt je wasgoed tot 35% sneller dan een standaard warmtepomptoestel. Bovendien kan je met de Smart Touch app constant de status van je droogkast monitoren. Zo vraag je snel statistieken op, vertelt de app je wanneer het tijd is voor een onderhoud en stel je droogprogramma’s à la carte samen. 22

Snel strijken kan dan weer met de Calor GV9570. Met de hogedruktechnologie bereik je zonder veel moeite een professioneel resultaat. Ondertussen zorgt het dubbele beschermsysteem ervoor dat je zorgeloos kan strijken. Het antidrupsysteem Protect System houdt je kleren vrij van watervlekken, en het revolutionaire antikalksysteem zorgt voor langdurige prestaties. 100% dummy proof!


100% VOORBEREID

Poets slimmer dan ooit Voor persoonlijke hygiëne kan je altijd rekenen op Oral-B. De Oral-B SmartSeries Teen werd speciaal ontwikkeld voor tieners. Hij is verbonden met een app op je smartphone en begeleidt je met realtime feedback tijdens het poetsen. De unieke, ronde kop verwijdert tot 100% meer plak dan een gewone tandenborstel. Bovendien helpt de drukcontroletechnologie je tandvlees beschermen: ze verlaagt de poetssnelheid en waarschuwt je als je te hard poetst.

Work hard, play hard Vanden Borre @YOURSERVICE Groot elektro zoals wasmachines, droogkasten en koelkasten wordt door ons leveringsteam gratis aan huis geleverd en aangesloten op een conforme en bestaande installatie. We maken je toestellen volledig gebruiksklaar en testen of ze werken. Zelfs op kot!

Op kot geldt er maar één regel: work hard, play hard. En dus kan je maar beter zorgen dat je voor die welverdiende ontspanningsmomenten de allerbeste toestellen in huis hebt. Met de Sony KD55XF8596 geniet je van levensechte kleuren en een extra helder beeld. Dankzij de 4K HDR Processor X1 en het TRILUMINOS™-display wordt alles tot in het kleinste detail weergegeven. Bovendien krijg je met de spraakbesturing razendsnel toegang tot de beste films en tv-programma’s. Zin in een feestje? De 100% water- en stofbestendige SRS-XB21 EXTRA BASS™ draagbare Bluetooth®-speaker van Sony verspreidt je muziek nog verder, waar je ook bent. Bovendien is hij voorzien van een draadverlichting die meebeweegt met je favoriete nummers, een Party Booster voor extra geluiden, en een Wireless Party Chain-systeem waarmee je tot wel 100 speakers kan synchroniseren. Party time!

23


TOPPER VOOR OP KOT!

De slimme tablet voor elke dag Met zijn eigentijdse design en heldere display zorgt de Samsung Galaxy Tab A voor een perfecte kijkervaring, waar en wanneer je maar wil. Activeer de slimme Kids Mode of leg je mooiste herinneringen vast met de 8-megapixel camera. En wil je content verspreiden of net centraliseren op je tablet? Met Quick Connect en SideSync deel je je scherm of content naadloos met andere toestellen. De Samsung Galaxy Tab A combineert work hard en play hard moeiteloos in één toestel. Perfect voor op kot, dus!

Een comfortabele kijkervaring In zijn gesofisticeerde design met soft-touch textuur verstopt de Samsung Galaxy Tab A heel wat slimme features. Het verbeterde display zorgt voor adembenemend heldere beelden voor al je content. Dankzij de automatische Anti-Glare functie kan je het waanzinnige aantal pixels – dubbel zoveel als in andere 24

hd-schermen – ook in het donker bewonderen zonder je ogen te belasten. En met de verbeterde 8-megapixel camera, inclusief hdr-functie en Pro-modus, neem je elke keer de perfecte foto’s.

Even veelzijdig als intelligent Met SideSync check je je smartphone notificaties vanop je Galaxy Tab A en beantwoord je berichten in Dashboard-modus. De Quick Connectmirroringtechnologie schakelt je favoriete tv-serie dan weer naadloos over op je tablet. En dankzij de grotere batterij en microSD-kaart, kan je je Galaxy Tab nu nog veel langer gebruiken voor nog meer verschillende soorten content. Welke activiteit je ook plant, met de magnetische book cover zet je hem in de juiste positie voor een comfortabel gebruik. Family time? In de slimme Kids Mode spelen de allerkleinsten met speciaal ontwikkelde personages, spelletjes en apps.

Vanden Borre CHEAT SHEET AMD-processor: AMD is één van de grootste processorproducenten ter wereld en biedt kwalitatieve processoren met krachtige grafische chips. MIMO: multiple-input, multiple-output of MIMO is een techniek om data draadloos over te dragen met behulp van meerdere ontvangst- en zendantennes. 4K: een beeldresolutie of beeldkwaliteit die vier keer zoveel pixels bevat en dus vier keer zo scherp is dan full HD.


SEIZE YOUR FUTURE

Make an educated decision for your tech. Choose AMD.

AMD.COM/SEIZEYOURFUTURE © 2018 Advanced Micro Devices, Inc. All rights reserved. AMD, the AMD Arrow logo, Ryzen, Radeon, and combinations thereof, are trademarks of Advanced Micro Devices, Inc.


PLUG AND PRINT

Studente Flo test de HP DeskJet 3639 All-in-One De HP DeskJet 3639 All-in-One kleurenprinter verbindt in geen tijd met je smartphone of tablet, je kan meteen printen, scannen en kopiëren én je wint heel wat ruimte dankzij zijn compacte design. Op het eerste zicht is hij dus dé perfecte printer voor elke kotstudent. Maar is dat wel echt zo? Wij leenden hem een maand lang uit aan studente filosofie Flo. Haar verdict? Dat lees je hier!

Supersnelle installatie

Ideaal voor stressmomenten

“Toen ik de HP DeskJet 3639 All-in-One overhandigd kreeg, keek ik vooral op tegen de installatie. Ik weet nog hoe lang het geduurd heeft voor mijn vorige printer goed werkte, en ik keek er niet naar uit om dat proces nog eens te doorlopen. Maar met de HP DeskJet 3639 All-in-One viel dat echt supergoed mee. Ik kon direct verbinding maken met mijn smartphone en moest niet eens met het netwerk verbonden zijn!”

“Ik heb last van uitstelgedrag en dat durft al eens voor problemen zorgen. Als ik vlak voor de les tot de conclusie kom dat ik mijn paper nog niet heb afgedrukt, bijvoorbeeld. Met de HP DeskJet 3639 All-in-One kan ik van overal mijn printopdracht geven, en mijn print gewoon gaan oppikken op kot. Dat heeft deze maand meer dan eens het verschil gemaakt tussen een deadline net halen of net niet. Maar niet tegen mijn ouders vertellen, he!”

