underBARA BABY 2024

Page 1

Barn FRI entré!

Massa shopping, goodiebags, erbjudanden och smakprover

ALLT FÖR DIG SOM ÄR GRAVID & BABY 0-3 ÅR

Allting ingår i din biljett, barn FRI entré!

2 UNIKA DAGAR

med shopping, erbjudanden, aktiviteter och föreläsningar!

ROLIGHETER FÖR

BARNEN!

Lek i rörelse och pyssel, sång och mys för de yngsta!

GRAVIDSPECIAL

Boosta dig med förnyad energi och få tips i ditt föräldraskap med berikande kunskap!

För biljetter och information, gå till underbarabarn.se/baby

19-20
Magasin 9 Frihamnen
underBARA BABY MYSIG POP-UP MÄSSA
april på
Livsviktig föreläsning med Camilla Thurell - Life in Mind Maria Borda och Opokua Britton om “Det nya livet” Babyrytmik - i Yrias värld. Föreläsningar för dig som går i väntans tider eller som är förälder

Kickie Jansen, grundare.

Vårens härligaste gravid- och babyevent

Nu är det äntligen dax att slå upp dörrarna till vår mysiga pop-up mässa underBARA BABY! Under 2 dagar koncentrerar vi oss helt på dig som har bebismage och dig som har barn upp till 4 år. Du kommer att möta nystartade företag och entreprenörer, mixat med välkända varumärken.

Vi har fyllt vårt seminarieprogram med kunskap och pepp för att boosta dig i ditt föräldrarskap och de bästa råden inför din förlossning. För våra yngsta besökare så är det babyrytmik och fartfylld show med Buskul, hinderbana och lek med BRIO.

En unik mix av tävlingar, unik shopping, välkända profiler och mysigt häng för våra yngsta.

Vi ses i vimlet!

Kickie Jansen Grundare underBARA BARN

Tävla med Thule och ta chansen att vinna en Urban Glide 3 på underBARA BABY!

INNEHÅLL

> Shopping

> Roligheter för barnen

> Gravid

> Föreläsningar

> Mässkarta

> Utställarelista

HÄNG MED

underBARA BARN

HELA ÅRET!

Instagram: @underbarabarn.se

Facebook: underbarabarn

BRA ATT VETA

På mässan har du och ditt barn tillgång till skötrummet med blöjor och wipes från LIBERO.

Givetvis är barnvagnar välkomna in i lokalen, du kan även parkera den på vår obevakade barnvagnsparkering, tag med eget lås. Det finns även obevakad garderob vid seminarielokalen inne i hallen för dina ytterkläder.

ÖPPETTIDER

19-20 APRIL 2024

Fredag 09.30-16.00

Lördag 10.00-16.00

Parkering finns utanför hallen

Adress/entré:

Magasin 9

Frihamnsgatan 68

115 56 Stockholm

För vägbeskrivning och mer information se magasin9.se

BILJETTINFORMATION

Endast förköp på underbarabarn.se/baby BARN FRI entré oavsett ålder tillsammans med betalande vuxen.

Gå 2 betala för 1 160 kr för två biljetter, gäller fredag 19/4. OBS! Begränsat antal med reservation för slutförsäljning.

Endagsbiljett, valfri dag 160 kr.

Säkra våra exklusiva goodiebags! Kniper du den sista?

Goodiebag, med gåvor till familjen, värde minst 450kr, 200 kr

Goodiebag-GRAVID, med gåvor till dig och din baby, värde minst 450kr, 200 kr.

underBARA BABY, Vårens härligaste POP-UP mässa!

Under 2 unika dagar har vi fyllt mässan med aktiviteter, lärorika föreläsningar och unika shoppingerbjudanden för den lilla familjen. Allt ingår i din biljett!

BRIO BJUDER IN TILL LEK

DADDYHOOD

DaddyHood Europe bjuder in till tävlingar och samtal i sin monter. Vi har en lekhörna där pappor och barn kan hänga tillsammans. Dessutom har vi fina mässerbjudanden på våra kurser och vårt kommande Dadathlon i Hagaparken. Foto: www.werns.se

LIBERO

Ses vi på underBARA BABY? Kom och hälsa på i vårt skötrum, och du, varför inte passa på att prova den stora innovationen för de allra minsta; en smart bajsficka!

