Collectie Unique exterior

Page 1

COLLECTIE MAKERS VAN BUITENBELEVING


UNIQUE Aandacht voor buitenruimtes Unique exterior ontwerpt high-end tuinen en buitenruimtes. Van een goed doordacht design tot realisatie of juist fraaie items uit onze collectie; POTTERY TREES MATERIALS TIMBER LIGHTING ELEMENTS COOKERY

Tuinpotten in diverse maten en texturen Solitaire bomen met karakter Van terrastegel & kassei tot DEKTON Een maatwerk overkapping of poolhouse De juiste tuinverlichting voor elke sfeer De eye-catchers voor uw tuin Maatwerk buitenkeukens

Wij inspireren en ontzorgen. Het creëren van buitenbeleving is onze missie.

Bezoek voor meer inspiratie of persoonlijk advies onze belevingstuin.

DESIGN Ontdek onze specialiteit in het ontwerpen van onderscheidende tuinen en buitenverblijven met een eigen karakter. Een doordacht ontwerp creëert een gevoel van echt thuis zijn, waarbij we streven naar harmonie tussen architectuur, omgeving en levensstijl. Onze visie en vooruitstrevend design zorgen voor gedetailleerde uitwerkingen, waarbij persoonlijke ontwerpen een bewuste mix zijn van vormgeving en materialen. Elk ontwerp straalt allure uit en biedt een unieke beleving met oog voor comfort. In onze ontwerpstudio passen we dezelfde visie toe op totaalontwerpen voor tuinen en buitenruimtes, inclusief gedurfde concepten voor poolhouses, zwembaden en vijvers. Alles komt samen op onze tekentafel, waar we wensen vertalen naar doordachte plannen met een eigen karakter. Laat je inspireren door onze passie voor buitenruimtes en geniet van een unieke, op maat gemaakte beleving.

REALISATIE Zodra het plan op papier staat, is het tijd voor de daadwerkelijke uitvoering. Laat de realisatie van jouw droomproject over aan Unique exterior voor een zorgeloze ervaring. Onze professionele en kritische aanpak waarborgt een nauwgezette uitvoering volgens het oorspronkelijke ontwerp. We werken graag met vaste vakspecialisten en zorgen daarbij voor een piekfijn eindresultaat.

Benieuwd hoe wij werken? Kijk op unique-exterior.nl.


POTTERY Het assortiment potten van Unique exterior is zeer uitgebreid. We hebben potten bestaande uit verschillende materialen en in allerlei vormen. En onderschat het kiezen van het juiste formaat niet. Laat je inspireren door het assortiment potten en neem contact op voor de juiste keuze.

TREES Op de beste zandgronden van Noord-Brabant groeien de bomen van Unique trees. Hierdoor zijn we in staat om de hoogste kwaliteitsnormen na te streven. De karaktervolle vormbomen van Unique trees hebben een eigen uitstraling; ze geven de tuin een eigen identiteit of creëren meer privacy. Daarom komt de keuze van een passende boom nauw. De aanschaf van een boom is een investering voor vele jaren. Selecteer samen met ons zelf een boom in de kwekerij. Zo kies je zeker de juiste boom.


COOKERY Waarom binnen koken als het ook buiten kan? Onze fraaie buitenkeukens met luxe of robuuste uitstraling zijn een heerlijke toevoeging aan je tuinplan. Kies een standaardmodel, maak je eigen ontwerp of laat onze architect losgaan. Pas als het plaatje helemaal naar wens is, gaan we voor je aan de slag. Stel vandaag nog jouw droomkeuken samen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

KASTINDELINGEN

WERKBLADEN

FRAME EN FRONTEN Aluminum

HOUTEN FRONTEN

*Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.


DUURZAME MATERIALEN Onze duurzame buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium, keramiek en thermowood en kunnen het hele jaar door buiten staan.

LUXE ACCESSOIRES Kamado, oneQ, gasgrill en brander, inductiekookplaat, koelkast, Quooker, en bijpassende lade-inrichtingen.

HANDGREPEN Een greeplijst, minimaliste greep of een uniek design in diverse materialen en kleuren: zwart, rvs, wit, messing of koper.


Timber Van een luxe poolhouse tot een robuuste boerderijschuur. De mogelijkheden van Unique timber zijn eindeloos. We houden bij het plan altijd rekening met materiaalkeuze, kleurharmonie en de juiste stijl. Zo creëren we een buitenruimte die voor iedere klant uniek is. Het doel? Een fraaie buitenruimte met hoog comfort waar je je echt thuis voelt.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.