26


PUBLIREPORTAGE

De HP DeskJet 3639 All-in-One is nu verkrijgbaar bij Vanden Borre EN op vandenborre.be

“Ik heb een haatliefdeverhouding met printers. Ze werken bijna nooit als je ze nodig hebt, maar toch zijn ze onmisbaar. De HP DeskJet 3639 All-in-One heeft mijn mening helemaal veranderd. Ik kon hem meteen gebruiken, hij reageert altijd meteen én drukt al mijn bestanden perfect af, zelfs vanop afstand. Exact wat ik als drukke student nodig had!”

Meer p(r)intjes voor minder geld “Als student druk je elke dag wel iéts af en dan zit je altijd snel door je inkt. Bij de HP DeskJet 3639 viel het me op dat we de hele maand met alle studenten écht veel cursussen en zelfs flyers hebben afgedrukt, en dat er nog steeds geen strepen tevoorschijn kwamen. Top, want voor ons betekent dat vooral dat we van het geld dat we hebben uitgespaard aan inkt een keertje extra op café kunnen!”

Kotgenootvriendelijk “Het lijkt een detail, maar dit is voor mij echt een belangrijk pluspunt: de HP DeskJet 3639 All-in-One heeft ook een stille modus, waarin hij zo goed als geruisloos afdrukt. Perfect voor als ik weer eens laat heb zitten doorwerken en iets wil afdrukken zonder mijn kotgenoten wakker te maken. Thanks, HP!”

27


I ET FA VO R DB #V

#VDBFAVORIET Het dreamteam van student Tom Toen Tom op kot ging, wilde hij niet aan comfort inboeten. Hij bestudeerde de beperkte ruimte die hij had en selecteerde een aantal handige toestellen die hem het leven elke dag een beetje makkelijker maken. Zijn geheime wapen? Het slimme huishoudgamma van Candy.

1 Extra compact afwassen “Ik haat afwassen en iedereen zei altijd dat mijn kot te klein was voor een vaatwasmachine. Maar de Candy CDCP 6/E-S bracht redding. Het is een supercompacte vrijstaande vaatwasser met ruimte voor ongeveer zes bestekken. Net als de grote varianten heeft hij verschillende wasprogramma’s én een startuitstelfunctie. En zo ben ik toch weer aan die afwas ontsnapt!”

Eerste hulp bij vuile was Witte was Gekleurde was Donkere was Handwas Niet strijken

60°

40°

40°

Niet in de droogkast

2 Slim en flexibel opfrissen “Ik wilde graag op kot, maar wilde ook mijn kleren kunnen wassen wanneer het mij uitkomt. En dus investeerde ik in een slimme wasmachine, de Candy CSS 1492D3-S. Met de Smart Touch App kan ik de verschillende slimme wascycli vanop afstand bedienen en zelfs informatie opvragen over energieverbruik. Best cool voor een wasmachine, toch?”

3 Snel en gebruiksvriendelijk drogen “Wie ‘wassen’ zegt, zegt natuurlijk ook ‘drogen’. De Candy GVS C8DE-S droogt snel en is zacht voor je kledij. Ze heeft zelfs een speciaal jeansprogramma, om maar een voorbeeld te geven! En omdat het een condensatiedroogkast is, moest ik niet eens een afvoer hebben op kot. Ik maak gewoon af en toe het waterreservoir in de deur leeg, en klaar!” 28


CHILL@WORK

WORK IT!

4 productiviteitsboosters voor op kantoor Bij Vanden Borre zijn we ervan overtuigd dat de juiste tools je werk een stuk lichter maken. Niet helemaal overtuigd? Doe gerust zelf de test. Met deze slimme selectie van onze productexperten zal je elke dag staan springen om weer aan het werk te gaan!

Vanden Borre CHEAT SHEET

PERSOONLIJKE PERFORMANCE

NOOIT MEER INKTPATRONEN KOPEN

De flexibele Microsoft Surface Laptop weegt maar 1,25 kilo en biedt een batterijduur van tot wel 14,5 uur. Het 13,5-inch PixelSenseTM randloze scherm reageert op je aanraking en geeft je toegang tot alle apps die je maar nodig hebt. Gebruik je liever je toetsen? Ook dat kan in stijl, want het toetsenbord is bekleed met hoogwaardig Alcantara® in vier elegante kleurenopties.

De Epson EcoTank ET-4500 wordt geleverd met genoeg inkt voor twee jaar en is dus de perfecte keuze voor elk thuiskantoor. Dankzij het EcoTank-principe bespaar je gemiddeld 74% op je afdrukkosten! Bovendien verbind je hem makkelijk met alle Epson Connectfuncties. Druk snel en eenvoudig af met je smartphone via de gratis Epson iPrint-app en vraag van waar je maar wil hoogwaardige afdrukken op.

EFFICIËNTIE OP Z’N ALLERFIJNST

DRAADLOOS LUISTEREN ÉN BELLEN Verbind de Swingson True earbuds via bluetooth en speel moeiteloos je favoriete muziek af. Dankzij de gebruiksvriendelijke knopjes beantwoord je inkomende oproepen gewoon met je earbuds zelf. De volledig draadloze oortjes hebben een autonomie van 3,5 uur en zijn superlicht. Ideaal voor op het werk – én om achteraf mee te gaan sporten!

De superdunne Lenovo™ IdeaPad™ is voorzien van een bijna randloos scherm, state-of-the-art processoren en biedt nog betere prestaties. De laatste nieuwe generatie van de Intel® Core™ biedt een tot 40% hogere performantie, ongeziene gaming-eigenschappen, snellere opstarttijden en naadloos multitasken. Met zijn full-hd schermkwaliteit en Dolby Audio™ biedt de IdeaPad 330S bovendien de kijkervaring van een draagbare bioscoopzaal. En dat allemaal binnen een totale dikte van om en bij de twee centimeter.

PixelSense: een software- en hardwarecombinatie van Microsoft om content te bewerken via aanrakingen of accessoires zoals een pen. Alcantara: een hoogwaardige kunststof die gebruikt wordt als alternatief voor suède. Intel Core: een reeks processoren geproduceerd door Intel Corporation.

Vanden Borre @YOURSERVICE Heb je één van deze producten aan een promoprijs gezien in een andere winkel? Wij volgen hun prijzen systematisch op. Als we bij een concurrent hetzelfde toestel aan een lagere prijs vinden, passen we onze prijs onmiddellijk aan. Hebben we er toch eentje gemist? Laat het ons weten en wij doen het nodige!

Neem een kijkje op vandenborre.be

29


Voor ieder wat

wils

Eén lijn smartphones die voorziet in de wensen van de meest uiteenlopende, meest veeleisende gebruikers? Het kan, zo bewijst de nieuwe moto g6-serie van Motorola. De reeks telt drie intelligente, performante smartphones met een aantal uitzonderlijke voordelen.