GRATIS BABYBOX

Kom till BabyBox Original som delar ut GRATIS box på plats till dig som är gravid som ännu inte har beställt på babybox.se. Skapa ett minne och dela en bild från vår photowall och var med och tävla om fina priser.

Kom och lek med BRIO i aktivitet- och lekhörnan.

FRUKTM med frukt, bär & havre NYH

Med havre & saftigt läskande äpple

Självklart OSOCKRADE

Med havre & mumsiga blåbär

Laddad med havre!

Smarrigt och mättande mellis för de minsta

Vilken blir nya mellisfavoriten?

Från 6 mån

Roligheter för barnen

Varje dag bjuder vi på babyrytmik, rörelseaktiviteter, pyssel och mys för barnen!

NORLANDIA

På Norlandia Förskolor sätter vi stort värde på att uppmuntra till rörelse bland barn, därför kommer vi bygga upp en hinderbana. Inspirerad av vårt rörelsekoncept NorlandiaSkuttet bjuder in alla barn ( och vuxna som vill vara med ) att prova på en rad olika rörelselekar. De kommer att få chansen att balansera, krypa igenom tunnlar, öva på att kasta, och svänga sig med rockringar, bland annat. Allt för att främja glädjen i att röra på sig.

BUSKUL

Fartfylld Show för stora och små. Träffa busiga Yippie Räv, bygg bo med mamma Fågel med Buskul.

YRIAS VÄRLD

Välkommen till Yrias värld! Babyrytmik - en musikfylld stund för dig och ditt barn i Yrias värld. Sjung, dansa och ramsa tillsammans, och var nära ditt barn mitt i musiken.

Roligheter för barnen

Varje dag bjuder vi på babyrytmik, rörelseaktiviteter, pyssel och mys för barnen!

VÄLKOMMEN ATT

LEKA HOS BRIO!

Kom och lek med BRIO i aktivitet- och lekhörnan.

DADDYHOOD

DaddyHood Europe bjuder in till tävlingar och samtal i sin monter. Vi har en lekhörna där pappor och barn kan hänga tillsammans.

Dessutom har vi fina mässerbjudanden på våra kurser och vårt kommande Dadathlon i Hagaparken.

BJÖRK

VÄXA av Björk Haircare är en serie av skonsamma hud- och hårvårdsprodukter tillverkade i Sverige, speciellt framtagna för baby och barns känsliga hud. Alla produkter är dermatologiskt testade och innehåller omsorgsfullt utvalda huvudingredienser som björkoch havreextrakt, havreolja och panthenol. Besök oss på mässan för att testa våra produkter och ta del av unika erbjudanden som du inte vill missa!

ENAGO

Väljer du havremjölk? Här är barnens alternativ! Välkommen till vår monter, vi är båda leg. dietister och pratar gärna barnmat med dig och svarar på dina frågor. Vi driver Enago som gör klimatsmart gröt & välling gjord på svensk havre.

LIBERO

Kom till Liberos monter och träffa våra experter, tävla och prova våra produkter!

Vänner i vardagen

STYLEPIXEL

De populära barnfotograferna kommer till UnderBARA BABY! Kom och träffa de entusiastiska barnfotograferna som har skrattgaranti. På mässan kan ni göra en hel studiofotografering och köper ni till ett bildpaket så bjuder vi på en gratis utskrift. Med i studion finns olika rekvisita, lånekläder och accessoarer, perfekt för när ni inte är förberedda för en professionell fotografering. Missa inte chansen att fotografera dina barn, vi lovar minnen för livet!

MAMA MIA

Välkommen till oss och ställ dina frågor till vår fina personal kring allt före, under och efter din graviditet, eller ställ frågor om ditt barn!

