Page 1

·Crònica de l’acte·

·Protagonistes·

Amb la col·laboració del Consell Social de la UPF

·I ara, què?·


·Crònica de l’acte·

upf.edu

8 de juliol del 2017

Es gradua la promoció 2017 de Dret i del doble grau en Dret i ADE/Economia JAUME CASALS, RECTOR DE LA UPF

La UPF sempre serà casa teva

Carlos Gómez Ligüerre impartint la lliçó de graduació. FREDERIC CAMALLONGA

Prop de 260 estudiants de les titulacions de Dret i del doble grau en Dret i Administració i Direcció d’Empreses (ADE)/Economia han celebrat la seva graduació avui dissabte, 8 de juliol, al matí, acompanyats pels seus familiars i amics. El pati de l’edifici Roger de Llúria del campus de la Ciutadella ha acollit l’acte acadèmic de graduació dels estudiants pertanyents a aquests dos graus de la 24a. promoció de la UPF, que han pujat a l’escenari per recollir el diploma commemoratiu.

tit la lliçó de graduació “Los retos jurídicos de la economía colaborativa”, que ha estat completada amb els parlaments de Juan Enrique Costa, Eduard Grandio i Alejandra Scherk, en representació dels graduats.

Prop de 260 estudiants han pujat a l’escenari per recollir el diploma commemoratiu

La projecció d’un vídeo commemoratiu ha engegat l’acte, conduït per Imma Amadeo, periodista i professora del Departament de Comunicació, que s’ha pogut seguir en directe per la web institucional i via xarxes socials amb les etiquetes #GraduacioUPF17 i #JoAlumniUPF. Carlos Gómez Ligüerrre, professor del Departament de Dret, ha impar-

L’acte, organitzat amb el suport del Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra, ha comptat amb la presència de Josep Lluís Martí, vicerector per a la Innovació; Elena Larrauri, responsable de l’UCA de Dret, i Anna Maria Caballé, degana de la Facultat de Dret.

L’acompanyament musical ha anat a càrrec del Cor de la UPF, dirigit per Aída Vera, que en el decurs de l’acte ha interpretat l’espiritual negre I’m Gonna Sing ‘Til The Spirit Moves In My Heart, i la popular universitària Gaudeamus igitur. Aquesta darrera peça, cantada amb tot el públic dempeus, ha posat el punt final a un acte ple d’emocions, en el qual els graduats han estat els autèntics protagonistes.

Aquest és un missatge que escric per a tu; encara que el text sigui el mateix per a tots els graduats, aquest missatge és per a tu. T’has sentit bé a la UPF? Aquesta és la pregunta que, com a rector de la Universitat Pompeu Fabra, vull adreçar-te. Has de saber que el teu benestar personal i professional és fruit d’un gran esforç col· lectiu que, evidentment, també t’inclou. La UPF és una de les millors universitats d’Europa, una de les millors universitats joves del món, i tots els que hi treballem ens esforcem per ferho possible. La teva graduació a la Universitat no era únicament un dret, és també una oportunitat per a la teva vida, per al teu futur personal i professional. D’això no te’n pots oblidar. El teu pas per la UPF és important, la teva petjada és important. Els que hi treballem cada dia et volem recordar, amb raons de passat i de memòria; però també amb raons de futur. La Pompeu Fabra sempre serà casa teva. Formes part d’una comunitat a la qual, des d’ara mateix, t’incorpores com a antic alumne. Et convido a tornar-hi sempre que vulguis i et demano que, allà on et porti la vida, sempre ens tinguis al cor i siguis un bon ambaixador de la Universitat que t’has vist créixer. Perquè la UPF és i serà el que tu siguis. Sigues tu també UPF. Enhorabona i molta sort!


8 de juliol del 2017

Paula Fernández Montseny Dret

La UPF m’ha permès viure noves experiències i obrir la ment a idees i a realitats diferents. El millor que m’emporto de la universitat són les meravelloses persones que hi he conegut i tots els moments compartits. En el futur, m’agradaria posar en pràctica tot allò après i arribar a ser una gran professional.

David Trepat Segura

Doble grau en Dret + Economia/ADE La UPF m’ha donat l’oportunitat de poder participar en els diferents òrgans de govern, des dels quals he adquirit força coneixements no formals que han contribuït a formar-me com a persona. De la meva estada m’enduc dos bons records: tota la gent que he conegut, especialment els companys i companyes del sindicat d’estudiants on he estat, i l’alegria que vaig sentir quan em van premiar un treball fet en una assignatura. Les meves perspectives de futur són les de poder treballar allà on realment em senti valorat i on pugui demostrar el meu potencial.