DE FAVORIET VAN ARCHITECTE ANN

“Ik viel meteen voor het strakke design van de moto g6!” Speciaal voor jou ontworpen Het design telt. Daarom ontwikkelde Motorola de nieuwe moto g6. Geniet van je foto’s en video’s op het 5,7” full hd+ Max Vision-beeldscherm en laat je verrassen door het design van de indrukwekkende glazen 3D-cover. Bovendien is de buitenkant nog maar het begin, want ook qua functies zorgt de moto g6 voor uitzonderlijke prestaties. Laat je creativiteit de vrije loop met de speciale fotosoftware, tover zelfs de meest alledaagse foto’s om in echte pareltjes, maak professionele portretten of experimenteer met unieke gezichtsfilters. De moto g6 is voorzien van een krachtige 1,7 GHz octacore-processor, een lange batterijduur en de snelle laadfunctie TurboPowerTM. Over slim gesproken.

30

Binnen de 2 uur bij jou geleverd


PUBLIREPORTAGE

DE FAVORIET VAN GAMER JONAS

“Met de moto g6 play speel ik zonder problemen de hele nacht door!” Nu spelen. Morgen opladen.

Niets vervelender dan een lege batterij. Daarom kreeg de moto g6 play een batterij mee die tot 32 uur lang opgeladen blijft en razendsnel opnieuw laadt. De TurboPowerTM-laadfunctie biedt je al na enkele minuten weer urenlang batterijgebruik! En daar kan je heel wat mee doen. Bekijk de nieuwste serie op het 5,7-inch hd+ Max Vision-beeldscherm, maak geweldige foto’s met de 13-megapixel camera en haal nog meer uit je toestel dankzij de snelle 1,4 GHz octacore-processor. Alle vrijheid die je nodig hebt voor onbegrensd plezier.

DE FAVORIET VAN FOTOGRAAF SAM

“Perfect voor als ik een onverwacht fotomoment tegenkom!” Slimme camera. Topprestaties. De nieuwe moto g6 plus is slim in alle opzichten. Dankzij het dual-camerasysteem maak je dag en nacht scherpe foto’s. Bovendien herkent het systeem monumenten en objecten en geeft het je in realtime meer informatie. En dat is niet alles, want de moto g6 plus is zo slim dat hij zelfs jou herkent. Je ontgrendelt hem eenvoudig met je gezicht of vingerafdruk.

Nog meer visuele power nodig? Het 5,9-inch hd+ Max Vision-beeldscherm van de moto g6 plus loopt van rand tot rand en speelt al je favoriete films en series af in perfecte kwaliteit. Veel zware video’s gekeken? De moto g6 kan het makkelijk aan dankzij zijn bliksemsnelle 2,2 GHz-processor, uitzonderlijk lange batterijd-uur en TurboPowerTM-laadfunctie.

De moto g6-reeks is nu verkrijgbaar bij Vanden Borre EN op vandenborre.be

31


Showtime Beter, sneller, efficiënter.

5

hightechtip s in de spotligh t

Als technologie één ding moet doen, dan is het wel ons dagelijks leven zo goed mogelijk managen. Benieuwd welke toestellen je daarbij kunnen helpen? Onze trendwatchers verzamelden dé toppers van het moment om je te helpen al je werk, je klusjes en zelfs je vrije tijd nog beter, sneller en efficiënter te organiseren.

1

Stabiel en performant netwerken

Achter het nieuwe design van de Devolo dLAN® 550 duo+ gaan heel wat slimme functies schuil. De innovatieve Powerlinetechnologie maakt je thuisnetwerk nog eenvoudiger en geschikt voor nog meer media. Met transmissiesnelheden tot 500 Mbps beleef je al je entertainment op het allerhoogste niveau. De range+ technologie zorgt voor een stabiele internetverbinding met een groot bereik. Plug de toestellen gewoon in het stopcontact, en klaar! Bovendien gaan er geen stroompunten verloren, want de dLAN® 550 duo+ beschikt over een geïntegreerd stopcontact en twee Fast-Ethernetaansluitingen.

3

2

Met de Seagate® Backup Plus Slim 2 TB draagbare schijf maak je snel en eenvoudig alle nodige back-ups van je data. Dankzij het slanke metalen ontwerp kan je de schijf overal meenemen. De Seagate® Backup Plus Slim 2 TB beschikt over een supersnelle USB 3.0- en 2.0-aansluiting die je meteen kan gebruiken op je pc zonder dat je een externe voeding nodig hebt. Via de Seagate Dashboardsoftware beschik je bovendien over tools waarmee je back-ups kan maken van lokale en mobiele data, data in de cloud en zelfs gegevens op sociale media. Voer met één klik een back-up uit of plan een back-upschema in, voor een 100% betrouwbare back-up wanneer het jou uitkomt. Ook verkrijgbaar in 1 TB, 4 TB en 5 TB.

Veilig en snel gegevens overdragen

De Samsung Portable SSD T5 zorgt voor een snelle gegevensoverdracht en externe opslag. Dankzij het compacte, robuuste ontwerp en de ingebouwde wachtwoordbescherming neem je de T5 makkelijk overal mee naartoe en sla je gegevens veilig op. De Samsung Portable SSD T5 biedt met zijn Samsung V-NAND-flashgeheugen en USB 3.1 Gen 2-interface een overdracht van 540 MB/sec. Dat is tot wel 4,9 keer sneller dan de gemiddelde externe harde schijf! En dus gaat ook het versturen en back-ups maken van grote databestanden zoals 4K-video’s en foto’s met een hoge resolutie nu een stuk sneller. De Samsung Portable SSD T5 is kleiner dan een visitekaartje, weegt maar 51 gram, is 10,5 mm dun en bezorgt je waar en wanneer je maar wil snel toegang tot al je data. Beschikbaar in 250 GB, 500 GB & 1 TB.

32

Eenvoudig automatisch back-ups maken


SHOWTIME

4

Krachtig en intelligent stofzuigen

Zoveel klusjes, zo weinig tijd! Laat een deel van je werk daarom over aan een slimme huishoudhulp. De iRobot Roomba® e5-stofzuigrobot is voorzien van een reeks intelligente sensoren die hem automatisch door je woning sturen. Hij navigeert onder meubels en rondom objecten om je vloer grondig te reinigen.

Een schitterend resultaat De nieuwe Roomba® e5 levert vijf keer zoveel zuigkracht als zijn voorganger en reinigt stof, vuil en dierenhaar van alle soorten vloeren. Dirt Detect-sensoren zorgen ervoor dat de robot extra tijd besteedt aan het reinigen van plaatsen waar vuil zich ophoopt. Hij is gemaakt om in hoeken en langs muren te reinigen, en vangt zo overal vuil, stof en haren op. Het krachtige 3-stapsreinigingssysteem met AeroForce draaiende afvalzuigers is speciaal ontworpen voor het losmaken, oppakken en opzuigen van stof en vuil op alle vloertypes, voor een uitzonderlijk schoon resultaat.