HAVET OCH BERGET

Vad tycker du är det bästa med att vara förälder, och vad är utmanade för dig? Vad vill du att dina barn tar med sig från sin barndom? När du blickar tillbaka på tiden du är i just nu, vad kommer du önska att du hade gjort annorlunda? Denna bok ökar din förmåga att vara ”förklok” istället för efterklok och att hitta vägarna ur de utmaningar som duggar i vardagen. Den målinriktade metoden passar oavsett barnens ålder eller var du befinner dig i livet. Kom och prata föräldraskap med författaren Alexandra Nord. Varmt välkommen till monter E10!

LIFE IN MIND

Vänner i vardagen

Vet du vad du gör om ditt barn sätter i halsen, bränner sig eller får en feberkramp? Vi ger dig kunskap som ger ökad trygghet som förälder. Vi har dessutom ett superfint mässerbjudande på våra kurser i barn-HLR och första hjälpen, antingen till dig själv eller som gåva till någon du bryr dig om.

ACO

Välkommen till oss i ACO:s monter så berättar vi mer om torr hud hos barn. Vi ser fram emot att träffa er!

När kontrollerade du ditt däckmönster senast?

Säkerhet starter med däcken

LOVELY TEXT

Babybodys med härliga motiv och med personliga tryck som skapas direkt på plats under mässan.

även vinna vår helt nya vagn i valfri färg. Thule Urban Glide 3 är den fullstora, ikoniska vagnen för all terräng som är perfekt för både små bebisar och större barn. Med fler nya funktioner för komfort, det inbyggda benstödet, det upprätta och bekväma sätet med justerbar lutning samt suffletten med full täckning och ventilation blir alla åkturer bekväma – överallt.

Shopping

LITTLE ANKI

Välkommen till Little Ankis underbara värld med lagom lekfull, lagom färgglad inredning till barnrummet. Jag tar med mig en helt ny kollektion till mässan där du hittar spjälskydd, lekmattor, filtar och docksängskläder i nya härliga mönster och mjuka material. Mitt fokus är bra kvalitet och hållbara val. Mina produkter ska hålla länge och till flera barn. Jag ser fram emot att träffa dig i min monter!

LIFESTONE

Kom förbi vår monter och föreviga ditt bebisminne! Vi skapar personliga minnen av din bebis hand och fot i vit gjutsten och Svenskt kristallglas.

Shopping

BETIYON

Betiyon gör 100% naturlig och mikrobiomvänlig hudvård till baby och familj. Vi tillverkar våra produkter i liten skala för hand i Sverige för att minimera onödigt svinn. Kom förbi vår monter där du kan testa våra produkter och prata mer med oss!

ROST OCH RUSSIN

Fynda kläder till fantastiska mässpriser, tävla om presentkort och spana in våren/sommarens nyheter hos oss på Rost och Russin! monter C:04

OH POPPY

Upplev ett skandinaviskt babyvarumärke med känsla för detaljer. Mässerbjudande på hela sortimentet och tävling där du kan vinna en åkpåse. Vi ses i monter: D08!

WATOTO ARTS

Watoto Arts är ett familjeföretag som designar och producerar inkluderande dockor av hållbara och ekologiska material. På mässan kommer vi att ha vår broderingsmaskin med oss, man kan få att namn eller ett meddelande broderat på sin docka på plats! vi kommer även att ha tävlingar och lotta ut produkter.

PEEPAL

PeePal - Din bästa vän under potträningen! Kom och besök vår monter för att upptäcka vårt innovativa portabla pottalternativ. Vi erbjuder enkelhet, bekvämlighet och glädje under potträningens äventyr. Ta del av vårt exklusiva mässerbjudande och upplev en stressfri potträning med PeePal. Vi ser fram emot att träffa dig och din familj vid vår monter där ni kan utforskar vår produkt!

Shopping

ROST OCH RUSSIN

Fynda kläder till fantastiska mässpriser, tävla om presentkort och spana in våren/sommarens nyheter hos oss på Rost och Russin! monter C:04

MINIWARE

Miniware’s matservis är inte bara vacker & funktionell utan även miljövänlig då den är 100% växtbaserad (gjord av rotfrukter!) samt accessoarer i livsmedelsgodkänd silikon - helt utan plaster & gifter! Miniware gör måltidsupplevelsen enklare, roligare & utvecklande för familjen med smarta produkter såsom vår vikbara haklapp, träningsmugg i 3 steg (sugrör > pipmugg > riktig mugg), vikbara tallrik mm. Välkommen till Miniware’s monter C05, exklusivt mässerbjudande 20-40%, samt tävla med chans att vinna fina priser!