Anna Maria Caballé, degana de la Facultat de Dret Enhorabona, heu aconseguit el títol que és el símbol d’una fita anhelada i somiada des de la vostra arribada a la universitat. La recordeu? En aquell moment us demanàvem esforç, i l’heu fet. Ara en recolliu els fruits. Us desitgem molts èxits en els nous reptes que se us plantegen a partir d’ara, i us agraïm la confiança que vau dipositar en nosaltres per a la vostra formació. No oblideu que aquesta serà sempre la vostra universitat i, per descomptat, casa vostra.

Josep Guasch Massana

Dret El millor record que m’emporto és, sens dubte, la gent que he conegut. Hem passat de ser completament estranys a ser autèntics protagonistes de les nostres vides. Tot i que agafarem camins diferents, sempre ens retrobarem en els moments viscuts en aquesta universitat. Hi he après molt: una formació d’alt nivell adequada a les necessitats del món laboral. A més, totes les experiències, tant positives com negatives, m’han fet créixer com a persona.

Andrea Cuadrado Martínez

Dret El millor record que tinc dels meus anys a la UPF són tots els bons moments que he passat amb els meus companys de classe. Vaig començar el grau sense conèixer ningú i ara sé que m’emporto amics per a tota la vida. La universitat m’ha ajudat a exigir-me més a mi mateixa i a ser competitiva sense perdre la companyonia i el sentit d’equip.

Daniel Moreno González

Doble grau en Dret + Economia/ADE Els moments de cafè i de relax entre classes i l’atenció personalitzada per part dels professors és amb el que em quedo. A la UPF he fet bones amistats i he assolit grans coneixements i habilitats: conèixer els límits d’un mateix, comprovar els beneficis de treballar en equip, saber escoltar les opinions dels altres i comprendre-les per créixer com a persona.

Guillermo Belotto Morales

Dret Entrar en la Pompeu me permitió relacionarme con gente diferente y conocer realidades distintas a la mía. Es necesario romper con los prejuicios y barreras que a veces nos acompañan y disfrutar de lo que los demás pueden brindarnos. Cabe destacar también la oportunidad y facilidades concedidas por la Pompeu para poder irme de Erasmus. Una experiencia inolvidable que me permitió desenvolverme en una nueva situación, potenciar gran parte de mis habilidades y conocer gente increíble.

Josep Capdeferro, coordinador de mobilitat de la Facultat de Dret Ha estat un honor i un plaer tenir-vos com a estudiants i promoure la vostra mobilitat. Confio que, més enllà dels continguts i les competències adquirits durant aquests anys, sereu uns bons ciutadans i contribuireu a construir una societat més justa. Que tingueu molts èxits!

Carlos Gómez Ligüerre, cap d’estudis del doble grau en Dret + ADE/ Economia Enhorabuena. Habéis finalizado una etapa muy importante en vuestra vida. Ahora empieza otra. Una etapa que, a diferencia de la universitaria, ya no tiene clases ni manuales ni horarios de los que quejarse y en la que progresaréis con vuestro esfuerzo y dedicación. Os deseo mucha suerte y espero que las cosas que habéis aprendido aquí os ayuden el resto de vuestra vida.


L’enhorabona! Comences una nova etapa: t’estàvem esperant!

Ara que acabes els teus estudis, volem continuar al teu costat! Com a graduat de la Universitat Pompeu Fabra passes a formar part de la comunitat Alumni UPF. Ja en som més de 35.000, i volem acompanyar-te i ajudar-te a continuar creixent com a persona i com a professional. Et convidem, doncs, a conèixer-nos millor, i recorda: “Jo, la Pompeu”, per sempre!

“Equivoca’t moltes vegades, aprèn”

SONIA MADURGA, 30 Business development a UK, Espanya i Itàlia Google, Dublín Dret, 2009 i ADE, 2012

UN RECORD. Les Pompeufarres, les festes de final de trimestre! UN CONSELL. Equivoca’t moltes vegades, aprèn i intenta no cometre dos cops el mateix error.

“Arrisca’t a descobrir allò que t’apassiona”

ORIOL VALENTÍ, 28 Advocat Cuatrecasas, Barcelona Dret, 2011 i ADE, 2013

UN RECORD. Les engrescadores discussions a classe, l’ambient d’excel·lència que s’hi respirava i les oportunitats d’estudiar fora que se’m van obrir. UN CONSELL. Arrisca’t a descobrir allò que t’apassiona. Dóna’t temps per esbrinar-ho. Exigeix-te treballar-hi.

Alumni, què tenim per a tu... #OFERTESFEINA #ORIENTACIÓPROFESSIONAL #REVISIÓDECURRÍCULUM #ACTIVITATS #NETWORKING #CURSOS #EMPRENEDORIA #LATEVABIBLIODESEMPRE #TROBADES #CULTURA #ESPORTS #ESPAIS #DESCOMPTES #DEBATS

No te’n perdis ni una: segueix-nos! @alumniupf

www.upf.edu/web/alumni

UPF.EDU. Especial Promoció 2017 - 3a. sessió - Universitat Pompeu Fabra  

Grau en Dret i doble grau en Dret-Eco/Ade

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you