Gegarandeer d de laagste prijs

Altijd verbonden Je Roomba® e5 vanop afstand bedienen? Gebruik de iRobot HOME-app om reinigingscycli op elk moment te plannen, starten, pauzeren of annuleren, waar je ook bent. Selecteer schoonmaakvoorkeuren, bekijk schoonmaakgegevens of stel je robot zo in dat hij je woning tot zeven keer per week reinigt op tijdstippen die voor jou het best uitkomen. Achteraf tonen de Clean Map™-rapporten je kaarten van het gebied dat de Roomba® e5 heeft schoongemaakt, informatie over de locatie van Dirt Detect®-zones en meer!

Vanden Borre @YOURSERVICE Koop je je toestellen liever online? Onze website wordt elke dag up-to-date gehouden. Je kan er je aankoop voorbereiden dankzij uitgebreide productinfo, meningen van andere klanten, overzichtelijke vergelijkingstabellen, handleidingen en meer. En ook aankopen is eenvoudiger dan ooit, dankzij de volledig beveiligde betaalomgeving met verschillende betalingsmogelijkheden.

Gebruik de iRobot HOME-app om reinigingscycli op elk moment te plannen

33


5

Levensecht kijken en luisteren

Ontdek een nieuwe manier van tv-kijken met de Philips 803 oled-tv. Ervaar nog scherper 4K uhd-beeld en een bredere kijkhoek, ga volledig op in je film- of gameavondjes dankzij Ambilight, en geniet zelfs als de tv uit staat van zijn prachtig, subtiel design.

Strak design, sfeervol licht In het dunne, minimalistische frame van de Philips 803 oled-tv is langs drie zijden Ambilight ingebouwd. De intelligente leds aan de rand schijnen de kleuren van het scherm verder door op de muur. Het lichtsysteem geeft films en games extra diepte en zorgt voor een lichtshow bij je muziek, zodat het scherm groter aanvoelt en de sfeer uitstraalt in de hele ruimte.

Altijd verbluffende beelden Met een Philips oled-tv voelt elke scène indrukwekkend echt. Pixels kunnen worden gedimd of uitgeschakeld voor diepere donkere tinten, levendige kleuren en een verbazingwekkend contrast. De P5 Perfect Picture engine zorgt voor meer diepte en helderheid, de Ultra HD Premium biedt een levensecht 4K uhd-beeld, en de High Dynamic Range Perfect verzekert dat kleur- en lichtaccenten eruit zien zoals elke regisseur ze bedoeld heeft.

Vanden Borre CHEAT SHEET Fast-Ethernet: een overdrachtsstandaard voor een lokaal netwerk (LAN) met een snelheid van 100 megabits per seconde. USB 3.0: de derde grote update van de Universal Serial Bus of USBstandaard voor computers en elektronische apparaten. USB 3.0 draagt data tot tien keer sneller over dan zijn voorganger, USB 2.0. TB: een terabyte, 1000 gigabytes of 1.000.000.000.000 bytes. V-NAND: een specifieke architectuur voor flashgeheugens van Samsung waarbij cellen dichter bij elkaar liggen, voor betere prestaties bij een kleiner formaat.

34

Indrukwekkend geluid De DTS-HD Premium-suite levert hoogwaardige audioverwerking voor een beter geluid uit je luidsprekers. De zuiverheid van je content blijft behouden en dus kan je genieten van diepe bastonen en kristalheldere dialogen, zonder schommelingen, kraken of vervorming. Bovendien biedt de verbeterde Triple Ringtechnologie van Philips een betere beweging van de luidsprekers in de subwoofers. En meer beweging, dat betekent meer power!

Meer content dan je kan verwerken Wil je gamen, Netflix kijken of content en apps zoeken in de Google Play Store? Dan moet je het alleen maar vriendelijk vragen. Je kan de Philips Android TV eenvoudig met je stem bedienen, net als alle andere Google Assistant Smart Homeapparaten! Breid het gewone aanbod programma’s uit met Google Play Store en Philips App Gallery, voor eindeloos kijk-, luister- en gameplezier.


A I

De kleur, vorm en functies van het product worden louter als referentie vermeld. Het eigenlijke product kan afwijken. SAR waarde: Categorie D: 0.73 tot 1.22 W/kg.

A RENAISSANCE IN PHOTOGRAPHY P O W E R E D T R I P L E

Leica Triple Camera met Nieuwe ArtificiĂŤle Handheld Super Night Modus Intelligentie

C A M E R A

5x Hybride Zoom


100% EFFICIËNT 36


100% EFFICIËNT

De handigste lifehacks van het moment Echte luxe, dat is het jezelf elke dag opnieuw zo comfortabel mogelijk maken. Een kunst die we ook bij Vanden Borre goed onder de knie hebben. Hoe voer je je taken zo efficiënt mogelijk uit, zodat je op drukke dagen toch nog tijd over hebt voor andere dingen? We verzamelden al onze ervaring in vijf overzichtelijke tips: de vijf handigste lifehacks van het moment!

1

Zorg voor de ultieme gemoedsrust

Data is het nieuwe goud, maar het risico dat je je foto’s, video’s, bestanden en andere gegevens kwijtraakt, lijkt steeds groter te worden. Een kwaliteitsvolle opslagoplossing is dus geen overbodige luxe. De My Cloud Home 4 TB van Western Digital is een gebruiksvriendelijke harde schijf die je rechtstreeks inplugt in je wifi-router. Hij slaat al je digitale content op op één centrale locatie, zorgt voor automatische back-ups van de foto’s en video’s op je smartphone en synchroniseert draadloos alles van je pc- en Maccomputers tot je cloud-accounts. Alles netjes opgeslagen? Met de handige app kan je altijd en van overal je files opvragen op je smartphone.

2

Werk slimmer, niet harder

Thomson TW 712

Om schoonmaken efficiënter te laten verlopen, hoef je geen grote aanpassingen te doen. De hulp inroepen van een aantal slimme toestellen kan al genoeg zijn. De beladingsherkenning van de Thomson TW 712-wasmachine past automatisch het waterverbruik en de duurtijd aan de lading aan. De korte programma’s zijn perfect geschikt om kledij en ander textiel snel en zuinig op te frissen. Bovendien win je heel wat tijd door je wasmachine vooraf te programmeren, zodat ze klaar is wanneer jij dat wil.