BabyBox® gratis till dig och din baby!

Vi vet att en graviditet kan leda till olika känslor, tankar och upplevelser. BabyBox innehåller kvalitetsprodukter, fina erbjudanden och information som bidrar till en trygg start på den nya resan.

Beställ på BabyBox.se! Från plusset upp till tre månader efter barnets födsel.

BABY VALERIS

Välkomna till Baby Valeris! Hos oss hittar du svensktillverkade flergångsprodukter, exempelvis tygblöjor, skötmattor, tvättlappar, muslinfiltar och PUL-påsar. Vi har designat blöjor som växer med ditt barn och är väldigt enkla att använda. Kom gärna förbi oss och ta en titt på moderna tygblöjor. I montern kan du vara med och tävla om ett prova-på-paket?

THULE

Välkomna till vår monter för att testa vår helt nya Thule Urban Glide 3, här kan du även vinna vår helt nya vagn i valfri färg. Thule Urban Glide 3 är den fullstora, ikoniska vagnen för all terräng som är perfekt för både små bebisar och större barn. Med fler nya funktioner för komfort, det inbyggda benstödet, det upprätta och bekväma sätet med justerbar lutning samt suffletten med full täckning och ventilation blir alla åkturer bekväma – överallt.

NUCU

I väntans tider

Nucu-underlaget är en multisensorisk bebis-underlag som lugnar din bebis till sömns med känslan av en livmoderslik miljö. Välkommen till vår monter för att prova själv!

BJÖRK

VÄXA av Björk Haircare är en serie av skonsamma hud- och hårvårdsprodukter tillverkade i Sverige, speciellt framtagna för baby och barns känsliga hud. Alla produkter är dermatologiskt testade och innehåller omsorgsfullt utvalda huvudingredienser som björk- och havreextrakt, havreolja och panthenol. Besök oss på mässan för att testa våra produkter och ta del av unika erbjudanden som du inte vill missa!

MAMA MIA

Välkommen till oss och ställ dina frågor till vår fina personal kring allt före, under och efter din graviditet, eller ställ frågor om ditt barn!

LIFESTONE

Kom förbi vår monter och föreviga ditt bebisminne! Vi skapar personliga minnen av din bebis hand och fot i vit gjutsten och Svenskt kristallglas.

LITTLE ANKI

Välkommen till Little Ankis underbara värld med lagom lekfull, lagom färgglad inredning till barnrummet. Jag tar med mig en helt ny kollektion till mässan där du hittar spjälskydd, lekmattor, filtar och docksängskläder i nya härliga mönster och mjuka material. Mitt fokus är bra kvalitet och hållbara val. Mina produkter ska hålla länge och till flera barn. Jag ser fram emot att träffa dig i min monter!

OH POPPY

Upplev ett skandinaviskt babyvarumärke med känsla för detaljer. Mässerbjudande på hela sortimentet och tävling där du kan vinna en åkpåse. Vi ses i monter: D08!

I väntans tider

CELLAVIVA

Träffa Cellaviva, ett svenskt life-science företag som hjälper gravida föräldrar att spara stamceller i samband med deras förlossning. Stamceller har en unik förmåga att reparera och ersätta sjuka celler och vävnader i kroppen, vilket möjliggör medicinsk behandling för en mängd diagnoser och tillstånd. Cellaviva hjälper familjer runt om i Norden att ta tillvara på celler från navelsträngen, som annars slängs. Tillgången individanpassade biologiska läkemedel för framtida användning som stamcellsbehandling eller kliniska prövningar, kan vara en potentiell livräddare. Besök www. cellaviva.se eller Cellavivas monter och lär dig mer!