Laurastar S Plus Rowenta Air Force Extreme Silence

En ook voor je stofzuigbeurten kan je op een slim hulpmiddel rekenen. De Air Force Extreme Silence draadloze steelstofzuiger van Rowenta is krachtig, extreem stil en ergonomisch in gebruik. Hij beschikt over een DELTA-zuigkop met hogesnelheidsborstel en cycloontechnologie voor een diepe reiniging van je vloeren – in geen tijd! Achteraf net zo snel strijken? De Laurastar S Plus-strijktafel is uitgerust met een opblaas- en aanzuigsysteem met twee snelheden, een geïntegreerde stoomcentrale en een professioneel strijkijzer dat zich aan elke stof aanpast – voor een snel en schitterend resultaat zonder plooien. Het systeem is bovendien voorzien van een reinigende stoomtechnologie die schadelijke organismen verwijdert en de verspreiding van allergenen voorkomt. Twee vliegen, één klap, iemand?

37


3

Geef de controle (af en toe) uit handen

Alles zelf onder controle proberen te houden, kan frustrerend worden. Vooral omdat je niet op meerdere plekken tegelijk kan zijn. Laat bepaalde taken daarom over aan je toestellen. De slimme Nest Hello-deurbel laat je weten wie er voor je deur staat, zodat je nooit nog een bezoeker of een pakketje misloopt. Via de Nest-app kan je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten, waar je ook bent. De ingebouwde camera laat je zowel overdag als ’s nachts alles zien: van mensen tot pakketjes op de grond. Heb je een abonnement op Nest Aware? Dan kan de Hello-deurbel je zelfs vertellen of je je bezoeker kent – of niet. En omdat hij op het net is aangesloten, streamt hij dag en nacht. Zo kan je dus altijd even checken hoe het thuis gaat.

4

Pas je aan je omgeving aan

Gezellig naar je lievelingsserie kijken terwijl je huisgenoten met iets anders bezig zijn? Geen probleem dankzij slimme headphones zoals de Sennheiser RS 5000. Sluit het oplaadstation aan op je tv en het geluid wordt automatisch naar de hoofdtelefoon verzonden. De geluidsoverdracht gaat rechtstreeks in je oor, en dus heeft niemand in je omgeving er last van. Maak je persoonlijke geluidsprofiel aan en stel het volume en de balansregeling helemaal in zoals jij dat wilt. De RS 5000 is voorzien van een unieke spraakverstaanbaarheidsfunctie die ervoor zorgt dat dialogen in televisieprogramma’s goed verstaanbaar zijn door achtergrondgeluiden terug te dringen. Bovendien stel je het volume afzonderlijk in per oorschelp, voor een écht persoonlijke audiobeleving in alle comfort.

Vanden Borre CHEAT SHEET Lifehacks: slimme manieren om bepaalde activiteiten efficiënter uit te voeren. Cycloontechnologie: een stofzuigertechnologie waarbij de lucht via een spiraal door een trechtervormige container stroomt en de centrifugerende kracht het vuil en de lucht van elkaar scheidt.

38


100% EFFICIĂ‹NT

5

Ga voor totale flexibiliteit

Comfort is kunnen gaan en staan waar je wil en voor het gebruik van je toestellen niet afhankelijk zijn van locaties of kabels. De Gigaset A475A Duo-telefoonset bestaat uit twee handsets zodat je op meerdere plekken in huis de telefoon kan opnemen. Dankzij de DECT-technologie geniet je van optimale geluidskwaliteit zonder storingen van buitenaf. En dankzij het basisstation kan je overal in huis de tweede handset plaatsen, zonder extra bedrading. In de Panasonic KX-TG6822 zit dan weer een handige Noise Reduction-functie ingebouwd die het omgevingsgeluid reduceert. Ongewenste nummers zet je op de zwarte lijst, zodat ze automatisch geblokkeerd worden. En ben je niet thuis om de berichten op je antwoordapparaat te beluisteren? Dan kan je per sms op de hoogte gebracht worden en berichten vanop een andere telefoon beluisteren. Flexibel, toch?

Panasonic KX-TG6822

Gigaset A475A Duo

Vanden Borre @YOURSERVICE Stofzuiger kapot? Ons team van gespecialiseerde techniekers staat klaar om hem te herstellen. Bij een herstelling onder garantie zijn onderdelen en werkuren volledig gratis. Gaat het om een stofzuiger of een ander onmisbaar toestel? Dan krijg je, mits een kleine waarborg, een vervangtoestel voor de duur van de herstelling. 39


Vanden Borre

&

F-SECURE

De slimme beveiligingsrouter voor je smart home Onze slimme toestellen nemen een steeds belangrijkere plaats in in ons dagelijks leven. Maar dat betekent dat we ze ook steeds meer toelaten in onze persoonlijke levenssfeer. Daarom sloeg Vanden Borre de handen in elkaar met F-Secure, één van de wereldleiders in beveiligingssoftware. Samen stellen we je voor aan de SENSE-beveiligingsrouter, dé must have voor een veilig thuisnetwerk.

Veilig verbinden voor het hele gezin De meeste toestellen die je verbindt met het internet zijn niet 100% beveiligd. Elk toestel in je netwerk is dus een mogelijke toegangspoort voor hackers en virussen. Het F-Secure SENSE-beveiligingssysteem beschermt alle apparaten in huis, van computers en smartphones tot smart tv’s en babyfoons – zelfs onderweg. De slimme beveiligingsrouter levert een snel wifi-netwerk en controleert het surfgedrag in huis door twijfelachtige websites te blokkeren en je devices te beschermen tegen cyberaanvallen. Heb je een abonnement op de beveiligingsdiensten? Bij aankoop van een SENSE-router is het abonnement standaard voor een jaar inbegrepen. De F-Secure SENSE-beveiligingsrouter kreeg een strakke, minimalistische look aangemeten. Het eigentijdse design past perfect in elk interieur, en dankzij de ingebouwde digitale led-klok kan je hem ook nog eens inzetten als multifunctioneel decoratief element.

Via de F-Secure SENSE-applicatie vraag je snel en eenvoudig de status van het SENSE-beveiligingssysteem en je toestellen op. Bovendien krijg je in realtime updates van het aantal beschermde toestellen en het aantal bedreigingen dat door de SENSE werd geblokkeerd. 40


PUBLIREPORTAGE

Meer over MySecurity en andere F-Secure-diensten? Je leest er alles over op pagina 10!


SNEL EN SUPERLEKKER

De beste recepten voor drukke dagen Een strakke deadline, een avond vol afspraken of gewoon

een hectische dag? Maak het jezelf gemakkelijk in de keuken met deze eenvoudige, snelle en lekkere recepten!

T TURBORECEP ! VOOR OP KOT

Snelle shakshuka uit de microgolf INGREDIËNTEN (1 PERSOON) • 120 ml tomatensaus • ½ tl komijnpoeder • ½ tl knoflookpoeder • ½ tl gefrituurde sjalot • ½ tl gedroogde oregano • een snuifje chilivlokken • 1 ei • feta • bladpeterselie

BEREIDING

• Doe de tomatensaus in een grote tas en meng er de komijn, de gefrituurde sjalotjes, het knoflookpoeder, de oregano en de chilivlokken door. • Breek het ei in de tas. • Plaats de tas gedurende 1 min. in de microgolfoven op 800 W. Verwarm het geheel nog verder voor 20 seconden, tot het eiwit gestold is. • Verkruimel er wat feta over en bestrooi met gehakte peterselie. 42

Thomson Combimat 25 De Thomson Combimat 25 microgolfoven heeft alles wat je van een combimicrogolfoven verwacht. Hij beschikt over een capaciteit van 25 liter en een groot draaiplateau met een diameter van 31,5 centimeter. Ideaal voor grote gerechten. Of voor veel kleintjes, natuurlijk.


RECEPTEN

Griekse hamburgers met tzatziki INGREDIËNTEN VOOR DE TZATZIKI (4 PERSONEN)

• 1 komkommer • 1 teentje knoflook • 200 g Griekse yoghurt • munt (naar smaak)

INGREDIËNTEN VOOR DE HAMBURGERS (4 PERSONEN)

• 15 g dille • 20 g platte peterselie • 400 gram gehakt naar keuze • 4 hamburgerbroodjes • look (naar smaak) • sla • rode ui

BEREIDING

Voor de tzatziki: • Rasp de komkommer of snijd hem fijn. Laat goed uitlekken. • Pers de knoflook en hak de munt fijn. • Giet de Griekse yoghurt in een kom en roer alle ingrediënten erdoor. Voor de hamburgers: • Snijd de dille en peterselie fijn. Doe het gehakt, de look en de kruiden in een kom en meng door elkaar. Kruid met peper en zout. Verdeel het gehakt in 4 gelijke porties en maak er burgers van met een doorsnede van ongeveer 10 cm. • Verhit de grill, halveer de broodjes en gril ze even tot ze krokant zijn. • Gril de burgers gaar. Beleg de broodjes met sla, leg de burgers op de broodjes. Snijd de rode ui in fijne schijfjes. Doe op elke burger wat ui en een eetlepel tzatziki. Dek af met de bovenkant van de broodjes. Serveer met de rest van de sla en de tzatziki.

FRITEL GrillTastic® GR3495 De GrillTastic® van FRITEL werkt met een verwarmingselement dat de volledige oppervlakte van de grillplaat beslaat. Het gevolg is een grillresultaat om ‘u’ tegen te zeggen. Of het nu om een côte à l’os, een stukje zalm, een panini of een heerlijke hamburger gaat: het resultaat zal je sowieso bekoren. Is het mooi weer? Als je de GrillTastic® openklapt, kan je hem ook als barbecue gebruiken. Een must have in de keuken van elke grillfanaat!

43


POWER FOOD

Gezonde snacks voor jong en oud

Gezond lunchen lukt vaak wel, maar als vieruurtje grijpen heel wat mensen tijdens een drukke werk- of schooldag nog steeds naar koekjes, cake en ander snoepgoed. Wij gingen op zoek naar lekkere, gezonde alternatieven en vonden drie slimme energieboosters – en een kant-en-klare tip voor als het écht snel moet gaan.

Veelzijdig vitaminebommetje

Briljante broodvervanger

Dat je met wortels en radijsjes perfect kan snacken, dat wist je natuurlijk al langer. Wie zin heeft in een meer vullende variant, kan rauwkost combineren met humus, yoghurtdip of tzatziki. Zo voeg je op een gezonde manier net dat tikje extra smaak toe aan je snack.

Op zoek naar een alternatief voor crackers of boterhammen? Neem eens rijstwafels mee als snack. Snel en eenvoudig en bovendien overheerlijk met gezond beleg zoals een gekookt eitje, humus, pindakaas, avocado of zelfs hüttenkäse.

Gezonde guilty pleasure De textuur en smaak van een cake, met al het goede van je lievelingsfruit? Bananenbrood biedt een iets gezonder alternatief voor gebak, vult goed en is perfect geschikt voor het hele gezin. In geen tijd bak je je eigen bananenbrood, en je smult er een hele week van!

INGREDIENTEN

• 500 g rijpe bananen (ongeveer 3 stuks) • 250 g zelfrijzende bloem • 125 g suiker • 125 g zachte boter • 1 el bicarbonaat • 1 ei • gehakte walnoten

BEREIDING

• Plet de bananen. Voeg het bicarbonaat bij de bloem en meng het onder de banaan. • Meng de suiker met de boter. Voeg het ei toe en meng het eronder. • Meng alles onder elkaar. Doe de stukjes walnoot bij het mengsel. • Giet het in een bakvorm en bak gedurende 45 minuten à 1 uur in een oven op 180 graden.

Krachtvoer in een flesje Een powerboost nodig om de dag door te geraken en geen tijd om zelf iets te maken? De raw juices van JUS JUS zitten boordevol vitaminen, mineralen en enzymen. De sappen worden onmiddellijk na het bottelen ondergedompeld in een ijskoud bad onder druk om de voedingswaarden intact te houden, voor een echte energieboost. En ze zijn nog lekker ook! 44

OPPIKKEN EN WEGWEZEN


SPECTRE x360 Thin. Powerful. Smart. It must be

13-ae001nb

© Copyright 2017 HP Development Company, L.P.


Vanden Borre Kitchen

Het middelpunt

van de gezelligheid

Een keuken is wel vaker het epicentrum van de bedrijvigheid in huis, en dat is ook zo aan de start van een nieuw schooljaar. Als het van Vanden Borre Kitchen afhangt, wordt je keuken dit jaar meer dan ooit een veilige haven waar je even kan ontsnappen aan de drukte van de werkweek, waar je gezellig rondhangt met vrienden, of waar je geniet van een heerlijke maaltijd met het hele gezin.

De beste toestellen en nieuwste technologieën

Een oplossing voor elk budget

Als specialist in elektro biedt Vanden Borre je de ruimste keuze aan keukentoestellen. We integreren de laatste nieuwe technologieën om je het leven zo makkelijk mogelijk te maken. En dankzij toestellen met een laag energieverbruik, slimme ledverlichting en de recyclage van je oude toestellen, houden we bovendien rekening met het milieu én je portemonnee.

Dankzij onze all-inprijzen weet je exact hoeveel je keuken gaat kosten, inclusief opmetingen, aanpassingen, levering en plaatsing. Bovendien nemen we de verpakking én je oude toestellen meteen mee. Interesse in één van onze keukens, maar kom je boven je budget uit? Wij gaan op zoek naar een oplossing, zodat de keuken van je dromen binnenkort toch bij je thuis staat.