PREGLIFE

Preglife – Sveriges högst rankade gravidapp! Träffa några av människorna bakom Preglife, Sveriges mest älskade gravidapp. Passa på att ställa alla frågor du har om graviditet och tidigt föräldraskap till barnsjuksköterska Therése Milestad, sömncoach Hanna Bergenkull och barnmorska Åsa Holstein.

GRAVIDA SVERIGE

Upptäck 3D-verkstaden på vår monter! Besök vår monter för att skapa en personlig berlock med ditt barns hand eller fotavtryck i vår 3D-skanningsverkstad. Passa även på att kolla in vår nya kollektion av svensktillverkade statyer som fångar landets rustika charm. Missa inte detta unika tillfälle att uppleva konst på ett unikt sätt!

Välkommen till vår monter!

PLUME

Kom till oss för att upptäcka produkter som underlättar vardagen postpartum / tiden efter förlossningen.

I väntans tider
Gratis! I SAMARBETE MED ValpBag
ValpBag på valpbag.se med gåvor och smakprover till din valp!
Samplingsfamiljen Nordic Familygroup, BabyBag® och BabyBox® har skaffat valp!
Scanna

På scen

Få förnyad energi och inspiration. Lyssna till livsviktig kunskap och peppande föreläsningar om HLR, små barn och infektioner, sömn och att vara närvarande, upplev glädjen i musiken och få en mysig stund tillsammans.

FREDAG 19/4

10.30-11.00

Sova hela natten

Bästa sömntipsen för få en hel nattsömn till din älskling.

Värd: Malin King/Sovande barn

11.15-11.35

Babyrytmik

Välkommen till Yrias värld! Babyrytmik ­ en musikfylld stund för dig och ditt barn i Yrias värld. Sjung, dansa och ramsa tillsammans, och var nära ditt barn mitt i musiken.

Välkommen till Yrias värld!

Värd: Yrias värld

12.00-12.30

Små barn och infektioner med barnsjuksköterskan Therése Milestad

Vad kan man förvänta sig av livets första 2 år.

Värd: Preglife

13.00-13.30

Babyrytmik

Välkommen till Yrias värld! Babyrytmik ­ en musikfylld stund för dig och ditt barn i Yrias värld. Sjung, dansa och ramsa tillsammans, och var nära ditt barn mitt i musiken. Välkommen till Yrias värld!

Värd: Yrias värld

14.00-14.30

Bli en perfekt förälder, eller inte Varför närvaro och självinsikt är viktig för dig som förälder.

Värd: Föräldrar coach/ Alexandra Nord

15.00-15.30

En livsviktig föreläsning Lär dig hur du gör om ditt barn sätter i halsen. Camilla Thurell, HLR­expert från TV4 nyhetsmorgon samt grundare av Life in Mind lär dig hur du gör om ett barn slutar andas.

Värd: Life in mind

På scen

Lyssna till livsviktig kunskap och inspirerande föreläsningar om HLR, ”Det nya livet”, födelseförberedning, amning och små barn med skärmar. Upplev fartfylld Show för stora och små med Buskul!

LÖRDAG 20/4

11.00-11.45

Förbered dig inför amning och den första tiden med barnet

Ta chansen att lära dig om er om amning, det nyfödda barnet och föräldraskapet! Vi vet att många slutar amma tidigare än de önskar, så missa inte den här föreläsningen som förberedelse.

Värd: Amningsspecialist  Elisabeth Hjärtmyr, Preglife & Mama Mia

12.10-12.40

Maria Borda och Opokua Britton om “Det nya livet”

En hyllning till dig som fötttraditioner, omsorg och gemenskap.

Värd: Maria Borda & Opokua Britton

Värd: Buskul

12.50-13.20

Buskul med Lotta fartfylld Show för stora och små. Träffa busiga Yippie Räv, bygg bo med mamma Fågel.

13.30-14.00

Små barn och skärmar

Varför du skall fördröja ditt barns tillgång till skärm och hur du blir en förebild.

Värd: Sofie Degerland, socionom och mobilcoach

14.10-14.30

En livsviktig föreläsning

Lär dig hur du gör om ditt barn sätter i halsen. Camilla Thurell, HLR-expert från TV4 nyhetsmorgon samt grund-

are av Life in Mind lär dig hur du gör om ett barn slutar andas.