TIP Verse kruidenplantjes zijn een leuke manier om wat kleur en leven in je keuken te brengen. Bovendien kan je ze meteen gebruiken in je heerlijke recepten!

Personaliseerbaar tot in de kleinste details Bij Vanden Borre Kitchen ontwerpen we je keuken samen met jou. Stap voor stap. Van meubels en design tot laksoorten, kleuren, materialen en accessoires: je kiest alles zelf. En twijfel je toch? Dan staan onze experts je met plezier bij. Zo garanderen we dat je aan het einde van de rit een keuken hebt samengesteld die helemaal bij je past.

Je vindt ons op volgende locaties:

• Drogenbos: Avenue Paul Gilson 506, Drogenbos • Oostakker: Antwerpsesteenweg 1090, 9041 Gent • Kuurne: Ringlaan 12, 8520 Kuurne • Aartselaar: Boomsesteenweg 71B, 2630 Aartselaar Binnenkort ook in:

• Maldegem: Koning Leopoldlaan 87, 9990 Maldegem

(opening 13/09/2018) Rue de la Borgnette 44-46, 7503 Froyennes (opening 05/10/2018) • Jemappes: Avenue Wilson 469, 7012 Jemappes (opening 08/11/2018)

• Froyennes:

46

TIP Krijg je vaak vrienden op bezoek? Ga dan voor een ruime koelkast met voldoende bergruimte, zodat je altijd de nodige hapjes en drankjes koel kan bewaren.


VANDENÂ BORRE KITCHEN

Vertel ons meer over je project op vandenborrekitchen.be en ontvang gratis een gedetailleerd bestek en een 3D-plan van je nieuwe keuken.


100% genieten


100% GENIETEN

Haal alles uit je vrije tijd

Als je in de drukte en chaos van het nieuwe schooljaar een vrij moment vindt, wil je daar liefst zo intens mogelijk van genieten.

Hygge, zetelhangen of cocoonen: hoe je het ook wil noemen, met deze vijf tips voor levensgenieters haal je echt àlles uit je vrije tijd. Helemaal alleen, gezellig met z’n twee, of met het hele gezin.

1

Leg je mooiste herinneringen vast

Genieten en achteraf nog eens nagenieten? Dat kan, als je je mooiste momenten vastlegt op de gevoelige plaat. Met de Canon EOS 2000D DSLR 24,1-megapixel camera registreer je al je belevenissen makkelijk. Maak prachtige, heldere foto’s en meeslepende full hdvideo’s met achtergrondvervaging, ontdek de kracht van DSLR en verwisselbare lenzen, en maak zelfs onder moeilijke omstandigheden snel en stabiel scherpe beelden. Klaar? Via wifi en de Canon Camera Connect-app kan je achteraf je bestanden meteen delen.

2

Ga op zoek naar de meerwaarde Echt genieten zit vaak in de extraatjes die het alledaagse speciaal maken. Ben je een wijnliefhebber? Waarom zou je dan bijvoorbeeld niet investeren in een toestel dat je hobby net dat beetje hoger tilt? De Thomson Millesime 18-wijnkast biedt met zijn volume van 50 liter plaats voor 18 flessen wijn. Je past de temperatuur makkelijk aan en beheert alles via het handige digitale display. Dankzij het geïntegreerde thermo-elektrische koelsysteem produceert de wijnkast geen vibraties. Het resultaat? Ze is muisstil. Zo kan jij in alle rust genieten van dat perfect gekoelde glas wijn.

49


Turbotip van Vanden Borre U kunt met de Fnac Vanden Borre Mastercard betalen(1). Bij Vanden Borre kunt u van een kredietlijn genieten die tot euro 5.000 kan gaan(1)(2). U kan uw aankopen terugbetalen per maandelijkse aflossing(3) of u ze nu in de winkel koopt of online(2). En uw toestellen, die krijgt u natuurlijk meteen mee naar huis. U kunt de Fnac Vanden Borre Mastercard aanvragen in de winkel of op vandenborre.be

3

Zet volop in op intens entertainment

Wil je na een drukke dag even verdwijnen in je favoriete game? Zorg dan ook voor het allerbeste materiaal. Met de Samsung LC27F591FDU Curved full hd Monitor lijkt het wel alsof je in het scherm zit. Het 1800R-scherm omringt je kijkveld op dezelfde manier als een IMAX-bioscoop, met een boogstraal van 1800 mm voor een nog diepere curve. Het beeld is breder, heeft meer diepte en voorkomt afleiding door je omgeving zodat je nog meer opgaat in je content. Of dat nu een online film of een spannend computerspel is.

(1) Representatief voorbeeld : KREDIETOPENING VAN ONBEPAALDE DUUR van 1.500 EUR met een JAARLIJKS KOSTENPERCENTAGE van 12,50% waarvan 0,02% maandelijkse kaartkosten van het geleende kapitaal (VARIABELE debetrentevoet van 12,24%).

Onder voorbehoud van aanvaarding door BUY WAY PERSONAL FINANCE nv, kredietgever (KBO 0400 282 277 – RPR Brussel – FSMA 019542a IBAN BE03 3101 2966 9484 – Bisschopsstraat 26, 1000 Brussel) en FNAC VANDEN BORRE nv, kredietbemiddelaar handelend in hoedanigheid van verbonden agent met handtekeningbevoegdheid (KBO 0412 723 419 – RPR Brussel – Slesbroekstraat 101, 1600 Sint-Pieters-Leeuw). (2) Onder voorbehoud van het goede verloop van uw dossier en van een toereikend beschikbaar bedrag. (3) Onder voorbehoud van de naleving van de contractuele minimale maandelijkse terugbetaling en de wettelijke verplichting tot nulstelling. Adverteerder / Verantwoordelijke uitgever: FNAC VANDEN BORRE nv – IBAN BE77 3100 3736 0042.

Let op, geld lenen kost ook geld. 50


100% GENIETEN

4

Investeer in de juiste vibe

Als het gaat om de soundtrack van je vrije tijd, dan kan je de lat maar best zo hoog mogelijk leggen. De SoundTouch 300-soundbar van Bose biedt de beste prestaties, een revolutionair design en de meest gebruiksvriendelijke bediening. Elke centimeter van de slanke, draadloze soundbar zit vol technologie die het beste haalt uit elk type content. Specifieke drivers, QuietPort en PhaseGuide, en de indruk dat het geluid uit richtingen komt waar zich niet eens speakers bevinden: het resultaat is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. Speel muziek rechtstreeks af vanaf een smartphone of tablet of maak verbinding met je wifithuisnetwerk om muziek te beluisteren zonder telefoon. Heb je je eersteklas audio-ervaring liever draagbaar? De Bose SoundLink® Revolve Bluetooth® -speaker biedt levensecht 360°-geluid voor een gelijkmatige dekking. De SoundLink® Revolve is duurzaam, waterbestendig en eenvoudig mee te nemen. Met de oplaadbare batterij speel je tot wel 12 uur lang je favoriete muziek af. Genieten geblazen!