Värd: Life in mind

14.40-15.10

Födelseförberedelser med gravidpoddens barnmorska Åsa

Holstein

Att vara förberedd gör stor skillnad att få en trygg och positiv upplevelse att föda.

Värd: Preglife

15.20-15.45

Eftervård med Mama Mias eftervårdsambassadör Pia Hjelmqvist

Vad händer efter din förlossning.

Värd: Mama Mia

Blöjor och wipes från

PLATS FÖR MAT OCH AMNING

Ta en paus i lugn och ro, här finns också mikrovågsugn.

Breda gångar för barnvagnen

Barnvagsnparkering, tag med eget lås

Rum för mat och amning finns med tillgång till mikrovågsugn

Skötrum med blöjor och wipes från Libero

Café Hinderbana med Norlandia Förskolor

Kom och lek med BRIO!

Lyssna till livsviktig kunskap och peppande föreläsningar

Fyll på med energi för stora och små

Skötrum WC WC INFO Restaurang & café Barnvagns-
Entré Scen
A05 A06 B06 B08 C07 C10 D09 E07 E10 F03 E04 E06 F05 F07 D04 E01 D06 E03 D08 E05 C04 D03 C06 D05 C08 D07 B01 C01 B02 C03 B04 C05 A02 A04 B05
parkering
Aktivitetsyta
Mässkarta

ACO Monter C07

BabyBox Monter A04

Baby Valeris Monter B08

Betiyon Monter A06

Björk Monter B04

Baka med Alma Monter D05

Cellaviva Monter C06

DaddyHood Europe Monter E04

Debelder Kids Monter D06

Enago Monter B02

Utställare

Gullemig Monter E03

Havet och berget Monter E10

Libero Monter A05

Life in mind Monter D07

LifeStone Monter D04

Lovely Text Monter C03

Little Anki Monter C08

Mama Mia Monter B01

Miniware Monter C05

Nucu Monter E05

Norlandia Monter F03

Oh Poppy Monter D08

Plume Monter D04

Preglife Monter B05

Peepal Monter C01

Rost och Russin Monter C04

StylePixel Monter F07

Thule Monter A02

Versum Monter E10

Watoto Arts Monter E01

3D Studio Monter C10

T M C E L R H D P S O A B W 3 N G V

Meny

LUNCH

ASIATISK NUDELBOWL

- Kyckling, marinerade nudlar, gurka, morot, kål, salladslök, koriander, lime & chilli 120 kr

FETAOST & QUINOA SALLAD

- Fetaost, quionoa, hemmagjord pesto, hummus, sallad, kål, gurka & tomat 120 kr

KYCKLING CAESAR WRAP

- Kyckling, ceasardressing, sallad, rödlök, tomat, majs & persilja 85 kr

FETAOST WRAP

- Fetaostkräm, soltorkade tomater, quinoa, sallad, rödkål & rödlök 85 kr

TOAST

TUNA MELT TOAST

- Surdegsbröd, tonfiskröra, mozzarella, jalapeno & rödkål 75 kr

VEGETARISK PESTO TOAST

- Surdegsbröd, hemmagjord pesto, mozzarella, soltorkade tomater, vitlök 75 kr

MELLIS

CHIAPUDDING 45 kr

- Med smak av äppelpaj

TURKISK YOGHURT 40 kr

- Med granola & blåbär

FRUKT 7 kr

FIKA

COOKIE 35 kr

LYXIG KANELBULLE 40 kr

HAVREBOLL 15 kr

SALT MANDELKOLA KAKA 20 kr

DRYCK

KAFFE 25 kr

TE 25 kr

COCA-COLA 25 kr

RAMLÖSA 25 kr

FESTIS 15 kr

FÖR BARNEN

PANNKAKOR 2 ST

- Med sylt & grädde 45 kr

FRALLA

- Med ost, skinka och gurka 30 kr

KORV

- Med bröd, ketchup & senap 30 kr

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.