Vanden Borre CHEAT SHEET DSLR: Digital Single Lens Reflex-camera of digitale spiegelreflexcamera, een fototoestel waarbij gebruik gemaakt wordt van dezelfde mechanische en optische principes als bij analoge spiegelreflexcamera’s of SLR’s. De DSLR is de digitale tegenhanger van de SLR en maakt gebruik van elektronica in plaats van een filmrol, zodat de afbeeldingen meteen kunnen bekeken worden en ontwikkelen en afdrukken niet meer nodig is. QuietPort: een technologie van Bose die de vervorming van geluid praktisch volledig elimineert. PhaseGuide: een technologie van Bose die er met behulp van unieke dekkingspatronen voor zorgt dat het geluid de ruimte vult en de kwaliteit van het geluid over het algemeen verbetert.

5

Leef in het moment

Wil je écht genieten? Sluit je dan even volledig af van alles en focus je enkel nog op waar je mee bezig bent. Geen smartphones, geen tablets, geen internet. Gewoon fantastische familiemomenten en magische me-time. Enjoy.

51


VLOTJES DOOR DE OCHTENDSPITS

52


OCHTENDSPITS

Snel de deur uit dankzij onze handige tips

De ochtendstond heeft goud in de mond, maar brengt toch ook vooral heel veel drukte met zich mee. Elke ochtend opnieuw jezelf voorbereiden op de werkdag, samen ontbijten, de kinderen op tijd naar school brengen én de file trotseren: het is een hele uitdaging. Met deze vijf turbotips blijf je helemaal zen, wat er ook gebeurt.

1

Een goede voorbereiding is het halve werk

Drukke ochtend in het verschiet? Leg ’s avonds alles al klaar wat je de volgende dag nodig hebt. Zet je lunch klaar in de ijskast, zoek je outfit uit, verzamel al je spullen in je rugzak of aktetas. Dat bespaart je heel wat werk tijdens de ochtendspits!

Vanden Borre @YOURSERVICE Op zoek naar een laptop? Kom dan zeker eens langs in één van onze winkels of neem een kijkje op vandenborre.be. Bij Vanden Borre selecteren we een breed gamma van producten in alle prijsklassen, uit de meest betrouwbare merken. Zo proberen we elke keer opnieuw een aanbod samen te stellen met voor ieder wat wils. Kan je het toestel dat je nodig hebt niet meteen vinden? Spreek dan zeker één van onze specialisten aan. Zij helpen je met plezier verder.

2

Teamwork makes the dream work

Kinderen, een partner of roommates in huis? Maak goede afspraken met iedereen om misverstanden te voorkomen. Spreek af wie wanneer in de badkamer mag, maak één iemand verantwoordelijk voor de lunch en een andere voor het ontbijt, en laat iedereen weten wanneer je wil vertrekken. Vele handen maken licht werk!

Vóór 22.30 u. besteld, morgen gratis gelever d

3

Multitasken tot kunst verheven

Nog even een presentatie afwerken of een mailtje sturen? Met de ASUS VivoBook doe je het snel en in stijl. Met zijn nieuw lichtgewichtdesign, prachtige textuurafwerkingen en unieke kleurenopties voegt de nieuwe VivoBook S14 behoorlijk wat persoonlijkheid toe aan je mobiele levensstijl. Technisch gezien zorgen de driezijdige NanoEdge-display en het ErgoLift-scharnier dan weer voor een onberispelijke performance. Voor als het er echt op aankomt om snel en efficiënt te multitasken.

53


4

Zorg voor slimme ondersteuning

Je kan niet àlles zelf doen. Laat je daarom ondersteunen door de wondere wereld van de smartphoneapplicaties. In navigatieapps als Waze stel je je bestemming in, en de app geeft je automatisch een melding wanneer je moet vertrekken op basis van realtime verkeersinformatie. Maar er zijn bijvoorbeeld ook handige apps die je helpen om zacht wakker te worden, om snelle ontbijtrecepten op te halen, en nog veel meer. Hoera voor technologie!

5

Blijf rustig

Het gevoel van een chaotische en drukke start neem je vaak voor de rest van de dag mee. Neem daarom rustig je tijd voor je dagelijkse kop koffie en een voedzaam ontbijt. En wat er onderweg ook gebeurt, blijf vooral rustig. Je zal je er alleen maar beter door voelen.

Onze drie favoriete apps voor efficiënte ochtenden SLEEP CYCLE

Alles begint bij een verkwikkend nachtje slaap. Sleep Cycle analyseert je slaappatroon en wekt je in de lichtste slaapfase – de ideale manier om helemaal uitgeslapen aan je dag te beginnen.

WAZE

Vanaf nu ben je altijd op tijd! Met Waze plan je vooraf je route in en krijg je een melding wanneer je moet vertrekken. En dat alles gebaseerd op realtime verkeersinformatie uit de Waze community.

TODOIST

Drukke agenda? Todoist verzamelt alles in één overzichtelijke app zodat je nooit meer iets vergeet én een stuk meer gedaan krijgt. Van die belangrijke meeting tot de vuilniszakken klaarzetten.

DE SFAM-VERZEKERING Voor als er toch iets misgaat

Je smartphone op de keukenvloer laten vallen? Een kop koffie over de tablet gemorst? Maak je geen zorgen: dankzij de SFAM-verzekering is je toestel gedekt in geval van vernieling, oxidatie, diefstal en – afhankelijk van de formule – zelfs verlies. Je kan de verzekering afsluiten tot 30 dagen na aankoop en geniet nu van uitzonderlijke voordelen bij de ondertekening!

Infinity € 15,99 / maand

Volledig verzekerd tot 2000 euro. Met Infinity van SFAM ben je gedekt tot 2000 euro in geval van vernieling, oxidatie, diefstal, fraude en herstellingen. Voor toestellen met een waarde boven de 300 euro dekt Infinity zelfs het verlies, mits een franchise. En dat voor tot drie vervangtoestellen per jaar.

Infinity+ € 22,98 / maand

All-inclusive serviceformule. Infinity+ biedt bovenop alle garanties van Infinity ook aanvullende services, zoals het gebruik van een vervangtoestel, de huur van een tweede smartphone of tablet over heel de wereld in geval van schade, het recupereren van data en een express-vervangservice. Voor absolute gemoedsrust, wat er ook gebeurt.

54

Nu € 30 terugbe taald op Infin ity en Infinity +


The new super powerful Note


Gratis levering, altijd handig